PÖYTÄKIRJA (6)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA 10.1.2013 1(6)"

Transkriptio

1 (6) VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 1/2013 Aika klo 10:53 15:40 Paikka Läsnä SPEK Pasila Mika Jäntti, pj Esko Lehtonen, Länsi-Suomi Samuel Siliin, Etelä-Suomi Veli Lampela, Pohjois-Suomi Sabina Holopainen, FSB Toni Wasenius, FSB (läsnäolo- ja puheoikeudella) Matti Soutua, Keski-Suomi (poistui klo 14:40) Timo Sovanen, SPEK, siht. 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 10: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kutsuttuna läsnäolo- ja puheoikeudella myös Toni Wasenius. 3. Kokouksen asialistan hyväksyminen Asialista hyväksyttiin muutoksitta. Sovittiin, että järjestäytymiskohdassa käsitellään varapuheenjohtajan valintaan liittyviä asioita. 4. Nuorisotyötoimikunnan järjestäytyminen Toimikunta totesi, että pöytäkirjojen jakelu saa olla mahdollisimman laaja: jäsenet, varajäsenet ja toiminnanjohtajat. Lisäksi pöytäkirjat laitetaan Spekin nuorisotyön kotisivuille. Toimikunta päätti, että Pauli Riikonen jatkaa seuraavaan kokoukseen saakka varapuheenjohtajana, jolloin toimikunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan vuodeksi Järjestöohjaaja käy johtosäännön ja toimikuntaohjeen läpi, ja katsoo että ne ovat yhteneväiset. Asiaan palataan toimikunnan seuraavassa kokouksessa. Toimikunta sopi, että kokoontuessaan keskenään pelastusalan tiloissa, on heillä asu vapaa. Muuten toimikunnan kokouksissa käytetään palokunta-asua. 5. Edellisen kokouksen pöytäkirja Hyväksyttiin muutoksitta.

2 (6) 6. Tiedotettavat asiat 6.1. SPEKin hallituksen kuulumisia Toiminta- ja taloussuunnitelma on vahvistettu. Uusi ansiomerkkisääntö tulee voimaan lähtien. Hallituksen jäsenten vastuualueet on vahvistettu. Vastuualueet ovat: vapaaehtoinen palokuntatoiminta, palokuntanuoret ja -naiset, pelastusalan valtakunnalliset järjestöt, alueellinen pelastusalan järjestötoiminta, vakuutustoiminta, kunnallishallinto, yritysturvallisuus, varautuminen sekä alueellinen pelastustoimi. Toimikunnat on nimetty. Valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan kokoonpano vuonna 2013 on: Puheenjohtaja: Mika Jäntti ( ) Ruotsinkieliset: Sabina Holopainen, varajäsenenä Toni Wasenius ( ) Keski-Suomi: Matti Soutua, varajäsenenä Petri Heinänen ( ) Etelä-Suomi: Pauli Riikonen, vpj., varajäsenenä Samuel Siliin ( ) Länsi-Suomi: Esko Lehtonen, varajäsenenä Heli Järvelä ( ) Itä-Suomi: Pasi Tahvanainen, varajäsenenä Jorma Hytönen ( ) Pohjois-Suomi: Veli Lampela, varajäsenenä Aappo Iisakka ( ). Valtakunnallisen palokuntanaistyötoimikunnan kokoonpano vuonna 2013 on: Puheenjohtaja Irja Viinikainen ( ) Etelä-Suomi: Minna Takala, varajäsenenä Tuula Marttinen ( ) Länsi-Suomi: Marika Metsä-Tokila, varajäsenenä Tiina Lehtonen ( ) Keski-Suomi: Niina Saari, varajäsenenä Sirkku Alanko-Luopa ( ) Väli-Suomi: Maarit Valkeejärvi, varajäsenenä Leena Mustonen ( ) Itä-Suomi: Minna Hytönen, varajäsenenä Paula-Salomaa ( ) Pohjois-Suomi: Annukka Sainio, varajäsenenä Tarja Roininen ( ) Ruotsinkieliset: Svea Lindqvist, varajäsenenä Camilla Rautanen ( ) Uusina jäseninä SPEKiin ovat tulleet Kattoliitto sekä Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto. Palosuojelurahaston päätös on tullut, ei vaikutuksia nuorisotyötoimintaan Ajankohtaisia palokuntanuorten asioita Palokunnat ovat palauttaneet toimintatilastonsa pelastusliittoihin mennessä. Liitot toimittavat toimintatilastot SPEKiin mennessä. Nuoriso-osaston turvallisuusopas on taittovalmis ja menossa eteenpäin. Koska opas on sähköisessä muodossa, voidaan sitä muokata käyttäjäpalautteen perusteella. Vapaaehtoistoiminnan turvaamisen työryhmä ei ole edellisen valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan kokouksen jälkeen kokoontunut.

3 (6) Sihteeri esitteli toimikunnalle palokuntanuorten uudistuneita internetsivuja. Sovittiin, että sihteeri laittaa eteenpäin tietoa liittoihin ja palokuntiin sivustojen uudistuksesta. Sovittiin myös, että toimikunnan jäsenet tutustuvat omatoimisesti sivuihin ja antavat niistä palautetta ja kehitysehdotuksia SPEKiin. Viksu-palokuntaleirin työryhmä tekee töitä erittäin hyvällä vauhdilla ja asenteella ja valmistelut ovat hyvässä mallissa. Toni Wasenius muistutti toimikuntaa olevansa Viksu-palokuntaleirin nuorten edustaja, jolle voi ilmoittaa ajatuksia ja ideoita leiriin liittyen. Hän välittää viestiä eteenpäin. Ennen valtakunnallista leiriä on tarkoituksena kerätä kokemuksia ns. ulkopuolisista leiriläisistä Palokunta tutuksi -kurssin avulla, jota Marika Äijälä valmistelee Länsi-Suomen alueleirin yhteyteen kesäksi Järjestöohjaaja on yhteydessä myös Kaakkois- Suomen Pelastusalanliittoon sekä Uudenmaan Pelastusliittoon mahdollisten heidän leiriensä ns. ulkopuolisten osalta Alueellisten toimikuntien kuulumiset Edustajat kertoivat omien alueidensa toimikuntien kuulumisista ja suunnitelmista sekä esittelivät pelastusliittojensa tiedotuskanavia, esim. nuorten internet- ja Facebook-sivuja. FSB: kotisivuilta löytyy tämän vuoden toiminta. Kesäleiri järjestetään Ahvenmaalla. Leirille odotetaan yli 300 osallistujaa. Leirin teemana on risteily. FSB:n Facebook-sivuilla keräävät ehdotuksia nuorten toiminnaksi. Suosituimmat ideat toteutetaan. Viime kesän leireillä päivittivät koko ajan leirin tapahtumia internetiin, josta ulkopuoliset, poissaolijat ja vanhemmat näkivät mitä leirillä tapahtui. HPL: Nuorisotyön puheenjohtaja Juha Kylmälä, nuorisotyönohjaaja Sami Nikkilä. Alueen nuorisotyötoimikunnan kokouksessa ovat sopineet siitä, kuinka nuorisotyötä viedään eteenpäin: tiedottamista uudistetaan mm. tiedottamalla valtakunnallisista ja alueellisista nuorten asioista kootusti tiedotteilla säännöllisin väliajoin. Facebookia tullaan hyödyntämään enemmän. Toimikunnan pöytäkirjat julkaistaan Hämeen Pelastusliiton nuorisotyön internetsivuilla. LSPeL: 2013 leirille ilmoittautuminen Hakan kautta. Toimintasuunnitelma ja kalenteri löytyvät internetsivuilta. Leirien sivut aktiivisia jo ennen leiriä ja myös leirin aikana, jotta kotona voidaan seurata. Muualta Suomesta ollut rippikoulun kautta osallistujia, joka on koettu hyväksi. Myös ensi vuonna on muualta tulossa mukaan halukkaita. HELPE ja UPL: Tapahtumakalenteri löytyy internetsivuilta (UPL). Nuoret alkavat ylläpitää kotisivuja HELPELLÄ. Tiedottaminen menossa kovaa vauhtia molemmilla Facebookiin. Ovat todenneet, että koska suurin osa nuorista seuraa aktiivisesti Facebookia, viestit menevät parhaiten perille sitä kautta. Pohjois-Suomi ja Lappi: nuorisotyöllä Facebook-sivut molemmilla (työn alla). Leiri Kemissä. Alueen laajuuden vuoksi matka- ja majoituskulut ovat suuret ja asettavat toiminnalle haasteita.

4 (6) 7. Käsiteltävät asiat 7.1. Teksti toimintakertomukseen Käytiin pikaisesti läpi sihteerin tekemä vuosikertomusesitys. Sovittiin, että sihteeri lähettää tekstin s-postilla toimikuntalaisille, jotka toimittavat mahdolliset lisäykset seuraavan päivän iltaan mennessä Tulevat tapahtumat: Veikon Malja ja SM-tietokilpailu järjestetään Lappeenrannassa Kutsut on lähetetty ja tapahtumaan ilmoittautuminen avattu HAKAssa. Palokuntanais- ja nuorisotyön yhteinen kevätseminaari järjestetään Tampereella yhdessä Hämeen Pelastusliiton kanssa. Kutsut on lähetetty ja ilmoittautuminen on auki HAKAssa. Viikonlopun aikana pidetään myös nuoriso- ja naistyön foorumit sekä toimikuntien kokoukset. Suomalaisen palokuntatoiminnan 175-vuotisjuhlavuoden suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Juhlavuosi avattiin Tulimeri-risteilyllä avaamalla Suomen Suurin Palokunta -kilpailu Facebookiin. Virtuaalipalokunnan ajatuksena on lisätä tietoa palokuntatoiminnasta sekä sen tunnettuutta ja arvostusta ja innostaa uusia jäseniä liittymään mukaan toimintaan. Turussa järjestetään vuotisjuhlat, jonka ohjelma tarkentuu kevään aikana. CTIF-harjoitusleiri järjestetään 8.6. Harjoitusleirin tarkoituksena on saada lisää kiinnostuneita nuoria osallistumaan kansallisiin CTIF-kilpailuihin. Valtakunnallinen NOK- ja NOJ-koulutus tullaan järjestämään syksyllä Valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan asettamat työryhmät vuodelle 2013 Kipinä-toimituskunta: Asiat etenevät erinomaisen hyvin. Seuraava kokous Tavoitteena päivittää Kipinä-käsikirja. Kirjan päivittäminen tapahtuu toimituskunnan toimesta tai heidän valtuuttamien henkilöiden toimesta. Resursseja ei ole varattu kirjoittajien palkkioihin, joten toimituskunnan työ on vapaaehtoista. Toimituskuntaan kuuluvat: Toni Alatalo, pj. Pauli Riikonen, Piatta Rulja, Tiina Moisander, Eveliina Aalto ja Harri Viitasalo Koulutustyöryhmä: Edellisessä valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan kokouksessa työryhmän nimi vaihdettiin koulutusmateriaalityöryhmästä koulutustyöryhmäksi. Työryhmän kokoonpano vuonna 2013 on: Anders Ehrnsten, pj.

5 (6) Valtteri Korhonen, Timo Särkilampi ja Erkki Tuominen Koulutustyöryhmän vuoden 2013 tavoitteena on palokuntanuorten ohjaajakoulutusjärjestelmän kehittämisen loppuunsaattaminen rakenteen ja tavoitteiden osalta. Sisällön ja yksityiskohtien suhteen työtä jatkettaneen vuonna Kilpailutyöryhmä: Edellinen työryhmä on valmis jatkamaan. Työryhmään kuuluvat: Toni Wasenius, pj. Esko Lehtonen, Samuel Siliin ja Alpo Tapanainen Kilpailutyöryhmän tavoitteena on valvoa palokuntanuorten SM-kilpailujen järjestämistä siten, että ne toteutuvat sääntöjen edellyttämällä tavalla. Suunniteltua uutta kalustokilpailua ei järjestetä Toimikunnan täydentäminen nuorten edustajalla Valtakunnallinen nuorisotyötoimikunta olisi toivonut asiasta toimeksiantoa hallitukselta. Keskustelun jälkeen toimikunta ei nähnyt tarpeelliseksi laajentaa kokoonpanoaan tällä hetkellä. Toimikunta pohti, kuinka nuorten ajatukset saataisiin paremmin toimikunnan tietoon ja esille, ja kuinka tieto toimikunnan työskentelystä tavoittaisi paremmin nuoret. Yksi vaihtoehto olisi nuorten symposium palokuntanuorten SMkilpailujen yhteydessä. Toinen vaihtoehto voisi olla nuorisovaltuusto, jossa olisi edustaja jokaisesta pelastusliitosta. Valtuustoa kuultaisiin esimerkiksi kevät- ja syysfoorumeiden yhteydessä Johtosäännöt Uudet johtosääntömallit eivät ehtineet valmistua toimikunnan kokoukseen mennessä. Johtosäännöt käsitellään seuraavassa kokouksessa Hihamerkkiohjeistus Ohjeistusta muutetaan paremmin käytäntöä vastaavaksi niin, että palokuntanuorisotyön merkkiä pidetään aina oikeassa hihassa. (Huomioitava, että muutos tulee myös Kipinä-kirjaan.) Nuorisomerkit olisi hyvä saada tarralla. Myyntiin olisi myös hyvä saada ns. oikean mallisia tarrapohjia, johon merkit kävisivät suoraan Tapahtumat tulevaisuudessa Valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan mukaan nuorisotyötä tekevät palokuntalaiset ovat pitkälti sitoutuneet suurleiriin ja ovat suurelta osin siinä kiinni. Toimikunta päätti kysyä Tampereella kevätseminaarissa osallistujilta, mitä he edellyttävät toimikunnalta ja millaista toimintaa ja palveluja he haluavat.

6 (6) 8. Muut esille tulevat asiat 9. Seuraava kokous Vuonna 2014 kaikki mitä tehdään, pyritään tekemään laadukkaasti ja kunnolla panostaen. Koska tarkoitus ei ole kilpailla Viksu-leirin kanssa 2014, vuonna 2015 voitaisiin toteuttaa FSB:n esityksen mukaisesti jokin yhteinen valtakunnallinen tapahtuma, joka ei välttämättä liity palokuntatoimintaan, mutta keräisi valtakunnallisesti palokuntanuoria yhteen. Vuonna 2014 pyritään järjestämään kansainvälinen kouluttajavaihto; osa vaihtoa jo Viksu-leirin yhteydessä. Toni Wasenius esitti kiitokset omalta osaltaan menneestä kaudesta. Puheenjohtaja kiitti Tonia tähänastisesta, ja pyysi edelleen aktiivisesti jakamaan arvokasta osaamistaan ja tietoaan. Sihteeri esitteli Taloustutkimukselta tilattua tutkimusta VPK-toiminnan tunnettuudesta. Sihteeri lähettää tutkimukset eteenpäin toimikunnan jäsenille, jotka voivat esitellä tuloksia omien alueidensa seminaareissa, osa jo ensi viikonloppuna. Kiinnostuksesta VPK-toimintaa kohtaan toimikunnassa todettiin, että 15 % Suomen kansasta on jo äärimmäisen iso määrä miksi tarvitsisi olla enempää? Toimikunta näki järkevänä keskittyä panostamaan kunnolla tuohon 15:een prosenttiin. Seuraava valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan kokous pidetään Tampereella palokuntanais- ja nuorisotyön kevätseminaarin yhteydessä su klo 12:00 alkaen. 10. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15:40.

PÖYTÄKIRJA 24.3.2013 1(5)

PÖYTÄKIRJA 24.3.2013 1(5) 24.3.2013 1(5) VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 2/2013 Aika 24.3.2013 klo 11:25 12:01, 12:47 14:02 Paikka Läsnä Holiday Club Tampereen kylpylä Mika Jäntti, pj Pauli Riikonen, vpj., Etelä-Suomi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin ajallaan koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja Mika Jäntti kertoi hallituksen kuulumisista.

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin ajallaan koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja Mika Jäntti kertoi hallituksen kuulumisista. 5.2.2014 1(5) VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 1/2014 Aika: La-su 1.-2.2.2014 Paikka: Lehmonkärki, Asikkala Osallistujat: Mika Jäntti, pj Esko Lehtonen, Länsi-Suomi, vpj. Samuel Siliin, Etelä-Suomi

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 13:10 ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 13:10 ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 1/2011 Aika 15.1.2011 klo 13:00-15.45. Kokousta jatkettiin klo 9.00-11:50. Paikka Läsnäolijat Estyneet Kokoushotelli Siikaranta, Espoo Esko Lehtonen, pj Juho

Lisätiedot

PELASTUSLIITTOJEN NUORISOTYÖN EDUSTAJIEN SYYSFOORUMI

PELASTUSLIITTOJEN NUORISOTYÖN EDUSTAJIEN SYYSFOORUMI Sivu 1 / 6 ASIALISTA 31.10.2014 PELASTUSLIITTOJEN NUORISOTYÖN EDUSTAJIEN SYYSFOORUMI Paikka: Holiday Club Tampereen Kylpylä Aika: La 25.10. klo 13:36 18:12 Osallistujat: Mika Honkanen, Marko Heiskanen

Lisätiedot

Ajankohtaista palokuntanuorisotyössä

Ajankohtaista palokuntanuorisotyössä Ajankohtaista palokuntanuorisotyössä Pohjois-Suomen opintopäivät 10.2.2018 Pyhätunturi Toni Alatalo puheenjohtaja VNTTK / SPEK Mistäs jutellaan? VNTTK Liitot ja alueet osana nuorisotyötä Vuoden palokuntanuorisotyöntekijän

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA 17.2.2015 1 VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 1/2015 Aika: La 14.2. klo 13:07 18:50 Paikka: Lehmonkärki, Asikkala Osallistujat: Toni Alatalo, pj. Esko Lehtonen, Länsi-Suomi Juha Intonen, Länsi-Suomi,

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA 8.4.2015 1 VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 2/2015 Aika: Su 29.3.2015 klo 9:05 11:50 Paikka: Anttolanhovi, Mikkeli Osallistujat: Toni Alatalo, pj. Esko Lehtonen, Länsi-Suomi, vpj. Timo Särkilampi,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 3 / Aika klo Paikka Ylöjärven paloasema, Takamaantie 3, YLÖJÄRVI

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 3 / Aika klo Paikka Ylöjärven paloasema, Takamaantie 3, YLÖJÄRVI Hallituksen kokous 3 / 2017 Aika 30.03.2017 klo 17.30-20.20 Paikka Ylöjärven paloasema, Takamaantie 3, 33480 YLÖJÄRVI Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Konttinen Marko Kärkäs

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomi koordinoi myös Lapin aluetta Muutos 1.10. alkaen ja jatkuu 31.12.2018 saakka SPEK Lapin Pertti Heikkilä on siirtynyt Lapin pelastusliiton

Lisätiedot

SPEK palokuntanuorten tiedote

SPEK palokuntanuorten tiedote TIEDOTE 25.11.2011 SPEK palokuntanuorten tiedote 1. Vuoden palokuntanuorisotyöntekijän tunnustuspalkinto Reijo Alanko-Luopalle 2. Palokuntanuorten kansainvälisen suurleirin toimihenkilöt on valittu 3.

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on lähetetty Kokouksen päätösvaltaisuutta ei ole määritelty.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on lähetetty Kokouksen päätösvaltaisuutta ei ole määritelty. PÖYTÄKIRJA 18.2.2013 JÄRJESTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 1/2013 Aika: 16.2.2013 klo 10.00 15.00 Paikka: SPEK Pasila, Helsinki Osallistujat: Markku Leinonen, pj. Kaakkois-Suomen Pelastusalan Liitto Pirkko Wahlfors,

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali. Aika 21.8.2014 klo 11:00 1/6 Paikka Jämin ilmailukeskus, Reima Center LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haapala Heikki Haikonen Markku Lehtonen Esko Lehtonen Kalle

Lisätiedot

VALTAKUNNALLISEN PALOKUNTANAISTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2008

VALTAKUNNALLISEN PALOKUNTANAISTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2008 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 VALTAKUNNALLISEN PALOKUNTANAISTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Hyväksytty valtakunnallisen naistyötoimikunnan kokouksessa 2/2008 (28. 29.3.2008). Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Todettiin ajallaan koolle kutsutuksi ja näin ollen lailliseksi.

PÖYTÄKIRJA. Todettiin ajallaan koolle kutsutuksi ja näin ollen lailliseksi. 2.11.2018 1 VALTAKUNNALLISEN NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 5/2018 Aika: La 27.10.2018 klo 17:50 20:30 Paikka: Leiri- ja kurssikeskus Palotarus, Padasjoki Osallistujat: Toni Alatalo, pj. Marko Pousi, vpj.,

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Leirien kehittämistyöryhmä

Leirien kehittämistyöryhmä Leirien kehittämistyöryhmä Väliraportti 24.10.2015 Jyväskylä Taustaa: - työryhmä nimitettiin valtakunnallisen nuorisotyötoimikunnan toimesta Mikkelissä vuoden 2015 maaliskuussa - tehtävä on kaksiosainen:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.5.2015 klo 17:00 1/5 Paikka Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto, Tuijussuontie 10, Raisio LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset AJANKOHTAISET SPEK Pohjois-Suomi vastaa Lapin alueen toiminnasta vielä vuoden 2018 ajan Palokuntien kysely tulossa vuoden vaihteessa #100palokuntaa

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018 Aika klo 17.30-19.40 Paikka Kauppakeskus Tuuloinen, Fresto, Tuulosentie 1, 14810 Tuulos Läsnä Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Konttinen

Lisätiedot

PELASTUSLIITTOJEN NUORISOTYÖN EDUSTAJIEN SYYSFOORUMI

PELASTUSLIITTOJEN NUORISOTYÖN EDUSTAJIEN SYYSFOORUMI Sivu 1 / 5 MUISTIO 29.10.2015 PELASTUSLIITTOJEN NUORISOTYÖN EDUSTAJIEN SYYSFOORUMI Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä Aika: La 25.10. klo 13:30 15:43 Edustajat: Juha Massinen Etelä-Savon

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Aika klo 17.30-20.15 Paikka Neste Pälkäne Aapiskukko, Valtatie 12 (Tervapirtintie 7), 36600, PÄLKÄNE Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 6/2018 Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 6/2018 Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU Aika 17.5.2018, kello 16.30 Paikka Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, 4. kerros, 33100 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

Toiminnan suunnittelu

Toiminnan suunnittelu Toiminnan suunnittelu Palokunta Pelastusliitto SPEK Jäsenistö Hallitus Yleinen kokous Jäsenistö Toimikunnat Hallitus Vuosikokous Jäsenistö Toimikunnat Ohjausryhmät Hallitus Valtuusto Järjestötoimikunta

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 16.5.2016 klo 18:05 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulu, Nurmijärvi 5 henkilöä liitteenä olevan ääniluettelon

Lisätiedot

SPEK ajankohtaiset. Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, , Oulu

SPEK ajankohtaiset. Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, , Oulu SPEK ajankohtaiset Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, 7.-9.9.2018, Oulu SPEKillä ei ole enää alueellisia toimipisteitä Alueellista toimintaa kuitenkin edelleen on! Kaikki

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on lähetetty Kokouksen päätösvaltaisuutta ei ole määritelty.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on lähetetty Kokouksen päätösvaltaisuutta ei ole määritelty. JÄRJESTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 2/2013 Aika: klo 10.00 15.00 Paikka: SPEK Pasila, Helsinki Osallistujat: Markku Leinonen, pj. Kaakkois-Suomen Pelastusalan Liitto Pirkko Wahlfors, Hämeen Pelastusliitto Arto

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.00 18.37 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 18

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset Sosiaalinen media www.facebook.com/pspel pohjoissuomenpelastusliitto Nettisivuilta ajankohtaista tietoa Toimintatilastot 2014: Nuorisotyö 21 nuoriso-osastoa

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat:

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat: LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 10.2.2015 klo 17.00 18.38 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 16 KOKOUKSEN AVAUS 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

TOIMINTATILASTOJEN (2013) TÄYTTÖOHJE

TOIMINTATILASTOJEN (2013) TÄYTTÖOHJE 26.11.2013 Toimintatilasto 2013 TOIMINTATILASTOJEN (2013) TÄYTTÖOHJE Toimintatilasto palvelee ensisijaisesti nais-, varhaisnuoriso- ja nuoriso-osastoja, mutta myös alueellisia pelastusliittoja ja valtakunnallista

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.3.2014 klo 18:00 Paikka Cumulus Rauma, Aittakarinkatu 9 1/5 LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg Harri Haapala Heikki

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 24.1.2018 klo 17.00 19.05 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset 10.2.2018 Järjestöpäällikkö Patrik Willberg 040 7255 448, patrik.willberg@spek.fi, www.spek.fi/pohjois-suomi SPEK Pohjois-Suomen toiminta Pohjois-Suomi hoitaa edelleen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (6) Järjestötoiminta Nuorisotyötoimikunta

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (6) Järjestötoiminta Nuorisotyötoimikunta HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOTYÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 1/2017 Aika 8.1.2017 kello 13:11-15.23 Paikka Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 69, 37470, Vesilahti Paikalla Toimikunta:

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 2.12.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Keskiviikko 2.12.2015 klo 18-19 Paikka: Männäisten Tupa OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Jukka Korpi Katriina

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5)

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) 03.-03.12.2017 Yksikönjohtajakurssi Etelä-Pohjanmaa SPEK Pohjanmaa 10.-24.09.2017 Yksikönjohtajakurssi, Varsinais-Suomi Liiton tsto, Raisio LSPEL 02.-08.07.2017 HIEKKA

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain AIKA 10.02.2015 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 1/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/2 Työjärjestyksen hyväksyminen 2/3

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 10.02.2010 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 64 Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015 AIKA 7.4.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 3

Lisätiedot

Todettiin laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Todettiin laillisuus ja päätösvaltaisuus. LIIKENNEOPETUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (5) TUTKINTOTOIMIKUNTA (8258) TUTKINTOTOIMIKUNNAN KOKOUS Aika 21.10.2010 kello 13:00 17:30. Paikka Läsnä Poissa Suomen autokoululiitto ry Ratamestarinkatu 11, Helsinki Antero

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 13.2.2014 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 1/2014 Aika: torstaina 13.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Olli Laivo

Lisätiedot

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5)

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) 27.-29.01.2017 Heijastus 2017 jälki-ilmoittautuminen Leiritie 77, 16900 Lammi Hämeen pelastusliitto 06.-11.04.2017 Sammutustyökurssi Iisalmen paloasema Pohjois-Savon

Lisätiedot

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää. SYYSKOKOUS 2017 Aika 30.11.2017, klo. 18.30-20.00 Paikka Hämeenkylän Kartano Osallistujat 10 henkeä, liite 1 1. Kokouksen avaus Markus Lyyra avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2. Kokouksen

Lisätiedot

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5)

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) 27.-29.01.2017 Heijastus 2017 jälki-ilmoittautuminen Leiritie 77, 16900 Lammi Hämeen pelastusliitto 02.-11.02.2017 Ajoneuvon käsittelykurssi Paavolan pelastusasema

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstaina 25.04.2013 klo 18.00-19.41 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Kutsutut: 8 osuuskunnan

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Ajankohtaiset

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (6) Kokousaika 19.12.2017 kello 16:00 Salon kaupunki Saapunut 10.1.2018 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 109

Lisätiedot

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5)

HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) HAKA - Tapahtumakalenteri sivu 1 (5) 27.-29.01.2017 Heijastus 2017 jälki-ilmoittautuminen Leiritie 77, 16900 Lammi Hämeen pelastusliitto 06.-11.04.2017 Sammutustyökurssi Iisalmen paloasema Pohjois-Savon

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.12.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2015 Yleistä Vuosi 2015 oli pelastusliiton 86. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu Jonni Levaniemi

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

KUULOLIITTO RY:N JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty liittovaltuustossa 20.4.2013

KUULOLIITTO RY:N JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty liittovaltuustossa 20.4.2013 JOHTOSÄÄNTÖ sivu 1(6) KUULOLIITTO RY:N JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty liittovaltuustossa 20.4.2013 I JOHTOSÄÄNNÖN SOVELTAMISALA 1 Johtosäännössä määrätään siitä luottamusjohdon toiminnasta, joka ei sisälly sääntöihin,

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kulttuuritoimikunta 08.04.2019 PÖYTÄKIRJA 2/2019 9 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 11 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 12 Kulttuuri

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika la 30.9.2017 klo 12:00 1/7 Paikka Tuorlan Majatalo, Piikkiö, Kaarina LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haanpää Petri Haikonen Markku Henttinen Kari Lehtonen

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

2. VIESTINTÄRYHMÄ JA KREODIN TOIMITUSKUNTA 2013 2014. AMKIT-konsortio on päättänyt 9.1.2013 viestintäryhmän ja Kreodin toimituskunnan kokoonpanosta.

2. VIESTINTÄRYHMÄ JA KREODIN TOIMITUSKUNTA 2013 2014. AMKIT-konsortio on päättänyt 9.1.2013 viestintäryhmän ja Kreodin toimituskunnan kokoonpanosta. AMKIT-KONSORTIO MUISTIO Viestintäryhmä ja Kreodin toimituskunta 29.1.2013 AIKA 14.1.2013 klo 10.10-15 PAIKKA Tikkurila, Ratatie 22, tila A406 Kutsutut Hanna Lahtinen, pj Hanna-Riina Aho, etäyhteydellä,

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS SYYSKOKOUS 29.11.2016 Aika 29.11.2016, klo. 19.00-20.15 Paikka Hämeenkylän kirkon seurakuntasali Osallistujat Liite 1 1. Kokouksen avaus Ville Hurmalainen avasi kokouksen. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄRJESTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 3/2017

JÄRJESTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 3/2017 22.9.2017 JÄRJESTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS 3/2017 Aika: 28.10.2017 klo 15.45-17.55. Paikka: Palotarus, Kelkutteentie 147, 17510 Padasjoki. Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Markku Leinonen

Lisätiedot

Ylimääräinen hallituksen kokous 2 / 2015

Ylimääräinen hallituksen kokous 2 / 2015 Ylimääräinen hallituksen kokous 2 / 2015 Pöytäkirja ika: torstai 22.1.2015, klo 20.00 Paikka: Skype puhelinkokous Kokoukset 2015 1/15 2/15 Romppanen Juha, pj - x Salminen Kaisu, vpj x - Haliseva Markku

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 1/2018 Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 1/2018 Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU Aika 22.2.2018, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 11/2018 Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 11/2018 Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU Aika 13.9.2018, kello 16.30 Paikka Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, 4. kerros, 33100 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 Kokousaika: Ti 21.12.2010 Klo 18.30-19.56 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 128 Kokouksen

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomi koordinoi myös Lapin aluetta Muutos alkanut 1.10. ja jatkuu 31.12.2018 saakka SPEK Lapin Pertti Heikkilä on siirtynyt Lapin pelastusliiton

Lisätiedot