TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja"

Transkriptio

1 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo Paikka Mikaelin seurakuntakoti 36 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Harjanne Aila Holmroos Joni vara Lehtinen Seppo, poistui klo Lintunen Anna Oksa Raimo vara Orvasto Satu, poistui klo Pajula Raili Pennanen Matti Sankamo Carita varapuheenjohtaja, saapui klo Sjöberg Pia Suomela Hanna Uhinki Ailo Visuri Hannu Liukkonen Pauliina työntekijöiden edustaja Kosola Katriina sihteeri Poissa Artukka Pekka Lahdenvesi Kristiina Lindell Pia Vierimaa Ulla-Maija Puheenjohtaja avasi kokouksen. 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 38 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Seurakuntaneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa.

2 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Anna Lintunen ja Matti Pennanen. 39 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Seurakuntaneuvosto hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 40 DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VALINTA Seurakunnan avoinna olevaan diakoniatyön virkaan tuli jatketulla hakuajalla seitsemän hakemusta lisää. Haastatteluryhmä haastatteli hakijat Haastattelutyöryhmän esitys annetaan kokouksessa, samalla yhteenveto kaikista hakijoista. Seurakuntaneuvosto suorittaa diakoniatyöntekijän valinnan. Virkaa hakeneet Seurakuntaneuvosto päätti valita työryhmän yksimielisen esityksen pohjalta Elina Okon avoinna olleeseen diakoniatyön virkaan. 41 CAFÉ MIKAELIN TULEVAISUUS Café Mikaelin tulos vuonna 2016 oli vuoden lopulla miinusta ,96 ja vuoden 2017 lopulla miinusta ,63 (miinusta siis kertyi noin vähemmän kuin vuoden 2016 aikana; ,67 ) eli jos tänä vuonna kertyy saman verran, vuoden 2018 tulos on miinusta On selvää, ettei seurakunnan talous

3 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto kestä tämäntyyppistä tappiota varsinkaan toiminnasta, joka ei ole seurakunnan perustehtävää. Kahvilatoimintaa ei voida pyörittää enää tappiollisena. Café Mikaelin toiminnalle on kehitettävä kokonaan uusi konsepti. Siihen on olemassa muutama vaihtoehto; on löydettävä yrittäjä, joka kantaa toiminnasta taloudellisen vastuun, kahvilassa luovutaan ruuan valmistamisesta ja siitä kehitetään enemmän diakonian ja ryhmien kokoontumispaikka tai jotakin aivan muuta. On järkevää, että nykyisessä muodossaan toiminta palkkakuluineen loppuu mennessä. Toiminnan jatkosta perustetaan suunnittelutyöryhmä Raimo Oksan johdolla, jossa mukana olisivat alueen pappi Pasi Jaakkola sekä diakoni Erja Mäenpää. Seurakuntaneuvosto päättää lopettaa Café Mikaelin toiminnan nykyisessä muodossaan mennessä ja perustaa suunnittelutyöryhmän miettimään mahdollista jatkoa. Raimo Oksa, Pasi Jaakkola, Erja Mäenpää Seurakuntaneuvosto valitsi työryhmän miettimään Café Mikaelin mahdollista jatkoa. Työryhmään valittiin Raimo Oksa, Pasi Jaakkola ja Erja Mäenpää. Työryhmä antaa alustavan suunnitelman seurakuntaneuvoston kokoukseen. 42 ANOMUS TUESTA PANSION VAPAAEHTOISTEN RETKEEN Pansion alueella on paljon sitoutuneita vapaaehtoistyöntekijöitä, joiden työpanos on poikkeuksellisen merkittävä. Paakarlan seurakuntakodin vapaaehtoiset suorittavat mm. ruokajakeluita joka toinen viikko ja Café Mikaelissa vapaaehtoiset palvelevat usein monina päivinä viikossa. Mertsi Ärlingin ja Heli Ojalan aikana heille on järjestetty vuosittain kiitosiltoja ja retkipäivä. Työntekijöiden vaihtuminen on herättänyt kokemuksen unohtamisesta ja laskenut motivaatiota (virkaa ollaan tällä hetkellä täyttämässä). Moni vapaaehtoisista on lisäksi itse taloudellisesti heikossa asemassa, joten erityinen muistaminen olisi paikallaan.

4 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Pasi Jaakkola ja Erja Mäenpää anovat seurakuntaneuvostolta 500 Pansion vapaaehtoisten virkistys- ja keskustelupäivää varten Sinapin leirikeskuksessa. Kustannus henkeä kohti on 17 (aamiainen, lounas, päiväkahvi ja sauna). Osallistujia tullee olemaan hlöä. Seurakuntaneuvosto myöntää ko rahasumman. Pasi Jaakkola, Erja Mäenpää 43 BERGENIN YSTÄVYYSSEURAKUNTASOPIMUKSEN UUDISTAMINEN Ystävyysseurakuntasopimus Bergenin seurakuntien kanssa tulisi uudistaa. Tätä varten on laadittu pohjaluonnos (liite1/ 43/sn3/2018). Seurakuntaneuvostojen tulee tehdä asiasta viralliset päätökset kevään 2018 aikana. Sopimuksen allekirjoitus on Tuomiokirkossa elokuun viimeisenä sunnuntaina. Mikaelin seurakuntaneuvosto päättää ystävyysseurakuntasopimuksen uudistamisesta Bergenin seurakuntien kanssa. 44 VUODEN 2018 SEURAKUNTAVAALIEN ÄÄNESTYSALUEIDEN MÄÄRÄÄMINEN Seurakuntavaalit toimitetaan marraskuussa, ja varsinainen vaalipäivä on Kirkkovaltuusto tai seurakuntaneuvosto voi päättää seurakunnan mahdollisesta jakamisesta äänestysalueisiin (KL 23:19 ja KVJ 2:4). Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 1/2018 äänestysalueisiin jakamisesta todetaan seuraavaa:

5 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Varsinaisena vaalipäivänä jokaisessa seurakunnassa on yksi tai useampi äänestyspaikka, jonka tulee olla avoinna klo välisen ajan. Kiertäviä äänestyspaikkoja ei tule järjestää. Jos seurakunnan alue on laaja ja tarvitaan useampi äänestyspaikka varsinaisena vaalipäivänä, tulee seurakunta jakaa äänestysalueisiin. Tällöin myös seurakunnan äänioikeutetuista istä tehtävät luettelot, eli äänioikeutettujen luettelot, tehdään äänestysalueittain. Jos seurakunnassa ei ole käytössä äänestysalueita, muodostetaan yksi yhtenäinen äänioikeutettujen luettelo. Seurakunnissa, joita koskee seurakuntajaotuksen muutos alkaen, voidaan äänestysalueisiin jakautuminen tehdä vain noudattamalla nyt voimassa olevia seurakuntarajoja. Äänestysalueisiin jakautuminen ja seurakunnan yhteyshenkilö tulee ilmoittaa kirkkohallitukseen huhtikuun loppuun mennessä. Äänestysalueisiin jako toteutetaan muodostamalla Kirjuriin digitoidut äänestysalueet. Seurakunnan, joka haluaa toteuttaa äänestyksen äänestysalueittain, tulee piirtää alueiden rajat Kirjuriin mennessä. Äänestysalueiden nimien tulisi olla mahdollisimman lyhyitä ja ne kirjataan järjestelmään mahdollisuuksien mukaan sekä suomen että ruotsin kielellä. Nimeämisestä annetaan tarkemmat ohjeet Kirjurissa. Mikäli seurakunta ei ole jakautunut äänestysalueisiin, seurakunnassa voi varsinaisena vaalipäivänä olla vain yksi äänestyspaikka. äänestysalueisiin jakautumisesta on tehtävä ennen kuin vaalilautakunta asetetaan, jotta vaalilautakuntaan ja äänestysalueen vaalien toimittamisesta vastuussa oleviin jaostoihin osataan valita tarpeellinen määrä iä. Ainakin kolmissa edellisissä seurakuntavaaleissa Mikaelinseurakunta on ollut yksi jakamaton äänestysalue. Varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikkana on tällöin toiminut Mikaelinkirkko. Yksi äänestysalue ja paikka varsinaisena vaalipäivänä on katsottu riittäväksi, koska nykyinen ennakkoäänestyskäytäntö tarjoaa seurakuntalaisille hyvät mahdollisuudet äänestää eri paikoissa. Seurakuntaneuvosto päättää, että Mikaelinseurakunta muodostaa vuoden 2018 seurakuntavaaleissa yhden jakamattoman äänestysalueen. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella.

6 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Keskusvaalitoimikunta 45 SEURAKUNTAVAALIEN ENNAKKOÄÄNESTYSPAIKAT Seurakunnaltamme on pyydetty lausuntoa seurakunnan alueella olevista ennakkoäänestyspaikoista seurakuntavaaleissa Seurakuntaneuvosto nimeää seuraavat ennakkoäänestyspaikat: Supermarket Manhattan, Hövelin palvelukeskus, Gatorade Center, CM-Länsikeskus, Klassillinen lukio. Keskusvaalitoimikunta 46 VAALILAUTAKUNNAN VALINTA Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 1/2018 todetaan vaalilautakunnan valinnasta seuraavaa: Vuoden 2018 seurakuntavaalien toimittamisesta seurakunnassa huolehtii vaalilautakunta. Vaalilautakunnan asettaa kirkkovaltuusto tai seurakuntaneuvosto. Vaalilautakunta tulee asettaa viimeistään Kirkolliskokouksen päätöksen mukaan ehdokas tai hänen puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa ei voi olla vaalilautakunnan enä eikä varaenä. Puolisolla tarkoitetaan aviopuolisoa sekä ehdokkaan kanssa avioliitonomaisissa olosuhteissa tai rekisteröidyssä parisuhteessa elävää henkilöä. Vaalilautakuntaan kannattaa siten valita enemmän iä kuin laissa edellytetään sekä riittävästi varaiä. Tällöin esimerkiksi tilanteessa, jossa vaalilautakunnan menettää kelpoisuutensa tehtävään, vaalilautakunnan kokoonpano on edelleen lain mukainen tai hänen tilalleen vaalilautakuntaan voidaan nostaa aiemmin nimetty vara.

7 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Lisäksi kirkkovaltuusto tai seurakuntaneuvosto voi päättää, että seurakunta jaetaan äänestysalueisiin, jolloin vaalilautakunta jakautuu jaostoihin. Jaosto on päätösvaltainen kolmiisenä. Jaoston tehtävänä on huolehtia äänestyksen käytännön toteuttamisesta äänestysalueella. Kirkkovaltuusto tai seurakuntaneuvosto valitsee vaalilautakunnan et ja varaet sekä nimeää puheenjohtajan (KL 23:19 ja KVJ 2:4). Vaalilautakunnan kokoonpanosta KL 23:19 todetaan seuraavaa: Seurakuntavaalien ja kirkkoherran välittömän vaalin toimittamista sekä 10 :n 1 momentissa tarkoitettujen toimielinten muodostamista varten kirkkovaltuusto tai seura-kuntaneuvosto asettaa vaalilautakunnan, johon kuuluu kirkkoherra ja vähintään neljä muuta tä sekä vähintään yhtä monta varatä. Varaet on asetettava siihen järjestykseen, jonka mukaan he tulevat ten sijaan. Kirkkovaltuusto tai seurakuntaneuvosto voi päättää, että seurakunta jaetaan äänestysalueisiin, jolloin vaalilautakunta jakautuu jaostoihin. Jaosto on päätösvaltainen kolmiisenä, ja sen tehtävänä on huolehtia äänestyksen toimittamisesta äänestysalueella siten kuin kirkon vaalijärjestyksessä tarkemmin säädetään. Arkkihiippakunnan lakimiesasessori Matti Mäkinen on kirkkoherroille osoittamallaan kirjeellä muistuttanut kirkkoherran roolin muutoksesta vaalilautakunnan työskentelyssä seuraavasti: Kirkkoherran asema vaalilautakunnassa on muuttunut. Kirkkoherra ei enää ole vaalilautakunnan virkansa puolesta, mutta voidaan valita, jos on ao. seurakunnan. KL 23:2,1 säätää vaalikelpoisuudesta, mikä koskee myös kirkkoherraa. Jos kirkkoherra asuu muualla eikä ole virkaseurakuntansa, voidaan hänet kuitenkin esim. kutsua asiantuntijaksi vaalilautakuntaan. Tällöin hänellä on oikeus olla läsnä, mutta ei osallistua päätösten tekemiseen vaalilautakunnassa. Kirkolliskokouksen lakivaliokunta on korostanut, että kirkkoherran tulee toimia tiiviissä yhteistyössä vaalilautakunnan kanssa. Riippumatta siitä onko kirkkoherra vaalilautakunnan, valiokunnan mukaan kirkkoherran on turvattava vaalilautakunnalle edellytykset sen tehtävän hoitamiseksi. Mikaelinseurakunnan kirkkoherra ei ole virkaseurakunnan eikä näin ollen ole kelpoinen vaalilautakunnan eksi. Vaalilautakunta voi halutessaan kutsua hänet asiantuntijaksi.

8 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvosto valitsee seurakuntavaalien vaalilautakuntaan vähintään viisi tä sekä varaet siinä järjestyksessä, jonka mukaan he tulevat ten sijaan. Lisäksi seurakuntaneuvosto nimeää vaalilautakunnan puheenjohtajan. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Keskusvaalitoimikunta Seurakuntaneuvosto valitsi vaalilautakuntaan tässä kokouksessa Mikko Niemisen, Carita Sankamon, Matti Pennasen, Satu Orvaston ja Jaakko Paakkasen ja päätti täydentää sitä sekä varsinaisten että varaten osalta seuraavassa kokouksessa. 47 VUODEN 2018 SEURAKUNTAVAALIEN YHTEYSHENKILÖN NIMEÄMINEN Marraskuussa 2018 toimitettavia seurakuntavaaleja varten tulee seurakunnan nimetä vaalien yhteyshenkilö ja ilmoittaa tieto valinnasta kirkkohallitukseen huhtikuun loppuun mennessä. Seurakuntaneuvosto nimeää seurakuntavaalien yhteyshenkilön. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Keskusvaalitoimikunta Seurakuntaneuvosto nimeää Jaakko Paakkasen seurakuntavaalien yhteyshenkilöksi. 48 SEURAKUNTASIHTEERIN JA KIRKKOMUUSIKOIDEN VUOSILOMAT Seurakuntasihteerin ja kirkkomuusikoiden vuosilomat ovat vahvistamatta. Seurakuntaneuvosto vahvistaa ko lomat ja merkitsee ne tiedokseen. Suunnitelmat ovat nähtävänä kokouksessa. Seurakuntaneuvosto vahvistaa seurakuntasihteerin ja kirkkomuusikoiden vuosilomat 2018.

9 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntasihteeri, kirkkomuusikot Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 49 SEURAKUNNAN EDUSTAJAT SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN Mikaelinseurakunta on vuosittain lähettänyt edustajansa Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen. Kokous pidetään Kuopiossa Lähetystyön työryhmä ehdottaa edustajiksi Erja ja Kari Mäenpäätä. Seurakuntaneuvosto valtuuttaa Erja ja Kari Mäenpään seurakunnan edustajiksi Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen Erja ja Kari Mäenpää 50 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Muita mahdollisia asioita ei ollut. 51 ILMOITUSASIAT - terveiset Viron kirkon ystävyysseurakuntajuhlaseminaarista - Kirkkohallituksen päätös seurakuntajaon muuttamisesta - yhteisen kirkkoneuvoston asiat 52 MUUTOKSEN HAKU Oikaisuvaatimusosoitus sekä muutoksenhakuohjeet liitetään tarkastettuun pöytäkirjaan.

10 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Pöytäkirjan vakuudeksi: Jouni Lehikoinen puheenjohtaja Katriina Kosola sihteeri Anna Lintunen pöytäkirjantarkastaja Matti Pennanen pöytäkirjantarkastaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 22.8.2018 klo 18-19.45 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 23.5.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 23.5.2018 klo 17.30-20.30 Paikka Holiday Club Caribia Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.3.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.10.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.10.2018 klo 18-20.13 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs 113 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Cafe Mikael, Hyrköistentie 26, Hövelin palvelutalo. Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Cafe Mikael, Hyrköistentie 26, Hövelin palvelutalo. Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 15.3.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 15.3.2017 klo 18.10-20.05 Paikka Cafe Mikael, Hyrköistentie 26, Hövelin palvelutalo 17

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.3.2019 1/7 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.07 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 18.10.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 17.30-19.05 Paikka Holiday Club Caribia 108 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.11.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.11.2018 klo 19-20.35 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.9.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18-20.07 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, klubi Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.2.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 14.2.2018 klo 18-19.35 Paikka Gatorade Center (Artukaistentie 8), kokoustila Ooppera Läsnä

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.6.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 14.6.2017 klo 18.30-20.30 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.12.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.12.2017 klo 18-20.30 Paikka Kellariravintola, Linnankatu 16 Läsnä Lehikoinen Jouni

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 23.8.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 23.8.2017 klo 18.05-20.00 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.57

Asialista Tiistai klo _19.57 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.4.2018 klo 18.00 - _19.57 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 4/2018 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Alpo Partanen. Leena Sarparanta -" - Keijo Kunnari

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 4/2018 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Alpo Partanen. Leena Sarparanta - - Keijo Kunnari Kirkkoneuvosto 25.4.2018 1 ( 5 ) Kokousaika 25.4..2018 kello 18.00 18.45 Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Juhani Saastamoinen puheenjohtaja Heikki Karjalainen jäsen Alpo Partanen -" - Leena

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 16.05.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.9.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 18.30-20.20 Paikka Kakolan Ruusu Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Artukka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17 17.40 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /8. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /8. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.5.2019 1/8 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 22.5.2019 klo 17.30-18.40 Paikka Holiday Club Caribia Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA Kokousaika keskiviikko 25.04.2018 klo 17.30 18.09 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Isotalo Aila kirkkoherra, puheenjohtaja Huhtinen Sari Huitu Pertti Krusberg Mauri Lahti Sirpa Laine Pentti Nummi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.4.2018 klo 17.30 18.05 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.11.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 18-19.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, klubi Läsnä Lehikoinen Jouni

Lisätiedot

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan 506/2018 50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan asettaminen Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. Pakilan seurakunnassa on seurakuntavaalissa 2018 yksi äänestysalue

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 5/2018

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 5/2018 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 5/2018 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalon kahvio 23.5.2018 klo 18.00-19.28 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark /

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark / TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2016 Aika 14.12. 2016 klo 18-19 sekä 20-20:30 Paikka Villa Marjaniemi, Marjaniementie 50, Ruissalo, Turku. Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto 16.5.2018 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 16. päivä toukokuuta 2018, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark /

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark / TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2017 Aika 8. 2. 2017 klo 18-20:23 Paikka Mikaelin seurakuntakodin neuvotteluhuone, Puistokatu 13 Lehikoinen Jouni Artukka Pekka Haapala

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17 Paikka Pytynlahden kesäkoti Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415 Forssell Aulis Grönlund

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu 1 Pöytäkirja Aika: Perjantai klo 9-16 Paikka: Sähköpostikokous Ahola Pirkko Haapaniemi Elina, pj Jousmäki Marjatta Kotamäki Leila Latvanen Elina Mattinen

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.4.2019 1/9 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 18-20.30 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 3/ /

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 3/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kokousaika Keskiviikko 30.5.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 16.05.2018 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 21.05.2018-22.06.2018 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Aika 9. huhtikuuta 2018 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 9. huhtikuuta 2018 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (8) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 9. huhtikuuta 2018 klo 16 19.41 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.8.2019 1/9 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.8.2019 klo 18.00-20.20 Paikka Cafe Mikael Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Artukka

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Kirkkovaltuusto 2/18 Aika Maanantai kello

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Kirkkovaltuusto 2/18 Aika Maanantai kello VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika Maanantai 14.5.2018 kello 18.20 19.42 Paikka Seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Läsnä Bisi Eeva puheenjohtaja Vesterinen Sirkka varapuheenjohtaja Haapavirta Katri,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1).

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). ASIKKALAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 20.6.2018 klo 16.30 Paikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Kari Karjalainen pj Timo Ristkari jäsen Lasse Lappalainen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

sunnuntaina

sunnuntaina 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit Sisällys 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit... 1 1.1 Seurakuntavaalit 2018... 1 1.2 Vaalilainsäädäntö ja siinä tapahtuneet muutokset... 1 1.3 Seurakuntavaaliohjeet... 2 1.4 Äänioikeus...

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto (6) Lehtinen, Leila Liimatta, Juhani Luukkonen, Taija jäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto (6) Lehtinen, Leila Liimatta, Juhani Luukkonen, Taija jäsen Kirkkovaltuusto 24.4.2018 1(6) Aika Tiistaina 24.4.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 23.5.2018 klo 17 - Kokouspaikka Läsnä Kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 15.5.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 22.5.2018 klo 18.00 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 10 (9-18 ) ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja kokousten sihteerin

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika ja paikka To 3.5.2018 klo 18.00-19.17 Uusi pappila Jäsenet (läsnä = ) Heiska, Tuomo Kauppinen, Markku Lamberg, Irja Ojonen, Sointu kneuvoston vpj. Partanen, Panu khra, kneuvoston

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Paikka Svarte Rudolf, Itäinen Rantakatu 13

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Paikka Svarte Rudolf, Itäinen Rantakatu 13 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.12.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 12.12.2018 klo 18-20.40 Paikka Svarte Rudolf, Itäinen Rantakatu 13 Läsnä Lehikoinen Jouni

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 18.30 18.55 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Raija Hörkkö Hannu

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 12.04.2018 klo 18.00 Paikka Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2019 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2019 Kirkkoneuvosto Asialista: 1-10 (62-71 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajien valinta 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Seurakuntamestarin työsuhteen täyttäminen 6.

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

puh.joht. Kyyrö Anna sihteeri Kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen.

puh.joht. Kyyrö Anna sihteeri Kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen. KAUNIAISTEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 22.5.2018 klo 17.00 17.45 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Ala-Reinikka Tapani Cross Nina Helistekangas

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 KIRKKONEUVOSTO (10) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 KIRKKONEUVOSTO (10) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 22.2.2018 1 (10) KOKOUSTIEDOT Aika 22.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 15 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 16 KOKOUKSEN

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TARK.

Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TARK. PÖYTYÄN SEURAKUNTA VAALILAUTAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika 1.8.2016 klo 18.00 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Ilkka Ali-Rontti jäsen Hilkka

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17 Sivu 11/17 Aika Tiistai 30.05.2017 klo 19.00 19.20 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 4.4.2018 klo 16 17.45 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen

Lisätiedot

varajäsen Toni Jälkön tilalla

varajäsen Toni Jälkön tilalla PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 27.6.2018 klo 18 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Aarno Toivonen jäsen Reijo Hartikka jäsen Päivi Kössi jäsen

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot