Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla."

Transkriptio

1 Ajoleikkurimallisto

2 2 Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla. Tietyssä vaiheessa nurmikonhoito alkaa tuntua työläältä perässä käveltävällä leikkurilla. Silloin on aika harkita jotain tehokkaampaa ja kätevämpää nurmikonhoitotapaa. John Deerellä on kirkas tavoite mielessään. Haluamme tarjota Sinulle markkinoiden parhaan ajoleikkurin. Sellaisen, joka on kun mittatilaustyönä tehty Sinun nurmikollesi. Siksi mallistomme on hyvin laaja, kuten huomaat tästä lähes 50-sivuisesta esitteestä. Tarjoamme hyväksi koettua ja perusteellisesti testattua tekniikkaa. John Deeren maataloustraktorit mielletään laadun ja luotettavuuden esikuviksi. Samalla huolellisuudella valmistamme myös ajoruohonleikkurit. John Deere -ajoleikkurilla työnteko muuttuu niin mukavaksi huviksi, että suorastaan odotat, että pääsisit taas mahdollisimman pian leikkaamaan nurmikkoa. Ja mikä parasta: moniin John Deere -ajoleikkureihin on saatavana työvälineitä, joita käyttäen leikkurista tulee ympärivuotiseen käyttöön soveltuva työkone. Toivotamme miellyttäviä hetkiä John Deeren parissa! Oletko muuten tietoinen, että John Deerellä on jo yli 170 vuoden kokemus koneiden valmistuksista ja varsin valoisa tulevaisuus edessään? että valmistuksen laatua valvotaan erittäin tarkasti?

3 3 että tuotesuunnittelijamme eivät tyydy hyvään ratkaisuun, vaan tähtäävät parhaaseen? että myynnin jälkeinen tuki toimii kitkatta Agrimarket-henkilökunnan hoitamana?

4 4 Onko Sinulla haaveita tai kysymyksiä? Esitä ne John Deere -myyjälle. Häneltä saat vastaukset. Haluaisin, että nurmikkomme olisi kauniin vihreä. Säännöllinen nurmikonleikkuu on ensimmäinen edellytys, jotta nurmikko voisi kasvaa tuuheaksi ja jotta se näyttää kauniilta. John Deere -ajoleikkuri leikkaa tasaisesti ja katkaisee ruohon lehdet tarkasti, jolloin niihin ei pesiydy kasvitauteja. Minulla ei ole aikaa nurmikonleikkuuseen. Ajanpuute on erittäin hyvä peruste John Deere -ajoleikkurin hankintaan. Valitse riittävän tehokas malli, niin valmista syntyy nopeammin kuin luuletkaan. Ja ennen kaikkea niin paljon vähemmällä vaivalla. Nurmikonleikkuu on mukavaa istumatyötä. Pitäisikö nurmikko lannoittaa? Kyllä. Kaupallisten lannoitteiden levittäminen on miltei aina välttämätöntä, jotta kasvit saisivat riittävästi ravinteita. Mutta on toinenkin tie: bioleikkuri silppuaa leikatun ruohon. Se maatuu ja lannoittaa nurmikkoa luonnonmukaisella tavalla. Onko John Deere-leikkuria helppo hallita? Kyllä. Aivan varmasti. Sitä on helppo hallita ja mukava ajaa. Maataloustraktoreittemme ohjaamoergonomia on saanut paljon kiitosta. Samalla tavoin panostamme myös ajoleikkureittemme ohjaamoon. Kojetaulu on selkeä ja hallintalaitteet toimivat loogisesti. Joistakin koneistamme löytyy jopa vakionopeussäädin.

5 5 Minulle työturvallisuus on hyvin tärkeä asia. Niin meillekin! Käytön turvallisuus on prioriteettimme numero yksi. Esimerkiksi leikkurin moottori pysähtyy, jos kuljettaja nousee istuimeltaan. Lisäksi useimmissa malleissamme leikkurin terä pysähtyy, kun peruutusvaihde kytketään päälle. Ajoleikkuri soveltuu vain kesäkäyttöön. Väärin! Moniin John Deere -ajoleikkureihin on saatavana lukuisia lisävarusteita. Ajoleikkurilla voi syksyllä koota puusta varisseet lehdet ja aurata pihan talvella. Lumiketjutkin voit hankkia, jos niitä tarvitset. Nurmikonleikkuu ei saa tutua rasittavalta. Aivan totta. Juuri sen vuoksi John Deere panostaa ajomukavuuteen. Kunnollisen kokoinen, pehmustettu ja säädettävä istuin tarjoaa hyvän istuinmukavuuden kaiken kokoisille kuljettajille. Tarvitsen luotettavan kumppanin. John Deere ja Agrimarket panostavat voimakkaasti myynnin jälkeiseen tukeen. Huoltotarvikkeet ja varaosat löytyvät Agrimarket-varaosamyymälästä. Agrihuolto puolestaan auttaa teknisissä kysymyksissä, jos et itse sattuisi selviämään kaikesta.

6 6 Oikein mitoitettu leikkuupöytä on tehokkuuden ja kauniin jäljen salaisuus: Haluatko kerätä ruohosilpun kompostiin? John Deeren minitraktori-tyyppisten koneiden leikkuupöydästä käytetään kaupallista nimitystä Edge Cutting System. Se toimii takertelematta pitkäksi venähtäneessä heinikossa, ja yhtä lailla tekee edustuskelpoisen jäljen komean talon etupihalla. Monipuolinen. Sopii kaikille. Eri leikkurimalleissa samaa leikkuupöytää käytetään pienin teknisin muutoksin toteutettuna. Näin saadaan bioleikkaava, sivulle purkava, taakse purkava ja keräävä malli. Erinomainen leikkuutulos. Kestävä. Terien materiaali on erikoiskarkaistua terästä. Se on hyvin kovaa, jotta kulutuskestävyys olisi paras mahdollinen. Mutta se on myös tarpeeksi sitkeää, jotta se ei lohkea kiveen tai puun juureen osuessaan. Luja ja turvallinen pöytärakenne Leikkuupöytä on korkea, joten terien muodostama imu nostaa ruohon pystyyn ja leikkuu on tarkkaa. Pöydän alapinta on sileä eikä ruohosilppu takerru kiinni leikkurin osiin. Keräimellä varustettuja malleja on useita. Uusinta tekniikkaa edustaa John Deere X300 R (kts. sivut 24-25). Siinä on tehokas puhallin, joka imee ruohosilpun teriltä ja puhaltaa sen tiiviiksi massaksi koneen taakse tilavaan säiliöön. Nurmikko on kauniin puhdas ja ruohosilppu saadaan hyötykäyttöön kompostiin. Bioleikkuu The Edge Xtra -leikkuupöydällä Minkä tyyppisen leikkuupöydän tarvitset? Valinnanvaraa on. Bioleikkuri, sivulle purkava ja taakse purkava. Mallistoon kuuluu myös silpunkeruusäiliöllä varustetut leikkurit. Bioleikkuri silppuaa leikatun nurmen niin lyhyeksi, että sitä ei tarvitse haravoida. Silppu voidaan jättää maatumaan nurmikon ravinteeksi, jolloin säästät rahaa, koska kaupallisten lannoitteiden käyttöä voidaan vähentää. Bioleikkuu säästää myös aikaa, koska koko työ on valmis kerta-ajolla. Riittävän usein leikattuna työjälki on niin siisti, että tuskin näet eroa silpunkeräimellä varustetun tai bioleikkurin jälkien välillä.

7 7 Teknistä ylivoimaa. John Deere. Leikkuupöydän korkean rakenteen ansiosta terien muodostama imu nostaa leikattavan ruohon ylös ja leikkuu tapahtuu puhtaasti. Ruohosilppu ei takerru kuomun sileään alapintaan. Leikkuupöydän ulkosivut ovat kantatut rakenteen lujittamiseksi. Kestävä kaksikerrosmaalaus helpottaa puhtaanapitoa eikä pinta ole altis ruosteelle. Teräsrunko Kestävyyden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi runko on hitsattu 3 mm:n teräksestä ja etuakseli on valurautaa. Säädettävät kannatinpyörät pitävät leikkuupöydän säädetyllä korkeudella eivätkä terät pääse haukkaamaan maata. Uudenaikainen moottori John Deeren spesifi kaation mukaan Kawasakin valmistama 2-sylinterinen V-moottori on erittäin tehokas ja polttoaineenkulutukseltaan hyvin taloudellinen. Leikkuupöydän alapinta on sileä, jotta ruohosilppu ei takertuisi siihen. Leikkuuterät on sijoitettu toisiinsa nähden hieman lomittain, jotta eivät osuisi toisiinsa ja jotta nurmikkoon ei jäisi leikkaamattomia raitoja. Terien voimansiirrosta vastaa tavallinen kiilahihna. Käyttökytkimissä tunnusvärit Hallintalaitteet ovat ergonomisesti sijoitetut ja niissä on selkeät tunnusvärit. Leikkuupöydän nosto ja lasku on hydraulinen, kevyttoiminen käyttökytkin on kojelaudassa. Leikkuupöydän takana on kaksi luukkua, jotka voidaan irrottaa ilman työkaluja ja kiinnittää leikkurin päälle. Tällöin ruohosilppu puhalletaan taakse esim. erittäin tuuheaa heinikkoa leikattaessa. Leikkuupöydässä ei ole puhallusaukkoa sivulla, joten koneen kumpikin reuna voidaan ajaa aivan esteen, esim. rakennuksen, kivijalan tai puun viereen. Työvälineet John Deeren ajoleikkureihin on saatavana lukuisia työvälineitä. Niitä käyttäen ruohonleikkurista tulee ympärivuotinen monitoimikone. The Edge Xtra Cutting System

8 8 John Deere -ajoleikkuri antaa nurmikolle viimeistellyn silauksen. CR/LR: Suositeltu nurmikon koko alle m 2 Ajoa hallitaan jalkapolkimella Mukava istuin Selkeät hallintalaitteet X100 Suositeltu nurmikon koko alle m 2 Helppo säätää bioleikkuriksi tai taaksepurkavaksi Hitsattu teräsrunko V-2 -moottori (X130R, X140) X300 Suositeltu nurmikon koko alle m 2 4-pyöräohjaus (X304) Kawasakin valmistama itorque Power V-2 -moottori TurboStar-leikkuupöytä (X300R) Sivu 10 Sivu 14 Sivu 20

9 9 EZtrak Sauvaohjauksella hallitaan takapyörien hydraulimoottoreita Kääntyy paikallaan Comfort-istuin Syvä leikkuupöydän rakenne, soveltuu myös pitkän ruohikon leikkuuseen Suuri leikkuunopeus, tehokas X500 Suositeltu nurmikon koko yli m 2 Tehostettu ohjaus Edge -leikkuupöytä Leikkuupöydän hydraulinen nosto Tehokas moottori, soveltuu myös kumpareisille nurmikoille X700 Suositeltu nurmikon koko yli m 2 4-pyöräohjaus 4-pyöräveto (X748) Voimanotto työkoneiden käyttöä varten Täyspitkä runko 4,6 mm:n teräslevystä Saatavana myös diesel-moottorilla varustettuna Sivu 38 Sivu 26 Sivu 32 Kuinka suuri on nurmikkosi? Alle m 2 Alle m 2 Alle m 2 Yli m 2

10 10 CR LR -mallisto Nauti täysin siemauksin ruohonleikkuusta! CR- ja LR-sarjan ajoleikkureilla työnteko muuttuu mukavaksi huviksi. Pääset nauttimaan kesäpäivästä, kun nurmikko tulee leikattua ennätysajassa.

11 11

12 12 CR- ja LR-mallistot Nurmikonhoito on rentouttavaa huvia. Ajoleikkuri tarjoaa nurmikonleikkuuseen aivan uuden näkökulman. CR-ajoleikkurilla ja LR-minitraktorilla ajaminen on rentouttava kokemus. Kuinka suuri on nurmikkosi? Valitse sen mukaan sopivin malli. Malli CR125 5-vaihteinen CR125 Automaatti LR135 Nurmikon pinta-ala m² alle 2000 alle 2000 alle 2000 Moottori Briggs & Stratton Briggs & Stratton Briggs & Stratton Teho hv (kw) 12,5 (9,3 ) 12,5 (9,3) 13,5 (10) Iskutilavuus cm Kääntöympyrän säde (cm) Leikkuuleveys (cm) 72 (28) 72 (28) 92 (36) Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus (l) 170 (vakio) 170 (vakio) 250 (vakio) Työlaitteet Puskulevy 125 cm Pyörivä harja 120 cm Ruohosilpun purku taakse. Omistajan hyöty: Esteetön näkyvyys leikkuualueelle leikkurin eteen. Liikkuminen on ongelmatonta ahtaissakin paikoissa.

13 13 1 Suorituskykyinen moottori. Omistajan hyöty: Leikkuri jaksaa leikata nurmikon myös vaativissa 3 kohteissa, esim. pitkäksi venähtäneessä heinikossa tai rinteessä. Mukava istuin, säädettävä ristiselän tuki. Omistajan hyöty: Ergonominen ajoasento. Ajaminen ei rasita jäseniä. 2 4 Suuri ruohosilpun keruusäiliö. Omistajan hyöty: Vähemmän pysähdyksiä keruusäiliön tyhjennystä varten, enemmän tehokasta työaikaa. Ajoa hallitaan jalkapolkimella. Vaivaton ajonopeuden ja ajosuunnan valinta. Omistajan hyöty: Edestakaisin vekslailu ahtaassa paikassa sujuu ongelmitta

14 14 X100-mallisto Pieni, mutta tehokas ja käytännöllinen. Tee kauaskantoinen investointi. X100-malliston minitraktorin ominaisuuksista voit nauttia vielä vuosienkin kuluttua.

15 15

16 16 X100-sarjan minitraktori Tässä se on. Kestävä ja monikäyttöinen. Luja rakenne. Hitsattu teräsrunko ja valurautainen etuakselisto. Komposiittimateriaalista valmistettu tyylikäs konepeitto ei kolhiinnu eikä haalistu. Hieno kokonaisuus. Jokainen yksityiskohta keulasta perään suunniteltu ja valmistettu monien vuosien käyttöä silmälläpitäen. Malli X110 X120 X130R X140 Nurmikon pinta-ala noin m² Moottori Briggs&Stratton Briggs&Stratton Briggs&Stratton Briggs&Stratton Teho hv (kw) 18,5 (13,8) 19,5 (14,6) 18 (13,4) 22 (16,2) Iskutilavuus cm Kääntöympyrän säde (cm) ,8 45 Leikkuuleveys (cm) Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus (l) 230 (lisävaruste) 230 (lisävaruste) 300 (vakio) 230 (lisävaruste) Työlaitteet * Saatavana v Etupuskuri, vakio Puskulevy Pyörivä harja Lumiketjut Etupuskuri, vakio Puskulevy Pyörivä harja Lumiketjut Etupuskuri, vakio Puskulevy* Pyörivä harja* Lumiketjut* Etupuskuri, vakio Puskulevy Pyörivä harja Lumiketjut Ruohosilpun keruusäiliön tilavuus on 230 l. Omistajan hyöty: Pitkät tyhjennysvälit, enemmän tehokasta leikkuuaikaa.

17 17 1 Korkeaselkänojainen istuin tarjoaa deluxe-tason ajomukavuuden. X120- ja X140-malleissa säädettävä ristiselän tuen säätö. 3 Omistajan hyöty: Ergonominen ajoasento ei rasita. Voidaan käyttää silpun keräävänä leikkurina tai bioleikkurina. Omistajan hyöty: Sopii kaikille nurmikoille. Leikkuutavan muuttamiseen ei tarvita työkaluja. 2 2-sylinterinen V-moottorissa on tehoa runsain mitoin, mutta polttoaineenkulutus pysyy hyvin aisoissa. Käyntiääni on korville ystävällinen. 4 Omistajan hyöty: Riittävästi tehoa vaativaankin työhön. Alhaiset käyttökustannukset. Hiljainen käyntiääni, miellyttävä ajaa. Traktorin taakse voidaan kiinnittää 230 litran vetoinen ruohosilpun keruusäiliö. Omistajan hyöty: Voidaan käyttää bioleikkurina ja silpun keräävänä leikkurina

18 18 X130R-mallisto Hyvät käyttöominaisuudet ja leikkuuteho. Toivotko minitraktoriltasi tavallista enemmän ammattilaismaisia ominaisuuksia, kestävyyttä ja tehokkuutta. X130R on pienimmän minitraktorisarjamme lippulaiva. Siinä on extra-suuri silpunkeruusäiliö, ja sen 2-teräinen leikkuri voidaan muuttaa bioleikkuriksi. Varustelutaulukosta (sivu 16) näet, että tämä minitraktori on paljon enemmän kuin ruohonleikkuri. Lisävarusteita on ympärivuotiseen käyttöön. Hyvä suorituskyky ja pieni kääntösäde. Omistajan hyöty: Tehokas ruohonleikkuu: Mukava ajaa liikuttaessa istutusten ja rakennusten lähellä. Leikkuupöydän kulmiin voidaan kiinnittää peitelevyt. Omistajan hyöty: Kone saadaan muutettua bioleikkuriksi muutamassa minuutissa. Ruohosilppu maatuu nurmikon ravinteeksi. Keruusäiliöllä varustettua konetta voidaan käyttää bioleikkurina kun puhallusaukko suljetaan peitelevyillä. Omistajan hyöty: Silppu leviää tasaisesti koko leikkuuleveydelle.

19 litran ruohosilpun keruusäiliö vakiovarusteena. Omistajan hyöty: Ei ruohosilpun haravointia. Kerta-ajolla siisti ja 4 puhdas nurmikko. Pehmustettu ja säädettävä Deluxe-istuin. Omistajan hyöty: Viihtyisä ja kehoa rasittamaton ajotuntuma. 2 Leikkurin terät puhaltavat ruohosilpun voimalla silpunkeruusäiliöön. Omistajan hyöty: Puhdas nurmikko, ruohosilppu voidaan kerätä 5 kompostiin. Etupuskuri vakiona. Omistajan hyöty: Tyylikäs, parantaa traktorin ulkonäköä. Estää vauriot mahdollisessa kolaritilanteessa. 3 2-sylinterinen Briggs & Stratton V-moottori. Omistajan hyöty: Riittävästi tehoa isojenkin nurmikkoalojen hoitoon. Uudenaikainen moottoritekniikka, alhainen polttoaineen kulutus

20 20 X300-mallisto Tehokas. Hyvä ajomukavuus. Lujatekoinen ja luotettava kumppani isoille nurmikoille. Hyvä istuin ja ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet.

21 21

22 22 X300-mallisto Kaikkein ketterin. Nurmikonleikkuu on myös kieputtelua puiden ympärillä ja istutusten välissä. Nelipyöräohjauksella varustettu John Deere X300 on parasta, mitä ajoleikkurimaailma voi tähän tilanteeseen tarjota. 18 hv moottorissa on tehoa runsain mitoin. Malli X300 / 42M X304 / 42M X300R X320 Nurmikon pinta-ala noin m² Moottori John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki Teho hv (kw) 18 (13,4) 18 (13,4) 18 (13,4) 22 (16,4) Iskutilavuus cm Kääntöympyrän säde (cm) 40,6 38,1 48,2 40,6 Leikkuuleveys (cm) 107, , (42) 107 (42), 122 (48) Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus (l) 250 (lisävar.) 250 (lisävar.) 300 (vakio) 250 (lisävar.) Työlaitteet Etupuskkuri Keulasuojus Lumiketjut Puskulevy 125 cm Pyörivä harja Perävaunu Etupuskkuri Keulasuojus Lumiketjut Puskulevy 125 cm Pyörivä harja Perävaunu Etupuskkuri Keulasuojus Lumiketjut Puskulevy 125 cm Pyörivä harja Perävaunu Etupuskkuri Keulasuojus Lumiketjut Puskulevy 125 cm Pyörivä harja Perävaunu

23 23 Deluxe-istuin tarjoaa hyvän ajomukavuuden. 1 Omistajan hyöty: Nurmikonleikkuu tuntuu mukavalta huvilta. 4 Erittäin pieni kääntösäde nelipyöräohjauksen (X304) ansiosta. Omistajan hyöty: Puiden ja istutusten lomassa pujottelu sujuu ongelmitta. 2 Vakiona sähköinen voimanoton kytkentä. Omistajan hyöty: Turvallinen ja helppo leikkurin käynnistys ja 5 pysäytys. V-Twin Kawasaki -moottori kehittää 18 hv (13,4 kw) tehon. Omistajan hyöty: Erinomainen vetoteho myös rinnemaastossa. Alhainen polttoaineen kulutus. 3 Portaaton ajovoimansiirron hallinta. Omistajaan hyöty: Ajosuuntaa ja -nopeutta hallitaan jalkapolkimilla. Ei kytkintä eikä vaihdevipua. Vaivatonta ajamista alusta loppuun

24 24 X300R-minitraktori Älä tyydy kompromisseihin, vaan valitse tämä. Tämän ajoleikkurin leikkuupöydän alla on korkean tason tekniikkaa. Käytämme siitä nimitystä TurboStar System. Leikkurin takaosassa on puhallin, joka imee leikatun ruohosilpun terältä ja puhaltaa sen voimalla ruohosilpunkeruusäiliöön. Säiliön täytyttyä puhallin pysähtyy automaattisesti, joten leikkuri ei pääse tukkeutumaan. Leikkurin terän muodostama imu nostaa ruohonkorret pystyyn ennen leikkuuta, joten jälki on hyvin siisti. Erillinen puhallin lennättää ruohonkorret silpunkeruusäiliöön. Omistajan hyöty: Puhdas nurmikko ilman haravointia.

25 25 Uudenaikainen 18 hv:n 2-sylinterinen V-moottori. Omistajan hyöty: Riittävästi tehoa. Alhainen polttoaineenkulutus. Ruohosilpunkeruusäiliön täytyttyä leikkuuterä pysähtyy automaattisesti ja kojelaudassa syttyy oranssi merkkivalo. Omistajan hyöty: Leikkuukoneisto ja ruohosilpun puhallusputki eivät tukkeennu. Leikkuukorkeutta säädetään kojelaudassa olevaa nuppia kääntäen. Korkeussäätö 6 mm:n jaolla. Omistajan hyöty: Kaikkia toimintoja hallitaan ohjaamosta. Koneen käyttö on vaivatonta.

26 26 X500-sarjan mallisto Monien mielestä paras. Vaativien asiakkaiden toivekone: X500-sarjan ajoleikkuri.

27 27

28 28 X500-sarjan mallisto Lisää tehoa, enemmän ominaisuuksia. Matala painopiste, pitkä akseliväli, neliveto ja nelipyöräohjaus (X534). X500-sarjan ajoleikkurin ominaisuudet riittävät ison kumpuilevankin nurmikon niittoon. Tehokas moottori jaksaa vetää jyrkässäkin rinteessä. Nelivedon ansiosta pyörät eivät sudi tyhjää tiukassakaan paikassa. Nurmen pinta ei rikkoudu. Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus 250 l tai 500 l. Malli X534 X540 Nurmikon pinta-ala m² Yli Yli Moottori John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki Teho hv (kw) 25 (18,6) 26 (19,4) Iskutilavuus cm Kääntöympyrän säde (cm) 68,5 55,9 Leikkuuleveys (cm) 122, , 137 Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus (l) 250 tai 500 (lisävar.) 250 tai 500 (lisävar.) Työlaitteet Keulasuojus Lumiketjut Puskulevy Pyörivä harja Perävaunu Keulasuojus Lumiketjut Puskulevy Pyörivä harja Perävaunu

29 29 1 Runko hitsattu 3 mm teräksestä. Etuakselisto valurautaa. Tilava ohjaamo. 4 Omistajan hyöty: Kestävä rakenne, pitkä käyttöikä. Mukava ajaa. Tyylikäs kojelauta. Hallintalaitteen merkitty selvin tunnusvärein. Hydraulinen leikkuupöydän nosto. Omistajan hyöty: Mukava käyttää, helppo hallita, 2 Edge Xtra Cutting-leikkuu (kts sivu 6). Tarkka leikkuu, voidaan käyttää ruohosilpun keräävänä, sivulle purkavana tai bioleikkurina. 5 Omistajan hyöty: Soveltuu kaikille nurmikoille. Tehostettu ohjaus. Omistajan hyöty: Henkilöautonomainen ajotuntuma. 3 Mallista riippuen ilmajäähdytteinen, 2-sylinterinen V-moottori, teho 25 hv (18,6 kw) tai nestejäähdytteinen 26 hv (19,4 kw) moottori. 6 Omistajan hyöty: Riittävästi tehoa kaikkiin tilanteisiin. Pieni kääntösäde, 4-pyöräohjaus (X534). Omistajan hyöty: Verrattoman ketterä ahtaissa paikoissa

30 30 X534-minitraktori Sopii myös puistonurmikolle. Oletko ajanut 4-pyöräohjatulla leikkurilla? Se on vertaansa vailla oleva kokemus. X534:ssä on tehostettu ohjaus. Pyörät ääriasentoon käännettynä leikkaamattomaksi jäävän alueen halkaisija on vain 33 cm.

31 31 X500-sarjan minitraktorit Ympärivuotiseen käyttöön. Harja Käytävien ja pihojen puhdistukseen talvella ja lehtien keruuseen syksyllä. Työleveys 132 cm. Puskulevy Lumen auraukseen talvella ja kevyeen maansiirtoon kesällä. Työleveys 137 cm. Perävaunu Tilava lava teräspeltiä, isot pyörät. Ruohosilpunkeruusäiliö Kaksi mallia, tilavuudet 250 l ja 500 l.

32 32 X700-sarjan mallisto Puutarhatraktoreiden kuninkuusluokka. Kun tehokkuus ja monikäyttöisyys ratkaisevat.

33 33

34 34 X700-sarjan minitraktorit Kun haluat parasta. X700-sarjan minitraktori on paljon enemmän kuin ruohonleikkuri. Se on suunniteltu ja valmistettu John Deeren maataloustraktoreista saatua tietotaitoa käyttäen. X700 on iso, tehokas, luotettava ja hyvin varusteltu. Vaativistakin tehtävistä selviämisen takaavat tehokas diesel-moottori, tehostettu ohjaus ja tasauspyörästön lukko. Malli X740 2WD X748 4WD X749 4WD 4WS Nurmikon pinta-ala m² Yli Yli Yli Moottori Yanmar Yanmar Yanmar Teho hv (kw) 24 (17,9) 24 (17,9) 24 (17,9) Iskutilavuus cm Kääntöympyrän säde (cm) 63,5 63,5 53,3 Leikkuuleveys (cm) 122, 137, 157/ , 137, 157/ , 137, 157/152 Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus (l) 500 tai 600 (lisävaruste) 500 tai 600 (lisävaruste) 500 (lisävaruste) Työlaitteet Puskuterä (137 cm) Pyörivä harja (132 cm) Perävaunu Lumiketjut Etulkuormain Puskuterä (137 cm) Pyörivä harja (132 cm) Perävaunu Lumiketjut Etulkuormain Puskuterä (137 cm) Pyörivä harja (132 cm) Perävaunu Lumiketjut

35 35 1 Etuakselisto on valurautaa. Runko on hitsattu 4,6 mm:n teräksestä. Omistajan hyöty: Kestävä rakenne. Traktoriin voidaan kiinnittää 4 suuretkin työkoneet. Silpunkeruusäiliön tilavuus on peräti 600 l. Omistajan hyöty: Vähemmän säiliön tyhjennyskertoja. Nurmikonleikkuu sujuu tehokkaasti. 2 Edge Xtra Cutting -leikuupöytä. Omistajan hyöty: Tehokas leikkuu, siisti jälki. Leikkuria voidaan 5 käyttää keräävänä, sivulle purkavana tai bioleikkurina. Pieni kääntösäde, 4-pyöräohjaus. Omistajan hyöty: Verrattoman ketterä ahtaissa paikoissa. 3 Diesel-moottori on tehokas ja taloudellinen Omistajan hyöty: Diesel on bensiiniä halvempaa. 6 Taloudellisuus merkitsee alhaisia polttoainekuluja. Hydraulinen työlaitteen hallinta. Omistajan hyöty: Isojakin työlaitteiden käsittely on kevyttä

36 36 X700-sarjan minitraktori Tehokas ja monikäyttöinen. X700 on suurin, tehokkain ja monikäyttöisin minitraktorimme. Erinomainen kumppani kaikkina vuodenaikoina. Harja Lumen ja loskan puhdistukseen talvella ja lehtien keruuseen syksyllä. Etukuormain Kuormaimen kiinnittämiseen / irrotukseen ei tarvita työkaluja. Kuormain pysäköidään tukijalkojensa varaan, irrotetaan pari tappia ja hydrauliletkut, jonka jälkeen traktori peruutetaan pois aisojen välistä. Leikkurit Useita leikkurimalleja 122 cm 157 cm. Keräävä, sivulle purkava ja bioleikkuu.

37 37 Ruohosilpun keruu Keruusäiliön tilavuus 600 l (lisävaruste). Ruohosilpun keruu Tämän mallin tilavuus on 500 l. Ruohonleikkuusta muuhun työhön siirryttäessä säiliö puhallusputkineen on helposti irrotettavissa. Sopii lehtienkeruuseen syksyllä. Puskulevy Puskulevy sopii lumenauraukseen ja kevyeen maansiirtotyöhön. Perävaunu Isoin ilmakumirenkain ja teräslaidoin varustettu vaunu soveltuu monenlaisten tavaroiden kuljetukseen. Takanostolaite X700 voidaan tilata takanostolaitteella ja 540 r/min voimanotolla varustettuna.

38 38 EZtrak Pujottelun mestari Sauvaohjattu leikkuri on hämmästyttävän ketterä kääntymään.

39 39

40 40 EZtrak Pujottelun mestari Sauvaohjatun ajoleikkurin takapyörissä on hydraulimoottorit, joiden pyörimisnopeutta ja -suuntaa hallitaan ajosauvoilla. Leikkuri sananmukaisesti kääntyy paikallaan. Verrattoman kätevä puistoissa, ajoluiskissa ja 2-suuntaisten ajoratojen keskipientareella. Suuri leikkuuteho, soveltuu kokopäiväiseen ammattikäyttöön. Malli Z425 Nurmikon pinta-ala m² yli Moottori 2-syl. ilmajäähd. V-moottori OVH Teho hv (kw) 23 (17,2) Iskutilavuus cm Kääntöympyrän halkaisija Kääntyy paikallaan Leikkuuleveys (cm) 122 Lisävaruste Bioleikkuuvarustus

41 41 1 Reilut jalkatilat ajosillalla, mukava käsinojallinen istuin. Omistajan hyöty: Ohjaamoon on esteetön pääsy. 5 Ajaminen on luontevaa. Istuimessa on turvakatkaisin. Konetta ei voi käynnistää ennen kuin kuljettaja on istuimella. Omistajan hyöty: Työturvallisuus on otettu huomioon. Edessä ei ole konepeittoa. 2 Omistajan hyöty: Esteetön näkyvyys leikkuualueelle. 6 Tehokas moottori mahdollistaa suuren ajonopeuden ruohoa leikattaessa. Omistajan hyöty: Leikkuu on erittäin tehokasta, suuri työsaavutus. 3 Korkeaselkänojainen Deluxe-istuin tarjoaa hyvän ajomukavuuden. Omistajan hyöty: Kuljettaja pysyy virkeänä ja työskentely sujuu 7 tehokkaasti. Vapaasti kääntyvät etupyörät. Omistajan hyöty: Sauvaohjausta käyttäen leikkuri pyörähtää paikallaan ympäri. 4 Leikkuupöydän rakenne on korkea. Terät muodostavat voimakkaan imun nostaen ruohon pystyyn. Terät leikkaavat puhtaasti 8 Omistajan hyöty: Leikkuujälki on erittäin siisti. Toimii takertelematta myös pidemmässä heinikossa. Ajosuunta, kääntyminen, ajonopeus ja jarrutus hoidetaan kahdella sauvalla. Ajosauvoilla hallitaan takapyörien hydraulimoottoreiden pyörimissuuntaa ja pyörimisnopeutta. Omistajan hyöty: Helppo ajaa

42 42 John Deere -minitraktori on monikäyttöinen. Käyttöä löytyy jokaiselle vuodenajalle. John Deeressä on luja ja vääntöjäykkä teräsrunko. Rakenne on vankka. Traktori sopii kaikkiin kiinteistönhoidon töihin kaikkina vuodenaikoina. Viereisen sivun taulukosta näet, miten monipuolinen John Deere todellisuudessa onkaan. Puskulevy Puskulevy sopii lumenauraukseen ja kevyeen maansiirtotyöhön. Perävaunu Isoin ilmakumirenkain ja teräslaidoin varustettu vaunu soveltuu monenlaisten tavaroiden kuljetukseen Harja Lumen ja loskan puhdistukseen talvella ja lehtien keruuseen syksyllä.

43 43 Minitraktorin työlaitteet Työlaitteet Mallit LR135 X110 X120 X130R X140 X300 X304 X320 X300R X534 X540 X740 2WD Puskulevy eteen 112 cm 122 cm 125 cm * 137 cm Perävaunu 13 (500 kg) 18 (750 kg) Pyörivä harja 120 cm * 132 cm Ruohosilpun keräin 250 l 500 l Hydraulisesti kipattava silpunkeruusäiliö MCS 580H & 580L (600 ltr) Etukuormain 45 (kauhan lev. 122 cm) Etupuskuri Keulasuojus Lumiketjut * * Alk. v X748 4WD X749 4WD 4WS Z425 Ruohosilpunkeruusäiliö Ruohosilpun keruu leikkuun yhteydessä ja lehtien keruu syksyllä. Etukuormain Pikakiinnitteinen etukuormain on verraton apuväline maansiirtotöissä. Etupuskuri Tukeva, tyylikäs kehikko suojaa keulan.

44 44 Tekniset tiedot Malli CR125 5-Speed / LR135 X110 X120 X130R X140 CR125 Automatic Moottori Briggs & Stratton Briggs & Stratton Brigg s& Stratton Briggs & Stratton Briggs & Stratton Briggs & Stratton Teho hv (kw) 12,5 (9,3) 13,5 (10) 18.5 (13,8) 19.5 (14,6) 18 (13,4) 22 (16,2) Tyyppi 1-syl. 4-t. bens. OVH, AVS 1-syl. 4-t. bens. OVH, AVS 1-syl. 4-t. bens. OVH, AVS 1-syl. 4-t. bens. OVH, AVS 2-syl. ilmajäähd. V-moottori, bens. OVH / AVS Iskutilavuus cm³ Jäähdytys Ilma Ilma Ilma Ilma Ilma Ilma Voitelu Roiskevoitelu Roiskevoitelu Roiskevoitelu Painevoitelu, varust. suodattimella Polttoainesäiliön tilavuus (l) Ajovoimansiirto Mek. vaihteisto / Hydr. ajovoimansiirto Vaihteiden lukumäärä 5 vaihdetta / Portaaton Painevoitelu, varust. suodattimella 4,0 6,0 7,9 7,9 7,5 7,9 Hydr. ajovoimansiirto Hydro Hydro Automaattinen / hydrostaattinen Portaaton Portaaton ajovoimansiirto Portaaton ajovoimansiirto Portaaton ajovoimansiirto 2-syl. 4-taht. V-moottori OVH Painevoitelu, varust. suodattimella Hydro Portaaton ajovoimansiirto Tasauspyörästön lukko Ei Ei Ei Ei Ei Ei Vakionopeussäädin Ei Ei Ei Ei Ei Vakio Ajonopeus täyskaasulla Eteen km/h 1,5 6,8 / 0 8,6 0 8, ,4 0 9 Peruutus km/h 2 / 0 3,2 0 3,0 0 5,2 0 5,2 0 5,1 0 5,2 Rengaskoko edessä 11x x x x x x Rengaskoko takana 15x x x x x8,5-8 22x Ohjaus Hammastanko Hammastanko Hammastanko Hammastanko Hammastanko Hammastanko Kääntöympysän säde (cm) ,8 45 Leikkuukeveys (cm) Leikkuukorkeus (mm) , Ruohosilpun purku Taakse Taakse Sivulle, keräävä, bioleikkuu Sivulle, keräävä, bioleikkuu Taakse purkava, keräävä Sivulle, keräävä, bioleikkuu Bioleikkuu Lisävaruste Lisävaruste Vakio Vakio Lisävaruste Vakio Leikkuulaitteen Käsivipu Käsivipu Käsivivulla Käsivivulla Sähköinen Sähköinen käynnistys Leikkuupöydän nosto Käsivipu Käsivipu Käsivipu Käsivipu Käsivipu Käsivipu Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus 170 (vakio) 250 (vakio) 230 (lisävaruste) 230 (lisävaruste) 300 (vakio) 230 (lisävaruste) Istuin Perusistuin Korkea selkänoja, 2-asent. ristiselän tuen säätö Perusistuin Korkea selkänoja, 2-asent. ristiselän tuen säätö Korkea selkänoja Pituus (mm) Leveys (mm) Akseliväli (mm) Korkeus (mm) Paino ilman polttoainetta (kg) 161 / Korkea selkänoja, 2-asent. ristiselän tuen säätö

45 45 Malli X300 / 42M X304 / 42M X300R X320 X534 X540 Moottori John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki John Deere itorque by Kawasaki Teho hv (kw) 18 (13,4) 18 (13,4) 18 (13,4) 22 (16,4) 25 (18,6) 26 (19,4) Tyyppi 2-syl. bens. V-moottori 2-syl. bens. V-moottori 2-syl. bens. V-moottori 2-syl. bens. V-moottori 2-syl. bensiini V-moottori 2-syl. bensiini V-moottori Iskutilavuus cm³ Jäähdytys Ilmajäähdytys Ilmajäähdytys Ilmajäähdytys Ilmajäähdytys Ilmajäähdytys Nestejäähdytys Voitelu Polttoainesäiliön tilavuus (l) Ajovoimansiirto Vaihteiden lukumäärä Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella 13,2 13,2 13,2 13,2 18,9 18,9 Hydr. ajovoimansiirto, kaksi ajopoljintaa Portaaton ajovoimansiirto Hydr. ajovoimansiirto, kaksi ajopoljintaa Portaaton ajovoimansiirto Hydr. ajovoimansiirto, kaksi ajopoljintaa Portaaton ajovoimansiirto Hydr. ajovoimansiirto, kaksi ajopoljintaa Portaaton ajovoimansiirto Portaaton ajovoimansiirto, kaksi ajopoljinta Portaaton ajovoimansiirto Painevoitelu, varust. suodattimella Portaaton ajovoimansiirto, kaksi ajopoljinta Portaaton ajovoimansiirto Tasauspyörästön lukko Ei Ei Ei Ei Vakio Vakio Vakionopeussäädin Vakio Vakio Vakio Vakio Vakio Vakio Ajonopeus täyskaasulla Eteen km/h 0 8,9 0 8,9 0 8,9 0 9,3 0 11,3 0 11,3 Peruutus km/h 0 5,6 0 5,6 0 5,6 0 5,6 0 6,4 0 6,4 Rengaskoko edessä 15x6-6 15x6-6 15x6-6 15x x x6.5-8 Rengaskoko takana 20x x x x x x Ohjaus Etupyöräohjaus 4-pyörä Etupyöräohjaus Etupyöräohjaus 4-pyöräohjaus Etupyöräohjaus Kääntöympyrän säde (cm) 40,6 38,1 48,2 40,6 68,5 55,9 Leikkuukeveys (cm) 107, , , , , 137 Leikkuukorkeus (mm) Ruohosilpun purku Sivulle (Convertible) Sivulle (Convertible) Taakse Sivulle (Convertible) Sivulle (Convertible) Sivulle (Convertible) Bioleikkuu Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Leikkuulaitteen Sähköinen Sähköinen Sähköinen Sähköinen Sähköinen Sähköinen käynnistys Leikkuupöydän nosto Jalkapoljin Jalkapoljin Jalkapoljin Jalkapoljin Hydraulinen Hydraulinen Ruohosilpunkeruusäiliön tilavuus 250 (lisävaruste) 250 (lisävaruste) 300 (vakio) 250 (lisävaruste) 250 tai 500 lisävaruste 250 tai 500 lisävaruste Istuin Korkea selkänoja Korkea selkänoja Korkea selkänoja Avoin selkänoja Korkea selkänoja Korkea selkänoja Pituus (mm) Leveys (mm) Akseliväli (mm) Korkeus (mm) Paino ilman polttoainetta (kg)

46 46 Tekniset tiedot Malli X740 X748 X749 Z425 Moottori Yanmar Yanmar Yanmar Briggs&Stratton Teho hv (kw) 24 (17,9) 24 (17,9) 24 (17,9) 23 (16,9) Tyyppi 3-syl. diesel 3-syl. diesel 3-syl. diesel Ilmajäähd. 2-syl. V-moottori OVH Iskutilavuus cm³ Jäähdytys Nestejäähdytys Nestejäähdytys Nestejäähdytys Ilmajäähdytys Voitelu Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella Painevoitelu, varust. suodattimella Polttoainesäiliön tilavuus (l) 24,6 24,6 24,6 13,2 Ajovoimansiirto Hydr. ajovoimansiirto, hallitaan jalkapolkimella Hydr. ajovoimansiirto, hallitaan jalkapolkimella Hydr. ajovoimansiirto, hallitaan jalkapolkimella Hydraulimoottorit pyörissä Vaihteiden lukumäärä Portaaton ajovoimansiirto Portaaton ajovoimansiirto Portaaton ajovoimansiirto Tasauspyörästön lukko Vakio Vakio Vakio Vakionopeussäädin Vakio Vakio Vakio Ajonopeus täyskaasulla Eteen km/h 0 13,7 0 13,7 0 13,7 Peruutus km/h 0 8,8 0 8,8 0 8,8 Rengaskoko edessä 18x x x x5.0-6 Rengaskoko takana 26x x x x f Ohjaus Tehostettu ohjaus Tehostettu ohjaus Tehostettu 4-pyöräohjaus Ajosauvaoilla hallitaan pyörien hydraulimoottorien öljyvirtausta Kääntöympysän säde (cm) 63,5 63,5 53,3 Kääntyy paikallaan Leikkuukeveys (cm) 122, 137, 157 / , 137, 157 / , 137, 157 / Leikkuukorkeus (mm) Ruohosilpun purku Sivulle / taakse Sivulle / taakse Sivulle / taakse Bioleikkuu Lisävaruste / Lisävaruste / Lisävaruste / Leikkuulaitteen käynnistys Sähköhydraulinen Sähköhydraulinen Sähköhydraulinen Leikkuupöydän nosto Hydraulinen Hydraulinen Hydraulinen Ruohosilpunkeruusäiliön 500 tai 600 (lisävaruste) 500 tai 600 (Llsävaruste) 500 (lisävaruste) tilavuus Istuin Vakio / Deluxe-istuin Vakio / Deluxe-istuin Vakio / Deluxe-istuin Korkea selkänoja, käsinojat Pituus (mm) Leveys (mm) Akseliväli (mm) Korkeus (mm) Paino ilman polttoainetta (kg)

47 47 Gator CX Toteuta unelmasi. Gator on verrattoman käytännöllinen lava-ajoneuvo. Sen kokonaiskantavuus on yli 360 kg, joten lavalle voit heittää useammankin lannoitesäkin, ison puukuorman tai suuren keon puutarhamultaa. Lavan pohjassa on kiinnitysurat jakolaudoille. Ne estävät esineitä ajelehtimasta, ja halutessasi voit lajitella tavarat omiin lokeroihinsa. Käyttö- ja ajomukavuuden takeena on takapyörien jousitus ja mukavat, korkeaselkänojaiset istuimet. Ohjaamossa hansikaslokero, tuntimittari ja polttoaineen määrän osoitin. Gator ei ole pelkästään laite, jolla siirrytään paikasta A paikkaan B. Gator on monikäyttöinen työkone.. Malli Gator CX Moottori 4-tahtinen, 1-syl bens. OVH, 286 cm³ Teho (SAE kw / hv) 7,1 / 9,7 Iskutilavuus cm Ajovoimansiirto Portaaton variaattori Ajonopeus (km/h) 0 24 Leveys (mm) 1245 Kantavuus (kg) 363 Lavan tilavuus (m 3 ) 0,15 Kuormauskyky (kg) 182 Verraton matkustusmukavuus. Korkeaselkänojaiset istuimet ja reilut jalkatilat. Lisävarusteinen sähkökippi keventää kuorman tyhjennyksen.

48 Vahvat perusteet John Deere -ajoleikkurin hankinnalle. Laatutietoinen ostaja valitsee vihreä-keltaisen ajoleikkurin Agrimarketista. John Deere on asiantuntemuksella suunniteltu ja huolellisesti valmistettu tuote. Teknisesti korkealaatuinen. Nurmikolla leikkuujälki on hyvä. Ominaisuuksiinsa ja laatuunsa nähden John Deere on edullinen. Agrimarket-varaosamyymälöistä kaikki huoltotarvikkeet, suodattimet ja öljyt edullisesti. John Deere on käypää valuuttaa käytettynäkin, jos haluat vaihtaa suurempaan, tai uusia vuosikertaa. Tervetuloa Agrimarketiin! Esittelemme mielellämme John Deere -malliston. Tämä esite on koottu kansainväliseen käyttöön suunnitellusta materiaalista. Suomessa myytävät tuotteet saattavat poiketa joiltakin yksityiskohdiltaan esitteen tiedoista. Varmista koneiden varustus ja saatavuus John Deere -myyjältä. Tiedot sitoumuksetta. Valmistaja pidättää oikeuden tuotemuutoksiin niistä ennalta ilmoittamatta ja ilman velvoitetta tehdä vastaavia muutoksia jo myytyihin tuotteisiin. John Deeren kelta-vihreä väri, loikkaava peura -symboli ja JOHN DEERE -nimi ovat Deere & Companyn tavaramerkkejä. Peltokuumolantie Hyvinkää Puh Telefax YY FIN 9/09 1/1/2

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Ruohonleikurimallisto 2012. Perässä käveltävät leikkurit ja ajoleikkurit

Ruohonleikurimallisto 2012. Perässä käveltävät leikkurit ja ajoleikkurit Ruohonleikurimallisto 2012 Perässä käveltävät leikkurit ja ajoleikkurit 2 Laatu on käsin kosketeltavissa Tervetuloa John Deeren maailmaan Jo 175 vuoden ajan asiakkaamme ovat yhdistäneet John Deere -nimen

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -leikkurit Myyjän opas JD_leikkuriesite_A5.indd 1 29.4.2014 14.15 Sisällys John Deere JM36... 4 John Deere RUN46... 5 John Deere RUN51... 6 John Deere R43... 7 John

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot. Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa.

Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot. Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa. Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa. 2 7700 / 8700 Precision Cut -väyläleikkurit John Deeren vahvuudet: verraton luotettavuus, hyvät leikkuuominaisuudet

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää FOR GREAT MOWMENTS CASTELGARDEN MALLISTO 2015 PUUTARHATRAKTORIT 2015 Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää muotoilua Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön 2 Numeroiden kertomaa John Deere maailmanlaajuisesti 2009 Myynti 23,11 miljardia US$ Tutkimukseen ja tuotekehitykseen 977 miljoonaa

Lisätiedot

Indego leikkaa nurmikon puolestasi,

Indego leikkaa nurmikon puolestasi, Säästä aikaa! Indego leikkaa nurmikon puolestasi, ja sinä voit sillä aikaa keskittyä muihin tehtäviin Älykkäällä Logicut-navigointijärjestelmällä varustettu Indego-robottiruohonleikkuri. Leikkaa nopeasti

Lisätiedot

F KUBOTA DIESEL ETULEIKKURIT F2890E

F KUBOTA DIESEL ETULEIKKURIT F2890E K U B O T A D I E S E L F F2890E/F3890 E T U L E I K K U R I T Kubota esittelee päivitetyn F-sarjan entistäkin paremmilla leikkuuominaisuuksilla ja leikkuujätteen poistolla. Uusi mittapuu ammattilaisten

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO

PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO 2014 SISÄLLYS Ruohonleikkurit 3 Miniriderit 4 Ajoleikkurit 5 Trimmerit, raivaussahat 6 Pensasleikkurit 6 Silppurit ja jyrsimet 7 Lehtipuhaltimet ja erikoislaitteet

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää FOR GREAT MOWMENTS CASTELGARDEN MALLISTO 2013 PUUTARHATRAKTORIT 2013 Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää muotoilua Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m)

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m) AVERO 240 160 Etuvarusteet VARIO leikkuupöytä V 600 V 540 V 540 Vakioleikkuupöytä C 660 C 370 C 600 C 370 Rapsileikkuupöytä kaikkiin vakio- ja VARIO -leikkuupöytiin Taitettavat leikkuupöydät C 450 FLEX

Lisätiedot

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg PIHAPIIRIIN Kompostoiva 160 L Puutarhalannoite 6 kg Nurmikkolannoite 10 kg Duomatic kompostoiva kuivikekäymälä esikompostoi käymäläjätteesi kätevästi kahden sisäastian ansiosta. Toinen astia on käytössä,

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Yksi kone - monta käyttötapaa

Yksi kone - monta käyttötapaa Yksi kone - monta käyttötapaa Tuotekehittely onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjän kanssa. Ventrac on toiminut tällä periaatteella siitä asti kun ensimmäinen kone valmistui. Käyttäjien

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

J O H N D E E R E 2500A TRIPLEX GREENILEIKKURI

J O H N D E E R E 2500A TRIPLEX GREENILEIKKURI J O H N D E E R E 2500A TRIPLEX GREENILEIKKURI PARAS TYÖJÄLKI SEKÄ VARSINAISESSA LEIKKUUSSA Tätä hienoa leikkuria on käsiteltävä kokonaisuutena. Kuljettaja huomaa ensimmäiseksi sen helpon hallittavuuden

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: http://tuotteet.sgnieminen.fi

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: http://tuotteet.sgnieminen.fi TUOTELUETTELO 2013 Maahantuoja: SISÄLLYS Robottileikkurit 3 Ruohonleikkurit 4 - Työnnettävät nurmikkoleikkurit 4 - Vetävät nurmikkoleikkurit 4 Pystyleikkurit 5 Jyrsimet 5 Ajoleikkurit & Pientraktorit 6

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

kaivinkoneet u volvo ec18

kaivinkoneet u volvo ec18 Let s solve it 3 3 OSA 3, SIVUT 72-81 maarakennuskoneet 3 maarakennuskoneet kaivinkoneet u volvo ec18 1760 kg 2,64 m 4,05 m Tela-alustainen minikaivinkone pieniin kaivuutöihin ja ahtaisiin tiloihin. Voidaan

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET SNOWZOOM NIVEL-, U- JA ALUEAURAT SIIPILUMI-, HIEKOITUS- & LUMI- K AUHAT KAUHA-, PUOMI- JA AVOHARJAT WWW.SNOWSTAR.FI Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja:

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: TUOTELUETTELO 2013 Maahantuoja: SISÄLLYS Ruohonleikkurit 3 - Kelaleikkurit 3 - Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit 3 Akkuleikkurit 4 Työnnettävät ruohonleikkurit 5 Vetävät/keräävät ruohonleikkurit 6 Niittoleikkurit

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa Kiinteistötraktorit 2 John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa John Deere on valmistanut maatalouskoneita yli 175 vuoden ajan. Noina vuosina kertyneen kokemuksen käytämme uusien, entistä tehokkaampien

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Villa. Etuleikkurit. Sopii parhaiten:

Villa. Etuleikkurit. Sopii parhaiten: Etuleikkurit ja puutarhatraktorit 2016 Etuleikkurit Villa Oletko ajatellut hankkivasi kohtuuhintaisen etuleikkurin ilman kompromisseja laadussa? Mikäli olet, harkitse Stiga Villaa, siinä yhdistyvät monipuolisuus

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

PGRANGE. Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä

PGRANGE. Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PGRANGE Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PGRANGE Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PG-mallisto PG-mallistossa on saatavana monia vaihtoehtoja: bensiini tai diesel tehoalue 20-30

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot

Miimo-robottileikkurit 2013. Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi.

Miimo-robottileikkurit 2013. Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi. Miimo-robottileikkurit 2013 Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi. Honda Miimo robotti, joka leikkaa ruohosi. Miimo on ihanteellinen laite heille, jotka haluavat kauniin ja huolitellun nurmikon, mutta

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

VERRATO KUN PUIMINEN ON PÄÄASIA

VERRATO KUN PUIMINEN ON PÄÄASIA VERRATO V4 VERRATO KUN PUIMINEN ON PÄÄASIA Verrato on hyvä vaihtoehto, kun haet kustannustehokasta ratkaisua tilasi töihin. Vahvarungollinen puimuri, josta löydät koeteltua tekniikkaa. Monta yksinkertaista

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Tuote-esite Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus

Tuote-esite Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus Tuote-esite 2018- SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot