Virkaa 1C koskeva hakuilmoitus sekä asiassa tehty viranhaltijapäätös

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Virkaa 1C koskeva hakuilmoitus sekä asiassa tehty viranhaltijapäätös"

Transkriptio

1 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA JUKKA VAKKILAN OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN OSA-AIKAISEN (50%) ERIKOISLÄÄKÄRIN (LASTENHEMATOLOGIA JA -ONKOLOGIA) VIRAN 1C TÄYTTÖÄ HYKS LASTEN JA NUORTEN SAIRAUKSIEN TULOSYKSIKÖN ERITYISPEDIATRIAN LINJALLA 57/01/02/00/00/2011 HYKS 36 LT, dosentti Jukka Vakkila on tehnyt oikaisuvaati muksen koskien HYKS Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikön johtajan Jari Petäjän päätöstä 37/ , jolla LT Minna Koskenvuo valittiin HYKS Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikön erityispediatrian linjan osa-aikaiseen (50 %) erikoislääkärin (lastenhematologia ja -onkologia) virkaan 1C Vakkila vaatii päivätyssä oikaisuvaatimuksessaan uutta puolueetonta ja asiantuntevaa arviota hakijoiden pätevyydestä haettavana olevaan virkaan. Vakkilan oikaisuvaatimus kokonaisuudessaan on oheismateriaalina E. Virkaa 1C koskeva hakuilmoitus sekä asiassa tehty viranhaltijapäätös ovat oheismateriaalina F ja G. Hakijat Hakuajan päättymiseen mennessä ko. virkaa 1C hakivat LT Minna Koskenvuo, LT Virve Pentikäinen, LT Samppa Ryhänen ja LT, dosentti Jukka Vakkila. Virkaan valittiin HYKS Lasten ja nuorten sairaudet tulosyksikön toimialajohtajan päätöksellä 37/ LT Minna Koskenvuo. Yhteenveto hakijoista Seuraavassa yhteenvedossa esitellään hakijat ja heidän haettavana olleen viran kannalta relevantit ansionsa ja saavutuksensa. Vakkilan oikaisuvaatimuksessaan korostamat hänen kliinistä kokemustaan ja akateemisia ansioitaan koskevat tiedot ilmenevät alla Vakkilaa koskevassa osiossa, ja ne ovat myös olleet tiedossa ja huomioitu nimityspäätöstä tehtäessä. Pyydämme huomioimaan seuraavat seikat: Työkokemuksen osalta relevanttina pidettiin erityisesti hakijan yliopistollisen keskussairaalan tasolla lastenhematologian ja -onkologian erikoislääkäriksi valmistumisen jälkeen kartutettua työkokemusta. Hakijan tutkimustoiminnan osalta painotettiin parhaillaan vireillä olevia, lastenhematologian ja -onkologian ajankohtaisiin tutkimuskohteisiin keskittyviä tutkimuksia ja tutkimushankkeita.

2 Pohjoismaisen ja kansainvälisen lasten syöpiä koskevan hoito-ohjelmayhteistyön osalta painotettiin hakijan käytännön kokemusta ja osallistumista moderniin hoitoon liittyviin kehitys- ja hoito-yhteistyöohjelmiin ja verkostoihin, joista keskeisimpiä HYKS:in kannalta ovat pohjoismaisen NOPHO -yhteistyön ohella muun muassa eurooppalaiset SIOP, SIOPEN, SIOPEL, EWOG ja EBMT. LT Minna Koskenvuo on väitellyt vuonna 2008 ja valmistunut lastentautien erikoislääkäriksi vuonna Lastenhematologin ja -onkologin erikoistumiskoulutuksen hän on saattanut päätökseen vuonna Koskenvuo on toiminut hematologian erikoislääkärin tehtävissä yliopistosairaaloissa noin 4,5 vuotta (TYKS/HYKS) omaten haetun viran kannalta riittäväksi katsottavan käytännöllisen kokemuksen lasten hematologiasta ja onkologiasta yliopistollisen keskussairaalan tasolla. Koskenvuo on jatkokouluttautunut lapsuusiän hyytymishäiriöiden hoidossa. Koskenvuo on käynnistänyt ja johtaa parhaillaan laajaa tutkimushankekokonaisuutta, jossa tutkimuskohteena on puolustusjärjestelmän sekä hyytymisjärjestelmän toipuminen lapsuusiän allogeenisen luuytimen vaihdon jälkeen. Koskenvuolla on hakijoista laajin kokemus pohjoismaisesta NOPHO -hoito-ohjelmayhteistyöstä sekä kokemusta eurooppalaisesta hoito-ohjelmayhteistyöstä muun muassa synnynnäisten immunologisten sairauksien osalta (EBMT) ja maksakasvainten hoidon osalta (SIOPEL). LT Virve Pentikäinen on väitellyt vuonna 2002 ja valmistunut lastentautien erikoislääkäriksi vuonna Lastenhematologin ja -onkologin erikoistumiskoulutuksen Pentikäinen on saattanut päätökseen vuonna Pentikäinen on toiminut hematologian erikoislääkärin tehtävissä yliopistosairaalassa (HYKS) runsaat 2,5 vuotta omaten haetun viran kannalta riittäväksi katsottavan käytännöllisen kokemuksen lasten hematologiasta ja onkologiasta yliopistollisen keskussairaalan tasolla. Pentikäinen on jatkokouluttautunut lapsuusiän kasvaintautien sädehoidossa. Pentikäinen on käynnistämässä tutkimushanketta, jossa tutkimuskohteena ovat lapsuusiän aivokasvainten uudet, diagnostiset menetelmät. Pentikäisellä on haetun viran kannalta riittävästi kokemusta pohjoismaisesta NOPHO -hoito-ohjelmayhteistyöstä ja lapsuusiän aivokasvainten osalta myös eurooppalaisesta hoito-ohjelmayhteistyöstä. LT Samppa Ryhänen on väitellyt vuonna 2006 ja valmistunut lastentautien erikoislääkäriksi vuonna Lastenhematologin ja -onkologin erikoistumiskoulutuksen Ryhänen on saattanut päätökseen Ryhänen on toiminut hematologian erikoislääkärin tehtävissä yliopistosairaalassa (HYKS) noin 6 kuukautta. Ryhänen on jatkokouluttautunut haploidenttisissä kantasolusiirroissa sekä hemoglobiinisairauksien kantasoluhoitojen alueella. Ryhänen on parhaillaan käynnistämässä tutkimushanketta, jossa tutkimuskohteena ovat syöpä- ja veritautisolujen membraanibiologian mekanismit.

3 LT, dosentti Jukka Vakkila on väitellyt vuonna 1990 ja valmistunut lastentautien erikoislääkäriksi vuonna Lastenhematologin ja -onkologin erikoistumiskoulutuksen Vakkila on saattanut päätökseen vuonna Hematologian erikoislääkäriksi valmistumisensa jälkeen Vakkila on työskennellyt Hyksissä erimittaisissa vakansseissa vuosina ja 2012 (joista lasten hematologian erikoislääkärinä kantasolusiirto-osastolla ja lasten syöpäosastolla ja 2012) sekä joulukuusta 2014 alkaen Karolinska Institutet -yliopistosairaalassa Ruotsissa, yhteensä noin 3 vuotta, omaten haetun viran kannalta riittäväksi katsottavan käytännöllisen kokemuksen lasten hematologiasta ja onkologiasta yliopistollisen keskussairaalan tasolla. Vakkila on lisäksi toiminut lastentautien vastaavana lääkärinä Sairaala Mehiläisessä yli 10 vuoden aikana. Vakkilan akateeminen tutkimus- ja opetustoiminta on alkanut 1980-luvulla ja on muun muassa perusteena hänen nimitykseensä lastentautiopin dosentiksi Helsingin yliopistossa vuonna Vakkila ei ole ilmoittanut, että hänellä olisi parhaillaan meneillään lastenhematologian tai -onkologian alan tutkimushankkeita. Vakkilalla on näyttöä kansainvälisestä tutkijayhteistyöstä sekä nykyisen tehtävänsä että aikaisempien hankkeittensa puitteissa, mutta pohjoismaisesta NOPHO -hoito-ohjelmayhteistyöstä tai vastaavista muista kansainvälisistä lasten syöpähoitojen hoito-ohjelmaverkostoista hänellä ei ole ao. virkaan nimetyn hakijan tasoista käytännön kokemusta. Valintakriteerit Yleiset kelpoisuusehdot Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä noudatetaan virkavalinnoissa päivitettyjä yleisiä kelpoisuusehtoja. Erikoislääkärin virkaan sovellettavat yleiset kelpoisuusehdot ovat seuraavat: terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Yliopistosairaalassa erikoislääkärin virkaan kelpoisuutena vaaditaan lisäksi lääketieteen tohtorin tutkinto tai lääketieteen ja kirurgian tohtorin arvo. Näiden täytettävänä olevaa virkaa koskevien yleisten kelpoisuusedellytysten täytyttyä valitsevalla viranomaisella ei ole velvollisuutta asettaa ketään hakijaa etusijalle yksinomaan tämän mahdollisten muita hakijoita korkeampien akateemisten tai jatkokoulutuksellisten meriittien johdosta. Kaikkien hakijoiden todettiin tässä hakuprosessissa täyttävän haettavana olevaa virkaa koskevan yleisen kelpoisuusehdon. Muut valinnassa huomioidut seikat Kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain (304/2003) 6 :n mukaan virkasuhteeseen ottamisen yleisistä perusteista säädetään perustuslaissa.

4 Perustuslain (731/1999) 125 :n 2 momentin mukaan yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Lain hallituksen esityksen (HE 1/1998 vp) 125 :n perustelujan mukaan perustuslain nimitysperusteista taito tarkoittaa koulutuksen ja työkokemuksen avulla hankittuja tietoja ja taitoja. Kyky viittaa henkilön tuloksellisen työskentelyn edellyttämiin henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kuten luontaiseen lahjakkuuteen, järjestelykykyyn, aloitteellisuuteen ja muihin vastaaviin tehtävien hoitamisen kannalta tarpeellisiin kykyihin. Koeteltu kansalaiskunto tarkoittaa yleisessä kansalaistoiminnassa saatuja viran hoidon kannalta merkityksellisiä ansioita sekä nuhteetonta käytöstä. Nimitysharkinnassa pyritään mahdollisimman tarkasti ja asiantuntevasti selvittämään, miten hakijat täyttävät asetetut muodolliset vaatimukset sekä kuka tai ketkä hakijoista omaavat parhaat edellytykset nimenomaan haettavana olevaan virkaan kuuluvien tehtävien menestykselliseen hoitamiseen. Oikeuskäytäntö on vahvistanut, että nimitys tapahtuu kaikkien osatekijöitten kokonaisharkinnan perusteella siten, että koulutuksen ja työkokemuksen ohella huomioidaan myös hakijoiden sopivuutta työyhteisöön ja muita vastaavia kysymyksessä olevan viran hoidon kannalta merkityksellisiä henkilökohtaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia. Hakuilmoituksessa hakijoilta edellytettiin muodollisten yleisten kelpoisuusvaatimusten lisäksi monipuolista perehtyneisyyttä lasten veri- ja syöpätautien moderniin hoitoon sekä riittävää kokemusta toimimisesta alan yliopistollisessa keskussairaalayksikössä. Virkaan liittyi myös päivystysvelvollisuus. Valinnassa kiinnitettiin huomiota siihen, että lastenhematologian ja -onkologian erikoislääkärin työnkuvaan kuuluu työskentely erityispediatrian monierikoisalaisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä ja että osa-aikainen tehtävä painottuu erityisesti päivittäisen kliinisen potilastyön puolelle. Vaikka kysymyksessä ei ollut tutkimus- tai opetusvirka, tehtävään valittavalta erikoislääkäriltä toivottiin ajantasaista ja kehittämismyönteistä näkemystä ja otetta liittyen lasten veri- ja syöpätautien koko kirjoon. Suomen kaltaisessa väestöltään pienessä maassa lasten syöpätautitapausten hoitosuunnittelussa ja -päätöksissä toimitaan jatkuvassa hoitoyhteistyössä pohjoismaisten ja eurooppalaisten yliopistosairaaloitten kanssa, joten hakijoilta edellytettiin ajankohtaista ja aktiivista suuntautumista tutkimukseen sekä osallistumista kansainväliseen, etenkin pohjoismaiseen, hoitoyhteistyöhön ja kehityshankkeisiin. Osa-aikainen virka käytännössä mahdollistaa myös, että valittava henkilö voi jatkaa vireillä olevia tutkimushankkeita kliinisen potilastyön ohella. Valintaprosessi Edellä esitettyjen seikkojen osalta nojauduttiin hakijoiden itsestään hakemusasiakirjoissa sekä henkilökohtaisessa haastattelussa antamiin tietoihin. Hakijalla katsottiin olevan riittävän monipuolinen perehtyneisyys lasten veri- ja syöpätautien moderniin hoitoon ja riittävä kokemus toimimisesta alan yliopistollisessa kes-

5 Yksityiskohtaiset oikaisuvaatimukset kussairaalayksikössä, mikäli hakijalla oli osoittaa väitöskirjatutkimuksensa ohella muuta jatkokouluttautumista haettavan viran piiriin kuuluvilla erikoisaloilla, ja mikäli hakija toiminut aikaisemminkin vastaavanlaisessa erikoislääkärin tehtävässä lastenhematologian ja -onkologian yksikössä yliopistosairaalassa. Työkokemuksen pituutta koskevan vertailun suhteen nojauduttiin siihen oikeuskäytännössä vahvistettuun näkemykseen, jonka mukaan kenelläkään hakijalla ei ole ehdotonta etuoikeutta tulla valituksi julkiseen virkaan sen perusteella, että hänellä on muita hakijoita pidempi työkokemus. Korkein hallinto-oikeus on ratkaisussaan (2002:893) arvioinut palveluajan pituuden merkitystä virkanimityksessä seuraavasti: hakijoiden työ- ja ammattikokemuksen pituutta ei ole pidettävä ratkaisevan seikkana eikä hakijaa sen perusteella voida yksin pitää ansioituneempana kuin lyhemmän työkokemuksen omaavaa. Pidempi työkokemus ei oikeuskäytännön mukaan näin ollen automaattisesti johda pidemmän kokemuksen omaavan hakijan valintaan, vaan hyväksyttäväksi ja ratkaisevaksi on katsottu monen eri osatekijän kokonaisharkinnan tuloksena tapahtuva nimityspäätös. Kaikki hakijat kutsuttiin kokonaiskuvan muodostamista varten strukturoituun henkilökohtaiseen haastatteluun, johon osallistuivat HYKS Lasten ja nuorten sairaudet tulosyksikön erityispediatrian linjan vastaava ylilääkäri Eero Jokinen ja hematologis-onkologisen yksikön osastonylilääkäri Kim Vettenranta. Haastattelussa käytettiin kaikille hakijoille samaa kysymyslistaa, joka on oheismateriaalina H. Oikaisuvaatimuksessaan Vakkila vaatii uutta puolueetonta ja asiantuntevaa arviota hakijoiden pätevyydestä haettavana olevaan virkaan sekä yksilöi nimityspäätöksessä kohtia, jotka ovat hänen käsityksensä mukaan väärin ja harhaanjohtavasti dokumentoitu ja joita hän vaatii oikaistaviksi. Käsittelemme seuraavassa Vakkilan väitteitä kohta kohdalta: 1. Päätöksessä todetaan ja annetaan ymmärtää, että kaikilla hakijoilla on riittävä ja yhtäläinen kokemus kliinisestä erikoisalasta Nimityspäätöksessä ei todeta, että kaikilla hakijoilla olisi yhtäläinen kokemus kliinisestä erikoisalasta. Nimityspäätöksessä 37/ todetaan seuraavasti: kaikilla hakijoilla on kliinisen kokemuksen sisällön ja keston perusteella ko. viran hoitamisen kannalta riittävästi kokemusta toimimisesta alan yliopistollisessa keskussairaalayksikössä. Hakijoiden erikoistumisen jälkeinen työkokemus tällä erikoisalalla yliopistosairaalassa vaihteli 6 kuukauden ja 4,5 vuoden välillä. Virkaan nimitetyllä Koskenvuolla on pisin erikoistumisen jälkeinen kokemus ko. kliinisestä erikoisalasta yliopistollisessa keskussairaalayksikössä. 2. Päätöksen perusteena käytetään myös tutkimusansioita

6 Pitää paikkansa, että nimitysvalintaa tehdessä pidettiin tärkeänä painottaa sellaisia parhaillaan vireillä olevia moderniin lastenhematologian ja onkologian tutkimuskenttään sisältyviä hankkeita, joissa hakija on toiminut aktiivisena käynnistäjänä ja toimijana, ja jotka aihepiiriltään tukevat merkittävästi viran sijoituspaikkana olevan erityisalan tehtävienhoitoa. Tutkimusansioiden arvioinnissa merkittävintä ei siis ollut hakijan curriculum vitaen pituus, vaan nimenomaan parhaillaan käynnissä olevat ajankohtaisiin aiheisiin kohdistuvat tutkimushankkeet ja niiden sisältö. 3. Opetusansiot Haastattelussa käytiin lävitse kunkin hakijan opetustoiminta ja -ansiot, mutta kokonaisarvostelussa niitä ei erityisemmin painotettu, koska haettavana ei ollut yliopistollinen opetus- ja tutkimusvirka. 4. Hallinnollinen kokemus Hallinnollinen kokemus ei ollut relevantti vertailutekijä tämän virkanimityksen kokonaisarvostelussa, koska osa-aikaisen erikoislääkärin tehtävä ei ole hallinnollinen virka, eikä siihen sisälly juurikaan hallinnollisia vastuita tai velvollisuuksia. 5. Virantäytön perusteissa puhutaan pohjoismaisesta yhteistyöstä ja verkostoitumisesta Pitää paikkansa, että valintaprosessissa selviteltiin hakijoiden verkostoitumista ja osallistumista pohjoismaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Kaikkien hakijoiden ansiot tulivat hakemuksissa ja haastatteluissa kattavasti esille ja huomioitiin. Kyseessä olevan viran tehtävänhoidon kannalta arvostettiin erityisesti hakijan osallistumista alalle keskeiseen pohjoismaiseen nk. NOPHO -hoito-ohjelmayhteistyöhön ja muuhun lasten syöpätauteja koskevaan kansainväliseen hoito-ohjelmayhteistyöhön ja verkostoihin (kuten esim. SIOP, SIOPEN, SIOPEL, EWOG ja EBMT). Haastatteluissa selvitettiin kunkin hakijan kokemusta ja käsityksiä liittyen em. kansainvälisiin lasten syöpätautien hoitoverkostoihin. Konkreettinen toiminta näissä hoito-ohjelmissa ja verkostoissa oli luonnollisesti hakijan eduksi luettava seikka. Hoito-ohjelmayhteistyön tuntemus ja aktiivinen toiminnassa mukanaolo on Hyksissä kliinisessä virassa toimivalle erikoislääkärille keskeinen vahvuus, sillä lasten syöpätautien nykyaikainen hoito perustuu laajana kansainvälisenä yhteistyönä luotaviin hoito-ohjelmiin ja niihin liittyvään tiiviiseen yhteistyöhön kuten näytteiden keskitettyyn arviointiin, asiantuntijapaneeleihin ja hoitosuosituksiin. 6. Lasten ja nuorten sairaalan virantäytössä on perinteisesti korostettu toisen kotimaisen kielen osaamista Valintamenettelyssä todettiin, että kaikkien hakijoiden molempien kotimaisten kielten taito oli riittävä, eikä hakijoita pidetty tarpeellisena asettaa muuhun paremmuusjärjestykseen kielitaidon osalta.

7 Yhteenveto Hakijoiden ansiovertailun perusteella kaikki hakijat täyttivät erikoislääkäriltä edellytetyt yleiset kelpoisuusedellytykset. Kaikkien hakijoitten arvioitiin myös omaavan riittävän monipuolisen perehtyneisyyden lasten syöpätautien moderniin hoitoon sekä omaavan riittävän kokemuksen toimimisesta alan yliopistollisessa keskussairaalayksikössä. Koska kyseessä ei ollut akateeminen tutkimus- tai opetusvirka, vaan osa-aikainen, nimenomaan kliiniseen potilastyöhön keskittyvä erikoislääkärin virka, ketään hakijoista ei pidetty itseoikeutettuna virkaan muita hakijoita korkeamman akateemisen asemansa, koulutuksensa tai tutkimusansioittensa perusteella. Hyvin tasaveroisten hakijoiden kesken tehtävässä valinnassa virkaa täyttävä viranomainen teki ratkaisunsa monen osatekijän kokonaisharkinnan perusteella. Kokonaisharkinnassa hakijoiden nimenomaan hakijoiden haastattelussa esille tulleet seikat vaikuttivat olennaisesti lopputu lokseen. Koskenvuon johtama ajankohtainen tutkimushanke ja hänen aktiivinen ja monipuolinen osallistumisensa sekä pohjoismaiseen NOPHO- hoito-ohjelmayhteistyöhön että eurooppalaiseen hoito-ohjelmayhteistyöhön yhdistettyinä Koskenvuon haastattelussa osoittamiin tehtävänhoidon ja työyhteisön toiminnan kannalta keskeisiksi koettuihin henkilökohtaisiin ominaisuuksiin tekivät Koskenvuosta kokonaisarvostelussa muita vahvemman kandidaatin. Koskenvuolla todettiin olevan myös pisin erikoistumisen jälkeinen kliininen työkokemus lastenhematologian ja -onkologian tehtävissä yliopistosairaaloissa. Edellä kuvatun kokonaisarvostelun perusteella Koskenvuon katsottiin parhaiten soveltuvan kyseiseen virkaan ja omaavan parhaat edellytykset sen menestykselliseen hoitamiseen. Edellä esitettyyn viitaten esittelijä toteaa, että virkaa 1C koskevassa hakuilmoituksessa edellytetyt ja nimityspäätöksessä ilmaistut virkaan valitun kelpoisuudet vastaavat toisiaan, eikä oikaisuvaatimuksessa esitettyjen väitteitten tutkimisen jälkeen ole löytynyt sellaisia seikkoja, joiden perusteella virkavalintaprosessia tai valinnan perusteluita olisi syytä moittia ja/tai hakijoiden pätevyyttä uudelleenarvioida. Edellä esitettyyn viitaten esittelijä toteaa, että ei ole syytä kumota HYKS Lasten ja nuorten sairaudet tulosyksikön johtajan Jari Petäjän päätöstä 37/ nimittää erityispediatrian linjan osa-aikaisen (50 %) erikoislääkärin virkaan 1C LT Minna Koskenvuo, tai keskeyttää nimityksen täytäntöönpanoa. Päätösesitys Lautakunta päättää hylätä LT, dosentti Jukka Vakkilan päivätyn oikaisuvaatimuksen HYKS Lasten ja nuorten sairaudet tulosyksikön johtajan Jari Petäjän tekemästä virkanimityspäätöksestä 37/ , joka päätös näin ollen jää voimaan.

8 Asian käsittely Päätös Esitys hyväksyttiin. Lisätietoja Maija Ainamo, puh Jaana Vento, puh. (09) ,

29 28.01.2016. Kaikki osastonylilääkärin virkaa hakeneet täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot ja ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä.

29 28.01.2016. Kaikki osastonylilääkärin virkaa hakeneet täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot ja ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä. LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 29 28.01.2016 HANNA ROUHEN OIKAISUVAATIMUS NAISTENTAUTIEN JA SYNNYTYSTEN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHLTK 29 Erikoislääkäri, LT Hanna Rouhe on tehnyt oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 3 27.01.2016. 3 Asianro 7479/01.01.

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 3 27.01.2016. 3 Asianro 7479/01.01. Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 3 Asianro 7479/01.01.01/2015 Oikaisuvaatimus / Palomiehen viran valinta alkusijoituspaikkana Riistaveden paloasema Henkilöstö- ja hallintopäällikkö

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 381/2016 01.01.01 84 Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain 3-1403-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 17.05.2017 Sivu 1 / 1 5435/2016 01.01.01 101 Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1256-16) Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 24.08.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 131 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (5) 57 Oikaisuvaatimus koskien opinto-ohjaajan määräaikaisen virkasuhteen täyttämistä HEL 2017-007095 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä Stadin ammattiopiston ja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 85 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

53 05.06.2012. Timo Atulan oikaisuvaatimus on liitteenä 4. Hakuilmoitus on esityslistan liitteenä 5 ja asiasta tehty viranhaltijapäätös liitteenä 7.

53 05.06.2012. Timo Atulan oikaisuvaatimus on liitteenä 4. Hakuilmoitus on esityslistan liitteenä 5 ja asiasta tehty viranhaltijapäätös liitteenä 7. HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 53 05.06.2012 TIMO ATULAN VIRKAVALINNASTA TEKEMÄ OIKAISUVAATIMUS 222/01/02/00/00/2012 HYKS 53 Erikoislääkäri, dosentti Timo Atula on tehnyt oikaisuvaati muksen Operatiivisen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain ) 17.02.2016 Sivu 1 / 1 69/2016 01.01.01 26 Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain 3-1299-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino, puh.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (7) 158 Oikaisuvaatimus luokanopettajaksi ottamisesta HEL 2019-000962 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) 214 Oikaisuvaatimus koskien tuntiopettajan määräaikaista virkasuhdetta (turvallisuusala, aikuiskoulutus, työavain 25-439-14) HEL 2014-005591 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

PETRI VOLMASEN OIKAISUPYYNTÖ ANESTESIAYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN

PETRI VOLMASEN OIKAISUPYYNTÖ ANESTESIAYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 34 03.03.2016 PETRI VOLMASEN OIKAISUPYYNTÖ ANESTESIAYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHLTK 34 Erikoislääkäri, LT Petri Volmanen teki ensimmäisen oikaisuvaatimuksen sairaanhoitoalueen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (5) 186 Oikaisuvaatimus kaupunkiympäristön toimialan, rakennukset ja yleiset alueet palvelukokonaisuuden tilapalveluiden yritysvuokrausyksikön päällikön viran täyttämispäätöksestä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (6) 159 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2019-001152 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (7) 157 Oikaisuvaatimus luokanopettajaksi ottamisesta HEL 2019-001440 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

HUS-Kuvantaminen 6.8.2014 VASTINE DOS PÄIVI PIIRILÄN HELSINGIN HALLINTO-OIKEUDELLE 3.7.2014 JÄTTÄMÄÄN KUNNALLISVALITUKSEEN

HUS-Kuvantaminen 6.8.2014 VASTINE DOS PÄIVI PIIRILÄN HELSINGIN HALLINTO-OIKEUDELLE 3.7.2014 JÄTTÄMÄÄN KUNNALLISVALITUKSEEN HUS-Kuvantaminen 6.8.2014 KFI-vastuualue LIIKELAITOSTEN JOHTOKUNNALLE VASTINE DOS PÄIVI PIIRILÄN HELSINGIN HALLINTO-OIKEUDELLE 3.7.2014 JÄTTÄMÄÄN KUNNALLISVALITUKSEEN Kunnallisvalituksessa dos Piirilä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 15 n asemakaavaosaston II asemakaavaarkkitehdin viran täyttäminen HEL 2016-000003 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita arkkitehti Arja Kasasen kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

56 17.09.2013 OIKAISUVAATIMUS REUMATOLOGIAN KLINIKAN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRANTÄYTTÖÄ (1A11000301) KOSKEVASTA PÄÄTÖKSESTÄ MEDISIINISESSÄ TULOSYKSIKÖSSÄ

56 17.09.2013 OIKAISUVAATIMUS REUMATOLOGIAN KLINIKAN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRANTÄYTTÖÄ (1A11000301) KOSKEVASTA PÄÄTÖKSESTÄ MEDISIINISESSÄ TULOSYKSIKÖSSÄ HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 56 17.09.2013 OIKAISUVAATIMUS REUMATOLOGIAN KLINIKAN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRANTÄYTTÖÄ (1A11000301) KOSKEVASTA PÄÄTÖKSESTÄ MEDISIINISESSÄ TULOSYKSIKÖSSÄ 359/01/02/00/00/2013

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2017 1 (5) 3 Oikaisuvaatimus englannin ja espanjan kielen lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2017-004372 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain

Lisätiedot

Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32

Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32 Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32 Kemijärven kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 31.3.2015 32 valinnut kaupunginjohtajan virkaan Atte Rantasen.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto 25.04.2016

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto 25.04.2016 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 9 kaupunkikuvaosaston rakennusmestarin määräaikaisen viran (vakanssi 034696) täyttäminen, työavain 28-7- 16 HEL 2016-002042 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta 52 19.04.2017 77 17.05.2017 Rakennustarkastajan valinta, vakanssi 700 039 1821/01.01.01.01/2016 Rakennus- ja ympäristölautakunta 19.04.2017

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 105. 105 Oikaisuvaatimus lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-66-16)

Espoon kaupunki Pöytäkirja 105. 105 Oikaisuvaatimus lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-66-16) 15.06.2016 Sivu 1 / 1 569/2016 01.01.01 105 Oikaisuvaatimus lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-66-16) Valmistelijat / lisätiedot: Tapio Erma, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 155

Espoon kaupunki Pöytäkirja 155 28.09.2016 Sivu 1 / 1 3304/2016 01.01.01 155 Oikaisuvaatimus erityisluokanopettajan viran täyttämättä jättämisestä ja määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta (työavain 3-924-16) Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2017-003189 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2017-003319 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka HEL 2017-003865 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti

Lisätiedot

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajavirkojen täyttäminen peruskouluissa ja lukioissa Opettajavirkojen ja tuntiopettajan tehtävien täyttäminen vakinaisesti 1.8.2013 alkaen Koulut antoivat

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh 16.05.2016 Sivu 1 / 1 793/2016 01.01.01 34 Oikaisuvaatimus toimitilapäällikön virkavalinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh. 043 825 2866 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Valtioneuvoston kanslia on antanut 29.4.2014 päivätyn selvityksen.

Valtioneuvoston kanslia on antanut 29.4.2014 päivätyn selvityksen. ANONYMISOITU PÄÄTÖS 25.06.2015 Dnro OKV/2142/1/2013 1/6 ASIA Pääsihteerin nimittäminen KANTELU Kantelija on 20.12.2013 päivätyllä kirjoituksellaan saattanut oikeuskanslerin tietoon valtioneuvoston kanslian

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 154 19.06.2012 Kunnanhallitus 177 07.08.2012 Hallintojohtajan viran täyttäminen // KHALL 154 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 17.04.2012 julistaa hallintojohtajan viran

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 5 Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtajan viran täyttäminen Pöydälle 11.03.2014 HEL 2014-002260 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättänee

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 23/ (6) Kiinteistölautakunta Vp/

Helsingin kaupunki Esityslista 23/ (6) Kiinteistölautakunta Vp/ Helsingin kaupunki Esityslista 23/2015 1 (6) 4 Oikaisuvaatimus kiinteistölautakunnan päätöksestä koskien kiinteistöviraston geoteknisen osaston geotekniikkapäällikön virkaan valitsemista HEL 2015-009813

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 1/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen

Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen 2.2.2017 1 (6) HÄMEENLINNAN HALLINTO-OIKEUS Raatihuoneenkatu 1 13100 HÄMEENLINNA Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Asian kuvaus: Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta 16.11.2016 Sivu 1 / 1 3304/2016 01.01.01 203 Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846 Ilpo

Lisätiedot

VASTINE ARI-PEKKA ISONIMEN OIKAISUVAATIMUKSEEN (6.3

VASTINE ARI-PEKKA ISONIMEN OIKAISUVAATIMUKSEEN (6.3 VASTINE 27.3.2017 Joroisten kunnanhallitus VASTINE ARI-PEKKA ISONIMEN OIKAISUVAATIMUKSEEN (6.3.2017), JOKA KOSKEE KUNNANJOHTAJAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTÄ (HENKILÖSTÖPÄÄTÖS 2) YHTENÄISKOULUN REHTORIN VALINTA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

6 Sosiaali- ja terveysvirasto, Lauttasaaren terveysasema, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen. Päätös

6 Sosiaali- ja terveysvirasto, Lauttasaaren terveysasema, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Sosiaali- ja terveysvirasto, Lauttasaaren terveysasema, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen HEL 2015-008752 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (7) 80 Oikaisuvaatimus luokanopettajan virkaan ottamisesta HEL 2017-002870 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Olga Lekhkosen oikaisuvaatimus rehtori Jari Husun viranhaltijapäätöksestä ; erityisluokanopettajan sijaisuus

Olga Lekhkosen oikaisuvaatimus rehtori Jari Husun viranhaltijapäätöksestä ; erityisluokanopettajan sijaisuus Kasvatus- ja opetuslautakunta 78 14.11.2016 Olga Lekhkosen oikaisuvaatimus rehtori Jari Husun viranhaltijapäätöksestä 10.10.2016 119; erityisluokanopettajan sijaisuus 1025/01.01.01.03/2016 KOLA 78 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 38/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Esityslista 38/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Esityslista 38/2016 1 (7) 1 Oikaisuvaatimus palveluosaston osastopäällikön päätöksestä 22.6.2016 7 johtavan pysäköinnintarkastajan viran täyttämiseen liittyen HEL 2016-007151 T 01 01

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7 n yleisen osaston rakennuslakimiehen viran (vakanssi 017662) täyttäminen, työavain 28-7-16 HEL 2016-002043 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa rakennusvalvontaviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/ (7) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/ (7) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/2018 1 (7) 573 Oikaisuvaatimus koskien asiakkuusjohtajan päätöstä 1.10.2018, alueidenkäyttö ja -valvonta -yksikön päällikön viran täyttäminen, työavain 6-192-18 HEL 2018-009143

Lisätiedot

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka HEL 2017-003873 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti Paula Johanna Markkasen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 9/2017 1 (6) 11 Selvitys, arviointi ja sijoitus -toimiston johtavan sosiaalityöntekijän viran täyttämistä koskeva oikaisuvaatimus HEL 2017-000018 T 01 01 01 01 Päätösehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 8/2016 1 (7) Opetuslautakunta POL/4 21.06.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 8/2016 1 (7) Opetuslautakunta POL/4 21.06.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 8/2016 1 (7) 4 Oikaisuvaatimus päätoimisen tuntiopettajan valinnasta HEL 2016-004467 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 n kaupunkikuvaosaston lupayksikön lupaarkkitehdin (vakanssi 017639) täyttäminen, työavain 28-1-17 HEL 2017-001444 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot

8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain. Päätös

8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain 45-88-16 HEL 2016-002895 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/ (6) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Esityslista 7/ (6) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Esityslista 7/2015 1 (6) 2 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2015-004323 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 14 n rakennusteknisen osaston rakennusmestarin viran (vakanssi 017629) täyttäminen, 28-9-16 HEL 2016-004855 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa rakennusvalvontaviraston

Lisätiedot

Siun Sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, keskussairaalapalveluiden

Siun Sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, keskussairaalapalveluiden Siun sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hallitus Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu kirjaamo@siunsote.fi OIKAISUVAATIMUS Asia: Siun Sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 15 n rakennusteknisen osaston rakennusmestarin viran ( 017637) täyttäminen, 28-9-16 HEL 2016-004855 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa rakennusvalvontaviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden ympäristöpalvelun ympäristönsuojeluyksikön maaperä ja jätteet -tiimin tiimipäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 51 OIKAISUVAATIMUS JOHTAVAN YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VIRAN TÄYTTÄMISPÄÄTÖKSESTÄ Terke 2008-116 Esityslistan asia TJA/11 TJA Terveyslautakunta päätti toimitusjohtajan esittämin

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 143. 143 Oikaisuvaatimus peruskoulun teknisen työn lehtorin viran täyttämisestä Lintumetsän kouluun / työavain 3-1533-11

Espoon kaupunki Pöytäkirja 143. 143 Oikaisuvaatimus peruskoulun teknisen työn lehtorin viran täyttämisestä Lintumetsän kouluun / työavain 3-1533-11 10.05.2012 Sivu 1 / 6 715/01.01.01/2012 143 Oikaisuvaatimus peruskoulun teknisen työn lehtorin viran täyttämisestä Lintumetsän kouluun / työavain 3-1533-11 Valmistelijat / lisätiedot: Kyntäjä Ira, puh.

Lisätiedot

ASIA. Virkanimitys KANTELU

ASIA. Virkanimitys KANTELU ANONYMISOITU PÄÄTÖS 06.11.2015 Dnro OKV/2215/1/2014 1/5 ASIA Virkanimitys KANTELU Kantelija arvostelee oikeuskanslerille 30.12.2014 osoittamassaan kirjoituksessa oikeusaputoimiston johtavan julkisen oikeusavustajan

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus koskien Stadin aikuisopiston hoitotyön opettajan virkasuhteen täyttämistä HEL 2015-012221 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (6) 15 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (5) 187 Oikaisuvaatimus virkaan ottamisesta määräajaksi HEL 2015-008988 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 26 n kaupunkikuvaosaston kantakaupunkiyksikön arkkitehdin viran (vakanssi 017659) täyttäminen, työavain 28-10-16 HEL 2016-013091 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (7) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (7) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2016 1 (7) 5 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2016-003468 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-24-17 HEL 2017-002554 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain 45-394-16 HEL 2016-005315 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) 12 päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-1618-18 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun sopivuuden perusteella

Lisätiedot

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Aatu Asikainen Henkilöstöasiat 28 / 2019 Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Selostus ja perustelu

Lisätiedot

5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-1179-15 HEL 2016-001427 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema. Päätös

5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema HEL 2015-011043 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Pelastuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Pelastuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2018 1 (5) 56 Virkasuhteen täyttäminen, pelastusjohtajan virka, Pelastuslaitos, työavain 27-9-18 HEL 2018-005605 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita pelastusjohtajan virkaan

Lisätiedot

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain 45-512-16 HEL 2016-007931 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Kuntoutuksen osaamiskeskuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2014 1 (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/8 09.09.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2014 1 (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/8 09.09.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2014 1 (6) 308 Sosiaali- ja kriisipäivystyksen erityissosiaalityöntekijän viran täyttämistä koskeva oikaisuvaatimus HEL 2014-008071 T 01 01 01 01 Päätös Perustelut päätti

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8.

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8. HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) 8 Kalasataman psykiatrian poliklinikan sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-1217-18 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 154 19.06.2012 Kunnanhallitus 177 07.08.2012 Kunnanvaltuusto 57 27.08.2012 Hallintojohtajan viran täyttäminen // KHALL 154 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 17.04.2012

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa?

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Rekrytoija 2017 Noora Nordberg, Vihdin kunta Onnistuneen rekrytoinnin askelmerkit Valmistaudu huolella, tiedä mitä olet tekemässä Vältä muotovirheet Vertaile

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 29 Kaupunkiympäristön toimialan hallinto- ja lakipalvelujen hallintopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001908 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Viran täyttömenettely

Lisätiedot

Itä-Suomen hallinto-oikeuden selvityspyyntö liittyen valitukseen logistiikkapäällikön (1165) virkavalinnasta 27.1.2015

Itä-Suomen hallinto-oikeuden selvityspyyntö liittyen valitukseen logistiikkapäällikön (1165) virkavalinnasta 27.1.2015 Yhtymähallitus 29 23.02.2015 Yhtymähallitus 46 30.03.2015 Itä-Suomen hallinto-oikeuden selvityspyyntö liittyen valitukseen logistiikkapäällikön (1165) virkavalinnasta 27.1.2015 90/1.11.111/2015 Yhtymähallitus

Lisätiedot

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain Päätös

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain 45-1303-16 HEL 2017-001121 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen ja kokemuksen perusteella

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut -palvelukokonaisuus Psykiatria- ja päihdepalvelut

HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut -palvelukokonaisuus Psykiatria- ja päihdepalvelut HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) 2 Sosiaali-ja terveystoimi,, Sosiaalityöntekijän virka työavain 7-136-17 Päätös päätti ottaa koulutuksen ja kokemuksen perusteella sosiaalityöntekijä Ami Westerholmin

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain 45-1505-14 HEL 2015-002037 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kumota päätöksen 8

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (6) Opetuslautakunta RPKL/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (6) Opetuslautakunta RPKL/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2017 1 (6) 3 Oikaisuvaatimus biologian ja maantiedon tuntiopettajan ottamisesta HEL 2017-003304 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89

Lisätiedot

Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta

Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Perusturvan johdon tukipalvelut Sari Hannele Korhonen Tulliportinkatu 34 A, 4. krs 70100 KUOPIO Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta Henkilöstöasiat 8 / 2018

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 n kaupunkikuvaosaston arkkitehdin määräaikaisen viran (vakanssi 034695) täyttäminen, työavain 28-5-16 HEL 2016-002040 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

HENKILÖVALINTOJEN PERUSTEET

HENKILÖVALINTOJEN PERUSTEET 1 HENKILÖVALINTOJEN PERUSTEET Valittaessa viranhaltijaa tai työntekijää on harkinnassa otettava huomioon erilaisia tekijöitä, joita eritellään seuraavassa. 1. Yleiset kelpoisuusehdot Suomen perustuslain

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1435-14 HEL 2015-002922 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen,

Lisätiedot

7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-174- 17 HEL 2017-002150 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2013 1 (5) 700 Kiinteistöviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan valitseminen HEL 2013-001979 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 3 Puistolan terveysaseman terveyskeskuslääkärin valinta, työavain 45-1303-15 HEL 2015-014221 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisten terveysasemien johtava

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 16 n maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden, maankäytön yleissuunnittelu -palvelun yleiskaavoitus -yksikön päällikön viran täyttäminen HEL 2017-005712 T

Lisätiedot

LAUSUNTO ITÄ-SUOMEN HALLINTO-OIKEUDELLE KOSKIEN ARI-PEKKA ISONIEMEN VALITUSTA JOROISTEN YHTENÄISKOULUN REHTORIN VALINTAAN LIITTYEN

LAUSUNTO ITÄ-SUOMEN HALLINTO-OIKEUDELLE KOSKIEN ARI-PEKKA ISONIEMEN VALITUSTA JOROISTEN YHTENÄISKOULUN REHTORIN VALINTAAN LIITTYEN LAUSUNTO 22.5.2017 Joroisten kunnanhallitus Lentoasemantie 130 79600 JOROINEN Itä-Suomen Hallinto-oikeus Minna Canthin katu 64 PL 1733, 70101 KUOPIO LAUSUNTO ITÄ-SUOMEN HALLINTO-OIKEUDELLE KOSKIEN ARI-PEKKA

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (7) 61 Oikaisuvaatimus päivähoitoyksikkö Fregatti-Itämeri-Maininki päiväkodinjohtajan virkaan valinnasta HEL 2016-001620 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 12 n kaupunkikuvaosaston arkkitehdin määräaikaisen viran (vakanssi 034694) täyttäminen, työavain 28-5-16 HEL 2016-002040 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain Päätös

6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain 45-1547-14 HEL 2015-001499 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain Päätös

8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain 45-306-16 HEL 2016-004649 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot