Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay"

Transkriptio

1 Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen kaasugrillin asennusta ja käyttöä. Varoitukset: Lue käyttöopas huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa. Jos ohjeita ei noudateta, seurauksena voi olla tulipalo ja räjähdysvaara. Vai ulkokäyttöön. Laitteen osat voivat olla hyvin kuumia käytön aikana. Pienten lasten ja muiden valvontaa tarvitsevien henkilöiden pääsy laitteelle on estettävä käytön aikana. Tarkista ennen grillin käyttöönottoa huolellisesti, että grilli on asennettu oikein. Turvaohjeet: Suorita grillille kaasuvuototesti ennen sen käyttöönottoa ja joka kerran kaasupullon vaihdon yhteydessä. Kaasuvuototestin ohjeet ovat sivulla 14. Älä KOSKAAN suorita kaasuvuototestiä avotulella. Älä säilytä tai käytä helposti syttyviä nesteitä grillissä tai sen läheisyydessä. Kaasupulloa ei saa säilyttää grillin alla, kun grilli on käytössä. Oman turvallisuutesi vuoksi: Jos tunnet kaasun hajua Sulje kaasupullon kaikki venttiilit. Sammuta liekit/avotuli ja sulje mahdolliset grillin lähellä olevat sähkölaitteet. Tuuleta tila/alue hyvin. Suorita kaasuvuototesti tämän oppaan ohjeiden mukaan. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

2 Mitä pakkaukseen sisältyy: Tarkista, että kaikki osat tämän oppaan osaluettelon ja kuvauksen mukaiset. Lue opas huolellisesti, jotta tunnet grillin osat ja toiminnot ennen asennusta. Osaluettelo Kahva (1) Kansi (2) Saranat (3) 2 kpl Lämpöhylly (4) Grilliritilä (5) Liekinestin/ Arominlevitin (6) Poltinsetti (7) Sytytin ja johto (8) Grillin alaosa (9) Kannatin (vasen) (10)

3 Kannatin (oikea) (11) Sivutaso (12) 2 kpl Lämpösuojainlevy (13) Pääventtiili (14) Ohjauspaneeli (15) Käyttökytkin (16) Sytytinpainike (17) 2 kpl Säädin (18) Kaasuletku (19) Jalka (taka) (20) Jalka (etu) (21) Tukikannatin (22) Pyörän jalka (taka) (23) Pyörän jalka (etu) (24)

4 Pyörät (25) Rasva-astia ja pidike (26) Pohjahylly (27) Pyöränakseli (28) 2 kpl Etuverho (29) M4*10 Ruuvi/pultti 18 kpl M6*12 Ruuvi/pultti 2 kpl M6*15 Ruuvi/pultti 6 kpl M6*30 Ruuvi/pultti 8 kpl M6*40 Ruuvi/pultti 6 kpl M6*60 Ruuvi/pultti 4 kpl 4,2*10 Ruuvi M4 Mutteri M6 Mutteri M8 Mutteri 12 kpl 18 kpl 2 kpl

5 Asennusohje Varoitus: Kaikki terävät reunat on pyritty poistamaan grillistä valmistusvaiheessa, mutta käsittele silti kaikkia osia varovasti tapaturmien välttämiseksi. Käytä suojakäsineitä. Tarvittavat asennustyökalut: Ristipää ruuvimeisseli Jakoavain/kiintoavain TÄRKEÄÄ! Kiinnitä kaikki osat ensin käsin ja vasta lopuksi työkalulla, kun asennus on valmis. Jos sähkötyökaluja ei ole säädetty oikealle vahvuudelle, grilli voi vahingoittua asennuksen yhteydessä. Miten grilli asennetaan oikein? Lue opas huolellisesti ja noudata kuvien yksityiskohtaisia ohjeita. Sijoita grilli tasaiselle, tukevalle alustalle. Kiinnitä kaikki osat ensin käsin ja vasta lopuksi työkalulla, kun asennus on valmis. Grilli on helpompi asentaa, jos asennuksen tekee kaksi henkilöä yhdessä.

6

7 Vaihe Asenna etu- ja takajalka vasempaan ja oikeaan kannattimeen kuvan osoittamalla tavalla. Käytä kiinnitykseen 4 kpl M6*30-ruuveja/pultteja ja 4 kpl M6-muttereita. 1.2 Huom! Lyhyet jalat samalle puolelle, näissä on reiät pyöränakselille. M6x30x4KPL M6x4KPL Vaihe Asenna pohjahylly (27) jalkoihin kuvan osoittamalla tavalla. Käytä kiinnitykseen 4 kpl M6*30-ruuveja/pultteja ja 4 kpl M6-muttereita. 2.2 Pujota pyöränakseli (28) lyhyiden jalkojen reikien läpi kuvan osoittamalla tavalla. 2.3 Asenna pyörät paikalleen ja käytä kiinnitykseen 2 kpl M8-muttereita. M6x30x4KPL M6x4KPL(D) M8x2KPL

