Norton 360 Online -käyttöopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Norton 360 Online -käyttöopas"

Transkriptio

1 Käyttöopas

2 Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa FAR :n tarkoittamassa merkityksessä, ja niitä koskevat rajoitetut oikeudet siten, kuin on määritelty FAR:n kohdissa "Commercial Computer Software - Restricted Rights" sekä DFARS "Rights in Commercial Computer Software or Commercial Computer Software Documentation" soveltuvin osin sekä niitä seuraavissa määräyksissä. Käyttöoikeussopimuksen kattaman Ohjelmiston ja käyttöohjeen käytön, muuttamisen, jäljentämisen, esittämisen, näyttämisen tai julkistamisen Yhdysvaltain hallituksen toimesta tulee tapahtua ainoastaan tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Symantec, Symantec-logo, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ja Norton SystemWorks ovat Symantec Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Windows on Microsoft Corporationin tavaramerkki. Muut nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Tässä asiakirjassa kuvatun tuotteen jakelu tapahtuu sen käyttöä, kopiointia, jakelua, takaisinkääntämistä ja käänteistarkastelua koskevien ohjeiden rajoitusten mukaisesti. Tämän asiakirjan osittainenkin jäljentäminen missään muodossa ja millään tavalla on kielletty ilman Symantec Corporationin ja sen mahdollisten lisenssinhaltijoiden etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. TÄMÄ ASIAKIRJA TOIMITETAAN "SELLAISENAAN", JA VALMISTAJA KIELTÄYTYY KAIKISTA SUORISTA JA EPÄSUORISTA EHDOISTA, VALITUKSISTA JA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN EPÄSUORAT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA, PAITSI SIINÄ MÄÄRIN, KUIN NÄMÄ VASTUUVAPAUDET KATSOTAAN LAILLISESTI OIKEUTETUIKSI. SYMANTEC CORPORATION EI OLE VASTUUSSA SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT TÄMÄN KÄYTTÖOHJEEN HANKINNASTA, TOIMINNASTA TAI KÄYTÖSTÄ. TÄSSÄ ASIAKIRJASSA OLEVAT TIEDOT SAATTAVAT MUUTTUA ILMAN ENNAKKOILMOITUSTA. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA 95014, Yhdysvallat

3 Sisällys Luku 1 Yleistä... 5 Tietoja Norton 360 -ohjelmistosta... 5 Mitä uutta Norton 360 -ohjelmassa?... 5 Luku 2 Aktivointi... 9 Ennen kuin aloitat... 9 Norton 360 -ohjelman aktivoiminen... 9 Luku 3 Aloittaminen Norton 360 -ohjelman käynnistäminen Norton 360 -ohjelman aktivoiminen Pääikkunaan tutustuminen Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen Viestien ja hälytysten hallinta Lisätietoja EMEA tekninen tuki Hakemisto... 23

4 4 Sisällys

5 Yleistä 1 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Tietoja Norton 360 -ohjelmistosta 1 Mitä uutta Norton 360 -ohjelmassa? Tietoja Norton 360 -ohjelmistosta Norton 360 on helppokäyttöinen all-in-one-ratkaisu, joka on suojaustoiminnoiltaan ja suorituskyvyltään alansa kärkeä. Yksi tilaus kattaa kolme tietokonetta. Ohjelma suojaa perheen internetin käytön useilla eri tavoilla. Se vahvistaa luotetut WWW-sivut ja estää valheellisten sivujen käytön. Lisäksi ohjelma suojaa käyttäjänimet ja salasanat. Näin verkko-ostosten tekeminen, verkkopankkitoimintojen suorittaminen ja selaaminen tapahtuvat turvallisesti. Norton 360 auttaa myös pitämään tietokoneen suorituskyvyn optimaalisena ja tekee tiedostojen automaattisesta varmuuskopioinnista ja palauttamisesta helppoa ja turvallista. Mitä uutta Norton 360 -ohjelmassa? Norton 360 on all-in-one-suojausratkaisu, joka tekee tietokoneen käytöstä turvallista ja suojattua.

6 6 Yleistä Mitä uutta Norton 360 -ohjelmassa? Tämä Norton 360 -ohjelman versio sisältää seuraavat uudet toiminnot: Tietokoneen suojaus 1 Suorittaa suojaustarkistukset taustalla, kun tietokonetta ei käytetä. 1 Estää automaattisesti yritykset hyödyntää Internet Explorerin tunnetut tietoturva-aukot. 1 Voit etsiä viruksia ja vakoiluohjelmia tiedostoista ja kansioista hiiren kakkospainikkeen valikosta. w Kakkospainikkeen valikko ei ole käytettävissä Windows Vista -käyttöjärjestelmän 64-bittisessä versiossa. 1 Voi sammuttaa tietokoneen automaattisesti, kun tietyt tarkistukset on suoritettu loppuun. 1 Tarkistaa tietokoneen entistä nopeammin. 1 Voit palauttaa palomuurin oletusasetuksiin. Henkilöllisyyden suojaus Varmuuskopiointi Tietokoneen optimointi 1 Tarjoaa kattavan suojauksen internetiä käyttöön. 1 Suojaa tietokalastelulta Firefoxissa ja Internet Explorerissa. 1 Hallitsee salasanat. 1 Tuo näyttöön pienemmän Norton-työkalurivin. 1 Parantaa tietokalastelusuojausta. 1 Suojaa vahingollisilta näppäimenpainallukset tallentavilta ja näyttökaappauksia tekeviltä sovelluksilta. 1 Varmuuskopioi tiedot kohteisiin, joita voivat olla esimerkiksi ipodit, Bly-ray-levyt ja HD DVD -levyt. 1 Varmuuskopioi useiden tietokoneiden tiedot jaettuun verkkoasemaan. 1 Auttaa ymmärtämään tietokoneella olevien varmuuskopioitujen tiedostojen tilan analysoimalla uudet päällekkäiset kuvakkeet. 1 Voit lisätä tiedostoja ja kansioita varmuuskopioon tai poistaa ne siitä hiiren kakkospainikkeen valikosta. w Kakkospainikkeen valikko ei ole käytettävissä Windows Vista -käyttöjärjestelmän 64-bittisessä versiossa. 1 Voit käyttää yleismerkkejä palautettavien tiedostojen tai kansioiden etsimisessä. 1 Löydät tiedostot helposti tiedostojen esikatselun avulla, kun palautat tiedostoja. 1 Poistaa turhat rekisterikohteet suorituskyvyn parantamiseksi. 1 Luo yhteenvedon järjestelmän tiedoista diagnostiikkaraporttiin, joka auttaa vianmäärityksessä ja ongelmien diagnosoinnissa. 1 Poistaa tilapäiset Internet-tiedostot Firefoxista tai Internet Explorerista. 1 Analysoi ja raportoi tietokoneen eheytysasteen.

7 Yleistä Mitä uutta Norton 360 -ohjelmassa? 7 Verkon valvonta 1 Voit etävalvoa kotiverkkoon kytkettyjä tietokoneita. 1 Voit tarkistaa käyttämäsi verkon tilan. 1 Voit myöntää verkkolaitteille luvan käyttää tietokonetta tai evätä niiltä tietokoneen käytön. 1 Voit tarkastella ja muuttaa kotiverkkoon kytketyn tietokoneen tai laitteen tietoja. Parannukset käytettävyyteen 1 Voit ratkaista ongelmat nopeasti yhden napsautuksen tukitoiminnon avulla. 1 Voit suorittaa pikatehtävät pitämällä hiiren osoitinta Norton 360 -ohjelman pääsivulla olevien kohteiden päällä. 1 Voit ajoittaa toimintoja, jotka suoritetaan taustalla. 1 Voit käyttää helposti lisäasetuksia. 1 Voit lähettää palautetta Symantecille käyttämällä tuotteen palautelinkkiä, joka on käytettävissä tuotteesta.

8 8 Yleistä Mitä uutta Norton 360 -ohjelmassa?

9 Aktivointi 2 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Ennen kuin aloitat 1 Norton 360 -ohjelman aktivoiminen Ennen kuin aloitat w Ennen kuin aloitat, sulje kaikki avoimet ohjelmat ja tiedostot ja varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin. Aktivoinnin aikana näyttöön saattaa tulla Microsoft-viestejä. Noudata Microsoftin näyttöön tulevia ohjeita, ennen kuin jatkat Norton 360 -ohjelman aktivointia. Norton 360 -ohjelman aktivoiminen w Norton 360 on jo asennettu tietokoneellesi, mutta sinun täytyy määrittää sen asetukset. Jos et aktivoi tuotetta määritettynä aikana, tuote lakkaa toimimasta. Ohjelman aktivoiminen edellyttää, että tietokoneella on Internet-yhteys. Jos aktivoinnissa on ongelmia, käy Symantecin WWW-sivuilla. Käy osoitteessa Norton 360 -ohjelman aktivoiminen 1 Tee jompikumpi seuraavista: 1 Jos Norton 360 -ikkuna aukeaa automaattisesti tietokoneen työpöydässä, valitse Seuraava. 1 Valitse Windowsin tehtäväpalkista KäynnistäjaKaikkiohjelmat>Norton 360 > Norton Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksyn. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimusta, aktivointia ei voida jatkaa. 3 Tarkista valinta Norton 360 -ikkunassa ja valitse Seuraava.

10 10 Aktivointi Norton 360 -ohjelman aktivoiminen 4 Jos näyttöön tulee Norton Account -ruutu, tee jokin seuraavista: 1 Jos sinulla on Norton Account -tili, kirjaudu tiliisi kohdassa Kirjaudu olemassa olevaan Norton Account -tiliin. 1 Jos haluat luoda uuden Norton Account -tilin, mene uuden Norton Account -tilin luomiseen. 5 Valitse Seuraava. Jos tuotetta ei voi aktivoida Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Symantec-palvelimiin tuotteen aktivointia varten, tarkista ensin, estääkö järjestelmäsi tai Internet-palveluntarjoajasi valvontaohjelma yhteyden muodostamisen. Yhteyden muodostamisessa saattaa esiintyä ongelmia, jos käytät valvontaohjelmaa. Jos epäilet, että valvontaohjelmat estävät yhteyden muodostamisen, voit määrittää ohjelmat siten, että ne eivät estä aktivointitoimenpiteitä. Määritysten muuttaminen edellyttää kirjautumista valvontaohjelmaan järjestelmänvalvojana tai Internetiin Internet-palveluntarjoajan kautta järjestelmänvalvojana.

11 Aloittaminen 3 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Norton 360 -ohjelman käynnistäminen 1 Norton 360 -ohjelman aktivoiminen 1 Pääikkunaan tutustuminen 1 Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen 1 Viestien ja hälytysten hallinta 1 Lisätietoja Norton 360 -ohjelman käynnistäminen Norton 360 on suunniteltu suojaamaan kaikkia tietokoneita, joihin se on asennettu. Ohjelmaa ei tarvitse käynnistää erikseen. Jos Norton 360 havaitsee huomiota vaativan tilanteen, Norton 360 saattaa korjata sen automaattisesti. Norton 360 voidaan myös määrittää ilmoittamaan, kun havaittu tilanne vaatii huomiota, jolloin voit päättää, miten asiassa toimitaan. Voit käynnistää Norton 360 -ohjelman koska tahansa ja säätää asetuksia, tarkastella suojausta tai suorittaa ennakoivaa kunnossapitoa. Ohjelman kaikkia toimintoja pääsee käyttämään pääikkunasta. Käynnistä Norton 360 -ohjelma seuraavasti: 4 Tee jompikumpi seuraavista: 1 Kaksoisnapsauta Windowsin ilmaisinalueen Norton 360 -kuvaketta. 1 Valitse Windowsin tehtäväpalkista KäynnistäjaKaikkiohjelmat>Norton 360 > Norton Kaksoisnapsauta työpöydän Norton 360 -kuvaketta.

12 12 Aloittaminen Norton 360 -ohjelman aktivoiminen Norton 360 -ohjelman aktivoiminen Jos haluat käyttää kaikkia Norton 360 -ohjelman toimintoja, sinun pitää ensin aktivoida tuote. Jos et aktivoinut tuotetta asennuksen yhteydessä, saat säännöllisesti aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen, kunnes olet aktivoinut tuotteen. w w Tuotteen aktivointi vähentää ohjelmien laitonta käyttöä ja varmistaa, että käytössä on aito Symantec-ohjelma. Tuote on aktivoitava kehotuksessa määritettynä ajanjaksona, tai tuote lakkaa toimimasta. Voit aktivoida tuotteen aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla. Voit aktivoida tuotteen myös pääikkunasta. Aktivointiin menee vain muutama minuutti. Jotta voisit aktivoida Norton 360 -ohjelman verkossa, tietokoneella pitää olla Internet-yhteys. Tuotteen aktivointi aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla 1 Valitse hälytyksestä Aktivoi. 2 Valitse OK. 3 Valitse aktivointi-ikkunasta Seuraava. 4 Valitse Aktivointi onnistui -ikkunasta Valmis. Tuotteen aktivoiminen pääikkunasta 1 Valitse Oma tili. 2 Valitse Aktivoi Norton 360 tai Uudista tilaus. Pääikkunaan tutustuminen Kun käynnistät Norton 360 -ohjelman, pääikkuna aukeaa. Pääikkunasta pääsee käyttämään kaikkia Norton 360 -ohjelman toimintoja, asetuksia, ohjetta ja tukea. Siinä voi myös tarkastella suojausluokkien (mukaan lukien tietokoneen suojaus ja verkkotapahtumien suojaus), varmuuskopioinnin ja Internetin käytöstä koneelle jääneiden tiedostojen yleistä tilaa.

13 Aloittaminen Pääikkunaan tutustuminen 13 Pääikkunassa on kolme aluetta, joista pääsee käyttämään tehtäviä ja palveluita. Alueet ovat: Linkit Tilapalkki Pääikkunan ylälaidassa näkyvät seuraavat linkit: 1 Asetukset Avaa Asetukset-sivun, jolla voidaan tarkastella ja muuttaa varmuuskopioinnin, Identity Safen, salakuuntelusuojauksen ja Norton Add-on Pack -lisäpaketin asetuksia. Sivulla voidaan myös mukauttaa virustorjunnan, vakoiluohjelmasuojauksen ja palomuurin asetuksia. Lisäksi sivulla voidaan ajoittaa tehtäviä ja määrittää Oma verkko -hallintatyökalun asetukset. 1 Oma tili Avaa Tilin hallinta -sivun, jolla voidaan hallita Norton Account -tilin tapahtumia, uusia tilaus ja aktivoida tuote. Sivulla voidaan myös suositella tuotetta ystäville ja tarkastella tai muuttaa Norton Account -tilille määritettyä lempinimeä. 1 Tuotepalaute Avaa sivun, jolla voit lähettää palautetta Norton 360 -ohjelman käytöstä. 1 Ohje ja tuki Avaa Norton 360 -ohjelman käytönaikaisen ohjeen. Voit myös avata teknisen tuen WWW-sivun, joka tarjoaa apua tuotetta koskevien ongelmien ratkaisuun. Tilapalkki sijaitsee pääikkunan keskellä. Se kertoo eri suojausluokkien yleisen tilan. Tila voi olla joko Suojattu, jos tietokonetta ei uhkaa vaara, tai Riskialtis, jos jokin seikka vaatii huomiota. Tällä alueella sijaitsee myös Korjaa-painike. Jos jokin seikka vaatii huomiota, se heijastuu yhden tai useamman alueen tilaan.

14 14 Aloittaminen Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen Suojausluokat Suojausluokat on ikkunan suurin yksittäinen alue. Se sisältää seuraavat kohdat: 1 Tietokoneen suojaus Kertoo yleisen suojauksen tilan ja tarjoaa pääsyn Tietokoneen suojaus -sivulle, joka kertoo Internet-asetuksiin liittyvän suojauksen tilan. Voit myös tarkastella tietoja, suorittaa tarkistuksia, etsiä päivityksiä, hallita palomuurin toimintaa ja suorittaa suojauksen tarkistusohjelman. 1 Henkilöllisyyden suojaus Kertoo WWW-sivujen suojauksen yleisen tilan, kun Norton 360 on määritetty havaitsemaan huijaussivut ja todentamaan aidot sivut. Tarjoaa myös mahdollisuuden henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen, henkilöllisyyden suojaamiseen verkossa, tietojen tarkasteluun ja Identity Safen hallintaan. 1 Tietokoneen optimointi Kertoo yleisen tilan ja tarjoaa pääsyn Tietokoneen optimointi -sivulle, joka kertoo Internet-tiedostojen tyhjentämisen ja levyn optimoinnin tilan. Voit myös tarkastella tietoja, suorittaa tiedostojen poistamisen tai rekisterin tyhjennyksen, saada diagnostiikkaraportin ja optimoida kiintolevyaseman. Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen Lisätietoja Tietoja tilojen väreistä ja tietokoneen turvallisesta käytöstä sivulla 14. Kun Norton 360 käynnistetään, ohjelmiston tila on nähtävissä pääikkunassa yhdellä silmäyksellä. Ikkunan yläreunassa sijaitsevan tilapalkin väri näyttää tietokoneen tilan. Jos tietokoneessa on huomiota vaativa ongelma, tilapalkki kertoo ongelman. Jos huomiota vaativia ongelmia on enemmän kuin yksi, tilapalkki kertoo ongelmien lukumäärän. Kun Norton 360 havaitsee ongelmia, näyttöön tulee painike, jota napsauttamalla ongelmat voidaan ratkaista. Tilapalkin alla on kenttiä, joissa näkyvät eri suojausominaisuuksien tilat. Tilakentistä näkyy, kuinka monta ratkaistavaa ongelmaa kukin toiminto on havainnut. Suojausominaisuuksien tilakentissä on myös linkkejä, joita napsauttamalla saat lisätietoja ongelmista. Tietoja tilojen väreistä ja tietokoneen turvallisesta käytöstä Norton 360 käyttää ilmaisee suojaustoimintojen tilan näillä väreillä: Punainen Ilmaisee, että tietokoneessa on yksi tai useampi tietoturvan vaarantava ongelma. Keltainen Ilmaisee, että tietokoneessa on yksi tai useampi huomiota vaativa ongelma. Vihreä Ilmaisee, että ohjelmisto suojaa tietokonetta.

15 Aloittaminen Viestien ja hälytysten hallinta 15 Viestien ja hälytysten hallinta Norton 360 näyttää viestejä monilla eri tavoilla ja monissa eri paikoissa. Viestejä saattaa näkyä seuraavissa paikoissa: Windowsin työpöydän ilmaisinalue Monet Norton 360 -ohjelman viestit näkyvät Windowsin työpöydän oikeassa alakulmassa. Jos tietokone on esimerkiksi ollut sammuksissa tai jos sen Internet-yhteys on ollut jonkin aikaa katkaistuna, näkyviin tulee viesti, joka kertoo, että suojaus ei välttämättä ole ajan tasalla. Jos suojaus on kytketty pois päältä, näkyviin tulee eri hälytys. Tämä viesti varoittaa, että tietokone ei ole suojattu, ja neuvoo suojauksen kytkemisessä päälle. Useimmissa tapauksissa hälytyksen napsauttaminen avaa Norton 360 -ohjelmiston, jossa ongelman voi korjata. Norton 360 -ohjelman pääikkunan yleinen tila Hälytykset ja muut viestit tulevat näkyviin keskelle pääikkunan ylälaitaa. Viestin väri ilmaisee viestin kiireellisyyden. Jos viestin väri on vihreä, kaikki on kunnossa. Jos viestin väri on punainen, se merkitsee, että sinun on noudatettava viestin ohjeita taataksesi tietokoneen suojauksen. Norton 360 -luokat ja -tiedot Luokan väri muuttuu tilan muuttuessa. Ruksattu vihreä ympyrä ilmaisee, että kaikki luokkaan kuuluvat kohteet ovat kunnossa. Keltainen tai punainen ympyrä kertoo mahdollisista ongelmista, joihin olisi syytä puuttua. Kun valitset minkä tahansa luokan, esiin tulee sen tietosivu, joka näyttää kaikki huomiota vaativat kohteet. Useimmissa tapauksissa ongelman kuvaukseen sisältyy linkki, josta pääset korjaamaan ongelman. Jos saat hälytyksen aiheesta, johon et halua puuttua, voit valita hälytysviestistä vaihtoehdon, että Norton 360 -ohjelma ei enää varoita kyseisestä aiheesta.

16 16 Aloittaminen Lisätietoja Lisätietoja Ohjeen käyttäminen Tuotteen mukana toimitettu käyttöohje opastaa Norton 360 -ohjelman käytössä. Tarvittavat tiedot ovat tietokoneellasi ja Symantecin WWW-sivustolla. Voit käyttää ohjetta missä tahansa Symantec-ohjelman kohdassa. Ohjeessa on linkkejä tietoihin, jotka auttavat erilaisten tehtävien suorittamisessa. Käytönaikaisessa ohjeessa on tietoa kaikista ohjelman ominaisuuksista ja toiminnoista. Ohjeen käyttäminen 1 Valitse pääikkunasta Ohje ja tuki. 2 Valitse Ohje. 3 Valitse Ohje-ikkunan vasemmasta ruudusta haluamasi välilehti. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Sisällys Näyttää ohjeen aiheen mukaan Hakemisto Luettelee kaikki ohjeen aiheissa käytettävät avainsanat aakkosjärjestyksessä Etsi Avaa hakuikkunan, johon voit kirjoittaa haettavan sanan tai ilmaisun. Ohjeen aiheet voidaan myös tulostaa. Ohjeen aiheen tulostaminen 1 Valitse Ohje-ikkunasta Sisältö-välilehti. 2 Valitse sisällysluettelosta aihe, jonka haluat tulostaa, ja valitse Tulosta. 3 Valitse, haluatko tulostaa vain valitun aiheen vai aiheen ja kaikki sen alakohdat. 4 Valitse OK. Ikkunan tai paneelin Ohjeen käyttäminen Ikkunan ja paneelin Ohje antaa tarvittaessa ikkunaa tai paneelia koskevia lisätietoja. Ikkunan tai paneelin Ohjeen käyttäminen 4 Ikkunan tai paneelin Ohjetta käytetään napsauttamalla minkä tahansa ikkunan tai paneelin kohtaa Ohje.

17 Aloittaminen Lisätietoja 17 Symantecin WWW-sivujen käyttäminen Symantecin WWW-sivuja voidaan käyttää verkkoselaimella. Symantecin teknisen tuen WWW-sivuja voidaan myös käyttää missä tahansa Norton 360 -ohjelman ikkunassa tai paneelissa. Symantecin WWW-sivujen käyttäminen verkkoselaimella 1 Avaa verkkoselain. 2 Käy osoitteessa Symantecin WWW-sivujen käyttäminen tuotteesta 4 Voit avata Symantecin teknisen tuen WWW-sivut valitsemalla Tuki mistä tahansa ikkunasta tai paneelista.

18 18 Aloittaminen Lisätietoja

19 EMEA tekninen tuki Tietoja tuesta Jos tietokoneeseesi on asennettu Norton 360, Norton Internet Security tai Norton AntiVirus, voit käyttää tukea asennetun tuotteen avulla. Lisätietoja on Pikatuki -kohdassa. Kaikille muille tuotteille on kaksi tukivaihtoehtoa vastauksen saamiseksi kysymyksiin tai ongelmien ratkaisemiseksi. Niistä kerrotaan seuraavassa jaksossa. 1 Omatoiminen tuki 1 Yhteyden ottaminen tukeen Muita Symantec-ohjelmistojen versioita koskeva huomautus: Esiasennettu OEM-ohjelmisto: Jos käytössäsi on voimassaoleva tietokoneeseen valmiiksi asennetun Norton-tuotteen tilaus, tietokoneesi valmistaja pystyy ehkä auttamaan tukeen liittyvissä asioissa. Useimmissa tapauksissa tietokoneen valmistaja voi auttaa Norton-tuotteen asentamisessa uudelleen. Jos kysymyksesi koskee tilaustasi tai tuotteen aktivoimista, ota yhteys Symantecin tukeen. Internet-palveluntarjoajalta ladattu ohjelmisto: Jos olet ladannut Norton-tuotteesi Internet-palveluntarjoajaltasi, osoita kaikki tuotteen aktivoimista, tilausta tai maksamista koskevat kysymykset Internet-palveluntarjoajallesi. Symantecin tuki ei ehkä voi auttaa tilaukseen, maksamiseen tai tuotteen aktivoimiseen liittyvissä asioissa. Club Symantec ja muut tukivaihtoehdot 1 Liity Club Symanteciin ja tilaa ilmainen, kuukausittainen uutiskirje, jotta saat tuoreimmat turvallisuusartikkelit, vinkit ja kampanjat! Saat lisätietoa menemällä osoitteeseen Valitse maasi Club Symantecin Web-sivulla olevasta avattavasta valikosta. 1 Täydelliset ohjeet löydät PDF-käyttöoppaasta, joka sijaitsee tuotteen mukana toimitetun, Norton 360 -ohjelman sisältävän CD-levyn Manual-kansiossa. Tietokoneessa on oltava asennettuna Adobe Reader -ohjelma, ennen kuin PDF-tiedostoja voidaan lukea.

20 20 EMEA tekninen tuki Tietoja tuesta 1 Symantecin Web-sivustolla voit etsiä teknisen tuen tietopankistamme apua asennukseen, aktivointiin ja vianetsintään. Web-sivulla on myös asiakaspalvelutoimintoja. Siirry osoitteeseen Pikatuki Omatoiminen tuki Tämä ominaisuus on käytössä Norton 360-, Norton Internet Security- ja Norton AntiVirus -ohjelmistoissa. Jos tuotetta ei ole asennettu, voit käyttää itseapua tai ottaa yhteyden tukipalveluun. Pikatuki on saatavilla suoraan tuotteesta ja antaa käyttöön työkalut, jotka tunnistavat ja ratkaisevat tavalliset ongelmat automaattisesti. Voit myös etsiä ratkaisuja tai ottaa tukeen yhteyden puhelimitse. Lisäksi voit käyttää tukea maksutta verkkojuttelun ja sähköpostin välityksellä. Voit käyttää pikatukea napsauttamalla Tuki-painiketta. Symantecin sivusto sisältää vastaukset yleisimpiin asiakkaiden kysymyksiin. Sivustossamme voit 1 saada apua tilaus-, lataamis-, tuotteen aktivoimis- tai muihin ei-teknisiin ongelmiin 1 etsiä tietokannastamme apua teknisiin ongelmiin, esimerkiksi Symantec-tuotteet asentamis-, määrittämis- tai viankorjausongelmiin saada tietoja uusimmista virusuhista ja poistamistyökaluista. Voit käyttää Symantecin tukisivustoa osoitteessa Yhteyden ottaminen tukeen Omatoimisen tuen lisäksi voit ottaa tukeen yhteyden verkkojuttelun avulla, lähettämällä sähköpostiviestin tai puhelimitse. Jäljempänä kerrotaan näistä kolmesta vaihtoehdosta. Voit jutella verkossa reaaliaikaisesti tuen edustajan kanssa. Jos tekninen ongelma on monimutkainen, voit myös sallia teknikon muodostaa yhteyden tietokoneeseesi ja ratkaista ongelman puolestasi. Verkkojuttelutuki on maksutonta lukuun ottamassa virusten ja vakoiluohjelmien poistamista. Voit lähettää kysymyksesi sivustoomme ja saada vastauksen sähköpostitse. Sähköpostituki on hitaampi vaihtoehto kuin verkkojuttelu tai soittaminen puhelimella Sähköpostituki on maksutonta. Voit soittaa puhelimella tuen edustajalle. Asentamista tai Norton-tuotteen nykyisen version teknisiä ongelmia koskeviin kysymyksiin vastataan maksutta. Muiden ongelmien ratkaisemisesta ja vanhempia versioita koskevien kysymysten ratkaisemisesta veloitetaan. Muita kuin teknisiä ongelmia koskeviin kysymymyksiin vastataan maksutta. Huomaa, että tuen laajuus voi vaihdella kielen tai tuotteen mukaan.

21 EMEA tekninen tuki Tietoja tuesta 21 Tukikäytäntö Voit ottaa yhteyden tukeen siirtymällä Symantecin tukisivustoon. 1 Siirry osoitteeseen 1 Verkkoyhteyden kautta annettavan tuen vaihtoehdot näytetään ensimmäisinä, ja yhteydenottoa edellyttävät vaihtoehdot seuraavat niitä. Kun Symantec ilmoittaa tuotteen markkinoinnin tai myymisen päättyvän, puhelintuki lopetetaan kuuden kuukauden kuluttua tästä ilmoituksesta. Näistä tuotteista voi edelleen olla saatavana teknisiä tietoja seuraavassa osoitteessa: Symantec pidättää itsellään oikeuden muuttaa tukikäytäntöjä ilman edeltävää ilmoitusta. Näet tukikäytännön uusimman version osoitteessa

22 22 EMEA tekninen tuki Tietoja tuesta

23 Hakemisto A aktivoiminen 12 aktivointiin liittyviä ongelmia 10 asentaminen ladattavasta tiedostosta 9 ongelmat 9 Asetukset 12 H hälytykset 15 K käyttäminen Symantecin tuki 17 Symantecin WWW-sivut 17 N Norton 360 mitä uutta 5 pääikkuna 15 tietoja 5 tila 14 työpöydän kuvake 11 värit 14 Norton 360 -ohjelmasta 5 Norton 360 -ohjelmiston värit 14 P pääikkuna linkit 12 suojaus 12 tiedot 12 tilavärit 15 tilaviestit 15 tilojen yhteenveto 12 ponnahdusviestit 15 S Suojausluokat 12 T Tehtävät 12 tila 14 Tilapalkki 12 V vianmääritys aktivointi 10 viestit 15 virheilmoitukset 15 O Ohje käyttäminen 16 tulostaminen 16 Oma tili 12

24 foo

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Norton 360 Online Käyttöopas

Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Norton AntiVirus Online -käyttöopas

Norton AntiVirus Online -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Online -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Tuotteen Norton 360 käyttöopas

Tuotteen Norton 360 käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 11893708

Käyttöopas PN: 11893708 Käyttöopas PN: 11893708 Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas TM Norton AntiVirus Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton 360TM Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton Internet Security Käyttöopas

Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöopas Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöoppaan versio 10.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Norton AntiVirus Käyttöopas

Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöoppaan versio 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10450782-SF

Käyttöopas PN: 10450782-SF Käyttöopas PN: 10450782-SF Norton AntiVirus 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 12.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost, Norton

Lisätiedot

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi ja kenelle

Lisätiedot

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton TM AntiVirus Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3

ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3 1(6) ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3 Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

Nexetic Shield Unlimited

Nexetic Shield Unlimited Nexetic Shield Unlimited Käyttöohje 1. Asennus ja käyttöönotto 2. Ohjelman käyttäminen 3. Lisäasetukset 4. Tietojen palautus 1. Asennus ja käyttöönotto Asiakasohjelman asennus Tehtyäsi tilauksen varmistusohjelmasta

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10479521-SF

Käyttöopas PN: 10479521-SF Käyttöopas PN: 10479521-SF Norton Internet Security 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 9.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost,

Lisätiedot

Memeo Instant Backup Pikaopas. Vaihe 1: Luo oma, ilmainen Memeo-tili. Vaihe 2: Liitä tallennusväline tietokoneeseen

Memeo Instant Backup Pikaopas. Vaihe 1: Luo oma, ilmainen Memeo-tili. Vaihe 2: Liitä tallennusväline tietokoneeseen Johdanto Memeo Instant Backup on yksinkertainen varmuuskopiointiratkaisu monimutkaiseen digitaaliseen maailmaan. Memeo Instant Backup suojaa arvokkaat tietosi varmuuskopioimalla C-aseman tiedot automaattisesti

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

Nexetic Shield Unlimited

Nexetic Shield Unlimited Nexetic Shield Unlimited Käyttöohje 1. Asennus ja käyttöönotto 2. Ohjelman käyttäminen 3. Lisäasetukset 4. Tietojen palautus 1. Asennus ja käyttöönotto Asiakasohjelman asennus Tehtyäsi tilauksen varmistusohjelmasta

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun.

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. StorageIT 2006 varmuuskopiointiohjelman asennusohje. Hyvä asiakkaamme! Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. Ennen asennuksen aloittamista Varmista, että

Lisätiedot

Visma Avendon asennusohje

Visma Avendon asennusohje Visma Avendon asennusohje 1 Versio 5.21 On tärkeää, että käytössäsi on aina uusin toimittamamme versio ohjelmistosta. Asentamalla viimeisimmän version saat käyttöösi ohjelman tuoreimmat ominaisuudet ja

Lisätiedot

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-asiakkaiden hallintakonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 2.5 9..203 Sisältö Mikä on VIP-asiakkaiden hallintakonsoli?... 4 Näin pääset alkuun VIP-ohjelmassa...

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta Etusivu > Tietohallintokeskus > Ohjeet > Tutoriaalit > Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Ohjeet Microsoft Security Essentials -virustorjuntaohjelman

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

pikaohje selainten vianetsintään Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa

pikaohje selainten vianetsintään Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa 1 Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sivu Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa mozilla firefox 4 Asetukset Mozilla Firefox 3:ssa Yleisiä ongelmia 6 Selainten

Lisätiedot

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti Asennusopas VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA MOBILE PHONES Ltd ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet DTN-10 ja DTN-11 noudattavat Euroopan neuvoston

Lisätiedot

OTOsuite. Asennusopas. Suomi

OTOsuite. Asennusopas. Suomi OTOsuite Asennusopas Suomi Asiakirjassa kuvataan OTOsuite-ohjelman asentaminen DVD:ltä, muistitikulta tai pakatusta tiedostosta. Järjestelmävaatimukset 1,5 GHz:n suoritin tai parempi (suositus 2 GHz) 2

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 Verkkoliittymän ohje F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 F-Secure Online Backup Service for Consumers -verkkoliittymän ohje... 2 Johdanto... 2 Mikä F-Secure Online Backup Service for Consumers

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN

CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN Tämän ohjeen avulla lataat ja asennat CCleaner-ohjelman omalle tietokoneellesi. Ohje opastaa sinua vaihe vaiheelta eteenpäin, käytitpä sitten Internet Exploreria, Google

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Unifaun OnlinePrinter

Unifaun OnlinePrinter Unifaun OnlinePrinter Unifaun Online 2013-10-14 2 Sisältö 1 Unifaun OnlinePrinter tulostusasetukset... 3 2 Automaattinen asennus - Unifaun Online Printer... 4 3 Javan asentaminen... 6 4 Vianmääritys Internet

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Visma Nova Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Oppaan päiväys: 2.2.2012. Helpdesk: http://www.visma.fi/asiakassivut/helpdesk/ Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

CCLEANER PERUSKÄYTTÖ PERUSKÄYTTÖ

CCLEANER PERUSKÄYTTÖ PERUSKÄYTTÖ CCLEANER PERUSKÄYTTÖ Tämän ohjeen avulla puhdistat tietokoneesi turhista, usein tietokoneen käyttöä hidastavista tiedostoista. Ohje opastaa sinua vaihe vaiheelta eteenpäin. CCleaner on luotettava, varmatoiminen

Lisätiedot

WinTraden päivitys- ja asennusohjeistus 2006-09-06

WinTraden päivitys- ja asennusohjeistus 2006-09-06 Sisällysluettelo Automaattisesta päivityksestä...1 Uuden version hakeminen...2 Laajennetut asetukset...3 Lataamisen aloittaminen...3 Latauksen päättäminen...5 Ohjelman asentamisesta...6 Kielen valinta...6

Lisätiedot

OHJE Jos Kelaimeen kirjautuminen ei onnistu Mac-koneella Sisällys

OHJE Jos Kelaimeen kirjautuminen ei onnistu Mac-koneella Sisällys Sisällys 1 Varmista, että DigiSign-kortinlukijaohjelmisto on käynnissä 2 1.1 DigiSign-kuvake 2 1.2 Sovelluksen käynnistäminen 2 1.3 Kortin toiminnan varmistaminen 4 2 Jos käytät selaimena Mozilla, Firefox

Lisätiedot

Java Runtime -ohjelmiston asentaminen

Java Runtime -ohjelmiston asentaminen Java Runtime -ohjelmiston asentaminen Windows Vista, Internet Explorer 7 - Suomenkielinen Huomaa! Asennuksen vaiheet voivat poiketa tästä ohjeistuksesta, johtuen esim. käyttämässäsi tietokoneessa olevasta

Lisätiedot

Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset

Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset s. 1/5 Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset Asennettaessa Windows 8.1 oletusasetuksin, sen tietosuoja-asetukset sallivat vapaasti käyttäjän yksilöivän tiedon lähettämisen Microsoftille. Samoin sovelluksilla

Lisätiedot

Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Suojaus Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

Tobii Communicator 4. Alkutoimet

Tobii Communicator 4. Alkutoimet Tobii Communicator 4 Alkutoimet TERVETULOA TOBII COMMUNICATOR 4 -OHJELMAAN Tobii Communicator 4:n avulla liikuntarajoitteiset tai kommunikaatiokyvyiltään rajoittuneet henkilöt voivat käyttää tietokonetta

Lisätiedot

Tuotetta koskeva ilmoitus

Tuotetta koskeva ilmoitus Suojaus Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje 05/2015 Vaihda tämän ohjeen mukaisesti VSP Nettiturva TURVAPAKETTI-palveluun 14.6.2015 mennessä, jotta tietoturvapalvelusi säilyy voimassa! Kirjautuminen Palveluun

Lisätiedot

PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN

PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN Sisäänkirjautuminen ja käytön aloittaminen Jos olet jo kirjautunut organisaation verkkoon, kirjaudu sisään käynnistämällä Lync. 1.Valitse Käynnistä, Kaikki ohjelmat, Microsoft

Lisätiedot

Tietoa ja ohjeita Hämäläisten ylioppilassäätiön asuntoloiden laajakaistaverkon käytöstä

Tietoa ja ohjeita Hämäläisten ylioppilassäätiön asuntoloiden laajakaistaverkon käytöstä Tietoa ja ohjeita Hämäläisten ylioppilassäätiön asuntoloiden laajakaistaverkon käytöstä Release 1 versio 4 14.9.2006 Espoon Taloyhtiöverkot Oy, 2006 Sisällysluettelo Osa 1: Perustietoa verkosta...3 Osa

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut

Lisätiedot