Automaatiotekniikan kilta. Toimintakertomus 2009

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Automaatiotekniikan kilta. Toimintakertomus 2009"

Transkriptio

1 Automaatiotekniikan kilta Toimintakertomus 2009 Velu Varjoranta 3/30/2010

2 2 Sisällysluettelo Toimijat vuonna Hallitus:... 3 Toimihenkilöt:... 3 Muut:... 3 Tilintarkastajat:... 3 Tapahtumat:... 4 KEVÄT... 4 WAPPU... 6 KESÄ... 7 SYKSY... 8 Muuta toimintaa Hallituksen hyväksyntä... 13

3 3 Toimijat vuonna 2009 Hallitus: Puheenjohtaja Rahastonhoitaja/Vpj Sihteeri Kassanhoitaja Isäntä Fuksivastaava Opintovastaava Tiedotusvastaava Yritysvastaava Velu Varjoranta Arttu Takala Anna Poikela Tero Holopainen Mikko Loimusalo Niko Pyörre Samu Ketonen Antti Kaunisvirta Sini Lauermaa Toimihenkilöt: Taukin päätoimittaja Taukin toimittaja Taukin kuvajournalisti Fuksitoimarit ATK-semiguru Liikuntavastaava Kiltamestari Emäntä Excutoimari Alumniyhdyshenkilö Samu Sianoja Samuli Parkkinen Eero Kuohuva Petri Qvintus Joonas Peltomäki Jussi Nieminen Kari Marttila Pekka Karhu Juuso Numminen Arto Kangas Juuso Jusi Muut: Hallopedi Vara-Hallopedi TEK-kiltayhdyshenkilö Machine automation johtoryhmä Rekrytointiryhmän opiskelijaedustaja Ilkka Hulkko Erkka Jouste (lokakuun loppuun saakka) Heikki Saarelma (marraskuun alusta lähtien) Ville Ossi Mariina Hallikainen Joonas Peltomäki Tilintarkastajat: Tuomas Rissanen varalla Jani Ala-Uotila Ville Luotonen varalla Janne Kytökari

4 4 Tapahtumat: KEVÄT Alumnisauna ja kesätyöinfo 4.2. Automaatioalumnit järjestivät Autekin jäsenille mahdollisuuden osallistua kesätyöinfoon Hallituskadun Pormestarisaunalla. Sandvik tarjosi noin 700 euron arvoisen saunavuokran, Metso ruokatarvikkeet ja TEK Autekin kanssa juotavat. Paikalla oli runsaan kymmenen alumnin lisäksi 18 automaatioteekkaria kuulemassa edellämainittujen tahojen esityksiä. Tiedekuntakyykkä 5.3. AMK-tiedekunnan kesken järjestettiin kyykkäkilpailut killoille ja laitosten väelle. Paikalle saapui vain kiltojen puheenjohtajat ja materiaalitekniikan laitokselta kaksi joukkuetta. Saimme kuitenkin pelit aikaiseksi, ja palkitsimme parhaimman laitosjoukkueen hienolla pokaalilla. Vaihtonaamat 6.2. Vuoden 2009 ja 2008 hallitukset tutustuivat toisiinsa YTHS:n saunalla lämminhenkisissä tunnelmissa. Tarjolla oli itse tehtyä pizzaa, tarinarinkiä ja janoisia vanhoja puheenjohtajia. Huhu kertoo, että altaassa olisi hai nauttinut jäätyvän nakkisämpylän. Kyykkäkarsinta 9.2. MM-kyykkäkarsinta järjestettiin tuttuun tapaan MIK:n kanssa takaparkissa. Pelejä pelattiin viidellä kentällä, joiden ohessa oli grilli käytettävissä makkaran paistoa varten. Pelien jälkeen siirryttiin saunalle palkintojen jakoa ja mopon rotkoon ajamista varten. Autek selviytyi peleistä sekä fyysisenä että henkisenä voittajana MIK:n jäsenten keskittyessä Autekin lipettien syömiseen. Kimppabileet AMK-tason opiskelijoiden kanssa järjestettiin taas kimppabileet edesmenneessä yökerho Cabaret ssa. Pirate ry, eli hoitoalan opiskelijat, eivät päässeet omien ystävänpäiväbileidensä takia paikalle, joten järjestimme kekkerit TTO ry:n (ent. TKO ry) kanssa. Osanottoa rajoitti kolmet muut juhlat samana päivänä, mutta paikalle saatiin riittämiin keltaista väriä. Suunnittelukokous Suunnittelukokous pidettiin Kari Marttilan mökillä Köyliössä. Kokouksessa vedettiin suuria linjoja hallitusvuoden ajalle ja syötiin spagettia. Saunaa varten sahattiin avanto jäähän. Jäätä oli noin 30cm, sen alla vettä noin 20cm. 24h Tänä vuonna katsottiin Sähkötalon yläaulassa Tuho-osastoa (Scrubs) 24 tuntia putkeen. Sarja veti paikalle kansaa parhaimmillaan 20 henkeä, mutta täyden vuorokauden sitä katsoi vain yksi osallistuja.

5 5 Vuosijuhlien palkkiosauna Sauna järjestettiin Autekin 20v vuosijuhlien nakkilaisille kiitokseksi heidän työstään. Konetalon saunalla syötiin ruokaa ja pelailtiin lautapelejä. Konetalon vahtimestari oli tyrinyt saunan lämmityksen ajastuksen, joten Autek sai tästä hyvästä yhden ilmaisen saunaillan Konetaloon. Laulusauna 4.3. Laulusauna järjestettiin yhdessä Skillan ja TVIKin kanssa. Tapahtuman kulku oli perinteinen, eli rastien kautta saunalle ja katon kautta ympäri. Autekin rastilla pelattiin Ultrastaria, Skillassa Bumtsibumia ja TVIKissä oli jotain sikajännää. Saunalla Singstar veti yleisöä ja takahuoneessa sai suorittaa PerSeen laulukokeen. Himoski 6.3. HimoSkitä laajennettiin tänä vuonna radikaalisti. Yhteistyöhön otettiin mukaan TurVoKe, Tampereen Yliopisto ja Tamk. Busseja lähti kaikista kolmesta opistosta erikseen, ja osallistujia oli yhteensä 124. Paikan päälle järjestettiin Red Bullin event truck ja rinneriehaactionia. Tapahtuman budjetti kasvoi 2.5-kertaiseksi ja palaute oli pääosin myönteistä. Siistiexcursio Järjestettiin suunnittelutoimisto Pöyry Oy:lle Hämeenkadulle. Esitys käsitti kalvosukeisia noin kymmenelle osallistujalle. Töitä ei ollut tarjolla, vaikka esitys olikin hyvin koottu. Pullat olivat huonoja. Light-rankka Excursioretkue remusi akselilla Hervanta-Porvoo-Otaniemi-Espoo-Tampere. Matkalle lähdettiin varhain Ynnäappron jälkeisenä aamuna, mutta reippaat lasiin sylkevät approilijat ehtivät ajoissa kyytiin. Vierailufirmoina toimineista Neste Oil Oy:stä ja Siemens Building Technologies:tä jäi mieleen muun muassa, että peppuöljyt ovat hyvin jalostettuja ja 78 kappaleen niin ku -sananparren käyttäminen esityksessä ei ole työ eikä mikään. Otaniemen AS oli vieraanvarainen isäntä ja kiitollinen sinne jääneistä kaljakoreista, jotka eivät tosin olleet meidän jäljiltä. Humanistisauna 6.4. Kopula, Lexica ja Transla kutsuttiin jälleen saunomaan Teekkarisaunalle. Illan teemana oli Las Vegas ja paikalla oli Herwantapeli, Kossuruletti ja Kimble. Pelit tekivät tehtävänsä ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Eräs lexicalainen poistui valko-oranssisella tilataksilla kotiinsa saunan jälkeen. Taksissa oli hauskan kuuloinen töötti. Kevätkokous 7.4. Sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin huhtikuun alussa Konetalon saunalla. Kokouksessa esiteltiin vuoden 2008 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä myönnettiin vuoden 2008 hallitukselle vastuuvapaus. Muita huomioita: Fuksiolympialaisissa Autek diskattiin, koska väittelijät näyttivät paljasta peppua yleisölle.

6 6 WAPPU Junttarit Elämääkin suurempien junttisitsien teemana oli herran vuonna 2009 Seitsemän veljestä. Teema näkyi siinä, että lippuna toimi kivi. Sitseillä harrastettiin perinteiseti tukinheittoa, muurahaispesässä istumista, viuhahtamista, painimista, pastorin puuhun teippaamista, humppaamista ja Koskenkorvan sotkemista hernekeittoon ja tämän jälkeen keiton heittämistä puvun rinnuksille. Pimp my Grill Perinteisten grillibileiden teemaa muutettiin tänä vuonna siten, että tällä kertaa kilpailtiin grilliin tuunaamisesta. Varhaisimmat kilpailijat olivat kaivaneet rosvopaistin Sähkötalon sisäpihan hietikkoon jo edellisenä iltana. Paikalla nähtiin myös turboahdettuja grillejä, tynnyrigrillejä ja maantierumpuja. Paras grilli ja paras grilliruoka palkittiin. Wappu Vapun aattona killan hallitus ja toimihenkilöt valitsivat keskuudestaan kolme henkilöä Suomineidon lakitukseen järjestysmiehiksi ja neljä henkilöä kasteenjälkeiseen Koskenrannan siivoukseen.

7 7 KESÄ Kesätappo Kesä tapettiin vanhassa tutussa paikassa, Lammasniemessä Vesilahdella. Paikan päällä oltiin alasti kuumassa huoneessa, syötiin eläimiä ja uitiin yöllä naapurisaareen. Satunnaiset sadekuurot eivät kuulemma haitanneet voimakasta humalatilaa. Huhupuheiden mukaan puukko ei heilunut. Lähibaari tai viereinen lentopallokenttä eivät tällä kertaa houkutelleet kävijöitä.

8 8 SYKSY Eka Sauna 1.9. Sauna aloitettiin poikkeuksellisesti jo viideltä ja lopetettiin normaalia aikaisemmin samana iltana olleiden Huumabileiden takia. Meininki oli silti hyvä ja fuksit pääsivät opettamaan vanhoille parroille uusia origameja. Pubirundi 2.9. Rundi järjestettiin Tampereen keskustassa TVIKin ja KoRKin kanssa. Kierrokselle lähdettiin fuksikiertoajelun ja Särkänniemen vierailun päätteeksi. Reitti oli Plevna-Ruma-Passion- (Tiikerihai)-Koti-Kustaa III-Emma. Ravintoloita arvosteltiin hyvin ja myös näytteitä kerättiin. Jatkobileistä eräällä tiimillä tarttui mukaan 50e:n arvoinen uimarengas. Lettukestit 3.9. Lettukestejä vietettiin fuksiviikolla hillityissä tunnelmissa kampusalueella. Tapahtumassa paistettiin muurinpohjalättyjä, joita fuksit saivat taas ilmaiseksi syödäkseen. Kiltainfo 8.9. Kiltainfo pidettiin fukseille S2:ssa päiväsaikaan. Tapahtumassa kerrottiin killan toiminnasta ja esiteltiin lyhyesti hallitus ja toimihenkilöt. Paikalle huijattiin mukavasti fukseja ja esittelykalvotkin oli päivitetty pitkästä aikaa. Fuksisuunnistus, -vala ja sauna Vala järjestettiin jälleen MIKin kanssa. Äänekkäät ja huojuvat fuksit kaatoivat valatilaisuudessa vaivalla väkerretyn alttarin, mutta vala saatiin silti suoritettua kunnialla ja valamerkit jaettua. HerkkuWiiniFestarit Aromikkaita viinejä käytettiin viime vuoteen verrattuna nelinkertainen aika: kuukausi. Tämä tuotti tulosta ja Joonas Peltomäen eliksiiri oli yllättävän hyvää. Korruptoituneet ja arvostelutilanteessa jo makuaistinsa menettäneet tuomarit eivät tosin huomioineet makua, saati sitä seikkaa, että Autekin viini juotiin ensimmäisenä loppuun, joidenkin vasta tarjoillessa ensimmäistä neljännestään. Autek sijoittui kolmanneksi. Yksi fuksimme sammui omenapuun alle. Toinen katosi. Akateeminen kirkkovenesoutu Lexica kutsui Autekin keväällä soutamaan kanssaan soutukisoihin. Kokemusta ei joukkueesta mitenkään liikaa löytynyt, mutta hetken harjoittelun jälkeen joukkue oli voittamaton omassa lähdössään lyöden vastustajansa. Yhteisjoukkueen loppusijoitus oli puolivälin paremmalla puolella. Fuksiwunderunde Autekin rasti tässä suunnistustapahtumassa oli yhteinen TeLen ja Bionerin kanssa. Rasteilla kävi mukava määrä keltahaalarisia, ja suoritukset olivat myös mallikkaita. Miinuksena yksi äkäisen fuksitoimarin metsikköön kaksi kertaa heittämä ja kadottama kumikana. Jatkobileinä toimi ensimmäistä kertaa lakinlaskijaiset Apollossa, joten myös vanhemmille opiskelijoille saatiin jotain äksöniä iltaan.

9 9 Fuksiexcursio Fuksiexcursio suuntasi Kauppakadun approon (Metson lisäksi). Matkan varrella vanhat parrat kävivät kouluttamassa fukseja arktisen katkaravun uittamismetodeista ja korttirahan käytännöllisyydestä ruuhkaisessa Alkossa. Itse appro muistetaan tänä vuonna siitä kuinka Jyväskylän kadut raikuivat TAPPARA-huudoista ja miten teekkareille saadaan pedofiilin maine tarjoamalla jokaiselle vastaantulevalle alle 16-vuotiaalle tytölle jäätelöä. Parhaimmat Turhimmat Ostokset olivat kaksi elävää kulkusirkkaa ja 50 eurolla jäätelöä. Kimppasitsit Kimppasitsit kaikkien Tampereen yhteistyökiltojemme (Kopula, Lexica, Transla, Pirate, TTO) kanssa järjestettiin jälleen kovan kysynnän takia. Osanotto oli kuitenkin Autekin suunnasta melko laimeaa, eikä nakkilaisiakaan saatu kuin yksi kappale. Juhlat vedettiin sen johdosta tee-se-itse-tyyliin. Tämä johti muutamiin rikkonaisiin astioihin ja likööripulloihin. Jatkot pidettiin kuohuviiniä pursuavassa Tabussa. Kähmintä S2-saliin saatiin jälleen huijattua runsas kymmenen jäsentä, joille hallitus esittäytyi tällä kertaa tarkemmin ja kertoi toimenkuvistaan. Esittelyiden aikana ja jälkeen sai täyttää hakulomakkeen vuoden 2010 hallitukseen. Tapahtuma ilmeisestikin onnistui, koska uuteen hallitukseen saatiin useita uusia naamoja. Haalarisauna Äärimmäisen tehokkaan haalaritiimin johdosta fuksit saivat haalarinsa jo näin varhaisessa vaiheessa (ja kaiken lisäksi ennen Skiltaa). Saunalla Skillan nöyryytystä juhlistettiin kahdella Herwantapelillä ja tolkuttomalla hilpeydellä. Haalaritiimi hoiti myös tarjoilun mallikkaasti, eikä miinusta tullut kuin muutamista heikkokuntoisista fukseista. Autek-Cup Bommarin sählyturnauksessa kilpailtiin jälleen rento- ja kilpasarjoissa. Joukkueita oli molemmissa kahdeksan kappaletta. Autek ei tällä kertaa saanut menestystä, joten TiTe vei voiton ja sai pokaalin mukaansa. Autek 21v sitsit vuotis vuosijuhlasitsit pidettiin Hatanpään soutupaviljongissa ja toiset jatkot YTHS:n saunalla. Teema oli merimiesaiheinen ja toimiva. Taantuma söi osan sponsorirahoista (kaiken), mutta myös neljä kertaa viime vuotta pienemmällä budjetilla saatiin hauskat juhlat aikaan. Jouko Mäki-Lohiluoma oli rautainen showmies. Vaikka puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja eivät olleetkaan paikalla edustamassa kiltaansa, oli edustus silti kunnossa ja kilta sai muunmuassa hienon penis-kalenterin. Iltakoulu Iltakoulu pidettiin Velu Varjorannan mökillä Sääksmäellä. Kokouksessa pohdiskeltiin loppuvuoden suunnitelmia tarkemmin ja pehmustettiin eri ratkaisuin uuden hallituksen virkaan astumista. Hallitus tahtoi jälleen valita majoituksekseen kylmän kesäpuolen, kun talvipuolella olisi ollut hirsiseinät ja varaava takka.

10 10 Yleiskokous ja Pikkujoulusauna Sääntömääräinen syysyleiskokous pidettiin taas Teekkarisaunalla ennen pikkujoulusaunaa. Kokouksessa valittiin Autekille herran vuodelle 2010 uusi hallitus, ja heille ponnet. Paikalle saapui myös humanistia ihmettelemään karvaista joulupukkia, joten humanistien prosentuaalinen osuus pikkujoulusaunan väestöstä on nousujohteinen kuin joulupukin takin helma tyttötonttujen kurkottaessa lahjasäkkiin. Ilta huipentui poikakalenterin julkaisushowhun, mistä ei puuttunut paljasta pintaa, rypsiöljyä tai eläinstringejä. Seminaarisauna Seminaari järjestettiin normaalia pienemmällä skaalalla tänä vuonna ja se pidettiin Konetalon saunalla. Paikalle saapui Foster Wheeleriltä, Sandvikiltä ja Optofidelityltä puhujat. Paikalle saapui runsas 20 henkeä, mikä on hyvä määrä saunalle. Tapahtumasta jäi kaikille hyvä mieli, vaikka seminaarin skaala pienenikin alkuperäisestä suunnitelmasta. Rankkaexcursio Rankkaexcu kiersi välillä Tampere-Suolahti-Kuopio-Vieremä-Oulu-Tampere. Yritysvierailuilla käytiin Valtralla Suolahdella, Ponssella Vieremässä ja Tyrnävän pottuviinatislaamolla. Viimeisenä päivänä käytiin Oulun Edenissä esittelemässä tussinjälkiä kärsineissä ruumiissa. Vaikka bussissa ei ollutkaan cd-soitinta, oli reissu onnistunut, eikä kukaan kuollut.

11 11 Muuta toimintaa Yritysyhteistyö Taantuma näkyi jo rankalla kädellä killan toiminnassa. Edellisen vuoden kolmesta yhteistyöyrityksestä jäljelle jäi Wärtsilä, joka tuki toimintaamme rahallisesti. Vastineeksi kilta pitää yritystä näkyvillä toiminnassaan, ja ylläpitää nettisivuillaan CV-pankkia, mitä Wärtsilän edustajat voivat käydä lukemassa kesä- tai diplomityöntekijöitä etsiessään. Taantumaan reagoiminen Edellä mainitut tapahtumat johtivat killan talouden tarkistamiseen ja myyntiartikkeleiden hintoja jouduttiin tarkistamaan tappioiden minimoimiseksi. Muunmuassa paljon kiistelty kahvimaksun korottaminen oli ehdoton teko suurien tappioiden välttämiseksi. Erillisten tapahtumien budjetteja myös tarkistettiin ja toimintaa järkeistettiin. Muutosten avulla saatiin korotettua tulosta ja vältettiin monen sadan euron tappiot. Alumnitoiminta Alumnitoiminnan käynnistyminen alkoi kantaa hedelmää vuonna Alumnien yhteydet yrityksiin saatiin hyvään käyttöön kesätyöinfoa ja seminaaria järjestettäessä. Almuniyhdyshenkilön pitäminen toiminhenkilönä on jatkossakin tärkeää. Jaostot Autek vei jo toisen kerran peräkkäin voiton kisatessa mikä ainejärjestö käy aktiivisimmin jaostoissa. Tästä palkintona yksi ilmainen Teekkarisaunailta. Markkinointi Taukin toimittajat osallistuivat opintosuuntauksen markkinointiin kirjoittamalla AKMtiedekunnan sivuille kuvauksen automaatiotekniikasta opiskelijan silmin. Myös Opus Yx artikkeli päivitettiin pitkästä aikaa. Vappuvaatteet Killalle on muodostunut perinteeksi järjestää jäsenistölle Vapun alla joitakin väriä tunnustavia vaatteita. Tänä vuonna tilattiin killan logolla varustetut pyyhkeet, college-housut sekä pikeepaidat. Kiltahuone Ovipumput Alkuvuodesta killan sisäoviin hankittiin niiden auki jättämistä ehkäisevät ovipumput. Kustannuksissa säästäminen johti kuitenkin pian molempien pumppujen täydelliseen hajoamiseen. Uusiin pumppuihin ei katsottu olevan enää varaa. Sohvat Sohvat olivat myös eläneet elämänsä loppuun, joten suoritettiin kalustuksen vaihto. Tämä ei vaatinut rahallista panostusta, vaan sohvat saatiin jäsenistöltä ilmaiseksi.

12 12 Kiltaesittely-DVD Joka syksy toistuvaan kiltaesittelyrumbaan kehitettiin viimeinkin kiltaesittely-dvd, jota esitetään nykyäänkin kiltahuoneen DVD-soittimessa. Joulukuusi Joulun alla kiltaan hankittiin aito joulukuusi tunnelmaa luomaan. Puusta jouduttiin kuitenkin luopumaan jo ennen joulua sen hylkiessä voimakkaasti omia neulasiaan. Edustajistovaalit Autekilla oli jälleen oma vaalipiiri, jonka hallitus järjesti. Hakijoita oli 8 kappaletta, joista Anne Rossinen valittiin edustajaksi. Haalarimerkkikisa Kilta järjesti jälleen haalarimerkkikisan perinteisellä menestyksellä. Yhtäkään ehdotusta ei saatu, joten uusia merkkejä ei tilattu. Poikakalenteri Poikakalenteri kuvattiin jo kolmatta kertaa. Myynti oli jälleen edeltäjäänsä parempi; se miltei kaksinkertaistui viime vuoteen verrattuna. Kalenterin julkaisu veti pikkujoulusaunalle myös pelkästään kalenterista kiinnostuneita ihmisiä.

13 13 Hallituksen hyväksyntä Toimintakertomus antaa todenmukaisen ja oikean kuvan killan toiminnasta vuonna Hallituksen allekirjoitukset Samu Sianoja Tero Holopainen Sakari Suominen Tarmo Rouhiainen Pekka Karhu Maiju Heino Tiia Tirkkonen Janne Soili Joonas Peltomäki Tampereella 30. päivänä maaliskuuta 2010 Velu Varjoranta Puheenjohtaja 2009 Tekn. yo.

Automaatiotekniikan kilta. Tilinpäätös 2008

Automaatiotekniikan kilta. Tilinpäätös 2008 Automaatiotekniikan kilta Tilinpäätös 2008 Velu Varjoranta 3/22/2009 2 Sisällysluettelo Tuloslaskelma... 3 Tase... 7 LIITE 1:... 8 Kassavaje... 8 LIITE 2:... 9 Vakuudet ja takaukset... 9 Ulkomaan valuutta...

Lisätiedot

Toimijat vuonna 2008

Toimijat vuonna 2008 TOIMINTAKERTOMUS 2008 23.3.2009 1 Toimijat vuonna 2008 Hallitus: (nimike) Puheenjohtaja Yritysvastaava/Vpj Sihteeri Rahastonhoitaja Kassanhoitaja Isäntä Fuksivastaava Opintovastaava Tiedotusvastaava (toimija)

Lisätiedot

Automaatiotekniikan kilta. Tasekirja 2012. Korkeakoulunkatu 3 33720 Tampere

Automaatiotekniikan kilta. Tasekirja 2012. Korkeakoulunkatu 3 33720 Tampere Automaatiotekniikan kilta Tasekirja 2012 Korkeakoulunkatu 3 33720 Tampere 2 TASEKIRJA 31.12.2012 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.1.2012 31.12.2012 Sisällys Tuloslaskelma... 3 Tase... 7 LIITE

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 10/2013 TARAKI

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 10/2013 TARAKI Pöytäkirja Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 10/2013 TARAKI Aika: ti 26.3.2013 klo 12.00 Paikka: Loimio Puheenjohtaja Elina Loukonen läsnä Sihteeri Marko Laitinen läsnä Rahastonhoitaja Markus Klemetti

Lisätiedot

Automaatiotekniikan kilta. Tilinpäätös 2009

Automaatiotekniikan kilta. Tilinpäätös 2009 Automaatiotekniikan kilta Tilinpäätös 2009 Arttu Takala 3/3/2010 2 Sisällysluettelo Tuloslaskelma... 3 Tase... 6 LIITE 1:... 7 Kassan oikaisu... 7 LIITE 2:... 8 Vakuudet ja takaukset... 8 Ulkomaan valuutta...

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 21/2013 TARAKI

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 21/2013 TARAKI Pöytäkirja Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 21/2013 TARAKI Aika: 21.10.2013 klo 17:00 Paikka: Kiltahuone Puheenjohtaja Elina Loukonen läsnä Sihteeri Marko Laitinen läsnä Rahastonhoitaja Markus Klemetti

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Aika: Keskiviikko klo 18:00 Paikka: Ravintola Myöhä Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Sara

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 17/2013 TARAKI

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 17/2013 TARAKI Pöytäkirja Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 17/2013 TARAKI Aika: 10.9.2013 klo 17:00 Paikka: Kiltahuone Puheenjohtaja Elina Loukonen läsnä Sihteeri Marko Laitinen läsnä Rahastonhoitaja Markus Klemetti

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Jyri Hämäläinen avasi kokouksen kello 18.09.

1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Jyri Hämäläinen avasi kokouksen kello 18.09. 1(5) YNNÄ RY:N SYYSKOKOUS Aika 4.11.2013 kello 18.09 21.26 Paikka Läsnä Nanosauna, Ylistö Jyri Hämäläinen (puheenjohtaja) Heikki Pitkänen (sihteeri) Miikka Harju Ville Berg Saana Saajoranta (poistui kohdassa

Lisätiedot

Kemiantekniikan kilta ry 1 (3) LÄSNÄ: Saara Laamanen, puheenjohtaja Leo Bruk, sihteeri Reetta Määttänen Joonas Liikanen (saapui klo 12:09)

Kemiantekniikan kilta ry 1 (3) LÄSNÄ: Saara Laamanen, puheenjohtaja Leo Bruk, sihteeri Reetta Määttänen Joonas Liikanen (saapui klo 12:09) Kemiantekniikan kilta ry 1 (3) KEMIANTEKNIIKAN KILTA RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS AIKA:, klo. 12:00 PAIKKA: Luokka 4511 LÄSNÄ: Saara Laamanen, puheenjohtaja Leo Bruk, sihteeri Reetta Määttänen Joonas

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 2007-01, esityslista

Hallituksen järjestäytymiskokous 2007-01, esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous 2007-01, esityslista Aika: Läsnä: Maanantaina 8.1.2007, klo 18.00 Maija Mustonen, Puheenjohtaja Varpu Nurmi (saapui klo 18.45) Saila Huhtiranta Paikka: Ympäristöteekkarikillan

Lisätiedot

Veriryhmä käy Sarkkisen johdolla luovutuksessa

Veriryhmä käy Sarkkisen johdolla luovutuksessa Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 8/2016 Aika: Keskiviikko klo 18:15 Paikka: Radikaalin Koppi Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Sara

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 12.00 Paikka: Mikroluokka 4502,

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 7 ARMATUURI RY 4/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 7 ARMATUURI RY 4/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 7 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 16.00 Paikka: Mikroluokka (4402),

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai klo 14.00 Paikka: Salpamaja, Rutola, Mikkelintie

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 19.30 Paikka: Skinnarilan sauna Skinnarilankatu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 2/2013 25.1.2013

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 2/2013 25.1.2013 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Perjantai klo 18.00 Paikka: Viipuri-kabinetti, Technopolis

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 18:00 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Lauri Anttila Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa Otaniemen TEK-tutkijat ry Otaniemen TEK-tutkijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika: 6.6.2016 klo 15:00 Paikka: Otaniemi, Otakaari 7, kokoushuone Maxwell Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Petri Kärhä avasi

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6 Hallituksen kokous 10/2015 Aika: 10.3.2015 15.15 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 31.3.2014, klo 18.00 Paikka 4501 Läsnä: Topias Olkkonen, puheenjohtaja Otso Holttinen, sihteeri Janne Ukkonen Miisa Komulainen Miko Mehtäläinen Matti Rissanen Senni Bilund

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5 Hallituksen kokous 27/2015 Aika: 13.10.2015 16.01 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa.

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa. Paikka: TTalo, B122 Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Johannes Vainio, Reetta Arokoski, Julia Isotalo, Antti Nupponen, Lauri

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 26.01.2017 klo 16.00 Paikka: Skinnarilan Rantasauna Läsnä: Petri Maaninen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Panu Laukkanen Emma Laitinen Henri Poussa Artturi Jokelainen Ilari

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 6/11 KAPLAAKI RY 23/02/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 6/11 KAPLAAKI RY 23/02/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko 23.2.2011, klo 17:30 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala Päivi

Lisätiedot

TKO-äly ry. Talouskertomus

TKO-äly ry. Talouskertomus TKO-äly ry Talouskertomus 1.1.2016 31.12.2016 TKO-äly ry on tietojenkäsittelytieteen ainejärjestö. Vuonna 2016 yhdistys järjesti jäsenilleen yhteisiä tilaisuuksia, toimi heidän edunvalvojanaan Helsingin

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ARMATUURI RY 5/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ARMATUURI RY 5/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.30 Paikka: Kotaniemen kerhotila

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 17.2.2014, klo 17.00 Paikka 4510 Läsnä: Topias Olkkonen, puheenjohtaja Miisa Komulainen, sihteeri Janne Ukkonen Miko Mehtäläinen Matti Rissanen Senni Bilund Sini Piiparinen

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 27.12.2016 1/5 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - To 18.2. TAPAHTUMAT 2016 SAUNASEURA SAUNAMAFIA ry TÄYTTI 7 VUOTTA. Kuumat Onnittelut Maailman Aktiivisimmalle Saunaseuralle! - Ti 26.4. Klo 17:30-19:00

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5. x, saapui paikalle 8b. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5. x, saapui paikalle 8b. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5 Hallituksen kokous 32/2015 Aika: 16.11.2015 16.27 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

mediakasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö

mediakasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö Aikuiskasvatuksen, kasvatustieteen ja sivu 1 / 7 ROVANIEMEN LASTU RY PÖYTÄKIRJA PL 122 96101 Rovaniemi pvm 24.4.2015 Rovaniemen Lastu ry:n hallituksen kokous Aika: 24.4.2015 klo. 10.00 Paikka: Ainejärjestötilat,

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Uusi hallitus on ottanut kopin killan pyörittämisestä ja kokoustanut paljon hyvällä osallistumisprosentilla

Lisätiedot

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Oulunsalon kesänuokkari Oulunsalon nuorisotalolla järjestettiin 6. - 23.6.2016 klo 11-19 nuorisotalon avoimen toiminnan lisäksi kursseja ja kerhoja yhteistyössä

Lisätiedot

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 25.1.2016 klo 14.00 Paikka: 4409 Läsnä: Antti Sinkkonen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Joel Sihvonen Emmi Mahlamäki Mari Koponen Henri Takki Einari Junter (saapui

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 21/2015 1/7. x x x x x. x, saapui 11.l:ssä x x x, poistui 11.j:ssä. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 21/2015 1/7. x x x x x. x, saapui 11.l:ssä x x x, poistui 11.j:ssä. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 21/2015 1/7 Hallituksen kokous 21/2015 Aika: 31.8.2015 14.26 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus

Lisätiedot

KAKKOS SANOMAT. Tapahtumia: luistelu 2 liikunta 2 Metsäpaja 3 Laavuretki 3 syysloma 4 Mosaiikkia 7 Merimuseo 8

KAKKOS SANOMAT. Tapahtumia: luistelu 2 liikunta 2 Metsäpaja 3 Laavuretki 3 syysloma 4 Mosaiikkia 7 Merimuseo 8 Rauman freinetkoulun 2lk:n luokkalehti 2# lokakuu 2010 KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS: Tapahtumia: luistelu 2 liikunta 2 Metsäpaja 3 Laavuretki 3 syysloma 4 Mosaiikkia 7 Merimuseo 8 Koulumme 2 4lk:n oppilaista

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jouni Pänkäläinen avasi kokouksen klo 15:12. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Oskar Sonninen.

Puheenjohtaja Jouni Pänkäläinen avasi kokouksen klo 15:12. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Oskar Sonninen. CLUSTER RY 8.11.2010 Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan kilta SYYSKOKOUS Aika Tiistai 16.11.2010 klo 15.00 Paikka Lappeenrannan teknillinen yliopisto, sali 4410 Läsnä Osallistujalista

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 TUOTANTOTALOUDEN KILTA KAPLAAKI RY

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 TUOTANTOTALOUDEN KILTA KAPLAAKI RY 1. YLEISTÄ Lappeenrannan teknillinen yliopisto Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Kaplaaki ry toimii Lappeenrannan teknillisen yliopiston tuotantotalouden opiskelijoiden etujärjestönä sosiaali-, opinto-,

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS. Aika Torstai 29.11.2012 kello 16:00. Sali K1702, Konetalo, TTY

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS. Aika Torstai 29.11.2012 kello 16:00. Sali K1702, Konetalo, TTY Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA nro 02/12 Sivu 1/10 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika Torstai 29.11.2012 kello 16:00 Paikka Sali K1702, Konetalo, TTY Läsnä Joona Kunnari, puheenjohtaja Olli Lindroos, sihteeri

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2013 4.3.2013 klo 12.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi.

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 27.10.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iina-Mari Supperi Otto Markkanen Tuomo Leino Panu

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 25.10.2005 35/2005 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 25.10.2005 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Sörnäisten rantatie 33 Emilia Kaikkonen, puheenjohtaja Mina Solonen Tuomas Sunnari Veera

Lisätiedot

TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS. Aika Tiistai, 14.4.2014 kello 17.00. K1704, Konetalo, TTY

TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS. Aika Tiistai, 14.4.2014 kello 17.00. K1704, Konetalo, TTY Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/9 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto Korkeakoulunkatu 6 33720 Tampere hallitus@tietojohtajakilta.net 14.4.2013 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Tampereen Rakentajakilta Päätöslista 1/2016 Raati

Tampereen Rakentajakilta Päätöslista 1/2016 Raati Tampereen Rakentajakillan raadin kokous 1/2016 Aika: lauantai 9.1.2016 Klo 18:00 Paikka: RH209/Kiltahuone 1. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Päätetään, että vuoden 2016 raadin kokous on laillisesti

Lisätiedot

PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012

PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012 15.5.2012 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012 Aika: Maanantaina 14.5.2012 klo 14:15 Paikka: Malja, Kuopio Läsnä: Aappo Alamäki, hallituksen PJ

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? ELECarnival sujui kaikin puolin hyvin Koulutusohjelmien yhdistymiseen saatiin lisäaikaa Palautekeskutelut

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 4.3.2013 Pöytäkirja Aika: 4.3.2013 klo 18.15 Paikka: Ravintola Ylä-Ruth Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika Lähdeniemi,

Lisätiedot

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo 10.00 16.00. Liikennepuistossa järjestettiin ensimmäisen kerran koko perheen talvitapahtuma jossa ohjelmassa oli huskyvaljakkoajelua,

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

Kannelmäen peruskoulun lehti

Kannelmäen peruskoulun lehti Kannelmäen peruskoulun lehti Tämä lehti on kannelmäen peruskoulun oppilaiden tekemä lehti Tässä lehdessä esitetään oppilaiden tekemiä eri töitä, piirroksia ja sarjakuvia sekä raportti Super Schools viikosta

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin. 19.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 17/2016 19.9.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 AIKA: 19.9.2016, klo 8.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Daria Minashkina

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 9/2013 TARAKI

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 9/2013 TARAKI Pöytäkirja Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 9/2013 TARAKI Aika: ti 19.3.2013 klo 13.00 Paikka: Kiltahuone Puheenjohtaja Elina Loukonen läsnä Sihteeri Marko Laitinen läsnä Rahastonhoitaja Markus

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Vuosikokous järjestettiin Koskitie 2:ssa, paikalla oli noin 10 jäsentä.

Vuosikokous järjestettiin Koskitie 2:ssa, paikalla oli noin 10 jäsentä. 1 /5 VUODEN 2010 TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Jäsenemme ovat osallistuneet koirineen aktiivisesti sekä koe- ja näyttelytoimintaan sekä maastoharjoituksiin kuluneena vuonna. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä

Lisätiedot

Onniteltiin ympäristövastaava Norrosta uudesta työpaikasta. Puheenjohtaja Liukkonen iloitsi Kertun Kepittäjäisten lähestymistä.

Onniteltiin ympäristövastaava Norrosta uudesta työpaikasta. Puheenjohtaja Liukkonen iloitsi Kertun Kepittäjäisten lähestymistä. PYKÄLÄ RY:N Yleisvaliokunnan kokous 2/2017 Aika: klo 20:00 Paikka: Läsnä: Pykälän toimisto, Mannerheimintie 3 B, 5. krs Teemu Liukkonen, puheenjohtaja Ida-Maria Wikström, sihteeri Anna Norros Sara Antonacci

Lisätiedot

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Eötvös-Cup 16.8.-22.8.2015 7.12.2015 7.12.2015 2 1 Jyväskylän ystävyyskaupunkijoukkue Korpilahden Pyrintö Korpilahden yhtenäiskoulu Korpilahden Pyrintö Joukkueen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/

PÖYTÄKIRJA 2/ 21.5.2012 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 2/2012 29.3.2012 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 28.3.2012, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1383 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. saapui kohdassa 12.3 Bremer Britt

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu koolle ajoissa ja paikalla oli päätösvaltainen määrä hallituslaisia. Todettiin kokous täten päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu koolle ajoissa ja paikalla oli päätösvaltainen määrä hallituslaisia. Todettiin kokous täten päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 10/2013, 21.3.2013 klo 11.15 @T-talo Paikalla: Emmi Peltonen, Vesa Laakso, Otso Hannula, Tiitu Lahti, Lotta Ahonen, Pietari Keskinen, Sofia Ahanen,

Lisätiedot

Jalasjärvi Airsoft Ry

Jalasjärvi Airsoft Ry Hallituksen toimintakertomus 2012 Johdanto Vuosi 2012 oli yhdistyksen viides toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä laski 14 henkilöllä vuodelta 2011. Yhdistys järjesti jälleen muutamia erikoisempia pelitapahtumia

Lisätiedot

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin.

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Hallituksen kokous 6/2015 Aika 27.9.2015 klo 15 Paikka Ravintola Sohwi, Vaasankatu 21, Jyväskylä Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja Jokinen (siht.), Emma Peltomaa,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Tilavastaava Viherkenttä kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Viherkenttää ruuasta.

Tilavastaava Viherkenttä kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Viherkenttää ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 8/2016 AIKA: klo 13 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B 5 krs. Katariina Järvi, puheenjohtaja Laura Renholm, sihteeri Tiia Takalo Linnea Viherkenttä Harri

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ry Toimintakertomus vuodelta 2011 YLEISTÄ PANA ry:n tarkoitus on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita ja sitä harrastavia ihmisiä ja järjestää

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

Kemiantekniikan kilta ry:n TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE KOULUTUS- JA OPINTOASIAT. Kemiantekniikan kilta ry 1 (5)

Kemiantekniikan kilta ry:n TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE KOULUTUS- JA OPINTOASIAT. Kemiantekniikan kilta ry 1 (5) Kemiantekniikan kilta ry 1 (5) Kemiantekniikan kilta ry:n TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. KOULUTUS- JA OPINTOASIAT 1.1. Työskentely ja yhteistyö osaston ja yksiköiden kanssa Kilta toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 7/2013 TARAKI

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 7/2013 TARAKI Pöytäkirja Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 7/2013 TARAKI Aika: to 28.2. klo 16.00 Paikka: Kiltahuone Puheenjohtaja Elina Loukonen läsnä Sihteeri Marko Laitinen läsnä Rahastonhoitaja Markus Klemetti

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.4.2007 19/2007

PÖYTÄKIRJA 21.4.2007 19/2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 21.4.2007 Paikka: Läsnä: Taloudenhoitaja Karlssonin koti Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas Rytkönen Hannu Häkkänen

Lisätiedot

Valmistelut avajaisia varten

Valmistelut avajaisia varten POISTARIPAJA -hanke 10.6.2014 Oona Salo Texvex Forssan avajaiset 3.6.2014 juhlistettiin Forssan Texvexin virallisia avajaisia iloisissa tunnelmissa. Päivään sopi niin lasten askartelua, tekstiilin lajittelua

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 8/2015 Aika: 26.2.2015, 16.15 Paikka: T-Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Reetta Arokoski, Lauri Lavanti, Antti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 1.10.2012 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Yhdistyksen kerhohuoneisto Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 5/2013 12.9.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 11.9.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. poistui kohdassa 9 Bremer Britt

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

MAANTIETEEN OPISKELIJAT RY KUUKAUSIKOKOUS

MAANTIETEEN OPISKELIJAT RY KUUKAUSIKOKOUS MAANTIETEEN OPISKELIJAT RY KUUKAUSIKOKOUS Paikka: Laitoksen kahvihuone, Physicum Aika: 25.2.2014 klo 17:20 Läsnä: Aliisa Priha, opintovastaava Sampo Vesanen Johannes Nyman Aleksi Rautio, isäntä Sonja Pietiläinen

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 11.6.2018 Piristyspartion toinen viikko lähti käyntiin matkaamalla Rantakylään vanhusten taloille. Kävimme pyytämässä asiakkaita mukaan aamupäivän ohjelmaamme ja saimme kasaan mukavan kokoisen

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa Leimaus 2011 Kisakeskuksessa ma 6.6. Lähdimme perinteisesti Lappia talolta kimpsuinemme klo 12 kohti etelää. Martti ja Mauri otettiin kyytiin Keminmaasta. Onneksi autossa oli DVD laite ja ilmastointi,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtaja Anttoni Maula avasi kokouksen klo 16:23. 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Kokouksen puheenjohtaja Anttoni Maula avasi kokouksen klo 16:23. 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 18.1.2014 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Mikko Siukola

Lisätiedot

1. YLEISTÄ 2. HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT

1. YLEISTÄ 2. HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 1. YLEISTÄ Kaplaaki ry toimii Lappeenrannan teknillisen yliopiston tuotantotalouden opiskelijoiden etujärjestönä sosiaali, - opinto, vapaa-ajan- sekä ammatillisissa asioissa. Tarkoituksena on vaalia ja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 1/2013 9.1.2013

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 1/2013 9.1.2013 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.05 Paikka: Armatuurin kiltahuone

Lisätiedot