KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio"

Transkriptio

1 1 Aika klo Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja poissa Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä Heikki Eitakari jäsen läsnä Markku Huttunen jäsen läsnä Heikki Juutinen jäsen läsnä Riitta Kauppinen jäsen poissa Tuula Merjola-Partanen jäsen läsnä Mauri Pesonen jäsen läsnä Marja-Sisko Pihl jäsen läsnä Taina Tammekann jäsen läsnä Maija Taskinen jäsen läsnä Annikki Tiilikainen jäsen läsnä Taisto Toppinen jäsen läsnä, poistui 36 :n käsittelyn jälkeen klo kirkkovaltuuston Ilkka Raninen puheenjohtaja poissa kirkkovaltuuston Juhani Laurinkari varapuheenjohtaja läsnä Hannu Komulainen vs. kirkkoherra läsnä Reijo Leino kirkkoherra läsnä Jaana Marjanen lääninrovasti läsnä Aulikki Mäkinen kirkkoherra läsnä Ilpo Rannankari tuomiorovasti poissa Lahja Pyykönen viestintäpäällikkö poissa Raili Pursiainen henkilöstöpäällikkö läsnä, poistui 38 :n käsittelyn jälkeen klo Kokoukseen velvoitetut Timo Korhonen hallintojohtaja läsnä Mika Pulkkinen vt. rekisterinjohtaja läsnä Arja Keränen hallintosihteeri läsnä Kokouksen avaus Kirkkoherra Reijo Leino piti alkuhartauden, jonka aikana veisattiin virsi 430:1,2,5,6. Varapuheenjohtaja Väinö Matti Miettinen toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. Koska puheenjohtaja Hannu Koskelainen oli poissa, toimi varapuheenjohtaja Väinö Matti Miettinen tämän kokouksen puheenjohtajana.

2 2 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi yksitoista (11) jäsentä ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava vähintään kolme päivää ennen kokousta. Esityslista on postitettu hallintovirastosta Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAIN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS JA NÄHTÄVÄNÄOLO Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Heikki Eitakari ja Markku Huttunen. Pöytäkirja tarkastetaan välittömästi kokouksen jälkeen ja pidetään nähtävänä hallintovirastossa viraston aukioloaikana. 24 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Päätettiin muissa asioissa keskustella kirkon ja seurakuntayhtymän rakenneselvityksestä. Muilta osin esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. 25 ALAVAN SEURAKUNTAAN SIJOITETUN ROVASTIKUNTAPASTORIN VIRAN TÄYTTÄMINEN Alavan seurakuntaan on sijoitettu määräaikainen rovastikuntapastorin virka kuluvan vuoden loppuun. Viran nykyinen haltija Pirjo Kuula on valittu Alavan seurakunnan I kappalaisen virkaan ja aloittaa kappalaisen viran hoidon kappalaisen vaalin saatua lainvoiman kuitenkin aikaisintaan Alavan seurakunta pyytää lupaa aloittaa valmistelut rovastikuntapastorin viran täyttämiseksi väliseksi ajaksi. Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan luvan avoimeksi tulevan palvelussuhteen täyttämiseen antaa yhteinen kirkkoneuvosto. Johtoryhmä käsitteli asiaa Johtoryhmä piti perusteltuna rovastikuntapastori viran täyttämistä estetyllä tavalla Alavan seurakunnan toiminnan turvaamiseksi. Alavan seurakunnan seurakuntaneuvosto päätti esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että rovastikuntapastorin virkaan valittaisiin väliseksi ajaksi pastori Anna Väätäinen.

3 3 1 että Alavan seurakunta oikeutetaan täyttämään seurakuntaan sijoitettu rovastikuntapastorin virka väliseksi ajaksi, 2 että rovastikuntapastorin virkaan valitaan väliseksi ajaksi pastori Anna Väätäinen edellyttäen että rovastikuntapapin virka on avoinna ja 3 että Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulilta pyydetään virkamääräys pastori Anna Väätäiselle rovastikuntapastorin virkaan väliseksi ajaksi. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 26 ALAVAN SEURAKUNTAAN SIJOITETUN ROVASTIKUNTAPASTORIN SIJAINEN HIIHTOLO- MARIPPIKOULUUN Alavan seurakuntaneuvosto on esittänyt yhteiselle kirkkoneuvostolle, että tämä pyytäisi pastori Ilkka Koposelle virkamääräyksen rovastikuntapastorin viransijaiseksi ajalle rippikoulun pitoa varten edellyttäen, että pastori Pirjo Kuula on saanut valtakirjan Alavan seurakunnan I kappalaisen virkaan lukien. Jollei Pirjo Kuula ole saanut valtakirjaa, niin sitten Alavan seurakunta pyytää Ilkka Koposelle virkamääräystä vt. kappalaiseksi ajalle että rovastikuntapastorin viransijaiseksi hiihtolomarippikoulun ajaksi valitaan pastori Ilkka Koponen ja hänelle pyydetään tuomiokapitulilta virkamääräys kyseiselle ajalle, edellyttäen että rovastikuntapastorin virka on avoinna. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 27 ALAVAN SEURAKUNNAN LAPSITYÖNOHJAAJAN SIJAISUUDEN HOITO Alavan seurakunnan lapsityönohjaaja Sirpa Pesonen on ilmoittanut jäävänsä äitiysvapaalle väliseksi ajaksi. Alavan seurakunta pyytää lupaa saada täyttää lapsityönohjaajan viran Sirpa Pesosen äitiysvapaan ajaksi. Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan luvan avoimeksi tulevan palvelussuhteen täyttämiseen antaa yhteinen kirkkoneuvosto.

4 4 Johtoryhmä käsitteli asiaa Johtoryhmä piti perusteltuna sijaisen palkkaamista lapsityönohjaaja Sirpa Pesosen äitiysvapaan ajaksi Alavan seurakunnan toiminnan turvaamiseksi. - että Alavan seurakunta oikeutetaan täyttämään lapsityönohjaajan sijaisuus väliseksi ajaksi. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 28 MÄÄRÄAIKAISEN V SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN PERUSTAMINEN KALLAVEDEN SEU- RAKUNTAAN Kallaveden seurakunnassa on V seurakuntapastorin virka. Virka on määräaikainen ja päättyy Virka siirtyi Kallaveden seurakunnan viraksi, kun Karttulan seurakunta yhdistyi Kallaveden seurakuntaan. Ko. seurakuntapastorin virkaa hoitaa pastori Mikko Väisänen, jolla on virkamääräys V seurakuntapastorin virkaan asti. Kallaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto käsitteli V seurakuntapastorin virkamääräyksen jatkamista Seurakuntaneuvosto katsoi, että pastori Mikko Väisäsen virkasuhdetta on tarpeen jatkaa Kallaveden seurakunnan loma- ja rippikoulujärjestelyjen vuoksi asti. Kallaveden seurakuntaneuvosto pyytää lupaa täyttää seurakuntapastorin virka asti. Talousarviossa on varattu palkkausmääräraha V seurakuntapastorin palkkaukseen vuoden 2012 loppuun. koska seurakuntapastorin virka on määräaikainen ja päättyy , edellytys sen täyttämiselle on, että viran olemassaoloa jatketaan. Käytännössä tämä edellyttää määräaikaisen viran perustamista esitetyksi ajaksi. Hallintojohtajan käsityksen mukaan seurakuntapastorin viran perustaminen ja täyttäminen syyskuun 2012 loppuun on perusteltua Kallaveden seurakunnan toiminnan turvaamiseksi kesäkaudella. Hallintojohtaja ehdottaa yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettäväksi 1. että Kallaveden seurakuntaan perustetaan määräaikainen V seurakuntapastorin vaativuusryhmän 601 kokonaispalkkausvirka virka väliseksi ajaksi ja 2. että Kallaveden seurakunta oikeutetaan täyttämään V seurakuntapastorin virka väliseksi ajaksi. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin.

5 5 29 JÄRVI-KUOPION SEURAKUNNAN II SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN TÄYTTÄMINEN Järvi-Kuopion seurakunnan II seurakuntapastori Marjaana Mäkinen on anonut virkavapautta äitiyslomaa ja vanhempainvapaata varten ajalle Järvi-Kuopion seurakunnan seurakuntaneuvosto on myöntänyt virkavapautta em. ajaksi kokouksessaan Järvi-Kuopion seurakunnan seurakuntaneuvosto pyytää lupaa Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän yhteiseltä kirkkoneuvostolta II seurakuntapastorin viran sijaisuuden täyttämiseksi. Hallintojohtajan käsityksen mukaan viran täyttäminen kyseiselle ajalle on perusteltua Järvi-Kuopio seurakunnan toiminnan turvaamiseksi. - että Järvi-Kuopion seurakunta oikeutetaan täyttämään II seurakuntapastorin virka väliseksi ajaksi Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 30 SEURAKUNTAMESTARIN VIRAN TÄYTTÄMINEN JÄRVI-KUOPION SEURAKUNNASSA Muuruveden seurakuntamestarin jäätyä eläkkeelle keväällä 2011 on tehtävää hoidettu sijaisjärjestelyillä siten, että Riistaveden osatyökyvyttömyyseläkkeellä olevan seurakuntamestarimestari Antero Miettisen sijainen Hannu Hiltunen on hoitanut myös Muuruveden seurakuntamestarin tehtäviä. Sijainen on ollut tällä perusteella kokoaikainen. Järvi-Kuopion kiinteistötyöntekijöillä on pääasialliset omat työpaikat, mutta he myös tuuraavat tarvittaessa toisiaan. Tällä hetkellä Järvi-Kuopiossa on kaksi emäntää ja 6,5 seurakuntamestaria, joista yksi on sijainen. Koska toimipaikkoja on seitsemän, tarvitaan näin paljon henkilökuntaa jo jumalanpalvelusten ja toimitusten vuoksi. Lisäksi seurakuntamestareiden toimenkuvaan kuuluu myös hautausmaan tehtäviä. Olisi tarpeellista täyttää vakituisesti tämä seurakuntamestarin virka. Toimenkuvaa on tarkoitus muuttaa siten, että tehtäviin kuuluu myös siivoustyötä ja tarjoilujen järjestämistä, jolloin saadaan lisää joustavuutta. Toimipaikoiksi tulisivat Muuruvesi ja Riistavesi, jolloin osa viran hoidosta kohdistuisi Riistaveden seurakuntamestarin osa-aikaisen eläkkeen sijaisuuteen. Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan luvan avoimeksi tulevien palvelussuhteiden täyttämiseen antaa yhteinen kirkkoneuvosto. Hallintojohtaja käsityksen mukaan Muuruvedelle sijoitetun seurakuntamestarin viran täyttäminen on perusteltua Järvi-Kuopion kiinteistönhoidon turvaamiseksi.

6 6 - että Muuruvedelle sijoitettu seurakuntamestarin virka täytetään. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 31 ROVASTIKUNTAPASTORI OLLI VIITANIEMEN VIRKAVAPAA-ANOMUS Pastori Olli Viitaniemi on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle kirjelmän, jossa hän anoo opintovapaalain perusteella virkavapautta Kuopion tuomiokirkkoseurakuntaan sijoitetusta rovastikuntapastorin virasta väliseksi ajaksi jatko-opintoja varten. Opintovapaalain 4 :n mukaan työntekijällä, jonka päätoiminen palvelussuhde samaan työnantajaan yhdessä tai useammassa jaksossa on kestänyt yhteensä vähintään vuoden, on oikeus saada opintovapaata saman työnantajan palveluksessa viiden vuoden aikana yhteensä enintään kaksi vuotta. Tuomiorovasti Ilpo Rannankari on ilmoittanut, että virkavapauden myöntäminen on työjärjestelyjen puolesta mahdollista eikä edellytä sijaisen palkkaamista. Rovastikuntapastorin virka on seurakuntayhtymän virka joten virkavapauden myöntämisestä päättää yhteinen kirkkoneuvosto. 1. että pastori Olli Viitaniemelle myönnetään palkatonta virkavapautta väliseksi ajaksi jatko-opintoja varten ja 2. että virkavapauspäätös annetaan tiedoksi Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 32 ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA PEKKA ASUMAAN ANOMUS VIRKAVAPAAN JATKUMISESTA Erityisnuorisotyönohjaaja Pekka Asumaa on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle esityslistan liitteenä 1 olevan kirjelmän, jossa hän anoo jatkoa hänelle myönnetylle virkavapaalle väliseksi ajaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto on aikaisemmin myöntänyt Pekka Asumaalle virkavapautta väliseksi ajaksi Ilomantsin seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisuuden hoitamista varten.

7 7 Virkavapauden jatkamiselle ei ole estettä. Mikäli virkavapaus jatkuu, on samalla päätettävä erityisnuorisotyönohjaajan viransijaisuuden hoidosta. Tällä hetkellä erityisnuorisotyönohjaajan sijaisuutta hoitaa nuorisotyönohjaaja Paula Paavilainen. Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan palvelussuhteen tullessa avoimeksi, luvan sen täyttämiseen antaa yhteinen kirkkoneuvosto. Puoli vuotta pitemmän sijaisuuden täyttäminen edellyttää myös yhteisen kirkkoneuvoston täyttölupaa. Yhteisen nuoriso- ja oppilaitostyön johtokunta käsitteli Pekka Asumaan virkavapausanomusta Johtokunta puolsi virkavapauden myöntämistä. Lisäksi johtokunta päätti esittää, että erityisnuorisotyönohjaajan viransijaisuus täytetään ja sijaiseksi valitaan sijaisuutta jo hoitanut Paula Paavilainen. 1. että erityisnuorisotyönohjaaja Pekka Asumaalle myönnetään palkatonta virkavapautta väliseksi ajaksi ja 2. että erityisnuorisotyönohjaajan viransijaiseksi väliseksi ajaksi valitaan nuorisotyönohjaaja, diakoni Paula Paavilainen. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 33 VARHAISNUORTEN LEIREILTÄ VUONNA 2012 PERITTÄVIEN MAKSUJEN VAHVISTAMINEN Seurakuntayhtymässä on seurakuntien yhteistyönä järjestetty varhaisnuorten kesäleirejä vuodesta 2009 lähtien. Varhaisnuorten kesäleirit on toteutettu paikallisseurakuntien yhteistyönä. Kesäleiritoiminnan koordinaattorina on toiminut nuorisosihteeri Marjukka Borgman. Varhaisnuorten kesäleirit ovat saavuttaneet suuren suosion. Kaikkia leireille hakeneita ei ole voitu ottaa mukaan suuren kysynnän tähden. Esimerkiksi kesällä 2011 varhaisnuorten kesäleireille haki yli 750 lasta, joista voitiin ottaa 643. Vuonna 2011 järjestettiin yhteensä 17 kesäleiriä ja vuonna 2012 on tavoitteena 18 varhaisnuorten kesäleirin järjestäminen. Kesäleireille on otettu tähän asti vain kirkkoon kuuluvien perheiden lapsia. Koska hakijoita on ollut enemmän kuin leireille on voitu ottaa, on osanottajat arvottu. Näissä arvonnoissa ovat olleet mukana vain kirkkoon kuuluvat. Tätä käytäntöä on syytä jatkaa. Mikäli joillekin leireillä on vähemmän hakijoita, kuin niille mahtuu, voitaisiin leireille ottaa myös kirkkoon kuulumattomia. Kirkkoon kuuluville ja kuulumattomille olisi syytä vahvistaa erisuuruiset leirimaksut. Seurakuntayhtymässä perittävät leirimaksut vahvistaa yhteinen kirkkoneuvosto. Leirimaksut voitaisiin vahvistaa erikseen kirkkoon kuuluville ja kirkkoon kuulumattomille. Leirimaksut vuodelle 2012 voitaisiin vahvistaa seuraavasti:

8 8 Seurakunnan jäsenet: 10 euroa / vrk lapset 20 euroa / vrk aikuiset Kirkkoon kuulumattomat: 20 euroa / vrk lapset 40 euroa / vrk aikuiset 1. että varhaisnuorten kesäleirien maksut vuodelle 2012 vahvistetaan esitetyn mukaisesti ja 2. että kesäleireille otetaan ensisijaisesti seurakunnan jäseniä. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 34 ASUNTOTONTIN RAHUSENKANGAS VUOKRASOPIMUKSEN JATKAMINEN Kuopion seurakuntayhtymä omistaa useita asuntotontteja Kettulanlahdessa ja Rahusenkankaalla. Näiden asuntotonttien vuokrasopimukset ovat päättymässä vuosien 2012 ja 2013 aikana. Vuonna 2012 erääntyy 22 ja vuonna vuokrasopimusta. Tonteista 10 sijaitsee Rahusenkankaan alueella ja 20 Kettulanlahden alueella. Ensimmäisten tonttien vuokra-aika päättyy Yhteinen kirkkovaltuusto käsitteli asuntotonttien vuokrasopimusten jatkamista. Kirkkovaltuusto päätti, että vuokrasopimuksia jatketaan 50 vuodella. Samalla asuntotonttien nykyarvot arvioitiin. Nykyisille vuokralaisille tullaan tarjoamaan myös mahdollisuutta lunastaa tontit omikseen. Uudet vuosivuokrat on määritelty 4 prosentiksi tontin myyntihinnasta. Anne ja Mikko Pantsulla on voimassa oleva vuokrasopimus asuntotontista Rahusenkangas Tontti sijaitsee osoitteessa Pihlajaharjuntie 13. Heidän kanssaan tehty vuokrasopimus päättyy Uusi vuokrasopimus on mahdollista tehdä vasta kun yhteinen kirkkovaltuusto ja Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli ovat käsitelleet asian. Seuraava Kirkkovaltuuston kokous on sovittu pidettäväksi Vuokrasopimuksen päättyessä myös Anne ja Mikko Pantsulla vuokraoikeuteen kohdistuvat kiinnitykset raukeavat, mikä aiheuttaa heille suuria ongelmia. Pantsut ovat toivoneet, että vuokrasopimusta voitaisiin jatkaa ja näin taata kiinnitysten jatkuminen. Asia voidaan ratkaista siten, että Anne ja Mikko Pantsun kanssa tehtyä päättyvää vuokrasopimusta jatketaan yhdellä vuodella väliseksi ajaksi. Vuokrasopimus on tehtävä entisin ehdoin lukuun ottamatta vuosivuokraa, jota tarkistetaan nykyisestä uuden arvion mukaiseksi. Nykyinen vuokra on 701 euroa ja uusi vuodelta 2012 perittävä vuokra euroa.

9 9 - että Anne ja Mikko Pantsun kanssa tehtyä vuokrasopimusta asuntotontista Rahusenkangas jatketaan esitetyllä tavalla väliseksi ajaksi. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 35 KERTOMUS ELLI KANKKUSEN TESTAMENTTIRAHASTON TOIMINNASTA VUODELTA 2011 Elli Kankkunen testamenttasi omaisuuttaan seurakuntayhtymälle päivätyllä testamentilla. Testamentin määräyksen mukaan testamentattu omaisuus tuli rahastoida testamenttaajan nimeä kantavaan rahastoon. Testamentin määräysten mukaan rahaston tuotosta tulee testamenttaajan sukuhaudan hoitokulujen ja hallintokulujen maksamisen jälkeen käyttää neljä viidesosaa Kuopion läänin alueella asuvien, 75 vuotta täyttäneiden vähävaraisten vanhusten kuntoutushoitoon tarkoitettuihin avustuksiin. Loppuosa rahaston vuotuisesta tuotosta tulee rahastoida. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti ottaa testamentin vastaan ja sitoutua täyttämään sen ehdot. Yhteinen kirkkovaltuusto vahvisti rahastolle säännöt. Rahaston sääntöjen mukaan rahaston hallituksena toimii ja sen hallintoa hoitaa yhteisen kirkkoneuvoston valitsema kolmijäseninen hoitokunta. Hoitokunta päättää myös varojen jakamisesta testamentin tekijän määräämään tarkoitukseen. Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi rahastolle hoitokunnan vuosiksi Hoitokunnan puheenjohtajaksi nimettiin käräjätuomari Seppo Hyartt ja muiksi jäseniksi varatuomari Seppo Huttunen ja hallintojohtaja Timo Korhonen. Rahaston sääntöjen mukaan hoitokunnan toimintaa valvoo yhteinen kirkkoneuvosto, jolle hoitokunnan tulee vuosittain antaa kertomus toiminnastaan. Rahaston sääntöjen mukaan hoitokunnan jäsenille maksetaan rahaston varoista palkkio, jonka hyväksyy yhteinen kirkkoneuvosto. Yhteinen kirkkovaltuusto velvoitti testamentti- ja lahjoitusrahastojen hoitokunnat antamaan vuosittain kertomuksen rahastojen toiminnasta ja varojen käytöstä kirkkovaltuustolle. Elli Kankkusen testamenttirahaston toimintakertomus vuodelta 2011 ja tuloslaskelma ja tase ovat esityslistan liitteenä 2. Testamenttirahaston tilinpäätös vuodelta 2011 osoittaa ,04 euron ylijäämää. Tästä tulisi testamentin määräysten mukaan jakaa avustuksina ,83 euroa. Loppuosa ylijäämästä 6 344,21 euroa tulisi rahastoida testamenttirahaston pääoman lisäykseksi. Hoitokunta on päättänyt, ettei avustuksia vuonna 2012 jaeta, koska testamenttirahaston nettotuotto vuodelta 2011 jää niin vähäiseksi, ettei avustusten jakamista ja niiden käyttöä koskevaa raportointivelvollisuutta voi pitää tarkoituksenmukaisena. Vuoden 2012 avustukset tullaan jalkamaan vuoden 2013 avustusten jakamisen yhteydessä.

10 10 Hoitokunta on päättänyt esittää, että kullekin jäsenelle palkkioksi maksetaan euroa vuodelta Rekisterinjohtaja ehdottaa, 1. että Elli Kankkusen testamenttirahaston toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2011 merkitään tiedoksi ja annetaan edelleen tiedoksi yhteiselle kirkkovaltuustolle ja 2. että yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy hoitokunnan jäsenille maksettavan palkkion vuodelta 2011, joka on e/jäsen. Keskustelun aikana Heikki Eitakari ehdotti, että seurakuntayhtymän viranhaltijalle, joka toimii hoitokunnan jäsenenä, ei makseta vuosipalkkiota, koska voidaan katsoa että näiden asioiden hoitaminen kuuluu virkatehtäviin. Eitakarin ehdotusta ei kannatettu. Merkittiin, että hallintojohtaja Timo Korhonen poistui kokouksesta päätöksenteon ajaksi. Merkittiin tiedoksi Elli Kankkusen testamenttirahaston toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta Toimintakertomus ja tilinpäätös annetaan edelleen tiedoksi yhteiselle kirkkovaltuustolle. Päätettiin, että hoitokunnan jäsenille kullekin maksetaan euron suuruinen palkkio vuodelta Heikki Eitakari jätti asiasta eriävän mielipiteen, joka on tämän pöytäkirjan liitteenä. 36 LAUSUNNON ANTAMINEN KIRKOLLISTEN RAKENNUSTEN SUOJELUA KOSKEVASTA MIE- TINNÖSTÄ Kirkkohallituksen virastokollegio asetti työryhmän, jonka tehtävänä oli mennessä laatia ehdotus kirkkolain rakennussuojelua koskevien säännösten uudistamisesta. Lainsäädäntöhankkeen tavoitteena on muun muassa ollut selkeyttää kirkollisten rakennusten käsitettä ja kehittää niiden suojelua sekä ottaa aiempaa paremmin ja aikaisemmassa vaiheessa huomioon kirkollisten rakennusten rakennussuojelulliset ja kulttuurihistorialliset arvot. Työryhmä on laatinut toimeksiantonsa mukaisesti hallituksen esityksen muodossa ehdotuksen kirkkolain muutokseksi. Työryhmän mietintö on esityslistan liitteenä 3. Kirkkohallitus on pyytänyt mietinnöstä lausuntoja Opetus- ja kulttuuriministeriöltä, Museovirastolta, Ympäristöministeriöltä, Saamelaiskäräjiltä ja eräiltä suurilta seurakuntayhtymiltä ja seurakunnilta mukaan lukien Kuopion seurakuntayhtymä. Esityksessä ehdotetaan kirkkolain kirkollisten rakennusten suojelua koskevien säännösten muuttamista. Ehdotuksen mukaan laissa säädettäisiin kirkollisen rakennussuojelun tavoitteet. Kirkolliset rakennukset, joiden käyttöönotosta olisi vähintään 50 vuotta, olisivat suojeltuja suoraan lain

11 11 nojalla. Lisäksi kirkkohallitus voisi erillispäätöksellä suojella tätä nuorempiakin kirkkoja, jos suojelu olisi lain mukaan perusteltua. Kirkkolaissa säädettäisiin suojeltua kirkollista rakennusta koskevasta päätöksentekomenettelystä. Museoviraston asemaa ehdotetaan muutettavaksi siten, että se antaisi lausuntonsa seurakuntien kirkollisia rakennuksia koskevista korjaus- ja muutoshankkeista nykyistä aiemmin eli jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Lakiehdotuksessa esitetään säädettäväksi myös Museovirastolle myönnettävästä valitusoikeudesta, kun kirkollisen viranomaisen päätös on koskenut suojeltua kirkollista rakennusta. Samalla olisi tarkoitus luopua alistusvelvollisuudesta Opetus- ja kulttuuriministeriölle. Mahdollisuudesta päättää kirkollisen rakennussuojelun päättymisestä laajennettaisiin siten, että kirkollinen rakennus voitaisiin poistaa kirkkolain rakennussuojelun piiristä myös silloin, kun seurakunnalla on useita kirkollisia rakennuksia eikä sillä ole tarvetta toiminnassaan enää käyttää suojeltua kirkollista rakennusta. Lakiesityksen tavoitteena on kirkollisten rakennussuojelusäännösten ajantasaistaminen vastaamaan nykyhetken tarpeita ja voimassa olevaa muuta rakennuslainsäädäntöä. Tavoitteena on myös suojelua koskevien säännösten selkeyttäminen. Lisäksi tavoitteena on täsmentää ja rajata suojelua kattamaan riittävän osan kirkollisista rakennuksista. Lakiesitys on monella tapaa asianmukainen ja perusteltu. Muun muassa Museoviraston mukaan ottaminen jo hankkeiden suunnitteluvaiheessa on perusteltua. Myös alistusvelvollisuudesta Opetus- ja kulttuuriministeriölle luopumista on pidettävä erittäin perusteltuna samoin kuin Museovirastolle esitettyä valitusoikeutta. Sen sijaan kaavamainen kaikkien 50 vuotta vanhojen kirkollisten rakennusten saattaminen suojelun piirin ei tunnu toimivalta ja tarkoituksenmukaiselta. Käytännössähän se saattaisi ajan kuluessa kaikki kirkolliset rakennukset suojelun piiriin ja lisäisi käytännössä seurakuntien kuluja. Ehdotus kirkkohallitukselle annettavaksi lausunnoksi on esityslistan liitteenä 4. - että kirkkohallitukselle annetaan kirkollisten rakennusten suojelua pohtineen työryhmän mietinnöstä liitteen 4 mukainen lausunto. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 37 VUOSITILASTO 2011 Keskusrekisterin tilastot vuodelta 2011 ovat valmistuneet (Liite 5). Vuositilastoon on koottu keskeisiä tunnuslukuja Kuopion ev.lut seurakuntien jäsenmääristä ja niissä viime vuoden aikana tapahtuneista muutoksista, ikärakenteesta, kirkkoon liittymisestä ja kirkosta eroamisesta sekä rippi-

12 12 koulun käyneiden, solmittujen avioliittojen ja avioerojen lukumääristä. Edellisen vuoden vastaavat luvut on esitetty suluissa. Kuopion seurakuntien jäsenmäärä oli (73 605). Seurakuntaliitoksista johtuen läsnä olevan väestön määrä on kasvanut lähes 16 prosenttia. Onkin syytä huomioida, etteivät vuoden 2011 tilastot ole laajemman väestöpohjan vuoksi kaikilta osin suoraan vertailukelpoisia aiempien vuosien tilastojen kanssa. Vuoden 2011 aikana Kuopion seurakuntien jäsenmäärä väheni 432 henkilöllä. Jäsenmäärä kasvoi Kallaveden ja Männistön seurakunnissa, kaikissa muissa jäsenmäärä laski. Männistön seurakunnan osalta jäsenmäärän kasvu johtui seurakunnan alueella tapahtuneesta uudisrakentamisesta. Kallaveden seurakunnan osalta jäsenmäärän kasvu johtui uudisrakentamisen lisäksi suuresta syntyneiden määrästä. Muiden seurakuntien jäsenmäärän laskua selittäviä tekijöitä ovat ennen kaikkea kirkosta eroaminen sekä seurakunnan ikärakenteesta johtuva väestön luonnollinen väheneminen. Kirkosta erosi vuoden 2011 aikana 1104 (1842) henkilöä, 1,3 % seurakuntien jäsenmäärästä. Eronneita oli edelleen selvästi eniten nuorten aikuisten ikäryhmässä vuotiaat, 558 henkilöä, ja seuraavaksi eniten ikäryhmässä vuotiaat, 211 henkilöä vuotiaita eronneissa oli ainoastaan 6 henkilöä. Kirkkoon liittyi vuoden 2011 aikana 276 (237) uutta jäsentä, 0,3 % seurakuntien jäsenmäärästä. Liittyneitä oli 39 edellisvuotta enemmän. Myös liittyneitä oli eniten ikäryhmissä vuotiaat, 92 henkilöä, ja vuotiaat, 53 henkilöä. Kasteen kautta seurakuntiin liittyi 978 (861) henkilöä. Kuolleita oli 834 (650). Rippikoulun suoritti n. 93 % 15-vuotiaiden ikäluokasta. Alle 90 % rippikoulun käyneitä oli tässä ikäluokassa ainoastaan Tuomiokirkkoseurakunnassa, jossa osuus oli 85 %. Kaiken kaikkiaan rippikoulun käyvien osuus vaikuttaa hieman laskeneen viime vuosina. Kirkollisia vihkimisiä oli tilastovuonna 309 (326) ja siviilivihkimisiä 195 (161). Kirkollisten vihkimisten osuus oli näin 61,3 %. Selkeä pidemmän aikavälin suuntaus onkin kirkollisten vihkimisten osuuden pieneneminen. Avioeroon päättyi viime vuoden aikana 242 (229) avioliittoa. Vuoden 2011 lopussa Suomen ev.lut. kirkkoon kuului ennakkoarvion mukaan 78,4 % Kuopiossa asuvista (seurakuntien jäsenmäärä ja kuntien yhteenlaskettu väestömäärä marraskuulta 2011). vt. rekisterinjohtaja ehdottaa, - että vuositilasto 2011 merkitään tiedoksi. Vuositilasto 2011 merkittiin tiedoksi.

13 13 38 HALLINTOJOHTAJA TIMO KORHOSEN VUOSILOMA-ANOMUS Hallintojohtaja Timo Korhonen anoo oikeutta pitää jäljellä olevaa vuosilomaansa seuraavasti: Lomaoikeus Pidetty Jäljellä Ehdotus Jää 38 pv pv 7 pv Hallintojohtajan vuosiloma hyväksyttiin. 39 MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto keskusteli kirkon keskushallinnossa valmistuneesta kirkon rakenneselvityksen ohjausryhmän loppuraportista. Loppuraportissa on päädytty esittämään ns. rovastikuntamallia seurakuntien uudeksi rakennemalliksi. Loppuraportista pyydetään seurakuntien ja seurakuntayhtymien palaute huhtikuun loppuun mennessä. Lisäksi keskusteltiin Kuopion seurakuntayhtymän viime syksynä valmistuneesta rakenneselvityksestä. 40 ILMOITUSASIAT Tämän esityslistan liitteenä jaetaan tiedoksi: - yhteisen diakonian johtokunnan pöytäkirja 1/ että ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi. 41 MUUTOKSENHAKUOHJE JA VALITUSOSOITUS Annettiin kirkkolain mukainen muutoksenhakuohje ja valitusosoitus, liite :ään 41.

14 14 42 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja kiitti osanottajia ja päätti kokouksen klo Väinö Matti Miettinen puheenjohtaja Arja Keränen sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Kuopiossa Heikki Eitakari Markku Huttunen

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 9/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 9/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 17.9.2018 klo 16.30 16.41 Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2011 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011. Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2 Riistavesi

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2011 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011. Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2 Riistavesi KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2011 1 Aika keskiviikko 16.3.2011 klo 17.30 18.00 Paikka Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2 Riistavesi Kokoonpano ja läsnäolo Ilkka Raninen puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio.

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio. 1 Aika 16.4.2012 klo 16.30 18.20. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio. Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 12.9.2011 klo 16.30-17.25. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 25.4.2016 klo 16.30 17.35 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja poissa Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht.

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. 8/2017-15.11.2017 Aika: ke 15.11.2017 klo 17.00-19.40 Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, 71160 Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Huhtala Pauliina Iskanius Raija Julkunen Kaija,

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2014

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 Aika 25.8.2014 klo 16.30 17.20 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 13.6.2011 klo 16.30 17.55. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika ma 3.2.2014 klo 16.30 16.53 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti

Lisätiedot

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3.

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3. Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 17.45 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, kokoushuone, 2. krs Juankoskentie 13 B, 73500 Juankoski Osallistujat

Lisätiedot

Junnila-Savolainen Riitta Kervinen Sinikka, varapuheenjohtaja Liukkunen Helena Pitkänen Pasi, poissa, Salme Harjunen, varaj, läsnä Pyykkönen Juhani

Junnila-Savolainen Riitta Kervinen Sinikka, varapuheenjohtaja Liukkunen Helena Pitkänen Pasi, poissa, Salme Harjunen, varaj, läsnä Pyykkönen Juhani 2/2017-22.2.2017 Aika: ke 22.2.2017 klo 17.00-18.02 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puheenjohtaja (poistui 24) Antikainen Kirsti Huhtala

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä KUOPION JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (5) Aika Tiistai 19.6.2018 klo 17.00-18.08 Paikka Osallistujat Järvi-Kuopion seurakunta,

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika 17.2.2014 klo 16.30 17.50 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

Jäsentiedot 1.1. - 31.12.2014 1-4

Jäsentiedot 1.1. - 31.12.2014 1-4 Vuositilasto 2014 Vuositilasto 2014 Johdanto Jäsentiedot 1.1. - 31.12.2014 1-4 Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä, ulkomaan kansalaisten ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain 31.12.2014

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.4. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 16.5.2011 klo 16.30 18.00. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2017 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 14/2017

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2017 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Aika Ma 18.12.2017 klo 16.30 17.15 Paikka Hotelli Scandic, Satamakatu 1, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja poissa Upi Heinonen jäsen läsnä

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Jäsentiedot

Jäsentiedot Vuositilasto 2015 Vuositilasto 2015 Johdanto Jäsentiedot 1.1. - 31.12.2015 1-4 Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä, ulkomaan kansalaisten ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain 31.12.2015

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 07.11.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja, poissa Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja, läsnä Iris

Lisätiedot

Jäsentiedot Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain

Jäsentiedot Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain Vuositilasto 2018 Vuositilasto 2018 Johdanto Jäsentiedot 1.1. - 31.12.2018 1-4 Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain 31.12.2018 5 Läsnä olevan väestön

Lisätiedot

Kasurinen Maija-Leena jäsen, läsnä Perki-Latvaniemi Eeva-Liisa jäsen. läsnä

Kasurinen Maija-Leena jäsen, läsnä Perki-Latvaniemi Eeva-Liisa jäsen. läsnä Aika Tiistai 29.1.2019 klo 17. Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22 D-ovi. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja, läsnä Asikainen Iris Husso Jarkko Karjalainen Liisa Kasurinen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 25.1.2016 klo 16.30 18.15 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

Junnila-Savolainen Riitta Kervinen Sinikka, varapuheenjohtaja Liukkunen Helena, poissa Maija Räsänen, varaj. läsnä.

Junnila-Savolainen Riitta Kervinen Sinikka, varapuheenjohtaja Liukkunen Helena, poissa Maija Räsänen, varaj. läsnä. 6/2017-19.9.2017 Aika: ti 19.9.2017 klo 17.00-18.35 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Antikainen Kirsti, poissa Antti Ahonen, varaj.

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2013-01

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2013-01 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 20.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, puheenjohtaja Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 16.12.2015 SEURAKUNTA Nro 7/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Museo militaria, Vanhankaupunginkatu 19 Läsnä Appelroth

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2015 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2015

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2015 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2015 KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2015 1 Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 18.25 Paikka Kaavin seurakuntatalo, Kirkkorannantie 1, Kaavi Kokoonpano ja läsnäolo Matti Jantunen puheenjohtaja

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 30.3.2011 29 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 31.5.2016 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2015 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2015 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Maanantai 9.2.2015 klo 16.30 18.31 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi

Lisätiedot

Jäsentiedot Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain

Jäsentiedot Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain Vuositilasto 2017 Vuositilasto 2017 Johdanto Jäsentiedot 1.1. - 31.12.2017 1-4 Läsnä ja poissa olevan väestön lukumäärä ja kielellisen vähemmistön lukumäärä seurakunnittain 31.12.2017 5 Läsnä olevan väestön

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(10) KIRKKONEUVOSTO 24.04.2012

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(10) KIRKKONEUVOSTO 24.04.2012 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(10) Aika: Tiistaina 24.04.2012 kello 18.00.-19.45. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Heikki Korkealaakso varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 14.2.2011 klo 16.30 18.40. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 20.2.2017 klo 16.30 17.15 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) KIRKKONEUVOSTO 1/2010 17.2.2010

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) KIRKKONEUVOSTO 1/2010 17.2.2010 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) Aika Keskiviikko 17.2.2010 klo 18.30 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo puheenjohtaja Matti Kurvinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan Lyhennetty pöytäkirja seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 13.2.2012 vaalikokouksen jälkeen klo 19.00-20.15. Paikka Käpylän kirkko, seurakuntasali, Metsolantie 14 Osanottajat:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Aika 5.4.2017 klo 16.30 17.25 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 15.1.2010 klo 16-17.35 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.50 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Kantola

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 1/2016 Seurakuntaneuvosto 14.1.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.1.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, srksali 2 Kustaantie 22,

Lisätiedot

Miettinen Matti Kervisen varajäsen läsnä Silta-aho Jukka Sokan varajäsen läsnä

Miettinen Matti Kervisen varajäsen läsnä Silta-aho Jukka Sokan varajäsen läsnä JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 (5) Aika Tiistaina 13.11.2018 klo 17.00-19.22 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, Riistaveden seurakuntasali

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot