KÄSIKIRJA. Six Sigma. Green Belt. Green Belt. Excellence. Black Belt Six Sigma. Laatu Johtaminen Innovaatiot Koulutus Verkostot. Tutustu voittajaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KÄSIKIRJA. Six Sigma. Green Belt. Green Belt. Excellence. Black Belt Six Sigma. Laatu Johtaminen Innovaatiot Koulutus Verkostot. Tutustu voittajaan"

Transkriptio

1 Laatu Johtaminen Innovaatiot Koulutus Verkostot Laatukeskuksen LAATUKESKUKSEN YHTEYSHENKILÖN jäsenyydet 2015 KÄSIKIRJA Black Belt Six Sigma Green Belt Tutustu voittajaan Six Sigma Green Belt Six Sigma Excellence Six Sigma

2 Laatukeskus organisaationa SUOMEN LAATUYHDISTYS RY LAATUKESKUS EXCELLENCE FINLAND OY OMISTUS Suomen Laatuyhdistys ry omistaa täysin Laatukeskus Excellence Finland Oy. Brändinimemme on Laatukeskus Excellence Finland. NEUVOTTELUKUNTA HALLITUS ORGANISAATIO Yhdistyksen toimintaa linjaa päättävien jäsenyritysten ylimmistä johtajista muodostuva neuvottelukunta, hallitus ja johtoryhmä. JOHTORYHMÄ PÄÄTTÄVÄT JÄSENET (200) NEUVOTTELU- KUNTA Neuvottelukunnan puheenjohtaja Timo Laitinen, pääjohtaja, Valtiokonttori Hallituksen puheenjohtaja Risto Nieminen, Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Laatukeskuksen toimitusjohtaja Tani Järvinen, MBA Henkilökuntaa Laatukeskuksessa on 15. PÄÄTTÄVÄT JÄSENET (200) KANNATTAVAT JÄSENET (260) JÄSENET Jäsenistö muodostuu kolmesta jäsenlajista; päättävistä ja kannattavista yhteisöjäsenistä sekä henkilöjäsenistä. HENKILÖ- JÄSENET (800)

3 Palveluitamme Excellence Finland -arviointipalvelut Arviointipalvelut ovat organisaatioiden toiminnan 360 -arvioinnin ja kehittämisen palvelu- ja työkalukokonaisuus. EFQM-pohjaiset arvioinnit ja niitä täydentävät palvelut on tarkoitettu kaikille menestykseen tähtääville organisaatioille. Asiantuntijapalvelut Asiantuntijat auttavat jäsenorganisaatioitamme kilpailukyvyn kehittämisessä vankalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan. Vuoden laatuinnovaatio -kilpailu Vuoden laatuinnovaatio -kilpailu on kansainvälisesti arvostettu kasvava kilpailu. Sen tavoitteena on lisätä innovaatioiden tunnettuutta ja kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön innovaatiotoiminnassa. Valmennukset Valmennusten tavoitteena on syventää osaamistasi, antaa valmiuksia laadun- ja toiminnankehittämisen projektien hallintaan sekä selkeyttää laadunhallinnan johtamisen kokonaisuutta. Valmennuskokonaisuuksia on viisi: Lean Six Sigma Green Belt, Lean Six Sigma Black Belt, Laatu- ja kehityspäällikkö (teollisuus tai palvelu) ja Business Excellence Leader. Yhteistyössä SabriScanin kanssa toteutetaan Lean Opex -valmennukset. Seminaarit Laatupäivät Kaksipäiväinen seminaari, joka järjestetään vuosittain keväällä. Maailman laatupäivä Järjestetään Maailman laatupäivänä, marraskuun toisena torstaina. Jäsentilaisuudet Jäsentilaisuuksien teemat ja aiheet käsittelevät aina laadun ajankohtaisia asioita. Kurssit Exclusive Network -verkostot Kurssivalikoima kattaa laajasti laadun, prosessien, toiminnan kehittämisen, tilastollisten menetelmien ja kilpailukyvyn arvioinnin kursseja. Lähes kaikkia kursseja toteutetaan myös yrityskohtaisiin tarpeisiin muokattuina versioina suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Lähiopetuskurssien kesto vaihtelee puolesta päivästä neljään päivään, ja verkkokursseilla voit valita kurssin oman kalenterisi mukaan. Verkoston jäsenet tapaavat toisiaan tilaisuuksissa, joissa luottamuksellisen ja avoimen keskustelun kautta opitaan toisilta sekä vierailevilta puhujilta parhaita käytäntöjä ja uusia toimintatapoja. Jaostoiminta Suomen Laatuyhdistyksen jaostoiminnassa on mukana suuri joukko kokeneita laadun ja toiminnan kehittämisen ammattilaisia useilta eri toimialoilta ympäri Suomea. Jaostoiminnassa verkottuu, viisastuu ja viihtyy. Kirjakauppa Laatukeskuksen kirjakaupasta löydät erilaisia kirjoja, jotka tukevat esim. kurssien ja valmennusten sisältöjä. Jäsenet saavat kirjoista jäsenalennuksen.

4 Päättävien jäsenten edut Laadukkaita tilaisuuksia Q-PROF -SEMINAARIT Q-Prof on kaikille jäsenille tarkoitettu teemallinen iltapäiväseminaari. Järjestetään kaksi kertaa vuodessa, sekä keväällä että syksyllä. GET TOGETHER -TILAISUUS JÄSENORGANISAATION YHTEYSHENKILÖLLE Kerran vuodessa alkuvuodesta. JOHDON BENCHMARKING -TILAISUUDET 3-5 kertaa vuodessa. Tilaisuuksia, joissa isäntänä toimiva yritys tai yhteisö esittelee parhaita käytäntöjään joltakin toiminnan osa-alueelta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus oppia muilta ja verkottua vastaavissa tehtävissä toimivien kollegojen kanssa. TUTUSTU VOITTAJAAN -TILAISUUKSIA Excellence Finland- sekä Vuoden laatuinnovaatio -kilpailuihin osallistuneet voittajat esittäytyvät vuoden aikana. JAOSTOIMINTA Koko jäsenyyden piirissä olevalle henkilöstölle vapaa osallistumismahdollisuus tasokkaisiin ja maksuttomiin jaostilaisuuksiin. YLIMMÄN JOHDON AAMIAINEN Kerran vuodessa elokuussa kutsuvieraille. NEUVOTTELUKUNNAN JÄSENYYS Äänioikeus Suomen Laatuyhdistys ry:n vuosikokouksessa. Päättävien yhteisöjäsenien ylimmistä johtajista muodostuva neuvottelukunta linjaa suomalaista laatutyötä. Palvelut edullisesti koko henkilöstölle Koko organisaation / konsernin henkilöstö on jäsenyyden piirissä. Tuntuvia alennuksia Laatukeskuksen arviointipalveluista, useimmista valmennuksista (ei Black Belt, Master Black Belt), koulutuksista, seminaareista ja verkostoista. EXCLUSIVE NETWORK Yritysten ja julkisyhteisöjen eri tehtävissä toimiville asiantuntijoille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan muiden vastaavissa tehtävissä toimivien kanssa. Innosta henkilöstöäsi ja profiloidu laatuorganisaationa MYÖNTEISTÄ YRITYSKUVAA EDISTÄVÄ NÄKYVYYS Laatu-lehdessä www-sivuillamme Kaikissa asiakastilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä esitteissä ja esittelymateriaaleissa Jäsenillä oikeus käyttää Laatukeskuksen Päättävä jäsen -logoa omilla www-sivuillaan EXTRANET LAATU-LEHTI Päättävien jäsenmaksu Henkilöstön määrä Liikevaihto milj Jäsenmaksu vuodessa +alv

5 Kannattavien jäsenten edut Laadukkaita tilaisuuksia Q-PROF -SEMINAARIT Q-Prof on kaikille jäsenille tarkoitettu teemallinen iltapäiväseminaari. Järjestetään kaksi kertaa vuodessa, sekä keväällä että syksyllä. GET TOGETHER -TILAISUUS JÄSENORGANISAATION YHTEYSHENKILÖLLE Kerran vuodessa alkuvuodesta. TUTUSTU VOITTAJAAN -TILAISUUKSIA Excellence Finland- sekä Vuoden laatuinnovaatio -kilpailuihin osallistuneet voittajat esittäytyvät vuoden aikana. JAOSTOIMINTA Koko jäsenyyden piirissä olevalle henkilöstölle vapaa osallistumismahdollisuus tasokkaisiin ja maksuttomiin jaostilaisuuksiin. Palvelut edullisesti koko henkilöstölle Jäsenyys koskee yhden toimipisteen henkilöstöä. Alennuksia useimmista valmennuksista (ei Black Belt, Master Black Belt), koulutuksista, seminaareista ja verkostoista. EXCLUSIVE NETWORK Yritysten ja julkisyhteisöjen eri tehtävissä toimiville asiantuntijoille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan muiden vastaavissa tehtävissä toimivien kanssa Innosta henkilöstöäsi ja profiloidu laatuorganisaationa MYÖNTEISTÄ YRITYSKUVAA EDISTÄVÄ NÄKYVYYS Laatu-lehdessä www-sivuillamme Kaikissa asiakastilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä esitteissä ja esittelymateriaaleissa EXTRANET LAATU-LEHTI kannattavien jäsenmaksu Henkilöstön määrä Jäsenmaksu vuodessa +alv Kysyttävää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Soita vaihdenumeroomme tai laita sähköpostia vain yhteyshenkilöille tarkoitettuun osoitteeseen:

6 Yhteyshenkilön rooli Yhteyshenkilö on viestintäpäällikkö! Yhteyshenkilö on henkilö, jolta toivomme tietoa organisaatiosi tarpeista laadun ja toiminnan kehittämiseen liittyen ethän piilottele ideoitasi! Yhteyshenkilön tehtäviin kuuluu jakaa viesteistämme saamaansa tietoa sekä huolehtia, että henkilöstönne on kirjautunut Laatukeskuksen jäseneksi. Yhteyshenkilönä pystyt parhaiten pitämään huolta siitä, että oman organisaatiosi henkilöstö tulee käyttäneeksi jäsenyyteen liittyvät maksuttomat tilaisuudet tai jäsenhintaiset kurssit, valmennukset ja seminaarit. Yhteyshenkilönä pääset vaikuttamaan vastaamalla meiltä tuleviin kyselyihin. Mielipiteesi on meille tärkeä olet omistajaorganisaation edustaja. Sinulla on mahdollisuus vinkata meille oman organisaatiosi hyvistä puhujista, onnistuneista projekteista ja innovaatioista. Toivomme Sinun jaksavan kantaa laadun ja kehittämisen innostusta eteenpäin omassa työyhteisössäsi - pitkäjänteisyys palkitaan, kun Excellence Finland-, Vuoden laatuinnovaatio -palkinto tai muu tunnustus komeilee vitriinissänne. Monet jäsenyrityksistamme toimivat juuri näin ja kiitos siitä! Ilman teitä meillä ei olisi niin paljon tietoa suomalaisten organisaatioiden parhaista käytännöistä ja kehittämisen kipupisteistä.

7 Yhteyshenkilön muistilista Hanki etuja! Alla on 4 tehtävää, joihin toivomme Sinun tarttuvan. Mitä useampaan kohtaan saat vuoden aikana laitettua ruksin, sitä enemmän ansaitset bonuksia. Bonuksilla saat lahjakortin, joka oikeuttaa aktiviteettien määrän mukaiseen prosenttialennukseen kurssi- tai seminaaritarjonnastamme. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa sen kollegallesi. Bonuksesi vuoden aikana tehdystä yhteistyöstä: Aktiviteetti Lahjakorttisi alennus 1 25% 2 50% 3 75% 4 100% Henkilöstölistan päivitys Päivitä henkilöstölistanne kerran vuodessa *), jotta koko henkilöstönne pysyy viestinnän piirissä. Toimita lista Laatukeskukseen sähköpostilla: *) Voit lähettää listan useamminkin - aina kun yrityksessänne tapahtuu henkilömuutoksia. Kurssi- tai seminaariosallistuminen Informoi ja aktivoi henkilöstöänne osallistumaan vähintään yhdelle Laatukeskuksen järjestämälle kurssille tai seminaariin vuosittain. GetTogether / Ylimmän Johdon Aamiainen Osallistu itse GetTogether -tilaisuuteen ja aktivoi ylintä johtoanne osallistumaan vuosittain elokuussa järjestettävään Ylimmän Johdon Aamiaiseen. Organisaation osallistuminen Laatukeskuksen palvelutarjontaan Informoi ja aktivoi organisaatiotanne osallistumaan Laatukeskuksen järjestämiin kilpailuihin, kehittämisohjelmaan tai valmennukseen. Hyöty siitä tulee koko organisaatiollenne. Lämpimät kiitokset!

8 yhteystiedot Hallinto Tani Järvinen toimitusjohtaja Seija Korhonen Sirpa Hyvönen Asiakkuudet ja myynti Juha Tammi Viestintä, markkinointi ja tilaisuudet Miia Rosenqvist Minna Huomo Satu Tuomela Jäsenasiat Satu Karjalainen Koulutuspalvelut Elina Mäkinen Anne Koskelainen Excellence Finland -arviointipalvelut, Vuoden laatuinnovaatio -Kilpailu ja jaokset Heikki Niemi Kari Keskinen Markus Meurman laatukeskus.fi Käyntiosoite: Laatukeskus Excellence Finland Keilaranta Espoo Postiosoite: Laatukeskus Excellence Finland Oy Keilaranta ESPOO Laskutusosoite: Laatukeskus Excellence Finland Oy PL LASKUTUS Verkkolaskutustunnus: Verkkolaskutusoperaattorimmme: Itella Information Oy Y-tunnus: Laskutusosoite: Suomen Laatuyhdistys ry PL LASKUTUS Y-tunnus: Verkkolaskutustunnus: Verkkolaskutusoperaattorimme: Itella Information Oy Puhelin: Puhelujen hinnat: - lankapuhelimesta 0,0828 /puhelu + 0,0595 /min (alv 23 %) - matkapuhelimesta 0,0828 /puhelu + 0,1704 /min (alv 23 %)

HR ja ikuinen identiteettikriisi

HR ja ikuinen identiteettikriisi Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry HR ja ikuinen identiteettikriisi Kiitän HENRYn jäsenkuntaa luottamuksesta, sillä saan jatkaa hallituksessa vielä ylimääräisen vuoden. Kun nyt lähden sakkokierrokselle varapuheenjohtajana,

Lisätiedot

Ennakoivaa vai jälkihoitoa henkilöstöpalvelut vai henkilöstöhallinto?

Ennakoivaa vai jälkihoitoa henkilöstöpalvelut vai henkilöstöhallinto? Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Ennakoivaa vai jälkihoitoa henkilöstöpalvelut vai henkilöstöhallinto? Monessa eri toiminnoissa puhutaan tänä päivän ennakoivasta työstä. Markkinoinnin tulee ennakoida tulevia

Lisätiedot

www.pwc.com/fi Vastuullista kumppanuutta

www.pwc.com/fi Vastuullista kumppanuutta www.pwc.com/fi Vastuullista kumppanuutta PwC Suomen yritysvastuuraportti 2011 Yrityksemme pähkinänkuoressa Pohjois-Suomi 26 henkilöä Rovaniemi PwC Suomi* on suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen

Lisätiedot

Haasteena johtajapotentiaalin. eteenpäin kehittäminen. www.hrviesti.fi. Kemiran Raisa Jyrkinen: 4/2014 Projektiosaaminen Kehittämisellä kilpailuetua

Haasteena johtajapotentiaalin. eteenpäin kehittäminen. www.hrviesti.fi. Kemiran Raisa Jyrkinen: 4/2014 Projektiosaaminen Kehittämisellä kilpailuetua 4/2014 Projektiosaaminen Kehittämisellä kilpailuetua IT-järjestelmät Koulutuksella tuottaviksi Palkitseminen Palkitsemiskäytännöt suunnitelmallisiksi Kemiran Raisa Jyrkinen: Haasteena johtajapotentiaalin

Lisätiedot

VÄTSKÄRI. Netti - rehellisyyden, avoimuuden ja... Opiskelijan ja työnantajan kohtaamisia VSTKY:n ICT-seminaari Turussa 12.4.2010 Unohtakaa jo ITIL

VÄTSKÄRI. Netti - rehellisyyden, avoimuuden ja... Opiskelijan ja työnantajan kohtaamisia VSTKY:n ICT-seminaari Turussa 12.4.2010 Unohtakaa jo ITIL VÄTSKÄRI Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys ry:n jäsenlehti 4/2010 Netti - rehellisyyden, avoimuuden ja... Opiskelijan ja työnantajan kohtaamisia VSTKY:n ICT-seminaari Turussa 12.4.2010 Unohtakaa

Lisätiedot

UUDEN LIONSJÄSENEN PEREHDYTYSOPAS KOULUTTAJILLE

UUDEN LIONSJÄSENEN PEREHDYTYSOPAS KOULUTTAJILLE UUDEN LIONSJÄSENEN PEREHDYTYSOPAS KOULUTTAJILLE Opas uuden jäsenen perehdytyksen suunnitteluun ja toteuttamiseen SISÄLLYSLUETTELO Uusien jäsenten perehdyttämisen tärkeys...2 Uuden jäsenen perehdytys ja

Lisätiedot

Verkostoituminen järjestöissä 2009

Verkostoituminen järjestöissä 2009 Verkostoituminen järjestöissä 2009 Kirjoittaja ja vastaava tutkija: Raisa Jäntti Kansi ja taitto: Miska Viitaniemi Painopaikka: Multiprint Oy, TAMPERE 2009 Julkaisija: Eetanet Oy, Creative Commons Nimi

Lisätiedot

Kilpailukyvyn, johtamisen ja laadun ammattilehti. pelisäännöt työhyvinvointi. aika. aikataulut. motivaatio. ajatus. loma. perhe. työ. ohje.

Kilpailukyvyn, johtamisen ja laadun ammattilehti. pelisäännöt työhyvinvointi. aika. aikataulut. motivaatio. ajatus. loma. perhe. työ. ohje. 1 1 2011 Kilpailukyvyn, johtamisen ja laadun ammattilehti vastuu pelisäännöt työhyvinvointi turvallisuus työkyky osallistuminen tavoitteet vapaa-aika ammattitaito terapia sinä yhteisöllisyys toimintatavat

Lisätiedot

HENRY Foorumi 2014 4.11.2014 Royal at Crowne Plaza, Helsinki. Ihmisten kanssa huipulle! 2/2014. Professor Julian Birkinshaw, London Business School

HENRY Foorumi 2014 4.11.2014 Royal at Crowne Plaza, Helsinki. Ihmisten kanssa huipulle! 2/2014. Professor Julian Birkinshaw, London Business School Henry Ihmisten kanssa huipulle! Jäsentiedote 2/2014 Professor Julian Birkinshaw, London Business School Hallituksen puheenjohtaja Anne Berner, Vallila Interior Kehitysjohtaja Sami Honkonen, Reaktor HENRY

Lisätiedot

KPMG. Vuosikertomus 2009 2010

KPMG. Vuosikertomus 2009 2010 KPMG Vuosikertomus 2009 2010 441 763 Painotuote Tämä painotuote on painettu ympäristöystävällisesti tuotetulle FSC-sertifioidulle paperille. Sisällys Toimitusjohtajan katsaus 4 KPMG yrityksenä 6 Vastuullisuus

Lisätiedot

Tähdet, joukkue ja voittaminen

Tähdet, joukkue ja voittaminen Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Tähdet, joukkue ja voittaminen Erityisesti talouden taantumissa tuntuu olevan muotia etsiä syntyjä syviä abstrakteista maailmanselityksistä. Kuitenkin juuri tällaisina aikoina

Lisätiedot

Yritys - henkilöstön voimavara

Yritys - henkilöstön voimavara Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Yritys - henkilöstön voimavara Kun runsaat 20 vuotta sitten siirryin ekonomistitehtävistä järjestömaailmassa henkilöstötehtäviin yritysmaailmaan, HR:n käytetyin iskulause

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana!

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009 Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry Puheenjohtajan puheenvuoro Puheenjohtaja omaa rahaa iskemässä Hyvä Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsen! Toivottavasti

Lisätiedot

Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun digitaalisten sisältöjen ja palvelujen pk-yritysten kehittämispalveluprojektin toimintasuunnitelma 2008

Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun digitaalisten sisältöjen ja palvelujen pk-yritysten kehittämispalveluprojektin toimintasuunnitelma 2008 1/10 Helsingin kaupunginhallitus 29.10.2007 Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun digitaalisten sisältöjen ja palvelujen pk-yritysten kehittämispalveluprojektin toimintasuunnitelma 2008 Tavoitteet Projektin

Lisätiedot

PwC:n palvelut. Tilintarkastuspalvelut. Neuvontapalvelut. Julkinen sektori Arvioinnit Kunta Valtio

PwC:n palvelut. Tilintarkastuspalvelut. Neuvontapalvelut. Julkinen sektori Arvioinnit Kunta Valtio Vuosikertomus PwC:n palvelut Tilintarkastuspalvelut Julkisen sektorin tilintarkastus Kansainväliset laskentaperiaatteet ja tilinpäätöskäytännöt, kuten IFRS ja US GAAP Prosessi- ja järjestelmätarkastus

Lisätiedot

Valintoja ja Yhteistyötä

Valintoja ja Yhteistyötä Suomen Jääkiekkoliitto www.finhockey.fi Valintoja ja Yhteistyötä JOUKKUEENJOHTAJAN KÄSIKIRJA Ismo Haaponiemi Hannu Jokinen Heikki Suutala Päivitetty 8/2010 Kari Ekman Suomen Jääkiekkoliitto ja tekijät

Lisätiedot

Koulutus- ja tapahtumakalenteri

Koulutus- ja tapahtumakalenteri Syksy 2013 Koulutus- ja tapahtumakalenteri Voimassa 1.8. - 31.12.2013 Kauppakamarin koulutus tunnetusti laadukasta Jäsenistömme menestymisen tukeminen on päätehtävämme ja kouluttaminen on yksi keskeisistä

Lisätiedot

Finnsecurity ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 36. toimintavuosi

Finnsecurity ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 36. toimintavuosi Finnsecurity ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 36. toimintavuosi YLEINEN TOIMINTA 1. Yhdistyksen tavoite Finnsecurity ry edistää jäsentensä verkostoitumista, keskinäistä yhteistyötä, yhteishenkeä ja osaamista.

Lisätiedot

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 sisällys 1. Tervetuloa KY:lle! 4 1.1 Helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry KY 5 1.2 ky-säätiö 7 1.3 Yleistä

Lisätiedot

4/2014. Mitä on kriisiviestintä ja miten sitä tulisi hoitaa? MITÄ TARKOITTAA TYÖNTEKIJÄN LOJALITEETTIVELVOITE?

4/2014. Mitä on kriisiviestintä ja miten sitä tulisi hoitaa? MITÄ TARKOITTAA TYÖNTEKIJÄN LOJALITEETTIVELVOITE? 4/2014 LIIKETALOUDEN OSAAJAT JA AMMATTILAISET MITÄ TARKOITTAA TYÖNTEKIJÄN LOJALITEETTIVELVOITE? Mitä saan kirjoittaa työnantajasta netissä tai somessa? Mitä on kriisiviestintä ja miten sitä tulisi hoitaa?

Lisätiedot

Tietoa. 8 Kesäloma lähestyy. 16 Tietoala on mukana. Kevät täynnä haasteita TIETOALAN TOIMIHENKILÖT RY:N JÄSENLEHTI 2 : 2012

Tietoa. 8 Kesäloma lähestyy. 16 Tietoala on mukana. Kevät täynnä haasteita TIETOALAN TOIMIHENKILÖT RY:N JÄSENLEHTI 2 : 2012 TIETOALAN TOIMIHENKILÖT RY:N JÄSENLEHTI 2 : 2012 Tietoa. 8 Kesäloma lähestyy. Lakimies vastaa yleisimpiin kysymyksiin vuosiloman pitämisestä. 16 Tietoala on mukana UIL:n alueellisessa toiminnassa. Esittelyssä

Lisätiedot

Yrityksissä on tänä päivänä vahva

Yrityksissä on tänä päivänä vahva Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Henkilöstöjohtamisen tuloksellisuus ja sen mittaamisen haasteet Yrityksissä on tänä päivänä vahva usko siihen, että hyvällä henkilöstöjohtamisella voidaan vaikuttaa positiivisesti

Lisätiedot

yhteistyökumppaneille PUHEENJOHTAJAN TERVEISET - KIITOS UPEISTA KUMPPANUUKSISTA JA TERVETULOA UUDET KUMPPANUUDET

yhteistyökumppaneille PUHEENJOHTAJAN TERVEISET - KIITOS UPEISTA KUMPPANUUKSISTA JA TERVETULOA UUDET KUMPPANUUDET eenkka yhteistyökumppaneille SISÄLLYSLUETTELO TIEDOTTAJAN TERVEISET - YHTEISTYÖN MONIMUOTOISUUS PUHEENJOHTAJAN TERVEISET - KIITOS UPEISTA KUMPPANUUKSISTA JA TERVETULOA UUDET KUMPPANUUDET SOSIAALISEN MEDIAN

Lisätiedot

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS Uuden klubin kehittämisopas SISÄLLYSLUETTELO Miksi perustaa uusi lionsklubi?...2 Klubimuodon valitseminen...3-4 Vaiheet uuden klubin perustamisessa...5 Vaihe yksi: Määritelkää

Lisätiedot

Status:Hyväksytty toimintasuunnitelma 21.11.2014

Status:Hyväksytty toimintasuunnitelma 21.11.2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä Suomessa. Strategisena tavoitteena

Lisätiedot

Mistä hyvä työelämä on tehty?

Mistä hyvä työelämä on tehty? Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Mistä hyvä työelämä on tehty? Suomessa pyritään Euroopan parhaaseen työelämään vuoteen 2020 mennessä. HENRY ry:n HR Barometrissa v. 2013 nousivat henkilöstöjohtamisen haasteiksi

Lisätiedot

Mistä yrityksen arvo muodostuu vuonna 2039?

Mistä yrityksen arvo muodostuu vuonna 2039? Vuosikertomus Luovuus Ideat Strategia Visio Tulos Rekrytointi Syntilista Teot Nopeus Ympäristövaikutus Etiikka Mistä yrityksen arvo muodostuu vuonna 2039? Käänsimme katseen menneen vuoden taloustiedoista

Lisätiedot

Palavasilmäiset työntekijät haussa

Palavasilmäiset työntekijät haussa Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Palavasilmäiset työntekijät haussa Tulevaisuuden yritysmaailman voittajia ovat ne, joilla on palavasilmäisimmät työntekijät. Muun muassa tämän lausahduksen kuulin Millenium-teknologiaseminaarissa

Lisätiedot

Henryn kevätkokous 28.3.2007. Uudista & Uudistu 2007. Vuoden henkilöstöteko -kilpailu 2007. HENRY-tilaisuudet ja -tietoiskut

Henryn kevätkokous 28.3.2007. Uudista & Uudistu 2007. Vuoden henkilöstöteko -kilpailu 2007. HENRY-tilaisuudet ja -tietoiskut Henryn kevätkokous 28.3.2007 HENRYn kevätkokous pidetään keskiviikkona 28.3.2007 klo 17 Postitalossa kokoustilassa K2, Mannerheiminaukio 1 B, Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset kevätkokousasiat.

Lisätiedot

Kaukaa katsoen näkee selvemmin.

Kaukaa katsoen näkee selvemmin. Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry Kaukaa katsoen näkee paremmin: HENRYn brändistä Osallistuin huhtikuussa ensi kertaa virolaisen sisaryhdistyksemme PA- REn henkilöstöjohtamisen konferenssiin Tartossa. Oli

Lisätiedot