Toimintakertomus vuodelta 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus vuodelta 2014"

Transkriptio

1 JHL ry. 212 TOIMINTAKERTOMUS 2014 Toimintakertomus vuodelta 2014 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 Hyväksytty kevätkokouksessa JHL Julkisten ja hyvinvointialojen liitto ja Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen ky:n JHL ry. 212 Tikkamäentie 16, talo 8, JOENSUU

2 JHL ry (12) Sisältö YLEISTÄ... 3 EDUNVALVONTAJAOSTO... 6 HOITOALAN JAOSTO... 6 RAVINTOPALVELUALAN JAOSTO... 7 TOIMISTOJAOSTO... 7 TIEDOTUSJAOSTO... 7 VAPAA-AIKAJAOSTO... 7 LAITOSHUOLTAJIEN JAOSTO... 8 YHDISTYKSEN KOULUTUSTOIMINTA... 8 OPINTOSIHTEERI... 10

3 JHL ry (12) Yleistä YHDISTYKSEN PERUSTEHTÄVÄ ON edistää jäsenten toimeentuloa, työhyvinvointia, työturvallisuutta, osallisuutta ja ammatinhallintaa sekä kehittää oikeudenmukaista työelämää, reiluja työmarkkinoita ja laadukkaita julkisrahoitteisia palveluita. Toimintavuoden 2014 aikana yhdistys seurasi tarkasti käynnissä olevan kunta- ja palvelurakenne uudistuksen etenemistä. Tapahtui tulevaisuudessa kuntarakenteessa muutosta tai ei, pyritään turvaamaan palveluiden säilyminen omana tuotantona. Vuoden 2014 alusta aloitti toimintansa vuosille valittu yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus sekä vuosille valitut luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Valittujen toimihenkilöiden tehtävät tulevat olemaan entistä vaativampia tulevaisuudessakin, johtuen kunta- ja palvelurakenne uudistuksesta sekä kuntien taloudellisista haasteista ja jatkuvista organisaatio- ja tehtävämuutoksista kuntayhtymässä. Yhdistys on seurannut tarkasti kuntayhtymässä toteutettua organisaatiouudistusta ja ollut jäsenten tukena sen eri vaiheissa. Yhdistys on lisäksi antanut lausuntonsa erilaisiin käynnissä oleviin muutoksiin kuten Johtosääntöesitys, PKSSK:n viestintäsuunnitelma, Palkitseminen PKSSK:ssa ja Henkilöstösuunnitelmaluonnos. Yhdistys osallistui lisäksi aktiivisesti Työ- ja Myö työhyvinvointisuunnitelman päivittämiseen. Kuntayhtymässä jatkui vilkas rakentaminen ja rakennusten peruskorjaus niin sisäilmaongelmien kuin muutostarpeiden takia. Psykiatriatalon L1-vaihe valmistui ja L2-vaiheen rakentaminen käynnistyi kuten myös uuden ravintopalvelukeskuksen ja hallintorakennuksen, M-rakennuksen rakentaminen. Uusi pysäköintitalo valmistui vuoden 2014 helmikuussa. JHL 212 yhdessä muiden ammattijärjestöjen osastojen kanssa järjesti näyttävän kampanjan parkkitalon korkeita maksuja vastaan. Sairaalaapteekista lähteneestä ideasta kerätä nimiä saatiin kasaan lähes tuhat nimeä sisältänyt vetoomus. Kun se ei tuottanut tulosta, järjestettiin ulosmarssi Paikalla oli runsaasti median edustajia. Uudet toimihenkilöt koulutettiin helmikuussa Hoskossa järjestettävässä viikonlopun kestävässä koulutuksessa ja Valkeisella järjestetyssä jatkokoulutuksessa kesäkuussa sekä tuettiin toimihenkilöiden kouluttautumista liiton järjestämissä koulutustilaisuuksissa Helsingissä ja alueella. Yhdistyksen hallitus kannusti jäseniämme olemaan aktiivisesti mukana kaikissa palvelutuotannon kehittämishakkeissa sekä olemaan aloitteellisia omantyön kehittämisessä, kaikissa ammattiryhmissä. JHL liiton puheenjohtaja Jarkko Eloranta vieraili PKSSK:ssa syyskuussa ja yhdistys järjesti kaikille jäsenille avoimen keskustelutilaisuuden. Yhdistyksen koulutustoiminta on ollut edelleen vilkasta. Opintosihteerimme Tuulikki Jouskari palkittiin vuoden 2014 toiminnastaan Työväen Sivistysliiton Joensuun seudun opintojärjestö ry:ssä kunniakirjalla.

4 JHL ry (12) Vuonna 2014 Järjestettiin työpaikkavierailuja ja erilaisia tilaisuuksia, mm. joulukahvit ja tiedotustilaisuuksia ajankohtaisista asioista. Pikkujoulu järjestettiin matkana Tallinnaan, matkalle osallistui 40 jäsentä. Hallituksen jäseniä osallistui järjestyksenvalvojakurssille ja yhdistys osallistui yhdessä muiden yhdistysten kanssa tanssien järjestämiseen helmi- ja huhtikuussa Jäsenlehti julkaistiin alkuvuodesta Yhdistyksen edellisenä vuonna saamat lahjarahat lahjoitettiin Honkalammen potilaiden virkistystoimintaan. Hallitus kokoontui kerran kuukaudessa, heinäkuussa ei ollut kokousta, maaliskuussa pidettiin ylimääräinen kokous PKSSK:n johdon pyydettyä lausuntoa käynnissä olevaan organisaatiouudistukseen. Yhdistyksemme jäsenmäärä vuonna 2014 oli 875, joista 239 oli eläkeläisjäseniä ja itsemaksavia jäseniä 63. Vuoden 2014 aikana yhdistykseen liittyi 43 uutta jäsentä ja erosi 39 jäsentä. Netin kautta liittyi 9 uutta jäsentä.

5 JHL ry (12) Toimintasuunnitelmaan kirjattiin liiton linjaamat seuraavat strategiset toimenpiteet: Strateginen toimenpide 1 JHL:n ammatillisten verkostojen toiminnan kehittäminen Osallistutaan liiton valtakunnallisiin ja alueellisiin ammattialaverkostojen toimintaan. Strateginen toimenpide 2 Työyhteisölähtöisten järjestötoiminnan teemojen ja toimintatapojen luominen Toteutetaan työpaikkakäyntikampanja, jossa teemoina ovat työelämän laatu ja hyvinvointi. Strateginen toimenpide 3 Palkallisen edunvalvonnan osaamisen, yhdistysrakenteiden ja toimintatapojen uudistaminen Vahvistetaan luottamusmiesten ja yhdistyksen toimijoiden järjestöllistä ja edunvalvonnallista osaamista ja yhteistyötä. Strateginen toimenpide 4 Liittoyhteistyön tiivistäminen julkisen alan liittojen kanssa Osallistutaan alueellisesti järjestettävään tapaamiseen Jytyn kanssa, jossa määritellään yhteisiä alueellisia ja paikallisia edunvalvontatavoitteita ja sovitaan tarvittavista toimenpiteistä.

6 JHL ry (12) Edunvalvontajaosto Jaoston jäsenet: Matti Pesonen, Tarja Kareinen, Martti Aimasmäki, Pasi Hyttinen, Tarja Matikainen, Marja-Leena Ylitalo ja Rauno Porspakka. Jaoston kokouksia pidettiin suunnitellusti kuukausittain ennen yhdistyksen hallituksen kokousta. Kokouksissa käsiteltiin kaikki hallituksen kokoukselle menevät edunvalvonta asiat ja muut edunvalvonta asiat tarkemmin kuin hallituksen kokouksissa sekä päätettiin tarvittavista esityksistä hallitukselle. Jaoston toimintasuunnitelmaa seurattiin jatkuvasti ja pystyttiin toteuttamaan suunnitellut tehtävät lähes kokonaisuudessaan. Jaoston toimintasuunnitelmaan kirjattu jaostojen vetäjien yhteinen koulutus jäi toteutumatta monestakin syystä johtuen, mutta pyritään järjestämään kuluvan toiminta vuoden aikana. Toimintasuunnitelmaan kirjattu; Tuloksellisuuden kehittäminen ja siihen kirjattu Sipatti hankkeessa tuotetun Huoneentaulun seikkaperäinen kehittämismetodi, kaikissa kehittämishankkeissa oman työn kehittämisessä jäi toteutumatta. Ammatillisen edunvalvonnan toimenpiteisiin kirjattu ammattialajaostojen toiminnan kehittäminen ja tehostaminen toimistoalan, laitoshuollon ja ravintopalveluiden osalta jäi suurelta osalta toteutumatta. Jaostoihin ei löydetty kiinnostuneita jäseniä ja vetäjiä, mutta kuluvan toimintavuoden aikana hakua jatketaan ja toiminta onkin jo käynnistynyt toimisto ja laitoshuollon osalta. Toimintavuoden aikana luottamusmiehet kiersivät kaikissa laitoksissa jäsenten kuultavina. Kierroksia jatketaan myös kuluvana toimintavuotena ja kehitetään tilaisuuksien laatua, jotta jäsenten esille nostamat asiat ja kysymykset saadaan paremmin esille ja keskusteluun sekä eteenpäin viedyiksi. Alueryhmään kokouksiin ja tapahtumiin osallistuttiin aktiivisesti. Alueryhmässä yhdistystä edustivat Marja-Leena Ylitalo ja Matti Pesonen. Hoitoalan jaosto Tavoite: Jaosto toimii yhdistykseen kuuluvan jäsenistön keskuudessa. Jaosto seuraa alalla tapahtuvia muutoksia sekä haasteita kuntayhtymässä. Tarvittaessa jaosto auttaa ja tukee jäsenistöä muutos- ja pulmatilanteissa. Hoitoalaan kuuluvan jäsenistön tukeminen. Ajankohtaisen tiedon välittäminen jäsenistölle. Ammatillisuuden vahvistaminen. Keinot: 1. JHL-infokansiot päivitettiin. 2. Lähetettiin tiedotteita koulutuksista ja tapahtumista jäsenistölle sähköpostitse sekä paperiversioina. 3. Kyselytunti Honkalammella järjestettiin huhtikuussa.

7 JHL ry (12) 4. Tutustumismatka Leväniemen toimintakeskukseen ja Valamoon toteutui Jaoston jäsenet: Tarja Kärki, Liisa Kurkinen, Eeva Sivonen-Vattulainen, Pasi Hyttinen, Marja-Leena Ylitalo Ravintopalvelualan jaosto Ravintopalvelujaostolla ei ollut toimintaa vuonna Toimistojaosto Toimistojaostolla ei ollut kokouksia vuonna 2014, jaoston jäsenet pitivät sähköpostikokouksia. Jaoston jäsenet päivittivät yhdistyksen sähköpostilistat. Suunniteltu tapaaminen jäsenille ei toteutunut vähäisten ilmoittautumisten vuoksi. Jaoston jäsenet osallistuivat ammatillisiin JHL liiton koulutuksiin sekä TSL:n koulutuksiin. Puheenjohtaja osallistui lisäksi valtakunnalliseen toimisto- ja hallintoalan verkoston kokoontumisiin. Tiedotusjaosto Tiedotusjaoston tehtävänä on tiedottaa jäsenilleen yhdistyksen ja liiton toiminnasta, työelämään liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tuoda yhdistystä tunnetuksi. Vuonna 2014 tiedotusjaosto jatkoi toimintaansa entiseen malliin. Jaosto osallistui vuoden aikana jäsenlehden julkaisuun. Muuten tiedotustoiminta painottui pitkälti sähköiseen tiedottamiseen eli tiedottamisessa hyödynnettiin olemassa olevia edellisinä vuosina luotuja sähköpostijakelulistoja, jotka päivitettiin, sekä yhdistyksen kotisivuja internetissä. Sähköisen viestinnän lisäksi tiedottamisessa hyödynnettiin kuntayhtymän yleisiä ilmoitustauluja sekä viikkotiedotetta. Yhdistyksen kotisivut pyrittiin pitämään ajan tasalla ja päivittämään niitä säännöllisesti. Tarvittaessa oltiin tukena ja apuna muiden jaostojen tiedottamisen hoitamisessa. Jaoston jäsenet kävivät tiedottamisen osaamista tukevia JHL liiton sekä TSL:n koulutuksia. Vapaa-aikajaosto Vapaa-ajan jaostoon kuuluivat; Matti Pesonen, Pasi Hyttinen, Jarmo Voutilainen ja Juha Pernu + yhdistyksen puheenjohtaja Tarja Kareinen. Jaoston toimintasuunnitelmaan kirjattu, jäsenten kannustaminen osallistumaan liiton järjestämiin tapahtumiin, onnistui paremmin kuin hyvin mm. Pajarin perhetapahtuman osalta. Osallistujia tapahtumissa oli kiitettävästi. Elokuvalippujen hankinta ja välitys jäsenille onnistui hyvin ja siitä saatiin hyvää palautetta.

8 JHL ry (12) Suurin epäonnistuminen tuli yhteistyökumppaneitten kanssa yhdessä järjestettyjen tanssien osalta. Tanssit eivät saaneet jäseniämme yhdestäkään yhdistyksestä liikkeelle, joten niitä on turha jatkossa järjestää. Perhetapahtuma Valkealammen mökillä maaliskuussa ei saanut jäseniämme liikkeelle, mutta suurimpana syynä oli varmaankin erittäin huono keli, johtuen useamman päivän kestäneestä vesisateesta. Suunniteltu kylpylä/ikean matka ei saanut lähtijöitä ja jäi toteutumatta. Pikkujoulumatka Tallinnaan toteutui syksyllä ja matkalle osallistui 40 henkilöä. Varsinaista pikkujoulua ei järjestetty, mutta jäseniltä ei tullut siitä kriittistä palautetta. Valkealammen mökin käyttö oli melko lailla suunniteltua, joskin syksyllä käyttö hiljeni aiemmin kuin edellisenä vuotena. Laitoshuoltajien jaosto Laitoshuoltajien jaostolla ei ollut toimintaa vuonna Yhdistyksen koulutustoiminta Jaoston kokoukset: Vuoden 2014 aikana ei opintojaostoa saatu kokoon. Opintosihteeri vastasi koulutuksista ja osallistui hallituksen kokouksiin. Oma koulutus: Järjestettiin kaksi Hyvinvointi-iltaa Oriflamen toimistolla. JHL:n aluetoimisto pyydettiin mukaan. Tavoitteena oli informoida jäsenille JHL:n jäseneduista ja koulutuksista. Opintosihteeri suunnitteli tilaisuudet yhteistyössä JHL:n aluetoimiston ja Oriflamen edustajan kanssa. Opintosihteeri teki kurssi-ilmoitukset TSL:n kurssihallintoon. Jokaiselle osallistuneelle opintosihteeri kokosi kurssikansiot jäsenen ammattialan mukaan. JHL:n aluetoimisto toimitti materiaalin kansioihin. Jaostot järjestivät aktiivisesti omaa koulutusta vuoden 2014 aikana ja niihin osallistuttiin. Jaostot suunnittelivat itsenäisesti oman ammattialansa koulutuksia ja toteuttivat koulutuksesta annettujen määrärahojen puitteissa. Opintositeeri oli jaostojen apuna kurssi-ilmoitusten tekemisessä TSL:n kurssihallintoon. Jaostojen järjestämistä koulutuksista yhdistys sai jonkin verran valtionapupalautuksena kuluja pois.

9 JHL ry (12) JHL:n järjestämä koulutus: JHL aluetoimisto järjesti eri ammattiryhmille koulutuksia alueellisesti ja niihin osallistuttiin. Opintosihteeri oli aktiivisesti yhteydessä aluetoimistoon ja tiedotti ammatillisista koulutuksista. JHL liiton järjestämiin koulutuksiin osallistuttiin. Opintosihteeri oli aktiivisesti yhteydessä liiton koulutusosastolle ja tiedotti ajankohtaisista koulutuksista jäsenille. Muu koulutus: TSL:n Itä-Suomen alueen ja TSL:n Joensuun seudun opintojärjestön koulutuksiin osallistuttiin. Opintosihteeri oli aktiivisesti yhteydessä koulutuksen järjestäjätahoon ja toimi TSL Joensuun seudun opintojärjestö ry:n hallituksessa yhdistyksemme edustajana vastaten Kädentaidot kurssien järjestämisestä ja ATK-koulutuksista. Opintosihteeri tiedotti aktiivisesti TSL:n koulutuksista ja ohjasi jäseniä koulutuksiin. TSL:n Itä-Suomen alueen ja TSL:n valtakunnallisiin koulutuksiin JHL liitto tuki jäseniään maksamalla osallistumismaksun. Jäsenen oma vastuu oli matkat. Opintosihteerimme palkittiin vuoden 2014 toiminnastaan Työväen Sivistysliiton Joensuun seudun opintojärjestö ry:ssä kunniakirjalla. SAK:n järjestämiin Itä-Suomen alueen koulutuksiin osallistuttiin. Opintosihteeri seurasi aktiivisesti ilmoittelua koulutuksista ja tiedotti niistä jäsenille. SAK:n koulutuksiin haettiin rahoitusta hallitukselta kirjallisella anomuksella ilmoitetussa määräajassa. Työnantajan järjestämiin koulutuksiin osallistuttiin. Tiedotettiin koulutuksista opintosihteerin tiedotteissa. Koulutusyhteistyötä ei saatu alueen muiden JHL yhdistysten kanssa toteutettua vuoden 2014 aikana. Yhteiset koulutukset, yhteiset kokoontumiset (mahdollinen tiimi) jäi vielä toteutumatta. Tiedottaminen: Pääsääntöisesti aktivoitiin omia jäseniä koulutuksiin. 1-päiväisestä koulutuksesta tiedotettiin myös muille aiheesta kiinnostuneille. Sähköposti, wwwsivut, ilmoitustaulut, Motiivi, sisäisen postin kuori, paikallislehdet ja sairaanhoitopiirin intranet sivut/viikkotiedote. Opintosihteeri laati vuoden aikana koulutustiedotteita, joihin oli koottu ajankohtaisia, kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja koulutuksia. Koulutuksista tiedotettiin myös ei-jäsenille.

10 JHL ry (12) Opintosihteeri Opintosihteeri laati koulutustoiminnan toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen edellisen vuoden koulutustapahtumista ja muutaman kerran vuoden 2014 aikana jäsentiedotteen ajankohtaisista koulutuksista, jota levitettiin jäsenistölle sähköpostin välityksellä eri työyksiköihin ja ilmoitustauluille. Opintosihteeri teki vuoden 2014 aikana yhteistyötä JHL-liiton koulutusosaston, JHL aluetoimiston ja muutaman JHL paikallisen yhdistyksen, TSL:n keskustoimiston, TSL Itä-Suomen alueen ja TSL Joensuun seudun opintojärjestö ry:n toimijoiden kanssa ja ohjasi jäseniä näiden yhteistyötahojen järjestämiin koulutuksiin.

11 JHL ry (12) LIITE 1: Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212:n jaostot ja jaostojen jäsenet v Jaosto Jaoston vetäjä Jaoston muut jäsenet Edunvalvontajaosto Hoitoalan jaosto Laitoshuoltajien jaosto Ravintopalvelujaosto Matti Pesonen Marja-Leena Ylitalo Kirsi Piitulainen Eeva Vatanen Pasi Hyttinen Tarja Kareinen Tarja Matikainen Rauno Porspakka Marja-Leena Ylitalo Liisa Kurkinen Tarja Kärki Pasi Hyttinen Eeva Sivonen-Vattulainen Tarja Matikainen Päivi Pitkänen Hannele Marttila Ritva Kauppinen Virva Jormanainen Ritva Kuronen Irja Kukkonen Pirkko Pakarinen Kaija Muranen tukena: varapj Martti Aimasmäki Toimisto- ja tiedotusjaosto Tarja Kareinen Terttu Arhippainen Anne Mutanen Vapaa-aikajaosto Matti Pesonen Pasi Hyttinen Juha Pernu Jarmo Voutilainen

12 JHL ry (12) Liite 2: Hallituksen kokouksiin osallistuminen vuonna 2014: YHT. Aimasmäki Martti Arhippainen Terttu Heiskanen Reijo Hyttinen Pasi Jouskari Tuulikki Kareinen Tarja Kuronen Ritva Matikainen Tarja Mutanen Anne Pernu Juha Pesonen Matti Piitulainen Kirsi Porspakka Rauno Sivonen-Vattulainen Eeva Vaskonen Martti Vatanen Eeva Voutilainen Jarmo Ylitalo Marja-Leena Yhteensä

JHL 212:n toimintakertomuksen 2015 hyväksyminen. Järjestötoiminta ja jäsenrakenne. Edunvalvonta ja luottamusmiehet

JHL 212:n toimintakertomuksen 2015 hyväksyminen. Järjestötoiminta ja jäsenrakenne. Edunvalvonta ja luottamusmiehet 1 (6) JHL 212:n toimintakertomuksen 2015 hyväksyminen Hallitus on käsitellyt toimintakertomuksen kokouksessaan 13.4.2016 ja esittää kokouksessa hyväksytyn toimintakertomuksen kevätkokouksessa 20.4.2016

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen JHL 212 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen JHL 212 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Yhdistyksen toiminnallisen tilan kuvaus Yhdistyksen jäsenmäärä 877 henkilöä (12.11.14 tilanne) Jäsenten ammattialat Jäsenten työpaikat: toimisto, puhtauspalvelu, tekniikka, ravintohuolto, hoitotyö, Tikkamäki,

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty JHL 212:n syyskokouksessa

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty JHL 212:n syyskokouksessa Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty :n syyskokouksessa 25.11.2016 Sivu 2 / 10 Sisällysluettelo Järjestötoiminta... 3 Edunvalvonta...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 ry. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 JHL Julkisten ja hyvinvointialojen liitto www.jhl.fi ja www.pohjois-karjala212.jhlyhdistys.fi

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 JHL ry. 212 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 Hyväksytty syyskokouksessa 27.1.2013 1 JHL ry. 212 Sisällysluettelo Yleistä... 3

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 ry. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 21.3.2012 JHL Julkisten ja hyvinvointialojen liitto

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Tämä on Kuopion kaupungin JHL ry:n (yhdistys 862) 4. toimintavuosi ja haasteet tehokkaalle ja tulokselliselle edunvalvonnalle ovat mittavat.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 JHL ry. 212 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 Hyväksytty syyskokouksessa 24.11.2012 JHL Julkisten ja hyvinvointialojen

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. Joensuun seudun JHL 310

Toimintasuunnitelma. Joensuun seudun JHL 310 Toimintasuunnitelma 2012 Joensuun seudun JHL 310 TOIMIHENKILÖT 2012 2013 2 (10) (: etunimi.sukunimi@jns.fi tai poikkeavat mainittu erikseen) Puheenjohtaja Helena Timoskainen.............. 050 452 0013

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 ry. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Hyväksytty kevätkokouksessa 22.4.2013 JHL Julkisten ja hyvinvointialojen liitto www.jhl.fi Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2018

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2018 Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2018 JHL 310 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2018 2 Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Joensuun seudun JHL 310 ry Vahva edunvalvonta Työyhteisöja jäsenlähtöinen toiminta Osaava ja toimiva yhdistys Tiedottaminen ja monipuoliset edut TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 (9)

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Liite 1 HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Liite 1 HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Liite 1 Me HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1. EDUNVALVONTA TAVOITE MITÄ TEHDÄÄN MISSÄ JA MILLÄ VÄLINEELLÄ työsuhdeturva palvelurakennemuutoksessa jäsenten palkkojen oikeudenmukaisuus paikallinen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 JHL ry. 212 Hyväksytty syyskokouksessa 26.11.2011 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän JHL 212 JHL Julkisten ja hyvinvointialojen liitto www.jhl.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2011 Carita Bardakci 24.11.2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103. Toimintasuunnitelma 2019

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103. Toimintasuunnitelma 2019 Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2019 1 JHL 2022 LIITTOSTRATEGIA VISIO: JHL on kokoava voima, joka toimii vahvimpana ammattiliittona työpaikoilla ja

Lisätiedot

JHL 105 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarvios sa varattu summa

JHL 105 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarvios sa varattu summa Järjestötoiminta Jäsenasiain päivystys yhdistyksen toimistolla (Jäsenasiainhoitajien p.0452165225 sekä Päivi Korkeamäki p.0400982999) antaa jäsenille henkilökohtaista apua jäsenasiainhoitaja parillisten

Lisätiedot

Hallituksen kokoukset puheenjohtaja hallitus 4-5 kertaa vuodessa / tarvittaessa. Kevätkokous hallitus kaikki osaston jäsenet 1.2. 31.3.

Hallituksen kokoukset puheenjohtaja hallitus 4-5 kertaa vuodessa / tarvittaessa. Kevätkokous hallitus kaikki osaston jäsenet 1.2. 31.3. JYTT ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 JYTT ry toimii jäsentensä ammatillisten, taloudellisten, sosiaalisten, koulutuksellisten ja oikeudellisten etujen puolesta. Osaston toiminnan tavoitteena on inhimillinen

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2012

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2012 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2012 Carita Bardakci 23.11.2011 1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 1. JOHDANTO JA TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Järjestötoiminta. Edunvalvonta. Koulutus. Tiedotus. Vapaa-aika

Järjestötoiminta. Edunvalvonta. Koulutus. Tiedotus. Vapaa-aika 310 Järjestötoiminta Tiedotus Edunvalvonta Vapaa-aika Koulutus 1 (10) TOIMINTASUUNNITELMA 2015 1. Järjestötoiminta Yhdistystoimintaa kehitetään tukemaan jäsenhankintaa. Kannustetaan jäseniä ja aktiiveja

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma toimintavuosi syyskokous Liite 1

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma toimintavuosi syyskokous Liite 1 Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Äänestysaika 13.3. 28.3. palautuskuori viimeistään postiin 22.3. palautuskuori viimeistään keskustoimistossa 29.3. klo 12.00 Kuntavaalit

Lisätiedot

toimistonhoitaja luottamusmiehet järjestämisvastaavat hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet koulutiedottaja

toimistonhoitaja luottamusmiehet järjestämisvastaavat hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet koulutiedottaja Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen Ennakkotietoa tulevaisuuden suunnitteluun ja vertailu edelliseen vuoteen Hankkia lisää jäseniä

Lisätiedot

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

hallitus, YKV-jaosto vetäjät hallitus Ennakkotietoa tulevaisuuden suunnitteluun ja vertailu edelliseen vuoteen Koko vuosi, jatkuva

hallitus, YKV-jaosto vetäjät hallitus Ennakkotietoa tulevaisuuden suunnitteluun ja vertailu edelliseen vuoteen Koko vuosi, jatkuva Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Äänestysaika 13.3. 28.3. palautuskuori viimeistään postiin 22.3. palautuskuori viimeistään keskustoimistossa 29.3. klo 12.00 Hankkia

Lisätiedot

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö :n toimintasuunnitelma vuodelle 2016 :n toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksemme Yhdistyksemme on aktiivinen jäsenistönsä edunvalvonnassa, seuraamalla tarkoin

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL n julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2017 Pääkohdat 1 / 2 Järjestötoiminta Liitto JHL;n 2017 toimintasuunnitelma ja sen strategiset tavoitteet ohjaavat myös toimintaamme.

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1.10.2015 Kuopion kaupungin JHL 862 toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksen toiminnallinen tila Yhdistyksen toiminnallinen tila Jäsenmäärä Yhdistyksen

Lisätiedot

1. Jäsenhankinta ja järjestämistyö. (Menetelmät ja työkalut, Järjestöyhteistyö, Liiton aseman vahvistaminen järjestämisaloilla)

1. Jäsenhankinta ja järjestämistyö. (Menetelmät ja työkalut, Järjestöyhteistyö, Liiton aseman vahvistaminen järjestämisaloilla) JHL Satakunnan alueen toiminta- ja koulutussuunnitelma vuodelle 2019 1 JHL Satakunnan alueen toimintasuunnitelma 2019 1. Jäsenhankinta ja järjestämistyö. (Menetelmät ja työkalut, Järjestöyhteistyö, Liiton

Lisätiedot

1. Jäsenhankinta ja järjestämistyö. (Menetelmät ja työkalut, Järjestöyhteistyö, Liiton aseman vahvistaminen järjestämisaloilla)

1. Jäsenhankinta ja järjestämistyö. (Menetelmät ja työkalut, Järjestöyhteistyö, Liiton aseman vahvistaminen järjestämisaloilla) JHL Satakunnan alueryhmän toimintasuunnitelma 2019 1 JHL Satakunnan alueen toimintasuunnitelma 2019 1. Jäsenhankinta ja järjestämistyö. (Menetelmät ja työkalut, Järjestöyhteistyö, Liiton aseman vahvistaminen

Lisätiedot

Kiuruveden JHL ry toimintasuunnitelma 2016

Kiuruveden JHL ry toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksen toiminnallisen tilan kuvaus Yhdistyksen jäsenmäärä 311 Jäsenten työpaikat Kiuruveden kaupunki, Iisalmen kaupunki, Seurakunta, Yksityiset hoivakodit, Fysikaaliset hoitolaitokset, Toimi-säätiö

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 10.10.2016 Hyväksytty syyskokouksessa 01.11.2016 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2013 Carita Bardakci 22.11.2012 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. JOHDANTO JA

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. Kokoava voima, joka nostaa hyvinvoinnin ammattilaiset arvoonsa. Joensuun seudun JHL 310

Toimintasuunnitelma. Kokoava voima, joka nostaa hyvinvoinnin ammattilaiset arvoonsa. Joensuun seudun JHL 310 Toimintasuunnitelma 2013 Kokoava voima, joka nostaa hyvinvoinnin ammattilaiset arvoonsa Joensuun seudun JHL 310 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1 (10) TOIMIHENKILÖT 2012-2013 (: etunimi.sukunimi@jns.fi tai poikkeavat

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

pääluottamusmies alakohtaiset luottamusmiehet koulutiedottajat pääluottamusmies puheenjohtaja kaikki toimijat jäsenasiainhoitaja nuorisovastaava

pääluottamusmies alakohtaiset luottamusmiehet koulutiedottajat pääluottamusmies puheenjohtaja kaikki toimijat jäsenasiainhoitaja nuorisovastaava Järjestötoiminta Jatketaan jäsen- ja työpaikkakartoitusta ammattinimikkeistä ja työpaikoista nykyiset/potentiaaliset jäsenmäärät/työpaikka Jäsenhankinta, jäsenkiinnittyminen ja järjestämistyö Vuoden painopiste!

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2017

Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2017 Joensuun seudun JHL ry osasto 310 toimintasuunnitelma 2017 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Arviointi (tekemisen jälkeen) Järjestötoiminta Lisätään yhteistyötä

Lisätiedot

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Kevätkokous Syyskokous Kulttuuri- tai muu vapaa-ajan tapahtuma jäsenille Uusien jäsenten rekrytointitilaisuus yhdistettynä hyvinvointitapahtumaan Kontaktoidaan

Lisätiedot

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen

Lisätiedot

hallituksen jäsenet koulutiedottaja luottamusmiehet Pääluottamusmies hallituksen jäsenet, luottamusmiehet puheenjohtaja sihteeri ja pääluottamusmies

hallituksen jäsenet koulutiedottaja luottamusmiehet Pääluottamusmies hallituksen jäsenet, luottamusmiehet puheenjohtaja sihteeri ja pääluottamusmies Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Jäsenhankinta, jäsenkiinnittyminen ja järjestämistyö Vuoden painopiste! Koulutiedottaja

Lisätiedot

- Raahen seutukunnan paikallisjärjestön ( RAPJ ) toiminnasta tiedottaminen ja sen toiminnan kehittämiseen osallistuminen

- Raahen seutukunnan paikallisjärjestön ( RAPJ ) toiminnasta tiedottaminen ja sen toiminnan kehittämiseen osallistuminen 14.11.2011 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Toiminnan painopisteitä ja tavoitteita - paikallisen edunvalvonta- ja työsuojeluorganisaation toimintaedellytysten ja toimintakyvyn kehittäminen ja vahvistaminen,

Lisätiedot

hallitus, vaalitoimikunta hallitus, vaalitoimikunta toimistonhoitaja järjestämisvastaava hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet

hallitus, vaalitoimikunta hallitus, vaalitoimikunta toimistonhoitaja järjestämisvastaava hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Jäsenkokous ehdokasasettelusta Äänestysaika 13.3. 28.3. palautuskuori viimeistään postiin 22.3. palautuskuori viimeistään keskustoimistossa

Lisätiedot

Alueryhmätoiminta 2018

Alueryhmätoiminta 2018 Alueryhmätoiminta 2018 Alueryhmien tapaamisen tuotokset 22. - 23. 9.2017 Yhdistyksen johdon päivillä sovittua kevät 2017 Vuonna 2017 valitut alueryhmät muuttuvat jaostoksi. Jaostot päättävät keskinäisestä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimisto-, hallinto- ja IT-alan ammattilaiset Toimintasuunnitelma 2014 Carita Bardakci 14.11.2013 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Toimisto-, hallinto ja IT-alan ammattilaiset 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. JOHDANTO

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2014

Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Toiminnan painopisteitä ja tavoitteita - paikallisen edunvalvonta- ja työsuojeluorganisaation toimintaedellytysten ja toimintakyvyn kehittäminen ja vahvistaminen, tavoitteena pitää mahdollisimman kattava

Lisätiedot

Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa.

Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa. 2 (7) Yleistä Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa. Lisäksi hallituksen tavoitteena oli kehittää yhdistystoimintaa

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2016. Painopisteinä edunvalvonta, jäsenhankinta, koulutiedottaminen, tapahtumavalmius.

Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2016. Painopisteinä edunvalvonta, jäsenhankinta, koulutiedottaminen, tapahtumavalmius. Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyvä jäsen YHDISTYKSEN TOIMINNAN PAINOPISTEITÄ JA TAVOITTEITA Painopisteinä edunvalvonta, jäsenhankinta, koulutiedottaminen, tapahtumavalmius. Tulevan toimintavuoden

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry

Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry 212 JÄSENLEHTI N:o 1 2014 JHL - Julkisten ja hyvinvointialojen liitto www.jhl.fi BAS2 - Itella Posti Oy Itella Green JHL 212 ry. 60 vuotta

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot

JHL:n toiminnan painopisteet Toimintasuunnitelma 2019

JHL:n toiminnan painopisteet Toimintasuunnitelma 2019 JHL:n toiminnan painopisteet Toimintasuunnitelma 2019 JHL, Varsinais-Suomi Toiminnan painopisteet yhdistyksen toimintasuunnitelmassa Liitto määrittelee toiminnan painopisteet vuosittain koko liitto-organisaatiolle.

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

JHL 674 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2017

JHL 674 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2017 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Arviointi (tekemisen jälkeen) Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Äänestysaika 13.3. 28.3.

Lisätiedot

RAAHEN JHL ry 055 TOIMINTAKERTOMUS 2014

RAAHEN JHL ry 055 TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yhdistyksen 74. toimintavuosi pyörähti käyntiin osaavien aktiivitoimijoiden johdolla. Hallitukseen on kuulunut puheenjohtajan lisäksi kymmenen (10) jäsentä; Pyhäjoelta, Vihannista,

Lisätiedot

Raahen JHL ry 055 toimintasuunnitelma raahe55.jhlyhdistys.fi

Raahen JHL ry 055 toimintasuunnitelma raahe55.jhlyhdistys.fi Raahen JHL ry 055 toimintasuunnitelma 2018 raahe55.jhlyhdistys.fi Toiminta/tehtävä 2018 Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Arviointi (tekemisen jälkeen) Järjestötoiminta

Lisätiedot

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta.

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1. YLEISTÄ Kymen terveydenhoitajayhdistys ry on perustettu 29.11.1945 Kotkassa nimellä Suomen terveydenhoitajayhdistys ry:n Kymen osasto. Alkanut vuosi on yhdistyksen

Lisätiedot

VUODEN 2016 TOIMINTAKERTOMUS 1 YLEISTÄ 2 HALLINTO. OAJ:n Kemijärven paikallisyhdistys ry

VUODEN 2016 TOIMINTAKERTOMUS 1 YLEISTÄ 2 HALLINTO. OAJ:n Kemijärven paikallisyhdistys ry OAJ:n Kemijärven paikallisyhdistys ry www.oajkemijarvi.com VUODEN 2016 TOIMINTAKERTOMUS 1 YLEISTÄ OAJ:n Kemijärven paikallisyhdistyksellä (A-malli) toimintavuosia on kertynyt jo 21. Jäseniä paikallisyhdistyksellä

Lisätiedot

Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Raahen JHL ry 055 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Hyvä jäsen on aika iloita tästä ajasta, kuluneista vuosista - kaikesta saavutetusta ja siitä, mikä on vielä edessä. Yhdistyksemme viettää75-vuotisjuhlaa joulukuun

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry. osasto 001. Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry. osasto 001. Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry. osasto 001 y-0617669-9 Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 Yleistä 2(5) Yleistä Kuluvan vuoden 2018 loppuun mennessä ehtii vielä joulukuun 31. päivään saakka ilmoittautua

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ TOIMINTAKERTOMUS 2017 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2017... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Sääntömuutos... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset...

Lisätiedot

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011 Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry Vuosikertomus 2010 Yleistä Toiminnan tarkoitus Tukea yhdessä Lihastautiliiton kanssa neuromuskulaarisia tauteja sairastavien ja

Lisätiedot

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Espoo JHL tiedotustilaisuus yhdistysten yhdistymissuunnitelmasta. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Espoo JHL tiedotustilaisuus yhdistysten yhdistymissuunnitelmasta. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Espoo JHL tiedotustilaisuus yhdistysten yhdistymissuunnitelmasta TIEDOTE ESPOON JHL-YHDISTYSTEN YHDISTYMISHANKKEESTA Maan hallituksen päätökset ja Sote-hanke toteutuessaan, vaikuttavat myös meidän JHL

Lisätiedot

Valmistuvien opettajien infotilaisuus OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry.

Valmistuvien opettajien infotilaisuus OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Valmistuvien opettajien infotilaisuus 3.5.2017 OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. 1 Opetusalan ammattijärjestö OAJ 2 JÄSENJAKAUMA 1.1.2012 1.1.2013 1.1.2014 1.1.2015 1.1.2016 1.1.2017 Lastentarhanopettajaliitto

Lisätiedot

HONKALAHDEN PUUTYÖNTEKIJÄIN ammattiosasto 005 ry:n

HONKALAHDEN PUUTYÖNTEKIJÄIN ammattiosasto 005 ry:n HONKALAHDEN PUUTYÖNTEKIJÄIN ammattiosasto 005 ry:n TOIMINTASUUNNITELMA 2011 TOIMINTA-AJATUS TARKOITUSTAAN VARTEN AMMATTIOSASTO; Hoitaa sääntöjen määräämien asioiden lisäksi jäsenasioiden, vapaa-ajan ja

Lisätiedot

JHL:n ammattialatoiminta/ valtakunnallisten ammatillisten verkostojen pelisäännöt

JHL:n ammattialatoiminta/ valtakunnallisten ammatillisten verkostojen pelisäännöt JHL:n ammattialatoiminta/ valtakunnallisten ammatillisten verkostojen pelisäännöt Ohry 17.5.2018 Ammattialatoiminta kuvassa esimerkkejä valtakunnallisen verkoston ammattiryhmistä Valtakunnallisten ammatillisten

Lisätiedot

JHL 212 TOIMINTASUUNNITELMA 2016

JHL 212 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 JHL 212 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty syyskokouksessa 4.12.2015 Yhdistyksen toiminnallinen tila Yhdistyksen toiminnallinen tila Jäsenmäärä Ikärakenne 864 (29.9.2015 tilanne) JHL 212:n jäsenten ikäjakauma

Lisätiedot

Oulun Elintarviketyöntekijät 004 ry ammattiosasto

Oulun Elintarviketyöntekijät 004 ry ammattiosasto Oulun Elintarviketyöntekijät 004 ry ammattiosasto Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Sisällys: s.1. Sisällysluettelo s.2. Yleistä s.3. Kokous- ja järjestötoiminta s.4. Tiedotustoiminta s.5. Koulutustoiminta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry. Vuoden 2016 toimintakertomus

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry. Vuoden 2016 toimintakertomus Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry Vuoden 2016 toimintakertomus Nykytila: Patentti- ja rekisterihallitukselta saatiin 13.6.2014 yhdistyksen uuden nimen vahvistus. Yhdistyksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 JHL 674yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2016 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS 2016 Hallitus on käsitellyt toimintakertomuksen kokouksessaan 14.3.2017 ja esittää kokouksessa hyväksytyn toimintakertomuksen kevätkokouksessa

Lisätiedot

Metallityöväen Liitto ry. Seuturyhmien toimintaohje

Metallityöväen Liitto ry. Seuturyhmien toimintaohje Metallityöväen Liitto ry Seuturyhmien toimintaohje Sisältö Seuturyhmien toimintaohje Seuturyhmien toimintaohje...3 Seuturyhmän organisoituminen...4 Seututoimikuntien jaostot...6 Seuturyhmäkoulutus...8

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuoden 2017 aikana Yhdistys jatkaa anestesiasairaanhoitajien osaamisen ja koulutuksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 SISÄLLYS yhteiskuntavaikuttaminen ja yhteistyö koulutustoiminta tiedotustoiminta jäsenpalvelutoiminta vapaa-aika ja harrastustoiminta tapahtumat hallitustoiminta huomionosoitukset

Lisätiedot

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma Piirihallituksen hyväksymä _16._2_.2004 Taustaa Tässä viestintäsuunnitelmassa kuvataan SPL Keski-Suomen piirin tiedottamisen menettelyt. Yhdistyksen säännöissä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Maakuntauudistus. Yhdistysten johdon kokous Jyväskylä, Laajavuori. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Maakuntauudistus. Yhdistysten johdon kokous Jyväskylä, Laajavuori. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Maakuntauudistus Yhdistysten johdon kokous 10.2.2018 Jyväskylä, Laajavuori Tämän pisteen toimintatapana oli, että Esa Springare kävi aluksi läpi maakuntauudistusta diojen kautta. Diat ovat erillisenä liitteenä.

Lisätiedot

ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Tavoite Orimattilan Kokoomus on mukana kehittämässä Orimattilan kaupunkia ja Päijät- Hämeen maakuntaa jäsenistönsä ja luottamushenkilöidensä välityksellä Kansallisen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2014 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 3 KOKOUKSET... 3 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Tampereen seudun ammatilliset opettajat (TSAO) ry. TOIMINTAKERTOMUS 2013

Tampereen seudun ammatilliset opettajat (TSAO) ry. TOIMINTAKERTOMUS 2013 TAMPEREEN SEUDUN AMMATILLISET OPETTAJAT (TSAO) RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1. YLEISTÄ Vuosi 2013 oli uudelle Tampereen seudun (TSAO) ry:lle toinen toimintavuosi. Yhdistyksen tavoitteena on: 1)

Lisätiedot

VANAJAN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO 250 ry. Edunvalvontajaosto plm: Karo Suoknuuti 11.11.2015 EDUNVALVONTAJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016

VANAJAN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO 250 ry. Edunvalvontajaosto plm: Karo Suoknuuti 11.11.2015 EDUNVALVONTAJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 VANAJAN METALLITYÖVÄEN AMMATTIOSASTO 250 ry. Edunvalvontajaosto plm: Karo Suoknuuti 11.11.2015 EDUNVALVONTAJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Edunvalvontajaoston perinteinen tehtävä on toimia ammattiosaston

Lisätiedot

Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke Sakke

Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke Sakke Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke Sakke 2017-2019 Viestintäsuunnitelma päivitetty 14.7.2017 Sisällys 1 Viestinnän tavoitteet... 2 2 Sisäinen viestintä... 2 Työntekijät ja esimies... 2 Johtoryhmä...

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot