RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2013. sivut KOKOUSAIKA klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2013. sivut 27-38 KOKOUSAIKA. 19.3.2013 klo 18.00 20.35"

Transkriptio

1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2013 sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston pj Asplund Kjell Havia Risto Hiltunen Sinikka Lehto Tuula Luttinen Erkki Nivala Terttu Nygård Reino Pyhtilä Juhani Savela Timo Utunen Lauri Visuri Maria 28 poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) Kauppila Raija, Tilus Kaisa Ingerttilä Jukka kirkkovaltuuston puheenjohtaja (poistui kokouksesta klo aikana) Kippola EIina kirkkovaltuuston varapj. Ilkko Heikki LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS 29 pöytäkirjanpitäjä, talousjohtaja ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS- TOIMITUS :t Raahen seurakunta taloustoimisto Kirkkokatu 33, Raahe Tuomo Matala Heikki Ilkko puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Allekirjoitukset Sinikka Hiltunen Tuula Lehto PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Nähtävillä olosta ilmoittaminen: Todistaa: Aika ja paikka Kirkkoherranvirasto Virka Allekirjoitus Kirkkoherra Tuomo Matala Pöytäkirjan nähtävillä olosta on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla

2 29 Nro 1-29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kutsu esityslistoineen on toimitettava jäsenille vähintään kaksi päivää ennen kokousta (Knsto ohjesääntö 5 ). KL:n 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen ja kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Nro 2-30 Pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirjan tarkastaa kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. (Knsto ohjesääntö 8 ). Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sinikka Hiltunen ja Tuula Lehto.

3 30 Nro 3 31 Raahen seurakunnan investoinnit. Raahen seurakunnan tulokehitys vuoden 2013 alussa ei ole lähtenyt kohentumaan, joten on tärkeää ensi alkuun harkita investointeja uusiksi, koska nykyisellä tulotasolla seurakunnalla ei ole varaa suuriin investointeihin. Rahat riittävät tällä hetkellä käyttökuluihin. Raahen seurakunnan talousarviossa on vuodelle 2013 merkitty euroa investointeja. Suurimpina hankkeina ovat: - Pattijoen kirkon katto- ja seinäremontti euroa. - Saloisten seurakuntakodin korjaus euroa. - Raahen kirkon urut euroa. - Siikajoen pappilan keittiöremontti euroa. Näitä hankkeita on viety eteenpäin ja niiden osalta on todettu seuraavaa: - Siikajoen pappilan remontti on käynnissä ja valmistuu kevään aikana. Sen kustannukset ovat uuden aikaisemmassa kirkkoneuvoston kokouksessa hyväksytyn suunnitelman mukaan noin euroa. - Pattijoen kirkon remontin kustannukset ovat selvinneet vähintään euron suuruisiksi. Kustannukset ovat selvästi isommat kuin siihen on varattu määrärahaa. Rakennustoimikunta on kokouksessaan esittänyt, että ko. hanketta siirrettäisiin seuraavasti: - kirkon betonipaanut tehdään vuonna euroa - kirkon katto tehdään vuonna euroa - kirkon seinät korjataan vuonna euroa. - Saloisten seurakuntakodin alakerran remontin kustannuksiksi on suunnitelmien tarkentuessa ja seurakuntakodin kunnon selvittyä tullut euroa. Kustannukset ovat lähempänä euroa, jos korjaukset tehdään siten, että varmistetaan, ettei kosteusongelmia esiinny jatkossa. Seurakuntakodin alakerta on todettu sen verran huonokuntoiseksi, että se täytyy sulkea sisäilmaongelmien vuoksi, jotka johtuvat kosteusvaurioista sekä lattiamateriaalin kemikaaleista. Alakerran toimintoja on siirretty Kanttorilaan, Ollinsaaren seurakuntakodille ja Raahen virastoon. Tarkoitus olisi, että lasten kerhot aloittavat syksyn toiminnan Kanttorilassa. Nuorisotyöntekijät siirtyvät Ollinsaareen ja Raahen virastoon. Diakonissalle katsotaan tiloja Saloisten seurakuntakodin tiloista tai Raahen virastosta. Alakerran sulkemisen kustannukset ovat noin euroa. Tällöin alakerrasta suljetaan yhteys yläkertaan ja se alipaineistetaan siten, ettei sieltä tule hajua yläkertaan. Muista rakennushankkeista harkitaan kevään aikana mitä toteutetaan. Liitteenä nro 1. seurakunnan investoinnit vuosille päättää, että - Siikajoen pappila remontti tehdään loppuun. - Pattijoen kirkon remontti ajoitetaan kolmelle vuodelle siten, että tänä vuonna tehdään betonipaanut, vuonna 2014 katto sekä vuonna 2015 korjataan seinät. - Saloisten seurakuntakodin remontti siirretään myöhäisempään ajankohtaan, alakerta suljetaan ja toiminnat siirretään Kanttorilaan, Ollinsaaren seurakuntakotiin sekä Raahen virastoon. - Raahen kirkon urut valmistuvat maaliskuussa Muista investoinneista päätetään kevään aikana kun tiedetään tarkemmin seurakunnan rahatilanne. hyväksyi ehdotuksen.

4 31 Nro 4 32 Raahen seurakunnan kahden kappalaisen viran täyttäminen. Siikasalon seurakunta liitettiin Raahen seurakuntaan vuoden 2013 alusta alkaen. Raahen seurakunnan organisaation mukaisesti alue jaettiin kolmeen toiminnalliseen alueeseen: Siikajoki (Siikajoki ja Revonlahti), Ruukki (Ruukki ja Paavola) ja Vihanti. Toiminnallisten alueiden vastuupappina toimivat aluekappalaiset. Kappalainen toimii seurakunnan toimintaorganisaation mukaisesti aluekappalaisena omalla alueellaan ja vastaa alueen seurakunnallisesta/hengellisestä toiminnasta yhdessä alueen muiden työntekijöiden kanssa. Kirkollisten toimitusten osalta kaikki papit toimivat koko seurakunnan alueella ja tarvittaessa myös jumalanpalveluselämässä. Siikajoen ja Vihannin alueilla ei ole virkaan valittua kappalaista, vaan alueilla on virkaatekevät kappalaiset. Siikajoella virkaa hoitaa vt.kappalainen Riitta Huhtala, jonka virkamääräys on saakka ja Vihannissa vt.kappalainen Harri Isopahkala, jonka virkamääräys päättyy Alueiden toiminnan pitkäjänteisen suunnittelun ja toiminnan jatkuvuuden vuoksi kirkkoneuvoston on syytä käynnistää Raahen seurakunnan kahden kappalaisen viran täyttöprosessi. Kappalaiset tulevat toimimaan aluekappalaisina Siikajoen ja Vihannin alueilla. Samalla kirkkoneuvosto ilmoittaa tuomiokapitulille, että edellä kerrotun lisäksi seurakunnalla ei ole kummankaan kappalaisen viran erityisistä tarpeista nousevia tehtäviä. (Piispainkokouksen suositus ) Seurakunnan virkoihin on pyydettävä rikosrekisterilain (770/1993) 6 :n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä, kun kyseessä on työ- tai virkasuhde, johon pysyväisluontoisesti ja olennaisesti kuuluu ilman huoltajan läsnäoloa tapahtuvaa alaikäisen kasvatusta, opetusta, hoitoa tai muuta huolenpitoa taikka muuta työskentelyä henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa alaikäisen kanssa. toteaa, että edellä kerrottujen kappalaisen virkojen tehtävänkuvat edellyttävät rikostaustan tutkintamenettelyä sovellettavaksi tässä tapauksessa. päättää esittää Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille, että Raahen seurakunnan kaksi kappalaisen virkaa julistetaan haettavaksi. ilmoittaa tuomiokapitulille, että seurakunnalla ei ole kummankaan kappalaisen viran erityisistä tarpeista nousevia tehtäviä. Virkoihin on pyydettävä rikosrekisterilain (770/1993) 6 :n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Virkojen palkkaus on vaativuusryhmä 602 mukainen. Virkojen virkapaikat ovat Siikajoen pappila ja Vihannin seurakuntatoimisto. hyväksyi ehdotuksen.

5 32 Nro 5 33 Kiinteistöpäällikön viran täyttäminen. Raahen seurakunnan kiinteistöpäällikön virka on ollut täyttämättä alkaen. Siikasalon seurakunnan liityttyä Raahen seurakuntaan alkaen seurakuntaan tuli huomattava määrä kiinteistöjä lisää. Raahen seurakunnassahan oli jo ennestään paljon kiinteistöjä. Uudessa Raahen seurakunnassa erillisiä kiinteistöjä on 36 kpl:tta, joista kirkkoja on seitsemän. Täten on voidaan todeta, että seurakunnassa on ilmeinen tarve päätoimiseen kiinteistöpäällikön viran hoitoon. Seurakunnassa on muutoinkin tapahtumassa eläkkeelle jäämisiä, jotka vaikuttavat kiinteistö- ja hautaustoimen järjestelyihin, joten kiinteistöpäällikön virka on siksikin tärkeä täyttää. Kiinteistöpäällikön toimenkuvaan sisältyvät seurakunnan rakennusmestarin tehtävät, kiinteistöjen isännöitsijän tehtävät, työsuojelupäällikön, rakennusmiesten ja kiinteistötyötekijöiden sekä seurakuntamestareiden esimiehen tehtävät, siltä osin kuin suntioiden työ koskee kiinteistöjä. Liitteenä nro 2. kiinteistöpäällikön johtosääntö. päättää julistaa Raahen seurakunnan kiinteistöpäällikön viran haettavaksi mennessä. Lisäksi palkkaus määritellään vaativuusryhmän 503 mukaiseksi. hyväksyi ehdotuksen.

6 33 Nro 6 34 Perhetyöntekijän viran tehtävänkuvan muuttaminen. Raahen seurakunnassa on perhetyöntekijän virka. Viran tehtävänkuva (hyväksytty KN:ssa ) on määritelty seuraavasti: Perhetyöntekijän tehtävänä on: 1) perhekerhotoiminnasta vastaaminen 2) osallistuminen perhejumalanpalvelusten ja juhlien suunnitteluun ja toteuttamiseen 3) järjestää ja on mukana retkien, leirien ja tapahtumien toteuttamisessa 4) vanhempien ja perheiden ryhmätoiminnan kehittäminen 5) perhetyön kehittäminen yhdessä diakoniatyön kanssa 6) valmistella perhetyön toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä toimintakertomus 7) osallistuu tarvittaessa pyhäkoulu, varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyöhön 8) suorittaa esimiehen antamat muut tehtävät Käytäntö on osittanut, että tehtävänkuvassa on selkeästi päiväkertotyön puolelle kuuluvia tehtäviä ja siltä puolen helpommin toteutettavia. Työvoimaresurssit lapsityön puolella ovat riittäviä. Esim. lastenohjaajat voivat suunnitella ja toteuttaa perhekerhot omana työnään. Myös perhejumalanpalvelukset hoituvat pappien, kanttoreiden ja alueiden lastenohjaajatiimien yhteistyönä. Uudessa tilanteessa on perustelua, että käytettävissä olevat resurssit jaetaan uudella tavalla. Työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteisessä neuvottelussa on todettu, että Pattijoen alueella on selkeä resurssipula poikatyön puolella varhaisnuorisotyössä. Tarve on esim. isä-lapsi toimintaan ja siitä nousevaan perhetyöhön. Työvoiman ja resurssien uudelleen järjestely olisi tämän vuoksi perusteltua. Luontevaa olisi, että perhetyöntekijä jatkossa toimii varhaisnuorisotyön tiimissä. Perhetyöntekijän lähiesimiehenä on varhaisnuorisotyöstä vastaava työntekijä. Virkojen johtosäännöistä on useassa tapauksessa luovuttu. Virkojen työn sisältö ja vaativuus määritellään tehtävänkuvauksella. Tehtävänkuva olisi perhetyöhön painottuva varhaisnuorisotyöntekijä. Liitteessä nro 3. on ehdotus uudeksi perhetyöntekijän tehtävänkuvaksi. hyväksyy perhetyöntekijän tehtävänkuvan liitteen nro 3. mukaisena. hyväksyi perhetyöntekijän tehtäväkuvan liitteen nro 3. mukaisesti.

7 34 Nro 7 35 Perhetyöntekijän viran täyttäminen. Raahen seurakunnassa on perhetyöntekijän virka. Viran vakinainen haltija Kati Pahkasalo on ollut virkavapaalla ja eronnut tehtävästä alkaen. Viransijaisena on toiminut nuorisotyönohjaaja Sakari Salo, joka kirkkoneuvoston päätöksen mukaisesti toimii vt. perhetyöntekijänä saakka. n on syytä miettiä kaikkien virkojen/työsuhteiden määrää ja tarvetta seurakunnan toiminnan kokonaisuuden kannalta. Tällä hetkellä seurakunnan taloudellinen tilanne tuo omat haasteensa. Toisaalta on selvä, että todellisten taloudellisten säästöjen saaminen tätä kautta merkitsisi useiden virkojen lakkauttamista. Seurakunnallisen toiminnan kannalta se merkitsee oleellista huonontumista. Toiminnan kannalta perhetyöntekijän viran tehtävät nousevat selkeästi seurakunnan perustehtävästä käsin. Perhelähtöisen työotteen vahvistuminen koko seurakunnan toiminnassa kuvastaa sitä, miten yhä enemmän on alettu tiedostaa, että kaiken kasvatustyön lähtökohtana on vanhempien kuuleminen ja kasvatusyhteistyö (kumppanuus) heidän kanssaan. Raahen seurakunnan Strategia 2015 asiakirjassa erityisenä painopistealueena on perheet ja sen mukaisesti perhetyön kehittäminen. Nykymuodossaan perhetyöntekijän tehtävänkuva on määritelty seuraavasti: 1) perhekerhotoiminnasta vastaaminen 2) osallistuminen perhejumalanpalvelusten ja juhlien suunnitteluun ja toteuttamiseen 3) järjestää ja on mukana retkien, leirien ja tapahtumien toteuttamisessa 4) vanhempien ja perheiden ryhmätoiminnan kehittäminen 5) perhetyön kehittäminen yhdessä diakoniatyön kanssa 6) valmistella perhetyön toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä toimintakertomus 7) osallistuu tarvittaessa pyhäkoulu, varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyöhön 8) suorittaa esimiehen antamat muut tehtävät Käytäntö on osittanut, että tehtävänkuvassa on selkeästi päiväkertotyön puolelle kuuluvia tehtäviä ja siltä puolen helpommin toteutettavia. Työvoimaresurssit lapsityön puolella ovat riittäviä. Esim. lastenohjaajat voivat suunnitella ja toteuttaa perhekerhot omana työnään. Myös perhejumalanpalvelukset hoituvat pappien, kanttoreiden ja alueiden lastenohjaajatiimien yhteistyönä. Uudessa tilanteessa on perustelua, että käytettävissä olevat resurssit jaetaan uudella tavalla. Työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteisessä neuvottelussa on todettu, että Pattijoen alueella on selkeä resurssipula poikatyön puolella varhaisnuorisotyössä. Selkeä tarve on esim. isä-lapsi toimintaan ja siitä nousevaan perhetyöhön. Työvoiman ja resurssien uudelleen järjestely olisi tämän vuoksi perusteltua. Perhetyöntekijä olisi osa varhaisnuorisotyön tiimiä. Perhetyöntekijän lähiesimiehenä on varhaisnuorisotyöstä vastaava työntekijä. Virkojen johtosäännöistä on useassa tapauksessa luovuttu. Virkojen työn sisältö ja vaativuus määritellään tehtävänkuvauksella. n esityslistalla on ehdotus perhetyöntekijän tehtävänkuvauksen muuttamiseksi. Liite nro 3. päättää julistaa perhetyöntekijän viran haettavaksi mennessä. päättää, että viran palkkaus on vaativuusryhmä 502 mukainen. hyväksyi ehdotuksen.

8 35 Nro 8 36 Seurakuntamestarin toimen täyttäminen. Raahen seurakunnan Paavolan alueen seurakuntamestarin toimi on tullut avoimeksi lähtien. Ko. toimi tulee täyttää pikaisesti, koska ko. alueella on seurakuntamestarin tehtävät ovat välttämättömiä hoitaa esim. hautaukset, suntion tehtävät kirkossa. Seurakuntamestarin tehtäväluetteloa voidaan tarkentaa tietyiltä osin kevään aikana, mutta työtehtäviä tulee jakaa jonkin verran uusiksi Revonlahden, Siikajoen ja Paavolan seurakuntamestareiden kesken. Seurakuntamestarin toimen pätevyysvaatimuksia ei ole Siikasalon seurakunnassa määritelty. Seurakuntamestarin pätevyysehdot tulee määritellä hakuilmoitukseen. päättää julistaa Raahen seurakunnan Paavolan alueen seurakuntamestarin toimen haettavaksi mennessä. Samalla kirkkoneuvosto määrittelee toimen pätevyysvaatimuksiksi seurakuntamestarin/ suntion tutkinnon tai vastaavan tutkinnon suorittamisen taikka seurakuntamestarin viran tai toimen käytännön hoidon. Lisäksi kirkkoneuvosto päättää, että toimen palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen. hyväksyi ehdotuksen.

9 36 Nro 9 37 Raahen kaupungin Raahen kirkon kellojen lahjoitus Raahen seurakunnalle. Raahen kaupungin kaupunginvaltuusto on kokouksessaan päättänyt lahjoittaa Raahen seurakunnalle Raahen kirkon aikakellon. Ko. kirkon kellot ovat aikanaan kaupunkilaiset keränneet rahat kellojen hankintaa varten. Kello on ollut alusta alkaen kaupungin omaisuutta. Sittemmin on useaan otteeseen keskusteltu kellojen luovuttamisesta seurakunnalle. Raahen kirkon viimeisimmän peruskorjauksen yhteydessä on sovittu, että korjauksen valmistumisen jälkeen kaupunki luovuttaa kellot seurakunnalle. Lahjoituksen jälkeen seurakunnalle siirtyisi vastuu kellojen hoidosta. Kelloja täytyy viikoittain vetää. Sen on tähän asti hoitanut yksi sähkölaitoksen työntekijä. Liitteenä nro 4. Lahjakirja kellojen luovuttamisesta. Raahen seurakunta ottaa lahjoituksen vastaan ja kouluttaa työntekijöitään huoltamaan kelloja sekä mahdollisesti palkkaa aikaisemman kellojen hoitajan yhdeksi kellojen hoitajaksi. hyväksyi ehdotuksen.

10 37 Nro Siikajoen kunnan vanhus- ja vammaisneuvostoon seurakunnan edustajan nimeäminen. Siikajoen kunnan kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt esittää Raahen seurakunnalle, että seurakunta valitsee edustajansa Siikajoen kunnan vanhus- ja vammaisneuvostoon. Vanhus- ja vammaisneuvoston toimintasäännön 2 :n mukaan kunnanhallitus valitsee valtuustokaudeksi vanhus- ja vammaisjärjestöjä edustavista henkilöistä seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä neljä jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen niistä luottamushenkilöistä tai viranhaltijoista, joiden toimialaan vanhuksia ja vammaisia koskevat asiat lähinnä kuuluvat. valitsee seurakunnan edustajan Siikajoen kunnan vanhus- ja vammaisneuvostoon. valitsi Raahen seurakunnan edustajaksi Lahja Rautiolan Siikajoen kunnan vanhusja vammaisneuvostoon sekä Rautiolan henkilökohtaiseksi varajäseneksi Riitta Huhtalan.

11 38 Nro Vuoden 2013 yhteisvastuukeräyksen oman seurakunnan osuuden käyttö. Diakoniatiimi esittää kirkkoneuvostolle, että vuoden 2013 yhteisvastuukeräyksen omaan seurakuntaan jäävä 10 %:n osuus (noin e) kohdennettaisiin syksystä 2103 alkaen vanhusten kerhotoiminnan kehittämiseen, kuten kerhokuljetusten taloudelliseen tukemiseen. Koko seurakunnan alueella diakoniatyön järjestämiin vanhusten kerhoihin taksikyydityksen omavastuuosuus meno-paluukyydiltä on neljä euroa ja loput katetaan keräystuotosta tulleista varoista. Kyyditystä tuetaan syyskausi tai varojen riittäessä vielä kevätkausi Kerhoja toimii Pattijoen, Saloisten, Raahen, Vihannin ja Ruukin alueella. Vanhukset käyvät ensisijaisesti oman alueensa kerhoissa. Kuljetuksilla ehkäistään yksinäisten vanhusten syrjäytymistä, edistetään mielenterveyttä ja mahdollistetaan osallisuutta ja sosiaalisuutta. päättää, että vuoden 2013 yhteisvastuukeräyksen seurakuntaan jäävä osuus käytetään syksystä 2013 alkaen vanhusten kerhotoiminnan kehittämiseen diakoniatiimin esittämällä tavalla. hyväksyi ehdotuksen.

12 39 Nro Muita asioita. Nro Ilmoitusasioita. 1) vahvisti talousjohtajan päätökset: - Ruukin seurakuntatalon vuokraamisen Siikajoen kunnalle koulukäyttöön ajalle Vuokrasopimus liitteenä nro 5. - Työsuhteen purkamisen ilman irtisanomisaikaa liitteen nro 6. mukaisesti. 2) Keskusteltiin lapsi-ja perhetyönvastuuryhmän esityksestä lasten ohjaajan toimen täyttämisestä. Päätettiin palata asiaan seuraavassa kokouksessa. 3) Tuomiokapitulin ilmoitus Lauri Haapalan sivutoimiluvasta, jossa todetaan, että sivutoimilupa myönnetään Haapalalle sillä ehdolla, että sivutoimilupa ei saa haitata kappalaisen viran hoitoa eikä eikä sen hoito saa ylittää 10 tuntia viikossa. 4) Keskusteltiin kirkkoherran viraston ja seurakuntatoimistojen aukioloista ja tarpeellisuudesta jatkossa. 5) Kirkkohallitus on vahvistanut ns.sinisen talon myynnin Vihannista. 6) Kirkkohallitus ei vahvistanut Siikajoen kunnan ja Siikasalon seurakunnan maanvaihtoa, vaan palauttaa asian Raahen seurakunnan päätettäväksi, koska vaihtokauppa on tehty seurakuntien yhdistymispäätöksen jälkeen ja se on sen verran mittava, että päätös olisi tullut jättää Raahen seurakunnan päätettäväksi. päätti ottaa asian uuteen käsittelyyn. 7) Keskusteltiin diakonian viranhaltijan sijaisuudesta Ruukin alueella. Jukka Ingerttilä poistui klo tämän pykälän käsittelyn aikana. 1) n kokous klo Nro Oikaisuvaatimuksen ja valitusosoituksen antaminen. Puheenjohtaja antoi KL:n mukaisen oikaisu- ja valitusosoituksen. Nro Kokouksen päättäminen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

13 40

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014. sivut 51-56 KOKOUSAIKA. 26.8.2014 klo 18.00 20.15

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014. sivut 51-56 KOKOUSAIKA. 26.8.2014 klo 18.00 20.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014 sivut 51-56 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.15 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 Kirkkoneuvosto sivut 80-89 KOKOUSAIKA. 13.10.2015 klo 18.00 19.40

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 Kirkkoneuvosto sivut 80-89 KOKOUSAIKA. 13.10.2015 klo 18.00 19.40 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 sivut 80-89 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.40 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Baas Aino Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2014. sivut 44-50 KOKOUSAIKA. 29.7.2014 klo 18.00 18.57

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2014. sivut 44-50 KOKOUSAIKA. 29.7.2014 klo 18.00 18.57 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2014 sivut 44-50 KOKOUSAIKA klo 18.00 18.57 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 sivut 65-69 KOKOUSAIKA klo 18.30 18.55 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vihannin seurakuntatalo, Onnelantie, VIHANTI Matala Tuomo Havia Risto

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto sivut 7-11 KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto sivut 7-11 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 sivut 7-11 KOKOUSAIKA klo 17.00 20.25. KOKOUSPAIKKA poissaolijat MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri Havia

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto sivut 1 9

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto sivut 1 9 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 sivut 1 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: klo 19.00 21.05 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Pyhtilä

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Utunen Lauri

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013. sivut 1-11 KOKOUSAIKA. 15.1.2013 klo 18.00 21.35. Sanaksenaho Harry

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013. sivut 1-11 KOKOUSAIKA. 15.1.2013 klo 18.00 21.35. Sanaksenaho Harry 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 sivut 1-11 KOKOUSAIKA klo 18.00 21.35 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virasto, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2018 sivut 107-112 KOKOUSAIKA klo 18.00 18.40 KOKOUSPAIKKA Saloisten seurakuntakoti, Kirkkoherrantie 17, SALOINEN Joensuu Harri Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto sivut 1 9. :t 1 13 Raahen seurakunta Kirkkoherranvirasto Kirkkokatu Raahe

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto sivut 1 9. :t 1 13 Raahen seurakunta Kirkkoherranvirasto Kirkkokatu Raahe KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2019 sivut 1 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: klo 18.00 19.15 Pattijoen seurakuntatalo, Koulutie 9, 92140 PATTIJOKI

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 sivut 10-15 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.45 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston pj. Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Karppinen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 sivut 58-64 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 Kirkkoneuvosto sivut 70-79 KOKOUSAIKA. 29.9.2015 klo 18.00 20.10

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 Kirkkoneuvosto sivut 70-79 KOKOUSAIKA. 29.9.2015 klo 18.00 20.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 sivut 70-79 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.10 KOKOUSPAIKKA poissaolijat Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Baas Aino Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2017 sivut 33-41 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA poissaolijat MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto sivut 9 14

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto sivut 9 14 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 sivut 9 14 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 19.55 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 sivut 35-43 KOKOUSAIKA 16.8.2015 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA poissaolijat MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS 42 Raahen seurakunnan virastotalo,

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto sivut 1-6 KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto sivut 1-6 KOKOUSAIKA klo RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto sivut 1-6 KOKOUSAIKA klo 18.00 18.57. KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2019 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri Karppinen Aimo Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Isokääntä Noora

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2018 sivut 76-82 KOKOUSAIKA klo 18.00 21.45 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Tervo Petri Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen Aimo

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkovaltuusto sivut 36 41

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkovaltuusto sivut 36 41 37 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 sivut 36 41 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 21.15 Saloisten seurakuntakoti, Kirkkoherrantie, SALOINEN puheenjohtaja

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2014 Kirkkovaltuusto sivut 30 35

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2014 Kirkkovaltuusto sivut 30 35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2014 sivut 30 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 18.00 20.20 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Ingerttilä puheenjohtaja

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2018 sivut 93-106 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.12 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2014 Kirkkoneuvosto sivut 90-97 KOKOUSAIKA. 2.12.2014 klo 18.00 21.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2014 Kirkkoneuvosto sivut 90-97 KOKOUSAIKA. 2.12.2014 klo 18.00 21.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2014 sivut 90-97 KOKOUSAIKA klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto sivut 34-43 KOKOUSAIKA. 20.5.2014 klo 18.00 20.30

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto sivut 34-43 KOKOUSAIKA. 20.5.2014 klo 18.00 20.30 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2014 sivut 34-43 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.30 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo Havia Risto Hyväri Maria Karppinen Aimo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo Havia Risto Hyväri Maria Karppinen Aimo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2017 sivut 51-56 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri Havia Risto Hyväri Maria Karppinen Aimo Koski Mervi Lehto

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013. sivut 12-26 KOKOUSAIKA. 5.2.2013 klo 18.00 20.30

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013. sivut 12-26 KOKOUSAIKA. 5.2.2013 klo 18.00 20.30 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 sivut 12-26 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.30 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Matala

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto sivut 5 13

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto sivut 5 13 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 sivut 5 13 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 21.00 Paavolan seurakuntatalo, Paavolantie 42, PAAVOLA puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto sivut 1-9 KOKOUSAIKA klo 18.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto sivut 1-9 KOKOUSAIKA klo 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1-9 KOKOUSAIKA klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen Aimo Kippola

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32 - KEITELEEN SEURAKUNTA N:o 3/2015 Sivu 32 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kokousaika 14.10.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto Kokousaika maanantai 22.1. klo 18.00 19.25 Paikka Enonkosken seurakuntatalo Läsnä Riitta Parttimaa-Redsven - puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen, puheenjohtajana kokouksessa Touko Ahokas x jäsen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 69 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 26.5.2014 klo 18.00 18.37 Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Aika: Torstai 13.10.2016 klo 18.00, Kahvi klo 17.30 Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta,varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014. sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo Utunen Lauri Tilus Kaisa. Nivala Terttu Pyhtilä Juhani

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014. sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo Utunen Lauri Tilus Kaisa. Nivala Terttu Pyhtilä Juhani KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.40 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Matala Tuomo Asplund Kjell

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2018 sivut 23-30 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston pj. (poistui kokouksesta 36 :n käsittelyn ajaksi)

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 sivut 44-54 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.10. KOKOUSPAIKKA poissaolijat MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Havia

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 22.9.2014 klo 19.00 20.30 PAIKKA Lähivakuutuksen kokoustila, Kiputie 2, 2. krs., Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Silander, Outi varapuheenjohtaja, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 6/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 6/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 33 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.45 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto sivut 16 22

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto sivut 16 22 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2018 sivut 16 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 18.00 19.25 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Lepistö

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2012 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Tiistaina 28.8.2012 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Maanantaina 10.6.2019 klo 17.00 18.13 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja Jari Leinonen Tuovi

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA klo 18.00 19.03 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 37 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot