Pöytäkirja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja"

Transkriptio

1 29.3. MAATULLINPUISTON ETELÄOSAN ALUEEN KATUJEN SUUNNITTELU, TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. n soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Maatullinpuiston eteläosan alueen katujen suunnittelua (HEL ) koskeneen ilmoituksen julkisesta hankinnasta Hilmaan Määräaikaan 4.3. klo mennessä saatiin yhdeksän tarjousta: - A-Insinöörit Suunnittelu alikonsultit: Terra - FCG Suunnittelu ja tekniikka alikonsultit: Pohjatekniikka - Pöyry Finland - Destia - Sito - WSP Finland - Ramboll Finland - Finnmap Infra alikonsultit: Terra ja Sweco Rakennetekniikka - Sweco Ympäristö n soveltuvuuden arviointi on suoritettu.3.. Tarjouspyynnössä vaadittuja tarjoajien rahoituksellista, taloudellista tilannetta, sekä teknistä suorituskykyä ja ammatillista pätevyyttä koskevien ehtojen arviointi on esitetty seuraavassa taulukossa:

2 29.3. Verojen ja sos.turvamaksujen maksaminen, todistus tai Tilaajavastuu.fi kautta Taloudellinen ja rahoituksellinen tilanne Tekninen suorituskyky ja ammatillinen pätevyys (yritys) Yrityksen ja alikons. referenssit 3 viimeiseltä Alikonsultit vuodelta. A-Insinöörit Suunnittelu FCG Suunnittelu ja tekniikka Pöyry Finland Destia Sito WSP Finland Ramboll Finland Finnmap Infra Sweco Ympäristö Kaupparekisteriote A- Insinöörit Terra FCG Pohjatekni ikka Infra Terra Sweco rak Todistus verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksamisesta A- Insinöörit Terra FCG Pohjatekni ikka Infra Terra Sweco rak A- Insinöörit Terra FCG Pohjatekni ikka Infra Terra Sweco rak Ennakkoperintärekisteri ja työnantajarekisteri A- Insinöörit Terra FCG Pohjatekni ikka Infra Terra Sweco rak Voimassaoleva vastuuvakuutus (alikonsulteilta ei vaadittu) Referenssit kolmesta vastaavankokoisesta hankkeesta sisältäen katu-, vesihuolto-, rakenne- ja geoteknistä suunnittelua Projektipäällikön työkokemus vähintään 3 vuotta projektipäällikön tai pääsuunnittelijan tehtävistä Suunnitelma-asiakirjat suomen kielellä joista piirustukset dgn muodossa. Alikonsulttien käyttö, sekä käytetäänkö muuhun kuin katu- ja kunnallisteknistä suunnittelua täydentäviin tehtäviin Todistus eläkevakuutuksesta ja työeläkevakuutusmaksujenmaksuista katuympäristö- ja puistosuunnittelu pohjarakennesuunnittelu katuympäristöja puistosuunnittelu, taitorakenteiden suunnittelu Tarjouksen jättäneiden yritysten taloudellisen ja teknisen suorituskyvyn katsottiin olevan tehtävään nähden riittävä, joten tarjousvertailu päätettiin tehdä kaikille tarjouksen jättäneille yrityksille.

3 Tarjousten laatuarviointiryhmä Maatullinpuiston eteläosan alueen katujen katu- ja vesihuoltosuunnittelun tarjousten laatuarvioinnin on suorittanut seuraava ryhmä: Ville Reihe projektipäällikkö Juha Väätäinen Sauli Hakkarainen Laura Yli-Jama Peter Henny HKR/KPO HKR/KPO HKR/KPO HKR/KPO HKR/KPO Lisäksi projektiryhmän arvioinnissa on huomioitu Tarmo Hyvärisen (HSY Vesi, vesihuoltosuunnittelun asiantuntija) ja Jari Haatajan (KV/Geo, pohjarakennuksen asiantuntija) erikseen antamat arviot. 3. Projektipäälliköiden arviointi A-Insinöörit 7 FCG suunnittelu ja 7 tekniikka Pöyry Finland 9 Destia 9 Sito WSP Finland 6 Ramboll Finland 9 Finnmap Infra 9 Sweco Ympäristö 7 Pöyry Finland :n, Destia :n, Ramboll Finland :n ja Finnmap Infra :n projektipäälliköillä on paljon vastaavia referenssejä, jotka sisältävät sisällöltään vastaavia hankkeita. Sito :n, A-Insinöörit :n sekä FCG suunnittelu ja tekniikka :n projektipäälliköillä on paljon vastaavia referenssejä, jotka sisältävät vähän sisällöltään vastaavia hankkeita. A-Insinöörit :n ja FCG suunnittelu ja tekniikka :n työmääräarviot ovat pieniä verrattuna muiden arvioihin. Sweco Ympäristö :n projektipäälliköllä on vastaavia referenssejä, jotka sisältävät vähän sisällöltään vastaavia hankkeita. WSP Finland :n projektipäälliköllä on referenssejä, jotka eivät sisältäneet sisällöltään vastaavia hankkeita.

4 Projektiryhmän arviointi Katusuunnittelijat A-Insinöörit 6 FCG suunnittelu ja 6 tekniikka Pöyry Finland 9 Destia Sito 6 WSP Finland 6 Ramboll Finland Finnmap Infra Sweco Ympäristö 7 Katusuunnittelu: - Referenssien mukaan kaikilla katusuunnitteluryhmillä on kokemusta kaupunkialueiden katujen ja vesihuollon rakennussuunnittelusta. Näistä eniten kokemusta vastaavanlaisista hankkeista on Pöyry Finland :n suunnittelijoilla. Destia :n, Ramboll Finland :n ja Finnmap :n suunnittelijoilla on myös laaja kokemus. A-Insinöörit :n, FCG suunnittelu ja tekniikka :n, Sito :n ja WSP Finland :n suunnittelijoilla on vähiten kokemusta. - FCG suunnittelu ja tekniikka :n sekä Ramboll Finland :n tarjouksissa ko. työmääräarvio on alhaisin, mutta riittävä.

5 29.3. Katuympäristön ja puiston suunnittelijat A-Insinöörit 10 Terra FCG suunnittelu ja 10 tekniikka Pöyry Finland 7 Destia 9 Sito 7 WSP Finland Ramboll Finland Finnmap Infra 10 Terra Sweco Ympäristö 7 Katuympäristö ja puisto: - Kaikilla on referenssien mukaan riittävästi kokemusta ja riittävä työmääräarvio. A- Insinöörit :n ja Finnmap Infra :n katuympäristön suunnittelijoilla on paras kokemus vastaavista hankkeista. FCG suunnittelu ja tekniikka :n katuympäristön suunnittelijoilla on laaja kokemus vastaavista hankkeista ja työmääräarvio on hyvä. Destia :n katuympäristön suunnittelijoilla on kokemusta vastaavista hankkeista. WSP Finland :n ja Ramboll Finland :n katuympäristön suunnittelijoilla on vähän kokemusta vastaavista hankkeista, mutta työmääräarvio oli hyvä. Pöyry Finland :n, Sito :n ja Sweco Ympäristö :n katuympäristön suunnittelijoiden kokemus on vähäisin vastaavista hankkeista.

6 29.3. Vesihuoltosuunnittelijat A-Insinöörit 6 FCG suunnittelu ja tekniikka Pöyry Finland 9 Destia Sito 6 WSP Finland 7 Ramboll Finland Finnmap Infra 7 Sweco Ympäristö 4 Vesihuolto: - A-insinöörit: Vain yhdellä nimetyistä suunnittelijoista on kokemusta vastaavanlaisista hankkeista. Muulla suunnitteluryhmällä vähän kokemusvuosia ja tarjouksessa on esitetty vähän referenssejä vastaavanlaisista hankkeista. - FCG: Suunnitteluryhmällä hyvä kokemus vastaavanlaisista hankkeista - Pöyry: Suunnitteluryhmällä on mittava kokemus vastaavanlaisista hankkeista - Destia: Suunnittelijoilla on hyvä kokemus vastaavanlaisista hankkeista - Sito: Osalle vesihuollonsuunnittelijaryhmästä ei ole esitetty ollenkaan referenssejä. Esitetyt referenssin vastaavat hankeen laajuutta. - WSP: Suunnitteluryhmällä on kohtuullinen kokemus vastaavanlaisista hankkeista - Ramboll: Suunnitteluryhmällä on hyvä kokemus vastaavanlaisista hankkeista. - Finnmap infra: Suunnitteluryhmällä kohtuullinen kokemus vastaavanlaisista hankkeista. - Sweco: Suunnitteluryhmällä on vähän kokemusta vastaavanlaisista hankkeista

7 29.3. Pohjarakennussuunnittelijat A-Insinöörit FCG suunnittelu ja 9 tekniikka Pohjatekniikka Pöyry Finland Destia 9 Sito WSP Finland 9 Ramboll Finland 7 Finnmap Infra 9 Sweco Ympäristö 7 Pohjarakennus: - Referenssien mukaan Destia :n pohjarakennussuunnittelijoilla on mittava kokemus vastaavista hankkeista. FCG suunnittelu ja tekniikka :n, WSP Finland :n ja Finnmap Infra :n pohjarakennussuunnittelijaryhmien kokemus oli seuraavaksi laajin ja työmääräarviot hyvät. - Referenssien mukaan A-Insinöörit :n, Pöyry Finland :n, Sito :n, Ramboll Finland :n ja Sweco Ympäristö :n pohjarakennussuunnittelijaryhmien kokemus oli hyvä. - Ramboll Finland :n ja Sweco Ympäristö :n tarjouksissa pohjarakennussuunnittelijaryhmien työmääräarviot olivat pieniä.

8 29.3. Taitorakennesuunnittelijat A-Insinöörit 7 FCG suunnittelu ja 7 tekniikka Pöyry Finland Destia 7 Sito 6 WSP Finland 7 Ramboll Finland 7 Finnmap Infra Sweco Rakennetekniikka Sweco Ympäristö Taitorakenne: - Kaikkien konsulttien referenssit ovat riittävät. - Referenssien mukaan Pöyry Finland :n, Finnmap Infra :n ja Sweco Ympäristö :n taitorakennussuunnittelijoilla on paras kokemus vastaavista hankkeista. A- Insinöörit :n, FCG suunnittelu ja tekniikka :n, Destia :n, Sito :n, WSP Finland :n ja Ramboll Finland :n taitorakennesuunnittelijoilla on hyvä kokemus vastaavista hankkeista. - Sito :n tarjouksessa taitorakennesuunnittelun työmääräarvio on pieni.

9 29.3. Projektiryhmän kokonaispistemäärä Projektiryhmän kokonaispistemäärä on arvioitu kokonaisuutena edellä esitettyihin arvioihin ja työmääriin perustuen. innissa on painotettu katusuunnittelua, vesihuoltosuunnittelua ja pohjarakennussuunnittelua, joiden osuudet ovat tilaajan arvion mukaan työmäärästä suurimmat. Katuympäristön osuus työmäärästä on tilaajaarvion mukaan vähäinen. A-Insinöörit 7 FCG suunnittelu ja 7 tekniikka Pöyry Finland 9 Destia Sito 7 WSP Finland 7 Ramboll Finland Finnmap Infra Sweco Ympäristö 7 5. Projekti kuvauksen arviointi Tarjouspyynnön mukaisilla kolmella tärkeimmällä asialla haetaan nimenomaan kyseessä olevan hankkeen ja sen onnistumisen kannalta tärkeitä asioita. Tarjouspyynnön mukaisella selvityksellä aikatauluriskeistä ja toimenpiteistä niiden hoitamiseksi haetaan niitä keinoja, joiden avulla varmistetaan suunnittelutyön aikataulussa pysyminen. 3 tärkeintä asiaa ja aikataulu A-Insinöörit - Jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt sekä liikenneturvallisuuden parantaminen - Työnaikaiset liikennejärjestelyt ja rakentamisen vaiheistus - Pääsuunnittelijan koordinointivastuu - Aikatauluriskit ja keinot niiden ratkaisemiseksi esitetty -Välitavoitteet esitetty - Tarkastusajat huomioitu FCG suunnittelu ja tekniikka - Haastavan maaperän huomioiminen suunnittelussa, kustannustehokkaat esirakentamisen sekä pohjanvahvistuksen menetelmät - Paikallistuntemus ja alueen ominaispiirteet suunnittelun lähtökohtana - Käyttäjäturvallinen ja toimiva katuympäristö - välitavoitteet esitetty 7

10 29.3. Pöyry Finland Destia Sito WSP Finland Ramboll Finland Finnmap Infra Sweco Ympäristö - Vesihuollon saneeraussuunnittelu Takalantiellä - Katusuunnittelu - Suunnittelualueen geotekninen suunnittelu - Eri suunnittelualojen yhteensovittaminen - Asukasyhteistyö ja tiedottaminen - Nykyisen rakennuskannan vaurioitumisen ennaltaehkäisy - Hankkeen työvaihe- ja mittaussuunnittelu - Pohjarakennussuunnittelu - Asukasyhteistyö ja tiedottaminen - Katualueen suunnittelu - Suunnitelmien hyväksyttävyyden varmistaminen - Vesihuolto - Pääsuunnittelijan koordinointitehtävät - Työnaikaiset vaikutukset, niiden huomioiminen ja suunnitteluratkaisut - Toimivan yleistasauksen laatiminen ja hulevesien hallinta - Projektinjohto ja suunnittelun kokonaiskoordinointi - Katujen kuivatuksen ja vesihuollon suunnittelu - Pohjarakenteiden ja massatalouden suunnittelu huonosti huonosti - Vaiheittaisen rakentamisen periaatteet sekä rakennustyönaikaisen liikenteen turvallisuus ja toimivuus - Alueen tasaus ja massatalous - Tietomallintaminen - Kaikki konsultit olivat luetelleet 3 tärkeää asiaa, joilla on merkitystä tämän hankkeen läpiviennissä. - Tärkeimpiä esitettyjä asioita olivat pääsuunnittelijan koordinointi vastuu, suunnittelun yhteensovitus, tiedottaminen, yleinen hyväksyttävyys, pohjarakentaminen ja esirakentaminen sekä vaiheittainen rakentaminen. - Sito, Ramboll Finland, Destia ja Finnmap Infra olivat huomioineet kolme tärkeintä asiaa hyvin. - A-Insinöörit :n, Pöyry Finland :n, Destia :n, Ramboll Finland :n ja Sweco Ympäristö :n tarjouksissa oli aikatauluriskit ja keinot niiden hoitamiseksi huomioitu ja esitetty hyvin. - Finnmap Infra :n tarjouksessa on tarkastusajat huomioitu huonosti

11 29.3. Laatuarvioinnin suorittaneen ryhmän puolesta Ville Reihe projektipäällikkö

Pöytäkirja Määräaikaan klo mennessä saatiin viisi tarjousta:

Pöytäkirja Määräaikaan klo mennessä saatiin viisi tarjousta: MÄKELÄNKADUN SUUNNITTELU, TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Pyydetyt tarjoukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Mäkelänkadun suunnittelua (HEL 201-002329) koskeneen ilmoituksen julkisesta hankinnasta

Lisätiedot

Pöytäkirja. - FCG Suunnittelu ja teknikka Oy Pohjatekniikka Oy (pohjarakennussuunnittelu)

Pöytäkirja. - FCG Suunnittelu ja teknikka Oy Pohjatekniikka Oy (pohjarakennussuunnittelu) Paciuksenkadun ja Tukholmankadun suunnittelu TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjoajien soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on julkaissut Paciuksenkadun ja Tukholmankadun suunnittelua

Lisätiedot

Pöytäkirja. - A-insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy (katuympäristö- ja puistosuunnittelu)

Pöytäkirja. - A-insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy (katuympäristö- ja puistosuunnittelu) TULLIVUORENTIEN ETELÄPUOLISEN ALUEEN SUUNNITTELU TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjoajien soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on julkaissut Tullivuorentien eteläpuolisen alueen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Katujen suunnittelun puitesopimus 2014-2015 tarjousten laatuarvioinnin

Lisätiedot

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi Pöytäkirja 1(13) Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus 2016-2017

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden suunnittelun puitesopimus

Lisätiedot

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä 3

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä 3 Tehtävä 3 Ylläpitoon liittyvä kehittämistyö ja selvitykset 1. Tarjoajan soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Infrahankkeiden projektinjohtopalvelut, puitesopimus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) PUISTOJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014 2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Puistojen ja muiden viheralueiden suunnittelun puitesopimus 2014

Lisätiedot

Haakoninlahti 2 asemakaava alueen katujen ja Haakoninlahdenpuiston suunnittelu

Haakoninlahti 2 asemakaava alueen katujen ja Haakoninlahdenpuiston suunnittelu Tarjouspyyntö 1 (10) Haakoninlahti 2 asemakaava alueen katujen ja Haakoninlahdenpuiston suunnittelu 1 Hankinnan kohde 2 Hankinnasta tehtävä sopimus 3 Tarjoajan soveltuvuuden arviointi 4 Tarjouksen tarjouspyynnön

Lisätiedot

Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: - A-Insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy, katuympäristösuunnittelu

Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: - A-Insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy, katuympäristösuunnittelu PÖYTÄKIRJA 1(16) VUOSAAREN SILTA JA RAITTISILTA VARTIOKYLÄNLAHDEN YLI, KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjouspyyntö ja saadut tarjoukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto

Lisätiedot

Aatosvainion infran suunnittelu

Aatosvainion infran suunnittelu Sivu 1/6 Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta Tarjouspyyntö 24.4.2015 Aatosvainion infran suunnittelu 1 Hankinnan kohde 2 Hankinnasta tehtävä sopimus 3 Tarjoajan soveltuvuuden arviointi 4 Tarjouksen tarjouspyynnön

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (6) 27 Katujen suunnittelun puitesopimuksen 2016-2017 sopimuskauden jatkaminen optiokaudelle 1.1.2018-31.12.2018 HEL 2015-008566 T 02 08 02 00 Päätös päätti käyttää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (6) 3 Katujen suunnittelun puitesopimus 2016-2017, konsulttien valinta Pöydälle 12.01.2016 HEL 2015-008566 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää sulkea Infrasuunnittelu

Lisätiedot

Tarjouspyyntö HEL (11)

Tarjouspyyntö HEL (11) Tarjouspyyntö HEL 2015-002109 1(11) SAUKONLAITURI LÄNSI ASEMAKAAVA-ALUEEN SUUNNITTELU 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Ma (9)

Tarjouspyyntö Ma (9) Tarjouspyyntö Ma213-3 1(9) Avoin tarjouskilpailu TÖÖLÖNLAHDEN ETELÄOSAN PUISTO- JA KATUALUEIDEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELU Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Rakennusvirasto Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto Toimistopäällikkö KIT

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Rakennusvirasto Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto Toimistopäällikkö KIT Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 7 Maatullinpuiston eteläosan alueen katujen suunnittelu, konsultin valinta, Destia Oy, kattohinta 111 948 euroa (alv 0 %) HEL 2016-000780 T 02 08 02 00 Päätös n investointitoimiston

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde. 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen. 1.3 Hankintayksikkö

1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde. 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen. 1.3 Hankintayksikkö Tarjouspyyntö 1(10) HEL 2013-012853 SOMPASAAREN SUUNNITTELU 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta

Lisätiedot

Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti:

Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: PÖYTÄKIRJA 1 TEOLLISUUSKADUN KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Osallistumishakemukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Teollisuuskadun katu- ja rakennussuunnittelua

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2016 1 (5) 1 Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalveluiden puitesopimus 2016 2017, konsulttien valinta HEL 2015-011101 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää hylätä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1(10) Helsingin kaupungin rakennusvirasto/katu- ja puisto-osasto.

Tarjouspyyntö 1(10) Helsingin kaupungin rakennusvirasto/katu- ja puisto-osasto. Tarjouspyyntö 1(10) Avoin tarjouskilpailu VUOSAAREN SILTA JA RAITTISILTA VARTIOKYLÄNLAHDEN YLI, KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto

Lisätiedot

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H141-13 / HEL 2013-015859 / Helsingin kaupungin tietokeskuksen arkistotietojärjestelmän hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO tarjousten arviointi

Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO tarjousten arviointi Pöytäkirja 2015 1 (8) Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO 2015 2016 tarjousten arviointi (HEL 2014 013773) Aika 20.2.2015 sekä 23.2.2015 Paikka Rakennusvirasto, Kasarmikatu 21, H.716 Läsnä

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Kunnallistekniikan konsulttipalveluiden kumppanuussopimus ajalle 1.1.2014-31.12.2016

Kunnallistekniikan konsulttipalveluiden kumppanuussopimus ajalle 1.1.2014-31.12.2016 Tekninen lautakunta 128 27.11.2013 Kunnallistekniikan konsulttipalveluiden kumppanuussopimus ajalle 1.1.2014-31.12.2016 TEKLA 128 Kunnallistekniikan suunnittelija Nina Vartiainen 19.11.2013: Ympäristöviraston

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 8H16 / Pysäkkikatosten hankekoordinaattori (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut

Lisätiedot

Tarjouspyyntö HEL (6)

Tarjouspyyntö HEL (6) Tarjouspyyntö HEL 2013-012515 1(6) TELAKKARANNAN SUUNNITTELU Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta suunnittelutehtävästä.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 26/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 26/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 26/2014 1 (7) 1 Pilaantuneiden alueiden kunnostamiseen liittyvien konsulttipalveluiden puitesopimukset vuosille 2014-2016 HEL 2014-010137 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 1 Vison Alliance Partners Oy:n tekemä hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä, 10.12.2013 526, koskien infrahankkeiden projektinjohtopalveluiden

Lisätiedot

Kunnallistekniikan konsulttipalveluiden kumppanuussopimus ajalle

Kunnallistekniikan konsulttipalveluiden kumppanuussopimus ajalle Tekninen lautakunta 93 22.11.2016 Kunnallistekniikan konsulttipalveluiden kumppanuussopimus ajalle 1.1.2017-31.12.2019 Tekninen lautakunta 22.11.2016 93 Suunnitteluinsinööri Nina Vartiainen 11.11.2016:

Lisätiedot

Yrityksen, työryhmän ja työohjelman vähimmäisvaatimukset sekä laadun arviointi.

Yrityksen, työryhmän ja työohjelman vähimmäisvaatimukset sekä laadun arviointi. Liite. Yrityksen, työryhmän ja työohjelman vähimmäisvaatimukset sekä laadun arviointi. I. Tarjoaja (Tarjoava yritys sekä mahdolliset alihankkijat) A. Rahoitus ja taloudellinen toiminta (tp. ja.) Tarjoajan

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2014-014568 / Tallinnanaukion tori- ja tapahtuma-alueen ympäristön puhtaanapito ja talvikunnossapito (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Liikenneliikelaitoksen johtokunta Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Liikenneliikelaitoksen johtokunta Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2017 1 (6) 6 Raide-Jokeri-projektin suunnittelusta vastaavan konsortion valinta HEL 2017-007065 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Hankintailmoitus ja tarjoajien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2014 1 (5) 2 Avustavan rakennuttamisen puitesopimus valvontatehtävissä 2014-2016, konsulttitoimistojen valinta ennen 31.12.2015 tehtävissä toimeksiannoissa HEL 2013-013019

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Suunnittelupäällikkö Hankintapäätös

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Suunnittelupäällikkö Hankintapäätös Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) KA JDno-2017-1314 Matkakeskuksen liikennejärjestelyjen katu- ja rakennussuunnitelmien laatiminen Kajaanin kaupungin ympäristötekninen toimiala / aluesuunnittelu

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

1/6. Pisteiden laskentatapa

1/6. Pisteiden laskentatapa 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H077-15 / HEL 2015-004602 / Bengtsår-yhteysveneen kunnostus, moottorin uusiminen ja huoltopalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

KRUUNUSILLAT-HANKE. Viestintäpalvelut, kilpailutuksen periaatteet ja sisältö. Joulukuu WSP Finland Oy

KRUUNUSILLAT-HANKE. Viestintäpalvelut, kilpailutuksen periaatteet ja sisältö. Joulukuu WSP Finland Oy WSP Finland Oy KRUUNUSILLAT-HANKE Viestintäpalvelut, kilpailutuksen periaatteet ja sisältö Joulukuu 2015 1 LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET Miksi kilpailutetaan? Rakennusvirasto vastaa Kruunusillat-hankkeen projektin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1(7) Mannerheimintien katu- ja rakennussuunnittelu välillä Postikatu Runeberginkatu

Tarjouspyyntö 1(7) Mannerheimintien katu- ja rakennussuunnittelu välillä Postikatu Runeberginkatu Tarjouspyyntö 1(7) Mannerheimintien katu- ja rakennussuunnittelu välillä Postikatu Runeberginkatu 1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

IIN POHJATUTKI MUS- JA MITTAUSPAL VELU OY. Ramboll Finland Oy

IIN POHJATUTKI MUS- JA MITTAUSPAL VELU OY. Ramboll Finland Oy 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 50871 / Katujen ja hulevesiviemäreiden rakennussuunnittelun puitejärjestely vuosille 2016-2019 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 8 Kelvollisia

Lisätiedot

1.2 Yritys on liittynyt Tilaajavastuu.fi/ Luotettava Kumppani palveluun (täytä tiedot)

1.2 Yritys on liittynyt Tilaajavastuu.fi/ Luotettava Kumppani palveluun (täytä tiedot) Tarjoava yritys Lähiosoite Postitoimipaikka Tarjouskilpailun kohde: Hennan aseman ylikäytäväsillan rakennuttaja- ja työmaavalvontapalvelut 1. Tarjoajan taloudellinen ja rahoituksellinen tilanne Tarjoajan

Lisätiedot

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö NOKIAN KAUPUNKI Tekninen keskus Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö Nokian kaupungin tekninen keskus pyytää suunnittelutarjoustanne Harjuniityn liikuntahallin rakenne-, lvia- ja sähkösuunnittelusta.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ RAKENNUSVIRASTO 1(6) Katu- ja puisto-osasto Jukka Myyryläinen KPO 13 KIT1

HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ RAKENNUSVIRASTO 1(6) Katu- ja puisto-osasto Jukka Myyryläinen KPO 13 KIT1 RAKENNUSVIRASTO 1(6) PACIUKSENKADUN ALIKULKUKÄYTÄVÄN SUUNNITTELU Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta suunnittelutehtävästä.

Lisätiedot

Ramppipuiston kevyen liikenteen väylän sekä Ruskontien eteläpuolisen kevyen liikenteen väylän rakennussuunnittelu

Ramppipuiston kevyen liikenteen väylän sekä Ruskontien eteläpuolisen kevyen liikenteen väylän rakennussuunnittelu TARJOUS XXXXXXX TAMPEREEN KAUPUNKI KAPA Petri Kantola Ramppipuiston kevyen liikenteen väylän sekä Ruskontien eteläpuolisen kevyen liikenteen väylän rakennussuunnittelu Sivu 1 (4) 1 YLEISTÄ Kiitämme mahdollisuudesta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(7) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto 13.5.2015

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(7) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto 13.5.2015 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1() ISON ROOBERTINKADUN KÄVELYKATUOSUUDEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNIT- TELU, TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjouspyyntö Rakennusvirast katu- ja puisto-osasto jätti Is Roobertinkadun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2015 1 (6) 284 Infrahankkeiden projektinjohtopalvelut 2014-2015, puitesopimus, sopimuskauden jatkaminen optiokaudelle 1.1.2016-31.12.2016 HEL 2013-008177 T 02 08 02 00

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

REVON/VÄSTILÄN ASUINALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTE- LU

REVON/VÄSTILÄN ASUINALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTE- LU Tekninen toimi 16.1.2015 Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ REVON/VÄSTILÄN ASUINALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTE- LU Tarjouspyynnön kohde: Karvian kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjoustanne Revon/Västilän

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 150 23.09.2014 Tekninen lautakunta 168 07.10.2014

Tekninen lautakunta 150 23.09.2014 Tekninen lautakunta 168 07.10.2014 Tekninen lautakunta 150 23.09.2014 Tekninen lautakunta 168 07.10.2014 Mäntsälän, Kirkkonummen, Nurmijärven ja Tuusulan kuntien yhteinen erittelemättömien yhdyskuntateknisten suunnittelu- ja rakennuttamispalveluiden

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 48H16 / Henkilökuljetukset (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 NOUTOKULJETUS (henkilökuljetukset

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Hankintailmoitus. Palvelut

Hankintailmoitus. Palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:189970-2013:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 111-189970 Hankintailmoitus

Lisätiedot

MHS 7/2016 Asia nro 115

MHS 7/2016 Asia nro 115 Muistio 1 (5) 21.1.2013 179/2016 MHS 7/2016 Asia nro 115 Tarjousten arviointi ja vertailu: Uudenmaan liiton ICT-palvelujen kilpailutus vuosille 2017-2018 Tarjouskilpailuun jätettiin määräaikaan mennessä

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5

HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5 HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5 ESITYSJÄRJESTELMÄHANKINNAN TARJOUSTEN VERTAILU 1. YLEISTÄ Helsingin kaupungin liikennelaitos liikelaitos (myöhemmin HKL) on pyytänyt tarjouksia valvomorakennuksensa

Lisätiedot

1/8. Normivalaist us Oy ,00 /tilaus ,00 /tilaus

1/8. Normivalaist us Oy ,00 /tilaus ,00 /tilaus 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 32775 / Helsingin kaupungin valaisimien vaihto katu- ja puistoalueilla (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 4 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 4 Valaisinvaihdot

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 56H16 / Metroradan kunnossapitotyöt vuosille 2017 2018 (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta. OULAISTEN KAUPUNKI, Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Rakennusvirasto 10/2015 Katu- ja puisto-osasto Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Rakennusvirasto 10/2015 Katu- ja puisto-osasto Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) 11 Vuosaaren silta ja raittisilta Vartiokylänlahden yli, katu- ja rakennussuunnittelu, konsultin valinta, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, kattohinta 245 891 euroa (alv

Lisätiedot

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YPÄJÄN KUNTA JA LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys Tarjouspyyntö FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy P25129 Tarjouspyyntö Kauko Marttila

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa.

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa. Tarjouspyynnön liite 1 SOVELTUVUUDEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Alla on esitetty tarjoajia koskevat soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset. Tarjoajien ei tule tarjousta jättäessään toimittaa alla listattuja selvityksiä.

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

Tarjous on toimitettava suljetussa kuoressa osoitteella: Mahdollisia lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Jarmo Ojajärvi, puhelin 050 5950 565.

Tarjous on toimitettava suljetussa kuoressa osoitteella: Mahdollisia lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Jarmo Ojajärvi, puhelin 050 5950 565. Tarjouspyyntö Tarjouspyynnön kohde Tarjouksen jättäminen Kurikan kaupungin tekninen osasto pyytää tuntihintatarjousta seuraavista maanrakennustyökoneista: - tela-alustainen kaivinkone kokoluokka < 10 tn

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LISÄKIRJE NRO 1 1 RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto Jukka Myyryläinen HEL

HELSINGIN KAUPUNKI LISÄKIRJE NRO 1 1 RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto Jukka Myyryläinen HEL HELSINGIN KAUPUNKI LISÄKIRJE NRO 1 1 VUOSAAREN SILTA JA RAITTISILTA VARTIOKYLÄNLAHDEN YLI, KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (5) 127 Siltojen ja taitorakenteiden ylläpitourakka HKR/KPO 2015 2016 HEL 2014-013773 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa katu- ja puisto-osaston tekemään urakkasopimuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 14.11.2016 1 / 5 TARJOAJAN KELPOISUUDET JA VERTAILUPERUSTEET Tarjouspyynnön liite 1 - Tämä on tarjouslomakkeen liite 1, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. - Tarjouksen tekijän on vastattava

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstä ja tarjoamme Järvenpään Rantapuiston rakennussuunnitelmien laatimista tarjouksen ja tarjouksen liitteiden mukaisesti.

Kiitämme tarjouspyynnöstä ja tarjoamme Järvenpään Rantapuiston rakennussuunnitelmien laatimista tarjouksen ja tarjouksen liitteiden mukaisesti. VSU MAISEMA ARKKITEHDIT OY UUSIKATU 24 G72, 90100 OULU ALEKSANTERINKATU 28, 00170 HELSINKI KASINONLAHTI, JÄRVENPÄÄ RANTAPUISTON POHJOISOSA, rakennussuunnitelmavaihe TARJOUS 19.9.2017 Kiitämme tarjouspyynnöstä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2014 1 (6) Yleisten töiden lautakunta Ka/3 14.1.2014

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2014 1 (6) Yleisten töiden lautakunta Ka/3 14.1.2014 Helsingin kaupunki Esityslista 1/2014 1 (6) Päätöshistoria Kaupunginarkkitehti 27.11.2013 5 HEL 2013-005356 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut Saapuneet tarjoukset ja niiden käsittely Kaupunginarkkitehti

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 (6) TARJOUSPYYNNÖN H026-12-1 VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 TARJOAJAN TIEDOT Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite, johon posti lähetetään. Tarjouksen yhteyshenkilö Yhteyshenkilön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 1 (2)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 1 (2) TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 1 (2) Kiulukankaan katujen ja ympäristön rakennussuunnittelu Suunnittelijan valintaperusteet ja sopimusehdot 1. Suunnittelijan valintaperusteet Suunnittelijan valinta suoritetaan

Lisätiedot

1/9. Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 20 ladattu 5,000 ladattu 15,000 ladattu 15,000 Manuaalinen

1/9. Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 20 ladattu 5,000 ladattu 15,000 ladattu 15,000 Manuaalinen 1/9 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2016-005364 / Stadin ammattiopiston hiustenhoitotuotteet ajalla 1.9.2016-31.7.2018 (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 4 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

1/7. Kohteiden yhteiset kriteerit Novetos Oy Management Institute of Finland MIF Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet

1/7. Kohteiden yhteiset kriteerit Novetos Oy Management Institute of Finland MIF Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL 2014-015086 / Lasten ja nuorten koordinaatioryhmien valmennus 2015-2016 (Pisteytys kohderiveittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS Toiminta- ja laatusuunnitelmamalli 1(5) YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2017-2018 ASIKKALAN KUNTA HEINOLAN KAUPUNKI HOLLOLAN KUNTA

Lisätiedot

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 14.5.2013 OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN Oulaisten kaupunki pyytää tarjoustanne asiakohdassa

Lisätiedot

Tietomallintamisen suunnittelu ja dokumentointi käytännössä. Liisa Kemppainen, Sito Oy Jari Niskanen, WSP Finland Oy 4.11.2015

Tietomallintamisen suunnittelu ja dokumentointi käytännössä. Liisa Kemppainen, Sito Oy Jari Niskanen, WSP Finland Oy 4.11.2015 Tietomallintamisen suunnittelu ja dokumentointi käytännössä Liisa Kemppainen, Sito Oy Jari Niskanen, WSP Finland Oy TIETOMALLIPOHJAISEN HANKKEEN SUUNNITTELU Hankkeen käynnistysvaiheessa tulee suunnitella

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/ (7) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/ (7) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/2015 1 (7) 479 Yksilöimättömät energiakatselmukset, puitesopimus, konsulttiyritysten valinta 15.10.2015-31.12.2017 tilattavissa energiakatselmuksissa, kattohinta enintään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6 9.6.2015 Sivu 1/6 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: HAMK, Visamäki Korkeakoulukeskuksen laajentaminen KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen Ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa Visamäen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

Laihian kunta rakennuttaa Keskuskoulun tontille kerrosalaltaan 2055 m 2 uudisrakennuksen.

Laihian kunta rakennuttaa Keskuskoulun tontille kerrosalaltaan 2055 m 2 uudisrakennuksen. Laihian Kunta 1(6) SUUNNITTELUPALVELUJEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne Monnarin koulun uudisrakennuksen arkkitehti-, rakenne-, LVI- AS- ja geosuunnittelusta tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien

Lisätiedot

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen.

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen. 1 TARJOUSPYYNTÖ AULAPALVELUISTA 1. Hankinnan perustiedot Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on toimitilan aulapalvelut. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa kohteen

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 150 23.09.2014 Tekninen lautakunta 168 07.10.2014 Tekninen lautakunta 101 31.08.2016 Mäntsälän, Kirkkonummen, Nurmijärven ja Tuusulan kuntien yhteinen erittelemättömien yhdyskuntateknisten

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 43H16 / Viestintäkonsultointi Raide jokeri infrastrukstuuriprojektiin (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys.

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys. TARJOUSPYYNTÖ 1. HANKINTAYKSIKKÖ Etelä-Karjalan liitto Kauppakatu 40 D 53100 Lappeenranta ekarjala.fi/liitto Yhteyshenkilö Satu Sikanen satu.sikanen@ekarjala.fi 0400 661318 2. HANKINTAMENETTELY Kyseessä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Hank/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Hank/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2016 1 (6) 4 Hankintakeskus, puhepalveluiden kilpailutus HEL 2016-000504 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää hyväksyä TeliaSonera Finland Oyj:n tarjouksen

Lisätiedot

Raide-Jokeri Päätös toteuttajien valinnasta Johtoryhmä

Raide-Jokeri Päätös toteuttajien valinnasta Johtoryhmä Raide-Jokeri Päätös toteuttajien valinnasta Johtoryhmä 24.10.2017 Tarjoajien valintaprosessi Hankinta toteutettiin eritysalojen hankintalain mukaisesti neuvottelumenettelynä. Hankinnasta julkaistiin 20.4.2017

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot