Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi."

Transkriptio

1 Asteriski ry Pöytäkirja (6) ASTERISKIN RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika Tiistaina klo Paikka Luentosali Beta, ICT-talo Läsnä Miika Länsi-Seppänen, Janne Iltanen, Arttu Laitinen (Poistui kohdassa 21), Lauri Vornanen, Juha Jaaksi, Suvi Hyvönen, Ivan Maurin, Sofia Mäkivaara (Poistui kohdasssa 10), Sami Soiluva, Eemil Vainio, Pyry Vanamo (Poistui kohdassa 10), Aapo Torkkeli, Pekka Rantala, Marlo Ekberg, Veera Paananen, Teemu Mäntyharju (Poistui kohdassa 5), Matti Vähä-Heikkilä, Tatu Heinonen, Oskari Suominen, Joni Osmoviita, Juho Suni, Aleksi Aho, Valtteri Karttunen, Jesse Rauha, Frans Saukko, Mikko Ruskamo, Ali Leino, Taina Saarenpää (Poistui kohdassa 9), Toni Kangasoja, Teemu Piippo (Poistui kohdassa 9), Joni Salmela, Olli Aarnio, Tiina Nokelainen, Iina Siekkinen, Camilla Lähteenmäki, Sanni Koskinen, Emma Lepistö, Juho Kuusinen, Niki Niittymäki (Poistui kohdassa 5), Saku Reunanen, Henna Lauronen, Pinja Rantala, Julius Rajala (Saapui kohdassa 5, poistui kohdassa 9), Teppo Vättö (Saapui kohdassa 5, poistui kohdassa 9), Asser Junnila (Saapui kohdassa 5, poistui kohdassa 12), Kontsa Sinisalo (Saapui kohdassa 5, poistui kohdassa 15), Tino Sipponen (Saapui kohdassa 5, poistui kohdassa 10), Jani Anttonen, Eero Suvanto (Poistui kohdassa 10), Matias Virta (Poistui kohdassa 11) 1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat Ehdotettiin, että pöytäkirjan tarkastajat toimivat myös ääntenlaskijoina. Ehdotus hyväksyttiin. Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi. Esitettiin kokouksen sihteeriksi Janne Iltanen. Oli käytettävissä. Valittiin Janne Iltanen kokouksen sihteeriksi. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Pekka Rantala Ei ollut käytettävissä. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Ali Leino Ei ollut käytettävissä. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Frans Saukko Ei ollut käytettävissä. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Teemu Mäntyharju Ei ollut käytettävissä. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Aapo Torkkeli Oli käytettävissä. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Toni Kangasoja - Oli käytettävissä. Esitettiin pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi Matti Vähä-Heikkilä Ei ollut käytettävissä. Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Toni Kangasoja ja Aapo Torkkeli.

2 Asteriski ry Pöytäkirja (6) 3 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 5 Hallituksen esitykset vuoden 2016 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi Hallituksen puheenjohtaja Länsi-Seppäinen esitteli toimintasuunnitelman vuodelle Aloitettiin kokoustauko ajassa Päätettiin kokoustauko ajassa Hallituksen taloudenhoitaja Vornanen esitteli talousarvion vuodelle Vahvistetaan vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio Hyväksyttiin hallituksen esitys lisätyin muutoksin vuoden 2016 toimintasuunnitelmaksi. Hyväksyttiin hallituksen esitys lisätyin muutoksin vuoden 2016 talousarvioksi. 7 Päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta sekä toimihenkilöiden palkkioista vuodelle 2016 Päätettiin pitää liittymis- ja jäsenmaksut vuoden 2015 tasolla. 8 Päätetään hallituksen koosta vuodelle 2016 Päätettiin pitää hallituksen kokona 10 henkilöä. 9 Valitaan yhdistykselle seuraavaksi toimikaudeksi hallitus: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja sekä vähintään kuusi (6), mutta enintään kymmenen (10) muuta hallituksen jäsentä Esitettiin puheenjohtajaksi Janne Iltanen on käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Ali Leino ei ole käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen ei ole käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Eemil Vainio on käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Juha Jaaksi on käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Arttu Laitinen ei ole käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Julius Rajala ei ole käytettävissä. Esitettiin puheenjohtajaksi Frans Saukko ei ole käytettävissä. Valittiin vuoden 2016 puheenjohtajaksi Juha Jaaksi äänin 31. Muut äänet Eemil Vainio 9, Janne Iltanen 7, sekä yksi hylätty. Esitettiin varapuheenjohtajaksi Janne Iltanen on käytettävissä. Esitettiin varapuheenjohtajaksi Ali Leino ei ole käytettävissä. Esitettiin varapuheenjohtajaksi Eemil Vainio on käytettävissä. Esitettiin varapuheenjohtajaksi Arttu Laitinen ei ole käytettävissä. Valittiin vuoden 2016 varapuheenjohtajaksi Eemil Vainio äänin

3 Asteriski ry Pöytäkirja (6) Esitettiin sihteeriksi Janne Iltanen on käytettävissä. Esitettiin sihteeriksi Frans Saukko ei ole käytettävissä. Valittiin yksimielisesti vuoden 2016 sihteeriksi Janne Iltanen. Esitettiin taloudenhoitajaksi Lauri Vornanen ei ole käytettävissä. Esitettiin taloudenhoitajaksi Pyry Vanamo ei ole käytettävissä. Esitettiin taloudenhoitajaksi Sanni Koskinen on käytettävissä. Valittiin vuoden 2016 taloudenhoitajaksi Sanni Koskinen. Esitettiin hallituksen jäseneksi Asser Junnila on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Tiina Nokelainen on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Valtteri Karttunen on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Lauri Vornanen on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Sofia Mäkivaaraa ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Eero Suvanto on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Saku Reunanen on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Joni Osmoviita on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Iina Siekkinen ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Mikko Ruskamo on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Suvi Hyvönen on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Emma Lepistö ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Camilla Lähteenmäki on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Ivan Maurin ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Jani Anttonen ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Juho Kuusinen on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Olli Aarnio on käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Jesse Rauha ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Veera Paananen ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Henna Lauronen ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Aapo Torkkeli ei ole käytettävissä. Esitettiin hallituksen jäseneksi Pekka Rantala on käytettävissä. Valittiin äänestyksellä vuoden 2016 hallituksen jäseniksi Suvi Hyvönen, Tiina Nokelainen, Lauri Vornanen, Valtteri Karttunen, Asser Junnila ja Eero Suvanto. 10 Valitaan yhdistykselle kaksi (2) toiminnantarkastajaa ja kaksi (2) varatoiminnantarkastajaa Esitettiin toiminnantarkastajaksi Miika Länsi-Seppänen on käytettävissä. Esitettiin toiminnantarkastajaksi Arttu Laitinen on käytettävissä. Valittiin toiminnantarkastajiksi vuodelle 2016 Miika Länsi-Seppänen ja Arttu Laitinen. Esitettiin Miika Länsi-Seppäselle varatoiminnantarkastajaksi Mikko Jaakola on käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppäselle varatoiminnantarkastajaksi Mikko Jaakola. Esitettiin Arttu Laitiselle varatoiminnantarkastajaksi Pekka Rantala on käytettävissä. Valittiin Arttu Laitiselle varatoiminnantarkastajaksi Pekka Rantala.

4 Asteriski ry Pöytäkirja (6) 11 Valitaan vuoden 2016 Filen päätoimittaja Esitettiin Konsta Sinisalo ei ole käytettävissä. Esitettiin Camilla Lähteenmäki on käytettävissä. Esitettiin Henna Lauronen on käytettävissä. Valittiin vuoden 2016 Filen päätoimittajaksi Camilla Lähteenmäki äänin 25-14, sekä yksi hylätty ääni. 12 Valitaan yhdistykselle palvelinten ylläpitäjä vuodelle 2016 Esitettiin Jesse Rauha on käytettävissä. Esitettiin Joni Salmela ei ole käytettävissä. Valittiin vuoden 2016 palvelinten ylläpitäjäksi Jesse Rauha. 13 Valitaan yhdistyksen jäsenistä liittokokousedustaja ja hänelle varaedustaja TIVIA ry:n liittokokouksiin Esitettiin liittokokousedustajaksi Arttu Laitinen on käytettävissä. Esitettiin varaedustajaksi Miika Länsi-Seppänen ei ole käytettävissä. Esitettiin varaedustajaksi Eemil Vainio on käytettävissä. Valittiin TIVIA ry:n liittokokousedustajaksi vuodelle 2015 Arttu Laitinen ja hänelle varaedustajaksi Eemil Vainio. 14 Valitaan yhdistyksen jäsenistä yksi (1) edustaja ja hänelle varaedustaja Tietotekniikan opiskelijoiden liitto ry:n liittokokouksiin Esitettiin liittokokousedustajaksi Aapo Torkkeli on käytettävissä. Esitettiin liittokokousedustajaksi Miika Länsi-Seppänen ei ole käytettävissä. Esitettiin varaedustajaksi Jani Anttonen on käytettävissä. Valittiin TiTOL ry:n liittokokousedustajaksi vuodelle 2016 Aapo Torkkeli ja hänelle varaedustajaksi Jani Anttonen. 15 Valitaan yhdistyksen jäsenistä yksi (1) edustaja ja hänelle varaedustaja Vector ry:n liittokokoukseen Esitettiin varsinaiseksi edustajaksi Tiina Nokelainen ei ole käytettävissä. Esitettiin varsinaiseksi edustajaksi Saku Reunanen on käytettävissä. Esitettiin varaedustajaksi Mikko Ruskamo on käytettävissä. Valittiin Vector ry:n liittokokousedustajaksi vuodelle 2016 Saku Reunanen ja hänelle varaksi Mikko Ruskamo. 16 Valitaan yhdistyksen jäsenistä kaksi (2) ehdokasta Vector ry:n hallitukseen Esitettiin Tiina Nokelainen ei ole käytettävissä. Esitettiin Ivan Maurin ei ole käytettävissä. Esitettiin Veera Paananen ei ole käytettävissä. Esitettiin Emma Lepistö on käytettävissä. Esitettiin Jesse Rauha ei ole käytettävissä.

5 Asteriski ry Pöytäkirja (6) Esitettiin Iina Siekkinen on käytettävissä. Valitaan hallitusehdokkaiksi Vector ry:hyn vuodelle 2016 Emma Lepistö ja Iina Siekkinen. 17 Valitaan yhdistyksen jäsenistä kaksi (2) edustajaa ja heille varaedustajat Turun yliopiston matemaattis-luonnontieteellisten opiskelijajärjestöjen etu- ja yhteistyöjärjestö Hybridi ry:n liittokokouksiin Esitettiin varsinaiseksi edustajaksi Marlo Ekberg on käytettävissä. Esitettiin varsinaiseksi edustajaksi Pekka Rantala on käytettävissä. Esitettiin varaedustajaksi Marlo Ekbergille Matti Vähä-Heikkilä on käytettävissä. Esitettiin varaedustajaksi Pekka Rantalalle Toni Kangasoja on käytettävissä. Valittiin varsinaiseksi edustajaksi Marlo Ekberg ja hänelle varaksi Matti Vähä-Heikkilä. Valittiin varsinaiseksi edustajaksi Pekka Rantala ja hänelle varaksi Toni Kangasoja. 18 Valitaan yhdistyksen jäsenistä ehdokkaat Turun yliopiston matemaattis-luonnontieteellisten opiskelijajärjestöjen etu- ja yhteistyöjärjestö Hybridi ry:n hallitukseen Esitettiin Eemil Vainio on käytettävissä. Esitettiin Janne Iltanen on käytettävissä. Esitettiin Saku Reunanen on käytettävissä. Valittiin hallitusehdokkaiksi Hybridi ry:hyn vuodelle 2016 Eemil Vainio, Janne Iltanen ja Saku Reunanen. 19 Valitaan yksi (1) Tekniikan akateemisten kiltayhdyshenkilö vuodelle 2016 Esitettiin Arttu Laitinen on käytettävissä. Valittiin Tekniikan akateemisten kiltayhdyshenkilöksi vuodelle 2016 Arttu Laitinen. 20 Muut hallituksen esittämät asiat Hallitus ei esittänyt asioita. 21 Muut esille tulevat asiat Puheenjohtaja Länsi-Seppänen toivotti kaikki kokoukseen osallistuneet tervetulleeksi kokouksen jälkeiseen perinteeseen ravintola Proffan kellariin. Jäsen Salmela esitti päivystäjälle hattua. Jäsen Vähä-Heikkilä esitti kilpailevan ehdotuksen päivystäjälle viittaa. Taloudenhoitaja Vornanen esitti kilpailevaksi ehdotukseksi Batmanin viittaa. Varapuheenjohtaja Laitinen esitti, että päivystäjä puhuu myös Batmanin äänellä. Tuleva hallitus esittää jäsen Salmelalle ehdotuksensa päivystäjän viitasta, joka harkintansa mukaan kustantaa viitan. Varapuheenjohtaja Laitisen ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Jäsen Ekberg ehdotti, että vuoden 2015 hallitus tarkastaa nettisivun sisällön oikeellisuuden.

6 Asteriski ry Pöytäkirja (6) 22 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen ajassa Pöytäkirjan vakuudeksi. Miika Länsi-Seppänen Puheenjohtaja Janne Iltanen Sihteeri Aapo Torkkeli Pöytäkirjantarkastaja Toni Kangasoja Pöytäkirjantarkastaja

Asteriski ry Syyskokous (7) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry Syyskokous (7) Vesilinnantie Turku Asteriski ry Syyskokous 2016 1 (7) ASTERISKI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2016 Aika 3.11.2016 klo 16.15 Paikka Sali XXI, Agora Läsnä Juha Jaaksi, Janne Iltanen, Jesse Rauha, Arttu Laitinen (poistui

Lisätiedot

Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2014

Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2014 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2014 Aika: Tiistai 25.11.2014 klo 18.00 Paikka: Luentosali Beta / ICT-City, Joukahaisenkatu 3-5 20520 Turku Läsnä: Hannu Ala-Olla,

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat ASTERISKI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: Tiistai 26.11.2013 kello 17.00 Paikka: Luentosali Beta / ICT-Talo, Joukahaisenkatu 3-5 Turku ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus - Avattiin kokous ajassa 17.12

Lisätiedot

Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012

Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012 Aika 27.11.2012 Paikka Luentosali Beta / ICT-talo, Joukahaisenkatu 3-5, Turku Läsnä Ahmed Abdulghani (poistui 19:45), Hannu

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 29.8.2017 klo 16.00 Paikka Asteriskin toimisto, Agoran kellari Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Reserviupseerit ry pöytäkirja syksy / Kaisa Kurenniemi Hans Saijets Milja Kärkimaa Pekka Sillanpää (saapui kohdassa 14)

Reserviupseerit ry pöytäkirja syksy / Kaisa Kurenniemi Hans Saijets Milja Kärkimaa Pekka Sillanpää (saapui kohdassa 14) Aika: 31.11.2013 Paikka: Siivikkala Läsnä: Antti Artukka Jari Paavilainen Jussi Alanen Alina Perälä Pauli Järvinen Jarno Pöhö Ville Kalliola Mikko Rintala Kaisa Kurenniemi Hans Saijets Milja Kärkimaa Pekka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus. 2 Kokouksen järjestäytyminen. Reserviupseerit ry pöytäkirja syksy / 2014. Aika: 17.10.2014 Paikka: Siivikkala Läsnä:

1 Kokouksen avaus. 2 Kokouksen järjestäytyminen. Reserviupseerit ry pöytäkirja syksy / 2014. Aika: 17.10.2014 Paikka: Siivikkala Läsnä: Aika: 17.10.2014 Paikka: Siivikkala Läsnä: Teemu Nuorteva Jani Lahti Johannes Salminen Mikko Tuomaala Timi Antere Antti Artukka Juha Suominen Tuukka Peltola Pauli Järvinen Jussi Alanen Kaisa Kurenniemi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

Marko Loponen Marko Silander Saku Reunanen Saapui kohdassa 7 Camilla Lähteenmäki Joni Osmoviita Heidi Laine Sanni Koskinen Valtteri Karttunen

Marko Loponen Marko Silander Saku Reunanen Saapui kohdassa 7 Camilla Lähteenmäki Joni Osmoviita Heidi Laine Sanni Koskinen Valtteri Karttunen Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 8.2.2017 klo 15.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agora Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko Loponen

Lisätiedot

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika: 01.11.2012 kello 15:30 Paikka: Siivikkala Läsnä: Juha Suominen Mikko Tuomaala Milja Kärkimaa Jarno Pöhö Lauri Metsovuori Riku Mäenpää Antti Laalahti Jussi Isoviita Jussi Alanen Tuukka Tapper Timi

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Marko Loponen Marko Silander Saku Reunanen Camilla Lähteenmäki Joni Osmoviita Heidi Laine Sanni Koskinen Saapui kohdassa 8

Marko Loponen Marko Silander Saku Reunanen Camilla Lähteenmäki Joni Osmoviita Heidi Laine Sanni Koskinen Saapui kohdassa 8 Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (6) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 31.1.2017 klo 17.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agora Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko Loponen

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 8.10.2018 klo 16:30 Paikka Oamk, Kontinkankaan kampus Auditorio A2082 Kiviharjuntie 4, 90220, OULU Paikalla Ville Nikupeteri Valtteri

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 24/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 24/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 24/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 22.9.2017 klo 16.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agoran kellari Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty Mephisto ry:n vuosikokous 27.1.2016 kello 18.00, Lyhty Paikallaolijat: Joonas Haverinen Minna Mettälä Tiia-Mari Hovila Hanna-Kaisa Paananen Oskari Vesterinen Ella Kemppi Jenna Ratia Jesse Kosonen Sini

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. Suomen Judoliitto ry Sääntömääräinen syyskokous 2015 Aika: 28.11.2015. Valtakirjojen tarkistus 12.30 alkaen. Kokous alkaa kello 13.00. Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 8/2013 21.11.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 20.11.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous

Varsinainen liittokokous Hallitus 8 / 16 LIITTOKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (6) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 klo 10.00-15.00. Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori 1. Liittokokouksen avaus Kuurojen Liitto

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 1/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 1/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 8.1.2017 klo 16.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agora Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Valtteri Karttunen Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Cumulus, Hahtisaarenkatu 3,, lauantaina 16.4.2016 alkaen klo.12:00. Valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo.11:00. Kokouksessa

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2013 8.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 3.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm Joonas

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 27.1.2017 klo 12.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agora Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Valtteri Karttunen

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi. OSAKUNNAN KOKOUS 9/2016 Pöytäkirja Aika 24.11.2016 klo 18:30 Paikka DGO Läsnä Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 21 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.59. 2.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Aika 4.1.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Elina Malén Hannu Ala-Olla Joonas Salovaara Katri Passi Mikko Lainio

Lisätiedot

Ynnä ry, Yhdistyksen syyskokous /5

Ynnä ry, Yhdistyksen syyskokous /5 Ynnä ry, Yhdistyksen syyskokous 21.11.2018 1/5 Yhdistyksen syyskokous 21.11.2018 Aika: klo 17:15 Paikka: Nanosauna YN330 Läsnäololista: Markus Kulmala Sauli Räihä Onni Laitinen Miikka Harju Ville Heinonen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017

JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017 1/2 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017 Paikka: Carelicumin auditorio Aika: tiistai 8.2. kello 16:30 12 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16.40 13 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS. Aika klo Proffan kellari, iso kabinetti

ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS. Aika klo Proffan kellari, iso kabinetti Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 02.03.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Poissa Proffan kellari, iso kabinetti Valtteri Karttunen Marko Loponen Marko Silander Camilla Lähteenmäki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013 KOKOUSKUTSU 24.9.2013 Aika: 21.9.2013 klo 12.15 Paikka: Tuusniemi, Kaupungintalo. Läsnä: Hakalisto, Kasperi Herranen, Jussi Hippi, Eeva Hylkilä Hanna Ikonen, Juho Jokinen, Ida Junkkari, Heikki Kangas,

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen.

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. SYYSKOKOUS Aika 23.11.2016 klo. 18.00 20.35 Paikka, Tarja Halonen - sali Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. Liite:1 1 Kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Kenneth

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika 8.12.2016 klo 16:30 Paikka Oamk, Kontinkankaan kampus, A2082 Kiviharjuntie 8, 90220 OULU Paikalla Monica Pirttilä Joonas

Lisätiedot

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12 Pienpystykorvat ry Syyskokouksen pöytäkirja Aika: 26.09.2015 Paikka: Paikalla: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin toimitilat Tampereentie 484 Lempäälä Minna Ahonen-Vuorinen Erkki Linkohaka Harri Liikkanen Sari

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Suomen frisbeegolfliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous Sunnuntai 22.10.2017, klo 15 Kuntoutuskeskus Kiipula, auditorio, Kiipulantie 507, 14200 Turenki. Kokouksessa noudatetaan yleistä työjärjestystä.

Lisätiedot

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (2) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 30.04.2003

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (2) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 30.04.2003 Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (2) FLUG ry YHDISTYKSEN KOKOUS Aika 30.04.2003 kello 19:00 Paikka OlutHuone WilliamK, Annankatu 3, Helsinki Läsnä Esko Wessman puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri

Lisätiedot

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 16/2010 Aika: 2.11.2010 kello 12.00 Paikka: Neuvotteluhuone Saimia, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 8/ (6) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 8/ (6) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 (6) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 23.2.2017 klo 16.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agora Läsnä Valtteri Karttunen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko Loponen

Lisätiedot

Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Paikalla Ari Reunanen pääsihteeri Paikalla. Janne Kuikka. Ossi Mansikka

Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Paikalla Ari Reunanen pääsihteeri Paikalla. Janne Kuikka. Ossi Mansikka EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TOIMIKAUDELLA 2013 AIKA 27.11.2012, klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2006 KUTSUTUT Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Ari Reunanen pääsihteeri VARSINAISET

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015. Aika: Torstai , kello 17.30

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015. Aika: Torstai , kello 17.30 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015 Aika: Torstai 26.2.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S1), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto: Valtuuston

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jouni Pänkäläinen avasi kokouksen klo 15:12. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Oskar Sonninen.

Puheenjohtaja Jouni Pänkäläinen avasi kokouksen klo 15:12. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Oskar Sonninen. CLUSTER RY 8.11.2010 Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan kilta SYYSKOKOUS Aika Tiistai 16.11.2010 klo 15.00 Paikka Lappeenrannan teknillinen yliopisto, sali 4410 Läsnä Osallistujalista

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yliopistonkatu Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: Paikka: Sähköpostikokous

Yliopistonkatu Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: Paikka: Sähköpostikokous Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 16.4.2015-20.4.2015 Paikka: Sähköpostikokous Läsnä: Matias Kassala, Matti Haapala, Pilvikki Viitanen, Iida

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika 10.12.2015 klo 16:30 Paikka Oamk, Professorintien kampus, A2082 Kiviharjuntie 8, 90220 OULU Paikalla Joonas Vikström Sami

Lisätiedot

Esityslista. Liitteet: Vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio

Esityslista. Liitteet: Vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous Aika: 8 marraskuuta 2016, klo 18.00 Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Asialistan hyväksyminen 4. Kokousvirkailijoiden

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika 4.12.2017 klo 16:30 Paikka Oamk, Kontinkankaan kampus, A2082 Kiviharjuntie 8, 90220 OULU Paikalla Emma Salminen Essi Lassila

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 24.3.2010 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Pataravintola Mylly, Pirkkala OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistyksen jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry Pöytäkirja 1. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja Hannu Karttunen avasi kokouksen klo 19.15.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry Pöytäkirja 1. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja Hannu Karttunen avasi kokouksen klo 19.15. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry Pöytäkirja 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2013 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 5.11.2013 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1

Lisätiedot

Lisäksi Myllymäki Essi hallituksen puheenjohtaja KY:n hallituksen jäseniä KY-säätiön hallituksen jäseniä

Lisäksi Myllymäki Essi hallituksen puheenjohtaja KY:n hallituksen jäseniä KY-säätiön hallituksen jäseniä KYE 2/2014 EDUSTAJISTON KOKOUS Aika: tiistai 4.2.2014 klo 17.00 Paikka: Iso puoli, KY-talo Läsnä Ikäheimo Pauliina edustajiston puheenjohtaja Kostiainen Annu edustajiston 1. varapuheenjohtaja Rötsä Oskar

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat. Sivu 1 / 5 Pöytäkirja 15/2017 Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry:n hallituksen kokous Aika: Torstai 16.11.2017 klo 15.30 Paikka: Porin yliopistokeskus NH Ideasatama Paikalla: Puheenjohtaja Antti-Jussi

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen ESITYSLISTA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 13.9..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1010 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki EPJ 2 Eetu Salminen EVPJ 3 Salla Korhonen este

Lisätiedot

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet Eläkkeensaajien Keskusliiton 29.11.2018 Kuopion Piiri ry Sääntömääräinen Syyskokous Maanantai 26.11.2018 klo 13.00 Hotelli IsoValkeinen Kuopio Osallistujat: 44 kokousedustajaa Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Anttijussi Ripaoja Emma Salminen Mikko Suonvieri Sami Tuominen Emma Hannonen Tapio Korhonen

Anttijussi Ripaoja Emma Salminen Mikko Suonvieri Sami Tuominen Emma Hannonen Tapio Korhonen OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN SYYSKOKOUS Aika 27.11.2018 klo 16:30 Paikka Oamk, Kotkantien kampus auditorio 2 Kotkantie 1, 90250 OULU Paikalla Essi Leinonen Ville Nikupeteri Valtteri Korpela

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 SIVU 1/5 SYYSKOKOUS Aika: 21.10.2017 12:00 16:14 Paikka: Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 Läsnä: 33 jäsenseuraa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Lisäksi Sauli Böhm hallituksen puheenjohtaja KY:n hallituksen jäseniä KY-säätiön hallituksen jäseniä

Lisäksi Sauli Böhm hallituksen puheenjohtaja KY:n hallituksen jäseniä KY-säätiön hallituksen jäseniä KYE 5/2012 EDUSTAJISTON KOKOUS Aika: tiistai 24.4.2012 klo 17.00 Paikka: Iso puoli, KY-talo Läsnä Wahlroos Lauri 2. varapuheenjohtaja Ora Tommi edustajiston jäsen Kaistinen Jussi Väisänen Tuukka kohdasta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 5/2013 12.9.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 11.9.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. poistui kohdassa 9 Bremer Britt

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 6/2018 Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU 6/2018 Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU Aika 17.5.2018, kello 16.30 Paikka Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, 4. kerros, 33100 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 29.9.2014 klo 16.30 Paikka OSAKOn toimisto, Kajaanintie 32 D 61 Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Saana Annala Eemeli Kyröläinen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot