Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay"

Transkriptio

1 Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen kaasugrillin asennusta ja käyttöä. Varoitukset: Lue käyttöopas huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa. Jos ohjeita ei noudateta, seurauksena voi olla tulipalo ja räjähdysvaara. Vai ulkokäyttöön. Laitteen osat voivat olla hyvin kuumia käytön aikana. Pienten lasten ja muiden valvontaa tarvitsevien henkilöiden pääsy laitteelle on estettävä käytön aikana. Tarkista ennen grillin käyttöönottoa huolellisesti, että grilli on asennettu oikein. Turvaohjeet: Suorita grillille kaasuvuototesti ennen sen käyttöönottoa ja joka kerran kaasupullon vaihdon yhteydessä. Kaasuvuototestin ohjeet ovat sivulla 14. Älä KOSKAAN suorita kaasuvuototestiä avotulella. Älä säilytä tai käytä helposti syttyviä nesteitä grillissä tai sen läheisyydessä. Kaasupulloa ei saa säilyttää grillin alla, kun grilli on käytössä. Oman turvallisuutesi vuoksi: Jos tunnet kaasun hajua Sulje kaasupullon kaikki venttiilit. Sammuta liekit/avotuli ja sulje mahdolliset grillin lähellä olevat sähkölaitteet. Tuuleta tila/alue hyvin. Suorita kaasuvuototesti tämän oppaan ohjeiden mukaan. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

2 Mitä pakkaukseen sisältyy: Tarkista, että kaikki osat tämän oppaan osaluettelon ja kuvauksen mukaiset. Lue opas huolellisesti, jotta tunnet grillin osat ja toiminnot ennen asennusta. Osaluettelo Kahva (1) Kansi (2) Saranat (3) 2 kpl Lämpöhylly (4) Grilliritilä (5) Liekinestin/ Arominlevitin (6) Poltinsetti (7) Sytytin ja johto (8) Grillin alaosa (9) Kannatin (vasen) (10)

3 Kannatin (oikea) (11) Sivutaso (12) 2 kpl Lämpösuojainlevy (13) Pääventtiili (14) Ohjauspaneeli (15) Käyttökytkin (16) Sytytinpainike (17) 2 kpl Säädin (18) Kaasuletku (19) Jalka (taka) (20) Jalka (etu) (21) Tukikannatin (22) Pyörän jalka (taka) (23) Pyörän jalka (etu) (24)

4 Pyörät (25) Rasva-astia ja pidike (26) Pohjahylly (27) Pyöränakseli (28) 2 kpl Etuverho (29) M4*10 Ruuvi/pultti 18 kpl M6*12 Ruuvi/pultti 2 kpl M6*15 Ruuvi/pultti 6 kpl M6*30 Ruuvi/pultti 8 kpl M6*40 Ruuvi/pultti 6 kpl M6*60 Ruuvi/pultti 4 kpl 4,2*10 Ruuvi M4 Mutteri M6 Mutteri M8 Mutteri 12 kpl 18 kpl 2 kpl

5 Asennusohje Varoitus: Kaikki terävät reunat on pyritty poistamaan grillistä valmistusvaiheessa, mutta käsittele silti kaikkia osia varovasti tapaturmien välttämiseksi. Käytä suojakäsineitä. Tarvittavat asennustyökalut: Ristipää ruuvimeisseli Jakoavain/kiintoavain TÄRKEÄÄ! Kiinnitä kaikki osat ensin käsin ja vasta lopuksi työkalulla, kun asennus on valmis. Jos sähkötyökaluja ei ole säädetty oikealle vahvuudelle, grilli voi vahingoittua asennuksen yhteydessä. Miten grilli asennetaan oikein? Lue opas huolellisesti ja noudata kuvien yksityiskohtaisia ohjeita. Sijoita grilli tasaiselle, tukevalle alustalle. Kiinnitä kaikki osat ensin käsin ja vasta lopuksi työkalulla, kun asennus on valmis. Grilli on helpompi asentaa, jos asennuksen tekee kaksi henkilöä yhdessä.

6

7 Vaihe Asenna etu- ja takajalka vasempaan ja oikeaan kannattimeen kuvan osoittamalla tavalla. Käytä kiinnitykseen 4 kpl M6*30-ruuveja/pultteja ja 4 kpl M6-muttereita. 1.2 Huom! Lyhyet jalat samalle puolelle, näissä on reiät pyöränakselille. M6x30x4KPL M6x4KPL Vaihe Asenna pohjahylly (27) jalkoihin kuvan osoittamalla tavalla. Käytä kiinnitykseen 4 kpl M6*30-ruuveja/pultteja ja 4 kpl M6-muttereita. 2.2 Pujota pyöränakseli (28) lyhyiden jalkojen reikien läpi kuvan osoittamalla tavalla. 2.3 Asenna pyörät paikalleen ja käytä kiinnitykseen 2 kpl M8-muttereita. M6x30x4KPL M6x4KPL(D) M8x2KPL

8 Vaihe Irrota kiinnitysmutteri sytytinpainikkeesta (17) ja pujota sytytinpainike ohjauspaneeliin (15) kuvan osoittamalla tavalla ja kiinnitä se kiristämällä mutteri paikalleen. 3.2 Asenna pääventtiili (14) ohjauspaneeliin käyttämällä 4 kpl M4*10-ruuveja/pultteja (kiinnitetään etuosasta kuvan osoittamalla tavalla). 3.3 Asenna lämpösuojainlevy (13) ohjauspaneeliin yhdellä () 4,2*10-ruuvilla (kiinnitetään takaosasta kuvan osoittamalla tavalla). 3.4 Asenna paikalleen käyttökytkimet (16). M4x100x4KPL 4,2*10 Skrue x1kpl Vaihe Asenna täydellinen etupaneeli (joka asennettiin vaiheessa 3) etujalkoihin käyttämällä 2 kpl M6*15-ruuveja/pultteja kuvan osoittamalla tavalla. M6x15x2KPL

9 Vaihe Montere grillkroppen (9) til rammen med 4stk M6*15 skruer/bolter, som vist på tegning. M6x15x4KPL Vaihe Asenna sivutasot (12) kummallekin puolelle käyttämällä 4 kpl M6*40 ruuveja/pultteja ja M6-muttereita kuvan osoittamalla tavalla. 6.2 Asenna tukikannatin (22) takajalkoihin käyttämällä 2 kpl M6*60- ja M6-muttereita kuvan osoittamalla tavalla. 6.3 Kiinnitä oikea sivutaso (12) etuosasta pujottamalla ruuvi (M6*60) etujalan läpi ja vielä ohjauspaneelin läpi. Kiinnitä M6-mutterilla. Menettele samoin vasemmalla puolella. 6.4 Kiinnitä oikea sivutaso takaosasta pujottamalla ruuvi (M6*60) takajalan läpi ja vielä tukikannattimen läpi. Kiinnitä M6-mutterilla. Menettele samoin vasemmalla puolella. M6x60x4KPL(A) M6x40x6KPL(B) M6x10KPL(D)

10 Vaihe Asenna kahva (1) kanteen (2) käyttämällä 2 kpl M6*12-ruuveja/pultteja kuvan osoittamalla tavalla. 7.2 Asenna saranat (3) kanteen ja grillin alaosaan käyttämällä 12 kpl M4*10 ruuveja/pultteja ja 12 kpl M4-muttereita. 7.3 Tarkasta, että kansi avautuu ja sulkeutuu hyvin ja kiristä ruuvit lopuksi hyvin paikalleen. M6x12x2KPL M4x10x12KPL M4x12KPL Vaihe Irrota mutterit sytytinrasiasta (8) ja pujota sytytin reiän läpi kuvan osoittamalla tavalla. Ruuvaa sytytinrasia saman mutterin avulla takaisin paikalleen. 8.2 Asenna poltin (7) pujottamalla putket keskimmäiseen reikään, pujota putket ohjauspaneelin takaosan venttiileihin, ks. suurennettu kuva. Kun poltin on kohdallaan, kiristä se paikalleen alapuolelta käyttämällä 2 kpl M4*10-ruuveja/pultteja kuvan osoittamalla tavalla. M4x10x2KPL

11 Vaihe Asenna liekinestin/arominlevitin (6) polttimen päälle. Huom! Kiinnitetään kummankin sivun pitimeen ja mutta ne eivät saa koskettaa poltinta. 9.2 Aseta grilliritilä paikalleen (5). 9.3 Kiinnitä lämpöhylly (4) kuvan osoittamalla tavalla. 9.4 Kiinnitä rasva-astia (26) kuvan osoittamalla tavalla. Steg Liitä sytytinrasian johto sytytynpainikkeen takaosaan (ks. kuva grillin alapuolesta) Asenna kaasuletku (19) paineensäätimeen (18), kiinnitä paikalleen mukana toimitetuilla letkunkiristimillä Asenna kaasuletku grilliin mukana toimitetuilla letkunkiristimillä (ks. yksityiskohtainen kuva).

12 Vaihe Asenna etuverho grillin etujalkoihin (29).

13 KAASUVUOTOTESTI KUVINA Kaasuvuodon kirjallinen kuvaus, ks. sivu 16. HUOM! Tuotteen mukana toimitettu paineensäädin on tarkoitettu käytettäväksi propaanikaasun kanssa. Jos grillissä halutaan käyttää butaanikaasua, paineensäädin on vaihdettava toisentyyppiseen säätimeen.

14 Käyttöohje A. Tärkeää huomattavaa Lue ohjeet huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä tämä opas myöhempää käyttöä varten ja sen varalta, että grilli luovutetaan muiden käyttöön. Vain ulkokäyttöön, tuotetta ei saa käyttää sisätiloissa. Tarkoitettu käytettäväksi nestekaasun kanssa (propaani tai butaani). Mukana toimitettu paineensäädin on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan propaanikaasun kanssa. Varmista, että grillin ympärillä on vähintään 1 metri vapaata tilaa ja että sen läheisyydessä ei ole mitään palavia materiaaleja eikä nesteitä. Kaasupulloa ei saa säilyttää eikä käyttää vaakasuorassa asennossa. Kaasuvuodosta voi olla vakavat seuraukset ja kaasuletkuun saattaa jäädä nestekaasua. Grillin kansi on aina avattava ennen grillin sytyttämistä. Grilliä ei saa siirtää käytön aikana. Grilliä ei saa jättää valvomatta käytön aikana. Laitteen osat voivat olla hyvin kuumia käytön aikana. Pienten lasten ja muiden valvontaa tarvitsevien henkilöiden pääsy laitteelle on estettävä käytön aikana. Kytke aina pois kaasun syöttö, kun grilliä ei käytetä. Älä koskaan peitä grilliä suojahupulla tai vastaavalla ennen kuin se on täysin jäähtynyt. Suorita kaasuvuototesti säännöllisin väliajoin ja vähintään joka kerran kaasupulloa vaihdettaessa. Älä säilytä helposti syttyviä materiaaleja tai nesteitä grillin läheisyydessä. Älä käytä suihkepulloja grillin läheisyydessä. Grillin väärinkäyttö voi johtaa vakaviin henkilö- ja ainevahinkoihin. Jos grilli ei toimi toivotulla tavalla, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Käytä grillikintaita, koska grillin osat ovat kuumia käytön aikana. Huom! Tehtaalla asennettuja osia ei saa purkaa. Varoitus: Reklamaatio-oikeus voi raueta, jos tuotteeseen on tehty muutoksia tai sitä on käytetty ohjeiden vastaisesti. Tätä grilliä ei saa käyttää laavakivien kanssa. Grillauksen päätyttyä sulje kaasupullon paineventtiili ennen käyttökytkimien sulkemista. Tällä varmistetaan, että kaikki letkuun ja venttiileihin jäänyt kaasu palaa loppuun. Jos epäilet kaasuvuotoa, suorita kaasuvuototesti ennen kuin grilliä käytetään seuraavan kerran. B. Kaasu ja säädin - Tämä grilli on tarkoitettu käytettäväksi nestekaasun kanssa (propaani tai butaani). Laitteen - mukana toimitettua paineensäädintä voidaan käyttää, jos grillissä käytetään propaanikaasua. Propaania voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa. Tässä grillissä käytettävän nestekaasupullon vähimmäiskoko on 6 kg. LETKUN TAI PAINEENSÄÄTIMEN VAIHDON YHTEYDESSÄ ON TARKISTETTAVA, ETTÄ NE OVAT VIRANOMAISTEN HYVÄKSYMÄT JA ETTÄ NE OVAT OIKEAN KOKOISET. LETKUSSA NÄKYVÄ PÄIVÄMÄÄRÄ ON VALMISTUSPÄIVÄMÄÄRÄ, JA LETKUN NORMAALI KÄYTTÖIKÄ ON KKK SÄÄN JA TUULEN VAIKUTUKSESTA RIIPPUEN. TARKISTA LETKUN KUNTO SÄÄNNÖLLISESTI (HIUSMURTUMAT JA HALKEAMAT) JA VAIHDA TARVITTAESSA UUTEEN.

15 C. Asennus C1. Grillin sijoittaminen Tämä grilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön. Sijoita grilli tasaiselle ja tukevalle alustalle hyvin ilmastoituun paikkaan/tilaan. Varmista, että grillin ympärillä on vähintään 1 metri vapaata tilaa ja että sen läheisyydessä ei ole mitään palavia materiaaleja eikä nesteitä. C2. Turva-ohjeet Älä peitä grillin rungossa olevia ilmastointireikiä. Sijoita nestekaasupullo grillin yhdelle sivulle käytön ajaksi. Nestekaasupullon vaihdon yhteydessä varmista, että grillin kaikki käyttökytkimet on kytketty pois käytöstä (OFF), ja että grillin lähellä ei ole avotulta. Tarkista, ettei letkussa ole hiusmurtumia eikä muita vaurioita. Jos letku on vaurioitunut, se on vaihdettava vastaavankokoiseen ja -laatuiseen uuteen letkuun. Kaasuletkun on roikuttava vapaasti eikä se saa olla kiertynyt tai taipunut, jotta kaasun syöttö ei vaikeutuisi. Kaasuletku ei saa koskettaa mitään muita grillin osia kuin liitoskohtaa. Kaasuletkun enimmäispituus on 150 cm. C3. Säätimen liittäminen kaasupulloon Varmista, että kaikki käyttökytkimet on kytketty pois käytöstä (OFF). Liitä paineensäädin nestekaasupulloon seuraavasti: 1. Varmista, että grillin käyttökytkimet ja paineensäädin on kytketty pois käytöstä (OFF). 2. Jos nestekaasupullo on uusi, irrota venttiilistä sinetti. 3. Kiinnitä paineensäädin kaasupulloon standardiohjeiden mukaisesti. 4. Suorita kaasuvuototesti. C4. Vuototesti Kaasuvuototesti on suoritettava säännöllisiin väliajoin ja aina vaihdettaessa kaasupulloa ja jos grilliä ei ole käytetty pitkään aikaan. Varmista, että grillin kaikki käyttökytkimet ja paineensäädin on kytketty pois käytöstä (OFF). Sekoita 2 osaa astianpesuainetta ja 1 osa vettä. Sivele seosta kaikille kaasun syötön liitännöille. Avaa kaasun syöttö paineensäätimellä ja tarkista, näetkö saippuakuplia. Jos et näe saippuakuplia, grilli on valmis käyttöön. Jos näet saippuakuplia, yritä tiivistää liitokset ja toista testi. Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä jälleenmyyjään. ÄLÄ KOSKAAN SUORITA VUOTOTESTIÄ AVOTULEN AVULLA.

16 D. Käyttö D1. Varoitukset Ennen grillin käyttöönottoa lue sivulla 6 olevat tärkeät ohjeet. Ylikuumenemisen välttämiseksi grilliritilästä saa peittää korkeintaan. D2. Ennen grillausta Jotta grillattava ruoka ei palaisi kiinni grilliritilään, ritilälle sivellään aluksi korkeaa lämpötilaa kestävää ruokaöljyä. Grillin lakattujen pintojen väri saattaa muuttua jonkin verran ensimmäisen grillauksen jälkeen; se on normaalia eikä vaikuta ritilän ominaisuuksiin. D3. Grillin sytyttäminen Avaa grillin kansi. Varmista, että kaikki käyttökytkimet on kytketty pois käytöstä (OFF). Avaa kaasun syöttö avaamalla paineensäädin. Paina polttimen kytkin sisään ja käännä se maksimiasentoon (MAKS) ja paina samalla sytytyspainiketta useita kertoja. Jos poltin ei syty 5 sekunnissa, sulje kaasun syöttö ja odota 5 minuuttia tuuletuksen takia. Yritä sytyttää grilli uudestaan. Sytytä seuraava poltin kääntämällä se maksimiasentoon (MAKS), polttimen tulee syttyä 5 sekunnissa. Jos polttimet eivät syty sytytyspainiketta käyttämällä, ks. oppaan kohta Grillin sytyttäminen manuaalisesti ja tarkista vian korjaus Vianetsintätaulukosta. Kun poltin on syttynyt, anna sen olla maksimiasennossa (MAKS) noin 5 minuuttia grillin esilämmittämiseksi. Suosittelemme tätä menettelyä joka kerta grillin sytyttämisen yhteydessä, sillä se parantaa grillaustulosta. Esilämmityksen jälkeen käyttökytkimet säädetään halutulle tasolle. D4. Grillin sytyttäminen manuaalisesti Sytytä grilli pitkällä tulitikulla grillin vasemmalla puolella olevan reiän läpi. Paina vasen käyttökytkin sisään ja käännä se maksimiasentoon (MAKS). Kun vasemmanpuoleinen poltin on syttynyt, avaa kaasun syöttö oikeanpuoleiseen polttimeen. HUOM! Varmista, että vasemmanpuoleinen poltin on syttynyt ennen kuin avaat oikeanpuoleisen polttimen kaasun syötön. Jos poltin ei syty manuaalisesti, ks. Vianetsintätaulukko tai ota yhteyttä jälleenmyyjään.

17 D5. Grillaaminen kansi lukittuna Grilliä voidaan käyttää uunina sulkemalla grillin kansi. Säädä kaasun syöttö säännöllisin väliajoin, kun grillaat kansi suljettuna. Varmista, että grilli ei ylikuumene. D6. Grillin sammuttaminen Grillauksen jälkeen suosittelemme grillin polttamista puhtaaksi. Avaa grillin kansi ja säädä kaikki käyttökytkimet maksimiteholle (MAKS) noin 5 minuutin ajaksi. Sulje sen jälkeen kaasun syöttö säätimellä ja käännä kaikki käyttökytkimet pois käytöstä (OFF). Irrota paineensäädin nestekaasupullosta. HUOM! Älä peitä grilliä suojahupulla tai vastaavalla ennen kuin grilli on täysin jäähtynyt. E. Kunnossapito/huolto Puhdista grilli säännöllisin väliajoin käyttökertojen välillä ja erityisesti, jos sitä on säilytetty pitkään. Varmista, että grilli on kylmä ennen sen puhdistamista. Älä käytä puhdistukseen palavia kemikaaleja tai hankausaineita. Suosittelemme vain vettä ja astianpesuainetta. Älä koskaan suihkuta vettä grillille kun se on kuuma Suosittelemme grillin peittämistä suojahupulla, kun se ei ole käytössä. Nordic Seasonin yleissuojahuppu, koko S, sopii tähän grilliin. E1. Grilliritilän huolto Puhdista grilliritilä vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Irrota kiinni palanut ruoka pesusienellä tai harjalla. Kuiva grilliritilä lopuksi hyvin ja säilytä sitä kuivassa paikassa. E2. Polttimen huolto Normaalissa käytössä polttimen voi polttaa rasvan ja lian irrottamiseksi. Kun grilliä säilytetään pitkään, poltin on irrotettava ja harjattava puhtaaksi metalliharjalla. Pitkän säilytyksen jälkeen tarkista, että hyönteiset tai muut tuholaiset eivät tuki kaasun syöttöä. Käytä puhdistuspuikkoa mahdollisten tukosten irrottamiseksi.

18 E3. Grillin alaosan huolto Puhdista grillin alaosa säännöllisin väliajoin rasvan ja ruostetta aiheuttavien suolanjäänteiden poistamiseksi. Käytä puhdistukseen tarvittaessa puista tai muovista lastaa ja puhdistusliinaa/nylonharjaa, vettä ja astianpesuainetta. HUOM! Varo polttimien kostumista, niiden on oltava täysin kuivat ennen grillin käyttämistä. E4. Ruuvit ja mutterit Kiristä grillin kaikki ruuvit ja pultit säännöllisin väliajoin. E5. Säilytys Grilliä on säilytettävä kuivassa tilassa. Pitkäaikaisen säilytyksen yhteydessä peitä polttimet alumiinifoliolla, jotta hyönteiset ja muut tuholaiset eivät pääse grillin osien sisään. Jos grilliä säilytetään sisätiloissa, huomaa, että kaasupulloa ei saa säilyttää sisätiloissa. Säilytä nestekaasupulloa lasten ulottumattomilla. Grillausvihjeitä Parhaan mahdollisen grillaustuloksen varmistamiseksi grilli on esilämmitettävä. Älä grillaa pakasteruokaa tai puoleksi sulanutta ruokaa, koska se pidentää grillausaikaa ja ruoka saattaa maistua keitetyltä eikä grillatulta. Jotta liekit eivät alkaisi leimahdella ja ruoka palaa, peitä grilliritilä alumiinifoliolla tai vastaavalla, kun grillaat erittäin rasvaista ruokaa. Säädä grillin lämpötila tarvittaessa ja varmista, ettei ruoka pala. Jaa grilli kylmiin ja kuumiin osiin tarvittaessa. Käytä tarkoitukseen sopivia grillausvälineitä ja ota huomioon erityyppisten raaka-aineiden vaatima hygienia.

19 Tekniset tiedot Modell: GB2111L LÄMPÖTEHO : 4,0 kw LUOKKA I 3+ : BE,CY,CZ,EE,FR,GR, IE,IT,LV,LT,LU,PT,SK,ES,CH and GB. BUTAANIKAASU: (G30)=28-30mbar ( 291 g/h) PROPAANIKAASU: (G31)=37mbar VENTTIILIN KOKO: 0,70 MM VALMISTAJA: UNITED FOUR CO., LTD CE-359BT842 Kun for utendørs bruk. Deler av denne grillen blir meget varme under bruk, hold små barn på avstand Les instruksjonsmanualen før grillen tas i bruk. Tuotteen mukana toimitettu letku ja paineensäädin on tarkoitettu käytettäväksi propaanikaasun kanssa. Tämän grillin maahantuoja on: Nordic Season Products AS, NO-2013 Skjetten. Norja.

20 Vianetsintätaulukko Ongelma Poltin ei syty grillin sytytintä käytettäessä. Poltin ei syty manuaalisesti. Heikko liekki/alhainen teho, liekit lyövät takaisin. Käyttökytkintä on vaikea kääntää. Mahdollinen syy Kaasupullo on tyhjä. Vika säätimessä. Poltin on tukossa. Kaasuventtiili on tukossa. Kaasuletku on tukossa. Sytyttimen johto on irrallaan. Sytyttimen johto on vahingoittunut. Sytyttimen painike on vahingoittunut. Kaasupullo on tyhjä. Vika säätimessä. Poltin on tukossa. Kaasuventtiili on tukossa. Kaasuletku on tukossa. Liian pieni kaasupullo. Poltin on tukossa. Kaasuventtiili on tukossa. Kaasuletku on tukossa. Tuuli Kaasuventtiili on rikki. Vaihda tilalle uusi kaasupullo. Vaihda tilalle uusi säädin. Puhdista poltin. Ratkaisu Puhdista kaasuventtiili pistelemällä reikien läpi ohuella neulalla. Irrota ja huuhtele kaasuletku. Kiinnitä johto. Vaihda sytyttimen johto. Vaihda sytyttimen painike. Vaihda tilalle uusi kaasupullo. Vaihda tilalle uusi säädin. Puhdista poltin. Puhdista kaasuventtiili pistämällä reikien läpi neulalla. Irrota ja huuhtele kaasuletku. Vaihda tilalle isompi kaasupullo. Puhdista poltin. Puhdista kaasuventtiili pistelemällä reikien läpi ohuella neulalla. Irrota ja huuhtele kaasuletku. Siirrä grilli tuulelta suojaiseen paikkaan. Vaihda kaasuventtiili. Reklamaatio/Varaosat. Tästä tuotteesta voi tehdä valituksen kuluttajansuojalain mukaisesti. Tuote on testattu ankarien laatukriteerien mukaan tehtaalla. Jos tuotteessa kaikesta huolimatta on puutteita tai se on vahingoittunut kuljetuksen aikana, pyydämme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään tai alla mainittuun valmistuttajan kuluttajapalveluun. Reklamaatio-oikeus raukeaa, jos tuotteessa ilmenevät viat johtuvat väärästä käytöstä, puuttuvasta huollosta tai siitä, että tuotteeseen on tehty muutoksia. Varaosista, jotka toimitetaan muun syyn kuin tuotevian takia, laskutetaan voimassaolevan hinnaston mukaan, ja hintoihin lisätään mahdolliset rahti- ja toimituskulut. Kuluttajapalvelu reklamaatioiden tai varaosien tilausten yhteydessä: Nordic Season Products AS Hvamsvingen 4 NO-2013 Skjetten Puh.: (arkisin klo 9-15) Telekopio: S-posti:

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin 0359 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISUUSMÄÄRÄYSTEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN VOI VUOTOTESTI - Sekoita kaksi osaa astianpesuainetta

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta 0359 2 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISU- USMÄÄRÄYSTEN NOU- DATTAMATTA JÄT- TÄMINEN VOI JOHTAA HALLITSEMATTOMAAN TULIPALOON

Lisätiedot

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin otat grillin käyttöön. Kaasuvuodot on tarkastettava

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Käsikirjan kuvat eivät ole mittakaavassa. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. VARNING Malli K30-3/GG080 Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön.

Lisätiedot

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504 FI NS120504 KINGSTON Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

BIBIONE. Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ.

BIBIONE. Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. BIBIONE Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS! Grilliä ei saa käyttää sisätiloissa vain ulkokäyttöön.

Lisätiedot

DENISON. Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ.

DENISON. Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. DENISON Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS! Grilliä ei saa käyttää sisätiloissa vain ulkokäyttöön.

Lisätiedot

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! KINGSTON Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC1500. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC1500 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

12502 FIN - 2007 AM Käyttöohjeet sähkögrillille 12502 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. METEOR Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli METEOR GG251600 HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ Revised December 2015

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC2000EGP. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC2000EGP käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

CURTIS. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA.

CURTIS. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG 201414 CURTIS! HUOMAA: LUE OHJEKIRJAN VUODONTESTAUSOSA JA TEE TESTI LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA.! VAROITUS: Sytytä

Lisätiedot

Davenport hiiligrilli

Davenport hiiligrilli ASENNUSOHJEET Kokoamis- ja käyttöohjeet Davenport hiiligrilli Piirustukset ja kuvat eivät ole mittakaavassa. Malli: KG09 VAROITUKSIA Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön. Lue käyttöohjeet ennen grillin

Lisätiedot

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN.

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. GRANDE GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. TURVALLISUUSOHJEET! TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA! Kun käytät

Lisätiedot

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset.

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset. Käyttöohjeet // Tuotteen esittely Comfi Cask on käsin valmistettu monikäyttöinen polttotynnyri! Se on terassilla, pihalla tai mökillä palavaa elävää tulta, joka lämmittää, luo viihtyisän tunnelman ja

Lisätiedot

SMÖGEN KG215024-2. Smögen hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

SMÖGEN KG215024-2. Smögen hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! SMÖGEN FI KG504- Smögen hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

SMÖGEN. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG215024-2 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

SMÖGEN. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG215024-2 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! SMÖGEN Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG504-! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 1200W/2000W Hipaisukytkimet 0,5-7,5 tunnin ajastin Pyörimistoiminto (oskillointi) LED-merkkivalo osoittaa valitun toiminnon

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

VAROITUS: Vältä sähköiskuja. Älä upota grilliä tai sen muita osia veteen tai muuhun nesteeseen, kun grilli on kytketty sähköverkkoon.

VAROITUS: Vältä sähköiskuja. Älä upota grilliä tai sen muita osia veteen tai muuhun nesteeseen, kun grilli on kytketty sähköverkkoon. STANLEY DELUXE IPX4 Stanley deluxe sähkögrilli EG201501-02 KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET! VAROITUS: Vältä sähköiskuja. Älä upota grilliä tai sen muita osia veteen tai muuhun nesteeseen, kun grilli on kytketty

Lisätiedot

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje 8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLA ENNEN ASENNUSTA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Maahantuoja: Horisont Enterprises Ltd Oy Atomitie 5 B, 00370 Helsinki 09-6866720

Lisätiedot

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset,

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset, SÄHKÖGRILLI 2000W KÄYTTÖOPAS tuote 1474 Varoitus Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöönottoa Ohjeet vähentävät loukkaantumisriskiä Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset

Lisätiedot

CUBA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

CUBA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG30400 CUBA SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten. HUOM:

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä Malli nro BBQ-BN-37004 Osat kuvassa kuvassa Kuvaus Kuva Kpl A Kaasupoltin 1 C Säätönuppi 1 D Tuulisuoja 2 B Jalat 3 E F Tuulisuojan tukirauta Jalkojen tukirauta

Lisätiedot

Flame Tower -terassilämmitin

Flame Tower -terassilämmitin Flame Tower -terassilämmitin ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET HUOM! Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Laite tulee asentaa asennusohjeiden mukaisesti ottaen huomioon lait ja asetukset. Laitteen käyttö

Lisätiedot

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare.

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare. INFRAVARMER FOR UTE OG INNENDØRS BRUK INFRAVÄRMARE FÖR ANVÄNDNING UTOM- OCH INOMHUS INFRAVARMER TIL UDENDØRS OG INDENDØRS BRUG INFRAPUNALÄMMITIN ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN NO: TEKNISK BESKRIVELSE & BRUKSANVISNING

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia, 4-syl.

Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia, 4-syl. Installation instructions, accessories Ohje nro 31359444 Versio 1.2 Osa nro 31359438 Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia, 4-syl. IMG-247665 Volvo Car Corporation Sähköinen moottorinlämmitin, pistorasia,

Lisätiedot

LAKESIDE KG Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

LAKESIDE KG Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! FI KG201445 LAKESIDE Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje JS D24-12VF 12VF Vedenlämmitin SW Exergon Tuotenr. 13-0950 Asennus & Käyttöohje Pin:0063BT7591 VVB 12VF 090826 Käyttö- ja asennusohje Vedenlämmittimen käynnistys Vedenlämmitin käynnistyy automaattisesti

Lisätiedot

12292FIN 2005_01/05 AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille art.nr.12292 Tärkeää: Lue huolellisesti käyttö- ja kokoamisohjeet ennen kuin otat käyttöön uuden grillisi. Noudata sytytys- ja käyttöohjeita.

Lisätiedot

12218-2007 FIN AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivikaasugrillille art.no 12218 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

Kaasulämmitin Malli 12016

Kaasulämmitin Malli 12016 12016SWE 09/03 JA 1 Kaasulämmitin Malli 12016 Lue huolellisesti kokoamis- ja käyttöohjeet ennen kuin otat LANDMANN-laatulaitteesi käyttöön. Ohjeiden mukainen käyttö estää toimintohäiriöiden syntymisen.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

CHICAGO. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

CHICAGO. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN CHICAGO Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG201566 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA

KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA MALLIN NUMERO EO 7150, EO 7143 Tuote on EU-n direktiivien 2006/95/EC (LVD) ja 2004/108/EC (EMC) mukainen. TEKNISET TIEDOT Virtajännite 220-240V~ 50Hz Teho:

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet

Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet IValmistelu Puhdistus ja kunnossapito Exclusive Art Asennus- ja käyttöohjeet 1. Suihkukaapin puhdistukseen voidaan käyttää nestemäistä yleispuhdistusainetta ja pehmeää puhdistusliinaa. Puhdistusaine ei

Lisätiedot

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Käyttöohje 100909 Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Laitteen edessä olevan suojaritilän tarkoitus on estää palovammojen syntyminen eikä sitä saa poistaa pysyvästi. E FIN TURVALLISUUSOHJEET: 1.

Lisätiedot

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W Spinn Blender Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. BL-5W BL-5W_Spinn_IM_Wilfa.indd

Lisätiedot

! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG301402 Revised October 2015! HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.!

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön! Tärkeää: lue käyttöohjeet ennen kuin käytät tuotetta. Noudata

Lisätiedot

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ KÄYTTÖOHJEET DAR0480 Sisällysluettelo. Takuu sivu 1 Turvallisuusohjeet sivu 2 Käyttöohjeet sivu 3-4 Hoito ja huolto sivu 5 Säilytys sivu 6 Vianetsintä sivu 7 Osaluettelo/ tekniset

Lisätiedot

Revisio 01 2006 ASENNUSOHJEET B192 HEPA PÄIVITYSSETTI G BD UN L. Revisio 01 Marraskuu 2006 ASENNUSOHJEET B192 HEPA-PÄIVITYSSETTI

Revisio 01 2006 ASENNUSOHJEET B192 HEPA PÄIVITYSSETTI G BD UN L. Revisio 01 Marraskuu 2006 ASENNUSOHJEET B192 HEPA-PÄIVITYSSETTI 1 FI ASENNUSOHJEET B192 HEPA PÄIVITYSSETTI G BD UN L Revisio 01 Marraskuu 2006 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä 2 Valmistaja/maahantuoja 3 Osat 4 Asennusohjeet 5 Varaosat 6 Takuu 7 Räjäytyskuva 3 1 YLEISTÄ

Lisätiedot

12435-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12435 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS. Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS. Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN 0 Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön!

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

Asennusohjeet kaasugrilliin. Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D

Asennusohjeet kaasugrilliin. Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D Asennusohjeet kaasugrilliin Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D Varoitus Näiden ohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa tulipaloon tai laitteen räjähdykseen. Käyttäjän vastuulla on tarkastaa, että grilli on oikein

Lisätiedot

KAASUGRILLI 5512 TERAMO 5513 SALERNO 5514 TARANTO 5519 KÄYTTÖOHJEET KAASUGRILLILLE ULKOKÄYTTÖÖN

KAASUGRILLI 5512 TERAMO 5513 SALERNO 5514 TARANTO 5519 KÄYTTÖOHJEET KAASUGRILLILLE ULKOKÄYTTÖÖN KAASUGRILLI 5512 TERAMO 5513 SALERNO 5514 TARANTO 5519 BELLUNO 5520 FERRARA KÄYTTÖOHJEET KAASUGRILLILLE ULKOKÄYTTÖÖN SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TULEVAA TARVETTA VARTEN TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI FI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Meteor GG501702 6+1 Black EDITION! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

KG 1409B, KG 1408 Kaasuliesi sähkösytytyksellä

KG 1409B, KG 1408 Kaasuliesi sähkösytytyksellä KG 1409B, KG 1408 Kaasuliesi sähkösytytyksellä 1 Kiitos, että olette ostaneet Mastercook KG1409 kaasulieden. Laite on valmistettu turvallisuusdirektiivien EN 30-1-1, EN 30-2-1, EN 60335-1; EN-60335-2-6

Lisätiedot

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 A 1. 5. B 2. 6. 3. 7. 4. 8. 2 9. 10. Z X 11. V W Y Denna produkt, eller delar därav, omfattas av följande mönsterskydd: This product, or part of it, is covered by the following

Lisätiedot

Grillit. Green Fire -grilli

Grillit. Green Fire -grilli Grillit Green Fire -grilli Green Fire -grilli Tuulelta suojattu Emaloitu valurautaparila ja GN 1/1 ritilä Helposti puhdistettava (täysin irrottettavat polttimet ja irrotettava rasva-astia) Tuulensuojapeitteet

Lisätiedot

HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Huntington FI GG501715 High class 4+1! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN KYLPYHUONEEN LÄMMITIN Mallit: ETG500, ETG700, ETG100 Kuvassa oleva lämmitin on malli, eikä välttämättä vastaa paketissa olevaa tuotetta. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen lämmittimen käyttöönottoa.

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Melbourne 4B FI GG401717! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset tiedot...4

Lisätiedot

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design)

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) Installation instructions, accessories Ohje nro 31399510 Versio 1.0 Osa nro 31260698 Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) IMG-378205 Volvo Car Corporation Sähkötoiminen moottorinlämmitin,

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

DC 500 E. Puruimuri KÄYTTÖOHJE

DC 500 E. Puruimuri KÄYTTÖOHJE DC 500 E Puruimuri KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo 1. Tekniset tiedot 2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Pakkauksen purkaminen 4. Toimitussisältö 5. Rakenne 5.1. Imurin kokoaminen 5.2. Sähköliitäntä 6. Varaosalista

Lisätiedot

12750-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12750 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12297 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12297 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400 stop BREWING heißes wasser B-2264 empty low temperature empty Käyttöohje Cafitesse 400 - LED-merkkivalot LED (vihreä) LED (keltainen) LED (punainen) LED (punainen) stop BREWING

Lisätiedot

Terassilämmitin 96 cm

Terassilämmitin 96 cm Terassilämmitin 96 cm ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET HUOM! Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Laite tulee asentaa asennusohjeiden mukaisesti ottaen huomioon lait ja asetukset. Laitteen käyttö sisätiloissa

Lisätiedot

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus.

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus. Form No. Ajovalo- ja katsastusvarustussarja 202-malli ja uudempi Workman HD -työajoneuvo Mallinro: 20-5030 Mallinro: 20-5045 3386-909 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus

Lisätiedot

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN FI TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET JA KUVAUKSET ENNEN KUIN KÄYTÄT LAITETTA. TEE VAIHEET OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. ÄLÄ KOSKAAN ANNA LASTEN KÄYTTÄÄ LAITETTA. Varoituksia:

Lisätiedot

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE YLEISTÄ Lue ohjekirjaa huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja tulevaisuudeksi. Sähköasennus on suoritettava

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1 ASENNUSOPAS Digitaalinen painemittari BHGP6A BHGP6A Digitaalinen painemittari Asennusopas SISÄLLYS Sivu ASENNUS Varusteet... Asennus... Asennustoimenpiteet... Käyttötarkistus... 3 Vianetsintä... 3 LUE

Lisätiedot

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet Form No. 3416-605 Rev A Turvakehikkosarja Groundsmaster 4500/4700/ -sarjan tai Reelmaster 7000 -sarjan ajoyksikkö, jossa on kaksipylväisen kaatumissuojausjärjestelmän Mallinro: 136-2030 Asennusohjeet VAARA

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Samsung tarakka-akku Asennusohje

Samsung tarakka-akku Asennusohje Samsung tarakka-akku Asennusohje (voidaan soveltaa myös muihin tarakka-akkuihin) Kiinnitysosat: Asennus: Huom. Koska pyöriä on erilaisia, on nämä ohjeet suuntaa antavia. Lue ohjeet läpi ennen asennusta.

Lisätiedot

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa.

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. RÄJÄYTYSKUVA OSALUETTELO KÄYTÄ TÄTÄ LUETTELOA APUNA ASENNUKSEN AIKANA. Osan numero Kuvaus Määrä/kpl 1

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Päivämäärä: 12754fin 06/11-12tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen

Lisätiedot

Cosmetal ProStream käyttöohjeet

Cosmetal ProStream käyttöohjeet 19.1.2017 Cosmetal ProStream käyttöohjeet 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Perustiedot 1.1 Turvallisuusohjeet s. 3 1.2 Tekniset tiedot s. 3 2. Laitteen käyttö s. 4 2.1 Käyttöpaneeli s. 4 2.2 Virtakytkin ja energiansäästötila

Lisätiedot

Sisällysluettelo: 1.: Tekniset tiedot 2.: Toiminto 3.: Kokoamisneuvoja 4.: Osakaavio 5.: Kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittämi

Sisällysluettelo: 1.: Tekniset tiedot 2.: Toiminto 3.: Kokoamisneuvoja 4.: Osakaavio 5.: Kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittämi 12355 FIN 01/05 AM Kokoamisohjeet laavakivigrillille 12355 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennen kuin kokoat ja otat käyttöön uuden LANDMANN-grillisi. Ohjeita noudattamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kaasupullojen käsittely.

Kaasupullojen käsittely. Kaasupullojen käsittely. 2 Turvallinen käsittely Turvallinen käsittely. Kiitos, että valitsit AGAn! Autamme sinua turvallisessa kaasunkäsittelyssä, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut käyttäjä. Tärkein

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennusohje 1. Asennuspohjan valinta Laite painaa noin 30 kg. Seinäkiinnitystä varten Retrojasson takaseinässä on kaksi reikää. Kiinnitykseen käytetään

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI HORNET PRESTIGE 3+1

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI HORNET PRESTIGE 3+1 KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI HORNET PRESTIGE 3+1 SÄILYTÄ OHJEET TULEVAA KÄYTTÖÄ VARTEN KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! TÄRKEÄÄ: LUE KÄYTTÖOHJEET ENNEN KUIN KÄYTÄT TUOTETTA. NOUDATA OHJEITA. ÄLÄ

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl V1.

Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl V1. Installation instructions, accessories Ohje nro 31359457 Versio 1.0 Osa nro 31359437 Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. IMG-265587 Volvo Car Corporation Sähköinen moottorinlämmitin,

Lisätiedot

MONIPUOLISESTI NESTEKAASULLA.

MONIPUOLISESTI NESTEKAASULLA. MONIPUOLISESTI NESTEKAASULLA. MyAGA.fi Nauti turvallisesta ja ympäristöystävällisestä energiasta Tästä esitteestä löydät lisätietoja nestekaasusta ja sen monipuolisten ominaisuuksien hyödyntämisestä turvallisesti.

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia 230 V

Matkustamon pistorasia 230 V Installation instructions, accessories Ohje nro 8688353 Versio 1.0 Osa nro Matkustamon pistorasia 230 V Volvo Car Corporation Matkustamon pistorasia 230 V- 8688353 - V1.0 Sivu 1 / 22 Varuste A0000162 A0000161

Lisätiedot

QUATRO BLACK KAASUGRILLI

QUATRO BLACK KAASUGRILLI QUATRO BLACK KAASUGRILLI TURVALLISUUS-, HOITO-, KÄYTTÖ JA KOKOAMISOHJEET OMAN TURVALLISUUTESI VUOKSI Jos tunnet kaasun hajua: 1. Sulje välittömästi kaasupullon venttiili. 2. Sammuta kaikki liekit. 3. Avaa

Lisätiedot

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 Liesituuletin 394-12 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 TURVALLISUUSOHJEET Lue nämä käyttö- ja asennusohjeet sekä ennen kaikkea niissä olevat turvallisuusohjeet ennen tuotteen asennusta

Lisätiedot

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje TE 270217/01 LVI 3618240 Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje SISÄLTÖ Rakenne 2 Asennus 3-4 Käyttö ja ylläpito 5 Tekniset tiedot 5 Sähkökaavio 6 Lue tämä asennus- ja käyttöohje huolellisesti ennen

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW LISÄVARUSTEVASTUKSEN ASENNUSOHJE KAUKORA OY Kaukora Oy 2015 Jäspi kattilavastus 6kW Asentajan ohje 2 Sisällysluettelo 1 Tärkeää 4 Turvallisuustiedot 4 Sähköasennukset 4 2 Takuuehdot

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖARILA OFTE 40B OFTE 40C OFTE 60B OFTE 60BR Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO...

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia

Matkustamon pistorasia Ohje nro Versio Osa nro 30664329 1.0 Matkustamon pistorasia M3603136 Sivu 1 / 9 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 M8703902 Sivu 2 / 9 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset

Lisätiedot

Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti.

Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti. Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti. Turvallisesti AGAn nestekaasulla. AGAn toimittamat pullot täytetään nykyaikaisella täyttölaitoksella, jonka toimintaa ohjaavat kattavat turvallisuus-

Lisätiedot