STY:n jäsenedut Jäsenluokat. Pieni yritys: alle 10 työntekijää Keskisuuri yritys: työntekijää Suuri yritys: yli sata työntekijää

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "STY:n jäsenedut Jäsenluokat. Pieni yritys: alle 10 työntekijää Keskisuuri yritys: työntekijää Suuri yritys: yli sata työntekijää"

Transkriptio

1 STY:n jäsenedut 2019 Jäsenluokat Pieni yritys: alle 10 työntekijää Keskisuuri yritys: työntekijää Suuri yritys: yli sata työntekijää Teollisen mittakaavan voimalavalmistajat ovat aina suuria jäsenyrityksiä. Tuotantotuen piirissä olevien voimaloiden omistajat, joilla on yli 10 MW tuulivoimatuotantoa tuotantotuen piirissä, ovat yrityksen koosta riippumatta vähintään keskisuuria yrityksiä. Jäsenkategoriaa tarkasteltaessa huomioidaan koko yrityksen henkilöstömäärä, ei vain tuulivoiman parissa työskentelevien määrä. Mikäli katsottaisiin vain suoranaisesti tuulivoimasta työllistyvien määrää, kasvaisi pienten jäsenyritysten määrä suhteessa suurempiin yrityksiin, minkä seurauksena yhdistyksen resurssit kuihtuisivat tasolle, jonka vaarantaisi toiminnan jatkuvuuden. Jäsenviesti Ajankohtaisista asioista koottu jäsenviesti lähetetään jäsenistölle noin kerran viikossa. Viestien kautta saa aina ensikäden tiedon alan edunvalvontaan liittyvistä asioista, kuten lainsäädäntömuutoksista. Saavuttaahan jäsenviesti kaikki oleelliset henkilöt organisaatiossasi? Viestien nykyiset vastaanottajat voi tarkastaa ja uusia lisätä ilmoittamalla asiasta osoitteeseen tai Saaralta. Jäsenviestien lisäksi STY:llä on käytössä WhatsApp-tili, jonka kautta voidaan tietoa jakaa nopeasti ja matalalla kynnyksellä. Kanavan kautta voi myös esittää kysymyksiä STY:n työntekijöille. Liity WhatsAppryhmään pyytämällä liittämistä toimiston väeltä tai napauttamalla linkkiä: Salasanalla suljetut jäsensivut (extranet) STY tarjoaa jäsenilleen salasanalla suljetut jäsensivut, jonne on koottu alan tutkimustietoa ja dokumentteja, julkaisuja, jo julkaistut jäsenviestit sekä muuta oleellista tietoa. Tietopankkia päivitetään jatkuvasti, joten jos et löydä etsimääsi, sinulla on tietoa lisättäväksi tai huomaat päivittämistarpeita, otathan yhteyttä vaikkapa Annaan tai laita viestiä Kirjaudu osoitteessa:

2 Käyttäjätunnus: styjasen Salasana: Tuulivo1ma2.0 Mahdollisuus vaikuttaa Yhdistys kuuntelee jäseniään herkällä korvalla ja ottaa mieluusti vastaan toimintaansa liittyviä kehitystoiveita ja muita ajatuksia. Jäsenten on myös mahdollista vaikuttaa yhdistyksen toimintaan osallistumalla hallitustyöskentelyyn hakemalla hallituksen jäsenyyttä. Hallitukseen on mahdollista asettua ehdolle kerran vuodessa yhdistyksen vuosikokouksessa. Hallituksen lisäksi on mahdollista osallistua valiokuntatyöskentelyyn ja työryhmiin. Tällä hetkellä toiminnassa ovat edunvalvonta-, tekninen-, viestintä-, offshore- sekä tulevaisuusvaliokunta. Hankekehittäjävaliokunta on yhdistetty edunvalvontavaliokuntaan. Lisätietoa hallitus- ja valiokuntatyöskentelystä saat Annilta tai laitamalla viestiä Tuulivoima-lehti STY:n toimittama Tuulivoima-lehti kolahtaa jäsenten postiluukuista kaksi kertaa vuodessa printtiversiona ja lisäksi toimitetaan verkkolehteä ( Artikkelit tuotetaan tiiviissä yhteistyössä jäsenyritysten kanssa, ja jäsenet voivatkin tarjota lehteen omia juttuideoitaan Heidille tai laittamalla viestiä Verkkolehteen tulevia juttuideoita, blogitekstejä nje. voi tarjota Annalle. Suurten yritysten lehtimainos Suuret yritykset saavat printtilehteen yhden 1/2 sivun mainoksen vuodessa. Mainosedun tilanteen voi tarkastaa Heidiltä tai laitamalla viestiä Yritysten ja henkilöstön esittelyt Tuulivoima-verkkolehdessä Tuulivoima-verkkolehdessä julkaistaan jäsenyritysten esittelyjä Tuulen tuomaa työtä -palstalla ja samat esittelyt ovat myös jäsenviestissä. Vastaamalla nopsasti kolmeen helppoon kysymykseen yritys tai yrityksen työntekijä voi tuoda itseään ja osaamistaan esille. Jäsenillat ja muut jäsentapahtumat STY järjestää kerran vuodessa jäsenillan ja 2019 alkaen myös Tuulitreffit-sidosryhmätapahtuman.

3 Jäsenilloissa ja muissa tapahtumissa pääset tutustumaan laajaan jäsenistöön ja tulet tutuksi myös alan muille toimijoille Vaasa Wind Exchange STY:n vuosikokous, ABB, Helsinki Tuulitreffit, Helsinki Tuulivoima-kesäjuhla, Raahe Wind Finland -seminaari, Nuuksio Jäsenilta, Nuuksio Wind Finland -seminaari ( STY järjestää joka vuosi Wind Finland -tuulivoimaseminaarin, johon jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuja jäsenhintaan -10 % ja olla mukana yhteistyökumppanina. Vuonna 2019 seminaari on Infotilaisuudet, webinaarit ja koulutukset STY järjestää jäsenilleen säännöllisen epäsäännöllisesti webinaareja ja koulutuksia, sekä rentoja jäsenlounaita, joissa voidaan keskustella ajankohtaisista aiheista. Ajankohtaisinfoista, webinaareista ja koulutuksista ilmoitetaan jäsenistölle jäsenviesteissä. Tilaisuuksia järjestetään pitkin vuotta tarpeen mukaan, aiheita voi myös toivoa: tuuli@tuulivoimayhdistys.fi. Näkyvyys ja rekrytointiapu Jäsenyritysten perustiedot näkyvät yhdistyksen verkkosivuilla ja painetussa Tuulivoima-lehdessä. Keskisuurten ja suurten yritysten logot ovat näkyvillä lehdessä ja verkkosivuilla. Lisäksi eri tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden hankkia sponsorinäkyvyyttä tilaisuuksissa, joihin alan keskeiset toimijat kokoontuvat. Lisäksi STY nostaa jäsenyritysten tarinoita mielellään esille somessa, toimittajatapaamisissa jne. sikäli kun niitä suinkin on tiedossa. Myös jäsenyrityksissä avoinna olevia työpaikkailmoituksia jaetaan kernaasti somessa ja jäsenviesteissä. Tarinoista vinkkejä ottavat vastaan Anna ja Heidi. Wind Europen jäsenedut STY on Wind Europen jäsen ja siten yhdistyksen jäsenille välitetään ajankohtainen kansainvälinen tieto, jota Wind Europe jakaa jäsenilleen. Lisäksi STY:n jäsenet saavat usein alennuksia Wind Europen eri tapahtumista.

4 STY:n toimiston yhteystiedot Kauppakatu 19 A Jyväskylä tuuli (at) tuulivoimayhdistys.fi Toimitusjohtaja Anni Mikkonen anni.mikkonen@tuulivoimayhdistys.fi Operatiivinen johtaja Heidi Paalatie heidi.paalatie@tuulivoimayhdistys.fi Viestintäpäällikkö Anna Tiihonen anna.tiihonen@tuulivoimayhdistys.fi Tapahtuma- ja jäsenpalvelupäällikkö, laskutus Saara Jalkanen saara.jalkanen@tuulivoimayhdistys.fi

5 STY:n jäsenedut 2019 Jäsenluokat Pieni yritys: alle 10 työntekijää Keskisuuri yritys: työntekijää Suuri yritys: yli sata työntekijää Teollisen mittakaavan voimalavalmistajat ovat aina suuria jäsenyrityksiä. Tuotantotuen piirissä olevien voimaloiden omistajat, joilla on yli 10 MW tuulivoimatuotantoa tuotantotuen piirissä, ovat yrityksen koosta riippumatta vähintään keskisuuria yrityksiä. Jäsenkategoriaa tarkasteltaessa huomioidaan koko yrityksen henkilöstömäärä, ei vain tuulivoiman parissa työskentelevien määrä. Mikäli katsottaisiin vain suoranaisesti tuulivoimasta työllistyvien määrää, kasvaisi pienten jäsenyritysten määrä suhteessa suurempiin yrityksiin, minkä seurauksena yhdistyksen resurssit kuihtuisivat tasolle, jonka vaarantaisi toiminnan jatkuvuuden. Jäsenviesti Ajankohtaisista asioista koottu jäsenviesti lähetetään jäsenistölle noin kerran viikossa. Viestien kautta saa aina ensikäden tiedon alan edunvalvontaan liittyvistä asioista, kuten lainsäädäntömuutoksista. Saavuttaahan jäsenviesti kaikki oleelliset henkilöt organisaatiossasi? Viestien nykyiset vastaanottajat voi tarkastaa ja uusia lisätä ilmoittamalla asiasta osoitteeseen tai Saaralta. Jäsenviestien lisäksi STY:llä on käytössä WhatsApp-tili, jonka kautta voidaan tietoa jakaa nopeasti ja matalalla kynnyksellä. Kanavan kautta voi myös esittää kysymyksiä STY:n työntekijöille. Liity WhatsAppryhmään pyytämällä liittämistä toimiston väeltä tai napauttamalla linkkiä: Salasanalla suljetut jäsensivut (extranet) STY tarjoaa jäsenilleen salasanalla suljetut jäsensivut, jonne on koottu alan tutkimustietoa ja dokumentteja, julkaisuja, jo julkaistut jäsenviestit sekä muuta oleellista tietoa. Tietopankkia päivitetään jatkuvasti, joten jos et löydä etsimääsi, sinulla on tietoa lisättäväksi tai huomaat päivittämistarpeita, otathan yhteyttä vaikkapa Annaan tai laita viestiä Kirjaudu osoitteessa:

6 Käyttäjätunnus: styjasen Salasana: Tuulivo1ma2.0 Mahdollisuus vaikuttaa Yhdistys kuuntelee jäseniään herkällä korvalla ja ottaa mieluusti vastaan toimintaansa liittyviä kehitystoiveita ja muita ajatuksia. Jäsenten on myös mahdollista vaikuttaa yhdistyksen toimintaan osallistumalla hallitustyöskentelyyn hakemalla hallituksen jäsenyyttä. Hallitukseen on mahdollista asettua ehdolle kerran vuodessa yhdistyksen vuosikokouksessa. Hallituksen lisäksi on mahdollista osallistua valiokuntatyöskentelyyn ja työryhmiin. Tällä hetkellä toiminnassa ovat edunvalvonta-, tekninen-, viestintä-, offshore- sekä tulevaisuusvaliokunta. Hankekehittäjävaliokunta on yhdistetty edunvalvontavaliokuntaan. Lisätietoa hallitus- ja valiokuntatyöskentelystä saat Annilta tai laitamalla viestiä Tuulivoima-lehti STY:n toimittama Tuulivoima-lehti kolahtaa jäsenten postiluukuista kaksi kertaa vuodessa printtiversiona ja lisäksi toimitetaan verkkolehteä ( Artikkelit tuotetaan tiiviissä yhteistyössä jäsenyritysten kanssa, ja jäsenet voivatkin tarjota lehteen omia juttuideoitaan Heidille tai laittamalla viestiä Verkkolehteen tulevia juttuideoita, blogitekstejä nje. voi tarjota Annalle. Suurten yritysten lehtimainos Suuret yritykset saavat printtilehteen yhden 1/2 sivun mainoksen vuodessa. Mainosedun tilanteen voi tarkastaa Heidiltä tai laitamalla viestiä Yritysten ja henkilöstön esittelyt Tuulivoima-verkkolehdessä Tuulivoima-verkkolehdessä julkaistaan jäsenyritysten esittelyjä Tuulen tuomaa työtä -palstalla ja samat esittelyt ovat myös jäsenviestissä. Vastaamalla nopsasti kolmeen helppoon kysymykseen yritys tai yrityksen työntekijä voi tuoda itseään ja osaamistaan esille. Jäsenillat ja muut jäsentapahtumat STY järjestää kerran vuodessa jäsenillan ja 2019 alkaen myös Tuulitreffit-sidosryhmätapahtuman.

7 Jäsenilloissa ja muissa tapahtumissa pääset tutustumaan laajaan jäsenistöön ja tulet tutuksi myös alan muille toimijoille Vaasa Wind Exchange STY:n vuosikokous, ABB, Helsinki Tuulitreffit, Helsinki Tuulivoima-kesäjuhla, Raahe Wind Finland -seminaari, Nuuksio Jäsenilta, Nuuksio Wind Finland -seminaari ( STY järjestää joka vuosi Wind Finland -tuulivoimaseminaarin, johon jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuja jäsenhintaan -10 % ja olla mukana yhteistyökumppanina. Vuonna 2019 seminaari on Infotilaisuudet, webinaarit ja koulutukset STY järjestää jäsenilleen säännöllisen epäsäännöllisesti webinaareja ja koulutuksia, sekä rentoja jäsenlounaita, joissa voidaan keskustella ajankohtaisista aiheista. Ajankohtaisinfoista, webinaareista ja koulutuksista ilmoitetaan jäsenistölle jäsenviesteissä. Tilaisuuksia järjestetään pitkin vuotta tarpeen mukaan, aiheita voi myös toivoa: tuuli@tuulivoimayhdistys.fi. Näkyvyys ja rekrytointiapu Jäsenyritysten perustiedot näkyvät yhdistyksen verkkosivuilla ja painetussa Tuulivoima-lehdessä. Keskisuurten ja suurten yritysten logot ovat näkyvillä lehdessä ja verkkosivuilla. Lisäksi eri tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden hankkia sponsorinäkyvyyttä tilaisuuksissa, joihin alan keskeiset toimijat kokoontuvat. Lisäksi STY nostaa jäsenyritysten tarinoita mielellään esille somessa, toimittajatapaamisissa jne. sikäli kun niitä suinkin on tiedossa. Myös jäsenyrityksissä avoinna olevia työpaikkailmoituksia jaetaan kernaasti somessa ja jäsenviesteissä. Tarinoista vinkkejä ottavat vastaan Anna ja Heidi. Wind Europen jäsenedut STY on Wind Europen jäsen ja siten yhdistyksen jäsenille välitetään ajankohtainen kansainvälinen tieto, jota Wind Europe jakaa jäsenilleen. Lisäksi STY:n jäsenet saavat usein alennuksia Wind Europen eri tapahtumista.

8 STY:n toimiston yhteystiedot Kauppakatu 19 A Jyväskylä tuuli (at) tuulivoimayhdistys.fi Toimitusjohtaja Anni Mikkonen anni.mikkonen@tuulivoimayhdistys.fi Operatiivinen johtaja Heidi Paalatie heidi.paalatie@tuulivoimayhdistys.fi Viestintäpäällikkö Anna Tiihonen anna.tiihonen@tuulivoimayhdistys.fi Tapahtuma- ja jäsenpalvelupäällikkö, laskutus Saara Jalkanen saara.jalkanen@tuulivoimayhdistys.fi

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä!

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry Ilo toimia yhdessä! 7.1.2016 Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry Voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys ja kollegaverkosto. Yhdistyksemme tarkoituksena

Lisätiedot

SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ JA JÄSENJÄRJESTÖT 2014

SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ JA JÄSENJÄRJESTÖT 2014 SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ JA JÄSENJÄRJESTÖT 2014 SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ - on vuonna 1935 perustettu valtakunnallinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. - liittyi kansainväliseen hostelliliittoon, IYHF:ään,

Lisätiedot

Haloo - Kuuleeko kukaan? Innostu viestinnästä!

Haloo - Kuuleeko kukaan? Innostu viestinnästä! Haloo - Kuuleeko kukaan? Innostu viestinnästä! Innostu ja innosta viestintä on kivaa! Viestintä ei ole pakollinen paha, vaan huikea mahdollisuus. Pienillä askelilla eteenpäin, hyvä viestintä sujuvoittaa

Lisätiedot

LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI

LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ - On vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. - Suomen Hostelljärjestö ja verkoston yli 40

Lisätiedot

Jäsenten verkkosivut ovat SINUA varten

Jäsenten verkkosivut ovat SINUA varten www.lihakunta.fi Jäsenten verkkosivut ovat SINUA varten Lihakunta on nyt avannut aktiivijäsenilleen suunnatut monipuoliset verkkosivut Jäsenten verkkosivuilla voit - tarkastella omaa jäsenyyttäsi koskevia

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Jäsenyys ja jäsenhankinta

Jäsenyys ja jäsenhankinta Jäsenyys ja jäsenhankinta Suomen Vanhempainliitto 8.11 Helsinki 24.11.2015 8.11.2017 Vanhempainyhdistys toiminta lähtee paikallista tarpeista perustuu vapaaehtoisuuteen toimii kaikkien lasten ja nuorten

Lisätiedot

Jäsenten verkkosivut ovat SINUA varten

Jäsenten verkkosivut ovat SINUA varten www.itikkaosuuskunta.fi Jäsenten verkkosivut ovat SINUA varten Itikka osuuskunta on nyt avannut aktiivijäsenilleen suunnatut monipuoliset verkkosivut Jäsenten verkkosivuilla voit - tarkastella omaa jäsenyyttäsi

Lisätiedot

Sovitut toimintatavat

Sovitut toimintatavat Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat 4.4.2013 Toimielimet Vuosikokous Valitsee hallituksen ja sen puheenjohtajan sekä vaalitoimikunnan, sääntömuutokset Hyväksyy vuosittain toimintasuunnitelman

Lisätiedot

HÄMEEN KAUPPAKAMARI LEHDESSÄ ILMOITUS HUOMATAAN!

HÄMEEN KAUPPAKAMARI LEHDESSÄ ILMOITUS HUOMATAAN! MEDIAKORTTI 2019 ILMOITTAMINEN KANNATTAA! AINA! HÄMEEN KAUPPAKAMARI LEHDESSÄ ILMOITUS HUOMATAAN! Hämeen kauppakamari -lehti tarjoaa lukijoilleen tuoretta tietoa, asiantuntija-arvioita ja monipuolisia näkemyksiä

Lisätiedot

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry toimintasuunnitelma 2019 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n toimintasuunnitelma toimintavuodelle 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 SISÄLLYS yhteiskuntavaikuttaminen ja yhteistyö koulutustoiminta tiedotustoiminta jäsenpalvelutoiminta vapaa-aika ja harrastustoiminta tapahtumat hallitustoiminta huomionosoitukset

Lisätiedot

Yritysyhdistysten tuet ja hakuohjeet 2019

Yritysyhdistysten tuet ja hakuohjeet 2019 Yritysyhdistysten tuet ja hakuohjeet 2019 Perustamistuki Uudelle yritysyhdistykselle maksetaan kertaluonteinen perustamistuki. - Turvaa aloittavan yhdistyksen toiminnan. - Kattaa perustamiskulut. - Mahdollistaa

Lisätiedot

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2004

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2004 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2004 2 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2004 Sisällysluettelo 1. TAUSTA JA TOIMINNAN TAVOITE...3 2. TOIMINTA VUONNA 2004...4 2.1 Yleistä...4

Lisätiedot

MIKÄ SOOL- VASTAAVA? Järjestökurssi Laura Koskinen, opiskelijatoiminnan koordinaattori

MIKÄ SOOL- VASTAAVA? Järjestökurssi Laura Koskinen, opiskelijatoiminnan koordinaattori MIKÄ SOOL- VASTAAVA? Järjestökurssi 9.-10.2.2019 Laura Koskinen, opiskelijatoiminnan koordinaattori ALOITUS Mitä tiedät SOOL-vastaavan toimenkuvasta? Mitä ajattelet SOOLvastaavan tekevän? Mitä odotuksia

Lisätiedot

MPnet ohje HUOMIO! Järjestelmän tarkoitus on helpottaa kaikkien työtä, kun ajoneuvojen tiedot löytyvät yhdestä tietokannasta.

MPnet ohje HUOMIO! Järjestelmän tarkoitus on helpottaa kaikkien työtä, kun ajoneuvojen tiedot löytyvät yhdestä tietokannasta. MOTOR POWER EXTRANET - MPnet MPnet on Motor Powerin jälleenmyyjien ja huoltoliikkeiden käyttöön kehitetty extranet. Järjestelmän käyttö on välttämätöntä kaikille Motor Power jälleenmyyjille ja huoltoliikkeille.

Lisätiedot

Crohn ja Colitis ry.

Crohn ja Colitis ry. Crohn ja Colitis ry www.ibd.fi Strateginen toimintasuunnitelma 2019-2023 #meidänjärjestö 2 IBD lukuina MAAILMASSA IBD:tä SAIRASTAVIA YLI 10 MILJOONAA SUOMESSA IBD:tä SAIRASTAVIA 50 000 Toimisto Tampereella

Lisätiedot

Directors Institute of Finland Hallitusammattilaiset ry

Directors Institute of Finland Hallitusammattilaiset ry Directors Institute of Finland Hallitusammattilaiset ry Johtamisen huippua seminaari Kiasma Maarit Aarni-Sirviö Kirsi Komi Trendejä yritysten hallitustyössä Hallitusten merkitys on kasvanut ja rooli muuttunut

Lisätiedot

Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki

Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki Yleistä Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint ylläpitosopimus sisältää ohjelmiston käytön tukipalvelun. Asiakas on oikeutettu saamaan kohtuullisessa

Lisätiedot

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson JÄSENTUTKIMUS 214 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson Jäsenkyselyn lähettäminen Kysely lähetettiin 14.1.214 LION-viestinä 19.863 vastaanottajalle Uudelleen muistutuksena LION-viestin yhteydessä 1.11.214

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 15.10.2013 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

Suomen Vanhempainliitto. 107 vuotta Kasvatuskumppanuutta

Suomen Vanhempainliitto. 107 vuotta Kasvatuskumppanuutta Suomen Vanhempainliitto 107 vuotta Kasvatuskumppanuutta Vanhempainyhdistys Vanhempien läsnäolo koulun /päiväkodin arjessa on tärkeää! Toiminta lähtee paikallista tarpeista - luokan tasolla vanhempaintiimi,

Lisätiedot

Tervetuloa jäseneksi. www.finbio.net

Tervetuloa jäseneksi. www.finbio.net Tervetuloa jäseneksi www.finbio.net Suomen Bioteollisuus kokoaa bioalan yritykset Suomen Bioteollisuus ry. FIB on suomalaisen biotekniikkateollisuuden toimialayhteisö. Toiminnassa on mukana noin 60 yritystä

Lisätiedot

HÄMEEN KAUPPAKAMARI -LEHTI TAVOITTAA PÄÄTTÄJÄT JA VAIKUTTAJAT

HÄMEEN KAUPPAKAMARI -LEHTI TAVOITTAA PÄÄTTÄJÄT JA VAIKUTTAJAT MEDIAKORTTI 2018 MEDIAKORTTI 2019 TEEMA Suomea uhkaa pitkäaikainen työntekijäpula Vaikka Suomea piinaa sitkeä taantuma ja noin yhdeksän prosentin työttömyys, niin seuraavat parikymmentä vuotta kärsimme

Lisätiedot

Verkkolehdessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia, henkilöhaastatteluja, otteluraportteja ja -ennakoita, kolumneja sekä kuvakoosteita.

Verkkolehdessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia, henkilöhaastatteluja, otteluraportteja ja -ennakoita, kolumneja sekä kuvakoosteita. JATKOAIKA.COM Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä verkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen luetuimmista verkkolehdistä. Sivuston julkaisijana toimii voittoa tavoittelematon

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma 2015

Viestintäsuunnitelma 2015 Viestintäsuunnitelma 2015 OAJ Varsinais-Suomen viestintää toteutetaan vuosittaisen viestintäsuunnitelman mukaisesti. Se noudattaa aina voimassa olevaa OAJ V-S:n viestintästrategian linjauksia. Viestintäsuunnitelma

Lisätiedot

STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA. Seinäjoen Yrittäjät ry

STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA. Seinäjoen Yrittäjät ry STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA Seinäjoen Yrittäjät ry 1 2 Strategia 2017 2020 (Strategiakausi 2015 2020 ) MISSIO = Perustehtävä Jäsenistöä tukeva Vahva paikallinen vaikuttaja Innostava jäsenyritysten

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintasuunnitelma 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2011 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Yleistä 2 Yhdistyksemme on perustettu 9.5.1937, vuosi 2011 on yhdistyksemme 74. toimintavuosi. Jäsenmäärämme 1.1.2010 oli 786. Toiminta-ajatuksemme

Lisätiedot

Seinäjoen Yrittäjät ry. Strategiset linjaukset 2015 2020

Seinäjoen Yrittäjät ry. Strategiset linjaukset 2015 2020 1 Seinäjoen Yrittäjät ry Strategiset linjaukset 2015 2020 2 Strategia 2015-2020 MISSIO = Perustehtävä Jäsenistöä tukeva Vahva paikallinen vaikuttaja Jäsenyritysten suunnitelmallinen ja johdonmukainen toimintaedellytysten

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuoden 2017 aikana Yhdistys jatkaa anestesiasairaanhoitajien osaamisen ja koulutuksen

Lisätiedot

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA Hoika (vanhalta nimeltään Nepton-jäsentieto) toimii yhteyshenkilörekisterinä liiton suuntaan sekä seuran omana jäsenrekisterinä. Perusversiota käyttää seuran

Lisätiedot

Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Yhdistysesite

Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Yhdistysesite Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry Yhdistysesite Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry on Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys Uusi jäsen! Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry toivottaa Sinut tervetulleeksi yhdistyksemme

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

KNX Finland Syyskokous 2018

KNX Finland Syyskokous 2018 KNX Finland Syyskokous 2018 Puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan katsaus Markkinointi Kalasataman Award palkinnot (globaali ja kansallinen) http://knx.fi/uutiset.php?aid=224620&k=-1 http://knx.fi/uutiset.php?aid=224626&k=-1

Lisätiedot

OHJE 2: Jatkavat oppilaat

OHJE 2: Jatkavat oppilaat OHJE 2: Jatkavat oppilaat Sinulla on jo Peda.net -tunnukset ja Omassa tilassasi Kulkuri-sivu. Jos jompikumpi puuttuu, lue ensin OHJE 1: Uudet oppilaat. Kirjaudu ensin sisään Peda.nettiin osoitteessa https://peda.net.

Lisätiedot

Proplus. Petri Varjonen, Ammattiliitto Pro Turun aluekeskus Harjavalta 21.1.-14

Proplus. Petri Varjonen, Ammattiliitto Pro Turun aluekeskus Harjavalta 21.1.-14 Proplus Petri Varjonen, Ammattiliitto Pro Turun aluekeskus Harjavalta 21.1.-14 1 Proplus 1. YLEISTÄ 2. MITEN PROPLUS TOIMII, PERUSIDEA 3. OMAN SIVUN PERUSSISÄLTÖ 4. RYHMÄT (= Proplussan perusta) 5. RYHMIEN

Lisätiedot

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry LISÄTIETOA UUDESTA YHDISTYKSESTÄ

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry LISÄTIETOA UUDESTA YHDISTYKSESTÄ Suomen Biokierto ja Biokaasu ry 1.3.2019 LISÄTIETOA UUDESTA YHDISTYKSESTÄ Yhdistyksen tarkoitus Suomen Biokierto ja Biokaasu ry tarkoituksena on edistää kestävää ja vastuullista biohajoavien jätteiden

Lisätiedot

Osaaja tekee. Shutterstock. Liity Verovirkailijain Liittoon!

Osaaja tekee. Shutterstock. Liity Verovirkailijain Liittoon! Osaaja tekee. Shutterstock Liity Verovirkailijain Liittoon! Verovirkailijain Liitto tukenasi työelämässä VISIO Verovirkailijain Liitto on Verohallinnon suurin ja vaikuttavin henkilöstöjärjestö, joka neuvottelee

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Oikeudet: 31.8.2015 vj huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Lisätiedot

Käsitteitä ja määritelmiä

Käsitteitä ja määritelmiä Käsitteitä ja määritelmiä Sanomalehti on 1-7 kertaa viikossa ilmestyvä, maksullinen ja painettu julkaisu, joka sisältää uutisia, artikkeleita, kirjeitä, kommentteja, mielipiteitä ja mainoksia. Lisäksi

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

Yhdessä teemme ihmeitä.

Yhdessä teemme ihmeitä. Yhdessä teemme ihmeitä. Kasvata Talentiaa ja tienaa SuperLahjakortti! Kerro Talentiasta työssäkäyvälle ystävällesi. Jos hän liittyy jäseneksi, saatte molemmat 30 euron arvoiset SuperLahjakortit, joilla

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Tule yrittäjäjuhlan kumppaniksi!

Tule yrittäjäjuhlan kumppaniksi! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä JÄSENTIEDOTE 10/2018 18.9.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Ruljanssi Joko olet varannut ilmoitustilasi

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Tämä on Kuopion kaupungin JHL ry:n (yhdistys 862) 4. toimintavuosi ja haasteet tehokkaalle ja tulokselliselle edunvalvonnalle ovat mittavat.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuoden 2015 aikana Yhdistys jatkaa anestesiasairaanhoitajien osaamisen ja koulutuksen

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 1/5 SÄÄNNÖT 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 2. TARKOITUS Yhdistys on käyttäjävetoinen SAP Finland Oy:sta

Lisätiedot

Ohje huoltajille Helmen käytöstä

Ohje huoltajille Helmen käytöstä Ohje huoltajille Helmen käytöstä Tervetuloa Seinäjoen Helmen käyttäjäksi! Helmi on oppilaiden, opettajien ja huoltajien väliseen viestintään tarkoitettu ohjelma. Sieltä näet helposti mm. oppilaan arvosanat

Lisätiedot

Finland Toimintasuunnitelma 2012 1 (6) Toimintasuunnitelma. Finland

Finland Toimintasuunnitelma 2012 1 (6) Toimintasuunnitelma. Finland Finland Toimintasuunnitelma 2012 1 (6) Toimintasuunnitelma Finland 2012 Finland Toimintasuunnitelma 2012 2 (6) Sisällysluettelo 1 Yhdistyksen tehtävä... 3 1.1 Yhdistyksen tarkoitus... 3 1.2 Yhdistyksen

Lisätiedot

STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA Seinäjoen Yrittäjät ry

STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA Seinäjoen Yrittäjät ry STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Seinäjoen Yrittäjät ry 1 Strategia 2019 2020 (Strategiakausi 2015 2020 ) MISSIO = Perustehtävä Jäsenistöä tukeva Vahva paikallinen vaikuttaja Innostava jäsenyritysten

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

OHJEET KEKSINNÖT.FI SIVUSTON KÄYTTÄJILLE

OHJEET KEKSINNÖT.FI SIVUSTON KÄYTTÄJILLE OHJEET KEKSINNÖT.FI SIVUSTON KÄYTTÄJILLE 1 REKISTERÖITYMINEN Mene Keksinnöt.fi -sivuston etusivulle. Etusivulla löytyy uusi käyttäjä -laatikko, josta voit liittyä jäseneksi. Linkki ohjaa sinut rekisteröinti

Lisätiedot

Kadettikunnan viestintätutkimus 2015

Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Heidi Honkamaa Risto Sinkko Kadettikunnan syyskokous 24.10.2015 Toteutus Webropol-kysely toteutettiin aikavälillä 17.09-30.09.2015 Kysely lähetettiin kaikille sähköpostiosoitteen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Arvot ja Teema 2017 Uudistuva Pori Rohkea Pori Rohkea Yrittäjä Kiinnostavat uudet ajatukset ja kokeilut tarjoavat mahdollisuuksia monipuolistaa yritysten liiketoimintaa, rakentaa

Lisätiedot

Eevaleena Isoviita. Vinkkejä viestintään

Eevaleena Isoviita. Vinkkejä viestintään 24.2.2018 Eevaleena Isoviita Vinkkejä viestintään Nykytila: miten yhdistys viestii tällä hetkellä Työpajaosallistujat kertoivat oman yhdistyksen viestinnästä tällä hetkellä Yhdistyksen viestinnästä vastaa

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

Keskusjärjestön tuki paikallisyhdistyksille

Keskusjärjestön tuki paikallisyhdistyksille Mitä Perheily on? Se voi olla mitä vaan lapsiperhetoimintaa, esim. vertaistukea tai palveluihin vaikuttamista, jota yhdistys haluaa järjestää. Tukiliiton väki on yhdistysten apuna Perheilyn toteuttamisessa

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

Vinkkejä virastosi työnantajakuvan vahvistamistyölle

Vinkkejä virastosi työnantajakuvan vahvistamistyölle Vinkkejä virastosi työnantajakuvan vahvistamistyölle Niina Turumäki, Valtiokonttori Marjaana Laine, valtiovarainministeriö Valtiokonttori Työnantajakuvateoriaa Matkan varrella opittua Tavoitteet ja todellisuus

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

taustaa keskustan tila on hälyttävä, nyt pitää tehdä jotakin!

taustaa keskustan tila on hälyttävä, nyt pitää tehdä jotakin! PUTIIKKIVIIKOT.fi taustaa keskustan tila on hälyttävä, nyt pitää tehdä jotakin! kaikkien pitää ymmärtää suurempi kuva. nyt tehdään yhdessä, toistaan tukien, ei siis vain oman navan kautta omaa etua ajatellen

Lisätiedot

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä.

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Android Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Android-laitteeseesi, voit

Lisätiedot

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Lääkäripalveluyritykset ry, Läkarföretagen rf. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. YHDISTYKSEN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

DESIGN FORUM FINLAND SUOMEN TAIDETEOLLISUUSYHDISTYS KONSTFLITFÖRENINGEN I FINLAND RY SÄÄNNÖT

DESIGN FORUM FINLAND SUOMEN TAIDETEOLLISUUSYHDISTYS KONSTFLITFÖRENINGEN I FINLAND RY SÄÄNNÖT 15.5.2012 DESIGN FORUM FINLAND SUOMEN TAIDETEOLLISUUSYHDISTYS KONSTFLITFÖRENINGEN I FINLAND RY SÄÄNNÖT 2/6 3/6 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Taideteollisuusyhdistys-Konstflitföreningen

Lisätiedot

Antalis-FI KÄYTTÖOPAS

Antalis-FI KÄYTTÖOPAS Antalis-FI KÄYTTÖOPAS Helpommin Nopeammin Enemmän «Just Click Antalis» Antalis on Europan johtava jakelija: paperit, suurkuvatulostusmateriaalit, pakkausratkaisut. Tutustumalla käyttöoppaaseemme saat lisätietoa

Lisätiedot

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS Verkkokumppanuus on Veikkauksen ja Valon kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Pelaamalla Veikkauksen pelejä netissä tai mobiilissa seuran omalla nettisivulla olevien linkkien

Lisätiedot

SilvaToiminta Versio 1.0. SilvaToiminta. Pikaohje Versio Oy Silvadata Ab Pikaohje 1

SilvaToiminta Versio 1.0. SilvaToiminta. Pikaohje Versio Oy Silvadata Ab Pikaohje 1 SilvaToiminta Pikaohje Versio 1.0 12.12.2014 Oy Silvadata Ab 10.12.2014 Pikaohje 1 SISÄLLYS 1 SILVATOIMINTA... 3 2 OHJELMISTON KÄYTTÖTARKOITUS... 4 2.1 Osiot... 4 2.1.1 Asiakkaat... 4 2.1.2 Viestit...

Lisätiedot

Henkilöstökoulutuskalenterin käyttöopas

Henkilöstökoulutuskalenterin käyttöopas Henkilöstökoulutuskalenterin käyttöopas 15.6.2015 Sisältö Yleisesittely... 3 1. Henkilöstökoulutuskalenterin etusivu... 4 1.1. Tilaisuuden tiedot ja ilmoittautuminen... 5 2 Henkilöstökoulutuskalenteriin

Lisätiedot

Yhdistysohjelman toimenpide -ehdotukset

Yhdistysohjelman toimenpide -ehdotukset Yhdistysohjelma Yhdistysohjelman toimenpide -ehdotukset TOIMINTA 1. Yhdistyksen perustoimintaa ja ohjelmaa rakennetaan rohkeasti uudelleen Yhdistyksen toiminta on jäsenlähtöistä ja se näyttäytyy raikkaana

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN ASUKKAIDEN PAIKALLISAGENDA. toimintasuunnitelma 2008. Kilpisenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ www.jyvaskyla.fi/japa

JYVÄSKYLÄN ASUKKAIDEN PAIKALLISAGENDA. toimintasuunnitelma 2008. Kilpisenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ www.jyvaskyla.fi/japa JYVÄSKYLÄN ASUKKAIDEN PAIKALLISAGENDA toimintasuunnitelma 2008 Kilpisenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ 2 SISÄLLYSLUETTELO TOIMINTASUUNNITELMA 2008 sivu 1. JOHDANTO 3 2. PERUSTOIMINTA 3 3. PERUSTOIMINTAAN KUULUVAT

Lisätiedot

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Edunvalvonta Talentia Pohjois-Savo ry:n hallitus kokoontuu vuonna 2010 vähintään viisi kertaa. Hallitus pyritään muodostamaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4/2016 PUHEENJOHTAJALTA. Hienoa on ollut kokea, miten hyvällä vireellä ja fiiliksellä yrittäjät ovat olleet liikkeellä!

JÄSENTIEDOTE 4/2016 PUHEENJOHTAJALTA. Hienoa on ollut kokea, miten hyvällä vireellä ja fiiliksellä yrittäjät ovat olleet liikkeellä! Raastuvankatu 12-14 D 65100 VAASA info@vaasanyrittajat.com 15.12.2016 PUHEENJOHTAJALTA Sinulle jäsenyrittäjämme, haluan puheenjohtajana tuoda vuoden viimeisen tervehdyksen. Ensinnäkin kiitän saamastani

Lisätiedot

tehdä itsensä tunnetuksi aktiivisena, jäsenistään huolehtivana ja vastuunsa kantavana järjestönä.

tehdä itsensä tunnetuksi aktiivisena, jäsenistään huolehtivana ja vastuunsa kantavana järjestönä. MAOL TIEDOTTAA Liiton tavoitteena on sisäisen ja ulkoisen tiedotuksen avulla tehdä itsensä tunnetuksi aktiivisena, jäsenistään huolehtivana ja vastuunsa kantavana järjestönä. Liiton eri tiedotuskanavat

Lisätiedot

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2008

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2008 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2008 2 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintasuunnitelma 2008 Sisällysluettelo 1. TAUSTA JA TOIMINNAN TAVOITE... 3 2. TOIMINTA VUONNA 2008... 4 2.1 Yleistä...

Lisätiedot

Tiedottaminen, mediayhteydet ja sosiaalisen median hyödyntäminen

Tiedottaminen, mediayhteydet ja sosiaalisen median hyödyntäminen Tiedottaminen, mediayhteydet ja sosiaalisen median hyödyntäminen Jan Södersved, BirdLife Suomi ry Viestintätyöpaja 14.11.2015 Viestintää Verkkosivut Esitteet Lehdet ja muut julkaisut Sähköpostilistat Mediatiedotus

Lisätiedot

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa.

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Windows Phone Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Windows-puhelimeesi,

Lisätiedot

SIL2020 Strategia. Avainhenkilöpäivät Eila Pohjola

SIL2020 Strategia. Avainhenkilöpäivät Eila Pohjola SIL2020 Strategia Avainhenkilöpäivät 26.10.2014 Eila Pohjola Keskustelun tavoite Käydä avointa keskustelua liiton toiminnasta, sen kehittämisestä sekä lajitoimikuntien toiveista liittyen SIL 2020 strategiaan

Lisätiedot

Tuulivoimatuotanto Suomessa Kehityskulku, tavoitteet, taloudellinen tuki ja kehitysnäkymät

Tuulivoimatuotanto Suomessa Kehityskulku, tavoitteet, taloudellinen tuki ja kehitysnäkymät Tuulivoimatuotanto Suomessa Kehityskulku, tavoitteet, taloudellinen tuki ja kehitysnäkymät Anni Mikkonen Suomen Tuulivoimayhdistys Loimaa, 23.3.2010 Suomen Tuulivoimayhdistys ry Perustettu 1988 20 -vuotisjuhlat

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015. TURVU:n mestaruuskilpailuja päätettiin järjestää seuraavien lajien osalta:

JÄSENTIEDOTE 1/2015. TURVU:n mestaruuskilpailuja päätettiin järjestää seuraavien lajien osalta: JÄSENTIEDOTE 1/2015 HYVÄT JÄSENET Toimintavuosi 2015 on jo hyvässä vauhdissa. Yhdistyksen vuosikokouksessa valittu johtokunta on järjestäytynyt ja aloittanut toimintansa. Johtokunnan kokoonpano on seuraava:

Lisätiedot

MENOSSA MUKANA INSINÖÖRIN KOMPASSI NÄYTTÄÄ SUUNNAN

MENOSSA MUKANA INSINÖÖRIN KOMPASSI NÄYTTÄÄ SUUNNAN MENOSSA MUKANA INSINÖÖRIN KOMPASSI NÄYTTÄÄ SUUNNAN OPISKELIJAELÄMÄÄ UUDENMAAN INSINÖÖRIOPISKELIJAT UIO RY Onnittelut opiskelupaikasta! Aloittavien opiskelijoiden infossa kannattaa käväistä Opiskelun ei

Lisätiedot

Sähköiset palvelut. omayhdistys kiertue. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Sähköiset palvelut. omayhdistys kiertue. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Sähköiset palvelut omayhdistys kiertue Sähköiset palvelut aktiiveille ja jäsenille www.jhl.fi Tietoa liitosta ja jäsenyydestä Sähköiset liittymislomakkeet Kirjautuminen jäsenpalveluihin Jäsenille Jäsenpalvelu

Lisätiedot

Mediakasvatusseuran strategia

Mediakasvatusseuran strategia Mediakasvatusseuran strategia 2016-2020 Tausta Mediakasvatusseura ry, Sällskapet för Mediefostran rf, on vuonna 2005 perustettu valtakunnallinen, kaksikielinen mediakasvatuksen asiantuntijajärjestö. Seura

Lisätiedot

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, seminaarit ja muut tapahtumat 6. Muut toiminta 5.1

Lisätiedot

Odotukset ja toiveet yhdistysekstranetille

Odotukset ja toiveet yhdistysekstranetille Odotukset ja toiveet yhdistysekstranetille Alueelliset järjestöpäivät 24. 25.10.2009 Intranet ja Ekstranet Intranet on lähiverkko, joka on eristetty tietyn ryhmän käyttöön. Tavallisesti intranetillä tarkoitetaan

Lisätiedot

Periaatteet Yritysyhteistyö Käyttöoikeus Kanavat Nimi Logo Typografia Värit Diaesitys Sähköposti KY-Aktiivi Allekirjoitus Nettisivut

Periaatteet Yritysyhteistyö Käyttöoikeus Kanavat Nimi Logo Typografia Värit Diaesitys Sähköposti KY-Aktiivi Allekirjoitus Nettisivut Periaatteet Yritysyhteistyö Käyttöoikeus Kanavat Nimi Logo Typografia Värit Diaesitys Sähköposti KY-Aktiivi Allekirjoitus Nettisivut Tässä oppaassa määritetään Turun KY:n eri viestintäkanavien käytöstä,

Lisätiedot

TOIMINTA- SUUNNITELMA 2019 WAASA WATT WARRIORS

TOIMINTA- SUUNNITELMA 2019 WAASA WATT WARRIORS TOIMINTA- SUUNNITELMA 2019 WAASA WATT WARRIORS WAASA WATT WARRIORS - TAVOITTEET Yhdistyksen taustaa Ensimmäiset yhteislenkit 2016 Whatsapp rinki yhteislenkeille 2018 ryhmä sai nimeksi Waasa Watt Warriors,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto

Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto Sulasolin palvelut jäsenille Kustannustoiminta ja nuottipalvelu Nuottimateriaalin tuottaminen ja välittäminen on ollut Sulasolin perustehtäviä alusta alkaen. Sulasol

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käytön perusteet

Jäsenrekisterin käytön perusteet Jäsenrekisterin käytön perusteet Tästä oppaasta löydät ohjeet: Uudet jäsenet Yksittäisen jäsenen etsiminen Jäsenen eropäivän merkintä Yhdistys ei poista jäsentä keskitetysti liitosta Raportit Raportin

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia Johdanto Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamyn toiminta päättyy 31.12.2017 kolmen tamperelaisen korkeakoulun yhdistymisen myötä. Tamy ja Tampereen teknillisen

Lisätiedot

Toimijaryhmäohjesääntö

Toimijaryhmäohjesääntö 1 Toimijaryhmäohjesääntö 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Ohjesäännön tarkoitus on selkeyttää TuKYn ja toimijaryhmien välinen

Lisätiedot

Miten edunvalvoja rekisteröidään?

Miten edunvalvoja rekisteröidään? Miten edunvalvoja rekisteröidään? Rekisteröintimenettely: konsultti- ja lakiasiaintoimistot, jotka harjoittavat edunvalvontaa EU:n toimielimissä 1. Esittely Rekisteröinti aloitetaan valitsemalla kotisivun

Lisätiedot

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry, ruotsiksi Miljöstuderande MYY rf ja englanniksi The Association

Lisätiedot

2016 PrePETS/osa 1 Mäntsälä Kauniainen - Helsinki

2016 PrePETS/osa 1 Mäntsälä Kauniainen - Helsinki 2016 PrePETS/osa 1 Mäntsälä Kauniainen - Helsinki Rotary IT Viestintä- ja tietojärjestelmät Rotaryn apuna otary RI President John Germ 2016-17 TITLE 2 Klubin tärkeät tietojärjestelmät! Suomen Rotaryn (SR)

Lisätiedot

Tietotekniikan liitto ry

Tietotekniikan liitto ry Tietotekniikan liitto ry Puolueeton, valtakunnallinen ICT-alan asiantuntija Jäsenyhdistystensä kattojärjestö, joka kehittää jäsenistön ammatillista osaamista ja arvostusta Lähes 30 paikallis- ja teemayhdistystä

Lisätiedot

Tuulivoimaa meidänkin kuntaan? Kuntavaalit 2017

Tuulivoimaa meidänkin kuntaan? Kuntavaalit 2017 Tuulivoimaa meidänkin kuntaan? Kuntavaalit 2017 Kuntapäättäjä, miksi tuulivoimaa? Tuulivoima tarjoaa piristysruiskeen monen kunnan talouteen. Tulevan sote-uudistuksen myötä kuntien vastuu kunnan elinvoimaisuuden

Lisätiedot