Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen"

Transkriptio

1 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo Paikka Kakolan Ruusu Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Artukka Pekka Harjanne Aila Holmroos Joni vara Lehtinen Seppo Lindell Pia Mäenpää Kari vara Pajula Raili Sankamo Carita varapuheenjohtaja Sjöberg Pia Suomela Hanna Suomela Ruut vara Uhinki Ailo Vierimaa Ulla-Maija Visuri Hannu Liukkonen Pauliina työntekijöiden edustaja Kosola Katriina sihteeri Poissa Lahdenvesi Kristiina Lintunen Anna Orvasto Satu Pennanen Matti Ennen kokouksen alkua toimitusjohtaja Olli Ojala kertoi uuden Kakolan alueesta ja esitteli entisen vankilan tiloja seurakuntaneuvostolle. 95 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. 96 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJANTANTARKASTAJIEN VALINTA Seurakuntaneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Seppo Lehtinen ja Carita Sankamo. 98 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Seurakuntaneuvosto hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin lisäyksenä lisäasialla UUDEN DIAKONIATYÖNTEKIJÄN MIKKO YLÄVAARAN ESITTÄYTYMINEN Uusi diakoniatyöntekijä Mikko Ylävaara käy esittäytymässä seurakuntaneuvoston kokouksessa. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Mikko Ylävaara esittäytyi seurakuntaneuvostolle. 100 KOLEHTISUUNNITELMA Liite1/ 100/sn7/2017, jaetaan kokouksessa. Seurakuntaneuvosto vahvistaa loppusyksyn kolehtisuunnitelman ajalle Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

3 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tiedoksi Taloustoimisto Esityksen mukaan. 101 SEURAKUNNAN ROMANITYÖ Väinö Lindberg on lähestynyt Turun Mikaelinseurakuntaa seurakunnan ja romanityön yhteistyöpyynnöllä. Tarkoitus olisi, että Mikaelinseurakunta alkaisi pilotoimaan Turussa tehtävää romanityötä luterilaisten seurakuntien puolesta. Tämä pitäisi sisällään säännöllistä romaneille suunnattua viikkotoimintaa, lentopallovuoroja ja viikonvaihdeleirejä. Seurakuntayhtymässä on sovittu, että diakoniakeskus hoitaa ns. vähemmistöjen parissa tehtävää työtä, johon romanityö olennaisena osana kuuluu. Diakoniakeskus vastaa myös työstä aiheutuvista kustannuksista. Siksi on järkevää, että se jatkossakin hoitaa romanityötä. Mikaelinseurakunta voi järjestää yksittäisiä romaneille suunnattuja tapahtumia, kuten konsertteja ja kutsutilaisuuksia, mutta on tärkeää, että diakoniakeskus hoitaa sille kuuluvan yhteisen romanityön. Tiedoksi Seurakuntaneuvosto katsoo, että vastuu romanityöstä kuuluu sopimuksen mukaan diakoniakeskukselle, jonka tulee kantaa vastuu toiminnasta ja sen kuluista. Mikaelinseurakunta tekee yhteistyötä romanityössä yksittäisten tapahtumien tiimoilta. Väinö Lindberg Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Esityksen mukaan. 102 MUSIIKKIEVANKELISTA MERI-TUULI ELORINTEEN TYÖSUHTEEN JATKAMINEN EN- TISIN EHDOIN

4 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Meri-Tuuli Elorinne alias Jippu on toiminut musiikkityössä seurakunnassamme kahden vuoden ajan. Kokemukset hänen työstään seurakunnassa ovat olleet hyvät. Jipun palkkaus on tänä vuonna ollut 1504 /kk, josta Mikaelin Ystävät ry on kustantanut 25 %. Meri-Tuuli Elorinteen työpanosta seurakunnassamme olisi tarpeellista jatkaa. Tuleva vuosi pitää sisällään paljon erilaisia projekteja ja tilaisuuksia, joihin hänen panostaan tarvitaan. Lisäksi hän olisi enemmän käytettävissä perusseurakuntatyössä. Jipun työpanosta tarvitaan eri työaloilla alkaen perhetyöstä aina seniorityöhön asti. Palkkausprosentti on 73 sekä työaika 28 h/viikko. Jipun palkka olisi tällöin 1504 kuukaudessa palkkausryhmän 403 mukaisesti. Tämä merkitsisi kokonaispalkkakustannusta vuodessa, josta Mikaelinseurakunnan osuus olisi ja Mikaelin Ystävien Palkkavarat ovat olemassa ja ne voitaisiin tehdä kokonaisuudessaan henkilöstömenoista, joissa täyttämättä on yhden kanttorin ja perhetyöntekijän virat. Tiedoksi Seurakuntaneuvosto päättää Meri-Tuuli Elorinteen työsuhteen jatkamisesta entisin ehdoin. Meri-Tuuli Elorinne, Mikaelin Ystävät ry, palkat Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Esityksen mukaan. 103 LAUSUNTO TUOMIOKAPITULILLE SEURAKUNTARAKENTEEN MUUTTAMISEKSI SELVITYSMIEHEN ESITYKSESTÄ Asian tähänastinen käsittely: Paattisten seurakunnan seurakuntaneuvosto on päättänyt tehdä tarkennetun aloitteen seurakuntajaon muuttamiseksi. Esityksen perustelut ilmenevät seurakuntaneuvoston pöytäkirjan liitteestä 1.

5 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tuomiokapitulin määräämä selvitysmies Sami Lahtiluoma on jättänyt esityksensä tuomiokapitulille Selvitysmiehen esitys on esityslistan liitteenä (Liite1/ 82/sn6/2017). Tuomiokapituli on käsitellyt asiaa ( :n mukaan) ja päättänyt tehdä liitteenä olevasta pöytäkirjanotteesta ilmenevät aloitteet seurakuntajaotuksen muuttamisesta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymään kuuluvissa seurakunnissa. Tuomiokapituli on päättänyt kuulla aloitteista ja selvitysmiehen esityksestä seurakuntayhtymän seurakuntien seurakuntaneuvostoja. Seurakuntaneuvoston lausunto on annettava ja toimitettava tuomiokapituliin viimeistään Seurakuntaneuvoston kokous Mikaelinseurakunnan kohdalla lausunto ja esitys mukailee sitä esitystä, joka seurakunnalla asiasta jo on. Mikaelin seurakuntaneuvosto pitää esitystä ja lausuntoa pääosin hyvänä. Seuraaviin seikkoihin pyydetään vielä muutosmahdollisuutta: 1) Uuden perustettavan seurakunnan nimi. Meri-Turku on kulkenut koko rakennemuutosprosessin ajan eräänlaisena työnimenä uudelle perustettavalle seurakunnalle. Seurakuntaneuvoston mielestä nimi ei ole sopusoinnussa muiden Turun alueen seurakuntien nimien kanssa. Uuden seurakunnan nimestä voitaisiin järjestää nimikilpailu, jonka perusteella luottamushenkilöt ehdottavat uuden seurakunnan nimeä. 2) Uuden perustettavan seurakunnan pääkirkoksi on ehdottomasti nimettävä Mikaelinkirkko. Seurakunta on saanut runsaasti palautetta siitä, että sen alkuperäisessa ehdotuksessa pääkirkoksi nimetään Martinkirkko. Mikaelinkirkko on turkulaisille yksi suosituimpia kirkkoja ja maamerkkinä se ehdottomasti olisi uuden seurakunnan profiilin kannalta pääkirkoksi soveltuvin. 3) Rakennemuutoksen toteutuessa olisi luotava käytäntö, jossa työntekijöiden olisi mahdollista vaihtaa työpaikkanaan olevaa seurakuntaa. Näin helpotettaisiin muutosprosessin eteenpäinviemistä. Lausunto päätettiin palauttaa uudelleen valmisteluun. Seurakuntaneuvosto päätti palauttaa asian uuteen valmisteluun koskien päätösehdotusta. Mukaan haluttiin lausunto Paattisten seurakunnan esityksestä sekä lievennystä esitykseen uuden perustettavan seurakunnan pääkirkosta.

6 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelinseurakunnan kohdalla lausunto ja esitys mukailee sitä esitystä, joka seurakunnalla asiasta jo on. Mikaelin seurakuntaneuvosto pitää esitystä ja lausuntoa pääosin hyvänä. Kannanotto Paattisten seurakunnan esitykseen: Mikaelinseurakunnan mielestä Paattisten seurakunnan lausunto pitää sisällään paljon hyviä näkökohtia seurakunnalliseen toimintaan ja sen organisointiin, muttei se tuo mitään uutta nyt käsiteltävään rakenneuudistukseen Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä. Isommissakin yksiköissä toimintaa voidaan tehostaa ja alueellistaa. Kannanotto selvitysmiehen sekä tuomiokapitulin esitykseen: 1) Uuden perustettavan seurakunnan nimi. Meri-Turku on kulkenut koko rakennemuutosprosessin ajan eräänlaisena työnimenä uudelle perustettavalle seurakunnalle. Seurakuntaneuvoston mielestä nimi ei ole sopusoinnussa muiden Turun alueen seurakuntien nimien kanssa. Uuden seurakunnan nimestä voitaisiin järjestää nimikilpailu, jonka perusteella luottamushenkilöt ehdottavat uuden seurakunnan nimeä. 2) Seurakuntaneuvosto pyytää tuomiokapitulia nimeämään uuden perustettavan seurakunnan pääkirkon. 3) Rakennemuutoksen toteutuessa kaikkien seurakuntien työntekijöille tulisi luoda mahdollisuus niin halutessaan vaihtaa keskenään työpaikkaa. Tämä helpottaisi muutosprosessin eteenpäinviemistä. Seurakuntaneuvosto toivoo tuomiokapitulilta myönteistä suhtautumista asiaan papiston virkamääräysten suhteen. Tiedoksi Tuomiokapituli Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Esityksen mukaan. 104 TYÖNTEKIJÖIDEN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN VIERAILU UNKARIN BAKONYTA- MASIN YSTÄVYYSSEURAKUNTAAN 2018 Suunnitteilla on vierailu Unkariin Bakonytamasin ystävyysseurakunnan vieraaksi keväällä Uusi ystävyysseurakunta on kutsunut meidät vieraakseen.

7 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Vierailu voitaisiin toteuttaa joko erillisenä työntekijä- ja luottamushenkilövierailuna tai yhteisenä. Ensi vuoden budjettiin on hyvä tehdä varaus toteutettavaan matkaan. Lentolippujen kohdalla varaaminen olisi tehtävä jo lähiaikoina. Tämän hetken edullisimmat hinnat ovat /hlö ja /hlö. Hotellit voidaan varata myöhemminkin. Ennakkolaskelmien mukaan matkan kokonaishinnaksi tulisi noin 350 /hlö (sis. matkat ja majoituksen). Seurakuntaneuvosto päättää Unkarin ystävyysseurakuntamatkan toteuttamistavan ja ajankohdan ja antaa valtuudet tehdä alustavat lentolippuvaraukset ko. matkalle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Seurakuntaneuvosto päätti, että matka tehdään yhteismatkana työntekijöiden kanssa. Kirkkoherra valtuutettiin päättämään matkan ajankohta. 105 ILMOITUSASIAT - papiston vapaapäiväsuunnitelma lokakuu huhtikuu lähetystyön työryhmän muistio taloustilanne - Yhteisen kirkkoneuvoston asiat - Pilates ja tuolijumppaohjaajan vaihtumisen syyt 106 MUUTOKSEN HAKU Oikaisuvaatimusosoitus sekä muutoksenhakuohjeet liitetään tarkastettuun pöytäkirjaan. 107 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

8 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirjan vakuudeksi: Jouni Lehikoinen puheenjohtaja Katriina Kosola sihteeri Seppo Lehtinen pöytäkirjantarkastaja Carita Sankamo pöytäkirjantarkastaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 23.8.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 23.8.2017 klo 18.05-20.00 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 22.8.2018 klo 18-19.45 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.10.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.10.2018 klo 18-20.13 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs 113 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.3.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 23.5.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 23.5.2018 klo 17.30-20.30 Paikka Holiday Club Caribia Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.12.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.12.2017 klo 18-20.30 Paikka Kellariravintola, Linnankatu 16 Läsnä Lehikoinen Jouni

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.9.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18-20.07 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, klubi Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Cafe Mikael, Hyrköistentie 26, Hövelin palvelutalo. Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Cafe Mikael, Hyrköistentie 26, Hövelin palvelutalo. Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 15.3.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 15.3.2017 klo 18.10-20.05 Paikka Cafe Mikael, Hyrköistentie 26, Hövelin palvelutalo 17

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 18.10.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 17.30-19.05 Paikka Holiday Club Caribia 108 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.11.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.11.2018 klo 19-20.35 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, kokoushuone II krs Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja. Vierimaa Ulla-Maija. Poissa Lahdenvesi Kristiina jäsen Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.6.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 14.6.2017 klo 18.30-20.30 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.3.2019 1/7 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.07 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.11.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 18-19.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, klubi Läsnä Lehikoinen Jouni

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark /

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark / TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2016 Aika 14.12. 2016 klo 18-19 sekä 20-20:30 Paikka Villa Marjaniemi, Marjaniementie 50, Ruissalo, Turku. Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /8. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /8. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.5.2019 1/8 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 22.5.2019 klo 17.30-18.40 Paikka Holiday Club Caribia Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark /

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Tark / TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2017 Aika 8. 2. 2017 klo 18-20:23 Paikka Mikaelin seurakuntakodin neuvotteluhuone, Puistokatu 13 Lehikoinen Jouni Artukka Pekka Haapala

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.2.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 14.2.2018 klo 18-19.35 Paikka Gatorade Center (Artukaistentie 8), kokoustila Ooppera Läsnä

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.4.2019 1/9 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 18-20.30 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Paikka Svarte Rudolf, Itäinen Rantakatu 13

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Paikka Svarte Rudolf, Itäinen Rantakatu 13 Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.12.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 12.12.2018 klo 18-20.40 Paikka Svarte Rudolf, Itäinen Rantakatu 13 Läsnä Lehikoinen Jouni

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /9. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.8.2019 1/9 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.8.2019 klo 18.00-20.20 Paikka Cafe Mikael Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Artukka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 18.4.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.4.2018 klo 18-19.48 Paikka Mikaelin seurakuntakoti 36 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 31

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 17.00 19.00 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 34

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 8.8.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 59

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 15.10.2013 klo 18.00 19.09. Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012 Kokousaika 11.4.2012 klo 18.00 20.55 Kokouspaikka srk-talo, Nikkilä Läsnä: Tuomas Alaterä Raila Degerholm Heidi Heikkilä Harry Hänninen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _

Asialista Keskiviikko klo _ Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 _ Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto Kokousaika maanantai 22.1. klo 18.00 19.25 Paikka Enonkosken seurakuntatalo Läsnä Riitta Parttimaa-Redsven - puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen, puheenjohtajana kokouksessa Touko Ahokas x jäsen

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 7-2013. Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00. Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 7-2013. Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00. Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00 Paikka Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 24.1.2018 klo 17.00 19.05 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous 4/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke

Ohjausryhmän kokous 4/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke Ohjausryhmän kokous 4/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke Ke 7.6.2017 klo 12.00 15.20 Ravintola Aada, Kauppakatu 32, Joensuu Läsnä Lääninrovasti Jukka Reinikainen (Joensuun rovastikunta),

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 2/2016. jäsen, varapuheenjohtaja johti kokousta alk. yleisen seurakuntatyöstä vastaava pastori

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 2/2016. jäsen, varapuheenjohtaja johti kokousta alk. yleisen seurakuntatyöstä vastaava pastori YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika Torstaina 15.9.2016 klo 18.15-21.15 Paikka Ylöjärven seurakuntakeskus, neuvotteluhuone Arkki Jorma Rienoja Risto Holma Olli

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 19.12.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2017 Aika: Tiistai 19.12.2017 klo 18 19.30. Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Tiistai 22.1.2019 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 25.3.2015 klo 17.00 18.25 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 18.3.2015 klo 17.00 18.05 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 40

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Aika Ti 19.4.2011 klo 18.30 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Aika Ti 19.4.2011 klo 18.30 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2011 Aika Ti 19.4.2011 klo 18.30 Paikka Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä Aalto Kari jäsen Hannula Ulla Maija

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

AIKA: Ti klo Paikka: Pöytäkirja 7/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO. Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali.

AIKA: Ti klo Paikka: Pöytäkirja 7/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO. Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali. 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Pöytäkirja 7/2016 AIKA: Ti 8.11.2016 klo 17.30 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila poissa Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen,

Lisätiedot

Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori/Seurakuntasali

Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori/Seurakuntasali 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 3/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 7.4.2015 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori/Seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Taina Grau

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.00 18.37 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 18

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Seurakuntaneuvosto 20.1.2010 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 20.1.2010 klo 17-18.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnä: Sirén Petri puheenjohtaja Heino,

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.45 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Mikaelin seurakuntakoti, neuvotteluhuone. Läsnä Sankamo Carita varapuheenjohtaja. Lahdenvesi Kristiina

Aika Keskiviikko klo Mikaelin seurakuntakoti, neuvotteluhuone. Läsnä Sankamo Carita varapuheenjohtaja. Lahdenvesi Kristiina Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.4.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.4.2017 klo 18.00-19.33 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, neuvotteluhuone Läsnä Sankamo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 17.52 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 70

Lisätiedot