Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Samankaltaiset tiedostot
Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten.

Lietevaunujen tarvikkeet

Lietevaunujen tarvikkeet

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jeantil lietevaunut. Puh: Fax:

Kaapelikelavaunu JKS 750V

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY

jus oy Voitelutalo Nisintanhua Kalanti HINNASTO 2008 Puh: ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R R-10805

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Maakauhat. Lumikauhat

Joustava pumppujärjestelmä

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Poikki, halki ja pinoon

When Innovation & Nature Combine

HUOLTAMOLAITTEET. RAASM öljyn täyttölaite, käsikäyttöinen ja paineilmalatauksella. 59 öljyn TäyTTöLAITTEET. öljyntäyttölaite.

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/ ), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Jeantil lannanlevitysvaunut

Raskaan kaluston parhaat palat

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

POWER WITH HYDRAULICS

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

Painepesurit kotikäyttöön C-PG 130.2

- VACU-TRAILER

KAKSOISKATTILAT. Arimax 520 kaksoiskattilat Arimax 520 plus kaksoiskattilat

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

MEC POLI BDX. Pre-Season SPECIALS MEC POLI 1100 BDX MEC POLI 1300 BDX

MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT

Paineilmaimuri ilmavirtaus 93 l/s ATEX-hyväksytty

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD John Deere Erinomainen leikkuujälki

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

Application and processing note (P)

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA.

Vaativalle käyttäjälle

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

Tehokas ja ergonominen painepesuri PowerGrip -paineensäädöllä, 140 barin paineella, teleskooppikahvalla ja letkukelalla

Agronic- lietevaunut

VOITELUTARVIKKEET 2011

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

Taloihin < 500 m2. Nilfisk Supreme LCD. Min. määrä. Pölypussit ja suodattimet BAG FILTER

XA-sarja, paineilmahydrauliset jalkapumput

Header C PC X-TRA EU C X- TRA EU. Min. määrä C EU. Imuletkut ja liittimet G1 GUN NILFISK LETKU 5M

YLEISKUVAUS. Paalivaunu

KÄYTTÖOHJE MDG pumput

TUTKITUSTI PARAS* parasta palvelua ja nopeat toimitukset

Pistehitsauskoneet ja pistehitsauspihdit. liitäntäjännite 230 V, sulake 10 A hidas tai liitäntäjännite 400 V, sulake 16 A hidas

Slootsmid veitsimultain

301.4C. Minikaivukone

T RC/ PC - Tekniset tiedot

AMPHITEC SUOMI Rivikuja 10, Laukaa NESTEIDEN JA LIETTEIDEN IMUUN SEKÄ KULJETUKSEEN

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino kg lb

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

-VORTEX VORTEX SUURTEHOIMURI KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE FI.0915

Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille

Paineilmasäiliöt Tilavuus l

62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL (0) FAX +358-(0)

Esim: Mikä on tarvittava sylinterin halkaisija, jolla voidaan kannattaa 10 KN kuorma (F), kun käytettävissä on 100 bar paine (p).

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

Läppäventtiili Eurovalve

PAALINKÄSITTELY. Ammattilaisen valinta

Metsätraktorinosturit Classic

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Unleash the Potential

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

AMPHITEC SUOMI Rivikuja 10, Laukaa FLEX-FORCE - FLEX-FORCE tarjoaa:

Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille

Raskaan kaluston parhaat palat

AGRICULTURAL HANDLING solutions

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000

NOSTOLAITE KULTIVAATTOREIDEN KÄYTTÖOHJE

Monipuolinen painepesuri peruspuhdistukseen 125 barin paineella

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Tekniikkaa: Valmistus AGRONIC OY Haapavesi puh

Tietopaketti energiakaivon porausprosessista kaivon tilaajalle

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3

Hammaspyöräpumput sarjat

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja.

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ ARITERM 520

WALTERSCHEID-NIVELAKSELI

Agroniclietevaunut. Tekniikkaa:

Käyttetty lavetti 4 aks PPV Puoliperävaunu 80 T kuormalle

Transkriptio:

10000 l, keinuteli /55 R 26.5 renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien tiukat vaatimukset. Kaikki LAME imupainevaunut tarkastetaan painelaitedirektiivin edellyttämällä tavalla sisältä ja päältä. Painelaitedirektiivi on tällä hetkellä ainoa voimassa oleva laki, joka takaa painesäiliön turvallisuuden. Jokaisen vaunun mukana toimitetaan vaunukohtainen Dekran tarkastustodistus. Vaunun maksimi purkupaine on 1,0 kp/cm². Se on myös mitoitettu täydelle alipaineelle. Säiliö on hitsattu molemmilta puolilta ja myös putkistojen saumat on läpihitsattu. Raaka-aineina käytetään vain painelaitteisiin hyväksyttyjä materiaaleja.

Vaunujen vakiovarusteet iso 500 mm halkaisijaltaan oleva miesluukku saumat on hitsattu sisä- ja ulkopuolelta etupäädyssä 2 tai 3 tarkistuslinssiä, takapäädyssä yksi linssi nivelakselin kannatin imuletkun halkaisija 102 mm, pituus 6 metriä letkun kannatinkoukut molemmin puolin vaunua ylileveän vaunun lisävalot sekä eteen että taakse, jos vaunun leveys ylittää cm tukeva kaksipalkkirunko lommahdusjäykisteet säliön ympäri, vaunu kestää täyden alipaineen säiliö hiekkapuhallettu, sisäpinnassa epoksipiki - ulkopinnassa kaksinkomponenttinen polyuretaani maalaus tyhjiöpumpulta säiliöön menee kaksi letkua: imulle ja paineelle on omat putkensa luotettava kaksipalloinen uimuriventtiili estää vaahdon pääsyn tyhjiöpumppuun purkuilma ohjautuu automaattisesti säiliön pohjalla olevaan lietteen sekoitusputkeen tyhjiöpumppu Battioni MEC 5000, vapaailmantuotto 6150 l / min käyttövivut ulottuvat säiliön kulmaan saakka vaunun valmistaja varastoi myös tyhjiö-pumpun varaosat painelaitedirektiivin mukaan hyväksytyt varoventtiilit vaunun päällä. painemittari putkivarren päässä paremman näkyväisyyden vuoksi - suojassa lietteltä. LED valot Levityssuutin tekee tasaisen levityksen noin 10 metrin leveydelle.

Vaunujen lisävarusteet Tyhjiöpumppu Battioni&Pagani MEC 8000, vapaanilman tuotto 8100 l/min Tyhjiöpumppu Battioni&Pagani MEC 13500 vapaanilman tuotto 13500 l/min 13500 l/min pumpun mukana toimitetaan 5 imuletku Hydraulinen luistiventtiili purkausputkessa. Lietteen levitys pellon päisteissä tulee tarkemmaksi, kun levitys voidaan aloittaa ja lopettaa täsmällisesti Hydraulitoiminen sekoitinakseli vaunun pohjalla. Sekoitin on tarpeellinen sikalan lietteen ajossa, jos ajomatkat ovat pitkiä. Myös urakointikäytössä se on hyödyllinen, jos vaunuun imetään hiekkaa (Kuvattu ilman asiaankuuluvia suojia) Verkkopohjaiset letkuhyllyt. Leveys 30 cm. Työkalulaatikko 40 x 40 x 150 cm.

Läpi-imevä, hydraulimoottorikäyttöinen letkukela. Kelalle mahtuu Ø 3 imuletkua 30 metriä. Kela on laakeroitu molemmista päistään. Hydraulimoottori pyörittää kelaa hammaspyörien välityksellä. Lisävarusteena on saatavana kaukosäädin hydraulimoottorin ohjaukseen. Äänenvaimennin/öljynkerääjä Poistaa tyhjiöpumpun melun kerää pumpun poistoilmasta öljyä mukana seuraavaan astiaan. Tyhjiöpumpun läpi tuleva pahanhajuinen ilma ohjautuu ylös. Purkuvaiheen aikana tyhjiöpumppu ottaa ilman ylhäältä vaunun päältä. Patentti. Alatäyttöyhde haarukkaliittimellä. Letku on vaivaton kytkeä erikoisliittimeen. Imuaika on lyhyempi, koska imukorkeus on aluksi pienempi. Samaan liittimeen voidaan kytkeä sekä 4 että 5 imuletkut. Palloventtiilistä voidaan laskea ilmaa imuletkuun ennen liittimen irroitusta. vaatii sulkuventtiilin takaputkeen Miesluukun kanteen voidaan myös lisätä Ø 4 imu/purkuyhde. Tätä ratkaisua käytetään usein, jos tyhjätään omakotitalojen kaivoja ja käydään purkamassa jäteveden puhdistamolla. Liittimestä saadaan vaunu tyhjäksi myös talven aikana ajettaessa.

Imukraana Imukraanalla varustettua imupainevaunua voidaan käyttää kokonaan traktorin hytistä. Imukraana helpottaa työtä ja lyhentää täyttöaikaa, koska imuputken halkaisija on iso - Ø 150 mm sekä täyttökorkeus saadaan pieneksi edullisen rakenteen ansiosta. Kraanan laskeminen kaivoon ja nostaminen tapahtuu hydraulisesti. Imukranassa on kaksi hydraulisylinteriä sekä hydraulikäyttöinen luistiventtiili kraanan imuyhteessä. Imukraanan lisäksi vaunuun on hankittava hydraulinen luistiventtiili purkausputkeen sekä tyhjiöpumppu varustettava hydraulisella imu/paine kääntäjällä. Traktorissa tarvitaan 3 kpl kaksitoimisia ja 2 kpl yksitoimisia hydraulilohkoa. Mikäli traktorissa on kuitenkin vain neljä venttiiliä, voidaan kaksi kraanan toiminnoista kytkeä yhdelle venttiilille. Vaunu voidaan tarvittaessa varustaa sähköhydraulisella ohjausjärjestelmällä, jolloin traktorin hydrauliikasta tarvitaan vain paine ja vapaa paluu. Jousitetut akselistot Tandem akselisto. Molemmilla akseleilla on omat jousensa. LAME vaunuissa akselit ovat kiinteitä, ei siis ole ohjautuvaa akselia. Hydrauliset jarrut etuakselilla. Boggie akselisto. Akselit on yhdistetty pitkillä jousilla ja keskellä on keinunivel. LAME vaunuissa taka-akseli ohjautuu ja etuakselilla on hydrauliset jarrut.

Vaunun osat 1. säiliö 2. tukeva kaksipalkkinen runko 3. pyörivä vetosilmukka 4. ympärikiertävä lommahdusjäykiste 5. imu/purkausputki 6. pikaliitin 7. levityssuutin 8. miesluukku 9. sekoitusputki 10. kaksipalloinen uimuriventtiili 11. takaiskuventtiili 12. varoventtiili 13. yli-/ alipainemittari 14. venttiili: pumppu imulle / paineelle 15. tyhjiöpumppu 16. ylipaineletku 17. alipaineletku 18. akselisto 19. tarkistuslinssi Mitat ja painot Säiliöiden mitat säiliön tilavuus vaipan ainepaksuus päätyjen ainepaksuus säiliön pituus halkaisija loiskelevyjen lukumäärä 4700 l 5800 l 6800 l 7900 l 10000 l 12000 l 10 l 15000 l 350 cm 425 cm 500 cm 515 cm 530 cm 630 cm 530 cm 630 cm Renkaiden mitat 134 cm 134 cm 134 cm 145 cm 160 cm 160 cm 180 cm 180 cm 0 0 1 1 1 2 2 2 rengaskoko leveys halkaisija 385/65 R 22.5 550/45-22.5 550/60-22.5 /55 R 26.5 700/50 R 26.5 750/55 R 26.5 650/65 R 30.5 38 cm 55 cm 55 cm 60 cm 70 cm 75 cm 65 cm 107 cm 108 cm 124 cm 135 cm 135 cm 150 cm 160 cm Battioni & Pagani tyhjiöpumput NIVELAKSELI KÄYTTÖISET HYDRAULI KÄYTTÖISET MEC 5000M MEC 8000M MEC 13500M MEC 8000H STAR 84H Vapaanilman tuotto max, l/min 6150 8100 13800 8100 14420 Maks. pyörimisnopeus r/min 1400 1200 Maks. tehontarve 1 bar:n ylipaineella kw 13 19 26 18 34 Maks. hydrauliikan tuoton tarve l/min 80 120

LAME imupainevaunujen mitat ja painot vaunun tilavuus akselisto paino leveys korkeus pituus 4700 l 5800 l 6800 l 7900 l 10000 l 12000 l 10 l 15000 l yksiaks. 385/65R22.5 yksiaks. 550/45-22.5 yksiaks. 550/60-22.5 yksiaks. 385/65R22.5 yksiaks. 550/45-22.5 yksiaks. 550/60-22.5 yksiaks. 550/60-22.5 keinuteli 550/60-22.5 keinuteli 550/60-22.5 keinuteli /55R26.5 yksiaks. 650/65R30.5 jousiteli 385/65R22.5 keinuteli 550/60-22.5 keinuteli /55R26.5 keinuteli 700/50R26.5 jousiteli 385/65R22.5 keinuteli 550/60-22.5 keinuteli /55R26.5 keinuteli 700/50R26.5 jousiteli 385/65R22.5 keinuteli /55R26.5 keinuteli 750/55R26.5 jousiteli 385/65R22.5 jousiteli /55R26.5 jousiteli /55R26.5 jousiteli 750/55R26.5 1680 1700 1720 2200 2 1 1900 1920 0 0 2 2750 0 2850 3110 3150 3200 3 0 3580 3300 3630 3660 3820 3900 4080 3800 4130 4160 4320 4400 3700 3500 3900 4100 5500 5900 6200 6800 305 290 290 290 325 300 300 320 275 340 285 285 285 285 295 300 295 320 750 750 750 750 765 765 765 765 700 700 700 700 820 820 820 820

5800 l, yksiakselinen 550/60-22.5 renkailla 5800 l, renkailla 5800 l, renkailla 7900 l, keinuteli 550/60-22.5 renkailla 10000 l, yksiakselinen 650/65R30.5 renkailla 10000 l, ilmajousitettu teli 385/65R22.5 renkailla 60800 Ilmajoki www.laaksonmetalli.fi Puhelin: 06-424 1800 fax : 06-424 1801 sähköposti: lame@laaksonmetalli.fi Oikeudet muutoksiin pidätetään.