Inkubio Toimintasuunnitelma 2008 Yleistä Tapahtumat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Inkubio Toimintasuunnitelma 2008 Yleistä Tapahtumat"

Transkriptio

1 Inkubio Toimintasuunnitelma 2008 Yleistä Inkubion ensimmäisen kiltavuoden yleisenä tavoitteena on saada nuori yhdistyksemme pyörimään täydellä teholla killan tapaan. Tarkoituksena on, että Inkubio tarjoaa monipuolisesta edunvalvontaa ja virkistystoimintaa jäsenilleen, aina kiltalaisten kulloistenkin tarpeiden mukaan. Lisäksi vuonna 2008 pyritään viemään loppuun viime vuonna aloitettu yhdistyksen rekisteröiminen ja tehdään killalle merkki ja lippuohjesääntö. Inkubiolle etsitään myös oltermannia, yhdyshenkilöä opettajakunnan ja opiskelijoiden välille. Tapahtumat Tapahtumatoimikunta pitää huolta siitä, että Inkubio tarjoaa jäsenilleen mielekästä vapaa ajan toimintaa. Kiltalaisille järjestetään saunailtoja, sitsejä, urheilutapahtumia ja muuta viihdettä. Tapahtumia pyritään järjestämään mahdollisimman monipuolisesti, jotta kullekin kiltalaiselle löytyisi jotain sopivaa toimintaa. Tapahtumatoimikuntaan kuuluvat varsinaisia tapahtumia järjestävä Rattoseura sekä lukkarit ja urheiluvastaava. Vuoden alussa toimikunnan kokoonpano on kuitenkin hieman vajaa. Urheiluvastaavaa ei ole vielä saatu nimitettyä ja lukkareita tarvittaisiin lisää. Urheiluvastaava on tarkoitus nimittää mahdollisimman pian alkukeväästä, ja lukkareita yritetään saada lisää mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan vuoden kuluessa. Tapahtumatoimintaa pyritään kilta aseman saavuttamisen jälkeen lisäämään resurssien asettamissa rajoissa. Tapahtumatoimikunnan tavoitteena on luoda uusia tapahtumakonsepteja ja perinteitä, joita voidaan tulevina vuosina hyödyntää ja kehittää. Vanhoja perinteitä, kuten peli iltaa ja pikkujouluristeilyä, pidetään myös yllä. Muiden kiltojen kanssa pyritään tekemään paljon yhteistyötä uusien ystävyyssuhteiden luomiseksi. Keväällä tapahtumia on tarkoitus järjestää noin kaksi kuukaudessa. Tammikuun lopussa järjestetään kiltakahvit ja kiltabileet Inkubion kiltautumisen kunniaksi. Helmikuun alussa sitsataan yhdessä Sähköinsinöörikillan kanssa rukkassitsien merkeissä. Lisäksi helmikuun aikana järjestetään myös jo Inkubion perinteeksi muodostunut solusuunnistus. Kuun loppupuolella järjestetään vastaussauna, jonka konseptina on tarjota biolaisille tilaisuus tutustua vanhempiin jo valmistuneisiin biolaisiin ja sitä kautta biolta valmistuneen työelämään. Karkauspäivänä kohtaamme yliopiston ystävämme Helixin myös sitsien merkeissä. Maaliskuun aikana tapahtumia ei tänä vuonna ole tarkoitus järjestää Apoptoosin lisäksi kovinkaan montaa on vuorossa peli ilta, jossa kiltalaiset perinteisesti ottavat mittaa toisistaan erilaisten pelien merkeissä. Huhtikuun aikana järjestetään yksi saunailta ja wappusitsit. Wappusitsit ovat kevään ainoat biolaisten omat sitsit. Toukokuussa järjestetään tenttikaato, joka lopettaa kevään

2 Inkubion tapahtumien osalta. Syksyllä uusien fuksien saapumisen myötä on tarkoitus järjestää hieman enemmän tapahtumia kuin keväällä ja selkeästi enemmän kuin aikaisempina vuosina. Syksyn ohjelmaan tullaan paneutumaan vielä tarkemmin kevään aikana fuksitoimikunnan kanssa. Joulun alla järjestetään perinteinen Inkubion pikkujouluristeily. Vuosijuhla Apoptoosi on vuonna 2008 ensimmäistä kertaa killan vuosijuhla. Se järjestetään Suomenlinnassa Tenalji von Fersenissä, ja sinne odotetaan noin sataa juhlavierasta. Vuosijuhlaa järjestää Apoptoosi toimikunta, joka on saanut avukseen muutamia innokkaita vastaamaan kokkareista ja jatkoista sekä fukseja tekemään pääaineita. Vuosijuhlaan kutsutaan kiltalaisten lisäksi kaikki Otaniemen killat, osakunta sekä TKY. Otaniemen ulkopuolelta kutsutaan Helix, Boa ja Bioneer. Lisäksi oman kutsunsa saavat Inkubioa tukeneet yksittäiset henkilöt. Vuosijuhla on killan arvokkain juhla, ja puitteista on tarkoitus saada senmukaiset. Vuosijuhlan valmistelut ovat hyvässä käynnissä, ja kaikki merkit viittaavat siihen, että juhlat pystytään järjestämään ilman merkittävää tappiota. Tällä hetkellä juhlan suuret linjat ovat selvillä, ja enää tarvitaan hienosäätöä ja fukseja pääaineita tekemään. Jajatkoista vastaa Rattoseura. Opintotoiminta Tavoitteet Pääasialliset tavoitteet toimikaudella 2008 alueittain tärkeysjärjestyksessä: Edunvalvonta Opintokysely07:n kehitysehdotusten jalkauttaminen (kevät) pidempiaikaisten opintopoliittisten tavoitteiden luonnostelu (vaalikokous) halopedien toimintamallien luominen (vuosi) opintokysely 2008 erityisenä painopisteenä tarkkailussa (jatkuva)

3 innovaatioyliopisto kandidaattiohjelmien yhdistäminen opintotoiminnan toimintasykli (vuosi) valmistuneiden opintokysely (loppusyksy) Toiminta laskupiiritoiminta aloitetaan (kevät) yhteistyötä lähikiltojen (FK, SIK, KK, TiK, AS) opintosektorien kanssa kehitetään (vuosi) fuksien koulutus talon tavoille (syksy) tenttiarkiston ylläpito proffailta/sauna (syksy) OK07:n jalkauttaminen Opintokyselyn pohjalta laaditaan raportti, joka sisältää konkreettisia muutosesityksiä tutkintoohjelman opintoihin. Nämä jalkautetaan koulutusneuvostossa ja halopedit ajavat aktiivisesti muutoksia eteenpäin. Tavoitteena on saada muuotkset voimaan kevään aikana. Opintopoliittinen tavoiteohjelma Haloped voimin kootaan laajempi opintopoliittinen tavoiteohjelma, joka hyväksytään vaalikokouksessa. Ohjelma sisältää opiskelijoiden vision bioit:stä vuonna 2013 ja tiekartan vision saavuttamiseksi. Halopedien toimintamallien luominen Uusi kilta, paljon halopedeja. Luodaan yhdessä toiminnan kulttuuri ja yhteistyötavat, joilla biolaisten etuja valvotaan parhaiten. Opintokysely 2008 Tunnistetaan vuoden aikana kehittämiskohteita ja tehdään II periodin aikana vuoden 2008 opintokysely. Raportti ja suositukset kirjoitetaan yhdessä seuraavan opintomestarin kanssa. Jatkuva tarkkailu Tiedekuntauudistuksen myötä on myös alkanut kiertää huomattavasti huhuja kandidaattiohjelmien vähentämisestä. BioIT:n oman kandidaattiohjelman turvaaminen on halopedien ykköstavoite. Tarkkaillaan myös innovaatioyliopiston mahdollisesti opintoihin aiheuttamia muutoksia.

4 Toimintasykli Laaditaan prosessi opintotoimintaan, tietynlainen perusmalli siitä, miten Inkubion opintosektori toimii. Määritellään muutama perusasia, esimerkiksi opintokyselyjen ajankohdat ja niiden käyttö edunvalvonnan vetureina. Valmistuneiden opintokysely Laaditaan valmistuneille opintokysely. Laskupiirit IV periodilla aloitetaan laskupiiritoiminta. Laskupiirit nivoutuvat käynnissä oleviin kursseihin siten, että samassa laskupiiriryhmässä on joko I tai II vuosikurssin opiskelijoita sekä tiettyjen pääaineiden opiskelijoita. Tällöin pääaineopiskelijat voivat auttaa toisiaan ja myös nuorempia tieteenharjoittajia. Laskupiirejä pidetään kaksi viikossa. Yhteistyö lähikiltojen kanssa Yhteistyötä lähikiltojen kanssa kehitetään. Biolaiset käyvät monia samoja kursseja muiden tutkintoohjelmien opiskelijoiden kanssa ja yhteiset opintotapahtumat tarjoavat mahdollisuuden sekä perspektiivin laajentamiseen että yleisempienkin ongelmien havaitsemiseen. Tavoitteena on järjestää 1 2 yhteistä tapahtumaa (opintoiltaa tms.). Fuksien koulutus Opintosektori on tiiviisti mukana fuksien kouluttamisessa talon tavoille, erityisesti ensimmäisinä viikkoina. Osallistumme tiiviisti pääaineinfojen järjestelyihin ja integroimme fuksit alusta asti mukaan laskupiiritoimintaan. Tenttiarkiston ylläpito Pyritään lisäämään tenttiarkiso.fi osoitteessa olevien bioit tenttien määrää. Proffailta Järjestetään tutkinto ohjelman professorien ja opiskelijoiden yhteinen ilta opintoasioista ja miksei muustakin keskusteluun. Yrityssuhteet Vuoden tavoitteena on vahvistaa Inkubion vähäisiä yrityskontakteja ja luoda uusia suhteita.

5 Keväällä yrityssuhdetoimikunnan suurin työ on löytää yhteistyökumppaneita vuosijuhliin. Sen lisäksi huhtikuussa järjestetään pidempi kotimaanexcursio. Loppukeväästä ja kesällä alkaa haalarisponssien etsintä yhdessä fuksikapteenin kanssa. Syksyllä on tarkoitus järjestää pari excursiota, mahdollisesti jopa yksi pidempi. Toimikunta osallistuu myös fuksiexcursion suunnitteluun. Tiedotus Tiedotustoimikunnan tavoitteena on parantaa tiedottamista seuraamalla tapahtumia, ja tiedottamalla jäsenistöä heitä koskevista asioista viikottain lähetettävin sähköpostein sekä tarvittaessa myös mainosjulisteilla. Sähköpostien sisältö koostuu ensisijaisesti killan toimintaan liittyvistä asioista kuten tapahtumista ja talkoista, mutta myös muista jäsenistöä koskevista ja mahdolliesti kiinnostavista asioista tiedotetaan. Internet sivujen parannetaan niin, että kiltalaiset ja myös ulkopuoliset yhdistykset ja yritykset saisivat niiltä enemmän tietoa. Lisäksi perustetaan kiltalehti S'napsi, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Fuksitoiminta Inkubion ensimmäisen fuksikapteenin tehtävänä on Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (TKY) fuksikasvatusohjesäännön mukaan fuksivuodesta asti edistää opiskelijoiden mahdollisuuksia tehokkaaseen ja mielekkääseen opiskeluun sekä kehittää niin opiskeluaikaisia kuin työelämässäkin tarvittavia sosiaalisia suhteita luomalla tiivistä ryhmähenkeä. Fuksikasvatuksen tukemiseksi killassa toteutetaan fuksipistejärjestelmä, jonka tavoitteena on rohkaista fukseja tutustumaan killan, osakuntien ja alayhdistysten toimintaan ja teekkarikulttuuriin. Fuksipistejärjestelmästä pyritään luomaan mahdollisimman kiinnostava ja motivoiva kokonaisuus, joka huomioi jokaisen fuksin tarpeet. Fuksikapteenin tärkeimmät tehtävät keväällä ovat fuksioppaan sekä fuksipistekortin ja syksyn tapahtumien suunnittelu. Fuksipistekorttiin haetaan ideoita niin muilta killoilta kuin yksittäisiltä kiltalaisiltakin. Fuksioppaan suunnittelu on syytä aloittaa ajoissa, sillä se pitää todennäköisesti saada valmiiksi jo alkukesästä. Siihen on tarkoitus kerätä motivoivia puheenvuoroja ja juttuja, jotta fuksit saisivat jo kesän aikana positiivisen kuvan teekkarikulttuurista ja lähtisivät innolla mukaan toimintaan heti syksyn alussa. Kevään aikana fuksitoimikunnan tehtäviin kuuluu syksyn tapahtumien suunnittelun lisäksi mahdollisesti järjestettävään Wappuun liittyviä tehtäviä, vaikka pääasiallinen vastuu onkin kiltojen istuvilla fuksikapteeneilla. Ensi vuotta varten on myös syytä miettiä, miten seuraavan fuksikapteenin ja istuvan fuksikapteenin työnjako hoidetaan. Keväällä Inkubion fuksitoimikunta avustaa SIK:n fuksitoimikuntaa parhaansa mukaan tapahtumien järjestelyissä ja saa näin arvokasta

6 oppia omia fukseja varten. Keväällä aloitetaan myös haalarien suunnittelu ja tarjouspyyntöjen lähettäminen. Haalariprojektia hoidetaan yhdessä yritystoimikunnan kanssa. Haalareiden tilaus jätetään kuitenkin syksylle, jolloin tiedetään tismalleen, kuinka paljon niitä tarvitaan. Ensimmäisiä haalareita saatetaan joutua tilaamaan paljonkin, jos moni vanha opiskelija haluaa myös Inkubion haalarin. Syksyllä tarkoituksena on järjestää varaslähtö ennen koulun alkua. Varaslähdön ohjelmana voisi olla rentoa pelailua ja urheilua Alvarin aukiolla, mistä siirryttäisiin saunomaan ja pelaamaan lautapelejä. Varaslähdön järjestämisestä jonkin toisen killan kanssa yhteistyössä keskustellaan kevään aikana. Varaslähtöä pyritään mainostamaan fuksioppaassa sekä killan kotisivuilla. Syksyllä on tarkoitus järjestää fuksiexcursio, mutta sen tarkemmat piirteet ovat vielä hämärän peitossa. Fuksiexcursiota mietittäneen fuksitoimikunnan, ulkomestarin ja yrityssuhdetoimikunnan kanssa yhteistyössä, mutta päävastuun ottaa fuksitoimikunta. Fuksisitsit järjestetään joko yksin tai yhteistyössä jonkin toisen pienen killan kanssa ennen TKY:n vuosijuhlaviikolla järjestettäviä fuksien juhlasitsejä. Muita syksyn tapahtumia mietitään yhdessä emäntien kanssa, ja niiden vastuujaoista päätetään ajoissa. Koska kilta on pieni, ei välttämättä ole tarvetta suurelle määrälle fuksitapahtumia, vaan tapahtumat suunnattaneen kaikille kiltalaisille. Kuitenkin osa tapahtumista on todennäköisesti fuksitoimikunnan vastuulla. Fuksipääaineena toteutetaan fuksimatrikkeli, jos fukseilla riittää innostusta. Tällä pyritään luomaan yhteishenkeä ja tutustuttamaan fuksit toisiinsa Seuraavan kevään suunnittelu alkaa myös jo syksyllä 2008, ja huomiota on kiinnitettävä erityisesti mahdollisesti järjestettävän Wapun ajan tapahtumiin. Ideoita ja ehdotuksia pyritään keräämään laajalta rintamalta, jotta mahdollisesti järjestettävästä Wapusta saadaan hurjan hauska. Vuoden aikana pyritään luomaan erilaisia perinteitä, joita tulevatkin fuksikapteenit haluavat jatkaa. ISOhenkilötoiminta ISOvastaavan ensimmäisenä hommana on osallistua pidettävän ISOsaunan järjestämiseen. Sauna on tarkoitettu siis kaikkien kiltojen ja osakunnan tämänhetkisille ISOhenkilöille. Teemana saunassa on lautapelit sekä Guitar Hero järjestetään vuoden 2007 TKY:n ISOtoimikunnan (ITMK) toimesta ISOsitsit vol. 2, joihin tämän vuoden ITMK:a on pyydetty tarjoilemaan ja avustamaan järjestelyissä. ISOvastaava pitää maaliskuun aikana pienimuotoisen ISOrekry tilaisuuden todennäköisesti jossain Otakaari 5:n luokkahuoneessa. Uusia ISOja olisi tarkoitus saada rekrytoitua 8 12 henkilöä. Viikolla 14 pidetään TKY:n ISOkoulutukset, joissa ISOvastaava on mukana mahdollisuuksiensa mukaan. Myös fuksikapteeni osallistuu ISOkoulutuksen järjestämiseen TKY:n FTMK:n mukana.

7 Mahdollisen Wapun jälkeen pyritään pitämään budjetin salliessa uusille ISOille saunailta, jossa julkistetaan ISOparit tai ryhmät. Saunailta pidettäneen yhdessä jonkun toisen killan, esimerkiksi, SIK:n kanssa. Suunnitteilla on myös jonkinlainen tapahtuma ISOille syksyllä juuri ennen fuksien tuloa. Fuksien ensimmäisinä päivinä ja viikkoina ISOvastaavalla riittää hommia fuksikapteenia autellessa. Syksyn aikana jatkuu myös aktiivinen toiminta ITMK:ssa. Suurin yksittäinen homma on ISOsitsien järjestäminen lukukauden ensimmäisten viikkojen aikana todennäköisesti kahtena peräkkäisenä päivänä. ISOhenkilöitä motivoidaan ja neuvotaan syksyn aikana lähetettävillä viikkomaileilla. Syksyn lopulla pyydetään palautetta fukseilta ISOhenkilöiden toiminnasta ja pyritään kehittämään toimintaa sen perusteella. ISOtoiminnasta opintopisteen saadakseen ISOhenkilöiden on palautettava syksyn jälkeen toiminnastaan raportti, joiden esitarkastaminen kuuluu myöskin ISOvastaavan tehtäviin. ISOvastaavan toimikausi jatkuu vuoden 2009 puolelle. Kevään aikana viikkomailit muuttuvat kuukausimaileiksi. Mahdollisen Wapun aikoihin järjestetään jonkinlainen kiitostilaisuus vanhoille ISOille tai ainakin palkitaan syksyn jälkeen ja uudelleen ennen Wappua kerätyn palautteen perusteella parhaiten toimineet ISOhenkilöt. Ulkosuhteet Vuosi 2008 ja kiltautuminen laajentavat Inkubion ulkosuhdetoimintaa uusille aloille. Kiltastatuksemme myötä meillä on "sisäsuhteet" Sähköinsinöörikillan lisäksi myös muihin Otaniemen kiltoihin. Nämä tulevat näkymään yhteisinä sitseinä, saunailtoina sekä juhlaedustuksina puolin ja toisin. Ulkosuhteemme bio alan ammattiaineyhdistyksiin Helix:n, Boa:n ja Bioneereihin pyrimme pitämään yllä yhteisten sitsien ja saunailtojen muodossa. Lisäksi suhteita luodaan alumnijärjestö Sklubiin. Muita uudistuksia kiltamme ulkotoiminnassa on tänä vuonna alkava kansainvälinen toiminta. Kiltana meillä on edustus TKY:n kansainvälisessä toimikunnassa, josta on tarkoitus ammentaa ideoita omaan toimintaamme. Kansainvälisen toimintamme tavoite tänä vuonna on madaltaa jäsentemme kynnystä lähteä vaihtoon, ja helpottaa muiden kiltojen ulkkareiden "bio kurssien" lukemista. Toimijat 2008 Hallitus: Maija Nevala, puheenjohtaja

8 Henna Vepsäläinen, fuksikapteeni ja varapuheenjohtaja Noora Tujunen, sihteeri Anna Torvinen, rahastonhoitaja Ilona Pitkänen, yrityssuhdemestari Heikki Viljanen, ulkomestari Janne Peltola, opintomestari Arto Meriläinen, tiedotusmestari Kalle Karhu, emäntä Viljami Aittomäki, emäntä Tilintarkastajat: Mika Tarhala, tilintarkastaja Akseli Virtanen, varatilintarkastaja Toimikunnat ja henkilöt: Fuksitoimikunta: Henna Vepsäläinen, fuksikapteeni Aleksi Wallenius, isovastaava Tapahtumatoimikunta: Kalle Karhu, emäntä Viljami Aittomäki, emäntä Riikka Leppänen, pikkupiika Marja Pitkänen, pikkupiika Juulia Suvilehto, pikkupiika Valtteri Wikström, isorenki Saara Hyrkkö, lukkari Jenna Kaisanlahti, lukkari Otto Palonen, lukkari Tiedotustoimikunta: Arto Meriläinen, tiedotusmestari Jenna Kaisanlahti, kiltalehden päätoimittaja

9 Esa Häkkinen, Linux nörtti Joonas Javanainen, web vastaava Opintotoimikunta: Janne Peltola, opintomestari Maria Pirttinen, opintotoimihenkilö Apoptoositoimikunta: Saara Hyrkkö, Apoptoosivastaava Otto Palonen, Apoptoosivastaava Henna Vepsäläinen, Apoptoosivastaava Yrityssuhdetoimikunta: Ilona Pitkänen, yrityssuhdemestari Miika Perä, yrityssuhdevastaava Liisa Maija Keinänen, yrityssuhdevastaava Samuli Salminen, yrityssuhdevastaava Mika Laaksonen, yrityssuhdevastaava Lauri Seppälä, yrityssuhdevastaava Laboratoriotakkivastaava: Antti Heikkilä Inkubiolaisia halopedeja: Emilia Kaivosoja, koulutusneuvosto Maria Pirttinen, koulutusneuvosto Janne Peltola, koulutusneuvosto Aleksi Wallenius, koulutusneuvosto, varajäsen Viljami Aittomäki, koulutusneuvosto, varajäsen Saara Hyrkkö, koulutusneuvosto, varajäsen Heikki Viljanen, opetuksen laatutoimikunta Maija Nevala, ETA tiedekuntaneuvosto, varajäsen

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2009

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2009 Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2009 PL 69 2(11) Sisällysluettelo 1 Yleistä...3 2 Fuksitoimikunta...3 2.1 Kevät...3 2.2 Syksy...4 2.3 ISOhenkilötoiminta...5 3 Opintotoimikunta...5 3.1 Opintokysely 2009...6

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

INKUBIO RY RAPORTTI 1(16) PL ESPOO Toimintasuunnitelma 2010 Inkubio ry

INKUBIO RY RAPORTTI 1(16) PL ESPOO Toimintasuunnitelma 2010 Inkubio ry INKUBIO RY RAPORTTI 1(16) Toimintasuunnitelma 2010 Inkubio ry INKUBIO RY RAPORTTI 2(16) Aluksi, Vuodesta 2010 on tulossa tapahtumarikas niin killan virkistystoiminnan kuin edunvalvonnankin kannalta. Yleisesti

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 17/2010 Aika: 18.8.2010 kello 21:00 (Suomen aikaa) Paikka: Fuksikapteeni Penttisen residenssi, Servin Maijan tie 12K Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut:

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut: Hallitustoiminta - Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? - - Jokainen joka haluaa omistaa tulevana vuotena paljon aikaa killalle! Plussaa on jos osaa jotain jo ennestään. Hallituksen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 04/2015 Aika: 06.02.2015 kello 13.00 Paikka: AYY yhdistystila, Maarintalo Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla-Maaria Pitkänen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 13/2012 Aika: 21.5.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, H202 (Dynamo) Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Tiedotusmestari

Lisätiedot

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2011

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2011 INKUBIO RY RAPORTTI 1 (17) Toimintasuunnitelma 2011 INKUBIO RY RAPORTTI 2 (17) Aluksi, pitää vuonna 2011 toimintansa monipuolisena. Hyväksi havattuja toimintatapoa jatketaan, mutta niiden ei anneta rajoittaa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelma 2016 Prosessiteekkarit ry 9.11.2015 Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. Yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2007 Aika: Torstai 30.11.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 14/2012 Aika: 11.8.2012 Paikka: Sikasaari, Kuhmoinen Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä Tiedotusmestari Fuksikapteeni

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Uusi hallitus on ottanut kopin killan pyörittämisestä ja kokoustanut paljon hyvällä osallistumisprosentilla

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2006 Aika: Torstai 1.12.2005 klo 18.15 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 14/2010 Aika: 7.5.2010, klo 14.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Isäntä Emäntä Katariina

Lisätiedot

Inkubio ry. Toimintasuunnitelma 2013

Inkubio ry. Toimintasuunnitelma 2013 1 (17) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2013 2 (17) Sisällysluettelo 1.Johdanto...2 2.Fuksitoimikunta...4 2.1 Yleistä...4 2.2 Kevät...4 2.3 Kevään ISOtoiminta...4 2.4 Syksy...4 2.5 Syksyn ISOtoiminta...5

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry

Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry 13.11.2017 Johdanto Prosessiteekkarit ry (myöh. Yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 06/2011 Aika: 16.2.2011, klo 16:10 Paikka: Otakaari 5, E220 Läsnä: Puheenjohtaja Opintomestari Yrityssuhdemestari Sisä- ja ulkomestari Rahastonhoitaja Tiedotusmestari

Lisätiedot

Inkubio ry. Toimintasuunnitelma 2012

Inkubio ry. Toimintasuunnitelma 2012 1 (17) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2012 2 (17) Aluksi, vuonna 2011 killan palveluissa tehtiin paljon suuria uudistuksia ja muutoksia tutortoiminnasta nettisivuihin ja kiltahuoneeseen. Vuonna 2012 arvioidaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017 Prosessiteekkarit ry

Toimintasuunnitelma 2017 Prosessiteekkarit ry Toimintasuunnitelma 2017 Prosessiteekkarit ry 15.11.2016 Johdanto Prosessiteekkarit ry (myöh. Yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? AlumniWeekend onnistui (pääjärjestäjänä Sklubi) Valtuuston vaalikokous on käyty ja ensi

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 1/2011 Aika: 13.1.2011 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, kokoushuone E220 Läsnä: Puheenjohtaja Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Sisä- ja ulkomestari Emäntä Isäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n halli tuksen kokous 23/2015 Aika: 12.10.2015 kello 08.15 Paikka: Otakaari 11, AYY:n keskustoimisto, olkkari Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Salla Autti Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma 2019 Toimintasuunnitelma 2019 Prosessiteekkarit ry 1.1.2019 Johdanto Prosessiteekkarit ry (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 26/2015 Aika: 9.11.2015 kello 08.15 Paikka: Otakaari 5, kokoushuone Strömberg Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä Isäntä

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? ELECarnival sujui kaikin puolin hyvin Koulutusohjelmien yhdistymiseen saatiin lisäaikaa Palautekeskutelut

Lisätiedot

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VALTUUSTON KOKOUS 1/2005 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Aika: Keskiviikko 1.12.2004 klo 18.15 Läsnä: Valtuusto: Ahtiainen

Lisätiedot

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2014

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2014 1 (18) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2014 2 (18) Sisällysluettelo 1.Johdanto...3 2.Fuksitoimikunta...4 2.1. Yleistä...4 2.2. Kevät...4 2.3. Kevään ISOtoiminta...4 2.4. Syksy...5 2.5. Syksyn ISOtoiminta...5

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2006 Sisällysluettelo 1 HALLINTO 3 1.1 Hallitus 3 1.2 Toimihenkilöt (yhteystiedot löytyvät killan web-sivuilta) 3 1.3 Valtuusto 4 1.4

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 Inkubio ry

Toimintasuunnitelma 2015 Inkubio ry 1 (20) Toimintasuunnitelma 2015 Inkubio ry Hallitus 2015 Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla Pitkänen Rahastonhoitaja Matias Lindgren Yrityssuhdemestari Johanna Vikkula Emäntä Eero Linna Isäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 02/2018 Aika: 8.1.2018 kello 16.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), seminaarisali TU5 Läsnä: Puheenjohtaja Joonas Palosuo Sihteeri Elias Kosama Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (7) PÖYTÄKIRJA. Sihteeri Petra Ekroos (saapui kohdassa 8, poistui kohdassa 8)

INKUBIO RY ESPOO 1 (7) PÖYTÄKIRJA. Sihteeri Petra Ekroos (saapui kohdassa 8, poistui kohdassa 8) 02151 ESPOO 1 (7) Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2016 Aika: 15.8.2016 kello 18:00 Paikka: Otakaari 5, Inkubion kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos (saapui kohdassa 8,

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? ELECarnival yhdessä Inkubion ja AS kanssa Wapun ajan tapahtumat Enemmän toimikuntien osioissa

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Killan kesäpäivät Toimarisitsit Kaikkien aikojen hallitussitsit Dekaanin vaihdon keskeyttämät

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA. Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2016

TOIMINTASUUNNITELMA. Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2016 1 (16) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2016 2 (16) Sisällysluettelo 1.Yleistä... 3 2.Yrityssuhdetoimikunta... 4 2.1. Yleistä... 4 2.2. Tavoitteet... 4 2.3. Tapahtumat... 4 3.Tiedotustoimikunta... 5 3.1.

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 23/2017 Aika: 22.9.2017 kello 08.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä Isäntä

Lisätiedot

Inkubio ry. Toimintakertomus

Inkubio ry. Toimintakertomus Inkubio ry Toimintakertomus 2009 1.2.2010 INKUBIO TOIMINTAKERTOMUS 2 (23) Sisällysluettelo Yleistä...4 Apoptoosi-toimikunta...4 Fuksitoimikunta...5 Kevät...5 ISOtoiminta...6 Fuksiopas...7 Fuksipistekortti...7

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Rahastonhoitaja Petra Ekroos (saapui kohdassa 4, poistui kohdassa 7)

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Rahastonhoitaja Petra Ekroos (saapui kohdassa 4, poistui kohdassa 7) 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2017 Aika: 13.9.2017 kello 20.00 Paikka: Jämeräntaival 10 A 10 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja Petra Ekroos

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2008 Aika: Tiistai 20.11.2007 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Yhteistyösopimus eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Tähän asiakirjaan kirjataan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) ja sen piirissä toimivan erityisaseman yhdistyksen Inkubio

Lisätiedot

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 3/2015 Aika: 23.1.2015, 13.15 Paikka: TTalo, B115 Paikalla: Meri Terho, Reetta Arokoski, Aleksi Pyykkönen, Emmi Peltonen, Julia Isotalo, Mira Lindroos,

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 8/2015 Aika: 26.2.2015, 16.15 Paikka: T-Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Reetta Arokoski, Lauri Lavanti, Antti

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 25/2013 Aika: 31.10.2013 kello 18.00 Paikka: Otakaari 5, kokoushuone E220 Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä Isäntä

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013 Inkubio ry

Toimintakertomus 2013 Inkubio ry Inkubio ry 2 (14) Sisällysluettelo 1Johdanto...1 2Fuksitoimikunta...2 2.1 Kevät...2 2.2 Syksy...2 3Opintotoimikunta...3 3.1 Kevät...3 3.2 Syksy...4 4Sisä- ja ulkotoimikunta...5 4.1 Ulkosuhteet...5 4.2

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010. Paikka: Killan toimisto. Aika: 5.4.

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010. Paikka: Killan toimisto. Aika: 5.4. PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010 Paikka: Killan toimisto Aika: 5.4.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous Pöytäkirja 3/2019 1/4 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2019 Aika: 7.1.2019 klo 08.10 Paikka: Kemistintie 1 D 2 Läsnä: Jani Anttila puheenjohtaja Krista Lindqvist sisä- ja ulkovastaava Milja Koskela tiedottaja-sihteeri

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 15/2017 Aika: 20.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen (saapui kohdassa

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV 3/2010 Aika: Tiistai 31.3.2010 klo 17:30 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan

Lisätiedot

Inkubion toimintakertomus 2011. Inkubio ry 8.2.2012

Inkubion toimintakertomus 2011. Inkubio ry 8.2.2012 Inkubion toimintakertomus 2011 Inkubio ry 8.2.2012 Sisältö 1 Johdanto 1 2 Yrityssuhdetoimikunta 2 2.1 Kevään tapahtumia..................................... 2 2.2 Syksyn tapahtumia.....................................

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 16/2017 Aika: 27.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU6 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2011 Aika: 21.9.2011 kello 19.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Haapala Rahastonhoitaja Aleksi Ikkala Yrityssuhdemestari

Lisätiedot

fuksipisteohje sik:n tapahtumia

fuksipisteohje sik:n tapahtumia fuksipisteohje Tämä ohje sisältää kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman tiedon Sähköinsinöörikillanfuksipistekortista. Jos yöuniasi häiritsevä kysymys jää kuitenkin vastausta vaille, tiedät keneltä kysyä.

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Hallitus ollut todella hyvällä läsnäoloprosentilla paikalla kokouksissa Kuulumiset kanssa olleet

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi kohdassa 7)

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi kohdassa 7) 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 18/2017 Aika: 15.5.2017 kello 20.00 Paikka: Maarintie 8, Inkubion kiltahuoneen parvi Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi

Lisätiedot

Inkubio ry Toimintakertomus

Inkubio ry Toimintakertomus Inkubio ry Toimintakertomus 2010 20.2.2011 2 (22) Sisällys Johdanto... 4 Apoptoosi...5 Fuksitoimikunta...5 Kevät...5 ISOtoiminta...7 Syksy... 7 ISOtoiminta...9 Opintotoimikunta... 10 Kevät...10 Syksy...

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013 Inkubio ry

Toimintakertomus 2013 Inkubio ry Inkubio ry 2 (18) Sisällysluettelo 1Johdanto...1 2Fuksitoimikunta...2 2.1 Kevät...2 2.2 Syksy...2 3Opintotoimikunta...3 3.1 Kevät...3 3.2 Syksy...4 4Sisä- ja ulkotoimikunta...5 4.1 Ulkosuhteet...5 4.2

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 23/2016 Aika 30.8.2016 kello 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubion kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos Rahastonhoitaja Topi

Lisätiedot

Kemistikilta ry:n toimintasuunnitelma 2008

Kemistikilta ry:n toimintasuunnitelma 2008 Kemistikilta ry:n toimintasuunnitelma 2008 1. Yleistä Kemistikilta ry:n toiminnasta vuonna 2008 vastaa vaalikokouksessa valittu raati, jonka puheenjohtajana toimii Janne Andtsjö. Muina raadin jäseninä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 33/2016 Aika: 17.11.2016 kello 8.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Kokoushuone 1593 Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos Rahastonhoitaja

Lisätiedot

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely OPINTOKYSELY 2014 Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely Inkubio on saanut ensimmäiset uuden kandidaattiohjelman mukaiset opiskelijat fuksien myötä ja korkeakoulun päässä sorvataan paraikaa maisteriuudistusta.

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 25/2017 Aika: 13.10.2017 kello 8.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012 Inkubio ry

Toimintakertomus 2012 Inkubio ry Inkubio ry Sisällysluettelo 1 Johdanto...3 2 Fuksitoimikunta... 4 2.1 Kevään toiminta... 4 2.2 Syksyn toiminta... 4 3 Opintotoimikunta...5 3.1 Edunvalvonta... 6 3.2 Laskupiiri ja opintokysely... 6 4 Sisä-

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry KSK 4/06 1 Yleistä Vuosi lähenee loppuaan ja sehän tarkoittaa uusien vastuuhenkilöiden kähmintää killalle. Samalla on jälleen noussut esille valintojen myöhäinen

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun sähköinsinöörikilta ry.

Teknillisen korkeakoulun sähköinsinöörikilta ry. Teknillisen korkeakoulun sähköinsinöörikilta ry. Toimintasuunnitelma 2008 1.1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo...2 Hallinto...4 Hallitus...4 Toimikunnat ja niiden puheenjohtajat...4 Toimihenkilöt...4

Lisätiedot

Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta.

Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta. Hallitustyrkkypaneeli 10.11.2014 Puheenjohtaja Oskari Korpelainen, 4. vuoden sikkiläinen. Hakee toista kertaa puheenjohtajaksi. Aiempia kiltanakkeja mm. viestintämestari. Lisäksi radiodiodin vetovastuu,

Lisätiedot

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi.

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 13/2014 Aika: 9.4.2014 klo 17:30 Paikka: A106, TTalo Paikalla: Tomi Laakso, Reetta Arokoski, Emmi Linkola, Eeva Siikaaho, Aleksi Pyykkönen, Atte

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 19/2017 Aika: 30.5.2017 kello 18:00 Paikka: Liisankatu 5, ravintola Kolme Kruunua Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

Orientaatioviikon aikataulu

Orientaatioviikon aikataulu Aalto yliopisto Perustieteiden korkeakoulu Fuksit 2013 Orientaatioviikon aikataulu 2. 6. syyskuuta 2013 Hyvä uusi opiskelija, kädessäsi on orientaatioviikon ohjelmaesite, josta löydät tiedot orientaatioviikon

Lisätiedot

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa.

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa. Paikka: TTalo, B122 Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Johannes Vainio, Reetta Arokoski, Julia Isotalo, Antti Nupponen, Lauri

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014

Toimintakertomus 2014 02151 ESPOO 1 (25) Toimintakertomus 2014 Inkubio ry 02151 ESPOO 2 (25) Sisällys 1. Johdanto... 4 2. Fuksitoimikunta... 5 2.1. Kevät... 5 2.2. Syksy... 5 3. Opintotoimikunta... 7 3.1. Edunvalvonta... 7

Lisätiedot

Hallitus 2011: Puheenjohtaja Paula Räisänen (kohdasta 15)

Hallitus 2011: Puheenjohtaja Paula Räisänen (kohdasta 15) PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous Paikka: Sähkötekniikan korkeakoulun sali S2 Aika: Keskiviikko 9.2.2011 klo 18.00 Paikalla: Valtuusto: Tuomo Kohtamäki,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2011

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2011 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Paula Räisänen Sihteeri Roope Kiiski Rahastonhoitaja Tuukka Huikari Fuksitoimikunnan puheenjohtaja Johanna Vesterinen Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti Riku

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry KSK 2 / 2007 1 Yleistä Vuosi on jatkunut hyvin. Ilmapiiri ja henki ovat olleet rennon hyviä. Valitettavasti toimintojen ja toimintatapojen kehittäminen on

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sa hko insino o rikilta ry:n. Toimintakertomus 2014

Aalto-yliopiston Sa hko insino o rikilta ry:n. Toimintakertomus 2014 Aalto-yliopiston Sa hko insino o rikilta ry:n Sisältö 1 Yleistä vuodesta 2014 3 1.1 Puheenjohtaja.............................................. 3 1.2 Varapuheenjohtaja............................................

Lisätiedot

INKUBIO RY TOIMINTASUUNNITELMA ESPOO 1 (17) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2017

INKUBIO RY TOIMINTASUUNNITELMA ESPOO 1 (17) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2017 02151 ESPOO 1 (17) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2017 02151 ESPOO 2 (17) Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 2. YRITYSSUHDETOIMIKUNTA... 4 2.1 YLEISTÄ... 4 2.2 TAVOITTEET... 4 2.3 TAPAHTUMAT JA TOIMINTA... 4 3.

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 27/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 7.12.2010 klo 11.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

2.2 Sihteerin valinta Olli Peltomäki ehdotti Julianna Porkkaa. Valittiin Julianna Porkka.

2.2 Sihteerin valinta Olli Peltomäki ehdotti Julianna Porkkaa. Valittiin Julianna Porkka. MAANMITTARIKILTA RY KILLAN KOKOUS 1/11 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 14.11.2016 klo 17.00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n ylimääräinen kokous. Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan sali S1

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n ylimääräinen kokous. Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan sali S1 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n ylimääräinen kokous SIKV 03/2008 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan sali S1 Aika: 29.5.2008 klo 17.30 Paikalla:

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Paikka: Otakaari 5 (D103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 8.1.2014,

Lisätiedot

Inkubio ry. Toimintakertomus Yleistä. Tapahtumat INKUBIO RY TOIMINTAKERTOMUS 1(1 8) PL ESPOO

Inkubio ry. Toimintakertomus Yleistä. Tapahtumat INKUBIO RY TOIMINTAKERTOMUS 1(1 8) PL ESPOO INKUBIO RY TOIMINTAKERTOMUS 1(1 8) Inkubio ry Toimintakertomus 2008 Yleistä Monelta osin Inkubion toiminta vuonna 2008 s ujui yhdistyksen n uoria perinteitä noudattaen, m u tta myös s uure m pia m u utoksia

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Sisällysluettelo 1. Hallinto...3 1.1 Hallitus...3 1.2 Toimihenkilöt...3 1.3 Valtuusto...4 1.4 Toimikunnat ja niiden puheenjohtajat...4

Lisätiedot

6. Hyväksyttävät laskut Unigrafialta tuli hyvityslasku fuksioppaista. Ei vaadi maksutoimenpiteitä.

6. Hyväksyttävät laskut Unigrafialta tuli hyvityslasku fuksioppaista. Ei vaadi maksutoimenpiteitä. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 22/2015 Aika: 3.9.2015, 12.15 Paikka: A142, TTalo Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala,

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Loistava ja hyvinvoiva opiskelijayhteisö, joka vie sähkötekniikan avulla maailmaa eteenpäin. ARVOT - Killan jäsenistöstä valmistuvat maan parhaimmat matematiikkaa

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/9 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/9 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/9 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 16.11.2015 klo 16:00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja

Lisätiedot

KSK2/ Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK2/ Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK2/2013 14.05.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Hallitustyöskentelyinnon jatkuminen Kokouksien tehokkuus Talkoilu Virkistäytyminen

Lisätiedot

Hallituksen esitys vuoden 2019 toimikunta- ja henkilörakenteesta

Hallituksen esitys vuoden 2019 toimikunta- ja henkilörakenteesta Hallituksen esitys vuoden 2019 toimikunta- ja henkilörakenteesta Alla on kuvattu eri toimikuntia ja niihin kuuluvia toimihenkilövirkoja, joita hallitus suosittelee ensi kaudelle. Tämä ehdotus ei kuitenkaan

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Ansioituneet kiltalaiset saivat tunnustuksia 6 hopeista ja 4 kultaista ansiomerkkiä lisäksi 5

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Toimintasuunnitelma 2017

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Toimintasuunnitelma 2017 :n Sisältö 1 Hallinto 2 1.1 Hallitus.................................................. 2 1.2 Toimihenkilöt............................................... 2 1.3 Toimikunnat ja niiden puheenjohtajat.................................

Lisätiedot

PUUNJALOSTAJAKILTA RY:N KUUKAUSIKOKOUS KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Aika: Keskiviikko 30.3.2009 Paikka: Puunjalostustekniikan osaston Puu2:n auditorio.

PUUNJALOSTAJAKILTA RY:N KUUKAUSIKOKOUS KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Aika: Keskiviikko 30.3.2009 Paikka: Puunjalostustekniikan osaston Puu2:n auditorio. PUUNJALOSTAJAKILTA RY:N KUUKAUSIKOKOUS KOKOUSPÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 30.3.2009 Paikka: Puunjalostustekniikan osaston Puu2:n auditorio. Läsnä: kts. Avoin kirja 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 20/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 10.9.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry KSK 4 / 2007 1 Yleistä Syksy on pikku hiljaa pimentynyt, mutta ainakin se on mennyt nopeasti. Tapahtumia on ollut paljon, ja painopiste on ollut ehkä hieman

Lisätiedot