COMPONENTA OYJ Sivu 1 / 11

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "COMPONENTA OYJ Sivu 1 / 11"

Transkriptio

1 COMPONENTA OYJ Sivu 1 / 11 COMPONENTA OYJ:N HYBRIDILAINAN 2012 EHDOT 1. Lainan määrä Hybridilainan määrä on alustavasti enintään euroa. Lainamäärästä annetaan alustavasti enintään kappaletta euron nimellisarvoista lainaosuutta (Lainaosuus). 2. Lainan etuoikeusasema Hybridilaina on oman pääoman ehtoinen laina (Laina), joka on etuoikeusasemaltaan: a) huonommassa etuoikeusasemassa kuin muut Componenta Oyj:n (Yhtiö) velkasitoumukset (mukaan lukien Yhtiön nykyiset ja tulevat pääomalainat); b) paremmassa etuoikeusasemassa kuin Yhtiön muut omaan pääomaan luettavat erät; ja c) paremmassa etuoikeusasemassa kuin Yhtiön tulevaisuudessa mahdollisesti liikkeeseen laskemat vastaavat oman pääoman ehtoiset lainat (hybridilainat). Lainaosuuksien haltijoiden (Lainanhaltija) keskinäinen etuoikeus on sama. Yhtiön purkautuessa, konkurssissa ja yrityssaneerausmenettelyssä Lainaosuudet maksetaan vasta, kun Yhtiön kaikki yllä olevan etuoikeusjärjestyksen mukaan paremmalla etuoikeudella olevat velkojat ovat ensiksi saaneet täyden maksun. Lainalla ei ole takausta eikä muuta vakuutta. Lainaosuuksia ei voida käyttää kuittaukseen. Yhtiöllä ei ole liikkeeseenlaskupäivänä muita hybridilainoja. Niin kauan kuin Lainaosuudet eivät ole erääntyneet, Yhtiö ei saa laskea liikkeeseen tai eräännyttää muita oman pääoman ehtoisia lainoja, jotka olisivat etuoikeusasemaltaan samassa tai paremmassa asemassa kuin tämä Laina. Tämä ei rajoita Yhtiön oikeutta pääomalainojen liikkeeseenlaskuun kuitenkin niin, että kaikkien pääomalainojen yhteismäärä ei saa ylittää 10 prosenttia konsernitaseen loppusummasta eikä olla suurempi kuin euroa. 3. Lainan tarjoaminen Lainan liikkeeseenlasku edellyttää, että Yhtiö päättää toteuttaa samanaikaisesti yleisölle tarjottavan osakeannin. Lainan liikkeeseenlaskun järjestäjä on Alexander Corporate Finance Oy (Järjestäjä). Laina tarjotaan rajatulle joukolle valikoituja sijoittajia (private placement). Lainan vähimmäismerkintä on euroa eli kaksikymmentäviisi (25) Lainaosuutta.

2 COMPONENTA OYJ Sivu 2 / 11 Merkintäaika alkaa klo ja päättyy klo Ensimmäisenä merkintäpäivänä merkintöjä otetaan vastaan klo ja sen jälkeen merkintäaikana klo välisenä aikana. Kirjallisia merkintöjä otetaan vastaan Alexander Corporate Finance Oy:ssä, Aleksanterinkatu 19 A, Helsinki, puh. (09) Merkitsijät saavat toimintaohjeet merkintäpaikasta. Yhtiön hallitus (Hallitus) päättää ja ilmoittaa merkitsijöille merkintöjen hyväksymisestä tarjousajan päätyttyä. Hallitus päättää menettelystä mahdollisessa ali- ja ylimerkintätilanteessa. Hallituksella on oikeus korottaa Lainan ja annettavien Lainaosuuksien määrää ylimerkintätilanteessa. Lainaosuudet on maksettava viimeistään (Liikkeeseenlaskupäivä) merkintäpaikan hyväksymisilmoituksen yhteydessä antamien ohjeiden mukaisesti. Niillä merkintään oikeutetuilla sijoittajilla, joilla on Yhtiön Pääomalainaa 2009 (ISIN-koodi FI ), Pääomalainaa 2010 (ISIN-koodi FI ) (Pääomalaina tai Pääomalainat) tai Joukkovelkakirjalainaa 2010 (ISIN-koodi FI ), on oikeus käyttää Lainaosuuksien maksamiseen Pääomalainojen tai Joukkovelkakirjalainan pääomasta muodostuvaa saatavaa Yhtiöltä. Maksuun voidaan käyttää vain kokonaisia Pääomalainojen tai Joukkovelkakirjalainan lainaosuuksia. Pääomalainoihin tai Joukkovelkakirjalainaan perustuvaa korkosaatavaa ei voi käyttää merkintähinnan maksuun, vaan merkintähinnan maksuun käytettäville Pääomalainan tai Joukkovelkakirjalainan lainaosuuksille kertynyt maksamaton korko maksetaan Pääomalainan tai Joukkovelkakirjalainan lainaosuuksien haltijoille käteisellä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Hallituksella on oikeus hylätä merkintä osittain tai kokonaan ja allokoida Lainaosuudet uudelleen, ellei merkintää ole maksettu näiden ehtojen ja annettujen ohjeiden mukaisesti. 4. Lainan liikkeeseenlasku arvo-osuusjärjestelmässä ja Lainaosuuksiin liittyvät oikeudet Laina lasketaan liikkeeseen Euroclear Finland Oy:n (Euroclear) ylläpitämässä arvoosuusjärjestelmässä (OM-järjestelmä). Lainaosuudet kirjataan Lainanhaltijoiden arvo-osuustileille mahdollisimman pian Liikkeeseenlaskupäivän jälkeen arvo-osuusjärjestelmästä annetun lain ja arvo-osuustileistä annetun lain sekä Euroclearin määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Lainaosuudet eivät ole siirrettävissä ennen kuin ne on kirjattu arvo-osuusjärjestelmään. Lainanhaltija on oikeutettu Lainan pääomalle kertyvään korkoon kohdan 6 mukaisesti ja Lainan pääoman takaisinmaksuun kohdan 7 mukaisesti. 5. Lainan emissiokurssi Lainan emissiokurssi on 100 prosenttia.

3 COMPONENTA OYJ Sivu 3 / Korko a) Kiinteä korko Lainan pääomalle kertyy kiinteää vuotuista korkoa 12,0 % saakka. Korko kertyy todellisten päivien mukaan poislukien kunkin korkojakson ensimmäinen päivä ja mukaan lukien viimeinen päivä. Korko lasketaan todellisten päivien mukaan käyttäen jakajana lukua 365 (karkausvuonna 366). b) Vaihtuva korko alkaen Lainan pääomalle kertyvä korko muodostuu alkaen viitekorosta lisättynä 11,12 prosenttiyksikön marginaalilla. Viitekorko on 3 kuukauden euribor. Lainan korko on kuitenkin vähintään 12,0 % lisättynä 3 prosenttiyksiköllä. Viitekoron arvo määräytyy kaksi noteerauspäivää ennen uuden koronmääräytymisjakson alkamista kello Korko kertyy todellisten päivien mukaan poislukien kunkin korkojakson ensimmäinen päivä ja mukaan lukien viimeinen päivä. Korko lasketaan todellisten päivien mukaan käyttäen jakajana lukua 360. Järjestäjä ilmoittaa Yhtiölle kunkin korkojakson vaihtuvan koron viimeistään toisena pankkipäivänä kyseisen määrittelyn jälkeen. Pankkipäivällä tarkoitetaan päivää, jolloin pankit Helsingissä ovat avoinna. Jos viitekoron noteerausta ei ole saatavilla, Lainaan sovelletaan Järjestäjän päättämää ja Yhtiölle ilmoittamaa lähinnä vastaavaa viitekorkoa. Euribor on euroalueen rahamarkkinoiden viitekorko. Euriborkorot lasketaan euroalueella toimivien, parhaiksi luokiteltujen suurten pankkien antamien noteerausten pohjalta päivittäin kello 12 Suomen aikaa. c) Koronmaksupäivä Korko on maksettavissa vuosittain jälkikäteen 29.3, alkaen ja päättyen Tämän jälkeen korko on maksettavissa neljännesvuosittain jälkikäteen 29.3, 29.6, ja 29.12, alkaen (Koronmaksupäivä). d) Korkojakso Ensimmäinen korkojakso alkaa Lainan liikkeeseenlaskusta ja päättyy ensimmäiseen Koronmaksupäivään Kukin seuraava korkojakso alkaa edellisestä Koronmaksupäivästä ja päättyy seuraavaan Koronmaksupäivään. Viimeinen korkojakso päättyy päivään, jolloin Laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin.

4 COMPONENTA OYJ Sivu 4 / 11 e) Koronmaksun ehdot Yhtiöllä ei ole velvollisuutta maksaa korkojaksolta kertynyttä korkoa Koronmaksupäivänä. Koron maksamisesta päättää Hallitus. Maksamatta jäävä korko muodostaa lykätyn koron, jolle maksetaan samaa korkoa kuin Lainan pääomalle (Lykätty Korko). Yhtiön tulee kohdan 13 mukaisesti ilmoittaa Lainanhaltijoille, ettei se maksa korkojaksolta kertynyttä korkoa Koronmaksupäivänä, viimeistään 30 pankkipäivää ennen Koronmaksupäivää. f) Lykättyjen Korkojen vapaaehtoinen maksaminen Yhtiö voi Hallituksen päätöksellä maksaa Lykätyn Koron kokonaan tai osittain milloin tahansa ilmoittamalla siitä Lainanhaltijoille kohdan 13 mukaisesti viimeistään 30 pankkipäivää ennen ehdotettua maksupäivää. g) Pakollinen koronmaksupäivä Pakollisella Koronmaksupäivällä tarkoitetaan Koronmaksupäivää, jota välittömästi edeltävän 12 kuukauden aikana Yhtiö harkintansa mukaan jakaa tai päättää jakaa varoja osakkeenomistajille, maksaa tai päättää maksaa osinkoa (lukuun ottamatta osakeyhtiölain mukaista vähemmistöosinkoa), tai maksaa tai päättää maksaa korkoa tai muita palautuksia tai maksuja Yhtiön tämän Lainan kanssa samassa etuoikeusasemassa tai huonommassa etuoikeusasemassa oleville arvopapereille (Pakollinen Koronmaksupäivä). Vähemmistöosinko tarkoittaa osakkeenomistajien vähemmistön yhtiökokouksessa vaatimaa osingon maksua. h) Pakollinen koronmaksu Yhtiön on maksettava korkojaksolta kertynyt korko Pakollisena Koronmaksupäivänä. Yhtiö on velvollinen maksamaan Lykätyn Koron kokonaan aikaisimpana seuraavista ajankohdista: seuraavana Koronmaksupäivänä, jolloin Yhtiö päättää maksaa Lainalle korkoa kokonaan tai osittain kohdan e mukaisesti Pakollisena Koronmaksupäivänä päivänä, jolloin Lainaosuudet tai Lainaosuus on lunastettavissa kohdan 7 mukaan. i) Vähemmistöosinko

5 COMPONENTA OYJ Sivu 5 / 11 Mikäli Yhtiö päättää jakaa osakeyhtiölain mukaista vähemmistöosinkoa ja sillä on Lykättyä Korkoa, Lainan korkoa korotetaan viidellä (5) prosenttiyksiköllä p.a. yhtiökokouksen päätöspäivästä alkaen (Korotettu Korko). Korotettua Korkoa sovelletaan myös yhtiökokouksen vähemmistöosinkoa koskevan päätöksen jälkeen syntyvään Lykättyyn Korkoon. Korotettu Korko on voimassa seuraavaan Koronmaksupäivään, jolloin Yhtiö maksaa koron ja/tai Lykätyn Koron. 7. Lainan takaisinmaksu ja lunastaminen a) Lainan erääntyminen Lainalla ei ole eräpäivää. Lainanhaltija ei voi vaatia Lainan lunastamista. b) Lainan lunastaminen tai sen jälkeen Yhtiöllä on mahdollisuus lunastaa Lainaosuudet kokonaan (ei osittain) tai sen jälkeen aina vaihtuvan koron Koronmaksupäivänä Lainaosuuksien nimellisarvoon lisättynä kertyneillä koroilla ja mahdollisilla Lykätyillä Koroilla. Mikäli Yhtiö aikoo lunastaa Lainaosuudet , Lainanhaltijoille tulee ilmoittaa lunastamisesta kohdan 13 mukaisesti viimeistään 30 pankkipäivää ennen lunastuspäivää. Tämän ajankohdan ( ) jälkeen ilmoitus lunastamisesta on tehtävä viimeistään 10 pankkipäivää ennen lunastuspäivää. c) Verotustapahtuma Yhtiö voi lunastaa Lainaosuudet kokonaan milloin tahansa Lainaosuuksien nimellisarvoon tai sitä suurempaan käypään arvoon lisättynä kertyneillä koroilla ja Lykätyillä Koroilla, mikäli verolainsäädäntö tai sen tulkinta muuttuu siten, että Yhtiöön kohdistuu vähäistä suurempi määrä Lainaan liittyviä veroja, maksuja, tai velvoitteita tai veroviranomainen ei hyväksy Yhtiön nykyistä tai tulevaa tapaa käsitellä Lainaan liittyviä tulo- tai menoeriä veroilmoituksessaan, minkä vuoksi Yhtiölle voi aiheutua vähäistä suuremmat lisäverot, - maksut tai -veloitukset, joita Yhtiö ei voi käytettävissä olevilla kohtuullisilla toimenpiteillä välttää. Lainaosuuksien käyvän arvon laskenta perustuu Järjestäjän tai muun Yhtiön nimeämän neuvonantajan määrittelemän riskitasoltaan vastaavan velkainstrumentin vallitsevaan markkinahintaan lunastushetkellä (Käypä Arvo). Lainan Käypä Arvo määräytyy kolme pankkipäivää ennen lunastuspäivää. Mikäli Lainaosuuden Käypä Arvo on alle Lainaosuuden nimellisarvon, Lainaosuudet lunastetaan kohdan c, d ja e mukaisesti nimellisarvoon.

6 COMPONENTA OYJ Sivu 6 / 11 Yhtiön tulee kohdan 13 mukaisesti ilmoittaa Lainanhaltijoille Lainaosuuksien lunastamisesta viimeistään 30 pankkipäivää ennen lunastuspäivää.

7 COMPONENTA OYJ Sivu 7 / 11 d) Kirjanpitotapahtuma Yhtiö voi lunastaa Lainaosuudet kokonaan milloin tahansa Lainaosuuksien nimellisarvoon tai sitä suurempaan Käypään Arvoon lisättynä kertyneillä koroilla ja Lykätyillä Koroilla, jos Liikkeeseenlaskupäivänä tai sen jälkeen Yhtiö ja sen tilintarkastajat toteavat, ettei Lainaa voida kirjata omaan pääomaan Yhtiön kyseisen vuoden konsernitilinpäätökseen soveltamien IFRS-standardien (International Financial Reporting Standards) tai sitä seuraavien Euroopan Unionin tai Suomen käyttöön ottamien standardien mukaan. Yhtiön tulee kohdan 13 mukaisesti ilmoittaa Lainanhaltijoille Lainaosuuksien lunastamisesta viimeistään 30 pankkipäivää ennen lunastuspäivää. e) Omistajanvaihdos Yhtiö voi omistajanvaihdostilanteissa lunastaa Lainaosuudet kokonaan milloin tahansa Lainaosuuksien nimellisarvoon tai sitä suurempaan Käypään Arvoon lisättynä kertyneillä koroilla ja Lykätyillä Koroilla. Omistajanvaihdoksella tarkoitetaan tilanteita, joissa henkilö yksin tai yhteistuumin toisten kanssa hankkii enemmän kuin puolet Yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamasta äänimäärästä tai saa oikeuden nimittää enemmistön Hallituksen jäsenistä. Ääntenenemmistö tai nimitysoikeus voi perustua omistukseen, yhtiöjärjestykseen tai muuhun sopimukseen. Mikäli Yhtiö ei ole lunastanut Lainaosuuksia kuuden (6) kuukauden kuluessa omistajanvaihdoksesta, Lainan korkoa korotetaan viidellä (5) prosenttiyksiköllä p.a. Korotettua korkoa sovelletaan kuuden kuukauden kuluttua omistajanvaihdoksesta. Yhtiön tulee kohdan 13 mukaisesti ilmoittaa Lainanhaltijoille Lainaosuuksien lunastamisesta viimeistään 30 pankkipäivää ennen lunastuspäivää. f) Lunastusmenettely Lunastaessaan Lainan ja maksettuaan Lainaosuudet Yhtiöllä on oikeus hakea Lainaosuuksien kirjaamista pois Lainanhaltijoiden arvo-osuustileiltä ilman Lainanhaltijoiden erillistä hyväksyntää. Yhtiö toteuttaa lunastuksen arvo-osuusjärjestelmästä ja arvoosuustileistä annettujen lakien sekä Euroclearin määräysten mukaisesti. g) Takaisinostaminen Yhtiöllä on oikeus milloin tahansa ostaa Lainaosuuksia millä tahansa tavalla ja mihin

8 COMPONENTA OYJ Sivu 8 / 11 tahansa hintaan. Jos ostot tehdään ostotarjouksen perusteella, ostotarjouksen tulee olla avoin kaikille Lainanhaltijoille. Yhtiö voi pitää hankkimansa Lainaosuudet taikka myydä tai mitätöidä ne. 8. Maksut Lainan korko ja pääoma maksetaan niille Lainanhaltijoille, jotka arvo-osuusjärjestelmästä ja arvoosuustileistä annettujen lakien sekä Euroclearin ohjeiden ja määräysten mukaan ovat oikeutettuja saamaan kyseiset suoritukset. Nämä maksut maksetaan noudattamalla arvo-osuusjärjestelmästä ja arvo-osuustileistä annettuja lakeja sekä Euroclearin sääntöjä ja päätöksiä. Mikäli koron ja pääoman maksupäivä ei ole pankkipäivä, korko ja pääoma voidaan maksaa sitä seuraavana pankkipäivänä. Jos kohdan 6 b vaihtuvaa korkoa sovellettaessa maksu siirtyisi seuraavan kalenterikuukauden puolelle, maksun eräpäivä on kuitenkin edellinen pankkipäivä. 9. Konkurssiin ja purkamiseen liittyvät oikeudet Mikäli Yhtiö asetetaan konkurssiin tai puretaan (ei koske kuitenkaan yritysjärjestelyjä, joissa Yhtiön varat ja velat siirtyvät toimintaa jatkavalle yhteisölle), Lainaosuudet erääntyvät lain mukaisesti. Lainaosuus erääntyy maksettavaksi pääoman nimellisarvosta lisättynä kertyneillä koroilla ja Lykätyillä Koroilla etuoikeusasemansa mukaisesti. 10. Lainanhaltijoiden kokous (A) Hallituksella on oikeus kutsua koolle Lainanhaltijoiden kokous (Lainanhaltijoiden Kokous) päättämään Lainan ehtojen muuttamisesta tai muista jäljempänä määritellyistä asioista. (B) Kokouskutsu Lainanhaltijoiden Kokoukseen on julkaistava vähintään 10 päivää ennen kokouspäivää kohdan 13 mukaisesti. Kokouskutsussa on mainittava kokouksen aika, paikka ja asialista sekä tieto siitä, miten Lainanhaltijan on meneteltävä voidakseen osallistua kokoukseen. (C) Lainanhaltijoiden Kokous on pidettävä Helsingissä ja sen puheenjohtajan nimeää Yhtiö. (D) Lainanhaltijoiden Kokous on päätösvaltainen, jos läsnä on vähintään kaksi henkilöä, jotka yhdessä edustavat vähintään 50 % Lainan liikkeessä olevasta pääomamäärästä. (E) Mikäli Lainanhaltijoiden Kokous ei ole päätösvaltainen 30 minuutin kuluessa kokouskutsun mukaisesta alkamisajankohdasta, kokouksen asialistan käsittely voidaan Yhtiön pyynnöstä lykätä uuteen Lainanhaltijoiden Kokoukseen, joka on pidettävä aikaisintaan 14 päivän ja viimeistään 28 päivän kuluttua Yhtiön nimeämässä paikassa. Uusi Lainanhaltijoiden Kokous on päätösvaltainen, jos läsnä on vähintään kaksi henkilöä, jotka yhdessä edustavat vähintään 10 % Lainan liikkeessä olevasta pääomamäärästä.

9 COMPONENTA OYJ Sivu 9 / 11 (F) Kokouskutsu lykkäyksen takia pidettävään uuteen Lainanhaltijoiden Kokoukseen on julkaistava samalla tavalla kuin kutsu alkuperäiseen kokoukseen. Kutsussa on lisäksi mainittava kokouksen päätösvaltaisuuden edellytykset. (G) Lainanhaltijoiden äänioikeus määräytyy Lainaosuuksien pääoman perusteella. Yhtiöllä ja sen tytäryhtiöillä ei ole äänioikeutta Lainanhaltijoiden Kokouksessa. Lainanhaltijoiden Kokouksen päätökset tehdään 2/3 enemmistöllä annetuista äänistä. (H) Yhtiön edustajalla ja Yhtiön valtuuttamalla henkilöllä on oikeus olla läsnä Lainanhaltijoiden Kokouksessa ja käyttää siellä puheenvuoroja. (I) Lainanhaltijoiden Kokouksella on oikeus päättää Lainanhaltijoita sitovasti seuraavista asioista: Lainan ehtojen muuttaminen jäljempänä tässä kohdassa (I) mainituin rajoituksin väliaikaisen vapautuksen myöntäminen Lainan ehdoista. Seuraavat päätökset edellyttävät kaikkien Lainanhaltijoiden suostumusta Lainan koron alentaminen Lainanhaltijoiden Kokouksen päätösvaltaisuutta koskevien edellytysten muuttaminen Lainanhaltijoiden Kokouksen määräenemmistövaatimusten muuttaminen. Suostumus voidaan antaa Lainanhaltijoiden Kokouksessa tai muutoin todisteellisesti. Lainanhaltijoiden Kokous voi valtuuttaa nimetyn henkilön huolehtimaan Lainanhaltijoiden Kokouksen päätösten täytäntöön panemisesta. Lainanhaltijoiden Kokous ei voi päättää ehtojen kohdan 2, kohdan 6 tai kohdan 7 muuttamisesta. (J) Lainanhaltijoiden Kokouksen päätökset sitovat kaikkia Lainanhaltijoita riippumatta siitä, ovatko he olleet läsnä kokouksessa. Lainanhaltijoiden Kokouksen päätökset ilmoitetaan Lainanhaltijoille kohdan 13 mukaisesti. Lisäksi Lainanhaltijat ovat velvollisia ilmoittamaan Lainaosuuksien myöhemmille siirronsaajille Lainahaltijoiden Kokouksen päätöksestä. 11. Tekniset muutokset Hallituksella on oikeus muuttaa Lainaan liittyviä teknisiä menettelytapoja maksujen tai muun vastaavan seikan osalta ilman Lainanhaltijoiden tai Lainanhaltijoiden Kokouksen suostumusta edellyttäen, että muutokset eivät vaikuta Lainanhaltijoihin epäedullisesti. Yhtiön tulee ilmoittaa muutoksista Lainanhaltijoille kohdan 13 mukaisesti. 12. Listaus Yhtiöllä on oikeus hakea Laina julkisen kaupankäynnin kohteeksi NASDAQ OMX Helsinki Oy:hyn.

10 COMPONENTA OYJ Sivu 10 / Ilmoitukset Lainaa koskevat ilmoitukset saatetaan Lainanhaltijoiden tietoon julkaisemalla ilmoitus Helsingin Sanomissa tai muussa Hallituksen päättämässä valtakunnallisessa päivälehdessä. Ilmoituksen katsotaan tulleen Lainanhaltijoiden tietoon, kun se on julkaistu tässä tarkoitetulla tavalla. Edellisessä kappaleessa mainitun menettelyn sijasta Yhtiö voi toimittaa kaikki Lainaa koskevat ilmoitukset (mukaan lukien kokouskutsut Lainanhaltijoiden Kokoukseen ja Lainan ehtojen muutokset) kirjallisesti suoraan Lainanhaltijoille heidän Yhtiölle ilmoittamaansa osoitteeseen. Postitse lähetetty ilmoitus katsotaan annetuksi sinä päivänä, jona lähetys on annettu postitoimipaikkaan. Lainanhaltijaksi katsotaan tässä yhteydessä se, joka on merkitty ilmoituksen antamispäivänä Euroclearin ylläpitämään Lainaosuuksia koskevaan haltijaluetteloon Lainanhaltijaksi. Yhtiöllä on oikeus tilata Lainaosuuksia koskeva haltijaluettelo Euroclearista. Lainanhaltija on velvollinen ilmoittamaan viipymättä Yhtiölle, mikäli hänen yhteystiedoissaan tapahtuu muutoksia. Yhtiöllä on oikeus saada Euroclearilta tietoja Lainanhaltijoista, kuten Lainanhaltijoiden nimet ja yhteystiedot sekä kunkin Lainanhaltijan Lainaosuuksien yhteenlaskettu nimellismäärä, ja Euroclearilla on oikeus antaa Yhtiölle nämä tiedot. 14. Vanhentuminen Mikäli Lainaosuuksiin perustuvaa maksua ei ole vaadittu kolmen vuoden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä lukien, oikeus maksun saantiin on vanhentunut. 15. Vastuunrajoitus Yhtiö tai Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavanlaisesta syystä johtuvasta toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta. Yhtiö tai Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu suomalaisesta tai ulkomaisesta laista tai suomalaisen tai ulkomaisen viranomaisen toimenpiteestä tai lakosta, työsulusta, saarrosta, kauppasulusta tai vastaavasta olosuhteesta. Tämä lakkoa, työsulkua, saartoa tai kauppasulkua koskeva rajoitus on voimassa, vaikka Yhtiö tai Järjestäjä ryhtyisi mainittuihin toimiin tai olisi niiden kohteena. Yhtiö tai Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan myöskään muista syistä aiheutunutta vahinkoa, mikäli se on noudattanut normaalia huolellisuutta. Yhtiö tai Järjestäjä ei missään tilanteessa ole vastuussa välillisistä vahingoista ja/tai saamatta jääneestä voitosta, paitsi mikäli Yhtiö tai Järjestäjä on aiheuttanut vahingon tahallaan tai törkeällä huolimattomuudella.

11 COMPONENTA OYJ Sivu 11 / 11 Mikäli Yhtiö tai Järjestäjä on edellä tässä kohdassa 15 mainitulla tavalla estynyt ryhtymästä näiden ehtojen mukaisiin toimiin, kyseistä tointa voidaan lykätä, kunnes este on poistunut. Kohdan 15 määräyksiä sovelletaan sikäli, kun ne eivät ole ristiriidassa arvo-osuusjärjestelmästä annetun lain tai arvo-osuustileistä annetun lain säännösten kanssa. Ristiriitatapauksissa noudatetaan Euroclearin määräyksiä ja ohjeita. 16. Sovellettava laki Tähän Lainaan ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Näistä ehdoista tai Lainasta aiheutuvat tai niihin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. 17. ISIN-koodi Lainan ISIN-koodi on FI

Vaihtovelkakirjalaina on oman pääoman ehtoinen laina (Laina), joka on etuoikeusasemaltaan:

Vaihtovelkakirjalaina on oman pääoman ehtoinen laina (Laina), joka on etuoikeusasemaltaan: VSS BIOPOWER OY:N VAIHTOVELKAKIRJALAINAN 2017 EHDOT 1. Lainan liikkeeseenlaskija ja lainamäärä Tämän vaihtovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija on VSS Biopower Oy (yritystunnus 2745345-6, kotipaikka Säkylä).

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj:n (Yhtiö) hallitus (Hallitus) on 17.3.2011 päättänyt laskea liikkeeseen pääomalainan alla olevin 30.3.2011 täsmennetyin ehdoin.

Keskisuomalainen Oyj:n (Yhtiö) hallitus (Hallitus) on 17.3.2011 päättänyt laskea liikkeeseen pääomalainan alla olevin 30.3.2011 täsmennetyin ehdoin. Sivu 1 / 7 KESKISUOMALAINEN OYJ:N PÄÄOMALAINAN 2011 EHDOT Keskisuomalainen Oyj:n (Yhtiö) hallitus (Hallitus) on 17.3.2011 päättänyt laskea liikkeeseen pääomalainan alla olevin 30.3.2011 täsmennetyin ehdoin.

Lisätiedot

NOOA SÄÄSTÖPANKIN DEBENTUURILAINAN I/2013 KESKEISET TIEDOT. 1. Tiedot yleisölle tehtävästä tarjouksesta ja tarjottavasta arvopaperista

NOOA SÄÄSTÖPANKIN DEBENTUURILAINAN I/2013 KESKEISET TIEDOT. 1. Tiedot yleisölle tehtävästä tarjouksesta ja tarjottavasta arvopaperista Nooa Säästöpankin Debentuurilaina I/2013 1 NOOA SÄÄSTÖPANKIN DEBENTUURILAINAN I/2013 KESKEISET TIEDOT 1. Tiedot yleisölle tehtävästä tarjouksesta ja tarjottavasta arvopaperista Nooa Säästöpankin Debentuurilaina

Lisätiedot

8.9.2009 1 (7) Laina tarjotaan yleisön merkittäväksi. Lainan vähimmäismerkintämäärä on 10.000 euroa eli viisi Lainaosuutta.

8.9.2009 1 (7) Laina tarjotaan yleisön merkittäväksi. Lainan vähimmäismerkintämäärä on 10.000 euroa eli viisi Lainaosuutta. 8.9.2009 1 (7) COMPONENTA OYJ:N PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOT Hallituksen päätös pääomalainan liikkeeseenlaskusta Yhtiön hallitus päätti 8.9.2009 Osakeyhtiölain mukaisen pääomalainan tarjoamisesta yleisölle.

Lisätiedot

VAIKKA LAINAN TAKAISIN MAKSETTAVA MÄÄRÄ ON SEN NIMELLISARVO, SIJOITTAJA VOI MENETTÄÄ OSAN MERKINTÄHINNASTA, JOS LAINA ON MERKITTY YLIKURSSIIN.

VAIKKA LAINAN TAKAISIN MAKSETTAVA MÄÄRÄ ON SEN NIMELLISARVO, SIJOITTAJA VOI MENETTÄÄ OSAN MERKINTÄHINNASTA, JOS LAINA ON MERKITTY YLIKURSSIIN. SAMPO PANKKI KORKO-OBLIGAATIO 1606: KORKOKAULURI XII Lainakohtaiset ehdot A. Sopimusehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä 29.11.2011 päivättyyn sekä 16.12.2011, 22.12.2011, 10.2.2012, 15.5.2012

Lisätiedot

ASPO OYJ:N VAIHDETTAVAN PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOT

ASPO OYJ:N VAIHDETTAVAN PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOT ASPO OYJ VVK 2009 8.6.2009 1 (7) ASPO OYJ:N VAIHDETTAVAN PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOT I LAINAEHDOT 1. Lainan määrä Lainan määrä on enintään 15.000.000 euroa. Laina lasketaan liikkeeseen Euroclear Finland Oy:n

Lisätiedot

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti.

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti. Tiedot lainasta 1.1 Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö Finnoonportti (Y-tunnus 2611697-6) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Lainanjärjestäjä ) palvelussa rahoittajille

Lisätiedot

Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 400.000 kappaletta, ja ne oikeuttavat merkitsemään yhteensä enintään 400.000 yhtiön osaketta (osake).

Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 400.000 kappaletta, ja ne oikeuttavat merkitsemään yhteensä enintään 400.000 yhtiön osaketta (osake). AFFECTO OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013 1 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1.1 Optio-oikeuksien määrä Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 400.000 kappaletta, ja ne oikeuttavat merkitsemään yhteensä enintään 400.000

Lisätiedot

TAALERI KIERTOTALOUS OMISTAJAT KY

TAALERI KIERTOTALOUS OMISTAJAT KY TAALERI KIERTOTALOUS OMISTAJAT KY Sivu 2 / 11 SISÄLLYSLUETTELO 1 LAINAEHDOT... 3 1.1 Tausta... 3 1.2 Lainan määrä... 3 1.3 Merkintäoikeus... 3 1.4 Merkintäaika ja -paikka... 3 1.5 Lainan emissiokurssi

Lisätiedot

Kuntaobligaatiolaina XI/2005 KÄÄNTEISKORKOLAINA (PRIVATE)

Kuntaobligaatiolaina XI/2005 KÄÄNTEISKORKOLAINA (PRIVATE) LAINAKOHTAISET EHDOT Kuntaobligaatiolaina XI/2005 KÄÄNTEISKORKOLAINA (PRIVATE) Lainakohtaisten ehtojen päiväys: 21.11.2005 Kuntarahoitus Oyj:n 24.3.2005 päivitetyn Kotimaisen Velkaohjelman EUR 500.000.000

Lisätiedot

COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT. Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus

COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT. Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus COMPONENTA OYJ OSAKEANTI 2012 Page 1 of 5 COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus Yhtiön 23.2.2012 kokoontunut yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti valtuuttaa

Lisätiedot

EHDOTUKSET ELEKTROBIT OYJ:N VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE 11.4.2013

EHDOTUKSET ELEKTROBIT OYJ:N VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE 11.4.2013 EHDOTUKSET ELEKTROBIT OYJ:N VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE 11.4.2013 Copyright Elektrobit Corporation 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO: 1 HALLITUKSEN EHDOTUS TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMISESTÄ JA OSINGONMAKSUSTA

Lisätiedot

TULIKIVI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013

TULIKIVI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013 TULIKIVI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013 Tulikivi Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 17.9.2013 päättänyt Tulikivi Oyj:n (yhtiö) varsinaisen yhtiökokouksen 16.4.2013 antaman valtuutuksen perusteella optio-oikeuksien

Lisätiedot

HYBRIDILAINAN EHDOT. Ensimmäinen takaisinmaksupäivä tarkoittaa 15.12.2012.

HYBRIDILAINAN EHDOT. Ensimmäinen takaisinmaksupäivä tarkoittaa 15.12.2012. 1 (15) Mikäli näiden hybridilainan ehtojen suomenkielisen ja englanninkielisen version välillä on eroavuuksia, pidetään ratkaisevana englanninkielistä versiota, joka on esitetty 16.4.2010 päivätyssä Arvopaperiliitteessä

Lisätiedot

OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN TYÖJÄRJESTYS MUNKSJÖ OYJ (Y-TUNNUS 2480661-5)

OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN TYÖJÄRJESTYS MUNKSJÖ OYJ (Y-TUNNUS 2480661-5) OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN TYÖJÄRJESTYS MUNKSJÖ OYJ (Y-TUNNUS 2480661-5) Hyväksytty Munksjö Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 6.4.201613.5.2013 SISÄLTÖ 1 Nimitystoimikunnan tarkoitus...3

Lisätiedot

Valoen omavaraisuusaste, pääomalainat mukaan lukien, nousi vaihtovelkakirjalainan tultua kokonaan merkityksi arviolta noin 30 prosenttiin.

Valoen omavaraisuusaste, pääomalainat mukaan lukien, nousi vaihtovelkakirjalainan tultua kokonaan merkityksi arviolta noin 30 prosenttiin. Pörssitiedote 9.10.2015 klo 12.15 VALOEN VAIHTOVELKAKIRJALAINA I /2015 TULOS: VAIHTOVELKAKIRJALAINA MERKITTIIN KOKONAISUUDESSAAN. VALOEN OMAVARAISUUSASTE PÄÄOMALAINAT MUKAAN LUKIEN NOUSI ARVIOLTA NOIN

Lisätiedot

Lisäksi hallitus ehdottaa, että yleishyödyllisiin lahjoituksiin varataan 20.000 euroa, joiden käytöstä hallitus päättää.

Lisäksi hallitus ehdottaa, että yleishyödyllisiin lahjoituksiin varataan 20.000 euroa, joiden käytöstä hallitus päättää. YHTIÖKOKOUSKUTSU Keskisuomalainen Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään huhtikuun 29. päivänä 2013 alkaen klo 12.00 Jyväskylän Paviljongin Wiviauditoriossa, Messukatu

Lisätiedot

eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015

eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015 eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015 Varsinaisen yhtiökokouksen 25.3.2015 antaman valtuutuksen nojalla hallitus on päättänyt antaa hallituksen nimeämille eq-konsernin avainhenkilöille yhteensä enintään 2 000 000

Lisätiedot

Merkintäesite: Osakeannin ehdot:

Merkintäesite: Osakeannin ehdot: Merkintäesite: Osakeannin ehdot: PS Kemi Oy:n varsinainen yhtiökokous on päättänyt tarjota maksullisessa osakeannissa merkittäväksi enintään yhdeksäntuhatta (9000) kappaletta uusia nimellisarvottomia B-osakkeita.

Lisätiedot

COMPONENTA OYJ OSAKEANTI 2013 Sivu 1 / 5

COMPONENTA OYJ OSAKEANTI 2013 Sivu 1 / 5 COMPONENTA OYJ OSAKEANTI 2013 Sivu 1 / 5 COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2013 EHDOT Hallituksen osakeantipäätös Componenta Oyj:n ( Yhtiö tai Componenta ) hallitus päätti 16.8.2013 varsinaisen yhtiökokouksen

Lisätiedot

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKU HANKINTAPÄÄTÖKSEEN Tähän päätökseen tyytymätön asianosainen voi hakea päätökseen muutosta vaatimalla hankintaoikaisua tai tekemällä valituksen markkinaoikeudelle taikka

Lisätiedot

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT 1 KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT KONE Oyj:n hallitus on yhtiökokoukselta 1.3.2010 saamansa valtuutuksen perusteella päättänyt 18.12.2014 optio-oikeuksien antamisesta KONE Oyj:n (yhtiö) ja sen tytäryhtiöiden

Lisätiedot

NORDEA BANK AB:N (PUBL) OSAKETALLETUSTODISTUSTEN YLEISET EHDOT

NORDEA BANK AB:N (PUBL) OSAKETALLETUSTODISTUSTEN YLEISET EHDOT NORDEA BANK AB:N (PUBL) OSAKETALLETUSTODISTUSTEN YLEISET EHDOT 1. Yleistä Nordea Bank AB (publ) (jäljempänä Yhtiö ) on nimennyt Nordea Pankki Suomi Oyj:n (jäljempänä Liikkeeseenlaskija ) Yhtiön osaketalletustodistuksen

Lisätiedot

Valuuttamääräiset maksut RM-järjestelmässä Toimitusjohtajan päätös RM-järjestelmän liikkeeseenlaskijoille RM-järjestelmän tilinhoitajille

Valuuttamääräiset maksut RM-järjestelmässä Toimitusjohtajan päätös RM-järjestelmän liikkeeseenlaskijoille RM-järjestelmän tilinhoitajille Valuuttamääräiset maksut RM-järjestelmässä Toimitusjohtajan päätös RM-järjestelmän liikkeeseenlaskijoille RM-järjestelmän tilinhoitajille Sääntöviite: 3.4.3 Hyväksytty: 27.6.2013 Voimaantulo: 1.7.2013

Lisätiedot

VAIHDETTAVA HYBRIDILAINA

VAIHDETTAVA HYBRIDILAINA 1 (8) VAIHDETTAVA HYBRIDILAINA 1. Osapuolet Velkoja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen (Y-tunnus 0107638-1) ("Velkoja ) Velallinen Nurminen Logistics Oyj (Y-tunnus 0109707-8) ( Velallinen tai Yhtiö

Lisätiedot

Oy Höntsy Ab TASEKIRJA 1.7.2014-30.6.2015. Pirkankatu 53 A 4 33230 Tampere Kotipaikka: Tampere Y-tunnus: 2352244-2

Oy Höntsy Ab TASEKIRJA 1.7.2014-30.6.2015. Pirkankatu 53 A 4 33230 Tampere Kotipaikka: Tampere Y-tunnus: 2352244-2 Oy Höntsy Ab Pirkankatu 53 A 4 33230 Tampere Kotipaikka: Tampere Y-tunnus: 2352244-2 TASEKIRJA 1.7.2014-30.6.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 30.6.2025 asti Tilinpäätöksen toteutti: Homeros Oy 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa.

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa. LUONNOS LAMK-alumni ry:n sääntöehdotukset perustamiskokoukseen: Yhdistyksen nimi LAMK alumni ry Yhdistys on suomenkielinen. Yhdistyksen kotipaikka: Lahti Yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen

Lisätiedot

Nordea Pankki Suomi Oyj

Nordea Pankki Suomi Oyj Nordea Pankki Suomi Oyj 21/2003 Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea Pankki Suomi Oyj:n 4.3.2003 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman

Lisätiedot

OKON KORKO 13 III/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KORKO 13 III/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KORKO 13 III/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä :n 24.5.2005 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman (Ohjelmaesite) Yleisten lainaehtojen kanssa tämän Lainan ehdot.

Lisätiedot

VAIHDETTAVA PÄÄOMALAINA 2004

VAIHDETTAVA PÄÄOMALAINA 2004 VAIHDETTAVA PÄÄOMALAINA 2004 Järjestäjä Merkintäpaikka FIM Pankkiiriliike Oy 1 Tämän listalleottoesitteen on laatinut Ruukki Group Oyj ( Ruukki tai Yhtiö ) ainoastaan siinä tarkoituksessa, että mahdolliset

Lisätiedot

Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016

Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016 Sivu 1 / 5 Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016 Componenta Oyj:n hallitus (hallitus) on päättänyt esittää 15.4.2016 kokoontuvalle Componenta Oyj:n (yhtiö) ylimääräiselle yhtiökokoukselle optio oikeuksien

Lisätiedot

NEXSTIM OYJ / SITOUTTAVA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄ 2016 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT

NEXSTIM OYJ / SITOUTTAVA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄ 2016 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT Sivu 1/5 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT Nexstim Oyj:n nimitysvaliokunta on päättänyt esittää Nexstim Oyj:n (Yhtiön) varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka pidetään 31.3.2016,

Lisätiedot

HE 150/2010 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi uusjakojen tukemisesta annetun lain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

HE 150/2010 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi uusjakojen tukemisesta annetun lain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi uusjakojen tukemisesta annetun lain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi uusjakojen tukemisesta annettua lakia siten,

Lisätiedot

5 000 000 euroa. Lainan määrä on mahdollista korottaa enintään 10 000 000 euroon

5 000 000 euroa. Lainan määrä on mahdollista korottaa enintään 10 000 000 euroon AITO DEBENTUURILAINA I/2015 MYYNTIESITE Liikkeeseenlaskija: Aito Säästöpankki Oy Korko: Emissiokurssi: Verollinen 2 % kiinteä vuotuinen. Efektiivinen tuotto vaihtelee emissiokurssin mukaisesti. Emissiokurssin

Lisätiedot

OKON KERTYVÄ KORKO V/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KERTYVÄ KORKO V/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KERTYVÄ KORKO V/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä :n 24.5.2005 päivätyn ja 6.9.2005 päivitetyn joukkovelkakirjaohjelman (Ohjelmaesite) Yleisten lainaehtojen kanssa

Lisätiedot

Seuraavat taloudelliset tiedot on julkaistu 11. elokuuta 2015 Aktia Pankki Oyj:n osavuosikatsauksessa 1.1 30.6.2015:

Seuraavat taloudelliset tiedot on julkaistu 11. elokuuta 2015 Aktia Pankki Oyj:n osavuosikatsauksessa 1.1 30.6.2015: TÄYDENNYS 3/12.8.2015 AKTIA PANKKI OYJ:N OHJELMAESITTEEN/LISTALLEOTTOESITTEEN 22.4.2015 JOUKKOVELKAKIRJALAINOJEN LIIKKEESEENLASKUOHJELMAAN (500.000.000 EUROA) SEKÄ AKTIA DEBENTUURILAINA 3/2015, 2,50% 15.8.2020

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ HELSINKI TRIATHLON RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin

Lisätiedot

METSÄLIITTO OSUUSKUNNAN JOUKKOVELKAKIRJALAINA I/2006 LAINAKOHTAISET EHDOT

METSÄLIITTO OSUUSKUNNAN JOUKKOVELKAKIRJALAINA I/2006 LAINAKOHTAISET EHDOT METSÄLIITTO OSUUSKUNNAN JOUKKOVELKAKIRJALAINA I/2006 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä 29.5.2006 päivättyyn ohjelmaesitteeseen sisältyvien Metsäliitto Osuuskunnan joukkovelkakirjojen

Lisätiedot

Hallintarekisteröityjen osakkaiden äänestäminen (yht. 7 osakasta, 1 943 198 ääntä)

Hallintarekisteröityjen osakkaiden äänestäminen (yht. 7 osakasta, 1 943 198 ääntä) Hallintarekisteröityjen osakkaiden äänestäminen (yht. 7 osakasta, 1 943 198 ääntä) Nro Asiakohta Puoltavat äänet 1 Hallituksen ehdotus osingon jakamisesta Vastustavat äänet Tyhjät äänet 1 943 198 0 0 OKMETIC

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, Jäteyhtiön perustajaosakkaana. Jäteyhtiön osakkeenomistajat ( Osakkeenomistaja tai yhdessä Osakkeenomistajat )

Helsingin kaupunki, Jäteyhtiön perustajaosakkaana. Jäteyhtiön osakkeenomistajat ( Osakkeenomistaja tai yhdessä Osakkeenomistajat ) Liite 7.4 Osakassopimusluonnos OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämän sopimuksen osapuolia ovat Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy (y-tunnus 2346319-8, Jäteyhtiö ) Helsingin kaupunki, Jäteyhtiön perustajaosakkaana

Lisätiedot

Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisterijärjestelmä. 08.11.2012 14:31:59 Y-tunnus: 0788709-7 YHTEISÖSÄÄNNÖT

Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisterijärjestelmä. 08.11.2012 14:31:59 Y-tunnus: 0788709-7 YHTEISÖSÄÄNNÖT Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisterijärjestelmä 08.11.2012 14:31:59 Y-tunnus: 0788709-7 YHTEISÖSÄÄNNÖT Yritys- ja yhteisötunnus: 0788709-7 Nimi: Vuokatti Country Club Kiinteistöt Oy Sisältö:

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERI HALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERI HALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖjÄRJESTYS: Asunto Oy Joensuun Kukkorovasti 05.01.201509:03:54 1(5) PATENTTI- JA REKISTERI HALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 05.01.2015 Toiminimi: Asunto Oy Joensuun Kukkorovasti Yritys-

Lisätiedot

Nordea Pankki Suomi Oyj

Nordea Pankki Suomi Oyj Nordea Pankki Suomi Oyj 10/2004 Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea Pankki Suomi Oyj:n 8.3.2004 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman

Lisätiedot

POHJOLA FORTUM AUTOCALL 11/2012 LAINAKOHTAISET EHDOT

POHJOLA FORTUM AUTOCALL 11/2012 LAINAKOHTAISET EHDOT POHJOLA FORTUM AUTOCALL 11/2012 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Pohjola Pankki Oyj:n 28.5.2012 päivätyn ja julkaistun sekä 31.5.2012 ja 1.8.2012 täydennetyn joukkovelkakirjaohjelman

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS liite 1 1. JOHDANTO Tämä vuokrasopimus koskee kiinteistön 678-402-1-50 noin 3400 m2:n määräalaa. Vanha sopimus lakkaa ja tämä sopimus on voimassa sopimuksen vuokra-ajan alkamispäivästä

Lisätiedot

1 (4) KCI KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2003 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT. 1. Optio-oikeuksien määrä

1 (4) KCI KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2003 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT. 1. Optio-oikeuksien määrä 1 (4) KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on hyväksynyt nämä ehdot 6. maaliskuuta 2003. KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on 8.3.2006 osakkeiden lukumäärän lisäyksen seurauksena muuttanut

Lisätiedot

Talenom Oyj:n optio-oikeudet 2016 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016

Talenom Oyj:n optio-oikeudet 2016 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016 Sivu 1 / 5 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016 Talenom Oyj:n (yhtiö) varsinainen yhtiökokous on 17.3.2016 päättänyt optio-oikeuksien antamisesta yhtiön hallituksen (hallitus) ehdotuksen 17.2.2016 mukaisesti

Lisätiedot

ELECSTER OYJ, PÖRSSITIEDOTE 23.3.2010 YHTIÖKOKOUSKUTSU

ELECSTER OYJ, PÖRSSITIEDOTE 23.3.2010 YHTIÖKOKOUSKUTSU ELECSTER OYJ, PÖRSSITIEDOTE 23.3.2010 YHTIÖKOKOUSKUTSU Elecster Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 21.4.2010 klo 13:00 alkaen yhtiön toimitiloissa

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Hamarin Puistotie 20 16.06.2016 09:39:47 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 16.06.2016 Toiminimi: Asunto Oy Hamarin Puistotie 20 Yritys-

Lisätiedot

YHTIÖKOKOUSKUTSU 1 (6)

YHTIÖKOKOUSKUTSU 1 (6) YHTIÖKOKOUSKUTSU 1 (6) Tulikivi Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 14. huhtikuuta 2011 klo 13 alkaen Juuan Nunnanlahdessa, Kivikylän auditoriossa. Kokoukseen

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous tiistaina 15. maaliskuuta 2016 klo 11.00 Pörssisali, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki

Varsinainen yhtiökokous tiistaina 15. maaliskuuta 2016 klo 11.00 Pörssisali, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki Varsinainen yhtiökokous tiistaina 15. maaliskuuta 2016 klo 11.00 Pörssisali, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki Esityslista 1. Kokouksen avaaminen 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2016

EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2016 EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2016 Evli Pankki Oyj:n hallitus (hallitus) on 14.6.2016 päättänyt Evli Pankki Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 8.3.2016 antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta

Lisätiedot

Kuntaobligaatiolaina III/2011

Kuntaobligaatiolaina III/2011 LAINAKOHTAISET EHDOT Kuntaobligaatiolaina III/2011 Lainakohtaisten ehtojen päiväys: 18.5.2011 Kuntarahoitus Oyj:n 7.4.2011 laadittu Kotimaisen Velkaohjelman EUR 800.000.000 Ohjelmaesite on saatavissa Kuntarahoituksen

Lisätiedot

Yhteinen ehdotus NEUVOSTON ASETUS. rajoittavista toimenpiteistä Keski-Afrikan tasavallan tilanteen huomioon ottamiseksi

Yhteinen ehdotus NEUVOSTON ASETUS. rajoittavista toimenpiteistä Keski-Afrikan tasavallan tilanteen huomioon ottamiseksi EUROOPAN KOMISSIO EUROOPAN UNIONIN ULKOASIOIDEN JA TURVALLISUUSPOLITIIKAN KORKEA EDUSTAJA Bryssel 13.1.2014 JOIN(2014) 1 final 2014/0004 (NLE) Yhteinen ehdotus NEUVOSTON ASETUS rajoittavista toimenpiteistä

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Lahden Golf Oy 20.03.2014 13:30:09 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 20.03.2014 Toiminimi: Lahden Golf Oy Yritys- ja yhteisötunnus: 1110184-3 Voimassaoloaika,

Lisätiedot

VAIKKA LAINAN TAKAISIN MAKSETTAVA MÄÄRÄ ON SEN NIMELLISARVO, SIJOITTAJA VOI MENETTÄÄ OSAN MERKINTÄHINNASTA, JOS LAINA ON MERKITTY YLIKURSSIIN.

VAIKKA LAINAN TAKAISIN MAKSETTAVA MÄÄRÄ ON SEN NIMELLISARVO, SIJOITTAJA VOI MENETTÄÄ OSAN MERKINTÄHINNASTA, JOS LAINA ON MERKITTY YLIKURSSIIN. DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1045: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI IV Lainakohtaiset ehdot A. Sopimusehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä 28.6.2012 päivättyyn sekä 8.8.2012 ja 5.11.2012 täydennettyyn

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi rajoitetusti verovelvollisen tulon verottamisesta annetun lain 3 :n, elinkeinotulon verottamisesta annetun lain 6 a :n ja tuloverolain 33 c :n muuttamisesta Esityksessä

Lisätiedot

VAIKKA LAINAN TAKAISIN MAKSETTAVA MÄÄRÄ ON SEN NIMELLISARVO, SIJOITTAJA VOI MENETTÄÄ OSAN MERKINTÄHINNASTA, JOS LAINA ON MERKITTY YLIKURSSIIN.

VAIKKA LAINAN TAKAISIN MAKSETTAVA MÄÄRÄ ON SEN NIMELLISARVO, SIJOITTAJA VOI MENETTÄÄ OSAN MERKINTÄHINNASTA, JOS LAINA ON MERKITTY YLIKURSSIIN. DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1049: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI V Lainakohtaiset ehdot A. Sopimusehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä 28.6.2012 päivättyyn sekä 8.8.2012, 5.11.2012 ja 13.2.2013 täydennettyyn

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen. 5. Läsnä olevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen. 5. Läsnä olevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen YHTIÖKOKOUSKUTSU Konecranes Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 12.3.2009 klo 11.00 yhtiön auditoriossa, joka sijaitsee Konecranes Visitors Centerissä

Lisätiedot

Hallituksella on oikeus päättää Optio-oikeuksien muuntamisesta sarjasta toiseen.

Hallituksella on oikeus päättää Optio-oikeuksien muuntamisesta sarjasta toiseen. Okmetic Oyj:n Optio-oikeudet 2013 Okmetic Oyj:n (jäljempänä Okmetic tai "Yhtiö") hallitus (jäljempänä Hallitus ) on kokouksessaan 17.12.2013 päättänyt, että Yhtiö antaa optio-oikeuksia, joilla voidaan

Lisätiedot

OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Op-joukkovelkakirjaohjelman 6.5.2004 listalleottoesitteen yleisten ehtojen kanssa tämän lainan ehdot. Yleisiä ehtoja

Lisätiedot

Nordea Pankki Suomi Oyj 40/2005 Korkoputki Ekstra

Nordea Pankki Suomi Oyj 40/2005 Korkoputki Ekstra Nordea Pankki Suomi Oyj 40/2005 Korkoputki Ekstra Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea Pankki Suomi Oyj:n 10.3.2005

Lisätiedot

LIITE 1 OSTOTARJOUKSEN EHDOT. Ostotarjouksen kohde

LIITE 1 OSTOTARJOUKSEN EHDOT. Ostotarjouksen kohde LIITE 1 OSTOTARJOUKSEN EHDOT Ostotarjouksen kohde Aspocomp Group Oyj ( Tarjouksentekijä tai Yhtiö ) tarjoutuu tämän Ostotarjouksen mukaisin ehdoin ostamaan kaikki Yhtiön 1.12.2006 liikkeeseen laskemat

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Lehtisaaren Salpa 10.07.2015 07:45:37 1(7) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 10.07.2015 Toiminimi: Asunto Oy Lehtisaaren Salpa Yritys- ja

Lisätiedot

SOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPAN MAKSUJÄRJESTELYISTÄ

SOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPAN MAKSUJÄRJESTELYISTÄ 1 (7) SOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPAN MAKSUJÄRJESTELYISTÄ 1. OSAPUOLET 1.1. Hankintayksikkö Helsingin kaupunki, Y-tunnus 0201256-6 jota edustaa kiinteistölautakunta PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI (jäljempänä:

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSI-ILMOITUS 11.9.2001 1(1)

OLVI OYJ PÖRSSI-ILMOITUS 11.9.2001 1(1) OLVI OYJ PÖRSSI-ILMOITUS 11.9.2001 1(1) OLVI OYJ:N YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTOS KAUPPAREKISTERIIN Olvi Oyj:n yhtiöjärjestyksen muutos on merkitty 4.9.2001 kaupparekisteriin. Olvi Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Lisätiedot

1 (6) Jokainen yksi Merkintäoikeus oikeuttaa merkitsemään yhden Antiosakkeen.

1 (6) Jokainen yksi Merkintäoikeus oikeuttaa merkitsemään yhden Antiosakkeen. 1 (6) OSAKEANNIN EHDOT Suominen Yhtymän ylimääräinen yhtiökokous valtuutti Yhtiön hallituksen päättämään enintään 30 000 000 uuden osakkeen antamisesta yhdessä tai useammassa maksullisessa osakeannissa.

Lisätiedot

JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014

JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014 JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014 KOMISSIO Komissio otetaan käyttöön kaikissa kilpailutuksissa, joiden hankintakausi alkaa 1.1.2012 tai sen jälkeen Raha liikkuu Joensuun seudun hankintatoimen

Lisätiedot

POHJOLA TRY KORKOERO 8/2010 LAINAKOHTAISET EHDOT

POHJOLA TRY KORKOERO 8/2010 LAINAKOHTAISET EHDOT POHJOLA TRY KORKOERO 8/2010 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Pohjola Pankki Oyj:n 28.5.2010 päivätyn sekä 4.8.2010 ja 3.11.2010 täydennetyn joukkovelkakirjaohjelman ("Ohjelmaesite")

Lisätiedot

3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKUN VALVOJIEN VALITSEMINEN 5 LÄSNÄOLEVIEN TOTEAMINEN JA ÄÄNILUETTELON VAHVISTAMINEN

3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKUN VALVOJIEN VALITSEMINEN 5 LÄSNÄOLEVIEN TOTEAMINEN JA ÄÄNILUETTELON VAHVISTAMINEN HERANTIS PHARMA OYJ:n osakkeenomistajille KUTSU HERANTIS PHARMA OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Herantis Pharma Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina

Lisätiedot

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com SIJOITUSESITE SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 800.000.000 EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta on allekirjoitettu 8.9.2003 ja sitä viimeksi

Lisätiedot

PÄÄTÖS SISÄPIIRINTIEDON JULKISTAMISEN LYKKÄÄMISESTÄ

PÄÄTÖS SISÄPIIRINTIEDON JULKISTAMISEN LYKKÄÄMISESTÄ Yhtiön X SISÄPIIRIOHJE, LIITE 3 1 (5) PÄÄTÖS SISÄPIIRINTIEDON JULKISTAMISEN LYKKÄÄMISESTÄ FINANSSIVALVONNALLE TOIMITETTAVAT TIEDOT HUOM.: Finanssivalvonnalle toimitetaan alla olevat tiedot ainoastaan sellaisesta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Liikennelaitos -liikelaitos (HKL) Kunnossapitoyksikkö 22.03.2016 Yksikön johtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Liikennelaitos -liikelaitos (HKL) Kunnossapitoyksikkö 22.03.2016 Yksikön johtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 20 Metron vaihteiden ja vaihteiden osien hankinta HEL 2016-003445 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti tilata Salomar Oy:ltä metron vaihteet ja vaihteiden

Lisätiedot

Leverator Oyj Osavuosikatsaus 7.11.2013 klo 11.15 LEVERATOR OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2013. Liiketoiminta

Leverator Oyj Osavuosikatsaus 7.11.2013 klo 11.15 LEVERATOR OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2013. Liiketoiminta 1 Osavuosikatsaus 7.11.2013 klo 11.15 :N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2013 Liiketoiminta :n (Leverator) liiketoiminta koostuu joukkovelkakirjalainan liikkeeseen laskemisesta sekä lainojen myöntämisestä CapMan

Lisätiedot

6. Vuoden 2010 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen - Toimitusjohtajan katsauksen esittäminen.

6. Vuoden 2010 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen - Toimitusjohtajan katsauksen esittäminen. YHTIÖKOKOUSKUTSU Norvestia Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään maanantaina klo 11.00 Pörssisalissa, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki. Kokoukseen ilmoittautuneiden

Lisätiedot

Liittymissopimus ( Liittymissopimus ) Sopimukseen Turun seudun puhdistamo Oy:n osakaskannan laajentamisesta (13. elokuuta 2008)

Liittymissopimus ( Liittymissopimus ) Sopimukseen Turun seudun puhdistamo Oy:n osakaskannan laajentamisesta (13. elokuuta 2008) Liittymissopimus ( Liittymissopimus ) Sopimukseen Turun seudun puhdistamo Oy:n osakaskannan laajentamisesta (13. elokuuta 2008) 1. Sopijapuolet 1. Turun seudun puhdistamo Oy 2. Perustajaosakkaat 2.1 Turun

Lisätiedot

SijoitusTalletus-tili 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot

SijoitusTalletus-tili 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot SijoitusTalletus-tili 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot Talletuskorko Talletuskorko on kiinteä koko talletusajan. Talletuskoron laskentatapa Korkoa lasketaan tallettamispäivästä eräpäivään, eräpäivää mukaan

Lisätiedot

As Oy Kaarinan Suntionpuisto Hinnasto 1.6.2015/ PÄIVITETTY 21.3.2016

As Oy Kaarinan Suntionpuisto Hinnasto 1.6.2015/ PÄIVITETTY 21.3.2016 As Oy Kaarinan Suntionpuisto Hinnasto 1.6.2015/ PÄIVITETTY 21.3.2016 hoitovastike pääomavastike, vain koron osuus pääomavastike, sis. koron osuuden Krs. Asunto Tyyppi m² Myyntihinta n. Lainaosuus n. Velaton

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Hollituvantie 2 - Bostads Ab Hållsvedsvägen 2 07.07.2016 15:52:02 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 07.07.2016 Toiminimi: Asunto Oy Hollituvantie

Lisätiedot

Nordea Pankki Suomi Oyj

Nordea Pankki Suomi Oyj Nordea Pankki Suomi Oyj 15/2003 Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea Pankki Suomi Oyj:n 4.3.2003 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman

Lisätiedot

VAIHDETTAVAN LAINAN EHDOT

VAIHDETTAVAN LAINAN EHDOT VAIHDETTAVAN LAINAN EHDOT 1. Vaihdettavan lainan tausta ja tarkoitus Ixonos Oyj:n (Y-tunnus: 0997039-6, "Yhtiö") varsinainen yhtiökokous on 7.4.2016 päättänyt Yhtiön osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta

Lisätiedot

ATRIA OYJ YHTIÖKOKOUSKUTSU 2.4.2009 KLO 8.30

ATRIA OYJ YHTIÖKOKOUSKUTSU 2.4.2009 KLO 8.30 ATRIA OYJ YHTIÖKOKOUSKUTSU 2.4.2009 KLO 8.30 YHTIÖKOKOUSKUTSU Atria Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 29.4.2009 kello 13.00 Finlandia-talossa osoitteessa Mannerheimintie

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Nummelan Väinämöisentie 26.09.2014 11:23:24 1(6) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 26.09.2014 Toiminimi: Asunto Oy Nummelan Väinämöisentie

Lisätiedot

KUTSU SOTKAMO SILVER AKTIEBOLAG:in (PUBL.) YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

KUTSU SOTKAMO SILVER AKTIEBOLAG:in (PUBL.) YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN UTKAST 2016-04-29 KUTSU SOTKAMO SILVER AKTIEBOLAG:in (PUBL.) YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Sotkamo Silver Aktiebolagin (publ) osakkeenomistajat kutsutaan täten ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään

Lisätiedot

Korkojen, lyhennysten ja erääntymisten maksaminen Infinityssä Toimitusjohtajan päätös

Korkojen, lyhennysten ja erääntymisten maksaminen Infinityssä Toimitusjohtajan päätös Korkojen, lyhennysten ja erääntymisten maksaminen Infinityssä Toimitusjohtajan päätös Liikkeeseenlaskijoille Tilinhoitajille Selvitysosapuolille Liikkeeseenlaskijan asiamiehille Sääntöviite: 3.4.7 Hyväksytty:

Lisätiedot

DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1003A: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI II MALTILLINEN ja DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1003B: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI II TUOTTOHAKUINEN

DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1003A: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI II MALTILLINEN ja DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1003B: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI II TUOTTOHAKUINEN DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1003A: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI II MALTILLINEN ja DANSKE BANK OSAKEOBLIGAATIO 1003B: OSAKEOBLIGAATIO SUOMI II TUOTTOHAKUINEN Lainakohtaiset ehdot A. Sopimusehdot Nämä lainakohtaiset

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30 12.05.2014 Sivu 1 / 1 1940/00.04.02/2014 30 Kaupungin edustajan nimeäminen ja toimiohjeiden antaminen Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen,

Lisätiedot

KUTSU SIILI SOLUTIONS OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

KUTSU SIILI SOLUTIONS OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN KUTSU SIILI SOLUTIONS OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Siili Solutions Oyj Kutsu yhtiökokoukseen 25.2.2016 kello 10.05 Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen,

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUS TIIMARI OYJ ABP:N VAIHDETTAVAN PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOIKSI

HALLITUKSEN EHDOTUS TIIMARI OYJ ABP:N VAIHDETTAVAN PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOIKSI HALLITUKSEN EHDOTUS TIIMARI OYJ ABP:N VAIHDETTAVAN PÄÄOMALAINAN 2009 EHDOIKSI Tiimari Oyj Abp:n ( Yhtiö ) hallitus ehdottaa 19.10.2009 kokoontuvalle Yhtiön ylimääräiselle yhtiökokoukselle vaihdettavan

Lisätiedot

SAITA OY:N OSAKASSOPIMUS. 1. Sopijaosapuolet. Tämän sopimuksen osapuolina ovat:

SAITA OY:N OSAKASSOPIMUS. 1. Sopijaosapuolet. Tämän sopimuksen osapuolina ovat: SAITA OY:N OSAKASSOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tämän sopimuksen osapuolina ovat: 1. Saimaan talous ja tieto Oy (y-tunnus 2245148-6) Laserkatu 8 F, 53130 Lappeenranta jäljempänä Saita Oy 2. Etelä-Karjalan

Lisätiedot

Laki. Liikennevakuutuskeskuksesta. Liikennevakuutuskeskus

Laki. Liikennevakuutuskeskuksesta. Liikennevakuutuskeskus Laki Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään: Liikennevakuutuskeskuksesta 1 Liikennevakuutuskeskus Liikennevakuutuskeskus on liikennevakuutuksen toimeenpanon ja kehittämisen yhteiselin. Sen tehtävistä

Lisätiedot

sama kuin liikkeeseenlaskijan muilla vakuudettomilla sitoumuksilla Nordea Pankki Suomi Oyj:n Structured Products -yksikkö

sama kuin liikkeeseenlaskijan muilla vakuudettomilla sitoumuksilla Nordea Pankki Suomi Oyj:n Structured Products -yksikkö Lainakohtaiset ehdot Nordea Pankki Suomi Oyj 11/2003 Erillisjoukkovelkakirjalaina Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Suurpellon jätehuolto Oy 30.11.2015 13:50:00 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 30.11.2015 Toiminimi: Suurpellon jätehuolto Oy Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Tarkentava virkaehtosopimus luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen palkkioista ja palkkauksesta

Tarkentava virkaehtosopimus luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen palkkioista ja palkkauksesta Tarkentava virkaehtosopimus luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen palkkioista ja palkkauksesta Verohallinto sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry., Julkisten ja hyvinvointialojen

Lisätiedot

HE 226/2008 vp. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi työttömyysturvalakia

HE 226/2008 vp. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi työttömyysturvalakia Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi työttömyysturvalain 11 luvun :n muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi työttömyysturvalakia siten, että niitä perusteita, joilla soviteltua työttömyysetuutta

Lisätiedot

Salon kaupunki, Y-tunnus: 0139533-1 (jäljempänä myös Vähemmistöosakas) Arkea Oy, Y-tunnus 2443151-8 (jäljempänä myös Yhtiö)

Salon kaupunki, Y-tunnus: 0139533-1 (jäljempänä myös Vähemmistöosakas) Arkea Oy, Y-tunnus 2443151-8 (jäljempänä myös Yhtiö) 1 (5) OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Turun kaupunki, Y-tunnus: 0204819-8 Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Y-tunnus: 0828255-9 (jäljempänä myös Vähemmistöosakas) Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä,

Lisätiedot

Yhtiön toiminimi on Nurmijärven Työterveys Oy ja ruotsiksi Arbetshälsan i Nurmijärvi Ab.

Yhtiön toiminimi on Nurmijärven Työterveys Oy ja ruotsiksi Arbetshälsan i Nurmijärvi Ab. YHTIÖJÄRJESTYS 1 Toiminimi Yhtiön toiminimi on Nurmijärven Työterveys Oy ja ruotsiksi Arbetshälsan i Nurmijärvi Ab. 2 Kotipaikka Yhtiön kotipaikka on Nurmijärven kunta. 3 Toimiala Yhtiön toimialana on

Lisätiedot

Kuntaobligaatiolaina I/2012

Kuntaobligaatiolaina I/2012 LAINAKOHTAISET EHDOT Kuntaobligaatiolaina I/2012 Lainakohtaisten ehtojen päiväys: 13.1.2012 Kuntarahoitus Oyj:n 7.4.2011 laadittu Kotimaisen Velkaohjelman EUR 800.000.000 Ohjelmaesite ja 24.8.2011 laadittu

Lisätiedot

Y-tunnus 0196833-9 Kotipaikka Helsinki Osoite Tammasaarenlaituri 3, 00180 Helsinki

Y-tunnus 0196833-9 Kotipaikka Helsinki Osoite Tammasaarenlaituri 3, 00180 Helsinki Epävirallinen käännös SULAUTUMISSUUNNITELMA 1. SULAUTUMISEEN OSALLISTUVAT YHTIÖT 2. SULAUTUMINEN Veritas keskinäinen vahinkovakuutusyhtiö (jäljempänä Veritas Vahinkovakuutus ) Y-tunnus 0196833-9 Kotipaikka

Lisätiedot

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus Muutoksenhakuohje Muutoksenhakukiellot Päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, jos päätös koskee kuntalain 91 :n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa työ- tai virkaehtosopimuksen

Lisätiedot