F-Secure Mobile Security for S60

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "F-Secure Mobile Security for S60"

Transkriptio

1 F-Secure Mobile Security for S60 1. Asennus ja aktivointi Edellinen versio Asennus Edellistä F-Secure Mobile Anti-Virus -tuoteversiota ei tarvitse poistaa. Tarkista F-Secure Mobile Security -sovelluksen asetukset uuden version asennuksen jälkeen. Voit asentaa sovelluksen jollakin seuraavista tavoista: Lataa asennustiedosto tietokoneeseesi ja siirrä se laitteeseesi. Lataa asennustiedosto tietokoneeseesi ja asenna tuote Nokia PC Suite -ohjelmistolla. Lataa asennustiedosto suoraan laitteeseesi. Asennus alkaa automaattisesti. Asennuksen jälkeen käynnistä laitteesi uudelleen, jos asennusohjelma kehottaa tekemään niin. Kun asennus on valmis, tuote on vielä aktivoitava. Tuote ei suojaa laitettasi, jos et ole aktivoinut tuotetta. Aktivointi Voit aktivoida tuotteen seuraavasti: 1. Avaa sovellus. Näkyviin tulee sovelluksen aloitusnäyttö. 2. Valitse Jatka. 3. Valitse jompikumpi aktivointityypeistä: Jos haluat aktivoida tuotteesta vain varkaudenestotoiminnon, valitse aktivointityypiksi Vain varkaudenesto ja valitse Jatka. Jos haluat käyttää lisensoitua versiota, valitse aktivointityypiksi Tilausnumero ja valitse Jatka. Anna sitten tilausnumerosi ja valitse OK. 4. Jos haluat muodostaa yhteyden päivityspalveluun ja aloittaa päivitysten lataamisen, valitse Kyllä ja Internet-yhteysosoite. Sovellus muodostaa yhteyden päivityspalveluun ja lähettää tilausnumerosi. Ensimmäisen päivityksen aikana sovellus lataa uusimmat virustunnisteet. 5. Kun tuote on ladannut kaikki tarvittavat päivitykset, asennus on valmis. Tee aktivointi valmiiksi valitsemalla Jatka. Kun aktivointi on tehty valmiiksi, tee laitteesi virustarkistus. Näin varmistat, ettei laitteessasi ole viruksia. Katso kohtaa Virustarkistuksen tekeminen jäljempänä. Virustarkistus kannattaa tehdä aina sovelluksen kehotuksesta.

2 2. Virustarkistuksen tekeminen F-Secure Mobile Security toimii taustalla ja tarkistaa tiedostot automaattisesti. 1. F-Secure Mobile Security näyttää viestin, jos se havaitsee viruksen käytönaikaisessa tarkistuksessa. Voit Kyllä, jos haluat tarkastella tartunnan saaneita tiedostoja, tai valitse Ei, jos haluat tarkastella niitä myöhemmin. 2. Virustartunnat-näkymässä on luettelo laitteessasi olevista, tartunnan saaneista tiedostoista sekä tieto siitä, onko kukin tiedosto eristetty tai vapautettu. Voit tarkastella tartunnan saaneen tiedoston tarkempia tietoja seuraavasti: 1. Selaa tarkasteltavan tiedoston kohdalle ja paina valintanäppäintä. 2. Valitse Näytä. 3. Tartunnan tiedot -näkymässä ovat tartunnan saaneen tiedoston polku ja nimi sekä tartunnan aiheuttaneen viruksen nimi. Tartunnan saaneiden tiedostojen käsittely Voit käsitellä tartunnan saaneita tiedostoja seuraavasti: 1. Selaa Virustartunnat-näkymässä käsiteltävän, tartunnan saaneen tiedoston kohdalle. 2. Paina valintanäppäintä. 3. Valitse jokin seuraavista toiminnoista: Poista - Voit poistaa tartunnan saaneen tiedoston. Tämä on suositeltavin toiminto. Tiedosto poistetaan kokonaan laitteestasi. Eristä - Voit eristää tartunnan saaneen tiedoston, jos sitä ei ole vielä eristetty. Eristetty tiedosto lukitaan, eikä se voi vahingoittaa laitettasi, kun F-Secure Mobile Security on toiminnassa. Vapauta - Voit vapauttaa tartunnan saaneen tiedoston eristyksestä. Jos vapautat tiedoston, se ei ole enää lukittuna. Otat sen käyttöön tällöin omalla vastuullasi. 3. Luvattoman verkkoliikenteen torjunta F-Secure Mobile Security -sovelluksen palomuuri toimii huomaamatta taustalla. Se valvoo saapuvaa ja lähtevää Internet- ja verkkoliikennettä sekä suojaa laitteesi tunkeutumisyrityksiltä. Valmiiksi määritettyjen palomuuritasojen avulla voit vaihtaa suojaustason tarpeitasi vastaavaksi. Suojaustason valinta Voit valita suojaustason seuraavasti: 2. Valitse asetusten valintaluettelosta Palomuuri. 3. Valitse palomuurille haluamasi suojaustaso: Estä kaikki - Voit estää kaiken verkkoliikenteen. Korkea - Voit sallia yleisimmin käytettävät sovellukset ja estää kaiken saapuvan liikenteen. Normaali - Voit sallia kaikki lähtevät yhteydet ja estää kaiken saapuvan liikenteen. Salli kaikki - Voit sallia kaiken verkkoliikenteen. Mukautettu - Voit sallia omien sääntöjesi mukaisen verkkoliikenteen. Voit muokata omia sääntöjäsi valitsemalla Valinnat > Muokkaa sääntöjä, kun Mukautettu-suojaustaso on valittuna.

3 4. Luottamuksellisten tietojen suojaus Anti-Theft-toiminnon avulla voit varmistaa, ettei laitettasi tai siihen tallennettuja tietoja käytetä väärin, jos laitteesi varastetaan. Koska muistikortit on helppo poistaa laitteesta, säilytä luottamuksellisia tietojasi laitteen muistissa, jonka voit lukita ja tyhjentää Anti-Theft-toiminnolla. Laitteen lukituksen käyttö Anti-Theft-toiminto voi lukita laitteesi automaattisesti, kun laitteesi SIM-kortti vaihdetaan. Laitteen lukitus voidaan avata vain suojakoodillasi. Voit ottaa laitteen lukituksen käyttöön seuraavasti: 2. Valitse asetusten valintaluettelosta Anti-Theft. 3. Anna haluamasi suojakoodi. Suojakoodin vähimmäispituus on 5 merkkiä. Säilytä se turvallisessa paikassa. Suojakoodisi suojaa Anti-Theft-toiminnon asetukset. Niiden muuttaminen edellyttää nykyisen suojakoodisi antamista. 4. Jos haluat, että laite lukittuu SIM-kortin vaihduttua, valitse Lukitse SIM-vaihdosta -asetuksen arvoksi Kyllä. Laitteen etävarkaudeneston käyttö Etävarkaudenestoa käyttämällä voit paikantaa laitteesi, lukita sen tai poistaa kaikki sen sisältämät tiedot lähettämällä siihen tekstiviestin, joka sisältää suojakoodisi. Voit ottaa etävarkaudeneston käyttöön seuraavasti: 2. Valitse asetusten valintaluettelosta Anti-Theft. 3. Jos haluat, että voit etälukita laitteesi, toimi seuraavasti: a. Anna haluamasi suojakoodi, jos et ole vielä luonut sitä. b. Ota etälukitus käyttöön. Laitteen lukitus voidaan avata vain suojakoodillasi. 4. Jos haluat, että voit etäpoistaa kaikki laitteesi sisältämät tiedot, toimi seuraavasti: a. Anna haluamasi Poistokoodi. Poistokoodin vähimmäispituus on 8 merkkiä. Säilytä se turvallisessa paikassa. b. Ota etäpoisto käyttöön. Voit etälukita laitteesi tai etäpoistaa sen sisältämät tiedot seuraavasti: Lähetä laitteeseesi seuraava tekstiviesti. Jos haluat lukita laitteen, lähetä viesti: #LOCK#<suojakoodi> (esimerkki: #LOCK#abcd1234) Jos haluat poistaa laitteen sisältämät tiedot, lähetä viesti: #WIPE#<poistokoodi> (esimerkki: #WIPE#abcd1234) Jos haluat paikantaa laitteen, lähetä viesti: #LOCK#<suojakoodi > (esimerkki: #LOCATE#abcd1234) Anti-Theft ei tallenna mitään sijaintitietoja. Ainoa sijaintitieto sisältyy sinulle lähetettävään tekstiviestiin.

4 5. Web-selaussuojaus Selaussuojaus suojaa web-sivustoilta, jotka saattavat varastaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten luottokorttinumeroita, käyttäjätilitietoja ja salasanoja. Selaussuojaus tarkistaa web-sivustot, joita selaat laitteesi oletusselaimella. Jos käytät muuta selainta, selaussuojaus ei suojaa web-selausta. Sulje web-selain ja tyhjennä sen välimuisti, ennen kuin aloitat selaussuojauksen käytön. Voit ottaa selaussuojauksen käyttöön seuraavasti: 2. Valitse asetusten valintaluettelosta Selaussuojaus. 3. Ota selaussuojaus käyttöön. 4. Valitse kohdassa Käytettävä verkko, haluatko käyttää selaussuojausta kaiken aikaa vai vain silloin, kun selaat webiä oman operaattorisi verkossa: Jos haluat käyttää selaussuojausta vain silloin, kun käytät oman operaattorisi verkkoa, valitse Vain operaattorini. Jos haluat pitää suojauksen toiminnassa myös matkustaessasi oman operaattorisi verkon ulkopuolella, valitse Kaikki operaattorit. Yksityisyystila Selaussuojaus voi automaattisesti lähettää haitallista sisältöä sisältävien web-sivustojen tietoja tutkittaviksi palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Voit valita, mitä tietoja haluat lähettää tutkittaviksi. Voit muuttaa Yksityisyys-tilaa seuraavasti: 2. Valitse asetusten valintaluettelosta Muut asetukset. 3. Valitse kohdassa Yksityisyys-tila jokin seuraavista vaihtoehdoista: Jos haluat lähettää vain selaussuojauksen tilastot ja palvelimen yhteystiedot, valitse Vain tilastot. Jos haluat lähettää tilastot ja tiedot web-sivustoista, joita ei ole analysoitu tai jotka eivät ole sisältäneet haitallista sisältöä, valitse Salli kaikki. Palvelun parhaan toimivuuden takaamiseksi on suositeltavaa pitää Yksityisyys-tilana Salli kaikki. Tietosuoja Tietojen lähetys ei vaaranna tietosuojaasi eikä yksityisyyttäsi. Vaikka lähetettyjä tietoja saatetaan pitää henkilökohtaisina joillakin lainkäyttöalueilla, tietoja lähetettäessä yksityisyytesi ja tietosuojasi on turvattu. Siirrämme tiedot turvallisesti, poistamme kaikki tarpeettomat henkilökohtaiset tiedot ja käsittelemme tiedot anonyymeinä koosteina. Näin tietoja ei voida yhdistää sinuun millään tavalla. Lähettämäsi tiedot eivät sisällä käyttäjätilitietoja, IP-osoitetietoja eivätkä lisenssitietoja. Lisäksi suojaamme yksityisyytesi salaamalla tiedot ennen niiden lähetystä. Lähetettyjä tietoja käytetään palvelujemme ja tuotteidemme suojaustoimintojen kehittämiseen.

5 6. Tuotteen päivittäminen Automaattinen päivitys F-Secure Mobile Security sisältää automaattisen päivitystoiminnon. Tämä tarkoittaa sitä, että sovelluksen virustunnisteet päivittyvät säännöllisesti. Vain ajan tasalla olevat virustunnisteet suojaavat laitteesi uusimmilta viruksilta. Automaattinen päivitys on käytössä, kun olet aktivoinut tuotteen. Sovellus tarvitsee käytettävissä olevan Internet-yhteyden päivitystä varten. Kun Internet-yhteys on käytettävissä, sovellus tarkistaa, milloin virustunnisteet päivitettiin edellisen kerran, ja lataa tarvittaessa uuden päivityksen. Manuaalinen päivitys Versiopäivitys Voit päivittää sovelluksen manuaalisesti seuraavasti: 1. Selaa Virustentorjunta-vaihtoehdon kohdalle ja paina valintanäppäintä. 2. Valitse Päivitä nyt. 3. Valitse Internet-yhteysosoite päivityspalvelinyhteyttä varten. Sovellus lataa uusimmat virustunnisteet ja ottaa ne käyttöön heti. 4. Jos sovellus kehottaa tekemään laitteesi virustarkistuksen, kun päivitys on valmis, valitse Kyllä. Katso kohtaa Virustarkistuksen tekeminen edeltä. Kun uusi F-Secure Mobile Security -versio on saatavilla, näyttöön tulee sanoma, jossa kehotetaan lataamaan se. Sovellus aloittaa toimintansa automaattisesti uudelleen, kun päivitys on valmis. Tekninen tuki Käyttöliittymän päänäkymässä näkyy suojauksen yleistila ja nykyinen tila. Jos nykyinen tila näyttää, ettei laitteesi ole suojattu, toimi seuraavasti: 1. Selaa Suojauksen yleistila -vaihtoehdon kohdalle ja paina valintanäppäintä. 2. Ratkaise ongelma valitsemalla joko punaisen tai keltaisen tilakuvakkeen sisältävä kohde. Jos haluat lisätietoja, lataa F-Secure Mobile Security for S60 User s Guide -käyttöopas (saatavana englanniksi) osoitteessa Jos sinulla on sovellukseen liittyviä kysymyksiä, joita ei ole käsitelty oppaissa tai verkkopalveluissa, ota yhteys paikalliseen F-Secure-jälleenmyyjään tai suoraan F-Secureen. VASTUURAJOITUKSET "F-Secure" ja kolmiosymboli ovat F-Secure Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja F-Securen tuotenimet sekä symbolit ja logot ovat F-Secure Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki tässä ohjeessa mainitut tuotenimet ovat taustayritystensä tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. F-Secure Corporationilla ei ole oikeuksia näihin tavaramerkkeihin ja tuotenimiin. F-Secure Corporation on pyrkinyt varmistamaan tämän ohjeen tietojen oikeellisuuden, mutta ei vastaa sen mahdollisista virheistä tai puutteista. F-Secure Corporation varaa itselleen oikeuden muuttaa tässä ohjeessa mainittuja tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Esimerkeissä mainitut yritykset, nimet ja tiedot ovat kuvitteellisia, ellei toisin ole mainittu. Tätä ohjetta tai mitään sen osaa ei saa toisintaa tai siirtää missään muodossa, ei elektronisesti eikä mekaanisesti, ilman F-Secure Corporationin kirjallista ennakkosuostumusta. Tätä tuotetta saattaa koskea esimerkiksi jokin tai jotkin seuraavista F-Securen patenteista: GB , GB , GB , GB , GB , GB , GB Copyright 2009 F-Secure Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

Saunalahti Mobiiliturva

Saunalahti Mobiiliturva Saunalahti Mobiiliturva Käyttöohje Symbian Yleistä... 3 Keskeiset ominaisuudet... 3 Asennus... 4 Laitevaatimukset... 4 Saunalahti Mobiiliturvan asennus ja aktivointi... 4 Asennus laitteella... 4 Asennuksen

Lisätiedot

Käyttöopas Symbian-laitteet. Anvia Mobiiliturva kuluttajille F-Secure Mobile Security

Käyttöopas Symbian-laitteet. Anvia Mobiiliturva kuluttajille F-Secure Mobile Security Käyttöopas Symbian-laitteet Anvia Mobiiliturva kuluttajille F-Secure Mobile Security Yleistä... 3 Keskeiset ominaisuudet... 4 Asennus... 4 Laitevaatimukset... 5 Tuotteen asennus ja aktivointi... 5 Asennus

Lisätiedot

Saunalahti Mobiiliturva

Saunalahti Mobiiliturva Saunalahti Mobiiliturva Käyttöohje Android 1. Saunalahti Mobiiliturvan asennus... 3 Asentaminen... 3 Aktivointi... 3 Tuotteen toimintojen asetusten määrittäminen... 3 Tuotteen poistaminen Android-laitteesta...

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android F-Secure Mobile Security with Parental control Android F-Secure Mobile Security with Parental control Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...6 Tuotteen toimintojen

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 2 Sisällys Luku 1: Asennus...4 1.1 Asentaminen...5 1.2 Aktivointi...6 1.3 Asetusten määrittäminen...7 1.4 Tuotteen poistaminen

Lisätiedot

Luku 1: Aloittaminen...3

Luku 1: Aloittaminen...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Sisällys 2 Sisällys Luku 1: Aloittaminen...3 1.1 Asennuksen jälkeiset toimet...4 1.1.1 Tilauksen hallinta...4 1.1.2 Tuotteen avaaminen...4 1.2 Tietokoneen suojauksen varmistaminen...4

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE ANTI-VIRUS FOR SERIES 60 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859429

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE ANTI-VIRUS FOR SERIES 60 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859429 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE ANTI-VIRUS FOR SERIES 60. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE ANTI-VIRUS FOR SERIES

Lisätiedot

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Sisällys F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Sisällys Luku 1: Aloittaminen...3 1.1 Tilauksen hallinta...4 1.2 Tietokoneen suojauksen varmistaminen...4 1.2.1 Suojaustilakuvakkeet...4

Lisätiedot

F-Secure Mobile Anti-Virus for Series 60. Käyttöopas

F-Secure Mobile Anti-Virus for Series 60. Käyttöopas F-Secure Mobile Anti-Virus for Series 60 Käyttöopas F-Secure ja kolmiosymboli ovat F-Secure Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja F-Securen tuotenimet sekä symbolit ja logot ovat F-Secure Corporationin

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security

F-Secure Mobile Security F-Secure Mobile Security Series 80 -laitteille Käyttöopas F-Secure ja kolmiosymboli ovat F-Secure Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja F-Securen tuotenimet sekä symbolit ja logot ovat F-Secure Oyj:n

Lisätiedot

Tuotetta koskeva ilmoitus

Tuotetta koskeva ilmoitus Suojaus Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle

Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle ennen asennusta poista vanha virustorjunta koneeltasi (F-Secure tai jokin muu virustorjuntaohjelma) ja käynnistä kone uuelleen F-Securen tapauksessa

Lisätiedot

Sonera Desktop Security Asennusohje 2005

Sonera Desktop Security Asennusohje 2005 Sonera Desktop Security Asennusohje 2005 Sonera Desktop Security - Asennusohje 2 (10) Tervetuloa Sonera Desktop Security -palvelun käyttäjäksi! Tässä dokumentissa on yleisellä tasolla kuvattu Sonera Desktop

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN 2 REKISTERÖINTI Avaa saamasi SAFE -linkki tai mene ostamastasi tuotepakkauksesta löytyvään osoitteeseen. 2 Täytä lomake ja valitse vahva salasana. Klikkaa Luo käyttäjätili.

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö

F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö Tässä ohjeessa käsitellään: 1. Ohjelmiston asennuksen jälkeen. 1.1 Käyttöasetusten ja toiminnan tarkistus --> 2. Käyttäjäkohtaisten asetuksien muokkaaminen

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Huawei E3276s ohjelmistopäivitys

Huawei E3276s ohjelmistopäivitys Huawei E3276s ohjelmistopäivitys 1. Aloita kytkemällä nettitikku tietokoneen USB-porttiin. Jos nettitikku ei ole aikaisemmin ollut käytössä tässä tietokoneessa, niin hetken päästä aukeaa Mobile Broadband

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Connection Manager -käyttöohje

Connection Manager -käyttöohje Connection Manager -käyttöohje 1.0. painos 2 Sisältö Tee yhteysongelmien vianmääritys 10 Tietoja yhteydenhallintasovelluksesta 3 Näin pääset alkuun 3 Avaa yhteydenhallintasovellus 3 Tarkista nykyisen yhteyden

Lisätiedot

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas EPSON-digitaalikamera / Digitaalikamera Ohjelmisto-opas Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä julkaisusta ei saa jäljentää, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin elektronisesti,

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot

T&M Autori Versio Series 60 -puhelimiin

T&M Autori Versio Series 60 -puhelimiin T&M Autori Versio 5.0.0 Series 60 -puhelimiin Asennusohje 19. huhtikuuta 2010 TIETOMEKKA T&M Autori asennusohje - 2 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO 2 1. YLEISTÄ 3 2. UUDEN MUISTIKORTIN ASENNUS 3 3. T&M

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun.

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. StorageIT 2006 varmuuskopiointiohjelman asennusohje. Hyvä asiakkaamme! Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. Ennen asennuksen aloittamista Varmista, että

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Sisältö Chat.........4

Sisältö Chat.........4 Chat 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

GroupWise Calendar Publishing Host User

GroupWise Calendar Publishing Host User GroupWise 8 Calendar Publishing Host User 8 17. lokakuu 2008 Novell GroupWise Calendar Publishing Host User PIKAKÄYNNISTYS www.novell.com YLEISTÄ Novell GroupWise Calendar Publishing Host User on Web-pohjainen

Lisätiedot

Asentaminen Android-laitteeseen

Asentaminen Android-laitteeseen Asentaminen Android-laitteeseen Huomaa! Tarkempia tietoja ohjelmien asentamisesta saat tarvittaessa puhelimesi käyttöoppaasta. MyMMX mobile -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen: 1. Avaa laitteesi

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut

Lisätiedot

Online-jako 2.0 Nokia N76-1

Online-jako 2.0 Nokia N76-1 Online-jako 2.0 Nokia N76-1 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan. Nokia ei omista

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Ohjattu asetusten luonti painos

Ohjattu asetusten luonti painos Ohjattu asetusten luonti 3.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA OBSERVATION CAMERAN KÄYTTÖLIITTYMÄSOVELLUS. Copyright 2003 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään Päivämäärä: 28.11.03, ver. 1.

PIKAOPAS NOKIA OBSERVATION CAMERAN KÄYTTÖLIITTYMÄSOVELLUS. Copyright 2003 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään Päivämäärä: 28.11.03, ver. 1. PIKAOPAS NOKIA OBSERVATION CAMERAN KÄYTTÖLIITTYMÄSOVELLUS Copyright 2003 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään Päivämäärä: 28.11.03, ver. 1.0 Sisällys 1. JOHDANTO...1 2. OHJELMISTON ASENTAMINEN...1 3. SOVELLUKSEN

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Tämä CD sisältää Norton Internet Security -ohjelmiston, joka on suunniteltu turvaamaan yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi online-tilassa. Se sisältää

Lisätiedot

Lataa-sovellus. 1. painos

Lataa-sovellus. 1. painos Lataa-sovellus 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus)

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) Microsoft Windows Vista Business Microsoft Winodows 7 Professional Upgrade

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi ja kenelle

Lisätiedot

PÄIVITÄ TIETOKONEESI

PÄIVITÄ TIETOKONEESI PÄIVITÄ TIETOKONEESI SAMPOLAN KIRJASTO TIETOTORI Sammonkatu 2 33540 Tampere 040 800 7816 tietotori.sampola@tampere.fi PÄIVITÄ TIETOKONEESI 2(16) Sisällys 1. Mihin päivityksiä tarvitaan?... 3 1.1. Windowsin

Lisätiedot

VIP Softphone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Softphone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Softphone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP Softphonen asentamiseksi tietokoneellesi. lla olevat yksinkertaiset

Lisätiedot

Online-jako painos

Online-jako painos Online-jako 3.1 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

Online karttapäivitys

Online karttapäivitys Online karttapäivitys Online karttapäivitystä koskevia yleisiät tietoja Karttatietoja päivitetään jatkuvasti, koska ne vanhenevat. Multimediajärjestelmässä päivittämisen voi tehdä seuraavilla tavoilla:

Lisätiedot

Basware Supplier Portal

Basware Supplier Portal Basware Supplier Portal Pikaohje Toimittajille (Toukokuu 2011) Prosessin yleiskatsaus Basware Supplier Portal on tarkoitettu toimittajaorganisaatioille (joita kutsutaan jäljempänä toimittajiksi). Järjestelmän

Lisätiedot

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle 3.2.2015 Esa Väistö Sisällysluettelo 2 (8) Office2013 ProPlus asennus opiskelijoille ja opettajille... 3 Asennus Windows työasemaan... 3 Asennus

Lisätiedot

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile Windows Phone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero AG Sivu 1 Tietoja tekijänoikeudesta ja tavaramerkistä Tämä opaskirjanen ja sen sisältö on Nero AG:n omaisuutta ja suojattu tekijänoikeudella. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot

Garmin Astro ohjelmistopäivitys

Garmin Astro ohjelmistopäivitys Garmin Astro ohjelmistopäivitys Laitteen ohjelmisto päivitys kannattaa suorittaa silloin tällöin. Ohjelmistopäivityksellä voit saada laitteeseesi uusia ominaisuuksia ja parannuksia vanhoihin ominaisuuksiin.

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti Asennusopas VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA MOBILE PHONES Ltd ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet DTN-10 ja DTN-11 noudattavat Euroopan neuvoston

Lisätiedot

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki.

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Suojaus Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Online-tulostus 4.0. 1. painos

Online-tulostus 4.0. 1. painos Online-tulostus 4.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

Norton AntiVirus Online -käyttöopas

Norton AntiVirus Online -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Online -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0

Lisätiedot

Ennen varmenteen asennusta varmista seuraavat asiat:

Ennen varmenteen asennusta varmista seuraavat asiat: NAPPULA-VARMENTEEN ASENNUSOHJE 1/17 Suosittelemme käyttämään Nappulaa uusimmalla versiolla Firefox- tai Chrome- tai Applen laitteissa Safariselaimesta. Tästä dokumentista löydät varmenteen asennusohjeet

Lisätiedot

Mobiililaitteiden ja sovellusten tietoturvallisuus mihin tulee kiinnittää huomiota?

Mobiililaitteiden ja sovellusten tietoturvallisuus mihin tulee kiinnittää huomiota? Mobiililaitteiden ja sovellusten tietoturvallisuus mihin tulee kiinnittää huomiota? Sisällys Tietoturvauhkia Sovellusten tietoturvallisuus» 1. Sovelluskaupat» 2. Sovelluksen tekijä» 3. Käyttöoikeudet»

Lisätiedot

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

Ohjelman Suositukset. Luku 5 Suositukset

Ohjelman Suositukset. Luku 5 Suositukset Luku 5 Suositukset Suositukset ovat asetuksia jotka määräävät kuinka ZoomText käynnistyy, lopettaa ja esiintyy Windows työpöydällä käytön aikana. Aktivoimalla Automaattiset Päivitykset, aina ZoomTextin

Lisätiedot

Viljo-Praktiikka ja Kirjanpito -ohjelman versio 3.0 asennusohje

Viljo-Praktiikka ja Kirjanpito -ohjelman versio 3.0 asennusohje 1 Viljo-Praktiikka ja Kirjanpito -ohjelman versio 3.0 asennusohje Uuden version asennusvaiheet: 1. Asenna tietokanta (SQL Server 2005 Express-versio) Katso erillinen asennusohje: SQL Server 2005 Express

Lisätiedot

Yhteydenhallinta-käyttöohje

Yhteydenhallinta-käyttöohje Yhteydenhallinta-käyttöohje 1.0. painos FI 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

Lisätiedot

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI 1 RAY MOBIILIASIAKASKORTTI Mobiiliasiakaskortti on matkapuhelimeen ladattava kortti, joka toimii perinteistä muovista asiakaskorttia vastaavana näyttökorttina. Siihen on personoitu asiakkaan nimi, asiakasnumero

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N76 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sovellussivusto

Käyttöohjeet. Sovellussivusto Käyttöohjeet Sovellussivusto SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...2 Oppaassa käytetyt symbolit...2 Vastuuvapauslauseke...3 Huomautuksia...3 Mitä sovellussivustolla voi tehdä... 4 Ennen sovellussivuston

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Elisa Mobiiliturva. Käyttöohje Android. (esim. Samsung- Sony-, Huawei- ja LG-älypuhelimet ja -tabletit)

Elisa Mobiiliturva. Käyttöohje Android. (esim. Samsung- Sony-, Huawei- ja LG-älypuhelimet ja -tabletit) Elisa Mobiiliturva Käyttöohje Android (esim. Samsung- Sony-, Huawei- ja LG-älypuhelimet ja -tabletit) 1. Elisa Mobiiliturvan asennus... 3 2. Varkaudeneston käyttöönotto... 3 Laitteen lukitseminen etäkohteesta...

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Poista tietokoneessa olevat Java ja asenna uusin Java-ohjelma

Poista tietokoneessa olevat Java ja asenna uusin Java-ohjelma Poista tietokoneessa olevat Java ja asenna uusin Java-ohjelma Jos käytät verkkopankkia kotikoneeltasi, toimi näiden ohjeiden mukaan. Jos käytät verkkopankkia työpaikkasi tietokoneelta, anna ohjeet työpaikan

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

VHOPE-sovelluksen ja VHOPE-kirjastotiedostojen asentaminen

VHOPE-sovelluksen ja VHOPE-kirjastotiedostojen asentaminen VHOPE-sovelluksen ja VHOPE-kirjastotiedostojen asentaminen Vaihe 1: Asenna VHOPE PC:hen täytyy asentaa VHOPE-sovellus, ennen kuin USB-muistitikun esitysaineistoa voidaan ryhtyä käyttämään. VCN (Volvo Corporate

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto

Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto Protecting the irreplaceable f-secure.com Sovelluksen lataus Tilattuaan Mobiiliturva palvelun, asiakas saa Android-laitteeseensa latauslinkin*, jota klikkaamalla sovellus

Lisätiedot

Maventa Connector Käyttöohje

Maventa Connector Käyttöohje Maventa Connector Käyttöohje 17.4.2015 Sisällys 1. Esittely... 2 1.1. Käytön edellytykset... 2 1.2. Tuetut aineistomuodot... 2 2. Asennustiedosto... 3 2.1. Sisäänkirjautuminen... 7 3. Asetuksien määrittäminen...

Lisätiedot

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI 1 RAY MOBIILIASIAKASKORTTI Mobiiliasiakaskortti on matkapuhelimeen ladattava kortti, joka toimii perinteistä muovista asiakaskorttia vastaavana näyttökorttina. Siihen on personoitu asiakkaan nimi, asiakasnumero

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Nokia Internet Modem Käyttöohje

Nokia Internet Modem Käyttöohje Nokia Internet Modem Käyttöohje 9216562 1. painos FI 1 2009 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

MAC. Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

MAC. Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä MAC Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haitallista koodia vastaan. Alun perin palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä

Lisätiedot