KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 4 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Porsanger Veikko, puheenjohtaja Länsman Inger, varapuheenjohtaja Manninen Terttu Guttorm Urho Lohi Juha Länsman Vieno Somby Uula P Läsnä Poissa MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Heikki Niittyvuopio, esittelijä Tapani Tapiola, sihteeri Anne Nuorgam, tulkki Raimo Hekkanen, Kh edustaja LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 42 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) 43 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Päätös: Todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Pöytäkirjantarkistajiksi valitaan Terttu Manninen ja Vieno Länsman Terttu Manninen Puheenjohtaja Vieno Länsman Pöytäkirjanpitäjä Veikko Porsanger Tapani Tapiola Paikka ja pvm Utsjoki Virka-asema

2 Utsjoen kunta 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 44 Esitys: Hyväksytään kokouskutsun mukainen työjärjestys. Päätös: Lisätään 52, sekä vaihdetaan käsittelyjärjestystä pykälä 48 pykälään 52.

3 Utsjoen kunta 3 Panoraamahankkeen rahoituspäätös ja hankkeen käynnistäminen 45 Rahoituspäätös kokousaineiston oheismateriaalina. Hankkeeseen on valittu ohjusryhmä. Rahoituspäätös esitellään kokouksessa. Hankkeen kunnan nettorahoitusosuus on varattuna elinkeinotoimen hankeohjelmaan mom Kunnanhallitus on antanut elinkeinotoimelle luvan käynnistää panoraamareitin esiselvityshanke ja kunnanhallitus edellyttää, että hanke rahoitetaan v hankemäärärahoista. Esitys: Lautakunta käynnistää hankkeen. Vuonna 2009 kokonaiskustannukset bruttomääräisenä ovat euroa ja kirjataan kohtaan Leader, muut hankkeet ja panoraamareitistön esiselvitys niin, että kulut katetaan elinkeinotoimen vuoden 2009 talousarvioon varatusta määrärahoista seuraavasti; Tulot Mom siirretään tulot Menot Palkat Ostopalvelut Vuokrat Matkakulut Muut menot Yhteensä puuttuva osuus katetaan mom ja mom ennestään euroa. Päätös: Hyväksytään esityksen mukaisesti.

4 Utsjoen kunta 4 Utsjoen kirkonkylän palveluopas 46 Utsjoen kirkonkylän palveluopas Elink.ltk 37 Elinkeinotoimelle on tälle vuodelle euron määräraha kirkonkylän palveluoppaan tekemiseen. Utsjoen kunta on kilpailuttanut vastaavien oppaiden tekemiseksi eri hankkeille. Niissä kilpailuttamisen perusteella esitteet ja julkaisut on tilattu Studio Borga nimisestä yrityksestä. Heti elinkeinotoimen lisämäärärahaa koskevan valtuustopäätöksen tullessa voimaan elinkeinotoimi on tehnyt työtilauksen palveluoppaan tekemiseksi aikaisemman tarjouskilpailuttamista koskevan asiakirjan perusteiden mukaisesti, jotta palveluopas saadaan valmiiksi hyvissä ajoin ennen vuoden loppua. Palveluoppaan tekemiseksi suunnittelu, sisältötuotanto ja kuvat Studio Borgan osuus on euroa. Kustannuserittely esitellään kokouksessa. Esitys: Lautakunta hyväksyy työtilauksen perusteella palveluoppaan suunnittelun ja sisältötuottamisen Studio Borga- nimiseltä yritykseltä (Minna Saastamoinen) hintaan euroa. Lautakunta nimeää työryhmän oppaan sisällön tuottamiseksi. Painotyö kilpailutetaan erikseen sen jälkeen, kun suunnittelutyö on saatu päätökseen. Tavoitteena on, että palveluopas tulee painosta syys- lokakuun aikana. Lisäesitys: Suunnittelu tilataan studio borgalta hintaan euroa. Painotöiden kilpailuttamisesta vastaa elinkeinotoimi ja kustannukset katetaan kp (matkailun markkinoinnin kehittäminen) Minna Saastamoinen oli kutsuttu kertomaan kirkonkylän palveluoppaasta. Minna toi esille mm. Karigasniemen palveluoppaan. Inger Länsman ehdotti, että kirkonkylän palveluoppaaseen lisätään myös Nuorgamin alueet, yritykset, kulttuuripaikat (mm. museo), kävelyreitistöt. Lautakunta ehdottaa työryhmään Nuorgamista Marjatta Holbergin tai Arja Alaraudanjokea, Utsjoen kunnasta Vuokko Hirvosta, Utsjoen kunnan puolesta lautakunta määrää Tapani Tapiolan sihteeriksi, sekä matkailuneuvonnan työntekijä Tuija Guttorm, sekä matkailuyrittäjien puolesta Nilla Tapiola. Päätös: Esitys, lisäesitys ja Ingerin Länsmannin ehdotus hyväksyttiin.

5 Utsjoen kunta 5 Utsjoen kirkonkylän palveluopas Työryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa Utsjoen kunnanvirastolla Työryhmän jäsenistä mukana oli Vuokko Mikkola, Vuokko Hirvonen, Marjatta Holmberg, Tuula Porsanger, Minna Saastamoinen sekä Tapani Tapiola. Työryhmän esitys elinkeinotoimelle on, että palveluopas nimitetään Utsjoki Nuorgam palveluoppaaksi, jossa käytetään samaa teemaa, mitä on käytetty Utsjoen kunnan muissakin oppaissa. Palveluoppaan sisältöön suunnitellaan kunnan kulttuuri kohteet, koulut, rukoushuone, lähireitit, kodat, Pulmankijärvi, kirkkotuvat, välimaa, Tenosta kalastussäännöt lyhyesti, maininta kotapaikoista, seitakivistä, porotuotteet, käsityöt, rajan ylityspaikat ja rajan ylitys. linnut ja kasvillisuus sekä kylätalo Giisa. Utsjoen kunnan yrityksistä tehdään yritysluettelo palveluoppaan oppaan loppuun, joka jaotellaan kylittäin ja aloittain. Kohderyhmänä oppaassa on suomalaiset matkailijat. Palveluopasta jaetaan paikallisille yrityksille, yhdistyksille sekä kuntien infopisteisiin. Palveluoppaasta tehdään sähköinen versio ja oppaita painatetaan, niin paljonko on mahdollista. Työryhmän muita ehdotuksia: Elinkeinolautakunta varaa 2010 budjettiin rahaa englanninkieliseen version painatukseen, käännöskuluihin ja jakeluun. Palveluoppaan suunnittelua ja työskentelyä jatketaan tammikuulle saakka. Kunta korjaa Ailigaantien, jota voisi käyttää muutkin kuin yksityiset. Sekä palveluopasta uudistetaan 2-3 vuoden välein. Lautakunta esitti vuoden 2009 lisätalousarvioon euron määrärahan kuntaesitteen laatimiseen, lisätalousarvioon varattiin vain 4000 euron markkinointiraha kirkonkylän palveluoppaan tekemiseen Esitys: Talousarviosuunnitelman mukaan tavoitteena on tehdä kirkonkylälle palveluopas ja se suunnittelutyötä jatketaan valmistelun mukaisesti niin, että palveluopas on painovalmiina mennessä. Painotyöt arviolta 2000 euroa maksetaan markkinointiin varatuista määrärahoista mom Palveluopas tulee painosta vielä tämän vuoden puolella. Kirkonkylän palveluopas tehdään Utsjoen kirkonkylälle ja

6 Utsjoen kunta 6 Utsjoen kirkonkylän palveluopas 46 Nuorgamiin tehdään oma palveluopas 2010 vuoden aikana. Lautakunta esittää vuoden 2010 talousarvioon määrärahan kunnan markkinointiesitteen tekemiseen ja siihen varataan euroa. Muutosesitys annettu kokouksessa; Palveluopas tehdään Utsjoen kirkonkylä- Nuorgam alueelta. Suunnitteluun ja sisällön tekemiseen varataan enintään 3500 euroa. Yritysten osoitteiden tulee olla uuden osoitejärjestelmän mukaiset. Päätös: Hyväksytään muutosesitys.

7 Utsjoen kunta 7 Tenojokilaakso siistiksi hankkeen lasku 47 Tenojokilaakso siistiksi hankkeessa tapahtui harmillinen teko. Hankkeen työsuunnitelman mukaan oli tarkoitus siivota Tenojoen rantaa Nuorgamin Alakönkäällä. Hankkeen työntekijät siivosivat rantaa ja epähuomiossa hajottivat veneen, joka oli ollut pukkien päällä lähellä nuotiopaikkaa. Vene oli hankevetäjän mukaan hylätyn oloinen, sekä paikalla ollut kalastaja kertoi veneen olevan hylätty. Vene oli hankevetäjän mukaan erittäin huonokuntoinen ja poistettu rekisterissä. Veneestä oli irronneita laitalautoja, sekä törröttäviä nauloja, joten hankevetäjä katsoi sen olevan vaaraksi nuotionpaikan käyttäjille. Hankevetäjän mukaan ei ollut tarkoitus tuhota kenenkään käyttö- tai arvo-omaisuutta, joten tapahtuma on täten ollut erittäin valitettavaa ja ehkä hieman ajattelematon teko. Veneen omistaja on lähettänyt laskun elinkeinotoimelle ja pyytänyt :n korvauksen veneestä. Esitys: Lautakunta tekee laskusta päätöksen. Lisäesitys: Valmisteluun viitaten lautakunta maksaa veneestä omistajalle 400 euroa ja se katetaan mom. Tenojokilaakso tutuksi hankkeen momentilta Päätös: Elinkeinolautakunta hyväksyy lisäesityksen.

8 Utsjoen kunta 8 Panoraamareitin esiselvityshankkeen projektityöntekijän valinta 48 Panoraamareittisuunnitelma Elink.ltk Elinkeinotoimi on laatinut hankesuunnitelman ja Utsjoen kunta on toimittanut rahoitushakemuksen Pohjoisimman Lapin Leader Ry:lle. Yhdistyksen hallitus on kokouksessaan esittänyt hanketta rahoitettavaksi. Hankehakemus on lähetetty Lapin TE-keskukseen ja se antaa lopullisen rahoituspäätöksen hankkeelle. Tukikelpoiset kustannukset ovat hyväksyttäviä ja siten hanke voidaan käynnistää omalla vastuulla aikaisintaan hankkeen toteutusajan aloittamispäivästä eli Suositeltavaa on odottaa rahoituspäätöstä ennen hankkeen toimenpiteitten aloittamista. Hankevetäjän rekrytointi tulisi käynnistää niin, että hankevetäjä voisi aloittaa työt viimeistään syyskuun 1 päivänä, jotta ostopalvelujen kilpailuttaminen myös käynnistyisi mahdollisimman pian hankkeen käynnistymisestä. Kokouksessa esitellään työpaikkailmoitus. Esitys: Elinkeinotoimi laittaa heinäkuun loppuun mennessä työpaikkailmoitukset kuntatiedotteeseen, Inarilainen lehteen ja TEtoimistoon sähköisesti. Jos rahoituspäätös ei siihen mennessä ole tullut niin, hakuilmoituksessa maininta siitä, että työt alkaa, jos myönteinen rahoituspäätös hankkeelle saadaan. Hakemusten viimeinen jättöpäivä ja lautakunnan kokous pidetään , jolloin hankevetäjän valintapäätös tehdään. Päätös: Hyväksytään esityksen mukaisesti Elinkeinotoimi laittoi panoraamareitin työpaikkailmoituksen esille kuntatiedotteisiin, Inarilaiseen sekä TE toimiston kotisivuille. Työpaikkailmoitus oheismateriaalina. Hakemuksia saapui 9 kpl:ta klo: mennessä. Esitys: kokouksen oheismateriaalina: luettelo hakijoista sekä jäljennykset hakemuksista ja ansioluetteloista. Lautakunta valitsee hankevetäjän. Työ on määräaikainen, alkaa ja päättyy saakka, kuitenkin enintään hankkeen päättymiseen ja tai keskeyttämiseen saakka. Valinnassa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Lautakunta määrää hankevetäjän palkan ja palkkauksen perusteet. Lisäksi lautakunta päättä, että hankeohjelman mukaisten ostopalvelujen hankkimisesta päättäminen siirretään ohjausryhmän tehtäväksi.

9 Utsjoen kunta 9 Panoraamareitin esiselvityshankkeen projektityöntekijän valinta Kunnanhallituksen edustaja Raimo Hekkanen ja tulkki Anne Nuorgam jäivät kunnanhallituksen kokoushuoneeseen klo: 10:48. Elinkeinolautakunta vaihtoi kokoushuonetta. Kokousta jatkettiin hallintokuntien kokoustiloista. Elinkeinolautakunta käsitteli hakijat. Terttu Manninen esitti Antero Isolaa. Vieno Länsman esitti taas Tarja Länsmannia. Elinkeinolautakunta päätti tehdä suljetun lippu äänestyksen. Pöytäkirjantarkastajat toimivat äänten laskijoina. Ääniä annettiin 5 kpl, äänet päättyivät Antero Isolan eduksi 3-2. Päätös: Elinkeinolautakunta päätti valita äänestyksen perusteella Antero Isolan. Hakijalla oli tehtävään sopiva kokemus ja täyttää hakemuksessa mainitut kriteerit. Hyväksytään Antero Isolan palkkatoivomus.

10 Utsjoen kunta 10 Tiedoksi saatettavat asiat 49 Esitys: Kokouksessa lautakunnalle esitellään tiedoksi saatettavat asiat Päätös: Ei tiedoksi saatettavia asioita.

11 Utsjoen kunta 11 Latukoneiden hankinta 50 Latukoneiden hankinta Latukoneiden hankinta Elink.ltk. 41 Levin maaseutuviranomaisten neuvottelupäivillä nousi esille se, että Lapissa on käyttämätöntä rahaa maaseudun hyviin kehittämishankkeisiin. Erityisesti haetaan hankkeita, joilla kehitetään ja monipuolistetaan maaseudun kyläpalveluja. Paikallisen toimintaryhmän kautta Lapissa on rahoitettu vastaava latukone, joten tällainenkin toiminta rahastossa on sallittua. Yleishyödyllisen investointitukihankkeen kunnan rahoitusosuus on 30 % ja loput tulee Petsikon tuolta puolen. Lapissa on linjattu, että paikalliset hankkeet rahoitetaan ensisijaisesti paikallisen toimintaryhmien kiintiöstä. TE- keskuksen energia- ja maaseutulinjan kehittäjien suunnitelmissa on myös erillisen infrahankkeiden teemahaun järjestäminen. Sisällöstä ei vielä tietoa. Aikataulullisesti teemahaku voisi olla syyskuun alusta lähtien. Jos teemahaku tulee latukoneiden hankintaan, rahoitusta voidaan hakea silloin suoraan TE- keskuksesta. Alustavan selvityksen perusteella eurolla alv 0, saa kaksi hyvää latukonetta, joiden käyttövarmuus on vielä hyvä. Alustavan selvityksen perusteella hankittavat latukoneet sijoitettaisiin Utsjoen ja Karigasniemen kyliin ja Nuorgamissa latuhuolto voitaisiin tehdä moottorikelkalla. Toisaalta on muistettava, että yhden latukoneen pooliin pitää olla 5-10 yritystä, muuten homma ei pelaa. Latukonehankkeen kokonaiskustannukset yleishyödyllisenä investointihankkeena maksaa , josta kunnan osuus euroa. Hakijana voi olla kunta tai yhdistys. Esitys: Lautakuntaa määrää elinkeinotoimen käynnistämään hankkeen suunnittelun niin, että asia on käsittelyssä seuraavassa lautakunnan kokouksessa, jolloin jätetään rahoitushakemus. Nimetään työryhmä valmistelemaan asiaa. Työryhmän puheenjohtaja Veikko Porsanger, jäsen Hans Rasmus, sihteeriksi määrätään Tapani Tapiola ja tarvittaessa kokouksiin kutsutaan maaseutusihteeri Heikki Niittyvuopio, jolloin hän keskeyttää osa-aikaeläkkeen ja kokouspäivät ovat hänelle työpäiviä. Työryhmän tehtävänä on myös laatia latupoolimallit ja miten latukoneet hankitaan. Työryhmä valmistelee myös kehittämishankkeen reitti/latukyläpalvelutuotannon käynnistämiseksi. Esittelijä esitti, että lisätään työryhmään Petteri Valle.

12 Utsjoen kunta 12 Latukoneiden hankinta 50 Inger Länsman toi esille, että miksi Nuorgamiin ei osteta latukonetta. Päätös: Tapani Tapiola ottaa yhteyttä Nuorgamin kyläyhdistykseen ja selvittää heidän mielenkiintoa latukoneiden hankintaan. Sekä selvittää onko Nuorgamin yrittäjillä mielenkiintoa lähteä mukaan. Lautakunta hyväksyy esityksen mukaan. Lautakunta määrää, että työryhmän esitys käsitellään seuraavassa elinkeinolautakunnan kokouksessa. Latupooliesitykset pitää saada valmiiksi, sekä yrittäjien / yrityksien sitoumukset. Tapani Tapiola selvittää Kilpisjärven latupooli mallin Työryhmä kokoontui ja palaveriin osallistui Veikko Porsanger, Hans Rasmus, Petteri Valle, Kaj Pischow sekä Tapani Tapiola. Työryhmän esitys reitti/latukyläpalvelutuotannon kehittämishankkeelle, on että kyläyhdistykset yhdessä yrittäjien kanssa toteuttavat hankkeen. Työryhmän esitys latupoolista on, että kyläyhdistykset aloittavat yhteistyön paikallisten yrityksien kanssa, jossa latupoolimalli määritellään. Työryhmän esitys latukoneiden hankinnasta on, että elinkeinotoimi tekee rahoitushakemuksen 2 latukoneesta ja tarvittavasta kalusteista latukoneiden siirtoa varten. Esitys: Lautakunta jatkaa hankkeen valmistelun työryhmän perusteiden mukaisesti. Elinkeinotoimi laatii erilliset hankesuunnitelmat latukoneiden hankinnalle ja kehittämiseen. Kehittämiseen sisällytetään myös latupohjien teko. Kokouksessa esitellään alustavat hankesuunnitelmat. Esittelijä esitti alustavat hankesuunnitelmat. Päätös: Elinkeinolautakunta päättää jatkaa hankesuunnittelua. Elinkeinolautakunta jättää hankehakemukset mennessä.

13 Utsjoen kunta 13 Esitys tiehallinnolle 51 Tiekyltit Tienlaitaan parkkeeraaminen Esitys: Käydään asioista keskustelu ja tehdään tarvittavat päätökset asian eteenpäin hoitamiseksi. Esittelijä ehdotti, että Veikko Porsanger ja Inger Länsman lähtisivät käymään Tanan puheenjohtajan tykönä keskustelemaan tiekylteistä. Päätös: Elinkeinolautakunta keskusteli asiasta. Tienlaitaan parkkeeraamisen estämiseksi, asiasta kysytään tekniseltä toimelta, mihin toimenpiteisiin on ryhdytty.

14 Utsjoen kunta 14 Muut asiat 52 Lapin lumousta ELMA 2009 messuille. Elma messut on valtakunnallinen maaseutujen palveluja esittelevä messu Helsingissä. Lappi on valittu vierailevaksi maakunnaksi ELMA messuille Rovaniemen kehityksen Elma hankkeessa luodaan ja toteutetaan koko Lapin tarjoama läpileikkaava yhtenäinen messuesiintyminen ELMA 2009 messujen Lappi osastolla. Esitys: Lautakunta varaa tarkoitusta varten 4000 euron määrärahan mom Utsjoen kunta osallistuu messuille yhteistyössä Rovaniemen kehityksen Elmahankkeen kanssa. Kokouksessa annetaan lisäesitys. Lisäesitys: Asian valmisteluja jatketaan ja lopullinen päätös tehdään seuraavassa kokouksessa. Päätös: Elinkeinotoimi hyväksyy lisäesityksen. Elinkeinolautakunta päätti pitää seuraavan kokouksen klo: Puheenjohtaja lopetti kokouksen klo: 11.30

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 3 1 KOKOUSAIKA kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 3 1 KOKOUSAIKA kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 3 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 12.6.2009 kello 10.00 11.50

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 08.05.2018 klo 14:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 5 1. 24.9.2009 kello 10.00 11.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 5 1. 24.9.2009 kello 10.00 11.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 5 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 24.9.2009 kello 10.00 11.00

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA. 20.3.2009 kello 10.00-11.33. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA. 20.3.2009 kello 10.00-11.33. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elinkeinolautakunta 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 20.3.2009 kello 10.00-11.33

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Elinkeinolautakunta Aika 13.12.2012 klo 11:00-12:10 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2013 1 Elinkeinolautakunta Aika 04.10.2013 klo 9:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASIAT MULTIAN KUNTA. Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

ASIAT MULTIAN KUNTA. Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA MULTIAN KUNTA Matkailun kehittämistyöryhmä Matkailun kehittämistyöryhmän Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 ASIAT 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 12

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 4/2019 1 Elinvoimalautakunta Aika 10.06.2019 klo 15:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 07.05.2018 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 1/2018 1

Utsjoen kunta Esityslista 1/2018 1 Utsjoen kunta Esityslista 1/2018 1 Aika klo 10:00 Paikka Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 3

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1

Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Aika klo 10:00 Paikka Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 8 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 9

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 29.04.2019 klo 13:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistaina klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistaina klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 11.4.2019 Kokoustiedot Aika Tiistaina 16.4.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 8.1.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 uusto Aika 14.01.2019 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2018 1 Tekninen lautakunta Aika 15.06.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1 Kunnanhallitus Aika 13.10.2014 klo 9:00-10:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 172 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.1.2019 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 30.1.2019 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10 KOKOUSAIKA 23.2.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2013 1 Kunnanhallitus Aika 05.03.2013 klo 9:00-10:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 73 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Elinvoimalautakunta Aika 01.02.2019 klo 13:30-14:18 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 KOKOUSAIKA 13.2.2017 klo 16.30 17.43 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 Haavisto Marika

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Valtuusto Aika 02.04.2012 klo 10:00-12:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 18.06.2018 klo 10:00-11:10 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 30.11.2018 klo 10:00-12:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Sivistyslautakunta Aika 05.12.2017 klo 09:00 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 08.05.2018 klo 14:00-16:10 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1. Elinkeinolautakunta. Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15. Karigasniemi, kylätalo Sáivu.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1. Elinkeinolautakunta. Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15. Karigasniemi, kylätalo Sáivu. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Elinkeinolautakunta Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15 Paikka Karigasniemi, kylätalo Sáivu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 32

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Elinkeinotoimikunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Elinkeinotoimikunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Elinkeinotoimikunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017 KOKOUSAIKA 21.11.2017 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Jorma Räsänen Hilkka Tiilikainen Tomi Tiilikainen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 26.9.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 26. syyskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Valtuusto Aika 08.03.2011 klo 12:00-13:20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 15 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 31.10.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.11.2016 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 4/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 4/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 4/2017 1 uusto Aika 11.10.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 62 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 63 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2017 20 Kokousaika 18.5.2017 kello 18.00 18.30 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, saapui

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11 PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.4.2013 kello 17.30-19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivu 9 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 24.1.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 24.1.2017 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

8 kalustoineen ja leikkivälineineen 117 Karigasniemen kuntosalilaitteet 10 118 Saamenkielisten alaluokkien suomenkielen opetustuntien

8 kalustoineen ja leikkivälineineen 117 Karigasniemen kuntosalilaitteet 10 118 Saamenkielisten alaluokkien suomenkielen opetustuntien Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2013 1 Sivistyslautakunta Aika 24.06.2013 klo 17:00 19.30 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 112 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 113 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot