KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA. 20.3.2009 kello 10.00-11.33. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Porsanger Veikko, puheenjohtaja Länsman Inger, varapuheenjohtaja Manninen Terttu Guttorm Urho Lohi Juha Länsman Vieno Somby Uula P. Läsnä Poissa MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Heikki Niittyvuopio, esittelijä Raimo Länsman, sihteeri Esko Aikio, tulkki Raimo Hekkanen, Kh edustaja LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 20 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) 21 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Päätös: Hyväksytty Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Inger Länsman ja Terttu Manninen Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Veikko Porsanger Raimo Länsman Paikka ja pvm Virka-asema

2 Utsjoen kunta 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 22 Esitys: Hyväksytään kokouskutsun mukainen työjärjestys Muissa asioissa otetaan käsiteltäväksi kehitys- ja elinkeinopäällikön viran kelpoisuusehdot. Päätös: Hyväksytty.

3 Utsjoen kunta 3 Elinkeinosihteerin paikan täyttäminen Kh Elinkeinosihteerin tehtäviin kuuluvat elinkeino- ja maaseutuhallinnon toimistotehtävät, asiakasneuvonta, hankehallinnointi, tehtäväalueeseen kuuluva asiakaspalvelu, matkailuneuvonnan tehtävät kesä-syyskuun aikana, porotaloushallinnon tukiasioiden hoito sekä yritysneuvonta. Elinkeinosihteeriltä edellytetään alueen matkailun ja peruselinkeinojen tuntemusta. Vaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus, yritystalouden osaaminen, toimistotyökokemus ja tietotekniikan hallinta. Saamenkielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi. Työ olisi kokoaikainen. Toimi olisi määräaikainen saakka. Elinkeinosihteerin tulisi aloittaa työt mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään Elinkeinotoimen talousarviossa on määrärahaesitys elinkeinosihteerin palkkaamiseksi. Elinkeinotoimi hakee lupaa toimen täyttämiseen. Valmisteli: maaseutusihteeri Valmistelijan esitys: Kunnanhallitus antaa täyttöluvan määräaikaisen elinkeinosihteerin toimen täyttöön. Elinkeinotoimessa on tarkoitus suorittaa uudelleenorganisointi vuoden 2009 alkupuolella. Ehdotus: Kunnanhallitus myöntää täyttöluvan elinkeinosihteerin toimeen toukokuun 2009 loppuun saakka. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin Elinkeinotoimen talousarviossa on määrärahavaraus työntekijän Elink.ltk 7 palkkaamiseen. Elinkeinosihteeri on palkattu työhön viranomaispäätöksellä saakka. Elinkeinosihteerin työpanosta tarvitaan elinkeinolautakunnan ja sen alaisena olevan elinkeinotoimen uudelleenjärjestelyssä koko aikaisesti elinkeinotoimistossa. Esitys: Haetaan kunnanhallitukselta elinkeinosihteerin toimen täyttölupa määräaikaisena saakka. Sen jälkeen, kun täyttölupa on saatu elinkeinolautakunta täyttää määräaikaisen elinkeinosihteerin toimen paikan ajalle Päätös: Hyväksytään.

4 Utsjoen kunta 4 Elinkeinosihteerin paikan täyttäminen Kh Elinkeinotoimen henkilöjärjestelyihin liittyy useita ratkaisemattomia tekijöitä. Niitä ovat mm. epävarmuus valtion osuudesta yhteispalvelupisteen rahoittamiseen sekä nykyisen viranhaltijan palvelusuhteen päättyminen. Ehdotus: Kunnanhallitus antaa luvan elinkeinosihteerin toimen täyttämiselle saakka. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin Elink.ltk 23 Elinkeinosihteerin palkkaukseen on määrärahavaraus elinkeinotoimen jo hyväksytyssä talousarviossa koko vuodelle Selostus elinkeinosihteerin paikan täyttämiseen liittyvistä asioista annetaan kokouksessa. Esitys: Kunnanhallitus on antanut täyttöluvan elinkeinosihteerin toimelle saakka. Elinkeinolautakunta täyttää määräaikaisen elinkeinosihteerin toimen paikan ajalle niin, että valinnan tekevät lautakunnan puheenjohtaja ja elinkeinotoimen hallintopäällikkö. Päätös: Hyväksytty.

5 Utsjoen kunta 5 Panoraamareittisuunnitelma Elink.ltk Laaditaan kunnan kehittämissuunnitelman ja vahvistetun yleiskaavan tavoitteiden mukainen ulkoilureittisuunnitelma Tenojokilaaksoon välille Karigasniemi- Utsjoki- Nuorgam. Suunnittelussa perustana on vahvistetut Kaldoaivin ja Paistunturin erämaa-alueen hoito- ja käyttösuunnitelmat. Laaditaan arviointi ulkoilureitin vaikutuksesta luonnonoloihin, ympäristöön, poronhoitoon ja saamelaiskulttuuriin. Tässä työssä erityisesti huomioidaan hankesuunnitelman alueen nelikenttäanalyysin eri tekijät. Hankkeella käynnistetään ulkoilureittien rakentaminen taajama- ja rajakauppakylissä tässä hankesuunnitelmassa olevien toimenpiteiden mukaisesti. Hankkeella pyritään parantamaan ulkoilu-, luontomatkailu- ja retkeilymahdollisuuksia sekä lisäämään kunnan vetovoimaa laadukkaana asuinympäristönä. Lisäksi tavoitteena on kehittää vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia ja parantaa asukkaiden viihtyvyyttä ja elämänlaatua. Ulkoilun palvelurakenteiden vähyys rajoittaa seudun ympärivuotisen matkailun kehittämistä sekä alueen käyttöä virkistysalueena. Tavoitteena on vetovoimainen koko vuoden kiehtova Utsjoki, rakentamalla Luonto- ja kulttuuripolkuja Karigasniemi-Nuorgam välille. Tavoitteena on jatkaa alueen lyhyttä matkailusesonkia, joka on nykyisin kohdistunut lähinnä kesäaikaan. Tavoitteena on, että hyvin merkityt ja hoidetut reitit ohjaavat kulkua tehokkaasti ja siten vähentävät maaston turhaa kulumista ja estävät tunturialueen herkän luonnon roskaantumista. Hankkeella luodaan hyvät ulkoilu- ja liikuntapalvelut kattavasti koko kunnan alueelle. Se parantaa paikallisväestön ulkoilumahdollisuuksia ja lisää asumisviihtyisyyttä kylillä. Esitys: Esitetään kunnanhallitukselle panoraamareittiä koskevan esiselvityshankkeen käynnistämistä. Hakijana on Utsjoen kunta. Hankkeen kokonaiskustannukset euroa. Yksityisrahoitus 8000 euroa, josta vastikkeeton suoritus 6000 euroa ja rahana 2000 euroa. Kunnan nettorahoitus euroa. Päätös: Hyväksytään.

6 Utsjoen kunta 6 Panoraamareittisuunnitelma Kh 120 Elinkeinotoimelta edellytetään ko. hankkeen hankesuunnitelmaa. Ehdotus: 1. Kunnanhallitus antaa luvan elinkeinotoimelle luvan käynnistää panoraamareitin esiselvityshanke, mikäli hankkeelle saadaan myönteinen rahoituspäätös. 2. Kunnanhallitus edellyttää, että hanke rahoitetaan elinkeinotoimen vuoden 2009 talousarvioon varatuista hankemäärärahoista. Päätös: Rauna Guttorm palasi kokoukseen klo asian esittelyn aikana. Rauna Guttorm esitti, että hanketta ei Karigasniemi Utsjoki osalta käynnistetä. Reitillä on vaikutusta alueen metsästys- ja elinkeinotoimintaan eikä maanomistajia ole kuultu asiasta. Ilmari Tapiola ja Elle Aikio kannattivat Rauna Guttormin esitystä. Panoraamahankkeen sijasta pitäisi kehittää lähialuereittejä. Marjatta Kordelin esitti, että hanke käynnistetään Utsjoki Nuorgam osalta. Ilmari Tapiola esitti, että hanketta ei käynnistetä ollenkaan. Kädennostoäänestyksen perusteella kunnanhallitus päätti, että hanke käynnistetään Utsjoki Nuorgam reitin osalta sekä suunnitellaan Karigasniemen lähialuereitti. Toimeksi: elinkeinotoimi Elink.ltk Kokouksessa esitellään hanketta koskeva rahoitushakemus. Liite N:o 1. Esitys: Hankesuunnitelma laaditaan kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti. Panoraamareittisuunnittelua koskevaan esiselvityshankkeeseen haetaan rahoitusta Pohjoisimman Leader ry:n kautta kunnanhallituksen päätöksen perusteiden mukaisesti. Elinkeinolautakunta viittaa alla olevaan kunnanhallituksen aikaisempaan oikaisupäätökseen koskien panoraamareitin suunnittelua

7 Utsjoen kunta 7 Panoraamareittisuunnitelma Kh 166 Utsjoen kehittämissuunnitelmassa on esitetty ulkoilureitin sijoittamista Tenojoki-varteen välillä Karigasniemi- Utsjoki- Nuorgam. Kehittämissuunnitelma on hyväksytty valtuustossa , johon kyseinen reitti sisältyy. Utsjoen kunnanhallitus antaessaan lausunnon Kaldoaivin erämaa-alueen hoito- ja käyttösuunnitelmasta on toiminut valtuuston tahdon vastaisesti, koska lausunto on ristiriidassa Utsjoen kunnanvaltuuston tehdyn kehittämissuunnitelman hyväksymispäätöksen kanssa. Lapin maakuntakaavassa reitistä on maininta. Sen mukaan tulee tehdä selvitys reitin vaikutuksesta poronhoitoon ja luonnonoloihin. Panoraamareitin selvitystyö ja neuvottelut Metsähallituksen kanssa kunnassa ovat käynnistymässä. Samanaikaisesti tehdään tarvekartoitus ja reitin vaikutusten arviointi poronhoitoon ja luonnonoloihin reitille Karigasniemi- Utsjoki. Jotta valtuuston tahto Utsjoen kunnan kehittämiseksi toteutuisi, pyydämme, että Utsjoen kunnanhallitus tarkentaa päätöstään asiassa ja sisällyttää vaellusreitin suunnittelun ja rakentamisen myös Utsjoen ja Nuorgamin välille erämaa-alueen ja yksityismaiden väliin valtuuston vahvistaman kehittämissuunnitelman mukaisesti. Keskustan Nuorgamin paikallisyhdistys on osoittanut Utsjoen kunnanhallitukselle yllä olevan sisältöisen kirjeen. Utsjoen kunnanvaltuusto on :ssä 50 hyväksynyt Tenonlaakson kehittämissuunnitelman. Kehittämissuunnitelma 2020 sisältää sivulla 73 (sivusta jäljennös kokouksen oheismateriaalina), kohta reitistöihin liittyvät toimenpiteet, alakohdassa 5, patikkareitin Nuorgam- Utsjoki- Karigasniemi. Valmisteli: elinkeinoasiamies Valmistelijan esitys: Kunnanhallitus toteaa, että patikkareitti Nuorgam- Utsjoki-Karigasniemi kuuluu kehittämissuunnitelman kokonaisuuteen ja patikkareittiosuus Nuorgam- Utsjoki sijoitetaan Kaldoaivin erämaaalueen ulkopuolelle, jolloin rahoitus ja toteutus on todennäköisempää. Kunnanhallitus toteaa, että kyseinen Nuorgam-Utsjoki reittiosuus on mukana laadittaessa reitin vaikutusarviointia poronhoitoon ja luonnonarvoihin.

8 Utsjoen kunta 8 Panoraamareittisuunnitelma 166 Ehdotus: Kunnanhallitus toteaa, että kunta jatkaa kehittämissuunnitelmassa 2020 sekä maakuntakaavassa merkityn Nuorgam-Utsjoki-Karigasniemi ulkoilureitin suunnittelua. Päätös: Ilmari Tapiola esitti, että kunnanhallitus ei hyväksy Panoraamareitin suunnittelua ja toteuttamista. Tapiola esitti lisäksi, että kunnanhallitus ryhtyy suunnittelemaan Luomusjärven lentokentän rakentamista sekä Karigasniemen Ailiggaan laskettelurinteen rakentamista. Samuel Paltto kannatti Ilmari Tapiolan esitystä. Kati Eriksen esitti, että kunta ei jatka Panoraamareitin suunnittelua vaan keskittyy lähialueen reittien suunnitteluun. Kati Eriksenin esitystä ei kannatettu. Koska kokouksessa oli tehty esittelijän esityksestä poikkeava kannatettu esitys, suoritettiin nimenhuutoäänestys, jossa JAA oli esittelijän esitys ja EI Ilmari Tapiolan kannatettu esitys. Äänestysjärjestys hyväksyttiin. Ääniä annettiin yhteensä 7 kpl, jossa JAA ääniä 4 kpl (Antti Katekeetta, Esko Härkönen, Kati Kannisto, Tarja Halonen), EI ääniä 2 kpl (Ilmari Tapiola, Samuel Paltto) ja 1 kpl tyhjää (Kati Eriksen). Äänestyksen perusteella kunnanhallituksen ehdotus hyväksyttiin. Tiedoksi: Keskustan Nuorgamin paikallisyhdistys Elink.ltk Päätös: Edellä olevaan viitaten elinkeinolautakunta pyytää kunnanhallitusta käsittelemään uudestaan panoraamareitin suunnittelua koskien Karigasniemi- Utsjoki väliä ja korjaamaan päätöstä vastaaman maakuntakaavan ja Utsjoen kehittämissuunnitelman mukaiseksi. Lautakunta pitää panoraamareittihanketta erittäin merkittävänä yritystoimintaa edistävänä toimintaympäristöhankkeena. Panoraamareitti-ideaan ovat myös yrittäjät suunnittelemassa omia yrityshankkeita. Nämä jäävät toteutumatta, jos panoraamareittiä ei toteuteta alkuperäisessä muodossa.

9 Utsjoen kunta 9 Elinkeinotoimen johtosääntö Elink.ltk Elinkeinolautakunnan organisaatiouudistus ja elinkeinotoimen kehittämisen muutostarpeet edellyttävät lautakunnan johtosäännön muuttamista. Toiminta-ajatusta on syytä tarkentaa vastamaan uusia haasteita, jossa myös tarkasti määritellään toimintaympäristö sekä sen muutokset ja sidosryhmät sekä niiden yhteys elinkeinotoimeen. Tässä yhteydessä on syytä myös arvioida elinkeinotoimen yhtiöittäminen, mutta silloin maaseutuviranomaisen tehtävät jäävät elinkeinoyhtiön toiminnan ulkopuolelle. Elinkeinotoimen henkilöstöresurssia on lisättävä ja työvastuut selkeästi määriteltävä johtosäännössä. Johtosäännössä viranhaltijoiksi elinkeinotoimessa nimetään elinkeinopäällikkö ja elinkeinosihteeri sekä määrätään toimenkuvat ja viranhaltijan kelpoisuusehdot. Elinkeinotoimen kanslistin palvelut hoidetaan kunnantoimistoon suunnitellun yhteispalvelupisteen kautta erityisesti viranomaistehtävissä. Lautakunnalta suoranaiset viranomaisen tehtävät ovat siirtyneet lautakunnan alaisille viranhaltijoille maaseutusihteerille ja elinkeinosihteerille. Elinkeinosihteeri toimii maaseutusihteerin poissa ollessa hänen sijaisena ja hoitaa silloin elinkeinotoimen päällikön tehtäviä. Elinkeinolautakunnan voimassaoleva johtosääntö oheismateriaalina N:o 7. Esitys: Edellä olevan perusteiden mukaisesti kokouksessa esitetään luonnos elinkeinotoimen johtosäännöksi ja keskustelu jälkeen asia siirretään edelleen valmisteltavaksi ja seuraavaan kokoukseen päätettäväksi. Esitys sisältää myös elinkeinotoimen organisaation uudistetun toimintamallin. Päätös: Hyväksytään, seuraavilla muutoksilla ja valmis elinkeinotoimen johtosääntö toimitetaan seuraavaan elinkeinolautakunnan kokoukseen. Lisäykset: Tarkennetaan mitä ovat saamelaiselinkeinot. Kohtaan 4.1 lisätään, että elinkeinopäällikkö on mukana kunnan osake- ja kehittämisyhtiöiden hallinnossa. Kohtaan 5. esittelijän muutos, muutetaan lautakunnan tehtäviksi.

10 Utsjoen kunta 10 Elinkeinotoimen johtosääntö Elink.ltk Johtosäännön muutosesitys kokousaineiston liitteenä N:o 2. Esitys: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi Elinkeinolautakunnan johtosäännön muutos kokousaineiston liitteenä liitemateriaalin mukaisesti. Johtosäännön muutosesitys liitteenä N:o 2. Lisäksi lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi, että elinkeinoasiamiehen virka lakkautetaan ja tilalle perustetaan kehitys- ja elinkeinopäällikön virka, toimii elinkeinotoimen hallintopäällikkönä. Lisäksi lautakunta esittää, että tältä osin muutetaan myös kunnan hallintosääntö vastaamaan elinkeinolautakunnan johtosääntöä. Päätös: Hyväksytty.

11 Utsjoen kunta 11 Talouden elvytyshanke-esitykset Lapin liitolle 26 Lapin liitto on lähettänyt valmistelupyynnön hanke-esityksien tekemiseksi Lapin maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelmaan ja talouden elvytysohjelmiin. Toteuttamisvalmiit esitykset tulee toimittaa Lapin liittoon mennessä. Lapin maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelmaan liittyvät esitykset tulee toimittaa Lapin liittoon mennessä. Lapin liiton valmistelupyyntö kokousaineiston oheismateriaalina Liite N:o 3. Esitys: Alustavan selvityksen mukaan käytetty Paana 225- latukone, ajettu 4500 tuntia, koneena 115 hv- Ivego dieselmoottori maksaa varusteineen euroa, alv 0. Hankintaan sisällytetään myös kuljetusperäkärry. Perustelut lisäesitykseen: Latukone hankitaan yritystoiminnan toimintaedellytysten turvaamiseksi. Yrittäjät ovat sitoutuneet perustamaan latupoolin, joka vastaa panoraama- ja kylien lähilatujen avaamisesta ja ylläpidosta sekä niistä syntyvistä kaikista kustannuksista myös latukoneen huollosta ja kunnossapidosta. Latupooli jatkossa vastaa kaikista latukoneiden ja laitteiden hankinnoista. Panoraama- ja kylien lähiladut yhdistetään kunnan ylläpitämiin valaistuihin latuihin, joten yrittäjien latupoolihanke parantaa myös kuntalaisten liikuntapalveluja. Lautakunta tekee esityksen panoraama- ja lähireittihankkeeseen liittyvän latukoneen hankkimiseksi lisälaitteineen ja jättää hankinnasta esityksen Lapin liittoon mennessä Lisäesitys: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi elinkeinotoimelle investointeihin latukoneen ja kuljetuskärryn hankkimiseksi lisätalousarvioon euroa alv 0%. Verollisena kustannukset yhteensä euroa., johon haetaan elvytysohjelmasta Lapin liitolta 50 % avustus, hankkeesta nettokustannukset euroa. Päätös: Hyväksyttiin lisäyksellä, että panoraamareitin esiselvityshankkeeseen haetaan rahoitusta myös Lapin liiton elvytysohjelmasta mennessä.

12 Utsjoen kunta 12 Kalaharrin avustushakemus 27 Harri Matikainen on sähköpostitse pyytänyt matka- avustusta osallistumiseksi Helsingin messukeskuksessa pidettäviin messuille Hän on messuilla lupautunut pitämään yhteensä kuusi esitelmää Tenon lohenkalastuksesta. Esitys: Elinkeinolautakunta tiedostaa asian merkittävyyden, mutta elinkeinotoimella ei ole määrärahavarausta ko. markkinointimatkojen avustamiseen. Markkinointiponnistuksia yhteismarkkinointiin lisätään sen jälkeen, jos elinkeinotoimi saa tarkoitusta varten lisämäärärahaa. Päätös: Hyväksytty.

13 Utsjoen kunta 13 Muut asiat 28 Muut asiat Käsitellään muut kokoukselle esitetyt kiireelliset asiat. Kehitys- ja elinkeinopäällikön viran kelpoisuusehdot Viran tai toimen kelpoisuusehdot voidaan määritellä joko johtosäännössä tai ne voidaan määritellä erikseen joko virkaa perustettaessa tai viranhakuilmoituksessa. Kehitys- ja elinkeinopäällikön kelpoisuusehdot: Hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa. Kokemus yritysneuvonnasta ja hanketoiminnasta sekä saamen kielen taito katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi. Kunnallishallinnon tuntemus ja englannin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi. Esitys: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi kehitys- ja elinkeinopäällikön viran kelpoisuusehdot Päätös: Hyväksytty.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA. 27.2.2009 kello 12.00-14.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA. 27.2.2009 kello 12.00-14.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 27.2.2009 kello 12.00-14.10

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 3 1 KOKOUSAIKA kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 3 1 KOKOUSAIKA kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 3 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 12.6.2009 kello 10.00 11.50

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 3 51 KOKOUSAIKA klo 12.00-13.50 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Elinkeinolautakunta Aika 13.12.2012 klo 11:00-12:10 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.3.2010 klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.3.2010 klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 KOKOUSAIKA klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 08.05.2018 klo 14:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 5 1. 24.9.2009 kello 10.00 11.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 5 1. 24.9.2009 kello 10.00 11.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 5 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 24.9.2009 kello 10.00 11.00

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1. Elinkeinolautakunta. Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15. Karigasniemi, kylätalo Sáivu.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1. Elinkeinolautakunta. Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15. Karigasniemi, kylätalo Sáivu. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Elinkeinolautakunta Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15 Paikka Karigasniemi, kylätalo Sáivu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 32

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2010 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2010 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2010 1 Elinkeinolautakunta Aika 30.11.2010 klo 11:00-14:00 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 58 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 59 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 07.05.2018 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Valtuusto Aika 02.04.2012 klo 10:00-12:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Valtuusto Aika 08.03.2011 klo 12:00-13:20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 15 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 / 2009 228 Kokousaika 04.05.2009 klo 17.00 18.45 (iltakoulu 18.20 18.45) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 26.11.2010 klo. 10.00 12.48. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 26.11.2010 klo. 10.00 12.48. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.4.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Valtuusto Aika 06.06.2014 klo 12:00-14:35 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 18 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2013 1 Elinkeinolautakunta Aika 04.10.2013 klo 9:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 Sivistyslautakunta 17.01.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 Puumilan Taitotalo Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2014 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2014 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2014 1 Kunnanhallitus Aika 04.04.2014 klo 10:00-13:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 4 99 KOKOUSAIKA klo 11.00-15.05 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 uusto Aika 14.01.2019 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1 Kunnanhallitus Aika 13.10.2014 klo 9:00-10:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 172 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 4 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 21.8.2009 kello 9.00 11.30

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 11.5.2007 nro 4/2007

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 11.5.2007 nro 4/2007 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Perjantai 11.5.2007 kello 13.00 14.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 4/2019 1 Elinvoimalautakunta Aika 10.06.2019 klo 15:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NRO 1/ Tarkastuslautakunnan kouluttautuminen ja käyttöön tilattava materiaali

NRO 1/ Tarkastuslautakunnan kouluttautuminen ja käyttöön tilattava materiaali Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2010 Kokousaika 16.2.2009 klo 9 14.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2013 1 Elinkeinolautakunta Aika 12.12.2013 klo 14:00-14:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

9 päättäminen 21 Saamen kielen kehittämisohjelma ja kielikeskus - 10 esiselvityshanke 22 Saamen kielikeskus Utsjoelle esiselvitys hankkeen

9 päättäminen 21 Saamen kielen kehittämisohjelma ja kielikeskus - 10 esiselvityshanke 22 Saamen kielikeskus Utsjoelle esiselvitys hankkeen Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2012 1 Elinkeinolautakunta Aika 25.05.2012 klo 11:00-13:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 16

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2013 1 Kunnanhallitus Aika 05.03.2013 klo 9:00-10:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 73 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Sivistyslautakunta Aika 05.12.2017 klo 09:00 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015 -3, KH 5.10.2015 16:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 5.10.2015 Esityslista 21/2015 -2, KH 5.10.2015 16:00 Kokousaika Maanantai 5.10.2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 12/2013 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 12/2013 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 12/2013 1 Kunnanhallitus Aika 14.11.2013 klo 11:00-11:30 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 224 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 225 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 1 1 KOKOUSAIKA klo 11.00-13.00 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2010 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2010 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2010 1 Valtuusto Aika 15.11.2010 klo 12:00-13:45 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 54 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 55 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Maanantaina 11.3.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 21.6.2010 kello 18.00 18.35 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2011

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2011 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2011 Aika: keskiviikko 24.8.2011 kello 18.00-19.35 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta

Lisätiedot

Elinkeinojaos 17.9.2015. Kunnanvirasto

Elinkeinojaos 17.9.2015. Kunnanvirasto ENONKOSKEN KUNTA Elinkeinojaos KOKOUSKUTSU 17.9.2015 Kokousaika 25.9.2015 klo 10.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 29.04.2019 klo 13:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Utsjoen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Elinkeinolautakunta Aika 22.06.2011 klo 11:00-14:20 Paikka Utsjoen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 254 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.6.2010 klo 10.00-11.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 254 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.6.2010 klo 10.00-11.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 254 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 4/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 4/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 4/2017 1 uusto Aika 11.10.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 62 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 63 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 8/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 3.11.2010 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 8/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 3.11.2010 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 8/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 42 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3 43 KUNNAN HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 44 PERUSTURVAN HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 18.06.2018 klo 10:00-11:10 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA. 15.12.2010 klo. 10.00 12.43. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA. 15.12.2010 klo. 10.00 12.43. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2011 44 Kokousaika Keskiviikko 11.05.2011 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 16/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 16/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 16/2011 1 Kunnanhallitus Aika 19.12.2011 klo 9:00-10:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 301 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 1 1 KOKOUSAIKA klo 12.00-13.20 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4 Perusturvalautakunta KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 5/2008 Kokousaika 21.05.2008 klo 14.00 16.30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Käsittellyt asiat Asia no 65 JÄRJESTÄYTYMISASIAT 2 66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 26.9.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 26. syyskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

ASIAT MULTIAN KUNTA. Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

ASIAT MULTIAN KUNTA. Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA MULTIAN KUNTA Matkailun kehittämistyöryhmä Matkailun kehittämistyöryhmän Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 ASIAT 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 12

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1 Kunnanhallitus Aika 11.11.2011 klo 8:30-9:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 262 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Elinkeinolautakunta. Aika klo 10:00-11:30. Kunnanvirasto, valtuustosali.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Elinkeinolautakunta. Aika klo 10:00-11:30. Kunnanvirasto, valtuustosali. Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2011 1 Elinkeinolautakunta Aika 17.11.2011 klo 10:00-11:30 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 60

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 4 / 2016. KOKOUSAIKA 13.4.2016 kello 19.00-20.30

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 4 / 2016. KOKOUSAIKA 13.4.2016 kello 19.00-20.30 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 4 / 2016 KOKOUSAIKA 13.4.2016 kello 19.00-20.30 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukka-sali Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 25.5.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 25.5.2010 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 11/2010 104 Kokousaika Keskiviikko 27.10.2010 klo 18.30 21.25 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 2 42 KOKOUSAIKA klo 12.00-14.55 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 30.11.2018 klo 10:00-12:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011. Sivistyslautakunta 16.08.2011 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011. Sivistyslautakunta 16.08.2011 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Sivistyslautakunta 16.08.2011 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 16.08.2011 klo 18.00 18.30 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2018 1 Tekninen lautakunta Aika 15.06.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot