FIP Joustavat kumisiipipumput

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FIP Joustavat kumisiipipumput"

Transkriptio

1 FIP Joustavat kumisiipipumput

2 FIP-sarja Joustava ratkaisu nesteiden pumppaukseen Johnson Pump on kehittänyt kumisiipipumpusta entistä paremman. Parannetut paine- ja tuotto-ominaisuudet, pumpunpesän ja akselitiivisteen uusi rakenne sekä uudet juoksupyörämateriaalit antavat FIP-pumpuille erittäin laajan käyttöalueen. Erinomaiset imuominaisuudet Kumisiipipumppu (FIP) on helppokäyttöinen syrjäytyspumppu, jolla on erittäin hyvät itseimuominai-suudet jopa 5 metriin. Paljon käyttökohteita Kompakti FIP-pumppu pystyy pumppaamaan viskoosisia tuotteita lähes yhtä tehokkaasti kuin vettä, mistä syystä se soveltuu hyvin moniin erilai-siin käyttökohteisiin. Ei vahingoita pumpattavaa ainetta Pumppaatko helposti vahingoittuvia tuotteita? FIPpumppu työskentelee erittäin hellävaraisesti. Se pumppaa niinkin aran tuotteen kuin kerman vahingoittamatta ja vatkaamatta. Kokonaiset marjat tai jopa puolikas persikka menee pumpun läpi rikkoontumatta. Lisäksi FIP-pumput toimivat ehdottoman tasaisesti. Säädettävän kierrosluvun ansiosta sitä voidaan käyttää myös annostelupumppuna. Pumppaatko hiovia nesteitä tai suolavettä? Oikea pumppu siihen tarkoitukseen on pronssiraken-teinen FIP-pumppu, jonka kuluvat osat on helppo ja edullinen vaihtaa. Edullinen, nopea ja yksinkertainen kunnossapito FIP pyörii molempiin suuntiin ja sen kunnossapito on nopeaa, yksinkertaista ja edullista. Ilmakäyttöisiin kalvopumppuihin, epäkeskoruuvipumppuihin ja muihin perinteisiin itseimeviin rakenteisiin verrattuna FIP tarjoaa alemmat käyttökustannukset, helpomman kunnossapidon ja lyhyemmät käyttöseisokit. Joustavan juoksupyörän ja akselin saa täysin esiin irrottamalla etukannen tavallisella jakoavai-mella. Pumppua ei tarvitse edes kytkeä irti put-kijohdoista huoltoa varten! Tutustu lähemmin Johnson Pump FIP-sarjaan. Siitä löydät oikean pumpun niin elintarvike-prosesseihin, kemikaaleille, puhdistus- ja kauneu-denhoitotuotteille kuin lietteen käsittelyynkin. Toimintaperiaate Pumpunpesän epäkeskeisen poikkileikkauksen vuoksi pumppuun muodostuu osittainen tyhjiö tilavuuden kasvaessa kumisiipien välillä imuaukossa. Syntyvä imu vetää nesteen pumpun sisälle. Pyörivä juoksupyörä siirtää nesteen imuaukosta paineaukkoa kohti. Tässä työkierron vaiheessa siipien välinen tilavuus pysyy käytännöllisesti katsoen vakiona. Pitkän siipivälin vuoksi melko suuretkin kiintoaineet pääsevät pumpun läpi nestettä vahingoittamatta. Neste poistuu pumpusta jatkuvana tasaisena virtana siipien välisen tilavuuden alentuessa, kun siivet taipuvat niiden osuessa rungon epäkeskeisten sisäseinien kapeaan osaan.

3 Esimerkkejä käyttökohteista Paperi- ja kemianteollisuus Puhdistus- ja kauneudenhoitotuotteet Meijerituotteet Pintakäsittely Juomat Elintarvikkeet FIP-sarjassa on saatavana neljä perusrakennetta, jotka kattavat laajan käyttöalueen ja soveltuvat moniin erilaisiin teollisuussovelluksiin. FIP ruostumattomana teollisuusrakenteena Teollisuuskäyttöön kehitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli on tarkoitettu sovel-luksiin, joilta ei vaadita hygieenisyyttä ja joihin ruostumaton teräs on paras materiaalivalinta. Ruostumaton rakenne soveltuu esimerkiksi happoveden, liejun, sementin lisäaineiden, puhdistusaineiden, painovärien, filminkehitys-kemikaalien, musteen ja jäteveden pumppaukseen. Myös puhdistus- ja kauneudenhoitotuotteiden, kuten saippuan, shampoon ja kosmetiikan, pumppaukseen käytetään usein tätä pumppurakennetta. FIP pronssirakenteena Suolavettä, mineraaliöljyä, lietteitä tai hiovia nesteitä pumpattaessa eivät hygieniaan ja kemial- listen aineiden kestävyyteen liittyvät vaatimukset ole yhtä keskeisiä. Pronssirakenteinen FIP on optimaalinen valinta näihin käyttökohteisiin. FIP ruostumattomana hygieniarakenteena Elintarvike- ja meijeriteollisuudessa on hygienia ensiarvoisen tärkeää. Elintarvike- tai maitolaatuisesta kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla juoksupyörällä varustettu FIP-pumppu täyttää tiukat hygieniavaatimukset. Pumppu on helppo pitää puhtaana eikä akseli-tiivisteessä ole lainkaan taskuja, joihin nesteet voivat kerääntyä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa FIPhygieniarakenteessa juoksu-pyörä on valmistettu materiaaleista, jotka on testattu, hyväksytty ja sertifioitu U.S. Food and Drug Administrationin (FDA) säännösten mukai-sesti (ks. viimeinen sivu). Tällä rakenteella pumpattavia nesteitä ovat esim. maito, viili, kerma, juustonjuoksutin, jogurtti, hera, kakunkuorrutukset, mausteet, gelatiini, hunaja, hillot, kastikkeet, tölkkiruoat, virvokkeet, viini, olut, tuoremehut ja aromiaineet.

4 Kehittynyttä ja helppokäyttöistä tekniikkaa Neljä erilaista versiota laajalle käyttöalueelle Pumpunpesä valmistetaan kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä hygieniasovelluksiin; haponkestävä teräsrakenne on tarkoitettu teollisuuden tavanomaisille nesteille pumppaukseen ilman hygienia-vaatimuksia; pronssirakenne sovelluksiin, joissa korroosionestokyky on vähemmän tärkeää. Joustava juoksupyörä Pumpun sisällä olevan juoksupyörän taipuisat kumisiivet tarjoavat useita etuja. Juoksupyörää valmistetaan useista eri materiaaleista ja ne antavat pumpulle erinomaiset itsesyöttöominaisuudet ja mahdollistavat kaasuja sisältävien nesteiden pumppaamisen. Helppo ja taloudellinen kunnossapito Pumpun juoksupyörän ja akseli-tiivisteen saa näkyviin irrottamalla pumpun kannen kaksi kupolimutteria. Käyttöseisokit jäävät minimaalisen lyhyiksi. Liitännät Teollisuus- ja pronssimalleissa on sisäpuolinen putkikierre ja letkuliitäntä. Hygieenisissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pumpuissa on standardin SMS 1145 tai DIN mukaiset liitännät.

5 Räätälöidyt akselimateriaalit Ruostumattomia teräsakseleita käytetään ruostumattomissa teräspumpuissa ja pronssipumpuissa. Hygieniasovelluksiin tarkoitetun kahdelta puolelta litteän käyttöakselin ansiosta pumppu on helppo puhdistaa paikan päällä ja helpottaa pumpun purkamista/asentamista. Akselitiiviste Akseli on vakiona tiivistetty yksinkertaisella mekaanisella tiivisteellä, jossa on tiivisteen elinikää pidentävä hiili-keramiikkapinta. Hygieniasovelluksissa käytettävä tiiviste on helppo puhdistaa eikä siinä ole nestejäämiä kerääviä taskuja. Asennus Pumppu on saatavana joko laipoilla IE-vakiomoottoreihin asennet-tavana rakenteena tai jalustalle asennettavana rakenteena. Jalustarakenne liitetään ulkoiseen voimanlähteeseen, esim. kierrosluvultaan säädettäviin käyttöihin, hydraulimoottoreihin tai hammasvaihde-moottoreihin. Jalusta on varustettu itsevoitelevilla laakereilla, jotka mahdollistavat vähintään tunnin huoltovapaan käytön maksimikuormalla.

6 Tekniset tiedot Tyyppi Liitännät* Jouksupyörä Putki- SMS DIN Ilman Letku- Neopreeni Neopreeni Neopreeni Nitriili FDA FDA kierre nippaa liit. Suurpaine Keskipaine Keskipaine Ruostumaton teräs SI = Teollisuusrakenne SH = Hygieniarakenne FIP20SI 3/4" 32 FIP20SH FIP25SI 1" 38 FIP25SH FIP40SI 1 1/2" FIP40SH FIP50SI 2" FIP50SH FIP65SI 2 1/2" Pronssi FIP65SH FIP25 1" 38 FIP40 1 1/2" 63 * Muut liitännät pyynnöstä. Helppo ja taloudellinen kunnossapito Pumpun juoksupyörän ja akselitiivisteen saa esiin täydellistä huoltoa varten irrottamalla pumpun kannen, joka on kiinnitetty kahdella kupolimut-terilla. Tämä tekee pumpusta erittäin huoltoystä-vällisen ja lyhentävät seisonta aikoja. Neljä erilaista rakennetta Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teollisuusrakenne sovelluksiin, joilta ei vaadita hygieenisyyttä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hygieniarakenne elintarvike- ja meijerisovelluksiin. Pronssirakenne suolavedelle, lietteelle ja hiovia hiukkasia sisältäville liuoksille. Joustava juoksupyörä Juoksupyörässä, joka on pumpun sydän, on taipuisat siivet, jotka antavat pumpulle sen erinomaiset käyttöominaisuudet. Taipuisat siivet ja pumpunpesän epäkeskeinen poikkileikkaus tekevät pumpusta itseimevän. Joustava juoksupyörä mahdollistaa myös kaasuja ja ilmaa sisältävien nesteiden pumppaamisen sellaisenaan pumpun läpi. FIP-juoksupyörän rakenteen ansiosta pumpulla voidaan pumpata myös arkoja tuotteita sekä kiintoaineita ja särkyviä tuotteita, kuten marjoja sisältäviä nesteitä pumppua tai tuotetta vaurioittamatta. Syrjäyttävän rakenteensa ansiosta pumppu soveltuu myös annostelupumpuksi. Saatavana on useita erilaisia juoksupyöriä moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimassa on mm. elintarvikelaatuisesta kumista valmistettuja rakenteita, jotka on hyväksytty ja sertifioitu täyttämään elintarvikkeiden ja meijerituotteiden pumppausta koskevat tiukat vaatimukset (ks. viimeinen sivu).

7 Akseli Asennus Akselitiiviste Maks. Maks. Imukorkeus, Paine Tuotto märkä juoksupyörä*** Ruostumaton Ruostumaton Laipa Jalusta Mekaaninen tiiviste teräs, uritettu teräs, kahdelta hiili/keramiikka** Neopreeni jouksu- Neopreeni jouksupuolelta litteä pyöra, ar pyörä, l/min m ** Muut yhdistelmät tai huulitiivisteet pyynnöstä. *** Manometrinen arvo, tarkista NPSH jos nostokorkeus on yli 4 m. Akselimateriaali Ruostumattomia teräsakseleita käytetään ruostumattomissa teräspumpuissa ja pronssipumpuissa. Akselitiiviste Akseli on vakiona tiivistetty yksinkertaisella mekaanisella tiivisteellä, jossa on tiivisteen elinikää pidentävä hiili-keramiikkapinta. Hygieniasovelluksissa käytettävä mekaaninen tiiviste on helppo puhdistaa eikä siinä ole nestejäämiä kerääviä taskuja. Saatavana on myös muita tiivistepintoja ja huulitiivisteitä. Liitännät Ruostumattomassa teollisuus-, ja pronssimalleissa on sisäpuolinen putkikierre ja letkulii-täntä. Hygieenisissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pumpuissa on standardin SMS 1145 tai DIN mukaiset liitännät. Myös muita liitäntöjä on saatavana. Asennus Pumppu on saatavana joko laipoilla IE-vakiomoottoreihin asennettavana rakenteena tai jalustalle asennettavana rakenteena. Jalustaversiossa on korroosiolta suojaava muovipinnoitettu alumiininen laakeripesä, joka on varustettu kahdella kestovoidellulla huolto-vapaalla laakerilla. Laippa-asennus Jalusta-asennus

8 Mitat ja painot Ruostumaton teräs Ruostumaton Teräs Laippa P R A R S P A E F SI Hygieniarakenne D J M K L N 1 2 Teollisuus- ja Hygieniarakenne Laippa E F SH Teollisuusrakenne IE Paino, kg A 1 2 D E F J K L M N P R S moottori-koko pumppu+moottori FIP20SI ,5 ø ø31.8 R 3/4" 80 10,5 FIP20SH ,5 ø ø /SMS1145 NW20/DIN ,5 FIP25SI ø ø38 R 1" 80 11,8 FIP25SH ø ø25 25/SMS1145 NW25/DIN ,8 FIP40SI ø , ø55 R 1.1/2" 90 16,7 FIP40SH ø , ø38 38/SMS1145 NW40/DIN ,7 FIP50SI ,5 ø ø67 R 2" ,5 FIP50SH ,5 ø ø51 51/SMS1145 NW50/DIN ,5 D J M K L N Ruostumaton Teräs Jalusta V V P U T R T U P R 1 2 S T A U T U A D D E F SI Teollisuusrakenne M G H J K L E F SH Hygieniarakenne G H M J L K Teollisuus- ja Hygieniarakenne Jalusta Paino, kg A 1 2 D E F G H J K L M P R S T U V pumppu FIP20SI ,5 ø ø31,8 R 3/4" ø ,4 FIP20SH ,5 ø ø22,2 25/SMS1145 NW20/DIN11851 ø ,4 FIP25SI ø ø38 R 1" ø ,7 FIP25SH ø ø25 25/SMS1145 NW25/DIN11851 ø ,7 FIP40SI ø10, , ø55 R 1.1/2" ø FIP40SH ø10, , ø38 38/SMS1145 NW40/DIN11851 ø FIP50SI ,5 ø , ø67 R 2" ø FIP50SH ,5 ø , ø51 51/SMS1145 NW50/DIN11851 ø FIP65SI ø , ø84 R 2.1/2" ø ,5 FIP65SH ø , ø63,5 63.5/SMS1145 NW65/DIN11851 ø ,2

9 Pronssi Pronssirakenne 1 2 A R P V E F D J M K L N 1 2 U T T U Laippa A R P D E F G H M J L K Laippa Jalusta IE moottori- Paino, kg A 1 2 D E F J K L M N P R koko pumppu+moottori FIP ø ø38 R 1" 80 12,8 FIP ø ø63 R 1 1/2" 90 18,2 Jalusta Paino, kg A 1 2 D E F G H J K L M P R T U V pumppu FIP ø ø38 R 1" ø ,4 FIP ø10, , ø63 R 1 1/2" ø ,4

10 Kapasiteettitiedot Kapasiteettitiedot vakiorakenteisille neopreenijuoksupyörille pumpattaessa 20 vettä. ar 4,0 FIP20 FIP25 FIP40 FIP-sarja 1400 o/min 3,5 3,0 2,5 FIP65 2,0 1,5 FIP50 1,0 0,5 0, l/min ar 4,0 FIP25 FIP40 FIP-sarja 900 rpm 3,5 3,0 2,5 FIP20 FIP65 2,0 1,5 1,0 FIP50 0,5 0, l/min ar 4,0 FIP25 FIP40 FIP-sarja 700 rpm 3,5 3,0 2,5 FIP20 FIP65 2,0 1,5 FIP50 1,0 0,5 0, l/min

11 Laatu Tehokas laadunvalvonta Johnson Pump A:n tuotantoa valvotaan tehokkaasti ISO standardin vaatimusten mukaisesti. EE-direktiivit Johnson Pump A:n joustavat kumisiipipumput on valmistettu EE Konedirektiivin 98/37/EE. FDA-säännökset Johnson Pump on kehittänyt kaksi erityyppistä juoksupyörämateriaalia elintarvikkeille. Molemmat on testattu, hyväksytty ja sertifioitu U.S. Food and Drug Administrationin (FDA) säännösten mukaisesti. Juoksupyörämateriaali, joka täyttää FDA:n elintarvikemateriaaleja koskevat yleiset vaatimukset, soveltuu kaikille elintarvikkeille paitsi maidolle ja ruokaöljyille FDA:n säännösten luvun 21, osan mukaisesti. 1) Toinen elintarvikkeille tarkoitettu juoksu-pyörämateriaali täyttää FDA:n maitomateriaa-leille asettamat vaatimukset ja soveltuu siten kaikille elintarvikkeille, maito ja ruokaöljyt mukaanlukien. 2) 1) 2)

12 Your local contact: SPX Process Equipment A Nastagatan 19, ox Örebro, SWEDEN Phone: +46 (0) Fax: +46 (0) jp@spx.com For more information about our worldwide locations, approvals, certifications, and local representatives, please visit and SPX reserves the right to incorporate our latest design and material changes without notice or obligation. Design features, materials of construction and dimensional data, as described in this bulletin, are provided for your information only and should not be relied upon unless confirmed in writing. ertified drawings are available upon request. Issued: 04/2008 JP-FIP-FI 2008 SPX

TopGear Hammaspyöräpumput

TopGear Hammaspyöräpumput TopGear Hammaspyöräpumput TopGear Kun luotettavuus on ensisijaista Hammaspyöräpumppuja käytetään kaikentyyppisissä teollisuuden sovelluksissa. Ne soveltuvat sekä ohuiden että paksujen nesteiden pumppaamiseen,

Lisätiedot

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R VARISCO itseimevät jätepumput ST-R Varisco ST-R -sarjan pumput ovat itseimeviä kierrätyspumppuja ja soveltuvat suuria kiintoaineita sisältävien lietteiden pumppaamiseen. Pumput asennetaan pumpattavan nesteen

Lisätiedot

FIP DC pilssi-, kannenpesu- ja tankkauspumput

FIP DC pilssi-, kannenpesu- ja tankkauspumput Photo: Cranchi FIP DC pilssi-, kannenpesu- ja tankkauspumput Monikäyttöisyytensä ansiosta nämä pumput sopivat ihanteellisesti käytettäviksi pilssi- ja kannenpesupumppuina, makeavesipumppuina, öljyn ja

Lisätiedot

FIP-sarja. Kumissiipipumput A.0100.305 IM-FIP/08.00 FI (02/2014)

FIP-sarja. Kumissiipipumput A.0100.305 IM-FIP/08.00 FI (02/2014) Käyttöohjekirja FIP-sarja Kumissiipipumput REVISION: 08.00 Alkuperäisten ohjeiden käännös Ennen tuotteen käyttöönottoa tai huoltotoimenpiteitä tulee tämä manuaali lukea ja ymmärtää. EU-Vaatimustenmukaisuusvakuutus

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

VARISCO itseimevät keskipakopumput J

VARISCO itseimevät keskipakopumput J VARISCO itseimevät keskipakopumput J Teollisuuskäyttökohteet Nesteensiirto: puhtaat tai likaiset nesteet, neutraalit nesteet, hapot, emäkset; hiekka, muta- tai kiintoainesuspensiot; puhtaat tai likaiset

Lisätiedot

TB1, TB1F ja TB2 Sovitetut liukurengastiivisteet AHLSTAR-pumpuille

TB1, TB1F ja TB2 Sovitetut liukurengastiivisteet AHLSTAR-pumpuille TB1, TB1F ja TB2 Sovitetut liukurengastiivisteet AHLSTAR-pumpuille Yksinkertainen ja kestävä rakenne varmistaa luotettavan toimivuuden 1 Sovitetut liukurengastiivisteet TB1, TB1F ja TB2 on suunniteltu

Lisätiedot

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Printed in Germany, PT PM 003 09/09 FI DULCO flex-sarjan letkupumput Kompakti ja vankka

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

kalvopumput - yleistä

kalvopumput - yleistä Pumppu Kalvopumput Hydra-Cell korkeapainepumput kalvopumput - yleistä Yleiskuvaus Hydra-Cell pumppujen toimintaperiaate Päätiivisteettömät Hydra-Cell pumput koostuvat: Nestepesästä - Etukansi putkiston

Lisätiedot

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus . kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus SCPP 1 Kiertomäntäpumppu Käyttökohde Positiivisten syrjäytyspumppujen SCPP-sarja on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa meijeri-, elintarvike-,

Lisätiedot

Flamco. Flamcovent. Assenus- ja käyttöohje. Mikrokuplia poistavat Flamcovent-ilmanerottimet. 4-24-189/A/2002, Flamco 18503871

Flamco. Flamcovent. Assenus- ja käyttöohje. Mikrokuplia poistavat Flamcovent-ilmanerottimet. 4-24-189/A/2002, Flamco 18503871 Flamcovent Mikrokuplia poistavat Flamcovent-ilmanerottimet 4-24-189//2002, Flamco 18503871 SF ssenus- ja käyttöohje sennus- ja käyttöohje Tekniset tiedot Suurin käyttöpaine Korkein käyttölämpötila : 10

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) Letkun maksimipituudet referenssejä, riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Letkun Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

TopClean AS ATEX mukainen räjähdyssuojaus (94/9/EC)

TopClean AS ATEX mukainen räjähdyssuojaus (94/9/EC) Käyttöohjekirja TopClean AS ATEX mukainen räjähdyssuojaus (94/9/EC) Ennen tuotteen käyttöönottoa tai huoltotoimenpiteitä tulee tämä manuaali lukea ja ymmärtää. A.0201.105 Atex IM-AS/03.00 FI (09/2008)

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP Tuote No.: 12A01907

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP Tuote No.: 12A01907 Positio Laske Kuvaus 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SLV.1.1.55..5D.C Yhtiön nimi: Tuote No.: 959 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän Repijäuppopumppu Paineviemärijärjestelmän sydän Parhaimmillaan paineen alla Kun korkeuserot ja välimatkat estävät viettoviemärin käytön, jää vain yksi kustannustehokas ja joustava ratkaisu jäljelle. Jopa

Lisätiedot

Topseller. Schnelldreher. Made in Germany

Topseller. Schnelldreher. Made in Germany Topseller Schnelldreher Made in Germany UFB 200 pumppaamo (harmaat jätevedet) 35 litran PE-säiliö, jossa jopa 20 litran pumppauskapasiteetti varustettuna hajulukolla ja hiekankeräimellä varustettuna ritiläkannella

Lisätiedot

Tietolehti: Wilo-Sub TWI 4.01-14-B (1~230 V, 50 Hz)

Tietolehti: Wilo-Sub TWI 4.01-14-B (1~230 V, 50 Hz) Tietolehti: Wilo-Sub TWI 4.1-14-B (1~23 V, 5 Hz) Ominaiskäyrät 2 4 6 Q [US g.p.m.] Yksikkö 1 2 3 4 5 6 H[m] Q[Imp. g.p.m.] H [ft] Maks. tilavuusvirta Q max 2 m 3 /h 24 TWI 4.1-42-B 8 Maks. nostokorkeus

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

Photo: Swedish Coast Guard. Siipipyöräpumput

Photo: Swedish Coast Guard. Siipipyöräpumput Photo: Swedish Coast Guard Siipipyöräpumput FIP kumisiipipumput ovat tehokas ratkaisu useimpiin raakaveden pumppaustarpeisiin. Pumput ovat itseimeviä eivätkä ne tukkeudu tai vaurioidu kovin helposti kiinteistä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MDG pumput

KÄYTTÖOHJE MDG pumput KÄYTTÖOHJE MDG pumput 30.07.2009 Nr. MDG0907-1-FI Sisällysluettelo 1. Tavaran vastaanotto.................................... 3 2. Yleistä...............................................3 2.1 Toimintaperiaate.........................................3

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

TopWing Kaksisiipiset lohkoroottoripumput

TopWing Kaksisiipiset lohkoroottoripumput TopWing Kaksisiipiset lohkoroottoripumput TopWing Lohkoroottoripumppujen uusi sukupolvi Puhdas, kestävä, tehokas. Ominaisuuksia, joihin Johnson Pump pyrki ryhtyessään haasteeseen kehittää lohkoroottoripumppujen

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti:

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti: RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI - RX JA RX VORTEX SARJAN PUMPUT OVAT TUNNETTUJA KESTÄVYYDESTÄÄN - TUPLA-AKSELITIIVISTEET TUOVAT HUOLETTOMIA KÄYTTÖTUNTEJA - LAADUN

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SLV..1.15.4.5D.C Yhtiön nimi: Tuote No.: 96597 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

INNOVAATIOITA JA LAATUA. VARISCO hammaspyöräpumput V

INNOVAATIOITA JA LAATUA. VARISCO hammaspyöräpumput V Varisco S.p.A on vuonna 1932 perustettu kansainvälisille markkinoille suunnattu Italialainen pumpputehdas. Variscolla on vuosikymmenten kokemus sekä pätevyys pumppujen ja systeemien suunnittelusta, tuotannosta

Lisätiedot

MADE IN ITALY PUMPPUVALIKOIMA

MADE IN ITALY PUMPPUVALIKOIMA MADE IN ITALY PUMPPUVALIOIMA 16 UPPOPUMPUT 20 DX 1100/E HL 16 DX 600/E HL A-AM 520 TF 1000 12 8 4 XG 400 AM 3 TN 0 0 0 450 600 750 45 Uutuus! Uusi A- pumppusarja työmaalle ja kiinteästi asennettavaksi

Lisätiedot

3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät

3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät 3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät IFA 0605012 Schweißrauchabscheideklasse W3 60 3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät Suitable for Likaantuneen ilman puhdistamiseksi työtiloissa. Kuvaus INCLUDING

Lisätiedot

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT Mitkäovat tärkeimmät valmistamamme pumpputyypit? Useimmat Grundfos-pumput ovat tyypillisiä keskipakopumppuja, mutta valikoimastamme löytyy myös

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.:

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE Tuote No.: 98478418 Kätevä, luotettava, pystyasenteinen, päästäimevä monijaksoinen keskipakopumppu, jossa on aksiaalinen imuaukko ja radiaalinen paineportti. Pumppu

Lisätiedot

Sekoittimet, virtauskehittimet, siilot ja säiliöt

Sekoittimet, virtauskehittimet, siilot ja säiliöt Sekoittimet, virtauskehittimet, siilot ja säiliöt Pystysekoittimet Laaja valikoima pystysekoittimia erilaisiin käyttökohteisiin. Stamo pystysekoittimet on yksilöllisesti suunniteltuja ja valmistettuja

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

Kokonaan moduulirakenteisia, ja siksi helppoja pitää kunnossa, tilaa säästäviä ja tehokkaita. Aina korkealaatuisia. Vankkarakenteisia ja luotettavia

Kokonaan moduulirakenteisia, ja siksi helppoja pitää kunnossa, tilaa säästäviä ja tehokkaita. Aina korkealaatuisia. Vankkarakenteisia ja luotettavia Kokonaan moduulirakenteisia, ja siksi helppoja pitää kunnossa, tilaa säästäviä ja tehokkaita Aina korkealaatuisia Vankkarakenteisia ja luotettavia Maahantuonti ja myynti: FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A

Lisätiedot

TopClean CS ATEX mukainen räjähdyssuojaus (94/9/EC)

TopClean CS ATEX mukainen räjähdyssuojaus (94/9/EC) Käyttöohjekirja TopClean CS ATEX mukainen räjähdyssuojaus (94/9/EC) Ennen tuotteen käyttöönottoa tai huoltotoimenpiteitä tulee tämä manuaali lukea ja ymmärtää. A.0201.205 Atex IM-CS/03.00 FI (04/2008)

Lisätiedot

FreFlow. Itseimevä keskipakopumppu

FreFlow. Itseimevä keskipakopumppu FreFlow Itseimevä keskipakopumppu SPX FLOW, Inc. omaa vuosien kokemuksen keskipakopumppujen suunnittelusta, tuotannosta ja kunnossapidosta. Tämän kokemuksen pohjalta kehitettiin FreFlowpumput kattamaan

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23 Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23 Tuote No.: 91K23 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa

Lisätiedot

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta.

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta. LP-8 Spreader Paranna liukkaudentorjunnan tehokkuutta Blizzard LP-8 Tailgate -levittimellä, joka on takanäkyvyyden parantamiseksi malliltaan matalaprofiilinen ja jonka kapasiteetti on 225 litraa, jotta

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CR 3-12 A-A-A-E-HQQE. Tuote No.: 96516599

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CR 3-12 A-A-A-E-HQQE. Tuote No.: 96516599 Positio Laske Kuvaus 1 CR 3-12 A-A-A-E-HQQE Tuote No.: 96516599 Vaaka-asenteinen, monijaksoinen keskipakopumppu, jossa imu- ja paineaukko ovat samalla tasolla (in-line). Voidaan asentaa vaakasuuntaiseen

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE Tuote No.: 98478418 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Kätevä, luotettava, pystyasenteinen, päästäimevä monijaksoinen keskipakopumppu, jossa

Lisätiedot

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus . kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus SCPP 2 Kiertomäntäpumppu Käyttökohde Positiivisten syrjäytyspumppujen SCPP-sarja on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa meijeri-, elintarvike-,

Lisätiedot

VARISCO hammaspyöräpumput V

VARISCO hammaspyöräpumput V VARISCO hammaspyöräpumput V Käyttökohteita V-sarjan hammaspyöräpumppuja käytetään kaiken paksuisten nesteiden pumppaamiseen. Ne eivät sovellu kiintoaineille, mutta niillä voidaan pumpata hiovia ainesosia.

Lisätiedot

XPi-pumput 10k - 03. Helsinki 0914

XPi-pumput 10k - 03. Helsinki 0914 XPi-pumput 10k - 03 Helsinki 0914 XPi-sarjan pumput on suunniteltu vaikeisiin olosuhteisiin huomioiden: - Pumpun tilantarve - Pumpun kierrosnopeus - Tehontarve Ratkaisuksi HYDRO LEDUC on kehittänyt kulmapumpun,

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm

TEKNISET TIEDOT. ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm Univerin minisylinterien kehitystyöhön on hyödynnetty vuosien tutkimustyö ja tuotekehityksen saavutukset. Tuloksena on luotettava tuote, joka soveltuu kaikkein vaativimmankin

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

NAVAL Ball Valves NAVAL. Maakaasupalloventtiili

NAVAL Ball Valves NAVAL. Maakaasupalloventtiili NAVA all Valves NAVA Maakaasupalloventtiili NAVA MAAKAASUVENTTIIIT Naval-maakaasuventtiili on sulkuventtiileitä koskevan standardin mukainen ensisijaisesti maakaasuputkistoihin suunniteltu palloventtiili.

Lisätiedot

TS1 ja TS2 yleispatruunatiivisteet

TS1 ja TS2 yleispatruunatiivisteet TS1 ja TS2 yleispatruunatiivisteet Yksinkertainen ja kestävä rakenne varmistaa luotettavan toimivuuden 1 TS1- ja TS2-yleispatruunatiivisteet on suunniteltu yleistiivisteiksi, jotka soveltuvat vakiopunostiivisteen

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Hydraulipumput Kiinteätuottoiset pumput (XPi-sarja) Ominaisuudet: - Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin - 380 bar jatkuva maksimipaine, 420 bar hetkellinen - Korkeat pyörimisnopeudet 1750-3150 rpm - Imuliittimen

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

Puhelin: +358 (0) Faksi: +358 (0) FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN VANTAA

Puhelin: +358 (0) Faksi: +358 (0) FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN VANTAA Maahantuonti ja myynti: FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN-01600 VANTAA Puhelin: +358 (0)20 792 0630 Faksi: +358 (0)9 454 4434 www.flowexperts.fi sales@flowexperts.fi Itseimevätpumput Vapaasti virtaavan

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

Malli Kierros- Max Nopeusalue 7 bar 70 bar 140 bar 210 bar Varastointi

Malli Kierros- Max Nopeusalue 7 bar 70 bar 140 bar 210 bar Varastointi SIIPI KIINTEÄTILAVUUKSISET 1 runko 2 roottori 3 siivet 4 tasapainoitus levyt 5 akseli 6 imuaukko 7 paineaukko Toiminta-arvot 1450 rpm öljyllä ISO VG46 ja lämpötilalla 50 C. Malli Kierros- Max Nopeusalue

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-sarja tarjoaa erinomaisen kuivaustehon ja käytännöllisyyden yhdessä toiminnallisessa paketissa. S-sarjassa on panostettu varmatoimisuuteen

Lisätiedot

For contact or information about your nearest sales office please visit:

For contact or information about your nearest sales office please visit: Metso Minerals (Sweden) AB Screening and Conveyor Solutions P.O. Box 132 SE-231 22 Trelleborg Sweden Phone: +46 410 525 00 Fax: +46 410 526 04 www.metso.com For contact or information about your nearest

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) maksimipituudet referenssejä, pituus riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270 65 148

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

Urea-sähkökalvopumput

Urea-sähkökalvopumput Urea-sähkökalvopumput Miksi ureaa? Moottorit tuottavat haitallisia pakokaasuja, jotka sisältävät häkää, hiilivetyjä ja typpioksideja (NOx) joita yritetään suodattaa pois katalysaattoritekniikan keinoin.

Lisätiedot

Annostuspumppusarja G TM M

Annostuspumppusarja G TM M Annostuspumppusarja G M M Virtausmäärä jopa 500 l/h Paine jopa 12 bar Mekaanisesti toimiva kalvo Säädettävä epäkeskotoimiosa Useampia samanlaisia tai erilaisia pumppuja yhdistettävissä ärkeimmät tekniset

Lisätiedot

PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET

PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET PulseGuard Ltd. on vuonna 1963 perustettu tunnettu sykkeenvaimentimien, imuvakauttajien, paineiskuvaimentimien, lämpöpaisunta-astioiden, rakkotankkien ja akkumulaattorien

Lisätiedot

Nostokyky 100 kn (-S) H = 1570 mm CH = 1050 mm

Nostokyky 100 kn (-S) H = 1570 mm CH = 1050 mm Nostokyky 100 kn (-S) H = 1570 mm CH = 1050 mm TYYPPI: 10-39-S 10-42-S 10-45-S 10-47-S 10-49-S 10-51-S 10-53-S 10-55-S 10-57-S X (mm) 800 900 900 1000 1000 1000 1000 1200 1200 L (mm) 3900 4200 4500 4700

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Max. nostokorkeus Teho (kw) LVR3-7-220V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 220 V G1. LVR3-7-380V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 380 V G1

Max. nostokorkeus Teho (kw) LVR3-7-220V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 220 V G1. LVR3-7-380V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 380 V G1 Kuvaus Virhehälytyksenestopumppu, jolla korvataan pienten vuotojen aiheuttama vedenhukka automaattisen sprinkleripumpun turhan käynnistymisen estämiseksi. Tekniset tiedot Tyyppi: Monivaiheinen keskipakopumppu

Lisätiedot

MVV-sarja MONIVYÖHYKEPUMPUT. MVV-pumput. 11/2012 Oikeus muutoksiin pidätetään

MVV-sarja MONIVYÖHYKEPUMPUT. MVV-pumput.  11/2012 Oikeus muutoksiin pidätetään MONIVYÖHYKEPUMPUT MVV-pumput 11/2012 Oikeus muutoksiin pidätetään 1 TEKNISET TIEDOT Yleiset tekniset tiedot MVV -sarjan pumput ovat pystyasenteisia monivyöhykepumppuja Sovelluskohteet MVV -sarjan pumppuja

Lisätiedot

COM Sovitetut patruunatiivisteet Ahlström KEST-, Serlachius DE- ja Mako KPM -pumppuihin

COM Sovitetut patruunatiivisteet Ahlström KEST-, Serlachius DE- ja Mako KPM -pumppuihin COM Sovitetut patruunatiivisteet Ahlström KEST-, Serlachius DE- ja Mako KPM -pumppuihin Yksinkertainen ja kestävä rakenne varmistaa luotettavan toimivuuden 1 COM1-, COM1Q- ja COM2-patruunaliukurengastiivisteet

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

ABLOY DC335 OVENSULJIN

ABLOY DC335 OVENSULJIN ABLOY DC335 OVENSULJIN ABLOY DC335 on korkealaatuinen ovensuljin kaikkiin oviympäristöihin An ASSA ABLOY Group brand UUSI OVENSULJIN ABLOY DC335 ABLOY DC335 on kehitetty vastaamaan EN1154 standardin vaatimuksia.

Lisätiedot

Ammattimainen Vastuullinen Avoin EDUR-MONIFAASIPUMPUT. www.hyxo.fi

Ammattimainen Vastuullinen Avoin EDUR-MONIFAASIPUMPUT. www.hyxo.fi Perinteisesti pumpuilla pumpataan nestettä tai kaasua. Monifaasipumpulla voidaan pumpata samanaikaisesti sekä nestettä että kaasua. Tämä mahdollistaa kaasun liuottamisen nesteen joukkoon pumppauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Internet_Description Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille.

Lisätiedot

PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. www.kolmeks.fi. Head. 3m/s. 1m/s. 5m/s. 2m/s. 4m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow.

PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. www.kolmeks.fi. Head. 3m/s. 1m/s. 5m/s. 2m/s. 4m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s Ø144 3 NPSH m 4 Ø8 8 Ø 14 2 6 15 Ø3 4 Ø128 2 5 5 15 2 3 35 4 l/s Flow kw 4 2 6 Shaft power P2 8 Ø144 12 14 3 m/h

Lisätiedot

Lining pumppaamot Käyttö- ja perushuolto-ohje

Lining pumppaamot Käyttö- ja perushuolto-ohje Lining pumppaamot Käyttö- ja perushuolto-ohje REVISIO 6.8.2012 sivu 2 Onnittelumme! Laadukas ja varmatoiminen Lining pumppaamo on nyt asennettu ja ammattimiesten suorittamat sähkö- ja putkiasennukset on

Lisätiedot

Sorptiorottorin ja ei-kosteutta siirtävän kondensoivan roottorin vertailu ilmanvaihdon jäähdytyksessä

Sorptiorottorin ja ei-kosteutta siirtävän kondensoivan roottorin vertailu ilmanvaihdon jäähdytyksessä Sorptiorottorin ja ei-kosteutta siirtävän kondensoivan roottorin vertailu ilmanvaihdon jäähdytyksessä Yleista Sorptioroottorin jäähdytyskoneiston jäähdytystehontarvetta alentava vaikutus on erittän merkittävää

Lisätiedot

GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet

GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet 1. Toiminta...2 2. Tarkistukset ennen käyttöä ja kokoaminen...2 3. Käyttö ja rajoitukset...2 4. Tekniset tiedot...3 5. Asennus...5 6. Huolto...5 7. Johtimet...6 8. Merkinnät

Lisätiedot

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP LOREM IPSUM JE ZULT MAAR HZ m Head m/s m/s m/s m/s m/s Ø m Ø Ø Ø Ø l/s Flow kw Shaft power P Ø m/h Ø Ø Ø kw Total input power P VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT,

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille. Kylmälle ja

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

Tuoteuutuudet. Muottivalmistus IV / 2014. H 1080 NF muotti-inserttien kiinnittämiseen

Tuoteuutuudet. Muottivalmistus IV / 2014. H 1080 NF muotti-inserttien kiinnittämiseen Tuoteuutuudet Muottivalmistus IV / 2014 CD-Katalogi 5.8.4.0 Verkkokauppa Uudella tuotelisäyksellä vastaamme asiakkaidemme toiveisiin ja aloitteisiin. Vakio-osien valmistajana tarjoamme täten vieläkin suuremman

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

FlowUnit tiivisteveden valvontalaite EagleBurgmann FLC200 tiivisteveden valvontalaite

FlowUnit tiivisteveden valvontalaite EagleBurgmann FLC200 tiivisteveden valvontalaite FlowUnit tiivisteveden valvontalaite EagleBurgmann FLC00 tiivisteveden valvontalaite FlowUnit tiivisteveden valvontalaite Yleistä FlowUnit tiivisteveden valvontalaite on kehitetty erityisesti valvomaan

Lisätiedot

kalvopumput G20 - G21 - G22

kalvopumput G20 - G21 - G22 Pumppu Kalvopumput Hydra-Cell korkeapainepumput kalvopumput G20 - G21 - G22 0,1-3,6 l/min, max. 100 bar Aggressiiviset aineet Kuluttavat aineet Tiivisteetön rakenne Kuvaus Syrjäytyspumppuihin kuuluvat,

Lisätiedot

Elektra V ... 13 ... 7... 9 GB... 11 NO ... 21 ... 15 ... 17 DE... 19 PL ... 23 ... 27 ... 25

Elektra V ... 13 ... 7... 9 GB... 11 NO ... 21 ... 15 ... 17 DE... 19 PL ... 23 ... 27 ... 25 SE... 7... 9 GB... 11 NO FR... 13 RU... 15... 17 DE... 19 PL FI... 21 NL... 23 ES... 25 IT... 27 ELV3333, ELV3344, ELV5333, ELV6344 375 300 340 min 300 mm c-c 277 24 9 16 min 300 mm min 500 mm Fig. 1 10

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

NELES NELDISC METALLITIIVISTEINEN KOLMOISEPÄKESKEINEN LÄPPÄVENTTIILI, SARJA L12

NELES NELDISC METALLITIIVISTEINEN KOLMOISEPÄKESKEINEN LÄPPÄVENTTIILI, SARJA L12 NELES NELDISC METLLITIIISTEINEN KOLMOISEPÄKESKEINEN LÄPPÄENTTIILI, SRJ L12 KOOT J PINELUOKT Kokoalue DN 80-1400. Paineluokat PN 10, 16, 25 ja NSI 150. OMINISUUDET Kolmannen sukupolven metallitiivisteinen

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

Ureasähkökalvopumppu 230 V 1~AC 24 V DC 12 V DC 82 999 A402 FIN

Ureasähkökalvopumppu 230 V 1~AC 24 V DC 12 V DC 82 999 A402 FIN Ureasähkökalvopumppu 230 V 1~AC 24 V DC 12 V DC 82 999 A402 FIN Sisällysluettelo 1. Yleiset tiedot 2 1.1 Asianmukainen käyttö 2 1.2 Rakenne ja toiminnan kuvaus 3 1.3 Käyttöalue 4 1.4 Tekniset tiedot 4

Lisätiedot