Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349"

Transkriptio

1 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden syntymisen.

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeita 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittäminen 8.: Kaasupullon säilytys 9.: Käyttöohjeita 10.: Puhdistus ja huolto 11.: Vianetsintä 12.: Takuu Huomioitavaa: Grillin käyttö on sallittu ainoastaan ulkotiloissa. Älä liikuta käytössä olevaa grilliä. Kun lopetat grillaamisen sulje ensin kaasupullo ja sitten grillin säätimet. Huomaa: Jotkut grillin osat saattavat tulla erittäin kuumiksi. Ole erityisen varovainen jos lapsia tai lemmikkieläimiä on lähellä Grillin tekninen muuttaminen voi olla vaarallista ja siten ehdottomasti kiellettyä! Älä koskaan jätä päällä olevaa grilliä vartioimatta! Varoitus: Älä säilytä syttyviä nesteitä grillin lähellä! Älä käytä bensiiniä tai vastaavaa grillin sytyttämiseen! Varmista, että kaasupullon päällä oleva säädin on grilleille tarkoitettu 30 mbar matalapainesäädin! Korkeapainesäätimen (50 mbar) käytöstä aiheutuneet vauriot eivät kuulu takuun piiriin. Korkeapainesäätimen käyttö on ehdottomasti kiellettyä!

3 1. Tekniset tiedot Kaasu: Kaasupullo Liitäntäpaine: Nestekaasu (Propaani / Butaani) P5, P11, PC5 tai PC10 30 mbar Kulutus (n): n.521 g / h (2x168 g+ 1x 185g) Teho: n. 7,3kW (4,7 +2,6) Paino: Mitat: Grillausala: Poltin: Sytytys: n. 15 kg L 109 x S 52 x K 91 cm n. 45 x 34 cm Säädettävä + sivupoltin Piezosytytys 5 kg kaasupullon sisällön palamisaika on noin 9-11 tuntia täydellä teholla Ostaessasi LANDMANN kaasugrillin, olet hankkinut korkealuokkaisen laatutuotteen. Grilli täyttää ITS:n eurooppalaiset turvallisuusmääräykset CE-numerolla 0359.

4 2.: Grillin käyttö Kaasupoltin sytytetään painamalla jokin säätimistä (B) pohjaan ja käännetään vastapäivään max asentoon ja samalla painetaan sytytinnappia useita kertoja.polttimon päällä oleva lämmönjakolevy jakaa lämmön tasaisesti grillattavalle ruualle grillausritilällä Grillin esilämmitysaika on lyhyt. Voit aloittaa grillaamisen noin 5-10 minuutin kuluttua. Tällä grillillä voit grillata, paistaa, hauduttaa ja pitää ruuan lämpimänä 3.: Kokoamisohjeita Kokoamisvihje: Kiristä kaikki ruuvit vasta kun kaikki osat on koottu. Tämä helpottaa kokoamista ja lisää grillin vakautta. Kokoamisen aluksi on hyvä ottaa esille kaikki osat pakkauksesta ja lajitella ne kokoamisohjeen mukaan. Mikäli grillistä, huolimatta huolellisesta tarkastuksesta, puuttuu osia, pyydämme ottamaan yhteyttä ostopaikkaan tai maahantuojaan Kokoamisessa tarvitset 8, 10, 15 ja 17 mm lenkkiavaimia sekä pihdit ja ristipääruuvimeisselin. Lue tämä kokoamisohje ensin huolellisesti läpi ja seuraa sitten kokoamisohjeita. Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja painovirheisiin. Suosittelemme käymään internet sivuillamme ja tutustumaan muihin tuotteisiimme sekä tarkistamaan mahdollisia päivityksiä kokoamis- ja käyttöohjeisiin.

5 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo

6 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 1 Kansi (esiasennettu) 1 3 Ruuvi M5x Prikkamutteri 4 8 Lämpöeristelevy 2 9 Kahva 1 10 Grillausritilä 1 11 Lämmönjakolevy 1 12 Poltin 1 13 Ruuvi Ø4x Grillikulho 1 17 Rasvakupin pidike 1 18 Rasvakuppi 1 19 Sivukeitimen ritilä 1 20 Sivukeittimen sytytin 1 21 Sivukeitin 1 22 Vasen sivuhylly 1 23 Ruuvi M4x10 3 HUOM: Letku ja paineensäädin ei kuulu pakkaukseen, vaan on hankittava erikseen. Tuotenumero Ruotsin markkinoilla on Prikkamutteri 4 25 Säädin 3 26 Sytytinnappi 1 27 Ruuvi M6x Etupaneeli 1 29 Pääventtiili 1 30 Kehyksen takaosa 1 31 Ruuvi M6x Oikeanp. sivuhylly 1 33 Pyöräjalka 2 34 Tukijalka 2 35 Pyörä 2 36 Lukkomutteri 2 37 Pyörän akseli 1 38 Alahylly 1 39 Ruuvi M5x Kehyksen sivu 1 43 Mutteri M5 4 Tuotenumero Norjan, Tanskan ja Suomen markkinoilla on 1077 (Myös Norjassa)

7 5.: Grillin kokoaminen Käytä kokoamisen apuna kaaviokuvaa ja kokoamiskuvia. Jotkin grillin osat ovat hyvin painavia joten varaa kokoamiseen avukesi toinen henkilö. Osa osista on jo valmistusvaiheessa asennettu valmiiksi. 1. Asenna jalat (33,34) alahyllyyn (38). Käytä ruuveja M5x35 ja muttereita M5. 2. Pujota pyöränakseli (37) pyöräjaloissa olevien reikien läpi (33). Asenna pyörät akseliin (35) ja lukitse ne paikoilleen lukkomutterilla M8 (36) 3. Yhdistä kehyksen takaosa (30) kehyksen sivuihin (42). Käytä 4 kpl ruuveja M6x12 (31). 4. Laita grillikulho (16) valmiiksi kootun kehyksen päälle ja yhdistä ne. Käytä 4 kpl ruuveja M6x12(31) ja 4 kpl muttereita (24).

8 5.: Grillin kokoaminen 5. Aseta valmiiksi koottu grillikulho jalkojen päälle (33 ja 34). Asenna käyttäen 4 kpl M6x12 ruuveja (31). 6. Sytyttimen ja polttimen(11) kaasuaukon välisen etäisyyden tulee olla noin 2mm. Polttimen putket tulevat ulos grillikulhon pohjalla olevasta aukosta siten, että poltinputket (12a) osoittavat eteenpäin. Sytytinjohto (12b) pujotetaan grillikulhon vasemmalla puolella olevan pyöreän aukon läpi. Kiinnitä poltin grillikulhon pohjalle käyttäen 2 kpl ruuveja Ø4x10.

9 5.: Grillin kokoaminen 7. Asenna sytytinnappi (26) etupaneeliin siinä olevalla mutterilla.asenna venttiili (29) etupaneelin taakse. Käytä ruuveja M6x6. Asenna säätimet (25) venttiiliin etupaneelin etupuolelle Asenna etupaneeli grillikulhon kehykseen (16) käyttäen ruuveja Ø4x Asenna sivuhyllyt (22 ja 32) grillikulhon kehykseen käyttäen ruuveja M6x12 (31) Poltin asennetaan myöhemmin.

10 5.: Grillin kokoaminen Asenna sivukeittimen venttiili sivuhyllyyn johon keitin tulee (22). Käytä ruuveja M4x10 (23). Laita säädinnuppi (25) venttiiliin Pujota sivupolttimen (21) putki sivukeittimen tasossa olevien reikien läpi ja kiinnitä sivupoltin tasoon ruuveilla M4x10 (23). Tarkista, että venttiilin suutin on noin 3-5mm polttimen putken sisällä. Asenna letku kaasupullon venttiiliin. Letku tulee sivulle. Asenna myös sivupolttimen ja pääpolttimen välinen letku. Aseta ritilä (19) polttimen yläpuolelle.

11 5.: Grillin kokoaminen 12. Asenna kahva (9) kanteen (1). Aseta kahvan ja kannen väliin lämpöä eristävät prikat(8). Kiinnitä kahva ruuveilla M5x10 (3). 13. Ripusta rasvakupin pidike (17) grillikulhon alle. Laita rasvakuppi (18) pidikkeeseen. Laita lämmönjakolevy (11) grillikulhoon polettimen uläpuolelle (12). Laita grillausritilä (10) grillikulhoon. Liitä letkuliitokset ja tarkista niiden tiiviys ennenkuin käytät grilliä.

12 6.: Grillin sijoittaminen Sijoita grilli vakaalle, tasaiselle ja palamattomalle alustalle tuulensuojaiseen paikkaan. Varmista, että turvallisuusväli kaikkeen palavaan on riittävän suuri. Älä koskaan jätä päällä olevaa grilliä vartioimatta. Suojaa kaasupullo suoralta auringonvalolta ja muilta lämmönlähteiltä (max 50 ). Älä liikuta lämmintä tai sytytettynä olevaa grilliä. Älä jätä päällä olevaa grilliä vartioimatta! Sijoita kaasupullo grillin viereen siten, että kaasuletku ei koske mihinkään kuumaan grillin osaan eikä ole taipunut tai jännittynyt. Kaasupulloa ei saa pitää grillin/polttimien alapuolella kun grilli on käytössä! Grillin säilyttäminen Kun et käytä grilliä suojaa se hankkimallasi suojapeitolla/hupulla. Grilliä on hyvä säilyttää, mikäli mahdollista, katoksen alla. On tärkeää suojata grilli sekä kylmältä että kosteudelta. Mikäli asut rannikolla lähellä merta suosittelemme säilyttämään grilliä sisätiloissa, sillä meri-ilmasto saattaa ruostuttaa joitakin grillin osia. Kun grilli varastoidaan kauden jälkeen on huomioitava seuraavaa: 1: Anna grillin jäähtyä kokonaan. 2: Irrota kaasuletku ja kaasupullo. 3: Puhdista grilli mahdollisimman huolellisesti. 4. Varastoi grilli niin että se pysyy kuivana. 5. Katso ettei kaasuletku ole jäänyt taipeelle tai puristukseen. 6: Säilytä kokoamisohjeet yhdessä grillin kanssa. 7.: Kaasupullon liittäminen Grillin käyttöönottamiseen tarvitsee seuraavat erikseen hankittavat tarvikkeet: - Kaasupullo P5, P11. Näitä myyvät ja vaihtavat taas täysiksi huoltoasemat ja kaasuliikkeet. - Kaasuletkun ja 30 mbar matalapainesäätimen. Kotitalouslaitteiden käyttöpaine on 30mbar. Muuta käyttöpainetta ei saa käyttää. Mikäli kaasuletku vahingoittuu, vaihda se uuteen! Vuotavaa letkua ei saa käyttää! - Saippuavettä vuototestiä varten.

13 Kaasupullon ja matalapainesäätiemen asennus: Kaksi kaasuletkua pujotetaan grillin kolmeen letkukaraan. Pääventtiili Letkukarat ovat kiinni grillin venttiileissä. Liitokset tiivistetään 4:llä letkukiristimellä (D). Sivukeittimen venttiili Letku (B) Letkukiristin (D) Ruotsalainen paineensäädin (C) Letku (A) Letku (A) Yhdistetään pääventtiilin letkukaraan ja toiseen sivukeittimen venttiilissä olevaan letkukaraan. Letku (B) Yhdistetään sivukeittimen venttiilin toiseen letkukaraan. Letkun toinen pää yhdistetään paineensäätimeen (C) joka yhdistetään kaasupulloon. Matalapainesäätimen asennus kaasupulloon 1. Kohota säätimen musta lukkorengas yläasentoon ja paina säädin pullon venttiilin päälle. Vapauta otteesi lukkorenkaasta ja paina sitä peukaloilla alaspäin. Kun säädin lukittuu pulloventtiiliin kuuluu vaimea napsahdus. Erillisiä työkaluja ei tarvita ja ne voivat lisäksi vahingoittaa kaasupullon tiivistettä. Tarkista liitäntöjen tiiviys Varmista ettei lähellä ole mitään avotulenlähteitä kun teet vuototestin (palavia savukkeita, kynttilöitä jne.). 1. Laita kaikki säätimet OFF asentoon. 2. Avaa kaasupullon venttiilli. 3. Sivele saippuavettä (50%vettä + 50% saippuaa) tai vuotosuihketta liitäntöihin. Mikäli jonkin liitännän kohdalla syntyy kuplia, ei liitäntä ole tiivis. Sulje heti kaasupullo ja kiristä liitokset uudelleen tai vaihda vahingoittuneet osat. (Jos letkua ei ole esiasennettu on mukana letkukara. Letku pujotetaan karan päälle. Letkun toinen pää pujotetaan paineensäätimen liitosputken päälle. Kiristä letku tiiviiksi mukana olevilla letkukiristimillä.) NO DK FIN

14 8.: Kaasupullon säilytys Asuinhuoneistossa ja maanpäällisessä autotallissa nestekaasua saa säilyttää enintään 25 kg (esim. kaksi 11 kg pulloa). Suurin sallittu pullokoko on 11 kg. Nestekaasupulloa ei saa säilyttää ullakolla, kellarissa eikä maanalaisissa tiloissa. Nestekaasua ei myöskään saa säilyttää matkailuvaunujen, veneiden, sosiaalitilavaunujen tai vastaavien sisällä samassa tilassa, jossa yöpyy ihmisiä. Varastoi pullo aina pystyasennossa paikkaan, jossa se ei pääse kuumenemaan eikä ole alttiina mekaaniselle vahingoittumiselle. Tarkista ennen grillin käyttöönottoa, että grillin kaasua johtavat osat eivät ole tukossa, koska silloin kaasunsyöttö voi estyä. 9.: Käyttöohjeita Käytä LANDMANN Kaasugrilliäsi vasta kun olet tarkistanut kaikkien kaasuajohtavien osien tiiviyden. Sytyttäessäsi grilliä älä kumarru grillauspinnan yläpuolelle. Sytytä grilli turvallisesti seuraavalla tavalla: 1.: Avaa grillin kansi ja pidä se avattuna koko sytytyksen ajan. 2.: Avaa kaasupullon venttiili. 3.: Paina oikeanpuoleinen säädin pohjaan ja käännä max asentoon. Paina samanaikaisesti sytytysnappia useita kertoja. 4.: Kun kaasu palaa polttimen oikeallapuolella paina vasen säädin pohjaan ja käännä max asentoon. Huomaa, että oikeanpuolen pitää palaan ensin. 5.: Mikäli poltin ei ole syttynyt noin 5 sekunnin sisällä ensimmäisestä sytytysyrityksestä; sulje kaasunsyöttö, anna kaasun haihtua ja odota noin 3 minuuttia ennenkuin yrität uudelleen sytyttämistä. 6.: Säädä tarvitsemasi lämpötila ja sulje grillin kansi. 7.: Kun lopetat grillauksen sulje kaasupullon venttiili estääksesi kaasuntulon polttimoihin ja sulje säätimet. Muuta huomioitavaa: Esilämmitä grilli kansi kiinni max teholla noin 5-10 minuuttia. Kun otat grillin käyttöön ensimmäisen kerran anna grillin palaa max teholla noin minuuttia kansi kiinni polttaaksesi tehdasrasvan pois. Älä jätä grilliä vartioimatta. Käytä palamattomia suojakäsinettä kun kosket kanteen tai ritilöihin. Voitele grillausritilä ruokaöljyllä tai suolattomalla silavalla ennen käyttöä. Näin grillattava ruoka ei tartu kiinni ritilään ja se on helppo pitää puhtaana.

15 10.:Puhdistus ja huolto LANDMANN grilli on periaatteessa huoltovapaa, mutta seuraaavien ohjeiden noudattaminen pidentää grillin ikää. HUOM: Puhdista säännöllisesti grillin sisäpuoli, poltin (O) ja lämmönjakolevy (N). Marinadit ja lihanesteet voivat ruostuttaa poltinta. Lämmönjakolevylle kertyvä rasva voi myös syttyä palamaan! Poltin ja poltinputket voidaan puhistaa vedellä ja pulloharjalla. Anna kuivua kokonaan ennen kuin asennat ne uudelleen paikoilleen. Venttiilin voi puhdistaa varovasti neulalla, mutta sitä ei saa purkaa osiin. Grillauskauden alussa tarkista letkut, liitännät, poltin, sytytin ja sytyttimen kärki. Poista hämähäkinverkot, kuolleet hyönteiset ja muu mahdollinen lika polttimesta ja putkista. Grillausritilä on hyvä puhdistaa aina käytön jälkeen ritiläharjalla ja astianpesuaineella. Tarkista puhdistuksen ja uudelleen kokoamisen jälkeen, että poltinputki on venttiilin päällä, mutta ei tuki ilmanottoaukkoja. VÄÄRIN OIKEIN 3-5 mm Venttiili laitetaan 3-5 mm poltinputken sisään.poltinputkessa olevien reikien kautta kaasu sekoittuu ilmaan/happeen. Jos kaasuun ei pääse sekoittumaan happea on liekki keltainen (vain kaasu palaa) eikä lämpötila nouse tarpeeksi.

16 11.: Vianetsintä Mikäli, huolimatta huolellisesta tarkastuksesta ja laadukkaiden materiaalien käytöstä ilmenee jokin vika, pyydämme Sinua huomioimaan seuraavat seikat: Älä suorita mitään kaasuteknisiä töitä itse, vaan anna ammattilaisten suorittaa ne. Useimmissa tapuksissa voit itse poistaa pienempiä häiriöitä. Katso seuraavaa taulukkoa: Häiriö Tarkista Toimenpide Tuntuu kaasun hajua Poltin ei syty Syntyy isoja liekkejä. Kaasupullon tiiviste. Kaikki kaasuajohtavat osat saippuavedellä. Onko pullossa kaasua? Onko pullon venttiili auki? Ovatko venttiilin kärjet oikein polttimen aukossa? Onko sytytin oikein asennettu? Näkyykö kipinä polttimen ja sytyttimen välissä? Grillaatko hyvin rasvaista ruokaa? Vaihda jos viallinen. Kiristä liitokset. Täytä kaasupullo. Avaa venttiili. Asenna poltin ohjeen mukaan. Tarkista onko johto viallinen. Poista suurin osa rasvasta. Grillaa rasvaiset ja marinoidut ruuat grillausvuoassa. Alenna lämpöä. Grilli ei kuumene tarpeeksi Liekit lyövät taaksepäin, harvinaisissa tapauksissa voivat liekit lyödä polttimen putkiin. Oletko "esilämmittänyt" grilliä riittävästi? Palaako liekki koko polttimen ympärillä? Oletko sytyttänyt polttimen molemmat puolet? Ovatko laavakivet kahdessa kerroksessa? Onko kansi auki suurimman osan ajasta? Kuuluuko poreilevia tai poksahtavia ääniä? Tarvitaan vähintään 5-10 min esilämmitys. Jos ei, niin puhdista poltin. Sytytä toinen puoli. Laita laavakivet yhteen kerrokseen ja peitä vain n 80% ritilästä. Jos mahdollista pidä kansi suljettuna. Sulje välitttömästi kaasupullon venttiili. Odota pari minuuttia ja aloita uudelleen. Jos ongelma toistuu, täytyy poltin ja putki puhdistaa.

17 12.: Takuu Landmann grillien takuu on yksi vuosi ostopäivästä alkaen. Takuu kattaa tuotantovirheet ja mahdollisesti puuttuvat osat, jotka korvataan. Takuu ei kata käyttöosien kuten polttimien tai ritilöiden vaihtoja. Takuu ei kata kuljetus-, tai kokoamiskuluja, normaalista kulumisesta tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita. Takuu ei ole voimassa jos grilliin on tehty omia asennuksia tai muutoksia. Takuu ei kata korkeapainesäätimen aiheuttamia vahinkoja. Takuuehtomme eivät poissulje kuluttajasuojalain ehtoja. Mikäli huolimatta huolellisesta valmistuksesta, kontrollista, pakkaamisesta ja kuljetuksesta tämä tuote ei ole täydellinen tai ei muuten vastaa odotuksianne, pyydämme teitä lähettämään tämän alkuperäisohjeen meille kommenteinenne: Kiitos, että olette valinneet LANDMANN-tuotteen! SVERIGE Landmann Skandinavia AB Storgatan Skillingaryd Tel: Fax: NORGE Landmann Norge A/S Sandstuvelen 60A N-1184 Oslo Tele: Fax: FINLAND Landmann Finland Oy Laulukuja 4A PO. Box 1 SF Helsinki Tele: Fax: DANMARK Landmann Danmark Hvidsværmervej 147 DK-2610 Rødovre Tele: Fax: Internetsivuiltamme löydät muita tuotteitamme.

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 12255 FIN 08/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12218-2007 FIN AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivikaasugrillille art.no 12218 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

12435-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12435 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12297 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12297 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12502 FIN - 2007 AM Käyttöohjeet sähkögrillille 12502 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeita 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeita 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12346 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12271-2007 SWE /JA Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12271 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisällysluettelo: 1.: Tekniset tiedot 2.: Toiminto 3.: Kokoamisneuvoja 4.: Osakaavio 5.: Kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittämi

Sisällysluettelo: 1.: Tekniset tiedot 2.: Toiminto 3.: Kokoamisneuvoja 4.: Osakaavio 5.: Kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittämi 12355 FIN 01/05 AM Kokoamisohjeet laavakivigrillille 12355 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennen kuin kokoat ja otat käyttöön uuden LANDMANN-grillisi. Ohjeita noudattamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kaasulämmitin Malli 12016

Kaasulämmitin Malli 12016 12016SWE 09/03 JA 1 Kaasulämmitin Malli 12016 Lue huolellisesti kokoamis- ja käyttöohjeet ennen kuin otat LANDMANN-laatulaitteesi käyttöön. Ohjeiden mukainen käyttö estää toimintohäiriöiden syntymisen.

Lisätiedot

12725-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12725 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12219

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12219 12219 FIN 11/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12219 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

12750-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12750 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12791

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12791 12791 FIN 10/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12791 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7 12371FIN_#472-2006_03/06AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet för laavakivi-kaasugrillille Art.-Nr. 12371 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12792

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12792 12792 FIN 10/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12792 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

12292FIN 2005_01/05 AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille art.nr.12292 Tärkeää: Lue huolellisesti käyttö- ja kokoamisohjeet ennen kuin otat käyttöön uuden grillisi. Noudata sytytys- ja käyttöohjeita.

Lisätiedot

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12391 FIN - 2007 AM1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivigrillille Art.-Nr. 12391 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Dato: 12755fin 26/11-12tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

12715 FIN - 2008 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12715 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Päivämäärä: 12754fin 06/11-12tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Modell: Datum: 12375se 25/11-09tc Kokoamisohjeet Kaasugrilli Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin otat grillin käyttöön. Kaasuvuodot on tarkastettava

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12762

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12762 12762-2009 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12762 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kaasugrilli Kokoamisohjeet

Kaasugrilli Kokoamisohjeet Modell: Päivämäärä: 12721FIN 30/09-11 AM/TC Kaasugrilli Kokoamisohjeet Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta 0359 2 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISU- USMÄÄRÄYSTEN NOU- DATTAMATTA JÄT- TÄMINEN VOI JOHTAA HALLITSEMATTOMAAN TULIPALOON

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje

Asennus- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Asennus- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12285 FIN 2007AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12285 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12276 FIN 09/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12276 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12723-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12723 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohje

Kokoamis- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Kokoamis- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12206C

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12206C 12206C FIN 11//08 AM Kokoamis ja käyttöohjeet kaasugrillille 12206C Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANNgrillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille ja 12332

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille ja 12332 12331, 12332 FIN 11/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12331 ja 12332 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12300 FIN - 2008 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12300 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo 5.: Kaaviokuvat/Kokoamisohjeet 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasup

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo 5.: Kaaviokuvat/Kokoamisohjeet 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasup 12256 FIN 06/01 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12256 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12318

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12318 12318 FIN 08/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12318 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504 FI NS120504 KINGSTON Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12221

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12221 12221 FIN 11/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12221 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. METEOR Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli METEOR GG251600 HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ Revised December 2015

Lisätiedot

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Käsikirjan kuvat eivät ole mittakaavassa. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. VARNING Malli K30-3/GG080 Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön.

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12730-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12730 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12289fin_307-2007_11/06 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12289 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Modell: Päivämäärä: 620101fin 19/11-09am Kokoamisohjeet Kaasugrilli 620101 Tutustu huolella tähän käyttö-oppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN- grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Dato: 12749FIN 30/09-11 AM/TC Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Päivämäärä: 00553Cfin 25/01-11am/tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 004572 FIN 06/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004572 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC1500. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC1500 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohje

Kokoamis- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Kokoamis- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12296 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12296 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohje

Kokoamis- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Kokoamis- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC2000EGP. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC2000EGP käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. FI SUOMI TURVAOHJEET 1. Älä anna sellaisten henkilöiden

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12281 FIN 12/04 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12281 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrillille

Kokoamisohjeet Kaasugrillille Modell: 12373 Datum: 3/03-10tc Kokoamisohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12338

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12338 Modell: Utgåva: 12338fin 13/11-12tc Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12338 Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen estää

Lisätiedot

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST SUPER CUT 50 ESITTELY SUPER CUT-50 plasmaleikkureiden valmistuksessa käytetään nykyaikaisinta MOSFET invertteri tekniikka. Verkkojännitteen 50Hz taajuus muunnetaan korkeaksi taajuudeksi

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12774

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12774 Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 774 Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden syntymisen. LANDMANN

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin 0359 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISUUSMÄÄRÄYSTEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN VOI VUOTOTESTI - Sekoita kaksi osaa astianpesuainetta

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä Malli nro BBQ-BN-37004 Osat kuvassa kuvassa Kuvaus Kuva Kpl A Kaasupoltin 1 C Säätönuppi 1 D Tuulisuoja 2 B Jalat 3 E F Tuulisuojan tukirauta Jalkojen tukirauta

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti.

Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti. Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti. Turvallisesti AGAn nestekaasulla. AGAn toimittamat pullot täytetään nykyaikaisella täyttölaitoksella, jonka toimintaa ohjaavat kattavat turvallisuus-

Lisätiedot

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI Aurinkolämmitin XP2 Käyttöopas FI ID-KOODI: M-1631.2013 ID-KOODI: M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Turvallisuusohjeet 2 2. Laitteen toimintatapa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 JOHDANTO Hyvä asiakas Kiitos siitä, että valitsit toimittajaksi Pullman-Ermatorin. Toivomme, että uusi teollisuusimurinne I 3000 toimii tyydyttävästi ja täyttää kaikki siihen asetetut

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset.

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset. Käyttöohjeet // Tuotteen esittely Comfi Cask on käsin valmistettu monikäyttöinen polttotynnyri! Se on terassilla, pihalla tai mökillä palavaa elävää tulta, joka lämmittää, luo viihtyisän tunnelman ja

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE Wine4U Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE ESITTELY Onneksi olkoon Wine4U -viininannostelulaitteen hankinnasta. Wine4U on ammattikäyttöön suunniteltu laite, jonka tarkoituksena on pidentään viinin nautinta-aikaa

Lisätiedot

Hierova kylpyamme Monte 62105 ASENNUSOPAS HIEROVA KYLPYAMME KÄYTTÖOHJE MALLI: MONTE 62105 Hyvä käyttäjä: Kiitos, että valitsit BATHLIFE kylpyammeen. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Nestekaasuopas. Grillauksesta Bonusta!

Nestekaasuopas. Grillauksesta Bonusta! Nestekaasuopas. Grillauksesta Bonusta! Nestekaasuopas 03 80 % Mitä nestekaasu on? Nestekaasu on propaanin ja butaanin yhteinen kauppanimi. Nestekaasu on hiilivety, joka valmistetaan jalostamalla raakaöljystä.

Lisätiedot

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! KINGSTON Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS KASO KASSAKAAPIN E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO E1-100 SAFE SERIES K-03 INSTRUCTIONS Kaso Oy Lyhtytie 2, PO Box 27, FI-00751 Helsinki, Finland telephone +358 10 271 3700, fax +358 9 386 0021 sales@kaso.fi,

Lisätiedot

Asennusohjeet kaasugrilliin. Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D

Asennusohjeet kaasugrilliin. Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D Asennusohjeet kaasugrilliin Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D Varoitus Näiden ohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa tulipaloon tai laitteen räjähdykseen. Käyttäjän vastuulla on tarkastaa, että grilli on oikein

Lisätiedot

Evanix Hunting Master P12 - käyttöohje

Evanix Hunting Master P12 - käyttöohje Evanix Hunting Master P12 - käyttöohje Copyright c 2012 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto Evanix Hunting Master P12 on tehokas paineilmakäyttöinen, revolverityyppinen ilma-ase. Ase sopii sekä oikea- että

Lisätiedot

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS Light Bench 6.1 FI Sisältö 1. Suomi P. 3 FI Nämä käyttöohjeet ovat ainoastaan asiakasta varten. ENERGETICS ei takaa kielenkäännöksestä tai tuotteen teknisistä muunnoksista johtuvia virheitä. Copyright

Lisätiedot

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 40 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Suomi Ruohon- ja lehtienkeräimien

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

QUATRO BLACK KAASUGRILLI

QUATRO BLACK KAASUGRILLI QUATRO BLACK KAASUGRILLI TURVALLISUUS-, HOITO-, KÄYTTÖ JA KOKOAMISOHJEET OMAN TURVALLISUUTESI VUOKSI Jos tunnet kaasun hajua: 1. Sulje välittömästi kaasupullon venttiili. 2. Sammuta kaikki liekit. 3. Avaa

Lisätiedot

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ KÄYTTÖOHJEET DAR0480 Sisällysluettelo. Takuu sivu 1 Turvallisuusohjeet sivu 2 Käyttöohjeet sivu 3-4 Hoito ja huolto sivu 5 Säilytys sivu 6 Vianetsintä sivu 7 Osaluettelo/ tekniset

Lisätiedot

Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella.

Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella. JBL CristalProfi e701, e901, e1501 greenline Turvallisuusohjeet: Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella. Laitteen magneettikenttä saattaa vaikuttaa

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472 LEIVÄNPAAHDIN METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A 4560470, 4560472 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 04.04.2012 04.04.2012 Leivänpaahdin METOS Tempo SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. ReSound Sparx Super Power BTE

KÄYTTÖOHJE. ReSound Sparx Super Power BTE KÄYTTÖOHJE ReSound Sparx Super Power BTE Onneksi olkoon uuden kuulokojeen hankinnan johdosta GN ReSound:n huipputeknologia yhdistettynä ammattitaitoiseen sovitukseen takaavat ennekuulumattoman äänikokemuksen

Lisätiedot

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 1 AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 1 PAKKAUS JA VARASTOINTI 2 TEKNISET TIEDOT. 3 ASENNUS.

Lisätiedot

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje JS D24-12VF 12VF Vedenlämmitin SW Exergon Tuotenr. 13-0950 Asennus & Käyttöohje Pin:0063BT7591 VVB 12VF 090826 Käyttö- ja asennusohje Vedenlämmittimen käynnistys Vedenlämmitin käynnistyy automaattisesti

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BOSCH WAP28360SN http://fi.yourpdfguides.com/dref/3566456

Käyttöoppaasi. BOSCH WAP28360SN http://fi.yourpdfguides.com/dref/3566456 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST Power Plasma 50 Power Plasma 60 Power Plasma 80 HUOMIO! TAKUU EI KATA VIKAA JOKA JOHTUU LIAN AIHEUTTAMASTA LÄPILYÖNNISYÄ PIIRIKORTILLA/KOMPONENTEISSA. Jotta koneelle mahdollistetaan

Lisätiedot

80IO KÄYTTÖOHJE TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA. Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Kelluva pinnanpuhdistin

80IO KÄYTTÖOHJE TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA. Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Kelluva pinnanpuhdistin KÄYTTÖOHJE TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Kelluva pinnanpuhdistin 80IO Varoitukset...51 Osat...52 Koukun asentaminen EASY SET

Lisätiedot

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE WL 60-P-2F Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri 1. Tuotekuvaus 1. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimurilla voidaan imuroida sekä kuumaa että kylmää tuhkaa, tupakan tumppeja, kotiloita,

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, ota selvää paikallisilta viranomaisilta, tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot