B. Braun Extranetin käyttöehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "B. Braun Extranetin käyttöehdot"

Transkriptio

1 B. Braun Extranetin käyttöehdot 1. Soveltamisen laajuus B. Braun Melsungen AG -yhtiön (jäljempänä "B. Braun") tarjoaman B. Braun Extranetin (jäljempänä "Extranet") käyttöön sovelletaan seuraavia käyttöehtoja: Hyväksymällä käyttöehdot rekisteröitymällä Extranet-palvelun käyttäjäksi allekirjoitat käyttäjäsopimuksen B. Braun -yhtiön kanssa ja hyväksyt seuraavat Extranetin käyttöehdot. Poikkeustilanteita, joissa käyttäjä on ristiriidassa käyttöehtojen kanssa, ei sovelleta. Nykyiset tiedot henkilöistä, joilla on oikeus edustaa B. Braun -yhtiötä, ja heidän osoitteensa, voidaan koota Extranet-leimasta. 2. Extranetin keskeiset ominaisuudet B. Braun tarjoaa Extranetin käyttäjälle tietoa ja asiakirjoja ilmaisena palveluna ja lisäksi mahdollisuuden muodostaa suora yhteys B. Braun -työntekijöihin. Extranetin keskeiset ominaisuudet: 1. Extranet on digitaalinen palvelu, joka asettaa saataville B. Braun -konsernin tarjoamia tuotteita, hoitoaloja ja yleisiä palveluita koskevia tietoja ja asiakirjoja. 2. Extranetin välityksellä voit muodostaa viestiyhteyden B. Braun -yhtiön työntekijöihin. 3. Extranet on käytettävissä veloituksetta. B. Braun pidättää itsellään oikeuden sijoittaa Extranetiin mainoksia ja mainospalkkeja. Extranetin käyttöoikeus koskee vain henkilöitä, jotka harjoittavat kauppaa itsenäisinä ammatinharjoittajina tai näiden ammattiryhmien palveluksessa. Jotta käyttäjät voivat käyttää järjestelmää, heidän on tunnistauduttava rekisteröitymisen yhteydessä valitsemansa käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. 3. Sopimusta ja palveluita koskevan sopimuksen tekeminen Extranetin ja sen tarjoamien toimintojen käyttöä koskeva sopimus tehdään rekisteröityessäsi Extranetiin ja hyväksyessäsi esitetyt käyttöehdot. 3.1 Tunnistus, rekisteröityminen ja Extranetin käyttöoikeus Palvelutarjousten käyttö edellyttää käyttäjän edeltävää rekisteröitymistä Extranetin sekä käyttöehtojen hyväksymistä ja henkilökohtaisen salasanan saamista.

2 Lisäksi käyttäjä vakuuttaa, että hänen käyttäjäprofiilissaan antamansa tiedot ovat tosia ja oikeellisia, etenkin hänen etu- ja sukunimensä, osoitteensa, yrityksensä ja sähköpostiosoitteensa. Käyttäjän on ilmoitettava B. Braun -yhtiöille viipymättä henkilötiedoissaan tapahtuneista muutoksista. Oikeus käyttää palveluita Extranetin välityksellä päätetään välittömästi, jos käyttöehtoja rikotaan tai jos B. Braun peruuttaa myöntämänsä käyttöluvan oman harkintansa mukaan. Näin saattaa tapahtua ilman, että syytä ilmoitetaan. 3.2 Käyttöoikeustietojen käyttö, Extranetin käyttöoikeus Käyttöoikeustiedot on tarkoitettu yksinomaan kyseisen käyttäjän henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjä ei saa välittää tietoja, etenkään salasanaa, kolmansille osapuolille, ei edes sukulaisille tai työtovereille. Käyttäjän on aina pidettävä käyttötiedot, etenkin salasana, salaisina ja estettävä kolmansia osapuolia käyttämästä Extranetiä luvattomasti. Jos käyttäjä saa tietoonsa, että käyttötietoja on väärinkäytetty, tai vain epäilee tietojen väärinkäyttöä, hänen on ilmoitettava asiasta viipymättä B. Braun -yhtiölle. Väärinkäyttötapauksissa tai epäillyissä väärinkäyttötapauksissa B. Braunilla on oikeus estää Extranetin käyttö välittömästi. Käyttäjä on vastuussa kaikista kolmansien osapuolten käytön aiheuttamista seurauksista, jos hän on vastuussa käyttötietojen väärinkäytöstä. Käyttäjä on myös vastuussa väärinkäytöstä, jos hän mahdollisti käyttötietojen luvattoman käytön pelkällä huolimattomuudellaan. Vastuu päättyy vasta, kun käyttäjä on ilmoittanut kirjallisesti B. Braunille (yhteydenotto-osoite on leimassa) luvattomasta käytöstä ja tarvittaessa vaihtanut salasanansa. 3.3 Käyttöoikeuden päättyminen ja peruuttaminen B. Braun pidättää itsellään oikeuden estää käyttäjän käyttötietojen käyttö väliaikaisesti tai pysyvästi syytä ilmoittamatta, mikäli näitä käyttöehtoja rikotaan, etenkin jos käyttäjäprofiilissa on ilmoitettu virheellisiä tietoja, jos käyttötietoja, etenkin salasanoja, välitetään luvatta, ja/tai jos Extranetiä väärinkäytetään, ja/tai lopullisesti ja välittömästi tai B. Braunin harkinnan mukaisella irtisanomisajalla peruuttaa käyttäjän käyttöoikeus sekä päättää sopimussuhde poikkeuksellisesti ja ilman erillistä ilmoitusta. 3.4 Palvelut, sähköpostipalvelut Tietojen käyttöoikeus Onnistuneen tunnistautumisen ja Extranetiin rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä saa oikeuden käyttää monia ilmaisia tietoja, asiakirjoja ja palvelutarjouksia Sähköpostiviestit Käyttäjälle tarjotaan ilmaisia sähköpostiviestejä Extranetissä. Saadakseen näitä sähköpostiviestejä käyttäjän on ilmoitettava vain käyttämänsä ja/tai hänelle henkilökohtaiseen käyttöön myönnetty sähköpostiosoite. Muita sähköpostiosoitteita, etenkään kolmansien osapuolten sähköpostiosoitteita, ei hyväksytä. Sähköpostin edelleenlähetyksen peruuttamiseen on saatavilla aktivoinnin poisto-ominaisuus Mikäli aktivoinnin poistamiseen liittyy teknisiä tai muita ongelmia, käyttäjälle on tarjolla teknistä tukea osoitteessa

3 4. Muut Extranetin käyttöä koskevat säännökset 4.1 Käyttötietojen luottamuksellisuus Käyttötietosi on tarkoitettu ainoastaan tarjouksen henkilökohtaiseen käyttöön, joten sinun on säilytettävä niitä luottamuksellisesti ja pidettävä ne luottamuksellisina. 4.2 Käyttötarkoitus Vapaaehtoisten palveluiden käyttötarkoitus rajoitetaan oman liiketoimintasi harjoittamiseen, itsenäiseen ammatinharjoittamiseen tai työskentelyysi näiden ammattiryhmien palveluksessa. Luotujen foorumien ja projektihuoneiden kaltaisten lisäpalveluiden käytön tai niihin osallistumisen tarkoitus on rajoitettu mielipiteiden ja kokemusten vaihtoon B. Braunin työntekijöiden tai muiden yksittäisiin käyttäjäryhmiin kuuluvien rekisteröityjen käyttäjien kanssa. 4.3 Käyttäjän suorittama aineistojen julkaisu verkossa Voit etenkin foorumeille tai yhteisiin projektihuoneisiin osallistuessasi ladata omat materiaalisi (kuten valokuvat, tekstit jne.) Extranetiin. Vastuu tällaisten materiaalien sisällöstä on yksin sinulla. Suojaat meitä ja työntekijöitämme kolmansien osapuolten vaateilta, joita tehdään lataamasi materiaalin johdosta, etenkin tekijänoikeuksien rikkomiselta, rekisteröityjä tuotteita, rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai henkilökohtaisia oikeuksia koskevilta vaateilta. Lisäksi vahvistat, että tällaisten materiaalien sisältö ei ole rikoslain vastaista. B. Braun pidättää itsellään oikeuden keskeyttää aineistojesi verkkojulkaisu, mikäli epäillään kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomista tai rikoslain vastaisuutta, eikä yhtiö ole velvollinen tarkistamaan aineistojasi mahdollisten rikkomusten varalta tai muussa suhteessa. Sanotun rajoittamatta yllä olevia säännöksiä B. Braun pidättää itsellään oikeuden poistaa aineistosi määritetyn ajanjakson kuluttua. 5. Tekijänoikeudet, käyttöoikeudet ja tavaramerkkioikeudet Extranet ja tekstit, kuvat, grafiikka, asettelut, äänet, animaatiot, videot ja tietokannat ovat tekijänoikeudella ja/tai muiden immateriaaliomaisuuden suojaukseen tarkoitettujen lakien suojaamia. Ellei muuta ole ilmoitettu, ne ovat B. Braun -yhtiön omaisuutta. Extranet-tarjousta ei voida tulkita niin, että lisenssi tai oikeus tekijänoikeuteen, patenttiin, tavaramerkkiin tai muuhun lain suojaamaan oikeuteen siirretään hiljaisesti tai muulla tavoin B. Braunille tai jollekin kolmannelle osapuolelle. 6. Tietojen varmuuskopiointi Käyttäjän vastuulla on varmuuskopioida hänelle tärkeät tiedot säännöllisesti sellaisella teknisellä tasolla, joka on asianmukainen kyseisten tietojen merkitykseen nähden, jotta niitä voidaan suojata menetykseltä, vahingoittumiselta ja muuttumiselta.

4 7. Henkilötietosuoja, säilytys Tallennamme nykyiset käyttöehdot ja profiilissasi ilmoitetut henkilötiedot määrätäksemme sinulle asiantuntijayhteyshenkilön B. Braunilla ja tarjotaksemme sinulle kohderyhmäkohtaista tietoa. Lisätietoja tietojesi käsittelystä on henkilötietosuojalausekkeessamme. 8. Vastuu B. Braun ei hyväksy vastuuta vahingoista, jotka aiheutuvat Extranetin käytöstä tämän sopimuksen nojalla tai jokin muun oikeuden nojalla, muun muassa vastuu verkkosivujen sisällön ja B. Braun Extranetissä julkaistujen asiakirjojen oikeellisuudesta sekä koko Extranetin viruksettomuudesta, ellei vastuuvelvollisuus ole perusteltua tahallisuuden tai törkeän laiminlyönnin, muun muassa yhtiömme edustajien tai yhtiömme edustajina toimivien kolmansien osapuolten tahallisuuden tai välttämättömien sopimusvelvoitteidemme rikkomisen vuoksi. Mikäli meitä syytetään pääasiallisten velvoitteiden rikkomisesta, vahinkojen korvausvastuu rajoitetaan ennakoitavissa oleviin, tyypillisesti ilmeneviin vahinkoihin. Vastuu ihmishengen, kehon tai terveyden tahallisesta vahingoittamisesta ei muutu. Tämä koskee myös vastuuta tuotevastuulain nojalla. Tämä rajoitettu vastuu koskee etenkin mutta ei yksinomaan suoria, epäsuoria, satunnaisia, erityisiä tai seurannaisia vahinkoja, etenkin voittojen tai etujen menetystä, muun muassa tietojen menettämisestä aiheutuneet vahingot tai muut viat, jotka ilmenevät B. Braun Extranet - palveluiden käytön myötä, ja B. Braun Extranetin käyttöoikeuden tilapäisten rajoitusten tai keskeytysten johdosta. Extranet saattaa sisältää linkkejä ulkoisille kolmansien osapuolten verkkosivuille. Emme voi vaikuttaa niiden sisältöön emmekä hyväksy vastuuta siitä. Linkitettyjen sivustojen tarjoaja tai omistaja on itse vastuussa niiden sisällöstä. Jos tietoomme tulee lainvastaisia toimia, poistamme tällaiset linkit viipymättä. Sama koskee käyttäjien postittamia tietoja, jotka on tarkoitettu ainoastaan liikekumppaneiden väliseen vastavuoroiseen tietojen vaihtoon. B. Braun ei hyväksy vastuuta niiden sisällöstä. Pidätämme kuitenkin itsellämme edelleen oikeuden poistaa lainvastainen sisältö välittömästi B. Braun Extranetistä. B. Braun in Extranetissä saataville asettamien asiantuntijatietojen käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla. B. Braun ei etenkään takaa tietojen oikeellisuutta, täydellisyyttä ja ajantasaisuutta. B. Braun ia, sen työntekijöitä, edustajia, tavarantoimittajia tai sopimuskumppaneita ei missään tapauksessa voida katsoa vastuullisiksi Extranetissä tarjottavien asiantuntijatietojen käytön aiheuttamista vahingoista. Extranetistä saatujen asiantuntijatietojen käyttöön liittyvät aineellista tai moraalista vahinkoa koskevat B. Braunia vastaan esitetyt vastuuvaatimukset hylätään periaatteesta, elleivät ne ole B. Braun Melsungen AG:n laiminlyönnin tai törkeän laiminlyönnin aiheuttamia.

5 9. Käyttöehtojen tarkistaminen B. Braun pidättää itsellään oikeuden tarkistaa käyttöehdot milloin tahansa ja syytä ilmoittamatta. Tarkistetut käyttöehdot toimitetaan käyttäjälle sähköpostitse. Tarkistetut käyttöehdot katsotaan hyväksytyiksi, jos käyttäjä ei esitä niiden voimassaoloa koskevia vastalauseita 14 vuorokauden kuluessa sähköpostin vastaanottamisesta. Vastalauseet on esitettävä kirjallisesti. Sähköpostissa B. Braun kiinnittää erikseen käyttäjän huomion vastalauseen esittämismahdollisuuteen, sallittuun viiveeseen ja käyttäjän toimettomuuden seurauksiin. Jos käyttäjä esittää vastalauseen, molemmilla osapuolilla on oikeus päättää kyseinen sopimus ilman ennakkoilmoitusta. Käyttöehtojen mahdollinen tarkistus ei kuitenkaan sisällä muutoksia, joilla rajoitetaan B. Braunin tarjoaman vapaaehtoisen palvelun sisältöä ja laajuutta, mikä aiheuttaisi kyseiselle käyttäjälle haittaa, tai sellaisia uusia velvoitteita käyttäjälle, jotka eivät aiemmin ole olleet osa käyttöehtoja. 10. Lainkäyttöalue, sovellettava lainsäädäntö Kaikki Extranetin käytöstä syntyvät kiistat ratkaistaan Melsungenissa. Niihin sovelletaan ainoastaan Saksan liittotasavallan lakeja. 11. Loppulausekkeet Tähän sopimukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan kaikissa suhteissa Saksan lain säännösten mukaisesti. Jos joitakin yllä olevien käyttöehtojen säännöksiä ei enää voida osittain tai kokonaan soveltaa tai ne mitätöidään osittain tai kokonaan, asia ei vaikuta jäljelle jäävien säännösten voimassaoloon. Mitätöity säännös korvataan voimassa olevalla säännöksellä, joka lain mukaisesti muistuttaa eniten aiottuja taloudellisia tarkoituksia. Sama koskee mahdollisia porsaanreikiä. Melsungen, maaliskuu 2011

HVO EXTRANET KÄYTTÖEHDOT. 1. Yleistä

HVO EXTRANET KÄYTTÖEHDOT. 1. Yleistä HVO EXTRANET KÄYTTÖEHDOT 1. Yleistä Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) määrittävät oikeudellisesti sitovat ehdot, joita sovelletaan Huoltovarmuuskeskuksen (jäljempänä HVK ) tarjoamaan HVO Extranet -portaalin

Lisätiedot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

Verkkopalveluiden käyttöehdot

Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot 1. Yleistä 1.1. Tätä käyttöoikeussopimusta ja sen mukaisia yleisiä ehtoja (jäljempänä "sopimus") sovelletaan sanomalehti Hämeen Sanomien tarjoamaan,

Lisätiedot

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. YLEISTÄ Tervetuloa Sito-yhtiöiden (jäljempänä Sito ) Kaiku-palveluun (jäljempänä Palvelu ). Palvelun käyttöä koskevat seuraavat sopimusehdot (jäljempänä Sopimusehdot

Lisätiedot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot Oma matkakortti Palvelun käyttöehdot 1 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö... 3 5 Palveluun

Lisätiedot

IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010

IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010 IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010 1 Soveltaminen 1.1 Näitä käyttöehtoja (jäljempänä lisenssiehdot ) sovelletaan IT2010-sopimusehtojen (jäljempänä IT2010-sopimusehdot ) käyttämiseen. 1.2 IT2010-sopimusehtojen

Lisätiedot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4. Palvelun

Lisätiedot

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012 Oma Reittiopas Palvelun käyttöehdot Laadittu 30.11.2012 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö...

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012 HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 13.11.2012 HELMI-EXTRANET-KÄYTTÖPOLITIIKKA SISÄLTÖ 1 Extranet-tunnuksen käyttöpolitiikka 2 Käyttäjätunnusten myöntöperusteet 3 Salasanat Käyttäjätunnuksen hyväksyttävä

Lisätiedot

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty 13.3.2018 Yleistä Näissä käyttöehdoissa säännellään Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiön Helsingin Kamari Oy:n julkaiseman KoulutusOnline-palvelun käyttöä.

Lisätiedot

IT-palvelujen ka yttö sa a nnö t

IT-palvelujen ka yttö sa a nnö t IT-palvelujen ka yttö sa a nnö t Tampereen yliopisto Yliopistopalvelut / tietohallinto Rehtorin päätös 28.8.2014. Sisällysluettelo 1 Soveltamisala... 2 2 Käyttövaltuudet ja käyttäjätunnus... 2 2.1 Käyttövaltuudet...

Lisätiedot

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 1(5) VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA OSTAJANA Siilinjärven kunta ja MYYJÄNÄ Savon Kuituverkko Oy 2(5) 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Siilinjärven kunta Y-tunnus: 0172718-0 PL 5, Kasurilantie 1, 71800 SIILINJÄRVI

Lisätiedot

Online-jako 2.0 Nokia N76-1

Online-jako 2.0 Nokia N76-1 Online-jako 2.0 Nokia N76-1 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan. Nokia ei omista

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Palvelun avulla ei saa välittää eikä Palvelun tarjoajan palvelimelle saa tallentaa materiaalia:

Palvelun avulla ei saa välittää eikä Palvelun tarjoajan palvelimelle saa tallentaa materiaalia: Rouhia Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") ylläpitämä Reactored on pilvipalveluna toimiva verkkopalvelu, jota käytetään internet-selaimella. Palvelu on tarkoitettu ensi sijassa oppilaitosten sekä yksittäisten

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

myclub-palvelun käyttöehdot

myclub-palvelun käyttöehdot myclub-palvelun käyttöehdot Voimassa 28.3.2018 lukien 1. Ehtojen soveltaminen ja palvelunkuvaus Näitä myclub-palvelun käyttöehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Taikala Oy:n (Y-tunnus 2254831-7) ( Yhtiö ) tarjoamien

Lisätiedot

1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. Yleistä Nämä ovat Vattenfall Oy:n (jäljempänä Vattenfall ) OnLine-palvelun ja siihen liittyvän sovelluksen, sivuston, sisällön sekä ohjelmiston (jäljempänä

Lisätiedot

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten 7.1.2015 alkaen käyttöönotettavaan AIPAL aikuiskoulutuksen palautejärjestelmään myönnetään käyttöoikeuksia.

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten 7.1.2015 alkaen käyttöönotettavaan AIPAL aikuiskoulutuksen palautejärjestelmään myönnetään käyttöoikeuksia. AIPAL-KÄYTTÖOHJE 7.1.2015 1(6) Näyttötutkinnon järjestäjän AIPAL-koulutustoimijan pääkäyttäjälle TERVETULOA AIPAL - KOULUTUSTOIMIJAN PÄÄKÄYTTÄJÄKSI! Tässä ohjeessa kerrotaan, miten 7.1.2015 alkaen käyttöönotettavaan

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Yleiset myynti- ja sopimusehdot 02.04.2013

Yleiset myynti- ja sopimusehdot 02.04.2013 1. Yleistä Näitä yleisiä myynti- ja sopimusehtoja (jäljempänä Ehdot ) sovelletaan kaikkiin Eneron Oy:n (jäljempänä Eneron ) kulloinkin tarjoamiin Eneron Online - palvelukokonaisuuteen sisältyviin palveluihin

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot

Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot Sisällys 1 Käyttöehtojen soveltaminen... 2 2 Salassapito ja turvamenettelyt... 2 3 Laskutuskäytäntö... 3 4 Asiakastiedon tehtävät ja vastuut... 3 5 Asiakkaan tehtävät...

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

Online-tulostus 4.0. 1. painos

Online-tulostus 4.0. 1. painos Online-tulostus 4.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE 22.5.2018 Rekisteriseloste TMG Events Oy:n asiakkaille. Tässä tietosuojaselosteessa käsitellään niitä periaatteita, joita TMG Events Oy toteuttaa henkilötietojen käsittelemisessä.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Verkkopalvelun käyttöehdot 1/6

Verkkopalvelun käyttöehdot 1/6 Verkkopalvelun käyttöehdot 1/6 1. Yleistä 1.1. Musiikkiluvat.fi verkkopalvelu on GT Musiikkiluvat Oy:n välittämä, musiikkiluvat.fitunnuksilla käytettävä palvelukokonaisuus, johon sisältyy verkossa tarjottavia

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistasta, joka on tilitoimiston

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

Intellia.fi palveluiden käyttöehdot

Intellia.fi palveluiden käyttöehdot Intellia.fi palveluiden käyttöehdot 1. Käyttöehtojen soveltaminen Näitä sopimusehtoja sovelletaan Intellia Oy:n (myöhemmin Intellia) tuottamiin, välittämiin tai jälleenmyymiin aineistoihin ja niiden pohjalta

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Sivu 1/5. Optima Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteriseloste

Sivu 1/5. Optima Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteriseloste Sivu 1/5 Optima Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteriseloste 1. Yleistä Verkkopalvelutunnuksilla tai muulla tavalla teknisen käyttöyhteyden avulla taikka muuten

Lisätiedot

MY SCHENKER -sähköisen palvelun käyttöä koskevat yleiset sopimusehdot ( Palveluehdot )

MY SCHENKER -sähköisen palvelun käyttöä koskevat yleiset sopimusehdot ( Palveluehdot ) 6.3.2015 MY SCHENKER -sähköisen palvelun käyttöä koskevat yleiset sopimusehdot ( Palveluehdot ) 1. Palveluehtojen voimassaolo ja soveltaminen Palveluehdot ovat voimassa 6.3.2015 alkaen ja niitä sovelletaan

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4.

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4. Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot 1. Yleistä Kainuun Omasote -palvelu on Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (myöhemmin: Kainuun sote) ylläpitämä kuntalaislähtöistä terveydenhuoltoa

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT

GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT Gramex ry Pieni Roobertinkatu 16 A 00120 Helsinki (09) 4282 7488 www.gramex.fi TERVETULOA VERKKOPALVELUMME KÄYTTÄJÄKSI Palvelun saat käyttöösi solmimalla verkkopalvelusopimuksen.

Lisätiedot

TNS AdExpress -PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVA SOPIMUS

TNS AdExpress -PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVA SOPIMUS TNS Gallup Oy Itätuulenkuja 10 PL 500 / P.O.Box 500 FIN-02101 Espoo t +358 9 613 500 f +358 9 613 50 510 www.tns-gallup.fi Media Intelligence TNS AdExpress -PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVA SOPIMUS 1. Sopijapuolet

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Itella atarget verkkopalvelun käyttöehdot

Itella atarget verkkopalvelun käyttöehdot Käyttöehdot 1 (6) Itella atarget verkkopalvelun käyttöehdot Käyttöehdot 2 (6) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Määritelmiä... 3 3 Käyttöehtojen voimaantulo ja voimassaolo... 3 4 Palvelun huomioitavia

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Sopimus Blogin pitämisestä

Sopimus Blogin pitämisestä Sopimus Blogin pitämisestä 1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Otavamedia Oy:n (jäljempänä Otavamedia ) tuottamaan blogi verkkopalveluun ja verkkopalvelun sisältöihin (jäljempänä Palvelu ). Palvelun käyttö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679 Laatimispäivä 24.5.2018 1 pitäjä Nimi Etelä-Pohjanmaan liitto Osoite Kampusranta 9 C, PL 109, 60101 Seinäjoki

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä:

Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä: Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä: 25.5.2018 Raita Environment suojaa asiakkaidensa yksityisyyden, näiden henkilötietojen käsittelyohjeiden mukaisesti. Nämä

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Täydentävä liite 6 Sopimukseen paikkatietoinfrastruktuurin verkkopalvelujen tarjoamisesta

Täydentävä liite 6 Sopimukseen paikkatietoinfrastruktuurin verkkopalvelujen tarjoamisesta Täydentävä liite 6 Sopimukseen paikkatietoinfrastruktuurin verkkopalvelujen tarjoamisesta Sopimusosapuolet Paikkatietoa hallinnoiva viranomainen [organisaation nimi] (jäljempänä Tiedontuottaja) ja Maanmittauslaitos

Lisätiedot

Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö

Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway Amway Partner Stores Pyydämme sinua lukemaan nämä sivut, ennen kuin ostat tuotteita Amivon yhteistyöyritysten verkkokaupoista. Amivon yhteistyöyrityksiä koskeva ohjelma tarjoaa ostosmahdollisuuksia, jotka

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

Online-jako painos

Online-jako painos Online-jako 3.1 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

Kuortinhistoria.fi käyttöehdot

Kuortinhistoria.fi käyttöehdot Kuortinhistoria.fi käyttöehdot Viimeksi päivitetty: 3.8.2017 1. Sopijapuolet ja sopimuksen synty Näitä Tampereen Seudun Kuljetuspalvelut Oy (Y-tunnus: 0722318-6) käyttöehtoja ( Sopimus tai Käyttöehdot

Lisätiedot

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1 (5) SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1. Yleistä Me Sataservice-konsernissa kunnioitamme tietosuojaasi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan työnhakijoihin, työntekijöihin, käyttäjiin; jotka käyttävät

Lisätiedot

Täydentävä liite 7 Sopimukseen paikkatietoinfrastruktuurin verkkopalvelujen tarjoamisesta

Täydentävä liite 7 Sopimukseen paikkatietoinfrastruktuurin verkkopalvelujen tarjoamisesta Täydentävä liite 7 Sopimukseen paikkatietoinfrastruktuurin verkkopalvelujen tarjoamisesta Tämä täydentävä liite koskee paikkatietoportaalin Karttajulkaisun käyttöehtoja viranomaisille (myöhemmin Viranomainen).

Lisätiedot

Päivitetty TIETOVERKON JA TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

Päivitetty TIETOVERKON JA TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Päivitetty 11.5.2017 TIETOVERKON JA TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT 2 (5) JOHDANTO Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian (myöhemmin Omnia) tietoverkon ja -järjestelmien sitovat Omnian opiskelijoita

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Vaasan kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Sisällysluettelo: 1 Sääntöjen tarkoitus... 2 2 Käytön periaatteet... 2 3 Käyttöoikeus ja käyttäjätunnukset... 4 4 Käyttöoikeuden

Lisätiedot

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

RAKENNUSTIETO OY:N VERKKOPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT

RAKENNUSTIETO OY:N VERKKOPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT LIITE 1 RAKENNUSTIETO OY:N VERKKOPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. SOVELTAMINEN 1.1 Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Rakennustiedon verkkopalveluihin. Sopimuksen piiriin kuuluvat verkkopalvelut

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Lataa-sovellus. 1. painos

Lataa-sovellus. 1. painos Lataa-sovellus 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste, Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu

Rekisteri- ja tietosuojaseloste, Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu Rekisteri- ja tietosuojaseloste, Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu Mökkivuokraajan käsikirja -palvelun toiminta perustuu mökkivuokrauksesta kiinnostuneiden kouluttamiseen, maksulliseen ja maksuttomaan.

Lisätiedot

Artist Exchange Yleiset Käyttöehdot

Artist Exchange Yleiset Käyttöehdot Artist Exchange Yleiset Käyttöehdot Viimeksi päivitetty: 20. tammikuuta 2016 Nämä käyttöehdot ( Käyttöehdot ) sääntelevät Artist Exchange Oy:n ( AEx tai me ) tarjoaman verkkopalvelun käyttöä sekä palveluun

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Kaislanet-käyttöohjeet

Kaislanet-käyttöohjeet päivitetty 25.10.2013 Kaislanet-käyttöohjeet Rekisteröityminen Sisällysluettelo 1. Yleistä Kaislanetistä... 3 1.1 Tekniset vaatimukset Kaislanetin käyttöön... 3 1.2 Kaislanet-helpdesk... 3 2. Rekisteröityminen...

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

Books on Demand GmbH:n sivujen käyttämiseen verkkosivulla www.bod.fi

Books on Demand GmbH:n sivujen käyttämiseen verkkosivulla www.bod.fi Käyttöehdot Books on Demand GmbH:n sivujen käyttämiseen verkkosivulla www.bod.fi Tila 08.10.2013 1. Käyttöehtojen soveltaminen 1.1. Seuraavia käyttöehtoja sovelletaan Books on Demand GmbH:n, In der Tarpen

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

PHYSIOBIT OY, FYSIAPP-MOBIILI- JA WEB-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

PHYSIOBIT OY, FYSIAPP-MOBIILI- JA WEB-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT PHYSIOBIT OY, FYSIAPP-MOBIILI- JA WEB-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. Käyttöehtojen hyväksyminen FysiApp -palvelun ( Palvelu ), joka koostuu FysiApp -ohjelmistoista ja näiden sisällöistä ja niillä toteutettavista,

Lisätiedot

3 TESTAUKSESSA KÄYTETTÄVÄT RAJAPINTAPALVELUT

3 TESTAUKSESSA KÄYTETTÄVÄT RAJAPINTAPALVELUT 1 (7) Kansallisen tulorekisterin perustamishanke PL 325 00052 VERO Testausympäristön käyttö ja käyttöehtojen hyväksyminen Tulorekisterin sidosryhmätestaus 1 TESTAUSYMPÄRISTÖN KÄYTTÄJÄ Testaajaorganisaatio

Lisätiedot

SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Näillä sopimusehdoilla ("Sopimus") sovitaan ehdoista, joilla sopimukseen sitoutuva osapuoli ("Verkkokauppias") sitoutuu toimimaan

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto Rekisteriseloste MyLyconet-verkkosivusto Tietosuojan turvaaminen on Lyonessille ja tämän MyLyconet-verkkosivuston ( Verkkosivusto ) omistajalle ( Omistaja ) [omistajan nimi] ehdottoman tärkeää. Alla olevissa

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Tietojärjestelmien käyttösäännöt ovat osa Humanistisen ammattikorkeakoulun tietohallinnon laatimaa säännöstöä. Nämä säännöt koskevat Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoita, henkilökuntaa ja kaikkia

Lisätiedot

SÄHKÖINEN YRITYSPALVELUSETELI - PALVELUNTUOTTAJAAN SOVELLETTAVAT EHDOT

SÄHKÖINEN YRITYSPALVELUSETELI - PALVELUNTUOTTAJAAN SOVELLETTAVAT EHDOT SÄHKÖINEN YRITYSPALVELUSETELI - PALVELUNTUOTTAJAAN SOVELLETTAVAT EHDOT 1. Tausta ja tarkoitus Näitä Käyttöehtoja sovelletaan Palvelusetelijärjestelmän Palveluntuottajiin. Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa, kilpailu 10.11.2014. 7.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailun pääpalkintona on 1 kpl OBH Nordica

Lisätiedot

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika Kädettömät kokit -kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika 17.9.2015. 26.11.2015. Palkinto ja sen arvo: 10 kappaletta

Lisätiedot

Leivontanurkan kaalikisa 2015

Leivontanurkan kaalikisa 2015 Leivontanurkan kaalikisa 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Leivontanurkan kaalikisa 2015 - arvonta, kilpailu 1.9.2015. 18.10.2015. Palkinto ja sen arvo: Kaalikisaan reseptin lähettäneiden kesken

Lisätiedot

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus Varantotilisopimus 1 (5) VARANTOTILISOPIMUS Tilinhaltija: Tilinumero: BIC-koodi: XX Pankki Oy (IBAN XX) XXXXXXXX 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Tiliehdot Sopimuksessa määritellään menettelyt ja vastuut, joiden

Lisätiedot

Skhole Oy ei vastaa teknisistä syistä tai päivityksistä johtuvista tilapäisistä esteistä tai ongelmista Verkkosivun tai Palvelujen saatavuuteen.

Skhole Oy ei vastaa teknisistä syistä tai päivityksistä johtuvista tilapäisistä esteistä tai ongelmista Verkkosivun tai Palvelujen saatavuuteen. Skhole Oy:n Verkkosivun ja Palvelujen yleiset käyttöehdot (voimassa 25.5.2018 alkaen) 1. Käyttöehtojen soveltamisala ja hyväksyminen Skhole Oy omistaa tämän Verkkosivun ja sillä olevat Palvelut. Skhole

Lisätiedot

VINCIT GROUP OYJ KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017

VINCIT GROUP OYJ KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017 VINCIT GROUP OYJ KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017 I (I) SISÄLLYSLUETTELO 1 VINCIT GROUP -KONSERNIN KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2017... 1 2 KANNUSTINJÄRJESTELMÄN PERUSTEET JA LAAJUUS... 1 3 OSAKKEIDEN ILMOITTAMINEN KANNUSTINJÄRJESTELMÄN

Lisätiedot

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli)

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Tämä sopimus ei ole virallinen sopimus, vaan malli, jonka pohjalle rakentaa sellainen. Huomioita; Kulttuurimatkailun viitekehyksessä on

Lisätiedot

Eurooppalaiset menettelysäännöt sovittelijoille

Eurooppalaiset menettelysäännöt sovittelijoille FI FI FI Eurooppalaiset menettelysäännöt sovittelijoille Näissä menettelysäännöissä vahvistetaan periaatteita, joita yksittäiset sovittelijat voivat halutessaan noudattaa omalla vastuullaan. Sovittelijat

Lisätiedot

Ohjattu asetusten luonti painos

Ohjattu asetusten luonti painos Ohjattu asetusten luonti 3.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri kaavavalmistelun osallisten yhteystiedot 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Torsti

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille 1 Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille Sopimusehdot 25.5.2018 1 Yleistä Folksam Vahinkovakuutus Oy:n (jäljempänä Folksam tai Palveluntarjoaja) verkkopalvelu henkilöasiakkaalle (Asiakasportaali)

Lisätiedot

Laadittu TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679

Laadittu TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Laadittu 17.5.2018 TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 1. Sisällysluettelo 2. REKISTERINPITÄJÄ 3 3. REKISTERI JA SEN SISÄLTÄMÄT TIEDOT 3 4. HENKILÖTIETOJEN

Lisätiedot