8 Vaihe Irrota kiinnitysmutteri sytytinpainikkeesta (17) ja pujota sytytinpainike ohjauspaneeliin (15) kuvan osoittamalla tavalla ja kiinnitä se kiristämällä mutteri paikalleen. 3.2 Asenna pääventtiili (14) ohjauspaneeliin käyttämällä 4 kpl M4*10-ruuveja/pultteja (kiinnitetään etuosasta kuvan osoittamalla tavalla). 3.3 Asenna lämpösuojainlevy (13) ohjauspaneeliin yhdellä () 4,2*10-ruuvilla (kiinnitetään takaosasta kuvan osoittamalla tavalla). 3.4 Asenna paikalleen käyttökytkimet (16). M4x100x4KPL 4,2*10 Skrue x1kpl Vaihe Asenna täydellinen etupaneeli (joka asennettiin vaiheessa 3) etujalkoihin käyttämällä 2 kpl M6*15-ruuveja/pultteja kuvan osoittamalla tavalla. M6x15x2KPL

9 Vaihe Montere grillkroppen (9) til rammen med 4stk M6*15 skruer/bolter, som vist på tegning. M6x15x4KPL Vaihe Asenna sivutasot (12) kummallekin puolelle käyttämällä 4 kpl M6*40 ruuveja/pultteja ja M6-muttereita kuvan osoittamalla tavalla. 6.2 Asenna tukikannatin (22) takajalkoihin käyttämällä 2 kpl M6*60- ja M6-muttereita kuvan osoittamalla tavalla. 6.3 Kiinnitä oikea sivutaso (12) etuosasta pujottamalla ruuvi (M6*60) etujalan läpi ja vielä ohjauspaneelin läpi. Kiinnitä M6-mutterilla. Menettele samoin vasemmalla puolella. 6.4 Kiinnitä oikea sivutaso takaosasta pujottamalla ruuvi (M6*60) takajalan läpi ja vielä tukikannattimen läpi. Kiinnitä M6-mutterilla. Menettele samoin vasemmalla puolella. M6x60x4KPL(A) M6x40x6KPL(B) M6x10KPL(D)

10 Vaihe Asenna kahva (1) kanteen (2) käyttämällä 2 kpl M6*12-ruuveja/pultteja kuvan osoittamalla tavalla. 7.2 Asenna saranat (3) kanteen ja grillin alaosaan käyttämällä 12 kpl M4*10 ruuveja/pultteja ja 12 kpl M4-muttereita. 7.3 Tarkasta, että kansi avautuu ja sulkeutuu hyvin ja kiristä ruuvit lopuksi hyvin paikalleen. M6x12x2KPL M4x10x12KPL M4x12KPL Vaihe Irrota mutterit sytytinrasiasta (8) ja pujota sytytin reiän läpi kuvan osoittamalla tavalla. Ruuvaa sytytinrasia saman mutterin avulla takaisin paikalleen. 8.2 Asenna poltin (7) pujottamalla putket keskimmäiseen reikään, pujota putket ohjauspaneelin takaosan venttiileihin, ks. suurennettu kuva. Kun poltin on kohdallaan, kiristä se paikalleen alapuolelta käyttämällä 2 kpl M4*10-ruuveja/pultteja kuvan osoittamalla tavalla. M4x10x2KPL

11 Vaihe Asenna liekinestin/arominlevitin (6) polttimen päälle. Huom! Kiinnitetään kummankin sivun pitimeen ja mutta ne eivät saa koskettaa poltinta. 9.2 Aseta grilliritilä paikalleen (5). 9.3 Kiinnitä lämpöhylly (4) kuvan osoittamalla tavalla. 9.4 Kiinnitä rasva-astia (26) kuvan osoittamalla tavalla. Steg Liitä sytytinrasian johto sytytynpainikkeen takaosaan (ks. kuva grillin alapuolesta) Asenna kaasuletku (19) paineensäätimeen (18), kiinnitä paikalleen mukana toimitetuilla letkunkiristimillä Asenna kaasuletku grilliin mukana toimitetuilla letkunkiristimillä (ks. yksityiskohtainen kuva).

12 Vaihe Asenna etuverho grillin etujalkoihin (29).

13 KAASUVUOTOTESTI KUVINA Kaasuvuodon kirjallinen kuvaus, ks. sivu 16. HUOM! Tuotteen mukana toimitettu paineensäädin on tarkoitettu käytettäväksi propaanikaasun kanssa. Jos grillissä halutaan käyttää butaanikaasua, paineensäädin on vaihdettava toisentyyppiseen säätimeen.

14 Käyttöohje A. Tärkeää huomattavaa Lue ohjeet huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä tämä opas myöhempää käyttöä varten ja sen varalta, että grilli luovutetaan muiden käyttöön. Vain ulkokäyttöön, tuotetta ei saa käyttää sisätiloissa. Tarkoitettu käytettäväksi nestekaasun kanssa (propaani tai butaani). Mukana toimitettu paineensäädin on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan propaanikaasun kanssa. Varmista, että grillin ympärillä on vähintään 1 metri vapaata tilaa ja että sen läheisyydessä ei ole mitään palavia materiaaleja eikä nesteitä. Kaasupulloa ei saa säilyttää eikä käyttää vaakasuorassa asennossa. Kaasuvuodosta voi olla vakavat seuraukset ja kaasuletkuun saattaa jäädä nestekaasua. Grillin kansi on aina avattava ennen grillin sytyttämistä. Grilliä ei saa siirtää käytön aikana. Grilliä ei saa jättää valvomatta käytön aikana. Laitteen osat voivat olla hyvin kuumia käytön aikana. Pienten lasten ja muiden valvontaa tarvitsevien henkilöiden pääsy laitteelle on estettävä käytön aikana. Kytke aina pois kaasun syöttö, kun grilliä ei käytetä. Älä koskaan peitä grilliä suojahupulla tai vastaavalla ennen kuin se on täysin jäähtynyt. Suorita kaasuvuototesti säännöllisin väliajoin ja vähintään joka kerran kaasupulloa vaihdettaessa. Älä säilytä helposti syttyviä materiaaleja tai nesteitä grillin läheisyydessä. Älä käytä suihkepulloja grillin läheisyydessä. Grillin väärinkäyttö voi johtaa vakaviin henkilö- ja ainevahinkoihin. Jos grilli ei toimi toivotulla tavalla, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Käytä grillikintaita, koska grillin osat ovat kuumia käytön aikana. Huom! Tehtaalla asennettuja osia ei saa purkaa. Varoitus: Reklamaatio-oikeus voi raueta, jos tuotteeseen on tehty muutoksia tai sitä on käytetty ohjeiden vastaisesti. Tätä grilliä ei saa käyttää laavakivien kanssa. Grillauksen päätyttyä sulje kaasupullon paineventtiili ennen käyttökytkimien sulkemista. Tällä varmistetaan, että kaikki letkuun ja venttiileihin jäänyt kaasu palaa loppuun. Jos epäilet kaasuvuotoa, suorita kaasuvuototesti ennen kuin grilliä käytetään seuraavan kerran. B. Kaasu ja säädin - Tämä grilli on tarkoitettu käytettäväksi nestekaasun kanssa (propaani tai butaani). Laitteen - mukana toimitettua paineensäädintä voidaan käyttää, jos grillissä käytetään propaanikaasua. Propaania voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa. Tässä grillissä käytettävän nestekaasupullon vähimmäiskoko on 6 kg. LETKUN TAI PAINEENSÄÄTIMEN VAIHDON YHTEYDESSÄ ON TARKISTETTAVA, ETTÄ NE OVAT VIRANOMAISTEN HYVÄKSYMÄT JA ETTÄ NE OVAT OIKEAN KOKOISET. LETKUSSA NÄKYVÄ PÄIVÄMÄÄRÄ ON VALMISTUSPÄIVÄMÄÄRÄ, JA LETKUN NORMAALI KÄYTTÖIKÄ ON KKK SÄÄN JA TUULEN VAIKUTUKSESTA RIIPPUEN. TARKISTA LETKUN KUNTO SÄÄNNÖLLISESTI (HIUSMURTUMAT JA HALKEAMAT) JA VAIHDA TARVITTAESSA UUTEEN.

15 C. Asennus C1. Grillin sijoittaminen Tämä grilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön. Sijoita grilli tasaiselle ja tukevalle alustalle hyvin ilmastoituun paikkaan/tilaan. Varmista, että grillin ympärillä on vähintään 1 metri vapaata tilaa ja että sen läheisyydessä ei ole mitään palavia materiaaleja eikä nesteitä. C2. Turva-ohjeet Älä peitä grillin rungossa olevia ilmastointireikiä. Sijoita nestekaasupullo grillin yhdelle sivulle käytön ajaksi. Nestekaasupullon vaihdon yhteydessä varmista, että grillin kaikki käyttökytkimet on kytketty pois käytöstä (OFF), ja että grillin lähellä ei ole avotulta. Tarkista, ettei letkussa ole hiusmurtumia eikä muita vaurioita. Jos letku on vaurioitunut, se on vaihdettava vastaavankokoiseen ja -laatuiseen uuteen letkuun. Kaasuletkun on roikuttava vapaasti eikä se saa olla kiertynyt tai taipunut, jotta kaasun syöttö ei vaikeutuisi. Kaasuletku ei saa koskettaa mitään muita grillin osia kuin liitoskohtaa. Kaasuletkun enimmäispituus on 150 cm. C3. Säätimen liittäminen kaasupulloon Varmista, että kaikki käyttökytkimet on kytketty pois käytöstä (OFF). Liitä paineensäädin nestekaasupulloon seuraavasti: 1. Varmista, että grillin käyttökytkimet ja paineensäädin on kytketty pois käytöstä (OFF). 2. Jos nestekaasupullo on uusi, irrota venttiilistä sinetti. 3. Kiinnitä paineensäädin kaasupulloon standardiohjeiden mukaisesti. 4. Suorita kaasuvuototesti. C4. Vuototesti Kaasuvuototesti on suoritettava säännöllisiin väliajoin ja aina vaihdettaessa kaasupulloa ja jos grilliä ei ole käytetty pitkään aikaan. Varmista, että grillin kaikki käyttökytkimet ja paineensäädin on kytketty pois käytöstä (OFF). Sekoita 2 osaa astianpesuainetta ja 1 osa vettä. Sivele seosta kaikille kaasun syötön liitännöille. Avaa kaasun syöttö paineensäätimellä ja tarkista, näetkö saippuakuplia. Jos et näe saippuakuplia, grilli on valmis käyttöön. Jos näet saippuakuplia, yritä tiivistää liitokset ja toista testi. Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä jälleenmyyjään. ÄLÄ KOSKAAN SUORITA VUOTOTESTIÄ AVOTULEN AVULLA.

16 D. Käyttö D1. Varoitukset Ennen grillin käyttöönottoa lue sivulla 6 olevat tärkeät ohjeet. Ylikuumenemisen välttämiseksi grilliritilästä saa peittää korkeintaan. D2. Ennen grillausta Jotta grillattava ruoka ei palaisi kiinni grilliritilään, ritilälle sivellään aluksi korkeaa lämpötilaa kestävää ruokaöljyä. Grillin lakattujen pintojen väri saattaa muuttua jonkin verran ensimmäisen grillauksen jälkeen; se on normaalia eikä vaikuta ritilän ominaisuuksiin. D3. Grillin sytyttäminen Avaa grillin kansi. Varmista, että kaikki käyttökytkimet on kytketty pois käytöstä (OFF). Avaa kaasun syöttö avaamalla paineensäädin. Paina polttimen kytkin sisään ja käännä se maksimiasentoon (MAKS) ja paina samalla sytytyspainiketta useita kertoja. Jos poltin ei syty 5 sekunnissa, sulje kaasun syöttö ja odota 5 minuuttia tuuletuksen takia. Yritä sytyttää grilli uudestaan. Sytytä seuraava poltin kääntämällä se maksimiasentoon (MAKS), polttimen tulee syttyä 5 sekunnissa. Jos polttimet eivät syty sytytyspainiketta käyttämällä, ks. oppaan kohta Grillin sytyttäminen manuaalisesti ja tarkista vian korjaus Vianetsintätaulukosta. Kun poltin on syttynyt, anna sen olla maksimiasennossa (MAKS) noin 5 minuuttia grillin esilämmittämiseksi. Suosittelemme tätä menettelyä joka kerta grillin sytyttämisen yhteydessä, sillä se parantaa grillaustulosta. Esilämmityksen jälkeen käyttökytkimet säädetään halutulle tasolle. D4. Grillin sytyttäminen manuaalisesti Sytytä grilli pitkällä tulitikulla grillin vasemmalla puolella olevan reiän läpi. Paina vasen käyttökytkin sisään ja käännä se maksimiasentoon (MAKS). Kun vasemmanpuoleinen poltin on syttynyt, avaa kaasun syöttö oikeanpuoleiseen polttimeen. HUOM! Varmista, että vasemmanpuoleinen poltin on syttynyt ennen kuin avaat oikeanpuoleisen polttimen kaasun syötön. Jos poltin ei syty manuaalisesti, ks. Vianetsintätaulukko tai ota yhteyttä jälleenmyyjään.

17 D5. Grillaaminen kansi lukittuna Grilliä voidaan käyttää uunina sulkemalla grillin kansi. Säädä kaasun syöttö säännöllisin väliajoin, kun grillaat kansi suljettuna. Varmista, että grilli ei ylikuumene. D6. Grillin sammuttaminen Grillauksen jälkeen suosittelemme grillin polttamista puhtaaksi. Avaa grillin kansi ja säädä kaikki käyttökytkimet maksimiteholle (MAKS) noin 5 minuutin ajaksi. Sulje sen jälkeen kaasun syöttö säätimellä ja käännä kaikki käyttökytkimet pois käytöstä (OFF). Irrota paineensäädin nestekaasupullosta. HUOM! Älä peitä grilliä suojahupulla tai vastaavalla ennen kuin grilli on täysin jäähtynyt. E. Kunnossapito/huolto Puhdista grilli säännöllisin väliajoin käyttökertojen välillä ja erityisesti, jos sitä on säilytetty pitkään. Varmista, että grilli on kylmä ennen sen puhdistamista. Älä käytä puhdistukseen palavia kemikaaleja tai hankausaineita. Suosittelemme vain vettä ja astianpesuainetta. Älä koskaan suihkuta vettä grillille kun se on kuuma Suosittelemme grillin peittämistä suojahupulla, kun se ei ole käytössä. Nordic Seasonin yleissuojahuppu, koko S, sopii tähän grilliin. E1. Grilliritilän huolto Puhdista grilliritilä vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Irrota kiinni palanut ruoka pesusienellä tai harjalla. Kuiva grilliritilä lopuksi hyvin ja säilytä sitä kuivassa paikassa. E2. Polttimen huolto Normaalissa käytössä polttimen voi polttaa rasvan ja lian irrottamiseksi. Kun grilliä säilytetään pitkään, poltin on irrotettava ja harjattava puhtaaksi metalliharjalla. Pitkän säilytyksen jälkeen tarkista, että hyönteiset tai muut tuholaiset eivät tuki kaasun syöttöä. Käytä puhdistuspuikkoa mahdollisten tukosten irrottamiseksi.

18 E3. Grillin alaosan huolto Puhdista grillin alaosa säännöllisin väliajoin rasvan ja ruostetta aiheuttavien suolanjäänteiden poistamiseksi. Käytä puhdistukseen tarvittaessa puista tai muovista lastaa ja puhdistusliinaa/nylonharjaa, vettä ja astianpesuainetta. HUOM! Varo polttimien kostumista, niiden on oltava täysin kuivat ennen grillin käyttämistä. E4. Ruuvit ja mutterit Kiristä grillin kaikki ruuvit ja pultit säännöllisin väliajoin. E5. Säilytys Grilliä on säilytettävä kuivassa tilassa. Pitkäaikaisen säilytyksen yhteydessä peitä polttimet alumiinifoliolla, jotta hyönteiset ja muut tuholaiset eivät pääse grillin osien sisään. Jos grilliä säilytetään sisätiloissa, huomaa, että kaasupulloa ei saa säilyttää sisätiloissa. Säilytä nestekaasupulloa lasten ulottumattomilla. Grillausvihjeitä Parhaan mahdollisen grillaustuloksen varmistamiseksi grilli on esilämmitettävä. Älä grillaa pakasteruokaa tai puoleksi sulanutta ruokaa, koska se pidentää grillausaikaa ja ruoka saattaa maistua keitetyltä eikä grillatulta. Jotta liekit eivät alkaisi leimahdella ja ruoka palaa, peitä grilliritilä alumiinifoliolla tai vastaavalla, kun grillaat erittäin rasvaista ruokaa. Säädä grillin lämpötila tarvittaessa ja varmista, ettei ruoka pala. Jaa grilli kylmiin ja kuumiin osiin tarvittaessa. Käytä tarkoitukseen sopivia grillausvälineitä ja ota huomioon erityyppisten raaka-aineiden vaatima hygienia.

19 Tekniset tiedot Modell: GB2111L LÄMPÖTEHO : 4,0 kw LUOKKA I 3+ : BE,CY,CZ,EE,FR,GR, IE,IT,LV,LT,LU,PT,SK,ES,CH and GB. BUTAANIKAASU: (G30)=28-30mbar ( 291 g/h) PROPAANIKAASU: (G31)=37mbar VENTTIILIN KOKO: 0,70 MM VALMISTAJA: UNITED FOUR CO., LTD CE-359BT842 Kun for utendørs bruk. Deler av denne grillen blir meget varme under bruk, hold små barn på avstand Les instruksjonsmanualen før grillen tas i bruk. Tuotteen mukana toimitettu letku ja paineensäädin on tarkoitettu käytettäväksi propaanikaasun kanssa. Tämän grillin maahantuoja on: Nordic Season Products AS, NO-2013 Skjetten. Norja.

20 Vianetsintätaulukko Ongelma Poltin ei syty grillin sytytintä käytettäessä. Poltin ei syty manuaalisesti. Heikko liekki/alhainen teho, liekit lyövät takaisin. Käyttökytkintä on vaikea kääntää. Mahdollinen syy Kaasupullo on tyhjä. Vika säätimessä. Poltin on tukossa. Kaasuventtiili on tukossa. Kaasuletku on tukossa. Sytyttimen johto on irrallaan. Sytyttimen johto on vahingoittunut. Sytyttimen painike on vahingoittunut. Kaasupullo on tyhjä. Vika säätimessä. Poltin on tukossa. Kaasuventtiili on tukossa. Kaasuletku on tukossa. Liian pieni kaasupullo. Poltin on tukossa. Kaasuventtiili on tukossa. Kaasuletku on tukossa. Tuuli Kaasuventtiili on rikki. Vaihda tilalle uusi kaasupullo. Vaihda tilalle uusi säädin. Puhdista poltin. Ratkaisu Puhdista kaasuventtiili pistelemällä reikien läpi ohuella neulalla. Irrota ja huuhtele kaasuletku. Kiinnitä johto. Vaihda sytyttimen johto. Vaihda sytyttimen painike. Vaihda tilalle uusi kaasupullo. Vaihda tilalle uusi säädin. Puhdista poltin. Puhdista kaasuventtiili pistämällä reikien läpi neulalla. Irrota ja huuhtele kaasuletku. Vaihda tilalle isompi kaasupullo. Puhdista poltin. Puhdista kaasuventtiili pistelemällä reikien läpi ohuella neulalla. Irrota ja huuhtele kaasuletku. Siirrä grilli tuulelta suojaiseen paikkaan. Vaihda kaasuventtiili. Reklamaatio/Varaosat. Tästä tuotteesta voi tehdä valituksen kuluttajansuojalain mukaisesti. Tuote on testattu ankarien laatukriteerien mukaan tehtaalla. Jos tuotteessa kaikesta huolimatta on puutteita tai se on vahingoittunut kuljetuksen aikana, pyydämme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään tai alla mainittuun valmistuttajan kuluttajapalveluun. Reklamaatio-oikeus raukeaa, jos tuotteessa ilmenevät viat johtuvat väärästä käytöstä, puuttuvasta huollosta tai siitä, että tuotteeseen on tehty muutoksia. Varaosista, jotka toimitetaan muun syyn kuin tuotevian takia, laskutetaan voimassaolevan hinnaston mukaan, ja hintoihin lisätään mahdolliset rahti- ja toimituskulut. Kuluttajapalvelu reklamaatioiden tai varaosien tilausten yhteydessä: Nordic Season Products AS Hvamsvingen 4 NO-2013 Skjetten Puh.: (arkisin klo 9-15) Telekopio: S-posti:

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta 0359 2 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISU- USMÄÄRÄYSTEN NOU- DATTAMATTA JÄT- TÄMINEN VOI JOHTAA HALLITSEMATTOMAAN TULIPALOON

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin otat grillin käyttöön. Kaasuvuodot on tarkastettava

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504 FI NS120504 KINGSTON Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Käsikirjan kuvat eivät ole mittakaavassa. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. VARNING Malli K30-3/GG080 Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön.

Lisätiedot

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! KINGSTON Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. METEOR Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli METEOR GG251600 HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ Revised December 2015

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset.

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset. Käyttöohjeet // Tuotteen esittely Comfi Cask on käsin valmistettu monikäyttöinen polttotynnyri! Se on terassilla, pihalla tai mökillä palavaa elävää tulta, joka lämmittää, luo viihtyisän tunnelman ja

Lisätiedot

SMÖGEN. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG215024-2 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

SMÖGEN. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG215024-2 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! SMÖGEN Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG504-! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

CURTIS. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA.

CURTIS. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG 201414 CURTIS! HUOMAA: LUE OHJEKIRJAN VUODONTESTAUSOSA JA TEE TESTI LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA.! VAROITUS: Sytytä

Lisätiedot

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset,

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset, SÄHKÖGRILLI 2000W KÄYTTÖOPAS tuote 1474 Varoitus Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöönottoa Ohjeet vähentävät loukkaantumisriskiä Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset

Lisätiedot

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare.

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare. INFRAVARMER FOR UTE OG INNENDØRS BRUK INFRAVÄRMARE FÖR ANVÄNDNING UTOM- OCH INOMHUS INFRAVARMER TIL UDENDØRS OG INDENDØRS BRUG INFRAPUNALÄMMITIN ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN NO: TEKNISK BESKRIVELSE & BRUKSANVISNING

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

LAKESIDE KG Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

LAKESIDE KG Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! FI KG201445 LAKESIDE Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

CUBA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

CUBA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG30400 CUBA SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten. HUOM:

Lisätiedot

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ KÄYTTÖOHJEET DAR0480 Sisällysluettelo. Takuu sivu 1 Turvallisuusohjeet sivu 2 Käyttöohjeet sivu 3-4 Hoito ja huolto sivu 5 Säilytys sivu 6 Vianetsintä sivu 7 Osaluettelo/ tekniset

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

12218-2007 FIN AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivikaasugrillille art.no 12218 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

Cosmetal ProStream käyttöohjeet

Cosmetal ProStream käyttöohjeet 19.1.2017 Cosmetal ProStream käyttöohjeet 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Perustiedot 1.1 Turvallisuusohjeet s. 3 1.2 Tekniset tiedot s. 3 2. Laitteen käyttö s. 4 2.1 Käyttöpaneeli s. 4 2.2 Virtakytkin ja energiansäästötila

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

Samsung tarakka-akku Asennusohje

Samsung tarakka-akku Asennusohje Samsung tarakka-akku Asennusohje (voidaan soveltaa myös muihin tarakka-akkuihin) Kiinnitysosat: Asennus: Huom. Koska pyöriä on erilaisia, on nämä ohjeet suuntaa antavia. Lue ohjeet läpi ennen asennusta.

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖARILA OFTE 40B OFTE 40C OFTE 60B OFTE 60BR Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO...

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

CHICAGO. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

CHICAGO. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN CHICAGO Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG201566 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design)

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) Installation instructions, accessories Ohje nro 31399510 Versio 1.0 Osa nro 31260698 Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) IMG-378205 Volvo Car Corporation Sähkötoiminen moottorinlämmitin,

Lisätiedot

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje TE 270217/01 LVI 3618240 Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje SISÄLTÖ Rakenne 2 Asennus 3-4 Käyttö ja ylläpito 5 Tekniset tiedot 5 Sähkökaavio 6 Lue tämä asennus- ja käyttöohje huolellisesti ennen

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, ota selvää paikallisilta viranomaisilta, tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia 230 V

Matkustamon pistorasia 230 V Installation instructions, accessories Ohje nro 8688353 Versio 1.0 Osa nro Matkustamon pistorasia 230 V Volvo Car Corporation Matkustamon pistorasia 230 V- 8688353 - V1.0 Sivu 1 / 22 Varuste A0000162 A0000161

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön! Tärkeää: lue käyttöohjeet ennen kuin käytät tuotetta. Noudata

Lisätiedot

TDS 100. FI Käyttöohje Elektroninen kuumailmapuhallin

TDS 100. FI Käyttöohje Elektroninen kuumailmapuhallin TDS 100 FI Käyttöohje Elektroninen kuumailmapuhallin TRT-BA-TDS 100 -TC-001-FI TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com E-Mail:

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET. Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia.

PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET. Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia. PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia. ENNEN KUIN ALOITAT: Ennen vajan kokoamista tarkasta paikalliset rakennusmääräykset vajan

Lisätiedot

Skidplate, takapuskuri

Skidplate, takapuskuri Installation instructions, accessories Ohje nro 31265633 Versio 1.3 Osa nro 31265630, 30756290, 31316484, 31316485, 31316074, 31316075 Skidplate, takapuskuri IMG-340000 Volvo Car Corporation Skidplate,

Lisätiedot

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW LISÄVARUSTEVASTUKSEN ASENNUSOHJE KAUKORA OY Kaukora Oy 2015 Jäspi kattilavastus 6kW Asentajan ohje 2 Sisällysluettelo 1 Tärkeää 4 Turvallisuustiedot 4 Sähköasennukset 4 2 Takuuehdot

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI Aurinkolämmitin XP2 Käyttöopas FI ID-KOODI: M-1631.2013 ID-KOODI: M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Turvallisuusohjeet 2 2. Laitteen toimintatapa

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

Matkapuhelimen kattoantenni

Matkapuhelimen kattoantenni Ohje nro Versio Osa nro 30623028 1.0 Matkapuhelimen kattoantenni H3901401 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 H0000178 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset

Lisätiedot

! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG301402 Revised October 2015! HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.!

Lisätiedot

STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. FI SUOMI TURVAOHJEET 1. Älä anna sellaisten henkilöiden

Lisätiedot

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia

Matkustamon pistorasia Ohje nro Versio Osa nro 30664334 1.0 Matkustamon pistorasia M3603136 Sivu 1 / 8 Varuste A0000162 A0000163 M3603493 Sivu 2 / 8 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

12297 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12297 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

Poistoilmahuuva JLI-UV-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

Poistoilmahuuva JLI-UV-Turbo Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen Lasien asennus Valaisimen kytkentä

Lisätiedot

BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE S120/100/80

BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE S120/100/80 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE S120/100/80 VAROITUKSET Tarkasta öljymäärät seuraavasti: 1. moottorin öljymäärä, varmista että moottorin öljymäärä on riittävä. Moottori rikkoutuu jos öljyä on liian vähän. 2.

Lisätiedot

Tietokoneen päivitys- ja huoltoopas. Printed in

Tietokoneen päivitys- ja huoltoopas. Printed in Tietokoneen päivitys- ja huoltoopas Printed in Kiintolevyaseman irrottaminen ja asentaminen Ominaisuudet voivat vaihdella malleittain. Kiintolevyaseman irrottaminen ja asentaminen 20 40 minuuttia Ennen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HUSQVARNA QC325H http://fi.yourpdfguides.com/dref/834840

Käyttöoppaasi. HUSQVARNA QC325H http://fi.yourpdfguides.com/dref/834840 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on

Lisätiedot

TOWER KÄYTTÖOHJE. UM_FI Part No.: 1764098_01

TOWER KÄYTTÖOHJE. UM_FI Part No.: 1764098_01 KÄYTTÖOHJE UM_FI Part No.: 1764098_01 SISÄLTÖ SISÄLTÖ... 2 YLEISTÄ... 4 Johdanto...4 Varoitukset...4 Varotoimenpiteet...4 Käyttötarkoitus...4 Tiedot & paino...5 Toimintojen yleiskuvaus...5 YLEISKUVA OSISTA...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95 KOHP95.doc KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95 Maahantuonti: Hollolan Sähköautomatiikka Oy Höylääjänkatu 5 15520 LAHTI Puh. (03) 884 230 Fax (03) 884 2310 hsa@hsaoy.com www.hsaoy.com 2 1. YLEISIÄ TURVALLISUUSOHJEITA

Lisätiedot

Terassilämmitin 96 cm

Terassilämmitin 96 cm Terassilämmitin 96 cm ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET HUOM! Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Laite tulee asentaa asennusohjeiden mukaisesti ottaen huomioon lait ja asetukset. Laitteen käyttö sisätiloissa

Lisätiedot

Hälytin, Volvo Guard Alarm System, sireeni

Hälytin, Volvo Guard Alarm System, sireeni Installation instructions, accessories Ohje nro 31316253 Versio 1.2 Osa nro 31316217, 31316219, 31414750, 31428180 Hälytin, Volvo Guard Alarm System, sireeni Volvo Car Corporation Hälytin, Volvo Guard

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN.

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN. LUE TÄMÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. OHJEITA NOUDATTAMALLA SAAT PARHAAN TU- LOKSEN JA VOIT KÄYTTÄÄ LAITETTA TURVALLISESTI. SF TURVAVAROITUKSIA - Varmista pakkauksen poistamisen

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472 LEIVÄNPAAHDIN METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A 4560470, 4560472 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 04.04.2012 04.04.2012 Leivänpaahdin METOS Tempo SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20 KÄYTTÖOHJE Haswing W-20 Omistajalle Kiitos, että valitsitte Haswing- sähköperämoottorin. Se on luotettava ja saastuttamaton sekä helppo asentaa ja kuljettaa. Tässä käyttöohjeessa on tietoja laitteen asennuksesta,

Lisätiedot

MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE

MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE 900 Moottorinlämmitin Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 400 110 375 9:87-12 Jan 00 47

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E , Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta

Käyttöohjeet. Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E , Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E 4248004, 4248006 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta 16.03.2010 Rev. 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen osat... 3 2. Käyttö...

Lisätiedot

250 arkin vakiolokeron täyttäminen

250 arkin vakiolokeron täyttäminen Pikaopas Paperin ja erikoismateriaalin lisääminen Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä käsinsyöttölokero täytetään.lisäksi siinä on tietoja Paperikoko- ja Paperilaji-asetuksista.

Lisätiedot

DuoComfort. DuoComfort. Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! Service. Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! Service

DuoComfort. DuoComfort. Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! Service. Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! Service Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! 50020-57600 06 03/2007 Fo. Kehä Caravan Tukku Oy Koskelontie 15 Tel. (09) 84 94 30 34 FIN-02920 Espoo Fax (09) 84 94 30 30 Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG Wernher-von-Braun-Straße

Lisätiedot

Maahantuoja: Oy ARNE STARA Ab PL Pietarsaari Puh: Faksi:

Maahantuoja: Oy ARNE STARA Ab PL Pietarsaari Puh: Faksi: KÄYTTÖOPAS Maahantuoja: Oy ARNE STARA Ab PL 61 68601 Pietarsaari Puh: 06-7818750 Faksi: 06-7818777 www.stara.com 2 SISÄLTÖ SISÄLTÖ 3 ASENNUS 4 KONTIN LUKITSEMINEN 9 LUKKOJEN AVAAMINEN 11 LUKKOJEN SIIRTÄMINEN

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM

Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM Crux Lite TM Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM Canister mounted stove for outdoor use EN FR DE NL DK SWE NO FI IT ES PT PL CZ OPTIMUS clever COOKING SINCE 1899 RU Figure [1] Figure [2] Figure

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 JOHDANTO Hyvä asiakas Kiitos siitä, että valitsit toimittajaksi Pullman-Ermatorin. Toivomme, että uusi teollisuusimurinne I 3000 toimii tyydyttävästi ja täyttää kaikki siihen asetetut

Lisätiedot

WAD-518 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM

WAD-518 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM WAD-518 WAFFLE MAKER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM KÄYTTÖOHJE WAD-518 VOHVELIRAUTA FIN Wilfa WAD-518 -vohvelirauta on vohvelirautasarja,

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖPAISTINPANNU OBRE 40 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO... 2 KÄYTTÖ... 2 PUHDISTUS

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI HORNET PRESTIGE 3+1

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI HORNET PRESTIGE 3+1 KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI HORNET PRESTIGE 3+1 SÄILYTÄ OHJEET TULEVAA KÄYTTÖÄ VARTEN KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! TÄRKEÄÄ: LUE KÄYTTÖOHJEET ENNEN KUIN KÄYTÄT TUOTETTA. NOUDATA OHJEITA. ÄLÄ

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava

Vetokoukku, irrotettava Installation instructions, accessories Ohje nro 31338957 Versio 1.6 Osa nro 31359616 Vetokoukku, irrotettava Volvo Car Corporation Vetokoukku, irrotettava- 31338957 - V1.6 Sivu 1 / 50 Erikoistyökalut 999

Lisätiedot

HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA!

HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA! Metallioven karmin vastakappaleiden HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA! Metallioven karmin vastakappaleiden asennuksessa tulee noudattaa useita varotoimenpiteitä. Huomioi turvallisuussyistä alla esitetyt varoitukset

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t Huomio: Lue tämä käyttöohje ennen ketjuviputaljan käyttöönottoa. Sisällys 1. Esipuhe 2. Erittely 3. Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP PAVILION ELITE M9000 http://fi.yourpdfguides.com/dref/856406

Käyttöoppaasi. HP PAVILION ELITE M9000 http://fi.yourpdfguides.com/dref/856406 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP PAVILION ELITE M9000. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP PAVILION ELITE M9000 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa Turvallisuusohjeet Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Säilytä nämä ohjeet, takuutodistus, ostokuitti ja, mikäli mahdollista, pakkauslaatikko sisäosineen. Tämä laite on tarkoitettu

Lisätiedot

Savunpoistokattoluukun asennus kattoon

Savunpoistokattoluukun asennus kattoon Käkeläntie 41 FIN-16300 ORIMATTILA Tel. +358 3 544 3100 Fax. +358 3 544 3160 Asennusohje pdfmuodossa Säästä tämä ohje myöhempää koelaukaisua ja huoltoa varten Savunpoistoluukku voidaan asentaa täysin vaakasuoraan

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vakionopeudensäädin. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Vakionopeudensäädin. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Ohje nro Versio Osa nro 30758297 1.1 31334456, 31334497, 30756431, 30758230 Vakionopeudensäädin IMG-290723 Sivu 1 / 8 Varuste IMG-242205 A0000162 IMG-331411 Sivu 2 / 8 IMG-284902 Sivu 3 / 8 JOHDANTO Lue

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Ohje nro 31414772 Versio 1.3 Osa nro 31454698, 31373543, 31435945 Vetokoukku, kiinteä IMG-381926 Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 31414772 - V1.3 Sivu 1

Lisätiedot

Näin asennat. suihkukulman: SK-850

Näin asennat. suihkukulman: SK-850 Näin asennat suihkukulman: SK-850 Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

Polar Grill C70. käyttö- ja asennusohje Installation instructions and use and care guide

Polar Grill C70. käyttö- ja asennusohje Installation instructions and use and care guide Polar Grill C70 käyttö- ja asennusohje Installation instructions and use and care guide 1 2 3 4 6 5 7 8 9 10 11 14 12 13 15 16 1 FI - Osaluettelo 1 - Sadehatun yläosa 2 - Sadehatun jalka 3 - Sadehatun

Lisätiedot

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri Metallilevysarja Z Master Commercial 000 -sarjan ajoleikkuri Mallinro: 5-4790 Form No. 78-59 Rev A Asennusohjeet Huomaa: Pidä leikkuupöydän hihna asennettuna tämän sarjan asennuksen aikana. Sarjan asennus

Lisätiedot

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTOOPAS

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTOOPAS KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTOOPAS Malli NO.K06BHED GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN Pidä käyttöohjeet tallessa 0 tulevaa käyttöä varten Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä

Lisätiedot

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE Wine4U Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE ESITTELY Onneksi olkoon Wine4U -viininannostelulaitteen hankinnasta. Wine4U on ammattikäyttöön suunniteltu laite, jonka tarkoituksena on pidentään viinin nautinta-aikaa

Lisätiedot

DC JÄÄKAAPPI DC-150 KÄYTTÖOHJE

DC JÄÄKAAPPI DC-150 KÄYTTÖOHJE DC JÄÄKAAPPI DC-150 KÄYTTÖOHJE LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA VAROITUS Laite on liitettävä suojamaahan ja soveltuvaan 12 tai 24 VDC pistokkeeseen (minimi tehonsyöttökyky 120 WDC).

Lisätiedot

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL BL-2 BLENDER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Käyttöohje Tehosekoitin Malli Blender BL-2 FI TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Sähkölaitteita

Lisätiedot