NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010 1 (26) KIRKKONEUVOSTO Kokous 15.12.2010. Keskiviikko 15.12.2010 klo 16.30-19.00"

Transkriptio

1 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 157 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 KN 158 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 3 KN 159 KIRKKOVALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 3 KN 160 HAUTAUSMAAN ERITYISAMMATTIMIEHEN TEHTÄVÄN HOITAMINEN 4 KN 161 KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALITSE- MINEN 6 KN 162 KIRKKOVALTUUSTON SUHTEELLISTEN VAALIEN VAALILAUTAKUNNAN ASETTA- MINEN 7 KN 163 TILINTARKASTAJIEN JA VARATILINTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 8 KN 164 KIRKKONEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VAALI 9 KN 165 KIRKKONEUVOSTON MUIDEN JÄSENTEN VAALI 10 KN 166 KIRKKONEUVOSTON JÄSENTEN VARAJÄSENTEN VAALI 11 KN 167 YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI 12 KN 168 PALVELUN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI 13 KN 169 KASVATUKSEN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI 14 KN 170 KIINTEISTÖJOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI 15 KN 171 JÄSENEN JA VARAJÄSENEN VALITSEMINEN SAIRAALASIELUNHOIDON JOHTO- KUNTAAN 16 KN 172 KOLEHDIT TAMMI-KESÄKUUSSA KN 173 SEURAKUNNAN SAATAVIEN PERINTÄ JA LUOTTOTAPPIOT 21 KN 174 ARJA LAITISEN VALTUUSTOALOITE ALAIKÄISTEN TUPAKANPOLTOSTA 22 KN 175 RIPPIKOULUN RYHMÄKOON YLITYSANOMUS URHATUN RIPPIKOULUIHIN VUONNA KN 176 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 24 KN 177 ILMOITUSASIAT 25 KN 178 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS 26 Puheenjohtaja Kirkkoherra Lauri Salminen

2 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko klo Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone Salminen Lauri puheenjohtaja Gregorwich Anneli Heinonen Jouko Kanerva Jari Lehtimäki Raija Nenonen Aino Setälä Unto Torikka Marja-Liisa Varhi Hannu poissa Muut osallistujat Suomi Esko J., kirkkovaltuuston puheenjohtaja Salminen Pentti, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Koskimäki Eeva, kasvatuksen toimialajohtaja Mäkinen Tuula, palvelun toimialajohtaja Reinikainen Kimmo, yleisen seurakuntatyön toimialajohtaja Pispa Heli, talousjohtaja, kirkkoneuvoston sihteeri poissa poissa ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Lauri Salminen PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Nokialla Heli Pispa Allekirjoitukset Aino Nenonen Unto Setälä PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Todistaa

3 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 157 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS - Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KN 158 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT - Valitaan pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirja tarkastetaan maanantaina Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Aino Nenonen ja Unto Setälä. KN 159 KIRKKOVALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA - Merkitään tiedoksi kirkkovaltuuston pidetyn kokouksen pöytäkirja ja todetaan päätösten lainmukaisuus. Kokouksen päätökset todettiin lainmukaisiksi. Pöytäkirja merkittiin tiedoksi.

4 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 160 HAUTAUSMAAN ERITYISAMMATTIMIEHEN TEHTÄVÄN HOITAMINEN Hautausmaan erityisammattimiehen työsuhteinen toimi on ollut täyttämättä alkaen. Kiinteistötoimi ja hautaustoimi ovat yhdessä suunnitelleet kiinteistöjen piha-alueiden hoidon siirtämistä hautaustoimen tehtäväksi, koska hautaustoimella on työhön tarvittava ammatillinen osaaminen. Lisäksi monitaitoista ammattitaitoa omaavien henkilöresurssien käyttö joustavasti Nokian seurakunnan eri työtehtävissä on kokonaisuuden kannalta kustannustehokkaampaa kuin useiden eri henkilöiden palkkaaminen kausiluontoisesti eri tehtäviin. Aiempina vuosina mm. kiinteistötoimeen on palkattu 6 kk määräajaksi pihaalueiden hoitaja. Vuonna 2011 kiinteistötoimeen ei palkata piha-alueiden hoitajaa. Lisäksi ulkopuolisten palveluiden hankintaa on urakoinneissa vähennetty huomattavasti. Lisäksi saavutetaan säästöjä hautaustoimen sijaisten ja nykyisen henkilökunnan ylityökustannuksissa. Erityisammattimiehen toimen täyttäminen on välttämätöntä, jotta saadaan työajat järjestettyä työaikalakia noudattavaksi ja turvattua sovitut hautaukset pidettäväksi ajallaan. Tämä suunnitelma on jo huomioitu vuoden 2011 talousarviossa. Erityisammattimiehen työhön kuuluu hautausten ohjaus. Hän suunnittelee jokaisen hautaan ohjauksen tapauskohtaisesti erityisolosuhteet huomioon ottaen. Työ vaatii surevien omaisten kohtaamista ja opastamista. Tehtäviin kuuluvat myös esim. vainajien säilytystiloista huolehtiminen, uurna - ja tuhkahautojen kaivu ja peitto, hautalaitteiden valmistus ja huoltotyöt, ristien ja hautamuistomerkkien asennukset, hautauksiin liittyvät valmistelu- ja viimeistelytyöt, hautausmaan kasteluverkoston ja sadetuslaitteiston huolto- ja korjaustyöt, erityisolosuhteissa tehtävät puiden kaadot, lumityöt ja liukkauden torjunta, nurmikoiden leikkuu ja käytävien haraukset, hautausmaan peruskunnostustyöt, koneiden ja laitteiden huollot sekä muiden erityisammattimiesten sijaistaminen. Asentaja-koneistaja Pekka Tuuri on hoitanut erityisammattimiehen työtehtäviä määräaikaisena välisen ajan. Pekka Tuurilla on 20 vuoden työkokemus asentaja-koneistajan tehtävistä. Hänellä on kokemusta myös LVIalalta sekä koneiden huolto- ja korjaustehtävistä. Lisäksi hänellä on 17 vuoden kokemus metsurintöistä, erityisosaamisena puiden kaato vaativissa olosuhteissa sekä n. 30 vuoden kokemus erilaisista maataloustöistä. Hän on käynyt surevan omaisen kohtaamisen koulutuksen ja hänestä on tullut erittäin positiivista palautetta surevien omaisten kohtaamisessa. 1. Kirkkoneuvosto päättää ottaa Pekka Tuurin hautausmaan erityisammattimiehen työsuhteeseen väliseksi ajaksi.

5 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) 2. Palkka määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Lisäksi maksetaan erityiset perusteet: muuttovoittoisuus, usean kiinteistön erikoisasiantuntemus, muuttuvat työskentelypaikat/olosuhteet (hautaustenohjaus). Muutoksenhaku hyväksyttiin. Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Nokian seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

6 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 161 KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALITSEMINEN Kirkkojärjestyksen 8. luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee itselleen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajatoimikaudeksi hyväksyttiin.

7 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 162 KIRKKOVALTUUSTON SUHTEELLISTEN VAALIEN VAALILAUTAKUNNAN ASETTAMINEN Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 17 :n mukaan ensimmäisessä kokouksessaan valtuusto asettaa keskuudestaan toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan, johon samalla valitaan kolme varsinaista ja kolme varajäsentä. Valtuusto määrää puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valituista jäsenistä. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1. että kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan valtuuston toimikaudeksi suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan, johon valitaan kolme varsinaista jäsentä ja kolme varajäsentä 2. että kirkkovaltuusto määrää valituista jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyttiin.

8 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 163 TILINTARKASTAJIEN JA VARATILINTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Valtuustokauden vaihtuessa on valittava seurakunnalle myös tilintarkastaja. Voimassa olevan taloussäännön 29 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten vähintään kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa kirkkojärjestyksen määräysten mukaisesti. Vähintään yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tulee olla KHT-, HTM- tai JHTT- tilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö. Yksi tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja voivat olla muun seurakunnan jäseniä. Kirkkojärjestyksen 15 luvun 10 pykälän voimaan tulleen muutoksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien tarkastamista varten joko vähintään yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan taikka näiden sijasta tilintarkastusyhteisön. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla Keskuskauppakamarin tilintarkastuslautakunnan hyväksymä KHT-tilintarkastaja, kauppakamarin tilintarkastusvaliokunnan hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja -talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT-tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön on määrättävä päävastuulliseksi tilintarkastajaksi KHT-, HTM- tai JHTT-tilintarkastaja. Lainsäädännön muutoksen takia seurakunnan tilintarkastus on järjestettävä taloussäännöstä poiketen Kirkkojärjestyksen määräysten mukaan. Tilintarkastuksen resurssien ja ammattitaidon varmistamiseksi olisi tarkoituksenmukaista järjestää tilintarkastus tulevalle kaudelle siten, että tilintarkastajaksi valittaisiin tilintarkastusyhteisö. Muilta osin tarkastustoiminta voitaisiin pitää ennallaan ja taloussäännön mukaisena. Tilintarkastusyhteisön valintaa varten pitää järjestää tarjouskilpailu hankintalain mukaisesti. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1. että seurakunnan tilintarkastusta varten valitaan vuosien tilintarkastusta hoitamaan tilintarkastusyhteisö kirkkojärjestyksen 15 luvun 10 :n mukaisesti. 2. että annetaan talousjohtajalle tehtäväksi järjestää hankintalain mukainen tarjouskilpailu tilintarkastusyhteisön valitsemiseksi. hyväksyttiin.

9 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 164 KIRKKONEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VAALI Kirkkolain 10 luvun 2 :n mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajana on kirkkoherra ja muina jäseninä varapuheenjohtaja sekä sen mukaan kuin ohjesäännössä määrätään, vähintään 5 ja enintään 11 muuta seurakuntavaaleissa vaalikelpoista henkilöä. Valituilla jäsenillä on henkilökohtaiset varajäsenet. Varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten vaali toimitetaan kirkkoneuvoston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden tammikuussa. Kirkkoneuvoston ohjesäännön 2 :n mukaan kirkkoneuvoston vaali toimitetaan siten, että ensin valitaan varapuheenjohtaja ja sitten muut jäsenet. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, - että kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan toimikaudeksi hyväksyttiin.

10 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 165 KIRKKONEUVOSTON MUIDEN JÄSENTEN VAALI Kirkkoneuvoston ohjesäännön 1 pykälän mukaan kirkkoneuvostoon kuuluvat virkansa puolesta kirkkoherra puheenjohtajana sekä valittuina jäseninä varapuheenjohtaja ja seitsemän muuta jäsentä. Valituilla jäsenillä on henkilökohtainen varajäsen. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee seitsemän jäsentä kirkkoneuvostoon toimikaudeksi hyväksyttiin.

11 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 166 KIRKKONEUVOSTON JÄSENTEN VARAJÄSENTEN VAALI Kirkkoneuvoston ohjesäännön 3 :n mukaan sitten, kun kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten vaali on toimitettu, valitaan eri vaalilla jäsenille varajäsenet. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja jäsenten henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudeksi hyväksyttiin.

12 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 167 YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI Yleisen seurakuntatyön johtokunnan johtosäännön 3 :n mukaan johtokunta on kirkkoneuvoston alainen ja kirkkovaltuusto valitsee toimikaudekseen johtokuntaan puheenjohtajan ja kahdeksan muuta jäsentä sekä kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Kirkkovaltuusto on kokouksessaan päättänyt, että johtokunnat nimetään johtosäännöstä poiketen toimikaudeksi, joka päättyy Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee yleisen seurakuntatyön johtokuntaan puheenjohtajan, kahdeksan muuta jäsentä sekä kullekin henkilökohtaisen varajäsenen vuodeksi hyväksyttiin.

13 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 168 PALVELUN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI Palvelun johtokunnan johtosäännön 3 :n mukaan johtokunta on kirkkoneuvoston alainen ja kirkkovaltuusto valitsee toimikaudekseen johtokuntaan puheenjohtajan ja kahdeksan muuta jäsentä sekä kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Kirkkovaltuusto on kokouksessaan päättänyt, että johtokunnat nimetään johtosäännöstä poiketen toimikaudeksi, joka päättyy Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee palvelun johtokuntaan puheenjohtajan, kahdeksan muuta jäsentä sekä kullekin henkilökohtaisen varajäsenen vuodeksi hyväksyttiin.

14 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 169 KASVATUKSEN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI Kasvatuksen johtokunnan johtosäännön 3 :n mukaan johtokunta on kirkkoneuvoston alainen ja kirkkovaltuusto valitsee toimikaudekseen puheenjohtajan ja kahdeksan muuta jäsentä sekä kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Kirkkovaltuusto on kokouksessaan päättänyt, että johtokunnat nimetään johtosäännöstä poiketen toimikaudeksi, joka päättyy Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee kasvatuksen johtokuntaan puheenjohtajan, kahdeksan muuta jäsentä sekä kullekin henkilökohtaisen varajäsenen vuodeksi hyväksyttiin.

15 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 170 KIINTEISTÖJOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI Kiinteistöjohtokunnan johtosäännön 3 :n mukaan johtokunta on kirkkoneuvoston alainen ja kirkkovaltuusto valitsee toimikaudekseen johtokuntaan puheenjohtajan ja kuusi muuta jäsentä sekä kolme varajäsentä siten, että alan asiantuntemus on laajasti edustettuna. Varajäsen siirtyy varsinaisen jäsenen tilalle valtuuston nimeämässä järjestyksessä. Kirkkovaltuusto on kokouksessaan päättänyt, että johtokunnat nimetään johtosäännöstä poiketen toimikaudeksi, joka päättyy Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että kirkkovaltuusto valitsee vuodeksi 2011 kiinteistöjohtokuntaan puheenjohtajan, kuusi muuta jäsentä sekä kolme varajäsentä siten, että alan asiantuntemus on laajasti edustettuna ja että varajäsen siirtyy varsinaisen jäsenen tilalle valtuuston nimeämässä järjestyksessä. hyväksyttiin.

16 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 171 JÄSENEN JA VARAJÄSENEN VALITSEMINEN SAIRAALASIELUNHOIDON JOHTOKUNTAAN Sopimus sairaalasielunhoidon järjestämisestä Tampereen alueen sairaaloissa on voimassa lukien. Sairaalasieluhoitotyötä johtaa ja valvoo Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän sairaalasielunhoidon johtokunta yhteisen kirkkoneuvoston alaisena. Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto valitsee sairaalasielunhoidon johtokuntaan neljäksi vuodeksi puheenjohtajan ja kolme jäsentä sekä heille jokaiselle henkilökohtaiset varajäsenet. Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven kirkkovaltuustot valitsevat sairaalasielunhoidon johtokuntaan kukin neljäksi vuodeksi kerrallaan yhden jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että valtuusto valitsee Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymän sairaalasieluhoidon johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi hyväksyttiin.

17 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 172 KOLEHDIT TAMMI-KESÄKUUSSA 2011 Seurakunnassa tulee laatia suunnitelma vuoden aikana koottavista kolehdeista. Kirkkoneuvosto vahvistaa suunnitelman Nokian kirkon päiväjumalanpalveluksissa kannettavista kolehdeista. Suunnitelma voidaan laatia koko vuodeksi tai työkausittain. Nokian seurakunnassa suunnitelma on tehty puolivuosittain. Kirkkohallitus ja tuomiokapituli ovat jo määränneet etukäteen suuren osan kolehdeista ja tätä pitää noudattaa, ellei ole erityisen painavaa syytä siirtää virallista kolehtia toiselle pyhäpäivälle. Sivukirkoissa noudatetaan pääsääntöisesti samaa kolehtilistaa. Kolehtisuunnitelma tammi-kesäkuulle 2011: la 1.1. su 2.1. to 6.1. su 9.1. su ti ke su su su 6.2. Uudenvuodenpäivä Idän työlle/upe Poutiainen 2. sunnuntai joulusta Herättäjäyhdistykselle Loppiainen Evankelioimistyölle Etiopiassa, Suomen Lähetysseura ry 1. sunnuntai loppiaisesta Hiljaisuuden retriittien ja hiljaisuuden viljelyn ja edistämiseen ja tunnetuksi tekemiseen sekä retriitinohjaajakoulutuksen järjestämiseen, Hiljaisuuden Ystävät ry 2. sunnuntai loppiaisesta Helsingin Raamattukoulusäätiölle Kristittyjen ykseyden rukouspäivä Hengen uudistus kirkossamme ry:lle Pyhän Henrikin muistopäivä Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:lle 3. sunnuntai loppiaisesta Kristittyjen ykseyden edistämiseen, Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry 4. sunnuntai loppiaisesta Hiippakunnan diakonia- ja yhteiskunnalliselle työlle Kynttilänpäivä Yhteisvastuukeräykselle, lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Suomessa ja Mosambikissa, Kirkkopalvelut ry

18 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) su su su su 6.3. ke 9.3. su su su su 3.4. su su ma ti sunnuntai loppiaisesta Japanissa tehtävään raamattukoulutyöhön sekä kansallisten pappien kouluttamiseen, Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä 3. sunnuntai ennen pääsiäistä Suomen Kristillisen Työväen Liitto ry:lle 2. sunnuntai ennen pääsiäistä Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien työlle, Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat r.y Laskiaissunnuntai Katastrofirahastolle, Kirkon Ulkomaanapu Tuhkakeskiviikko Hongkongin nimikkokohteelle, SLS 1. paastonajan sunnuntai (Invocavit) Thaimaan luterilaisen kirkon diakoniatyölle, Suomen Lähetysseura ry 2. paastonajan sunnuntai (Reminiscere) Hiippakunnan lähetystyölle Marian ilmestyspäivä Nuoriso- ja opiskelijatyöhön, Herättäjä-Yhdistys ry 4. paastonajan sunnuntai Uusien seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön Etiopiassa, Japanissa ja Venäjällä, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys 5. paastonajan sunnuntai Seurakuntien Lapsityön Keskukselle Palmusunnuntai Raamattuopetukseen ja nuorisotyöhön, Suomen Raamattuopiston Säätiö Hiljaisen viikon maanantai ---- Hiljaisen viikon tiistai ----

19 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) ke to pe la su ma su 1.5. su 8.5. su su su to 2.6. su 5.6. Hiljaisen viikon keskiviikko ---- Kiirastorstai Ystävyysseurakunta Kihelkonnalle Pitkäperjantai Ahdingossa olevien henkilöiden taloudelliseen avustamiseen Suomessa, Kirkon diakoniarahasto, Kirkkohallitus Pääsiäisyö Suomen Lähetysseuralle, kerätään ovilla Pääsiäispäivä Heikoimmassa asemassa olevien perheiden tukemiseen kehitysmaissa, Kirkon Ulkomaanapu 2. pääsiäispäivä Raamatunlukijain Liitto ry:lle 1. sunnuntai pääsiäisestä (Quasimodogeniti) Lukutaito-ohjelmiin yhteistyössä paikallisten Pipliaseurojen kanssa, Suomen Pipliaseura 2. sunnuntai pääsiäisestä (Misericordia Domini) Seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen ja kehittämiseen, Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus PTK ry 3. sunnuntai pääsiäisestä (Jubilate) Lahden Kirkkopäiville 2011, Kirkkopalvelut ry 4. sunnuntai pääsiäisestä (Cantate) Oman seurakunnan perhetyölle 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate) Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa, Kirkon Ulkomaanapu Helatorstai Oman seurakunnan diakoniatyölle 6. sunnuntai pääsiäisestä (Exaudi) Seurakunnissa tehtävän nuorisotyön tukemiseen ja kehittämiseen, Nuorten Keskus ry

20 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) su su la su Helluntaipäivä Kolumbian kirkon työlle, Suomen Lähetysseura ry Pyhän Kolminaisuuden päivä Inkerin kirkon 400-vuotisjuhlakolehti, Kirkon Ulkomaanapu Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä) Oman seurakunnan rippikoulutyölle 2. sunnuntai helluntaista Kiinan raamattutyöhön, Suomen Pipliaseura Kirkkoherra ehdottaa - Kirkkoneuvosto hyväksyy kolehtisuunnitelmaehdotuksen Nokian kirkkoa varten tammikuu-kesäkuu hyväksyttiin. Muutoksenhaku Tiedoksi Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Nokian seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3). kirkkoherranvirasto

21 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 173 SEURAKUNNAN SAATAVIEN PERINTÄ JA LUOTTOTAPPIOT Kirkkoneuvoston tekemän päätöksen mukaisesti saatavien perintää hoitaa Intrum Justitia Oy. Luottotappioksi kirjattavia saatavia on yhteensä 337,28 euroa ja ne jakaantuvat seuraavasti: tilinro/kustannuspaikka Seurakuntakeskus 40, Rippikoulutyö 160, Kirkkoherranvirasto 6, Perhetyö 8, Koskenmäen srk-talo 99, Siuron kirkko 23,13 Saatavat ovat Intrum Justitia Oy:n perinnän lopetus -ilmoituksista vuonna 2010 ja seurakunnan laskuja vuosilta Luottotappiokirjausten perusteena on saatavien pienuus, jolloin ei kannata ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin tai se, että asiakas on varaton. - kirkkoneuvosto hyväksyy seurakunnan saatavista kirjattavaksi luottotappioihin 337,28 euroa. hyväksyttiin. Muutoksenhaku Tiedoksi Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Nokian seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3). Taloussihteeri

22 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 174 ARJA LAITISEN VALTUUSTOALOITE ALAIKÄISTEN TUPAKANPOLTOSTA JK KN Kasvatuksen johtokunta käsitteli kokouksessaan Arja Laitisen valtuustoaloitetta, joka koski rippikoululaisten tupakanpolttoa rippileireillä (Kasvatuksen johtokunta 2/ ). Asiaa selvittämään perustettiin työryhmä. Ennen kuin työryhmä ennätti kokoontua, tupakkalaki muuttui alkaen. Lainsäädäntö kielsi alle 18-vuotiailta myös tupakkatuotteiden hallussapidon aikaisempaa lainsäädäntöä tiukentaen. Valtion lainsäädännön muutos tupakkalaissa velvoittaa luonnollisesti toimimaan sen mukaisesti. Kirkkohallituksen yleiskirje 41/2010 käsittelee lainmuutosta seurakuntien näkökulmasta (liite 1). Kasvatuksen toimialajohtaja: ehdotus Johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että Arja Laitisen valtuustoaloite ei aiheuta lisätoimia, koska tupakkalaki muuttui ja velvoittaa seurakuntia. : hyväksyttiin. Muutoksenhaku: Päätöksestä ei saa tehdä kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan oikaisuvaatimusta, kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla ryhtyä julkisista hankinnoista annetun lain mukaiseen hakemusmenettelyyn, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Kirkkoherra ehdottaa Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle - että Arja Laitisen valtuustoaloite ei aiheuta lisätoimia, koska tupakkalaki muuttui ja velvoittaa seurakuntia. hyväksyttiin.

23 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 175 RIPPIKOULUN RYHMÄKOON YLITYSANOMUS URHATUN RIPPIKOULUIHIN VUONNA 2011 JK KN Piispainkokouksen hyväksymässä rippikoulusuunnitelmassa todetaan rippikouluryhmän koosta seuraavaa: Rippikouluryhmän koko on enintään 25 nuorta. Kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto voi poikkeustapauksessa päättää ryhmäkoon ylittämisestä. Vuonna 2011 rippikoululaisten ikäluokka on suurempi kuin kuluvana vuonna. Mahdollisten jälki-ilmoittautumisten ja muiden käytännön syiden takia ryhmäkoon ylittäminen tarvittaessa yhdellä lisää liikkumavaraa Urhatun leirien rippikoululaisten suhteen. Kasvatuksen toimialajohtaja: ehdotus Johtokunta esittää, että kirkkoneuvosto hyväksyy Urhatun rippikoulujen 2011 ryhmäkoon ylityksen tarvittaessa yhdellä henkilöllä, jos olosuhteet niin vaativat. : hyväksyttiin. Muutoksenhaku: Päätöksestä ei saa tehdä kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan oikaisuvaatimusta, kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla ryhtyä julkisista hankinnoista annetun lain mukaiseen hakemusmenettelyyn, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Kirkkoherra ehdottaa - kirkkoneuvosto hyväksyy vuoden 2011 Urhatun rippikoulujen ryhmäkoon ylityksen tarvittaessa yhdellä henkilöllä, jos olosuhteet niin vaativat. hyväksyttiin.

24 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 176 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Viranhaltija numerot Kirkkoherra Talousjohtaja Kasvatuksen toimialajohtaja Johtava diakoniaviranhalt./palvelun toimialajohtaja Yleisen seurakuntatyön toimialajohtaja Kiinteistöpäällikkö - Merkitään tiedoksi viranhaltijapäätökset. Viranhaltijapäätökset merkittiin tiedoksi.

25 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 177 ILMOITUSASIAT Vapaaehtoistyön suunnitelma Vapaaehtoistyön suunnitelman laatiminen on kesken. Vapaaehtoistyön koordinointi on palvelun toimialajohtajan valmisteltavana ja tuodaan kirkkoneuvoston käsiteltäväksi myöhemmin. Kirkkohallituksen yleiskirje 40/2010 Keskusrahastomaksut ja Kiel-eläkemaksut vuonna 2011 Kirkkohallituksen yleiskirje 41/2010 Uuden tupakkalain seurauksista seurakuntien työssä Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje A11/2010 Kirkon henkilöstön kehittämissopimus Kirkkohallituksen ja kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet löytyvät www-sivuilta osoitteesta: - Merkitään tiedoksi ilmoitusasiat. Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi.

26 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (26) KN 178 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS Puheenjohtaja antoi kirkkolain mukaisen muutoksenhakuohjauksen ja päätti kokouksen.

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (12) KIRKKOVALTUUSTO Kokous 28.1.2015. Keskiviikko 28.1.2015 klo 18.00-19.00. Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (12) KIRKKOVALTUUSTO Kokous 28.1.2015. Keskiviikko 28.1.2015 klo 18.00-19.00. Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.1.2015 klo 18.00-19.00 Paikka Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS JA KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJA

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 16.1.2013. Keskiviikko 16.1.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 16.1.2013. Keskiviikko 16.1.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 16.1.2013 klo 16.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 6 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 7 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 86 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 87 KOKOUKSEN

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2010 1 (19) KIRKKONEUVOSTO Kokous 24.11.2010. Keskiviikko 24.11.2010 klo 16.30-20.45 tauko 19.20-19.

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2010 1 (19) KIRKKONEUVOSTO Kokous 24.11.2010. Keskiviikko 24.11.2010 klo 16.30-20.45 tauko 19.20-19. NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2010 1 (19) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 24.11.2010 klo 16.30-20.45 tauko 19.20-19.25 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 137 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus 4 Ääntenlaskijat 5 Työjärjestys 6 n puheenjohtajan

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1 (9) Kirkkovaltuusto Kokous 22.9.2010. Keskiviikko 22.9.2010 klo 18.00-21.58 tauko klo 20.00-20.10 ja 21.15-21.

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1 (9) Kirkkovaltuusto Kokous 22.9.2010. Keskiviikko 22.9.2010 klo 18.00-21.58 tauko klo 20.00-20.10 ja 21.15-21. NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 22.9.2010 klo 18.00-21.58 tauko klo 20.00-20.10 ja 21.15-21.30 Paikka Seurakuntakeskus KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 Kokousaika: Ti 21.12.2010 Klo 18.30-19.56 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 128 Kokouksen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (15) KIRKKONEUVOSTO Kokous 16.1.2013. Keskiviikko 16.1.2013 klo 16.30-19.20. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (15) KIRKKONEUVOSTO Kokous 16.1.2013. Keskiviikko 16.1.2013 klo 16.30-19.20. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 16.1.2013 klo 16.30-19.20 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 6 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 7 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 17.11.2011 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.05.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.5.-17.6.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (15) Kirkkoneuvosto Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (15) Kirkkoneuvosto Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 28.4.2010 klo 16.30-18.41 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 51 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00-18.55 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 liite sivu 14 13 KOKOUKSEN AVAUS 15 13 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 27 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 5.5.2009 klo 17.00-17.50 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Läsnä Gärdström Keijo pj. Aaltonen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro 5.1.2015 1 / 2015

Kirkkovaltuusto Pvm Nro 5.1.2015 1 / 2015 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 5.1.2015 1 / 2015 KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon iso sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS... 2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 91 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 92 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 32/2008 1.10.2008

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 32/2008 1.10.2008 KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 32/2008 1.10.2008 VUODEN 2009 KIRKKOKOLEHDIT Kirkkohallitus on tänään kirkkolain 22 luvun 2 :n nojalla määrännyt, että vuoden 2009 aikana on Turun arkkihiippakunnan sekä

Lisätiedot

16.9.2003. Nro 25/2003 1 (10) VUODEN 2004 KOLEHDIT

16.9.2003. Nro 25/2003 1 (10) VUODEN 2004 KOLEHDIT 16.9.2003 Nro 25/2003 1 (10) VUODEN 2004 KOLEHDIT Kirkkohallitus on tänään kirkkolain 22 luvun 2 :n nojalla määrännyt, että vuoden 2004 aikana on Turun arkkihiippakunnan sekä Tampereen, Oulun, Mikkelin,

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Yhteinen kirkkoneuvosto 14.1.2016 8 Yhteisen

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 2/2016. 9.2.2016 klo 18.30-19.40

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 2/2016. 9.2.2016 klo 18.30-19.40 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 2/2016 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 9.2.2016 klo 18.30-19.40 Läsnä: Kutsuttuna: Poissa: Kuusiranta Helena, pj, poistui :n

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 24.1.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 24.1.2019 klo 17.00, kahvit klo 16.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 1 (19) KIRKKONEUVOSTO Kokous 30.10.2013. Keskiviikko 30.10.2013 klo 16.30-19.00

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 1 (19) KIRKKONEUVOSTO Kokous 30.10.2013. Keskiviikko 30.10.2013 klo 16.30-19.00 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 1 (19) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 30.10.2013 klo 16.30-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 126 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 127 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

132 Puheenjohtaja Olavi Jouttijärvi avasi kokouksen. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

132 Puheenjohtaja Olavi Jouttijärvi avasi kokouksen. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika Tiistai 13.12..2011 klo 17.15-17.55 Paikka Seurakuntakoti Jäsenet läsnä = x poissa Raija Häkkinen ilm. laillisesta esteestä x Reijo Koskinen vpj. poissa Pentti Marttinen ilm. esteestä x varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014 1 KOKOUSAIKA 24.11.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Särkijärven leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (x) vpj Heimo Nordfors (x) j Tarja Hätönen (x) j Liisa Kivimäki (x) vj Minna Plihtari

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Päivään sidotut kolehdit 2015

Päivään sidotut kolehdit 2015 Kirkkohallituksen ja tuomiokapitulin määräämät kolehtikohteet Liite 1 to 1.1. Päivään sidotut kolehdit 2015 Alueneuvoston hyväksymät kolehtikohteet merkitty vihreällä värillä (Tammi-huhtikuu) Uudenvuodenpäivä

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 40 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Vuorossa ovat Kristiina Mustakallio ja Jouni Mykkänen.

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Vuorossa ovat Kristiina Mustakallio ja Jouni Mykkänen. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2014 Aika To 2.10.2014 klo 16.30 18.15 Paikka Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (13) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Ääntenlaskijoiden valinta 5 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2014 1 (9) KOKOUSAIKA 10.12.2014 klo 17.30 18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Päihde- ja kriminaalityöhön eri järjestöille, Kirkkohallituksen kautta. Kirkkohallitus (PL 210, 00131 Helsinki, viitenumeroluettelo)

Päihde- ja kriminaalityöhön eri järjestöille, Kirkkohallituksen kautta. Kirkkohallitus (PL 210, 00131 Helsinki, viitenumeroluettelo) 1 KAJAANIN SEURAKUNTA Kolehtisuunnitelma 1.1. 7.6.2015 to 1.1. Uudenvuodenpäivä Jeesuksen nimessä Tansanian syrjäseudulla asuvien lasten peruskoulutuksen tukemiseen Suomen Setlementtiliiton kautta. Suomen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17:15-19:41 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17:15-19:41 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 1/2016 1 (8) Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17:15-19:41 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Heino Juhani vara Itämetsä

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (8) Kirkkovaltuusto Kokous Maanantai klo

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (8) Kirkkovaltuusto Kokous Maanantai klo NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 4.1.2010 klo 17.00-17.27 Paikka Seurakuntakeskus KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 KV 2 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 22.1.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Paikka Seurakuntakoti, Pertunmaa Hannu Niskanen Raili Toivonen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 19.4.2010 Kokous 3/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 19.4.2010 Kokous 3/2010 Sivu 1 Kokous 3/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 17.30 19.15 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen, Eero jäsen Leinonen, Anja jäsen Lemberg,

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 6.3.2013. Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 6.3.2013. Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 31 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2010 1 (15) KIRKKOVALTUUSTO Kokous 8.12.2010

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2010 1 (15) KIRKKOVALTUUSTO Kokous 8.12.2010 NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2010 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.50 Kokous piti tauon klo 18.05-18.55 ansiomerkkien jakotilaisuutta varten. Paikka Seurakuntakeskus KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/Pöytäkirja 8/ (19)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/Pöytäkirja 8/ (19) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/Pöytäkirja 8/2018 1 (19) Aika Tiistaina 4.12.2018 klo 17.00 18.18 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 113 Kokouksen avaus 4 114 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien)

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSPAIKKA Asialuettelo: Kirkon seurakuntasali, Pilpalantie 1, Loppi 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen asialuettelo on nähtävänä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla perjantaista 7.1.2011 lähtien.

Kokouksen asialuettelo on nähtävänä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla perjantaista 7.1.2011 lähtien. K U U L U T U S Lopen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 18.1.2011 klo 18.30 kirkon seurakuntasalissa, Pilpalantie 1, Loppi. Kokouksen asialuettelo on nähtävänä kirkkoherranviraston

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 (18) KIRKKONEUVOSTO Kokous 21.5.2014. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 (18) KIRKKONEUVOSTO Kokous 21.5.2014. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 (18) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 21.5.2014 klo 15.00-18.00, tauko 15.30-15.45 ja 16.50-17.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 56

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015 AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle Haikka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Pöytäkirjan allekirjoittaminen 4. Pöytäkirjan

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/13.1.2011 Kirkkovaltuusto 1

HARTOLAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/13.1.2011 Kirkkovaltuusto 1 Kirkkovaltuusto 1 Aika Torstai 13.1.2011 klo 18.00-18.55 Paikka Seurakuntatalo, Sali 1. Läsnä Poissa Boren Mirja Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä Vesa Järvinen Hannu Kemppi Anne Kuisma Juha Laattala Reijo

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 101 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus Virtamo

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 1.6.2016

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 1.6.2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 1.6.2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika keskiviikkona 1.6.2016 klo 17-18 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti HUOM! Kokouksen jälkeen n.klo

Lisätiedot

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne 22 Aika Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 19.45 Paikka Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Eerikäinen

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA LISTA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 09.01.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2012 Aika Paikka 6.11.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali Tiedottaja Sonja Grönqvistin esittäytyminen. KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 29/2006 24.10.2006

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 29/2006 24.10.2006 KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 29/2006 24.10.2006 VUODEN 2007 KIRKKOKOLEHDIT Kirkkohallitus on tänään kirkkolain 22 luvun 2 :n nojalla määrännyt, että vuoden 2007 aikana on Turun arkkihiippakunnan sekä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto 9.12.2014. Kiukkonen Sirpa jäsen. Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto 9.12.2014. Kiukkonen Sirpa jäsen. Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen J Aika 9.12.2014 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero vara ( 177-179) Elo Veijo Kangas Anja vara Kiukkonen Sirpa Lindell Riitta Pihkala Isto Stenberg-Salonen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous Torstai klo

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous Torstai klo NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Torstai 19.9.2019 klo 17.45-17.55 Nokian Kerhola Lehteriluokka, Souranderintie 13 KN 55 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 10.3.2015. Tiistai 10.3.2015 klo 15.00-17.00. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 10.3.2015. Tiistai 10.3.2015 klo 15.00-17.00. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Tiistai 10.3.2015 klo 15.00-17.00 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 29.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 29.1.2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Torstaina 29.1.2015 klo 18.00 Seurakuntakoti, Pertunmaa Nikkinen Marjatta Hatara Anna-Liisa Hämäläinen Miia Judén Kaija Kangasniemi-Lehrbäck Outi Kilpinen Esko Lind Seija Mattila

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 2.10.2013 klo 14.00-16.47, tauko klo 15.05-15.20 ja 16.10.-16.20 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 4/2016. 5.4.2016 klo 18.00-19.00

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 4/2016. 5.4.2016 klo 18.00-19.00 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 4/2016 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 5.4.2016 klo 18.00-19.00 Läsnä: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja, pois, tilalla

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot