Investointiohjelma vuosille : Talousarvion rakentamisohjelma 2017:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Investointiohjelma vuosille : Talousarvion rakentamisohjelma 2017:"

Transkriptio

1 OTE PÖYTÄKIRJASTA Kuntayhtymähallitus /2016 Sivu KUNTAYHTYMÄN RAKENTAMIS- JA INVESTOINTIOHJELMA VUOSILLE JA RAKENNUSTEN KORJAUSSUUNNITELMA VUOSILLE Kiinteistöjohtaja: Investointiohjelma vuosille : Koulutuskuntayhtymän valtuusto on hyväksynyt kiinteistöstrategia elokuuta Kiinteistöstrategiassa on linjattu tulevaisuuden toimenpiteet kiinteistöratkaisuille (säilytettävät, kehitettävät ja luovutettavat kiinteistöt). Tulevaisuuden investointi-/rakentamisohjelma perustuu tehtyihin koulutusalaratkaisuihin, hyväksyttyyn kiinteistöstrategiaan 2020 ja siinä määriteltyyn kiinteistöjen kuntoluokan säilyttämiseen sekä vuosittain tarkistettavaan toteutussuunnitelmaan ja yt-neuvotteluissa sovittuihin kiinteistöihin kohdistuviin vähennyksiin. Kiinteistöstrategian 2020 toteutussuunnitelma (liite 4a ) on päivitetty ja toimii pohjana rakentamisohjelmalle. Talousarvion rakentamisohjelma 2017: Rantavitikan toimipiste: koulutustilojen laajennustyö: Rantavitikan toimipisteen koulutustilojen laajennustyöhankkeen rakentamistyöt on aloitettu kesäkuussa 2015 ja työt valmistuvat kesään 2017 mennessä. Rantavitikan toimipisteen laajennustyöhankkeessa rakennetaan tilat koulutuskuntayhtymän rakennusalan koulutuksille ja hotelli-, ravintola- ja catering-alojen koulutuksille. Hanke on kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelman mukainen. Rantavitikan toimipiste: Korvanranta -rakennuksen peruskorjaustyö: Kiinteistöstrategia 2020 linjausten mukaisesti ko. rakennus on suunniteltu peruskorjattavaksi kuntayhtymän omaan käyttöön. Korvanranta -rakennukseen rakennetaan tilat koulutuskuntayhtymän yhteiseen käyttöön (yhteisille toiminnoille ja toimisto- ja koulutustiloiksi, opiskelijahallinto ym.). Hankkeen peruskorjaustyöt on aloitettu kesäkuussa 2016 ja työt valmistuvat kesällä Hanke on kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelman mukainen. Urheiluopiston toimipiste: majoitusrakennuksen laajennustyö: Investointiohjelmassa vuosille 2016 ja 2017 on majoitusrakennuksen laajennushanke. Hankkeen rakennustyöt on aloitettu elo-syyskuun vaihteessa ja työt valmistuvat suunnitelmien mukaan elokuussa Hankkeelle on varattava loppuosan rahoitus rakentamisohjelmassa vuodelle Hanke on kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelman mukainen. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt investointiavustuksen ko. hankkeelle vuodelle Lisäksi Opetus- ja kulttuuriministeriö on alustavasti varannut vuoden 2017 avustuksista , joka on anottu syyskuussa 2016.

2 OTE PÖYTÄKIRJASTA Kuntayhtymähallitus /2016 Sivu 4 Urheiluopiston toimipiste: Keittiön laajennus- ja korjaustyö: Urheiluopiston toimipisteen lisääntynyt ja lisääntyvä käyttö on tuonut haasteen keittiön toimivuudelle. Lisäksi terveysviranomaisten alustavat lausunnot keittiötilojen toimivuudesta antavat aiheen keittiötilojen korjaamiseen. Urheiluopiston nykyinen toiminta ja uusien investointihankkeiden myötä nykyinen keittiö ei pysty palvelemaan asiakkaita niiden vaatimuksien mukaisesti. Keittiötilat on korjattu vuonna 2009 sen aikaisia toimintoja varten. Urheiluopistoa on laajennettu sen jälkeen majoitusrakennuksella ja siihen liittyvillä tiloilla sekä myös muilla investoineilla. Keittiötilojen laajennus- ja korjaustöillä saadaan tarkoitukseen nähden tyydyttävät ja toimivat tilat hankkeen toteutuksen myötä. Korjaussuunnitelma: Kiinteistöpalvelussa laadittua korjaussuunnitelmaa on tarkennettu vuosille ja sen mukaisten investointien kustannusvaikutukset on huomioitu rakentamisohjelmassa. Korjaussuunnitelmassa on huomioitu vuodelle 2017 Rantavitikan toimipisteen vuoden 2017 koulutusalamuutoksiin ja siirtoihin liittyvät vielä tarvittavat korjaus- ja muutostyöt. Lisäksi Rantavitikan toimipisteen päärakennuksen pohjaviemärin kunto edellyttää peruskorjausta kesällä Lisäksi Rantavitikan toimipisteen ns. Jusala Center -rakennus on suunniteltu purettavan vuoden 2017 aikana. Korjaussuunnitelman eri kiinteistöihin kohdistuvilla korjaustöillä tehdään pieniä tilajärjestelyitä, parannetaan sisäilmaolosuhteita sekä korjataan kosteusvaurioita ja rakenteita. Korjaussuunnitelmaan sisältyvillä rakennusten korjaustöillä pienennetään kiinteistöissä muutoin syntyvää korjausvelkaa. Korjaussuunnitelman laadinnassa on huomioitu koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategia Asuntoloiden korjaustyöt: Pääosa koulutuskuntayhtymän asuntolarakennuksista on korjattu ja näillä koulutuskuntayhtymä pystyy tulevaisuudessa tarjoamaan II-asteen opiskelijoille riittävän määrän asuntolapaikkoja. Pieniä korjaustöitä sisällytetään rakentamisohjelmaan vuosittain mahdollisia korjaustarpeita varten. Koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategiassa 2020 on huomioitu myös asuntolarakennuksien tilanne. Talousarvion suunnitteluosa : Urheiluopiston uimahallin peruskorjaustyö: Urheiluopiston päärakennuksen yhteyteen on valmistunut 2002 vuoden lopussa uimahalli ( Wellness Center -hankkeessa). Uimahallitekniikka on saavuttamassa peruskorjausiän muutaman vuoden sisällä ja muutoinkin tekniikkatila rakennuksen alla aiheuttaa yläpuolisille rakenteille kosteus- ym. rasituksia. Kiinteistöstrategia 2020 on linjattu, että kuntayhtymän kiinteistöjen kuntoluokka pidetään 75 %:n tasolla, joka pääosin saavutetaan n. 13 vuoden kuluessa valmistumisesta. Uimahallin ns. vuosiseisokkien aikana kuntayhtymä on korjannut tarpeelliset ja kiireelliset työt sekä tarpeet. Uimahallirakennuksien kuluminen on normaalia suurempaa, joten peruskorjaustyö on tulossa tarpeelliseksi tämän vuosikymmenen loppupuolella. Suunnittelutyö olisi

3 OTE PÖYTÄKIRJASTA Kuntayhtymähallitus /2016 Sivu 5 tarkoituksen mukaista aloittaa jo talousarvion suunnitteluosan aikana vuonna Hankkeelle on mahdollista anoa OKM:n erityisavustusta liikunnan koulutuskeskusten perustamiskustannuksiin vapaasta sivistystyöstä annetun lain mukaisesti. LIITE 4a: KSTR 2020 päivitetty toteutussuunnitelma; LIITE 4b: Rakentamisohjelma ; LIITE 4c: Korjaussuunnitelma ; Esitys: Johtaja: Hallitus: - hyväksyy kiinteistöstrategia 2020 päivitetyn toteutussuunnitelman (liite 4a). - hyväksyy rakentamis- ja investointiohjelman vuosille liitteen 4b ja korjaussuunnitelman vuosille liitteen 4c mukaisina lähetettäväksi jäsenkunnille lausuntoa varten ja pyytää jäsenkuntien lausunnot mennessä. - pyytää koulutuskuntayhtymän YT-toimikunnan lausunnon liitteen 4b rakentamis- ja investointiohjelmasta vuosille ja liitteen 4c korjaussuunnitelmasta vuosille Päätös: Merkittiin pöytäkirjaan, että kuultavana oli kiinteistöjohtaja Hannu Kerkelä. Lisäksi kuultiin toimitusjohtaja Heikki Keskitaloa ja erikoissuunnittelija Erkki Jääsköä. Yhtymähallitus hyväksyi yksimielisesti tehdyn päätösesityksen.

4 Sivu 6 KIINTEISTÖSTRATEGIA 2020 Toteutussuunnitelma 2017 HK/ Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma Koulutuskuntayhtymän valtuuston hyväksymä Kiinteistöstrategia 2020 ohjaa kiinteistönpitoa sopeuttamaan hallitusti kiinteistöjen määrää kaikissa toimipisteissä. Kiinteistöstrategialla varmistetaan osaltaan ydintoiminnan menestyksellistä toteuttamista. Tavoitteena on vastata toiminnan ja talouden sopeuttamiseen säästämällä kiinteistökustannuksista ja säilyttää kiinteistöjen kuntoluokka. Kiinteistöstrategia määrittelee mitä kiinteistöjä ja toimitiloja kehitetään ja mistä luovutaan tavoitteen saavuttamiseksi. Toteutussunnitelma tarkistetaan vuosittain talousarvion ja -suunnitelman yhteydessä. Toimeenpanosta vastaa koulutuskuntayhtymän kiinteistöpalvelu. 1. Toteutussuunnitelma 1.1 Luokka I; säilytetään, ylläpidetään, kehitetään Urheiluopiston toimipiste - Kiinteistön ja sen olosuhteiden kehittämisessä huomioidaan valtakunnallisen erityistehtävän vaatimukset ja vahva paikallinen urheiluseurayhteistyö. - Olympic Training Center status edellyttää toimipisteen harjoitusolosuhteille myös omat vaatimuksensa - Santasport Finland Oy tulevaisuuden haasteet huomioidaan myös investointiohjelmissa vuosittain. - Urheiluopiston majoitusrakennuksen laajennustyö rakentamisohjelman mukaisesti valmistuu elokuussa Urheiluopiston toimipisteen toimintaympäristön laajentuessa keittiön laajennustyö on suunniteltu toteutettavaksi vuoden 2017 aikana - Urheiluopiston Wellness Center -hankkeen yhteydessä rakennettu uimahalli on saavuttamassa peruskorjausiän. Hankkeen peruskorjaustyön suunnittelu olisi aloitettava talousarvion taloussuunnitelma vuosien aikana, jotta uimahallin toiminta ja toimivuus voitaisiin taata. - Kiinteistön kuntoluokka on tällä hetkellä hyvällä tasolla joka on suunniteltu säilytettävän suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. Rantavitikan toimipiste (Jokiväylä 9 ja 13 sekä Korvanranta) - Rantavitikan toimipiste tulee olemaan Rovaniemen koulutuskuntayhtymän suurin toimipiste. - Kehitetään tekniikan eri alojen, kaupan ja hallinnon sekä toimipisteeseen siirtyvän matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutuskeskittymänä seuraavasti: o koulutustilojen laajennustyö: tilat matkailu-, ravitsemis- ja talousalojen koulutuksille. Työt on aloitettu kesällä 2015 ja valmistuvat toukokuussa LIITE 4a: Kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelma ( )

5 Sivu 7 - Korvanranta -rakennuksen peruskorjaustyöt on aloitettu kesällä Rakennukseen peruskorjataan tilat mm. II-asteen koulutukselle, opiskelijahallinnolle ja kuntayhtymän yhteisille palveluille, tilat valmistuvat heinäkuussa Rakentamisohjelman korjaussuunnitelma osuudessa kesällä 2017 ed. mainittujen koulutuksien ja opiskelijoiden tarvitsemat ns. muut rakennuksien nykyiset tilat on suunniteltu korjattavan (kellarin varastotilat, pohjaviemärin korjaustyöt ja Jokiväylä 14 Jusala Center purku). - Pyritään käynnistämään yhteistyö myös muiden, opetukseen integroitavien, sidosryhmien kanssa tilojen yhteiskäytöstä. - Rakennusten hyvällä tasolla oleva kuntoluokka säilytetään suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. Jänkätien toimipiste - Jänkätien toimipisteessä on tilat logistiikka-, auto- ja kuljetus- sekä luonnonvaraalojen koulutuksille - Toimipisteessä on joustavat, tarpeiden mukaan muunneltavissa olevat tilat. - Kiinteistön rakennukset ovat saavuttamassa kiinteistöstrategiassa tavoitellun kuntoluokan ja se on suunniteltu säilytettävän suunnitelmallisella kiinteistönpidolla.. Porokadun toimipiste - Toimii Lapin ammattiopiston hyvinvointialojen ja II-asteen koulutuksen keskittymänä Rovaniemen kaupungin (ammattilukio ja urheilupainotteinen lukiokoulutus) kanssa. - Kiinteistön hyvällä tasolla oleva kuntoluokka säilytetään suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. LEKO-halli - Rakennus toimii lentokoneasennuksen koulutuskäytössä lähellä lentokenttää. - LEKO-halli kiinteistön hyvällä tasolla oleva kuntoluokka säilytetään suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. Sodankylän toimipiste - RKK:n maakuntatoimipiste, jossa kaivos-, tekniikka-, kaupan ja hallinnon sekä sosiaali- ja terveysalojen koulutusta. - Yhteiskäyttöä omistajakunnan Sodankylän kanssa on pyrittävä lisäämään. - Pyritään käynnistämään yhteistyö myös muiden, opetukseen integroitavien, sidosryhmien kanssa tilojen yhteiskäytöstä. - Toimipisteen tilaratkaisut pyritään saamaan kiinteistöille asetettujen säästötavoitteiden mukaisiksi - Kiinteistön hyvällä tasolla oleva kuntoluokka säilytetään suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. Levi-Instituutti toimipiste - RKK:n maakuntatoimipiste, sijaitsee Tunturilapin ja matkailukeskusten läheisyydessä. - Yhteiskäyttöä omistajakunnan Kittilän kanssa on pyrittävä lisäämään. - Pyritään käynnistämään yhteistyö myös muiden, opetukseen integroitavien, sidosryhmien kanssa tilojen yhteiskäytöstä. - Toimipisteen tilaratkaisut pyritään saamaan kiinteistöille asetettujen säästötavoitteiden mukaisiksi - Kiinteistön hyvällä tasolla oleva kuntoluokka säilytetään suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. LIITE 4a: Kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelma ( )

6 Sivu 8 Kemijärven toimipiste: - RKK:n maakuntatoimipiste, jossa metsä-, puu-, tekniikan, kaupan ja hallinnon sekä hyvinvointialojen ja marata-alan koulutusta. - Pyritään käynnistämään yhteistyö myös muiden, opetukseen integroitavien, sidosryhmien kanssa tilojen yhteiskäytöstä. - Toimipisteen tilaratkaisut pyritään saamaan kiinteistöille asetettujen säästötavoitteiden mukaisiksi - Kiinteistön kuntoluokka pyritään nostamaan suunnitelmallisella kiinteistönpidolla sekä tarvittavilla korjaustoimenpiteillä. Asuntolat: Kammit 1 ja 2 (Urheiluopisto): - Vastaa Urheiluopiston opiskelijoiden asuntolatarpeeseen (sisäoppilaitos). Jänkätien asuntola: - Vastaa RKK:n Rovaniemellä toteutettavan koulutuksen asuntolatarpeeseen. Rantavitikan asuntola: - Vastaa RKK:n Rovaniemellä toteutettavan koulutuksen asuntolatarpeeseen. Kittilän asuntola: - Vastaa maakuntayksikön opiskelijoiden asuntolatarpeeseen. Sodankylän asuntola: - Vastaa maakuntayksikön opiskelijoiden asuntolatarpeeseen. Kemijärven asuntola: - Vastaa maakuntayksikön opiskelijoiden asuntolatarpeeseen 1.2 Luokka II; kehitetään, vuokrataan, myydään Kairatien toimipiste: - Vuokrattu kokonaisuudessaan Rovaniemen kaupungille. - RKK:n koulutustoiminta kiinteistössä on loppunut kesällä Kiinteistön hyvällä tasolla oleva kuntoluokka säilytetään suunnitelmallisella kiinteistönpidolla. LIITE 4a: Kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelma ( )

7 1.3 Luokka III; luovutaan, myydään Sivu 9 Toripuistikon toimipiste: - Kaupungin keskustassa sijaitseva toimipiste, jonka koulutus (matkailu-, ravitsemis-, talous- ja puhtaanapitoalojen koulutus) sekä yhteiset palvelut ja opiskelijahallinto siirtyvät Rantavitikan toimipisteeseen kesällä Koulutuskuntayhtymän esittämä kaavamuutosprosessi on edennyt Rovaniemen kaupungissa kaavaluonnoksen kuulemisvaiheeseen ja kaavaprosessi pyritään saamaan päätökseen ensi vuoden alkupuolella. - Toimipisteen kiinteistöstä on suunniteltu luovuttavan (myydään) vuoden 2017 aikana. Jokiväylä 14 (Jusala Center rakennus) - Tiloista työharjoittelutiloina on luovuttu syyskuussa Kiinteistön rakennukset on suunniteltu purettavan vuoden 2017 aikana - Sijainti ammattiopiston pääkampuksen tuntumassa mahdollistaa kiinteistön tontin hyödyntämisen (kaavamuutos) esim. opiskelijatyönä (As Oy muotoinen rakentaminen) tai tontti voidaan myydä. Sodankylän toimipiste: - Kiinteistökustannuksille asetettujen säästötavoitteiden toteutumiseksi ns. Luova - rakennuksesta tulisi koulutuskäytössä luopua Kemijärven toimipiste: - Kiinteistökustannuksille asetettujen säästötavoitteiden toteutumiseksi Halmetien kiinteistöstä tulisi koulutuskäytössä luopua Kittilän toimipiste: - Kiinteistökustannuksille asetettujen säästötavoitteiden toteutumiseksi toimipisteen tiloihin tulisi löytää lisää käyttäjiä tai tiloista tulisi luopua LIITE 4a: Kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelma ( )

8 ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ALUSTAVA HK RAKENTAMISOHJELMA KUSTANNUKSET / 1000 ilman arvonlisäveroa Sivu 10 HANKE kust Hankkeiden suunnittelu Rantavitikan toimipiste: koulutustilojen laajennustyö Rantavitikan toimipiste: "Korvanranta"-rakennuksen peruskorjaustyö Urheiluopiston toimipiste: majoitusrakennus laajennustyö Urheiluopiston toimipiste: keittiön laajennustyö Urheiluopiston toimipiste: uimahallin peruskorjaustyö Korjaussuunnitelma (liite) Asuntolarakennusten korjaustyöt YHTEENSÄ TULOT Rantavitikan toimipiste: "Korvanranta"-rakennuksen peruskorjaustyö EAKR-rahoitus Urheiluopiston toimipiste: majoitusrakennus laajennustyö OKM:n avustus Urheiluopiston toimipiste: uimahallin peruskorjaustyö OKM:n avustushakemus NETTOMENOT LIITE Rakentamisohjelma xls LIITE 4b: Rakentamisohjelma

9 Sivu 11 KORJAUSRAKENTAMISSUUNNITELMA HK Investointiosan MÄÄRÄRAHAT KORJAUKSET (1000 ) RAKENNUSTEN KORJAUS RANTAVITIKKA korjaustyöt (pohjaviemärin korjaustyö, JV 14 purku) KAIRATIE korjaustyöt TORIPUISTIKKO korjaustyöt LEKO-halli korjaustyöt LEVI-INSTITUUTTI korjaustyöt SODANKYLÄ korjaustyöt KEMIJÄRVI korjaustyöt POROKATU korjaustyöt JÄNKÄTIE korjaustyöt URHEILUOPISTO korjaustyöt KIINTEISTÖTURVALLISUUS KORJAUSSUUNNITELMA YHTEENSÄ TALOUSARVIO/korjaussuunnitelma-investointiosa Rantavitikka Levi-Instituutti Kemijärvi Sodankylä Jänkätie Asuntolat yhteensä LIITE 4c: Korjaussuunnitelma

10 OTE PÖYTÄKIRJASTA Kuntayhtymähallitus /2016 Sivu 12 KUNTAYHTYMÄHALLITUKSEN PÄÄTÖKSIÄ KOSKEVA MUUTOKSENHAKUOHJE MUUTOKSENHAKUKIELTO Päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa, ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta (KuntaL 91 ). Palkkauspäätösten osalta päätöksestä ei voi tehdä oikaisuvaatimusta, koska päätös koskee työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa, soveltamista tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä. Työnantajan työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä koskeviin päätöksiin ei voi hakea muutosta. Asia kuuluu pääsopimuksen mukaisen neuvottelumenettelyn piiriin ja työtuomioistuimen toimivaltaan. Lakiin työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa ( 23) perustuvat riitaasiat ja hyvitysvaatimukset käsitellään yleisessä tuomioistuimessa. Päätös on annettu postin kuljetettavaksi Päätös on lähetetty sähköpostitse..2016

KIINTEISTÖTRTEGIA 2020

KIINTEISTÖTRTEGIA 2020 KIINTEISTÖTRTEGIA 2020 Toteutussuunnitelma HK/12.08.2015 Talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 Kiinteistöstrategia 2020 ohjaa kiinteistönpitoa sopeuttamaan hallitusti kiinteistöjen määrää kaikissa

Lisätiedot

Hallitus LIITE 4

Hallitus LIITE 4 Hallitus 29.11.2018 LIITE 4 Rovaniemen kaupunki Ote pöytäkirjasta 26/2018 1 ( 4) Kaupunginhallitus 19.11.2018 441 LISÄPYKÄLÄ: Lausunto Rovaniemen koulutuskuntayhtymän v. 2019-2023 rakentamis- ja investointiohjelmasta

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 24.8.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 77 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 25.08.2016 13:00 Osallistujaluettelo... 1 73 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 74 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 75 Asiakirjahallinnon

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 19.11.2015 13:00 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 111 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 112 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 19.11.2015 13:00 Osallistujaluettelo... 1 111 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 112 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 113 Santasport

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymävaltuusto 09.12.2015 27 Valtuuston 16.6.2015 kokouksesta kiinteistöstrategian päivittäminen

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymävaltuusto 09.12.2015 27 Valtuuston 16.6.2015 kokouksesta kiinteistöstrategian päivittäminen Tarkastuslautakunta 27.1.2016 LIITE 2b SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kuntayhtymävaltuusto 09.12.2015 27 Valtuuston 16.6.2015 kokouksesta kiinteistöstrategian päivittäminen 27 Valtuuston 16.6.2015 kokouksesta kiinteistöstrategian

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Sisällys Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen to 3.10.2019 klo 12.00 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 69 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN,

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Sisällys Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen to 27.9.2018 klo 10.00 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA:... 2 JAKELU:... 2 KOKOUKSEN ALKUUN KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN EDUSTAJIEN

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto esityslista 09.12.2015 13:00 Yhtymävaltuuston jäsenet... 1 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 24 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 25 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Arto Ylitalo, johtaja, esittelijä Veli-Pekka Laukkanen, varajohtaja, esittelijä Tarja Piittisjärvi, sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Arto Ylitalo, johtaja, esittelijä Veli-Pekka Laukkanen, varajohtaja, esittelijä Tarja Piittisjärvi, sihteeri Sivu 1 Aika Paikka Torstai 24.8.2017 klo 12.00 14.20 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Osallistujat Päätöksentekijät Varsinainen jäsen: Maarit Airaksinen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00

SISÄLLYSLUETTELO. Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 25.08.2016 12:00 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 73 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 74 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja :30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja :30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja 08.12.2016 12:30 Pöytäkirjakansi valtuusto... 1 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 14 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 15 Hallinto-oikeuden

Lisätiedot

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 Siivouskilpailutus 2018 Liite 2 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 1. Kairatie 75, osoite: Kairatie 75 96100 Rovaniemi ROI kaupunki Kiinteistöissä toimii Vaaranlammen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 09.10.2015 09:30 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 97 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 98 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 17.11.2016 12:00 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 109 Kokouksen avaus, läsnäolijoiden toteaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 110 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja 09.12.2015 13:00 Pöytäkirjakansi valtuusto... 1 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 24 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 25 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto esityslista :30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto esityslista :30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto esityslista 08.12.2016 12:30 Yhtymävaltuuston jäsenet... 1 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 14 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 15 Hallinto-oikeuden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Torstai klo Osallistujat Jäsenkuntien nimeämä edustaja Varajäsen Äänimäärä

PÖYTÄKIRJA. Torstai klo Osallistujat Jäsenkuntien nimeämä edustaja Varajäsen Äänimäärä Yhtymäkokous 21.12.2017 02 / 2017 Sivu 1 Aika Paikka Torstai 21.12.2017 klo 12.30-14.12 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Osallistujat Jäsenkuntien nimeämä

Lisätiedot

Pedagogiset huiput Arto Ylitalo Kuntayhtymän johtaja

Pedagogiset huiput Arto Ylitalo Kuntayhtymän johtaja Pedagogiset huiput 2016 Arto Ylitalo Kuntayhtymän johtaja 15.9.2016 Toiminta-alue Rovaniemen koulutuskuntayhtymä (RKK) on maakunnan suurin ja valtakunnallisesti 12. suurin (138:sta) monialainen ammatillisen

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä (myöhemmin Kuntayhtymä ) järjestää ammatillisesta koulutuksesta, ammatillisesta aikuiskoulutuksesta ja vapaasta sivistystyöstä annettujen lakien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Varajäsen: Maarit Airaksinen Tuula Annala, 1. varapj. Mari Jolanki, klo

PÖYTÄKIRJA. Varajäsen: Maarit Airaksinen Tuula Annala, 1. varapj. Mari Jolanki, klo Sivu 1 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Torstai 3.10.2019 klo 12.10-14.18 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Varsinainen jäsen: Varajäsen: Maarit

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 13.10.2016 09:30 Osallistujaluettelo... 1 96 Kokouksen avaus, läsnäolijoiden toteaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 97 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 17.11.2016 12:00 Osallistujaluettelo... 1 109 Kokouksen avaus, läsnäolijoiden toteaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 110 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI 1(8) Kiinteistöpalvelu TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja Lapin ammattikorkeakoulu Oy pyytävät tarjoustanne Rovaniemellä

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 13.10.2016 09:30 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 96 Kokouksen avaus, läsnäolijoiden toteaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 97 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI 1(8) Kiinteistöpalvelu TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja Lapin ammattikorkeakoulu Oy pyytävät tarjoustanne Rovaniemellä

Lisätiedot

Hallitus LIITE 6e

Hallitus LIITE 6e Hallitus 30.11.2017 LIITE 6e SODANKYLÄN KUNTA Kunnanhallitus 28.11.2017 409 ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN LAUSUNTOPYYNTÖ / TALOUSARVIO VUODELLE 2018 JA -SUUNNITELMA VUOSILLE 2019-2020 SEKÄ RAKENTAMIS-

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymähallitus Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymähallitus Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon LIITE 1 Tarkastuslautakunta 8.11.2016 56 SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kuntayhtymähallitus 13.10.2016 103 Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon 103 Hallituksen

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 26.10.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 99 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ Esitys 4.12.2012 1 Sisältö 1. Johdanto... 2 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä... 2 2.1. Kuntayhtymä... 2 2.2. Päätehtävä... 2 2.3. Visio ja arvot...

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 18.11.2014 09:30 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 123 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 124 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...

Lisätiedot

Hallituksen itsearvointikysely 2016

Hallituksen itsearvointikysely 2016 Hallituksen itsearvointikysely 2016 Raportti tulostettu 8.8.2016 Vastausprosentti 71,4% (10/14) Ei sisällä avoimia vastauksia 1.1-1.3 Miten yhtymähallitus on onnistunut tehtävässään 1.1 Hallinto ja hallinnon

Lisätiedot

Muut läsnäolo- ja puheoikeutetut Sakke Rantala, yhtymähallituksen puheenjohtaja Saija Niemelä-Pentti, kuntayhtymän johtaja

Muut läsnäolo- ja puheoikeutetut Sakke Rantala, yhtymähallituksen puheenjohtaja Saija Niemelä-Pentti, kuntayhtymän johtaja Sivu 1 Aika Paikka Torstai 13.12.2018 klo 12.11-13.11 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Osallistujat Jäsenkuntien nimeämä edustaja Varajäsen Äänimäärä Kemijärvi:

Lisätiedot

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p Yhtymähallitus 80 17.09.2014 Yhtymävaltuusto 18 17.12.2014 Yhtymähallitus 83 07.10.2015 Yhtymävaltuusto 14 27.10.2015 ASEVELIKATU 4:N PERUSKORJAUS- JA UUDISRAKENNUSHANKE YHALL 17.09.2014 80 Valmistelija:

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Sivu 1 Aika Paikka Torstai 30.11.2017 klo 12.00-14.31 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Osallistujat Päätöksentekijät Varsinainen jäsen: Maarit Airaksinen

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Sivu 1 Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 12.00-15.09 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Osallistujat Päätöksentekijät Varsinainen jäsen: Maarit Airaksinen

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 30.11.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 3 JAKELU... 3 112 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

JOKILAAKSON KOULUN LUONNOSPIIRUSTUSTEN JA URAKKATARJOUSVAIHEEN KUSTANNUSARVION HYVÄKSYMINEN

JOKILAAKSON KOULUN LUONNOSPIIRUSTUSTEN JA URAKKATARJOUSVAIHEEN KUSTANNUSARVION HYVÄKSYMINEN Kaupunginhallitus 173 20.05.2019 JOKILAAKSON KOULUN LUONNOSPIIRUSTUSTEN JA URAKKATARJOUSVAIHEEN KUSTANNUSARVION HYVÄKSYMINEN 2930/58/2019 KH 20.05.2019 173 Valmistelu ja lisätiedot: toimitilajohtaja Börje

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 10.10.2014 09:30

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 10.10.2014 09:30 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 10.10.2014 09:30 Osallistujaluettelo... 1 106 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 107 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 108 Rovaniemen

Lisätiedot

1(5) KIINTEISTÖSTRATEGIA JOUTSAN KUNTA tekninen ltk xx.xx.2017 kunnanhallitus xx.xx.2017 kunnanvaltuusto

1(5) KIINTEISTÖSTRATEGIA JOUTSAN KUNTA tekninen ltk xx.xx.2017 kunnanhallitus xx.xx.2017 kunnanvaltuusto 1(5) KIINTEISTÖSTRATEGIA JOUTSAN KUNTA 2.11.2017 tekninen ltk xx.xx.2017 kunnanhallitus xx.xx.2017 kunnanvaltuusto 2(5) 1. JOHDANTO Kiinteistöstrategialla tavoitellaan kunnan rakennetun kiinteistöomaisuuden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 366 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen Päätöshistoria Omistajaohjausjaosto 21.11.2016

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 Kaupunginhallitus 366 28.11.2016 45 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen historia Omistajaohjausjaosto

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi ROVANIEMEN i' KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 15.11.2012 OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 132 1112012 Sivu 1/9 Aika Torstai 15.11.2012 klo 14.00-17.52 1 1 0 Paikka Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/2017 1 (8) Aika 07.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p

YHALL Valmistelija: Kari Puumalainen p , Matti Kauppinen p Yhtymähallitus 80 17.09.2014 Yhtymävaltuusto 18 17.12.2014 Yhtymähallitus 83 07.10.2015 Yhtymävaltuusto 14 27.10.2015 Yhtymähallitus 97 28.10.2015 Yhtymähallitus 102 26.11.2015 ASEVELIKATU 4:N PERUSKORJAUS-

Lisätiedot

Vallilan ala-aste Hämeentie 80 IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN TEKNINEN HANKESUUNNITELMA

Vallilan ala-aste Hämeentie 80 IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN TEKNINEN HANKESUUNNITELMA Vallilan ala-aste Hämeentie 80 IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN TEKNINEN HANKESUUNNITELMA hankenumero 8010159 9.12.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Tekninen hankesuunnitelma, Asko Rintamäki 2 Tekninen hankesuunnitelma,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 14. Valmistelijat / lisätiedot: Elina Routto, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 14. Valmistelijat / lisätiedot: Elina Routto, puh 06.02.2017 Sivu 1 / 1 340/2017 10.03.02 14 Rakennusten kunnossapidon vuosiohjelman 2017 hyväksyminen Valmistelijat / lisätiedot: Elina Routto, puh. 046 877 3583 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Keskiviikko klo Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

PÖYTÄKIRJA. Keskiviikko klo Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Kuntayhtymähallitus 3.5.2017 04 / 2017 Sivu 1 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Yliviivattu= pois Keskiviikko 3.5.2017 klo 12.06 15.02 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

1(5) KIINTEISTÖSTRATEGIA JOUTSAN KUNTA. Luonnos tekninen ltk

1(5) KIINTEISTÖSTRATEGIA JOUTSAN KUNTA. Luonnos tekninen ltk 1(5) KIINTEISTÖSTRATEGIA JOUTSAN KUNTA Luonnos 16.2.2017 tekninen ltk 2(5) 1. JOHDANTO Kiinteistöstrategialla tavoitellaan kunnan rakennetun kiinteistöomaisuuden ylläpidon pitkäjänteistä kehittämistä sekä

Lisätiedot

Joroisten kunta kiinteistöstrategia. Vuosille

Joroisten kunta kiinteistöstrategia. Vuosille Joroisten kunta kiinteistöstrategia Vuosille 2019-25 Visio ja strategia Joroisten kunnalla on v. 2025 käytössään palvelutuotannossaan tarvitsevansa määrä tilatehokkaita, tarkoituksenmukaisia sekä turvallisia

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 (5) 212 Kiinteistölautakunnan esitys kaupunginhallitukselle Stadin ammattiopiston Roihupellon kampuksen 1. vaiheen hankesuunnitelman hyväksymiseksi HEL 2015-013974

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuuston esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuuston esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuuston esityslista 28.11.2014 13:00 Yhtymävaltuuston jäsenet... 1 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 35 Rakennustekniikan

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/2015 1 (5) 805 HSY -kuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotus vuosille 2016-2018 HEL 2015-007268 T 00 01 06 Päätös päätti merkitä tiedoksi liitteinä 2 ja 3 olevat

Lisätiedot

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/6. Torstai klo

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/6. Torstai klo OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus 31.3.2011 3 / 2011 Sivu 1/6 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Torstai 31.3.2011 klo 14.00 18.18 Oppipoika ravintolat / kokoustila Oltermanni (4. krs),

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 30.4.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 30.4.2014 1 KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 30.4.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.5.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen Tekninen lautakunta 75 18.11.2015 Kunnanhallitus 298 07.12.2015 Kunnanhallitus 175 29.06.2016 Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTASUUNNITELMA 2017

ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTASUUNNITELMA 2017 ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTASUUNNITELMA 2017 Sisältö 1. Riskienhallintasuunnitelman perusteet... 3 2. Tilaliikelaitoksen merkittävimmät riskit... 3 2.1 Riskit... 3 2.1.1 Infrastruktuurin

Lisätiedot

Hakuehdot. Opetushallitus. Tulostuspvm ja -aika 17.03.2015 15:22:21 1(4) HAKUTOIVETILASTO

Hakuehdot. Opetushallitus. Tulostuspvm ja -aika 17.03.2015 15:22:21 1(4) HAKUTOIVETILASTO Tulostuspvm ja -aika 17.03.15 15:22:21 1() Hakuehdot Koulutuksen alkamisaika: 15 Syksy Haku: Yhteishaku ammatilliseen ja lukioon, kevät 15 Koulutuksen järjestäjä: 0973110-9 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (5) 189 Takauksen myöntäminen Kiinteistö Oy Myllypuron kampukselle HEL 2017-002224 T 02 05 03 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti myöntää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (7) Kiinteistölautakunta Tila/2 21.03.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (7) Kiinteistölautakunta Tila/2 21.03.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (7) 128 Virastotalo K31:n uuden panimoravintolan hankehinnan korotuksen hyväksyminen HEL 2012-012430 T 10 06 00 Päätös päätti myöntää Panimoravintolan toteuttamisen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 16.12.2015 13:00 Osallistujaluettelo... 1 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 128 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 129 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) 59 Lausunto valtiovarainministeriölle valtioneuvoston asetusluonnoksesta kunnan ja maakunnan välisen siirtymäkauden vuokrasopimuksen vuokran määräytymisestä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 30/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6215/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 30/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6215/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 30/2015 1 (1) 350 Asianro 6215/10.03.02.04/2015 Kuopion Tilakeskuksen hallinnassa olevien rakennusten jakaminen tilasalkkuihin Konserniohjausjohtaja Janne Airaksinen Omistajaohjaus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunto kaupunginhallitukselle sosiaali- ja terveystoimen vuosien investointiohjelmasta.

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunto kaupunginhallitukselle sosiaali- ja terveystoimen vuosien investointiohjelmasta. 18.09.2013 Sivu 1 / 1 3929/02.02.00/2013 90 Lausunto kaupunginhallitukselle sosiaali- ja terveystoimen vuosien 2014-2018 investointiohjelmasta. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Nikulainen, puh. (09)

Lisätiedot

Mitä sairaalan laajennus maksaa ja miten se rahoitetaan? Seminaaripäivä kuntapäättäjille

Mitä sairaalan laajennus maksaa ja miten se rahoitetaan? Seminaaripäivä kuntapäättäjille Mitä sairaalan laajennus maksaa ja miten se rahoitetaan? Seminaaripäivä kuntapäättäjille 27.3.2014 Talousjohtaja Elisa Kusmin Perustamiskustannukset Laajennusosan kustannukset Investoinnin suunnittelukustannukset

Lisätiedot

Nyt esitellään vuoden 2014 ensimmäiset projektien raportit, joita ovat:

Nyt esitellään vuoden 2014 ensimmäiset projektien raportit, joita ovat: 235/2014 103 Projektien väliraportit 03/2014 Päätösehdotus Kiinteistöjohtaja Kai Heinonen Päätös Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi investointiprojektien kolmannesvuosiraportit esittelyosan ja

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin koulutilatarpeet vuosille 2010-18 Oheismateriaali/koultk 1.6.2010 46

Ylöjärven kaupungin koulutilatarpeet vuosille 2010-18 Oheismateriaali/koultk 1.6.2010 46 Ylöjärven kaupungin koulutilatarpeet vuosille 2010-18 Oheismateriaali/koultk 1.6.2010 46 SOPPEENHARJUN ALUE Siivikkala 1-6 303 kasvaa ta-suunnitelma: peruskorjaus 2012-13 yhteistyö Tampereen laajennetaan

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 3.5.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 3 JAKELU... 3 39 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 07.03.2011 Sivu 1 / 1

Kaupunginhallitus 07.03.2011 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 07.03.2011 Sivu 1 / 1 1003/00.01.00/2011 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 13 28.2.2011 91 Yhtiön perustaminen hallinnoimaan Opinmäen kiinteistöä Valmistelijat / lisätiedot: Jouni Majuri,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Tilapalvelut. Tilannekatsaus Yhtymähallitus RIVERIA.FI

Tilapalvelut. Tilannekatsaus Yhtymähallitus RIVERIA.FI Tilapalvelut Tilannekatsaus Yhtymähallitus 29.8.2019 Tilojen määrät > Vuoden 2018 lopussa kuntayhtymällä oli 99 omaa rakennusta (26 omalla kiinteistöllä). Rakennusten pinta-ala oli noin 129 893 hyöty-m

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN TILALIIKELAITOS TOIMINTASUUNNITELMA. 1. Johdanto

KEMIJÄRVEN TILALIIKELAITOS TOIMINTASUUNNITELMA. 1. Johdanto 1 KEMIJÄRVEN TILALIIKELAITOS TOIMINTASUUNNITELMA 1. Johdanto Liikelaitoksen tehtävänä on vastata kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevista toimitiloista ja yritystiloista ja niihin välittömästi liittyvistä

Lisätiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen YHDISTYMISHALLITUS 110 28.11.2012 YHDISTYVÄN RAAHEN 23 10.12.2012 KAUPUNGINVALTUUSTO Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen 1667/06/0600/2012 YHALL 110 Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän

Lisätiedot

Kunnallistekniikan rakentamisohjelmien hyväksyminen vuodelle 2018 sekä määrärahaja tuloarviomuutokset

Kunnallistekniikan rakentamisohjelmien hyväksyminen vuodelle 2018 sekä määrärahaja tuloarviomuutokset Tekninen lautakunta 1 18.01.2018 Kunnanhallitus 20 29.01.2018 Valtuusto 4 07.02.2018 Kunnallistekniikan rakentamisohjelmien hyväksyminen vuodelle 2018 sekä määrärahaja tuloarviomuutokset TEKLA 1 Vuoden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2014 1 (5) 249 Teollisuuskatu 23-25:n muutos- ja perusparannustyön hankesuunnitelma päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti hyväksyä 29.1.2014 päivätyn Teollisuuskatu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 170 6.6.2016 42 Asianro 4031/02.05.05/2016 Varkauden Opiskelijakadun kiinteistön siirtäminen kuntayhtymästä Savoniaammattikorkeakoulu Oy:lle Päätöshistoria

Lisätiedot

Stadin ammattiopisto Taucher-Talo Nilsiänkatu 3. Ikkunoiden ja ulko-ovien korjaukset Hanke HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS

Stadin ammattiopisto Taucher-Talo Nilsiänkatu 3. Ikkunoiden ja ulko-ovien korjaukset Hanke HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Stadin ammattiopisto Taucher-Talo Nilsiänkatu 3 Ikkunoiden ja ulko-ovien korjaukset Hanke 8010146 27.11.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS 2 1 YHTEENVETO 1.1 Hankkeen perustiedot 1.2 Hankkeen tarpeellisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 17

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 17 Kuntayhtymähallitus 12.10.2012 10 / 2012 Sivu 1 / 17 Aika Paikka / Liite nro 100 101 102 / 1a-b 103 / 2 104 / 3 105 / 4a, 5 106 107 108 / 6 109 / 7 Perjantai 12.10.2012 klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila

Lisätiedot

Muutoksenhaku Muutoksenhakukielto, valmistelu tai täytäntöönpano Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Muutoksenhakukielto, valmistelu tai täytäntöönpano Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (5) 151 Tripla-rakennushankkeen HKL:n kustannusosuuksien hyväksyminen HEL 2016-008432 T 02 08 03 01 Päätös Käsittely päättää hyväksyä Keski-Pasilan keskuksen toteutussopimuksen

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 96200 Rovaniemi 19.8.2015 OPPILAITOS- JA ASUNTOLAKIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN KIINTEISTÖNHOIDON TYÖT

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 96200 Rovaniemi 19.8.2015 OPPILAITOS- JA ASUNTOLAKIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN KIINTEISTÖNHOIDON TYÖT 1 Kiinteistöpalvelu TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 96200 Rovaniemi 19.8.2015 OPPILAITOS- JA ASUNTOLAKIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN KIINTEISTÖNHOIDON TYÖT Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja Lapin ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TA 2018 Talousar- Yhteensä viomuutos Tulot Menot Netto

TA 2018 Talousar- Yhteensä viomuutos Tulot Menot Netto Kiinteistöjen myynnit Tulot 3 285 000-1 285 000 2 000 000 Menot 0 0 0 Netto 3 285 000-1 285 000 2 000 000 Kiinteistöomaisuuden myyntitulot, toteutuneita kauppoja 5. UUDISRAKENTAMINEN Nilsiän terveys- ja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Päätös Sivu 1 / 5. 148 Lausunto Kirstin koulu ja päiväkoti perusparannus 6.8.2015 päivätystä hankesuunnitelmasta

Espoon kaupunki Päätös Sivu 1 / 5. 148 Lausunto Kirstin koulu ja päiväkoti perusparannus 6.8.2015 päivätystä hankesuunnitelmasta Espoon kaupunki Päätös Sivu 1 / 5 2681/10.03.02/2015 148 Lausunto Kirstin koulu ja päiväkoti perusparannus 6.8.2015 päivätystä hankesuunnitelmasta Valmistelijat / lisätiedot: Vera Schulman, puh. 043 825

Lisätiedot

Kirkkonummen pääkirjaston peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen ja hankkeen sijoittaminen investointiohjelmaan

Kirkkonummen pääkirjaston peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen ja hankkeen sijoittaminen investointiohjelmaan Palvelutuotannon lautakunta 88 7.08.05 Kunnanhallitus 80 4.09.05 Kunnanvaltuusto 97.0.05 Kirkkonummen pääkirjaston peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen ja hankkeen sijoittaminen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/ Helsingin kaupunki Esityslista 14/2016 1 (5) 12 Stadin ammattiopiston Roihupellon kampuksen 1. vaiheen hankesuunnitelma HEL 2015-013974 T 10 06 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Esittelijän perustelut päättää

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON KAMPUSKIINTEISTÖT Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015, taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 KUNTAYHTYMÄ

ETELÄ-SAVON KAMPUSKIINTEISTÖT Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015, taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 KUNTAYHTYMÄ Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015, taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 ETELÄ-SAVON KAMPUSKIINTEISTÖT KUNTAYHTYMÄ (aik. Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymä) Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTARAPORTTI 2016

ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTARAPORTTI 2016 ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTARAPORTTI 2016 Sisältö 1. Riskienhallintasuunnitelman perusteet... 3 2. Tilaliikelaitoksen merkittävimmät riskit... 3 2.1 Riskien toteutuminen 2016...

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Saija Niemelä-Pentti, kuntayhtymän johtaja, esittelijä , Tarja Piittisjärvi, sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Saija Niemelä-Pentti, kuntayhtymän johtaja, esittelijä , Tarja Piittisjärvi, sihteeri Sivu 1 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Tiistai 30.10.2018 klo 10.00-14.00 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Varsinainen jäsen: Varajäsen: Maarit

Lisätiedot

Vesihuoltoavustukset vesiosuuskunnille, Etelä-Iitin vesihuolto-osuuskunnan avustushakemus. Jokainen hanke käsitellään tapauskohtaisesti erikseen.

Vesihuoltoavustukset vesiosuuskunnille, Etelä-Iitin vesihuolto-osuuskunnan avustushakemus. Jokainen hanke käsitellään tapauskohtaisesti erikseen. Tekninen lautakunta 115 04.12.2013 Tekninen lautakunta 118 02.12.2014 Vesihuoltoavustukset vesiosuuskunnille, Etelä-Iitin vesihuolto-osuuskunnan avustushakemus 305/02.03.01/2013 Tekninen lautakunta 04.12.2013

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016 AIKA Torstai 22.9.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen kokoustila B2031 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MÄÄRÄRAHAN MYÖNTÄMINEN LÄNSINUMMEN KOULUN SISÄILMAONGELMIEN KORJAUKSEEN. Stpj , 32. Liite A: Hankesuunnitelma

MÄÄRÄRAHAN MYÖNTÄMINEN LÄNSINUMMEN KOULUN SISÄILMAONGELMIEN KORJAUKSEEN. Stpj , 32. Liite A: Hankesuunnitelma MÄÄRÄRAHAN MYÖNTÄMINEN LÄNSINUMMEN KOULUN SISÄILMAONGELMIEN KORJAUKSEEN Stpj 28.11.2012, 32 Liite A: Hankesuunnitelma Valmistelu: Talonrakennuspäällikkö Rune Hagström, puh. 044 7851463 Länsinummen koulun

Lisätiedot

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (12) Aika 18.12.2018, klo 16:33-17:19 Paikka Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, 33180 Tampere Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto / 2012 Sivu 1 / 31. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto / 2012 Sivu 1 / 31. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymävaltuusto 19.12.2012 2 / 2012 Sivu 1 / 31 Aika Paikka Keskiviikko 19.12.2012 klo 13.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi / Liite nro 11 12 13 / 1 14 / 2 15

Lisätiedot

INVESTOINNIT

INVESTOINNIT Kunnanjohtajainfo 30.8.2018 INVESTOINNIT 2019-2024 SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA SAIRAALA-ALUEEN MASTERPLAN INVESTOINNIT 2019-2024 v.2019 v.2020 v.2021 v.2022 v.2023 v.2024 Laitehankinnat -sairaanhoito 1,50

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1/39. Torstai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1/39. Torstai klo Kuntayhtymähallitus 15.11.2012 11 / 2012 Sivu 1/39 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Torstai 15.11.2012 klo 14.00-17.52 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 Kunnanhallitus 44 21.03.2016 Tarkastuslautakunta 36 02.06.2016 Valtuusto 15 20.06.2016 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 38/02.06.01/2016 Kunnanhallitus 21.03.2016 44 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot