OULUN KAUPUNKI Hakemus omaishoitajan vapaan palvelusetelituottajaksi päivä-/tuntitoimintapalvelut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OULUN KAUPUNKI Hakemus omaishoitajan vapaan palvelusetelituottajaksi päivä-/tuntitoimintapalvelut"

Transkriptio

1 1(15) Tällä hakemuksella haetaan - omaishoidon tuen lakisäätsen vapaan palvelusetelituottajaksi ja - omaishoidontuen harkinnanvaraisen vapaan palvelusetelituottajaksi. Omaishoidon tuesta annetun lain (937/2005) mukaan omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata kolme vuorokautta sellaista kalenterikuukautta kohti, jonka aikana hän on yhtäjaksoisesti tai vähäisin keskeytyksin sidottu hoitoon ympärivuorokautisesti tai jatkuvasti päivittäin. Omaishoitajan lakisäätnen vapaa voidaan asiakkaan niin halutessaan järjestää myös palvelusetelillä (liite 1). Asiakaskohtaiseen harkintaan perustuen asiakkaalle voidaan myöntää harkinnanvaraista vapaata. Omaishoitajan vapaan korvaavan päivä-/tuntitoiminnan tavoitteena on tukea omaishoitajien jaksamista ja ylläpitää sekä parantaa omaisensa hoidossa olevan henkilön fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä, jotta asiakkaan kotona asuminen turvataan. Monipuolisen toiminnan ja sosiaalisen tuen avulla pyritään vahvistamaan voimavaroja ja tukemaan ikääntyneen/vammaisen henkilön kotona selviytymistä. Päivätoimintaa voidaan antaa kokopäivätoimintana (kesto vähintään 5 h) päivä- tai ilta-aikaan. Lisäksi tuottaja voi tarjota omaishoitajille erilaisia tukitoimia esim. mahdollisuuden tuoda omaishoidettava hoitoon muutamaksi tunniksi ryhmätoimintaan. Päivä- ja tuntitoiminnan ryhmien asiakkaat ovat pääsääntöisesti samaa asiakasryhmää. Päivätoiminnan sisältö on kuvattu liitteessä 2. Palveluntuottajaa koskevat tiedot Palveluntuottaja Toimintayksikkö Y-tunnus Osoite Palvelusta vastaava johtaja Yhteyshenkilö Puhelinnumero Sähköpostiosoite www-osoite Yksikkömme tarjoaa päivätoimintaa. Ajankohta (päivät ja kellon ajat) Pystymme tarjoamaan näitä paikkoja osoitteessa:

2 2(15) paikkamäärä: tuntitoimintaa. Ajankohta (päivät ja kellon ajat) Pystymme tarjoamaan näitä paikkoja osoitteessa: paikkamäärä: Toiminta on tarkoitettu seuraaville asiakasryhmille: kehitysvammaiset aikuiset kehitysvammaiset lapset vaikeavammaiset aikuiset vaikeavammaiset lapset vanhukset mielenterveysasiakkaat Kaikki alla mainitut ehdot täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä palvelusetelituottajaksi päivä- /tuntitoimintaa varten. Hyväksymisestä lähetetään tuottajalle ilmoitus. Hyväksytyt palveluntuottajat merkitään kaupungin ylläpitämään palvelusetelituottajien rekisteriin. 1. Palvelun tuottajaa koskevat ylset sopimusehdot 1.1. Palvelun tuottaja täyttää yksityisten sosiaalipalvelujen valvonnasta annetussa laissa (603/1996) asetetut vaatimukset ja on merkitty asianomaiseen aluehallintoviranomaisen ylläpitämään rekisteriin tai saanut aluehallintoviranomaisen toimiluvan Palvelun tuottaja on merkitty ennakkoperintärekisteriin Palvelun tuottajalla on vastuuvakuutus Palvelun tuottaja saa palvelusetelillä tuettavaan toimintaan Rahaautomaattiyhdistyksen tukea kä muuta yhtskunnan avustusta. Palvelun tuottaja sitoutuu tarvittaessa toimittamaan selvityksen RAY:ltä toimintaansa saamasta tuesta Palvelun tuottaja sitoutuu maksamaan veronsa ja lakisäätset vakuutusmaksunsa ja huolehtii muista yhtskunta- ja työnantajavelvoittstaan moitteettomasti.

3 3(15) 2. Tilat, laitteet ja välineet Palvelun tuottajalla on toiminnan edellyttämät asianmukaiset tilat sekä toimintaympäristö, jotka mahdollistavat päivätoiminnan tuottamisen. Asiakkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia toimintayksikössä esteettömästi ja turvallisesti. Toimintatilat soveltuvat asiakkaiden palvelutarpeeseen ja kuntouttavaan ryhmätoimintaan. Asiakkaiden käytössä on riittävästi jokapäiväistä toimintaa helpottavia apuvälintä. Asiakkaalla on mahdollisuus lepoon päivän aikana Toimintatilat ovat asiakkaille turvalliset ja mahdollistavat mahdollisimman itsenäisen toimimisen. Toimintayksikössä on riittävät hygienia- ja wc tilat ja niissä on liikkumista helpottavia tukikaitta riittävästi. Esteetön liikkuminen on mahdollista. Jos tilat ovat useassa tasossa, talossa on hissi Monipuoliseen toimintaan tarvittavia välintä on riittävästi ja ne ovat turvallisia. 3. Henkilöstö Henkilökunnan tulee täyttää ammatilliset ja lakisäätset vaatimukset. Ryhmässä tulee olla asiakasryhmään nähden riittävä henkilökunta ja yksi vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkinnon (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005, Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä, 559/1994) suorittanut henkilö kuutta osallistujaa kohti. Muilla toimintaa ohjaavilla tulee olla tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Ryhmäkoko voi olla enintään 15 henkilöä Toimintayksikön palvelujen vastuuhenkilöllä on sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto, riittävä johtamistaito ja vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä mikäli yksikössä on kolme työntekijää tai enemmän. Jos työntekijöitä on alle kolme, palvelujen vastuuhenkilöltä edellytetään sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa. Palveluntuottaja huolehtii henkilöstönsä ammattitaidon säilymisestä ja kehittämisestä ja riittävästä täydennyskoulutuksesta. 3.3 Henkilöstöllä on riittävä suomen kielen taito ja kohderyhmän tarvitsema kielitaito. 3.4 Henkilöstöllä on riittävästi tietoa ikääntynden/ vammaisten sairauksista, ikääntymisen/ vammaisuuden vaikutuksista toimintakykyyn ja toimintakykyä ylläpitävistä työtavoista. 3.5 Palvelutuottajalla on lääkehoitosuunnitelma.

4 4(15) 3.6 Henkilökunnalla on ensiapuvalmiudet Palveluntuottajalla on suunnitelma henkilöstön saamisesta poikkeavia tilantta varten, jotta häiriötön toiminta voidaan varmistaa. Palveluntuottaja huolehtii alaa koskevien turvallisuussäännösten noudattamisesta ja voimassaolevan työehtosopimuksen määräysten huomioon ottamisesta sekä niiden asianmukaisesta valvonnasta. 4. Laadun hallinta Palvelun tuottaja huolehtii asiakkaiden hyvästä kohtelusta ja turvallisuudesta. Palvelun tuottaja huolehtii siitä, että asiakkaan yksilölliset tarpeet otetaan huomioon ja niihin vastataan Palvelun tuottaja kerää asiakaspalautetta ja se dokumentoidaan. Palautetta hyödynnetään toiminnan kehittämisessä Palvelun tuottaja hyväksyy kaupungin mahdollisesti tekemät asiakaspalautekyselyt palveluseteliä käyttäville asiakkaille Palveluntuottaja dokumentoi päivätoiminnan toteutumisen ja raportoi siitä tilaajalle tilaajan erikseen määrittelemällä tavalla. 5. Palvelun sisällön vaatimukset Palvelun tuottaja järjestää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää, asiakkaan omia voimavaroja tukevaa ja ikääntynlle/ vammaisille sopivaa päivätoimintaa ryhmässä. Päivätoiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista. Päivätoiminnan kesto on vähintään 5 tuntia. Tuntihoidon osalta hoidon kesto määräytyy asiakaskohtaisesti Palvelun tuottajalla on tavoitteellinen toimintasuunnitelma päivätoimintaa varten Päivätoiminta perustuu asiakkaan kanssa yhdessä tehtyyn palvelu-hoitoja kuntoutussuunnitelmaan Päivätoiminta on suunniteltu monipuoliseksi tukemaan ja parantamaan asiakkaan kotona selviytymistä. Lisäksi päivätoiminnan järjestämisessä huomioidaan asiakkaan toimintakyky, ja se on tavoitteellista kotona selviytymistä edistävää ja tukevaa. 5.4 Asiakkaan tervitsema perushoito- ja hoiva on kuntouttavaa ja ammattitaitoista. 5.5 Päivätoiminnalla on kirjallinen eettinen ohjstus, joka sisältää konkreettisesti palvelua ohjaavat keskset periaatteet

5 5(15) 5.6. Päivätoimintaan (väh.5h)/ iltapäivätoimintaan (väh.5h) sisältyy lämmin ateria ja aamupala tai välipala. 2-3h:n hoitoon sisältyy välipala Erityisruokavaliot järjestetään niitä tarvitseville asiakkaille ja noudatetaan ateriasuosituksia Asiakasta avustetaan lääkehoidon toteutuksessa tarpeen mukaan päivätoiminnan aikana. 5.9 Palvelu vastaa sisällöltään palvelukuvauksen (liite 2) mukaista palvelua. 6. Turvallisuus 6.1. Toimitiloilla on pelastusviranomaisten hyväksymä pelastussuunnitelma ja turvallisuusselvitys Ateriahuollossa noudatetaan elintarvikelakia (23/2006) ja omavalvonnasta annettuja määräyksiä Yksikön toimitiloissa on huomioitu asiakasturvallisuus ja esteettömyys 7. Vaadittava raportointi ja valvonta Vaadittavat raportit toimitetaan Oulun kaupungin määrittelemän aikataulun mukaisesti. 7.1 Palveluntuottajan tulee laatia vuosittain toimintakertomus, joka sisältää myös kesksten laatutavoittden toteutumisen, ja toimittaa sen kaupungille maaliskuun loppuun mennessä. 7.2 Palveluntuottaja luovuttaa kaupungille tiedot henkilökuntarakenteesta ja määrästä ja asiakaspalauttsta sekä hyväksyy kaupungin tekemät valvonta / auditointikäynnit ja asiakaskyselyt palveluyksikköön. 7.3 Palveluntuottajan on oma-aloittsesti tiedotettava kaupunkia toiminnassa tapahtuvista olennaisista muutoksista. Palvelun tuottamiseen vaikuttavien olosuhtden muutoksista (esim. viivytys, este, keskeytys) sekä vastuuhenkilöiden tai yhteystietojen muuttumisesta on ilmoitettava sopimuksen vastuuhenkilölle kirjallisesti (myös sähköposti käy) viipymättä sen jälkeen, kun muutos on havaittu tai muutoin todennäköinen.

6 6(15) Asiakastietojen käsittely ja dokumentointi sekä arkistointi Palvelusetelituottajaksi hyväksyminen on hallintopäätös ja kaupunki toimii tässä lomakkeessa tarkoitetun palvelun osalta henkilötietolaissa tarkoitettuna rekisterinpitäjänä. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin lukuun. Syntyvät asiakirjat (esim. asiakaskertomukset) ovat kaupungin asiakirjoja, vaikka palveluntuottaja ne laatii, säilyttää ja arkistoi. Palveluntuottajan tulee noudattaa asiakirjojen säilyttämisessä, hävittämisessä ja arkistoinnissa vastaavia kunnallista toimintaa koskevia säännöksiä ja ohjta. Asiakirjat tulee toimittaa viimstään asiakkaan palvelun päättyessä kaupungille. 5.1 Palvelun tuottajalla on kirjalliset ohjeet asiakastietojen dokumentoinnista, sosiaalihuollon asiakirjojen laadinnasta, säilyttämisestä sekä salassapidosta. 5.2 Palvelun tuottajalla on rekisterinpidosta vastaavaksi nimetty henkilö Palvelun tuottaja huolehtii siitä, että toiminnassa noudatetaan salassapidosta, vaitiolovelvollisuudesta, tietosuojasta ja tietoturvasta annettuja säännöksiä. Palveluntuottaja sitoutuu antamaan tiedot näiden palvelujen piiriin kuuluvasta toiminnastaan, sen muutoksista, poikkeustilantsta ja kehittämissuunnitelmista. Kaupunki sitoutuu pitämään salassa liike- ja ammattisalaisuudet. Palvelun tuottajan tulee huolehtia, että asiakastietoihin liittyvät asiakirjat toimitetaan kaupungille. 8. Maksukäytäntö Palveluntuottaja tekee asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa kanssa sopimuksen palvelun hinnasta ja sisällöstä, jossa on eritelty palveluseteliin kuuluva palvelu, palveluntuottajan ja asiakkaan vastuut ja velvollisuudet. Kaupunki päättää palvelusetelin arvosta ja sen muutoksista. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan yksityisen palveluntuottajan antamasta palvelusta korkntaan setelin suuruisen arvon. Asiakkaalla on mahdollisuus hankkia lakisäätsen vapaan korvaavia palveluja useammalta yrittäjältä. Tällöin asiakkaan vastuulla on, että palveluseteliin liittyvät kustannukset vät ylitä palvelusetelin arvoa. Mikäli asiakkaan hankkimien palvelujen kustannukset ylittävät palvelusetelin arvon, hän on siitä itse vastuussa.

7 7(15) Laskutusjakso on yksi kuukausi. Tuottaja laskuttaa jälkikäteen Oulun kaupungilta enintään asiakkaalle annetun palvelusetelin mukaisen arvon. Palvelusetelilaskutus tulee toimittaa kaupungille kuukauden 10. päivään mennessä. Laskun liitteenä tulee olla asiakkaan vahvistama palvelun käytön todentamislomake. Tuottaja on hyväksytty Oulun kaupungin palveluseteliyrittäjäksi sen jälkeen, kun tilaaja on tehnyt asiasta hyväksymispäätöksen. Kunnalla on oikeus tehdä muutoksia tämän hakemuksen ja sen liittden sisältämiin määräyksiin. Kunta ilmoittaa muutoksista palvelun tuottajalle kirjallisesti välittömästi päätöksen tekemisen jälkeen. Mikäli palvelun tuottaja halua tulla sidotuksi muuttunsiin sääntöihin, tulee sen ilmoittaa siitä kirjallisesti kunnalle kuudenkymmenen (60) päivän kuluessa muutosilmoituksen lähettämisestä. Mikäli kunnalle toimiteta edellä mainittua ilmoitusta, sitoutuu palvelun tuottaja noudattamaan muuttunta ehtoja muutosilmoituksessa mainitusta päivästä lukien, kuitenkin aikaisintaan kuusikymmentä (60) päivää muutosilmoituksen lähettämisestä. Palvelun tuottajan hyväksymisen peruuttaminen Mikäli kunta hallinnollisin päätöksin lopettaa palvelujen järjestämisen palvelusetelillä tai muuttaa palvelusetelin käytölle asetettuja ehtoja, kunnalla on oikeus peruuttaa palvelun tuottajan hyväksyminen ja poistaa palveluntuottajan nimi hyväksyttyjen palvelu tuottajien listalta kolmen kuukauden sisällä. Kunnalla on oikeus peruuttaa palvelun tuottajan hyväksyminen ja poistaa palvelun tuottajan nimi hyväksyttyjen palvelun tuottajien listasta välittömästi, mikäli: 1. hyviä hoito- ja palvelukäytäntöjä noudateta 2. palvelun tuottaja on tullut maksukyvyttömäksi, ole kyennyt hoitamaan laskujaan eräpäivään mennessä, on aloittanut akordimenettelyn, on asetettu selvitystilaan tai on välittömässä vaarassa tulla asetetuksi selvitystilaan; tai 3. palvelun tuottaja tai joku sen johtoon kuuluva henkilö on tuomittu syyllisenä elinknotoimintaan liittyvässä rikoksessa.

8 8(15) Vakuutan antamani tiedot oikksi. Allekirjoituksella sitoudun tässä lomakkeessa mainittujen tietojen oikeellisuuteen ja hyväksymiskriteerden noudattamiseen sekä sitoudun noudattamaan liittden mukaista ohjstusta. Paikka ja päiväys Allekirjoitus ja nimenselvennys (yrityksen allekirjoitusoikeuden omaavat) Hakemuksen liitteet Palveluntuottajan on toimitettava kaupungille seuraavat liitteet: Todistus merkitsemisestä aluehallintoviranomaisen ylläpitämään rekisteriin Ennakkoperintärekisteriote Veroviraston todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista Vakuutusyhtiön todistus lakisäätsistä vakuutusmaksuista Kopio vastuuvakuutusotteesta Henkilöstöluettelo vakanssneen/nimikkneen ja koulutustietoineen Työeläkemaksuista vakuutusyhtiön todistus Palvelun hinta (liite 3) Kuvaus tiloista Kuvaukset erilaisista ryhmätoiminnoista Asiakkaille annettava esite Pankin tai luottotietoyhtiön antama talous- ja luottokelpoisuusraportti, joka sisältää luokituksen (esim. Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -raportti tai vastaava, pyydetään tarvittaessa erikseen). Liitteet: Liite 1 Liite 2 Liite 3 Toimintaohje palveluseteliyrittäjälle Palvelukuvaus Hintalomake

9 9(15) HAKEMUKSEN PALAUTUSOSOITE Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi/ tilaaja Kirjaamo PL Oulun kaupunki Lisätietoja tarvittaessa: Vanhuspalvelujen osalta: Markku Mattila p markku.e.mattila(at)ouka.fi Vammais- ja mielenterveysasiakkaiden osalta: Merja Halonen p merja.halonen(at)ouka.fi

10 10(15) TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE LIITE 1 Omaishoitajan lakisäätsen vapaan palvelusetelin hakeminen Omaishoitajan oikeus lakisäätseen vapaaseen perustuu lakiin omaishoidon tuesta ja sosiaali- ja terveyslautakunnan antamaan omaishoidon tuen ohjeeseen. Asiakkaille tarjotaan palvelusetelin käyttömahdollisuutta muiden omaishoitajan lakisäätsen vapaan järjestämisen vaihtoehtojen rinnalla. Asiakaskohtaiseen harkintaan perustuen asiakkaalle voidaan myöntää harkinnanvaraista vapaata. Palveluseteli on yksi harkinnanvaraisen vapaan järjestämisen tapa. Valitessaan palvelusetelin, asiakas voi tarpeensa mukaan hankkia setelillä: kotiin annettavaa palvelua tai päivä-/tuntitoimintaa. Yksi palveluseteli (120 euroa vuonna 2011) vastaa yhtä vapaapäivää. Palvelusetelisitoumuksella kaupunki sitoutuu maksamaan asiakkaan valitsemien palvelujen kustannuksia enintään myönnetyn palvelusetelin arvoon asti. Kun asiakas valitsee itselleen sopivan tuottajan, tuottaja ja asiakas tekevät keskenään palvelusopimuksen. Asiakas toimittaa kaupungilta saamansa palvelusetelipäätöksen ja päätöksen palvelusetelin arvosta palveluntuottajalle. Palvelun tuottaja varmistaa ennen palvelun alkua, että asiakkaalla on voimassaoleva palvelusetelipäätös sekä päätös palvelusetelin arvosta. Palvelusetelin perusteella palveluntuottaja laskuttaa kaupunkia. Lakisäätsen vapaan palvelusetelin osalta asiakkaan vastuulla on, että asiakkaan valitsemien palvelujen kustannukset vät ylitä palvelusetelin arvoa ja asiakkaalle synny omavastuuosuutta. Jos asiakas hankkii lakisäätsen vapaan korvaavia palveluja useammalta palvelusetelituottajalta, asiakkaan vastuulla on, että kustannukset vät ylitä palvelusetelin arvoa. Harkinnanvaraisen vapaan palvelusetelissä omavastuuta voi muodostua. Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot ja kriteerit täyttävät ja hyväksyneet tuottajat hyväksytään palvelusetelituottajiksi ja hyväksytyksi tulemisesta lähetetään tuottajalle päätös.

11 11(15) Hyväksytyt tuottajat lisätään palvelusetelituottajalistalle, jonka asiakas saa internetistä ja/tai kaupungin työntekijältä. Kaupunki sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajalle. Asiakas voi myös halutessaan täydentää setelillä saatavaa palvelua omarahoittsesti lisäpalveluilla. Laskutus Omaishoitajan vapaan palveluseteliä voi käyttää vain sosiaali- ja terveyslautakunnan hyväksymiin palveluihin, jotka ovat vaihtoehto omaishoitajan vapaan järjestämiselle. Palvelusetelillä voida maksaa muita palveluntuottajan tarjoamia palveluita. Lasku kunnalle tulee lähettää viimstään seuraavan kuukauden 10.päivään mennessä. Laskutuslisää hyväksytä. Laskutusosoite: Oulun kaupunki sosiaali- ja terveystoimi PL Oulun kaupunki Liitteet osoitteeseen: Oulun kaupunki sosiaali- ja terveystoimi Pirjo Törmänen PL Oulun kaupunki Laskun ovt-tunnus/verkkolaskuosoite: Laskutuksen osalta yhdyshenkilö: vanhustyö: taloussihteeri Pirjo Törmänen, p vammais- ja mielenterveysasiakkaiden palvelut: taloussihteeri Anne-Mari Simojoki, p

12 12(15) Laadunvalvonta Palvelusetelillä annettavat palvelut kuuluvat kunnan lakisäätsten palvelujen järjestämisvastuun piiriin. Kunnalla on valvontavelvollisuus asiakkaan saaman palvelun laadusta. Asiakkaan asema palveluseteliä käytettäessä (asiakkaan oikeuksien ja velvollisuuksien erittely) Asiakasta koskevat sosiaalihuollon asiakaslain ja potilaslain mukaiset oikeudet. Käytännössä säädösviittauksilla korostetaan velvoitetta kyssissä lassa säänneltyjen asiakkaan mielipiteen, itsemääräämisoikeuden ja osallistumisen huomioimiseen, asiakkaan hyvään kohteluun, palveluun ja hoitoon, palvelu- ja hoitosuunnitelmien laadintaan, molemminpuolisen tietojen antovelvollisuuteen ja tietojen käsittelyyn sekä asiakkaan oikeusturvaknojen käyttöön. Asiakkaan ja palveluntuottajan välistä sopimussuhdetta koskevat sopimuksen sisällön mukaan määräytyvät kuluttaja- ja sopimusoikeuden säännökset ja oikeusperiaatteet. Erimielisyys voidaan saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Myös muut kuluttajaviranomaiset, kuten kuluttajavirasto, kuluttaja-asiamies ja kuluttajaneuvonta, ovat tältä osin toimivaltaisia. Jos asiakas on palvelusetelillä hankittavaan palveluun tyytymätön, hän voi myös tehdä muistutuksen sosiaali- ja terveystoimelle ja palveluntuottajalle. Hän voi myös vaihtaa palveluntuottajaa. Palveluun liittyvistä epäkohdista asiakas voi myös olla yhteydessä potilas-/ sosiaaliasiamieheen ja/tai tehdä kantelun valvontaviranomaisille, kuten aluehallintovirastolle (AVI). Asiakkaan valittua palvelusetelin, hänelle tulee vastuu yksityisten palvelujen tuottajien palvelujen piiriin hakeutumisesta ja sopivan kunnan hyväksymän palvelujen tuottajan valitsemisesta. Salassapito ja asiakastietojen käsittely Palveluntuottaja sitoutuu pitämään salassa ja käsittelemään huolellisesti saamansa salassa pidettävät asiakas- ja potilastiedot. Palveluntuottaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että kaikki asiakas- ja potilastietoja käsittelevät työntekijät, palvelusuhteen laadusta riippumatta, ja opiskelijat sitoutuvat laissa edellytettyyn vaitiolovelvollisuuteen siten, ettvät he luovuta yksityisestä henkilöstä saamiaan tietoja ulkopuolisille ja että sitoumus on voimassa senkin jälkeen, kun he vät enää ole tuottajan palveluksessa tai harjoittelupaikassa.

13 13(15) Palveluntuottaja vastaa myös siitä, että asukkaan tietoja pääsevät käsittelemään vain ne henkilöt, joiden työtehtävien kannalta se on välttämätöntä ja jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen. Asiakirjat on laadittava, säilytettävä ja dokumentoitava henkilötieto-, arkisto- ja potilaslakien tai niiden perusteella annettujen määräysten säätämällä tavalla. Syntynsiin asiakirjoihin, niiden säilytykseen ja luovutukseen sovelletaan lakia viranomaisten toiminnan julkisuudesta, henkilötietolakeja ja muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säännöksiä sekä Oulun sosiaali- ja terveystoimen antamia ohjta. Palveluntuottajalla on oltava seuranta- ja valvontatehtävää varten tietosuojavastaava. Palvelun tuottaja ja Oulun kaupunki sitoutuvat antamaan toisilleen tarpeellisia tietoja asukkaista ja tehtäväalueeseen liittyvästä toiminnastaan, sen muutoksista ja kehittämissuunnitelmista. Henkilötietolain tarkoittamana asiakasrekisterin pitäjänä toimii Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimi. Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 5.2 :n perusteella toimeksiantosuhteessa syntyneet asiakirjat ovat viranomaisen asiakirjoja. Tämän perusteella toimeksiantosuhteessa syntyneet asiakirjat (ATK- ja manuaalinen ainsto) toimitetaan arkistomuodostussuunnitelman mukaisesti sosiaali- ja terveystoimen Oulun kaupungin arkistoon, Kansankatu 55, Oulu. Vahingonkorvausvelvollisuus Tuottaja vastaa asiakkaille ja ulkopuolisille aiheuttamistaan vahingoista, joiden voidaan katsoa aiheutuneen vahingonkorvauslaissa tarkoitetulla tavalla tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena. Tuottajan tulee varautua vahinkoihin riittävin vastuuja tapaturmavakuutuksin, jotka turvaavat asiakkaan oikeuden saada korvausta tuottajan mahdollisesti asiakkaalle aiheuttamista henkilö- ja esinevahingoista. Oulun kaupunki vastaa asiakkaalle aiheutuneesta tai asiakkaan palveluntuottajalle tai ulkopuoliselle aiheuttamasta vahingosta.

14 14(15) LIITE 2 KUVAUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELILLÄ HANKITTAVAN PÄIVÄ-/ TUNTITOIMINNAN SISÄLLÖSTÄ Omaishoitajan vapaan korvaavan päivä-/tuntitoiminnan tavoitteena on tukea omaishoitajien jaksamista ja ylläpitää sekä parantaa omaisensa hoidossa olevan henkilön fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä, jotta asiakkaan kotona asuminen turvataan mahdollisimman pitkään. Monipuolisen toiminnan ja sosiaalisen tuen avulla pyritään vahvistamaan asiakkaan voimavaroja ja tukemaan ikääntyneen/vammaisen henkilön kotona selviytymistä. Päivätoimintaa voidaan antaa kokopäivätoimintana (kesto vähintään 5 h). Lisäksi yksikkö voi tarjota omaishoitajille erilaisia tukitoimia esim. mahdollisuuden tuoda omaishoidettava hoitoon muutamaksi tunniksi päivä- tai ilta-aikaan. Asiakkaan päivä-/tuntitoiminnan sisältö perustuu asiakkaalle tehtyyn henkilökohtaiseen palvelusuunnitelmaan, jonka pohjalta päivä-/tuntitoiminnassa tehdään hoito- ja kuntoutussuunnitelma yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Päivätoiminnan sisältö päivätoimintaa tarjoavassa yksikössä suunnitellaan vaihtelevaksi ja monipuoliseksi. Yksikön tilat mahdollistavat turvallisen ja esteettömän toiminnan. Toimintamenetelminä päivätoiminnassa käytetään kuntouttavaa työotetta, voimavaralähtöisyyttä ja yhtsöllisyyttä. Päivätoimintapäivä sisältää kuntouttavaa hoitoa, ohjattua ryhmätoimintaa (mm. liikunta, kädentaidot, keskustelu- ja muistiryhmät, yhtsiä tapahtumia, ulkoilu), ohjausta ja vuorovaikutusta, perushoitoa ja hoivaa. Asiakkaan lääkehoidosta huolehditaan ohjden mukaisesti päivätoiminnan aikana. Päivätoimintaan (väh.5h) sisältyy lämmin ateria ja aamupala tai välipala. Vähintään 3 tuntia kestävään tuntitoimintaan tulee sisältyä vähintään välipala.

15 15(15) HINTATIEDOT LIITE 3 Hintatiedot esitetään alla olevassa taulukossa (euroa/ päivätoimintapäivä/tuntitoiminta, alv 0%): 1)Kokopäivätoiminta -vähintään 5 tuntia -hinta/toimintapäivä hinta 2) Tuntitoiminta -hinta/tunti Hinnat ovat voimassa asti, tämän jälkeen mahdolliset seuraavaa vuotta koskevat uudet hinnat pyydetään toimittamaan Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimelle mennessä.

HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU

HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU 1 Hakemus saapunut: HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU Hakeminen palveluntuottajaksi on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki omaishoidon palvelusetelin toimintaohjeen

Lisätiedot

Kaupunki ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajille.

Kaupunki ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajille. Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen OHJE TUOTTAJALLE Palveluasumisen palveluseteli Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden.

Lisätiedot

Yksikkömme tarjoaa: päivätoimintaa. Yksikössämme näitä paikkoja on yhteensä Päivätoiminta on tarkoitettu seuraaville asiakasryhmille:

Yksikkömme tarjoaa: päivätoimintaa. Yksikössämme näitä paikkoja on yhteensä Päivätoiminta on tarkoitettu seuraaville asiakasryhmille: 1 (6) Päivätoiminta on vanhuksille tarkoitettu määräaikainen tukipalvelu, jolla tuetaan vanhuksen omatoimisuutta ja estetään toimintakyvyn vajeesta johtuvaa syrjäytymistä. Päivätoiminnan tarkoituksena

Lisätiedot

Hakemus ja kriiteerit palvelusetelituottajaksi

Hakemus ja kriiteerit palvelusetelituottajaksi 1 (6) Hakemus ja kriiteerit palvelusetelituottajaksi 1) KYLVETYS- / SAUNAPALVELU Kaikki alla mainitut ehdot täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä palvelusetelituottajaksi. Hyväksymisestä lähetetään

Lisätiedot

OULUN KAUPUNKI Hakemus omaishoitajan vapaan palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu

OULUN KAUPUNKI Hakemus omaishoitajan vapaan palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu 1(14) Tällä hakemuksella haetaan - omaishoidon tuen lakisääteisen vapaan palvelusetelituottajaksi ja - omaishoidontuen harkinnanvaraisen vapaan palvelusetelituottajaksi. Omaishoidon tuesta annetun lain

Lisätiedot

1. Palveluntuottajaa koskevat yleiset sopimusehdot

1. Palveluntuottajaa koskevat yleiset sopimusehdot HAKEMUS JA KRIITEERIT PALVELUSETELITUOTTAJAKSI 1) IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINTA 2) OMAISHOIDON TUEN VAPAAN PALVELUSETELI PÄIVÄTOIMINNASSA Kaikki alla mainitut ehdot täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä

Lisätiedot

TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE KOTIIN ANNETTAVA PALVELU

TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE KOTIIN ANNETTAVA PALVELU TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE KOTIIN ANNETTAVA PALVELU Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot sekä

Lisätiedot

Kotiin annettavaa lomitusta myönnetään 18 tuntia kuukaudessa 3 x 6 tunnin jaksoissa.

Kotiin annettavaa lomitusta myönnetään 18 tuntia kuukaudessa 3 x 6 tunnin jaksoissa. 1(8) Omaishoidon tuella tarkoitetaan omaishoidon tuesta annetun lain 2 :n mukaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitopalkkiota

Lisätiedot

HAKEMUS omaishoitajan lakisääteisen vapaan 1.6.2012 palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu

HAKEMUS omaishoitajan lakisääteisen vapaan 1.6.2012 palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu Kempeleen kunta HAKEMUS omaishoitajan lakisäätsen vapaan 1.6.2012 palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu Tällä hakemuksella haetaan omaishoidon tuen lakisäätsen vapaan palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

Hakemus ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi

Hakemus ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi 1 Hakemus ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi Päivätoiminta on ikäihmisille tarkoitettu määräaikainen tukipalvelu, jolla tuetaan ikäihmisen omatoimisuutta ja estetään toimintakyvyn vajeesta

Lisätiedot

Kunta ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajalle.

Kunta ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajalle. Hakemus säännöllisen kotihoidon ja tilapäisen kotisairaanhoidon palvelusetelituottajaksi TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella.

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Palvelun tuottaja Y-tunnus Toimintayksikön nimi Toimintayksikön postiosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelin Toiminnasta vastaavan henkilön nimi

Lisätiedot

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala 1/5 Vanhus- ja vammaispalvelut Hoiva-asumisen palvelut OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE YMPÄRIVUOROKAUTISENA LYHYTAIKAISHOITONA JÄRJESTETTÄVÄ OMAISHOI- DONTUEN LAKISÄÄTEISEN

Lisätiedot

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TUOTTAJAN OHJE 1 27.1.2011 2. ( 5 ) VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Taustaa Laki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä (569/2009) tuli voimaan 1.8.2009.

Lisätiedot

Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli

Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli 1 (5) Helmikuu 2015 Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Palveluntuottajaksi hyväksyminen: PoSa hyväksyy ne palvelujen tuottajat, joiden palvelujen ostamiseen PoSan myöntämää palveluseteliä voidaan käyttää. Palvelujen tuottajaksi hyväksytään kaikki hyväksymiskriteerit

Lisätiedot

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI. Mikä on palveluseteli?

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI. Mikä on palveluseteli? Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala 1/6 Vanhus- ja vammaispalvelut Hoiva-asumisen palvelut OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Mikä on palveluseteli? Palveluseteli on yksi

Lisätiedot

HAKEMUS kotihoidon palvelusetelituottajaksi

HAKEMUS kotihoidon palvelusetelituottajaksi Limingan kunta 21.10.2014 HAKEMUS kotihoidon palvelusetelituottajaksi Tällä hakemuksella haetaan säännöllisen kotihoidon (sosiaalihuoltolain mukainen kotipalvelu ja/tai kansanterveyslain mukainen kotisairaanhoito)

Lisätiedot

Kaupunki ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta.

Kaupunki ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta. 1 (6) Palvelusetelin käyttö tehostetussa vanhusten palveluasumisessa omaishoidon tuen vapaajärjestelyissä ja satunnaisessa lyhytaikaisessa sosiaalihuoltolain mukaisessa hoidossa Ohjeet palveluntuottajalle

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(7)

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(7) TAMPEREEN KAUPUNKI 1(7) LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot

Lisätiedot

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA Tornion kaupunki Vammaispalvelu Sairaalakatu 1 95400 TORNIO SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA 1. OSAPUOLET Tornion kaupunki Tuottaja: 2. SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen kohteena on palveluseteleillä

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELITUOTTAJAKSI LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUUN JA VAIKEAVAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISENA APUNA ANNETTAVIIN PALVELUIHIN

HAKEMUS PALVELUSETELITUOTTAJAKSI LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUUN JA VAIKEAVAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISENA APUNA ANNETTAVIIN PALVELUIHIN Lapsiperhden kotipalvelusta säädetään sosiaalihuoltolaissa (1301/2014). Kotipalvelulla tarkoitetaan asumiseen, hoitoon ja huolenpitoon, toimintakyvyn ylläpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen, asiointiin

Lisätiedot

Asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa, ellei toisin sovita.

Asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa, ellei toisin sovita. 1(16) Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja oululaisille vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Tehostettu

Lisätiedot

LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE. Tuottajaksi hakeutuminen. Palvelusetelin hakeminen

LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE. Tuottajaksi hakeutuminen. Palvelusetelin hakeminen LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot sekä kriteerit täyttävät

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN Kotipalveluun Kotisairaanhoitoon Kotiin tarjottaviin omaishoidon sijaishoitajapalveluihin Hakemus on saapunut... Palveluntuottajaa koskevat tiedot

Lisätiedot

Liite 1 Säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajien hyväksymisperusteet

Liite 1 Säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajien hyväksymisperusteet Liite 1 Säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajien hyväksymisperusteet Hakemus säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia

Lisätiedot

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus vanhusten palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus vanhusten palveluasumisen palvelusetelituottajaksi 1(9) Palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Palveluasuminen sisältää asukkaan

Lisätiedot

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA Tornion kaupunki Kotihoitoyksikkö Sairaalakatu 1 95400 TORNIO SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA 1. OSAPUOLET Tornion kaupunki Tuottaja: 2. SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen kohteena on

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi Tällä hakemuksella haetaan säännöllisen kotihoidon (sosiaalihuoltolain kotipalvelu ja/tai kansanterveyslain mukainen kotisairaanhoito)

Lisätiedot

1 (5) LAHDEN KAUPUNKI. Hakemus kotiin toimitetun aterian palvelusetelituottajaksi. Palveluntuottajaa koskevat tiedot

1 (5) LAHDEN KAUPUNKI. Hakemus kotiin toimitetun aterian palvelusetelituottajaksi. Palveluntuottajaa koskevat tiedot 1 (5) Ikäihmiselle, joka alentuneen toimintakyvyn vuoksi kykene aterioimaan kodin ulkopuolella kä valmistamaan ruokaa itsenäisesti, toimitetaan kotihoidon tukipalveluna ateria kotiin. Kotiin toimitettu

Lisätiedot

Haemme jatkuvasti uusia palveluntuottajia mukaan palvelusetelitoimintaan

Haemme jatkuvasti uusia palveluntuottajia mukaan palvelusetelitoimintaan 1 INFO PALVELUSETELITUOTTAJALLE Hakeminen palvelusetelituottajaksi Ennen toiminnan aloittamista yksityisen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluntuottajan tulee rekisteröityä tuottamansa palvelun mukaan

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALA PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

POHJOIS-KARJALA PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN HAKEMUKSEN TUNNISTE 2015/2 HAKEMUS LÄHETETTY KÄSITELTÄVÄKSI 22.02.2015 PALVELUNTUOTTAJAN TIEDOT POGOSTAN ARJENAPU Y-Tunnus 2644362-7 Toimipaikka Osoite Rajatie 2b 82900 YHTEYSHENKILÖN TIEDOT Etunimi Jorma

Lisätiedot

Hakemus vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (5) Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Porvoon kaupungin vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi. Vammaispalvelulain 8 :n mukaan kunnan on järjestettävä

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(8)

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(8) TAMPEREEN KAUPUNKI 1(8) LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot

Lisätiedot

Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi säännölliseen kotihoitoon ja palvelutaloon sekä hyväksymiskriteerit

Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi säännölliseen kotihoitoon ja palvelutaloon sekä hyväksymiskriteerit Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi säännölliseen kotihoitoon ja palvelutaloon sekä hyväksymiskriteerit Järvi-Pohjanmaan perusturva on päätöksellään (Ltk 19.2.2019 ) päättänyt ottaa käyttöön säännöllisen

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

Joutsan kunta. Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Joutsan kunta. Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Joutsan kunta Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Tuetun kotona asumisen palvelu tarkoittaa kotipalvelun ja terveydenhuoltolain 25 :ään sisältyvien kotisairaanhoidon tehtävien

Lisätiedot

Hakemus siivouspalvelusetelin ja muun kotona asumista tukevan palvelun palvelusetelin tuottajaksi (rintamaveteraanien ja omaishoidon palvelusetelit)

Hakemus siivouspalvelusetelin ja muun kotona asumista tukevan palvelun palvelusetelin tuottajaksi (rintamaveteraanien ja omaishoidon palvelusetelit) Sivu 1 Hakemus siivouspalvelusetelin ja muun kotona asumista tukevan palvelun palvelusetelin tuottajaksi (rintamaveteraanien ja omaishoidon palvelusetelit) Tällä hakemuksella siivouspalveluja sekä / tai

Lisätiedot

Kaupunki maksaa palveluntuottajalle palvelusetelin arvon suuruisen osuuden palvelusta. Asiakkaat maksavat omavastuuosuuden palveluntuottajalle.

Kaupunki maksaa palveluntuottajalle palvelusetelin arvon suuruisen osuuden palvelusta. Asiakkaat maksavat omavastuuosuuden palveluntuottajalle. 1(11) Omaishoidon tuella tarkoitetaan omaishoidon tuesta annetun lain 2 :n mukaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitopalkkiota

Lisätiedot

Päiväkotipalvelujen palveluntuottajien hyväksyminen edellyttää seuraavien vaatimusten täyttymistä:

Päiväkotipalvelujen palveluntuottajien hyväksyminen edellyttää seuraavien vaatimusten täyttymistä: Nastolan kunta Varhaiskasvatus Palveluseteli lasten päivähoidossa PALVELUNTUOTTAJIEN HYVÄKSYMISEN EDELLYTYKSET Päiväkotipalvelujen palveluntuottajien hyväksyminen edellyttää seuraavien vaatimusten täyttymistä:

Lisätiedot

Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi

Hakemus kotihoidon palvelusetelituottajaksi (1 / 9) HAKEMUS KOTIHOIDON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Tällä hakemuksella haetaan - kotihoidon (sosiaalihuoltolain mukainen kotipalvelu ja terveydenhuoltolain mukainen kotisairaanhoito) palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

1 Hakemus rintamaveteraaneille kotiin vietävien avopalvelujen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit. Palveluntuottajaa koskevat tiedot

1 Hakemus rintamaveteraaneille kotiin vietävien avopalvelujen palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit. Palveluntuottajaa koskevat tiedot 1 Hakemus rintamaveteraanlle kotiin vietävien avopalvelujen Valtiokonttori myöntää vuosittain kunnille määrärahan käytettäväksi rintamaveteraanien kotiin vietäviin avopalveluihin. Määrärahaa voidaan käyttää

Lisätiedot

Hakeudumme palvelutuottajaksi seuraavissa palvelusetelipalveluissa:

Hakeudumme palvelutuottajaksi seuraavissa palvelusetelipalveluissa: 1 (6) Hakeudumme palvelutuottajaksi seuraavissa palvelusetelipalveluissa: Säännöllinen kotihoito Tilapäinen kotihoito Tilapäinen kotihoito lapsiperhlle Omaishoidon tukeminen Veteraanien kotipalvelu (Kotiin

Lisätiedot

HAKEMUS JA KRITEERIT PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS JA KRITEERIT PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEMUS JA KRITEERIT PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Kaikki alla mainitut ehdot täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelituottajaksi. Hyväksymisestä lähetetään tuottajalle

Lisätiedot

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus ikäihmisten yksilöllisen fysioterapian (kuntosaliharjoittelu) palvelusetelituottajaksi

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus ikäihmisten yksilöllisen fysioterapian (kuntosaliharjoittelu) palvelusetelituottajaksi 1(13) YKSILÖLLISEN FYSIOTERAPIAN (KUNTOSALIHARJOITTELU) PALVELUSETELI OHJATUSSA RYHMÄSSÄ Palveluseteli on tarkoitettu 75 vuotta täyttänlle tamperelaisille kuntosaliharjoitteluun ohjatussa ryhmässä. Palvelusetelin

Lisätiedot

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta. Palvelusetelin käyttö tehostetussa vanhusten palveluasumisessa omaishoidon tuen vapaajärjestelyissä ja satunnaisessa lyhytaikaisessa sosiaalihuoltolain mukaisessa hoidossa Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi

Lisätiedot

NuVa-kuntayhtymän Nurmeksen sosiaalipalvelujen palveluseteli

NuVa-kuntayhtymän Nurmeksen sosiaalipalvelujen palveluseteli NuVa-kuntayhtymän Nurmeksen sosiaalipalvelujen palveluseteli Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan tällä hakulomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki sääntökirjan edellytyksiin sitoutuneet

Lisätiedot

Loviisan kaupunki 1 (5) Hakemus vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Loviisan kaupunki 1 (5) Hakemus vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (5) Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Loviisan kaupungin vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi. Vammaispalvelulain 8 :n mukaan kunnan on järjestettävä

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon sekä omaishoidon lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajaksi.

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon sekä omaishoidon lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajaksi. Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon sekä omaishoidon lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajaksi. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollisimman itsenäistä

Lisätiedot

1 (6) LAHDEN KAUPUNKI. Hakemus säännöllisen tai tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

1 (6) LAHDEN KAUPUNKI. Hakemus säännöllisen tai tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (6) Kotihoidon tavoitteena on antaa hyvää ja turvallista hoivaa ja hoitoa kaupungin kotihoidon kriteerit täyttävälle asiakkaalle. Hoitoa toteutettaessa tuetaan asiakkaan omaa toimintakykyä ja mahdollisimman

Lisätiedot

Kalajoen kaupunki 1 (7) Hyvinvointipalvelut Kalajoentie Kalajoki

Kalajoen kaupunki 1 (7) Hyvinvointipalvelut Kalajoentie Kalajoki Kalajoen kaupunki 1 (7) HAKEMUS JALKAHOITOPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Tarjottavat palvelut Tarjoamalla jalkahoitopalvelua hyväksyn ohsen palveluseteliarvon. Mikäli jalkahoitokäynnin hinta on korkeampi

Lisätiedot

Hakemus omaishoidon tuen vapaan ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus omaishoidon tuen vapaan ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 Hakemus omaishoidon tuen vapaan ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata kolme vuorokautta kalenterikuukautta kohti. Vapaa koskee

Lisätiedot

Laajennetun tuetun asumisen palveluseteli

Laajennetun tuetun asumisen palveluseteli 1 (5) Lokakuu 2014 Laajennetun tuetun asumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN Hakemus saapunut 15 HAEN PALVELUNTUOTTAJAKSI TILAPÄISEEN KOTIHOITOON SIIVOUSPALVELUUN Palveluntuottajaa

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon, sekä omaishoidon tuen palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon, sekä omaishoidon tuen palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (6) Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Porvoon, Loviisan, Askolan ja Lapinjärven kuntien säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon, sekä omaishoidon tukemisen palvelusetelipalvelujen tuottajaksi.

Lisätiedot

Yritys/järjestö/yhteisö. Yhteyshenkilö ja varahenkilö. Sähköpostiosoite. Yksikön asiakaspaikkojen määrä: Toimipaikan nimi.

Yritys/järjestö/yhteisö. Yhteyshenkilö ja varahenkilö. Sähköpostiosoite. Yksikön asiakaspaikkojen määrä: Toimipaikan nimi. Hakemus saapunut: HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI - LYHYTAIKAINEN ASUMISPALVELU Hakeminen palveluntuottajaksi on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki omaishoidon palvelusetelin toimintaohjeen

Lisätiedot

Hakemus Ikaalisten sosiaali- ja terveyskeskuksen lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen palvelusetelintuottajaksi 16.1.

Hakemus Ikaalisten sosiaali- ja terveyskeskuksen lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen palvelusetelintuottajaksi 16.1. Hakemus Ikaalisten sosiaali- ja terveyskeskuksen lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen palvelusetelintuottajaksi 16.1.2017 alkaen Lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden tavoitteena on tarjota

Lisätiedot

HAKEMUS SÄÄNNÖLLISEN JA TILAPÄISEN KOTIHOIDON SEKÄ OMAISHOIDON TUEN PAL- VELUSETELIPALVELUJEN TUOTTAJAKSI JA HYVÄKSYMISKRITEERIT

HAKEMUS SÄÄNNÖLLISEN JA TILAPÄISEN KOTIHOIDON SEKÄ OMAISHOIDON TUEN PAL- VELUSETELIPALVELUJEN TUOTTAJAKSI JA HYVÄKSYMISKRITEERIT 1 HAKEMUS SÄÄNNÖLLISEN JA TILAPÄISEN KOTIHOIDON SEKÄ OMAISHOIDON TUEN PAL- VELUSETELIPALVELUJEN TUOTTAJAKSI JA HYVÄKSYMISKRITEERIT Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Lapinjärven kunnan säännöllisen

Lisätiedot

Palveluntuottajaa koskevat tiedot:

Palveluntuottajaa koskevat tiedot: Asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään kunnan sosiaali- ja terveystoimessa, ell toisin sovita. Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja

Lisätiedot

at pyörötuolin ja kävelytelineen mahdollistav käytön. Jos tilat ovat useassa

at pyörötuolin ja kävelytelineen mahdollistav käytön. Jos tilat ovat useassa 1. Palvelujen tuottajaa koskevat ylset edellytykset 1.1. Palveluntuottaja täyttää yksityisten sosiaalipalvelujen valvonnasta annetussa laissa ja yksityisestä terveydenhuollosta annetussa laissa asetetut

Lisätiedot

Hakemus kotihoidon tukipalvelujen eli kotisiivouksen, rintamaveteraanien avopalveluiden sekä omaishoidon vapaapäivien palvelusetelituottajaksi

Hakemus kotihoidon tukipalvelujen eli kotisiivouksen, rintamaveteraanien avopalveluiden sekä omaishoidon vapaapäivien palvelusetelituottajaksi 1 (5) Valtiokonttori myöntää kunnille määrärahaa, joka on tarkoitettu rintamaveteraanlle tarjottaviin, kotiin annettaviin avopalveluihin. Lieksassa rintamaveteraanit (alle 10% haitta-aste) voivat saada

Lisätiedot

Ilmoitus kotiin vietävien aterioiden tuottajasta

Ilmoitus kotiin vietävien aterioiden tuottajasta S i v u 1 Ilmoitus kotiin vietävien aterioiden tuottajasta Tällä hakemuksella ateriapalveluita tuottava yritys voi antaa laatusitoumuksen kotiateriapalvelujen laatukäsikirjaan. Luettelo hyväksytyn laatusitoumuksen

Lisätiedot

Hakemus ikäihmisten tehostetun palveluasumisen tuottajaksi Porin perusturvaan. Hakemus ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Hakemus ikäihmisten tehostetun palveluasumisen tuottajaksi Porin perusturvaan. Hakemus ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi 1 (6) Hakemus ikäihmisten tehostetun palveluasumisen tuottajaksi Porin perusturvaan Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan tällä hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki sääntökirjan

Lisätiedot

HAKEMUS JA PÄÄTÖS VAMMAISPALVELUIDEN JA KEHITYSVAMMAHUOLLON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI.

HAKEMUS JA PÄÄTÖS VAMMAISPALVELUIDEN JA KEHITYSVAMMAHUOLLON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI. HAKEMUS JA PÄÄTÖS VAMMAISPALVELUIDEN JA KEHITYSVAMMAHUOLLON PALVELUSETELITUOTTAJAKSI. Vammaispalveluiden ja kehitysvammahuollon asumispalveluiden sääntökirja ja valvontasuunnitelma on hyväksytty Sastamalan

Lisätiedot

Yksikkömme tarjoaa lasten toimintaterapiaa á 45 min. hintakatto 72

Yksikkömme tarjoaa lasten toimintaterapiaa á 45 min. hintakatto 72 1 (6) Lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden tavoitteena on tarjota laadukasta ja vaikuttavaa kuntoutusta Oivan palveluiden piirissä oleville, kriteerit täyttävälle asiakkaalle. Terapiaa toteutettaessa

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon, omaishoidon tuen sekä henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon, omaishoidon tuen sekä henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit 1 (6) Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Hämeenlinnan kaupungin säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon, omaishoidon tuen ja henkilökohtaisen avun palvelusetelipalvelujen tuottajaksi. Kotipalvelusta

Lisätiedot

LIITE 1. Hakemus vanhusten tehostetun

LIITE 1. Hakemus vanhusten tehostetun LIITE 1 Hakemus vanhusten tehostetun Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja liminkalaisille vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä

Lisätiedot

Ylöjärven kaupunki Vanhusten palvelut Hakemus vanhusten palveluiden tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Ylöjärven kaupunki Vanhusten palvelut Hakemus vanhusten palveluiden tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi 1(11) HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja vanhuksille palveluntuottajan

Lisätiedot

Hakemus omaishoidon tuen vapaan palvelusetelituottajaksi vuodelle 2013 Palvelumuoto: Hoitaja kotiin ja päivätoiminta

Hakemus omaishoidon tuen vapaan palvelusetelituottajaksi vuodelle 2013 Palvelumuoto: Hoitaja kotiin ja päivätoiminta 1 Hakemus omaishoidon tuen vapaan palvelusetelituottajaksi vuodelle 2013 Palvelumuoto: ja päivätoiminta Oriveden kaupungissa järjestetään vanhus- ja kehitysvammaispalveluiden omaishoidon tuessa lakisäätsen

Lisätiedot

Hyvinvointipalvelut 2013. Palveluseteliopas. Tilapäinen kotihoito

Hyvinvointipalvelut 2013. Palveluseteliopas. Tilapäinen kotihoito Hyvinvointipalvelut 2013 Palveluseteliopas Tilapäinen kotihoito Taitto Eija Tiitinen, viestintäkoordinaattori Käsitelty Ikäihmisten lautakunta 19.6.2013 Kouvolan kaupungin julkaisu 2013 Palveluseteliopas

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perhe- ja sosiaalipalvelut Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perhe- ja sosiaalipalvelut Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) LAPSIPERHEIDEN TILAPÄISEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HYVÄKSYMISEN KRITEERIT A) Lakisääteiset hyväksymiskriteerit A.1. Palveluntuottajaa tai sen johtoon kuuluvaa henkilöä

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN Hakemus on saapunut... Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus Osoite Postinumero, - toimipaikka Palveluntuottajan kotikunta

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit Hakemus säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon tuottajaksi ja hyväksymiskriteerit Tällä hakemuksella palveluntuottaja voi hakeutua Akaan kaupungin säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon palvelusetelipalvelujen

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALA PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 205/21.211/2016

POHJOIS-KARJALA PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 205/21.211/2016 HAKEMUKSEN TUNNISTE 2016/41 HAKEMUS LÄHETETTY KÄSITELTÄVÄKSI 07.05.2016 PALVELUNTUOTTAJAN TIEDOT Nimi Vaara-Karjalan Kotipalvelu Oy Y-Tunnus 2757873-4 Toimipaikka Ilomantsi Osoite Taipaleenrannantie 12,

Lisätiedot

Palveluseteliohje hoiva-asuminen. 28.3.2012 / yhteystiedot päivitetty 27.2.2014

Palveluseteliohje hoiva-asuminen. 28.3.2012 / yhteystiedot päivitetty 27.2.2014 Palveluseteliohje hoiva-asuminen / yhteystiedot päivitetty 27.2.2014 PALVELUSETELIOHJE 1 Sisällysluettelo 1. Palveluseteli... 2 2. Hoiva-asumisen palvelukuvaus... 2 3. Ohjeet hoiva-asumisen palvelusetelin

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveystoimiala 1 (6) Sosiaali- ja terveystoimiala Palveluasumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Marraskuu 2015 Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on

Lisätiedot

(6) PALVELUSETELI VANHUSTEN PALVELUISSA. Palveluseteliä käytetään vanhusten palveluissa seuraavasti:

(6) PALVELUSETELI VANHUSTEN PALVELUISSA. Palveluseteliä käytetään vanhusten palveluissa seuraavasti: 11.11.2016 1 (6) PALVELUSETELI VANHUSTEN PALVELUISSA Palveluseteliä käytetään vanhusten palveluissa seuraavasti: Omaishoidon vapaan aikainen hoito (palvelusetelin arvo kiinteä) Tehostettu palveluasuminen

Lisätiedot

LIITE 1. Hakemus iäkkäiden omaishoidettavien tilapäishoidon palvelusetelituottajaksi

LIITE 1. Hakemus iäkkäiden omaishoidettavien tilapäishoidon palvelusetelituottajaksi Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 21 :n tarkoitettuja asumispalveluja tyrnäväläisille iäkkäille palvelun tuottajan ylläpitämissä palveluasumisen yksiköissä. Omaishoidettavan tilapäishoito

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Hakemus 24.8.2015 HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Saapunut: Käsitelty: PALVELUNTUOTTAJAA KOSKEVAT TIEDOT 1. Palvelun tuottajan tiedot Palvelutuottaja (yhteisön rekisteriotteen mukainen nimi)

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNGIN PALVELUSETELI

NURMEKSEN KAUPUNGIN PALVELUSETELI NURMEKSEN KAUPUNGIN PALVELUSETELI Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan tällä hakulomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki sääntökirjan edellytyksiin sitoutuneet sekä pyydetyt, asianmukaiset

Lisätiedot

Omaishoitajan vapaapäivien palveluseteli-tehostetun palveluasumisen lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajien hyväksymisperusteet 1.1.2015 alkaen.

Omaishoitajan vapaapäivien palveluseteli-tehostetun palveluasumisen lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajien hyväksymisperusteet 1.1.2015 alkaen. 1 Omaishoitajan vapaapäivien palveluseteli-tehostetun palveluasumisen lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajien hyväksymisperusteet 1.1.2015 alkaen. Hakemus omaishoitajien vapaapäivien palvelusetelituottajiksi-

Lisätiedot

Palveluseteli vanhuspalveluissa

Palveluseteli vanhuspalveluissa Palveluseteli vanhuspalveluissa PALVELUSETELI VANHUSPALVELUISSA Mikä on palveluseteli? Palveluseteli on uusi tapa valita ja käyttää sosiaali- ja terveyspalveluja. Asiakas voi hankkia palvelusetelillä hänelle

Lisätiedot

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää)

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää) Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa puh. (09) 83911 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vastuuhenkilö yhteyshenkilö

Lisätiedot

HAKEMUS JA PÄÄTÖS AIKUISSOSIAALITYÖN ASUMISPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI.

HAKEMUS JA PÄÄTÖS AIKUISSOSIAALITYÖN ASUMISPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI. HAKEMUS JA PÄÄTÖS AIKUISSOSIAALITYÖN ASUMISPALVELUJEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI. Aikuissosiaalityön asumispalveluiden palvelusetelin sääntökirja ja valvontasuunnitelma vuosille 2015-2017 on hyväksytty Sastamalan

Lisätiedot

Paikka ja päiväys. Allekirjoitus ja nimenselvennys

Paikka ja päiväys. Allekirjoitus ja nimenselvennys Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan tällä hakulomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki sääntökirjan edellytyksiin sitoutuneet sekä pyydetyt, asianmukaiset ja kriteerit täyttävät liitteet

Lisätiedot

Sähköpostosoite: Yksikkömme tarjoaa: Vanhusten tehostettua palveluasumista. Vanhusten tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa.

Sähköpostosoite: Yksikkömme tarjoaa: Vanhusten tehostettua palveluasumista. Vanhusten tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa. 1(6) TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN PALVELUSETELILLÄ Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä

Lisätiedot

HAKEMUS AVOIMEN VARHAISKASVATUSTOIMINNAN PALVELUNTUOTTAJAKSI

HAKEMUS AVOIMEN VARHAISKASVATUSTOIMINNAN PALVELUNTUOTTAJAKSI HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LASTEN JA NUORTEN PALVELUT Palveluseteli/Varhaiskasvatus HAKEMUS AVOIMEN VARHAISKASVATUSTOIMINNAN PALVELUNTUOTTAJAKSI Vastaanottaja: Saapumispäivämäärä: Uusi hakemus Muutoshakemus

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli (vanhuspalvelut)

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli (vanhuspalvelut) JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI HAKEMUS HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli (vanhuspalvelut) Tällä hakemuksella sosiaali- ja/tai terveysalan yritys voi hakeutua

Lisätiedot

Hakemus tehostetun palveluasumisen palveluseteliyrittäjäksi

Hakemus tehostetun palveluasumisen palveluseteliyrittäjäksi Asumispalveluja järjestetään henkilöille, jotka erityisestä syystä tarvitsevat apua tai tukea asumisessa tai asumisensa järjestämisessä. Tilapäistä asumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat

Lisätiedot

OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELIN SÄÄN- TÖKIRJA päivä- /tuntitoiminta

OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELIN SÄÄN- TÖKIRJA päivä- /tuntitoiminta 1 Oulu OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELIN SÄÄN- TÖKIRJA päivä- /tuntitoiminta 7.10.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuottamisesta yleinen osa... 3 1. Sääntökirja... 3 1.1. Sääntökirja

Lisätiedot

Mitä palvelusetelillä tarkoitetaan. Infotilaisuus 23.2.2012. Maritta Koskinen 1 22.2.2012

Mitä palvelusetelillä tarkoitetaan. Infotilaisuus 23.2.2012. Maritta Koskinen 1 22.2.2012 Mitä palvelusetelillä tarkoitetaan Infotilaisuus 23.2.2012 Maritta Koskinen 1 Taustaa palvelusetelille Aiemmat säädökset palvelusetelistä vuonna 2004 Laajentui vuonna 2008 Palvelusetelilaki (569/2009)

Lisätiedot

LAHDEN KAUPUNKI 1 (7)

LAHDEN KAUPUNKI 1 (7) 1 (7) Omaishoidolla tarkoitetaan omaishoidon tuesta annetun lain 2 :n mukaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitopalkkiota

Lisätiedot

HAKEMUS VANHUSTEN TAVALLISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVE- LUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS VANHUSTEN TAVALLISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVE- LUSETELITUOTTAJAKSI Kalajoen kaupunki Hakemus 1 (9) HAKEMUS VANHUSTEN TAVALLISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVE- LUSETELITUOTTAJAKSI Palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja

Lisätiedot

Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin sääntökirja 3.12.2014

Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin sääntökirja 3.12.2014 1(8) Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin sääntökirja 3.12.2014 2(8) Sisällysluettelo 1. Yhteystiedot 3 2. Ilmoittautuminen tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi 4 3. Palveluseteli 5 4. Palveluseteli

Lisätiedot

Hakemus lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen palvelusetelituottajaksi alkaen

Hakemus lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen palvelusetelituottajaksi alkaen Hakemus lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen palvelusetelituottajaksi 1.10.2016 alkaen Lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden tavoitteena on tarjota laadukasta ja vaikuttavaa kuntoutusta heinolalaiselle

Lisätiedot

Hakemus vammaistyön lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajaksi

Hakemus vammaistyön lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajaksi HELSINGIN KAUPUNKI 1.3.2015 1 /12 Hakemus vammaistyön lyhytaikaishoidon palvelusetelituottajaksi Vammaistyön asiakkailla joilla on tarpeen käyttää lyhytaikaishoitoa kotona asumisen tueksi voivat hakea

Lisätiedot

Hakemus omaishoidon tuen vapaan ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit

Hakemus omaishoidon tuen vapaan ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Hakemus omaishoidon tuen vapaan ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi ja hyväksymiskriteerit Omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata kolme vuorokautta kalenterikuukautta kohti. Vapaa koskee

Lisätiedot

Kalajoen kaupunki 1 (6) Hyvinvointipalvelut Hakemus kotihoidon ja omaishoidon Kalajoki palvelusetelipalvelun tuottajaksi

Kalajoen kaupunki 1 (6) Hyvinvointipalvelut Hakemus kotihoidon ja omaishoidon Kalajoki palvelusetelipalvelun tuottajaksi Kalajoen kaupunki 1 (6) Kotihoito sisältää sosiaalihuoltolain 20 ja 21 ja sosiaalihuoltoasetuksen 9 1 kohdan tarkoittaman kotipalvelun ja kansanterveyslain 13 1 momentin tarkoittaman kotisairaanhoidon.

Lisätiedot

OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE

OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE Sisällys 1 Palveluseteli kotona asumisen tukena... 3 2 Palveluseteliprosessi palveluntuottajan näkökulmasta... 4 3 Palveluseteliprosessi asiakkaan näkökulmasta... 5 4 Laskutus...

Lisätiedot

HAKEMUS KOTIHOIDON PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI

HAKEMUS KOTIHOIDON PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI HAKEMUS KOTIHOIDON PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Kotihoito sisältää sosiaalihuoltolain 20 ja 21 ja sosiaalihuoltoasetuksen 9 1 kohdan tarkoittaman kotipalvelun ja kansanterveyslain 13 1 momentin tarkoittaman

Lisätiedot