Norton Internet Security -käyttöopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Norton Internet Security -käyttöopas"

Transkriptio

1 Käyttöopas

2 Norton Internet Security -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ja Norton SystemWorks ovat Symantec Corporation -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Windows on Microsoft Corporation -yhtiön tavaramerkki. Muut nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Tässä asiakirjassa kuvatun tuotteen jakelu tapahtuu sen käyttöä, kopiointia, jakelua, purkamista ja käänteistekniikan käyttöä koskevien ohjeiden rajoitusten mukaisesti. Tämän asiakirjan osittainenkin jäljentäminen missään muodossa ja millään tavalla on kielletty ilman Symantec Corporation -yhtiön ja sen mahdollisten lisenssinhaltijoiden etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. TÄMÄ ASIAKIRJA TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" JA VALMISTAJA KIELTÄYTYY KAIKISTA SUORISTA JA EPÄSUORISTA EHDOISTA, VALITUKSISTA JA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN EPÄSUORAT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA, PAITSI SIINÄ MÄÄRIN, KUIN NÄMÄ VASTUUVAPAUDET KATSOTAAN LAILLISESTI OIKEUTETUIKSI. SYMANTEC CORPORATION EI OLE VASTUUSSA SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT TÄMÄN KÄYTTÖOHJEEN HANKINNASTA, TOIMINNASTA TAI KÄYTÖSTÄ. TÄSSÄ ASIAKIRJASSA OLEVAT TIEDOT SAATTAVAT MUUTTUA ILMAN ENNAKKOILMOITUSTA. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR :n tarkoittamassa merkityksessä ja niitä koskevat rajoitetut oikeudet siten kuin on määritelty FAR:n kohdassa "Commercial Computer Software - Restricted Rights" sekä DFARS , "Rights in Commercial Computer Software or Commercial Computer Software Documentation", soveltuvin osin, sekä niitä seuraavissa määräyksissä. Lisensoidun ohjelmiston ja ohjekirjojen käyttö, muuttaminen, kopioiden julkaisu, esittäminen tai paljastaminen on sallittua Yhdysvalloissa ainoastaan tässä sopimuksessa määritetyllä tavalla. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA Valmistettu Irlannissa.

3 Sisällys Luku 1 Luku 2 Luku 3 Asentaminen Ennen kuin aloitat... 5 Norton Internet Security -ohjelman asennus ja aktivointi... 5 Jos aloituspaneeli ei tule näkyviin... 6 Aloittaminen Norton Internet Security -ohjelman käynnistäminen... 7 Tuotteen aktivoiminen... 8 Tutustuminen pääikkunaan... 8 Suojausluokkien tilojen tarkastelu Tietoa Security Status -ilmaisimista Lisätietoja Toiminta ongelmatilanteissa Jos ohjelman asennus ei onnistu Jos epäilet, että tietokoneessasi on virus EMEA - tekninen tuki Hakemisto

4 4 Sisällys

5 Asentaminen 1 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Ennen kuin aloitat 1 Norton Internet Security -ohjelman asennus ja aktivointi 1 Jos aloituspaneeli ei tule näkyviin Ennen kuin aloitat Ennen kuin aloitat, sulje kaikki ohjelmat ja varmista, että tietokoneella on Internet-yhteys. Norton Internet Security sisältää virustentorjuntaohjelman. Jos tietokoneeseen on asennettu myös muita virustentorjuntaohjelmia, näyttöön avautuu paneeli, jonka avulla voit poistaa ne. Symantec suosittelee, että poistat muut virustentorjuntaohjelmat tietokoneesta. Seuraa poistamispaneelissa annettuja ohjeita. Norton Internet Security sisältää palomuuriohjelman. Jos tietokoneeseen on asennettu myös muita palomuuriohjelmia, Symantec suosittelee, että poistat ne asennusvirheiden välttämiseksi. w Lisätietoja on näiden palomuuriohjelmien mukana tulleissa käyttöoppaissa. Jos vastaanotat asennuksen aikana palomuuria koskevan ilmoituksen, valitse Kyllä Norton Internet Security -palomuurin käyttämiseksi. Norton Internet Security -ohjelman asennus ja aktivointi Voit asentaa Norton Internet Security -ohjelman CD-levyltä tai lataustiedostosta. Norton Internet Security -ohjelman asennus ja aktivointi 1 Tee jompikumpi seuraavista: 1 Jos asennat ohjelman CD-levyltä, aseta CD-levy CD-asemaan. 1 Mikäli latasit Norton Internet Security -ohjelman asennustiedoston, kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

6 6 Asentaminen Jos aloituspaneeli ei tule näkyviin Lisätietoja Jos aloituspaneeli ei tule näkyviin sivulla 6. 2 Napsauta näyttöön avautuvassa paneelissa Asenna Norton Internet Security-painiketta. 3 Lue lisenssisopimus, kirjoita tarvittaessa tuotetunnus ja napsauta Hyväksyn. Jos et hyväksy lisenssisopimusta, asennusta ei voi jatkaa. 4 Tarkista Onko muita tietoturvatuotteita asennettuna -paneeli ja napsauta sitten Seuraava. 5 Valitse Norton Internet Security ohjelman aktivointipaneelista vaihtoehdot ja napsauta sitten Seuraava. 6 Mikäli näyttöön tulee Norton Account -paneeli, tee jokin seuraavista: 1 Mikäli sinulla on Norton Account-tili, täytä kirjautumisosio. 1 Jos haluat luoda uuden Norton Account -tilin, täytä osio Luo Norton Account -tili. 7 Valitse Seuraava. 8 Tarkista tilauksesi tiedot Norton Internet Security -ohjelman paneelista ja napsauta sitten Valmis. Jos aloituspaneeli ei tule näkyviin Joskus tietokoneen CD-asema ei suorita CD-levyä automaattisesti. Asennuksen käynnistäminen tuotteen CD-levyltä 1 Kaksoisnapsauta Windows-työpöydän Oma tietokone -kuvaketta. 2 Kaksoisnapsauta CD-aseman kuvaketta Oma tietokone -valintaikkunassa. 3 Kaksoisnapsauta CDStart.exe-tiedostoa.

7 Aloittaminen 2 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Norton Internet Security -ohjelman käynnistäminen 1 Tuotteen aktivoiminen 1 Tutustuminen pääikkunaan 1 Suojausluokkien tilojen tarkastelu 1 Tietoa Security Status -ilmaisimista 1 Lisätietoja Norton Internet Security -ohjelman käynnistäminen Lisätietoja Security Status -ilmaisimiin reagoiminen sivulla 11. Norton Internet Security on suunniteltu suojaamaan kaikkia tietokoneita, joihin se on asennettu. Ohjelmaa ei tarvitse käynnistää erikseen. Jos Norton Internet Security havaitsee tilanteen, joka vaatii sinulta toimenpiteitä, näyttöön ilmestyy ikkuna, joka auttaa sinua ratkaisemaan sen. Voit käynnistää Norton Internet Security -ohjelman koska tahansa ja säätää asetuksia, tarkastella suojausta tai suorittaa ennakoivaa kunnossapitoa. Kaikkia ohjelman ominaisuuksia voidaan käyttää pääikkunasta. Käynnistä Norton Internet Security -ohjelma seuraavasti: 4 Tee jompikumpi seuraavista: 1 Kaksoisnapsauta Windowsin ilmaisinalueen Norton Internet Security -kuvaketta. 1 Valitse Windows-käyttöjärjestelmän tehtäväpalkista Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Norton Internet Security > Norton Internet Security.

8 8 Aloittaminen Tuotteen aktivoiminen Tuotteen aktivoiminen Jos et aktivoinut tuotetta asennuksen yhteydessä, näyttöön tulee aktivoinnin tarpeellisuudesta ilmoittava hälytys säännöllisesti, kunnes olet aktivoinut tuotteen. w Tuotteen aktivointi vähentää ohjelmien laitonta käyttöä ja varmistaa, että käytät aitoa Symantec-ohjelmaa. Tuote on aktivoitava kehotuksessa määritettynä ajanjaksona tai se lakkaa toimimasta. Voit aktivoida tuotteen aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla. Tai voit käyttää pääikkunan Ohje ja Tuki -linkkiä. Aktivointi ei kestä kauan. Tuotteen aktivointi aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla 1 Valitse hälytyksestä Aktivoi nyt. 2 Valitse OK. 3 Valitse aktivointi-ikkunasta Seuraava. 4 Valitse Aktivointi onnistui -ikkunasta Valmis. Tuotteen aktivoiminen pääikkunasta 1 Valitse pääikkunan yläosasta Ohje ja tuki. 2 Valitse Ohje & tuki -ikkunassa Aktivointi. 3 Valitse aktivointi-ikkunasta Seuraava. 4 Valitse Aktivointi onnistui -ikkunasta Valmis. Jos tuotetta ei voi aktivoida Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Symantec-palvelimiin tuotteen aktivointia varten, tarkista ensin, estääkö järjestelmäsi tai Internet-palveluntarjoajasi valvontaohjelma yhteyden muodostamisen. Yhteyden muodostamisessa saattaa esiintyä ongelmia, jos käytät valvontaohjelmaa. Jos epäilet, että valvontaohjelmat estävät yhteyden muodostamisen, voit määrittää ohjelmat siten, että ne eivät estä aktivointitoimenpiteitä. Määritysten muuttaminen edellyttää kirjautumista valvontaohjelmaan järjestelmänvalvojana tai Internetiin Internet-palveluntarjoajan kautta järjestelmänvalvojana. Tutustuminen pääikkunaan Kun käynnistät Norton Internet Security -ohjelman, pääikkuna avautuu. Pääikkunan kautta pääsee käyttämään kaikkia Norton Internet Security -ohjelman toimintoja, asetuksia, ohjetta ja tukea.

9 Aloittaminen Tutustuminen pääikkunaan 9 Pääikkunan käyttäminen Lisätietoja Norton Internet Security -ohjelman käynnistäminen sivulla 7. 1 Käynnistä Norton Internet Security. 2 Napsauta ikkunan yläosassa linkkiä, johon haluat tutustua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Anna palautetta Voit antaa palautetta kokemuksestasi Norton-tuotteista Norton Account -tili Voit hallinnoida kaikkia Norton-tuotteiden tietoja yhdestä paikasta. Ohje ja tuki Voit tarkastella Nortonin tukisivuja, Symantec Help Centeriä ja Norton Internet Security -ohjelman tietoja 3 Napsauta pääikkunan vasemmalla puolella vaihtoehtoa, johon haluat tutustua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Turvallisuustila Voit tarkastella tietokoneesi suojaustilaa Verkkokartta Voit asettaa ja tarkastella verkkosuojauskartan ominaisuuksia Suorita LiveUpdate Voit tarkistaa uusimmat tuotepäivitykset. Suorita tarkistus Voit tarkistaa tietokoneen heti riskien varalta. Näytä historia Näet tuotteen viimeisimpien toimintojen tiedot. Options Voit asettaa Norton Protection Center -ohjelman ja Norton Internet Security -ohjelman valinnat. -tilaus Voit uusia tai palauttaa Norton Internet Security -tilauksen

10 10 Aloittaminen Suojausluokkien tilojen tarkastelu 4 Napsauta ikkunan keskellä olevaa valintapalkkia, johon haluat tutustua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Tehtävät ja tarkistukset Voit suorittaa tuotekohtaisia tehtäviä. Asetukset Voit tarkastella ja mukauttaa tuotteesi tehtäviä Raportit ja tilastot Voit tarkastella tietoja tuotteesi suorittamista suojaustoiminnoista Suojausluokkien tilojen tarkastelu Norton Internet Security sisältää Norton Protection Center -ohjelman. Käytön aikana Norton Protection Center valvoo, kuinka hyvin tietokoneesi on suojattu uhkia, riskejä ja vahinkoja vastaan. Norton Protection Centerin avulla voit määritellä ennen tehtävän suorittamista, onko sitä turvallista jatkaa. Suojausluokkien tilan tarkastelu Lisätietoja Norton Internet Security -ohjelman käynnistäminen sivulla 7. 1 Valitse pääikkunassa Aloitussivu-välilehti. 2 Tarkastele kohteiden tilaa Norton Protection Center -ikkunassa jokaisen suojausluokan kohdalla. 3 Tai tee jokin seuraavista: 1 Kun haluat nähdä lisätietoja kohteen suojaustilasta, napsauta kohdetta. 1 Kun haluat korjata kohteen tilaa, joka vaikuttaa järjestelmäsi yleiseen tilan arviointiin, napsauta kohdetta ja valitse Korjaa. 1 Kun haluat jättää huomiotta kohteen tilan, joka vaikuttaa järjestelmäsi yleiseen tilan arviointiin, napsauta kohdetta ja valitse Jätä huomiotta. 1 Kun haluat tarkkailla kohdetta, joka on jätetty huomiotta, napsauta kohdetta ja valitse Tarkkaile. Tietoa suojausluokista Norton Protection Center -ohjelman kanssa asennetuista ohjelmista riippuen suojausluokkia voivat olla seuraavat: Tietokone Näyttää tuotteeseesi soveltuvien suojausluokkien tilan Internet Näyttää lähtevän ja tulevan sähköpostin tarkistuksen tilan Henkilöllisyys Näyttää Internet-maksujen suojaustilan, mikäli käytettävissä

11 Aloittaminen Tietoa Security Status -ilmaisimista 11 Tietoa Security Status -ilmaisimista Norton Protection Center -ohjelman välilehti näyttää yhteenvedon eri toimintojen, kuten sähköpostin ja web-selailun nykyisestä suojauksesta. Se antaa arvion yleisestä turvatasosta tietokoneeseen asennettujen tietoturvaohjelmien perusteella. Pääikkunan vasemmalle puolelle ilmestyy Security Status -ilmaisin. Tilatasot ovat seuraavat: Suojattu Mitään toimenpiteitä ei vaadita. Huomio Jotkin seikat vaativat huomiota, mutta tietokoneeseen ei kohdistu riskejä. Riskialtis Jotkin seikat vaarantavat tietokoneessa olevia tietoja tai sen suorituskykyä. Security Status -ilmaisimiin reagoiminen Kun tilailmaisin näyttää tilaa, joka vaatii huomiotasi, voit parantaa suojauksesi tilaa tekemällä toimenpiteitä. Tilailmaisimiin vastaaminen 4 Napsauta pääikkunassa Korjaa nyt. Jos käytät Windows Media Center Edition -käyttöjärjestelmää, saatat nähdä viestin, joka odottaa sinulta vastausta tai muuta toimenpidettä. Suosittelemme, että suljet viestin ja teet tehtävät pöytätietokoneella. Media Center -hälytykseen vastaaminen 4 Kun hälytys ilmestyy, tee jokin seuraavista toimenpiteistä: 1 Mikäli luet viestiä Media Center -tietokoneella napsauta Seuraava ja seuraa ruudun viestejä. 1 Jos käytät jatkajaa, lue viesti ja napsauta OK. Seuraavan toimenpiteen suorittamiseen tarvitaan ehkä hiiren ja näppäimistön käyttöä. Lisätietoja Ohjeen käyttäminen Tuotteen mukana toimitettu käyttöopas opastaa Norton Internet Security -ohjelman käytössä. Tarvittavat tiedot ovat saatavana tietokoneessa ja Symantecin Web-sivustolla. Voit käyttää Ohjetta missä tahansa Symantec-ohjelman kohdassa. Ohje tarjoaa linkkejä tietoon, joka auttaa sinua haluamassasi tehtävässä. Käytönaikainen

12 12 Aloittaminen Lisätietoja Ohje on opas, jossa on laajat tiedot kaikista ohjelman ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Ohjeen käyttäminen 1 Valitse pääikkunan yläosasta Ohje ja tuki. 2 Valitse Ohje & tuki -ikkunassa Ohje. 3 Valitse Ohje-ikkunan vasemmasta ruudusta haluamasi välilehti. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Sisällys Tuo Ohjeen näyttöön aiheen mukaan Hakemisto Luettelee kaikki Ohjeen aiheissa käytettävät avainsanat aakkosjärjestyksessä Etsi Avaa hakuikkunan, johon voit kirjoittaa haettavan sanan tai ilmaisun. Ohjeen aiheet voi myös tulostaa. Ohjeen aiheen tulostaminen 1 Valitse Ohje-ikkunasta Sisältö-välilehti. 2 Valitse sisällysluettelosta aihe, jonka haluat tulostaa, ja napsauta Tulosta-painiketta. 3 Valitse, haluatko tulostaa vain valitun aiheen vai aiheen ja kaikki sen alakohdat. 4 Valitse OK. PDF-käyttöoppaan käyttäminen w Löydät Norton Internet Security -ohjelman käyttöoppaan CD-levyltä PDF-muodossa. Tietokoneessa on oltava asennettuna Adobe Reader -ohjelma, ennen kuin PDF-tiedostoja voidaan lukea. PDF-käyttöopasta ja Adobe Reader -ohjelmaa ei toimiteta ohjelman ladattavan version mukana. Lataa PDF-käyttöopas Symantecin Web-sivustosta ja Adobe Reader Adoben Web-sivustosta. Adobe Reader -ohjelman asentaminen CD-levyltä 1 Aseta CD-levy CD-asemaan. 2 Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Selaa CD-levyä. 3 Kaksoisnapsauta CD:n ikkunassa Manual-kansiota. 4 Kaksoisnapsauta Adobe-kansiota, mikäli sellainen on valittavissa. 5 Kaksoisnapsauta ohjelmatiedostoa. 6 Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ja valitse kansio, johon Adobe Reader ohjelma asennetaan, ja suorita sitten asennus loppuun. Kun olet asentanut Adobe Reader -ohjelman, voit lukea CD-levyllä olevan PDF-tiedoston.

13 Aloittaminen Lisätietoja 13 PDF-käyttöoppaan lukeminen CD-levyltä 1 Aseta CD-levy CD-asemaan. 2 Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Selaa CD-levyä. 3 Kaksoisnapsauta CD:n ikkunassa Manual-kansiota. 4 Kaksoisnapsauta PDF-tiedostoa. Voit myös kopioida käyttöoppaan tietokoneellesi ja käyttää sitä sieltä. Tietokoneelle kopioidun käyttöoppaan lukeminen 1 Avaa kansio, johon kopioit PDF-tiedoston. 2 Kaksoisnapsauta PDF-tiedostoa. Symantecin Web-sivuston käyttäminen Symantecin web-sivuille pääsee sekä tuotteesta että selaimesta. Yhteyden muodostaminen Symantecin Web-sivustoon Raportit ja tilastot -sivulta 1 Napsauta pääikkunassa NortonInternetSecurity -välilehteä ja sitten Raportit ja tilastot -palkkia. 2 Napsauta Näytä Virusensyklopedia. Symantecin Web-sivuston käyttäminen selainohjelmalla 1 Avaa Web-selainohjelmasi. 2 Siirry osoitteeseen \

14 14 Aloittaminen Lisätietoja

15 Toiminta ongelmatilanteissa 3 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Jos ohjelman asennus ei onnistu 1 Jos epäilet, että tietokoneessasi on virus Jos ohjelman asennus ei onnistu Asennusta edeltävä tarkistus tarkistaa onko tietokoneessa riskejä, jotka voivat estää asennuksen. Jos asennusta edeltävää tarkistusta ei suoriteta, asennus saattaa epäonnistua. Jos näin käy, aloita asennus uudelleen ja suorita asennusta edeltävä tarkistus ohjeiden mukaan. Kun olet poistanut väliaikaiset tiedostot, aloita asennus uudelleen, suorita asennusta edeltävä tarkistus ja varmista, että olet ratkaissut ongelman. Kun asennusta edeltävä tarkistus on tehty, poista kaikki asennustiedostot, jotka jäivät jäljelle ensimmäisestä asennusyrityksestä. Jäljellä olevien asennustiedostojen poistaminen w 1 Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Suorita. 2 Kirjoita Suorita-valintaikkunaan %TEMP% 3 Valitse OK. 4 Kun väliaikainen kansio on auki, valitse Muokkaa-valikosta Valitse kaikki. 5 Paina Delete-näppäintä. Jos et ole varma, mitkä tiedostot pitää poistaa, siirrä ne toiseen kansioon. 6 Sulje väliaikaisen kansion ikkuna. Jos epäilet, että tietokoneessasi on virus Jos et pysty suorittamaan asennusta edeltävää tarkistusta, mutta pystyt muodostamaan Internet-yhteyden, voit suorittaa virusten tarkistustoiminnon Symantecin Security Response Web-sivustosta.

16 16 Toiminta ongelmatilanteissa Jos epäilet, että tietokoneessasi on virus Virustarkistus Symantec Security Check -toiminnon avulla Web-pohjainen Symantec Security Check -tarkistus käyttää uusimpia virusmääritystiedostoja, myös sellaisia päivityksiä, jotka on julkaistu ohjelman hankkimisen jälkeen. Virustarkistus Symantec Security Check -toiminnon avulla 1 Muodosta Internet-yhteys Symantec Security Response -sivustoon, joka on seuraavassa osoitteessa: 2 Valitse Symantec Security Check -ikkunasta Siirry. 3 Valitse Virustunnistus-kohdasta Käynnistä. 4 Lue käyttöoikeussopimusikkunassa sopimuksen teksti ja valitse sitten Hyväksyn. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimusta, virustunnistusta ei voi jatkaa. 5 Valitse Seuraava. 6 Tutustu Yksityisyyden suojaus -ikkunassa kuvattuun suojauskäytäntöön ja valitse sitten Hyväksyn. Jos et anna hyväksyntää, virustunnistusta ei voi jatkaa. 7 Valitse Seuraava.

17 EMEA - tekninen tuki Tietoja tuesta Jos tietokoneeseesi on asennettu Norton 360, Norton Internet Security tai Norton AntiVirus, voit käyttää tukea asennetun tuotteen avulla. Lisätietoja on Pikatuki -kohdassa. Kaikille muille tuotteille on kaksi tukivaihtoehtoa vastauksen saamiseksi kysymyksiin tai ongelmien ratkaisemiseksi. Niistä kerrotaan seuraavassa jaksossa. 1 Omatoiminen tuki 1 Yhteyden ottaminen tukeen Muita Symantec-ohjelmistojen versioita koskeva huomautus: Esiasennettu OEM-ohjelmisto: Jos käytössäsi on voimassaoleva tietokoneeseen valmiiksi asennetun Norton-tuotteen tilaus, tietokoneesi valmistaja pystyy ehkä auttamaan tukeen liittyvissä asioissa. Useimmissa tapauksissa tietokoneen valmistaja voi auttaa Norton-tuotteen asentamisessa uudelleen. Jos kysymyksesi koskee tilaustasi tai tuotteen aktivoimista, ota yhteys Symantecin tukeen. Internet-palveluntarjoajalta ladattu ohjelmisto: Jos olet ladannut Norton-tuotteesi Internet-palveluntarjoajaltasi, osoita kaikki tuotteen aktivoimista, tilausta tai maksamista koskevat kysymykset Internet-palveluntarjoajallesi. Symantecin tuki ei ehkä voi auttaa tilaukseen, maksamiseen tai tuotteen aktivoimiseen liittyvissä asioissa. Sisäinen tuki Tämä ominaisuus on käytössä Norton 360-, Norton Internet Security- ja Norton AntiVirus -ohjelmistoille. Jos tuotetta ei ole asennettu, voit käyttää omatoimista tukea tai ottaa yhteyden tukeen. Sisäinen tuki mahdollistaa tuen saamisen tuotetta käyttämällä sekä antaa käyttöön työkalut, jotka tunnistavat ja ratkaisevat tavalliset ongelmat automaattisesti. Voit myös etsiä ratkaisuja tai ottaa tukeen yhteyden puhelimitse. Lisäksi voit käyttää tukea maksutta verkkojuttelun ja sähköpostin välityksellä. Voit käyttää sisäistä tukea napsauttamalla Tuki-painiketta.

18 18 EMEA - tekninen tuki Tietoja tuesta Omatoiminen tuki Symantecin sivusto sisältää vastaukset yleisimpiin asiakkaiden kysymyksiin. Sivustossamme voit 1 saada apua tilaus-, lataamis-, tuotteen aktivoimis- tai muihin ei-teknisiin ongelmiin 1 etsiä tietokannastamme apua teknisiin ongelmiin, esimerkiksi Symantec-tuotteet asentamis-, määrittämis- tai viankorjausongelmiin saada tietoja uusimmista virusuhista ja poistamistyökaluista. Voit käyttää Symantecin tukisivustoa osoitteessa Yhteyden ottaminen tukeen Tukikäytäntö Omatoimisen tuen lisäksi voit ottaa tukeen yhteyden verkkojuttelun avulla, lähettämällä sähköpostiviestin tai puhelimitse. Jäljempänä kerrotaan näistä kolmesta vaihtoehdosta. Voit jutella verkossa reaaliaikaisesti tuen edustajan kanssa. Jos tekninen ongelma on monimutkainen, voit myös sallia teknikon muodostaa yhteyden tietokoneeseesi ja ratkaista ongelman puolestasi. Verkkojuttelutuki on maksutonta lukuun ottamassa virusten ja vakoiluohjelmien poistamista. Voit lähettää kysymyksesi sivustoomme ja saada vastauksen sähköpostitse. Sähköpostituki on hitaampi vaihtoehto kuin verkkojuttelu tai soittaminen puhelimella Sähköpostituki on maksutonta. Voit soittaa puhelimella tuen edustajalle. Asentamista tai Norton-tuotteen nykyisen version teknisiä ongelmia koskeviin kysymyksiin vastataan maksutta. Muiden ongelmien ratkaisemisesta ja vanhempia versioita koskevien kysymysten ratkaisemisesta veloitetaan. Muita kuin teknisiä ongelmia koskeviin kysymymyksiin vastataan maksutta. Huomaa, että tuen laajuus voi vaihdella kielen tai tuotteen mukaan. Voit ottaa yhteyden tukeen siirtymällä Symantecin tukisivustoon. 1 Siirry osoitteeseen 1 Verkkoyhteyden kautta annettavan tuen vaihtoehdot näytetään ensimmäisinä, ja yhteydenottoa edellyttävät vaihtoehdot seuraavat niitä. Kun Symantec ilmoittaa tuotteen markkinoinnin tai myymisen päättyvän, puhelintuki lopetetaan kuuden kuukauden kuluttua tästä ilmoituksesta. Näistä tuotteista voi edelleen olla saatavana teknisiä tietoja seuraavassa osoitteessa: Symantec pidättää itsellään oikeuden muuttaa tukikäytäntöjä ilman edeltävää ilmoitusta. Näet tukikäytännön uusimman version osoitteessa

19 Hakemisto A Adobe Reader asentaminen 12 käyttäminen PDF-tiedostojen katselussa 12 aktivointi aktivointi 5 hälytykset 8 puhelin 8 toimintaohje 8 aktivointiin liittyviä ongelmia 8 asennukseen liittyvät ongelmat 6 Asennusta edeltävä tarkistus suorittamisessa ilmenevät ongelmat 15 asentaminen 5 CD-levyltä 5 ladatulta kopiolta 5 ongelmat 15 asetukset 9 C CD-ROM aloitusnäyttö 6 asennuksen käynnistäminen 6 käyttöopas-pdf:n lukeminen 6 H Henkilöllisyys 10 Huomio 11 I Internet 10 N Norton Internet Security käynnistäminen 7 pääikkuna 9 työpöydän kuvake 7 Norton Protection Center Security Status -ilmaisin 11 suojausluokat 10 tilatasot 11 O Ohje käyttäminen 11 tulostaminen 11 P pääikkuna -tilaus 9 -tuki 8 Anna palautetta 9 Asetukset 10 asetukset 8 Näytä historia 9 Norton Account -tili 9 Ohje 8 Ohje ja tuki 9 ominaisuudet 8 Raportit ja tilastot 10 Suorita LiveUpdate 9 Suorita tarkistus 9 Tehtävät ja tarkistukset 10 Turvallisuustila 9 Verkkokartta 9

20 20 Hakemisto PDF-käyttöopas avaaminen 12 CD-levyllä 12 puhelinaktivointi 8 S Symantec Security Check 16 Symantecin Web-sivusto Virusensyklopedia 13 yhteyden muodostaminen Raportit ja tilastot -näytöstä 13 yhteyden muodostaminen selaimesta 13 T tarkistukset Symantec Security Check 16 Tekninen tuki Norton Internet Security -ohjelmaa varten 13 Symantecilta 13 Tietokone 10 tilailmaisimet Media Center 11 vastaaminen 11 Tilaus- ja tilitiedot 13 V vianmääritys aktivointi 8 asentaminen 15 virustorjunta Asennusta edeltävä tarkistus 15 Symantec Security Check 15

21

22 foo PN:

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Norton AntiVirus Online -käyttöopas

Norton AntiVirus Online -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Online -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton AntiVirus Käyttöopas

Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöoppaan versio 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton 360 Online Käyttöopas

Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

Norton Internet Security Käyttöopas

Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöopas Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöoppaan versio 10.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton TM AntiVirus Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10450782-SF

Käyttöopas PN: 10450782-SF Käyttöopas PN: 10450782-SF Norton AntiVirus 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 12.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost, Norton

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 11893708

Käyttöopas PN: 11893708 Käyttöopas PN: 11893708 Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas TM Norton AntiVirus Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Tuotteen Norton 360 käyttöopas

Tuotteen Norton 360 käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10479521-SF

Käyttöopas PN: 10479521-SF Käyttöopas PN: 10479521-SF Norton Internet Security 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 9.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost,

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton 360TM Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

-versiot) Mozilla Firefox Safari Chrome. selaimista. Windows. Windows. Vista. Windows

-versiot) Mozilla Firefox Safari Chrome. selaimista. Windows. Windows. Vista. Windows F-Secure Online Backup - Tekniikkaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia MITÄ KÄYTTÖJÄRJESTELMIÄ F-SECURE ONLINE BACKUP TUKEE? Tuetut käyttöjärjestelmät: Microsoft XP, 32-bittinen: Home- ja Professional-versiot

Lisätiedot

Trust PhotoCam 1300 TRUST PHOTOCAM 1300. Pika-asennusohje. Versio 1.0

Trust PhotoCam 1300 TRUST PHOTOCAM 1300. Pika-asennusohje. Versio 1.0 TRUST PHOTOCAM 1300 Pika-asennusohje SF Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust PhotoCam 1300 -tuotteen käyttäjille. Ota ongelmatilanteissa yhteyttä yhteen Trustin asiakastukikeskuksista.

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto

Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto Protecting the irreplaceable f-secure.com Sovelluksen lataus Tilattuaan Mobiiliturva palvelun, asiakas saa Android-laitteeseensa latauslinkin*, jota klikkaamalla sovellus

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html

Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html Lataaminen ja asennus F-PROT Antivirus 6 Windows Home Huomautukset: Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html F-PROT Antivirus

Lisätiedot

Omahallinta.fi itsepalvelusivusto

Omahallinta.fi itsepalvelusivusto Turvapaketti Asennusohje 04/2016 Omahallinta.fi itsepalvelusivusto Kirjautuminen Palveluun kirjaudutaan osoitteessa https://oma.ipp.fi/ Palvelun käyttökielien valintapainikkeet (suomi/ruotsi) Käyttäjätunnus

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON ASENTAMINEN...2

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

TRUST SIGHT FIGHTER VIBRATION FEEDBACK & PREDATOR QZ 500

TRUST SIGHT FIGHTER VIBRATION FEEDBACK & PREDATOR QZ 500 TRUST SIGHT FIGHTER VIBRATION FEEDBACK & PREDATOR QZ 500 Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Sight Fighter Vibration Feedback - ja Predator QZ 500 - tuotteiden

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

Message Broadcasting. Käyttöympäristö. Message Broadcasting -laajennuksen asentaminen. Viestien luominen

Message Broadcasting. Käyttöympäristö. Message Broadcasting -laajennuksen asentaminen. Viestien luominen Message Broadcasting Message Broadcasting on EasyMP Monitor -sovelluksen laajennus. Järjestelmänvalvojat voivat lähettää tämän laajennuksen avulla viestejä ja ilmoituksia yhteen tai useampaan projektoriin

Lisätiedot

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N76 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa

Lisätiedot

Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008

Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008 Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008 Asennuksessa on kaksi vaihetta. Ensin asennetaan ohjelma tietokoneelle (vaiheet 1-3). Sen jälkeen asennetaan lisenssi (vaiheet 4-12). 1. Aseta Mathcad 14 CD-levy

Lisätiedot

Poista tietokoneessasi olevat Javat ja asenna uusin Java-ohjelma

Poista tietokoneessasi olevat Javat ja asenna uusin Java-ohjelma Poista tietokoneessasi olevat Javat ja asenna uusin Java-ohjelma Jos käytät verkkopankkia kotikoneeltasi, toimi tämän ohjeen mukaan. Jos käytät verkkopankkia työpaikkasi tietokoneelta, anna tämä ohje työpaikan

Lisätiedot

Visma Avendon asennusohje

Visma Avendon asennusohje Visma Avendon asennusohje 1 Versio 5.21 On tärkeää, että käytössäsi on aina uusin toimittamamme versio ohjelmistosta. Asentamalla viimeisimmän version saat käyttöösi ohjelman tuoreimmat ominaisuudet ja

Lisätiedot

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Windows Live SkyDrive - esittely

Windows Live SkyDrive - esittely Windows Live SkyDrive - esittely Microsoftin SkyDrive on pilvipohjainen tiedostojen säilytys- ja jakopalvelu. SkyDrive tarjoaa 25 Gb ilmaista säilytystilaa tiedostoille ja valokuville. Voit käyttää SkyDriven

Lisätiedot

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas

Tuotteen Norton AntiVirus käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

PÄIVITÄ TIETOKONEESI

PÄIVITÄ TIETOKONEESI PÄIVITÄ TIETOKONEESI SAMPOLAN KIRJASTO TIETOTORI Sammonkatu 2 33540 Tampere 040 800 7816 tietotori.sampola@tampere.fi PÄIVITÄ TIETOKONEESI 2(16) Sisällys 1. Mihin päivityksiä tarvitaan?... 3 1.1. Windowsin

Lisätiedot

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Tervetuloa! Ohjattu asennus asentaa Logitech Harmony kaukoohjaimen ohjelmiston koneellesi jatkaaksesi paina NEXT. Valitse kieli ja paina ok. Ohessa on Logitech

Lisätiedot

Ohjeet e kirjan ostajalle

Ohjeet e kirjan ostajalle 1 Ohjeet e kirjan ostajalle 1. Ostaminen ja käyttöönotto 1.1. Näin saat e kirjan käyttöösi Lataa tietokoneellesi Adobe Digital Editions (ADE) ohjelma täältä: http://www.adobe.com/products/digitaleditions/.

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Suojaus Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta Etusivu > Tietohallintokeskus > Ohjeet > Tutoriaalit > Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Ohjeet Microsoft Security Essentials -virustorjuntaohjelman

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Asennus ja aktivointi Edellinen versio Asennus Edellistä F-Secure Mobile Anti-Virus -tuoteversiota ei tarvitse poistaa. Tarkista F-Secure Mobile Security -sovelluksen

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN

CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN Tämän ohjeen avulla lataat ja asennat CCleaner-ohjelman omalle tietokoneellesi. Ohje opastaa sinua vaihe vaiheelta eteenpäin, käytitpä sitten Internet Exploreria, Google

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

1 KÄYNNISTÄ MD-3100 USB ADSL MODEM. Tuotetiedot

1 KÄYNNISTÄ MD-3100 USB ADSL MODEM. Tuotetiedot Tuotetiedot A B C D A. Virtavalo (palaa: USB-yhteys ja tietokone ovat käytössä / ei pala: ei yhteyttä tai tietokoneeseen ei tule virtaa. B. ADSL LINK -merkkivalo (vilkkuu: ADSL-linjaa haetaan / palaa yhtäjaksoisesti:

Lisätiedot

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto 2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto Asenna ensin tietokoneeseesi modeemi tai ISDN-sovitin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varmista myös, että Windowsissa on asennettu puhelinverkkoyhteydet. Seuraa

Lisätiedot

1 Tivax Professional 4.5

1 Tivax Professional 4.5 Tivax Professional 4.5 1 1 Tivax Professional 4.5 1.1 Tivax ohjelman asentaminen TivaxProfessional versio 4.5 asennetaan joko CD:ltä tai lataamalla asennustiedosto Internetistä. Asennus CD:ltä: Asennusohjelma

Lisätiedot

NETIKKA PCTV KÄYTTÖOHJE

NETIKKA PCTV KÄYTTÖOHJE 1 (20) NETIKKA PCTV 2 (20) 1 YLEISTÄ...3 1.1 MIKÄ ON PCTV?...3 2 PCTV:N KÄYTÖN ALOITTAMINEN...4 2.1 VAATIMUKSET PALOMUURILTA...4 2.1.1 IGMP-palvelun käytön salliminen F-Securessa...4 2.2 VAATIMUKSET TIETOKONEELTA...8

Lisätiedot

Ohjelmistojen päivittäminen, varmuuskopioiminen ja palauttaminen

Ohjelmistojen päivittäminen, varmuuskopioiminen ja palauttaminen Ohjelmistojen päivittäminen, varmuuskopioiminen ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

1 Tivax siirto uuteen koneeseen

1 Tivax siirto uuteen koneeseen Tivax siirto uuteen koneeseen 1 1 Tivax siirto uuteen koneeseen 1.1 Tivax ohjelman asentaminen Huom. Siirrossa mahdollisesti esiintyvien ongelmien ratkaisu on veloituksetonta ainoastaan asiakkaille, joilla

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot