VAPAASTI SEISOVAT LIEDET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VAPAASTI SEISOVAT LIEDET"

Transkriptio

1 SW tuotenumerot ja VAPAASTI SEISOVAT LIEDET KÄYTTÖOHJE Maahantuoja:

2 LUE KÄYTTÖOHJEET HUOLELLISESTI LÄPI ENNEN LIEDEN KÄYTTÖÖNOTTOA Tämä tuote on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön! Liesi on aina asennettava kansallisten määräysten mukaisesti. Tämä liesi on suunniteltu nestekaasukäyttöä varten. Liesi voidaan muuntaa maakaasukäyttöiseksi mutta muutostyö on jätettävä valtuutetun kaasulaitteiden asentajan tehtäväksi. Valmistele asennuspaikka valmiiksi varsinaista kaasuasennustyötä varten ennen kuin kutsut kaasulaitteiden asentajan itse kohteeseen asennusta suorittamaan. Jos asennat lieden kaasupulloon itse, voit tehdä sen kunhan asennat ainoastaan lieden maksimissaan 1,2 m pituisen kaasuletkun avulla ja käytät hyväksyttyä paineensäädintä. Älä asenna kaasuliettä siten, että sen lähellä on sähköjohtoja jotka voisivat kuumentua ja jotka voivat vahingossa joutua kosketuksiin lieden kuumien pintojen kanssa. Sähköjohtojen eristeet saattavat sulaa tai palaa. Valmistaja ei vastaa käyttöohjeiden vastaisen toiminnan tai muun kuin alkuperäisen käyttötarkoituksen vastaisen käytön aiheuttamista vahingoista. Älä käytä syövyttäviä tai hankaavia aineita kaasulieden pintojen puhdistamiseen tai teräviä esineitä tai työkaluja pintojen tai luukun lasipintojen puhdistamiseen. Lasi voi säröytyä vääränlaisen käsittelyn seurauksena. Pura kuljetuspakkaus ja tarkista, että kaikki osat ovat mukana lähetyksessä ja että niissä ei ole havaittavissa kuljetusvaurioita. Irrota pahvi-, polystryneeni ja muovisuojat luukun lasista, levyistä ja grillistä. Pakkausmateriaalit saattavat aiheuttaa vaaratilanteen lapsille, siivoa kaikki pakkausmateriaalit turvalliseen talteen. Varo koskettamasta kaasulieden sisäpintoja ja lämmittimiä käytön aikana, sillä ne kuumentuvat huomattavasti. Älä aseta herkästi syttyviä materiaaleja tai aineita uuniin tai lieden päälle - syttymis- tai räjähdysvaara! Käsittele pannuja, vuokia ja muita astioita aina asianmukaisten patalappujen kanssa, astiat ovat kuumia ja voivat aiheuttaa palovammoja paljaalle iholle. Voit puhdistaa uuninluukun lasiin muodostuneet vesijäljet puhtaalla kangaspalalla kun uuni on jäähtynyt. Ruoanvalmistuksessa käytettävät öljyt ja rasvat saattavat leimahtaa liekiksi mikäli ne pääsevät kuumentumaan liikaa. Noudata varovaisuutta, älä jätä ruokia kuumentumaan ilman valvontaa. Verhot ja muut kankaat tulee pitää riittävän etäällä liedestä kaikissa tilanteissa. Ruuanvalmistuksen yhteydessä muodostuu lämpöä ja kosteutta. Varaudu tuulettamaan. Varmista riittävä ilmanvaihto huoneessa jossa kaasuliettä käytetään. Pitkäkestoinen kaasulieden käyttö saattaa edellyttää pitkäaikaista ja tehokasta tuuletusta. Avaa ikkuna tai lisää ilmanvaihtojärjestelmän tehoa.

3 Varmista, että kaasulieden säätimet on käännetty pois päältä ennen kuin suljet lieden kannen (malleissa joissa on lasikansi) jotta lasi ei halkea. Varmista että lapset ja kotieläimet eivät pääse lieden lähelle sen ollessa käytössä ja että lapset eivät pääse leikkimään säätimillä missään tilanteissa. Älä anna lasten istua tai seistä kannen tai luukun päällä. Suosittelemme ulkoisen lisäsuojan käyttöä kotitalouksissa joissa on pieniä lapsia, lasten suojaamiseksi kuumien pintojen aiheuttamilta vahingoilta. Voit pyytää lisätietoja ulkoisen lisäsuojan tilaamisesta ja hinnasta jälleenmyyjiltä. ÄLÄ SULJE KANTTA LIEDEN POLTTIMIEN OLLESSA SYTYTETTYNÄ! Älä aseta metallisia esineitä (veitset, haarukat, lusikat, kauhat) lieden polttimoiden lähettyville koska metalliset esineet kuumenevat voimakkaasti. Älä aseta puisia tai muovisia esineitä (kauhat jne.) lieden polttimoiden lähettyville koska mainituista materiaaleista valmistetut esineet voivat kuumentua voimakkaasti ja sulaa tai syttyä palamaan. Ulkokuoren luukku ja kansi saattavat kuumentua voimakkaasti käytön aikana. Aseta uuni täysin vaakasuoralle alustalle ja etäälle herkästi syttyvistä pinnoista ja esineistä. Varmista, että lieden takana tai vierellä ei kulje sähköjohtoja liian lähellä liettä, sähköjohtojen eristeet saattavat sulaa tai syttyä palamaan. VAROITUS! Lieden osat saattavat kuumentua voimakkaasti käytön aikana. Varmista että lapset eivät pääse koskettamaan lieden osia sen ollessa kuuma (tai muutoinkaan).

4 SÄÄTIMET (KAASUKÄYTTÖINEN LIESI) TAULUKKO 1 - KAASULIEDEN OSAT [PIENI JA ISO KUVA YLLÄ] 1 - PIENEN POLTTIMON SÄÄDIN 7 - UUNI 2 - KESKIKOKOISEN POLTTIMON SÄÄDIN 8 - PIENI POLTIN 3 - KESKIKOKOISEN POLTTIMON SÄÄDIN 9 - ISO POLTIN 4 - ISON POLTTIMON SÄÄDIN 10 - KESKIKOKOINEN SÄÄDIN 5 - UUNIN / GRILLIN SÄÄDIN 6 YLEMPI UUNI PYÖRIVÄN VARTAAN JA GRILLILEVYN KÄYTTÖ Jos liesi on varustettu vartaalla: Paina GRILL-painiketta. Suosittelemme grillauslangan käyttöä grillauksen ajaksi, näin menetellen se ohjaa grillattavasta lihasta valuvat rasvat ja nesteet eivät pääse likaamaan itse uunia. Jos käytät grillauslankaa, aseta alusta alemmalle tasolle rasvojen ja nesteiden keruuta varten. Puhdistustyötä voi helpottaa asettamalla levylle etukäteen hieman vettä, joka estää rasvan ja nesteiden palamisen kiinni alustaan. Suorita esilämmitys kansi puoliksi suljettuna 5-10 minuutin ajan. Rasvaa uunia ja peltejä sopivasti jotta grillattava ruoka ei pala kiinni grilliin. Kun käytät ylälämpöä, avaa kansi osittain

5 HUOMAUTUS! Säätimien liiallisen kuumentumisen estämiseksi aseta erityinen suojalevy etukannen ja lieden rungon väliin siten että niiden väliin ei jää aukkoa. Valmistaja ei vastaa vahingoista jotka aiheutuvat mainitun suojalevyn käyttämättä jättämisestä. Käytettäessä ylälämpöä on käytettävä suojalevyä Varmista että lapset eivät pääse lieden lähelle uunin käytön aikana.

6 LIEDEN POLTTIMOIDEN KÄYTTÖ Polttimon tehoa eli liekin kokoa on mahdollista säätää asianomaisen polttimen säädintä kääntämällä. Käännä säädin pienen liekin asentoon kun haluat kuumentaa ruokaa pienellä teholla ja suuren liekin asentoon kun haluat kuumentaa ruokaa nopeasti. Kaasunvirtaus on suljettu kun säädin käännetään yläasentoon (osoittaa kohti SAMMUTETTU-symbolia). SAMMUTETTU ISO LIEKKI - SUURI TEHO PIENI LIEKKI - PIENI TEHO LIEDEN OMINAISUUDET JA KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ TIETOJA Oikean kattilakoon valinta on tärkeää. Oikean kokoinen kattila suhteessa polttimoon ja säädettyyn liekkiin takaa optimaalisen lämmitystehon ja minimoi nestekaasun kulutuksen. Valitse kattila jossa on täysin tasainen pohja. VÄÄRÄ KOKO OIKEA KOKO Jos pannun alaosan halkaisija on alle 14 cm käytä sopivaa tukea jotta kattila ei pääse keikkumaan.

7 KAASUPOLTTIMOIDEN KÄYTTÖ JA SYTYTYS Kaasukäyttöisen uunin sytytys Kaasukäyttöinen uuni on varustettu erityisellä liekinvarmistimella. Kaasunsyöttö polttimoihin saadaan päälle painamalla asianomaista säädintä ja kääntämällä säädintä vastapäivään. Kaasu alkaa virrata polttimeen ja sytytys pitää tehdä saman tien erityisen sytyttimen avulla. Jos liekki ei syty, käännä säädin asentoon jossa kaasu ei pääse polttimeen ja odota noin minuutti ja yritä sitten uudelleen. Älä koske uunin luukkuun käytön aikana, luukku kuumenee. Varmista että lapset eivät pääse käsiksi lieteen. VAROITUS! Älä paina säädintä yhtäjaksoisesti yli 15 sekuntia!

8 UUNIN YLÄ- JA ALAPOLTTIMOIDEN KÄYTTÖ Ylä- ja alapolttimoiden säätimet Säädin liittyy uunin lämpötilaa säätävän termostaatin toimintaan. Kun uunin polttimet ovat päällä, termostaatin lamppu on päällä kunnes uunin lämpötila saavuttaa asetetun arvon jolloin termostaatti rajoittaa lämmitystehoa ja merkkivalo sammuu. Kun uunin lämpötila laskee termostaatti säätää lisää lämmitystehoa ja merkkivalo syttyy. Näin menetellen uunin lämpötila pysyy suunnilleen asetetussa arvossa ruoanlaiton ajan. Uunin ylä- ja alaosan käyttö Suosituksia ruoanlaiton osalta sekä termostaatin asetuksesta on käyttöohjeen taulukoissa. Säädä ruoanlaiton lämpötila sopivaksi kääntämällä termostaatin säädintä myötäpäivään. Ennen kuin ryhdyt ruoanlaittoon, esilämmitä uuni luukun ollessa suljettuna. Kun uuni on lämmin, aseta ruoka sopivassa vuoassa tai muussa uunikäyttöön tarkoitetussa astiassa uuniin. Sammuta uuni ruoanlaiton jälkeen kääntämällä termostaattisäädin asentoon "O". HUOMAUTUS! Uunin ensimmäisen käyttökerran / lämmityksen yhteydessä voi ilmetä jonkin verran hajuja, jotka johtuvat tehdasvalmistuksen yhteydessä osien pinnoille asetetuista suoja-aineista. Mainitut aineet palavat pois ensimmäisen lämmityskerran yhteydessä - kuumenna uunia MAX-teholla tyhjänä 45 minuutin ajan. HUOMAUTUS! Ruoanvalmistuksen ohjeellisiin valmistusaikoihin liittyvien taulukoiden sisältämät tiedot ovat ohjeellisia. Todelliset ajat saattavat vaihdella raaka-aineiden sekä esikäsittelyn ja muiden seikkojen johdosta. Uunin ja lieden käyttö tulee tutuksi ruokaa laittamalla ja kokeilemalla. Jos käytät muita kuin laitteen mukana toimitettavia uuninpeltejä/ vuokia, käytä uunia kokemustesi mukaan ajallisesti. Älä käytä lämpöä heijastavia lasista valmistettuja astioita, uunivuokatyyppiset astiat ovat luotettavimpia astioita. Aseta alustat vaakasuoraan kun laitat ne uunin sisään. Käytä kakkuvuokia jos valmistat kakkuja tai leivonnaisia. Ruoan valmistusaika voi vaihdella valmistettavan määrän mukaan. Voit säästää nestekaasua säätämällä polttimet pois päältä viisi minuuttia ennen ruoan valmistumisajan päättymistä (pidä luukku kiinni mainittujen viiden minuutin ajan).

9 TEKNISET TIEDOT JA SUUTTIMEN VAIHTAMINEN LIEDEN POLTTIMOIDEN SUUTTIMIEN VAIHTO Irrota kattilatuet. Irrota polttimoiden päällysosat ja heijastimet. Käytä kiintoavainta ja ruuvaa ja irrota suuttimet ja vaihda tilalle sopiva suutin käytetyn kaasutyypin mukaan. Uunin polttimen vaihto Uunin polttimen vaihto 1. Ruuvaa poltin irti. 2. Vedä poltinta varovasti esiin noin 2-3 cm ja vedä sitten ulos. 3. Kierrä ( MUUNTAMINEN NESTEKAASUKÄYTÖSTÄ MAAKAASUKÄYTTÖÖN EDELLYTTÄÄ TEHDASMUUTOSTA. RUUVI ON KIRISTETTÄVÄ KOKONAAN OIKEAAN MIKÄLI KYSEESSÄ ON MUUNTO NESTEKAASUSTA MAAKAASUUN. MUUTOSTYÖT SAA TEHDÄÄ AINOASTAAN VALTUUTETTU ASENTAJA!

10 TEKNISET TIEDOT G30-30 mbar Lämpöteho PIENI KESKI ISO UUNI GRILLI Hi 0,80 kw 1,50 kw 2,50 kw 2,30 kw 1,75 kw Hs 0,89 kw 1,67 kw 2,78 kw 2,55 kw 1,94 kw Suutin mm Ø 0,50 0,65 0,85 0,75 0,65 Kaasunvirtaus kg/h 0,063 0,118 0,197 0,181 0,137 G31-37 mbar Lämpöteho Hi 0,75 kw 1,45 kw 2,45 kw 2,20 kw 1,70 kw Hs 0,83 kw 1,61 kw 2,72 kw 2,44 kw 1,89 kw Suutin mm Ø 0,50 0,65 0,85 0,75 0,65 Kaasunvirtaus kg/h 0,058 0,113 0,190 0,171 0,132 G30-36 mbar Lämpöteho Hi 0,90 kw 1,40 kw 2,20 kw 2,40 kw 1,90 kw Hs 1,00 kw 1,55 kw 2,44 kw 2,66 kw 2,11 kw Suutin mm Ø 0,45 0,55 0,75 0,65 0,55 Kaasunvirtaus kg/h 0,071 0,118 0,205 0,181 0,137 G30-50 mbar Lämpöteho Hi 0,90 kw 1,50 kw 2,60 kw 2,30 kw 1,75 kw Hs 1,00 kw 1,67 kw 2,89 kw 2,55 kw 1,94 kw Suutin mm Ø 0,45 0,55 0,75 0,65 0,55 Kaasunvirtaus kg/h 0,071 0,118 0,205 0,181 0,137 G20-20 mbar Lämpöteho Hi 0,80 kw 1,45 kw 2,30 kw 2,00 kw 1,70 kw Hs 0,89 kw 1,61 kw 2,55 kw 2,22 kw 1,89 kw Suutin mm Ø 0,70 0,95 1,20 1,10 0,95 Kaasunvirtaus kg/h 0,085 0,152 0,237 0,211 0,182 G20-25 mbar Lämpöteho Hi 0,85 kw 1,55 kw 2,50 kw 2,20 kw 2,00 kw Hs 0,94 kw 1,72 kw 2,78 kw 2,44 kw 2,22 kw Suutin mm Ø 0,70 0,95 1,20 1,10 0,95 Kaasunvirtaus kg/h ,232 0,213 G25-25 mbar Lämpöteho Hi 0,70 kw 1,30 kw 2,00 kw 2,20 kw 1,50 kw Hs 0,78 kw 1,44 kw 2,22 kw 2,44 kw 1,67 kw Suutin mm Ø 0,70 0,95 1,20 1,15 1,00 Kaasunvirtaus kg/h 0,089 0,161 0,244 0,272 0,185

11 LIEDEN KULJETUS Säilytä alkuperäiset pakkausmateriaalit. Jos liesi täytyy kuljettaa, käytä alkuperäisiä kuljetuslaatikoita. Noudata pakkauksissa mainittuja kuljetusohjeita. Ylemmän tason päällä olevat kaasuvarusteet tulee kiinnittää paikoilleen sopivin kiinnitysmenetelmin. Aseta pahvisuoja yläkannen ja yläpöydän väliin ja teippaa tukevasti paikoilleen sivuilta. Aseta 1-1,5 cm:n paksu pahvinpala uunin kanteen kuljetuksen aikana tapahtuvien mahdollisten iskujen vaimentamiseksi. Jos käytettävissä ei ole alkuperäisiä kuljetuslaatikoita Tämä liesi on tehdasasetettu nestekaasukäyttöä varten. Käyttö edellyttää oikeantyyppistä paineentasausventtiiliä jolla on oltava viranomaishyväksyntä. Vaihda venttiili ja kaasuletku säännöllisin väliajoin (viranomaismääräyksien mukaan). Kaasuletkun asennus Asennuskohteessa tulee olla käytettävissä soveltuva kaasunsyöttö. Kaasuletkun tulee täyttää viranomaisvaatimukset ja olla tyypiltään hyväksyttyä mallia. Älä käytä vanhaa letkua ja vaihda letku säännöllisin väliajoin. Letkun kiinnitys ja liitännän tiiviys tulee varmistaa letkukiristimellä. Aseta letkun toinen pää astiaan joka sisältää kuumaa puhdasta vettä noin minuutin ajaksi jotta letkun pää pehmenisi hieman, ota letkun pää vedestä ja ravista kuivaksi ja työnnä lieden kaasuliittimeen. Aseta letkukiristin paikoilleen ja kiristä sopivaan kireyteen. Suorita vuototarkistus: sekoita veteen saippuaa ja sivele letkuliitäntää ja avaa kaasupullon venttiili jotta letkuun pääsee kaasua, jos näet kuplintaa liitos ei ole tiivis ja se pitää tarkistaa. Toista kunnes liitäntä on tiivis (ei kuplintaa testin aikana). Letkun pituus ei saa olla suurempi kuin 120 cm.

12 NESTEKAASUN SULKUVENTTIILIN TULEE OLLA HELPOSTI SAATAVILLA! VUODONTARKISTUS VAROITUS! ÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ TUPAKANSYTYTINTÄ TAI AVOTULTA VUOTOJEN TARKISTUKSEN YHTEYDESSÄ! Tarkista ensin että kaikki lieden ja uunin säätimet on säädetty kiinni ja avaa kaasunsyöttö letkuun. Käytä saippuavesiliuosta ja sivele letkuun. Jos näet kuplintaa kyseessä. Tarkista kaikki liitännät ja letkun kunto ja toista kunnes kuplintaa ei ole. Lieden yläpinnan tulee asettua samaan tasoon keittiötason yläpinnan kanssa. Voit säätää lieden korkeutta lieden pohjassa olevia seisontajalkoja säätämällä. Seinän ja uunin yläosien välimatkan tulee olla vähintään 50 mm, jonka lisäksi seinämateriaalien tulee olla lämpöä ja kuumuutta kestävistä materiaaleista valmistettuja. Lieden ylätason polttimien ja lieden päällä olevien mahdollisten kaappien tai rakenteiden välinen minimietäisyys on 750 mm ja lieden yläpuolisten materiaalien tulee olla kuumuutta kestävää.

13 LIEDEN JALKOJEN SÄÄTÄMINEN Lieden suoruuden voi asettaa käyttämällä apuna lieden säätöjalkoja. Samoin lieden korkeutta on mahdollista säätää jalkoja säätämällä. Lieden alaosassa on neljä säädettävää jalkaa. Nosta liettä hieman ja säädä jalkoja myötä- tai vastapäivään tarpeen mukaan. Yleensä helpointa on suorittaa säätö vain etupuolen jaloille. Tarkista, että kaasuletku ja lähellä kulkevat sähköjohdot ovat riittävän etäällä lieden ja uunin kuumista pinnoista. Älä siirtele uunia letkun ollessa kiinnitettynä lieteen. Liikuttaminen voi aiheuttaa letkuliitäntään vuotoja.

14 HUOLTO JA PUHDISTUS Älä käytä puhdistukseen syövyttäviä tai hankaavia aineita. Käytä mietoja tarkoitukseen soveltuvia nestemäisiä pesuaineita. Jos kattiloista yli kuohuvat ruokiin liittyvät nesteet kuten kastikkeet palavat kiinni kunnolla polttimiin ne voivat vahingoittua. Pyyhi ylikiehuneet ruoka-aineet heti kun lieden keittimet ovat jäähtyneet. Hankaavat puhdistusaineet tai karkeat puhdistusvälineet sekä jotkin nestemäiset puhdistusaineet saattavat aiheuttaa säätimien merkintöjen irtoamista. Älä käytä mainitun tyyppisiä aineita äläkä käytä hankaussieniä tai teräsvillaa. Älä käytä mitään aineita jotka sisältävät happoja. YLÄOSAN JA POLTTIMIEN PUHDISTAMINEN Irrota kattilatuet ja polttimien suojahatut. Puhdista tulilevy saippuaveteen kostutetulla puhtaalla kangaspalalla. Käytä samaa menetelmää kattilatukien ja polttimien suojahattujen puhdistamiseen. Kun osat ovat kuivuneet, aseta osat takaisin paikoilleen mutta ole tarkkana osien asettelun suhteen, niiden pitää asettua takaisin kunnolla ilman pakottamista. Älä puhdista tulilevyä teräsvillalla, pinta voi vahingoittua. Kuuma liekki voi muuttaa tukiosien kärkien ulkonäkömuutoksia, mutta tällä ei ole vaikutusta lieden toimintaan. HUOM! Älä pese lieden osia astianpesukoneessa. Käytä metallisia puhdistimia ohjeiden mukaisesti ja puhdista suojahatut ja kattilaritilät mikäli saippuavesiliuos ei tuota riittävän hyvää puhdistustulosta.

15 UUNIN SISÄOSIEN PUHDISTAMINEN Varmista, että uuni on jäähtynyt. Poista ritilät ja aluslevyt (pellit) ja puhdista sisäosat saippuaveden ja puhtaan kangaspalan avulla. Puhdista pinnat lopuksi pelkkään veteen kostutetulla kangaspalalla. Älä käytä puhdistamiseen kuivapuhdistusaineita tai puhdistuspulvereita. ÄLÄ koskaan puhdista uunin sisäosia kovien tai karkeiden materiaalien kuten teräsvillan avulla. Käytä erikoispuhdistinta ohjeiden mukaisella tavalla. HUOMAUTUS! Älä käytä karkeita materiaaleja pintojen puhdistamiseen. Käytä erikoisaineita lasiluukun puhdistamiseen. HUOLTO Tarkista alla olevat asiat ennen kuin otat yhteyttä valtuutettuun kaasulaitteiden huoltoliikkeeseen. Jos uuni ei toimi Tarkista kaasunsyöttö. Jos uuni ei lämmitä Tarkista termostaatin asento. Lieden polttimet eivät toimi tai toimivat epätasaisesti Tarkista hyllyjen asennot, keittoajat ja lämmitysteho.

CAMP STOVE. Saa käyttää vain hyvin tuuletetuissa tiloissa. Malli: CS-02

CAMP STOVE. Saa käyttää vain hyvin tuuletetuissa tiloissa. Malli: CS-02 08 0511 CAMP STOVE Malli: CS-02 Tärkeää: Lue nämä ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöä. Tutustu lieteen ennen kuin liität sen kaasupulloon. Säilytä tämä käyttöohje tulevaa tarvetta varten. Saa käyttää

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

MONTERING OG BRUKERVEILEDNING Kaasuliesi Lotus Tuotenumerot 340150 / 340160

MONTERING OG BRUKERVEILEDNING Kaasuliesi Lotus Tuotenumerot 340150 / 340160 MONTERING OG BRUKERVEILEDNING Kaasuliesi Lotus Tuotenumerot 340150 / 340160 FI Käyttöohje 1-6 Pyydämme sinua tutustumaan huolellisesti näihin käyttöohjeisiin ja säilyttämään ne myöhempää käyttöä varten,

Lisätiedot

Ferre. Kaasu- ja sähköliesi. Käyttöohje

Ferre. Kaasu- ja sähköliesi. Käyttöohje Ferre Kaasu- ja sähköliesi Käyttöohje Arvoisa asiakas, kiitämme päätöksestänne valita Ferre-kaasu- ja sähköliesi. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet tämän kaasu- ja sähkölieden siten, että se käyttöohjeen

Lisätiedot

Kaasulieden KÄYTTÖOPAS HUOM! VAIN NESTEKAASUKÄYTTÖÖN

Kaasulieden KÄYTTÖOPAS HUOM! VAIN NESTEKAASUKÄYTTÖÖN Kaasulieden KÄYTTÖOPAS HUOM! VAIN NESTEKAASUKÄYTTÖÖN 1 SISÄLLYS * Uunin tekniset tiedot * Uunin osat * Tärkeää lukea ennen uunin käyttämistä * Hyödyllistä tietoa uunin käyttämisestä * Keittotason kaasupolttimien

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W Spinn Blender Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. BL-5W BL-5W_Spinn_IM_Wilfa.indd

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖARILA OFTE 40B OFTE 40C OFTE 60B OFTE 60BR Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO...

Lisätiedot

KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE

KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE LAITTEEN OSAT 1 OHJAUSPANEELI 2 UUNIN ERISTE 3 GRILLIVASTUS 4 KANNATIN 5 RITILÄ 6 UUNIPELTI 7 LUUKUN SARANA 8 LUUKKU 9 TUULETUSAUKOT 10 KIINNITYS KALUSTEESEEN 11 UUNIN

Lisätiedot

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset,

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset, SÄHKÖGRILLI 2000W KÄYTTÖOPAS tuote 1474 Varoitus Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöönottoa Ohjeet vähentävät loukkaantumisriskiä Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE 1. YLEISKUVAUS 1. Paahtopaikat 2. Korkeussäädin 3. Paahtoasteen säädin 4. STOP-painike 5. Murupelti (irrotettava) 6. Johto 7. Sulatuspainike 8. Uudelleenlämmityspainike

Lisätiedot

KG 1409B, KG 1408 Kaasuliesi sähkösytytyksellä

KG 1409B, KG 1408 Kaasuliesi sähkösytytyksellä KG 1409B, KG 1408 Kaasuliesi sähkösytytyksellä 1 Kiitos, että olette ostaneet Mastercook KG1409 kaasulieden. Laite on valmistettu turvallisuusdirektiivien EN 30-1-1, EN 30-2-1, EN 60335-1; EN-60335-2-6

Lisätiedot

NESTEKAASUKAMIINA BLUEGAZ BG 64 SÄHKÖLÄMMITIN JA -PUHALLIN TUOTENRO 780064

NESTEKAASUKAMIINA BLUEGAZ BG 64 SÄHKÖLÄMMITIN JA -PUHALLIN TUOTENRO 780064 1 NESTEKAASUKAMIINA BLUEGAZ BG 64 SÄHKÖLÄMMITIN JA -PUHALLIN TUOTENRO 780064 KÄYTTÖOHJE Sisältö: A. Hyvä tietää ennen käyttöä. B. Turvatoimet C. Asennus ja käyttö D. Kaasuregulaattorin ja -pullon asennus

Lisätiedot

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje JS D24-12VF 12VF Vedenlämmitin SW Exergon Tuotenr. 13-0950 Asennus & Käyttöohje Pin:0063BT7591 VVB 12VF 090826 Käyttö- ja asennusohje Vedenlämmittimen käynnistys Vedenlämmitin käynnistyy automaattisesti

Lisätiedot

12502 FIN - 2007 AM Käyttöohjeet sähkögrillille 12502 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin 0359 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISUUSMÄÄRÄYSTEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN VOI VUOTOTESTI - Sekoita kaksi osaa astianpesuainetta

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7

Liesituuletin 394-12. Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 Liesituuletin 394-12 Turvallisuusohjeet... 3 Asennus... 4 Käyttöohjeet... 7 TURVALLISUUSOHJEET Lue nämä käyttö- ja asennusohjeet sekä ennen kaikkea niissä olevat turvallisuusohjeet ennen tuotteen asennusta

Lisätiedot

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset.

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset. Käyttöohjeet // Tuotteen esittely Comfi Cask on käsin valmistettu monikäyttöinen polttotynnyri! Se on terassilla, pihalla tai mökillä palavaa elävää tulta, joka lämmittää, luo viihtyisän tunnelman ja

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA

KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA MALLIN NUMERO EO 7150, EO 7143 Tuote on EU-n direktiivien 2006/95/EC (LVD) ja 2004/108/EC (EMC) mukainen. TEKNISET TIEDOT Virtajännite 220-240V~ 50Hz Teho:

Lisätiedot

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS KÄYTTÖOHJE PVK-26 TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa vain ammattitaitoinen

Lisätiedot

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL BL-2 BLENDER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Käyttöohje Tehosekoitin Malli Blender BL-2 FI TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Sähkölaitteita

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN.

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. GRANDE GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. TURVALLISUUSOHJEET! TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA! Kun käytät

Lisätiedot

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Hankkimallasi Lava vakuumipakkauslaitteella on 2 vuoden takuu. Takuu ei kata vahinkoa, mikäli ilmapumppuun on päästetty nestettä. On tärkeä tietää,

Lisätiedot

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET keraamisen kulhon käyttöohjeet Sisällysluettelo Keraamisen kulhon TURVALLISUUS Tärkeät turvatoimenpiteet...5 keraamisen kulhon käyttö Keraamisen kulhon kiinnittäminen...6 Keraamisen kulhon irrottaminen...7

Lisätiedot

Kaasulämmitin Malli 12016

Kaasulämmitin Malli 12016 12016SWE 09/03 JA 1 Kaasulämmitin Malli 12016 Lue huolellisesti kokoamis- ja käyttöohjeet ennen kuin otat LANDMANN-laatulaitteesi käyttöön. Ohjeiden mukainen käyttö estää toimintohäiriöiden syntymisen.

Lisätiedot

LAAVAKIVIGRILLI Laavakivi sähkögrilli

LAAVAKIVIGRILLI Laavakivi sähkögrilli LAAVAKIVIGRILLI Laavakivi sähkögrilli Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä materiaalista 4000176 Käyttöturvallisuus Tämä käyttöohje sisältää tärkeää tietoa koskien laitteen asennusta,

Lisätiedot

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W Nuorkami Sähkösavustin 1100W TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA - Ennen laitteen käyttöönottoa, lue käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. - Laitteen osat voivat olla teräviä, käytä

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC1500. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC1500 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Käyttöohje 100909 Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Laitteen edessä olevan suojaritilän tarkoitus on estää palovammojen syntyminen eikä sitä saa poistaa pysyvästi. E FIN TURVALLISUUSOHJEET: 1.

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖPAISTINPANNU OBRE 40 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO... 2 KÄYTTÖ... 2 PUHDISTUS

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta 0359 2 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISU- USMÄÄRÄYSTEN NOU- DATTAMATTA JÄT- TÄMINEN VOI JOHTAA HALLITSEMATTOMAAN TULIPALOON

Lisätiedot

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 Asennus- ja käyttöohjeet (Rev. November 2012) 4149933, 4149936, 4149939 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä...3 2. Laitteen osat ja rakenne...3 2.1. Rakenne...4 3. Asennus...5

Lisätiedot

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Käsikirjan kuvat eivät ole mittakaavassa. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. VARNING Malli K30-3/GG080 Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön.

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen AX950 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen Kenwood-lisälaitteen käyttämistä Lue nämä ohjeet huolella ja säilytä ne myöhempää tarvetta varten. Poista pakkauksen

Lisätiedot

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Tekniset tiedot Mitat koottuna (kork. pit. lev.) 2 140 740 640 mm Ritilän mitat (lev. pit.) 500 500 mm Paino (suunnilleen) 105 kg ENSIMMÄINEN KÄYTTÖÖNOTTO

Lisätiedot

DC JÄÄKAAPPI DC-150 KÄYTTÖOHJE

DC JÄÄKAAPPI DC-150 KÄYTTÖOHJE DC JÄÄKAAPPI DC-150 KÄYTTÖOHJE LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA VAROITUS Laite on liitettävä suojamaahan ja soveltuvaan 12 tai 24 VDC pistokkeeseen (minimi tehonsyöttökyky 120 WDC).

Lisätiedot

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet DL-LÄMPÖLAMPPU Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Rakenne ja mallit... 4 4. Asennus... 4 4.1 Lampun sijoitus...4 4.2 Asennustapoja...5 4.3 Lampun kokoaminen...6

Lisätiedot

Ohjekirja Sähkölämmitin K ,K

Ohjekirja Sähkölämmitin K ,K GILS Ohjekirja Sähkölämmitin K9000004,K9000005 Ohjeet on luettava ennen käyttöä TÄRKEÄÄ TIETOA TURVALLISUUDESTA Sähkölaitteita käytettäessä on aina noudatettava muun muassa seuraavia yleisiä turvallisuusohjeita:

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön! Tärkeää: lue käyttöohjeet ennen kuin käytät tuotetta. Noudata

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN KYLPYHUONEEN LÄMMITIN Mallit: ETG500, ETG700, ETG100 Kuvassa oleva lämmitin on malli, eikä välttämättä vastaa paketissa olevaa tuotetta. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen lämmittimen käyttöönottoa.

Lisätiedot

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin otat grillin käyttöön. Kaasuvuodot on tarkastettava

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Flame Tower -terassilämmitin

Flame Tower -terassilämmitin Flame Tower -terassilämmitin ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET HUOM! Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Laite tulee asentaa asennusohjeiden mukaisesti ottaen huomioon lait ja asetukset. Laitteen käyttö

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖLIESI OCE 40 OCE Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO... 2 KÄYTTÖ... 2 UHDISTUS JA HOITO... 2

Lisätiedot

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PH35-600 220-240V~ 50-60Hz 500-600W IP24 Soveltuu käytettäväksi vain tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja pidä ne tallessa.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PH-26, HUIPPUIMURIOHJAUS

KÄYTTÖOHJE PH-26, HUIPPUIMURIOHJAUS KÄYTTÖOHJE PH-26, HUIPPUIMURIOHJAUS TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa

Lisätiedot

YMPÄRISTÖNSUOJELU TÄRKEÄÄ ENNEN UUNIN KÄYTTÖÖNOTTOA UUNIN VARUSTEET HUOLTO JA PUHDISTUS VIANETSINTÄ HUOLTOPALVELU

YMPÄRISTÖNSUOJELU TÄRKEÄÄ ENNEN UUNIN KÄYTTÖÖNOTTOA UUNIN VARUSTEET HUOLTO JA PUHDISTUS VIANETSINTÄ HUOLTOPALVELU 3fi56229.fm Page 43 Friday, April 16, 2004 5:46 PM KÄYTTÖOHJEET YMPÄRISTÖNSUOJELU TÄRKEÄÄ ENNEN UUNIN KÄYTTÖÖNOTTOA UUNIN VARUSTEET HUOLTO JA PUHDISTUS VIANETSINTÄ HUOLTOPALVELU Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti,

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet TARJOILUPATA ESK Asennus- ja käyttöohjeet 4239100, 4239101 YLEISTÄ Tutustu huolellisesti tämän ohjeen sisältöön, koska siinä on tärkeää tietoa laitteen oikeasta ja turvallisesta asentamisesta, käytöstä

Lisätiedot

ennen asennusta ja käyttöä. Käyttöohje sisältää tärkeitä turvalliseen asennukseen ja käyttöön liittyviä ohjeita. Säilytä tämä käyttöohje

ennen asennusta ja käyttöä. Käyttöohje sisältää tärkeitä turvalliseen asennukseen ja käyttöön liittyviä ohjeita. Säilytä tämä käyttöohje - Kiitos että olette valinneet tuotteemme. Lue käyttöohje huolellisesti ennen asennusta ja käyttöä. Käyttöohje sisältää tärkeitä turvalliseen asennukseen ja käyttöön liittyviä ohjeita. Säilytä tämä käyttöohje

Lisätiedot

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje TE 270217/01 LVI 3618240 Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje SISÄLTÖ Rakenne 2 Asennus 3-4 Käyttö ja ylläpito 5 Tekniset tiedot 5 Sähkökaavio 6 Lue tämä asennus- ja käyttöohje huolellisesti ennen

Lisätiedot

KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE

KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE 1. Ominaisuudet a. valmistettu korkealaatuisesta polyeteenistä b. täysin omavarainen c. ei vaadi ulkoisia liitäntöjä d. varmatoimiset lukot ja saranat e. kaikki osat käyttäjän

Lisätiedot

12292FIN 2005_01/05 AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille art.nr.12292 Tärkeää: Lue huolellisesti käyttö- ja kokoamisohjeet ennen kuin otat käyttöön uuden grillisi. Noudata sytytys- ja käyttöohjeita.

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet KAASUPARILA OFTG 40B OFTG 40BLC OFTG 60B OFTG 60BLC Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 SÄÄTÖ TOISELLE KAASUTYYPILLE... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 2 VIALLISTEN

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC2000EGP. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC2000EGP käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN.

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN. LUE TÄMÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. OHJEITA NOUDATTAMALLA SAAT PARHAAN TU- LOKSEN JA VOIT KÄYTTÄÄ LAITETTA TURVALLISESTI. SF TURVAVAROITUKSIA - Varmista pakkauksen poistamisen

Lisätiedot

ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN

ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN MALLIT: BLDISH SISÄLLYSLUETTELO Vastaanotto 3 Asennus ja käyttöönotto 3 Käyttö 4 Puhdistus 4 Huolto 4 Jos laite ei toimi 4 Takuuehdot

Lisätiedot

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 Pesukoneen kuori kestävää muovia 2 Likavesisäiliö (17) 3 Kantokahvasyvennys 4 Johto 5 Painemittari 6 Pidike likavesisäiliölle 7 Varoitusvalo

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

Henny Penny Poistetun öljyn kuljetin ODS-300.02 ODS-300.03. (Finnish) (Käännetyt asiakirjat saatavilla käsikirjan mukana olevalla CD:llä)

Henny Penny Poistetun öljyn kuljetin ODS-300.02 ODS-300.03. (Finnish) (Käännetyt asiakirjat saatavilla käsikirjan mukana olevalla CD:llä) Model ODS-300 Henny Penny Poistetun öljyn kuljetin ODS-300.02 ODS-300.03 (Finnish) FM07-702-B 11-22-10 (Käännetyt asiakirjat saatavilla käsikirjan mukana olevalla CD:llä) KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA REKISTERÖI

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT CC9632 Korkeus x leveys x syvyys 900 x 597 x 594 mm

TEKNISET TIEDOT CC9632 Korkeus x leveys x syvyys 900 x 597 x 594 mm Ole huolellinen lasten kanssa! Lapsilukko uunin ovessa. Laitteessa on lapsilukko, joka tekee uunin oven avaamisen lapsille vaikeammaksi. Oven avaamiseen sinun täytyy ensiksi painaa lukkoa ohjauspaneelin

Lisätiedot

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS KÄYTTÖOHJE PV-26 TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa vain ammattitaitoinen

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD /1

Nokia minikaiuttimet MD /1 Nokia minikaiuttimet MD-6 3 5 4 2 9205724/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Johdanto Onnittelut ostoksesi johdosta.

Lisätiedot

Bruksanvisning Käyttöohjeet Brugsanvisning INJEKTIONSVÄTSKA, LÖSNING I FÖRFYLLD INJEKTIONSPENNA INJEKTIONESTE, LIUOS, ESITÄYTETYSSÄ KYNÄSSÄ INJEKTIONS

Bruksanvisning Käyttöohjeet Brugsanvisning INJEKTIONSVÄTSKA, LÖSNING I FÖRFYLLD INJEKTIONSPENNA INJEKTIONESTE, LIUOS, ESITÄYTETYSSÄ KYNÄSSÄ INJEKTIONS Bruksanvisning Käyttöohjeet Brugsanvisning INJEKTIONSVÄTSKA, LÖSNING I FÖRFYLLD INJEKTIONSPENNA INJEKTIONESTE, LIUOS, ESITÄYTETYSSÄ KYNÄSSÄ INJEKTIONSVÆSKE, OPLØSNING I FYLDT PEN 250 mikrogram/mikrogrammaa

Lisätiedot

Liesikupu 782 12 Stil Vitrum. FI...3 Asennus...3 Käyttö...6

Liesikupu 782 12 Stil Vitrum. FI...3 Asennus...3 Käyttö...6 Liesikupu 782 12 Stil Vitrum FI...3 Asennus...3 Käyttö...6 125658/6.5.2013 (2652) ASENNUS Liesikupu 782 12 Stil Vitrum on tarkoitettu asennettavaksi seinälle. Liesikuvussa on sähkötoiminen ohjausyksikkö,

Lisätiedot

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon.

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon. Tetratec In 300 plus / In 400 plus / In 600 plus / In 800 plus / In 1000 plus Hyvä asiakas, onnittelemme teitä uuden ja tehokkaan Tetratec akvaariosuodattimen valinnasta. Tetratect IN plus sisäsuodatin

Lisätiedot

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504 FI NS120504 KINGSTON Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Sisältö: Kuulokoje sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 4 Pariston vaihto sivu 4 Kuulokojeen hoito sivu 6 Käyttöohje Dynamic, yksilölliset

Lisätiedot

Midwest PetGate koiraportti

Midwest PetGate koiraportti Midwest PetGate koiraportti Asennusohje malleihin 2929sw gl, 2939sw gl 2929sg gl, 2939sg gl. TÄRKEÄÄ TIETOA Pura kaikki osat laatikosta. Säilytä laatikko ja pakkausmateriaalit, kunnes tuote on kasattu.

Lisätiedot

HAND BLENDER BL 6280

HAND BLENDER BL 6280 HAND BLENDER BL 6280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A B C D F E 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-25 PORTUGUÊS 26-30 NEDERLANDS 31-35 MAGYAR 36-40 ČESKY 41-44 SLOVENŠČINA

Lisätiedot

FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte

FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Lämpöpuhallin TÄRKEÄÄ - Lue käyttöohje huolella läpi ennen lämpöpuhaltimen

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 7 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

C-41 KÄYTTÖOHJEET C-4106-W C-4106-S 2016 / 05

C-41 KÄYTTÖOHJEET C-4106-W C-4106-S 2016 / 05 C-41 KÄYTTÖOHJEET C-4105-S C-4105-W C-4106-S C-4106-W 2016 / 05 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia,

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä Malli nro BBQ-BN-37004 Osat kuvassa kuvassa Kuvaus Kuva Kpl A Kaasupoltin 1 C Säätönuppi 1 D Tuulisuoja 2 B Jalat 3 E F Tuulisuojan tukirauta Jalkojen tukirauta

Lisätiedot

Krøllfritt/ Krøllfritt ION

Krøllfritt/ Krøllfritt ION Krøllfritt/ Krøllfritt ION Steam Iron Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae.

Lisätiedot

P-22 LED KÄYTTÖOHJEET

P-22 LED KÄYTTÖOHJEET P-22 LED KÄYTTÖOHJEET P-2205-W LED P-2206-W LED YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASULIESI KNJ1G21S/RO

KÄYTTÖOHJE KAASULIESI KNJ1G21S/RO KÄYTTÖOHJE KAASULIESI KNJ1G21S/RO ASENNUS Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen ensikäyttöä. Ohjeista löydät olennaista tietoa laitteen turvallisesta asennuksesta ja käyttämisestä. Säilytä ohjekirja.

Lisätiedot

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE YLEISTÄ Lue ohjekirjaa huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja tulevaisuudeksi. Sähköasennus on suoritettava

Lisätiedot

Käyttöohje SS-4200 SÄÄSTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE LUE KÄYTTÖHJETTA ENNEN KÄYTTÖÄ

Käyttöohje SS-4200 SÄÄSTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE LUE KÄYTTÖHJETTA ENNEN KÄYTTÖÄ Käyttöohje SS-4200 SÄÄSTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE LUE KÄYTTÖHJETTA ENNEN KÄYTTÖÄ TÄRKEÄT TURVAOHJEET 1. Lue kaikki ohjeet huolella. 2. Älä upota konetta veteen tai muihin nesteisiin. 3. Älä kosketa sähköpistoketta

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN!

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN! Käyttöohje Onnittelumme Handy Heater - pistorasiaan kytkettävän tilalämmittimen ostosta. Tämä johdoton keraaminen tilalämmitin tarjoaa nopeasti ja helposti lämpöä melkein kaikkialle kodissasi. Kytke se

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa Turvallisuusohjeet Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Säilytä nämä ohjeet, takuutodistus, ostokuitti ja, mikäli mahdollista, pakkauslaatikko sisäosineen. Tämä laite on tarkoitettu

Lisätiedot

Suomi. lihamylly. makkaran valmistuslaite. lihamyllyn kokoaminen. makkkaran valmistuslaitteen käyttö. lihamyllyn käyttö

Suomi. lihamylly. makkaran valmistuslaite. lihamyllyn kokoaminen. makkkaran valmistuslaitteen käyttö. lihamyllyn käyttö A950 i h g j f d e a b c k l m 11 10 n o 13 12 16 14 15 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen ensimmäistä käyttökertaa Pese osat: katso kohdasta 'perushuolto'.

Lisätiedot

Kahvinvalmistuslaite Excelso. Asennus- ja käyttöohje

Kahvinvalmistuslaite Excelso. Asennus- ja käyttöohje Kahvinvalmistuslaite Excelso Asennus- ja käyttöohje Tämä laite on seuraavien direktiivien mukainen EMC 92/31/EEG & RoHs 2002/95/EEG FOOD 1935/2004/EEG 93/68/EEG WEEE 2002/96/EEG LVD 73/23/EEG. SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

Käyttö-jaasennusohjeet FDF6046 FDF9046 Liesikupu

Käyttö-jaasennusohjeet FDF6046 FDF9046 Liesikupu Käyttö-jaasennusohjeet FDF6046 FDF9046 Liesikupu SUOSITUKSIA JA EHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ Kupu on suunniteltu yksinomaan kotikäyttöön keittiöhajujen poistamiseksi. Käytä kupua ainoastaan siihen tarkoitukseen

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot