Golfkentän ammattikoneet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Golfkentän ammattikoneet"

Transkriptio

1 Golfkentän ammattikoneet 7.081

2 2 Golf on hyvin tärkeä osa John Deeren jokapäiväistä elämää

3 3 John Deere on tullut golf-maailmaan pysyäkseen. Vuodesta 1987 alkaen olemme vahvistaneet otettamme maailmanlaajuisesti golfkenttien hoitokoneiden valmistajana ja toimittajana. OFFICIAL GOLF COURSE EQUIPMENT SUPPLIER Arvoisa lukija, Kädessäsi on todellinen tietopaketti. Se on golfkonetietouden rautaisannos, johon olemme koonneet yksien kansien väliin tiedot tärkeimmistä golfkentän hoitokoneistamme. Olemme sisäistäneet sen, miten golfkenttä pidetään hyvin pelattavana. Sellaisessa kunnossa, että se vastaa hyvinkin pitkälle kehittyneiden pelaajien vaatimuksia. Koneemme ovat luotettavia ja tekniikaltaan nykyaikaisia. Tarjoamme John Deere -merkkisten koneiden omistajille osaavan ja hyvin toimivan teknisen tuen.

4 Lyöntipaikalta viheriölle John Deere tarjoaa ratkaisut väylän koko pituudelle Golfkonemallisto 2016 Reuna-alueiden ja karheikkojen leikkurit Sivut Bunkkerikone hiekkaesteille Sivut Väyläleikkurit Sivut Gator-lava-ajoneuvo Sivut Perässä käveltävät ja nostolaitekiinnitteiset ilmastimet Sivut Kiinteistötraktorit Sivut 68 71

5 5 Perässä käveltävät ja ajettavat viheriöleikkurit Sivut Myynninjälkeinen tuki Edelläkävijä tekniikassa Perässä käveltävät ja ajettavat greenileikkurit 180E ja 220E Cut Hybrid / 180SL, 220SL ja 260SL E E-Cut Hybrid ja 2500B PrecisionCut Väyläleikkurit 7500AE ja 8000AE Hybrid / 7500A, 7700A, 8700A PrecisionCut Heavy-duty Reuna-alueiden ja karheikkojen ajoleikkurit 2653B, 7200A PrecisionCut -kelaleikkurit/ 7400A, 8800A TerrainCut -vaakataso A TerrainCut -vaakatasoleikkurit , 1570, 1575, 1580, 1585 TerrainCut -vaakatasoleikkurit Perässäkäveltävät ja nostolaitekiinnitteiset ilmastimet Aercore 800 -perässäkäveltävä malli , 1500, 2000 nostolaitemalli / TC125 keräin Ilmastimen piikit Bunkkerikone 1200A Gator-lava-ajoneuvot ProGator HD200 SelectSpray Gator TX & TX Turf Gator TE Gatorin tekniset tiedot Täydentävät tuotteet Sivut Kiinteistötraktorit 3R- ja 4R-sarja Täydentävät tuotteet PRO 47V -perässä käveltävä leikkuri ammattikäyttöön Z997R Zero-Turn Mower X950R-dieseltraktori TANGO E5 Series II -robottileikkuri... 75

6 6 Tuotetuki Tuotetuki ja kaupanteon jälkeiset palvelut Kaikki toiminnot saman katon alla

7 Tuotetuki 7 John Deere toimii tehokkaasti maailman kaikissa kolkissa. Se on luotettava kumppani myös golfkone-asioissa. John Deere on kenttämestarin kumppani. Se velvoittaa. Kumppanuus perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja toistensa ymmärtämiseen. John Deere on perillä golfkentän omistajayhteisön ja kenttämestarin maailmasta sekä heidän ajattelutavastaan. Valmistamiemme koneiden korkea laatu, toimintavarmuus ja luotettavuus perustuvat siihen, että asiakkaamme ovat uskoutuneet meille. He ovat kertoneet, mitä he koneiltaan odottavat. Tuotesuunnittelijamme ovat kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja ne on toteutettu nyt uudessa konemallistossamme. Golf-koneisiin liittyen John Deerellä on hyvin kattavat suomenkieliset nettisivut, jotka löydät osoitteesta Agrimarket.fi. Sieltä saat lisätietoa tämän esitteen koneista ja toiminnastamme. Asiantuntevasti ja opastaen Vuosien varrella olemme havainneet, että asiakkaamme arvostavat asiansa osaavaa konemyyjää. Hän antaa ensiopastuksen koneen käytössä ja huolenpidossa. Tarvittaessa hän kutsuu avuksi erikoiskoulutuksen saaneen henkilön, joka kertoo tekniikasta vaikka mutterin tarkkuudella. Agrimarket tarjoaa John Deere -golfkoneen ostajalle teknisen tuotekoulutuksen ja opastuksen koneen tehokkaaseen ja taloudelliseen käyttöön. Toimiva huoltoja varaosapalvelu Kaikki koneet myös John Deeret kaipaavat huolenpitoa ja joskus jopa korjauksia. Henkilöstömme on saanut merkkikohtaisen erikoiskoulutuksen. He osaavat opastaa koneen käytössä. Agrimarketilla on n. 30 varaosamyymälää, joissa yleisimmin tarvittavat huolto-, kulutus- ja varaosat ovat hyllytavaraa. Lähin John Deeren keskusvarasto sijaitsee Tukholman lähellä, mistä työpäivän puitteissa tilatut tuotteet ovat Agrimarketissa seuraavana päivänä. Yrittäjäpohjaisesti toimiva Agrihuoltoverkosto on käytettävissä määräaikaishuolto- ym. korjaustehtäviin. Lisäksi Agrimarketilla on omia huoltokorjaamoita. Palvelusopimus Ennalta arvaamattomat tapahtumat ja kustannukset ovat tuttuja työkoneiden omistajille. Agrimarketin tarjoama PowerGard-palvelusopimus mahdollistaa kustannusten ennakoinnin ja sen solmiminen poistaa epävarmuustekijät. Sopimus tehdään kaupanteon yhteydessä. Sen solmimisen jälkeen Agrihuollon huoltomies hoitaa huoltoohjelman mukaiset tarkastukset ja huollot ennalta sovittuun hintaan. Tiedät tarkalleen, kuinka paljon kunnossapito maksaa ja milloin on laskun eräpäivä*. *Tarkemmat tiedot omalta John Deere -myyjältäsi.

8 8 John Deere, varaosapalvelut ja rahoitus Varaosapalvelut ja rahoitus Paras keino koneiden toimintavarmuuden ja suorituskyvyn varmistamiseen on alkuperäisten John Deere -huolto-, kulutus- ja varaosien käyttö. John Deere -kauppiaan varastossa on kattava käteisvalikoima päivittäiskäytössä tarvittavia osia sekä huoltotarvikkeita ja voiteluaineita. Entistä laajempi valikoima huipputuotteita Tämän vuoden tuotevalikoima on kasvanut entisestään. Esittelemme nyt uudet ilmastinpiikkisarjat, karkaistut vastaterät ja ProGatorin rengasvaihtoehdot. Edellä mainittujen tuotteiden ohella esittelemme myös uuden DT-harjan ja 14-lehtisen leikkuukelan. Tuotevalikoimamme laajenee kaiken aikaa. Ota yhteys omaan John Deere -myyjääsi. Hän pitää sinut ajan tasalla. Korkealaatuiset tuotteet John Deeren alkuperäisvaraosat ja huoltotarvikkeet käyvät läpi saman tarkastusohjelman kuin uusiin koneisiin asennettavat osat. Ne ovat yhtä laadukkaita ja toimintavarmoja kuin uudet John Deere -koneet. Nopeat toimitukset Valtaosa alkuperäisosista ja huoltotarvikkeista ovat hyllytavaraa Agrimarketin varaosamyymälässä. Sieltä on suora nettiyhteys John Deere järjestelmään ja hädän hetkellä apu löytyy läheltä. Lähin John Deeren keskusvarasto on Tukholman lähellä, mistä työajan puitteissa tilattu osa saadaan Agrimarketin varaosamyymälään seuraavaksi päiväksi.

9 John Deere, varaosapalvelut ja rahoitus 9 Laaja myyymäläverkosto Agrimarket-myymäläverkosto kattaa koko maan, se palvelee myös golfkoneisiin liittyvissä asioissa. Agrimarketin varaosamyymälästä voit hankkia kaikki koneiden kunnossapitoon ja huoltoon liittyvät osat ja tarvikkeet. Edullinen Agriraha-rahoitus Tarjoamme edullisia rahoituspalveluja asiakkaan tarpeisiin. AGRIRAHA-rahoitusratkaisut ovat joustavia ja takaisinmaksu räätälöidään asiakkaan omien tarpeiden pohjalta. Ja mikä parasta: AGRIRAHA on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusvaihtoehto. Tarkemmat tiedot saat omalta John Deere -konemyyjältäsi. Edullinen Agriraha-rahoitus Tarjoamme joustavia rahoituspalveluja maatilan ja urakoitsijan tarpeisiin. AGRIRAHA-rahoitusratkaisut ovat joustavia ja takaisinmaksu räätälöidään asiakkaan omien tarpeiden pohjalta. Ja mikä parasta: AGRIRAHA on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusvaihtoehto.

10 10 Hienot ominaisuudet Uudenaikaisinta teknologiaa, hämmästyttävän hienoa tekniikkaa Luo katse tulevaisuuteen. Me kaikki tiedämme, että tarjolla on entistä nykyaikaisempia teknologioita ja aiempaa ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. John Deere on aina kulkenut kehityksen kärkijoukossa, niin teemme myös golfkoneiden kohdalla. Tuotteita kehittäessämme tavoitteemme on luoda uutuuksista entistä tehokkaampia, turvallisempia, helppokäyttöisempiä ja käyttökustannuksia alentavia koneita. Hybridi-mallissamme leikkuukelat ovat sähkömoottorikäyttöiset.

11 Hienot ominaisuudet 11 Hybridi-teknologiaa E-CUT HYBRID Golfkentän pelattavuus on juuri niin hyvä, kuin sen väylien ja viheriöiden kunto mahdollistaa. Ennen hybriditekniikkaan investointia jokainen haluaa tietää, miten uusi tekniikka sopii golfmaailmaan. John Deere E-Cut -hybridileikkurit ovat olleet tuotannossa jo vuodesta 2005 alkaen. Viimeksi kuluneen, 10 vuoden aikana olemme toimittaneet suuret määrät eri tyyppisiä hybridileikkureita eri puolille maailmaa. Hybridileikkurimallistomme on markkinoiden suurin. Mallisto käsittää väyläleikkurit sekä perässä käveltävät ja ajettavat viheriöleikkurit. Korkealaatuista teknologiaa Hybridikoneen leikkuukeloissa ei ole lainkaan kelojen pyörityshydrauliikkaa, vaan leikkurin oma dieselmoottori käyttää laturia, josta puolestaan saadaan tarvittava sähkövirta leikkuukelojen pyöritykseen. Hydrauliikan eliminoiminen poistaa ympäristölle vaarallisten öljyvuotojen synnyn mahdollisuuden. Hieno ja tasainen leikkuujälki Kelojen erilliset sähköiset säätimet kontrolloivat keloille ohjautuvaa sähkövirtaa ja pitävät pyörintänopeuden vakiona hyvin laajalla käyntinopeusalueella. Kelojen vakaan pyörinnän ansiosta leikkuutaajuus pysyy vakiona. Polttoainetta säästyy E-Cut -leikkureilla ei tarvitse ajaa täyskaasulla, sillä sähkökäyttö pyörittää keloja vakaalla nopeudella ajomoottorin kierrosluvusta riippumatta. Hybriditeknologia alentaa polttoaineen kulutusta.

12 12 Hienot ominaisuudet Leikkuukelat SPEEDLINK-SÄÄTÖ Näiden leikkureiden kelat voidaan säätää hetkessä pelialustan kasvuston pituuden, tuuheuden ja kosteuden mukaan. SpeedLink-varsi yhdistää kelan molempien reunojen säätöruuvit. Säätöön tarvitaan vain akkuruuvinväännin ja 16 mm:n hylsy. Molemmat reunat säätyvät samanaikaisesti. Tiuhakierteinen ruuvi mahdollistaa säätämisen jopa 0,250 mm:n tarkkuudella. Vastaterällä on erillinen tiuhaportainen säätömekanisminsa. Takatelan harja Harja pitää takatelan puhtaana. Ruohosilppu ei tartu telaan. Leikkuujälki on tasainen ja siisti. Telat Sekä uritetut- että sileät telat ovat työstetyt yksimittaisesta metalliaihiosta hyvän leikkuujäljen ja kestävyyden maksimoimiseksi. Groomeri Lisävarusteinen groomeri saa käyttövoimansa leikkuukelalta ja pyörii siihen nähden vastakkaiseen suuntaan. Se nostaa nurmen pystyyn, katkaisee rönsyjä ja jakaa ruohoa, jolloin leikkuutulos on mahdollisimman siisti. Pystyleikkuri* Pystyleikkuri leikkaa maahan pystysuuntaisia viiltoja, sekä katkoo rönsyjä ja juurien haaroja. Se antaa nurmikolle elinvoimaa, sillä kasvuston hapen ja kosteuden saantiedellytykset paranevat merkittävästi. *Ei E-Cut -malleihin.

13 Hienot ominaisuudet 13 Täsmäasetukset käyttöön napin painallluksella TECHCONTROL TechControl- käyttöpääte on saatavana kaikkiin uusiin A-sarjan väylä-, karheikko ja äärialueleikkureihin. Valikossa liikutaan toiminnosta toiseen samalla tapaa kuin älypuhelimessa. Uudella käyttöpäätteellä koneen hallinta ja käytettävyys nousevat aivan uudelle tasolle. Ajaminen on vaivatonta, leikkuujälki viimeistellyn hienoa ja valmista syntyy ripeään tahtiin. Leikkuunopeus Leikkuunopeudelle on kaksi esivalintamahdollisuutta. Paina jäniksen tai kilpikonnan kuvakkeen alla olevaa painiketta tarpeen mukaan. Säädä hitaammalle alueelle, kun leikkurit ovat ylhäällä käännöstä varten ja laske ne alas, kun pääset takaisin leikkuu-uralle. Siirtoajonopeudenkin voit valita kilpikonna- ja jänis-painikkeilla. Ajovoimansiirron LoadMatch-hallintajärjestelmä LoadMatch-automatiikka säätää ajovoimansiirtoa moottorin kuormittumisen mukaan muuttamalla ajonopeutta niin, että moottori ei pääse sammumaan. Ei saatavana E-Cut Hybrid -malleihin. Määräaikaishuolto-muistutin Agrihuollon huoltoasentaja ohjelmoi huollon suoritettuaan leikkurin käyttöpäätteen niin, että se antaa merkkisignaalin kun seuraava määräaikaishuolto on ajankohtainen, jolloin koneelle suoritetaan perusteellinen tarkastus sekä hydrauliikka- ja moottoriöljyjen vaihto Käyttötilan muistutin Käyttöjärjestelmän käyttötilan näyttöruutu ilmaisee mitkä järjestelmän toiminnoista ovat aktiivisia, mikä auttaa myös mahdollisen ongelmatilanteen selvittämissä. Takaperinpyöritys Kelojen takaperinpyöritys toimii sähköisesti ja sitä hallitaan ohjaamossa sijaitsevalla käyttöpäätteellä. Diagnostiikka ja häiriöilmoitukset Käyttöhäiriöilmaisin on nyt TechControlkäyttöpäätteessä. Huoltoasentaja voi ohjelmoida sen niin, että se muistuttaa määräaikaishuollon ajankohdasta. GRIP All-Wheel Drive -neliveto Monissa leikkureissamme on jokapyöräveto. Hydrostaattinen voimansiirto on konstruoitu niin, että kun esim. oikea etupyörä luistaa, järjestelmä ohjaa suuremman öljyvirtauksen ristikkäiseen takapyörään, tässä tapauksessa vasempaan takapyörään jolloin koneen pito paranee ja ongelmapaikasta selvitään tuota pikaa (A-sarjan 3-pyörä- ja 4-vetomallit).

14 14 Perässä käveltävät viheriöleikkurit Perässä käveltävät viheriöleikkurit Viheriöt ja lyöntipaikat viimeistellyn hyvään kuntoon

15 Perässä käveltävät viheriöleikkurit 15 Golf on vaativien harrastajien peli. Nurmikon pelattavuus on kentällä liikkuville kaikki kaikessa. Etenkin viheriön kunto on ratkaisevaa sekä pelimotivaatiolle, että sille, kuinka lähelle par-tulosta kukin pelaaja pääsee. John Deeren viheriöleikkurit katkaisevat ruohon tarkasti ja ne jättävät jälkeensä pelialustan, joka sietää kriittisimmänkin tarkastelun. Perässä käveltäviä malleja on viisi, joista kahdessa on sähköinen kelan käyttö (E-malli). 180E / 220E Moottori 3,5 hv (2,6 kw) Sähkötoimiset kelat Leikkuuleveys 45 cm tai 55 cm Vakiokela, 11 lehteä, ø 127 mm Säädettävä leikkuutaajuus 180 / 220 / 260SL 3,5 hv (2,6 kw) Leikkuuleveys 45 cm, 55 cm tai 66 cm Vakiokela, 11 lehteä, ø 127 mm Säädettävä leikkuutaajuus Speed Link -pikasäätö Kelan molemmat päädyt säätyvät samanaikaisesti. Työhön tarvitaan vain akkuruuvinväännin ja 16 mm hylsy. Katso sivu 12. Pyörivä harja Harja nostaa leikattavan ruohon pystyyn ennen leikkuuta tasaisesti koko leikkuuleveydeltä. Leikkuutulos on viimeistelty. Luonteva käyttöasento Ohjausaisan muoto sallii otteen muuttamisen ja koneen hyvän hallinnan käännyttäessä. Sulavalinjaisesti muotoiltu turvasanka, otteen irrotessa voimansiirto kytkeytyy vapaalle ja kela pysähtyy. 14-lehtinen kela Vakiokelaa tiheämpi leikkuutaajuus, viimeistellympi työjälki.

16 16 Perässä käveltävät viheriöleikkurit E-Cut Hybrid, sähkökäyttöiset kelat Hybridi-malleja on kaksi. E-Cut 180:n leikkuuleveys on 45 cm ja 220-malli on 55 cm levyinen. Hybrideissä on QA5 -leikkuukela. Se on nivelöity pallonivelellä niin, että kela pääsee myötäämään leikkuualustan muotoa. Juuri sen vuoksi tämä malli on ylivoimainen kaltevissa ja kumpareisissa kohteissa. Nurmikon pintaa myötäävän leikkuupään lisäksi Hybrid-malleissa on toinenkin vertaansa vailla oleva ominaisuus. Siinä on leikkuukorkeuden pikasäätö. Tasainen leikkuutaajuus Sähkökäyttöinen kela pyörii vakaalla r/min kierrosnopeudella vetokoneiston bensiinimoottorin kierrosluvusta riippumatta. Täten leikkuujälki on poikkeuksellisen tasainen myös kaltevissa leikkuukohteissa. Takaperinpyöritys voidaan tehdä kelan ollessa kiinni leikkurissa. Se toimii sähköisesti ja kytkeytyy päälle napin painalluksella. Säädettävät rajoitinketjut E180-mallissa on säädettävät ketjut, joiden avulla leikkuupään sivuttaiskallistusta voidaan rajoittaa. Leikkuutaajuuden säätö Leikkuutaajuutta voidaan säätää kätevällä nupilla, jonka jälkeen mekanismi lukkiutuu ja säätö pysyy tarkasti asetuksen mukaisena. Pallonivel-kiinnitys Leikkuuyksikkö sopeutuu täydellisesti maan pinnan muotoihin ja leikkaa tasaisesti riippumatta siitä, missä asennossa vetotelat ovat leikkuupäähän nähden. Pallonivelen ja sähkökäytön ansiosta John Deeren Hybridi-malli on markkinoiden edistynein viheriöleikkuri omassa kokoluokassaan.

17 Perässä käveltävät viheriöleikkurit 17 SL PrecisionCut SL PrecisionCut -viheriöleikkureissa on toimintavarma kaksoisketjuveto ja optimaalisesti sijoitettu ohjausaisan kiinnityspiste. Tällä tavoin aisaan kohdistuvat ohjausvoimat eivät välity korostuneesti etutelaan eikä vetoteloille, vaan jäljestä tulee tasaisen siisti. Groomeri ja pyörivä harja Nämä lisävarusteiset osat saavat käyttövoimansa leikkuukelalta ja pyörivät siihen nähden vastakkaiseen suuntaan. Se nostaa nurmen pystyyn, katkaisee rönsyjä ja jakaa ruohoa, jolloin leikkuutulos on mahdollisimman siisti. Etuharja Lisävarusteinen etuharja puhdistaa nurmen pinnan ja poistaa siitä myös mahdollisen aamukasteen. Se taivuttaa nurmea ajosuunnan suuntaisesti ja aikaansaa korostetun raidallisen leikkuujäljen. Kuljetusvaunu Erityisesti perässä käveltävien viheriöleikkureiden kuljetukseen suunniteltu kuljetusvaunu. Lastaus sujuvasti saranoitua takaramppia pitkin. Kuljetuksen ajaksi ylös nostettu ramppi varmistaa koneiden pysymisen lavalla. Ruohosilpun keruu Näissä leikkureissa on tilava ruohosilpun keruukaukalo, joka on muotoiltu niin, että se täyttyy optimaalisesti, mikä vähentää tyhjennyskertojen määrää. Keruukaukalot on kiinnitetty kelan runkoon, joten ne ovat koko ajan parhaassa keruuasennossa.

18 18 Perässä käveltävät viheriöleikkurit E-Cut Hybrid, sähkökäyttöiset leikkuukelat 180E 220E Moottori Merkki ja tyyppi Honda ilmajäähdytys, 4-tahtinen Honda ilmajäähdytys, 4-tahtinen Suurin teho SAE J1349, hv (kw)* 3,5 (2,6) / r/min 3,5 (2,6) / r/min Kampiakselin pyörmissuunta Vastapäivään edestä katsoen Vastapäivään edestä katsoen Suurin sallittu leikkuualustan kallistus 20 kaikkiin suuntiin 20 kaikkiin suuntiin Joutokäyntikierrosluku, r/min (± 150) (± 150) Huippukierrosluku, r/min (± 150) (± 150) Polttoainessäiliön tilavuus, l 2,5 2,5 Kampikammion öljytilavuus. l 0,57 0,57 Vetopyörästön öljymäärä, l 0,35 0,35 Leikkuuyksiköt Leikkuuleveys, cm Leikkuukorkeus, 3,0 mm vastaterä, mm 3,2 22 3,2 22 Leikkuukorkeus, 2,5 mm vastaterä, mm 2, Leikkuukorkeus, 2,0 mm vastaterä, mm 2,,0 22 2,0 22 Leikkuukorkeus lyöntipaikka-vastaterällä, mm Ei saatavana Ei saatavana Leikkuutaajuus, mm Viisi vaihtoehtoa: 11 lehteä, 4,1-4,6-5,6-9,7-12,2; 14 lehteä, 3,2-3,6-4,4, - 7,6-9,6 Leikkuukela Viisi vaihtoehtoa: 11 lehteä, 4,1-4,6-5,6-9,7-12,2; 14 lehteä, 3,2-3,6-4,4, - 7,6-9,6 Halkaisija, mm Lehtien lukumäärä, kpl 11 tai tai 14 Materiaali Karkaistu kromi-molydeeni -teräs Karkaistu kromi-molydeeni -teräs Vastaterä, vakiovaruste, mm Paksuus 2,5 x pituus 457 Paksuus 3,0 x pituus 559 Pyörivä harja ja groomeri (lisävarusteita) Harjan halkaisija ja tyyppi, mm 60 mm, synkronoitu leikkuukelan pyörintään, pyörii kelan suunnan vastaisesti, materiaalina nylon 60 mm, synkronoitu leikkuukelan pyörintään, pyörii kelan suunnan vastaisesti, materiaalina nylon Groomerin terät, mm Groomerin ja harjan korkeussäätö, mm Käyttö Halkaisija 60 mm, tähtimäinen kiekko, 60 kpl, materiaali erikoiskarkaistu hiiliteräs Harjan korkeus: sama kuin leikkuukorkeus; groomeri: alin korkeus -0,8 mm, ylin korkeus = leikkuukorkeus Hammasratasveto leikkuukelan akselilta, pyörii vastakkaiseen suuntaan kelaan nähden Halkaisija 60 mm, tähtimäinen kiekko, 60 kpl, materiaali erikoiskarkaistu hiiliteräs Harjan korkeus: sama kuin leikkuukorkeus; groomeri: alin korkeus -0,8 mm, ylin korkeus = leikkuukorkeus Hammasratasveto leikkuukelan akselilta, pyörii vastakkaiseen suuntaan kelaan nähden Ruohosilpun keruukaukalo Koko, kg 2,7 3,2 Materiaali Polyetyleeni Polyetyleeni Kytkimet Ajovoimansiirto Hihnaa kiristämällä Hihnaa kiristämällä Leikkuukelan sakarakytkin Päällä / pois Päällä / pois Groomerin ja harjan sakarakytkin Päällä / pois Päällä / pois Vetotela, tyyppi 2-osainen alumiinitela 2-osainen alumiinitela Voimansiirto Ajonopeus eteen Kuljetuspyöriä käyttäen 8,4 km/h täyskaasulla Kuljetuspyöriä käyttäen 8,4 km/h täyskaasulla Takatela 2-osainen alumiinitela, halkaisija 190 mm 2-osainen alumiinitela, halkaisija 190 mm Etutela, uritettu tai sileä Leikkuukorkeuden säätöön, ø 50 mm Leikkuukorkeuden säätöön, ø 50 mm Mitat Pituus, kuljetuspyörät paikallaan, mm Leveys, kuljetuspyörät paikallaan, mm Korkeus, kuljetuspyörät paikallaan, mm Paino ruohosilpun keruukaukaloin varustettuna, ilman groomeria, harjaa ja kuljetuspyöriä, kg Käyntiääni Kuljettajan korvan kohdalla db(a) Mittausstandardi ISO ISO Mitattaessa toiminnassa olleet laitteet Leikkuukela ja groomeri Leikkuukela ja groomeri Tyypitys Standardi ja numero ANSI B ANSI B * Moottorin valmistajan ilmoittama teho. Ei sisällä ruohonleikkurissa olevia apulaitteita, joten todellinen teho on aavistuksen verran pienempi.

19 Walk-Behind Greens Mowers 19 PrecisionCut -perässä käveltävät viheriöleikkurit 180SL 220SL 260SL Honda ilmajäähdytys, 4-tahtinen Honda ilmajäähdytys, 4-tahtinen Honda ilmajäähdytys, 4-tahtinen 3,5 (2,6) / r/min 3,5 (2,6) / r/min 3,5 (2,6) / r/min Vastapäivään edestä katsoen Vastapäivään edestä katsoen Vastapäivään edestä katsoen 20 kaikkiin suuntiin 20 kaikkiin suuntiin 20 kaikkiin suuntiin (± 150) (± 150) (± 150) (± 150) (± 150) (± 150) 2,5 2,5 2,5 0,57 0,57 0,57 0,35 0,35 0, ,2 22 3,2 22 3,2 22 2,5 22 2,5 22 2,5 22 2,0 22 2,0 22 Ei saatavana Ei saatavana Ei saatavana 4,8 11 lehteä 4,62 mm, lisävarusteisella pyörinnän tehostimella 3,94 mm; 14 lehteä 3,58 mm 11 lehteä 4,62 mm, lisävarusteisella pyörinnän tehostimella 3,94 mm; 14 lehteä 3,58 mm 7 lehteä 7,26; 11 lehteä 4, tai tai 14 7 tai 11 Karkaistu kromi-molydeeni -teräs Karkaistu kromi-molydeeni -teräs Karkaistu kromi-molydeeni -teräs Paksuus 2,5 x pituus 457 Paksuus 2,5 x pituus 457 Paksuus 3,0 x pituus mm, synkronoitu leikkuukelan pyörintään, pyörii kelan suunnan vastaisesti, materiaalina nylon Halkaisija 60 mm, tähtimäinen kiekko, 60 kpl, materiaali erikoiskarkaistua hiiliterästä Harjan korkeus: sama kuin leikkuukorkeus; groomeri: alin korkeus -0,8 mm, ylin korkeus = leikkuukorkeus Hammasratasveto leikkuukelan akselilta, pyörii vastakkaiseen suuntaan kelaan nähden 60 mm, synkronoitu leikkuukelan pyörintään, pyörii kelan suunnan vastaisesti, materiaalina nylon Halkaisija 60 mm, tähtimäinen kiekko, 60 kpl, materiaali erikoiskarkaistua hiiliterästä Harjan korkeus: sama kuin leikkuukorkeus; groomeri: alin korkeus -0,8 mm, ylin korkeus = leikkuukorkeus Hammasratasveto leikkuukelan akselilta, pyörii vastakkaiseen suuntaan kelaan nähden 60 mm, synkronoitu leikkuukelan pyörintään, pyörii kelan suunnan vastaisesti, materiaalina nylon Halkaisija 60 mm, tähtimäinen kiekko, 60 kpl, materiaali erikoiskarkaistua hiiliterästä Harjan korkeus: sama kuin leikkuukorkeus; groomeri: alin korkeus -0,8 mm, ylin korkeus = leikkuukorkeus Hammasratasveto leikkuukelan akselilta, pyörii vastakkaiseen suuntaan kelaan nähden 2,7 2,7 3,7 Polyetyleeni Polyetyleeni Polyetyleeni Hihnaa kiristämällä Hihnaa kiristämällä Hihnaa kiristämällä Päällä / pois Päällä / pois Päällä / pois Päällä / pois Päällä / pois Päällä / pois 2-osainen alumiinitela 2-osainen alumiinitela 2-osainen alumiinitela Kuljetuspyöriä käyttäen 8,4 km/h täyskaasulla Kuljetuspyöriä käyttäen 8,4 km/h täyskaasulla Kuljetuspyöriä käyttäen 8,4 km/h täyskaasulla 2-osainen alumiinitela, halkaisija 190 mm 2-osainen alumiinitela, halkaisija 190 mm 2-osainen alumiinitela, halkaisija 190 mm Leikkuukorkeuden säätöön, ø 50 mm Leikkuukorkeuden säätöön, ø 50 mm Leikkuukorkeuden säätöön, ø 50 mm ,5 84, ,7 92,7 107,7 82 dba 82 dba 84 dba ISO ISO ISO Leikkuukela ja groomeri Leikkuukela ja groomeri Leikkuukela ja groomeri ANSI B ANSI B ANSI B

20 20 Ajettavat viheriöleikkurit Ajettavat viheriöleikkurit Kulkee viheriöllä kuin sukkasillaan, leikkaa partaveitsen terävästi

21 Ajettavat viheriöleikkurit 21 PrecisionCut - ja E-Cut Hybrid -mallit 2500-sarjaan kuuluu kaksi ajoleikkuria, joista toisessa kelojen pyöritys tapahtuu perinteisellä hydraulivedolla, kun taas toisessa kelat pyörivät sähkömoottoreilla. Luja rakenne perustuu kestävään teräsputkirunkoon. Hyvän etenemisen ja pienen pintapaineen takaamiseksi koneen omapaino on suhteellisen kevyt ja renkaat ovat varsin suuret. Näillä ominaisuuksilla John Deereviheriöleikkurit vetävät pitkän kaulan kilpailijoihinsa nähden. Ammattilainen huomaa heti ensisilmäyksellä, että monet yksityiskohdat ovat poikkeuksellisen hienosti ratkaistut. Hybridi-tekniikka on tullut myös golfkentille John Deere käyttää hybriditekniikkaa 2500E-mallin leikkuukelojen voimansiirrossa. Leikkuukeloissa ei ole lainkaan hydrauliikkaa, vaan koneen oma dieselmoottori käyttää laturia, josta puolestaan saadaan tarvittava sähkövirta leikkuukelojen pyöritykseen. Hydrauliikan eliminoiminen poistaa ympäristölle vaarallisten öljyvuotojen synnyn mahdollisuuden. Koska kelat eivät ole suorassa yhteydessä diesel-moottoriin, ne pyörivät tasaisella r/min nopeudella vaikka ajomoottori kuormittuisi ja sen käyntinopeus hidastuisi esimerkiksi kumparetta ylös noustaessa. 2500E E-Cut Hybrid 19,6 hv (14,6 kw) diesel Sähkökäyttöiset leikkuukelat Leikkuuleveys 157,5 cm Kolme QA5-tyyppistä kelaa, leveys 59,9 cm Vastaterän ja kelan suhde säädettävissä Hydrostaattinen ajovoimansiirto, 2 ajopoljinta 2500B PrecisionCut 19,6 hv (14,6 kw) diesel Leikkuuleveys 157,5 cm Kolme QA5-tyyppistä kelaa, leveys 59,9 cm Vastaterän ja kelan suhde säädettävissä Hydrostaattinen ajovoimansiirto, 2 ajopoljinta Ei päällekkäisraiteita Etupyörät ovat reilusti leikkuurajan sisäpuolella. Edestakaisin ajettaessa raiteet eivät osu päällekkäin. Sileät renkaat Sileät renkaat hemmottelevat nurmikon pintaa. Kaarteisiin ei jää luiston jälkiä. 14-lehtinen kela Mitä enemmän terälehtiä, sitä suurempi leikkuutaajuus ja paremmin pelattava viheriö.

22 22 Ajettavat viheriöleikkurit Hienoja innovaatioita, viimeisteltyä tekniikkaa Kaksi mallia 2500-sarjan viheriöleikkureista löytyy kaksi vaihtoehtoa. Molemmat ovat 3-kelaisia ja 3-pyöräisiä, mutta toisen keloissa on hydraulimoottorit (2500B) ja toisen kelat ovat sähkökäyttöiset (2500E). Leikkuuseen liittyvät tekniset ratkaisut ovat identtiset, ero liittyy vain kelojen vetoon. E-mallissa kelat saavat käyttövoimansa vaihtovirtalaturin tuottamasta tasaisesta sähkövirrasta. Nurmikkoa vahingoittavien öljyvuotojen mahdollisuus on minimoitu, koska keloissa ei ole hydraulimoottoreita. Tarkasti viheriön pintaa seuraten Leikkuuyksikkö on kiinnitetty leikkurin päärunkoon pallonivelen välityksellä. Kumpareisella greenillä ja lyöntipaikkojen reunoilla leikkuuyksikkö seuraa tiiviisti nurmikon pintaa peruskoneen asennosta riippumatta. Takatelan harja Hihnavetoinen harja puhdistaa takatelan liasta ja ruohosilpusta. Tela pyörii sulavasti ja leikkuukorkeus pysyy tasaisena. Ruohosilpun keräin Keräin kiinnitetään suoraan leikkuuyksikköön. Valittavana on suoraan leikkurin runkoon kiinnittyvä kaukalo ja painonsiirrolla varustettu malli.

23 Ajettavat viheriöleikkurit 23 Lisävarusteita Lujatekoinen, hammaspyörävoimansiirrolla varustettu groomeri katkooo juuririhmastoja ja rönsyjä, mikä edesauttaa nurmikon hyvinvointia. Pystyleikkuri tekee nurmen pintaan ohuita viiltoja, jolloin kasvuston veden ja ravinteiden saanti paranee. Nurmikko säilyy vehreänä. Eturullat Eturullia on eri vaihtoehtoja tarpeen mukaan, halkaisijaltaan 50 mm tai 76 mm sileät, spiraali tai uritetut rullat. Toispuoleinen rakenne Epäkeskeisesti sijoitettujen leikkureiden ansiosta greeniä viimeisteltäessä vastakkaiseen suuntaan ajettaessa pyörät asettuvat aina uudelle ajolinjalle. Greeniin ei tiivisty raiteita. Rakenne on patentoitu.

24 24 Ajettavat viheriöleikkurit E-Cut Hybrid Diesel 2500E PrecisionCut Diesel 2500B Moottori Tyyppi Yanmar 3-syl. nestejäähdytetty diesel (TNV70-XJGM) Yanmar 3-syl. nestejäähdytetty diesel (TNV70-XJGM) Teho SAE J1995, hv (kw) 19,6 (14,6) / r/min 19,6 (14,6) r/min Iskutilavuus cm Ilmanpuhdistin Kaksivaiheinen, kuiva, puolisyklooni Kaksivaiheinen, kuiva, puolisyklooni Öljynsuodatin Täysvirtaussuodatin Täysvirtaussuodatin Kampikammion öljytilavuus, l 2,6 (sis. suodatin) 2,6 (sis. suodatin) Polttoainesäiliön tilavuus, l 29,9 29,9 Painevoitelu Vakio Vakio Latausjärjestelmä Vaihtovirtalaturi Vaihtovirtalaturi Latausvirta, A Käynnistys Sähköinen Sähköinen Akku 12 V 12 V Konetiedot Renkaat edessä / takana 18 x , 2-ply,sileä; 20 x 10 10, 2-ply, sileä; tai 20 x 10 10, 2-ply, nurmikuvio 18 x , 2-ply, sileä (matalapaine); 20 x 10 10, 2-ply, sileä; tai 20 x 10 10, 2-ply, nurmikuvio Jarrut Yksi jarrupoljin Yksi jarrupoljin Jarrujen tyyppi, levyjen halkaisija, cm Levyjarrut etupyörissä, 15,2 Levyjarrut etupyörissä, 15,2 Leikkuunopeus, km/h 0-6,4, säädettävä nopeusrajoitin 0-6,4, säädettävä nopeusrajoitin Kuljetusajonopeus, km/h 0-13,7 0-13,7 Peruutusnopeus, km/h 0-4,8 0-4,8 Maavara ruohosilpunkeruukaukalolla, cm 10,2 10,2 Äänenvaimennin Vaaka-asennossa rungon alla Vaaka-asennossa rungon alla Hydraulijärjestelmän tilavuus (ajovoimansiirto), l 28,8 28,8 Hydrauliöljysäiliön tilavuus, l 20,4 20,4 Vetävät pyörät Edessä Edessä Ajovoimansiirron hallinta Hydrostaattinen, kaksi ajopoljinta Hydrostaattinen, kaksi ajopoljinta Leikkuukelojen käyttö Sähköinen Hydraulinen Pumppu 2-kammioinen hammaspyöräpumppu 3-kammioinen hammaspyöräpumppu Leikkuukelojen hallinta Sähköhydraulinen, yksi venttiili päälle / pois; toinen venttiili nosto / lasku Sähköhydraulinen, yksi venttiili päälle / pois; toinen venttiili nosto / lasku Suodatin 10 mikronia 10 mikronia Hallintalaitteet Ohjaus Hydrostaattinen, säädettävä ohjauspyörän kallistus Hydrostaattinen, säädettävä ohjauspyörän kallistus Leikkuukelojen käyttö ja nosto Hallintavipu oikealla (hallintapoljin lisävarusteena) Hallintavipu oikealla (hallintapoljin lisävarusteena) Kaasu Hallintavipu oikealla Hallintavipu oikealla Pysäköintijarru Poljin oikealla Poljin oikealla Eteenpäin ajon nopeuden hallinta Poljin oikealla Poljin oikealla Peruutusnopeuden hallinta Poljin oikealla Poljin oikealla Sytytysvirta Virta-avainta kääntäen, automaattinen hehkutus Virta-avainta kääntäen, automaattinen hehkutus Moottorin öljynpaineen varoitus LED-valo LED-valo Latauksen merkkivalo LED-valo LED-valot Hydrauliikkaöljyn lämpötilan varoitus LED-valot LED-valo Moottorin läm,pötilan varoitus LED-valo LED-valo Käyttötuntimittari Digitaalinen Digitaalinen Vika- ja käyttödiagnostiikka Vakiovaruste Vakiovaruste Käynnin turvakytkin Vakiovaruste Vakiovaruste

25 Ajettavat viheriöleikkurit E 2500B Mitat ja painot Akseliväli, cm 129,5 129,5 Raideleveys, cm 101,5 101,5 Leveys leikkuuasennossa, cm 157,5 157,5 Kääntöympyrän halkaisija (leikkaamaton alue), cm 45,7 45,7 Paino täysin säiliöin ilman kuljettajaa, kg 637,3 637,3 Korkeus, cm 195,6 turvakaarella 195,6 turvakaarella Leikkuuyksiköt Lukumäärä, kpl 3 kpl, patentoitu epäkeskeinen kiinnitys 3 kpl, patentoitu epäkeskeinen kiinnitys Tyyppi ja kunkin yksikön leveys, cm Pikasäädettävä, QA5 55,9 cm, kelluva kiinnitys Pikasäädettävä, QA5 55,9 cm, kelluva kiinnitys Takaperin pyöritys Vakio, hallinta ja kelojen kierrosluvun säätö ohjaamosta Vakio, hallinta ja kelojen kierrosluvun säätö ohjaamosta Leikkuutaajuus (mm / km/h) 7 lehtinen kela 1,082; 11-lehtinen kela 0,689; 14-lehtinen kela 0,86 7 lehtinen kela 1,082; 11-lehtinen kela 0,689; 14-lehtinen kela 0,86 Etutelat, halkaisija, cm Lisävaruste, ø 5,1 cm sileä, uritettu tai spiraali Lisävaruste, ø 5,1 cm sileä, uritettu tai spiraali Leikkuukelan halkaisija, mm 12,7 12,7 Vastaterän säätö Vastaterä kelaan nähden Vastaterä kelaan nähden Leikkuukorkeus, mm 2,0 19,0 mm ø 5,1 cm:n etutelalla tai mm ø 7,6 cm:n etutelallalla 2,0 19,0 mm ø 5,1 cm:n etutelalla tai mm ø 7,6 cm:n etutelalla Terälehtien määrä, kpl 7, 11 tai 14 7, 11 tai 14 Leikkuukelojen nosto Kaksi hydraulipiiriä, toinen molemmille etukeloille yhdessä ja toinen takakelalle Kaksi hydraulipiiriä, toinen molemmille etukeloille yhdessä ja toinen takakelalle Leikkuukelojen pyörimisnopeus Säädettävä Säädettävä Käyntiäänen voimakkuus Mitattu täyskaasulla, koneen paikallaan seiso- 81 db(a) essa, kelojen, groomerin ja harjan pyöriessä Alennetulla. kierrosluvulla r/min 78 db(a) kierrosluvulla Mittausstandardi ISO ISO Tyypitys Standardi ja numero ANSI B ANSI B Turvakaari 2-pilarinen turvakaari SAE J luokitus, täyttää standardin ISO 21299, istuimessa turvavyö 2-pilarinen turvakaari SAE J luokitus, täyttää standardin ISO 21299, istuimessa turvavyö

26 26 Väyläleikkurit Väyläleikkurit Uudenaikaista tekniikkaa, viimeistelty leikkuujälki, hyvä työsaavutus

27 Väyläleikkurit 27 E-Cut Hybrid sähkökäyttöisin leikkuukeloin Uusi hybriditekniikka on valtaamassa automaailmaa, mutta uudet tuulet puhaltavat myös golfkentillä. John Deere tuo nyt markkinoille isot, sähkökäyttöisin keloin varustetut väyläleikkurit. Kelojen sähkömoottorit toimivat itsenäisesti, ajovoimansiirron moottorista riippumatta. Sähkömoottoreissa on pyörimisnopeuden säätimet. Tämän vuoksi ne pyörivät vakaalla kierrosluvulla myös rinnepaikoissa, jolloin dieselmoottorin kierrosluku saattaa vaihdella. Kelojen sähkökäyttö pienentää moottorin käyntimelua, koska monissa paikoissa voidaan ajaa alennetulla moottorin käyntinopeudella. Samalla myös polttoaineen kulutus pienenee. Tässä kokoluokassa valikoimiimme kuuluu viisi leikkuria. Hydrauliikkakäyttöisin kelamoottorein varustetut koneet esittelemme seuraavalla aukeamalla ja kaikkien mallien tekniset tiedot sivuilla Vakuuttavaa jälkeä Sähkömoottorillisin leikkuukeloin varustetussa hybridi-mallissa on kaikki edellisellä aukeamalla esitellyn PrecisionCut-mallin hienot ominaisuudet lisättynä sähkökäytön mukanaan tuomilla eduilla. Sähkökäyttöisissä leikkuuyksiköissä ei ole lainkaan hydrauliikkaa, joten öljyvahinkojen riski kelojen osalta eliminoituu kokonaan. Leikkuujälki on ehdottoman tasainen, sillä kelat pyörivät koko ajan vakaalla nopeudella ajovoimansiirron moottorin kierrosluvusta piittaamatta. Ajomoottoria on mahdollisuus käyttää alemmalla kierrosluvulla, mikä vähentää käyntimelua ja pienentää polttoaineen kulutusta. 7500A E-Cut Hybrid Teho 37,1 hv (27,7 kw) Sähkömoottorikäyttöiset leikkuukelat, voimanlähteenä 48 V vaihtovirtalaturi Viisi QA5-leikkuukelaa (59,9 cm) Kelojen halkaisija 12,7 cm Leikkuuleveys 254 cm 8000A E-Cut Hybrid Teho 37,1 hv (27,7 kw) Sähkömoottorikäyttöiset leikkuukelat, voimanlähteenä 48 V vaihtovirtalaturi Viisi QA5-leikkuukelaa (45 cm) Kelojen halkaisija 12,7 cm Leikkuuleveys 203 cm Arvostatko ketteryyttä? John Deere 8000A on varustettu samoin ominaisuuksin kuin 7500A-malli, mutta sen leikkuuleveys on 203 cm ja laite on 3-pyöräinen. 3-pyöräisyys parantaa ketteryyttä liikuttaessa sokkeloisissa paikoissa kuten puiden ja hiekkaesteiden ympärillä. Takapyörässä on hydraulinen veto, joka kytkeytyy päälle automaattisesti toisen etupyörän luistaessa. Leikkuujälki on siisti, koska leikatun alueen päällä kulkee vain yksi pyörä. Moottorin pakokaasupäästöt alittavat tiukan Stage IIIB -rajan. Leikkuunopeus 0 12,8 km/h Leikkuunopeus 0 12,8 km/h TechControl-hallintalaitekäsinoja TechControl-hallintalaitekäsinoja

28 28 Väyläleikkurit Viisi leikkuukelaa, yli 2,5 metriä leveästi kerta-ajolla

29 Väyläleikkurit 29 PrecisionCut-mallisto Uuteen PrecisionCut A-mallistoon kuuluu viisi viidellä leikkuukelalla varustettua konetta. Kokonaisleikkuuleveys on 254 cm. Kolmessa mallissa on hydraulimoottorikäyttöiset leikkuukelat. Kahdessa hybridi-mallissa leikkuukelat pyörivät sähkömoottorin voimalla, kts sivut Koko malliston tekniset tiedot s Väylät kuntoon kerta-ajolla Jokainen pelaaja edellyttää, että pallo liikkuu pelialustalla johdonmukaisesti. Se puolestaan edellyttää, että väylän nurmikko on leikattu asiantuntevasti, oikeaan suuntaan ajaen ja sopivaan pituuteen. Investointi uuteen PrecisionCut A -kelaleikkuriin antaa täyden katteen rahoille, sillä se on tehokas, kestävä ja helposti huollettavissa, lisäksi sen säädöt ovat yksinkertaiset ja nopeat suorittaa. Riittävästi moottoritehoa Mallista riippuen diesel-moottorin teho on 37 hv tai 49 hv. Vääntöä löytyy yllin kyllin kentän jyrkimpiinkin kumpareisiin. Neliveto on vakiovaruste. Hienoista teknisistä yksityiskohdista mainittakoon märät levyjarrut, päivitetty ajovoimansiirto ja erityisen korkeatasoisen ajomukavuuden tarjoava, turvakaarellinen avo-ohjaamo. Helposti hallittavissa Uusi hallintalaitekäsinoja (kts. sivu 30) tarjoaa aivan uudenlaisen ajonautinnon sekä helpon ja tarkan hallittavuuden. Leikkuuta helpottavat automaattitoiminnot, kuten muistiin tallennettavat leikkuu-, käännös- ja kuljetusajonopeudet. Laitteessa on myös toimintojen diagnosointi-ominaisuus sekä huoltomuistutin. 7500A PrecisionCut Teho 37,1 hv (27,3 kw) Viisi QA5-leikkuukelaa lev. 59,9 cm Kelojen halkaisija 12,7 cm Leikkuuleveys 254 cm 7700A PrecisionCut Teho 37,1 hv (27,3 kw) Viisi QA5-leikkuukelaa lev. 59,9 cm Kelojen halkaisija 17,8 cm Leikkuuleveys 254 cm 8700A PrecisionCut Teho 49,2 (36,2 kw) Viisi QA5-leikkuukelaa lev. 59,9 cm Kelojen halkaisija 17,8 cm Leikkuuleveys 254 cm Leikkuunopeus 0 12,8 km/h Leikkuunopeus 0 12,8 km/h Leikkuunopeus 0 12,8 km/h TechControl-käyttöpääte TechControl-käyttöpääte TechControl-käyttöpääte

30 30 Väyläleikkurit PrecisionCut ja E-Cut Hybrid sähkökäyttöisin keloin, ominaisuudet Maksimaalista suorituskykyä 8700A-väyläleikkuri on PresicionCut-malliston tehokkain kone. Siinä on 49 hv:n 4-sylinterinen dieselmoottori. Käyttöominaisuuksiltaan ja leikkuukoneistoltaan se on samankaltainen 7700A-mallin kanssa, Tekniset tiedot sivulla 33. Miellyttävä ajokokemus Ohjaussylinteri on kaksitoiminen, joten ohjaus keskittää ihanteellisesti ja kuljettaja voi pitää ajolinjat suorina vailla ongelmia. SPEEDLINK Hydrauliset, öljykylpyiset levyjarrut Jarrujen tekninen rakenne on uudenaikainen. Käyttömekanismissa ei ole lainkaan säätöä kaipaavia nivelistöjä. Yksinkertainen toteutus ei huolto-ongelmia. TechControl-hallinta tarjoaa hienoja ominaisuuksia Käsinojaan sovitettu TechControl käyttöpääte on monitoiminen ajonhallintalaite. Leikkuu- ja käännösnopeudet ym. keskeiset arvot tallennetaan järjestelmän muistiin, joka on suojattu PIN-koodilla. Täten kaikki kuljettajat joutuvat ajamaan samoilla, parhaiksi todetuilla asetuksilla. Kojelaudan tuntumassa on monitori, joka antaa häiriöhälytykset ja muistuttaa määräaikaishuolloista. ehydro-ajovoimansiirto Hydraulista ajovoimansiirtoa hallitaan ajopolkimilla, joita on kaksi, toinen eteen ajolle ja toinen peruutukselle. Poljinvaste on sopiva ja polkimen liike noudattaa jalan luonnollista liikerataa. Vakionopeussäädin ja käännösnopeus-automatiikka helpottavat kuljettajan työtä.

31 Väyläleikkurit 31 E-Cut Hybridi -teknologiaa* Hybridi-mallien leikkuukelat pyörivät sähkömoottoreiden voimalla. Täten keloissa ei ole lainkaan pyörityshydrauliikkaa, mikä eliminoi öljyvuotojen riskin. Keloissa olevat käynnin ohjaimet pitävät pyörintänopeuden vakaana, millä on positiivinen vaikutus leikkuujäljen tasaisuuteen. Sähkömoottorit saavat käyttövoimansa suoraan 48 V:n vaihtovirtalaturilta eivätkä ne ole yhteydessä leikkurin ajovoimansiirtoon millään tavalla. Täten ajomoottorin kierrosnopeutta voidaan olosuhteiden niin salliessa pienentää, mikä johtaa käyntiäänen vaimenemiseen ja polttoaineen kulutuksen alenemiseen.hallintalaitekäsinojaan sijoitettu TechControl-käyttöpääte antaa monipuolista informaatiota koneen toiminnoista sekä mahdollisista käyttöhäiriöistä ja määräaikaishuollon tarpeesta. TechControl-järjestelmä on suojattu PIN-koodilla, joten kenttämestari voi tallentaa koneen optimiarvot laitteen muistiin jonka jälkeen kaikki ajavat samoilla säädöillä. *7500 A E-Cut Hybrid, 8000 A E-Cut Hybrid Moitteeton leikkuujälki Säädettävän hydraulisen painonsiirron sekä leikkuuyksiköiden takaosissa olevien kiinnityspisteiden ansiosta leikkuukelat kulkevat tasaisesti maanpinnan muotoja mukaillen, eikä ei-toivottua aaltoilevaa leikkuujälkeä pääse syntymään. Turvaohjaamo (lisävaruste) Monesti konemiehet ovat töissä jo aamuvarhaisella ennen kuin ensimmäiset pelaajat tulevat kentälle. Turvaohjaamo antaa hyvän suojan tuulen viimalle ja aamun viileydelle. Ajovoimansiirron LoadMatch-hallintajärjestelmä LoadMatch-automatiikka säätää ajovoimansiirtoa moottorin kuormittumisen mukaan muuttamalla ajonopeutta niin, että moottori ei pääse sammumaan.

32 32 Väyläleikkurit E-Cut Hybrid -väyläleikkuri 7500A 8000A Moottori Tyyppi 3-sylinterinen, turboahdettu, suoraruisk. dieselmoottori 3-syl., turboahdettu, suoraruisk. dieselmoottori Teho SAE J1995, hv (kw) 37,1 (27,7) / r/min 37,1 (27,7) / r/min Iskutilavuus cm Ilmanpuhdistin 2-vaiheinen kuivasuodatin 2-vaiheinen kuivasuodatin Polttoaine Diesel Diesel Jäähdytysjärjestelmä Nestejäähdytys Nestejäähdytys Peruskone Ajovoimansiirto ehydro-voimansiirto, hydrostaattisin pyörämoottorein ehydro-voimansiirto, hydrostaattisin pyörämoottorein Leikkuukelojen pyöritys Sähkökäyttö, ei hydrauliikkaa Sähkökäyttö, ei hydrauliikkaa Ohjaus Hydraulinen, tehostettu kaksitoiminen hydr. sylinteri Hydraulinen, tehostettu kaksitoiminen hydr. sylinteri Eturenkaat 26.5 x nurmikko 24 x 13 x 12 sileä Pintapaine ajoalustaa kohtaan, kg/cm 2 0,7 0,7 Jarrut Öljykylpyiset levyjarrut, sekä jarruvaikutus hydrostaattisen voimansiirron virtausta muuttaen Öljykylpyiset levyjarrut, sekä jarruvaikutus hydrostaattisen voimansiirron virtausta muuttaen Turvakaari Vakiovaruste, luokitus ISO Vakiovaruste, luokitus ISO Hallintalaitteet Käsikaasu Käsikaasu oikealla Käsikaasu oikealla Voimansiirto eteen / taakse Kaksi ajopoljinta Kaksi ajopoljinta Leikkuukelojen nosto Käsivivulla Käsivivulla Pysäköintijarru Sähköinen kytkin CommandARM -käsinojassa vaikuttaa öljykylpyisiin levyjarruihin Istuin Jousitettu istuin, turvavyö, käsinojat, säätö eteen / taakse, kulj. painon mukainen säätö, ristiselän säätö Sähköinen kytkin CommandARM -käsinojassa vaikuttaa öljykylpyisiin levyjarruihin Jousitettu istuin, turvavyö, käsinojat, säätö eteen / taakse, kulj. painon mukainen säätö, ristiselän säätö Leikkureiden käyttö Sähköinen kytkin CommandARM-käsinojassa Sähköinen kytkin CommandARM-käsinojassa 4-veto Lisävaruste. GRIP All Wheel-järjestelmä, kaikki pyörät vetävät sekä leikkuu- että kuljetusajossa. Hydrauliöljyn virtaama kytkee ristikkäiset pyörät samalle nopeudelle luistotilanteessa, erinomainen ominaisuus rinneajossa. Lisävaruste. GRIP All Wheel-järjestelmä, kaikki pyörät vetävät sekä leikkuu- että kuljetusajossa. Hydrauliöljyn virtaama kytkee ristikkäiset pyörät samalle nopeudelle luistotilanteessa, erinomainen ominaisuus rinneajossa. Ohjauspyörän asennonsäätö Hallinta jalkapolkimella Hallinta jalkapolkimella TechControl-käyttöpääte istuimen käsinojassa Kyllä Kyllä Leikkurit Sähkömoottorikäyttöiset leikkuukelat Kyllä Kyllä Leikkuukelojen lukumäärä, kpl 5 5 Leikkureiden tyyppi, yhden yksikön leikkuuleveys, cm Quick Adjust QA5, 55,9 Quick Adjust QA5, 45,7 Kokonaisleikkuuleveys, cm Leikkuukorkeus, cm 2,0 28,5 2,0 28,5, lyhimmät leikkuukorkeudet edellyttävät lisävaruisteisen vastaterän käyttöä Leikkuutaajuus 11-lehtinen QA5, mm/km/h 0,69 0,69 7-lehtinen QA5, mm/km/h 1,09 1,09 11-lehtinen QA7, mm/km/h 7-lehtinen QA7, mm/km/h Rullat, halkaisija cm 5,1 edessä ja takana; lisävarusteena 7,6 5,1 edessä ja takana; lisävarusteena 7,6 Leikkuukelan halkaisija, cm (vakiokela) 12,7 12,7 Mitat Korkeus turvakaaren yläreunaan, cm Pituus ruohosilpun keruukaukaloilla, cm Kuljetusleveys, cm Leikkuukelan halkaisija, cm (vakiokela) Ajonopeudet Leikkuunopeus, km/h 0 12,8 0 10) Kuljetusajonopeus, km/h 0 18, Peruutusnopeus, km/h) 0 6,4 0 6,4 Tyypitys Standardi ja numero CE ja ANSI B EN ISO 5395 CE ja ANSI B EN ISO 5395

33 Väyläleikkurit 33 PrecisionCut-väylaleikkuri 7500A 7700A 8700A 3-syl., turboahdettu, suoraruisk. dieselmoottori 3-syl., turboahdettu, suoraruisk. dieselmoottori 4-syl., turboahdettu, suoraruisk. dieselmoottori 37,1 (27,7) / r/min 37,1 (27,7) / r/min 49,2 (36,2) / r/min ,496 2,189 2-vaiheinen kuivasuodatin 2-vaiheinen kuivasuodatin 2-vaiheinen kuivasuodatin Diesel Diesel Diesel Nestejäähdytys Nestejäähdytys Nestejäähdytys ehydro-voimansiirto, hydrostaattisin pyörämoottorein ehydro-voimansiirto, hydrostaattisin pyörämoottorein ehydro-voimansiirto, hydrostaattisin pyörämoottorein Kaksoishammaspyöräpumppu Kaksoishammaspyöräpumppu Kaksoishammaspyöräpumppu Hydraulinen, tehostettu kaksitoiminen hydr. sylinterin Hydraulinen, tehostettu kaksitoiminen hydr. sylinteri Hydraulinen, tehostettu kaksitoiminen hydr. sylinteri 26.5 x nurmikuvio 26.5 x nurmikuvio 26.5 x nurmikuvio 0,7 0,7 0,7 Öljykylpyiset levyjarrut, sekä jarruvaikutus myös hydrostaattisen voimansiirron virtausta muuttaen Öljykylpyiset levyjarrut, sekä jarruvaikutus myös hydrostaattisen voimansiirron virtausta muuttaen Öljykylpyiset levyjarrut, sekä jarruvaikutus myös hydrostaattisen voimansiirron virtausta muuttaen Vakiovaruste, luokitus ISO Vakiovaruste, luokitus ISO Vakiovaruste, luokitus ISO Käsikaasu oikealla Käsikaasu oikealla Käsikaasu oikealla Kaksi ajopoljinta Kaksi ajopoljinta Kaksi ajopoljinta Käsivivulla Käsivivulla Käsivivulla Sähköinen kytkin CommandARM -käsinojassa vaikuttaa öljykylpyisiin levyjarruihin Jousitettu istuin, turvavyö, käsinojat, säätö eteen / taakse, kulj. painon mukainen säätö, ristiselän säätö Sähköinen kytkin CommandARM -käsinojassa vaikuttaa öljykylpyisiin levyjarruihin Jousitettu istuin, turvavyö, käsinojat, säätö eteen / taakse, kulj. painon mukainen säätö, ristiselän säätö Sähköinen kytkin CommandARM -käsinojassa vaikuttaa öljykylpyisiin levyjarruihin Jousitettu istuin, turvavyö, käsinojat, säätö eteen / taakse, kulj. painon mukainen säätö, ristiselän säätö Sähköinen kytkin CommandARM-käsinojassa Sähköinen kytkin CommandARM-käsinojassa Sähköinen kytkin CommandARM-käsinojassa Lisävaruste. GRIP All Wheel-järjestelmä, kaikki pyörät vetävät sekä leikkuu- että kuljetusajossa. Hydrauliöljyn virtaama kytkee ristikkäiset pyörät samalle nopeudelle luistotilanteessa, erinomainen ominaisuus rinneajossa. Lisävaruste. GRIP All Wheel-järjestelmä, kaikki pyörät vetävät sekä leikkuu- että kuljetusajossa. Hydrauliöljyn virtaama kytkee ristikkäiset pyörät samalle nopeudelle luistotilanteessa, erinomainen ominaisuus rinneajossa. Hallinta jalkapolkimella Hallinta jalkapolkimella Hallinta jalkapolkimellat Kyllä Kyllä Kyllä Lisävaruste. GRIP All Wheel-järjestelmä, kaikki pyörät vetävät sekä leikkuu- että kuljetusajossa. Hydrauliöljyn virtaama kytkee ristikkäiset pyörät samalle nopeudelle luistotilanteessa, erinomainen ominaisuus rinneajossa. Ei Ei Ei Quick Adjust QA5, lev. 55,9 Quick Adjust QA5, lev. 55,9 Quick Adjust QA5, lev. 55, ,0 28,5 6,3 50,8 6,3 50,8 0,69 1,082 1,06 1,06 1,33 1,33 5,1 edessä ja takana 7,6 lisävaruste 7,6 7,6 12,7 17,8 17, ,8 0 12,8 0 12,8 0 18,5 0 20,1 0 20,12 0 6,4 0 6,4 0 6,4 CE ja ANSI B EN ISO 5395 CE ja ANSI B EN ISO 5395 CE ja ANSI B EN ISO 5395

34 34 Väyläleikkurit John Deere väyläleikkurin 5 kelaa leikkaavat jopa 405 cm leveälti kerta-ajolla Tehokkuus, hyvä leikkuujälki, helppo koneen hallinta ja ergonominen turvaohjaamo (lisävaruste) ovat John Deere kelaleikkurin vahvuudet. Golfkentällä ja jalkapallonurmikolla 5-kelainen leikkuri pyyhkäisee parhaimmillaan 405 cm:n kaistaleen pelikuntoon kerta-ajolla. Leikkuualueen päässä kaikki leikkurit voidaan nostaa samanaikaisesti ylös yhden napin painalluksella. Ahtaissa paikoissa ja esteitä kierrettäessä leveät sivuleikkurit voidaan nostaa ylös toisistaan riippumatta käyttämällä kätevää, istuimen käsinojaan sijoitettua ristikkäiskytkintä. Hallintalaitekäsinoja Tärkeimpien toimintojen hallintapainikkeet on sijoitettu istuimen säädettävään käsinojaan. Käsinoja on integroitu istuimeen, joten se liikkuu istuinta säädettäessä. Kaiken kokoiset kuljettajat löytävät luontevan ajoasennon. Vasemman ja oikean puoleisen sivuyksikön nostoa / laskua voidaan hallita toisistaan riippumatta, mikä helpottaa esteiden kiertämistä. Kelat valinnan mukaan Valittavana on neljä kelavaihtoehtoa: ø 18 cm vakiokelat normaaliin käyttöön, ø 20 cm ESP-kelat (Extra Strength Precision Cut) ovat erityisen kestävät soveltuen mm. korsittuneen kasvuston ja kulkuväylien nurmen leikkuuseen ja ø 25 cm Jumbo-kelat, jotka tarjoavat parhaan suorituskyvyn. Standard Extra Wide -kelat ovat 90 cm leveät, jolloin kokonaisleikkuuleveys on 405 cm.

35 Väyläleikkurits 35 Heavy-Duty -väyläleikkuri 1905 Vakaa eteneminen, riittävä teho Uudenaikainen 4-sylinterinen suoraruiskutusdiesel on taloudellinen, tehoa löytyy peräti 49 hv. Neliveto, tasauspyörästön lukko ja optimaalinen painonjakauma sekä painonsiirtomahdollisuus varmistavat takertelemattoman etenemisen nurmen pintaa rikkomatta. Premium Comfort -ohjaamo Tilava turvaohjaamo tarjoaa erinomaisen työympäristön. Kuljettajan istuin sijaitsee ajomukavuuden kannalta optimaalisella paikalla, etu- ja taka-akseleiden puolivälissä. Meno on vakaata ja kuljettaja kokee työnteon ainutlaatuisen hienona ajokokemuksena. Ohjaamoon on saatavana ilmaistuin ja ilmastointi. Näkyvyys työalueelle on esteetön, myös laitimmaisten leikkureiden reunoihin, mikä helpottaa esteiden läheisyydellä liikkumista. Moottori Merkki ja tyyppi Yanmar, 4-syl. diesel Suurin teho, ISO 97/68/EC, hv (kw) 49 (35,3) / r/min Sylintereiden lukumäärä, kpl 4 Polttoaineen syöttö Suoraruiskutus Iskutukavuus cm Ilmanpuhdistin Kaksivaiheinen tukkeuman ilmaisimella Polttoainesäiliön tilavuus, l 50 Ajovoimansiirto Hydrostaattinen pyörämoottorein Ajonopeudet Eteen, nopea alue, portaaton 0 25 Eteen, hidas alue, portaaton 0 21 Ajonopeuden ja -suunnan hallinta Yhdellä ajopolkimella Jarrut Märkälevyjarrut pyörämoottoreissa Vaihteiston öljynlauhdutin Integroitu moottorin jäähdytysnesteen ja ajovoimansiirron öljynlauhdutin Painonsiirto Vakio 4-veto Vakio Tasauspyörästön lukko Vakio Mitat Kuljetusleveys, m 2,29 Korkeus turvakaarella, m 1,52 Korkeus turvaohjaamolla, m 2,12 Pituus leikkurein, m 2,82 Paino Paino leikkurein ja turvakaarella, kg Renkaat Edessä 26 x PR Takana 20 x PR Istuin Turvakaarellisessa Grammer Maximo M, turvaohjaamollisessa Grammer Maximo XXL Leikkuuyksiköt Leikkuuyksiköt, nimi ja leikk. lev. cm ESP 75 Halkaisija, cm 20 Lehtien määrä, kpl 6 / 8 Kelan kiinnitys Kiinteä tai kelluva Kokonaisleikkuuleveys, cm 345 Leikkuuyksiköt, nimi ja leikk. lev. cm Jumbo 75 Halkaisija, cm 25 Lehtien määrä, kpl 6/8 Kelan kiinnitys Kiinteä Kokonaisleikkuuleveys, cm 345 Leikkuuyksiköt, nimi ja leikk. lev. cm Standard 75 Halkaisija, cm 18 Lehtien määrä, kpl 5 Kelan kiinnitys Kiinteä Kokonaisleikkuuleveys, cm 345 Leikkuuyksiköt, nimi ja leikk. lev. cm Standard extra wide 90 Halkaisija, cm 18 Lehtien määrä, kpl 6 Kelan kiinnitys Kiinteä Kokonaisleikkuuleveys, cm 405

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Viheriöleikkurit Ajettavat ja perässä käveltävät greenileikkurit. John Deere -leikkurilla viimeistellysti hyvään pelikuntoon.

Viheriöleikkurit Ajettavat ja perässä käveltävät greenileikkurit. John Deere -leikkurilla viimeistellysti hyvään pelikuntoon. Viheriöleikkurit Ajettavat ja perässä käveltävät greenileikkurit John Deere -leikkurilla viimeistellysti hyvään pelikuntoon. 2 Greenileikkurit John Deere -leikkuriin perehtyessäsi huomaat, että valitsemme

Lisätiedot

Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot. Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa.

Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot. Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa. Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa. 2 7700 / 8700 Precision Cut -väyläleikkurit John Deeren vahvuudet: verraton luotettavuus, hyvät leikkuuominaisuudet

Lisätiedot

J O H N D E E R E 2500A TRIPLEX GREENILEIKKURI

J O H N D E E R E 2500A TRIPLEX GREENILEIKKURI J O H N D E E R E 2500A TRIPLEX GREENILEIKKURI PARAS TYÖJÄLKI SEKÄ VARSINAISESSA LEIKKUUSSA Tätä hienoa leikkuria on käsiteltävä kokonaisuutena. Kuljettaja huomaa ensimmäiseksi sen helpon hallittavuuden

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön 2 Numeroiden kertomaa John Deere maailmanlaajuisesti 2009 Myynti 23,11 miljardia US$ Tutkimukseen ja tuotekehitykseen 977 miljoonaa

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ympäristönhoitokoneet

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ympäristönhoitokoneet Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -ympäristönhoitokoneet John Deere kiinteistötraktorit John Deereltä löytyy laaja valikoima kiinteistönhoitotraktoreita, ne ovat niin monikäyttöisiä kuin vain kiinteistötraktorit

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m)

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m) AVERO 240 160 Etuvarusteet VARIO leikkuupöytä V 600 V 540 V 540 Vakioleikkuupöytä C 660 C 370 C 600 C 370 Rapsileikkuupöytä kaikkiin vakio- ja VARIO -leikkuupöytiin Taitettavat leikkuupöydät C 450 FLEX

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa Kiinteistötraktorit 2 John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa John Deere on valmistanut maatalouskoneita yli 175 vuoden ajan. Noina vuosina kertyneen kokemuksen käytämme uusien, entistä tehokkaampien

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla MITSUBISHI PBF25N2 Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla P= Power Pallet B= Battery F= Fixed platform 25 = 2500kg kapasit. PBF25N2 kiinteällä seisontatasolla ja sivusuojilla/selkänojalla. - Max ajonopeus12km/h

Lisätiedot

Apollo SPEEDY Syöttölaite

Apollo SPEEDY Syöttölaite Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Apollo SPEEDY Syöttölaite PLC - Ohjaus Askelmoottori Syöttö pituus : 1 12 m Vahva, alumiini rakenne Moottori

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group Suomi Henkilönostimet Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160 Member of AVANT Group Leguan henkilönostimet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja vuokrauskäyttöön. Leguanin kehittämä konsepti

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet Maredo: PuT 20 -pystyleikkuri Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 PuT 20 pystyleikkurissa on vakiona 0,8 cm paksu kovametalli pystyleikkuuterä.

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 75-SR Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä 1 2 Hydrauliikka PowerShift vaihteisto 3 Portaaton vaihteisto yleisesti 4 Ajotavat / asetukset 5 Ajaminen eri työtehtävissä Perinteinen hydrauliikka - Kiinteätilavuuksinen hammaspyöräpumppu Pumpun tuotto

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Slootsmid veitsimultain

Slootsmid veitsimultain Slootsmid veitsimultain Slootsmid B.V. Hollantilainen yritys joka on perustettu v. 1960 Euroopan johtava multauslaitteiden valmistaja Erikoistunut ainoastaan lietteen multauslaitteiden valmistukseen Kultivaattorimultain

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla.

Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla. Ajoleikkurimallisto 2 Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla. Tietyssä vaiheessa nurmikonhoito alkaa tuntua työläältä perässä käveltävällä leikkurilla. Silloin

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1960 Koetusselostus 371. Tehonmittauskoe 1 )

VA K 0 LA. 1960 Koetusselostus 371. Tehonmittauskoe 1 ) VA K 0 LA 4A' Helsinki Rukkila 2 Helsinki 43 48 12 Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Agricultural Engineering 1960 Koetusselostus 371 Tehonmittauskoe 1

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 60 SR 0 Toleranssi nyt myös

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 7-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 135-7 Sivu 2 E N T R E P O T

Lisätiedot

XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA VENTTIILIEN SÄÄDÖT

XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA VENTTIILIEN SÄÄDÖT XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA Jokaiseen kuljettajaprofiiliin voi tallentaa omat säädöt seuraaville ominaisuuksille Venttiilin parametrit o Miniminopeus (ma) o Maksiminopeus (%) o Rampit

Lisätiedot

W PINOAVA KÄÄRIN. Ammattilaisen valinta

W PINOAVA KÄÄRIN. Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta M chale on erityisen nopea käärin. Tämä kompakti laite mahdollistaa paalin siirrot pellolla, käärinnän ja pinoamisen yhdellä traktorilla tai kuormaajalla. suoriutuu

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 35-8 Tällä kaivat jo perustuksia,

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Lakaisukoneet SR 1601

Lakaisukoneet SR 1601 Ainutlaatuinen pölynhallintajärjestelmä on ylivoimainen. Tekniikka kontrolloi ilmassa olevia pölypartikkeleita tehokkaan DustGuard vesisumutuksen avulla. Vähemmän pölyä tarkoittaa myös vähemmän lakaisua

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

traktoria. maailmassa Valmet on ryhtynyt aktiivisesti kehittämään turvallista ja mukavaa Ensi m mäisenä traktori nval m istaiana Aäni Tärinä

traktoria. maailmassa Valmet on ryhtynyt aktiivisesti kehittämään turvallista ja mukavaa Ensi m mäisenä traktori nval m istaiana Aäni Tärinä Ensi m mäisenä traktori nval m istaiana maailmassa Valmet on ryhtynyt aktiivisesti kehittämään turvallista ja mukavaa traktoria. Aäni Jo vuonna 1967 Valmet toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille vakiovarusteisella

Lisätiedot

TULOKSEN TEKOON! VALMIINA KUORMAAJAT >>> TOUGH WORLD. TOUGH EQUIPMENT.

TULOKSEN TEKOON! VALMIINA KUORMAAJAT >>> TOUGH WORLD. TOUGH EQUIPMENT. VALMIINA TULOKSEN TEKOON! KUORMAAJAT >>> FATGAD Hiekkakuopantie 5, 04300 Tuusula, puh. 09 2746 880 www.liugong.fi www.facebook.com/fatgadfinland TOUGH WORLD. TOUGH EQUIPMENT. Valmiina tuloksen tekoon Edullinen

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia BMW R ninet Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 20800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. R ninet

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Cibes PARALLEL. * 56 aloitus: 335 ** 56 aloitus: 595

Cibes PARALLEL. * 56 aloitus: 335 ** 56 aloitus: 595 Cibes PARALLEL Tämä tietolomake on tarkoitettu vain viitteeksi. Kaikkiin esitettyihin, seiniltä otettuihin mittoihin vaikuttavat kaikki mahdolliset esteet, jotka on tutkittava läpikotaisin. Mitat ovat

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -leikkurit Myyjän opas JD_leikkuriesite_A5.indd 1 29.4.2014 14.15 Sisällys John Deere JM36... 4 John Deere RUN46... 5 John Deere RUN51... 6 John Deere R43... 7 John

Lisätiedot

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude Classic Bad Boy Diesel MOWERS Mow with an attitude Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. AC 5+ RE S Paikallaankääntyvien ruohonleikkurien kuningas QU COM AL M

Lisätiedot

Käännös Tekniset tiedot MLT Kurottajat

Käännös Tekniset tiedot MLT Kurottajat Käännös 12.03.2017 Tekniset tiedot Kurottajat Ominaisuudet metrinen imperial Suurin nostoteho 3300 kg 7275 lbs Suurin nostokorkeus 6.90 m 22 ft 7 in Suurin ulottuvuus 3.90 m 12 ft 9 in Ulottuvuus maksimikorkeudella

Lisätiedot

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa PITKÄPUOMI KAIVUKONE UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Sivu 2 ENTREPOT TRADE OY Käyttäjät sen tietävät!

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot