Thermotech lattialämmitys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Thermotech lattialämmitys"

Transkriptio

1 Thermotech lattialämmitys Vaivaton valinta

2 Vesikiertoinen lattialämmitys kaikille lattioille Helpommin se tuskin käy Tiedät jo että lattialämmitys antaa mukavimman lämmön, mutta miksi valita juuri Thermotech? Yhtenä harvoista todellisista erikoisliikkeistä meillä on monta vastausta. Tulet jo alusta kokemaan miten helpoksi me teemme sen sinulle. Helppo ostaa Soita meille, tai käy kotisivuillamme, saat tiedot asennusliikkeestä joka selvittää kaiken tarvittavan. Toimistomme suunnittelijat ottavat heti asian käsittelyyn ja selvittävät parhaan ratkaisun juuri sinun talollesi, riippumatta siitä kunnostatko vai rakennatko uutta. Helppo asentaa Kaikki tarvittava tulee räätälöidyssä paketissa. Siihen sisältyy osia jotka ovat kehitetty sopimaan ja helpottamaan asennusta. Lähetämme myös yksityiskohtaiset muoviin laminoidut piirustukset. Ei sopivien putkiliittimien etsimistä eikä hätäratkaisuja paikanpäällä. Kaikki nopean, joustavan ja siistin asennuksen varmistamiseksi. Helppo hoitaa Nyt sinulla on lattialämmitys jonka ensi kädessa koet tuntemalla. Jaloista aivoihin. Ainoa joka näkyy on huomaamattomaksi muotoiltu termostaatti jolla säädät lämpötilaa. Käyttöohje on helppolukuisempi kuin tarpeellinen. Helppo tulla hemmotelluksi Thermotechin lattialämmitys on helppo unohtaa. Riski muistuttavista huolista on vähäinen. Tulet vain tuntemaan että voit paremmin.

3 Thermotech lattialämmitys Näyttävästi esillä Lämpötilansäätö Lattialämmitysjakotukki Parhaan toimivuuden, mukavuuden, ja käyttötalouden saavuttamiseksi on Thermotechin lattialämmitysjärjestelmä varustettu korkealaatuisella säätölaitteistolla. Lämpötilaa säädetään huonekohtaisesti sisäseiniin asennetuin termostaatein. Termostaatti asennetaan paikkaan joka kuvastaa huoneen keskilämpötilaa. Thermotechin säätölaitteisto on saatavilla langallisena - Easy Comfort (EC), tai langattomana - Intelligent Comfort Radiosystem (ICR) mallina. Langatonta säätölaitteistoa ohjataan radioyhteyden kautta ja sillä on aivan uusi, älykäs tekniikka. Yksikkö ottaa huomioon käyntihistoriikan sekä optimoi käynnin, jotta saavutetaan paras käyttötalous sekä mukavuus. Thermotechin termostaatti yhdistää muodon ja toiminnan. Termostaatin tulee olla pitkäikäinen joten termostaatin ulkonäkö on suunniteltu tyylipuhtaaksi ja ajattomaksi jotta se sopii kaikkiin ympäristöihin. Muovinen kupu on saatavilla valkoisena tai harmaana/hopeisena. Lattialämmitysjakotukin tarkoitus on liittää piirit yhteen sekä jakaa lämmin vesi tasaisesti eri huoneisiin. Thermotech ruostumaton lattialämmitysjakotukki on kevyt ja tyylipuhdas mikä mahdollistaa helpon ja hyvännäköisen asennuksen. Korkean laadun ansiosta voimme antaa jopa 10 vuoden takuun. Jakotukki on saatavilla 2-12 piirin kokoisena. Jakotukki toimitetaan koottuna ja koeponnistettuna. Toimitukseen sisältyy DIN-kisko johon säätövarustus voidaan asentaa. Tämä mahdollistaa siistin sähköasennuksen. Thermotech Kombitukki - täysin koottu lattialämmitysjakotukki sisäänrakennetulla sekoitusryhmällä, on yksi vaihtoehto esimerkiksi kunnostuskohteissa. Tämä vähentää kokoamistyötä ja helpottaa asennusta entisestään.

4 Thermotech lattialämmitys Betoni tai puurakenne Betonivalu Harvalaudoitus Thermotechin Betonivalu-järjestelmää käytetään kun lattialämmitys valetaan betoniin, esim. maavarainen laatta, ja sopii käytettäväksi kunnostuksessa ja uudisrakennuksessa. Matalalla lämpötilalla toimivan lämmitysjärjestelmän voi liittää mihin tahansa lämmönlähteeseen. Thermotech tarjoaa seuraavia putken kiinnitysmenetelmiä: Asennuskisko - muovinen kisko jossa urat jotka pitävät putken paikallaan valun aikana. Putkipidike - muovinen pidike joka kiinnitetään solumuovialustaan. Nippuside - putket kiinnitetään nippusiteillä raudoitusverkkoon. Thermotech Harvalaudoitus-järjestelmä perustuu siihen, että harvaludoitus asennetaan jättäen tilaa 17 mm:n lattialämmitysputkille sekä 0,5 mm:n lämmönluovutuspelleille. Harvalaudoitetulle lattialle voidaan suoraan asentaa 22 mm parketti. Mikäli pintamateriaalina on muovimatto, pitää harvalaudoituksen päälle ensin asentaa lattialastulevy tai lattiakipsilevy. Keraaminen materiaali kuten klinkkeri vaatii tukevan alustan ja sen takia tulee 22 mm lastulevy tai 13 mm kipsilevy asentaa harvalaudoituksen päälle. Lämmönluovutuspellin ympyrämuotoisen putkihaudan ansiosta pellin ja putken yhteinen pinta-ala on suuri mikä takaa varman lämmönluovutuksen. Kaikki betonivaluasennukset tulee asentaa eristekerroksen päälle ja mitoittaa kohteen edellytyksien mukaan.

5 Kunnostuksessa Lastulevy Uiva Lattia Thermotech Lastulevy-järjestelmä koostuu 22 mm lastulevyistä, joissa on valmiit urat lattialämmitysputkistoa ja lämmönluovuttavia alumiinipeltejä varten. Uralevyt korvaavat perinteisen alalattian ja ne asennetaan suoraan pohjavasojen päälle. Soveltuu kunnostukseen sekä uudisrakennukseen. Lämpölattian kantavuuden ansiosta voidaan asentaa ohut lattiapinnoite. Ohuen pintalattian ansiosta minimoidaan lämpöeristys lattialämmityksen yläpuolella, joten lämpöjärjestelmä toimii matalammalla lämpötilalla. Thermotech Uiva Lattia-järjestelmä koostuu lämpöä luovuttavista alumiinipelleistä sekä styroksilevyistä. Soveltuu käytettäväksi kunnostuksessa ja uudisrakennuksessa. Styroksilevyillä on korkea painonkestävyys mikä mahdollistaa ohueiden pintalattioiden asennuksen. Uiva lattia 18 - lattialevyillä on ainoastaan 18 mm rakennekorkeus. Uiva Lattia 30/50/70 - lattialevyt joilla rakennuskorkeus 30, 50 tai 70 mm. Levyn paksuus riippuu rakennuksen edellytyksistä. Mitä heikompi eristys alustassa sitä paksumpaa Uivaa Lattialevyä suositellaan.

6 Thermotech lattialämmitys Lattialämmityksen ja pattereiden yhdistäminen Sekoitusryhmät Jos liität lattialämmityksen patterijärjestelmään, tarvitset sekoitusryhmän. Sekoitusryhmän tarkoitus on sekoittaa lämmönlähteestä tuleva kuuma vesi lattialämmitysjärjestelmässä kiertävään veteen jotta saavutetaan toivottu lämpötila. Thermotechin ruostumattomat sekoitusryhmämallit toimitetaan koottuina ja koeponnistettuina. Kaikkia sekoitusryhmiä on neljä eri mallia jotka voi yhdistää mihin tahansa lämmönlähteeseen. Thermotech Sekoitusryhmä TMix S Pieni sekoitusryhmä sopii jopa n. 55 m 2 pinnoille. Tarkoitettu käytettäväksi uudisrakennuksessa tai kunnostuksessa sekä kohteissa joissa halutaan lattialämmitys vain tietyille alueille - esim. kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Thermotech Sekoitusryhmä TMix M Sekoitusryhmä sopii käytettäväksi jopa 200 m 2 pinnoille. Soveltuu käytettäväksi kunnostuksessa ja uudisrakennuksessa. Voidaan liittää suoraan Thermotechin lattialämmitysjakotukkiin. Thermotech Sekoitusryhmä TMix L2 Sekoitusryhmä suurempiin kohteisiin joissa ei ole kiertovesipumppua ensiöjärjestelmässä. Korkea kapasiteetti ja laaja käyttöalue. Voidaan liittää suoraan Thermotechin lattialämmitysjakotukkiin.

7 Thermotechin vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä on luultavasti markkinoiden helpoimmin asennettava, silloin kun rakennat uutta tai vaihdat parempaan. Lajitelma sisältää ratkaisut kaikille alustoille ja lämmönlähteille. Jokainen asennus piirretään ja lasketaan siihen kehitetyillä tietokoneohjelmilla. Tulos on räätälöity järjestelmä, parhaalla mukavuudella, käyttövarmuudella ja taloudella. Vaivaton valinta Markkinoiden taipuisimmat ja helpoimmin asennettavat putket. Lattialämmityslevyt palapelitekniikalla helppoa asnnusta varten. Lämmönluovutuspellit omeganmuotoisella uralla joka helpottaa putken asennusta ja antaa parhaan mahdollisen lämmönluovutuksen. Täydelliset, räätälöidyt toimitukset. Osaava henkilökunta läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yksityiskohtaiset muovitetut piirustukset jokaiseen asennukseen. Huomaamaton tyylipuhdas termostaatti ja siisti asennus - sielläkin missä sitä ei näy.

8 Vesikiertoisen lattialämmityksen erikoisliike Thermotech kääntyy niiden asiakkaiden puoleen joilla on suurin hyöty joustavuudesta ja palveluksista joita tarjoamme. Eikä vähiten siksi että hyppäämme tukkuportaan yli. Sekä meidän että asiakkaidemme vuoksi. Hyvä yhteistyö kaikissa vaiheissa takaa hyvän lopputuloksen. Läheisellä yhteydellä järjestelmäsuunnittelijan ja asiakkaan välillä on helpompi antaa henkilökohtaista palvelua. Ja hauskempi. Lisäksi se helpottaa meidän turvallisten ja lämpötehokkaiden ratkaisujen kehittämistä joka huonelle, riippumatta talotyypistä, koosta, alustasta ja lämmönlähteestä. Mutta ennen kaikkea se on auttanut meitä tekemään sen helpoksi sinulle. Meidän mielestä on oltava helppoa hemmotella taloaan hyvin asennetulla ja helppohoitoisella vesikiertoisella lattialämmityksellä. Käy sivulla tai soita meille niin kerromme asennusliikkeestä joka auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun talollesi. Puh , Tuotekuvat Michael Engman, Patrick Degerman Thermotech on osa kansainvälistä Thermotech-ryhmää, jolla on tytäryhtiöitä monessa maassa. Thermotech aloitti kun suuret LVI-liikkeet havaitsivat lattialämmitystä kohtaan heräävän kiinnostuksen. Ideana oli kehittää valmiita lattialämmitysjärjestelmiä vaihtoehdoksi paikkakohtaisille ratkaisuille standardiosilla. Tänään Thermotech-konserni on toiminut jo yli 10 vuotta.

Järjestelmäkuvaus Syöttöputket & Ryhmäjakotukit

Järjestelmäkuvaus Syöttöputket & Ryhmäjakotukit Järjestelmäkuvaus Syöttöputket & Ryhmäjakotukit Edut Järjestelmä voidaan toteuttaa pienemmällä syöttöputkihalkaisijalla. Järjestelmän kokonaispainehäviö laskee. Virtauksen säädöt eri jakotukkien välillä

Lisätiedot

Betonivalu. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT

Betonivalu. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT Betonivalu EDUT Voidaan liittää mihin tahansa vesikiertoiseen lämmönlähteeseen Taloudellinen Helppo asentaa TIEDOT ASENNUSKISKO 1 MM PUTKELLE 0133-1, pituus m ASENNUSKISKO 16-0 MM PUTKELLE KIINNIKKEILLÄ

Lisätiedot

Minifloor 8. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT

Minifloor 8. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT Minifloor 8 EDUT Yhtä matala rakennekorkeus kuin sähkölattialämmityksellä Voidaan kytkeä kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin Ympäristöystävällinen Taloudellinen Helppo asentaa Voidaan helposti yhdistää

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys MARKKINOIDEN OHUIMPIA VOIDAAN ASENTAA SEKÄ UUSIIN ETTÄ REMONTOITAVIIN RAKENNUKSIIN HELPPO ASENTAA MYÖS ITSE YKSINKERTAISESTI PAREMPI Lattialämmityksen monet edut. De många

Lisätiedot

RBM. Vesikiertoinen lattialämmitys

RBM. Vesikiertoinen lattialämmitys RBM Vesikiertoinen lattialämmitys Oikea lämmön jakautuminen Lämpöä asumiseen, työhön ja vapaa-aikaan. Lattialämmityksessä suuri lämmin lattiapinta-ala levittää lämmön tasaisesti koko huonetilaan. Lämmin

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys MARKKINOIDEN OHUIMPIA VOIDAAN ASENTAA SEKÄ UUSIIN ETTÄ REMONTOITAVIIN RAKENNUKSIIN HELPPO ASENTAA MYÖS ITSE YKSINKERTAISESTI PAREMPI Lattialämmityksen monet edut. De många

Lisätiedot

Uiva lattia 18. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä TIEDOT. Edut

Uiva lattia 18. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä TIEDOT. Edut Uiva lattia 18 Tuotenro: 20141-18xx Edut Matala rakennuskorkeus, ainoastaan 18 mm Korkea painekestävyys mahdollistaa ohuet lattiapäällysteet Voidaan kytkeä kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin Voidaan

Lisätiedot

Lastulevy. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä. Edut TIEDOT

Lastulevy. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä. Edut TIEDOT Lastulevy Tuotenror: 20142-xx Edut Voidaan kytkeä kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin Taloudellinen Helppo asentaa Kantava rakenne. Voidaan asentaa suoraan puurakenteen päälle. TIEDOT Uralevy AV

Lisätiedot

WehoFloorlattialämmitysjärjestelmä

WehoFloorlattialämmitysjärjestelmä WehoFloorlattialämmitysjärjestelmä Viihtyisä Ilmasto-olosuhteet Suomessa asettavat lämmitysjärjestelmän vaatimukset korkealle. Pitkienkin pakkasjaksojen aikana lämmitysjärjestelmän on toimittava energiataloudellisesti

Lisätiedot

Uiva lattia 18. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä TIEDOT EDUT

Uiva lattia 18. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä TIEDOT EDUT Uiva lattia 18 EDUT Matala rakennuskorkeus, ainoastaan 18 mm Korkea puristuslujuus mahdollistaa ohuet pintalattiat Voidaan kytkeä kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin Voidaan asentaa olemassa olevaan

Lisätiedot

WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä

WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä VIIHTYISÄ Ilmasto-olosuhteet Suomessa asettavat lämmitysjärjestelmän vaatimukset korkealle. Pitkienkin pakkasjaksojen aikana lämmitysjärjestelmän on toimittava energiataloudellisesti

Lisätiedot

WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä

WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä Kotimaiset PE-X lattialämmitysputket VIIHTYISÄ Ilmasto-olosuhteet Suomessa asettavat lämmitysjärjestelmän vaatimukset korkealle. Pitkienkin pakkasjaksojen aikana lämmitysjärjestelmän

Lisätiedot

Lämmönvaihdinpaketti TMix E

Lämmönvaihdinpaketti TMix E Lämmönvaihdinpaketti TMix E EDUT Toimitetaan koottuna Voidaan kytkeä suoraan lattialämmitystai teollisuusjakotukkiin Mahdollistaa pakkasnesteen käytön sulanapidossa ja lattialämmityksessä talousrakennuksissa

Lisätiedot

T2BLUE OHUT JA JOUSTAVA LÄMPÖKAAPELI UUTUUS! T2Blue - nyt myös perinteisesti betonivaluun!

T2BLUE OHUT JA JOUSTAVA LÄMPÖKAAPELI UUTUUS! T2Blue - nyt myös perinteisesti betonivaluun! T2BLUE OHUT JA JOUSTAVA LÄMPÖKAAPELI UUTUUS! T2Blue - nyt myös perinteisesti betonivaluun! T2Blue T2Blue T2BLUE NYT ON KAKSI VAIHTOEHTOA T2Blue lämpökaapelista löytyy nyt kaksi eri vaihtoehtoa T2Blue-10

Lisätiedot

Uponor Minitec 9,9. Kätevä matalarakenteinen lattialämmitys

Uponor Minitec 9,9. Kätevä matalarakenteinen lattialämmitys Uponor Minitec 9,9 Kätevä matalarakenteinen lattialämmitys Uponor Minitec 9,9 Matalarakenteinen lattialämmitysjärjestelmä Minitec lattialämmitysjärjestelmä Uponor Minitec on valmis asennuslevy Uponor Minitec

Lisätiedot

T2REFLECTA HELPPO ASENTAA TEHOKASTA LATTIALÄMPÖÄ ERISTELEVYN AVULLA

T2REFLECTA HELPPO ASENTAA TEHOKASTA LATTIALÄMPÖÄ ERISTELEVYN AVULLA T2REFLECTA HELPPO ASENTAA TEHOKASTA LATTIALÄMPÖÄ ERISTELEVYN AVULLA T2 RED ON ITSESÄÄTYVÄ T2 Red on lattialämpökaapeli, jonka jokainen millimetri säätää tehonsa lämmitystarpeen mukaan. Ikkunoiden alle

Lisätiedot

T2RED ÄLYKÄS LÄMPÖKAAPELI

T2RED ÄLYKÄS LÄMPÖKAAPELI ÄLYKÄS LÄMPÖKAAPELI ON ITSESÄÄTYVÄ T2 Red on lattialämpökaapeli, jonka jokainen millimetri säätää tehonsa lämmitystarpeen mukaan. Ikkunoiden alle ja ovien eteen ei muodostu kylmiä alueita, ja kastunut

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Älykäs lattialämmitys ammattilaisille

Älykäs lattialämmitys ammattilaisille Älykäs lattialämmitys ammattilaisille täydellisiä järjestelmiä, jotka on helppo asentaa Säädä lattialämmitystä iphonella...living full of energy 1 Lattialämmitys on helppo asentaa Rothin lattiaratkaisut

Lisätiedot

WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä

WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä WehoFloor Lattialämmitysjärjestelmä Viihtyisä Ilmasto-olosuhteet Suomessa asettavat lämmitysjärjestelmän vaatimukset korkealle. Pitkienkin pakkasjaksojen aikana lämmitysjärjestelmän on toimittava energiataloudellisesti

Lisätiedot

LATTIALÄMMITYS JÄRJESTELMÄ 17. Käsikirja Uponor-lattialämmitys 17

LATTIALÄMMITYS JÄRJESTELMÄ 17. Käsikirja Uponor-lattialämmitys 17 LATTIALÄMMITYS JÄRJESTELMÄ 17 Käsikirja Uponor-lattialämmitys 17 Uponor-lattialämmitys 17 Ihanteellinen lattialämmitysjärjestelmä puulattioihin Vesikiertoinen lattialämmitys on nykyaikainen ja energiaa

Lisätiedot

KoskiThermasennusohje

KoskiThermasennusohje KoskiThermasennusohje KoskiTherm lattialämmityslevy vesikiertoiseen lattialämmitykseen Koskisen Oy on kehittänyt yhteistyössä Uponorin kanssa KoskiThermin, jonka avulla vesikiertoinen lattialämmitys voidaan

Lisätiedot

Saneeraus 12. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä. Edut TIEDOT

Saneeraus 12. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä. Edut TIEDOT Saneeraus 12 TIEDOT Uralevy AV 200 Tuotenro: 20110-13400 14 x 400 x 150 mm Kääntölevy AV 200 Tuotenro: 20114 14 x 200 x 800 mm Asennuskisko Tuotenro: 20133-12 Pituus: 2 m Menekki: 1,2 m/m 2 AV150:ssa Toimitetaan:

Lisätiedot

Uponor-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan

Uponor-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan Uponor-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan 2 Lattialämmitys on hyvä ratkaisu Vesikiertoinen lattialämmitys on helppo asentaa valmiiksi uritetulla lattialämmityksen KoskiTherm-asennuslevyllä.

Lisätiedot

Sileka lämmittää. Lattialämmitys Kattolämmitys Elpan-listalämmitys Lämpöpaneelit Lämmönsäätö ja -ohjaus Kiinteistön sulanapito

Sileka lämmittää. Lattialämmitys Kattolämmitys Elpan-listalämmitys Lämpöpaneelit Lämmönsäätö ja -ohjaus Kiinteistön sulanapito Sileka lämmittää Lattialämmitys Kattolämmitys Elpan-listalämmitys Lämpöpaneelit Lämmönsäätö ja -ohjaus Kiinteistön sulanapito Sähkölämmön asiantuntija SILEKA-lattialämmitys Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

THERMOTECH. Tuotevalikoima 2015

THERMOTECH. Tuotevalikoima 2015 THERMOTECH Tuotevalikoima 2015 Sisällysluettelo Symbolit...4 Yleiset ehdot, toimitusehdot ja yhteystiedot...5 Kuvitettu sisällysluettelo... 6 1. Thermotech putket... 12 Thermotech putki PE-RT...12 Thermotech

Lisätiedot

PST-LÄMMITYSKAAPELI PST-LÄMMITYSKAAPELI 20 W

PST-LÄMMITYSKAAPELI PST-LÄMMITYSKAAPELI 20 W PST-LÄMMITYSKAAPELI PST-LÄMMITYSKAAPELI 20 W PST-lämmityskaapeleilla toteutat helposti ja nopeasti omakotitaloissa, tehdaskiinteistöissä yms. vastaavissa betonilla valetuissa lattioissa nykyaikaisen ja

Lisätiedot

Sekoitusryhmä TMix L2

Sekoitusryhmä TMix L2 Sekoitusryhmä TMix L2 EDUT Ruostumaton ja tyylipuhdas Kevyt Helppo ja hyvännäköinen asennus Korkealaatuinen rakaa-aine TIEDOT TUOTENUMERO 51310 TMix L2 Manuaalinen 51312 TMix L2 Itsesäätyvällä termostaatilla

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Säästää energiaa Lisää mukavuutta

Säästää energiaa Lisää mukavuutta l at t i a l ä m m i t y s Säästää energiaa Lisää mukavuutta 01 2010 5001 Energiaa säästävä Uponor-lattialämmitys uutta ajattelua lämmitykseen Energiaa säästävä Uponor Control System (DEM) -ohjausjärjestelmällä

Lisätiedot

Uiva lattia 8, 12, 18

Uiva lattia 8, 12, 18 Uiva lattia 8, 12, 18 EDUT Matala rakennekorkeus, ainoastaan 9/14/ 18 mm Korkea puristuslujuus mahdollistaa ohuet pintalattiat Voidaan kytkeä kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin Voidaan asentaa olemassa

Lisätiedot

Sekoitusryhmä TMix S. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä

Sekoitusryhmä TMix S. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä Sekoitusryhmä TMix S EDUT Ruostumaton ja tyylipuhdas Pienikokoinen Toimitetaan koottuna Sopii pieniin kohteisiin kuten kylpyhuoneisiin ja eteisiin Sopii uudisrakennukseen tai kunnostukseen sekä kohteisiin

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Enerline viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti.

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET SILENCIO 24 / 36 SILENCIO EL

ASENNUSOHJEET SILENCIO 24 / 36 SILENCIO EL ASENNUSOHJEET 24 / 36 EL Näin saavutetaan paras ääneneristys Betonielementit ja betoniset ontelolaatat Betonisten välipohjien ääneneristys riippuu paljolti siitä, millaisia kantavat rakenteet ovat. Laatta-

Lisätiedot

Lattialämmitys Lämpimiä lattioita vuodesta 1989 nereus.fi

Lattialämmitys Lämpimiä lattioita vuodesta 1989 nereus.fi Lattialämmitys Lämpimiä lattioita vuodesta 1989 nereus.fi 1 2 Viiden tähden Nereus-lattialämmitys H Nopea kokonaistoimitus suunnittelusta takuutuotteeksi. H Maankattava, joustava ja luotettava jälleenmyyjäverkosto.

Lisätiedot

14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1

14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1 14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1 JO-EL lattialämmitysmatto, kytkentä 230 V termostaattiin JO-EL lattialämmitysmatto on tehokas lämmitysjärjestelmä vieden vain vähän tilaa. Matto

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen Käyttötarkoitus FHM-C5/C6-sekoitusryhmä (UPS-pumppu) Danfossin pienikokoista sekoitusryhmää käytetään virtaaman ja menoveden lämpötilan säätöön vesikiertoisissa

Lisätiedot

WehoFloor. Tuoteluettelo/Hinnasto 6.2005

WehoFloor. Tuoteluettelo/Hinnasto 6.2005 WehoFloor Tuoteluettelo/Hinnasto 6.2005 Helppo säätää huoleton käyttää Ilmasto-olot Suomessa asettavat lämmitysjärjestelmän vaatimukset korkealle. Pitkienkin pakkasjaksojen aikana lämmitysjärjestelmän

Lisätiedot

LK Lämmönjakopelti 16 harvalaudoitukseen

LK Lämmönjakopelti 16 harvalaudoitukseen Asennusohjeet harvalaudoitukseen harvalaudoitukseen Rakenne Harvalaudoitukseen asennettava LK Lämmönjakopelti 16 on tarkoitettu puurakenteisiin lattioihin. Rakenne tehdään harvalaudoitukseen ja edellyttää

Lisätiedot

Lattialämmitysratkaisuilla mukavaa ja energiatehokasta asumista

Lattialämmitysratkaisuilla mukavaa ja energiatehokasta asumista Lattialämmitysratkaisuilla mukavaa ja energiatehokasta asumista vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys laadukkaita LVI-ratkaisuja rakentajalle ja remontoijalle. Käytä energiasi oikein. Uponor KOTI

Lisätiedot

Sekoitusryhmä TMix M Tuotenro: 51221

Sekoitusryhmä TMix M Tuotenro: 51221 Sekoitusryhmä TMix M Tuotenro: 5 EDUT Ruostumaton ja tyylipuhdas Kevyt Helppo ja hyvännäköinen asennus Korkelaatuinen raaka-aine TIEDOT TUOTENUMERO 5 TMix M Manuaalinen LEVEYS SYVYYS KORKEUS 300 mm 380

Lisätiedot

Jakotukkikaappi. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT

Jakotukkikaappi. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT Jakotukkikaappi Tuotenro.: 62705 62707 62717 62709 62719 EDUT Vedenkestävä ja helppo asennus Moduuli rakenne Hyvännäiköinen asennus Sopii meidän jakotukeille ja Kombitukeille TIEDOT TUOTENUMERO Lattialämmitysjakotukille

Lisätiedot

Asennusohje. Meltex lattialämmitysjärjestelmä JAKOKESKUS 7035TOPAC / 7035TOP / 7035

Asennusohje. Meltex lattialämmitysjärjestelmä JAKOKESKUS 7035TOPAC / 7035TOP / 7035 Meltex lattialämmitysjärjestelmä JAKOKESKUS 7035TOPAC / 7035TOP / 7035 Sisältö Jakokeskus 3 Asennus 3 Putkien asennus 4 Putkien yhdistäminen jakokeskukseen 4 Sekoitusyksikön asentaminen (lisävaruste) 5

Lisätiedot

LK Uralevy EPS 16 kantaviin lattioihin

LK Uralevy EPS 16 kantaviin lattioihin kantaviin lattioihin Rakenne LK Lattialämmitys LK Uralevyllä EPS 16 on tarkoitettu asennettavaksi kantaviin lattioihin, kun halutaan erittäin matala rakennekorkeus. Tuote on suunniteltu ensisijaisesti

Lisätiedot

Älykäs lattialämmitys ammattilaisille

Älykäs lattialämmitys ammattilaisille Älykäs lattialämmitys ammattilaisille - helposti asennettavia järjestelmiä Living full of energy Mitä suurempi lämpöä luovuttava pinta on, sitä tehokkaampi ja taloudellisempi on huoneen lämmitys. Lämmittäessäsi

Lisätiedot

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Välitasot Lisää lattiapintaa Weland-välitasot Weland-välitasoilla voit hyödyntää tilan koko tilavuuden lattia-alan lisäämiseksi. Yksinkertainen ja kustannustehokas tapa hyödyntää tilojen mahdollisuudet.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE TYCROC UHP

ASENNUSOHJE TYCROC UHP TYCROC UHP Tycroc UHP asentaessa pohjan tulee olla tasainen, puhdas ja jäykkä. Pohjaan ei saa jäädä öljy pintaisia materiaaleja tai muuta likaa. Tarvittaessa alusta pitää oikaista. LEIKKAAMINEN JA SÄILYTYS

Lisätiedot

LK Lämmönjakopelti 20 harvalaudoitukseen

LK Lämmönjakopelti 20 harvalaudoitukseen Asennusohjeet LK Lämmönjakopelti 20 harvalaudoitukseen LK Lämmönjakopelti 20 harvalaudoitukseen Rakenne Harvalaudoitukseen asennettava LK Lämmönjakopelti 20 on tarkoitettu puurakenteisiin lattioihin. Rakenne

Lisätiedot

THERMOTECH. Tuotevalikoima & hinnasto 2017

THERMOTECH. Tuotevalikoima & hinnasto 2017 THERMOTECH Tuotevalikoima & hinnasto 2017 Copyright: Thermotech Scandinvia AB 2017 Kansikuva: Michael Engman Graafinen muoto: Linda Förström Muu kuva-aineisto: Michael Engman Paino: adigi Oy, Helsinki

Lisätiedot

ULTITHERM. -lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan

ULTITHERM. -lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan ULTITHERM -lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan 2 Ultitherm Lattialämmitys on hyvä ratkaisu Ultitherm tuo tehoa työmaalle nopea ja helppo asentaa, asennusajassa säästöä yli 50

Lisätiedot

LÄMMÖN TALTEENOTTO LANTALASTA JA KUIVIKEPATJASTA. Pinewood Stables Oy Toimitusjohtaja/yrittäjä Tiina Ahlqvist HELMET Pirtti

LÄMMÖN TALTEENOTTO LANTALASTA JA KUIVIKEPATJASTA. Pinewood Stables Oy Toimitusjohtaja/yrittäjä Tiina Ahlqvist HELMET Pirtti LÄMMÖN TALTEENOTTO LANTALASTA JA KUIVIKEPATJASTA Pinewood Stables Oy Toimitusjohtaja/yrittäjä Tiina Ahlqvist HELMET Pirtti 03.10.2017 HISTORIA Pinewood Stables Oy rakensi Mäntsälään 560 m2 15 karsinaa

Lisätiedot

Asennusohje. Devicell Dry

Asennusohje. Devicell Dry Asennusohje Devicell Dry 1 Asennusohje SF Tekniset tiedot Rakenne: Alumiinilla päällystetty polystyreeni U-arvo: 3 W/m2K Koko: 50 x 100 cm (0,5 m2) Paksuus: 13 mm Alumiinin paksuus: 1 mm Eriste: 12 mm

Lisätiedot

LK Lämmönjakopelti 20 harvalaudoitukseen

LK Lämmönjakopelti 20 harvalaudoitukseen harvalaudoitukseen Rakenne Harvalaudoitukseen asennettava LK Lämmönjakopelti 20 on tarkoitettu puurakenteisiin lattioihin. Rakenne tehdään harvalaudoitukseen ja edellyttää kantavuutta, joka vastaa 22 mm:n

Lisätiedot

LÄMMÖN TALTEENOTTO LANTALASTA JA KUIVIKEPATJASTA. Pinewood Stables Oy Toimitusjohtaja/yrittäjä Tiina Ahlqvist HELMET Pirtti

LÄMMÖN TALTEENOTTO LANTALASTA JA KUIVIKEPATJASTA. Pinewood Stables Oy Toimitusjohtaja/yrittäjä Tiina Ahlqvist HELMET Pirtti LÄMMÖN TALTEENOTTO LANTALASTA JA KUIVIKEPATJASTA Pinewood Stables Oy Toimitusjohtaja/yrittäjä Tiina Ahlqvist HELMET Pirtti 30.08.2017 HISTORIA Pinewood Stables Oy rakensi Mäntsälään 560 m2 15 karsinaa

Lisätiedot

Lastulevy. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT

Lastulevy. Thermotech lattialämmitysjärjestelmä EDUT TIEDOT Lastulevy EDUT Voidaan kytkeä kaikkiin vesikiertoisiin lämmönlähteisiin Taloudellinen Helppo asentaa Kantava rakenne. Voidaan asentaa suoraan puurakenteen päälle. TIEDOT LASTULEVY AV 300 Tuote Mitat (mm)

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Tuotteet nopealla toimituksella koko maahan

Tuoteluettelo. Tuotteet nopealla toimituksella koko maahan Tuoteluettelo Tuotteet nopealla toimituksella koko maahan 1 Aurelia lattialämmitysjärjestelmä AURELIA PEX-LATTIALÄMMITYSPUTKET Käyttö lattialämmityspiirien virtausputkina Ristisilloitettua polyeteeniä,

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

ULTITHERM-lattialämmitysjärjestelmä. puurakenteiseen ala- ja välipohjaan

ULTITHERM-lattialämmitysjärjestelmä. puurakenteiseen ala- ja välipohjaan ULTITHERM-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan 2 Ultitherm Ultitherm 3 Pyydä lattialämmityssuunnitelma veloituksetta Uponorilta. Se sisältää suunnitelman, tarvikeluettelon ja levymäärät.

Lisätiedot

Uponor Push 23A Pumppu- ja sekoitusryhmä

Uponor Push 23A Pumppu- ja sekoitusryhmä L at t i a l ä m m i t y s U P O N O R P U S H 2 3 A Pumppu- ja sekoitusryhmä 04 2010 5042 Lattialämmityksen pumppu- ja sekoitusryhmä on pumppu- ja sekoitusryhmä, joka on tarkoitettu käytettäväksi Uponor-lattialämmitysjärjestelmän

Lisätiedot

LÄMPÖPERUSTUS. Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa

LÄMPÖPERUSTUS. Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa LÄMPÖPERUSTUS Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa Legalett -perustus ja lattialämmitys samassa toimituksessa Perustus sekä lämmitysjärjestelmä ovat molemmat asioita, jotka vaikuttavat tulevaisuudessa koko

Lisätiedot

Kotisi lämmin sydän. Vesikiertoinen lattialämmitys. Danfoss lämpöpumput Novrel/Danfoss lämmitysjärjestelmä

Kotisi lämmin sydän. Vesikiertoinen lattialämmitys. Danfoss lämpöpumput Novrel/Danfoss lämmitysjärjestelmä Kotisi lämmin sydän Vesikiertoinen lattialämmitys Danfoss lämpöpumput Novrel/Danfoss lämmitysjärjestelmä Lämmitysjärjestelmien edelläkävijä - Novrel Oy Annamme Teille mielellämme tarjouksen, joka vastaa

Lisätiedot

Talotekniikan järjestelmiä. RAK-C3004 Rakentamisen tekniikat 08.10.2015 Jouko Pakanen

Talotekniikan järjestelmiä. RAK-C3004 Rakentamisen tekniikat 08.10.2015 Jouko Pakanen Talotekniikan järjestelmiä RAK-C3004 Rakentamisen tekniikat 0 Jouko Pakanen Pientalon energiajärjestelmiä Oilon Home http://oilon.com/media/taloanimaatio.html Sähköinen lattialämmitys (1) Suoraa sähköistä

Lisätiedot

Uponor Push 23B-W. Lattialämmityksen pumppuryhmä

Uponor Push 23B-W. Lattialämmityksen pumppuryhmä Lattialämmityksen pumppuryhmä Lattialämmityksen pumppuryhmä on pumppuryhmä, joka on tarkoitettu käytettäväksi Uponor-lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Pumppuryhmä säätää lattialämmityksessä kiertävän

Lisätiedot

Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa.

Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa. Rästissä 15 miljardin korjaukset Rakennuslehti 17.4.2015 Pellervon taloustutkimuksen, VTT:n ja KTI Kiinteistötiedon tutkimuksen mukaan vuotuinen korjaustarve on 3,19 miljardia euroa. Vuotuinen korjaustarve

Lisätiedot

THERMOTECH. Tuotevalikoima & hinnasto 2016

THERMOTECH. Tuotevalikoima & hinnasto 2016 THERMOTECH Tuotevalikoima & hinnasto 2016 Copyright: Thermotech Scandinvia AB 2016 Kansikuva: Michael Engman Graafinen muoto: Daria Potapova Muu kuva-aineisto: Michael Engman Suomenkielinen toteutus: Linda

Lisätiedot

OnePipe-lattialämmitys viihtyisämpi koti!

OnePipe-lattialämmitys viihtyisämpi koti! OnePipe-lattialämmitys viihtyisämpi koti! ENERGIATEHOKAS NÄKYMÄTÖN Asennetaan lattiarakenteisiin, näkyvissä vain huonekohtaiset termostaatit. Helpottaa siivousta sekä sisustamista. Soveltuu melkein mihin

Lisätiedot

ACO STAINLESS Lattiakourut teollisuustiloihin ja suurtalouskeittiöihin

ACO STAINLESS Lattiakourut teollisuustiloihin ja suurtalouskeittiöihin 19.2.2009 Asennus ACO STAINLESS Lattiakourut teollisuustiloihin ja suurtalouskeittiöihin Lattiakouru vesieristämätön betonilattia Modular 1000 Modular 2000 Yleistä Modular-sarjan lattiakourut on tarkoitettu

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Tuotevalikoima Unibox Huonekohtainen lämpötilan säätöyksikkö ja paluuveden lämpötilarajoitin lattialämmitykseen

Tuotevalikoima Unibox Huonekohtainen lämpötilan säätöyksikkö ja paluuveden lämpötilarajoitin lattialämmitykseen Innovatiivisuus + laatu Tuotevalikoima Unibox Huonekohnen lämpötilan säätöyksikkö ja paluuveden lämpötilarajoitin lattialämmitykseen Design palkinnot: Esittely Unibox T / Unibox ET Lattialämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Tekninen kuvaus. Lämpötilajakauma/mukavuus. Lattiamateriaali. Ihanteellinen lämpötila. Lattialämmitys puulattiaan

Tekninen kuvaus. Lämpötilajakauma/mukavuus. Lattiamateriaali. Ihanteellinen lämpötila. Lattialämmitys puulattiaan Tekninen kuvaus Lämpötilajakauma/mukavuus LK Lattialämmitys on matalalämpötilainen järjestelmä, jossa lämmitysvesi kiertää lattiarakenteisiin asennetuissa PE-X-putkissa. Lämpö siirtyy putkista lattiaan

Lisätiedot

Vuotovesitiivis jakotukkikaappi Työohje

Vuotovesitiivis jakotukkikaappi Työohje Kaapin kyljessä ja pohjassa on varaus läpivienneille, jotka avataan tarvittaessa vasaran ja metallitaltan avulla syöttövesiputkia varten. 2. Kaapin asennus puurunkoiseen seinään Suosittelemme että kaappi

Lisätiedot

Kerrospaksuuden ylittäessä 50mm, tulee huomioida, että tuotekortissa esitetty kuivumisaika kasvaa.

Kerrospaksuuden ylittäessä 50mm, tulee huomioida, että tuotekortissa esitetty kuivumisaika kasvaa. Lattiaratkaisut 1 Betonilattian tasoitus, liike- ja toimistorak. RAK 1 / 10 Hyvälaatuisen betonin tasoitus mm. liike- ja toimistorakennuskohteissa Uusi lattiapäällyste, esim. muovi- tai tekstiilimatto,

Lisätiedot

TYCROC SUIHKUALLAS JA LATTIAKAIVO

TYCROC SUIHKUALLAS JA LATTIAKAIVO TYCROC SUIHKUALLAS JA LATTIAKAIVO Tycroc suihkualtaat toimitetaan aina asianmukaisella lattiakaivolla varustettuina. Komponentit on kehitetty yhdessä käytettäväksi eivätkä sovi asennettavaksi muiden valmistajien

Lisätiedot

Saneerauskaapelin PST 10 W/m asennusohje

Saneerauskaapelin PST 10 W/m asennusohje Saneerauskaapelin PST 10 W/m asennusohje Saneerauskaapelin PST 10 asennusohje Tuotetiedot: Kaksijohtiminen lämpökaapeli, sis. 3 m:n kylmäkaapelin. Teho 10 W/m, 230 V AC. Käyttökohteet: Osittain varaava

Lisätiedot

LK Jakotukkikaappi UNI

LK Jakotukkikaappi UNI LK Jakotukkikaappi UNI LK Kaappiläpivienti 25 suojaputkeen, Tuote nro 187 44 83 (Tilattava erikseen) LK Jakotukkikaappi UNI 350, Tuote nro 187 44 77 LK Jakotukkikaappi UNI 550, Tuote nro 187 44 78 LK Jakotukkikaappi

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

GG 10 W/m -lämpökaapelin asennusohje

GG 10 W/m -lämpökaapelin asennusohje GG 10 W/m -lämpökaapelin asennusohje Lämmityskaapelin KIMA GG 10 W/m asennusohje Tuotetiedot: Kaksijohtiminen lämpökaapeli, sis. 2 m:n kylmäkaapelin. Teho 10 W/m, 230 V AC. Kaapeli on teräsarmeerattu

Lisätiedot

Tuotevalikoima Unibox Huonekohtainen lämpötilan säätöyksikkö ja paluuveden lämpötilarajoitin lattialämmitykseen

Tuotevalikoima Unibox Huonekohtainen lämpötilan säätöyksikkö ja paluuveden lämpötilarajoitin lattialämmitykseen Innovatiivisuus + laatu Tuotevalikoima Unibox lämpötilan säätöyksikkö ja veden lämpötilarajoitin lattialämmitykseen Tuotevalikoima Design palkinnot: Esittely Unibox T / Unibox ET Lattialämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

Lattialämmityksen asennus- ja käyttöohje LATTIALÄMMITYS

Lattialämmityksen asennus- ja käyttöohje LATTIALÄMMITYS Lattialämmityksen asennus- ja käyttöohje LATTIALÄMMITYS Sisältö Yleistä...3 Lattialämmityssuunnitelma...4 Lattialämmitys eri rakenteissa...5 Esimerkkejä pintarakenteista...17 Lattialämmitysputket...19

Lisätiedot

7 sovellusta, Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu Varmista optimaaliset tulokset. lampo.danfoss.fi. Sovellusopas

7 sovellusta, Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu Varmista optimaaliset tulokset. lampo.danfoss.fi. Sovellusopas Sovellusopas Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu Varmista optimaaliset tulokset 7 sovellusta, jotka auttavat Danfossin lattialämmitysjärjestelmien suunnittelussa ja asentamisessa. lampo.danfoss.fi

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

THERMOTECH Tuotevalikoima & hinnasto 2019

THERMOTECH Tuotevalikoima & hinnasto 2019 THERMOTECH Tuotevalikoima & hinnasto 2019 ThermoSystem MultiSystem GEO System Lattialämmitys Käyttövesi Sulanapito Copyright: Thermotech Scandinvia AB 2019 Kansikuva: Michael Engman Graafinen muoto: Linda

Lisätiedot

Pientalonrakentajan tietoliikenneopas. Yleistä Ohjeita hankintaan Rakentajan muistilista Yhteystiedot

Pientalonrakentajan tietoliikenneopas. Yleistä Ohjeita hankintaan Rakentajan muistilista Yhteystiedot Pientalonrakentajan tietoliikenneopas Yleistä Ohjeita hankintaan Rakentajan muistilista Yhteystiedot MIKSI KUITULIITTYMÄ? IPP:n kuituliittymä on kuluttajille suunnattu kiinteähintainen liityntä nykyaikaiseen

Lisätiedot

sidosaineet ja liimat

sidosaineet ja liimat sidosaineet ja liimat AIR-ONE Ultra kevyt, korkean hyötysuhteen ja -polymeroitumisasteen omaava yksi komponenttinen kiinnityslaasti keraamisille laatoille. Ominaisuudet o korkea tehokkuus o yksikomponenttinen

Lisätiedot

ACO. Linjakuivatus. Asennusohjeet ACO DRAIN

ACO. Linjakuivatus. Asennusohjeet ACO DRAIN ACO Linjakuivatus Asennusohjeet ACO DRAIN Sisältö Käyttöalueet EN 433 -standardin mukaan 3 Symbolit ja kaatotyypit 4 Tärkeitä suunnittelu- ja asennusohjeita Yleiset ja erityiset asennusohjeet 5 ACO DRAIN

Lisätiedot

Tempo lämpölattia.

Tempo lämpölattia. Tempo lämpölattia www.tempolampolattia.fi Huomaamaton luksusta Jos patteri ei mielestäsi ole sisustuselementti ja lattia voi olla persoonallinen ilman ääntäkin, on valintasi Tempo lämpölattia. Tempo lämpölattiassa

Lisätiedot

Lattialämmityksen jakotukki

Lattialämmityksen jakotukki INSTALLATIONSANVISNING GOLVVÄRMEFÖRDELARE POLYMER Asennusohje Lattialämmityksen jakotukki Polymer 1 Tietoja lattialämmityksen jakotukista Polymer Floorén lattialämmityksen jakotukki Polymer on valmistettu

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

3. WehoFloor-järjestelmän asennus

3. WehoFloor-järjestelmän asennus 3. WehoFloor-järjestelmän asennus Ennen asennuksen aloittamista haetaan WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmälle kohteen suunnittelijoiden hyväksyminen. Lue asennusohjeet kaikkine liitteineen huolellisesti

Lisätiedot

Multiputket PE-RT Type 2 ja AluComposite

Multiputket PE-RT Type 2 ja AluComposite TUOTEOMINAISUUDET Thermotech Multisystem PE-RT Type 2 on happidifuusiotiivis 5-kerroksinen PE-RT Type 2 (Dowlex 2388) putki. Happidiffuusiosuoja (EVOH) on sijoitettu putkiseinämän keskelle. Kaikki kerrokset

Lisätiedot

Uponor Fluvia T Push-12 PUMPPURYHMÄ LATTIALÄMMITYKSEEN

Uponor Fluvia T Push-12 PUMPPURYHMÄ LATTIALÄMMITYKSEEN Uponor Fluvia T Push- PUMPPURYHMÄ LATTIALÄMMITYKSEEN Uponor Fluvia T Push Lämmitysveden säätö helposti ja turvallisesti Lattialämmitystä yksittäisiin huoneisiin Uponorin valikoimaan kuuluu joukko erilaisia

Lisätiedot

Luotettavaa lämmitystekniikkaa

Luotettavaa lämmitystekniikkaa Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERA:n

Lisätiedot

Kiinnikeopas. LK Säätöputki. LK Patterikiinnike UNI. (Tuote nro , )

Kiinnikeopas. LK Säätöputki. LK Patterikiinnike UNI. (Tuote nro , ) Kiinnikeopas LK Patterikiinnike UNI LK Patterikiinnike UNI k/k 40 (Tuote nro 481 43 92) LK Patterikiinnike UNI k/k 50 (Tuote nro 481 44 03) LK Säätöputki (Tuote nro 481 43 91, 481 43 90) Siisti ja helppokäyttöinen

Lisätiedot

LATTIALÄMMITYS. Lattialämmityksen asennus- ja käyttöohje

LATTIALÄMMITYS. Lattialämmityksen asennus- ja käyttöohje LATTIALÄMMITYS Lattialämmityksen asennus- ja käyttöohje 11 2010 5031 Sisältö Yleistä... 3 Lattialämmityssuunnitelma... 4 Lattialämmitys eri rakenteissa... 5 Esimerkkejä pintarakenteista... 18 Lattialämmitysputket...

Lisätiedot