Norton AntiVirus Online -käyttöopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Norton AntiVirus Online -käyttöopas"

Transkriptio

1 Käyttöopas

2 Norton AntiVirus Online -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä asiakirjassa kuvatun tuotteen jakelu tapahtuu sen käyttöä, kopiointia, jakelua, purkamista ja käänteistekniikan käyttöä koskevien ohjeiden rajoitusten mukaisesti. Tämän asiakirjan osittainenkin jäljentäminen missään muodossa ja millään tavalla on kielletty ilman Symantec Corporation -yhtiön ja sen mahdollisten lisenssinhaltijoiden etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. TÄMÄ ASIAKIRJA TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" JA VALMISTAJA KIELTÄYTYY KAIKISTA SUORISTA JA EPÄSUORISTA EHDOISTA, VALITUKSISTA JA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN EPÄSUORAT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA, PAITSI SIINÄ MÄÄRIN, KUIN NÄMÄ VASTUUVAPAUDET KATSOTAAN LAILLISESTI OIKEUTETUIKSI. SYMANTEC CORPORATION EI OLE VASTUUSSA SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT TÄMÄN KÄYTTÖOHJEEN HANKINNASTA, TOIMINNASTA TAI KÄYTÖSTÄ. TÄSSÄ ASIAKIRJASSA OLEVAT TIEDOT SAATTAVAT MUUTTUA ILMAN ENNAKKOILMOITUSTA. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR :n tarkoittamassa merkityksessä ja niitä koskevat rajoitetut oikeudet siten kuin on määritelty FAR:n kohdassa "Commercial Computer Software - Restricted Rights" sekä DFARS , "Rights in Commercial Computer Software or Commercial Computer Software Documentation", soveltuvin osin, sekä niitä seuraavissa määräyksissä. Lisensoidun ohjelmiston ja ohjekirjojen käyttö, muuttaminen, kopioiden julkaisu, esittäminen tai paljastaminen on sallittua Yhdysvalloissa ainoastaan tässä sopimuksessa määritetyllä tavalla. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA Valmistettu Irlannissa.

3 Sisällys Luku 1 Luku 2 Asentaminen Ennen kuin aloitat... 5 Norton AntiVirus -ohjelman asennus ja aktivointi... 5 Aloittaminen Norton AntiVirus -ohjelman käynnistäminen... 7 Palvelun aktivoiminen... 8 Tutustuminen pääikkunaan... 8 Suojausluokkien tilojen tarkastelu... 9 Tietoa Security Status -ilmaisimista Lisätietoja Hakemisto

4 4 Sisällys

5 Asentaminen 1 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Ennen kuin aloitat 1 Norton AntiVirus -ohjelman asennus ja aktivointi Ennen kuin aloitat Sulje kaikki tietokoneen avoinna olevat ohjelmat ennen aloitusta. w Jos tietokoneeseen on asennettu myös muita virustorjuntaohjelmia, näyttöön saattaa avautua paneeli, joka pyytää poistamaan ne. Symantec suosittelee, että poistat kaikki muut virustorjuntaohjelmat. Seuraa paneelin ohjeita. Aktivoinnin aikana näyttöön saattaa tulla Microsoft-viestejä. Noudata Microsoftin näyttöön tulevia ohjeita, ennen kuin jatkat aktivointia Norton AntiVirus. Norton AntiVirus -ohjelman asennus ja aktivointi w Norton AntiVirus -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan käyttäen tiedostoa, jonka latasit Internet-palveluntarjoajaltasi. Mikäli paneeli kehottaa sinua päivittämään Windowsin asennusohjelman, seuraa siinä olevia ohjeita. Ohjelmaa Norton AntiVirus ei voi asentaa, ellei Windowsin asennusohjelmaa päivitetä. Norton AntiVirus -ohjelman asennus ja aktivointi 1 Kaksoisnapsauta tiedostoa, jonka latasit Internet-palveluntarjoajaltasi. 2 Napsauta näyttöön avautuvassa paneelissa Asenna Norton AntiVirus-painiketta. 3 Lue lisenssisopimus ja napsauta Hyväksyn. Jos et hyväksy lisenssisopimusta, asennusta ei voi jatkaa. 4 Jos Onko muita tietoturvatuotteita asennettuna -paneeli tulee esiin, tarkista se ja napsauta sitten Seuraava. 5 Tarkista Asennusvalinnat-paneelista asennuksen valinnat ja napsauta Seuraava.

6 6 Asentaminen Norton AntiVirus -ohjelman asennus ja aktivointi 6 Vahvista asennus valitsemalla Seuraava. 7 Valitse Ohjelmistopalvelu-paneelista valinta ja seuraa ruutuun tulevia ohjeita.

7 Aloittaminen 2 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Norton AntiVirus -ohjelman käynnistäminen 1 Palvelun aktivoiminen 1 Tutustuminen pääikkunaan 1 Suojausluokkien tilojen tarkastelu 1 Tietoa Security Status -ilmaisimista 1 Lisätietoja Norton AntiVirus -ohjelman käynnistäminen Lisätietoja Security Status -ilmaisimiin reagoiminen sivulla 10. Norton AntiVirus on suunniteltu suojaamaan kaikkia tietokoneita, joihin se on asennettu. Ohjelmaa ei tarvitse käynnistää erikseen. Jos Norton AntiVirus havaitsee tilanteen, joka vaatii sinulta toimenpiteitä, näyttöön ilmestyy ikkuna, joka auttaa sinua ratkaisemaan sen. Voit käynnistää Norton AntiVirus -ohjelman koska tahansa ja säätää asetuksia, tarkastella suojausta tai suorittaa ennakoivaa kunnossapitoa. Kaikkia ohjelman ominaisuuksia voidaan käyttää pääikkunasta. Käynnistä Norton AntiVirus -ohjelma seuraavasti: 4 Tee jompikumpi seuraavista: 1 Kaksoisnapsauta Windowsin ilmaisinalueen NortonAntiVirus -kuvaketta. 1 Valitse Windows-käyttöjärjestelmän tehtäväpalkista Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Norton AntiVirus > Norton AntiVirus.

8 8 Aloittaminen Palvelun aktivoiminen Palvelun aktivoiminen Jos et aktivoi palvelua heti, kun näet kehotuksen, näyttöön tulee aktivoinnin tarpeellisuudesta ilmoittava hälytys säännöllisesti, kunnes olet aktivoinut tuotteen. Muodosta Internet-yhteys, ennen kuin jatkat. Palvelun aktivoiminen käynnistää jatkuvan palvelun. Voit aktivoida palvelun aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla. Tai voit käyttää pääikkunan Ohje ja Tuki -linkkiä. Aktivointi ei kestä kauan. Palvelun aktivointi aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla 1 Valitse hälytyksestä Aktivoi nyt. 2 Valitse OK. 3 Valitse vaihtoehto Ohjelmapalvelu-ikkunasta ja valitse sitten Seuraava. 4 Noudata Web-sivulla olevia ohjeita. Palvelun aktivoiminen pääikkunasta 1 Valitse pääikkunan yläosasta Ohje ja tuki. 2 Valitse Ohje & tuki -ikkunassa Aktivointi. 3 Valitse vaihtoehto Ohjelmapalvelu-ikkunasta ja valitse sitten Seuraava. 4 Noudata Web-sivulla olevia ohjeita. Tutustuminen pääikkunaan Kun käynnistät Norton AntiVirus -ohjelman, pääikkuna avautuu. Pääikkunan kautta pääsee käyttämään kaikkia Norton AntiVirus -ohjelman toimintoja, asetuksia, ohjetta ja tukea. Pääikkunan käyttäminen Lisätietoja Norton AntiVirus -ohjelman käynnistäminen sivulla 7. 1 Käynnistä Norton AntiVirus. 2 Napsauta ikkunan yläosassa linkkiä, johon haluat tutustua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Anna palautetta Voit antaa palautetta kokemuksestasi Norton-tuotteista Ohje ja tuki Voit tarkastella Nortonin tukisivuja, Symantec Help Centeriä ja Norton AntiVirus -ohjelman tietoja

9 Aloittaminen Suojausluokkien tilojen tarkastelu 9 3 Napsauta pääikkunan vasemmalla puolella vaihtoehtoa, johon haluat tutustua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Turvallisuustila Voit tarkastella tietokoneesi suojaustilaa Verkkokartta Voit asettaa ja tarkastella verkkosuojauskartan ominaisuuksia Suorita LiveUpdate Voit tarkistaa uusimmat tuotepäivitykset. Suorita tarkistus Voit tarkistaa tietokoneen heti riskien varalta. Näytä historia Näet tuotteen viimeisimpien toimintojen tiedot. Options Voit asettaa Norton Protection Center -ohjelman ja Norton AntiVirus -ohjelman valinnat. 4 Napsauta ikkunan keskellä olevaa valintapalkkia, johon haluat tutustua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Tehtävät ja tarkistukset Voit suorittaa tuotekohtaisia tehtäviä. Asetukset Voit tarkastella ja mukauttaa tuotteesi tehtäviä Raportit ja tilastot Voit tarkastella toimintalokia sekä virusensyklopediaa Suojausluokkien tilojen tarkastelu Norton AntiVirus sisältää Norton Protection Center -ohjelman. Käytön aikana Norton Protection Center valvoo, kuinka hyvin tietokoneesi on suojattu uhkia, riskejä ja vahinkoja vastaan. Norton Protection Centerin avulla voit määritellä ennen tehtävän suorittamista, onko sitä turvallista jatkaa. Suojausluokkien tilan tarkastelu Lisätietoja Norton AntiVirus -ohjelman käynnistäminen sivulla 7. 1 Valitse pääikkunassa Aloitussivu-välilehti. 2 Tarkastele kohteiden tilaa Norton Protection Center -ikkunassa jokaisen suojausluokan kohdalla.

10 10 Aloittaminen Tietoa Security Status -ilmaisimista Tietoa suojausluokista 3 Tai tee jokin seuraavista: 1 Kun haluat nähdä lisätietoja kohteen suojaustilasta, napsauta kohdetta. 1 Kun haluat korjata kohteen tilaa, joka vaikuttaa järjestelmäsi yleiseen tilan arviointiin, napsauta kohdetta ja valitse Korjaa. 1 Kun haluat jättää huomiotta kohteen tilan, joka vaikuttaa järjestelmäsi yleiseen tilan arviointiin, napsauta kohdetta ja valitse Jätä huomiotta. 1 Kun haluat tarkkailla kohdetta, joka on jätetty huomiotta, napsauta kohdetta ja valitse Tarkkaile. Norton Protection Center -ohjelman kanssa asennetuista ohjelmista riippuen suojausluokkia voivat olla seuraavat: Tietokone Näyttää tuotteeseesi soveltuvien suojausluokkien tilan Internet Näyttää lähtevän ja tulevan sähköpostin tarkistuksen tilan Henkilöllisyys Näyttää Internet-maksujen suojaustilan, mikäli käytettävissä Tietoa Security Status -ilmaisimista Norton Protection Center -ohjelman välilehti näyttää yhteenvedon eri toimintojen, kuten sähköpostin ja web-selailun nykyisestä suojauksesta. Se antaa arvion yleisestä turvatasosta tietokoneeseen asennettujen tietoturvaohjelmien perusteella. Pääikkunan vasemmalle puolelle ilmestyy Security Status -ilmaisin. Tilatasot ovat seuraavat: Suojattu Mitään toimenpiteitä ei vaadita. Huomio Jotkin seikat vaativat huomiota, mutta tietokoneeseen ei kohdistu riskejä. Riskialtis Jotkin seikat vaarantavat tietokoneessa olevia tietoja tai sen suorituskykyä. Security Status -ilmaisimiin reagoiminen Kun tilailmaisin näyttää tilaa, joka vaatii huomiotasi, voit parantaa suojauksesi tilaa tekemällä toimenpiteitä. Tilailmaisimiin reagoiminen pääikkunassa 4 Napsauta pääikkunassa Korjaa nyt.

11 Aloittaminen Lisätietoja 11 Jos käytät Windows Media Center Edition -käyttöjärjestelmää, saatat nähdä viestin, joka odottaa sinulta vastausta tai muuta toimenpidettä. Suosittelemme, että suljet viestin ja teet tehtävät pöytätietokoneella. Media Center -hälytykseen vastaaminen 4 Kun hälytys ilmestyy, tee jokin seuraavista toimenpiteistä: 1 Mikäli luet viestiä Media Center -tietokoneella napsauta Seuraava ja seuraa ruudun viestejä. 1 Jos käytät jatkajaa, lue viesti ja napsauta OK. Seuraavan toimenpiteen suorittamiseen tarvitaan ehkä hiiren ja näppäimistön käyttöä. Lisätietoja Ohjeen käyttäminen Tuotteen mukana toimitettu käyttöopas opastaa Norton AntiVirus -ohjelman käytössä. Tarvittavat tiedot ovat saatavana tietokoneessa ja Symantecin Web-sivustolla. Voit käyttää Ohjetta missä tahansa Symantec-ohjelman kohdassa. Ohje tarjoaa linkkejä tietoon, joka auttaa sinua haluamassasi tehtävässä. Käytönaikainen Ohje on opas, jossa on laajat tiedot kaikista ohjelman ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Ohjeen käyttäminen 1 Valitse pääikkunan yläosasta Ohje ja tuki. 2 Valitse Ohje & tuki -ikkunassa Ohje. 3 Valitse Ohje-ikkunan vasemmasta ruudusta haluamasi välilehti. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Sisällys Tuo Ohjeen näyttöön aiheen mukaan Hakemisto Luettelee kaikki Ohjeen aiheissa käytettävät avainsanat aakkosjärjestyksessä Etsi Avaa hakuikkunan, johon voit kirjoittaa haettavan sanan tai ilmaisun. Ohjeen aiheet voi myös tulostaa. Ohjeen aiheen tulostaminen 1 Valitse Ohje-ikkunasta Sisältö-välilehti. 2 Valitse sisällysluettelosta aihe, jonka haluat tulostaa, ja napsauta Tulosta-painiketta.

12 12 Aloittaminen Lisätietoja 3 Valitse, haluatko tulostaa vain valitun aiheen vai aiheen ja kaikki sen alakohdat. 4 Valitse OK.

13 Hakemisto A aktivointi 8 asetukset 9 H Henkilöllisyys 10 Huomio 10 I Internet 10 N Norton AntiVirus käynnistäminen 7 pääikkuna 8 työpöydän kuvake 7 Norton Protection Center suojausluokat 9 tilailmaisin 10 tilatasot 10 Ohje 8 Ohje ja tuki 8 ominaisuudet 8 Raportit ja tilastot 9 Suorita LiveUpdate 9 Suorita tarkistus 9 Tehtävät ja tarkistukset 9 Turvallisuustila 9 Verkkokartta 9 palvelun aktivointi 8 T Tietokone 10 tilailmaisimet 10 Media Center 10 O Ohje käyttäminen 11 tulostaminen 11 P pääikkuna -tuki 8 Anna palautetta 8 Asetukset 9 asetukset 8 Näytä historia 9

14 foo

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Norton 360 Online Käyttöopas

Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas TM Norton AntiVirus Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Norton AntiVirus Käyttöopas

Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöoppaan versio 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Tuotteen Norton 360 käyttöopas

Tuotteen Norton 360 käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Norton Internet Security Käyttöopas

Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöopas Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöoppaan versio 10.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton TM AntiVirus Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on

Lisätiedot

OTOsuite. Asennusopas. Suomi

OTOsuite. Asennusopas. Suomi OTOsuite Asennusopas Suomi Asiakirjassa kuvataan OTOsuite-ohjelman asentaminen DVD:ltä, muistitikulta tai pakatusta tiedostosta. Järjestelmävaatimukset 1,5 GHz:n suoritin tai parempi (suositus 2 GHz) 2

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta Etusivu > Tietohallintokeskus > Ohjeet > Tutoriaalit > Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Ohjeet Microsoft Security Essentials -virustorjuntaohjelman

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 11893708

Käyttöopas PN: 11893708 Käyttöopas PN: 11893708 Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

Visma Avendon asennusohje

Visma Avendon asennusohje Visma Avendon asennusohje 1 Versio 5.21 On tärkeää, että käytössäsi on aina uusin toimittamamme versio ohjelmistosta. Asentamalla viimeisimmän version saat käyttöösi ohjelman tuoreimmat ominaisuudet ja

Lisätiedot

1 Tivax siirto uuteen koneeseen

1 Tivax siirto uuteen koneeseen Tivax siirto uuteen koneeseen 1 1 Tivax siirto uuteen koneeseen 1.1 Tivax ohjelman asentaminen Huom. Siirrossa mahdollisesti esiintyvien ongelmien ratkaisu on veloituksetonta ainoastaan asiakkaille, joilla

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas EPSON-digitaalikamera / Digitaalikamera Ohjelmisto-opas Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä julkaisusta ei saa jäljentää, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin elektronisesti,

Lisätiedot

Asennuksessa kannattaa käyttää asennusohjelman tarjoamia oletusarvoja.

Asennuksessa kannattaa käyttää asennusohjelman tarjoamia oletusarvoja. 1 1 Tivax Laskutus 4.5 1.1 Tivax ohjelman asentaminen TivaxLaskutus version 4.5 asentamiseksi on oltava asennus CD. Asennusohjelma käynnistetään tuplaklikkamalla asennus CD:llä olevaa Tivax45LaskuSetup.exe

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10450782-SF

Käyttöopas PN: 10450782-SF Käyttöopas PN: 10450782-SF Norton AntiVirus 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 12.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost, Norton

Lisätiedot

Tobii Communicator 4. Alkutoimet

Tobii Communicator 4. Alkutoimet Tobii Communicator 4 Alkutoimet TERVETULOA TOBII COMMUNICATOR 4 -OHJELMAAN Tobii Communicator 4:n avulla liikuntarajoitteiset tai kommunikaatiokyvyiltään rajoittuneet henkilöt voivat käyttää tietokonetta

Lisätiedot

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti Asennusopas VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA MOBILE PHONES Ltd ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet DTN-10 ja DTN-11 noudattavat Euroopan neuvoston

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0 Toukokuu 2014 1 (11) Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0 Päivitysohje Toukokuu 2014 2 (11) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku...

Lisätiedot

Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle

Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle ennen asennusta poista vanha virustorjunta koneeltasi (F-Secure tai jokin muu virustorjuntaohjelma) ja käynnistä kone uuelleen F-Securen tapauksessa

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO

KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO Rev. 046/PC Varoitus Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä käyttöohjeessa käytetään nimettyjä tuotteita ainoastaan tunnistamistarkoituksiin. Ne voivat olla vastaavien yritysten

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sisältö 1/14 Sonera Yrityssähköpostin käyttöönotto Outlook 2013 -sovelluksella SISÄLLYS Outlook 2013 asennuspaketin lataus... 2 Outlook 2013 asennus...

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 430221-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman

Lisätiedot

ATI REMOTE WONDER Asennusopas

ATI REMOTE WONDER Asennusopas ATI REMOTE WONDER Asennusopas i Vastuuvapautuslauseke Vaikka tämän asiakirjan laatimisessa on pyritty äärimmäiseen huolellisuuteen, ATI Technologies Inc. ei vastaa ATI-laitteen tai - ohjelmiston, muun

Lisätiedot

F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö

F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö Tässä ohjeessa käsitellään: 1. Ohjelmiston asennuksen jälkeen. 1.1 Käyttöasetusten ja toiminnan tarkistus --> 2. Käyttäjäkohtaisten asetuksien muokkaaminen

Lisätiedot

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton 360TM Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

erasmartcardkortinlukijaohjelmiston

erasmartcardkortinlukijaohjelmiston erasmartcardkortinlukijaohjelmiston asennusohje Sisällysluettelo 1. erasmartcard... 2 2. erasmartcard-ohjelmiston normaali asennus... 3 2.1. Ennen asennusta... 3 2.2. Asennus... 3 3. Muut asennustavat...

Lisätiedot

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0 Toukokuu 2013 1 (10) Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0 Päivitysohje Copyright Aditro 2013 Toukokuu 2013 2 (10) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.8 NOKIA 6310i -PUHELIMELLE

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.8 NOKIA 6310i -PUHELIMELLE PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.8 NOKIA 6310i -PUHELIMELLE Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON ASENTAMINEN...2

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Visma Nova Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Oppaan päiväys: 2.2.2012. Helpdesk: http://www.visma.fi/asiakassivut/helpdesk/ Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI Visuaalinen opas Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-0177A-FI CX-tulostuspalvelintietokoneen kaapeliliitännät 1 3 4 5 1VDC POWER

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 Lokakuu 2012 1 (9) Aditro versio 6.2.0 Päivitysohje Lokakuu 2012 2 (9) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Aditro Pankkipalvelut yhteensopiva

Lisätiedot

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus)

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) Microsoft Windows Vista Business Microsoft Winodows 7 Professional Upgrade

Lisätiedot

OHJE Jos Kelaimeen kirjautuminen ei onnistu Mac-koneella Sisällys

OHJE Jos Kelaimeen kirjautuminen ei onnistu Mac-koneella Sisällys Sisällys 1 Varmista, että DigiSign-kortinlukijaohjelmisto on käynnissä 2 1.1 DigiSign-kuvake 2 1.2 Sovelluksen käynnistäminen 2 1.3 Kortin toiminnan varmistaminen 4 2 Jos käytät selaimena Mozilla, Firefox

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 SP1

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 SP1 Tammikuu 2013 1 (7) Aditro versio 6.2.0 SP1 Päivitysohje Tammikuu 2013 2 (7) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Aditro Pankkipalvelut yhteensopiva

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio SP1

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio SP1 Toukokuu 2012 1 (8) Aditro versio 6.1.2 SP1 Päivitysohje Toukokuu 2012 2 (8) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Application Pool Identity...

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10479521-SF

Käyttöopas PN: 10479521-SF Käyttöopas PN: 10479521-SF Norton Internet Security 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 9.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost,

Lisätiedot

Coolselector Asennusohje

Coolselector Asennusohje MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Coolselector Asennusohje Täydellinen valinta on vain muutaman klikkauksen päässä www.danfoss.fi/kylma Yleiset vaatimukset Windows XP asennus Windows 7 asennus Asennuksen poisto

Lisätiedot

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun.

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. StorageIT 2006 varmuuskopiointiohjelman asennusohje. Hyvä asiakkaamme! Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. Ennen asennuksen aloittamista Varmista, että

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa esitellään lisävarusteena saatavien tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttöä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa esitellään lisävarusteena saatavien tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttöä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 410774-351 Huhtikuu 2006 Tässä oppaassa esitellään lisävarusteena saatavien tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttöä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sovellussivusto

Käyttöohjeet. Sovellussivusto Käyttöohjeet Sovellussivusto SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...2 Oppaassa käytetyt symbolit...2 Vastuuvapauslauseke...3 Huomautuksia...3 Mitä sovellussivustolla voi tehdä... 4 Ennen sovellussivuston

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html

Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html Lataaminen ja asennus F-PROT Antivirus 6 Windows Home Huomautukset: Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html F-PROT Antivirus

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot