MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2018 Aika Keskiviikko klo Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja Paula Manninen Raimo Mattila Eveliina Mäenpää Pertti Lahti Matti Nykänen Raili Toivonen Liisa Torniainen Aini Pöyry Poissa Varajäsenet Muut läsnä olleet Erkki Karjalainen Kimmo Hällback Jaana Partio, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Sari Lantta, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Risto Jaakola, talouspäällikkö 33 Kokouksen avaus Kirkkoherra avasi kokouksen ja alkuhartaus pidetään kirkkovaltuuston kokouksen alussa. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Ehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin.

2 35 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä olo Ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa olisivat Pertti Lahti ja Raili Toivonen. Kirkkoneuvosto päättää, että pöytäkirja pidetään nähtävillä taloustoimistossa Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Torniainen ja Aini Pöyry ja päätettiin nähtävillä olo esityksen mukaisesti. 36 Tiedotusasiat Kirkkoneuvosto toteaa tiedoksi: - viranhaltijapäätökset, kirkkoneuvosto vahvistaa kirkkoherran viranhaltijapäätöksen 6/ tuomiokapitulin päätös alustavaa tietoa tilinpäätöksestä - Timo Juutisen terveiset työyhteisökonsultaatiosta - Timo Koivunen irtisanoutunut alkaen - Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje 2/2018 Todettiin tiedoksi ja vahvistettiin kirkkoherran viranhaltijapäätös 6/2018.

3 37 Määräalan myynti Mäntyharjun kunnalle Mäntyharjun kunta on suunnitellut Koivutien varteen, seurakuntakeskuksen pysäköintialueen läheisyyteen uuden paloaseman rakentamista. Kunta tarvitsee paloaseman käyttöön myös lisää pysäköintialuetta, ja on sitä varten kiinnostunut ostamaan seurakunnalta lisämaata noin 1050 neliömetriä, seurakunnan pysäköintialueen ja tulevan paloasemarakennuksen välistä Koivutien varresta. Alueesta kunta teki ensin tarjouksen 10 euroa neliömetriltä, mitä kirkkoneuvosto ei hyväksynyt vaan teki vastatarjouksen, että seurakunta olisi valmis myymään ko alueen hintaan 24 euroa per neliömetri. Tämän tarjouksen Mäntyharjun kunnanhallitus on hyväksynyt. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Mäntyharjun seurakunta myy Mäntyharjun kunnalle oheisen kauppakirjaluonnoksen ja oheisten karttaliitteiden (liite 1) mukaisesti määräalan, mikä muodostuu Mäntyharjun Kyttälän kylässä sijaitsevista tiloista Anttila RN:o ja Kirkkoherran virkatalo RN:o , pinta-alaltaan yhteensä noin 1050 neliömetriä. Määräala on kirkkojen ja muiden seurakunnallisten rakennusten korttelialuetta (YK) asemakaava-alueella korttelissa 86 ja yleiselle jalankululle varattua aluetta. Määräalalla ei ole seurakunnan omistuksessa olevia rakennuksia eikä rakennelmia, eikä määräalan myyminen vaikeuta seurakunnan toimintaa seurakuntakeskuksen tontilla ja pysäköintialueilla millään tavalla. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle esityksen mukaisesti.

4 38 SALAINEN 39 Tietosuojayhdyshenkilön ja it-yhdyshenkilön nimeäminen EU:n yhteinen tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy ja asetus astuu voimaan. Uudistus vaikuttaa tietojärjestelmien lisäksi myös päivittäiseen toimintaan henkilötietoja käsiteltäessä. Muutokset koskevat jokaista seurakunnan työalaa ja työntekijää, joka käsittelee henkilötietoja. Olennaista on hahmottaa kokonaiskuva henkilötietojen käsittelyn nykytilasta seurakunnassa. Seurakuntien on kartoitettava henkilötietoja sisältävät järjestelmät ja rekisterit ja luotava niiden käsittelyyn tietosuoja-asetuksen vaatimukset täyttävät toimintatavat. Jotta seurakunnille saataisiin yhteinen toimintamalli tähän työhön, ollaan Kouvolan it-alueella aloittamassa tietosuojaprojektia jonka lopputuloksena on tarkoitus tuottaa ohjeistus/tietosuojan toteuttamismalli jonka avulla seurakunnat voivat toteuttaa tietosuojatyötä. Tietosuojaprojektiin kootaan projektiryhmä johon valitaan osallistujia italueen seurakunnista siten, että ryhmän koko on noin kymmenen henkilöä. Ryhmään pyritään saamaan asiantuntemusta laajimmin it-alueella käytössä olevien järjestelmien, kuten Kipan järjestelmät, Kirjuri, Status, Katrina, Prime, JS-työaika jne. osalta. Myös eri kokoiset seurakunnat ja eri työalat pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan, mutta painopiste on henkilötietoja sisältävissä järjestelmissä. Ryhmän koostamisesta vastaa it-alueen tietohallintopäällikkö Jyrki Lahti. Projektin myötä luodaan myös tietosuojaorganisaatio samaan tapaan kuin tietoturvan osalta on tehty, eli seurakuntiin on mahdollisimman nopeasti syytä nimetä oma tietoturvayhdyshenkilö, joka toimii nyt keväällä tiedon välittäjänä ja yhteistyöhenkilönä seurakunnan ja projektin välillä ja myöhemmin yhteistyössä tietosuojavastaavan kanssa. Seurakunnissa ovat tähän asti toimineet it-yhdyshenkilöt, jotka hoitavat lähinnä tietotekniikkaan, -yhteyksiin ja laitehankintoihin liittyviä asioita seurakunnissa. Näiden on tarkoitus jatkaa toimintaansa edelleen samalla agendalla. Kirkkoneuvosto päättää valita Mäntyharjun seurakunnan tietoturvayhdyshenkilöksi talous- ja viestintävastaava Niina Kuoppalan ja ityhdyshenkilöksi edelleen talouspäällikkö Risto Jaakolan. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

5 40 Puukauppatarjoukset Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta. Todettiin, että Sari Lantta poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Mänty-Saimaan Metsänhoitoyhdistys on pyytänyt puukauppatarjoukset viime kirkkoneuvoston kokouksessa esillä olleen leimausehdotuksen mukaisesti Kirkkoherran virkatalon palstalta yhteensä noin 10 hehtaarin kuvioilta Patikkapolun varresta. Tarjoukset vertailuineen liitteenä (liite 2) Seurakunta päättää myydä leimikon edullisimman tarjouksen tehneelle Stora Enso Oyj:lle. Päätettiin yksimielisesti esityksen mukaisesti. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta. Päätökseen voi hakea muutosta valittamalla markkinaoikeudelta

6 41 Urakoitsijan valinta Pertunmaan seurakuntatalon rakentamiseen Todettiin, että Paula Manninen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Pertunmaan seurakuntatalon suunnitelmat valmistuivat vuodenvaihteessa, ja seurakunta käynnisti tarjouskilpailun rakentamisesta kansallisella hankintailmoituksella HILMA:ssa Tarjousten jättöaika päättyi , ja tarjouksia saatiin 4 kappaletta. Tarjousten jättöajan päätyttyä tarjoukset avattiin ja rakennustoimikunta suoritti tarjousvertailut (liite 3). Rakennustoimikunnan edustajat pitivät vielä tarjouksen tarkennusneuvottelut edullisimman tarjouksen tehneen rakennusliikkeen edustajien kanssa , eikä siinä tullut esille merkittäviä eroavuuksia tarjouspyynnön ja tarjouksen välillä. Mäntyharjun seurakunnan kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Pertunmaan seurakuntatalon rakentajaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt Rakennusliike V Mättölä Oy Mäntyharjusta. Päätettiin yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle esityksen mukaisesti.

7 42 Lainatarjoukset / lainanottovaltuudet kirkkovaltuustolta Toiminta- ja taloussuunnitelman rahoitussuunnitelman mukaisesti on pyydetty tarjoukset seurakunnan lainatarpeesta rakennushankkeisiin yhteensä 1,5 miljoonalle eurolle vuosina Lopullista lainatarvetta saattaa pienentää se, saadaanko hankkeisiin kirkkohallituksen avustusta ja minkä verran, ja myös se, minkä verran jo toteutusvaiheessa hankkeita rahoitetaan metsätalouden tuloilla. Lainatarjoukset saadaan kokoukseen mennessä, ja niistä laaditaan yhteenveto kokoukseen. Kirkkoneuvosto päättää: esittää kirkkovaltuustolle, että se myöntää kirkkoneuvostolle lainanottovaltuudet 1,5 miljoonan euroon asti, rakennushankkeiden rahoittamiseksi. Päätettiin yksimielisesti esittää että kirkkovaltuusto myöntää lainanottovaltuudet esityksen mukaisesti.

8 43 Seurakuntavaalit 2018 Vuoden 2018 seurakuntavaalit pidetään marraskuun 3. sunnuntaina, eli Ennakkoäänestys järjestetään tiistaista lauantaihin Kirkkoherranvirasto ei enää ole pakollinen äänestyspaikka, vaan vaalilautakunta päättää ennakkoäänestyspaikat. Vaalilautakunnan jäsenen, vaalitoimitsijan ja avustajan kelpoisuussäännökset tiukentuvat, sillä seurakuntavaaleissa ehdokkaana oleva ja hänen läheisensä eivät enää voi toimia näissä tehtävissä. Kirkkoherraa koskevat samat esteellisyyssäännökset ja tämän vuoksi hän ei enää välttämättä ole vaalilautakunnan jäsen. Seurakuntavaalien toimittamisesta seurakunnassa huolehtii vaalilautakunta. Vaalilautakunnan Mäntyharjun seurakunnassa asettaa kirkkovaltuusto, viimeistään mennessä. Kirkolliskokouksen päätöksen mukaan ehdokas tai hänen puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa ei voi olla vaalilautakunnan jäsenenä eikä varajäsenenä. Puolisolla tarkoitetaan aviopuolisoa sekä ehdokkaan kanssa avioliitonomaisissa olosuhteissa tai rekisteröidyssä parisuhteessa elävää henkilöä. Lisäksi kirkkovaltuusto voi päättää, että seurakunta jaetaan äänestysalueisiin, jolloin vaalilautakunta jakaantuu jaostoihin. Jaosto on päätösvaltainen kolmijäsenisenä. Jaoston tehtävänä on huolehtia äänestyksen käytännön toteuttamisesta äänestysalueella. Seurakunnan tulee myös päättää sanoma-, paikallis- tai seurakuntalehti missä vaaleja koskevat lakisääteiset kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan. Ko. lehden tulee olla paikkakunnalla yleisesti leviävä lehti. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se päättää: 1. Asettaa vaalilautakuntaan 6 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä, sekä nimeää yhden varsinaisista jäsenistä vaalilautakunnan puheenjohtajaksi. 2. Päättää, että seurakuntaa ei jaeta äänestysalueisiin, ja 3. Päättää, että vaaleihin liittyvät ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan paikallislehti Pitäjänuutisissa. Päätettiin yksimielisesti esittää esityksen mukaisesti.

9 44 Muut asiat Kirkkoneuvosto päättää, että seurakunta julistaa 60-prosenttisen kanttorinviran haettavaksi. Päätettiin esityksen mukaisesti. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

10 45 Valitusosoitus Puheenjohtaja antaa seuraavan valitusosoituksen: Pykälien ja osalta ei voi tehdä valitusta, koska asia koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälien osalta voidaan hakea muutosta kirkkoneuvostolta oikaisuvaatimuksella. Pykälän 38 osalta voidaan hakea muutosta valituksella Itä-Suomen Hallinto-oikeudelta. Valitusosoitus annettiin. Muutoksenhakuohjeet: 46 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Mäntyharju Puheenjohtaja Ann-Maarit Joenperä Sihteeri Risto Jaakola Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Mäntyharju Liisa Torniainen Aini Pöyry Tämä pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävänä seurakunnan ilmoitustaululla ajalla. / - / 2018 Ann-Maarit Joenperä, kirkkoherra

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2018 Aika Tiistai 3.4.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2018 Aika Tiistai 9.1.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Ti 11.7.2017 klo 18.30 19.45 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2017 Aika Tiistai 20.9.2017 klo 17.30 18.55 Paikka Lankaniemessä Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2017 Aika Torstai 9.3.2017 klo 17.30 18.03 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 5.12.2016 klo 17.00 17.50 Paikka Mäntyharju, Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2016 Aika Tiistai 11.10.2016 klo 17.30 18.25 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2018 Aika Tiistai 27.11.2018 klo 18.00 21.15 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2016 Aika Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.30 20.25 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimisto, As Oy Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 29.11.2016 klo 17.30 20.15 Paikka Mäntyharju, seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto 2.5.2017 KIRKKONEUVOSTO Kokous 5/20 17 Aika Tiistai2.5.2017k1o 17.30 i~! ~ Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Torstai 16.11.2017 klo 18.10 19.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus, toimitushuone Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2018 Aika Tiistai 9.10.2018 klo 18.00 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 9.2.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Maanantai 5.12.2016 klo 18.25 19.15 Paikka Lankaniemen leirikeskus, Mäntyharju Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2019 Aika Tiistai 9.4.2019 klo 17.30 19.10 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Anne Häkkänen Seppo Kettunen Jukka Lehtonen Raimo

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 5/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 5/ Aika Tiistai 5.12.2017 klo 18.00 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti San Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2015 Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.30 21.25 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Keskiviikko 31.8.2016 klo 18.00 19.15 Paikka Seurakuntakeskus, Mäntyharju Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2017 Aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.30 20.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 6/20 17 Aika Tiistai 13.6.20 17 klo 17.30 1SZ.20 Paikka Mäntyharj un seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA KV18/1-1 Kokousaika ke 21.2.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Kiljunen, Markku, jäsen Koivisto, Marja, jäsen Koivunen, Timo, jäsen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2017 Aika Tiistai 4.4.2017 klo 17.30 21.40 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimistossa, Lummerannassa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 9/2014 Kirkkoneuvosto 2.12.2014

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 9/2014 Kirkkoneuvosto 2.12.2014 KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2014 Aika Tiistaina 2.12.2014 klo 17.30 22.30 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Puheenjohtaja Ann-Maarit Joenperä Juha Koivula Maiju Kokkonen Sari Lantta, vpj Jukka

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 4/2018 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Alpo Partanen. Leena Sarparanta -" - Keijo Kunnari

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 4/2018 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Alpo Partanen. Leena Sarparanta - - Keijo Kunnari Kirkkoneuvosto 25.4.2018 1 ( 5 ) Kokousaika 25.4..2018 kello 18.00 18.45 Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Juhani Saastamoinen puheenjohtaja Heikki Karjalainen jäsen Alpo Partanen -" - Leena

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2016 Aika Torstai 17.3.2016 klo 17.30 20.30 Paikka Lankaniemessä Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika To klo Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika To klo Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa KIRKKOVALTUUSTO 2/20 19 6.6.20 19 Aika To 6.6.2019 klo 18.00 20.15 Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa Läsnä ALKUHARTAUS 17 Kokouksen avaus Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.15 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Seppo Kettunen Toni Konga Sari Lantta

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto 16.5.2018 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 16. päivä toukokuuta 2018, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 3/ /

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 3/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kokousaika Keskiviikko 30.5.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2016 Aika Tiistai 13.9.2016 klo 17.30 20.00 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 1/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 1/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2016 Aika Tiistai 26.1.2016 klo 17.30 20.05 Paikka Seurakuntakeskus, kahvio Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu 1 Pöytäkirja Aika: Perjantai klo 9-16 Paikka: Sähköpostikokous Ahola Pirkko Haapaniemi Elina, pj Jousmäki Marjatta Kotamäki Leila Latvanen Elina Mattinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 23.5.2018 klo 17 - Kokouspaikka Läsnä Kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17 17.40 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto (6) Lehtinen, Leila Liimatta, Juhani Luukkonen, Taija jäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto (6) Lehtinen, Leila Liimatta, Juhani Luukkonen, Taija jäsen Kirkkovaltuusto 24.4.2018 1(6) Aika Tiistaina 24.4.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 24.03.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 31.03.2014-1.5.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 8/2017 Aika Tiistai 22.8.2017 klo 17.00 19.50 Paikka Partsimaan kyläkirkossa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 26.5.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 26.5.2015 Aika To 26.5.2015 klo 18.00 19.56 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 22.3.2018 1 3 10 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1/2018

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1/2018 RUSK SEURAKUNTA 01.03.2018 KIRKKOVALTUUST KOKOUS Aika Torstaina 01.03.2018 klo 18.00 19.07 Paikka Vahdon seurakuntatalo (Kanttorilantie 1 Vahto) Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika keskiviikkona 18.4.2018 klo 18.30 21.10 Paikka Pappila Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 4.4.2018 klo 16 17.45 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 16.05.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2015 Kirkkoneuvosto 19.5.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2015 Kirkkoneuvosto 19.5.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2015 Aika Keskiviikko 19.5.2015 klo 17.30 21.19 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja x Ari Hartonen x Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.57. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Haikka Juha Mäkinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/18 Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai klo

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/18 Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai klo Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai 22.3.2018 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Temppelikatu 9 A 3. krs auditorio SAAPUVILLA Aittola Eija OLLEET Andersson-Bohren Titta JÄSENET Anttila Auli Arola Pirkko Auvinen Maija

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.57

Asialista Tiistai klo _19.57 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.4.2018 klo 18.00 - _19.57 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014 32 29 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 5.5.2014 29 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/6 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.9.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/6 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.9.2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Aika Paikka Tiistai 22.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti, Pertunmaa Nikkinen Marjatta Tuomela Teija,

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 Kirkkoneuvosto 18.3.2010 29 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA torstaina 18. päivänä maaliskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1).

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). ASIKKALAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 20.6.2018 klo 16.30 Paikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Kari Karjalainen pj Timo Ristkari jäsen Lasse Lappalainen

Lisätiedot

Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TARK.

Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TARK. PÖYTYÄN SEURAKUNTA VAALILAUTAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika 1.8.2016 klo 18.00 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Ilkka Ali-Rontti jäsen Hilkka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 16.05.2018 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 21.05.2018-22.06.2018 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 8/2018 Aika Maanantai 6.8.2018 klo 18.00 21.30 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan 506/2018 50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan asettaminen Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. Pakilan seurakunnassa on seurakuntavaalissa 2018 yksi äänestysalue

Lisätiedot

sunnuntaina

sunnuntaina 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit Sisällys 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit... 1 1.1 Seurakuntavaalit 2018... 1 1.2 Vaalilainsäädäntö ja siinä tapahtuneet muutokset... 1 1.3 Seurakuntavaaliohjeet... 2 1.4 Äänioikeus...

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 24.5.2018 1 3 21 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla klo ja kirkkoherranvirastossa.

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla klo ja kirkkoherranvirastossa. K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Valkeisen seurakuntatalolla Saihotie 1 tiistaina 24.1.2017 klo 17.00 Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.4.2018 44 Kokousaika: Keskiviikko 18.4.2018 klo 18.00 18.26 N:o 6/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-54 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa Varapuheenjohtaja: Jorma

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 Kirkkoneuvosto 26.11.2009 166 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 191-201 Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

varajäsen Toni Jälkön tilalla

varajäsen Toni Jälkön tilalla PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 27.6.2018 klo 18 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Aarno Toivonen jäsen Reijo Hartikka jäsen Päivi Kössi jäsen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2017 Aika Tiistai 24.10.2017 klo 17.30 20.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Erik Liljeström, vs khra Ari Hartonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2018 Aika Tiistai 11.9.2018 klo 18.00 20.30 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot