TITANO POREALLAS.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TITANO POREALLAS. www.wellis.eu"

Transkriptio

1 KÄYTTÖOHJE TITANO POREALLAS

2 Tuotekuvaus Koko: Altaan tilavuus: Titano 180: 255 litraa Titano 190: 290 litraa Basic Standard / kylpyamme Hydro Paineilmatoiminen säätöpainike ja ilmansäädin / juoksuputki / jalkarakenne / kylpyamme Hydro + Air Paineilmatoiminen säätöpainike ja ilmansäädin / ilmajärjestelmä / juoksuputki / jalkarakenne / kylpyamme E-Plus Digitaalisesti ohjattu hieronta- ja ilmajärjestelmä / ilmansäädin / väriterapiavalaistus / vedentason säädin / automaattinen kuivausjärjestelmä / jalkarakenne / juoksuputki / kylpyamme E-Drive E-Max E-Multimedia Digitaalisesti ohjattu hieronta- ja ilmajärjestelmä pyörivällä anturilla / ilmansäädin / turvalukko / väriterapiavalaistus / veden desinfiointi otsonigeneraattorilla / vedentason säädin / automaattinen kuivausjärjestelmä / jalkarakenne / juoksuputki / kylpyamme Digitaalisesti ohjattu hieronta- ja ilmajärjestelmä pyörivällä anturilla / ilmansäädin / turvalukko / väriterapiavalaistus / veden desinfiointi otsonigeneraattorilla / lämpötilan stabilisaattori / ylellinen väriterapiavalaistus: 12 LED-valoa / FM-radio, mahdollisuus kytkeä CD / automaattinen kuivausjärjestelmä / vedentason säädin / putkiston kuivaus / jalkarakenne / juoksuputki / kylpyamme Digitaalisesti ohjattu hieronta- ja ilmajärjestelmä pyörivällä anturilla / ilmansäädin / turvalukko / väriterapiavalaistus / veden desinfiointi otsonigeneraattorilla / lämpötilan stabilisaattori / ylellinen väriterapiavalaistus: 12 LED-valoa / FM-radio, mahdollisuus kytkeä CD / 7" LCD TV, mahdollisuus kytkeä DVD, video ja kaukosäädin / automaattinen kuivausjärjestelmä / vedentason säädin / putkiston kuivaus / jalkarakenne / juoksuputki / kylpyamme Käyttöohjeen tiedot ovat viitteellisiä. Wellis Hungary Ltd. ei ole vastuussa painovirheistä.

3 Ammeen asennus Ennen asennusta Ennen porealtaan asentamista ota selvää, sisältyykö asennus tuotteen toimitukseen. Kylpyhuoneen tulisi olla huolellisesti suojattu ennen asennuksen aloittamista. Jos laatat eivät kosketa lattiaa, laattojen tulee mennä altaan reunan ali mm. Lattian ja altaan välissä tulee olla mm etupaneelista katsottuna. Porealtaan alapuolella ei tule olla lattialämmitystä! Altaan ollessa käytössä altaasta voi vahinkotapauksessa virrata pois suuria määriä vettä. Jotta vältetään vauriot huoneessa, johon tuote sijoitetaan, tulee asentaa asianmukainen lattiakaivo. Muussa tapauksessa valmistaja ei ole vastuussa veden valumisen aiheuttamista vahingoista. Altaan säädettävät jalat Säädettävät jalat eivät kestä ylimääräistä kuormitusta. Sen vuoksi amme tulee asentaa paikoilleen erittäin huolellisesti. Poreammeen mukana toimitetaan aina säädettävät jalat. Allasta asennettaessa jokainen jalka tulee säätää niin, että se koskettaa lattiaa. Muussa tapauksessa altaan runkoon saattaa ilmestyä halkeamia tai säröjä. Säädettävät jalat pitävät ammeen vaakatasossa. Asennusprosessi Varmista ennen asennuksen aloittamista, että tuote on ehjä. On suositeltavaa peittää ammeen sisäpinta asennuksen ajaksi. Ammeen mukana toimitetaan suojakelmu. Ammetta ei tule nostaa putkista tai lisäosista. Joissain malleissa ammetta ei tule nostaa lasista ja kehikosta. Kiinnitysreiän läpi pääsee käsiksi mm. verkkoliitäntöihin, juoksuputkeen ja hanojen (valinnainen) liitäntöihin. Jotta vältytään vaurioilta allasta siirrettäessä, altaan alapuolella olevien osien ja putkien ym. tulee olla tarpeeksi pitkiä. Kun haluat upottaa porealtaan seinään, varmista riittävä ilmanvaihto ilmanvaihtolaatan laatan avulla. Ilmanvaihtolaatan tulee olla vähintään 100 cm 2. Riittävä ilmanvaihto on tärkeää altaan toiminnan kannalta!

4 Asennusprosessi, kun kiinnitys tapahtuu akryylisellä etupaneelilla Asennettaessa poreallasta jalat tulee säätää niin, että etupaneelin ja lattian väliin jää 1 cm:n rako. Näin varmistetaan riittävä ilmanvaihto moottorin toimintaa varten. Vesiputket, viemäröinti ja sähköosat 1. Vesihanan kokoaminen (hana valinnainen) ½ kulmaventtiili tulee asentaa vedensekoittimeen asennuskaaviossa merkittyyn kohtaan. 2. Viemäristön asennus Viemärin joustava putkiliitäntä, halkaisijaltaan 40 mm. Asennuskaavioon on merkitty viemärin oikea sijainti. Tukijalkojen paikat määrittävät tämän sijainnin, jota tulee noudattaa! 3. Sähköliitännät Sähköliitäntöihin tulee asentaa 30 ma:n virrankatkaisin (turvarele), jota ei ole liitetty muihin laitteisiin. Virrankatkaisimen ei tulisi sijaita samassa huoneessa kuin poreallas. Ammeen rungon takana olevassa tilassa tulee olla 3 metriä pitkä, halkaisijaltaan 3 2,5 mm MTK-kaapeli, joka on vähintään 300 mm:n päässä lattiasta. Allas on ehdottomasti maadoitettava. Mukana toimitetusta asennuskaaviosta näkyy asennuksien täsmällinen sijainti. Liitännät Kuljetuksen aikana moottorin mutterit saattavat löystyä. Tarkista ne ennen asennusta! Koeajon jälkeen sulje puhallinmoottorin nippaliitäntä (vain hierovissa ammeissa, joissa on spa-toiminto), jotta putkistoihin jäänyt vesi ei pääse kulkeutumaan takaisin moottoriin. Muista kytkeä nippaliitäntä uudelleen ennen asennusta. Hana (valinnainen) Wellis-hanat soveltuvat ainoastaan juomaveden ja kotitalouden kuuman käyttöveden järjestelmiin. Tekniset vaatimukset: Syöttöpaine 1 5 baaria. Jos yli 5 baaria, tulee asentaa paineenalennusventtiili. Kuuman veden maksimilämpötila: 80 C Kuuman veden suosituslämpötila: 65 C Vain pätevä ammattilainen saa suorittaa hanan asennuksen loppuun. Vesijärjestelmään suositellaan mikrosuodattimen asennusta, koska tämä estää saasteiden pääsyn järjestelmään taaten näin hanan oikeanlaisen toiminnan. Takuu raukeaa, jos hanan korjaustöiden yhteydessä tuotteen sisältä löytyy likaa.

5 Porealtaan käyttö Täytä allas halutun lämpöisellä vedellä. Allas tulee täyttää vedellä niin, että veden pinta on 2 cm vesisuihkujen yläpuolella. Kytke pumppu päälle paineilma- tai sähkökytkimestä, minkä jälkeen vesi alkaa virrata suuttimista. Veteen voidaan sekoittaa haluttu määrä ilmaa ilmaventtiilin kautta, jotta saadaan ihanteellinen sekoitus ilmaa ja vettä. (Hieronnasta tulee voimakkaampi, kun poreiden määrää lisätään.) Hieronta-ajan tulisi olla alussa lyhyt; aikaa voidaan lisätä vähitellen. Ennen altaasta poistumista hierontajärjestelmä tulisi sammuttaa, ettei vettä roisku ammeen reunan yli. Huomio 1. Moottorissa on ylikuormitussuoja (Klixon) venttiilin yhteydessä. 2. Kytke pääkytkin pois päältä ennen korjaus-, säätö tai puhdistustöitä. 3. Varmista veden riittävä suodattuminen. Hanat, joissa on keraamisia lisäosia, ovat erittäin herkkiä pienille epäpuhtauksille (joita löytyy juomavedestä), kuten hiekanjyville, metallihippusille jne. 4. Henkilöiden, joilla on sydänongelmia, korkea verenpaine tai heikko terveydentila, tulisi konsultoida lääkäriä ennen altaan käyttöä. 5. Vanhempien tulisi valvoa alle 14-vuotiaita lapsia hierontajärjestelmiä sisältävien tuotteiden käytössä. Wellis Hungary Ltd. ei ole vastuussa vääränlaisen käytön aiheuttamista vahingoista. 6. Kuuma vesi voi aiheuttaa tajunnan menetyksen, mikäli käyttäjä on alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena. 7. Raskaana olevien naisten ei tulisi olla ammeessa kauan aikaa, sillä kuuma vesi voi olla vahingollista syntymättömälle lapselle; ammeessa tulisi olla korkeintaan 10 minuuttia kerrallaan. 8. Sähkölaitteita ei tule sijoittaa alle 2 metrin läheisyyteen ammeesta.

6 Käyttöohje Wellis E-Plus-järjestelmä Ohjaustaulussa näkyy seuraavat tiedot: Valaistus Ilmamoottori Vesimoottori Päälle/pois päältä Ohjaustaulun käyttäminen Painikkeiden ollessa aktivoituna järjestelmästä kuuluu merkkiääni. Päälle/pois päältä Paina painiketta järjestelmän käynnistämiseksi. Paina uudelleen, niin virta sammuu. Valaistus Paina käynnistyspainiketta, jolloin valo käynnistyy ja värit alkavat vaihtua automaattisesti. Jos haluat vaihtaa valon väriä, paina painiketta uudelleen. Kun olet painanut painiketta 8 kertaa, valot sammuvat. Paina painiketta käynnistääksesi valot. uudelleen Vesimoottori Vedentason anturi suojaa vesimoottoria. Käynnistä vesimoottori painamalla kuvaketta. Jos vedentaso on matalampi kuin minimiarvo, moottori sammuu eikä käynnisty uudelleen ennen kuin vedentaso on riittävä. Paina painiketta uudelleen toiminnon sammuttamiseksi. Ilmamoottori Jos vesi on oikealla tasolla, voit käynnistää ilmamoottorin painamalla painiketta. Paina uudelleen, niin moottori sammuu.

7 Jos vedentaso on matalampi kuin vaadittu taso, vesi- ja ilmamoottori pysähtyvät automaattisesti kunnes vesi on sopivalla tasolla. Ilmamoottorin voi käynnistää manuaalisesti, mutta se käynnistyy myös automaattisesti. Manuaalinen käyttö: Paina painiketta käynnistääksesi laitteen. Samaan aikaan magneettiventtiili käynnistyy automaattisesti. Molemmat sammuvat 10 minuutin kuluttua. Automaattinen käyttö: kun järjestelmä havaitsee, että vedentaso on liian matalalla, ilmamoottori ja magneettiventtiili käynnistyvät 10 minuutin jälkeen ja pysähtyvät automaattisesti seuraavan 10 minuutin kuluttua. Wellis E-Drive-järjestelmä LCD-näytöllä näkyy seuraavat tiedot: 1. Valaistus 2. Otsoni 3. Moottori 4. Lämpö 5. Puhallin

8 Pyörivän merkkivalon toiminnot: Pyörivä merkkivalo Käynnistyspainike / toiminnon valinta Ohjaustaulun käyttäminen Painikkeiden ollessa aktivoituna järjestelmästä kuuluu merkkiääni. Pyörivä merkkivalo Käännä pyörivää merkkivaloa oikealle ja vasemmalle halutun toiminnon valitsemiseksi. Kuvakkeet, kuten käynnistetään., ovat ohjauskuvakkeita. Kaikki nämä ovat näkyvissä, kun laite Kohdistin, joita näkyy näytöllä vain yksi. Kääntämällä säätönappulaa voit siirtää kohdistinta. Kohdistin pysähtyy kun painat OK-painiketta, jolloin voit valita halutun toiminnon. Toimintokuvake. Toimintokuvakkeet näkyvät ruudulla vain, kun toiminto on valittu kohdistimella. Valitsemisen jälkeen kuvake ilmestyy ruudulle ja toiminnon käynnistyessä kuvake vilkkuu. Esimerkiksi moottorin (pumppu) toiminto: jos valitset kohdistimella toiminnon, pumppu-kuvakkeen yläpuolella näkyy kuvake eli Käynnistyspainike Paina painiketta järjestelmän käynnistämiseksi. Pidä pohjassa 3 sekunnin ajan, niin järjestelmä sammuu. Valaistus

9 Paina käynnistyspainiketta, jolloin järjestelmä käynnistyy, valot syttyvät ja kuvake vilkkuu. Siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina OK-painiketta. Näin sammutat valot. Jos haluat käynnistää valot uudelleen, paina OK. Moottoripainike Vedentason anturi suojaa vesimoottoria. Kun vedentaso saavuttaa sopivan korkeuden, siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina OK. Tämä käynnistää moottorin, jolloin kuvake vilkkuu. Paina OK sammuttaaksesi järjestelmän (näyttö lakkaa vilkkumasta). Jos vedentaso ei nouse tarvittavalle korkeudelle, moottori sammuu automaattisesti. Moottori käynnistyy itsestään, kun vedentaso on tarpeeksi korkealla. Puhallinpainike Siirrä kohdistin tekstin kohdalle ja paina OK toiminnon aloittamiseksi. Kun haluat sammuttaa puhaltimen, paina OK uudelleen. Lämmitys Tämä toiminto on käytettävissä ainoastaan, kun vesimoottori on päällä. Paina kuvaketta lämmityksen aloittamiseksi. Lämmityslämpötilaa ei voi säätää. Kun veden lämpötila saavuttaa 40 C, lämmitys kytkeytyy pois päältä. Kun haluat sammuttaa lämmityksen, paina painiketta. Jos lämmitysanturin kanssa on ongelmia, järjestelmästä kuuluu varoitusääni ja lämmitystoiminto on tällöin pois käytöstä. Otsoni Kun valitset otsonitoiminnon kuvakkeella, otsonitoiminto käynnistyy, toimii 10 minuutin ajan ja pysähtyy. Voit pysäyttää järjestelmän milloin vain pitämällä painiketta pohjassa 2 sekunnin ajan.

10 Wellis E-Max- ja E-Multimedia-järjestelmät Ohjaustaulun ja toimintojen kuvaus 1. Signaalin vastaanotto 2. Valikko/toimintokytkin/radiokanavan tallennus 3. Käynnistyspainike 4. Säätöpainike 5. Toiminnon valitsin 6. Siirry oikealle 7. Siirry vasemmalle LCD-näytöllä näkyy seuraavat avat tiedot: 1. Radio 2. Pumppu 3. Valo 4. FM-näyttö 5. Lämmitys 6. Otsoni 7. Puhallin 8. Taajuus kirjaimin (englanti) 9. Äänentaso/taajuus numeroina 10. Äänentaso kirjaimin (englanti) 11. Lämpötila

11 Ohjaustaulun käyttäminen Painikkeiden ollessa aktivoituna järjestelmästä kuuluu merkkiääni. Säätöpainike Säätöpainiketta voi kääntää sekä oikealle että vasemmalle toiminnon valitsemiseksi. Kuvakkeet ja kohdistimet Kuvakkeet, kuten, jne. ovat ohjauskuvakkeita. Kaikki nämä ovat näkyvissä laitteen käynnistyttyä. Kohdistin, joita näkyy ruudulla vain yksi. Kääntämällä säätönappulaa voit siirtää kohdistinta. Jätä kohdistin siihen kohtaan, minkä toiminnon haluat valita. Paina OK-painiketta toiminnon valitsemiseksi. Kuvakkeet, kuten ja ovat toimintokuvakkeita. Toimintokuvakkeet näkyvät ruudulla vain, kun toiminto on valittu kohdistimella. Valitsemisen jälkeen kuvake ilmestyy ruudulle ja toiminnon käynnistyessä kuvake vilkkuu. Esimerkiksi radiotoiminto: Kun valitset toiminnon kohdistimella, kuvake ilmestyy musiikkikuvakkeen vierelle: Käynnistyspainike Paina painiketta järjestelmän käynnistämiseksi. Paina uudelleen, kun haluat sammuttaa järjestelmän. Puhallinpainike Kun vedentaso saavuttaa halutun korkeuden, siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina painiketta. Paina uudelleen puhaltimen pysäyttämiseksi. Jos vedentaso ei saavuta haluttua korkeutta, puhallin laitetaan päälle samaan aikaan kun solenoidiventtiili aukaistaan. Solenoidiventtiili ja puhallin toimivat yhdessä 10 minuutin ajan ja kytkeytyvät pois päältä automaattisesti. Kun on kulunut 10 minuuttia, vedentason anturi mittaa veden tason uudelleen ja prosessi alkaa alusta. Väriterapiavalaistus Kun painat virtapainiketta, järjestelmä käynnistyy ja väriterapiavalot vaihtavat väriä. Siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina painiketta, jolloin tietty väri näkyy yhtäjaksoisesti. Paina painiketta kunnes löydät mielialaasi sopivan värin. Valo sammuu kahdeksannen painalluksen jälkeen.

12 Otsonidesinfiointi Siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina painiketta. Kuvake vilkkuu näytöllä ja otsonidesinfiointi käynnistyy. Paina painiketta uudelleen, niin toiminto sammuu. Kun sammutat järjestelmän, otsonidesinfiointi käynnistyy automaattisesti; 10 minuutin desinfioinnin nin jälkeen järjestelmä sammuu automaattisesti. Pumppu Vedentason anturi suojaa vesimoottoria. Kun vedentaso saavuttaa halutun korkeuden, siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina painiketta. Tämä käynnistää moottorin, jolloin kuvake vilkkuu ruudulla. Paina OK-painiketta toiminnon sammuttamiseksi. Jos vedentaso ei nouse tarvittavalle korkeudelle, moottori sammuu automaattisesti. Moottori käynnistyy itsestään, kun vedentaso on tarpeeksi korkealla. FM-radio / CD-soitin (jos liitettynä) FM-taajuusalue on välillä: 87,5 MHz ja 108,0 MHz. Siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina painiketta radion käynnistämiseksi. Kuvake alkaa vilkkua näytöllä. Kun painat painiketta uudelleen, aiemmin liitetty CD-soitin käynnistyy ja kuvake vilkkuu. CD-soitin sammuu, kun painat painiketta uudelleen. Taajuuden säätö: Tapahtuu painikkeilla ja. Painikkeilla voit selata taajuuksia 50 KHz:n välein. Kun pidät painiketta pohjassa 2 sekunnin ajan, radio alkaa etsiä lähintä radioasemaa. Heti kun asema löytyy, taajuuden etsintä lakkaa ja taajuus näkyy ruudulla. Äänentason säätö: Jos radio- tai CD-toiminto on päällä, paina painiketta kunnes teksti alkaa vilkkua ruudulla. Tämän jälkeen äänenvoimakkuutta voi säätää ja painikkeilla ja

13 . Yksi askel = 2 db. Jos pidät painikkeen pohjassa 2 sekunnin ajan, äänentaso nousee/laskee automaattisesti 10 db/sekunti. Radioaseman tallennus: Kun haluat tallentaa kanavan, paina painiketta alkaa vilkkua teksti ja aseman taajuus. yli 2 sekunnin ajan. Tällöin näytöllä Radioaseman säätö: Kun FM-radio on päällä, paina painiketta. Tällöin näytöllä alkaa vilkkua teksti ja aseman taajuus. Sen jälkeen voit valita taajuuden ja painikkeilla ja. Lämmitys Tämä toiminto on käytettävissä ainoastaan, kun vesimoottori on päällä. Siirrä kohdistin kuvakkeen kohdalle ja paina painiketta lämmityksen käynnistämiseksi. Kuvake vilkkuu ruudulla. Lämmitin käynnistyy tai sammuu 2 sekunnin kuluttua riippuen säädetystä veden lämpötilasta. Oletuslämpötila on 40. Jos veden lämpötila on 1 asteen korkeampi kuin asetusarvo, lämmitin pysähtyy. Jos veden lämpötila on 1 asteen matalampi kuin asetusarvo, lämmitin käynnistyy. Lämpötilan vaihtelualue: C. Pidä kuvaketta pohjassa kunnes näytöllä näkyy ja tai, sen jälkeen paina tai, kun haluat laskea tai nostaa lämpötilaa yhdellä asteella. Paina painiketta lämmityksen sammuttamiseksi. Jos lämmitysanturin kanssa on ongelmia, järjestelmä lähettää varoitusääniä ja lämmitystoimintoa ei tällöin voi käyttää.

14 TV:n käyttö E-Multimedia-järjestelmässä Päälle/pois päältä TV/AV-toimintopainike Valikko Äänentaso alas Äänentaso ylös TV-kanavien selaus alas TV-kanavien selaus ylös Päälle/pois päältä Paina painiketta TV:n käynnistämiseksi. Paina uudelleen, niin TV sammuu. TV-/AV-toimintotila: TV-tila on päällä automaattisesti kun käynnistät TV:n. Paina painiketta siirtyäksesi AVtilaan. Näin voit käyttää ulkoista yksikköä, joka on liitetty laitteeseen (DVD, video). Kaukosäätimen painikkeiden toiminnot TV-tilassa: Äänenvoimakkuuden laskeminen Äänenvoimakkuuden nostaminen TV-kanavien selaus alaspäin TV-kanavien selaus ylöspäin

15 TV-valikko: Paina painiketta valikkotilassa. Näytöllä näkyy nyt valikko: BRIGHTNESS 16 CONTRAST 25 COLOR 26 SHARPNESS 25 TINT 25 Painikkeilla ja voit selata (navigoida) valikon toimintoja. Jokainen toiminto voidaan asettaa painikkeilla ja. Kun painat painiketta uudelleen, valikosta avautuu uusia toimintoja: LANGUAGE ENGLISH COLOR-SYS PAL SOUND-SYS B/G SCREEN 16:9 MIRROR 1 BLUE BACK ON Kun painat painiketta kolmannen kerran, niin näytöllä näkyy kolmas valikkoikkuna. Tässä valikkoikkunassa voit asettaa seuraavat arvot: CHANNEL 25 SKIP ON BAND V-L FINE TUNE 0 SEARCH AUTO SEARCH Valitse AUTO SEARCH -valikkopiste. Laite etsii kanavat ja tallentaa ne automaattisesti laitteen muistiin. (Huomaa: haku alkaa kohdasta 0.) Paina painiketta neljä kertaa poistuaksesi valikosta.

16 Ennen kuin otat yhteyttä korjaajaan vikatapauksessa: Jos laitteessa esiintyy vika, käy läpi alla oleva taulukko. Vika Ei kuvaa eikä ääntä Virta on katkaistu. Syyt Ei kuvaa Ei ääntä Pimeä kuva Kuva epätarkka tai vaihteleva Varjoja Lumisade Ei värejä Kuva ylösalaisin tai vasemmalta oikealle Toista automaattinen haku tai käytä hienoviritystä. Signaali on heikko tai mykistys-toiminto on päällä. Tarkista, että kirkkaus ja kontrasti on säädetty oikein ja ettei ympäristön lämpötila ole liian matala. Signaali on liian heikko. Lähellä korkeita rakennuksia heijastuvat signaalit voivat haitata lähetystä. Jokin häiritsee signaalia. (Moottoriajoneuvot, junat, suurjännite, neonvalot ym. sähköaallot.) Värikylläisyys on säädetty väärin. Signaali on heikko. Palauta valikon kohdasta Mirror (peili). Jos et käytä ammetta pitkään aikaan, sammuta virtalähde. Ongelmia ja ratkaisuja 1. Pumppu ei käynnisty: Riittämätön verkkojännite Vika lämpötoiminnossa Tyhjiöputki irtosi paineilmakytkimestä tai moottorista Ei verkkojännitettä Pumppu on tukossa Verkon ja moottorin jännitteiden tulee olla identtiset. Käynnistä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä korjaajaan. Tarkista ja kiinnitä uudelleen. Tarkista, onko jännite kytketty päälle. Ota yhteyttä korjaajaan. 2. Pumpusta ei tule vettä Järjestelmässä ei ole tarpeeksi vettä. Vedentaso on tarpeeksi korkealla, jotta suuttimet peittyvät, mutta vesi ei saavuta ylivuotoputkea. 3. Veden virtaus on riittämätön, pumppu pitää kovaa ääntä: Suuttimet ovat kiinni tai putket ovat tukossa. Puhdista järjestelmä WELLIS ALGA-SOKK P - kemikaalilla. (katso Puhdistus)

17 Täydellinen rentoutuminen Ihanteellinen kylpyhuone ei ole pelkästään puhdistautumista varten, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen, terveelliseen elämäntapaan ja yleisesti ottaen hyvään fyysiseen olotilaan. Unkarilla on vuosisatoja pitkä kylpyläkulttuuri, ja nyt voit nauttia tämän perinteen hyödyistä omassa kodissasi. Ostamalla porealtaan saat mahdollisuuden elää hieman terveempää elämää. Poreallas tarjoaa sinulle virkistävän hieronnan. Lihaksesi rentoutuvat, ja voit nauttia vesisuihkujen hyvää tekevästä vaikutuksesta! Veden ja ilman yhteinen virtaus on sekä nautinnollinen että terapeuttinen. Lihasten rentoutuminen ja verenkierron voimistuminen sydäntä kohti eivät ole ainoastaan miellyttäviä kokemuksia, vaan edistävät myös kuonaaineiden poistumista elimistöstä ja tällä tavoin parantavat terveyttäsi. Parantunut verenkierto estää kehon kulumista ja kalkkeutumista. Suuttimet on sijoitettu siten, että ne hierovat kehosi jokaista kohtaa. Niskan, hartioiden ja selän lihasten hieronta on erityisen suositeltua, koska nämä osat joutuvat päivittäin kovalle rasitukselle. Työpöydän ääressä työskentely kuormittaa näitä lihasryhmiä. On tuskin olemassa parempaa keinoa hoitaa urheilun jälkeisiä lihasrevähdyksiä tai lieviä kipuja kuin vesihieronta! Vesisuihkut, jotka muistuttavat voimakasta manuaalista hierontaa, lievittävät stressiä ja rentouttavat lihaksesi rankan päivän jälkeen. Poreammeen ylöspäin suuntautuvat kuplat ovat erityisen miellyttäviä, ja sisäänrakennettu hifijärjestelmä edesauttaa rentoutumista. Napsauta poreamme päälle, pulahda lämpimään veteen ja laita rentouttava musiikki soimaan! Säädä ammeen veden lämpötila 33 asteen ja 38 asteen välille. Napsauttamalla poreammeen päälle käynnistät kokovartalohieronnan, ja ilmansäätimen kautta voit helposti säätää hieronnan voimakkuutta missä tahansa vaiheessa (voit myös laittaa automaattisen hieronnan voimakkuuden säätimen päälle). Aloita kevyellä hieronnalla ja, kun lihaksesi ovat jo rentoutuneet, voit lisätä hieronnan voimakkuutta asteittain. Parhaan vaikutuksen saat, kun vietät ammeessa puoli tuntia kerrallaan ja hyödynnät hierontatoimintoja. Käytä kylpyöljyjä mahdollisimman usein. Kylpyöljyt kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoasi. Lisäksi niiden tuoksut vaikuttavat positiivisesti mielialaasi. Kylpyöljyjä käyttämällä hieronnan rentouttava vaikutus voimistuu. Toivomme, että nautit porealtaan tarjoamista hyödyistä! PUHDISTUS Puhdista suihkunpään rei itetty kohta kuukausittain pehmeällä harjalla, jotta vesiletku toimii kunnolla. Jos suihkunpäähän kertyy likaa (tai kalkkia), pese se haalealla vedellä, johon on sekoitettu etikkaa. Älä käytä mekaanisia hankausaineita (esim. puhdistusaineita) tai emäksisiä kemikaaleja (esim. asetonia, kloorivetyhappoa tai niiden johdannaisia). Valmistaja ei ole vastuussa virheellisen puhdistuksen aiheuttamista vaurioista.

18 Titano 180 -porealtaan tekninen piirros (oikea puoli) Asenna 30 ma:n turvarele! H: Kylmä vesi ½ kulmaventtiili M: Kuuma vesi ½ kulmaventtiili L: Viemäri 40 mm E: Sähköliitäntä 230 V 16 A 3 2,5 mm 2 MTK-kaapeli, 2 metriä Viemäriaukon konfigurointi on välttämätön asennuksen yhteydessä. Mitat pitävät paikkansa ainoastaan, jos ammeessa on sisäänrakennettu hana. Annetut mitat ovat vain viitteellisiä ja saattavat vaihdella tuoteteknologian mukaan +/- 1 cm. Jos tuotetta käytetään upotettuna kylpyammeena, varmista että lattialla on tarpeeksi tilaa poistoputkelle.

19 Titano 180 -porealtaan tekninen piirros (vasen puoli) Asenna 30 ma:n turvarele! H: Kylmä vesi ½ kulmaventtiili M: Kuuma vesi ½ kulmaventtiili L: Viemäri 40 mm E: Sähköliitäntä 230 V 16 A 3 2,5 mm 2 MTK-kaapeli, 2 metriä Viemäriaukon konfigurointi on välttämätön asennuksen yhteydessä. Mitat pitävät paikkansa ainoastaan, jos ammeessa on sisäänrakennettu hana. Annetut mitat ovat vain viitteellisiä ja saattavat vaihdella tuoteteknologian mukaan +/- 1 cm. Jos tuotetta käytetään upotettuna kylpyammeena, varmista että lattialla on tarpeeksi tilaa poistoputkelle.

20 Titano 190 -porealtaan tekninen piirros (oikea puoli) Asenna 30 ma:n turvarele! H: Kylmä vesi ½ kulmaventtiili M: Kuuma vesi ½ kulmaventtiili L: Viemäri 40 mm E: Sähköliitäntä 230 V 16 A 3 2,5 mm 2 MTK-kaapeli, 2 metriä Viemäriaukon konfigurointi on välttämätön asennuksen yhteydessä. Mitat pitävät paikkansa ainoastaan, jos ammeessa on sisäänrakennettu hana. Annetut mitat ovat vain viitteellisiä ja saattavat vaihdella tuoteteknologian mukaan +/- 1 cm. Jos tuotetta käytetään upotettuna kylpyammeena, varmista että lattialla on tarpeeksi tilaa poistoputkelle.

21 Titano 190 -porealtaan tekninen piirros (vasen puoli) Asenna 30 ma:n turvarele! H: Kylmä vesi ½ kulmaventtiili M: Kuuma vesi ½ kulmaventtiili L: Viemäri 40 mm E: Sähköliitäntä 230 V 16 A 3 2,5 mm 2 MTK-kaapeli, 2 metriä Viemäriaukon konfigurointi on välttämätön asennuksen yhteydessä. Mitat pitävät paikkansa ainoastaan, jos ammeessa on sisäänrakennettu hana. Annetut mitat ovat vain viitteellisiä ja saattavat vaihdella tuoteteknologian mukaan +/- 1 cm. Jos tuotetta käytetään upotettuna kylpyammeena, varmista että lattialla on tarpeeksi tilaa poistoputkelle.

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Hierova luksusamme

ASENNUSOHJE. Hierova luksusamme ASENNUSOHJE Hierova luksusamme ASENNUSOHJE Varmistaaksesi turvallisuuden lue ohjeet ennen asennusta ja käyttöä. Ohje koskee seuraavia malleja: 1. Täytettävät vaatimukset (koskien vesijärjestelmää ja sähköosia).

Lisätiedot

TOIMINTOKUVAUS SÄHKÖISISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMISTÄ UP833 JA UP833A

TOIMINTOKUVAUS SÄHKÖISISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMISTÄ UP833 JA UP833A TOIMINTOKUVAUS SÄHKÖISISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMISTÄ UP833 JA UP833A Toimintokatsaus Toiminto / Malli UP833 UP833A 1. Vesipumppu 2. Termostaattilämmitys 3. Vaahtokylpy 4. Yleisvalaistus 5. Valo 6. Vedenalainen

Lisätiedot

Suihkukaappi Asennus- ja käyttöohjeet

Suihkukaappi Asennus- ja käyttöohjeet Suihkukaappi Asennus- ja käyttöohjeet Valmistelut Puhdistus ja huolto 1. Puhdista suihkukaappi miedolla puhdistusaineella ja pehmeällä kankaalla. Ammoniakkia tai asetonia sisältävän puhdistusaineen käyttö

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

Höysysauna ja poreallas LaSpa RUBATO

Höysysauna ja poreallas LaSpa RUBATO Höysysauna ja poreallas LaSpa RUBATO Rubato (oikeakätinen) Rubato (vasenkätinen) TEKNISET TIEDOT Mitat: 150 x 85 x 220cm (HUOM! Ammen syvyys on 40cm) Jännite: 220V Taajuus: 50 Hz Virran voimakkuus: 16

Lisätiedot

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303)

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) 1. Käynnistäminen Koskettamalla sormenpäällä ohjauspaneelin päälle/pois- näppäintä järjestelmä käynnistyy. Näyttöön tulee

Lisätiedot

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303)

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) 1. Käynnistäminen Koskettamalla sormenpäällä ohjauspaneelin päälle/pois- näppäintä järjestelmä käynnistyy. Näyttöön tulee

Lisätiedot

Hieronta-amme Asennusohje

Hieronta-amme Asennusohje Hieronta-amme Asennusohje MALLI: S2800800 KOKO: 1800*900*660 mm Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme käyttämään muutaman minuutin näihin ohjeisiin perehtymiseen

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet

Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet IValmistelu Puhdistus ja kunnossapito Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet 1. Suihkukaapin puhdistukseen voidaan käyttää nestemäistä yleispuhdistusainetta ja pehmeää puhdistusliinaa. Puhdistusaine ei

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Simppeli 4HK Simppeli 6HK. Ohjekirja

Simppeli 4HK Simppeli 6HK. Ohjekirja Simppeli 4HK Simppeli 6HK Ohjekirja Arvoisa asiakkaamme, Kiitos, kun valitsitte tuotteemme. Tutustuttehan tähän ohjekirjaan huolella ennen tuotteen käyttöönottoa, jotta käyttökokemuksenne olisi mahdollisimman

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Hierova kylpyamme Monte 62105 ASENNUSOPAS HIEROVA KYLPYAMME KÄYTTÖOHJE MALLI: MONTE 62105 Hyvä käyttäjä: Kiitos, että valitsit BATHLIFE kylpyammeen. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Duschy-höyrysauna Asennus- ja käyttöohje

Duschy-höyrysauna Asennus- ja käyttöohje Duschy-höyrysauna Asennus- ja käyttöohje 1. Toimitussisältö & valmistelut ennen asennusta Toimitussissältö Alusta: - suihkuallas (mallit 5010 10, 5009 10, 5011 10, 5050 10) - amme (mallit 5020 10, 5030

Lisätiedot

BNP sähkölämmitin ohje 01/2015 sivu 1/6

BNP sähkölämmitin ohje 01/2015 sivu 1/6 BNP sähkölämmitin ohje 01/2015 sivu 1/6 BNP-sähkölämmitin Takuutodistus Arvoisa asiakkaamme, Ostamasi tuote täyttää korkeat esteettiset ja käytännön vaatimukset. Olemme ottaneet tuotteen suunnittelussa

Lisätiedot

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI Aurinkolämmitin XP2 Käyttöopas FI ID-KOODI: M-1631.2013 ID-KOODI: M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Turvallisuusohjeet 2 2. Laitteen toimintatapa

Lisätiedot

hierovat kylpyammeet Asennusohje malli 08- Edition 1-10

hierovat kylpyammeet Asennusohje malli 08- Edition 1-10 hierovat kylpyammeet malli 08- Asennusohje Edition 1-10 Kerromme tässä käyttöohjeessa vaihe vaiheelta oikean asennustavan Hafan poreammeelle, niin että voit nauttia sen käytöstä turvallisesti. Käyttöohjeessa

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje Vastuuvapauslauseke BenQ Corporation ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta tämän julkaisun sisällöstä. BenQ Corporation varaa oikeuden tämän julkaisun korjaamiseen

Lisätiedot

Ohjauspaneeli: käyttöohje

Ohjauspaneeli: käyttöohje Ohjauspaneeli: käyttöohje FN 3. Tuuletin Jos järjestelmä on käyntitilassa, paina nappi paneelilevyllä käynnistäksesi tuuletin. Painamalla toisen kerran tuuletin sulje pois päältä. Samalla näytölle ilmestyy/tai

Lisätiedot

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006)

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) KombiTemp HACCP Elintarviketarkastuksiin Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) web: web: www.haccp.fi 2006-05-23 KombiTemp HACCP on kehitetty erityisesti sinulle, joka työskentelet elintarvikkeiden

Lisätiedot

4) Kaiutin: 8Ω/10W 5) Otsonaattori: 12V/5W 6) Höyrygeneraattori: 220V/3000W

4) Kaiutin: 8Ω/10W 5) Otsonaattori: 12V/5W 6) Höyrygeneraattori: 220V/3000W I Suositukset 1. Ohjaussäätimen pidemmän käyttöiän takaamiseksi ei sitä suositella kytkettävän päälle/pois päältä alle 30 sekunnin välein. 2. Kytke ohjaussäätimen virta pois päältä tuotteen käytön jälkeen.

Lisätiedot

Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet

Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet Sisällys 1 Fortum Fiksu -järjestelmään liitettävä mittaava pistorasiakytkin sisäkäyttöön 2 Asentaminen 2.1 Kytkimen liittäminen

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE 1. Virtanappi 2. Menu-nappi 3. Mode-nappi 4. Selaus ylös -nappi 5. Selaus alas -nappi 6. OK-nappi 7. USB-portti 8. Peruutuskameran asetukset / käyttöpaneeli

Lisätiedot

MyTheatre asennus ja kanavien haku

MyTheatre asennus ja kanavien haku 25.10.2006 MyTheatre asennus ja kanavien haku Talletettuasi asennusohjelman koneellesi, käynnistä asennus kaksoisklikkaamalla tiedostoa Artec Driverpack by Toptronics.exe Valitse Seuraava Varmista, että

Lisätiedot

Touch TENS 1 Luonnollinen kivun lievittäjä

Touch TENS 1 Luonnollinen kivun lievittäjä Touch TENS 1 Esittely Touch TENS on kaksikanavainen, helppokäyttöinen TENS -laite. Laitteessa on seitsemän esiasennettua ohjelmaa, jotka käynnistyvät nappia painamalla. Ominaisuudet: Kaksi erillistä kanavaa.

Lisätiedot

Simppeli 2H. Ohjekirja

Simppeli 2H. Ohjekirja Simppeli 2H Ohjekirja Arvoisa asiakkaamme, Kiitos, kun valitsitte tuotteemme. Tutustuttehan tähän ohjekirjaan huolella ennen tuotteen käyttöönottoa, jotta käyttökokemuksenne olisi mahdollisimman nautittava

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Huomio: Ulkolämpötila-anturin kantama on 30 m ilman esteitä. Tosiasiallinen kantama voi vaihdella signaalin kulun mukaan.

Lisätiedot

IDH 125-250-E1. Asennusohje IDH 125-250-E1 / PUHZ Ulkoyksiköt IDH 125-250

IDH 125-250-E1. Asennusohje IDH 125-250-E1 / PUHZ Ulkoyksiköt IDH 125-250 -E1 Asennusohje -E1 / PUHZ Ulkoyksiköt Tämä asennusohje on täydennys ulkoyksiköiden PUHZ ja lämpöpumppukonvektoreiden -yhdistelmille. Järjestelmän kuvaus Ulkoyksikkö: PUHZ-ZRP125 PUHZ-SHW112 PUHZ-RP200

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak 5040XXXXXX ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak SARJA SISÄLTÄÄ FI TVM110 KESKUSYKSIKKÖ JOHTOSARJA IRROTA AJONEUVON AKKU GPS ANTENNI GSM ANTENNI KIIHTYVYYSANTURI TARVIKEPUSSI TEKNISET TIEDOT Mitat...104 x 75 x 27

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

FIN. Valitse seuraavaksi +/ - painikkeilla alue tai. (ks. käyttäjän ohjelman tallentaminen)

FIN. Valitse seuraavaksi +/ - painikkeilla alue tai. (ks. käyttäjän ohjelman tallentaminen) KÄYTTÄJÄN OPAS FIN Ohjelmointivalikko: RF-AJASTIN JA RF-KYTKENTÄYKSIKKÖ Paina +/- painikkeita: aluenumero alkaa vilkkua. Valitse seuraavaksi +/ - painikkeilla alue tai käyttäjän ohjelma (ks. käyttäjän

Lisätiedot

Poistoilmahuuva JLI-UV-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

Poistoilmahuuva JLI-UV-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen Lasien asennus Valaisimen kytkentä

Lisätiedot

Sisällys. Sisällys. Myynninjälkeinen tuki

Sisällys. Sisällys. Myynninjälkeinen tuki Elite 27 Ohjekirja Arvoisa asiakkaamme, Kiitos, kun valitsitte tuotteemme. Tutustuttehan tähän ohjekirjaan huolella ennen tuotteen käyttöönottoa, jotta käyttökokemuksenne olisi mahdollisimman nautittava

Lisätiedot

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje TE 270217/01 LVI 3618240 Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje SISÄLTÖ Rakenne 2 Asennus 3-4 Käyttö ja ylläpito 5 Tekniset tiedot 5 Sähkökaavio 6 Lue tämä asennus- ja käyttöohje huolellisesti ennen

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

LADDOMAT MR 50. Asennusohje. Toimitussisältö. Laddomat 5000 -venttiilipaketti: Elektroninen varausäädin

LADDOMAT MR 50. Asennusohje. Toimitussisältö. Laddomat 5000 -venttiilipaketti: Elektroninen varausäädin LADDOMAT MR 50 Asennusohje Toimitussisältö Laddomat 5000 -venttiilipaketti: Patentoitu kaksitoiminen takaiskuventtiili, osanro 469 854 2 pumppua, Laddomat LM6A-130. 2 sulkuventtiiliä, vivulla varustettu

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MONTE-6039 MONTE-6050. Hierova amme

ASENNUSOHJE MONTE-6039 MONTE-6050. Hierova amme ASENNUSOHJE MONTE-6039 MONTE-6050 Hierova amme Hyvä asiakas: Kiitos että ostit hierovan Bathlife-ammeen. Lue ohje huolellisesti ennen kuin asennat ja käytät ammetta. 1. Taulukko: tuotemalli, tiedot, määritykset

Lisätiedot

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE YLEISTÄ Lue ohjekirjaa huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja tulevaisuudeksi. Sähköasennus on suoritettava

Lisätiedot

Kotihoito-ohje potilaalle. Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita:

Kotihoito-ohje potilaalle. Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita: Kotihoito-ohje potilaalle Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita: 2 Johdanto Tämä potilaan ohjekirja sisältää tärkeää tietoa Smith & Nephew n valmistaman kertakäyttöisen alipainetta

Lisätiedot

Fortum Fiksu Etäohjattava roiskeveden kestävä sähkökytkin (IP44) Käyttöohjeet

Fortum Fiksu Etäohjattava roiskeveden kestävä sähkökytkin (IP44) Käyttöohjeet Fortum Fiksu Etäohjattava roiskeveden kestävä sähkökytkin (IP) Käyttöohjeet Sisällys 1 Fortum Fiksu -järjestelmään liitettävä sähkökytkin 2 Asentaminen 2.1 Kytkimen liittäminen Fortum Fiksu -järjestelmään

Lisätiedot

JOHNSON CONTROLS. Maalämpösäädin KÄYTTÖOHJE

JOHNSON CONTROLS. Maalämpösäädin KÄYTTÖOHJE JOHNSON CONTROLS Maalämpösäädin KÄYTTÖOHJE Ohjekirjassa perehdytään tarkemmin maalämpökoneen toimintaan ja asetuksiin. Noudattamalla ohjekirjan ohjeita saatte parhaimman hyödyn laitteestanne, sekä varmistatte

Lisätiedot

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b Stereo TV Käyttöohje 83042130 MC2b Valmistettu Dolby Laboratories Licensing Corporation:in luvalla. "Dolby" ja kaksois-d symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporation:in rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

FINNISH DENVER CRP-515

FINNISH DENVER CRP-515 DENVER CRP-515 FINNISH TOIMINNOT JA PAINIKKEET 1. VÄHENNÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA 2. LISÄÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA/NÄYTÖN AUTOM. VAIHTO PÄÄLLE/POIS 3.

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista:

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: TCD300NE_QG(fi-fi).fm Page 1 Friday, November 12, 2004 2:01 PM Pikaopas Digitaalinen johdoton puhelin Malli KX-TCD300NE Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: Painikkeet Luuri A B C D E F G H

Lisätiedot

STELLARIUM KÄYTTÖOHJE

STELLARIUM KÄYTTÖOHJE Järjestelmävaatimukset: Windows (XP, Vista, 7) DirectX 9.x ja uusin ServicePack tai MacOS X 10.3.x (tai suurempi), 3D-grafi ikkkortti ja OpenGL-tuki, min. 512 MB RAM, 1 GB vapaata levytilaa. ASENNUS Asennus

Lisätiedot

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE Käyttöohje Onneksi olkoon, olet hankkinut ensiluokkaisen näytön! iloft VDS- laitteessa on handsfree- toiminto, sen värinäytön avulla voit kommunikoida ovipuhelimen

Lisätiedot

Quha Zono. Käyttöohje

Quha Zono. Käyttöohje Quha Zono Käyttöohje 2 Virtakytkin/ merkkivalo USB-portti Kiinnitysura Tervetuloa käyttämään Quha Zono -hiiriohjainta! Tämä käyttöohje kertoo tuotteen ominaisuuksista ja opastaa laitteen käyttöön. Lue

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

dametric AGS-anturi HUOLTOKÄSIKIRJA AGS-XXX Service Manual FI.docx Lokakuu 12, 2010 / BL Sivu 1 (8)

dametric AGS-anturi HUOLTOKÄSIKIRJA AGS-XXX Service Manual FI.docx Lokakuu 12, 2010 / BL Sivu 1 (8) dametric AGS-anturi AGS-XXX Service Manual FI.docx Lokakuu 12, 2010 / BL Sivu 1 (8) Sisältö 1 Yleistä... 2 2 Anturin asennus ja poisto... 3 3 Kotelon ja putken välinen liitos... 4 4 Kärjen ja kotelon välinen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62 SRP500_MA190508_v6.qxd:155c_SRU5110_86 19/05/08 18: Página6 Sisällysluettelo 1 Kaukosäädin 6 Kaukosäätimen asentaminen 6-6.1 Paristojen asettaminen paikalleen 6. Kaukosäätimen testaaminen 6. Kaukosäätimen

Lisätiedot

LADDOMAT MR. Asennus- ja käyttöohje

LADDOMAT MR. Asennus- ja käyttöohje LADDOMAT MR Asennus- ja käyttöohje Laddomat MR on erillisellä liitäntäkeskuksella (LK) varustettu säätölaite. Siinä on 3 relettä ja 4 lämpötilatunnistintuloa. Käytettävissä on useita erilaisia ohjausvaihtoehtoja.

Lisätiedot

TOWER KÄYTTÖOHJE. UM_FI Part No.: 1764098_01

TOWER KÄYTTÖOHJE. UM_FI Part No.: 1764098_01 KÄYTTÖOHJE UM_FI Part No.: 1764098_01 SISÄLTÖ SISÄLTÖ... 2 YLEISTÄ... 4 Johdanto...4 Varoitukset...4 Varotoimenpiteet...4 Käyttötarkoitus...4 Tiedot & paino...5 Toimintojen yleiskuvaus...5 YLEISKUVA OSISTA...

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta.

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. ALOITA TÄSTÄ Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, siirry vastaavaan kohtaan lukemaan asennus- ja liitäntäohjeet. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät Viitteet 000067 - Fi ASENNUS ohje inteo Soliris Sensor RTS Soliris Sensor RTS on aurinko- & tuulianturi aurinko- & tuuliautomatiikalla varustettuihin Somfy Altus RTS- ja Orea RTS -moottoreihin. Moottorit

Lisätiedot

POREAMMEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

POREAMMEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE POREAMMEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE 1 (1) SISÄLLYSLUETTELO ASIAKKAALLE... 2 ASENNUS... 3 SÄÄTÖJALAT... 3 VIEMÄRÖINTI... 3 ETUPANEELIT... 3 SÄHKÖASENNUS... 4 UPOTUSASENNUS... 5 KÄYTTÖ... 7 KYTKIMET JA SÄÄTIMET...

Lisätiedot

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 1 AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 1 PAKKAUS JA VARASTOINTI 2 TEKNISET TIEDOT. 3 ASENNUS.

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE Kiitos, että hankit ilmastointilaitteemme. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolella ennen ilmastointilaitteen käyttöä. SISÄLTÖ Kauko-ohjaimen käsittely...2

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

WiFi-kantaman laajennin N600

WiFi-kantaman laajennin N600 Asennusopas WiFi-kantaman laajennin N600 Malli WN2500RP Sisällysluettelo Aloittaminen........................................... 3 Laajentimen esittely..................................... 4 Etupaneeli.........................................

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427 Version: FIN180427 Käyttäjän 1 käsikirja Sisällys 1 WTN-Radiomajakka Näytöt ja näppäimet... 3 2 Käynnistys ja toiminta-aika... 4 2.1 WTN-laitteen käynnistys... 4 2.2 WTN-laitteen sammutus... 4 2.3 Virransyöttö:...

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet. Huonekoje handsfree-toiminnolla 1280..

Asennus- ja käyttöohjeet. Huonekoje handsfree-toiminnolla 1280.. Asennus- ja käyttöohjeet Huonekoje handsfree-toiminnolla 1280.. Laitekuvaus Huonekoje handsfree-toiminnolla kuuluu Gira-ovipuhelinjärjestelmään ja koostuu seuraavista osista: 3 4 5 2 1 6 1 Ovipuhelinjärjestelmän

Lisätiedot

Skype for Business pikaohje

Skype for Business pikaohje Skype for Business pikaohje Sisällys KOKOUSKUTSU... 2 ENNEN ENSIMMÄISEN KOKOUKSEN ALKUA... 4 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SKYPE FOR BUSINEKSELLA... 5 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SELAIMEN KAUTTA... 6 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Simple Communication Module Asennusohje Danfoss Heating Solutions Sisällysluettelo Johdanto.... 29 Asennus.... 29 Kiinnitys.... 29 Johdotus... 30 Laitteen lisääminen.... 30

Lisätiedot

NENTUOTETUKIp.0400244780

NENTUOTETUKIp.0400244780 PÄÄTÄI STUMAKORKEUSENNENASENNUSTA! TEKNI NENTUOTETUKIp.0400244780 SCHWAB ASENNUSOHJE Ennen asennusta: Tarkista, ettei tuotteessa ole kuljetuksen aikana tulleita halkeamia tai kolhuja. Märkätilassa elementti

Lisätiedot

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. LC2002 Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitin 200 Mbps

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. LC2002 Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitin 200 Mbps LC2002 Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitin 200 Mbps Johdanto Älä altista Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitinta 200 Mbps äärilämpötiloille. Älä aseta tuotetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä.

Lisätiedot

WAKE FM-KELLORADIO KÄYTTÖOPAS

WAKE FM-KELLORADIO KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40 www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 2 FINNISH KONTROLLI JA ELEMENTIT 1. Kasettiyksikkö 2. Asemavalikko 3. Teleskooppiantenni

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BONECO P340

KÄYTTÖOHJE BONECO P340 93 KÄYTTÖOHJE BONECO P340 94 YLEISKUVA JA OSIEN NIMET 4 5 1 Suojakansi 1 2 3 2 Esisuodatin 3 Suodatin A341 4 BONECO P340 5 Ohjauspaneeli ja näytöt 95 SISÄLTÖ Yleiskuva ja osien nimet 94 Toimitussisältö

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

1 Pakkaus. Asennusopas. Värisäädettävä nestekidenäyttö. Tärkeää

1 Pakkaus. Asennusopas. Värisäädettävä nestekidenäyttö. Tärkeää Asennusopas Värisäädettävä nestekidenäyttö Tärkeää Perehdy laitteen turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön lukemalla PRECAUTIONS (TURVATOIMET), tämä Asennusopas ja CD-ROM-levylle tallennettu Käyttöopas.

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet

ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä ohjeesta Rev 4.2 (201505) 4246074, 4246075, 4246084, 4246152, 4246153, 4246154 Säätöohjeet METOS WD-6 6. Säätöohjeet Tämä kuvio laitteen

Lisätiedot

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN.

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN. LUE TÄMÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. OHJEITA NOUDATTAMALLA SAAT PARHAAN TU- LOKSEN JA VOIT KÄYTTÄÄ LAITETTA TURVALLISESTI. SF TURVAVAROITUKSIA - Varmista pakkauksen poistamisen

Lisätiedot