KH Vuoden 2018 talousarvio sisältää kustannuspaikalla 1251 suurtapahtumiin euron suuruisen määrärahavarauksen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KH Vuoden 2018 talousarvio sisältää kustannuspaikalla 1251 suurtapahtumiin euron suuruisen määrärahavarauksen."

Transkriptio

1 Kaupunginhallitus Vuoden 2018 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö 2329/ /2018, 2327/ /2018, 2311/ /2018, 2328/ /2018, 2254/ /2018, 2274/ /2018, 2189/ /2018, 2331/ /2018, 2230/ /2018 KH Vuoden 2018 talousarvio sisältää kustannuspaikalla 1251 suurtapahtumiin euron suuruisen määrärahavarauksen. Suurtapahtumien yhteistyösopimuksiin tehdyn talousarviovarauksen ta voit teena on aikaansaada kaupunkiin erilaisia kohderyhmiä kiinnostavia tapahtumia, jotka edistävät matkailua ja yritystoimintaa, luovat myönteistä kaupunkikuvaa ja lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä. Tapahtumien tukemisella on myös laajempaa elinkeinopoliittista merkitystä, myönteisiä aluetaloudellisia vaiku tuk sia ja tapahtumat lisäävät kaupungin kiinnostavuutta opiskelu-, työ- ja asuinpaikkakuntana. Vastuu tapahtumien järjestämisestä ja turvallisuusjärjestelyistä sekä niiden edellyt tä mis tä suunnitelmista ja toimenpiteistä on tapahtuman järjestäjällä. Suur tapah tu ma-avus tuk sien päätöksien pohjalta tehtävissä tarkemmissa yh teis työ so pimuk sis sa määritellään kaupungin tuen ja yhteistyön muodot sekä tapahtuman vas tik keet kaupungille. Tapahtumilta edellytetään raportointia tapahtuman toteutumisesta. Kau pun ginhal li tus on hyväksynyt Joensuun kaupungilta avustusta saa neiden yhteisöjen kirjanpitoa ja avustuksen käytön valvontaa koskevat yleiset ohjeet. Tuen merkitys on suuri myös tapahtumajärjestäjän taloudellisen riskin pie nen tämi sen kannalta ja tuki on usein myös tapahtuman toteutumisen välttämätön edel ly tys. Usein tapahtumat käyttävät kaupungin tiloja ja niistä peritään ti lavuok raa normaalisti. Tapahtumiin liittyy usein runsaasti tilapäisten rakenteiden rakentamista. Suurtapahtumaan valmistautuminen edellyttää usein jo vuosia etukäteen toteutettavaa tapahtumajärjestäjien ja kaupungin yhteistyötä. Kaupunginhallitukselle esitetään päätettäväksi seuraavat suur ta pah tu ma-avustus ha ke muk set. 1. Joensuun tiedeseura ry: SciFest Joensuun Tiedeseura ry järjestää tiede-, teknologia- ja ympäristötapahtuma Sci- Fes tin Joensuu Areenassa Aikaisemmista vuosista poiketen Joensuu Areenan kanssa laadittavasta sopimuksesta ja suurtapahtuma-avustuksen ha ke mi ses ta vastaa Joensuun Tiedeseura ry, jonka kanssa kuluvan vuoden tapah tu man toteutuksesta on kokoonnuttu suunnittelupalavereihin kaupungin sisäi sen työryhmän kanssa. SciFest-tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Itä-Suo men yliopisto. Tapahtumaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

2 SciFest on Suomessa ainoa laatuaan oleva tiedefestivaali, jonka pää koh de ryhmä nä ovat lapset ja nuoret. Festivaali esittelee tulevaisuuden tekijöille sekä päättä jil le tieteen ja teknologian monimuotoisuutta. SciFest on kansainvälinen tapah tu ma, jota kehitetään jatkuvasti tukemaan koulujen tiede- ja tek no lo gia kasva tus ta ja tieteen popularisointia. Tapahtumaan on suunniteltu to teu tet ta vak si koululaisten kuljetuksia kaupungin toimesta. Tapahtuman kokonaisbudjetti on euroa. Tapahtuman kävijätavoite on kävijää. Joensuun Tiedeseura ry hakee , 18 euron suuruista suur ta pah tu ma-avustus ta. Avustusta haetaan kattamaan kokonaisuudessaan Joensuu Areenan vuokra- ja työkustannukset. 2. Joensuun Kataja ry yleisurheilujaosto: Motonet GP , kun to juoksu ta pah tu mat Joensuu Run ja Siltajuoksu sekä Kalevan Kisat 2021-ha ke minen Joensuun Kataja ry yleisurheilujaosto hakee suurtapahtuma-avustusta useamman tapahtuman järjestämiseen ja valmisteluun. Hakemuksessaan Joensuun Kata ja ry esittää suurtapahtuma-avustusta haettavaksi Motonet GP:n (entinen Eliitti ki sat), kuntojuoksutapahtumien järjestämiseksi toukokuussa ja syyskuussa se kä vuoden 2021 Kalevan Kisojen hakuprosessin valmisteluun. Motonet GP-Joensuu järjestetään , joka on yleisurheilukilpailulle erinomai nen ajankohta ottaen huomioon kansainvälisen kilpailukalenterin. Entinen Eliit ti ki sat uudistuu vahvan paikallisen kumppanin kanssa. Tavoitteena on jär jestää laadukas yleisurheilukilpailu, joka kerää tapahtumapaikalle tuhansia kävijöitä se kä satoja tuhansia katsojia television ääreen. Joensuun kaupungille esitetään pää yh teis työ kump pa nuut ta. Joensuun Eliittikisojen kokonaisbudjetti on eu roa. Tapahtuman kävijätavoite on 4000 kävijää. Joensuun Kataja ry-yleisurheilujaosto järjestää kaksi kuntojuoksutapahtumaa Joen suus sa. Joensuu Run juostaan Viime vuonna tapahtuma keräsi 700 juoksijaa. Tämän vuoden reittiä on jouduttu muuttamaan kauppatorin työmaas ta johtuen. Syksyllä järjestettävää Siltajuoksutapahtumaa on tarkoitus laajen taa käsittämään myös puolimaratonin matkan. Kuntojuoksutapahtumien koko nais kus tan nus ar vio on euroa. Kuntojuoksutapahtumien kävijätavoite on 1200 kilpailuihin osallistujaa. Joensuun Kataja ry-yleisurheilujaosto hakee Kalevan Kisoja vuodelle 2021 jär jestet tä väk si Joensuuhun. Joensuun kaupungilla on Kalevan Kisojen yh teis työkump pa ni na merkittävä rooli. Joensuun Kataja ry-yleisurheilujaosto hakee suurtapahtuma-avustusta yhteensä euroa. 3. Suomen suven avaus

3 Suomen suven avaus on vuonna 1985 käynnistynyt alakoululaisten lau lu ta pah tuma, joka kruunaa kouluvuoden. Joensuun Laulurinteelle kokoontuu vuosittain 6000 lasta ympäri maakuntaa. Lapsikuoroa säestää Joensuun puhallinorkesteri vah vis tet tu na Joensuun kaupunginorkesterin puhaltajilla. Usea eturivin artisti on saa nut kokea, millaista on laulaa tämän monituhatpäisen kuoron solistina. Suomen suven avaus kerää Laulurinteen kentälle joka kerta hengen yleisön. Vuonna 2018 Suomen suven avauksessa otetaan huomioon myös Joensuun 170-vuo tis juhlavuosi ja tapahtumassa kuullaan lauluja kansanlauluista pop-kappa lei siin. Tapahtuman toteuttaa varhaiskasvatus- ja koulutuskeskus ja tapahtumaan on va rat tu suurtapahtumamäärärahoista vuosittain euroa. Vuoden 2017 tapah tu ma kus tan nuk set olivat euroa. 4. Joensuun Maila ry ja Super-Joma Oy: Pesäpallon Itä-Länsi tapahtuma Joensuun Maila ry järjestää yhdessä omistamansa Super-Joma Oy:n ja Pe sä pal lolii ton kanssa pesäpallon Itä-Länsi tapahtumaa Joensuussa Kaupun ki on sitoutunut tapahtuman hakemiseen ja toteuttamiseen pi detys sä kaupunginhallituksen kokouksessa (KH ). Itä-Länsi tapahtumassa pelataan miesten ja naisten arvo-otteluiden lisäksi A- ja B poikien sekä B tyttöjen Itä-Länsi ottelut. Yhteensä viittä arvo-ottelua on ol lut seuraamassa aikaisempina vuosina keskimäärin yhteensä katsojaa. Ta pah tu man yhteydessä on lapsille ja nuorille tutustumispisteitä, jossa he voivat ko keil la lajia. Tapahtuma tuo Joensuuhun noin vierailijaa, jotka käyttävät paik ka kun nan majoitus- ja muita palveluja. Tapahtuma on järjestetty 2010 luvul la Helsingissä, Sotkamossa, Hyvinkäällä, Seinäjoella, Kouvolassa ja Imatralla. Ta pah tu ma televisioidaan vapaalle TV -kanavalle (YLE TV2 tai Nelonen) ja se on yk si kesän katsotuimpia urheiluohjelmia. Tapahtuman kokonaiskustannusarvio on euroa. Itä-Länsi tapahtumaan liittyvän sopimuksen perusteella järjestävä seura vastaa yh des sä kaupungin kanssa olosuhteiden luomisesta ja niistä syntyvistä kus tannuk sis ta. Olennaisimmat olosuhteisiin liittyvät toimet kaupungin näkökulmasta ovat seuraavat: - Katsomokapasiteettia on oltava noin 5000 istumapaikkaa, joista 1500 tulee ol la katettuja. Uudelle Mehtimäen pesäpallostadionille on tulossa 2500 katet tua istumapaikkaa. Kaupunki asentaa ennen kauden alkua vanhat B ja C kat so mot uuden stadionin jatkeeksi molemmille puolille kenttää. Vanha A-kat so mo asennetaan Itä-Länsi-tapahtuman ajaksi yhteistyössä kau pungin ja seuran kanssa. Vanhat katsomot asennetaan ilman kuppipenkkejä. Puut tu vat 700 paikkaa seura järjestää yhteistyössä kumppaneiden kanssa ja täs tä ei aiheudu kaupungille lisäkuluja. Asentamisen ohjaamisessa tarvitaan kau pun gin työpanosta ja apua - Yritys- ja kutsuvieraille tulee olla noin 500 hengen erillinen kutsuvierastila ruo kai lua varten.

4 Joensuun Maila ry ja Super-Joma Oy hakevat Joensuun kaupungilta yhteensä euron suurtapahtuma-avustusta, josta kohdennetaan euroa markki noin ti yh teis työ so pi muk seen ja 5000 euroa katsomorakenteiden ra ken ta mi seen ja ohjaukseen teknisenä tukena. 5. Joensuun Töminä Oy ja Kerubi Events: Ilovaarirock , Lehtiä Ilo saares sa-opis ke li ja fes ti vaa lit , Unholy Winter Fest ja Ke rubi Live Joensuun Töminä Oy hakee Joensuun kaupunkia yhteistyökumppaniksi yhtiön jär jes tä miin tapahtumiin. Joensuun kaupunki on vuosittain ollut tukemassa pienta pah tu ma tuen muodossa Ilovaarirock-festivaalia, Lehtiä Ilo saa res sa-opis ke li jafes ti vaa le ja ja eräitä muita yhtiön järjestämiä tapahtumia. Joensuun Töminä Oy tuot taa tapahtumia Kerubi Events nimellä. Hakemuksessa mainittu yh teis työkump pa nuus korvaa pientapahtumatukitarpeet. Joensuun Töminä Oy ja Grand Old Rockers of Joensuu ry Ilovaarirock-festivaalin alkuperäisenä järjestäjänä ovat sol mi neet sopimuksen Ilovaarirock-festivaalin järjestämisestä vuonna Järjes te ly vas tuu tapahtumasta on siirtynyt Joensuun Töminä Oy:lle. Joensuun Töminä Oy hakee kaupunkia kumppaniksi Ilovaarirock-festivaaliin, jonka kokonaiskustannusarvio on euroa ja kävijätavoitteena on 3500 kä vi jää. Joensuun Töminä Oy hakee kaupunkia kumppaniksi Lehtiä Ilo saa res sa-opis ke lija fes ti vaa lei hin, jotka järjestetään Joensuussa ja Kuopiossa. Kaupunki on ollut usei ta vuosia tukemassa maakunnan suurinta opiskelijatapahtumaa. Lehtiä Ilosaa res sa opiskelijafestivaalien kokonaiskustannusarvio on euroa ja kävi jä ta voi te on 9000 kävijää. Joensuun Töminä Oy hakee kaupunkia kumppaniksi Unholy Winter Fest-fes tivaa liin, joka on tapahtumana uusi Joensuu Areenan täyttävä raskaan musiikin sisä fes ti vaa li. Tapahtuman kokonaiskustannusarvio on euroa ja kä vi jä tavoit tee na on 3000 kävijää. Joensuun Töminä Oy hakee kaupunkia kumppaniksi Kerubi Live-tapahtumaan, jo ka oli suuri yleisömenestys vuonna 2017 ja tapahtuma järjestetään pik ku jou lukau te na Tapahtuman kokonaiskustannusarvio on euroa ja kä vi jäta voit tee na on 4000 kävijää. Joensuun Töminä Oy hakee kaikkiin tapahtumiin yhteensä euron suur tapah tu ma-avus tus ta. 6. Popkatu-yhdistys ry: Popkatu Popkatu-yhdistys ry järjestää Popkatu-tapahtumaa, joka pidetään poik keuk sel lises ti Joensuun taidemuseon piha-alueella sekä useissa eri kohteissa ympäri kaupun kia Joensuun kauppatorin ollessa työmaana. Popkatu on vuosittain heinäkuun toisella viikolla järjestettävä, va paa eh tois voimin toteuttava (n. 100 vapaaehtoista) ja ilmaistapahtumista koostuva kau pun kifes ti vaa li. Tapahtuma tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita kulttuurisisältöjä sekä

5 joen suu lai sil le että kaupunkiin tuleville kesämatkailijoille. Festivaalin ydin on eri ikä ryh mät huomioiva, monipuolinen, taiteellisesti kunnianhimoinen ja yleisölle pää sy mak su ton ohjelma, joka koostuu mm. musiikista, sirkuksesta, teatterista, tans sis ta ja lastentapahtumista. Tapahtumassa esiintyy 130 artistia. Popkatu on kiistatta yksi suurimmista ilmaistapahtumista kaupunkialueella, jota jär jes te tään säännöllisesti. Tapahtuman kävijämäärät ovat olleen nousussa vii me vuosina. Vuonna 2018 tapahtuma keräsi kävijää ja tapahtuman ko ko naisbud jet ti on euroa. Vuoden 2018 Popkadun osalta tavoitteena on yltää vuo den 2017 kävijämääriin. Popkatu-yhdistys ry hakee euron suurtapahtuma-avustusta vuosille 2018 ja 2019 yhteensä ja esittää Joensuun kaupungin kanssa laadittavan kak si vuo ti sen rahoituskehyksen, jolloin Popkadun pitkäkestoinen kehittäminen mah dol lis tuu. 7. Joensuun Popmuusikot ry: Ilosaarirock , Vekararokki ja Rokumentti-rockelokuvafestivaali marraskuussa 2018 Joensuun Popmuusikot ry esittää Joensuun kaupungille laadittavaksi yh teis työso pi muk sen vuoden 2018 osalta. Yhteistyösopimus käsittää yhdistyksen ja Joensuun kaupungin välisen sisällöllisen yhteistyön sekä näkyvyyden yhdistyksen järjes tä mis sä tapahtumissa, ennen kaikkea Ilosaarirock- festivaalissa, mutta myös Ro ku ment ti- ja Vekararokki-tapahtumissa. Joensuun Popmuusikot ry on Pohjois-Karjalassa toimiva voittoa tavoittelematon elä vän musiikin yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on tukea ja edistää pop muusi kin harrastusta ja kohottaa sen taiteellista tasoa jakamalla apurahoja pai kal li sille muusikoille ja musiikin harrastajille sekä järjestämällä klubeja, kon sert te ja ja seminaareja. Joensuun Popmuusikot ry:n näkyvimmät suurtapahtumat ovat kesällä järjestettävä Ilosaarirock-festivaali, marraskuinen Ro ku ment ti-elo ku vafes ti vaa li sekä lastenfestivaali Vekararokki. Joensuun kaupunki toimisi vuoden 2018 aikana Joensuun Popmuusikot ry:n yhteis työ kump pa ni na. Joensuun kaupunki näkyy yhdessä sovittavalla tavalla Joensuun Popmuusikot ry:n järjestämien suurtapahtumien yhteydessä. Joensuun kau pun ki ja Joensuun Popmuusikot ry yhdessä ideoivat, kehittävät ja suun nit tele vat musiikki- ja populaarikulttuuria sekä tapahtumajärjestämistä edistäviä toimia Joensuun seudulla. Joensuun kaupungin ja Joensuun Popmuusikot ry:n yhteinen intressi on turvata Ilo saa ri rock- ja Rokumentti-festivaalien, lastentapahtuma Vekararokin sekä muiden alueen suurtapahtumien toimintaedellytyksiä tulevaisuudessa Joensuun seudul la. Joensuun Popmuusikot ry selvittävät yhteisesti rakentavassa hengessä Joen suun Laulurinteen sekä muita suurtapahtumia tukevien alueiden toi min taedel ly tyk siä nyt ja tulevaisuudessa. Yhdistyksen järjestämät Ilosaarirock- ja Rokumentti-festivaalit ovat va kiin nut taneet paikkansa valtakunnallisten festivaalien joukossa. Vuoden 2015, 2016 ja 2017 Ilosaarirock-festivaalit äänestettiin vuoden parhaiksi festivaaleiksi Suomen suu rim man musiikkilehden Soundin vuosiäänestyksessä. Rokumentti kerää puo-

6 les taan marraskuiseen elokuva- ja kaupunkifestivaaliin runsaasti kävijöitä vuo sittain ja tuo näin merkittävän lisän Joensuun talvitapahtumatarjontaan. Ve ka rarok ki on yksi Suomen suurimmista lastentapahtumista. Vekararokin lippujen hinnat pidetään tarkoituksellisesti mahdollisimman alhaisina (2 vuonna 2017), jot ta mahdollisimman monella perheellä olisi mahdollista osallistua ta pah tu maan. Uudistuksien myötä Ilosaarirock-festivaali kasvoi Suomen kolmanneksi suu rimmak si festivaaliksi vuonna Vuonna 2018 toista kertaa kokonaan kol mi päiväi se nä järjestettävän festivaalin tavoite on kerätä kävijää. Tapahtuman ko ko nais bud jet ti on 4,5 miljoonaa euroa. Vuonna 2018 Rokumentti-festivaalin kä vi jä ta voit tee na on 6000 kävijää ja kokonaisbudjetti on euroa. Vuonna 2018 Vekararokki-tapahtuman kävijätavoitteena on 4000 kävijää ja ko ko naisbud jet ti on euroa. Joensuun Popmuusikot ry esittää Joensuun kaupungille euron arvoista yh teis työ so pi mus ta suurtapahtuma-avustuksista rahoitettavaksi. Avustustasoa eri tel lään kohdistettavaksi euroa Ilosaarirock-festivaaliin, euroa Ro ku ment ti-elo ku va fes ti vaa liin ja 2000 euroa Vekararokki-lastenfestivaaliin. 8. Joensuun Parafestyhdistys ry: Parafest -festivaali Joensuun Parafestyhdistys ry järjestää Parafest-festivaalia, joka on kol mi päi väinen taiteen ilmaistapahtuma, jossa pääroolissa ovat eriasteisesti vammaiset taite li jat ja artistit. Festivaali kokoaa yhteen laajasti eri taiteenalat ja tapahtumassa kiin ni te tään erityishuomiota kulttuurin saavutettavuuteen ja esteettömyyteen. Fes ti vaa lis sa esiintyy mahdollisimman laaja-alaisesti eri taiteen edustajia. Parafest-festivaali järjestetään pääsääntöisesti Taidemuseon korttelissa. Lisäksi ta pah tu ma-aluei na ovat pääkirjaston Muikku-sali, Elokuvateatterikeskus Tapio, Tai de kes kus Ahjo ja Joensuun kaupunginteatterin tilat. Esiintyjäkaarti koostuu tans sin, teatterin, musiikin, runojen ja kuvataiteen osaajista. Vuonna 2017 tapahtumassa oli kokonaisuudessaan 2500 kävijää. Vuonna 2018 kä vi jä ta voit tee na on 3000 kävijää ja tapahtuman kokonaisbudjetti on euroa. Joensuun Parafestyhdistys ry hakee Parafest-festivaalin järjestämiseen eu ron suurtapahtuma-avustusta. 9. Joensuun Oopperayhdistys ry: Figaron Häät-oopperan tukeminen Joensuun Oopperayhdistys ry hakee avustusta Figaron Häät-oopperan tuot ta misek si vuodelle Oopperan tuotantokulut valtaosiltaan kohdistuvat vuodelle Joensuun Oopperayhdistys on ainoa oopperaa tuottava yhdistys Itä-Suomes sa. Figaron Häät-oopperaa markkinoidaan Pohjois-Karjalan lisäksi Kuopion, Ka jaa nin ja Lappeenrannan suuntaan. Erityisesti järjestäjä pyrkii aktivoimaan nuo ria kuuntelijoita oopperaan. Joensuun Oopperayhdistys ry on 260-jäseninen yhdistys, jonka tarkoituksena on tuot taa oopperaesityksiä ja korkeatasoisia klassisia konsertteja Joensuuhun sekä

7 edis tää oman maakunnan nousevien, lahjakkaiden laulajien esillepääsyä am matis saan. Joensuun Oopperayhdistys ry:n tuottamat tapahtumat ovat olleet on nistu nei ta, laadukkaita ja keränneet runsaasti yleisöä. Aikaisempia Joensuun Ooppe ra yh dis tyk sen tukemia tuotantoja on tuettu pientapahtumia varten va ra tuis ta määrärahoista. Tuellaan kaupunki on ollut edistämässä oopperan alu eel lis ta saavutettavuutta. Vuoden 2018 yhteistyöneuvotteluissa on paneuduttu oop peran toimintaedellytysten turvaamiseen. Figaron Häät-oopperan kokonaiskustannusarvio on euroa ja kä vi jä tavoit tee na on 3500 kävijää. Joensuun Oopperayhdistys ry hakee suur ta pah tu ma-avus tus ta, jolla katetaan Joen suun kaupunginorkesterin lisätyökustannuksia se kä kapellimestarin palkkioi ta euroa. Oheismateriaalina avustushakemukset. Valmistelija: tapahtumapäällikkö ja kansliapäällikkö Kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus päättää hyväksyä myönnettäväksi vuonna 2018 järjestettäviin suurtapahtumiin avustuksia/yhteistyösopimuksiin perustuvia korvauksia seuraavasti: - Joensuun Tiedeseura ry: SciFest , ,18 euroa, - Joensuun Kataja ry-yleisurheilujaosto: Motonet GP , Joensuu Run , siltajuoksutapahtuma ja Kalevan Kisojen hakuprosessi vuodelle 2021, euroa, - Varhaiskasvatus- ja koulutuskeskus: Suomen suven avaus , eu roa, - Joensuun Maila ry ja Super-Joma Oy: Pesäpallon Itä-Länsi tapahtuma , euroa, josta enintään 5000 euroa kohdennetaan sisäis tä laskua ja todellisia todennettavia kuluja vastaan Mehtimäen olo suhtei den parantamiseen euroa kohdennetaan yhteistyösopimukseen, - Joensuun Töminä Oy ja Kerubi Events: Ilovaarirock , Lehtiä Ilo saa ressa-opis ke li ja fes ti vaa lit , Unholy Winter Fest ja Kerubi Li ve , euroa, - Popkatu-yhdistys ry: Popkatu , euroa, - Joensuun Popmuusikot ry: Ilosaarirock , Vekararokki ja Ro ku ment ti-rocke lo ku va fes ti vaa li marraskuussa 2018, euroa, - Joensuun Parafestyhdistys ry: Parafest , euroa ja - Joensuun Oopperayhdistys ry: Figaron Häät-ooppera, euroa, josta euroa kohdennetaan yhdistykselle avustuksena kapellimestarin kustannuksiin ja enintään euroa avustuksena Joensuun kaupunginorkesterille todellisia todennettavissa olevia oopperasta aiheutuvia lisätyökustannuksia korvaamaan sisäistä laskua vastaan. Kaupunginhallitus toteaa, että tukien käytöstä ja maksatuksesta on sovittava tar kem min kansliapäällikön kanssa tehtävällä kirjallisella sopimuksella.

8 Tapahtumien toteutumisesta on raportoitava kaupungille sopimuksessa mää rättä vän aikataulun ja sisällön mukaisesti. Kaupunginhallitus saattaa hyväksytyt Joensuun kaupungilta avus tus ta saaneiden yhteisöjen kirjanpitoa ja avustuksen käytön valvontaa koske vat yleiset ohjeet avustuksen saajille tiedoksi. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. Arto Pippuri ei esteellisenä (Joensuun Parafestyhdistys ry:n puheenjohtaja) osallistunut kohdan 8. Joensuun Parafestyhdistys ry: Parafest -festivaali käsittelyyn ja päätöksentekoon. Hannele Autti poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana.

Kaupunginhallitus Vuoden 2019 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö

Kaupunginhallitus Vuoden 2019 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö Kaupunginhallitus 77 25.02.2019 Vuoden 2019 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö 4000/02.05.01/2019, 3945/02.05.01/2019, 3908/02.05.01/2019, 3628/02.05.01/2018, 3364/00.04.02/2018, 3219/02.05.01/2018,

Lisätiedot

318/ /2017, 161/ /2017, 165/ /2017, 8085/ /2016, 8873/ /2016, 8998/ /2016, 275/02.05.

318/ /2017, 161/ /2017, 165/ /2017, 8085/ /2016, 8873/ /2016, 8998/ /2016, 275/02.05. Kaupunginhallitus 46 06.02.2017 Vuoden 2017 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö 318/02.05.01/2017, 161/02.05.01/2017, 165/02.05.01/2017, 8085/02.05.01/2016, 8873/02.05.01/2016, 8998/02.05.01/2016,

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen ---------------------------------------- TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan Riikka Mononen ---------------------------------------- Tehtäväkori 2016 TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan -materiaali on kokoelma

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sivu 92 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sivu 92 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Kaupunginhallitus Aika 13.03.2017 klo 15:00-17:07 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupugintalo Käsitellyt asiat Sivu 92 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 74 22.02.2016. Vuoden 2016 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö

Kaupunginhallitus 74 22.02.2016. Vuoden 2016 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö Kaupunginhallitus 74 22.02.2016 Vuoden 2016 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö 7408/02.05.01/2016, 7277/02.05.01/2016, 7202/02.05.01/2016, 7128/02.05.01/2016, 6357/02.05.01/2015, 7315/02.05.01/2016,

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA Sivistyslautakunta 21 25.03.2015 Sivistyslautakunta 33 22.04.2015 KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA 2015 2016 SIVLTK 21 Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa koskevat

Lisätiedot

Avustuksen myöntäminen Sydän-Satakunnan Urheiluhallit Oy:n toiminnan turvaamiseksi ajalle

Avustuksen myöntäminen Sydän-Satakunnan Urheiluhallit Oy:n toiminnan turvaamiseksi ajalle Vapaa-aikalautakunta 15 27.01.2015 Avustuksen myöntäminen Sydän-Satakunnan Urheiluhallit Oy:n toiminnan turvaamiseksi ajalle 6.10.2014 30.4.2015 67/531/2014 KH 06.10.2014 211 Sydän-Satakunnan Urheiluhallit

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 247 05.10.2015 Kaupunginhallitus 255 12.10.2015 Kaupunginhallitus 265 26.10.2015 Kaupunginhallitus 282 09.11.2015 Kaupunginhallitus 302 23.11.2015 Kaupunginhallitus 310 30.11.2015 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 23 Kehittämistoimikunta 18.11.2015 AIKA 18.11.2015 klo 18:00-19:20 PAIKKA Pöytyän kunnanvirasto, Kyrön toimipiste ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016

Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016 Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016 TILOJEN VUOKRAAMINEN TORNION SAIRASKOTISÄÄTIÖLTÄ PÄIVÄKESKUSTOIMINTAA VARTEN/TILOJEN VUOKRAAMINEN VUODELLE 2014/TILOJEN VUOKRAAMINEN

Lisätiedot

Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016

Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016 Kaupunginhallitus 23 26.01.2015 Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016 652/01.011/2012 KAUPHALL 26.01.2015 23 Seloste 1. Aino Mattila -säätiö Seloste Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

VitisOpenFest ry:n avustushakemukset markkinointi- ja valmistelukuluihin sekä VitisOpenFest tapahtuman lavarakenteiden kustannuksiin

VitisOpenFest ry:n avustushakemukset markkinointi- ja valmistelukuluihin sekä VitisOpenFest tapahtuman lavarakenteiden kustannuksiin Viitasaaren kaupunginhallitus 244 02.10.2017 Viitasaaren kaupunginhallitus 259 23.10.2017 VitisOpenFest ry:n avustushakemukset markkinointi- ja valmistelukuluihin sekä VitisOpenFest tapahtuman lavarakenteiden

Lisätiedot

SILLAN RAKENTAMINEN RUOSTEJÄRVEEN KURJENNIEMEN JA LEPPILAMMIN KANNAKSEN VÄLILLE

SILLAN RAKENTAMINEN RUOSTEJÄRVEEN KURJENNIEMEN JA LEPPILAMMIN KANNAKSEN VÄLILLE Ympäristölautakunta 60 15.06.2016 Kunnanhallitus 181 20.06.2016 Ympäristölautakunta 32 22.03.2017 Kunnanhallitus 87 27.03.2017 SILLAN RAKENTAMINEN RUOSTEJÄRVEEN KURJENNIEMEN JA LEPPILAMMIN KANNAKSEN VÄLILLE

Lisätiedot

Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle

Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle Kunnanhallitus 46 25.02.2014 Kunnanhallitus 76 24.03.2014 Kunnanhallitus 126 13.05.2014 Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle 135/1/2013

Lisätiedot

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson:

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson: Kaupunginhallitus 251 05.10.2015 Kaupunginhallitus 291 09.11.2015 Kaupunginhallitus 305 23.11.2015 Kaupunginhallitus 325 18.12.2015 Kaupunginhallitus 35 01.02.2016 Kaupunginhallitus 53 22.02.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT Opetus- ja 112 26.08.2015 varhaiskasvatuslautakunta Kunnanhallitus 303 14.09.2015 Valtuusto 64 28.09.2015 TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta 252 16.12.2015 655/11.01.00/2014. Rakennus- ja ympäristölautakunta 16.12.2015 252

Rakennus- ja ympäristölautakunta 252 16.12.2015 655/11.01.00/2014. Rakennus- ja ympäristölautakunta 16.12.2015 252 Rakennus- ja ympäristölautakunta 252 16.12.2015 Päätös / ympäristölupahakemus / Syväsatama, jätteiden loppusijoittaminen ja hyödyntäminen satamakentän rakenteissa, Kokkolan Satama / Länsi- ja Sisä-Suomen

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan ehdotus:

Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus 4 20.11.2018 Kaupunginhallitus 5 03.12.2018 Vuoden 2019 talousarvio ja taloussuunnitelma 2020-2021 295/02.02.00/2018 Kh 20.11.2018 4 Valmistelija: Talousjohtaja Tuula Kuisti, puh. 06

Lisätiedot

Hätäkeskuslaitoksen ja Lohjan kaupungin välisen määräaikaisen vuokrasopimuksen päättäminen

Hätäkeskuslaitoksen ja Lohjan kaupungin välisen määräaikaisen vuokrasopimuksen päättäminen Kaupunginhallitus 139 31.03.2014 Kaupunginhallitus 271 16.06.2014 Kaupunginhallitus 511 15.12.2014 Hätäkeskuslaitoksen ja Lohjan kaupungin välisen määräaikaisen vuokrasopimuksen päättäminen 877/10.03.02/2013

Lisätiedot

VAPLTK Vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt voimassa olevan avus tus säännön kokouksessaan

VAPLTK Vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt voimassa olevan avus tus säännön kokouksessaan Vapaa-aikalautakunta 14 11.05.2016 Vapaa-aikalautakunta 29 19.05.2016 Vapaa-aikalautakunnan yleisavustukset 2016 VAPLTK 14 11.5.2016 Vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt voimassa olevan avus tus säännön

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04.

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04. Kunnanhallitus 276 28.11.2016 Valtuusto 63 12.12.2016 Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelma 162/04.041/2016 Kunnanhallitus 276 Kunnanhallitus esittää valtuuston hyväksyttäväksi

Lisätiedot

Perhehoidon palkkiot ja kulukorvaukset muuttuvat lukien.

Perhehoidon palkkiot ja kulukorvaukset muuttuvat lukien. Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 101 15.12.2015 22 22.03.2016 Perhehoidon palkkiot ja korvaukset 1.1.2016 alkaen 444/02.05.00/2015 Soteltk 15.12.2015 101 Perhehoidon

Lisätiedot

Opetussuunnitelman mukaisesti opetuksen järjestäjä päät tää paikallisesti tiettyjä asioita:

Opetussuunnitelman mukaisesti opetuksen järjestäjä päät tää paikallisesti tiettyjä asioita: Koulutuslautakunta 44 10.06.2014 Koulutuslautakunta 58 16.09.2014 Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden muutos 1.8.2014 alkaen / luku 5.4 Oppilashuolto ja turvallisuuden edistäminen / opiskelijahuollon

Lisätiedot

Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen

Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen Perusturvalautakunta 3 20.02.2018 Kaupunginhallitus 3 05.03.2018 Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen 1.1. - 31.12.2017 388/02.02.00/2016 Perla 20.02.2018 3 Valmistelija: Talouspäällikkö Päivi

Lisätiedot

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite harrastustakuusta

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite harrastustakuusta Sivistyslautakunta 19 28.03.2017 Kaupunginhallitus 102 18.04.2017 Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite 27.10.2016 harrastustakuusta 211/00.01.06/2016 SIVI 28.03.2017 19 Kokoomuksen valtuustoryhmä

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

Lapsiperheiden kotipalveluiden myöntämisperusteet ja asiakasmaksut 1.1.2016 alkaen

Lapsiperheiden kotipalveluiden myöntämisperusteet ja asiakasmaksut 1.1.2016 alkaen Hallitus 267 16.12.2015 Lapsiperheiden kotipalveluiden myöntämisperusteet ja asiakasmaksut 1.1.2016 alkaen H 267 (Valmistelija: perhepalvelujohtaja Matti Heikkinen ja vastuualuepäällikkö Tarja Rossinen)

Lisätiedot

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus Kunnanhallitus 305 27.11.2014 Kunnanhallitus 151 10.06.2015 Kunnanhallitus 19 28.01.2016 Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus 143/00.04.01/2014 KH 27.11.2014 305 Työ-

Lisätiedot

Asian on valmistellut maaseutuasiamies. PÄÄTÖSEHDOTUS: Maaseutu lautakunta päättää, että

Asian on valmistellut maaseutuasiamies. PÄÄTÖSEHDOTUS: Maaseutu lautakunta päättää, että Maaseutulautakunta 7 25.01.2012 Maaseutulautakunta 25 09.05.2012 Maaseutulautakunta 30 03.10.2012 Maaseutulautakunta 41 14.12.2012 Kylätoimikuntien avustukset vuonna 2012 Maaseutulautakunta 25.01.2012

Lisätiedot

Kyseessä on kaavoitusohjelman työ nro 1703.

Kyseessä on kaavoitusohjelman työ nro 1703. Kaupunkirakennelautakunta 9 17.01.2017 Kaupunkirakennelautakunta 68 14.03.2017 Kaupunginhallitus 108 20.03.2017 Kaupunginvaltuusto 16 27.03.2017 Merimiehenkatu 3 asemakaavamuutoksen hyväksyminen 7500/10.02.03/2016

Lisätiedot

Valtuustoaloite paperittomaan kokouskäytäntöön siirtymisestä / Maarit Pekkola ym.

Valtuustoaloite paperittomaan kokouskäytäntöön siirtymisestä / Maarit Pekkola ym. Kaupunginvaltuusto 125 27.08.2012 Kaupunginhallitus 395 10.09.2012 Kaupunginhallitus 94 09.03.2015 Kaupunginvaltuusto 31 23.03.2015 Kaupunginhallitus 129 13.04.2015 Kaupunginhallitus 143 27.04.2015 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Työsuojeluvaltuutettujen ajankäyttö ja vapautus työtehtävistä vuosina / Ajankäytön järjestäminen ,

Työsuojeluvaltuutettujen ajankäyttö ja vapautus työtehtävistä vuosina / Ajankäytön järjestäminen , Kaupunginhallitus 5 09.06.2014 Kaupunginhallitus 10 23.02.2015 Kaupunginhallitus 7 04.04.2016 Työsuojeluvaltuutettujen ajankäyttö ja vapautus työtehtävistä vuosina 2014-2017 / Ajankäytön järjestäminen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma kaupunginhallitus päätti

Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma kaupunginhallitus päätti Sosiaali- ja terveyslautakunta 109 19.09.2017 Sosiaali- ja terveyslautakunta 118 10.10.2017 Sosiaali- ja terveyslautakunta 124 24.10.2017 Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Sivu 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Sivu 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 Kaupunginhallitus Aika 25.02.2019 klo 14:00-15:02 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo Käsitellyt asiat Sivu 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson:

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson: Kaupunginhallitus 251 05.10.2015 Kaupunginhallitus 291 09.11.2015 Kaupunginhallitus 305 23.11.2015 Kaupunginhallitus 325 18.12.2015 Kaupunginhallitus 35 01.02.2016 SOSIAALITYÖN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

Avustusta haki kaikkiaan 77 tiekuntaa.

Avustusta haki kaikkiaan 77 tiekuntaa. Tekninen lautakunta 29 03.05.2016 Yksityistieavustukset 2016 103/02.05.01/2016 Teknltk 03.05.2016 29Outokummun hallintosäännön mukaan tekninen lautakunta toimii tielau ta kun ta na, jonka tehtävänä on

Lisätiedot

137 10.12.2013 98 06.08.2014

137 10.12.2013 98 06.08.2014 Rakennus- ja ympäristölautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta 137 10.12.2013 98 06.08.2014 Oikaisuvaatimus toimenpidelupapäätöksestä 286-2013-781, kiinteistölle 286-21-6-6, Kaaritie 18, Kuusankoski,

Lisätiedot

- Asikkalasta, Padasjoelta ja Sysmästä yhteisesti kaksi jäsentä - Hämeenkoskelta, Kärkölästä, Myrskylästä ja Pukkilasta yhteisesti yk si jäsen

- Asikkalasta, Padasjoelta ja Sysmästä yhteisesti kaksi jäsentä - Hämeenkoskelta, Kärkölästä, Myrskylästä ja Pukkilasta yhteisesti yk si jäsen Kaupunginhallitus 138 10.04.2017 Kaupunginhallitus 248 19.06.2017 Lausunto Päijät-Hämeen jätelautakuntasopimuksen päivittämisestä/yhteistoimintasopimuksen muuttaminen 97/14.06.00/2017 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Viranhaltijapäätösten ilmoituskäytäntö tekniselle lautakunnalle

Viranhaltijapäätösten ilmoituskäytäntö tekniselle lautakunnalle Tekninen lautakunta 118 24.10.2018 Viranhaltijapäätösten ilmoituskäytäntö tekniselle lautakunnalle Tekninen lautakunta 24.10.2018 118 Tekninen johtaja Reima Ojala 11.10.2018: Kaupunginhallitus on käsitellyt

Lisätiedot

Valtuustoaloite / Heinolan kaupungin omistamat rakennukset hyvään kuntoon

Valtuustoaloite / Heinolan kaupungin omistamat rakennukset hyvään kuntoon Tekninen lautakunta 70 29.04.2014 Tekninen lautakunta 114 12.08.2014 Kaupunginhallitus 294 18.08.2014 Kaupunginvaltuusto 87 15.09.2014 Valtuustoaloite / Heinolan kaupungin omistamat rakennukset hyvään

Lisätiedot

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162 Kunnanhallitus 368 10.11.2015 Kunnanhallitus 404 08.12.2015 Kunnanhallitus 414 22.12.2015 Kunnanhallitus 43 09.02.2016 Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014

Lisätiedot

Sivistystoimen vuoden 2013 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen

Sivistystoimen vuoden 2013 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen Sivistyslautakunta 3 14.02.2013 Sivistystoimen vuoden 2013 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen Sivistyslautakunta 3 Valmistelija: Sivistysjohtaja Eija Karhu Kauhavan kaupunginvaltuusto on kokouksessaan

Lisätiedot

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto KAUPUNGINHALLITUS 41 01.02.2016 KAUPUNGINVALTUUSTO 17 22.02.2016 Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma 2017-2018 802/02.0202.020200/2016 KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Lisätiedot

Työsuojelu- ja. 5 12.02.2015 yhteistyötoimikunta Työsuojelu- ja. 4 16.03.2015 yhteistyötoimikunta Työsuojelu- ja

Työsuojelu- ja. 5 12.02.2015 yhteistyötoimikunta Työsuojelu- ja. 4 16.03.2015 yhteistyötoimikunta Työsuojelu- ja Työsuojelu- ja 5 12.02.2015 yhteistyötoimikunta Työsuojelu- ja 4 16.03.2015 yhteistyötoimikunta Työsuojelu- ja 3 28.05.2015 yhteistyötoimikunta Kaupunginhallitus 10 21.09.2015 Työsuojelu- ja 3 26.11.2015

Lisätiedot

Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta

Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 6 30.08.2016 Perusturvalautakunta 4 25.09.2018 Pohjanmaan maakuntien sosiaalialan osaamiskeskus SONet BOTNIAn kuntasopimusten uusiminen ja kuntarhoitus vuosille 2017-2018 / kuntarahoitus

Lisätiedot

Henkilökuljetuspalveluiden järjestämisen kannalta on tar koi tuksenmukaista käyttää yhden vuoden optiota. Valmistelijan päätösehdotus:

Henkilökuljetuspalveluiden järjestämisen kannalta on tar koi tuksenmukaista käyttää yhden vuoden optiota. Valmistelijan päätösehdotus: Yhtymähallitus 75 08.04.2014 Yhtymähallitus 253 09.12.2014 Yhtymähallitus 41 26.02.2015 Yhtymähallitus 71 21.04.2015 Taksiliikenteen kilpailutus 517/02.08.03/2014 Yhall 08.04.2014 75 Sosiaalityön päällikkö

Lisätiedot

Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille

Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille Perusturvalautakunta 4 24.04.2018 Kaupunginhallitus 4 07.05.2018 Perusturvalautakunta 5 16.10.2018 Kaupunginhallitus 11 22.10.2018 Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille

Lisätiedot

Kunnanhallitus 56 30.03.2015 Kunnanhallitus 143 07.09.2015. Valtuustoaloite, ilmainen matkustuskortti koululaisille 1029/01.

Kunnanhallitus 56 30.03.2015 Kunnanhallitus 143 07.09.2015. Valtuustoaloite, ilmainen matkustuskortti koululaisille 1029/01. Kunnanhallitus 56 30.03.2015 Kunnanhallitus 143 07.09.2015 Valtuustoaloite, ilmainen matkustuskortti koululaisille 1029/01.016/2015 Kunnanhallitus 30.03.2015 56 Valtuuston kokouksessa 9.2.2015 jätettiin

Lisätiedot

PAPINSILLANTIEN JA NUUTINKULMANTIEN PYÖRÄTIE TAI PIENTAREEN LEVENNYS

PAPINSILLANTIEN JA NUUTINKULMANTIEN PYÖRÄTIE TAI PIENTAREEN LEVENNYS Tekninen lautakunta 24 13.04.2016 Kunnanhallitus 59 13.03.2017 PAPINSILLANTIEN JA NUUTINKULMANTIEN PYÖRÄTIE TAI PIENTAREEN LEVENNYS 143/08.00.00/2015 TEKLA 13.04.2016 24 Sari Kaakinen on tehnyt 15.6.2015

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Oriveden yhdistys on toimittanut Ori veden kaupunginhallitukselle oheisen kirjeen.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Oriveden yhdistys on toimittanut Ori veden kaupunginhallitukselle oheisen kirjeen. Kaupunginhallitus 53 16.02.2015 Kaupunginhallitus 223 17.08.2015 Kaupunginhallitus 5 18.01.2016 Kaupunginhallitus 185 04.07.2016 MLL:N TILA-ASIA/KIRJE KAUPUNGINHALLITUKSELLE Kaupunginhallitus 16.02.2015

Lisätiedot

Hulevesimaksun käyttöönotto

Hulevesimaksun käyttöönotto Hulevesimaksun käyttöönotto KARA 0 Valmistelijat: tekninen johtaja Nina Kujala, p. 044 7809 331, ta louspääl lik kö Hanna Ekholm-Kippo, p. 044 7809 313, suun nit te lu in si nöö ri Minna Väisänen, p. 044

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 15 27.03.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Sivistyslautakunta 52 02.12.2014

Sivistyslautakunta 15 27.03.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Sivistyslautakunta 52 02.12.2014 Sivistyslautakunta 15 27.03.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Sivistyslautakunta 52 02.12.2014 OSIKONMÄEN KOULUN LAKKAUTTAMINEN SIVLTK 27.03.2014 15 Kunnanvaltuuston on hyväksynyt 21.3.2011 11 kouluverkkosuunnitelman

Lisätiedot

Kirjainkiemurat - mallisivu (c)

Kirjainkiemurat - mallisivu (c) Aa Ii Uu Ss Aa Ii Uu Ss SII-LIN VII-LI-KUP-PI I-sot, pie-net kir-jai-met, sii-li neu-voo aak-ko-set. Roh-ke-as-ti mu-kaan vaan, kaik-ki kyl-lä op-pi-vat! Ss Har-joit-te-le kir-jai-mi-a li-sää vih-koo-si.

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 155 09.06.2016 Kunnanvaltuusto 37 15.06.2016 Kunnanhallitus 49 22.02.2017 Kunnanvaltuusto 8 09.03.2017 Väliaikaisen rahoituksen myöntäminen yleishyödyllisille Leader-hankkeille 95/02.05.03/2016,

Lisätiedot

Asemakaavojen ajanmukaisuuden arviointi

Asemakaavojen ajanmukaisuuden arviointi Kaupunginhallitus 133 03.03.2014 Kaupunginvaltuusto 19 17.03.2014 Asemakaavojen ajanmukaisuuden arviointi 732/10/02/03/2011 KH 133 Valmistelijat: kaa voi tus pääl lik kö Veli Pekka Koivu, p. 0447809360,

Lisätiedot

2. TUTUSTUN KIRKKOONI

2. TUTUSTUN KIRKKOONI 2. TUTUSTUN KIRKKOONI Ikonit kuuluvat ortodoksiseen kirkkoon ja kotiin 1. Laita rasti niiden kuvien viereen, joihin sinusta ikoni voisi kuulua. Väritä kuvat. 2. Kirjoita kir-jain-kor-teil-la-si sana IKONI.

Lisätiedot

HALLINTO, SUUNNITTELU JA PAIKKATIETOPALVELUJEN TU- LOS YK SIK KÖ

HALLINTO, SUUNNITTELU JA PAIKKATIETOPALVELUJEN TU- LOS YK SIK KÖ Tekninen lautakunta 89 20.09.2016 Teknisen lautakunnan talousarvio vuodelle 2017 Tekninen lautakunta Valmistelija: tekninen johtaja Janne Laiho, puh. 050 347 5247 ja palve lu koor di naat to ri Hely Harju,

Lisätiedot

Kasvatus- ja opetuslautakunta Perusopetuksen koulun hyvinvointiprofiili

Kasvatus- ja opetuslautakunta Perusopetuksen koulun hyvinvointiprofiili Kasvatus- ja opetuslautakunta 53 11.08.2014 Perusopetuksen koulun hyvinvointiprofiili KOLA 53 Valmistelija / lisätiedot: Perusopetusjohtaja Mari Routti, puh. 040 837 2646 etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Lisätiedot

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry:n yhteistyö- ja käyttösopimuksen täydennysliitteen hyväksyminen

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry:n yhteistyö- ja käyttösopimuksen täydennysliitteen hyväksyminen Omistajaohjausjaosto 94 08.10.2018 Omistajaohjausjaosto 104 22.10.2018 Kaupunginhallitus 376 29.10.2018 Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry:n yhteistyö- ja käyttösopimuksen täydennysliitteen hyväksyminen

Lisätiedot

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa.

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa. TULEVAISUUSLAUTAKUNTA 45 10.04.2018 RAKENNETUN 49 17.04.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 163 07.05.2018 KAUPUNGINHALLITUS 192 14.05.2018 Pattasten päiväkodin hankesuunnitelma 217/10.1003.100302/2018

Lisätiedot

Lausunto Fimealle apteekkipalvelujen saatavuudesta Naantalissa

Lausunto Fimealle apteekkipalvelujen saatavuudesta Naantalissa Kaupunginhallitus 294 19.09.2016 Kaupunginhallitus 303 26.09.2016 Lausunto Fimealle apteekkipalvelujen saatavuudesta Naantalissa 542/05.11.03/2016 Kaupunginhallitus 19.09.2016 294 Hallintojohtaja Riitta

Lisätiedot

Revontuli-Opisto, luokka nro 1 Valtatie Kittilä. Asia Otsikko Sivu 12 Revontuli-Opiston kevään 2017 alustavan

Revontuli-Opisto, luokka nro 1 Valtatie Kittilä. Asia Otsikko Sivu 12 Revontuli-Opiston kevään 2017 alustavan KITTILÄN KUNTA Kokouskutsu 3/2016 1 Revontuli-Opiston jaosto Aika 28.11.2016 klo 17:00 Paikka Revontuli-Opisto, luokka nro 1 Valtatie 28 99100 Kittilä Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 12 Revontuli-Opiston

Lisätiedot

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 Kaupunginhallitus 327 07.09.2015 Kaupunginvaltuusto 100 16.09.2015 Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 297/00.01.02/2015 PERLJ 16.06.2015 59 Lohjan kaupunginvaltuusto hyväksyi marraskuussa

Lisätiedot

Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus

Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus Kunnanhallitus 59 23.03.2016 Kunnanhallitus 94 23.05.2016 Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus 1.1.2017 107/010/013/2015 KHALL 59 Selostus: Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Kuntarahoitus 15661/12 2 550 000,00 2 250 000,00 2 250 000,00 2,128 kiinteä, 27.2.2012-23.1.2022

Kuntarahoitus 15661/12 2 550 000,00 2 250 000,00 2 250 000,00 2,128 kiinteä, 27.2.2012-23.1.2022 Kaupunginhallitus 221 25.08.2014 Kaupunginvaltuusto 70 01.09.2014 Kouvolan Vesi Oy:n lainojen takaukset 5700/02.04.07/2014 Kh 25.08.2014 221 Kaupunginvaltuusto päätti 9.6.2014, että Kouvolan Veden toiminnot

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 60 11.06.2013 Kaupunginhallitus 280 17.06.2013 Tarkastuslautakunta 2013-2016 40 28.08.2013

Perusturvalautakunta 60 11.06.2013 Kaupunginhallitus 280 17.06.2013 Tarkastuslautakunta 2013-2016 40 28.08.2013 Perusturvalautakunta 60 11.06.2013 Kaupunginhallitus 280 17.06.2013 Tarkastuslautakunta 2013-2016 40 28.08.2013 Sosiaaliasiamiehen selvitys vuodelta 2012 PERLTK 60 Sosiaalityön johtaja Marketta Tiihala

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan vuoden 2015 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen

Vapaa-aikalautakunnan vuoden 2015 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen Vapaa-aikalautakunta 3 12.02.2015 Vapaa-aikalautakunnan vuoden 2015 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen Vapaa-aikalautakunta 3 Valmistelija: Vapaa-aikapäällikkö Anne Koivisto Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Kokonaisuudessaan toimialan nettomenot arvioidaan ylittävän talous ar vion ilman hankkeita

Kokonaisuudessaan toimialan nettomenot arvioidaan ylittävän talous ar vion ilman hankkeita Kasvun ja oppimisen 74 13.10.2016 laukun Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kasvun ja oppimisen toimialan lisämääräraha KASVOPPI 13.10.2016 74 lousarviomääräysten mukaan laukuna on informoiva siten, et tä

Lisätiedot

Sivistyslautakunta on kokouksessaan 26.2.2013 28 kä si tel lyt Ruukin yläkoulun ja Siikajoen lukion toiminnan jär jes tä mis tä.

Sivistyslautakunta on kokouksessaan 26.2.2013 28 kä si tel lyt Ruukin yläkoulun ja Siikajoen lukion toiminnan jär jes tä mis tä. Sivistyslautakunta 33 05.03.2013 Kunnanhallitus 94 11.03.2013 Valtuusto 58 27.03.2013 Kunnanhallitus 373 11.11.2013 Valtuusto 143 11.12.2013 Ruukin yläkoulun ja Siikajoen lukion toiminta 1449/45.451/2009

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone.

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.09.2016 klo 16:00 Paikka Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. Asiat

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 248 02.11.2015 Kaupunginvaltuusto 63 09.11.2015. Tulo- ja kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2016 591/211/2015

Kaupunginhallitus 248 02.11.2015 Kaupunginvaltuusto 63 09.11.2015. Tulo- ja kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2016 591/211/2015 Kaupunginhallitus 248 02.11.2015 Kaupunginvaltuusto 63 09.11.2015 Tulo- ja kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2016 591/211/2015 Kaupunginhallitus 02.11.2015 248 Kuntalain 66 :n mukaan valtuuston

Lisätiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä kirjoittaa:

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä kirjoittaa: Kunnanhallitus 18 11.01.2016 Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän ikäsuunnitelma vuosille 2016-2025 Khall 11.01.2016 18 Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä kirjoittaa: "Yhall 28.08.2013 88 "Vanhuspalvelulaki"

Lisätiedot

Kurjenrauman ranta-asemakaavan muutos

Kurjenrauman ranta-asemakaavan muutos Kaupunginhallitus 275 13.08.2018 Kaupunginhallitus 346 22.10.2018 Kaupunginvaltuusto 90 12.11.2018 Kurjenrauman ranta-asemakaavan muutos 1059/10.03.06/2017 Kaupunginhallitus 19.02.2018 67 Maanomistaja

Lisätiedot

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 Kaupunginhallitus 327 07.09.2015 Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 297/00.01.02/2015 PERLJ 16.06.2015 59 Lohjan kaupunginvaltuusto hyväksyi marraskuussa 2014 vuoden 2015 talousarvion.

Lisätiedot

A-SI-A-KAS ON TOI-MIN-TAM-ME LÄH-TÖ-KOH-TA. 1 A-SI-A-KAS TIE-TÄ KÄYT-TÄÄ - TAIK-KA PA-PE-REI-TA TÄYT-TÄÄ.

A-SI-A-KAS ON TOI-MIN-TAM-ME LÄH-TÖ-KOH-TA. 1 A-SI-A-KAS TIE-TÄ KÄYT-TÄÄ - TAIK-KA PA-PE-REI-TA TÄYT-TÄÄ. TIEHALLINTO OTJEH/J/ Tmi,,kjjwv Kirjasto Asiakkuusaapinen on tehty havainnoltistamaan Tiehallinnon johtokunnassa 30.9.2002 hyväksyttyä asiakkuusstrategiaa. Aapista ovat työstäneet Outi Ryyppö, Otti Haavisto,

Lisätiedot

Kansalaisopiston Taidekoulun tanssinopettajan viran perustaminen alkaen

Kansalaisopiston Taidekoulun tanssinopettajan viran perustaminen alkaen Sivistyslautakunta 8 14.05.2019 Kansalaisopiston Taidekoulun tanssinopettajan viran perustaminen 1.8.2019 alkaen 63/01.01.00/2019 Sivla 14.05.2019 8 Valmistelija: kansalaisopiston rehtori Mari Takamaa

Lisätiedot

Terveydenhuoltolain mukaisen järjestämissuunnitelman hyväksyminen

Terveydenhuoltolain mukaisen järjestämissuunnitelman hyväksyminen Terveydenhuoltolain mukaisen järjestämissuunnitelman 2013-2016 hyväksyminen 219/00.01/2013 SOS 19.11.2013 144 Keski-Suomen sairaanhoitopiiri pyytää jäsenkuntia tekemään 5.12.2013 mennessä päätöksen terveydenhuoltolain

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan virka jää avoimeksi

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysltk. 96 17.06.2015 LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIDEN HANKINTA

Sosiaali- ja terveysltk. 96 17.06.2015 LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIDEN HANKINTA Sosiaali- ja terveysltk. 96 17.06.2015 LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIDEN HANKINTA SOTEL 17.06.2015 96 Valmistelu: lapsiperhetyön päällikkö Annika Immonen, puh. 0400 126 151, hankintapäällikkö Tuure Marku,

Lisätiedot

Suunnistuksen pitkänmatkan Suo men mes ta ruus - kil pai lut

Suunnistuksen pitkänmatkan Suo men mes ta ruus - kil pai lut Kaupunginhallitus 6 21.11.2016 Puheenjohtajiston työryhmäb 3 14.08.2017 Kaupunginhallitus 6 21.08.2017 Esitys yhteistyöstä vuosille 2017 ja 2018 / Lapuan Virkiä r.y. 523/07.02.02/2016, 524/07.02.02/2016

Lisätiedot

1. Itä-Suomen yliopisto: SciFest 24.-26.4.2014

1. Itä-Suomen yliopisto: SciFest 24.-26.4.2014 Kaupunginhallitus 75 17.02.2014 Vuoden 2014 suurtapahtumiin varattujen määrärahojen käyttö 2587/02.05.01/2014 KH 75 Vuoden 2014 talousarvio sisältää kustannuspaikalla 1251 suurtapahtumiin 237.600 euron

Lisätiedot

44 Toimiala ympäristölautakunta. Kohta D ympäristölautakunta lisätään. 46 Ympäristölautakunnan ratkaisuvalta

44 Toimiala ympäristölautakunta. Kohta D ympäristölautakunta lisätään. 46 Ympäristölautakunnan ratkaisuvalta Ympäristölautakunta 222 14.06.2016 Kaupunginhallitus 6 20.06.2016 Johtosääntömuutokset / ympäristölautakunta 361/00.01.01/2016 Ympla 14.06.2016 222 Valmistelija: Rakennustarkastaja Jorma Hankaniemi Maankäyttö-

Lisätiedot

Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018

Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018 Kaupunginhallitus 117 31.03.2014 Kaupunginhallitus 192 16.06.2014 Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018 434/02.00/2013 Kaupunginhallitus 31.03.2014 117 Kuntalain

Lisätiedot

1. Kaikki kaatuu, sortuu August Forsman (Koskimies)

1. Kaikki kaatuu, sortuu August Forsman (Koskimies) olo q» date reliioso olo 7 K (2003) KE2a7 1. Kaikki kaatuu, sortuu uust Forsma (Koskimies) olo 14 olo 21 3 3 3 3 3 3 3 3 Ÿ ~~~~~~~~~~~ π K (2003) KE2a7 uhlakataatti (kuoro) - 2 - Kuula: - 3 - uhlakataatti

Lisätiedot

Raahen Seudun Uimahallisäätiön pyyntö 6.2.2014 Kuntokeidas Vesi pekan peruskorjaus- ja laajennushankkeen lainan takaamisesta:

Raahen Seudun Uimahallisäätiön pyyntö 6.2.2014 Kuntokeidas Vesi pekan peruskorjaus- ja laajennushankkeen lainan takaamisesta: KAUPUNGINHALLITUS 74 17.02.2014 KAUPUNGINVALTUUSTO 19 24.02.2014 KAUPUNGINHALLITUS 31 19.01.2016 Takauksen antaminen Raahen Seudun Uimahallisäätiön 10,9 miljoonan euron lainalle / Takauksen antaminen Raahen

Lisätiedot

102 Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen, leirintäalueviranomaisen ja rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien delegoiminen viranhaltijoille

102 Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen, leirintäalueviranomaisen ja rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien delegoiminen viranhaltijoille Tekninen lautakunta 66 20.09.2017 Tekninen lautakunta 102 19.12.2017 102 Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen, leirintäalueviranomaisen ja rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien delegoiminen viranhaltijoille

Lisätiedot

Tontinosien 20-27-1 myyminen, Kaarlelankatu 70 / Peter Forsström perustettavien yhtiöiden lukuun

Tontinosien 20-27-1 myyminen, Kaarlelankatu 70 / Peter Forsström perustettavien yhtiöiden lukuun Kaupunginhallitus 503 20.10.2014 Tontinosien 20-27-1 myyminen, Kaarlelankatu 70 / Peter Forsström perustettavien yhtiöiden lukuun 580/10/00/02/2014 KH 503 Valmistelija: kaupungingeodeetti Matti Kivistö,

Lisätiedot

Meditaatioita Kristuksen kärsimyksen salaisuudesta

Meditaatioita Kristuksen kärsimyksen salaisuudesta Meditaatioita Kristuksen kärsimyksen salaisuudesta Kirkkokuorolle, baritonisolistille ja uruille Tämä virren 64, kahden Piae Cantiones-laulun ja kolmen evankeliumikatkelman pohjalle rakentuva pieni passiomusiikki

Lisätiedot

Rautatie on mahdollisuus

Rautatie on mahdollisuus Rautatie on mahdollisuus Pam flet ti Suo men rau ta teis tä ja liikennepolitiikasta Raideryhmä Suomes sa 22.5.2005 Olisi paljon helpompaa ministeriölle, jos RHK suostuisi ottamaan roiston roolin ja ehdottamaan,

Lisätiedot

K Ä Y T T Ö S U U N N I T E L M A Y H D Y S K U N T A L A U T A K U N T A

K Ä Y T T Ö S U U N N I T E L M A Y H D Y S K U N T A L A U T A K U N T A K Ä Y T T Ö S U U N N I T E L M A 2 0 1 7 Y H D Y S K U N T A L A U T A K U N T A Forssan kaupunki Talousarvio ja -suunnitelma 2017-2019 / T O I M I A L A P A L V E L U 50 YHDYSKUNTAPALVELUT 5 0 0 T E

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kaupunginmetsän teollisuustonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen

Kaupunginmetsän teollisuustonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen TEKNINEN LAUTAKUNTA 108 15.09.2016 KAUPUNGINHALLITUS 386 03.10.2016 KAUPUNGINVALTUUSTO 147 12.12.2016 Kaupunginmetsän teollisuustonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen 1327/10.1000.100001/2016

Lisätiedot

Kokemäen kaupunki on etsinyt vapautuneisiin tiloihin uusia vuokralaisia useiden vuosien ajan.

Kokemäen kaupunki on etsinyt vapautuneisiin tiloihin uusia vuokralaisia useiden vuosien ajan. Kaupunginhallitus 6 19.01.2015 Kaupunginvaltuusto 5 26.01.2015 Kokemäen kaupungin ja Freyja Oy:n välisen vuokrasopimuksen muuttaminen (vuoden 2015 vuokraerien maksulykkäys) sekä vuoden 2015 talousarvion

Lisätiedot