Jokaisen lukuvuoden aikana perustettaviin toimikuntiin kuuluu seuraavat toimikunnat:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jokaisen lukuvuoden aikana perustettaviin toimikuntiin kuuluu seuraavat toimikunnat:"

Transkriptio

1 Joukahaisenkatu Turku Sivu 1 TOIMINTASUUNNITELMA Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Ohjesäännössä on säädetty erikseen hallituksen kokoonpanosta ja jäsenten tehtävistä. Hallitus on velvoitettu etsimään uusia hallitustoimijoita toimikautensa aikana. 2. Yhdistyksen toimitilat Yhdistyksen toimisto sijaitsee ICT-talossa Turussa. Yhdistyksen puhelinnumero on ja osoite Joukahaisenkatu 3-5, Turku. Hallituksen jäsenet päivystävät säännöllisesti toimistolla lukuvuoden aikana. Yhtenä päivänä viikossa pidetään niin sanottu vakiopäivystys, jolloin toimisto on varmasti auki. Päivystysajat näkyvät yhdistyksen www-sivuilla sekä ilmoitustaululla. Mahdollisista kesäpäivystyksistä sovitaan erikseen. 3. Toimikunnat ja -henkilöt Hallitus perustaa tarvittaessa toimikuntia erilaisia tehtäviä varten. Toimikunnan vastuuhenkilöksi valitaan hallituksen jäsen. Poikkeuksena tästä ovat File-toimikunta sekä kronikkatoimikunta, joita vetää Filen päätoimittaja. Tiimien tarkoitus on auttaa hallitusta sen toiminnassa ja edelleen kehittää yhdistyksen toimintaa paremmin yhdistyksen jäseniä palvelevaksi. Jokaisen lukuvuoden aikana perustettaviin toimikuntiin kuuluu seuraavat toimikunnat: Haalaritiimi Toimikunnan tehtävänä on hankkia opiskelijahaalarit ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Filetoimikunta Toimikunta avustaa File-lehden toimitusta. Toimikuntaa johtaa Filen päätoimittaja. Kronikkatoimikunta Toimikunta avustaa päätoimittajia File-lehden kronikkanumeron tietojenkeruussa sekä toimituksessa. Vapaa-ajantoimikunta Toimikunta avustaa hallitusta järjestämään tapahtumia opiskelijoille. Toimikuntaa johtaa hallituksen vapaa-ajanvastaava. Synergiatoimikunta Toimikunnan tehtävänä on järjestää seminaaritapahtuma Synergia yhteistyössä muiden turkulaisten it-alan opiskelijajärjestöjen kanssa. Vuosittain valittaviin toimihenkilöihin kuuluvat vähintään seuraavat: Filen päätoimittaja Filen päätoimittaja vastaa yhdessä Digit ry:n Filen päätoimittajan kanssa File-lehden toiminnasta. Päätoimittaja valitaan yhdistyksen syyskokouksessa.

2 Kehitysyhteistyövastaava Hyvinvointivastaava Kansainvälistenasioidenvastaava Ympäristövastaava Palvelinylläpitäjä Palvelinylläpitäjä vastaa Asteriskin palvelinten toimivuudesta. Palvelinten ylläpitoon on varattu erikseen rahaa yhdistyksen budjetissa. Ylläpitäjä valitaan yhdistyksen syyskokouksessa ja ohjesääntö ohjaa hänen toimintaansa. Saavutettavuusvastaava Saavutettavuusvastaavan tehtävänä on tarkkailla, että yhdistyksen toiminta on tasa-arvon mukaista. 4. Yhdistyksen ja hallituksen kokoukset Hallitus kokoontuu lukukausien aikana vähintään kahden viikon välein ja kesäaikaan tarpeen mukaan. Hallitus voi myös kokoontua pitämään iltakouluja, joiden aiheena voi esimerkiksi olla yhdistyksen tulevan toiminnan suunnittelu. Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset pidetään sääntöjen mukaan. 5. Tiedotustoiminta Yhdistyksen tärkeimmät tiedotuskanavat ovat: ilmoitustaulu IT-laitoksella Asteriskin toimiston ulkopuolella Turun ylioppilaslehden infopalsta www-sivut Riski-info -sähköpostilista File-lehti Muita tiedotuskanavia ovat: aktiivijäsenistön aktiriski-lista TTL:n tarjoamat tiedotuskanavat ikiriski-sähköpostilista ICT-talon käytävänäytöt #riski-info -IRC-kanava #piltit -IRC-kanava, joka toimii erityisesti pilttien tiedotuskanavana Asteriskin viralliset Facebook -sivut Asteriskin virallinen Twitter -sivu Ilmoitustaulu on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen omaan viestintään. Muiden ilmoitusten julkaisemiseen ilmoitustaululla vaaditaan lupa hallituksen jäseneltä.

3 Sähköpostilistat Riski-info -lista Riski-info -listalla julkaistaan yhdistyksen tiedotuksia, eikä sitä ole tarkoitettu jäsenistön keskustelua varten. Aktiriski-lista Aktiivisille jäsenille (istuva hallitus, vanhat hallitukset sekä toimikuntien jäsenet) on käytössä aktiriski-lista, jonka kautta voidaan käydä suppeampia ajankohtaisia keskusteluja. Listaa käytetään tapahtumien tekijöiden rekrytointiin sekä suurimpien ja perinteisten tapahtumien suunnitteluun. Hallitus ylläpitää aktiriski-listaa. Hallituksen sähköpostilista Hallituksen tavoittaa osoitteesta. Hallitus käyttää tätä listaa sisäiseen kommunikaatioonsa. Halutessaan edellisen vuoden hallituksen jäsenet voivat jäädä asteriskilistan jäseniksi. Ikiriski-lista Ikiriski-lista on tarkoitettu seniori-asteriskien tiedotuskanavaksi. Siellä julkaistaan lähinnä yhdistyksen kokouskutsut, pikkujoulu- ja vuosijuhlakutsut sekä ikiriskejä koskevat ilmoitukset. Partyriski-lista Tarkoitettu biletoimikunnan mainostusta ja keskustelua varten. Aihepiireinä bileiden, sitsien ja tapahtumien tehtävät ja tapahtumien järjestäminen. Tarvittaessa yhdistyksen hallitus perustaa toimikunnille omat postituslistat. Englanninkielisen tiedotuksen tarve huomioidaan yhdistyksen www-sivuja kehitettäessä. 6. File Asteriski julkaisee ainejärjestölehti Fileä yhteistyössä Digit ry:n kanssa. Lehden ilmestymisestä vastaa kaksi päätoimittajaa, jotka valitaan Asteriskin ja Digitin syyskokouksissa vuodeksi kerrallaan. Päätoimittajien tehtävistä määrätään tarkemmin File-ohjesäännössä. Apunaan heillä on File-toimikunta, johon kuuluu jäseniä sekä Asteriskista että Digitistä. File-lehti ilmestyy vähintään neljä kertaa vuodessa ja on jäsenille ilmainen. Jakelukanavina toimivat telineet molempien ainejärjestöjen toimistoilla. Lehti on myös saatavilla pdf-muodossa yhdistyksen sivuilta. Yhden lehdistä tulee olla ns. Piltti-File, joka lähetetään hyväksymiskirjeiden mukana uusille opiskelijoille. Piltti-Filen tarkan ilmestymisajankohdan määrää matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta. Lisäksi yhteen lehden numeroon tulisi syksyllä kerätä molempien koulutusohjelmien uusien opiskelijoiden kuvat ns. piltti- ja phuksikronikaksi. Lehteen pyritään keräämään monipuolisesti molempien ainejärjestöjen jäsenten kirjoituksia. Tällaisia ovat esim. kolumnit, reportaasit, pakinat, erilaiset esittelyt, huumoripitoiset jutut yms. Kuka tahansa voi tarjota kirjoituksiaan Fileen, mutta lehden lopullisesta sisällöstä päättävät päätoimittajat.

4 Lehden sisällöllinen laatu sekä ulkoasu pyritään pitämään niin hyvällä tasolla, että se toimii houkuttelevana mediana mahdollisille mainostajille. Mainoksista saatavilla rahoilla katetaan lehdestä aiheutuvia painatuskustannuksia. Mainostajat, lehden tekoon osallistuneet ja jutuissa esiintyneet ovat oikeutettuja tekijänkappaleisiin. Filen kustannukset ja mahdolliset mainostulot jaetaan ainejärjestöjen kesken vuonna 2008 laaditun sopimuksen mukaisesti. File-toimikunnan käytössä on lista joka on tarkoitettu tiimin työskentelyssä tarvittavan tiedon vaihtoa varten. File-listasta vastaavat lehden päätoimittajat. Lehden toimikunta ja kaikki halukkaat voivat käydä keskustelua myös Filen omalla kanavalla #file-lehti IRCNetissä. 7.Yhteydenpito muihin järjestöihin Tietotekniikan liitto ry Yhdistys ja halutessaan sen jäsenet kuuluvat Tietotekniikan liitto ry:hyn. Yhdistyksellä on yksi edustaja liiton liittokokouksissa (TTL:n säännöt liittokokousedustajista). Liiton jäsenmaksupalautukset ovat oleellinen osa Asteriskin taloudenpitoa. Tietotekniikan opiskelijoiden liitto ry Tietotekniikan Opiskelijoiden Liitto eli TiTOL perustettiin vuosituhannen vaihteessa parantamaan alan opiskelijoiden välistä kanssakäymistä ja ylläpitämään suhteita. Yhdistyksellä on liittokokouksissa yksi edustaja, joka valitaan yhdistyksen syyskokouksessa yhdeksi (1) vuodeksi kerrallaan. Muita alaan liittyviä yhdistyksiä: Tekniikan akateemiset TEK ry TEK on diplomi-insinöörien ja vastaavan yliopistokoulutuksen saaneiden etu- ja palvelujärjestö. Asteriski osallituu TEK:en järjestämään tiedotus- ja opiskelijatoimintaan ja hyödyntää sen tarjoamaa tukea akateemisen alan kehitykselle. Matemaattis-luonnontieteellisten alojen Akateemiset MAL ry MAL on matemaatikkojen, fyysikkojen ja tietojenkäsittelytieteilijöiden ammatillisaatteellinen järjestö. Asteriski osallistuu MAL:en järjestämään tiedotus- ja opiskelijatoimintaan ja hyödyntää sen tarjoamaa tukea akateemisen alan kehitykselle. VSTKY - Varsinais-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry VSTKY ry tai tuttavallisemmin Vätsky on toiminut ICT-alan ammattilaisyhdistyksenä jo vuodesta Asteriski tekee yhteistyötä Vätskyn kanssa ja kannustaa jäseniään osallistumaan myös heidän toimintaansa. Turun yliopiston tietojenkäsittelyopin Alumni ry Asteriski tarkkailee alumnitoimintaa ja osallistuu sen kehittämiseen, kutsuu alumniyhdistyksen jäsenistön tapahtumiin kertomaan toiminnastaan ja järjestää yhteistoimintaa alumnien kanssa. Sisarjärjestöt Yhdistyksellä on maamme korkeakouluissa lukuisia sisarjärjestöjä:

5 TY: Digit ry, TuKYData Åbo Akademi: Infå vid Åbo Akademi rf, DaTe vid Åbo Akademi rf Aalto-yliopisto: Tietokilta ry, Otadata ry HY: TKO-äly ry, Spektrum rf TTY: Modeemi ry, TiTe TAY: Luuppi ry LTY: Cluster ry JY: Dumppi ry, Ynnä ry, Linkki Jyväskylä ry VY: Tutti ry OY: Blanko ry, OtiT (Oulun tietoteekkarit) Itä-Suomen yliopisto Epsilon ry, Rekursio, Serveri ry Turun AMK: Tio ry Yhdistysten edustajat tapaavat yhteistoimintapäivillä, joihin tulee myös Asteriskin edustajien osallistua. Yhtenä sisarjärjestöjen toiminnan koordinoijana toimii TiTOL ry, jonka jäseniä ovat lähes kaikki edellä mainitut yhdistykset. Lisäksi pyritään järjestämään tapaamisia excursioiden yhteydessä, mm. Synergiapäivien aikana Turussa. Vector ry Vector ry on Turun yliopiston ja Åbo Akademin tietojenkäsittelytieteiden ja tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestöjen yhteinen järjestö, jonka tehtävänä on luoda vankka yhteistyöpohja ainejärjestöjen, yliopistojen ja alan yritysten välille. Vectorin tehtävänä on myös huolehtia järjestöjen yhteisestä juhlatilasta Sotkusta. Asteriski ry:llä on Vectorin hallituksessa kaksi (2) edustajaa, jotka valitaan Asteriski ry:n syyskokouksessa yhdeksi (1) vuodeksi kerrallaan. Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen etu- ja yhteistyöjärjestö Hybridi ry Yhdistys toimii Turun yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijayhdistysten etu- ja yhteistyöjärjestönä, sekä Turun yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistysohjesännön määrittämänä tiedekunnan kattojärjestönä. Yhdistys edistää Turussa opiskelevien opiskelijoiden sosiaalista kanssakäymistä, yhteenkuuluvuutta ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksia. Asteriskillä on oma edustaja Hybridin hallituksessa ja liittokokouksissa. Tiedekunnan muut ainejärjestöt Asteriski pitää yhteyttä matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan muihin ainejärjestöihin yhteisten tapahtumien ja tapaamisten kautta. Yksi tapaamismuoto ovat puheenjohtajakokoukset. Jäsenyhdistysten puheenjohtajat pitävät yhteyttä toisiinsa sähköpostin välityksellä ja tarvittaessa yhteisellä tapaamisella. Turun yliopiston ylioppilaskunta Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) on vuonna 1922 perustettu Turun yliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, johon jokainen Turun yliopiston opiskelija automaattisesti kuuluu. Asteriski on TYY:n virallinen alayhdistys. Asteriski valvoo etujaan TYY:ssä omien vaikutuskanaviensa ja Hybridi ry:n kautta. Asteriski myös osallistuu aktiivisesti TYY:n järjestämiin tapahtumiin ja pyrkii tiedottamaan jäsenilleen ylioppilaskunnan tärkeistä asioista ja tapahtumista.

6 8. Edunvalvonta Vapaa-ajan toiminnan lisäksi yhdistyksen tärkeimpiin tehtäviin kuuluu tietojenkäsittelytieteiden koulutusohjelman opiskelijoiden, sekä Work Informatics -maisteriohjelman opiskelijoiden edunvalvonta. Hallituksen tulee tarkkailla opintojen järjestelyjä ja sujumista laitoksellamme, sekä olla yhteydessä opiskelijoihin ja kuunnella heidän mielipiteitään opiskelusta. Tarvittaessa hallituksen tulee ottaa kantaa opintoihin liittyviin asioihin. Opotiimi Opotiimi on IT-laitoksen opinto-ohjauksesta vastaavien henkilökunnan jäsenten ja opiskelijajäsenten muodostama tiimi, jossa opiskelijoiden edustajina toimivat mm. ainejärjestöjen opintovastaavat. Toinen näistä on Asteriskin opintovastaava. Säännöllisesti kokoontuvan tiimin tarkoituksena on suunnitella opinnonohjausta ja opinnoista tiedottamista, organisoida yhteistä tuutori- ja mentoritoimintaa sekä järjestää infotilaisuuksia ja muita opintojen sujuvoittamista tukevia tapahtumia. Koulutuksen kehittämisen työryhmä (Kouke) Koulutuksen kehittämisen työryhmä eli Kouke tulee olemaan uusi, aiemman laitosneuvoston tehtäviä ainakin osittain hoitava elin. Työryhmässä käsitellään kaikkia koulutukseen liittyviä asioita opetussuunnitelmista opetusnäytteiden vastaanottoon. Ryhmän tarkempi työnkuva sekä toteutus selviävät vuoden 2013 aikana. Asteriski pyrkii kaikessa ryhmään liittyvässä suunnittelutyössä ajamaan opiskelijoiden etua niin, että tuloksena olisi kolmikantainen taho, jossa myös opiskelijat voisivat tuoda esille käsiteltäviä asioita. Tiedekunnan johtokunta Asteriskin hallitus tarkkailee tiedekuntaneuvoston toimintaa ja tehtyjä päätöksiä tapaamalla opiskelijaedustajia. Tiedekuntaneuvoston ohella tärkeä vaikuttava elin tiedekunnassa on Hybridi ry, jossa Asteriskilla on myös edustajansa. Asteriski ry osallistuu aktiivisesti opiskelijaedustajien valintaprosessiin. 9. Jäsenpalvelut Yhdistys palvelee jäseniään opinto- ja vapaa-ajan asioissa. Yhdistys järjestää seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja yritysexcursioita. Yhdistys myy luentomonisteita. Toimistossa on myös liimakansikone, jolla jäsenet voivat koota monisteensa siisteihin kansioihin. Toimistossa olevalla laser-tulostimella opiskelijat voivat tulostaa opinnäytteitään ilmaiseksi. Muista tulostuksista peritään hallituksen kulloinkin määräämä hinta. Ainejärjestö ylläpitää pienimuotoista kirjastoa, josta jäsenistö voi lainata vakituisia kurssikirjoja ja jotakin ajankohtaista kirjallisuutta. Kirjastoa täydennetään vuosittain budjetin mukaisilla ostoilla ja lahjoituskirjoilla. Kirjojen lainausmenettelyistä, sakko- ja korvausmaksuista päättää hallitus. Toimistolle pyritään tilaamaan myös vuosittain sanomalehti tai muu ajankohtaislehti. Asteriskin toimistolla on myös kaupan laulukirjoja, t-paitoja, haalarimerkkejä sekä monisteita. Näitä tulee myydä jäsenille edullisempaan hintaan, mikäli se vain on taloudellisesti mahdollista. Näiden lisäksi asteriskilla on virallinen järjestönauha sekä järjestöpinssi. Näitä myydään jäsenille mahdollisimman lähelle sisäänottohintaa, kuitenkin siten, että niiden voitoilla katetaan ansiomerkeistä ja ansionauhoista koituvat menot. Näistä merkeistä ja nauhoista määrätään erillisellä ohjesäännöllä.

7 Opintojen täydennykseksi yhdistys järjestää illanviettoja, retkiä, urheilu- ja kulttuuritoimintaa sekä mahdollisesti ulkomaanexcursioita. Asteriskilla on myös käytössään palvelin, joka tarjoaa Nethack-verkkopelimahdollisuuden jäsenistölle. Toimiston Dreamcast- ja Xbox-pelikonsolit ovat vapaasti jäsenten käytettävissä. Konsoleille hankintaan uusia pelejä jäsenten ehdotusten ja osoitettujen budjettivarojen mukaan. Asteriskin toimistolla on myös käytössä valikoima tietokoneita sekä skanneri jäsenistön käyttöön. Yksi toimiston koneista on varattu hallituksen ja toimihenkilöiden käyttöön. Asteriski tarjoaa jäsenistön käyttöön myös palvelimen, jolle voi pyytää tunnukset perustellusti Asteriskin hallitukselta. Palvelimen ylläpitäjä myöntää tunnukset hallituksen luvalla. Mentoritoiminta Uutena toimintana syksyllä 2011 aloitettiin yhteistyössä laitoksen kanssa mentorointi, joka nivoutuu yhteen aiemman demokerhotoiminnan kanssa. Mentoroinnissa tarkoitus on tukea etenkin ensimmäisen vuoden opiskelijoiden opintoja järjestämällä demokerhoja säännöllisin väliajoin sekä pitämällä vastaanottoa kerran viikossa. Mentorointi kestää koko opiskeluvuoden ajan. Demokerhojen vetäjät eli mentorit valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella yhteistyössä IT-laitoksen opinto-ohjaajien kanssa niin, että sekä ohjelmointikursseja että matematiikan kursseja varten valitaan omat mentorinsa. Mentorit pitävät kurssista riippuen vähintään kerran viikossa tilaisuuden, johon opiskelijat voivat kokoontua tekemään yhdessä kurssien demonstraatioita. Demokerho ei kuitenkaan ole varsinainen opetustilaisuus, vaan vetäjät ovat paikalla avustamassa hankalissa asioissa ja selventämässä luennoilla opittua. Demokerho pidetään kurssikohtaisesti tiettynä päivänä ja aikana, ja se on avoin kenelle tahansa ilman eri ilmoitusta tai varausta. Yhdistys huolehtii tilojen varaamisesta demokerhon pitoa varten yhteistyössä laitoksen kanssa. Yhdistys myös tiedottaa demokerhotoiminnasta yhdistyksen www-sivuilla ja sähköpostilistalla. 10.Varainhankinta ja talous Yhdistys toimii toimintasuunnitelman ja budjetin asettamissa rajoissa. Hallituksen tulee säännöllisesti tarkkailla sitä, etteivät toiminnan menot ylitä budjetissa asetettuja rajoja. Taloudenpitoon tuleekin kiinnittää huomiota ja kaikista tilitapahtumista on tehtävä tarvittavat selvitykset. Talousarvioon on budjetoitu rahaa vuoden 2013 tapahtumia ja hankintoja varten. Suurimpina menoerinä edustuskulut, pikkujoulut sekä Synergia-päivät. Edustuskuluja ovat esimerkiksi eri yhteistyöjärjestöjen vuosijuhliin osallistuminen. Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan pääasiassa jäsenmaksuilla ja TYY:n toiminta-avustuksella. Yhdistyksen pyörittämä monistemyynti tehdään ilman merkittävää katetta. Erityisesti jäsenille monisteet pyritään myymään mahdollisimman edullisesti. Toimintaa pyritään rahoittamaan myös yhdistyksen www-sivuille myytävillä mainoksilla kevätkokouksen 2008 päätöksen mukaisesti. Yhdistys voi myös myydä muita tuotteita, kuten haalarimerkkejä, ja kerätä tätä kautta rahaa toimintaan. Tuotteiden hinnat on kuitenkin pidettävä kohtuullisina ja jäsenille on annettava alennusta, mikäli mahdollista. Muina varainhankintakeinoina ovat erilaisista tapahtumista saatavat pääsylippu- ja sponsorointitulot. Tavoitteena kuitenkin on, että jäsenet pääsisivät osallistumaan tapahtumiin maksutta tai vain pientä korvausta vastaan. Toiminnan lähtökohtana

8 ei ole tuottaa voittoa yhdistykselle. Vuoden 2013 ylijäämä pyritään käyttämään 42-vuotisjuhlien järjestämiseen. 11.Toimintaa vuonna 2013 Yleinen toiminta, joko jatkuvaa tai ajankohta vapaasti päätettävissä Haasteottelu kyykässä Deltaa vastaan Sitsit Kulttuuri- ja leffaillat Yleiset opiskelijajuhlat Urheilutapahtumat Excursiot Hallituksen kokoukset ja iltakoulut Liikuntavuoro viikoittain Saunavuoro viikoittain Peli-illat Biljarditurnaus Digitin kanssa Lanit Palapelibileet Synergiapäivät Kevätlukukausi Abipäivä Helmisauna Laskiaisriehan vietto Matka MM-kyykkään Minigolfturnaus Kevätsauna Vappu Turku Agile Day Känniääliösitsit Erilaisia kesätapahtumia Syyslukukausi Varaslähtö Pilttien, tuutorien, hallituksen ja IT-laitoksen saunailta Tutustumisbileet Pilttiexcursio Varjopikkujoulut Pikkujoulut Ylioppilaskunnan lippukulkueisiin osallistuminen Trivial Pursuit -turnaus Digit ry:n kanssa Piraattibileet kansainvälisenä Puhu kuin merirosvo -päivänä ATK-YTP Vähän vinommat liikennevalobileet Viiksibileet Turun akateemisen viiksiseuran ja Kanta ry:n kanssa 12.Erityiset toimet ja toiminnan painopisteet vuonna 2013

9 WWW-sivut Vuonna 2012 saatettiin päätökseen kokonaisvaltainen WWW-sivujen uudistustyö. Uudistustyötä tekemässä ollut toimikunta avustaa edelleen asteriskin hallitusta ylläpitotehtävissä, sekä kouluttaa hallituslaisia uuden alustan käytössä tarvittaessa. Asteriskin yritysvastaava yhdessä puheenjohtajan kanssa pyrkii toteuttamaan WWW-sivuille tehtävää mainosmyyntiä. Vuoden IT-opettaja -palkinto Vuonna 2006 Asteriskin ry aloitti Vuoden IT-opettaja -palkintojen jaon. Vuoden IT-opettaja - palkinnon myöntämistä tulee jatkaa ja selvittää Digitin halukkuutta osallistua palkinnon jakoon. Vastuuhenkilönä järjestämisessä on opintomateriaalivastaava. Vuoden IT-opettaja -palkinto jaetaan Asteriskin kevätlukukauden lopussa. Hallitus on velvoitettu ylläpitämään listaa voittajista. Kehitysyhteistyö Yhdistys osallistuu yhteisvastuulliseen kehitysyhteistyötoimintaan budjetissa määritellyin varoin. Toimintaa koordinoi yhdistyksen kehitysyhteistyövastaava. Turku Agile Day Asteriski on mukana maaliskuussa järjestettävän Turku Agile Day Conferencen järjestelyissä Digitin, 0-kerhon ja Turun yliopiston kanssa. Tapahtumaa järjestämään perustetaan Turku Agile Group ry, jonka hallituksessa ja kokouksissa Asteriskilla on edustajansa. IT-koulutukset Yhdistys koordinoi tarpeen mukaan eri tahoille pidettäviä IT-koulutustilaisuuksia. Palapelibileet Neljä kertaa vuodessa järjestettävien Palapelibileiden järjestämiseen osallistumista jatketaan edelleen vuonna Excursiot Asteriski järjestää vähintään kaksi excursiota vuoden aikana. Excursioiden järjestämisestä vastaa yritysvastaava. Vuosijuhlat 2014 Asteriskin 42-vuotisjuhlat järjestetään vuonna 2014 teemalla 42. Juhlien valmistelua jatketaan syksyllä 2012 perustetun toimikunnan johdolla.

Pysyviin ja jokaisen lukuvuoden aikana perustettaviin toimikuntiin kuuluu seuraavat toimikunnat:

Pysyviin ja jokaisen lukuvuoden aikana perustettaviin toimikuntiin kuuluu seuraavat toimikunnat: Asteriski ry:n toimintasuunnitelma 2016 Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Ohjesäännössä on säädetty erikseen hallituksen kokoonpanosta ja tehtävistä. Hallitus on velvoitettu etsimään uusia

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015

Toimintasuunnitelma 2015 Sivu 1 Toimintasuunnitelma 2015 1. Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Ohjesäännössä on säädetty erikseen hallituksen kokoonpanosta ja jäsenten tehtävistä. Hallitus on velvoitettu etsimään uusia

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Sivu 1 Toimintasuunnitelma 2014 1. Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Ohjesäännössä on säädetty erikseen hallituksen kokoonpanosta ja jäsenten tehtävistä. Hallitus on velvoitettu etsimään uusia

Lisätiedot

Osoite E-mail & WWW Pankki

Osoite E-mail & WWW Pankki 10.02.11 Sivu 1 TOIMINTASTRATEGIA 2011 5 10 15 20 25 30 35 1. Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Hallituksen jäsenten tehtävistä on säädetty erikseen ohjesäännössä hallituksen kokoonpanosta

Lisätiedot

Asteriski ry:n toimintasuunnitelma 2017

Asteriski ry:n toimintasuunnitelma 2017 Sivu 1 Asteriski ry:n toimintasuunnitelma 2017 1. Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Ohjesaäaännoässaä on saäaädetty erikseen hallituksen kokoonpanosta ja tehtaävistaä. Hallitus on velvoitettu

Lisätiedot

Asteriski ry:n toimintasuunnitelma 2019

Asteriski ry:n toimintasuunnitelma 2019 Sivu 1 :n toimintasuunnitelma 2019 1. Hallitus Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus. Ohjesäännössä on säädetty erikseen hallituksen kokoonpanosta ja tehtävistä. Hallitus on velvoitettu etsimään uusia hallitustoimijoita

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Yleistä Yleistoiminta Jäsenhankinta Kokoukset Opinto ja koulutustoiminta JSBE:n luennot Helsingissä Yritysvierailut/ esittelyt Yhteistoiminta Jyväskylän yliopiston

Lisätiedot

Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012

Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012 Aika 27.11.2012 Paikka Luentosali Beta / ICT-talo, Joukahaisenkatu 3-5, Turku Läsnä Ahmed Abdulghani (poistui 19:45), Hannu

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 EPSILON RY 1 YLEISTÄ Yhdistyksen toiminta tulee jatkumaan vuoden 2015 sääntöjä 2 ja 3 mukaillen. Epsilon ry:n tärkeimpänä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä, tukea

Lisätiedot

Asteriski ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2014

Asteriski ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2014 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Kevätkokous 2014 Asteriski ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2014 Aika: Tiistai 11.3.2014 klo 17.00 Paikka: Luentosali Beta, ICT-talo, Joukahaisenkatu 3-5, 20520 Turku Läsnä:

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Aika 26.2.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Pauliina Anttila (Poistui kohdassa 12) Toni Hämäläinen Toni Haikkari

Lisätiedot

Turun yliopiston raskaan musiikin ystävät TYRMY ry

Turun yliopiston raskaan musiikin ystävät TYRMY ry Turun yliopiston raskaan musiikin ystävät TYRMY ry Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 26.11.2013 klo 18.00 Paikka: Ravintola Proffan kellari, iso kabinetti (Rehtorinpellonkatu 4,

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2016

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2016 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2016 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Turun humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Esitys yhdistyksen kokoukselle 19.11.2013 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 4.11.2013

Lisätiedot

TYYn avustukset alayhdistyksille 11.03.2015

TYYn avustukset alayhdistyksille 11.03.2015 TYYn avustukset alayhdistyksille 11.03.2015 Universitas Turku TYY & TY yhteistyössä Opetusta tukevan tai muuten akateemisen toiminnan järjestämiseen Esimerkiksi kurssien tai seminaarien järjestämiseen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Aika 4.1.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Elina Malén Hannu Ala-Olla Joonas Salovaara Katri Passi Mikko Lainio

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2010

Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2010 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2010 Aika 18.01.2010 Paikka Asteriskin toimisto, ICT-talo Läsnä Mikko Jaakola(pj) Teemu Mäntyharju(vpj) Hannu Ala-Olla Pekka Rantala Laura

Lisätiedot

MAANMITTAUSALAN AMMATTIKORKEAKOULU- JA OPISTOTEKNISTEN LIITTO MAKLI ry:n SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka 1

MAANMITTAUSALAN AMMATTIKORKEAKOULU- JA OPISTOTEKNISTEN LIITTO MAKLI ry:n SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka 1 MAANMITTAUSALAN AMMATTIKORKEAKOULU- JA OPISTOTEKNISTEN LIITTO MAKLI ry:n SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on MAANMITTAUSALAN AMMATTIKORKEAKOULU- JA OPISTOTEKNISTEN LIITTO MAKLI ry, jota näissä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta.

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1. YLEISTÄ Kymen terveydenhoitajayhdistys ry on perustettu 29.11.1945 Kotkassa nimellä Suomen terveydenhoitajayhdistys ry:n Kymen osasto. Alkanut vuosi on yhdistyksen

Lisätiedot

Limes ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Limes ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Limes ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma 2013 1. Yleisosa Limes ry (myöhemmin Limes) on Kumpulan kampuksen järjestö, jonka tavoitteena on: *kustantaa opintomateriaalia *toimia Helsingin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2010

Toimintasuunnitelma 2010 LIITE 1 TOKYO ry Toimintasuunnitelma 2010 Yleistä Yhdistyksen nimi on Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys käyttää nimestään lyhennettä TOKYO. Yhdistyksen

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5 Hallituksen kokous 27/2015 Aika: 13.10.2015 16.01 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Sotaveteraaniliitto ry, ruotsiksi Finlands Krigsveteranförbund rf. Näissä säännöissä

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat ASTERISKI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: Tiistai 26.11.2013 kello 17.00 Paikka: Luentosali Beta / ICT-Talo, Joukahaisenkatu 3-5 Turku ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus - Avattiin kokous ajassa 17.12

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012

TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 5 3.4 Urheilutoiminta... 5

Lisätiedot

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO Hyväksytty edustajiston syyskokouksessa 5.11.2010 TOIMINTASUUNNITELMA 2011 OPISKELIJAKUNTA HUMAKO 2011 Toimintasuunnitelma HUMAKON TEHTÄVÄ YLEISESTI Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: LIITE 1. Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus

SÄÄNNÖT: LIITE 1. Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus SÄÄNNÖT: Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus 1 nimi: Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan killaksi, nimi on Kemiantekniikan Kilta ry. 2 Kotipaikka Killan kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki.

Lisätiedot

HELSINGIN YLIOPISTON ETELÄSUOMALAISEN OSAKUNNAN VIRKAILIJA- JA TOIMIKUNTAOHJESÄÄNTÖ. I luku KURAATTORI

HELSINGIN YLIOPISTON ETELÄSUOMALAISEN OSAKUNNAN VIRKAILIJA- JA TOIMIKUNTAOHJESÄÄNTÖ. I luku KURAATTORI HELSINGIN YLIOPISTON ETELÄSUOMALAISEN OSAKUNNAN VIRKAILIJA- JA TOIMIKUNTAOHJESÄÄNTÖ I luku KURAATTORI 1 Kuraattorin tehtävänä on, sen lisäksi mitä osakunnan säännöissä ja muissa ohjesäännöissä on määrätty:

Lisätiedot

9.11. Edustajiston juhlakokous ja TYYn vuosijuhlat (juhlallisuudet alkavat klo 11.00 kulkueella H. G. Porthanin patsaalle)

9.11. Edustajiston juhlakokous ja TYYn vuosijuhlat (juhlallisuudet alkavat klo 11.00 kulkueella H. G. Porthanin patsaalle) Sivu 1/6 EDUSTAJISTON LOKAKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.10.2013 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, Ylioppilastalo A Esityslista 242 Kokouksen avaus 243 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suomen Potilasliiton toimintasuunnitelma 2009

Suomen Potilasliiton toimintasuunnitelma 2009 Suomen Potilasliiton toimintasuunnitelma 2009 1. Tavoitteet Suomen Potilasliitto ry, Finlands Patientförbund rf, on vuonna 1970 potilaiden perustama valtakunnallinen potilaiden etujen ja oikeuksien ajaja.

Lisätiedot

Turun humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012

Turun humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Turun humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 (hallituksen pohjaesitys, laadittu 7.11. -kokouksessa) Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38. PÖYTÄKIRJA Robin Hood ry Hallituksen kokous 1/2016 Aika: 15.12.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Seppo Hätönen Jukka Karvonen Anne Lantee Joonas

Lisätiedot

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Edunvalvonta Talentia Pohjois-Savo ry:n hallitus kokoontuu vuonna 2010 vähintään viisi kertaa. Hallitus pyritään muodostamaan

Lisätiedot

TYYn avustukset järjestöille

TYYn avustukset järjestöille TYYn avustukset järjestöille 23.03.2016 Universitas Turku TYY & TY yhteistyössä Opetusta tukevan tai muuten akateemisen toiminnan järjestämiseen Esimerkiksi kurssien tai seminaarien järjestämiseen ja julkaisujen

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

MAANMITTAUSLAITOKSEN TEKNISET MATE RY. Yhdistyksen säännöt

MAANMITTAUSLAITOKSEN TEKNISET MATE RY. Yhdistyksen säännöt MAANMITTAUSLAITOKSEN TEKNISET MATE RY Yhdistyksen säännöt Säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Maanmittauslaitoksen tekniset MATE ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä liitto. Sen kotipaikka on Helsingin

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2014 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallinnon opiskelijaedustajien hakuohjeistus Sisältö

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallinnon opiskelijaedustajien hakuohjeistus Sisältö Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallinnon opiskelijaedustajien hakuohjeistus 1 1 1 1 1 1 1 0 1 Sisältö I Yleistä... Soveltamisala... II Hakukelpoisuus... Ensisijaisen tutkinnonsuoritusoikeuden vaikutus...

Lisätiedot

TYYn avustukset 2018

TYYn avustukset 2018 TYYn avustukset 2018 Toiminta-avustus Hakuaikaa maaliskuu Eli Deadline 31.03. klo 23:59 Lisäaikaa voi saada anomuksesta 14.4. mennessä perustellusta syystä Lomake TYYn nettisivuilla Kirjauduttava järjestön

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset)

SÄÄNNÖT. Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset) SÄÄNNÖT Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset) 1 1 Nimi ja kotipaikka 2 Tarkoitus 3 Toimintamuodot Yhdistyksen nimi on Lahden Seudun Insinöörit ry. Yhdistys on Insinööriliitto IL ry:n

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY 1 YLEISTÄ Yhdistyksen toiminta tulee jatkumaan vuonna 2015 hyväksyttyjen sääntöjen mukaan. Epsilon ry:n tärkeimpänä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä,

Lisätiedot

1 YLEISTÄ 2 ORGANISAATIO. Jäsenet

1 YLEISTÄ 2 ORGANISAATIO. Jäsenet 1 YLEISTÄ Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (myöhemmin O Diako) on Diakonia-ammattikorkeakoulun (myöhemmin Diak) sitoutumaton opiskelijoiden etujärjestö, opiskelijakunta. O Diakon tarkoitus

Lisätiedot

TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY

TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY Sisällys TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY... 1... 1 1. UUSI TOIMINTA 19.11.2018-2019... 3 1.1. Aiemmin käynnistyneet projektit... 3 1.2. Uudet projektit... 3 2. VAKIINTUNUT TOIMINTA VUONNA 2019...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2013 Carita Bardakci 22.11.2012 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. JOHDANTO JA

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sivu 1/5 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Yleistä MLL Meilahden yhdistys ry () on keskoslasten ja heidän vanhempiensa ja muiden läheistensä sekä keskosten kanssa työskentelevien oma yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena

Lisätiedot

LTYHY ry SÄÄNNÖT s. 1 (5)

LTYHY ry SÄÄNNÖT s. 1 (5) LTYHY ry SÄÄNNÖT s. 1 (5) LAPPEENRANNAN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖKUNTAYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimenä on Lappeenrannan teknillisen yliopiston henkilökuntayhdistys ry. Yhdistyksen

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka NIMI JA KOTIPAIKKA

Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka NIMI JA KOTIPAIKKA Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka. Näissä säännöissä yhdistyksestä käytetään nimeä

Lisätiedot

KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS

KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS Kansainvälisyys on aina jollain tavalla osa koko yhdistyskentän toimintaa. Kun yhdistys pitää kansainvälisyyttä tärkeänä arvona ja kansainvälisiä opiskelijoita potentiaalisina

Lisätiedot

SYL:n liittokokous Espoon Korpilammella

SYL:n liittokokous Espoon Korpilammella Sivu 1/5 EDUSTAJISTON MARRASKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.11.2013 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, Ylioppilastalo A Esityslista 270 Kokouksen avaus 271 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VETURI V. Ryhmätöiden tuotokset

VETURI V. Ryhmätöiden tuotokset VETURI V Ryhmätöiden tuotokset Tuotettu Kurussa 7.-8.4.2006 Teema 1: Callidus-tuutorointi Vetäjät: tutorsihteeri Heidi Kerbs, HAMOK ja tutorvastaava Jari Nurmi, RANKA 1.1 AMK:N ROOLI (rahoitus? yhteistyökumppanit?

Lisätiedot

ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Tavoite Orimattilan Kokoomus on mukana kehittämässä Orimattilan kaupunkia ja Päijät- Hämeen maakuntaa jäsenistönsä ja luottamushenkilöidensä välityksellä Kansallisen

Lisätiedot

tehdä itsensä tunnetuksi aktiivisena, jäsenistään huolehtivana ja vastuunsa kantavana järjestönä.

tehdä itsensä tunnetuksi aktiivisena, jäsenistään huolehtivana ja vastuunsa kantavana järjestönä. MAOL TIEDOTTAA Liiton tavoitteena on sisäisen ja ulkoisen tiedotuksen avulla tehdä itsensä tunnetuksi aktiivisena, jäsenistään huolehtivana ja vastuunsa kantavana järjestönä. Liiton eri tiedotuskanavat

Lisätiedot

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry S ä ä n n ö t Merkitty yhdistysrekisteriin 9.12.2005 Nimi Yhdistyksen nimi on Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Kaakkois-Suomen Verovirkailijat r.y., kotipaikkana Kouvolan kaupunki.

1. Yhdistyksen nimi on Kaakkois-Suomen Verovirkailijat r.y., kotipaikkana Kouvolan kaupunki. KAAKKOIS-SUOMEN VEROVIRKAILIJAT R.Y:N SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistyksen vuosikokouksessa 23.11.2011 1. Yhdistyksen nimi on Kaakkois-Suomen Verovirkailijat r.y., kotipaikkana Kouvolan kaupunki. Tarkoitus 2.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 SF-Caravan Vakka-Suomi ry 054 Vanhakartanontie 216 23500 Uusikaupunki 1 (5) Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Tässä suunnitelmassa määritellään toiminnan sisällön keskeiset asiat ja tavoitteet. Jäsenistö

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemista ja osallistumista päätöksentekoon

Lisätiedot

TYYn suuri koulutuspäivä: tapahtumat, viestintä, kulttuuri

TYYn suuri koulutuspäivä: tapahtumat, viestintä, kulttuuri TYYn suuri koulutuspäivä: tapahtumat, viestintä, kulttuuri 26.1.2016 Riina Lumme, Miika Tiainen Turun yliopiston ylioppilaskunta Tervetuloa! Mitä? Tapahtumien suunnittelu, järjestäminen ja viestintä Miksi?

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

- Raahen seutukunnan paikallisjärjestön ( RAPJ ) toiminnasta tiedottaminen ja sen toiminnan kehittämiseen osallistuminen

- Raahen seutukunnan paikallisjärjestön ( RAPJ ) toiminnasta tiedottaminen ja sen toiminnan kehittämiseen osallistuminen 14.11.2011 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Toiminnan painopisteitä ja tavoitteita - paikallisen edunvalvonta- ja työsuojeluorganisaation toimintaedellytysten ja toimintakyvyn kehittäminen ja vahvistaminen,

Lisätiedot

Esitys: Hallitus päättää tarkastaa pöytäkirjat valitsemalla kokouksessa kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hallitus valitsee pöytäkirjantarkastajat.

Esitys: Hallitus päättää tarkastaa pöytäkirjat valitsemalla kokouksessa kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hallitus valitsee pöytäkirjantarkastajat. Sivu 1/7 Pöytäkirja 19/2015 Aika: 28. toukokuuta 2015 klo 9.30 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Mikko Mononen, puheenjohtaja Janika Takatalo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 10.10.2016 Hyväksytty syyskokouksessa 01.11.2016 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

Edustajisto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksikymmentä (20) jäsentä ja puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja on läsnä.

Edustajisto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksikymmentä (20) jäsentä ja puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja on läsnä. EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: Keskiviikko 3.12.2013 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, Ylioppilastalo A Esityslista 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kutsu

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön asemointitilastot 2015 yliopistoille Katsaus talouteen ja henkilöstöön

Opetus- ja kulttuuriministeriön asemointitilastot 2015 yliopistoille Katsaus talouteen ja henkilöstöön 1 Opetus- ja kulttuuriministeriön asemointitilastot 2015 yliopistoille Katsaus talouteen ja henkilöstöön Sisällys: Kuvio 1a: Tikauden tuloksen osuus kokonaistuotoista Kuvio 1b: Tilikauden tuloksen osuus

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä YTN.

1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä YTN. YLEMMÄT TOIMIHENKILÖT YTN RY SÄÄNNÖT 1 Rek.n:ro 138.504 (27.5.2014) Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä

Lisätiedot

TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖSTÖYHDISTYS (TTYHY) ry. SÄÄNNÖT 2015 (Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa 18.6.

TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖSTÖYHDISTYS (TTYHY) ry. SÄÄNNÖT 2015 (Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa 18.6. TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖSTÖYHDISTYS (TTYHY) ry SÄÄNNÖT 2015 (Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa 18.6.2015) Yhdistyksen nimi on Tampereen teknillisen yliopiston henkilöstöyhdistys

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2015 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC NORDEA UNIONI SUOMI RY TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC Työpaikkaosastoille Järjestötoimikunta 2012 R A T A M E S T A R I N K A T U 12A 8.K R S, 00520 H E L S I N K I TYÖPAIKKATOIMINNAN TOIMINTAMALLI 1. TOIMIALUE

Lisätiedot

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt!

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry Kunta- ja seurakunta -kirje 1 (5) Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Tässä kirjeessä kerrotaan ajankohtaista tietoa omaishoidon

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2013 4.3.2013 klo 12.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

TYÖELÄMÄTOIMIKUNNAN OHJESÄÄNTÖ

TYÖELÄMÄTOIMIKUNNAN OHJESÄÄNTÖ TYÖELÄMÄTOIMIKUNNAN OHJESÄÄNTÖ 1 SEFEn hallitus asettaa toimintakautensa ensimmäisessä kokouksessa työelämätoimikunnan. Puheenjohtajan lisäksi toimikuntaan kuuluu vähintään seitsemän ja enintään kymmenen

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2 Yhdistyksen tarkoitus. 3 Yhdistyksen toiminta

Yhdistyksen säännöt I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2 Yhdistyksen tarkoitus. 3 Yhdistyksen toiminta Yhdistyksen säännöt I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Seinäjoen kristillisen opiskelijatyön tuki ry. Yhdistyksen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Yhdistyksen tarkoitus

Lisätiedot

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö :n toimintasuunnitelma vuodelle 2016 :n toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksemme Yhdistyksemme on aktiivinen jäsenistönsä edunvalvonnassa, seuraamalla tarkoin

Lisätiedot

Suomen Urheilupsykologinen yhdistys ry

Suomen Urheilupsykologinen yhdistys ry Suomen Urheilupsykologinen yhdistys ry www.supy.sporttisaitti.com TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1 SUOMEN URHEILUPSYKOLOGINEN YHDISTYS, SUPY RY Suomen urheilupsykologinen yhdistys pyrkii toiminnallaan

Lisätiedot

Tuohisaaren kyläyhdistys 1 (5) Rapakiventie 26 58620 Lohilahti

Tuohisaaren kyläyhdistys 1 (5) Rapakiventie 26 58620 Lohilahti KYLÄYHDISTYKSEN 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE Yhdistyksen nimi on Tuohisaaren kyläyhdistys ry, ja sen kotipaikka on Savonlinnan kaupunki. Yhdistyksen toimialueena on Tuohisaari ja sitä ympäröivät

Lisätiedot

UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF

UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF 1 UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 TOIMINTAVUODEN YLEISNÄKYMÄT JA -TAVOITTEET Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

Esityslistaa muokattiin. Ops-asiat lisättiin kohtaan 6. Tämän jälkeen esityslista hyväksyttiin.

Esityslistaa muokattiin. Ops-asiat lisättiin kohtaan 6. Tämän jälkeen esityslista hyväksyttiin. Nefa-Jyväskylä Ry. Esityslista Historian ja etnologian laitos 6/2014 Historica PL 35 40014 Jyväskylän yliopisto nefa-hallitus@lists.jyu.fi 7.5.2014 Hallituksen kokous Aika: 7.5.2014 Klo 16.00 Paikka: Yliopiston

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TAMPEREEN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO RY TOIMINTASUUNNITELMA

TAMPEREEN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO RY TOIMINTASUUNNITELMA TAMPEREEN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMIVA JA TOIMINNALLINEN AMMATTIOSASTO ON KIINNOSTAVA JA TEHOKAS Ammattiosaston on oltava vahva edunvalvoja, joka pystyy aidosti ajamaan

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnan vakiinnuttamiseen

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnan vakiinnuttamiseen TYÖPAIKKATOIMINTA Ohjeistus työpaikkatoiminnan vakiinnuttamiseen Työpaikkatoiminnan määritelmä Työpaikkatoiminnalla tarkoitetaan toimintaa, joka kattaa saman yrityksen kaikissa Suomen toimipisteissä työskentelevät

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, seminaarit ja muut tapahtumat 6. Muut toiminta 5.1

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

INSSI hanke Oppimisprosessiryhmä Opinto ohjauksen työryhmä

INSSI hanke Oppimisprosessiryhmä Opinto ohjauksen työryhmä INSSI hanke Oppimisprosessiryhmä Opinto ohjauksen työryhmä Opiskelijan ohjauksen nykytila insinöörikoulutuksessa 23.10.2012 Jari Kurtelius /KAMK & Lassi Salminen/KyAMK 1 Tutkimuksen tavoitteena oli: selvittää

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016.

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016. Suomen Oriental Moodo liitto ry:n säännöt 1. Nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Oriental Moodo liitto ry. Yhdistys voi käyttää epävirallista rinnakkaisnimeä Oriental Moodo liitto sekä lyhennettä OMD liitto.

Lisätiedot

STRATEGIA 2013-2016 Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

STRATEGIA 2013-2016 Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta 1( 9) 2013-2016 Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Hyväksytty edustajiston kokouksessa 05/2012 2( 9) Yleistä Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (HAMKO) on lakisääteinen, julkisoikeudellinen

Lisätiedot

2016 TOIMINTASUUNNITELMA

2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 1 1. Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry:n toiminnan tarkoitus ja visio vuodelle 2016 Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry, ESTERY, on

Lisätiedot

Muutokset tai lisäykset alleviivattu. Poistot yliviivattu. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

Muutokset tai lisäykset alleviivattu. Poistot yliviivattu. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Muutokset tai lisäykset alleviivattu. Poistot yliviivattu. Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsingin yliopiston jatko-opiskelijat ry, ruotsiksi Doktorander vid

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014. Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014. Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014 Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä on valtaa Ainejärjestö on antanut tiedottajalleen mandaatin kontrolloida tiedon liikkumista

Lisätiedot

Nimi: Kotipaikka: Osoite:

Nimi: Kotipaikka: Osoite: Jäsenvaliokunnan ehdotus yhdistysten mallisäännöiksi 4.3.2015 YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Kotipaikka: Osoite: Rekisterinumero: Merkitty rekisteriin: 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Rakennusmestarit

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot