Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323"

Transkriptio

1 Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin otat grillin käyttöön. Kaasuvuodot on tarkastettava ennen grillin käyttöönottoa (katso sivu 2). Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten. Varoitus! Vain ulkokäyttöön ei saa käyttää sisätiloissa. Jotkut grillin osat kuumenevat käytön aikana. Varmista, etteivät lapset ja muut valvontaa tarvitsevat henkilöt oleskele grillin lähellä, kun se on käytössä.

2 Turvallisuus Varoitus Tämä grilli on tarkoitettu kotitalouksien käyttöön eikä kaupalliseen käyttöön. Grilliä ei saa muuttaa. Käytettäväksi vain nestekaasupullojen kanssa. Käytä vain maakohtaisen standardin mukaista säädintä. Pidä riittävän kaukana (väh. 130 cm) helposti syttyvistä tuotteista ja nesteistä. Kaasupulloja ei saa säilyttää tai käyttää makaavassaasennossa onnettomuudenvaara käytön aikana. Kaasupulloa ei saa säilyttää grillin alla, kun sitä käytetään. Avaa kansi ennen grillin sytyttämistä. Älä siirrä grilliä käytön aikana. Grilliä on valvottava, kun sitä käytetään. Kahva voi olla kuuman käytön aikana. Tartu keskelle kahvaa, kun avaat kannen. Ole varovainen kantta avattaessa, koska grillistä purkautuu kuumaa höyryä. Sulje pullon venttiili ja irrota säädin, kun grilliä ei käytetä. Peitä grilli vasta, kun se on jäähtynyt. Tarkasta kaasuvuodot säännöllisesti ja vähintään joka kerran pulloa vaihdettaessa. Kaasuletkun halkeamat ja haurastumat on tarkastettava säännöllisesti ja letku on vaihdettava vähintään joka toinen vuosi. Väärinkäyttö voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin ja vahinkoihin. Älä käytä grilliä kovalla tuulella. Kaasuvuototesti Sekoita pieneen kuppiin kaksi osaa astianpesuainetta ja yksi osa vettä. Sivele seosta kaikkiin liitäntöihin (paineensäädin, letku ja venttiilit). Tarkasta, että kaikki säätimet ovat asennossa OFF ja avaa paineensäätimen venttiili. Tarkasta kaikki liitännät, ja jos havaitset "kuplia", sulje kaasun tulo. Jos havaitset vuotoja, yritä korjata ongelma ja aloita uudelleen kohdasta 1. Jos et saa ratkaistua ongelmaa, pyydä myyjältä apua. GRILLIÄ EI SAA KÄYTTÄÄ, JOS KAASUA VUOTAA. ÄLÄ KÄYTÄ LIEKKEJÄ VUOTOJEN ETSIMISEEN. GRILLIÄ EI SAA PUHDISTAA PALAVILLA PUHDISTUSAINEILLA. ÄLÄ SÄILYTÄ HELPOSTI SYTTYVIÄ ESINEITÄ TAI NESTEITÄ GRILLIN LÄHELLÄ. OMAN TURVALLISUUTESI TAKIA JOS HAISTAT KAASUA Sulje säätimen venttiili heti ja irrota säädin kaasupullosta. Sammuta kaikki lähistön avotulet ja katkaise sähkölaitteiden virta. Tuuleta alue. Testaa vuodot edellä olevien ohjeiden mukaan. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys myyjään tai kuluttajapalveluun. Kaasu ja säädin Grillissä voidaan käyttää sekä propaani-että butaanikaasua. Grilliin liitettävän kaasupullon on oltava vähintään 6 kg painoinen.

3 Turvallisuus Asennus Paikan valinta Grilliä on käytettävä vain ulkona paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto, ja se on sijoitettava joka suunnassa vähintään130 cm etäisyydelle rakenteista ja palavista materiaaleista. Toimintaohjeita Ilman pääsyä polttimiin ei saa estää. Kaasupullon on seistävä käytön aikana grillin vieressä tukevalla alustalla. Varmista, ettäletkuei kosketa grillin kuumenevia osia. Käytä enintään 1,5 metriä pitkää kaasuletkua. Letkua ei saa kiertää. Tarkasta säännöllisesti, onko letkussa haurastumia, halkeamia tai reikiä. Jos letku on vaurioitunut, vaihdase ennen grillin käyttöönottoa. Kun vaihdat kaasupullon, sulje grillin ja säätimen venttiilit. Testaa kaasuvuodot joka kerran, kun vaihdat pullon. Kiinnitä paineensäädin kaasupulloon. Tarkasta, että grillin venttiilit ovat kiinni. Noudata seuraavia säätimen ohjeita. Käyttö Varoitus Perehdy ohjekirjaan ennen grillin käyttöönottoa. Tarkasta ennen sytyttämistä, että grillin ontelotiloissa ei ole hyönteisiä, tuholaisia tai kasvin osia. Enintään 50 % grillausalasta saadaan peittää parilalevyllä, alumiinifoliolla tai vastaavalla. Yli 50 %:n peittäminen voi johtaa ylikuumenemiseen ja vaurioihin. Grillin rakenteen aukkoja ei saa peittää ylikuumenemisen ja muun vaurion vaara. Valmistelut ennen grillin käyttöönottoa Esilämmitä grilliä täydellä teholla noin minuuttia. Sivele ritilät ennen grillaamista kuumuutta kestävällä ruokaöljyllä, jotta ruoka ei pala kiinni ritilöihin. Grillin sytyttäminen VAROITUS! Räjähdysvaara, jos kantta ei avata sytytettäessä grilliä eikä grilliä tuuleteta 5 minuuttia epäonnistuneen sytyttämisen jälkeen. VAROITUS! Älä pidä päätä suoraan yläpuolella, kun sytytät grillin. Grilliä ei saa muuttaa.

4 Grillin sytyttäminen Pääpolttimet 1. Avaa kansi ja tarkasta, että hyönteiset ja hämähäkin seitit tai muut esteet eivät estä kaasuntuloa. 2. Varmista, että grillin ja säätimen kaikki venttiilit ovat kiinni. 3. Avaa säätimen kaasuventtiili. 4. Käännä haluamaasi säädintä vastapäivään (vasemmalle) sytytysasentoon, jolloin kuulet naksahduksen. Jos poltin ei syty ensimmäisellä yrityksellä, toista nopeasti 2-3 kertaa. 5. Jos poltin ei syty 5 sekunnin kuluessa, odota 5 minuuttia ja aloita uudelleen kohdasta Sytytä muut polttimet samalla tavoin. 7. Käännä säätimet haluttuun asentoon. Pääpolttimien sytyttäminen käsin Jos grilli ei syty normaalisti eikä syynä ole kaasuvuoto, grilli voidaan sytyttää käsin. 1. Kiinnitä tulitikku sytytyspuikkoon. Sytytä tulitikku. 2. Pujota sytytyspuikko grilliritilän läpi ja aseta liekki haluamasi polttimen viereen. 3. Käännä vastaavaa polttimen säädintävasemmalle. Polttimen on sytyttävä heti. Sytytä muut polttimet samalla tavoin. 4. Käännä säätimet haluttuun asentoon. Sivupoltin 1. Avaa sivupolttimen kansi. Kansi on pidettävä auki niin kauan kuin sivupoltin palaa. 2. Käännä sivupolttimen säädintä vastapäivään (vasemmalle) sytytysasentoon, jolloin kuulet naksahduksen. Jos poltin ei syty ensimmäisellä yrityksellä, toista nopeasti 2-3 kertaa. 3. Jos poltin ei syty, sulje kaikki säätimet. Sytytä uudelleen 5 minuutin kuluttua. 4. Käännä säädin haluttuun asentoon. Sivupolttimen sytyttäminen käsin Jos sivupoltin ei syty normaalisti eikä syynä ole kaasuvuoto, sivupoltin voidaan sytyttää käsin. 1. Kiinnitä tulitikku sytytyspuikkoon. Sytytä tulitikku. 2. Pujota sytytyspuikko hiiliritilän läpi ja aseta liekki polttimen viereen. 3. Käännä polttimen säädintä vasemmalle. Polttimen on sytyttävä heti. 4. Käännä säätimet haluttuun asentoon.

5 Grillin sytyttäminen! Toimintaohjeita 1. Tarkkaile liekkejä sytyttämisen jälkeen ja varmista, että kaikki polttimet palavat. 2. Jos yksi tai monta poltinta sammuu, sulje kaasun tulo ja tuuleta vähintään 5 minuuttia ennen kuin sytytät grillin uudelleen. 3. Ennen kuin grillaat ensimmäisen kerran, anna poltinten toimia täydellä teholla kansi kiinni noin 15 minuuttia, jolloin mahdolliset valmistusvaiheen kemikaalijäämät ja hajut poistuvat. 4. Puhdista grilli käytön jälkeen. ÄLÄ KÄYTÄ palavia puhdistusaineita grillin puhdistamiseen, koska ne voivat vahingoittaa grilliä ja syttyä palamaan. Tarkkaileliekinkorkeutta. Liekinonoltavaväriltäänsini-keltainenja 2,5-5 cm korkea. Tarkasta, että liekit palavat oikein (katso kuvat). Jos liekit eivät näytä normaaleilta, katso vianetsintäohjeet sivulta 16/17. Normaali: "pehmeät" siniset, keltapäiset liekit. korkeus 2,5-5 cm. Polttimen asentaminen ja säätäminen Liiankovatliekit. Kovat, äänekkäätsinisetliekit. Liikaailmaa Huonoteho. Aaltoilevat keltaisetliekit. Liianvähän ilmaa Polttimen pää on käännettävä ylöspäin. 1. Löysää venturiputken ruuvi. 2. Pyöritä kantta ja säädä ilman määrä suuremmaksi tai pienemmäksi. 3. Kiristä ruuvi. 1. Poltin on pujotettava vähintään 14 mm venttiiliin. 2. Tarkasta, että poltin on kiinni kuvan mukaisesti.

6 Grillin sytyttäminen Takapolttimen sytyttäminen. HUOMAA! Takapoltin toimii vain, kun muut polttimet eivät pala. 1. Avaa grillin kansi. 2. Tarkasta, että grillin ja paineensäätimet venttiilit ovat kiinni ("OFF"). 3. Avaa paineensäädin. 4. Paina polttimen säädintä ja käännä maksimiasentoon. Keraamisesta polttimesta alkaa virrata lämpöä 5-10 sekunnin kuluessa sytyttämisen jälkeen. Keraaminen poltin on vaaleanpunainen 2-3 minuutin kuluttua. 5. Jos poltin ei syty ensimmäisellä yrityksellä, sulje kaasun tulo, tuuleta grilliä 5 minuuttia ja aloita uudelleen kohdasta 1. Liekehtiminen Liekehtimistä voi aiheutua, kun ruoasta tippuu rasvaa liekinsuojuksille. Vähäinen liekehtiminen on normaalia ja antaa ruoalle luonnollisen grillin maun. Jos liekehtimistä on paljon, grilli on sammutettava ja liekinsuojukset on puhdistettava.! Varoitus Rasvapalo on mahdollinen, jos grilli on puhdistettu puutteellisesti tai grillattava ruoka on erittäin rasvaista. Jos rasva palaa, sulje kaasupullon venttiili ja grillin säätimet ja jätä kansi kiinni. Pysy kaukana grillistä. HUOMAA! Rasvan palaminen voi tuottaa lämpöä, joka vahingoittaa grillin emalointia. Tarkasta huolellisesti vauriot ja vuodot ja puhdista grilli kunnolla ennen kuin otat sen uudelleen käyttöön rasvapalon jälkeen. Puhdistaminen ja hoito Grillin on oltava kylmä ja irrotettu kaasupullosta, kun sitä puhdistetaan ja huolletaan. Peitä grilli vasta, kun se on jäähtynyt. Jos grilli peitetään lämpimänä, siihen tiivistyy kosteutta, joka voi ruostuttaa. Aloita ja päätä grillaaminen aina polttamalla grilliä MAX-teholla 15 minuuttia. Grilli on silloin helpompi pitää puhtaana. Harjaa grilliritilä, liekinsuojukset ja polttimet sopivalla harjalla, ja käytä tarvittaessa lisäksi laimeaa saippualiuosta ja nailonharjaa. Ota grilli käyttöön vasta, kun polttimet ovat täysin kuivat. Grilliritilöitä ja muita irto-osia ei saa pestä astianpesukoneessa. Pese ulkopuoli laimealla saippualiuoksella, pehmeällä rievulla ja tarvittaessa nailonharjalla. Säilytä grilli kuivassa tilassa ja varmista, että grillin aukkoihin ei pääse hyönteisiä tai muita tuholaisia säilytyksen aikana.

7 Grillin osat Osa Kuvaus Määr ä (kpl) Osa Kuvaus Määrä (kpl) A Sivukahva 2 N Grilliritilä 2 B Grillausvälineiden ripustuskoukut 8 O Liekinvaimentimet 4 C Vasen sivupöytä 1 P Apuritilä 1 D Grillin runko 1 Q Sivupoltin 1 E Tippalevy 1 R Oikea sivupöytä 1 F Kaapin vasen puoli 1 S Säätimien pidin 1 G Rasvakuppi 1 T Säädin 1 H Rasvakupin pidin 1 U Kaapin takalevy 1 J Kaapin pohjalevy 1 V Kaapin oikea puoli 1 K Vasen ovi 1 W Kaapin etukehys 1 L Oikea ovi 1 X Grillivartaan moottorin pidin 1 M Lämpöhylly 1 Y Pyörä 2 KA Grillivartaan moottori 1 KD Pidin, grillivarras 2 KB Grillivartaan moottorin pidin 1 KE Rulla 1 KC Grillivarras 1 KF Vastapaino 1

8 Kiinnitystarvikkeet Osa Kuvaus Määrä Kuva M6x20 ruuvi 28 kpl BB M6 aluslevy 32 kpl CC M6 jousialuslevy 32 kpl DD M4x15 ruuvi 4 kpl EE M4x10 ruuvi 2 kpl FF M4 aluslevy 4 kpl GG M4 jousialuslevy 2 kpl HH Ruuvitaltta 1 kpl M6 mutteri 4 kpl KKS: M6x12 ruuvi 4 kpl LL Kiintoavain 1 kpl Kuvateivät ole tarkastimittakaavassa. Käytämukanatoimitettuaruuvitalttaakokoamiseen. HUOMAA! Äläkäytäsähkötyökaluja, kun kokoat grilliä.

9 Kokoaminen HUOMAA! Osat ovat painavia, joten kokoamiseen tarvitaan kaksi henkilöä. Pura osat pakkauksesta ja tarkasta, että kaikki osat ovat mukana. Kun grilli on koottu, kiristä kaikki ruuvit vielä kerran. Arvioitu kokoamisaika: 30 minuuttia. Vaihe 1. Pyörien asentaminen PS! Tarkasta ennen asennusta, että takalevyn pyörät on lukittu paikalleen. a) Aseta pyörät (Y) etukehyksen(w) reikienpäälle. b) Kiinnitäruuvit(AA), jousialuslenvyt(cc), aluslevyt (BB), mutterit(jj) ja ruuvit(kk) reikiin käsin (katso kuva). c) Kiristä kunnolla ruuvitaltalla. Vaihe 2. Kaapin kokoaminen a) Paina etukehys (W) ja oikea sivupaneeli (V) yhteen. Yhdistä takalevy (U) ja oikea sivupaneeli (V). Tarkista, että osat ovat kunnolla yhdessä. b) Kokoa etukehys (W), oikea sivupaneeli (V) ja takalevy (U) ruuveilla (AA), jousialuslevyillä (CC) ja aluslevyillä(bb) (katso kuva). Kiristä ruuvit tässä vaiheessa käsin. c) Kiinnitä vasen puoli vaiheiden a ja b mukaisesti. d) Kiristä kaikki ruuvit huolellisesti ruuvitaltalla. Vaihe 3. Tippalevyn asentaminen a) Kiinnitä tippalevy (E) vasempaan sivupaneeliin (F) ruuveilla (AA), jousialuslevyillä(cc) ja aluslevyillä(bb) (katso kuva). b) Kiinnitä oikea puoli samalla tavoin. c) Kiristä ruuvit huolellisesti ruuvitaltalla.

10 Vaihe 4. Pohjalevyn asentaminen Kokoaminen a) Aseta pohjalevy (J) kuvan mukaisesti. Varmista, että koukut menevät kehyksen alle, ja paina se paikalleen niin, että levy pysyy kiinni (katso kuva). Vaihe 5. Rasvakupin ja pitimen asentaminen a) Kiinnitä rasvakupinpidin(h) (katso kuva). b) Aseta rasvakuppi (G) pitimeen. Vaihe 6. Ovien asentaminen a) Sovita vasen ovi (K) alareikään ja sitten yläreikään (katso kuva). b) Asenna oikea ovi (L) samalla tavoin.

11 Kokoaminen Vaihe 7. Grillin rungon kokoaminen Kokoa ensin letku ja säädin (eivät sisälly toimitukseen). Noudata säätimen ohjeita. a) Aseta grillin runko (D) kaapin päälle. b) Kiinnitä grillin runkoruuveilla(aa), jousialuslevyillä(cc) ja aluslevyillä (katso kuva); kiristä ensin käsin. c) Kun kaikki ruuvit on asennettu, kiristä huolellisesti ruuvitaltalla. HUOMAA! Raskaisiin nostoihin tarvitaan kaksi henkilöä. Vaihe 8. Sivukahvan ja koukkujen asentaminen a) Käännä vasen sivupöytä (C) ympäri. b) Pujota neljä koukkua (B) sivukahvaan (A). c) Kiinnitä kahva (A) sivupöytään (C) ruuveilla (AA), jousialuslevyillä(cc) ja aluslevyillä (BB). Kiristä ruuvin ensin käsin ja ruuvitaltalla. d) Asenna kahva samalla tavoin oikeaan sivupöytään (R).

12 Kokoaminen Vaihe 9. Sivupöytien asentaminen grilliin a) Löysää grillin rungon oikealle puolelle valmiiksi asennettuja ruuveja noin ¼ pituudesta. b) Ripusta oikea sivupöytä (R) riippumaan ruuvien varaan. c) Kiinnitä sivupöydän etupaneeli (katso kuva) ruuveilla(aa), jousialuslevyillä(cc) ja aluslevyillä(bb). Kiristä oikean sivupöydän (R) kaikki ruuvit. d) Asenna vasen sivupöytä (C) samalla tavoin. Vaihe 10. Säätimien ja sivupolttimen säätimen pitimen asentaminen a) Kiinnitä sivupolttimen (S) säätimen pidin sivupolttimen venttiiliin (katso kuva). Käytä ruuveja (EE) ja aluslevyjä(ff). Kiristä kunnolla ruuvitaltalla. b) Kiinnitä säätönuppi (T) (katso kuva). Vaihe 11. Sivupolttimen asentaminen a) Avaa sivupolttimen kansi ja aseta sivupoltin (Q) kuvan mukaisesti. Varmista, että putki menee oikein venttiiliin. b) Kiinnitä sivupoltin neljällä ruuvilla (DD), jousialuslevyillä(gg) ja aluslevyillä(ff) (katso kuva); kiristä käsin. c) Kiinnitä sytyttimen johto (katso kuva). d) Kiristä ruuvit huolellisesti ruuvitaltalla. e) Aseta apuritilä (P) sivupolttimen(q) päälle ja sulje sivupolttimen kansi.

13 Kokoaminen Vaihe 12. Liekinvaimentimien, grilliritilöiden ja lämpöritilän asentaminen a) Aseta liekinvaimentimet (O) kuvan mukaisesti. b) Aseta grilliritilät (N) paikalleen kuvan mukaisesti. c) Aseta lämpöritilä (M) kuvan mukaisesti. d) Sulje kansi. Vaihe 13. Paristokäyttöisen grillivartaan kokoaminen a) Pujota grillivartaan (C) haarukat (KD), vastapaino (KF) ja rulla (KE) paikalleen tässä järjestyksessä. Vaihe 14. Grillivartaan moottorin asentaminen a) Avaa kannattimen (KB) kaksi valmiiksi asennettua ruuvia. b) Kiinnitä kannatin ja kiristä ruuvit ruuvitaltalla. c) Kiinnitä moottori (KA) kannattimeen.

14 Vaihe 15. Moottorikäyttöisen grillivartaan asentaminen grilliin a) Kiinnitägrillivarras moottoriin. b) Aseta rulla paikalleen kuvan mukaisesti. c) Kiristä vastapaino. Tarkasta grillivartaan kiinnitys, jotta se ei irtoa moottorista käytön aikana. Kokoaminen Grilli on nyt valmiiksi koottu. Lue käyttöohjeet ja testaa kaasuvuodot ennen kuin otat grillin käyttöön.

15 Yleisiä tietoja - Grillissä voidaan käyttää sekä propaani-että butaanikaasua. Pohjoismaissa suositellaan propaania, joka soveltuu paremmin kylmiin lämpötiloihin. - Tätä grilliä ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön. - Säädin ei sisälly toimitukseen: käytä EN/CE-hyväksyttyä paineensäädintä. Kaasuluokka I3+(28-30/37) I3B/P(30) I3B/P(50) Kaasun tyyppi ja paine Kohdemaa Pääpoltinten teho G30 butaani mbar G31 propaani 37mbar. BE, CZ, FR, IE, IT, ES, C, H GB, SI, PT. G30 butaani 30 mbar GB, DK, FI, NL, NO, RO, SI, SE, CZ, DE, IT. G30 butaani 50 mbar AT, CH, CZ, DE Yhteensä I M R 21 kw (1502 g/h) 3,5 kw(250,4 g/h) 17,5 kw (1251,6 g/h) 3,5 kw(250,4 g/h) Venttiilin koko 0,9 mm 0,9 mm 0,9 mm I3+(28-30/37mb) / 13B/P (30) Venttiilin koko (I3B/P(50) Kaasun kokonaiskulutus 24,5 kw(1752,4 g/h) Huomaa: «I» on takapoltin, «M» pääpolttimet ja «R» sivupoltin. GrillinonvalmistuttanutKiinassa: Nordic SeasonProducts AS Hvamsvingen4 NO-2013 Skjetten Norja 0,8 mm 0,8 mm 0,8 mm

16 Vianetsintä Ongelma Mahdollinen syy Korjaus Poltin ei syty tavallisesti sytytettäessä. Elektrodi on täynnä ruoan jäämiä/rasvaa. Elektrodit tai polttimet ovat märkiä. Elektrodi on vaurioitunut. Sytyttimen johdot ovat irronneet kiinnikkeestä. Puhdista elektrodi. Pyyhi poltin ja elektrodi kuivalla rievulla. Hanki myyjältä uusi elektrodi. Kiinnitä johto. Poltin ei syty tulitikulla. Teho laskee yllättäen tai liekki sammuu. Epätasaiset liekit Liekit ovat keltaisia/oransseja Liekit sammuvat Ei kaasua Säädintä tai letkua ei ole kiinnitetty oikein. Tukoksia letkussa, venttiilissä tai polttimessa. Kaasupullo on tyhjä Rasva ja ruoan jäämät peittävät osan polttimesta. Kemikaalijäämiä valmistuksesta Polttimessa on hyönteisiä, hämähäkin seittejä tai tuholaisia. Ruoan jäämät ja/tai rasva peittävät osittain yhden tai useita polttimia. Poltinta ei ole asennettu oikein venttiiliin. Kova tuuli Vähän kaasua Tarkasta kaasupullo ja vaihda, jos tyhjä. Tarkasta liittimet ja säädin. Tarkasta kaikkien aukkojen mahdolliset esteet. Tarkasta kaasupullo ja vaihda, jos tyhjä. Puhdista poltin. Polta grilliä täydellä teholla noin 15 minuuttia. Puhdista poltin. Puhdista poltin. Irrota poltin ja asenna uudelleen. Käännä grillin etupuoli tuuleen päin ja käytä suurinta tehoa. Vaihda kaasupullo.

17 Vianetsintä Ongelma Mahdollinen syy Korjaus Liekehtimistä Rasvapalo Flashback, liekit palavat polttimen päässä. Rasvaa kertynyt liekinvaimentimiin tai polttimiin. Grillattava ruoka-aine on erittäin rasvaista. Liian suuri grillauslämpötila. Polttimiin/niiden ympärille tai rasvakuppiin on kertynyt liikaa rasvaa. Poltin on tukossa. Puhdista grilli. Poista näkyvä rasva. Pienennä lämpötilaa. Sulje paineensäätimen venttiili ja grillin säätimet. Pidä kansi kiinni ja odota, kunnes grilli on jäähtynyt. Puhdista grillin kaikki osat. Poista ja puhdista poltin. Kuluttajapalvelu/osat/reklamaatiot TuotteellaonSuomenkuluttajansuojalainmukainenreklamaatio-oikeus. Tuotteenja materiaalien laatuavalvotaanja testataansäännöllisestitehtaalla. Jos pakkauksestapuuttuukuitenkinosiatai tuoteonvioittunut, otayhteysmyyjääntaikuluttajapalveluun, jonkayhteystiedotovatalla. Takuuei korvaavikoja, joidensyynäonväärinkäyttö, puutteellinenhoitoja huoltotaituotteen muuttaminen. Vioittuneistaosista, jotkaeivätole tuotteenviansyynä, laskutetaanhinnastonmukainenhinta + rahtija käsittelymaksu. Jos tarvitset osiatai haluat esittääreklamaation, ota yhteys myyjääntai kuluttajapalveluun: Nordic Season Products AS NO-2013 Skjetten, Norge Sähköposti: Puh.: (toimistoaika arkisin) Reklamaationyhteydessäonesitettäväostotositeja grilliinmerkittysarjanumero.

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta 0359 2 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISU- USMÄÄRÄYSTEN NOU- DATTAMATTA JÄT- TÄMINEN VOI JOHTAA HALLITSEMATTOMAAN TULIPALOON

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Käsikirjan kuvat eivät ole mittakaavassa. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. VARNING Malli K30-3/GG080 Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön.

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. METEOR Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli METEOR GG251600 HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ Revised December 2015

Lisätiedot

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin 0359 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISUUSMÄÄRÄYSTEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN VOI VUOTOTESTI - Sekoita kaksi osaa astianpesuainetta

Lisätiedot

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504 FI NS120504 KINGSTON Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12218-2007 FIN AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivikaasugrillille art.no 12218 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

KINGSTON. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! KINGSTON Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet KINGSTON NS120504! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

12435-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12435 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

CURTIS. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA.

CURTIS. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli Curtis GG 201414 CURTIS! HUOMAA: LUE OHJEKIRJAN VUODONTESTAUSOSA JA TEE TESTI LUE OHJEKIRJA JA PEREHDY TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÖÖNOTTOA.! VAROITUS: Sytytä

Lisätiedot

CUBA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

CUBA. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CUBA GG30400 CUBA SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten. HUOM:

Lisätiedot

12297 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12297 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

CHICAGO. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

CHICAGO. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN CHICAGO Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli CHICAGO GG201566 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay

Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen kaasugrillin asennusta ja käyttöä. Varoitukset: Lue käyttöopas huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa. Jos ohjeita

Lisätiedot

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN.

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. GRANDE GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. TURVALLISUUSOHJEET! TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA! Kun käytät

Lisätiedot

Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM

Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM Crux Lite TM Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM Canister mounted stove for outdoor use EN FR DE NL DK SWE NO FI IT ES PT PL CZ OPTIMUS clever COOKING SINCE 1899 RU Figure [1] Figure [2] Figure

Lisätiedot

SMÖGEN. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG215024-2 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

SMÖGEN. ! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY. Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG215024-2 VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! SMÖGEN Grilli, kokoamis- ja käyttöohjeet SMÖGEN KG504-! Ennen kuin alat koota grilliä: PEREHDY HUOLELLISESTI TURVALLISUUSOHJEISIIN JA! VAROITUKSIIN ENNEN KUIN OTAT GRILLIN KÄYTTÖÖN. SUOMI!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

Lisätiedot

Asennusohjeet kaasugrilliin. Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D

Asennusohjeet kaasugrilliin. Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D Asennusohjeet kaasugrilliin Malli: KYQ-7330D, 7340D, 7350D Varoitus Näiden ohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa tulipaloon tai laitteen räjähdykseen. Käyttäjän vastuulla on tarkastaa, että grilli on oikein

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG301402 Revised October 2015! HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA! VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.!

Lisätiedot

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset.

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset. Käyttöohjeet // Tuotteen esittely Comfi Cask on käsin valmistettu monikäyttöinen polttotynnyri! Se on terassilla, pihalla tai mökillä palavaa elävää tulta, joka lämmittää, luo viihtyisän tunnelman ja

Lisätiedot

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 40 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Suomi Ruohon- ja lehtienkeräimien

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI FI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Meteor GG501702 6+1 Black EDITION! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset

Lisätiedot

Emolevyn kannen poistaminen

Emolevyn kannen poistaminen Aiemmin asennetut muisti- ja liitäntäkortit voidaan helposti poistaa seuraavilla sivuilla olevien ohjeiden mukaisesti. 1 Katkaise tulostimen virta. 2 Irrota virtajohto. 3 Irrota rinnakkais- tai Ethernet-kaapeli

Lisätiedot

Hierova kylpyamme Monte 62105 ASENNUSOPAS HIEROVA KYLPYAMME KÄYTTÖOHJE MALLI: MONTE 62105 Hyvä käyttäjä: Kiitos, että valitsit BATHLIFE kylpyammeen. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen AX950 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen Kenwood-lisälaitteen käyttämistä Lue nämä ohjeet huolella ja säilytä ne myöhempää tarvetta varten. Poista pakkauksen

Lisätiedot

STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. FI SUOMI TURVAOHJEET 1. Älä anna sellaisten henkilöiden

Lisätiedot

BIBIONE. Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ.

BIBIONE. Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. BIBIONE Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS! Grilliä ei saa käyttää sisätiloissa vain ulkokäyttöön.

Lisätiedot

HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Huntington FI GG501715 High class 4+1! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Melbourne 4B FI GG401717! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset tiedot...4

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

SCdefault. 900 Asennusohje

SCdefault. 900 Asennusohje SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Sport-alusta MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 12

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 12255 FIN 08/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Käyttö-jaasennusohjeet FDL654 FDL954 Liesikupu SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Valmistajaeiole vastuussa virheellisestä taiväärästä asennuksesta aiheutuneista vahingoista. Vähimmäisturvaetäisyyskeittotasonjaliesikuvun

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

Katolle asennettu GSM-antenni

Katolle asennettu GSM-antenni Ohje nro Versio Osa nro 30660777 1.0 Katolle asennettu GSM-antenni Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0800872 A0000214 A0000177 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit

Lisätiedot

Flame Tower -terassilämmitin

Flame Tower -terassilämmitin Flame Tower -terassilämmitin ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET HUOM! Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Laite tulee asentaa asennusohjeiden mukaisesti ottaen huomioon lait ja asetukset. Laitteen käyttö

Lisätiedot

12750-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12750 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

80IO KÄYTTÖOHJE TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA. Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Kelluva pinnanpuhdistin

80IO KÄYTTÖOHJE TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA. Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Kelluva pinnanpuhdistin KÄYTTÖOHJE TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Kelluva pinnanpuhdistin 80IO Varoitukset...51 Osat...52 Koukun asentaminen EASY SET

Lisätiedot

Elektra V ... 13 ... 7... 9 GB... 11 NO ... 21 ... 15 ... 17 DE... 19 PL ... 23 ... 27 ... 25

Elektra V ... 13 ... 7... 9 GB... 11 NO ... 21 ... 15 ... 17 DE... 19 PL ... 23 ... 27 ... 25 SE... 7... 9 GB... 11 NO FR... 13 RU... 15... 17 DE... 19 PL FI... 21 NL... 23 ES... 25 IT... 27 ELV3333, ELV3344, ELV5333, ELV6344 375 300 340 min 300 mm c-c 277 24 9 16 min 300 mm min 500 mm Fig. 1 10

Lisätiedot

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

Malli Premium 51 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN

Malli Premium 51 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN Malli Premium 51 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TULEVAA TARVETTA VARTEN KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. SEURAA KAIKKIA

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN FI TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET JA KUVAUKSET ENNEN KUIN KÄYTÄT LAITETTA. TEE VAIHEET OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. ÄLÄ KOSKAAN ANNA LASTEN KÄYTTÄÄ LAITETTA. Varoituksia:

Lisätiedot

Saab 9-3 CV M04-, 4D/5D M06-

Saab 9-3 CV M04-, 4D/5D M06- SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Sport-alusta Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 55

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare.

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare. INFRAVARMER FOR UTE OG INNENDØRS BRUK INFRAVÄRMARE FÖR ANVÄNDNING UTOM- OCH INOMHUS INFRAVARMER TIL UDENDØRS OG INDENDØRS BRUG INFRAPUNALÄMMITIN ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN NO: TEKNISK BESKRIVELSE & BRUKSANVISNING

Lisätiedot

12502 FIN - 2007 AM Käyttöohjeet sähkögrillille 12502 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE Wine4U Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE ESITTELY Onneksi olkoon Wine4U -viininannostelulaitteen hankinnasta. Wine4U on ammattikäyttöön suunniteltu laite, jonka tarkoituksena on pidentään viinin nautinta-aikaa

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS KASO KASSAKAAPIN E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO E1-100 SAFE SERIES K-03 INSTRUCTIONS Kaso Oy Lyhtytie 2, PO Box 27, FI-00751 Helsinki, Finland telephone +358 10 271 3700, fax +358 9 386 0021 sales@kaso.fi,

Lisätiedot

12271-2007 SWE /JA Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12271 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, ota selvää paikallisilta viranomaisilta, tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

DENISON. Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ.

DENISON. Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. DENISON Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS! Grilliä ei saa käyttää sisätiloissa vain ulkokäyttöön.

Lisätiedot

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet Form No. 3416-605 Rev A Turvakehikkosarja Groundsmaster 4500/4700/ -sarjan tai Reelmaster 7000 -sarjan ajoyksikkö, jossa on kaksipylväisen kaatumissuojausjärjestelmän Mallinro: 136-2030 Asennusohjeet VAARA

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Yhdennetty puhelin. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22

Installation instructions, accessories. Yhdennetty puhelin. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 Installation instructions, accessories Ohje nro 30664283 Versio 1.0 Osa nro Yhdennetty puhelin Volvo Car Corporation Yhdennetty puhelin- 30664283 - V1.0 Sivu 1 / 22 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0801178

Lisätiedot

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 Asennus- ja käyttöohjeet (Rev. November 2012) 4149933, 4149936, 4149939 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä...3 2. Laitteen osat ja rakenne...3 2.1. Rakenne...4 3. Asennus...5

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet KAASUPARILA OFTG 40B OFTG 40BLC OFTG 60B OFTG 60BLC Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 SÄÄTÖ TOISELLE KAASUTYYPILLE... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 2 VIALLISTEN

Lisätiedot

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS. Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS. Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN 0 Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön!

Lisätiedot

QUATRO BLACK KAASUGRILLI

QUATRO BLACK KAASUGRILLI QUATRO BLACK KAASUGRILLI TURVALLISUUS-, HOITO-, KÄYTTÖ JA KOKOAMISOHJEET OMAN TURVALLISUUTESI VUOKSI Jos tunnet kaasun hajua: 1. Sulje välittömästi kaasupullon venttiili. 2. Sammuta kaikki liekit. 3. Avaa

Lisätiedot

VAROITUS: Vältä sähköiskuja. Älä upota grilliä tai sen muita osia veteen tai muuhun nesteeseen, kun grilli on kytketty sähköverkkoon.

VAROITUS: Vältä sähköiskuja. Älä upota grilliä tai sen muita osia veteen tai muuhun nesteeseen, kun grilli on kytketty sähköverkkoon. STANLEY DELUXE IPX4 Stanley deluxe sähkögrilli EG201501-02 KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET! VAROITUS: Vältä sähköiskuja. Älä upota grilliä tai sen muita osia veteen tai muuhun nesteeseen, kun grilli on kytketty

Lisätiedot

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennusohje 1. Asennuspohjan valinta Laite painaa noin 30 kg. Seinäkiinnitystä varten Retrojasson takaseinässä on kaksi reikää. Kiinnitykseen käytetään

Lisätiedot

Huolto-opas Kuivausrumpu

Huolto-opas Kuivausrumpu Huolto-opas Kuivausrumpu T5190LE Malli N1190.. Alkuperäiset ohjeet 438 9098-10/FI 2015.09.11 Sisältö Sisältö 1 Merkinnät...5 2 Yleistä...5 3 Huolto...6 3.1 Puhdista nukkasuodattimet...6 3.2 Erikoissuodatin...6

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT AF21/AG21 Sähkömoottorit KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTO AF21/AG21 - IS - 10530-3 - FI TURVALLISUUSOHJEET - KONEET : sähkö-, paineilma-, bensiini- tai dieselkäyttöiset. - SYMBOLIT

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t Huomio: Lue tämä käyttöohje ennen ketjuviputaljan käyttöönottoa. Sisällys 1. Esipuhe 2. Erittely 3. Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön! Tärkeää: lue käyttöohjeet ennen kuin käytät tuotetta. Noudata

Lisätiedot

Terrassimarkiisi Nordic Light FA40 Asennus Käyttö Puhdistus ASENNUS KÄYTTÖ PUHDISTUS. Terassimarkiisi Nordic Light FA40

Terrassimarkiisi Nordic Light FA40 Asennus Käyttö Puhdistus ASENNUS KÄYTTÖ PUHDISTUS. Terassimarkiisi Nordic Light FA40 ASENNUS KÄYTTÖ PUHDISTUS Terassimarkiisi Varmista, että pinta, johon kiinnität markiisin, on riittävän tukeva. Laho puu, rapautunut rappaus tai tiili ja ohuet paneelit eivät sovellu kiinnityspinnaksi.

Lisätiedot

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design)

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) Installation instructions, accessories Ohje nro 31399510 Versio 1.0 Osa nro 31260698 Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) IMG-378205 Volvo Car Corporation Sähkötoiminen moottorinlämmitin,

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI

ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI FI ASENNUS, KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJEET KAASUGRILLI Meteor GG501701 4B Black EDITION! LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! Sisällysluettelo VAROITUKSET...3 Tekniset

Lisätiedot

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTOOPAS

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTOOPAS KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTOOPAS Malli NO.K06BHED GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN Pidä käyttöohjeet tallessa 0 tulevaa käyttöä varten Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä

Lisätiedot

FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte

FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Lämpöpuhallin TÄRKEÄÄ - Lue käyttöohje huolella läpi ennen lämpöpuhaltimen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP PAVILION ELITE M9000 http://fi.yourpdfguides.com/dref/856406

Käyttöoppaasi. HP PAVILION ELITE M9000 http://fi.yourpdfguides.com/dref/856406 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP PAVILION ELITE M9000. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP PAVILION ELITE M9000 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ KÄYTTÖOHJEET DAR0480 Sisällysluettelo. Takuu sivu 1 Turvallisuusohjeet sivu 2 Käyttöohjeet sivu 3-4 Hoito ja huolto sivu 5 Säilytys sivu 6 Vianetsintä sivu 7 Osaluettelo/ tekniset

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472 LEIVÄNPAAHDIN METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A 4560470, 4560472 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 04.04.2012 04.04.2012 Leivänpaahdin METOS Tempo SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN 0 FI TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET JA KUVAUKSET ENNEN KUIN KÄYTÄT LAITETTA. TEE VAIHEET OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. ÄLÄ KOSKAAN ANNA LASTEN KÄYTTÄÄ LAITETTA.

Lisätiedot

HOO B00 - B01 HOO B20 - B24

HOO B00 - B01 HOO B20 - B24 31833137.fm Page 1 Friday, July 9, 2004 2:37 PM ITALLATIOBLAD Minsta tillåtna avstånd från olika typer av spisar: 65 cm (elektrisk spis), 75 cm (gasspis, gasolspis eller koleldad spis). Följ givna anvisningar

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W ASENNUSOPAS Koristepaneeli BYCQ40D7W BYCQ40D7WW 4 9 8 7 4 6 4 4 4 4 4 4+6 a g a c e f d g g h 6 mm 6 4 8 7 9 4 6 BYCQ40D7W Koristepaneeli BYCQ40D7WW Asennusopas Englanninkielinen teksti on alkuperäinen

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Käyttöohje 100909 Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Laitteen edessä olevan suojaritilän tarkoitus on estää palovammojen syntyminen eikä sitä saa poistaa pysyvästi. E FIN TURVALLISUUSOHJEET: 1.

Lisätiedot

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW LISÄVARUSTEVASTUKSEN ASENNUSOHJE KAUKORA OY Kaukora Oy 2015 Jäspi kattilavastus 6kW Asentajan ohje 2 Sisällysluettelo 1 Tärkeää 4 Turvallisuustiedot 4 Sähköasennukset 4 2 Takuuehdot

Lisätiedot

Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella.

Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella. JBL CristalProfi e701, e901, e1501 greenline Turvallisuusohjeet: Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella. Laitteen magneettikenttä saattaa vaikuttaa

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia

Matkustamon pistorasia Ohje nro Versio Osa nro 30664329 1.0 Matkustamon pistorasia M3603136 Sivu 1 / 9 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 M8703902 Sivu 2 / 9 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset

Lisätiedot

LAKESIDE KG Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN!

LAKESIDE KG Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! FI KG201445 LAKESIDE Lakeside pikknikigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Terassilämmitin 96 cm

Terassilämmitin 96 cm Terassilämmitin 96 cm ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET HUOM! Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Laite tulee asentaa asennusohjeiden mukaisesti ottaen huomioon lait ja asetukset. Laitteen käyttö sisätiloissa

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

HELMI - KÄYTTÖOHJE 1. TUOTTEEN KUVAUS 2. TUOTTEEN KÄYTTÖTARKOITUS 3. TÄRKEÄÄ 4. TURVALLISUUS 5. TAKUU 6. TARVITTAVAT TYÖKALUT

HELMI - KÄYTTÖOHJE 1. TUOTTEEN KUVAUS 2. TUOTTEEN KÄYTTÖTARKOITUS 3. TÄRKEÄÄ 4. TURVALLISUUS 5. TAKUU 6. TARVITTAVAT TYÖKALUT HELMI - KÄYTTÖOHJE 1. TUOTTEEN KUVAUS 1.1. Helmi on lasten ja nuorten monipuolisesti säätyvä istuinjärjestelmä, jolla saavutetaan yksilöllisesti tuettu istuma- asento. Tuotteen perustana on istuin ja selkänoja,

Lisätiedot