78 Kirkonkylän koulun peruskorjaus / lausunto hankesuunnitelmasta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "78 Kirkonkylän koulun peruskorjaus / lausunto hankesuunnitelmasta"

Transkriptio

1 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) Aika , klo 18:02-19:39 Paikka Mäntyharjun kirjasto Käsitellyt asiat 73 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 74 Pöytäkirjan tarkastus 75 Kirjaston palveluhinnasto alkaen 76 Kirjaston käyttösäännöt alkaen 77 Talousarvion toteutuminen 2017 / sivistyspalvelut 78 Kirkonkylän koulun peruskorjaus / lausunto hankesuunnitelmasta 79 Talousarvio 2018 / sivistyslautakunta 80 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus 81 Ei julkinen Lisäpykälät 82 Ilmoistusasiat

2 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) Saapuvilla olleet jäsenet Panu Karjalainen, puheenjohtaja Seppo Kettunen, 1. varapuheenjohtaja Aleksi Penttinen Anniina Kähkönen Heidi Tarvainen Jenni Kasurinen Katariina Mutka, saapui 18:05 Markku Huovinen Jalal Alsaifi Muut saapuvilla olleet Arja Leppäkumpu, hallintosihteeri, sihteeri Suvi Pirnes-Toivanen, Birgit Hämäläinen Leena Pekkanen Allekirjoitukset Panu Karjalainen Puheenjohtaja Arja Leppäkumpu Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Heidi Tarvainen Markku Huovinen Pöytäkirjan nähtävänäolo Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kunnantalolla hallintosihteerin huoneessa klo ja julkaistaan kunnan Arja Leppäkumpu

3 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 73 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 74 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjantarkastajat on valittu aakkosjärjestyksen mukaan. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Heidi Tarvainen ja Markku Huovinen. Hyväksyttiin.

5 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 75 Kirjaston palveluhinnasto alkaen MjuDno Valmistelija / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Lumme-kirjastojen palvelumaksuja on yhtenäistetty syksyllä 2015 kirjastojen yhteisen kirjastojärjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Tällöin mm.luovuttiin varausmaksuista ja korotettiin myöhästymismaksuja. Vuoden 2017 alussa käyttöön otettu Lumme-kirjastojen välinen aineistokuljetus on tuonut esiin aineiston korvaamiseen liittyvien käytäntöjen yhtenäistämisen. Mäntyharjun kirjastossa käytössä ollutta aineiston korjausmaksua ei pystytä toteuttamaan Lumme-kirjastojen välillä kiertävän aineiston kanssa, joten se on syytä poistaa hinnastosta. Kirjastossa myydään ajoittain tuotteita, joista on apua asiakkaiden kirjastoasioinnissa, mm. kangaskasseja, muistitikkuja ja digitointiin soveltuvia dvd-levyjä. Kirjastolain 1492/ mukaan kunta voi periä maksuna korkeintaan suoritteen tuottamisesta kunnalle aiheutuvien kokonaiskustannusten määrää vastaavan maksun eli ns.omakustannehinnan. Näyttelytilan vuokrauksen perumiseen ei ole ollut aiemmin käytäntöä. Aika ajoin tulee eteen tilanteita, joissa vuokraaja peruu tilan käytön siinä vaiheessa, kun vuokra-aika on jo alkamassa. Tällöin tilaan ei ehditä saada ajoissa uutta näytteilleasettajaa. Vuokran periminen siinä tapauksessa, että tilan käyttö perutaan korkeintaan kuukautta ennen tilan käyttöä, tekee mahdollsesti tilavarauksesta käyttäjälle sitovamman. Sivistyslautakunta hyväksyy kirjaston uudet palvelumaksut alkaen seuraavasti: Kaukolainamaksu 3,00 euroa (+ mahdolliset lähettävän kirjaston perimät kulut) Kaukolainamaksu eläkeläiselle ja opiskelijalle 2,00 euroa (+ mahdolliset lähettävän kirjaston perimät kulut) Kirjastokortin uusiminen 2,00 euroa Kopio tai tuloste 0,30 euroa / sivu Poistettu aineisto alkaen 0,10 euroa Puhelut 0,20 euroa / puhelu Näyttelytilan vuokra / kuukausi 50,00 euroa + alv Myöhästymismaksu / laina 0,30 euroa / vrk eräpäivän jälkeen Myöhästymismaksun enimmäismäärä / laina 6,00 euroa Huomautusmaksu myöhässä olevasta aineistosta 1,00 euroa / huomautuskirje Lasten ja nuorten aineistosta peritään vain huomautusmaksu.

6 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) Rikkoutuneista tai kadonneista av-aineiston koteloista sekä myyntituotteista veloitetaan omakustannehinta. Kadonnut tai vahingoittunut aineisto korvataan joko uudella vastaavalla tai kirjaston määrittelemällä korvaushinnalla, joka on korkeintaan aineistorekisterin mukainen aineiston hankintahinta. Tekijänoikeussyistä elokuvatallenteita ei voi korvata vastaavalla teoksella, ja niiden korvaushintaan sisältyy tekijänoikeusmaksu. Korvausmaksuja ei palauteta asiakkaalle, vaikka korvattu aineisto myöhemmin löytyisi. Näyttelytilan vuokraa ei peritä kunnan muilta yksiköiltä. Näyttelytilan kuukausivuokra peritään myös perutulta kuukaudelta, jos peruminen tapahtuu alle 1 kuukautta ennen varauksen alkua. Hyväksyttiin.

7 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 76 Kirjaston käyttösäännöt alkaen MjuDno Valmistelija / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Liitteet 1 käyttösäännöt alkaen.pdf Mäntyharjun kirjaston käyttösäännöt on uusittu syksyllä 2015 ja päivitetty Lumme-kirjastojen yhteisiä toimintoja ja uudistunutta kirjastolakia vastaaviksi. Kahdessa käyttösääntöön liittyvässä asiassa on todettu olevan täsmennettävää: 1. Kirjastoissa asioi entistä enemmän henkilöitä, joilla ei ole suomalaista henkilötunnusta. Kirjastolain 1492/ mukaan kirjaston käytön tulee olla kaikkien käytettävissä eli kirjastokortti pitää pystyä myöntämään myös niille, joilla ei ole käytössä suomalaista henkilötodistusta. Kirjastokortin myöntäminen vuodeksi kerrallaan mahdollistaa asioinnin tilapäisesti maassa oltaessa tai ennen henkilötunnuksen saantia. 2. Lumme-kirjastoissa on nähty hyväksi, että vuoden aikana kertyneet pienetkin maksut tulisi maksaa viimeistään kertymisvuotta seuraavan tammikuun loppuun mennessä. Maksamatta jättäminen aiheuttaisi lainauskiellon siihen asti kunnes maksut on maksettu. Kirjaston muuhun käyttöoikeuteen asia ei vaikuta. Tällä hetkellä lainauskielto syntyy vain, jos maksuja on yli 10 euroa. Sivistyslautakunta hyväksyy Mäntyharjun kirjaston käyttösäännöt alkaen liitteen mukaisesti. Hyäksyttiin.

8 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) Sivistyslautakunta, 19, Sivistyslautakunta, 50, Sivistyslautakunta, 77, Talousarvion toteutuminen 2017 / sivistyspalvelut MjuDno Sivistyslautakunta, , 19 Valmistelijat / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Liitteet 1 Sivistysltk_tammikuu _2017.pdf 2 Sivistysltk_tammi-helmikuu _2017.pdf Kunnanhallitus on kokouksessaan antanut ohjeen talousarvion toteutumisen seurannasta ja raportoinnista. Ohjeen mukaan: - Palvelualueiden johtajien tulee antaa kunnanhallituksen käyttöön kuun 15. päivään mennessä ajankohtainen tieto palvelualueensa talouden toteutumisesta edellisen kuukauden osalta. - Sekä kunnanhallitukselle että lautakunnille on esitettävä toteuma talouden ja toiminnan osalta. Taloushallinto toimittaa hallintokunnille seurantaa varten tarvittavat raporttipohjat. - Kuukausiraportoinnissa on seurattava tulosaluetason ulkoisten toimintakulujen sekä lautakuntatason ulkoisten toimintatuottojen kehitystä suhteessa talousarvioon. Seuranta tehdään myös talousarvioon varattujen erillismäärärahojen osalta. - Talousarvion poikkeamista tulee raportoida välittömästi. - Toiminta tulee sopeuttaa talousarviovuoden sisällä valtuuston hyväksymiin määrärahoihin nähden. Raporttipohjassa on muutoksia edelliseen vuoteen verrattuna. Sivistyspalvelujen talouden toteutuminen tammikuulta on toimitettu kunnanhallituksen tietoon. Sivistyspalvelujen talouden toteutuminen helmikuulta on valmistunut ja se on toimitettu kunnanhallituksen tietoon. Sivistyslautakunta merkitsee palvelualueensa talousarvion toteutumisen 1-2/2017 tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

9 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) Sivistyslautakunta, , 50 Valmistelijat / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Liitteet 1 talouden toteuma sivistys kesäkuu 2017.pdf Taloutta ajalta tammi-huhtikuu on seurattu lautakunnassa toukokuussa kolmannesvuosiraportin yhteydessä. Sivistyslautakunta merkitseee talouden toteuman kesäkuulta 2017 tietoonsa saatetuksi. Merkittiin tiedoksi. Sivistyslautakunta, , 77 Valmistelija / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Liitteet 1 Sivistyslautakunta toteuma syyskuu 2017.pdf Taloutta ajalta tammi-syyskuu on seurattu lautakunnassa syyskuussa toisen kolmannesvuosiraportin yhteydessä. Sivistyslautakunta merkitseee talouden toteuman syyskuulta 2017 tietoonsa saatetuksi. Merkittiin tiedoksi.

10 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 78 Kirkonkylän koulun peruskorjaus / lausunto hankesuunnitelmasta MjuDno Valmistelija / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Kirkonkylän koulu on valmistunut vuonna Mäntyharjun kunnan kiinteistöstrategiassa koulu on merkitty säilytettäväksi ja peruskorjattavaksi vuosina Peruskorjaustarve tulee talotekniikan, pintojen ja toiminnallisten muutosten perusteella ajankohtaiseksi suunnitelmallisessa kiinteistönpidossa yleensä ensimmäisen kerran vuoden iässä. Kirkonkylän koulun peruskorjauksen hankesuunnitelman on laatinut ohjausryhmä yhdessä suunnittelijoiden kanssa. Hankesuunnitelmassa on esitetty peruskojauksen lisäksi eri vaihtoehtoja toimintaan peruustuvien laajennusten toteuttamisesta. Kaikille vaihtoehdoille on esitetty oma kustannusarvio. Hankesuunnitelman on laatinut arkkitehtitoimisto Arcare Oy / arkkitehti Anne Ranta-Eskola. Toiminnan laajentamiseen tutkittiin neljä erillistä vaihtoehtoa. Kukin erillinen laajennussuunta voidaan toteuttaa erikseen. VAIHTOEHTO 1, ei laajennusta 785 h-m² (peruskorujaus ja sisäisät muutokset) VAIHTOEHTO 2, yhden luokkatilan laajennus,näyttämö/varasto 939 h-m² - tämän lisäksi uusi IV- konehuone ullakolle VAIHTOEHTO 3, kahden luokkatilan laajennus, uusi tuulikaappi, näyttämö/ varasto 1 008,5 h-m² -tämän lisäksi uusi IV- konehuone ullakolle VAIHTOEHTO 4, kahden luokkatilan laajennus vuokratilana, uusi tuulikaappi ja IV-konehuone nivelosassa 974 h-m² Rakennusaikana toiminta tarvitsee väistötilat joiden laajuus n. 250 h-m2. Ohjausryhmän esitys on, että rakennus peruskorjataan (VE 1) ja toiminnalliset laajennustarpeet (VE 4) voidaan toteuttaa kentän päätyyn joko kiinteästi nykyiseen koulurakennukseen liittyen tai tilaelementtinä vuokraratkaisuna. Ohjausryhmän toive on, että hanke voitaisiin aloittaa jo vuonna 2018 ja viimeistään vuonna Kustannusarviot alustavasti Haahtela indeksin hintatason 76.0 mukaisesti. VE 1 peruskorjaus ,00 euroa alv 0% VE 3 laajennus ,00 euroa alv 0% VE 4 laajennus ,00 euroa alv 0% Mäntyharjun kunnan hallintosäännön 22 :n mukaan tekninen lautakunta esittää (kohta 3.) kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi

11 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) investointien kustannusarviot ja hankesuunnitelmat. Hankesuunnitelmaa valmistelleessa ohjausryhmässä on ollut sekä teknisen lautakunnan että sivistyslautakunnan luottamushenkilö- ja viranhaltijaedustajia. Sivistyslautakunnan tehtävänä on vahvistaa toimialansa näkemys toimialan käyttöön tulevasta remontti/rakennuskohteesta. Hankesuunnitelma toimitetaan oheismateriaalina. Sivistyslautakunta 1. toteaa näkemyksenään, että ohjausryhmän esitys peruskorjauksesta (VE1) ja laajennuksesta (VE4, joko kiinteästi tai tilaelementtinä) vastaa toimialan tarvetta ja peruskorjaus ja laajennus tarvitaan kuluvan valtuustokauden aikana ja 2. lähettää ko. lausunnon tiedoksi kunnanhallitukselle talousarvion investointiosan valmistelua varten. Hyväksyttiin.

12 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 79 Talousarvio 2018 / sivistyslautakunta MjuDno Valmistelija / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Liitteet 1 Sivistyslautakunta tekstit Sivistyslautakunta_budjetti_2018.pdf 3 Henkilöstösuunnitelma sivistyspalvelut pdf 4 Investoinnit suunnitelma sivistys.pdf 5 Tuotekuvaukset ja tuotetaulukot sivistys 2018.docx Kunnanhallitus on antanut kokouksessaan seuraavat ohjeet vuoden 2018 talousarvion laatimisesta: 1.lautakuntien käyttötalousarviot rakennetaan perustuen kunnnanhallituksen antamaan raamilaskelmaan, 2.investointiraja on , 3.vuosilomia pidetään vähintään 55 % kesälomakaudella ja seuraavalle vuodelle voi jättää enintään 10 vuosilomapäivää, 4.virka- ja työsuhteiset vakanssit tulee perustua talousarvion määrärahavaraukseen ja henkilöstösuunnitelmaan, 5.henkilöstömäärän luontainen poistuma tulee hyödyntää tavoitteena sopeuttaa henkilöstömäärä vastaamaan muuttunutta palvelukysyntää ja kunnan taloudellista kantokykyä. Sivistyslautakunnan talousarviossa on otettu huomioon mm.seuraavat asiat: - henkilöstökustannuksissa on huomioitu lomarahaleikkaukset, sivukuluprosenttien muutokset ja 0,5% korotus vuoden 2017 palkkatasoon, - toimisto-, tietohallinto- ja kopiointipalvelujen kulut ovat siirtyneet sisäisistä lautakunnan ulkoisiksi kuluiksi, - lukion kolmen opetusryhmän vaikutus syksyllä 2017 aloittaneiden ikäluokassa on huomioitu, - Suomi100 määräraha on poistettu, - Mäntyharjun historian 3.osan kirjoittamisen määräraha on lisätty sivistyspalvelujen hallinnon alaisuuteen, - liikuntatoimen tekojään käyttökustannukset on huomioitu syksystä 2018 alkaen, - liikuntatoimen salivuokratulot on siirretty teknisen toimen talousarvioon, - varhaiskasvatuksen lisäryhmä on mahdollista perustaa tarvittaessa, - kansalaisopiston sivutoimisten tuntiopettajien matkakulut ovat verottajan ohjeen mukaan muuttuneet sivukulullisiksi,

13 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) - Yhtenäiskoulun tuntikehys on mahdollista muodostaa syksyllä 2018 neljän 7.-luokan mukaan ja huomioiden silloisen 4.luokan suuresta ryhmäkoosta johtuva tuntitarve, - koulunkäyntiavustajien määrä seuraavalle lukuvuodelle on kouluittain arvioitu tällä hetkellä käytettävissä olevan tiedon mukaan. Talousarvion investointiosa on käsitelty johtotiimissä ja valtuustoryhmien puheenjohtajien kanssa ja siinä on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon Kisalan alueen ja Kirkonkylän koulun remonttien/rakentamisten ohjausryhmien näkemykset. Sivistyslautakunnan alaisuuteen on otettu huomioon Kirkonkylän koulun ja Kisalan remontointeihin liittyvät kalustamiset niille investointivuosille, joille kalustaminen teknisen toimen investointiesityksessä remontin ajankohdan suhteen parhaiten sopii. Henkilöstösuunnitelmassa on sivistyslautakunnan alaisuuteen lisätty se osa toimistohenkilöstön työpanosta, joka siirtyi tukipalvelulautakunnan alaisuudesta sivistyslautakunnalle. Varhaiskasvatuksessa perhepäivähoitajaresurssia on vähennetty ja vastaavasti lisätty Mustikkatassun ryhmäavustajaresurssia. Talousarvion tekstiosa ei sisällä enää tuotekuvauksia ja tuotetaulukoita. Nämä on kuitenkin toteutettu lautakuntaa varten erillisellä liitteellä. Sivistyslautakunta 1. hyväksyy liitteen mukaisesti lautakunnan tuotekuvaukset ja tuotetaulukot, 2. hyväksyy liitteiden mukaisesti talousarvion käyttötalousosan määrärahat ja sanalliset tavoitteet vuodelle 2018, henkilöstösuunnitelman vuosille ja investointisuunnitelman vuosille ja 3. esittää määrärahat, sanalliset tavoitteet, henkilöstösuunnitelman ja investointisuunnitelman kunnanhallituksen ja edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Hyväksyttiin.

14 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 80 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus Lautakunnalle on toimitettu tiedoksi seuraavat viranhaltijoiden tekemät päätöspöytäkirjat: Hankintapäätös: 14 Kalustehankinta / nuorisotila Askel, Ääni- ja valotekniikan hankinta / koulujen ja kunnan Suomi100- itsenäisyysjuhlat, Tietokone- ja tablettihankinnat / Yhtenäiskoulu, Sähkörunkojen hankinta työpöytiin / kansalaisopiston ja lukion toimistot, Lautakunta päättää olla käyttämättä otto-oikeuttaan, koska pöytäkirjoissa ei ole havaittu mitään sellaista mikä olisi esteenä päätösten täytäntöönpanolle. Hyväksyttiin.

15 Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (15) 82 Ilmoistusasiat Sivistysjohtaja toi lautakunnalle tiedoksi Yhtenäiskoulun 6B luokan oppilasmäärätilanteen lokakuun lopussa olevan 25 oppilasta. Sivistyslautakunta merkitsee Yhtenäiskoulun 6B luokan oppilasmäärän tietoonsa. Merkittiin tiedoksi.

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ ( 7) Sivistyslautakunta

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ ( 7) Sivistyslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 9/2018 1 ( 7) Aika 02.10.2018, klo 18:00-18:55 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjan tarkastus 71 Talousarvio

Lisätiedot

20 Perusopetuksen opetustuntimäärät lukuvuonna

20 Perusopetuksen opetustuntimäärät lukuvuonna Mäntyharju Pöytäkirja 3/2017 1 (11) Aika 21.03.2017, klo 18:01-18:39 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Talousarvion

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (13) Sivistyslautakunta Aika , klo 17:55-18:10. Kunnantalo, kokoushuone Lahna.

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (13) Sivistyslautakunta Aika , klo 17:55-18:10. Kunnantalo, kokoushuone Lahna. Mäntyharju Pöytäkirja 9/2016 1 (13) Aika 15.11.2016, klo 17:55-18:10 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 76 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 77 Pöytäkirjan tarkastus 78 Talousarvion

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Sivistyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Sivistyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 8/2018 1 ( 12) Aika 18.09.2018, klo 18:02-19:55 Paikka Käsitellyt asiat Kunnantalo, kokoushuone Lahna 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus 64 Talousarvion

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 18:00-18:49. Liikuntahalli Kisala.

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 18:00-18:49. Liikuntahalli Kisala. Mäntyharju Pöytäkirja 8/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 18:00-18:49 Paikka Liikuntahalli Kisala Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Elokuvateatteri

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Tarkastuslautakunta

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Tarkastuslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 8/2018 1 ( 12) Aika 21.08.2018, klo 14:14-15:58 Paikka Käsitellyt asiat Kunnantalo, kokoushuone Lahna 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 37 Pöytäkirjan tarkastus 38 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 04.11.2015, klo 16:28-16:37 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talousarvion

Lisätiedot

85 Talousarvion 2016 toteutuminen / sivistyspalvelut / lokakuu. 86 Peruskoulujen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna

85 Talousarvion 2016 toteutuminen / sivistyspalvelut / lokakuu. 86 Peruskoulujen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna Mäntyharju Pöytäkirja 10/2016 1 (16) Aika 13.12.2016, klo 18:03-18:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 83 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 84 Pöytäkirjan tarkastus 85 Talousarvion

Lisätiedot

14 Talouden toteutuminen 30.6.2015 / tukipalvelulautakunta. 15 Talousarvio 2016 / käyttötalous / tukipalvelulautakunta

14 Talouden toteutuminen 30.6.2015 / tukipalvelulautakunta. 15 Talousarvio 2016 / käyttötalous / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Aika 11.08.2015, klo 17:30-18:16 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Talouden

Lisätiedot

Kunnanhallitus on kokouksessaan antanut talousarvion 2016 laadintaohjeet. Ohjeen mukaan

Kunnanhallitus on kokouksessaan antanut talousarvion 2016 laadintaohjeet. Ohjeen mukaan Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 8/2015 1 (5) 55 Sivistyslautakunnan talousarvio vuodelle 2016 MjuDno-2015-1252 Valmistelija / lisätiedot: Suvi Pirnes-Toivanen suvi.pirnes-toivanen@mantyharju.fi Liitteet 1

Lisätiedot

16 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

16 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 24.05.2017, klo 16:56-17:10 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Talousarvion

Lisätiedot

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Aika 29.10.2015, klo 17:30-18:39 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23

Lisätiedot

86 Peruskoulujen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna Nieminen Erkki Akseli / kuolinpesän omaisuuden hakeminen

86 Peruskoulujen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna Nieminen Erkki Akseli / kuolinpesän omaisuuden hakeminen Mäntyharju Pöytäkirja 10/2017 1 (18) Aika 12.12.2017, klo 18:26-19:16 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 83 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 84 Pöytäkirjan tarkastus 85 Talousarvion

Lisätiedot

22 Talousarvion toteutuminen / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

22 Talousarvion toteutuminen / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (9) Aika 25.05.2016, klo 17:00-17:28 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastus 21 Koivisto-Rissanen

Lisätiedot

14 Talouden toteutuminen / tukipalvelulautakunta. 15 Talousarvio 2016 / käyttötalous / tukipalvelulautakunta

14 Talouden toteutuminen / tukipalvelulautakunta. 15 Talousarvio 2016 / käyttötalous / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Kokouskutsu 1 (7) Aika 11.08.2015, klo 17:30 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Talouden toteutuminen

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 17:59-18:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ ( 13) Sivistyslautakunta

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ ( 13) Sivistyslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2019 1 ( 13) Aika 19.03.2019, klo 18:02-18:57 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

20 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

20 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (8) Aika 06.10.2015, klo 17:41-18:11 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Arviointikertomus

Lisätiedot

57 Selvitys nuorten syrjäytymisen riskitekijöistä/toimenpideohjelma

57 Selvitys nuorten syrjäytymisen riskitekijöistä/toimenpideohjelma Mäntyharju Pöytäkirja 7/2018 1 (19) Aika 21.08.2018, klo 18:03-19:28 Paikka Kansalaisopisto Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastus 54 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

30 Tileistä poistettavat saatavat vuodelta 2013 / perusturvalautakunta

30 Tileistä poistettavat saatavat vuodelta 2013 / perusturvalautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 6/2015 1 (8) Aika 21.10.2015, klo 16:00-18:43 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Tileistä

Lisätiedot

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2016 1 (8) Aika 21.06.2016, klo 17:00-17:33 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Haastattelutyöryhmän

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja

Mäntyharju Pöytäkirja Mäntyharju Pöytäkirja 11/2016 1 (11) Aika 14.12.2016, klo 16:46-18:37 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Talousseuranta

Lisätiedot

16 Tarkastuslautakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma Kuntatarkastajan tarkastushavainnot tarkastuksesta

16 Tarkastuslautakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma Kuntatarkastajan tarkastushavainnot tarkastuksesta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Aika 01.09.2015, klo 13:00-15:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talouden

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ (12) Perusturvalautakunta Aika , klo 16:05-19:00. Kunnantalon kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ (12) Perusturvalautakunta Aika , klo 16:05-19:00. Kunnantalon kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 8/2015 1 (12) Aika 10.11.2015, klo 16:05-19:00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Talousseuranta

Lisätiedot

38 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / sivistyslautakunta

38 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / sivistyslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2018 1 (13) Aika 22.05.2018, klo 18:01-18:40 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 37 Pöytäkirjan tarkastus 38 Talousarvion

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

59 Talouden seuranta lokakuu 2015 / tekninen lautakunta

59 Talouden seuranta lokakuu 2015 / tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 8/2015 1 (9) Aika 16.12.2015, klo 18:14-18:44 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 Pöytäkirjan tarkastus 59 Talouden

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

54 Perusopetuksen opetussuunnitelma 2016 / opetussuunnitelman yleinen osa. 56 Varhaiskasvatuksen saatavien poistaminen reskontrasta ja kirjanpidosta

54 Perusopetuksen opetussuunnitelma 2016 / opetussuunnitelman yleinen osa. 56 Varhaiskasvatuksen saatavien poistaminen reskontrasta ja kirjanpidosta Mäntyharju Pöytäkirja 8/2015 1 (12) Aika 03.11.2015, klo 18:00-19:33 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastus 54 Perusopetuksen

Lisätiedot

59 Sivistyslautakunnan talousarvion 2015 toteutuminen / syys- ja lokakuu. 60 Peruskoulujen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna

59 Sivistyslautakunnan talousarvion 2015 toteutuminen / syys- ja lokakuu. 60 Peruskoulujen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna Mäntyharju Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Aika 08.12.2015, klo 18:33-19:15 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 Pöytäkirjan tarkastus 59 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 2 / 2015

Sivistyslautakunta 2 / 2015 KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Sivistyslautakunta 2 / 2015 Kokousaika 17.3.2015 klo 18:00 Kokouspaikka Mäntyharjun kunnanvirasto, kokoushuone Lahna Kokousen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

141 Aloite / toisen ottoautomaatin saaminen Mäntyharjun keskustaan

141 Aloite / toisen ottoautomaatin saaminen Mäntyharjun keskustaan Mäntyharju Pöytäkirja 15/2015 1 (7) Aika 07.12.2015, klo 16:00-16:28 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 138 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 139 Pöytäkirjan tarkastus 140 Lainan

Lisätiedot

Ehdotus Esittelijä: Markku T Tuunainen, perusturvajohtaja

Ehdotus Esittelijä: Markku T Tuunainen, perusturvajohtaja Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 8/2015 1 (5) Perusturvalautakunta, 31, 21.10.2015 Perusturvalautakunta, 36, 10.11.2015 36 Talousarvio 2016 / perusturvalautakunta MjuDno-2015-1188 Perusturvalautakunta, 21.10.2015,

Lisätiedot

39 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / sivistyslautakunta

39 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / sivistyslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 6/2015 1 (14) Aika 22.09.2015, klo 19:02-19:41 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Kirjaston

Lisätiedot

Kiinteistöpalv ,2 Yhteensä ,4

Kiinteistöpalv ,2 Yhteensä ,4 Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 5/2015 1 (5) Tukipalvelulautakunta, 15, 11.08.2015 Tukipalvelulautakunta, 23, 29.10.2015 23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta MjuDno-2015-671 Tukipalvelulautakunta,

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Sivistyslautakunta 16.06.2015. Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30. Kunnantalo, kokoushuone Lahna.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Sivistyslautakunta 16.06.2015. Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30. Kunnantalo, kokoushuone Lahna. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Rehtorin

Lisätiedot

64 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / sivistyslautakunta

64 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / sivistyslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 7/2016 1 (13) Aika 20.09.2016, klo 18:02-18:47 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastus 62 Kuntalaisaloite

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (14) Sivistyslautakunta Aika , klo 18:00-19:27. Kunnantalo, kokoushuone Lahna.

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (14) Sivistyslautakunta Aika , klo 18:00-19:27. Kunnantalo, kokoushuone Lahna. Mäntyharju Pöytäkirja 2/2017 1 (14) Aika 21.02.2017, klo 18:00-19:27 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus 9 Liikunta-avustusten

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Kokouskutsu 1 (11) Aika 06.05.2015, klo 17:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden seuranta 31.3.2015

Lisätiedot

12 Oppilas- ja opiskelijahuoltosuunnitelman päivittäminen. 14 Kokeilu maksuttomasta 20 tunnin varhaiskasvatuksesta 5-vuotiaille

12 Oppilas- ja opiskelijahuoltosuunnitelman päivittäminen. 14 Kokeilu maksuttomasta 20 tunnin varhaiskasvatuksesta 5-vuotiaille Mäntyharju Pöytäkirja 2/2018 1 (14) Aika 20.02.2018, klo 19:10-20:03 Paikka Mäntyharjun Yhtenäiskoulu Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus 12 Oppilas- ja

Lisätiedot

14 Toimintakäsikirjat 2016 / Mielenterveys- ja päihdepalvelujen toimintakäsikirja 2016

14 Toimintakäsikirjat 2016 / Mielenterveys- ja päihdepalvelujen toimintakäsikirja 2016 Mäntyharju Pöytäkirja 2/2016 1 (13) Aika 23.02.2016, klo 17:06-18:46 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13 Talousseuranta

Lisätiedot

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 05.04.2016, klo 09:05-11:00 Paikka Terveyskeskuksen kokoushuone Sopukka Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

49 Kokousmenettely / sivistyslautakunta / toimikausi Subjektiivinen varhaiskasvatus / toiminnan järjestäminen

49 Kokousmenettely / sivistyslautakunta / toimikausi Subjektiivinen varhaiskasvatus / toiminnan järjestäminen Mäntyharju Pöytäkirja 6/2017 1 (18) Aika 22.08.2017, klo 18:02-19:34 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan tarkastus 49 Kokousmenettely

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 12/2018 Sivistyslautakunta. 114 Sivistystoimen talouden ja toiminnan katsaus

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 12/2018 Sivistyslautakunta. 114 Sivistystoimen talouden ja toiminnan katsaus Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 27.11.2018 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 114 Sivistystoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1.-30.10.2018 115 Sivistystoimen toiminnallisten

Lisätiedot

14 Sivistyspalvelujen hallinnon uudelleen organisointi

14 Sivistyspalvelujen hallinnon uudelleen organisointi Mäntyharju Kokouskutsu 1 (11) Aika 04.05.2015, klo 18:00 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Sivistyspalvelujen

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ ( 15) Sivistyslautakunta Perusopetuksen oppilasennusteen ja kustannuskehityksen seuranta

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ ( 15) Sivistyslautakunta Perusopetuksen oppilasennusteen ja kustannuskehityksen seuranta Mäntyharju Pöytäkirja 2/2019 1 ( 15) Aika 19.02.2019, klo 18:01-19:02 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastus 11 Vuoden

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014 Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Aika 30.06.2015, klo 16:07-16:58 Paikka Villa Aurora, Tervaniementie 2 Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 11 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 17.3.2014 kello 18.30 20.05 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 16:01-18:58 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 8) Aika, klo 17:30-19:00 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 14 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

16 Suunnitelma kiinteistöjen peruskorjaukseen varatun määrärahan käytöstä

16 Suunnitelma kiinteistöjen peruskorjaukseen varatun määrärahan käytöstä Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 03.05.2016, klo 17:00-18:50 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Työhyvinvointikysely

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 10/ ( 16) Sivistyslautakunta Tunteiden säätelyn vaikeudet/ ehdotus tunnetaitojen kehityksen tukemiseksi

Mäntyharju Pöytäkirja 10/ ( 16) Sivistyslautakunta Tunteiden säätelyn vaikeudet/ ehdotus tunnetaitojen kehityksen tukemiseksi Mäntyharju Pöytäkirja 10/2018 1 ( 16) Aika 20.11.2018, klo 18:01-19:42 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 73 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 74 Pöytäkirjan tarkastus 75 Seniorien

Lisätiedot

69 Kansalaisopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. 73 Varhaiskasvatuksen saatavien poistaminen reskontrasta ja kirjanpidosta

69 Kansalaisopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. 73 Varhaiskasvatuksen saatavien poistaminen reskontrasta ja kirjanpidosta Mäntyharju Pöytäkirja 8/2016 1 (17) Aika 18.10.2016, klo 18:02-19:38 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Kansalaisopiston

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 102. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 102. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 21.08.2014 Sivu 1 / 1 102 Rakennuslautakunnan seurantaraportti I/2014 (kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Veronica Rehn-Kivi, puh. 09 816 26600 Tuija Nyyssönen, puh. 050 344 5063 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 26.01.2016, klo 17:00-17:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vuoden

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne Tampere Pöytäkirja 5/2017 1 (8) Aika 29.08.2017, klo 16:20-17:57 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/2017 1 (8) Aika 07.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2019 1 ( 9) Aika 09.04.2019, klo 12:30-15:40 Paikka Kunnanviraston 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kangasniemi Pöytäkirja 1/2016 1 (9) Aika 26.01.2016, klo 15:16-16:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 SISÄLLYSLUETTELO 18 ARVIOINNIN KÄYTÄNNÖN SUORITTAMINEN... 28 19 TARKASTUSLAUTAKUNNAN TALOUSARVIO JA MENOJEN HYVÄKSYMINEN... 29 20 VIRANHALTIJOIDEN KUULEMINEN... 30 21

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Järvenpää Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika, klo 17:30-20:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 5 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (12) Aika 18.12.2018, klo 16:33-17:19 Paikka Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, 33180 Tampere Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 20.12.2016, klo 16:30-17:56 Paikka Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/2018 1 ( 9) Aika 25.10.2018, klo 18:00-20:40 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, Herman - kokoustila Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ ( 24) Kunnanvaltuusto

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ ( 24) Kunnanvaltuusto Mäntyharju Pöytäkirja 3/2019 1 ( 24) Aika 06.05.2019, klo 18:02-18:27 Paikka Valtion virastokeskus, valtuustosali Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

23 Kirjaston vuoden 2015 toiminta- ja taloustiedot ja asiakaskysely. 24 Talousarvion 2016 toteutuminen / sivistyspalvelut / helmikuu

23 Kirjaston vuoden 2015 toiminta- ja taloustiedot ja asiakaskysely. 24 Talousarvion 2016 toteutuminen / sivistyspalvelut / helmikuu Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (15) Aika 22.03.2016, klo 17:59-19:30 Paikka Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Henkilöstökyselyn

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 27.09.2018, klo 17:00-18:00 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3krs) Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 8/2012 Aika: Torstai 11.10.2012 klo. 19.00-20,45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Iiris-Maija

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 8) Konsernijaosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 8) Konsernijaosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 ( 8) Aika 05.02.2018, klo 15:00-16:49 Paikka Tuusulan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot