TARJOUSLOMAKE 1: MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISTA KOSKEVAT VAATIMUKSET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSLOMAKE 1: MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISTA KOSKEVAT VAATIMUKSET"

Transkriptio

1 TARJOUSLOMAKE 1: MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISTA KOSKEVAT VAATIMUKSET PALVELUN SISÄLTÖÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET Vaatimukset Tarjous täyttää vaatimukset (x) Kyllä Ei 1. YLEISET VAATIMUKSET 1.1. Palveluntuottaja sitoutuu järjestämään mielenterveyskuntoutujien kuntouttavan asumispalvelun tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Palveluasuminen sisältää hoidon, asunnon ja asumiseen liittyvät tilat, näiden siivouksen ja kunnossapidon, kuntoutuksen, lääkehoidon (ei lääkkeitä), ateriapalvelun, asiakkaiden asiointiavun sekä etuuksien ja korvausten hausta huolehtimisen sen mukaisesti, kuin jäljempää ilmenee. Palveluntuottaja voi hankkia siivouspalvelun ja ateriapalvelun alihankintana. Alihankkijoita koskevat samat vaatimukset kuin tarjoajaa ja palveluntuottaja vastaa alihankkijan työstä kuin omastaan. Alihankkijat tulee ilmoittaa tilaajalle. Tilaaja voi perustellusta syystä kieltää palveluntuottajaa käyttämästä tiettyä alihankkijaa Palvelujen saatavuus on ympärivuotista Palveluasumisen yksiköissä on henkilökuntaa paikalla maanantaista perjantaihin vähintään kello 8-20 ja viikonloppuisin vähintään Muiden aikojen osalta palveluntuottaja huolehtii päivystyksen järjestämisestä Palveluasumisessa on kaikkea asiakastyötä ohjaavat säännöt, jotka ovat sekä asiakkaiden että henkilöstön tiedossa Palveluyksikössä sovelletaan yleisesti hyväksyttyjä hoitosuosituksia, kuten Käypä hoito -suositukset, Sairaanhoidon käsikirja,thl:n suositukset sekä Mielenterveykuntoutujien asumispalvelun laatusuositukset (STM 2007) ja Valviran valtakunnallista valvontaohjetta (Mielenterveys- ja päihdehuollon ympärivuorokautiset asumispalvelut sekä päihdehuollon laitoshoito). Palveluntuottajalla on pelastustoimesta annetussa asetuksessa (787/2003) Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta 9 :n 2 kohta) tarkoitettu ajantasalla oleva pelastussuunnitelma ja turvallisuusselvitys Palveluntuottajan käyttämät toimitilat ja välineet täyttävät työsuojelu-, turvallisuus- ja paloturvallisuusmääräykset sekä asiakkaiden että henkilöstön osalta Henkilöstö on harjoitellut pelastussuunnitelman toimivuutta ja henkilöstölle järjestetään alkusammutus-, pelastautumis- ja ensiapuharjoituksia vähintään kerran vuodessa Toimintayksiköllä on kaikki toiminnan osa-alueet käsittävä omavalvontasuunnitelma, jonka poikkeamista raportoidaan tilaajan sopimusyhteyshenkilölle Palveluntuottajalla on kirjallinen jätehuoltosuunnitelma, jossa on määritelty vastuut ja tehtävät. Osana jätehuoltosuunnitelmaa palveluntuottajan tulee määritetllä kestävän kehityksen mukaiset toimintaperiaatteet jätteiden synnyn ehkäisyssä ja jätteiden lajittelussa.

2 1.13. Asiakastyytyväisyyttä sekä palvelun laatua seurataan paveluntuottajan toimesta tehdyillä asiakaskyselyillä ja yhteenveto tuloksista toimitetaan puolivuosittai tilaajan tiedoksi. Ennen kyselyn järjestämistä kyselylomake on toimitettava tilaajan hyväksyttäväksi Asiakasreklamaatiot, muistutukset ja kantelut sekä niiden aiheuttamat toimenpiteet raportoidaan tilaajalla kohtuullisessa ajassa Palveluntuottaja hyväksyy tilaajan palveluyksikköön tekemät valvonta-/auditointikäynnit, yhteistyö- ja kehityskokoukset sekä asiakaskyselyt Tilaajalla on oikeus pyytää selvityksiä ja suorittaa tarkastuskäyntejä tuottajayksiköissä todetakseen palvelun sisällän ja laadun olevan sovitun mukainen. 2. ASUMISPALVELUN VAATIMUKSET 2.1. Palveluasuminen tuotetaan palveluntuottajan vuokra- tai omissa tiloissa Palveluntuottaja tekee asiakkaan kanssa asuinhuoneiston vuokraamisesta annetun lain tarkoittaman vuokrasopimuksen. Osapuolten kesken voidaan kuitenkin sopia, että vuokrasopimus tehdään vasta arviointijakson (ks. kannustinjärjestelmä) jälkeen ja arviointijaksolta peritään korotettu hoitopäivämaksu. Asiakkaalta perittävä vuokra saa olla enintään Kansaneläkelaitoksen kulloinkin voimassa olevan asumistuen normiston mukainen. Valtioneuvoston vuosittain määrittelemät kohtuulliset asumismenot on ilmoitettu Kelan ylläpitämässä Asumiseen tukea -julkaisussa. Asumisyksikkö ja palveluasunto saa sijaita enintään 200 km:n etäisyydellä jonkun tilaajakunnan keskustasta ja asunnon läheisyyteen tulee olla julkisen liikenteen yhteys tai jatkoliikenneyhteys (päivittäin edestakainen vuoro). Palveluntuottaja voi myös itse järjestää kulkuyhteyden Asiakkaalla tulee olla oma huone, jossa on riittävät hygienia- ja WC-tilat Huoneen tulee olla toimiluvan mukainen (mm. pinta-ala) ja huoneen rakennusteknisten ominaisuuksien tulee täyttää Suomen Rakentamismääräyskokoelmassa asetetut vaatimukset (mm. C1 äänieristys) Huoneessa on peruskalustus, johon kuuluvat sänky, yöpöytä, pöytä, tuoli, vaatekaappi, verhot ja valaisin. Asiakas voi tuoda omia kalusteitaan huoneeseen Asuintilojen ja kalusteiden tulee mahdollistaa asukkaan turvallinen asuminen Asiakkaan käteisvaroille, lääkkeille ja vastaaville aineille on lukitut säilytystilat Huone on lukittavissa sisältä. Henkilökunnalla on nopea pääsy myös lukittuun asiakashuoneeseen vaaratilanteessa Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa puhelimitse tai kutsujärjestelmää käyttäen yhteyttä päivystävään henkilöön niinä aikoina, kun yksikössä ei ole henkilökuntaa paikalla Asiakkaiden käytössä on valvotusti ilman erillistä korvausta puhelin, internetyhteys, tv ja päivittäisiä sanomalehtiä.

3 2.13. Yksikössä on yhteisiä oleskelutiloja, yhteisöllistä kuntoutusta tukevat keittiö- ja kodinhoitotilat sekä riittävät ulkoilumahdollisuudet Tilat ovat kodinomaiset ja rauhalliset. Tilaratkaisuissa on huomioitu yksityisyys erottamalla yhteisön käytössä oleva tila ja yksityinen tila Palveluntuottaja vastaa siitä, että asiakas saa tarvitsemansa sairaanhoidon Asiakkaiden terveydentilaa seurataan ja arvioidaan. Palveluyksikkö vastaa kuljetusjärjestelyistä ja tarvittaessa järjestää saattajan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin. Palveluntuottaja varmistaa, että asiakkaan sosiaaliturvaan liittyvät etuudet ovat ajantasalla ja avustaa tarvittaessa asiakasta etuuksien hakemisessa ja edunvalvojan hankkimisessa Palveluntuottaja avustaa asiakasta tarpeen mukaan raha-asioiden hoidossa (raha-asioista asiakas vastaa itse) Palveluun sisältyy henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvä opastus Palveluntuottaja vastaa siivouksen ja vaatehuollon järjestämisestä ja niistä aiheutuvista kustannuksista Siivoukselle ja vaatehuollolle asetataan seuraavat vaatimukset: Yksikössä on kirjallinen siivoussuunnitelma, jossa on määritelty puhtaustasot, vastuut, tehtävät ja siivousaikataulu. Yhteisten tilojen ja asiakashuoneiden yleisilmeen tulee olla siisti Siivousta hoitavalla henkilökunnalla tulee olla riittävä osaaminen Huoneiden ylläpitosiivous suoritetaan kerran viikossa, ikkunoiden pesu kerran vuodessa ja muu ns. suursiivous tarpeen mukaan Palveluntuottaja opastaa asiakasta huoneensa siivouksessa ja vaatehuollossa ja asiakas osallistuu näihin kuntonsa mukaisessa laajuudessa Asiakas hankkii itse käyttövaatteensa ja maksaa arkojen tekstiilien ym. erityishuoltoa tarvitsevien vaatteiden huollon. Tarvittaessa palveluntuottaja avustaa ja ohjaa käyttövaatehankinnoissa Siivousvälineet, -aineet ja -tarvikkeet, liinavaatteet sekä WC-paperit hankkii palveluntuottaja Tiloissa tulee olla asiakkaiden käytössä pyykinpesukone ja asiakkaille tulee antaa tarvittaessa koneen käyttöopastus 3. KUNTOUTUSVAATIMUKSET

4 3.1. Asiakkaalla on nimetty omaohjaaja tai muu hänen hoidostaan ja kuntoutumisestaan ensisijaisesti vastaava työntekijä Palvelu perustuu kunnan toimesta asiakkaalle laadittuun yksilölliseen palvelusuunnitelmaan. Palvelusuunnitelma tarkistetaan kunnan toimesta siinä sovitun ajanjakson mukaisesti. Palvelusuunnitelmaa täydentää yksikössä laadittu päivittäistä asumispalvelutyötä ohjaava kirjallinen kuntoutumissuunnitelma, jossa määritellään mm. yksilölliset kuntoutumistavoitteet ja keinot tavoitteiden saavuttamiseksi, kuntoutuksen sisältö ja määrä. Kuntotumissuunnitelma laaditaan yhteistyössä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Kuntoutumisen edistymistä seurataan vähintään 6 kuukauden välein ja suunnitelmaa tarkistetaan tarvittaessa. Tarkistettu suunnitelma toimitetaan kunnan tiedoksi Kuntoutumisen seuranta perustuu Tuva -toimintakykymittariin, jonka tarjoaja sitoutuu ottamaan kustannuksellaan käyttöön Kunnan asiakkaan omatyöntekijään tulee ottaa yhteyttä asiakkaan tilanteen muuttuessa Kuntoutus sisältää mm: asiakkaan ohjaamisen sairauden ja ongelmien kanssa selviytymisessä ja pitkäjänteisen hoitotyön mielenterveysongelmien voittamiseksi asiakkaan ohjaamisen fyysisestä kunnosta huolehtimiseen asiakkaalle järjestettävän päivätoiminnan ja mahdollisuuden osallistua asumisyksikön päivittäisiin askareisiin asiakkaan opettamisen ja ohjaamisen itsenäistä asumista tukevissa taidoissa, kuten ruoanlaitto, siivoaminen, pyykinpesu ja vaatehuolto sekä henkilökohtainen hygienia asiakkaan ohjaamisen tekemään itsenäisiä päätöksiä asiakkaan tukemisen lääkärin määräämän lääkehoidon toteuttamisessa asiakkaan ohjaamisen raha- ja muiden asioiden hoidossa ja toimimisessa asumisyksikön ulkopuolella asiakkaan tukemisen sosiaalisten suhteiden ja verkostojen säilymisessä ja laajentamisessa sekä asiakkaan yhteydenpidon läheisverkostoihin vahvistamisen Asiakkaiden tarpeiden mukaista monipuolista työtoimintaa tulee olla saatavissa 4-5 tuntia arkipäivässä tarvittaessa alihankintana. Työtoiminta ei sisälly hoitopäivämaksuun vaan se ostetaan erikseen. Palveluntuottaja huolehtii väliraportoinnista ja asiakkaan asumisjaksoa koskevan hoitoyhteenvedon antamisesta asiakkaalle ja palvelupäätöksen tehneelle viranhaltijalle, kun asiakas poistuu palvelusta.

5 3.10. Kuntoutumisen edetessä palveluntuottaja ohjaa asiakkaan kotikunnan kevyempiin asuinpalveluihin sekä kiinteään yhteistyöhön asiakkaan kotikunnan työntekijöiden kanssa ATERIAPALVELUN VAATIMUKSET Ateriapalveluun kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala tasaisesti rytmitettynä niin, että lounaan ja päivällisen väli on vähintään 5 tuntia. Yöpaasto ei saa olla yli 11 tuntia. Tarvittaessa asiakas saa välipalaa Yksikössä on käytössä monipuolinen 5-6 viikon kiertävä ruokalista, joka on asiakkaan ja omaisen nähtävillä Ateriat täyttävät valtion ravitsemisneuvottelukunnan antamat voimassaolevat ravitsemussuositukset Asiakkaille tarjottavan ruoan ravintoaine- ja energiasisältö on mitoitettava heidän tarpeidensa mukaisesti Erikoisruokavaliot järjestetään niitä tarvitseville. Erityisruokavalioiden aterioiden tulee olla monipuoliset ja ravitsemuksellisesti riittävät Ateriapalveluissa on omavalvontasuunnitelma Asiakas maksaa itse ateriapäivän hinnan Työtoiminnan ateriat sisältyvät ateriapäivän hintaan. 5. LÄÄKEHOIDON VAATIMUKSET 5.1. Palveluntuottaja vastaa asiakkaiden lääkehoidosta. Asiakas maksaa itse lääkkeensä. Lääkehoito toteutetaan STM:n suositusten mukaisesti Lääkehoito sisältää lääkeiden annosjakelun sekä lääkehoidon ohjauksen ja valvonnan Palveluyksiköllä on kirjallinen lääkehuoltosuunitelma (Turvallinen lääkehoito-opas, STM:n julkaisuja 2005:32) ja nimetty lääkehuollosta vastaava henkilö Palveluntuottajan vastuulla olevat lääkkeet ja muut turvallista säilytystä edellyttävät hoitotarvikkeet säilytetään niille tarkoitetuissa lukituissa tiloissa Kunkin asiakkaan omat lääkkeet ja muut turvallista säilyttämistä edellyttävät hoitotarvikkeet säilytetään erikseen niille tarkoitetuissa lukituissa tiloissa.

6 5.6. Lääkehoitoon osallistuvilla työntekijöillä on asianmukainen lääkkeen jakolupa. Jokaisessa työvuorossa tulee olla työntekijä, jolla on oikeus jakaa lääkkeitä Palveluntuottaja huolehtii siitä, että lääkäri tarkistaa asiakkaan lääkityksen vähintään puolivuosittain HENKILÖSTÖVAATIMUKSET Henkilökunnan määrä on mitoitettu asiakkaiden määrän, tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Henkilöstömitoitus on vähintää 0,3. Henkilökunnan mitoitukseen lasketaan kelpoisuusedellytykset täyttävät asiakastyöhön osallistuvat työntekijät. Henkilöstömitoitus tarkoittaa todellista mitoitusta, jossa poissa olevat on korvattu sijaisilla. Jokaisessa työvuorossa tulee olla sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan koulutettua, asiantuntevaa ja asiakaspalveluun soveltuvaa henkilökuntaa ja vähintään toisen asteen sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillisen koulutuksen omaava työvuoron vastuuhoitaja, jolla on mm. lääkehoitovastuu Henkilöstöllä on riittävä suomen kielen taito Toimintayksikön vastuuhenkilön tehtävänkuva sekä yksikön johtosuhteet on määritelty Sairaanhoitajan palvelut ja asiantuntemus tulee olla käytettävissä maanantaista perjantaihin kello Toimintayksikössä on henkilökunnasta luettelo, joka on tarvittaessa tilaajan saatavissa Henkilökunnan työsuhteissa noudatetaan alan valtakunnallista työehtosopimusta Asiakastyöhön osallistuvat työntekijät saavat työnohjausta Toimintayksiköllä on kirjallinen henkilöstön täydennyskoulutussuunnitelma. Asiakastyöhön osallistuva henkilökunta saa täydennyskoulutusta vähintään kolme (3) päivää/vuosi/henkilö Henkilökunnan ammatillista pätevyyttä ja määrää koskevien vaatimusten tulee toteutua koko sopimuskauden ajan Tilaajalla on oikeus perustellusta syystä kieltää henkilön osallistuminen palvelujen tuottamiseen Palveluntuottaja varmistaa henkilön ammatinharjoittamisoikeuden sekä EU-maiden ulkopuolella koulutetun lääkäri- ja hoitohenkilöstön laillistamisen Valviran rekisteristä Palveluntuottaja huolehtii työnantajavelvoitteista.

7 6.14. Tietosuojavastaava on nimetty ja tietosuojasta on ohjeistettu Palveluntuottaja huolehtii siitä, että arkaluonteisia henkilötietoja päsee käsittelemään aianoastaa ne, joilla on siihen lain mukaan oikeus, ja että henkilökunta noudattaa salassapitosäännöksiä Rekisterinpitäjä on määritelty ja yksiköllä on arkistointisuunnitelma. PALVELUNTUOTTAJAN KELPOISUUTTA KOSKEVAT VAATIMUKSET TALOUDELLISET JA RAHOITUKSELLISET VAATIMUKSET Tarjoajalla tulee olla voimassa oleva vastuuvakuutus ennen sopimussuhteen alkamista. Vakuutuksen tulee olaa riittävä kattamaan tässä hankinnassa tilaajalle, asiakkaalle tai komannelle osapuolelle aiheutuneet henkilö- ja omaisuusvahingot ja ehdoitaan vastata tavanomaista vakuutuskäytäntöä. Tarjoaja on huolehtinut verojen, sosiaaliturvamaksujen ja eläkevatuusmaksujen maksamisesta tai laiminlyödyistä maksuista on tehty viranomaisen hyväksymä maksusuunnitelma AMMATILLISTA PÄTEVYYTTÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET Henkilökunnan koulutus ja perehtyneisyys vastaa terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain säännöksiä. Toimintayksikön henkilökunnalla tulee olla tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan koulutus tai muu soveltuva koulutus. Tilaajalla on oikeus arvioida koulutuksen soveltuvuus. Toimintayksikön vastuuhenkilöllä tulee olla mielenterveyskuntoutujien palveluasumiseen soveltuva vähintään korkeakoulu- tai opistotason tutkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus sosiaali- tai terveysalalta. Hänen tehtävänkuvansa sekä yksikön johto- ja valtasuhteet on määritelty. Palvelusta vastaavalla työntekijällä (lähiesimies) on mielenterveystyöhön soveltuva vähintään AMK- tai opistotasoinen sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutus, vähintään vuoden kokemus esimiestyöstä ja kolmen vuoden kokemus mielenterveysasiakkaiden parissa tehtävästä työstä 8.5. Muulla henkilöstöllä tulee olla vähintään toisen asteen sosiaali- tai terveydenhoitoalan tutkinto tai korkeintaan 15 %:lla työntekijöistä muu soveltuva koulutus Henkilöstöstä vähintään 1/4:lla on korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto Sijaisilla tulee olla Valviran edellyttämä riittävä sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus Ateria- ja siivouspalvelusta vastaavalla henkilöstöllä tulee olla alan pätevyysvaatimukset vastaava koulutus. Vaatimus koskee myös alihankkijoita.

8 Ateriapalvelussa helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevällä henkilöstöllä on oltava osaamistodistukset (hygieniapassit) elintarvikelain vaatimusten mukaisesti. Henkilöillä, jotka opettavat ja ohjaavat itsenäistä asumista tukevissa taidoissa (mm. ruoanlaitto, siivoaminen), tulee olla riittävä koulutus tai kokemus tähän toimintaan. 9. MUUT KELPOISUUSVAATIMUKSET 9.1. Tarjoajalla tulee olla Y-tunnus Tarjoajan tulee olla merkitty koko sopimuskauden ajan kaupparekisteriin, yhdistysrekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä Mikäli tarjoaja toimii yksityisenä elinkeinonharjoittajana, tulee tarjoajalla olla voimassa oleva yrittäjien eläkelain mukainen YEL-vakuutus ja vakuutusmaksujen maksettu. Palveluntuottajan tulee tehdä kirjallinen ilmoitus toiminnasta sijaintikunnalle ja rekisteröityä aluehallintoviraston yksityisten sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajarekisteriin rekisteröinnin tulee olla voimassa viimeistään siitä alkaen, kun sopimus palvelujen hankinnasta tulee voimaan Hoitohenkilökunnan tulee olla merkitty Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöstön rekisteriin Asumispalvelun tulee olla käyttävissä alkaen. VAKUUTUKSET Tarjoaja vakuuttaa, että ei ole syyllistynyt eikä sen johtohenkilö tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö ole syyllistynyt julkisista hankinnoista annetun lain 53 :ssä tarkoitettuun rikokeen (ks. säännös alla) Vakuutan (x) Tarjoaja vakuuttaa, että ei ole konkurssissa, velkasaneerauksessa tai vastaavassa julkisista hankinnoita annetun lain 54 :ssä tarkoitetussa menettelyssä Tarjoaja vakuuttaa, että ei ole syyllistynyt julkisista hankinnoista annetun lain 54 :ssä tarkoitettuun ammatinharjoittamiseen liittyvään lainvastaiseen tekoon tai vakavaan virheseen Tarjoaja vakuuttaa, että ei ole ammattitoiminnassaan syyllistynyt vakavaan virheeseen. Tajoaja vakuuttaa, että ei ole laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalivakuutusmaksujen maksamista.

LAHTI 1/5. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Kyllä

LAHTI 1/5. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Kyllä LAHTI _%L'. t +.!'. 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 27/15 / Erityisryhmien tyo- ja paivatoiminnan seka erityislasten iltapaivatoiminnan hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta.

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta Tarjoaja Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (päätöksen tiedoksiantoa varten) Tarjousten vertailuvaiheeseen pääsevät

Lisätiedot

at pyörötuolin ja kävelytelineen mahdollistav käytön. Jos tilat ovat useassa

at pyörötuolin ja kävelytelineen mahdollistav käytön. Jos tilat ovat useassa 1. Palvelujen tuottajaa koskevat ylset edellytykset 1.1. Palveluntuottaja täyttää yksityisten sosiaalipalvelujen valvonnasta annetussa laissa ja yksityisestä terveydenhuollosta annetussa laissa asetetut

Lisätiedot

PALVELUKUVAUS HELSINGIN KAUPUNKI SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO. PALVELUKUVAUS Osallistumispyyntö HEL 2013-001540. LIITE 1 1(x) XX.Y.

PALVELUKUVAUS HELSINGIN KAUPUNKI SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO. PALVELUKUVAUS Osallistumispyyntö HEL 2013-001540. LIITE 1 1(x) XX.Y. 1(x) ASUNNOTTOMIEN TUETTU ASUMINEN PALVELUNTUOTTAJAN JÄRJESTÄMÄSSÄ ASUNNOSSA JA PÄIHDEHUOLLON ASUMIS- PALVELUT PUITEJÄRJESTELYLLÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAH- VISTETAAN 1. Hankinnan taustaa 2. Hankittavat

Lisätiedot

TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Muutokset mahdollisia 18.10.2017 Tehostettu palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista

Lisätiedot

HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI 1 (10) HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja pääsääntöisesti ikääntyneille

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI 1.10.2019 HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN VANHUSTEN PALVELUASUMINEN, YMPÄRIVUOROKAUTINEN TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN JA LYHYTAIKAINEN KUNTOUTTAVA PALVELUASUMINEN, PALVELUSETELI

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Yritys/järjestö/yhteisö. Yhteyshenkilö ja varahenkilö. Sähköpostiosoite. Yksikön asiakaspaikkojen määrä: Toimipaikan nimi.

Yritys/järjestö/yhteisö. Yhteyshenkilö ja varahenkilö. Sähköpostiosoite. Yksikön asiakaspaikkojen määrä: Toimipaikan nimi. Hakemus saapunut: HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI - LYHYTAIKAINEN ASUMISPALVELU Hakeminen palveluntuottajaksi on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki omaishoidon palvelusetelin toimintaohjeen

Lisätiedot

Info- tilaisuus Sosiaalihuoltolain mukaisen työtoiminnan palvelusetelelin käyttöönotosta Ritva Anttonen, Laura Vänttinen, Susanna Hult

Info- tilaisuus Sosiaalihuoltolain mukaisen työtoiminnan palvelusetelelin käyttöönotosta Ritva Anttonen, Laura Vänttinen, Susanna Hult Info- tilaisuus Sosiaalihuoltolain mukaisen työtoiminnan palvelusetelelin käyttöönotosta 6.9.2018 Ritva Anttonen, Laura Vänttinen, Susanna Hult 6.9.2018 Sosiaalihuoltolain mukainen työtoiminta Sosiaalihuoltolain

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN PALVELUSETELI VAMMAISTEN TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN VIITE: Kemijärven kaupungin hyvinvointilautakunnan päätökset 29.1.2019 :t 14 15 tehostetun palveluasuminen järjestämistä

Lisätiedot

KOTIHOIDON JA HENKILÖKOHTAISEN AVUN OSTOPALVELUT

KOTIHOIDON JA HENKILÖKOHTAISEN AVUN OSTOPALVELUT 1/6 KOTIHOIDON JA HENKILÖKOHTAISEN AVUN OSTOPALVELUT - Tarjoajan on vastattava alla oleviin kohtiin "kyllä" tai "ei". - Mikäli tarjoajaa koskevat vaatimukset eivät täyty, voidaan tarjoaja hylätä. - Tämä

Lisätiedot

SOSIAALIHUOLLON YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIDON JA PALVELUJEN VALVONTA

SOSIAALIHUOLLON YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIDON JA PALVELUJEN VALVONTA Itä-Suomen aluehallintovirasto/kuopion kaupunki TARKASTUSKERTOMUS SOSIAALIHUOLLON YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIDON JA PALVELUJEN VALVONTA TARKASTUSKOHDE Kaupunki / Kunta Palveluntuottaja Kuopion kaupunki Toimintayksikkö

Lisätiedot

HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELIYRITTÄJÄKSI

HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELIYRITTÄJÄKSI Ylitornion kunta HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja pääsääntöisesti

Lisätiedot

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus vanhusten palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus vanhusten palveluasumisen palvelusetelituottajaksi 1(9) Palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Palveluasuminen sisältää asukkaan

Lisätiedot

PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA

PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Ostaja: Palvelun tuottaja: Lapinlahden kunta Savolan Aurorakoti Oy Peruspalvelulautakunta Tossavanlahdentie 452 Asematie 4 76200 Keitele 73100

Lisätiedot

Hakemus ja kriiteerit palvelusetelituottajaksi

Hakemus ja kriiteerit palvelusetelituottajaksi 1 (6) Hakemus ja kriiteerit palvelusetelituottajaksi 1) KYLVETYS- / SAUNAPALVELU Kaikki alla mainitut ehdot täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä palvelusetelituottajaksi. Hyväksymisestä lähetetään

Lisätiedot

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet, jotka saavat olla enintään 3 kk vanhoja: Pvm, jolloin annettu/ laadittu

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet, jotka saavat olla enintään 3 kk vanhoja: Pvm, jolloin annettu/ laadittu 1 Tehostettu palveluasuminen vanhuksille tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 mom.4-kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

HAKEMUS IKÄIHMISTEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS IKÄIHMISTEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEMUS IKÄIHMISTEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Asumispalvelut, joita hakemus koskee: Palvelukokonaisuus, johon hakemus osoitetaan Tavallinen palveluasuminen Ympärivuorokautinen tehostettu

Lisätiedot

MIELENTERVEYSASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUT

MIELENTERVEYSASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUT MIELENTERVEYSASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUT PALVELUKUVAUS 1. Hankinnan taustaa 2. Hankittavat palvelut 3. Asiakkaan ohjautuminen palveluun 4. Hankittavien palvelujen sisältö ja tavoitteet 4.1. Yleistä 4.2.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perhe- ja sosiaalipalvelut Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perhe- ja sosiaalipalvelut Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) LAPSIPERHEIDEN TILAPÄISEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HYVÄKSYMISEN KRITEERIT A) Lakisääteiset hyväksymiskriteerit A.1. Palveluntuottajaa tai sen johtoon kuuluvaa henkilöä

Lisätiedot

Tervetuloa asumaan. Kotisiipi

Tervetuloa asumaan. Kotisiipi Tervetuloa asumaan Kotisiipi Päivärinteen palvelutalon Kotisiipi on turvallinen ryhmäkoti kuudelle ikäihmiselle. Toiminta-ajatus Kotisiipi on Päivärinteen palvelutalossa sijaitseva kuuden asukkaan ryhmäkoti.

Lisätiedot

Sähköpostosoite: Yksikkömme tarjoaa: Vanhusten tehostettua palveluasumista. Vanhusten tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa.

Sähköpostosoite: Yksikkömme tarjoaa: Vanhusten tehostettua palveluasumista. Vanhusten tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa. 1(6) TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN PALVELUSETELILLÄ Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Hakemus vanhushuollon palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus vanhushuollon palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit Hakemus vanhushuollon palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit Haemme seuraavien palvelusetelipalvelujen tuottajaksi: Tilapäinen kotihoito Omaishoidon tukeminen (lomitus kotona) > 65-vuotiaat

Lisätiedot

Sosiaalihuollon valvonnan ajankohtaispäivä Oulussa. Markku Mattila

Sosiaalihuollon valvonnan ajankohtaispäivä Oulussa. Markku Mattila Sosiaalihuollon valvonnan ajankohtaispäivä Oulussa Markku Mattila 28.5.2013 Ennakoiva valvonta Reaktiivinen valvonta Sopimusvalvonta/ -seuranta Hyvinvointilautakunnan delegointisäännön mukaan tilaaja-

Lisätiedot

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet, jotka eivät saa olla 2 kk vanhempia: Pvm, jolloin annettu/ laadittu

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet, jotka eivät saa olla 2 kk vanhempia: Pvm, jolloin annettu/ laadittu 1 (6) Liite Tehostettu palveluasuminen vanhuksille tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Palveluasumisen

Lisätiedot

Kaupunki maksaa palveluntuottajalle palvelusetelin arvon suuruisen osuuden palvelusta. Asiakkaat maksavat omavastuuosuuden palveluntuottajalle.

Kaupunki maksaa palveluntuottajalle palvelusetelin arvon suuruisen osuuden palvelusta. Asiakkaat maksavat omavastuuosuuden palveluntuottajalle. 1(11) Omaishoidon tuella tarkoitetaan omaishoidon tuesta annetun lain 2 :n mukaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitopalkkiota

Lisätiedot

Kunnan sosiaali- ja terveystoimen tarkastukset (yksityisillä

Kunnan sosiaali- ja terveystoimen tarkastukset (yksityisillä OHJAUS- JA VALVONTA- SEKÄ TARKASTUSKÄYNNIN KERTOMUS Tabulaattorilla pääsee liikkumaan täytettävissä lomakekohdissa kätevästi seuraavaan täydennettävään ruutuun. Mielenterveys- ja päihdehuollon asumispalvelut

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI 10.10.2017 HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN VANHUSTEN YMPÄRIVUOROKAUTINEN HOIVA- JA HOITOPALVELU: TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN, PALVELUSETELI VIITE: Kemijärven kaupungin hyvinvointilautakunnan

Lisätiedot

1, Miten arvionne mukaan nuo asiakasta jakautuvat eri asumispalvelumuotoihin?

1, Miten arvionne mukaan nuo asiakasta jakautuvat eri asumispalvelumuotoihin? KYSYMYKSET MIELENTYERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUIHIN 1, Miten arvionne mukaan nuo 45-50 asiakasta jakautuvat eri asumispalvelumuotoihin? Noin 95 % mt-kuntoutujia ja loput päihdekuntoutujia.

Lisätiedot

Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut, palvelusetelitasot ja hinnat.

Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut, palvelusetelitasot ja hinnat. JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Palvelusetelikuvaus YMPÄRIVUOROKAUTISEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELI Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut,

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Palvelun tuottaja Y-tunnus Toimintayksikön nimi Toimintayksikön postiosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelin Toiminnasta vastaavan henkilön nimi

Lisätiedot

TYÖIKÄISTEN ASUMISPALVELUPAIKAN MYÖNTÄMINEN JA PÄÄTÖSPROSESSI

TYÖIKÄISTEN ASUMISPALVELUPAIKAN MYÖNTÄMINEN JA PÄÄTÖSPROSESSI 1 Kyh 17.5.2011 66 Kyh liite 1 Kyh 22.9.2011 105 Kyh liite 4 TYÖIKÄISTEN ASUMISPALVELUPAIKAN MYÖNTÄMINEN JA PÄÄTÖSPROSESSI 2 Sisällysluettelo Asumispalvelut 3 Asumispalveluiden hakeminen 3 Palvelutarpeen

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 5420-2017 / Turvapuhelinpalvelut 1.1.2019 (tavoite) 31.12.2021 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3

Lisätiedot

Palveluntuottajaa koskevat tiedot:

Palveluntuottajaa koskevat tiedot: Asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään kunnan sosiaali- ja terveystoimessa, ell toisin sovita. Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja

Lisätiedot

YKSITYISET SOSIAALIPALVELUT. Ilmoituksenvarainen toiminta ja luvanvarainen toiminta

YKSITYISET SOSIAALIPALVELUT. Ilmoituksenvarainen toiminta ja luvanvarainen toiminta YKSITYISET SOSIAALIPALVELUT Ilmoituksenvarainen toiminta ja luvanvarainen toiminta Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, ylitarkastaja Paula Mäkiharju-Brander 2.3.2017 1 Valvira ja aluehallintovirastot

Lisätiedot

Hakemus vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (7) Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Loviisan kaupungin tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi. Tehostettu palveluasuminen vanhuksille tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n

Lisätiedot

Kallion hyväksymiskriteerit kehitysvammaisten palveluasumisen tuottajalle

Kallion hyväksymiskriteerit kehitysvammaisten palveluasumisen tuottajalle Kallion hyväksymiskriteerit kehitysvammaisten palveluasumisen tuottajalle 1. Kriteerit palvelutuottajan kelpoisuudelle palveluseteliyrittäjäksi - Palveluntuottaja on merkitty kaupparekisteriin tai yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

HAKEMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI 1 (10) HAKEMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautisella asumispalvelulla tarkoitetaan sosiaalihuoltolain 21

Lisätiedot

Joutsan kunta. Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Joutsan kunta. Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Joutsan kunta Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Tuetun kotona asumisen palvelu tarkoittaa kotipalvelun ja terveydenhuoltolain 25 :ään sisältyvien kotisairaanhoidon tehtävien

Lisätiedot

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2014-014568 / Tallinnanaukion tori- ja tapahtuma-alueen ympäristön puhtaanapito ja talvikunnossapito (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia

Lisätiedot

1. Palveluntuottajaa koskevat yleiset sopimusehdot

1. Palveluntuottajaa koskevat yleiset sopimusehdot HAKEMUS JA KRIITEERIT PALVELUSETELITUOTTAJAKSI 1) IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINTA 2) OMAISHOIDON TUEN VAPAAN PALVELUSETELI PÄIVÄTOIMINNASSA Kaikki alla mainitut ehdot täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä

Lisätiedot

HAKEMUS VANHUSTEN TAVALLISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVE- LUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS VANHUSTEN TAVALLISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVE- LUSETELITUOTTAJAKSI Kalajoen kaupunki Hakemus 1 (9) HAKEMUS VANHUSTEN TAVALLISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVE- LUSETELITUOTTAJAKSI Palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja

Lisätiedot

Vaikeavammaisten palveluasuminen ja päivätoiminta Liite 2 TRE:2627/ /2014

Vaikeavammaisten palveluasuminen ja päivätoiminta Liite 2 TRE:2627/ /2014 Palveluasuminen tukee vaikeavammaisen henkilön mahdollisimman itsenäistä selviytymistä, edistää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä ja tukee sosiaalisten suhteiden ylläpitoa. Palveluasumista järjestettäessä

Lisätiedot

Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi säännölliseen kotihoitoon ja palvelutaloon sekä hyväksymiskriteerit

Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi säännölliseen kotihoitoon ja palvelutaloon sekä hyväksymiskriteerit Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi säännölliseen kotihoitoon ja palvelutaloon sekä hyväksymiskriteerit Järvi-Pohjanmaan perusturva on päätöksellään (Ltk 19.2.2019 ) päättänyt ottaa käyttöön säännöllisen

Lisätiedot

Yksikkömme tarjoaa: päivätoimintaa. Yksikössämme näitä paikkoja on yhteensä Päivätoiminta on tarkoitettu seuraaville asiakasryhmille:

Yksikkömme tarjoaa: päivätoimintaa. Yksikössämme näitä paikkoja on yhteensä Päivätoiminta on tarkoitettu seuraaville asiakasryhmille: 1 (6) Päivätoiminta on vanhuksille tarkoitettu määräaikainen tukipalvelu, jolla tuetaan vanhuksen omatoimisuutta ja estetään toimintakyvyn vajeesta johtuvaa syrjäytymistä. Päivätoiminnan tarkoituksena

Lisätiedot

HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU

HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU 1 Hakemus saapunut: HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU Hakeminen palveluntuottajaksi on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki omaishoidon palvelusetelin toimintaohjeen

Lisätiedot

HAKEMUS JA PÄÄTÖS VAMMAISPALVELUIDEN JA KEHITYSVAMMAHUOLLON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI.

HAKEMUS JA PÄÄTÖS VAMMAISPALVELUIDEN JA KEHITYSVAMMAHUOLLON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI. HAKEMUS JA PÄÄTÖS VAMMAISPALVELUIDEN JA KEHITYSVAMMAHUOLLON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI. Vammaispalveluiden ja kehitysvammahuollon asumispalveluiden sääntökirja ja valvontasuunnitelma on hyväksytty Sastamalan

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET

ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET TARJOUSPYYNTÖ/ LIITE 4 1 (7) ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET Espoon kaupungin terveyspalvelujen mielenterveys- ja päihdepalvelujen

Lisätiedot

Yhteyshenkilö ja varahenkilö

Yhteyshenkilö ja varahenkilö RIIHIMÄEN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveystoimi Kalevankatu 1 11100 RIIHIMÄKI Hakemus saapunut: HAKEMUS PITKÄAIKAISEN TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Yrityksemme/yhtsömme hakee tehostetun

Lisätiedot

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli Tehostetun palveluasumisen palveluseteli Ent. ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli Paula Kekola 20.8.2018 Palvelusetelin myöntämisperusteet Palvelusetelillä järjestettävä palvelu vastaa myöntämisen

Lisätiedot

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen Miten asutaan? Tehostetussa palveluasumisessa asiakkaat asuvat omissa kodeissaan työntekijöiden ja asiakkaiden yhteistilan välittömässä läheisyydessä. Asiakkaan kotona tapahtuvassa

Lisätiedot

Vastaukset Kehitysvammaisten palveluasuminen / kilpailuttaminen

Vastaukset Kehitysvammaisten palveluasuminen / kilpailuttaminen Vastaukset Kehitysvammaisten palveluasuminen / kilpailuttaminen 7.11.2016 Asiakkaat selviytyvät yöajan yöpäivystyksen /turvarannekkeen avulla kuka hoitaa päivystyksen ja avunantamisen yöaikaan ja voidaanko

Lisätiedot

PALVELUSETELIN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JJR-KUNNISSA 1.3.2012 ALKAEN

PALVELUSETELIN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JJR-KUNNISSA 1.3.2012 ALKAEN Yhteislautakunnan liite nro 14 / 26.1.2012 PALVELUSETELIN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JJR-KUNNISSA 1.3.2012 ALKAEN Perusturvan yhteislautakunta 22.1.2009 7 26.1.2012 14 2 Palvelusetelin käyttö JJR-kunnissa Kunnalla

Lisätiedot

Lemin Vanamokodin asukkaiden omaisille ja läheisille tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 1.12.2015 klo 17.00

Lemin Vanamokodin asukkaiden omaisille ja läheisille tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 1.12.2015 klo 17.00 Lemin Vanamokodin asukkaiden omaisille ja läheisille tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 1.12.2015 klo 17.00 Mukana infossa Saimaan Tukipalvelut Oy:n edustaja Lauritsalan apteekin edustajat Eksoten

Lisätiedot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015 1/6 TARJOUS A 4/2015 Tarjouspyyntö A 4/2015 / Eksoten natiiviröntgentutkimuksien sanelujonojen purkaminen ja radiologipalvelut ultraäänitutkimuksiin ja niihin liittyviin ultraääniohjattuihin toimenpiteisiin

Lisätiedot

Yksityisen sosiaalihuollon omavalvonta 9.10.2013 Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry www.kotikunnas.

Yksityisen sosiaalihuollon omavalvonta 9.10.2013 Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry www.kotikunnas. Yksityisen sosiaalihuollon omavalvonta 9.10.2013 Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry www.kotikunnas.fi Turun lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnas Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

Sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalvelujen maksut

Sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalvelujen maksut Sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalvelujen maksut 1.1.2014 Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilölle, joka ei selviydy omassa kodissaan tehostetun kotihoidon turvin. Asukkaan maksut koostuvat

Lisätiedot

ViaDia Pohjois-Savo ry. yhdistys ry

ViaDia Pohjois-Savo ry. yhdistys ry 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 23491 / Aikuissosiaalityön erityisryhmien tukiasumispalvelut (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 8 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 8 1. Päihteetön

Lisätiedot

Hakemus ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi

Hakemus ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi 1 Hakemus ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi Päivätoiminta on ikäihmisille tarkoitettu määräaikainen tukipalvelu, jolla tuetaan ikäihmisen omatoimisuutta ja estetään toimintakyvyn vajeesta

Lisätiedot

LAHDEN KAUPUNKI 1 (7)

LAHDEN KAUPUNKI 1 (7) 1 (7) Omaishoidolla tarkoitetaan omaishoidon tuesta annetun lain 2 :n mukaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitopalkkiota

Lisätiedot

tuotannon käynnistymisestä

tuotannon käynnistymisestä Liite 1 kohta 2.5 j: Onko palvelun hinnoitteluun sisällytettävä asukkaan mahdollisesti tarvitseman pyörätuolin, rollaattorin tai esim. nostolaitteen hankinnasta aiheutuvat kustannukset? Asukkaat saavat

Lisätiedot

Hakemus vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (8) Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Porvoon ja Loviisan kaupungin tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi. Tehostettu palveluasuminen vanhuksille tarkoittaa sosiaalihuoltolain

Lisätiedot

LIITE 1. Hakemus iäkkäiden omaishoidettavien tilapäishoidon palvelusetelituottajaksi

LIITE 1. Hakemus iäkkäiden omaishoidettavien tilapäishoidon palvelusetelituottajaksi Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 21 :n tarkoitettuja asumispalveluja tyrnäväläisille iäkkäille palvelun tuottajan ylläpitämissä palveluasumisen yksiköissä. Omaishoidettavan tilapäishoito

Lisätiedot

Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset

Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista annetun lain muuttamisesta (HE 240/2014) Eduskunnan päätöksen

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

/ 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen. Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus

/ 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen. Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus Saapumispäivämäärä: HAKEMUS VANHUSPALVELUIHIN / 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus Osoite Puhelinnumero Kotikunta Sotaveteraani Kyllä

Lisätiedot

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa:

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: 1 OSTOPALVELUSOPIMUS Sopimuksen osapuolet Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: Asukas: xxxxxxxxxxxxxxxxx Henkilötunnus: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lisätiedot

PIELAVEDEN PERUSTURVALAUTAKUNTA

PIELAVEDEN PERUSTURVALAUTAKUNTA perusturvaltk 19.2.2019 27 LIITE 5. PIELAVEDEN PERUSTURVALAUTAKUNTA SOSIAALI PALVELUJEN ASIAKAS MAKSUT AKSA 1.3.2019 1 Hakalan ryhmäkotien asiakasmaksut Vuokra Ateriavuorokausi Turvapuhelin Vuokra

Lisätiedot

TERVETULOA PALVELUKESKUS JOUSEEN

TERVETULOA PALVELUKESKUS JOUSEEN Sitten, kun en enää muista nimeäni, sitten, kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen, sitten, kun aikuiset lapseni ovat kasvaneet muistoissani pieniksi jälleen, sitten, kun en enää ole tuottava yksilö. Kohdelkaa

Lisätiedot

TEHOSTETTU PALVELUASUMISEN, PÄIVÄTOIMINNAN JA SAUNAPALVELUN PALVELUIDEN HANKINTA KURUN UUTEEN PALVELUKESKUKSEEN

TEHOSTETTU PALVELUASUMISEN, PÄIVÄTOIMINNAN JA SAUNAPALVELUN PALVELUIDEN HANKINTA KURUN UUTEEN PALVELUKESKUKSEEN Liite 1 a. TEHOSTETTU PALVELUASUMISEN, PÄIVÄTOIMINNAN JA SAUNAPALVELUN PALVELUIDEN HANKINTA KURUN UUTEEN PALVELUKESKUKSEEN HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1. Hankinnan kohteen yleiskuvaus Hankinnan kohteena on

Lisätiedot

Kuntayhtymähallitus 47 19.03.2015 Kuntayhtymähallitus 64 22.04.2015 Kuntayhtymähallitus 83 21.05.2015

Kuntayhtymähallitus 47 19.03.2015 Kuntayhtymähallitus 64 22.04.2015 Kuntayhtymähallitus 83 21.05.2015 Kuntayhtymähallitus 47 19.03.2015 Kuntayhtymähallitus 64 22.04.2015 Kuntayhtymähallitus 83 21.05.2015 Tehostetun palveluasumisen palvelusetelin hinnan määräytyminen 38/05.02.04/2015 KYHALL 47 Peruspalvelukuntayhtymä

Lisätiedot

Kotiin annettavaa lomitusta myönnetään 18 tuntia kuukaudessa 3 x 6 tunnin jaksoissa.

Kotiin annettavaa lomitusta myönnetään 18 tuntia kuukaudessa 3 x 6 tunnin jaksoissa. 1(8) Omaishoidon tuella tarkoitetaan omaishoidon tuesta annetun lain 2 :n mukaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitopalkkiota

Lisätiedot

Toiminta-ajatus Asiakkaat ja Palvelut

Toiminta-ajatus Asiakkaat ja Palvelut Toiminta-ajatus Asiakkaat ja Palvelut TOIMINTA-AJATUS Mäntän Palvelukoti tarjoaa kuntouttavaa palveluasumista ja tuettua asumista eriikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä jatkokuntoutusta

Lisätiedot

Kemijärven kaupunki Sosiaali- ja terveysosasto 24.11.2014 1

Kemijärven kaupunki Sosiaali- ja terveysosasto 24.11.2014 1 24.11.2014 1 1. Järjestettävät palvelut Kemijärven kaupunki (kaupunki) ja Kemijärven Palvelukeskus ry (yhdistys) ovat sopineet tehostetun palveluasumisen järjestämisestä seuraavaa: Sopimus koskee sosiaalihuoltolain

Lisätiedot

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun.

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun. Tarjoajien soveltuvuus JARDno-2017-1166 / Hoivasängyt, laitapehmusteet, hygieniapatjat ja yöpöydät Saapuneita tarjouksia yhteensä: 6 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 6 Soveltuvuusvaatimukset Respecta Oy

Lisätiedot

Turvapalvelujen hankinta

Turvapalvelujen hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 91 Turvapalvelujen hankinta Asianro 582/02.08.00/2015 Talouspäällikkö Markku Liimatainen 10.6.2015: Hankittavat turvapalvelut ovat toimipisteittäin seuraavat: - Päihde-

Lisätiedot

Hakemus vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (9) Tehostettu palveluasuminen vanhuksille tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4-kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

Sosiaalipalveluiden ohjauksen ja valvonnan ajankohtaispäivä kunnille ja yksityisille palvelujen tuottajille

Sosiaalipalveluiden ohjauksen ja valvonnan ajankohtaispäivä kunnille ja yksityisille palvelujen tuottajille Sosiaalipalveluiden ohjauksen ja valvonnan ajankohtaispäivä kunnille ja yksityisille palvelujen tuottajille 22.4.2015 Lakimiehen laatikko Ylitarkastaja Riikka Jackson 1 Kysymys: Tuottaja on merkitty kunnan

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Maritta Koskinen 1 Tehostettu palveluasuminen ja palveluseteli Vanhusten asumispalvelut Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut Valmistelutyö

Lisätiedot

- Tarvittaessa asukkaan saattoavun lääkäriin tms. rinnastettavaan asiointiin, ja asukkaan avustamisen häntä koskevien etuuksien hakemisessa

- Tarvittaessa asukkaan saattoavun lääkäriin tms. rinnastettavaan asiointiin, ja asukkaan avustamisen häntä koskevien etuuksien hakemisessa KRISTIINANKAUPUNKI Vanhus- ja vammaispalvelut Palvelusetelikuvaus YMPÄRIVUOROKAUTISEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELI Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset,

Lisätiedot

PALVELUSUUNNITELMA 1/6. Jämsän kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Vammaispalvelut Kelhänkatu 3, Jämsä. PALVELUSUUNNITELMA Päivämäärä:

PALVELUSUUNNITELMA 1/6. Jämsän kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Vammaispalvelut Kelhänkatu 3, Jämsä. PALVELUSUUNNITELMA Päivämäärä: 1/6 Päivämäärä: ASIAKAS Sukunimi ja etunimet: Henkilötunnus: Osoite: Puhelinnumero: Lähiomainen Sukunimi ja etunimi: Suhde asiakkaaseen: Osoite: Puhelinnumero: Muut perheen jäsenet ja lähiverkosto: Edunvalvoja

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1 (6) Sisältö 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut... 3 2 Kuljetuspalvelu... 3 3 Asuminen... 4 3.1 Pysyvä asuminen... 4 3.2 Vaikeavammaisen tilapäinen asuminen (esim. asumisharjoittelu

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 13.11.2013 Sivu 1 / 1 4794/02.05.00/2013 107 13.11.2013 107 Kuninkaankallion asumispalveluyksikön asiakasmaksun tarkistaminen ja Väinöläkodin asumisyksikön asiakasmaksusta päättäminen Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Tähtelä ja Sointula. Tähtelä ja Sointula. Asukkaana ryhmäkodissa. Yhteistä elämää

Tähtelä ja Sointula. Tähtelä ja Sointula. Asukkaana ryhmäkodissa. Yhteistä elämää Jokikartano 1 2 Tähtelä ja Sointula Tähtelä ja Sointula Jokikartanon ryhmäkodit sijaitsevat osoitteessa Tahvosentie 26 Kuokkalassa, Äijälänrannan ja Äijälänjoen luonnonläheisessä ympäristössä. Etupihalla

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta Asian valmistelija: talouspäällikkö Markku Liimatainen Julkiset hankinnat

Lisätiedot

Sampoharjun ryhmäkoti

Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti sijaitsee Vaajakosken keskustassa, osoitteessa Vesmannintie 7. Kiinteistö on valmistunut joulukuussa 2018. Samassa

Lisätiedot

Harri Lindqvist Helsinki

Harri Lindqvist Helsinki Harri Lindqvist Helsinki 8.5.2018 ASUMISPALVELUJEN TOIMINTAMALLIT MAAKUNNILLE JA TILAKESKUKSELLE SIIRTYVÄT ASUMISPALVELUTILAT Tilakeskus vuokraa maakunnille asumispalvelutiloja, joita ovat: Kuntayhtymiltä

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI 1 (12) Palvelukuvaus ja vähimmäisvaatimukset Oman kodin ulkopuolella tapahtuva palveluasuminen on tarkoitettu vaikeavammaisille henkilöille, joiden palvelun tai hoidon tarve johtuu pitkäaikaisesta vammasta

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 11.12.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.2.2014 Kehitysvammaisten erityishuollon palveluista perittävät maksut: 1. Pitkäaikainen hoito ja asuminen: Pitkäaikaisesta

Lisätiedot

Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2014 alkaen

Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2014 alkaen Erityisryhmien asiakasmaksut 1.1.2014 alkaen Päihde- ja mielenterveyskuntoutus Palvelumaksu Ateriat Muuta huomioitavaa Palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien

Lisätiedot

Erityisryhmien palvelu Palvelumaksu Ateriat Muuta huomioitavaa. Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien menojen erotus 1

Erityisryhmien palvelu Palvelumaksu Ateriat Muuta huomioitavaa. Asiakkaan nettotulojen ja hyväksyttävien menojen erotus 1 Kouvolan kaupunki 1 (6) SOSIAALIPALVELUT (ti) Liite nro x Pela 1.1.2009 Erityisryhmien asiakasmaksut 2009 Erityisryhmien asiakasmaksut ovat asumispalvelujen ja niihin liittyvien tukipalvelujen maksuja.

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

HAKEMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI 1 (10) HAKEMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Asumispalvelut, joita hakemus koskee Palvelukokonaisuudet luokitellaan seuraavassa kolmeen ryhmään mielenterveyskuntoutujan

Lisätiedot