K O K O U S K U T S U

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "K O K O U S K U T S U"

Transkriptio

1 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään klo seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Kokouksen pöytäkirjantarkistajien valinta 4. Kokouksen asialistan hyväksyminen 5. Vuosilomat Kolehtisuunnitelma Kesän leirien turvallisuusvastaavat 8. Lähetystyön palvelusopimuksen päivittäminen 9. Talouspäällikkö Päivi Tissolan irtisanoutuminen 10. Talouspäällikön viran avoimeksi julistaminen 11. Lausunto seurakuntarakenneselvityksestä 12. Muut- ja ilmoitusasiat 13. Kokouksen päätös Askolassa Antti Kupiainen, puheenjohtaja

2 Aika Paikka klo Seurakuntakoti, Askolantie 23 Askola Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kupiainen Antti Linna Jorma Ahlgrén Jukka Forsberg Ari Hovisilta Heidi Hämäläinen Risto Lapinniemi Jaakko Leivo Tuula Sikkara Raimo Tuomisto Kaija-Leena Tähti Kati, poissa Vettenranta Sirpa Mäittälä Irja Halonen Reino Perttilä Tiina kirkkoherra, puheenjohtaja vara kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapj kanslisti Antti Kupiainen puheenjohtaja Tiina Perttilä sihteeri Käsitellyt asiat pykälät Pöytäkirjantarkastus Aika ja paikka Askolan kirkkoherranvirastossa Allekirjoitukset Kaija-Leena Tuomisto Sirpa Vettenranta Pöytäkirja on nähtävänä Askolan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

3 KOKOUKSEN AVAUS KN 11 Puheenjohtaja avasi kokouksen klo KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KN 12 Kirkkoneuvoston tulee todeta kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kirkkoneuvosto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet istä on saapuvilla. (KL 7:4,1). Kirkkoneuvoston ohjesäännön 6 :n 1 momentin mukaan kutsu toimitetaan viisi päivää ennen kokousta. Kutsut on lähetetty Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Hyväksyttiin päätösesitys.

4 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA KN 13 Pöytäkirja tarkistetaan kirkkoneuvoston päättämällä tavalla (KJ 7:6,2). Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina. Pöytäkirjantarkistajiksi ovat vuorossa Kaija-Leena Tuomisto ja Kati Tähti. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kaija-Leena Tuomisto ja Sirpa Vettenranta.

5 KOKOUKSEN ASIALISTAN HYVÄKSYMINEN KN 14 Kutsu toimitetaan ille vähintään 5 päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. (Kirkkoneuvoston ohjesääntö 6:1). Kokouksen asialistana toimii postitettu asialista. Kirkkoneuvosto hyväksyy asialistan kokouksen työjärjestykseksi. Hyväksyttiin päätösesitys.

6 VUOSILOMAT 2016 KN 15 Seurakunnan työntekijät ovat jättäneet esityksensä kesän 2016 vuosilomista. Vuosilomalista jaetaan kokouksessa. Kirkkoherran loma annetaan tiedoksi, koska sen myöntää tuomiokapituli. LAVA: Päätöksellä on vähän vaikutusta lapsiin ja nuoriin. Kirkkoneuvosto hyväksyy esityksen mukaiset lomat. Hyväksyttiin päätösesitys. Liite nro 1.

7 KOLEHTISUUNNITELMA KN 16 Seurakunnan tulee laatia suunnitelma vuoden aikana koottavista kolehdeista. Kirkkoneuvosto vahvistaa suunnitelman päiväjumalanpalveluksissa kannettavista kolehdeista (KL 2:8) LAVA: Päätöksellä ei ole vaikutusta lapsiin ja nuoriin. Kirkkoneuvosto hyväksyy kolehtisuunnitelman ja saa tiedoksi jumalanpalvelussuunnitelman samalle ajalle. Hyväksyttiin päätösesitys. Liite nro 2.

8 KESÄN LEIRIEN TURVALLISUUSVASTAAVAT KN 17 Leiritoiminnassa tulee olla nimetyt ohjelma- ja turvallisuusvastaavat. LAVA: Päätöksellä on paljon vaikutusta lapsiin ja nuoriin Kirkkoneuvosto päättää, että ohjelma- ja turvallisuusvastaavana kesällä 2016 lasten päiväleireillä on Leena Tyyskä ja ensimmäisellä rippikoululeirillä Susanna Koivula ja toisella Päivi Hakkari. Hyväksyttiin päätösesitys.

9 LÄHETYSTYÖN PALVELUSOPIMUKSEN PÄIVITTÄMINEN KN 18 Askolan seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran (SLS) välillä on ollut palvelusopimus (ns. nimikkosopimus) vuodesta 2008 alkaen. Seurakunta on sitoutunut tukemaan Upu ja Jan-Eerik Leppäsen työtä Hong Kongissa vuosittain eurolla, joka on koostunut sekä talousarvio- että vapaaehtoisesta kannatuksesta. Sopimus on voimassa toistaiseksi. SLS on lähestynyt seurakuntaa ja pyytänyt palvelussopimuksen päivittämistä. Kannatussumma pysyy ennallaan ja sopimus olisi voimassa toistaiseksi, mutta tarkastellaan uudelleen LAVA: Päätöksellä ei ole vaikutusta lapsiin ja nuoriin. Kirkkoneuvosto päättää, että Askolan seurakunta päivittää palvelusopimuksen Suomen Lähetysseuran kanssa ja sitoutuu tukemaan Upu ja Jan- Eerik Leppäsen työtä vuosittain eurolla. Kirkkoneuvosto valtuuttaa vt.kirkkoherran ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan allekirjoittamaan palvelusopimuksen Askolan seurakunnan puolesta. Hyväksyttiin päätösesitys.

10 TALOUSPÄÄLLIKKÖ PÄIVI TISSOLAN IRTISANOUTUMINEN KN 19 Talouspäällikkö Päivi Tissola on irtisanoutunut Askolan seurakunnan talouspäällikön virasta alkaen. Kirkkoneuvosto myöntää eron talouspäällikkö Päivi Tissolalle Askolan seurakunnan talouspäällikön virasta alkaen. Hyväksyttiin päätösesitys. Liite nro 3.

11 TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRAN AVOIMEKSI JULISTAMINEN KN 20 Askolan seurakunnassa on päätoiminen talouspäällikön virka. Talouspäällikön kelpoisuudesta ja tehtävistä on johtosääntö, joka on hyväksytty kirkkovaltuustossa (liite). Se on edelleen voimassa ja ajan tasalla. Talouspäällikkö kuuluu palkkaluokkaan J10 (2616, ,36 ). Askolan seurakunnassa tarvitaan talouspäällikköä ja on tarkoituksenmukaista täyttää virka vakinaisesti seurakuntarakenneselvityksestä huolimatta. Seurakunta siirtyy Kipan asiakkaaksi 2017 alussa, joka työllistää paljon. Hakuprosessissa on tärkeä olla avoimena sen suhteen, että uuden viranhaltijan tulee varautua mahdollisiin organisaatio- ja työnkuvamuutoksiin. Tällä hetkellä talouden ja hallinnon tärkeimmät tehtävät hoidetaan tilapäisratkaisuin. Virka on hyvä laittaa hakuun ennen kesän lomia eli Hakuaika on saakka ja haastattelut viikolla 24 ( ). Kirkkoneuvosto valitsee uuden talouspäällikön kokouksessaan ma ja uusi viranhaltija voisi aloittaa tai sopimuksen mukaan. LAVA: Päätöksellä on vähän vaikutusta lapsiin ja nuoriin. 1. Kirkkoneuvosto julistaa talouspäällikön viran avoimeksi ja hakuun. 2. Hakuilmoitus julkaistaan Kirkon rekrytointisivuilla, Mol:n sivuilla ja Oikotiellä (liite) 3. Viran täyttöprosessiin (hakijoiden arviointi ja haastattelut) valitaan vt.kirkkoherra Antti Kupiainen, kvalt.pj Irja Mäittälä sekä taloudellisen jaoston et, jotka tekevät esityksen kirkkoneuvostolle. 4. Kirkkoneuvosto valitsee uuden talouspäällikön tai laittaa viran uudelleen hakuun. Hyväksyttiin päätös seuraavilla lisäyksillä: kohta 3: Jos sopivaa hakijaa ei löydy, taloudellisella jaostolla on valtuudet laittaa virka uudelleen hakuun. kohta 4: Kirkkoneuvoston kokous pidetään , jos taloudellisella jaostolla on esitys talouspäällikön virkaan. Liite nro 4.

12 LAUSUNTO SEURAKUNTARAKENNESELVITYKSESTÄ KN 21 Askolan seurakunta on ollut mukana neuvotteluissa vuodesta 2013 lähtien perustaa uusi seurakuntayhtymä Porvoon seudulle. Suunnitelmista on tehty esiselvitys 2014 ja viimeisin selvitys 2015, joka sisältää ehdotuksen seurakuntayhtymän perussäännöstä. Askolassa on osallistuttu neuvotteluihin aktiivisesti. Ohjausryhmän inä ovat olleet Reino Halonen ja Antti Kupiainen. Eri työryhmien työskentelyihin ovat osallistuneet useat luottamushenkilöt ja työntekijöitä. Lisäksi keskusteluja on käyty kirkkoneuvostossa ja -valtuustossa sekä työntekijäkokouksissa. Luottamushenkilöt ovat saaneet rakenneselvitykseen liittyvää materiaalia, mm. talousselvityksiä, suunnitelmia ja perussääntöluonnoksen. Joulukuussa 2015 Askolan kirkkovaltuusto otti kannan, että se ei ole valmis tekemään ratkaisua liittymisestä seurakuntayhtymään, mutta jatkaa neuvotteluja. Tuomiokapituli odottaa seurakuntien päätöstä liittymisestä seurakuntayhtymään mennessä. Päätöksen tekee kirkkovaltuusto. Talven aikana tilanne on muuttunut siten, että suunnitelmien mukaan uuden seurakuntayhtymän sijaan Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan seurakunnat liittyisivät Porvoon seurakuntayhtymään itsenäisinä seurakuntina vuoden 2017 alussa. Yhtymän nimeksi tulisi Porvoon seudun seurakuntayhtymä ja perussäännöksi yhdessä tehty sääntö vuodelta Maaliskuussa 2016 kirkkoneuvosto perusti työryhmän (taloudellinen jaosto sekä Irja Mäittälä ja Kaija-Leena Tuomisto) valmistelemaan Askolan seurakunnan osalta mahdollista seurakuntayhtymää sekä Iltakoulua, joka toteutettiin Paikalla Iltakoulussa olivat valtuutetut ja työntekijät sekä vieraana hiippakuntadekaani Reijo Liimatainen. Valmisteleva työryhmä on kokoontunut kaksi kertaa. Sen enemmistön kanta on, että Askolan seurakunnan tulee jatkaa itsenäisenä seurakuntataloutena. Seurakunnan määrä ei merkittävästi vähene, talous on tasapainossa, kiinteistöt kunnossa sekä osaavan henkilöstön määrä on so-

13 piva. Tulevaisuudessa ei nähdä sellaisia uhkakuvia, jotka puoltavat seurakunnan liittymistä osaksi seurakuntayhtymää. LAVA: Päätöksellä on jonkin verran vaikutusta lapsiin ja nuoriin. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Askolan seurakunta ei liity osaksi Porvoon seurakuntayhtymää. Hyväksyttiin päätösesitys.

14 MUUT JA ILMOITUSASIAT KN 22 Kirkkoneuvosto merkitsee tietoonsa saatetuksi seuraavat muut ja ilmoitusasiat: - Päivi Hakkarin työsuhdetta jatketaan asti. - Kirkkoherra luki tiedonannon tilintarkastajalta. Liite 5. - Jorma Linna antoi katsauksen taloudellisen jaoston asioista: - Kanttorilan kohdalla joudutaan harkitsemaan joko hinnan laskua tai muita vaihtoehtoja, jos myynti ei toteudu lähiaikoina (remontti ja/tai vuokraus) - Riihipellontien rivitaloasunto ja mahdollisesti Kanttorila pidetään varalla uutta talouspäällikköä varten, remonttitarve selvitettävä - Nuopparissa keittiöremontti kesän aikana - Hautausmaan huoltorakennuksessa tehty kosteusmittaus, kosteutta ei rakenteissa havaittu, mutta esim. kattorakenteisiin annettiin korjausehdotuksia - Kirkon liittäminen kaukolämpöverkkoon selvityksen alla - Reino Halonen toi terveiset kirkolliskokouksesta. KOKOUKSEN PÄÄTÖS KN 23 Puheenjohtaja antaa valitusosoituksen ja päättää kokouksen. Kokous päättyi klo 20:40

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään 31.3.2016 klo 18.00 Seurakuntakodilla Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään 20.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina klo paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 4/2016

07500 ASKOLA aika torstaina klo paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 4/2016 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3.11.2016 aika torstaina 10.11.2016 klo 18.00 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 4/2016 31. Kokouksen avaus 32. Kokouksen

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 12.01.2017 aika torstaina 19.01.2017 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 10.1.2019 aika torstaina 17.1.2019 kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2018

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2018 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 19.01.2018 aika torstaina 25.1.2018 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2018 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 4 / 2017

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 4 / 2017 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 26.10.2017 aika torstaina 2.11.2017 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 4 / 2017 36.Kokouksen avaus 37.Kokouksen

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 3 / 2017

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 3 / 2017 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 23.03.2017 aika torstaina 30.03.2017 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 3 / 2017 23. Kokouksen avaus 24.Kokouksen

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstai kello paikka Nuoppari, Pappilantie 2, Askola ASIALISTA 3 / 2019

07500 ASKOLA aika torstai kello paikka Nuoppari, Pappilantie 2, Askola ASIALISTA 3 / 2019 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 13.05.2019 aika torstai 23.5.2019 kello 18.00 paikka Nuoppari, Pappilantie 2, 07500 Askola ASIALISTA 3 / 2019 23 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 17.11.2011 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2019

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2019 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 23.4.2019 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 10.4.-7.5.2019 ja pöytäkirja 23.4.-7.5.2019

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina 17.1.2019 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 10. 31.1.2019 ja pöytäkirja 18.1. 31.1.2019

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 101 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus Virtamo

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina 6.4.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 31.3.-6.4.2017 ja pöytäkirja 7.-24.4.2017

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 3.11.2014 Aika maanantaina 3.11.2014 klo 17 18.05 Paikka Pielaveden Rauhanyhdistys

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KOKOUSTIEDOT Kokousaika 2.6.2015 klo 16.30-18.15 Kokouspaikka Ailangan leirikeskus, Ailanka Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet Pentti Tepsa, puheenjohtaja Tarja Perälä, vpj Timo Alaräisänen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 5-2015. Aika Maanantai 16.3.2015 klo 17.30. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 5-2015. Aika Maanantai 16.3.2015 klo 17.30. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.3.2015 klo 17.30 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5-2012 Kirkkoneuvosto Aika: TI 22.5.2012 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 12.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 12.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2016 21 Aika Maanantaina 2.5.2016 klo 16.30-18.40 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015 JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2015 1 AIKA To 27.8.2015 klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 71 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 72

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2018

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2018 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 05.04.2018 aika torstaina 12.04.2018 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2018 15. Kokouksen avaus 16 Kokouksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina 26.04.2018 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 17.04. 11.05.2018 ja pöytäkirja 27.04.

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Pöytäkirjan allekirjoittaminen 4. Pöytäkirjan

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 18.1.2016 klo 18.00-20.27 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014 1 KOKOUSAIKA Maanantai 26.5.2014 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg,.khra (x) vpj Heimo Nordfors (x) j Tarja Hätönen (x) j Liisa Kivimäki (x) j Taina Pusa (x) vj

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja 1 KOKOUSAIKA Maanantai 28.5.2012 klo 17.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Peltomäki

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01.

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01. KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Aika Tiistai 26.01.2016 klo 17.15 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne 22 Aika Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 19.45 Paikka Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Eerikäinen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA keskiviikkona 4.3.2015 klo 18.00 (KOKOUSPAIKKA Pöytyän seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Petri Thuren pj Sirpa Kangas vpj Harri Auranen Ilkka Ali-Rontti Matti Kaurila

Lisätiedot

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. Hanna-Mari Ruuska Anneli Ruisniemi jäsen saapui klo 18.07

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. Hanna-Mari Ruuska Anneli Ruisniemi jäsen saapui klo 18.07 Aika: Tiistai 01.12. 2015 klo 18.00-19.50 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta Petri Reponen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistaina 24.9.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2015 Aika ja paikka Ti 15.12.2015 klo 18.00-20.15 Tolkkilan kartano, Tolkkilantie 204, 45610 Koria. Jouluinen iltapala alkaen klo

Lisätiedot

Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sivu 1 / 9 Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisältö Kokouksen osallistujat... 2 KN 175 Kokouksen avaaminen... 3 KN 176 Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.05.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.5.-17.6.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto 1-19 26.02.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto 1-19 26.02.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 1-19 26.02.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 26.02.2015 kello 18.00 19.58 Paikka: Rusk Pappila (Hujalantie 10 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2012 Aika Paikka 6.11.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali Tiedottaja Sonja Grönqvistin esittäytyminen. KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 Kokousaika Ti 13.11.2012 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola Antti, kirkkoherra,

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 7 / 2016. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 7 / 2016. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 7 / 2016 Sivu 1 (13) Kokousaika Torstai 2.6.2016 kello 17:00 19:05 Kokouspaikka Läsnä Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Antola, Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 Aika Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.59 Paikka Toivakan seurakuntakoti Jäsenet = läsnä Ahopelto, Hannu Heiska, Tuomo Juusela Juha Karanta, Janne Kauppinen, Markku Korhonen, Marja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 Kokousaika 13.4.2016 kello 18.00 18.32 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 3 / 2018

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 3 / 2018 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 1.11.2018 aika torstaina 8.11.2018 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 3 / 2018 32 Kokouksen avaus 33 Kokouksen

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kari

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

3/82 Vaajakosken kirkossa kannettava kolehtisuunnitelma ajalle tammi-toukokuu 2016

3/82 Vaajakosken kirkossa kannettava kolehtisuunnitelma ajalle tammi-toukokuu 2016 AIKA 18.11.2015 klo 18:00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/78 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/79

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot