Verbandspool AG / Shariando-alustojen yleiset sopimusehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Verbandspool AG / Shariando-alustojen yleiset sopimusehdot"

Transkriptio

1 Verbandspool AG / Shariando-alustojen yleiset sopimusehdot 1. Soveltamisala Nämä yleiset sopimusehdot (sopimusehdot) koskevat Verbandspool AG:n, Hauptstrasse 53, CH-9053 Teufen (jäljempänä: "shariando.fi") ylläpitämien Shariando-alustojen käyttöä. 2. Määritelmät 2.1 Alusta(t): kaikki Shariando-nimen alaisuudessa ylläpidetyt verkkosivustot ja niihin liittyvät Verbandspool AG:n tarjoamat palvelut. Niitä ovat erityisesti verkkosivustot sekä kaikki näihin verkkotunnuksiin kuuluvat aliverkkotunnukset. 2.2 Kumppanuusyritys: shariando.fi-sivuston kanssa sopimuksen solminut yritys, joka näkyy shariando.fi-sivuston alustalla ja tarjoaa asiakkaiden ostettavaksi tavaroita ja/tai palveluja Asiakas: shariando.fi-sivuston alustalle rekisteröitynyt oikeushenkilö tai luonnollinen henkilö, joka voi ostaa shariando.fi-sivuston alustojen kautta kumppanuusyritykseltä tavaroita ja/tai palveluja. 2.4 Organisaatio: shariando.fi-sivuston alustalle rekisteröitynyt organisaatio, kuten Sveitsin siviilioikeuden 60 artiklan et seq. mukaiset yhdistykset sekä yleishyödylliset laitokset. Shariando.fi voi antaa jäsenoikeuden myös muunlaisille organisaatioille, kuten erityyppisille oikeushenkilöille sekä julkisoikeudellisille yhteisöille. 2.5 Jäsen: organisaatio tai asiakas. 2.6 Mainostaja: yritys, joka mainostaa shariando.fi-sivuston alustalla olematta kuitenkaan samalla kumppanuusyritys. 2.7 Provisio: osuus siitä hinnasta, jonka asiakas maksaa tavaroista ja/tai palveluista. Kumppanuusyritys maksaa tämän osuuden shariando.fi-sivustolle välittäjänä toimimisesta. 2.8 Cashback: asiakkaalle ja organisaatiolle, johon asiakas on sidoksissa, hyvitettävä osuus provisiosta euroina asiakkaan ostettua tavaroita ja/tai palveluja kumppanuusyritykseltä. 2.9 Vahvistettu cashback: cashback-hyvitys, johon jäsenellä on oikeus, mikäli saldo on vähintään 10,00 euroa Evätty cashback: cashback-hyvitys, johon jäsenellä ei ole oikeutta Käsiteltävänä oleva cashback: cashback-hyvitys, jota ei ole vielä luokiteltu vahvistetuksi tai evätyksi cashback-hyvitykseksi. Jäsenellä ei ole oikeutta käsiteltävänä olevien cashback-hyvitysten saamiseen. 3. Sopimuksen solmiminen shariando.fi-sivuston kanssa Oikeutta sopimuksen solmimiseen shariando.fi-sivuston kanssa ei voida vaatia. Sopimus syntyy vasta elektronisen rekisteröitymisen loppuunsaattamisen jälkeen.

2 4. Rekisteröityminen ja jäsentili 4.1 Shariando.fi-sivuston alustoille voivat rekisteröityä toisaalta oikeushenkilöt ja luonnolliset henkilöt asiakkaina ja toisaalta organisaatiot (yhdessä: jäsenet). 4.2 Rekisteröityminen on maksutonta. Jokaiselle jäsenelle avataan jäsentili. Jäsentiliä hoidetaan jäsenen puolesta ilmaiseksi. Jäsentili on ainoastaan kulloisenkin jäsenen nähtävissä tämän rekisteröidyttyä ja kirjauduttua shariando.fi-sivuston alustalle. 4.3 Shariando.fi pidättää itselleen oikeuden hylätä jäsenen rekisteröitymispyyntö syytä ilmoittamatta tai poistaa jo rekisteröitynyt jäsen ilman irtisanomisaikaa. Oikeutta jäseneksi rekisteröitymiseen ei voida lakisääteisesti vaatia. 4.4 Jäsenen tulee varmistaa, että hänen antamansa tiedot ovat oikeat ja täydelliset. Jäsenen on päivitettävä rekisteröitymisvaiheessa annettujen tietojen muutokset viipymättä omalla jäsentilillään. 4.5 Shariando.fi-sivustolla on oikeus tarkastaa annettujen tietojen paikkansapitävyys. 4.6 Jos jäsen antaa rekisteröitymisvaiheessa vääriä tietoja, shariando.fi-sivustolla on oikeus hylätä rekisteröitymispyyntö tai, mikäli rekisteröityminen on jo toteutettu, irtisanoa jäsenen kanssa solmittu sopimus välittömästi ja sulkea jäsen alustojen ulkopuolelle. 5. Shariando.fi-sivuston palvelujen mainonta organisaatioiden toimesta 5.1 Organisaatiot ovat velvollisia mainostamaan shariando.fi-sivuston palveluja sopivalla tavalla (tätä varten tarjottuja markkinointivälineitä käyttäen, jos mahdollista). Mainonnan aste määräytyy organisaation mahdollisuuksien mukaan. 5.2 Shariando.fi pidättää itselleen oikeuden organisaatioiden markkinointitoiminnan tarkastamiseen. 6. Asiakkaan ja kumppanuusyrityksen välisen sopimuksen solmiminen 6.1 Asiakas solmii tarvitsemiaan tavaroita ja/tai palveluja koskevat sopimukset yksinomaan kumppanuusyrityksen kanssa eikä shariando.fi-sivuston kanssa. Kumppanuusyritys on vastuussa sopimuksessa sovittujen palvelujen tarjoamisesta, lakisääteisten takuuoikeuksien myöntämisestä ja muista sopimussuhteeseen perustuvista oikeuksista. Shariando.fi on kullekin kumppanuusyritykselle ainoastaan välittäjä eikä millään tavalla vastuussa. 6.2 Shariando.fi ei takaa sitä, että esitetty tarjonta ja esitetyt kumppanuusyritykset ovat käytettävissä. 7. Kielto muunnella shariando.fi-sivuston alustoja tai toimintatapaa 7.1 Teknisten välineiden tai muiden välineiden käyttö mihin tahansa muunteluun, erityisesti cashback-hyvitysten käsittelyyn, on kiellettyä. 7.2 Jokaisen jäsenen pitää pidättäytyä puuttumasta turvatoimiin ja shariando.fi-sivuston laitteistoon tai ohjelmistoon sekä kaikesta muusta vahingollisesta toiminnasta, kuten tietomurroista, palvelunestohyökkäyksistä ja vastaavista. Jäsenellä ei ole oikeutta käyttää shariando.fi-sivuston tarjoamaa palvelua epäasianmukaisesti, automatisoidusti tai vahingollisesti.

3 7.3 Jos jäsen rikkoo näiden sopimusehtojen määräyksiä, shariando.fi-sivustolla on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi. Jäsenen kaikki vaatimukset shariando.fi-sivustoa kohtaan raukeavat silloin välittömästi (ks. myös kohta 10.4). 8. Tietosuoja ja tietojen tallennus 8.1 Jäsenten kirjautumistiedot sekä tiedot asiakkaiden sidoksista organisaatioihin ja liikkumisesta shariando.fi-sivuston alustojen sisällä tallennetaan asiakasnumeron alle. 8.2 Asiakkaiden kirjautumistiedot ja ostotiedot eivät ole organisaatioiden ulottuvilla. Organisaatio voi nähdä ainoastaan siihen sidoksissa olevien asiakkaiden etu- ja sukunimet sekä kyseiseen organisaatioon sidoksissa olevien asiakkaiden tuoman kokonaisliikevaihdon. 8.3 Kumppanuusyritykselle välitetään ainoastaan käyttäjätunnus, joka ei sisällä profiilissa annettuja asiakastietoja. 9. Rekisteröityminen ja cashback-hyvityksen sekä tervetuliaishyvityksen maksaminen 9.1 Shariando.fi määrittelee asiakkaalle ja tämän organisaatiolle maksettavan cashbackhyvityksen. Yksittäiset tavarat ja/tai palvelut voidaan sulkea cashback-hyvityksen ulkopuolelle. Asiakkaalle esitetyt tiedot ovat ainoastaan suuntaa-antavia eivätkä sido shariando.fi-sivustoa. 9.2 Jäsenelle kertynyt cashback-hyvitys kirjataan ja esitetään euroina jäsentilillä, joka asiakkaalle avataan rekisteröitymisen ja kirjautumistietojen käyttämisen jälkeen. Jokainen jäsen voi nähdä hänelle kertyneiden cashback-hyvitysten väliaikaisen tilan omalla jäsentilillään otsikon "käsiteltävänä" alla. 9.3 Nähtävissä on käsiteltävänä oleva cashback, evätty cashback ja vahvistettu cashback. Tämä jaottelu perustuu tietoihin, joita kumppanuusyritys toimittaa shariando.fi-sivustolle sopimuksen hallinnointia varten. Kaikki cashback-hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää muille. 9.4 Cashback-hyvitys voidaan maksaa asiakkaalle ja organisaatiolle, johon asiakas on sidoksissa, vain sillä edellytyksellä, että tavaroiden ja/tai palvelujen ostaminen kumppanuusyritykseltä on tapahtunut seuraavan menettelyn mukaisesti: - Asiakas on rekisteröitynyt yhdelle shariando.fi-sivuston alustoista. - Asiakas on kirjautunut sisään johonkin shariando.fi-sivuston alustoista omalla käyttäjänimellään ja salasanallaan sekä liittynyt organisaatioon. - Asiakas on suorittanut haun shariando.fi-sivuston alustalla ja napsauttanut 30 minuutin kuluessa hakutuloksena tai luokittelussa esitettyä kumppanuusyritystä ja on sen seurauksena siirtynyt kumppanuusyrityksen verkkosivulle. 30 minuutin kuluttua asiakkaan pitää kirjautua uudestaan sisään ja suorittaa uudestaan haku joko hakutoimintoa tai luokittelua käyttäen sen varmistamiseksi, että tapahtuma tunnistetaan kumppanuusyrityksen teknisessä järjestelmässä. - Asiakas on sen jälkeen solminut kumppanuusyrityksen kanssa tavaroita ja/tai palveluja koskevan sopimuksen.

4 - Kumppanuusyritys on vahvistanut shariando.fi-sivustolle kumppanuusyrityksen ja asiakkaan välisen liiketapahtuman sekä sopimusvelvoitteiden täyttämisen. - Shariando.fi-sivuston ja kumppanuusyrityksen sopima provisio on kirjattu shariando.fi-sivuston tilille kokonaan ja ilman varaumia. 9.5 Jäseniä kehotetaan ottamaan huomioon, että cashback-hyvitystä ei makseta jäsenille, jos asiakkaat ostavat tavaroita ja/tai palveluja kirjautumatta ensin sisään shariando.fi-sivuston jollekin alustalle ja napsauttamatta hakutulosta 30 minuutin kuluessa sen esittämisestä. 9.6 Oikeus hyvityksen saantiin on olemassa ainoastaan silloin, kun kirjausluokkana on "vahvistettu cashback-hyvitys". Jäsenellä on oikeus saada cashback-hyvitys, kun vahvistetun cashback-hyvityksen saldo on vähintään 10,00 euroa. Mikäli shariando.fisivuston ja jäsenen välinen sopimus puretaan, alle 10,00 euron saldot menetetään. 9.7 Jos asiakas vetäytyy kumppanuusyrityksen kanssa solmimastaan sopimuksesta tai vaatii sopimuksen muuttamista tai purkamista muulla tavalla, shariando.fi-sivustolla on oikeus mitätöidä asiakasta koskeva cashback-hyvitys. Asiakkaalle ja organisaatiolle jo maksettu cashback-hyvitys on palautettava shariando.fi-sivuston sitä pyytäessä. 9.8 Maksu suoritetaan yksinomaan Suomessa toimipaikkaa pitävien pankkien tileille niiden pankkitietojen mukaisesti, jotka jäsen antoi rekisteröitymisen yhteydessä. Mahdolliset kulut tulevat jäsenen itsensä maksettaviksi. 9.9 Jos shariando.fi on myöntänyt jäsenelle tervetuliaishyvityksen, oikeus sen saamiseen sopimuksen purkautuessa on vain silloin, jos jäsenelle on kertynyt lisäksi vähintään 10,00 euroa vahvistettuja cashback-hyvityksiä Cashback-hyvityksen annetaan kertyä ja se tarjotaan asiakkaan saatavaksi. Asiakkaan pitää pyytää cashback-hyvityksen maksamista kirjauduttuaan sisään alustan jäsenosioon. Vahvistettu cashback-hyvitys, jota ei pyydetä viiden vuoden kuluessa, mitätöityy. Määräaika alkaa 1. tammikuuta cashback-hyvityksen luokittelun jälkeisenä vuotena Jäsen voi esittää vastalauseen vahvistettujen cashback-hyvitysten oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Vastalause on esitettävä kirjallisesti shariando.fi-sivustolle viimeistään 31. maaliskuuta sitä seuraavana vuotena, kun cashback-hyvitykset on osoitettu vahvistetuiksi cashback-hyvityksiksi tai evätyiksi cashback-hyvityksiksi. Muussa tapauksessa vahvistettu tai evätty cashback katsotaan hyväksytyksi. 10. Irtisanominen 10.1 Sekä jäsen että shariando.fi voivat irtisanoa shariando.fi-sivuston jäsenyyden milloin tahansa välittömästi ja syytä ilmoittamatta. Jäsenen on ilmoitettava irtisanomisesta sähköpostitse osoitteeseen service@shariando.fi, merkittävä viestin aiheriville "Aihe: Irtisanominen" ja ilmoitettava viestissä käyttäjänimensä. Shariando.fi-sivuston tekemä irtisanominen ilmoitetaan jäsenen shariando.fi-sivustolla käyttämään sähköpostiosoitteeseen Kun sopimuksen irtisanoo jäsen, hänen jäsentilillään irtisanomisen ajankohtana oleva vahvistettu cashback-hyvitys siirretään jäsenen ilmoittamalle pankkitilille 14

5 arkipäivän kuluessa siitä, kun shariando.fi vastaanotti irtisanomisen, mikäli saldo on vähintään 10,00 euroa. Tervetuliaishyvityksen maksamista käsitellään näiden sopimusehtojen kohdassa 9.9. Käsiteltävänä oleva cashback menetetään ilman hyvitystä Kun sopimus puretaan organisaation kanssa, organisaatioon sidoksissa oleville asiakkaille ilmoitetaan organisaation poistumisesta. Asiakkaat voivat liittyä toiseen organisaatioon Jos shariando.fi-sivusto irtisanoo sopimuksen näiden sopimusehtojen rikkomisen johdosta, sekä käsiteltävänä oleva että vahvistettu cashback menetetään ilman hyvitystä. 11. Väärinkäyttö ja kirjautumistietojen kadottaminen 11.1 Jäsenen on säilytettävä kirjautumistiedot huolellisesti ja suojeltava niitä luvattomalta käytöltä. Hänen on pidettävä erityisesti henkilökohtaiset kirjautumistietonsa salassa ja varottava luovuttamasta niitä kolmansille osapuolille. Lisäksi hänen tulee käyttää viruksilta, Troijan hevosilta ym. suojaavaa ohjelmistoa ja järjestää palomuurit ja muut suojatoimenpiteet siihen tietokoneeseen, jota hän käyttää alustoille kirjautuessaan Jos on syytä epäillä, että henkilökohtaiset shariando.fi-kirjautumistiedot ovat joutuneet jonkun kolmannen osapuolen tietoon, jäsenen on otettava viipymättä yhteyttä shariando.fi-sivustoon. Shariando.fi ei vastaa vahingoista, joita jäsenelle aiheutuu sen seurauksena, että valtuudettomat kolmannet osapuolet käyttävät kirjautumistietoja Mikäli rekisteröitynyt jäsen kadottaa shariando.fi-salasanansa, hän voi pyytää sitä uudestaan shariando.fi-sivuston asianmukaiselta alustalta. 12. Takuu ja vastuu 12.1 Shariando.fi ei takaa järjestelmiensä jatkuvaa käyttökelpoisuutta ja toimintakykyisyyttä eikä siten myöskään hakutoiminnon, jäsentilin tietojen tarkastelemisen, cashback-hyvitysten luokittelemisen ja shariando.fi-sivuston muiden palvelujen häiriötöntä toimintaa Shariando.fi-sivuston vastuu on poissuljettu lainsäädännön sallimissa rajoissa. Tämä koskee myös shariando.fi-sivuston työntekijöiden ja edustajien vastuuta Shariando.fi ei takaa erityisesti kumppanuusyritysten ja mainostajien välittämien tietojen ja ilmoitusten paikkansapitävyyttä tai täydellisyyttä. Shariando.fi ei takaa kumppanuusyritysten/mainostajien tarjoamien tavaroiden ja/tai palveluiden laatua ja käyttökelpoisuutta, niiden soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen eikä sitä, että tavaran välittäminen ja/tai palvelun suorittaminen ei loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia Shariando.fi ei vastaa myöskään niiden verkkosivujen sisällöstä, joihin shariando.fisivuston alustoilla viitataan suoraan tai epäsuorasti (linkit kumppanuusyrityksiin tai mainostajiin) Shariando.fi ei vastaa kumppanuusyritysten ja/tai mainostajien aiheuttamista vahingoista.

6 13. Shariando.fi-sivuston tarjontaan ja sopimusehtoihin tehtävät muutokset 13.1 Shariando.fi pidättää itselleen oikeuden täydentää tai muuttaa shariando.fi-sivuston alustoja ja niiden sisältöjä siitä jäsenille ilmoittamatta Shariando.fi pidättää itselleen oikeuden lopettaa shariando.fi-sivuston yksittäisiä alustoja tai kaikki alustat kokonaan tai osittain syytä ilmoittamatta ja ilman määräaikaa, tai korvata ne muulla ohjelmalla. Kaikkien alustojen lopettaminen shariando.fi-sivuston toimesta ilman erityistä ilmoitusta rinnastuu shariando.fisivuston tekemään sopimuksen irtisanomiseen Shariando.fi pidättää lisäksi itselleen oikeuden muuttaa tai täydentää näitä sopimusehtoja. Muutoksista ilmoitetaan jäsenille etukäteen heidän viimeksi antamiinsa sähköpostiosoitteisiin. Muutetut sopimusehdot katsotaan hyväksytyiksi, jos niistä ei esitetä vastalausetta kuukauden kuluessa. Jos jäsen ei hyväksy sopimusehtoihin tehtyjä muutoksia, se tulkitaan sopimuksen irtisanomiseksi. 14. Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Sveitsin lakia. Yksinomainen toimivaltainen tuomioistuin on Teufenin tuomioistuin (Appenzell Ausserrhodenin kantoni, Sveitsi). Oikeudet pakottaviin laillisiin säännöksiin pidätetään. Teufen (Appenzell Ausserrhodenin kantoni, Sveitsi),

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

MyCashflow - verkkokauppapalvelun käyttöehdot

MyCashflow - verkkokauppapalvelun käyttöehdot 1! (! 8) MyCashflow - verkkokauppapalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä käyttöehtoja ( Käyttöehdot ) sovelletaan Pulse247 Oy:n, y-tunnus 2131570-6, Syväojankatu 3 A, 87700 Kajaani ( Palveluntarjoaja )

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta ja. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus. Valtori

Punkalaitumen kunta ja. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus. Valtori Palvelusopimus 1 / 6 PALVELUSOPIMUS Asiointitili-palvelusta Punkalaitumen kunta ja Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus www.valtori.fi VALTORI Palvelusopimus

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1 (5) SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1. Yleistä Me Sataservice-konsernissa kunnioitamme tietosuojaasi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan työnhakijoihin, työntekijöihin, käyttäjiin; jotka käyttävät

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4. Palvelun

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. YLEISTÄ Tervetuloa Sito-yhtiöiden (jäljempänä Sito ) Kaiku-palveluun (jäljempänä Palvelu ). Palvelun käyttöä koskevat seuraavat sopimusehdot (jäljempänä Sopimusehdot

Lisätiedot

myclub-palvelun käyttöehdot

myclub-palvelun käyttöehdot myclub-palvelun käyttöehdot Voimassa 28.3.2018 lukien 1. Ehtojen soveltaminen ja palvelunkuvaus Näitä myclub-palvelun käyttöehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Taikala Oy:n (Y-tunnus 2254831-7) ( Yhtiö ) tarjoamien

Lisätiedot

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus Varantotilisopimus 1 (5) VARANTOTILISOPIMUS Tilinhaltija: Tilinumero: BIC-koodi: XX Pankki Oy (IBAN XX) XXXXXXXX 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Tiliehdot Sopimuksessa määritellään menettelyt ja vastuut, joiden

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina.

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Tervetuloa SMC:n tietosuojaselosteeseen SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. Tämän tietosuojaselosteen

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. Kososten Sukuseura ry:n SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. 2. Yhdistyksen tarkoituksena on: 1) ylläpitää yhteyttä Kososten suvun jäsenten

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä 1. Sanasto WebTimmi on Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen käytössä oleva internetpohjainen varausjärjestelmä, jossa

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa

Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa Suositus Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa n suosituksen liite Suositus 1 (9) Sisältö 1 Johdanto... 3 2 LUOTTAMUSVERKOSTO JA SEN TOIMINTA... 3 2.1 Luottamusverkosto...

Lisätiedot

E H D O T. Ole hyvä ja lue nämä ehdot ( Palveluehdot ) tarkasti ennen kuin käytät palveluita.

E H D O T. Ole hyvä ja lue nämä ehdot ( Palveluehdot ) tarkasti ennen kuin käytät palveluita. GLOBAALI VERSIO (7 marraskuu 2014) P A L V E L U - E H D O T 1. JOHDANTO VOLVO haluaa tarjota sinulle parhaat mahdolliset Palvelut (jotka on määritelty jäljempänä kohdassa 1), jotta VOLVO-ajokokemuksesi

Lisätiedot

Siilinjärven kunta ja Valtion IT-palvelukeskus

Siilinjärven kunta ja Valtion IT-palvelukeskus Valtiokonttori Palvelusopimus 1 (6) Valtion IT-palvelukeskus 354/23/2009..20 PALVELUSOPIMUS Asiointitili-palvelusta Siilinjärven kunta ja Valtion IT-palvelukeskus Siltasaarenkatu 18 20 A, Helsinki PL 14,

Lisätiedot

VETUMA rekisteröityminen

VETUMA rekisteröityminen VETUMA rekisteröityminen Rekisteröityminen tapahtuu kirjautumalla WebTimmiin klikkaamalla Selailu liikuntapalvelut Tampere -linkkiä ja valitsemalla Rekisteröityminen Rekisteröidy käyttäjäksi. Linkistä

Lisätiedot

Lataa-sovellus. 1. painos

Lataa-sovellus. 1. painos Lataa-sovellus 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Tietosuojaseloste (5)

Tietosuojaseloste (5) 1.10.2017 1(5) Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteesta (jäljempänä tietosuojaseloste ) on kuvattu henkilötietojen käsittelykäytännöt, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista.

Lisätiedot

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille 1 Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille Sopimusehdot 25.5.2018 1 Yleistä Folksam Vahinkovakuutus Oy:n (jäljempänä Folksam tai Palveluntarjoaja) verkkopalvelu henkilöasiakkaalle (Asiakasportaali)

Lisätiedot

Palveluseteli omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena

Palveluseteli omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena 1(5) omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena Omaishoidon tuki on kokonaisuus, johon sisältyy omaishoitajan antama hoito ja tarvittavat sosiaali-

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa

Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa Osana NordLEI-verkkoportaalia asiakkaat voivat hakea esi-lei-tunnisteita juridisille yksiköilleen. Lisäksi NordLEI sallii myös niin kutsutun

Lisätiedot

toisen maksupalveludirektiivin väitettyä rikkomista koskevista valitusmenettelyistä

toisen maksupalveludirektiivin väitettyä rikkomista koskevista valitusmenettelyistä EBA/GL/2017/13 05/12/2017 Ohjeet toisen maksupalveludirektiivin väitettyä rikkomista koskevista valitusmenettelyistä 1. Noudattamista ja ilmoittamista koskevat velvoitteet Näiden ohjeiden asema 1. Tämä

Lisätiedot

VUOKRANANTAJAKOULU 2012 Suomen Vuokranantajat ry

VUOKRANANTAJAKOULU 2012 Suomen Vuokranantajat ry VUOKRANANTAJAKOULU 2012 Suomen Vuokranantajat ry Onnistu ja menesty vuokranantajana ja asuntosijoittajana Tuorein tieto vuokramarkkinoista, lainsäädännöstä ja yleisistä käytännöistä Neuvontapalvelu, jossa

Lisätiedot

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT 1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ Määräaikaistalletus on sopimuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti avattu talletustili. Yhdistys maksaa talletustilille korkoa talletusajan päättyessä,

Lisätiedot

B. Braun Extranetin käyttöehdot

B. Braun Extranetin käyttöehdot B. Braun Extranetin käyttöehdot 1. Soveltamisen laajuus B. Braun Melsungen AG -yhtiön (jäljempänä "B. Braun") tarjoaman B. Braun Extranetin (jäljempänä "Extranet") käyttöön sovelletaan seuraavia käyttöehtoja:

Lisätiedot

HYVÄ PANKKITAPA SUOMEN PANKKIYHDISTYS

HYVÄ PANKKITAPA SUOMEN PANKKIYHDISTYS SUOMEN PANKKIYHDISTYS HYVÄ PANKKITAPA Hyvä pankkitapa on muotoutunut käytännön kokemuksesta. Hyvän pankkitavan säännöt sisältävät asiakkaan ja pankin välistä suhdetta sekä pankkien toimintatapoja koskevia

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin palveluihin jotka Soma Systems (jäljempänä palveluntarjoaja) toimittaa asiakkailleen.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin palveluihin jotka Soma Systems (jäljempänä palveluntarjoaja) toimittaa asiakkailleen. Soma Systems Yleiset sopimusehdot Y-tunnus: 2122675-4 http://www.soma.fi/ Kenraalintie 12 A 5 46800 Myllykoski 040 141 8830 1. Sopimusehtojen soveltaminen Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin palveluihin

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin

Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin Marraskuu 2018 Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin Hyvä asiakkaamme, Tässä kirjeessä kerromme sinulle EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilin erityisiin ehtoihin tulevista muutoksista. Tilien

Lisätiedot

IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU)

IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) 1 SOVELTAMINEN 1.1 Näitä erityisehtoja sovelletaan tietoverkon välityksellä toimitettaviin ohjelmistopalveluihin.

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway Amway Partner Stores Pyydämme sinua lukemaan nämä sivut, ennen kuin ostat tuotteita Amivon yhteistyöyritysten verkkokaupoista. Amivon yhteistyöyrityksiä koskeva ohjelma tarjoaa ostosmahdollisuuksia, jotka

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Henkilöstöpalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 15.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 1 päivänä huhtikuuta 1999 N:o

SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 1 päivänä huhtikuuta 1999 N:o SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA 1999 Julkaistu Helsingissä 1 päivänä huhtikuuta 1999 N:o 394 417 SISÄLLYS N:o Sivu 394 Laki Itävallan, Suomen ja Ruotsin liittymisestä tuomioistuimen toimivaltaa sekä tuomioiden täytäntöönpanoa

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

Henkivakuutussopimusten ehtojen muuttaminen vahinkokehityksen tai korkotason muutoksen johdosta

Henkivakuutussopimusten ehtojen muuttaminen vahinkokehityksen tai korkotason muutoksen johdosta Kannanotto 1/2013 1 (5) Henkivakuutussopimusten ehtojen muuttaminen vahinkokehityksen tai korkotason muutoksen johdosta 1 Yleistä 2 Säädöstausta Henkivakuutusyhtiöt solmivat asiakkaidensa kanssa pääsääntöisesti

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMAN SOPIMUSSARJA ULKOVALTAIN KANSSA TEHDYT SOPIMUKSET

SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMAN SOPIMUSSARJA ULKOVALTAIN KANSSA TEHDYT SOPIMUKSET SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMAN SOPIMUSSARJA ULKOVALTAIN KANSSA TEHDYT SOPIMUKSET 2006 Julkaistu Helsingissä 30 päivänä lokakuuta 2006 N:o 78 81 SISÄLLYS N:o Sivu 78 Laki Viron kanssa tehdyn sosiaaliturvasopimuksen

Lisätiedot

Tervetuloa CWT Portalin käyttäjäksi!

Tervetuloa CWT Portalin käyttäjäksi! Tervetuloa CWT Portalin käyttäjäksi! Tässä ohjeessa kerrotaan lyhyesti mikä on CWT Portal mistä löydät matkustajaprofiilisi kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut CWT Portaliin mitä teet, jos olet unohtanut

Lisätiedot

Uudistettu sopimus lääkekustannusten suorakorvausmenettelystä

Uudistettu sopimus lääkekustannusten suorakorvausmenettelystä Uudistettu sopimus lääkekustannusten suorakorvausmenettelystä Kela, Suomen Apteekkariliitto, Helsingin Yliopiston Apteekki ja Itä- Suomen yliopiston apteekki ovat 24.1.2013 allekirjoittaneet uudistetun

Lisätiedot

Sopimus mittausalueen ylläpitäjän tehtävistä ja vastuista NO. XX [Osapuoli] ja FINGRID OYJ

Sopimus mittausalueen ylläpitäjän tehtävistä ja vastuista NO. XX [Osapuoli] ja FINGRID OYJ Sopimus mittausalueen ylläpitäjän tehtävistä ja vastuista NO. XX [Osapuoli] ja FINGRID OYJ 2 (5) Sisällys 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Mittausalueet... 3 4 Mittausalueen ylläpitäjän

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

HS-Works Oy:n asiakastietokanta

HS-Works Oy:n asiakastietokanta HS-Works Oy Henkilötietolain (523/1999) 10:n mukainen rekisteriseloste HS-Works Oy:n asiakastietokanta Rekisteriseloste 8.5.2009 Sisällys 1 Rekisterinpitäjä...1 2 Rekisterin pitämisen peruste...1 3 Rekisterin

Lisätiedot

1.2 Näitä toimitusehtoja sovelletaan myös Palvelun Testikauteen (katso 3.1), poislukien kohdat 4. ja 9.1.

1.2 Näitä toimitusehtoja sovelletaan myös Palvelun Testikauteen (katso 3.1), poislukien kohdat 4. ja 9.1. Toimitusehdot Anvia Verkkokauppa Toimitusehdot 1. Toimitusehtojen soveltaminen ja voimassaolo 1.1 Näitä toimitusehtoja sovelletaan Anvia Oyj:n ( Toimittaja ) verkkokauppapalvelun ( Palvelu ) tilaavalle

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien

Lisätiedot

1 Artikla. Sopimuksen tarkoitus

1 Artikla. Sopimuksen tarkoitus Liite Sopimusteksti SUOMEN TASAVALLAN JA RUOTSIN KUNINGASKUNNAN VÄLINEN SOPIMUS TIETTYIHIN JÄTEVIRTOIHIN KUULUVIEN JÄTTEIDEN SIIRROISTA MAIDEN RA- JA-ALUEILLA 1 Artikla Sopimuksen tarkoitus Tämän sopimuksen

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja/vuokranantajat. Nimi. - Osoite. Puhelinnumero Sähköpostisoite Yhteyshenkilö.

1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja/vuokranantajat. Nimi. - Osoite. Puhelinnumero Sähköpostisoite Yhteyshenkilö. 1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja/vuokranantajat Nimi Henkilötunnus tai Y-tunnus / _ Puhelinnumero Nimi Henkilötunnus tai Y-tunnus / Puhelinnumero 2. Vuokralainen/vuokralaiset Nimi Henkilötunnus

Lisätiedot

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : -

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : - PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisterijärjestelmä Sivu 1 31.07.2013 : - SÄÄNNÖT Yritys- ja yhteisötunnus: 2555471-2 Yhtiö: Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunta Käsittelevä toimisto: Jäljennöksen

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 21. maaliskuuta 2017 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 21. maaliskuuta 2017 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 21. maaliskuuta 2017 (OR. en) 7713/16 COR 1 EF 76 ECOFIN 273 DELACT 64 SAATE Lähettäjä: Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Saapunut:

Lisätiedot

Artist Exchange Yleiset Käyttöehdot

Artist Exchange Yleiset Käyttöehdot Artist Exchange Yleiset Käyttöehdot Viimeksi päivitetty: 20. tammikuuta 2016 Nämä käyttöehdot ( Käyttöehdot ) sääntelevät Artist Exchange Oy:n ( AEx tai me ) tarjoaman verkkopalvelun käyttöä sekä palveluun

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Talous- ja raha-asioiden valiokunta. eurooppalaisesta tilivarojen turvaamismääräyksestä

Talous- ja raha-asioiden valiokunta. eurooppalaisesta tilivarojen turvaamismääräyksestä EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Talous- ja raha-asioiden valiokunta 12.1.2012 2011/0204(COD) TARKISTUKSET 28-38 Lausuntoluonnos Elena Băsescu (PE475.906v01-00) eurooppalaisesta tilivarojen turvaamismääräyksestä

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin.

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste Päivitetty 24.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Kylmäsormi Hakalankatu 41, 94100 Kemi Puhelin 0400 691 032 pekka.tapio@kylmasormi.fi Vastuuhenkilö: Pekka

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012 Oma Reittiopas Palvelun käyttöehdot Laadittu 30.11.2012 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö...

Lisätiedot

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi.

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi. (MAKSUJÄRJESTELMÄ) Suomen Ratsastajainliitto on ottamassa käyttöönsä maksujärjestelmän Kipaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin kaikki maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Kilpailun loputtua saat

Lisätiedot

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(5) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 SOPIMUKSEN EHDOT... 3 4 SOPIMUKSEN MUUTOKSET... 3

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Sidosryhmärekisterin

Lisätiedot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot Oma matkakortti Palvelun käyttöehdot 1 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö... 3 5 Palveluun

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

Internet-palveluiden erityisehdot

Internet-palveluiden erityisehdot 1 Internet-palveluiden erityisehdot 1 YLEISTÄ 1.1 Soveltamisala Näitä erityisehtoja sovelletaan Vakka-Suomen Puhelin Oy:n (jäljempänä toimittaja) internet-pohjaisten tuotteiden ja -palveluiden toimituksiin

Lisätiedot

1. Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry (jäljempänä Valo) sekä. 2. Urheiluseura (jäljempänä Seura)

1. Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry (jäljempänä Valo) sekä. 2. Urheiluseura (jäljempänä Seura) SOPIMUS VERKKOKUMPPANUUTEEN OSALLISTUMISESTA 1. Osapuolet 1. Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry (jäljempänä Valo) sekä 2. Urheiluseura (jäljempänä Seura) 2. Sopimuksen tausta ja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 3. huhtikuuta 2014 (OR. en) 7911/14 Toimielinten välinen asia: 2014/0079 (NLE) PECHE 147

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 3. huhtikuuta 2014 (OR. en) 7911/14 Toimielinten välinen asia: 2014/0079 (NLE) PECHE 147 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 3. huhtikuuta 2014 (OR. en) 7911/14 Toimielinten välinen asia: 2014/0079 (NLE) PECHE 147 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja Seychellien

Lisätiedot

Verkkopalveluiden käyttöehdot

Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot 1. Yleistä 1.1. Tätä käyttöoikeussopimusta ja sen mukaisia yleisiä ehtoja (jäljempänä "sopimus") sovelletaan sanomalehti Hämeen Sanomien tarjoamaan,

Lisätiedot

SOPIMUS SUOMEN TASAVALLAN HALLITUKSEN JA VIETNAMIN SOSIALISTISEN TASAVALLAN HALLITUKSEN VÄLILLÄ DIPLOMAATTISTEN TAI KONSULIEDUSTUSTOJEN TAI

SOPIMUS SUOMEN TASAVALLAN HALLITUKSEN JA VIETNAMIN SOSIALISTISEN TASAVALLAN HALLITUKSEN VÄLILLÄ DIPLOMAATTISTEN TAI KONSULIEDUSTUSTOJEN TAI SOPIMUS SUOMEN TASAVALLAN HALLITUKSEN JA VIETNAMIN SOSIALISTISEN TASAVALLAN HALLITUKSEN VÄLILLÄ DIPLOMAATTISTEN TAI KONSULIEDUSTUSTOJEN TAI KANSAINVÄLISISSÄ JÄRJESTÖISSÄ TOIMIVIEN PYSYVIEN EDUSTUSTOJEN

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

siniset tarkoittavat linkkejä

siniset tarkoittavat linkkejä Fudoshin ry:n tietosuojaseloste Fudoshin on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä. Käsittelemme Fudoshinissä henkilötietoja* asianmukaisesti ja vain siinä laajuudessa, kuin se on

Lisätiedot

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki 1 (5) LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS II Asiamies: Y-tunnus: Yhteystiedot: Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki Yhteystiedot: PL 111, Lauttasaarentie 8

Lisätiedot