Asianumero 2658/14.02./2018. Kylpylänpuiston ideakilpailu, Ideakilpailun kilpailuohjelma

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asianumero 2658/14.02./2018. Kylpylänpuiston ideakilpailu, Ideakilpailun kilpailuohjelma"

Transkriptio

1 Kylpylänpuiston ideakilpailu, Ideakilpailun kilpailuohjelma

2 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 Sisällysluettelo 1 Kilpailun taustaa Yleistä Kilpailun järjestäjä, luonne ja tarkoitus Ideakilpailu Ideakilpailun kohde Kilpailualue Alueen arvot Kansallinen kaupunkipuisto Suunnittelun lähtökohdat Kilpailualueen kulttuurihistoriallisesta arvosta ja suunnittelutilanteesta johdetut vaatimukset ja ohjeet Kaupunkikuvalliset ja maisemalliset lähtökohdat Toiminnalliset lähtökohdat Pysäköinti, huolto ja yhdyskuntatekninen huolto Kilpailutekniset tiedot Kilpailun osallistumisoikeus Kilpailun organisaatio Kilpailun aikataulu Kilpailun kieli Korvaukset ja palkinnot Kilpailuasiakirjat Kilpailun tietojen ja ohjelma asiakirjojen saatavuus Kilpailuseminaari, kilpailua koskevat lisätiedot ja kysymykset Suunnitelmien omistus ja käyttöoikeudet Kilpailuehdotusten vakuutus ja palautus Kilpailuehdotusten arvostelu Arviointi Arviointiryhmä Arvostelukriteerit kilpailun OSIOSSA 2 / Ideakilpailu Kilpailuehdotuksen laadintaohjeet Laadintaohjeet kilpailun OSIOSSA 2 / Ideakilpailu Kilpailuehdotusten sisäänjättö Ideakilpailun jatkotoimet... 12

3 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 1 Kilpailun taustaa 1.1 Yleistä Heinola on Suomen kesäpääkaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Aivan kaupungin keskustassa, sataman ja kansallisen kaupunkipuiston ytimessä on mahdollisuuksia edelleen lisätä kaupungin vetovoimaa. Hyvien ideoiden keräämiseksi on päätetty järjestää kilpailu.

4 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / Kilpailun järjestäjä, luonne ja tarkoitus Heinolan kaupunki järjestää tarjous- ja ideakilpailun Heinolan satama-alueen kehittämisestä. Tavoitteena on entistä aktiivisempi ja houkuttelevampi rantaalue. Kilpailussa on kaksi osaa 1. Tarjouskilpailu rakennuksista ja 2. Ideakilpailu satamaan liittyvien yleisten alueiden kehittämiseksi. Rakennuksia koskevalla tarjouskilpailulla kaupunki myy osoitteessa Maaherrankatu 1 sijaitsevat entisen kylpylän rakennukset sekä osoitteessa Kirkkokatu 3 sijaitsevan Malinin talon. Kilpailun toisen osion, satama-alueen yleisten alueiden ideakilpailun tarkoituksena on löytää ideoita ja mahdollisesti myös niiden toteuttajia kehittämään kansallisen kaupunkipuiston ydinaluetta. Ideakilpailun voittajalle/voittajille voidaan vuokrata alueita idean toteuttamista varten tarpeellisten asemakaava- /lupaprosessien jälkeen.

5 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 Kilpailutehtävänä on esittää kehitysideoita, toimintaideoita, ympäristöön liittyviä parannuksia ja mahdollisesti näihin liittyvää pienimuotoista rakentamista. Satama-alueen ideakilpailun kilpailualue käsittää liitekartan mukaisen kilpailualueen. Kilpailun pyrkimyksenä on kehitysideoinnin ohella myös lisätä ymmärrystä siitä, mitä pidetään kilpailualueen tärkeimpinä ominaisuuksina ja mitä epäkohtina. Tavoitteena on saada historia ja nykyisyys kohtaamaan. Kilpailija voi osallistua vain toiseen osioon tai molempiin osioihin. Tarjouskilpailun kilpailuohjelma on erillinen, tässä asiakirjassa käsitellään vain ideakilpailua. 2 Ideakilpailu 2.1 Ideakilpailun kohde Kilpailualue Kilpailualue sijoittuu Heinolan keskustan tuntumaan satama- ja kylpyläalueelle sekä historiallisille puistoalueille. Alue käsittää keskeisiä osia Heinolan keskustan Kymen virran ranta-alueista. Kilpailualueen tärkeimmät toiminnalliset elementit ovat matkustajasatama ja Kylpylän uimaranta. Ideakilpailun kohteena on seuraavat yleiset alueet: satama-alue 1L400, uimaranta-alue 1U100, Vanhan sahan rannan puistoalue 1P400, Kylpylänpuisto 1P500, Rantapuiston länsiosa 1P100 sekä näihin liittyvät katualueet.

6 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / Alueen arvot Alueen kuvaus Kansallinen kaupunkipuisto Satama-alue ravintolapalveluineen on vilkas vesiliikenteen solmukohta. Alue on kolmen puistoalueen risteämäkohta, jonka tuntumassa järjestetään paljon yleisötapahtumia. Kaupungin omistamat WPK-talo, taidemuseo ja kesäteatteri sijaitsevat välittömästi kilpailualueen itäpuolella. Heinolan tori sijaitsee parin korttelin etäisyydellä. Heinolan Perspektiivi, nykyinen Maaherranpuisto, on 1785 asemakaavaan merkityn maaherran residenssin keskeinen kaupunkitila. Uuden, vastaperustetun hallintokeskuksen edustavaksi asemakaavalliseksi ratkaisuksi toteutettu Perspektiivi on Suomen ensimmäisiä, tuolloin uudentyyppisiä julkisia puistoalueita. Heinolan Perspektiivi on Vaasan Hovioikeudenpuistikon ohella toinen Suomessa 1700-luvun lopulla toteutetuista merkittävistä puistosommitelmista. Puiston nykyinen asu on 1800-luvun lopulta. Maaherranpuistoon liittyvät Jyrängönkosken rannalle 1800-luvun loppupuolella perustetut Kylpyläpuisto, Rantapuisto ja Heinolan satama. Perspektiivin toisena päätepisteenä on nykyinen Heinolan kylpyläpuisto ja toisena seminaarin alue. Maaherrankadun varrella on säilynyt yksi lääninhallinnon virkamiehille varatuille tonteille rakennetuista 1700-luvun lopun taloista, Lääninkivalteri Aschanin talo puutarhoineen. Heinolan kaupunginmuseon käytössä olevat puurakennukset sijaitsevat kylpylärakennusten pohjoispuolella. Malinin talo sijaitsee saman kadun varrella seuraavassa korttelissa. Heinolan uusi lukio kulttuuri- ja liikuntatiloineen rakennetaan Maaherranpuiston toiseen päähän. Kilpailualueeseen kuuluva Kylpylän uimaranta on vilkas kesäisin ja toimii myös avantouintipaikkana läpi talven. Valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö Lähes koko kilpailualue on Heinolan Perspektiivi nimistä valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöaluetta. Tavoitteena on alueen monimuotoisuuden ja ajallisen kerroksisuuden säilyminen. Heinolalla on omaleimainen, muista kaupungeista erottuva identiteetti, joka muodostuu kulttuuriympäristöstä ja luonnonalueista, jotka lomittuvat toisiinsa siten, että ne muodostavat valtakunnallisesti merkittävän kokonaisuuden. Heinolaan on perustettu kansallinen kaupunkipuisto vuonna Heinolan kansallisen kaupunkipuiston erityisarvoina sen ydinalueilla on kulttuuri- ja luonnonmaiseman kauneusarvot sekä historiallisen ominaispiirteet. Kaupunkipuisto ulottuu harjua ja vesistöjä myötäilevinä säteittäisinä lohkoina noin 20 neliökilometriä laajalle alueelle.

7 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 Asemakaavan mukaiset, kaupunkipuistoon kuuluvat yleiset alueet eli puistot, uimaranta-alueet sekä satama- ja katualueet ovat kaikille avoimia alueita. Kansallista kaupunkipuistoa koskevien määräysten ja käytännön toimenpiteiden kannalta tärkein on puiston hoito- ja käyttösuunnitelma. Suunnitelmassa on asetettu tavoitteeksi kehittää kansallisen kaupunkipuiston aluetta kaupunkilaisten olohuoneena ja toimia myönteisen Heinola-kuvan muodostajana.

8 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 3 Suunnittelun lähtökohdat 3.1 Kilpailualueen kulttuurihistoriallisesta arvosta ja suunnittelutilanteesta johdetut vaatimukset ja ohjeet Kaupunkikuvalliset ja maisemalliset lähtökohdat Toiminnalliset lähtökohdat Kilpailualue on kokonaisuudessaan Heinolan Perspektiivi nimistä valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä ja Heinolan kansallista kaupunkipuistoa. Pääpiirteissään nykyisen asemakaavan mukaisen puistoalueen ja muiden yleisten alueiden tulee säilyä kaikille avoimena, julkisena puistona, jonka osalta nykyisen asemakaavan ja kansallisen kaupunkipuiston tavoitteet säilyvät. Vesialueelle tulevat toimenpiteet eivät saa vaarantaa kokonaisuuden maisemahistoriallisten ja kaupunkikuvallisten arvojen säilymistä. Ideakilpailulla haetaan uusia näkemyksiä siitä, miten aluetta voitaisiin kehittää palvelemaan paremmin kaupunkilaisia ja matkailijoita. Kilpailija voi esittää ideoita myös samanaikaisesti tarjouskilpailussa olevien entisen kylpylän rakennusten ja Malinin talon (entisen Maaherrankadun päiväkodin) käytöstä. Ideat voidaan huomioida kaupunkilaisten näkemyksinä arvioitaessa tarjouskilpailussa saatuja ehdotuksia Pysäköinti, huolto ja yhdyskuntatekninen huolto 4 Kilpailutekniset tiedot 4.1 Kilpailun osallistumisoikeus 4.2 Kilpailun organisaatio Kilpailuehdotuksessa tulee huomioida alueella liikennöinti ja pysäköinnin sekä huollon tarpeet. Alueella sijaitsevat nykyiset yhdyskuntateknisen huollon verkostot on otettava suunnittelussa huomioon sekä esitettävä näiden muutostarve ja uuden tekniikan rakentamisen mahdollinen tarve. Kilpailu on avoin ja osallistumisoikeus on kaikilla, siihen voivat osallistua yritykset, yritysryhmät, yksittäiset henkilöt tai työryhmät. Kilpailun järjestäjänä toimii Heinolan kaupunki. Arviointiryhmä tekee päätökset kilpailun ratkaisusta.

9 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / Kilpailun aikataulu 4.4 Kilpailun kieli 4.5 Korvaukset ja palkinnot 4.6 Kilpailuasiakirjat Kilpailu käynnistyy, kun kilpailun käynnistymisestä on kuulutettu Itä-Häme lehdessä ja kaupungin verkkosivulla. Kilpailu päättyy klo 15:00. Kilpailun virallinen kieli on suomi. Kilpailuehdotukset tulee laatia suomen kielellä. Kilpailun kaikki vaiheet käydään ja siihen liittyvät asiakirjat laaditaan suomen kielellä. Kilpailussa ei makseta palkkioita. Lähtötietoina verkkosivulla ovat seuraavat asiakirjat: Tämä kilpailuohjelma Aluepiirros Valokuvia kilpailualueesta Heinolan ydinkeskustan osayleiskaava 2020 Ajantasa-asemakaava ja kaavamääräykset RKY-alueiden tiedot Kansallisen kaupunkipuiston hoito- ja käyttösuunnitelma Kaupallinen selvitys Myytävien rakennusten piirustukset Kuntotutkimukset myytävistä rakennuksista 4.7 Kilpailun tietojen ja ohjelma-asiakirjojen saatavuus Kilpailua koskevat asiakirjat ovat ladattavissa Heinolan kaupungin verkkosivuilla Verkkosivulla julkaistaan myös kilpailijoiden lähettämät kysymykset ja kilpailun järjestäjien niihin antamat vastaukset (kaikki kilpailijat näkevät omat ja toisten tekemät kysymykset ja niihin annetut vastaukset). 4.8 Kilpailuseminaari, kilpailua koskevat lisätiedot ja kysymykset Kilpailuseminaari järjestetään kilpailun käynnistyttyä klo 16 Spotissa, Wanhalla Lehtitalolla, osoitteessa Lampikatu 8 c, Heinola. Kilpailuun liittyvät kysymykset ja tiedustelut tulee toimittaa viikko ennen seminaaria kilpailun sihteerille.

10 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 Ennakkoon esitetyistä kysymyksistä ja niihin annettavista vastauksista laaditaan yhteenveto, joka käydään läpi kilpailuseminaarissa ja joka tallennetaan verkkosivulle. 4.9 Suunnitelmien omistus- ja käyttöoikeudet Kilpailuun osallistuja luovuttaa Heinolan kaupungille oikeuden hyödyntää kilpailuideaa ja materiaaleja omassa toiminnassaan. Materiaaleja käytetään viestinnässä eri kanavissa. Suunnitelmiin liittyvien tekijän- ja käyttöoikeuskysymysten osalta noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä. Mikäli suunnitelma sisältää voimassa olevan lainsäädännön mukaisia liikesalaisuuden piiriin kuuluvia kohtia, tulee niistä olla yksilöity selvitys ja ne tulee olla helposti erotettavissa suunnitelmasta Kilpailuehdotusten vakuutus ja palautus Kilpailun järjestäjät eivät vakuuta kilpailuehdotuksia eivätkä palauta niitä kilpailijoille. 5 Kilpailuehdotusten arvostelu 5.1 Arviointi 5.2 Arviointiryhmä Kilpailuehdotukset arvioi paremmuusjärjestykseen arviointiryhmä sen perusteella, kuinka ansiokkaasti suunnitelmat täyttävät asetetut arviointi- ja valintakriteerit. Arviointiryhmä käyttää arvioinnin tukena asiantuntijoita ja hyväksytyt kilpailuehdotukset voidaan harkitusti julkaista kaupungin verkkosivuilla myös yleisön kommentointia varten. Arviointiryhmään kuuluvat kilpailun järjestäjän nimeäminä: Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja Harri Kuivalainen, teknisen toimen johtaja Ilpo Hyytiä, kiinteistöpäällikkö Marko Siitari, maankäyttöinsinööri Katri Kuivalainen, kaavoitusarkkitehti (myös kilpailun sihteerinä)

11 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / Arvostelukriteerit kilpailun OSIOSSA 2 / Ideakilpailu Arviointi ja pisteytys jakautuu seuraavasti: Toiminta-ajatus, sijainnin hyödyntäminen sekä mahdollisten alueelle sijoittuvien palvelukonseptien kiinnostavuus ja liiketoimintapotentiaali 40 % Teknis-taloudellinen toteutuskelpoisuus 30 % Arvokkaan kulttuuriympäristön huomioiminen 30 % Arviointiryhmä kokoontuu ja päättää kunkin kilpailuehdotuksen pisteytyksestä vertailuperusteittain seuraavaa asteikkoa noudattaen. Heikko 0-25 pistettä Tyydyttävä pistettä Hyvä pistettä Erinomainen pistettä 6 Kilpailuehdotuksen laadintaohjeet 6.1 Laadintaohjeet kilpailun OSIOSSA 2 / Ideakilpailu Kilpailuehdotusten asiakirjat on varustettava nimimerkillä. Kilpailuehdotuksen mukana on lähetettävä suljettu nimimerkillä varustettu kirjekuori, jonka sisällä on ehdotuksen tekijän nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdolliset avustajat, sekä maininta siitä kenellä on ehdotuksen tekijänoikeudet. Vapaamuotoisesti toteutettavassa kilpailuehdotuksessa pyydetään esittämään: o o o o o o Suunnitelman idea ja toiminnallinen liittyminen ympäristöön Keskeisten ratkaisujen ja innovaatioiden esittely Suunnitelman mukainen rakentaminen ja tarvittava rakennusoikeus Paikoituksen ratkaisut Kuvaus toteuttamisen mahdollisesta vaiheistuksesta Kuvaus suunnitelman toteutettavuudesta ja joustavuudesta Mikäli kilpailuehdotus sisältää liikesalaisuuden piiriin kuuluvia kohtia, tulee niistä olla yksilöity selvitys ja ne tulee olla helposti erotettavissa suunnitelmasta. Ehdotus tulee toimittaa pdf-tiedostoina. A3-kokoon tulostettavien pdftiedostojen resoluution on oltava vähintään 300 dpi.

12 Satama-alueen ideakilpailu, kilpailuohjelma / 12 7 Kilpailuehdotusten sisäänjättö Kilpailuehdotukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@heinola.fi pdf-tiedostoina, aihekenttään otsikko Heinolan Kylpylänpuiston ideakilpailu tai paperisena suljetussa kuoressa osoitteella: Heinolan kaupunki Elinvoimapalvelut PL Heinola Käyntiosoite: Rauhankatu 3 Kilpailuehdotusten tulee olla perillä keskiviikkona klo 15 mennessä. Vain määräajassa saapuneet kilpailuehdotukset huomioidaan. Kuoret tulee varustaa merkinnällä HEINOLAN KYLPYLÄNPUISTON IDEAKILPAILU Mikäli kilpailuehdotus lähetetään postitse tai toimitetaan muun kuljetuslaitoksen kuljetettavaksi, on kilpailijan itse varmistettava, että kilpailuehdotus ehtii määräaikaan mennessä perille. Lisätietoja kilpailusta: Katri Kuivalainen, kaavoitusarkkitehti katri.kuivalainen@heinola.fi, Ilpo Hyytiä, kiinteistöpäällikkö ilpo.hyytia@heinola.fi, Ideakilpailun jatkotoimet Ideakilpailun voittanut/voittaneet ehdotukset huomioidaan alueen asemakaavaa muutettaessa ja yleisten alueiden suunnitelmia tehtäessä. Kilpailun voittajaehdotusten tekijöiden kanssa voidaan neuvotella alueen vuokraamisesta kilpailuehdotuksen toteuttamiseksi mahdollisesti tarvittavien asemakaavan muutosten ja hankkeessa tarvittavien lupaprosessien ratkettua. Myös määräaikainen rakennus voi olla mahdollinen. Kilpailu ei sido kaupunkia toteuttamaan ehdotuksissa esitettyjä investointeja.

Asianumero 2658/14.02./2018. Kylpylänpuiston ideakilpailu, Heinolan entisen kylpylän rakennusten ja Malinin talon tarjouskilpailun kilpailuohjelma

Asianumero 2658/14.02./2018. Kylpylänpuiston ideakilpailu, Heinolan entisen kylpylän rakennusten ja Malinin talon tarjouskilpailun kilpailuohjelma Asianumero 2658/14.02./2018 Kylpylänpuiston ideakilpailu, Heinolan entisen kylpylän rakennusten ja Malinin talon tarjouskilpailun kilpailuohjelma Kilpailuohjelma Kylpylänpuisto, 2 / 20 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Asianumero 2658/14.02./2018. Heinolan Kylpylänpuiston historiaa

Asianumero 2658/14.02./2018. Heinolan Kylpylänpuiston historiaa Heinolan Kylpylänpuiston historiaa Kylpylänpuiston ideakilpailu 2 / 9 Kylpylänpuiston kilpailualueen historiaa Varhainen asutushistoria kivikaudelta keskiaikaan Varhaisimmat merkit Jyrängönvirran rantojen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus KILPAILUKUTSU Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu 1. Kilpailun järjestäjä Kouvolan kaupunki 2. Osallistumisoikeus Aalto yliopisto, Maisema-arkkitehtuuri, Otaniemi Hämeen ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

äijälänranta-aidan ideakilpailu

äijälänranta-aidan ideakilpailu 22.8.-28.9.2012 2 havainnekuvia äijälänrannan alueesta Järjestäjä Jyväskylän kaupunki Osuuskunta Suomen Asuntomessut Internetsivut www.asuntomessut.fi/jyvaskyla www.jyvaskyla.fi/asuntomessut/aita Taitto

Lisätiedot

Kiikelin tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma 2017

Kiikelin tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma 2017 Kiikelin tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma 2017 Sisällysluettelo 1. Kilpailun tarkoitus ja tavoitteet 1 2. Kilpailualue 2 3. Menettelyt 3 4. Lähtötiedot 4 5. Ilmoittautuminen 5 6. Tontinluovutuskilpailu

Lisätiedot

Fredikanterassin taidekilpailu

Fredikanterassin taidekilpailu K i l p a i l u o h j e l m a Fredikanterassin taidekilpailu Helsingin kaupunki (Kaupunginkanslia ja Taidemuseo HAM yhteistyössä Kaupunkisuunnitteluviraston, Rakennusviraston ja Rakennusvalvontaviraston

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU TUUSULAN RYKMENTINPUISTON LEIKKI- JA AKTIVITEETTIPUISTON SUUNNITTELUKILPAILU

KILPAILUKUTSU TUUSULAN RYKMENTINPUISTON LEIKKI- JA AKTIVITEETTIPUISTON SUUNNITTELUKILPAILU KILPAILUKUTSU TUUSULAN RYKMENTINPUISTON LEIKKI- JA AKTIVITEETTIPUISTON SUUNNITTELUKILPAILU Sisällysluettelo 1. Kilpailun järjestäjä... 3 2. Kilpailukohde... 3 3. Kilpailun tavoitteet... 4 4. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

HIRSIRAKENTEINEN KAUPUNKIASUNTO IDEAKILPAILU

HIRSIRAKENTEINEN KAUPUNKIASUNTO IDEAKILPAILU HIRSIRAKENTEINEN KAUPUNKIASUNTO IDEAKILPAILU I D E A K I L P A I L U O P I S K E L I J O I L L E 12.4.-29.09.2017 ALUSTAVA OHJELMA 6.4.2017 1 Kilpailukutsu 1.1 Kilpailun järjestäjä, tarkoitus ja luonne

Lisätiedot

ASUNTOREFORMI 2018 KILPAILU

ASUNTOREFORMI 2018 KILPAILU JYVÄSKYLÄ TAMPERE VANTAA ASUNTOREFORMI 2018 KILPAILU KILPAILUN JULKISTUS JA TUTKIMUSSEMINAARI 28.2.2018 www.asuntoreformi2018.fi #asuntoreformi2018 KILPAILUOHJELMA 1. KILPAILUKUTSU 2. KILPAILUTEKNISET

Lisätiedot

Seinäjoen kampusalueen silta. Suunnittelukilpailu SeAMK:n tekniikan opiskelijoille

Seinäjoen kampusalueen silta. Suunnittelukilpailu SeAMK:n tekniikan opiskelijoille Seinäjoen kampusalueen silta Suunnittelukilpailu SeAMK:n tekniikan opiskelijoille 6.11.2018 Sisällysluettelo Kilpailuohjelma... 3 1 Kilpailu... 3 1.1 Palkintolautakunta... 3 1.2 Kilpailun aikataulu...

Lisätiedot

KAMPUSSILLAN SUUNNITTELUKILPAILU

KAMPUSSILLAN SUUNNITTELUKILPAILU KAMPUSSILLAN SUUNNITTELUKILPAILU Vaasan kampussillan ideakilpailun kilpailuohjelma 1.11.-30.11.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. Kilpailutekniset tiedot 1.1 Kilpailun toimeenpanija ja kilpailumuoto 1.2 Kilpailuaika

Lisätiedot

Keskiaikaisten markkinoiden infomökki SUPPEA SUUNNITTELUKILPAILU KILPAILUOHJELMA

Keskiaikaisten markkinoiden infomökki SUPPEA SUUNNITTELUKILPAILU KILPAILUOHJELMA Keskiaikaisten markkinoiden infomökki SUPPEA SUUNNITTELUKILPAILU 22.5. 22.8.2017 KILPAILUOHJELMA 1 KILPAILUKUTSU 1.1 Kilpailun järjestäjä, luonne ja tarkoitus Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää Keskiaikaisten

Lisätiedot

KALASATAMAN TAIDEKILPAILU K i l p a i l u o h j e l m a

KALASATAMAN TAIDEKILPAILU K i l p a i l u o h j e l m a 1 KALASATAMAN TAIDEKILPAILU K i l p a i l u o h j e l m a Helsingin kaupunki (kaupunginkanslia, kaupunkisuunnitteluvirasto, taidemuseo ja rakennusvirasto, myöhemmin järjestäjät) järjestää yleisen kaksivaiheisen

Lisätiedot

SAAMELAISKULTTUURIKESKUS ARKKITEHTUURIKILPAILUN OH JELMA

SAAMELAISKULTTUURIKESKUS ARKKITEHTUURIKILPAILUN OH JELMA 3.4.2008 SAAMELAISKULTTUURIKESKUS ARKKITEHTUURIKILPAILUN OH JELMA sisällysluettelo 1. KILPAILUKUTSU 2. KILPAILUTEKNISET TIEDOT 3. KILPAILUTEHTÄVÄ 4. EHDOTUSTEN LAADINTAOHJEET 1 2 1. KILPAILUKUTSU 1.1 KILPAILUN

Lisätiedot

3D-IDEAKILPAILU. Kaupunkikudelmia - kilpailuohjelma

3D-IDEAKILPAILU. Kaupunkikudelmia - kilpailuohjelma keltainen rajaus = ohjeellinen kilpailualue Kaupunkikudelmia - kilpailuohjelma Hyvinkäällä on parhaillaan käynnissä kansainvälinen Europan 15-suunnittelukilpailu, jossa nuoret kaupunkisuunnittelijat ideoivat

Lisätiedot

VALAISTUKSEN IDEASUUNNITTELUKILPAILU. Harjun alue. Kilpailuohjelma

VALAISTUKSEN IDEASUUNNITTELUKILPAILU. Harjun alue. Kilpailuohjelma VALAISTUKSEN IDEASUUNNITTELUKILPAILU Kilpailuohjelma Harjun alue 3.2.2010 TAUSTAA Jyväskylän kaupunki järjestää Harjun alueen Valaistussuunnittelun ideakilpailun. Tulos julkistetaan Valon kaupunki tapahtuman

Lisätiedot

Pandakaupunki Ähtärin esiintymislava

Pandakaupunki Ähtärin esiintymislava Pandakaupunki Ähtärin esiintymislava Opiskelijakilpailu 22.11.2018 12.2.2019 1. Kilpailutekniset tiedot Pandakaupunki Ähtärin esiintymislava Ähtärin kaupunki järjestää yhteistyössä Suomen Arkkitehtiliitto

Lisätiedot

Kouvolan keskustan ydinalueen ideakilpailu

Kouvolan keskustan ydinalueen ideakilpailu Kilpailuohjelman tiivistelmä 29.3.2012 Kouvolan keskustan ydinalueen ideakilpailu Kouvolan kaupunki tekee parhaillaan keskustavisiota, jolla luodaan keskustan kehittämisen suuntaviivat seuraaville vuosikymmenille.

Lisätiedot

ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU

ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU HANKKEEN KUVAUS 09.05.2012 SISÄLLYSLUETTELO sivu 1. Yleistä... 3 2. Tarjouskilpailu... 4 2.1 Tarjouskilpailun ehdot... 4 2.2 Tarjouksessa pyydetään

Lisätiedot

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA TIEDOTUSTILAISUUS

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT, JOENSUUN TILAKESKUS

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT, JOENSUUN TILAKESKUS 31.5.2017 KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT, JOENSUUN TILAKESKUS T A R J O U S K I L P A I L U K O T I L A H D E N S A I R A A L A - R A K E N N U K S I S T A J A A L U E E N M A A N K Ä Y T Ö N K E H I T T Ä M

Lisätiedot

Hervannan pohjoisakselin kortteleiden ideakilpailu Kilpailuohjelma

Hervannan pohjoisakselin kortteleiden ideakilpailu Kilpailuohjelma Hervannan pohjoisakselin kortteleiden ideakilpailu Kilpailuohjelma 2.1. 12.5.2017 Kilpailuinfo 13.1.2017 Galleria Nottbeck Maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi Tampereen kaupunki, Kiinteistötoimi Tiedottaminen

Lisätiedot

Kevyen kutsukilpailun mallit

Kevyen kutsukilpailun mallit Kevyen kutsukilpailun mallit Suomen Taiteilijaseuran mallikokoelmassa on kevyen kutsukilpailun osalta julkaistu seuraavat kolme mallia. Niistä ensimmäistä, kilpailuohjelman mallia kevytkilpailun järjestäjän

Lisätiedot

HKL:N METROASEMIEN RADANTAUSTAULUJEN ILMEEN SUUNNITTELUKILPAILU

HKL:N METROASEMIEN RADANTAUSTAULUJEN ILMEEN SUUNNITTELUKILPAILU :N METROASEMIEN RADANTAUSTAULUJEN ILMEEN SUUNNITTELUKILPAILU Kilpailuohjelma 1 KILPAILUKUTSU 1.1 Kilpailun järjestäjä ja tarkoitus Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos () tuottaa Helsingin seudun raitiovaunu-

Lisätiedot

VÄINÖLÄN JA PENTTILÄN PIHA- JA PUISTOALUEET KILPAILUKUTSU

VÄINÖLÄN JA PENTTILÄN PIHA- JA PUISTOALUEET KILPAILUKUTSU VÄINÖLÄN JA PENTTILÄN PIHA- JA PUISTOALUEET KILPAILUKUTSU Sisällys KILPAILUKUTSU... 3 Kilpailun järjestäjä... 3 Osallistumisoikeus... 3 Palkinnot ja lunastukset... 3 Palkintolautakunta... 3 Kilpailun lähtöaineiston

Lisätiedot

Kilpailuasiamiehen ohjeita taidekilpailuihin. Kilpailuehdotuksen laatiminen taidekilpailuun Helsinki

Kilpailuasiamiehen ohjeita taidekilpailuihin. Kilpailuehdotuksen laatiminen taidekilpailuun Helsinki Kilpailuasiamiehen ohjeita taidekilpailuihin Kilpailuehdotuksen laatiminen taidekilpailuun Helsinki 31.10.2016 subst. [kuvataidekilpailu] kilpailu, jossa kahdelta tai useammalta taiteilijalta pyydetään

Lisätiedot

MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS

MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS 22.9.2017 KUOPION KAUPUNKI 1. Yleistä Kuopion kaupunki järjestää tarjouskilpailun Kuopion kaupungin

Lisätiedot

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU VÄLIVAINION KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU VÄLIVAINION KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU VÄLIVAINION KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI TONTINLUOVUTUSKILPAILUN TARKOITUS Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut järjestää Välivainion koulun alueelle (Välivainion kaupunginosan korttelin

Lisätiedot

AMIRAALINTIE 4 TONTINLUOVUTUSKILPAILU

AMIRAALINTIE 4 TONTINLUOVUTUSKILPAILU AMIRAALINTIE 4 TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUKUTSU Sipoon kunta järjestää Söderkullan taajaman asuinkerrostalotontin/tonttien tontinluovutuskilpailun, korttelissa 39 ja siihen liittyvillä katu- ja viheralueilla.

Lisätiedot

Asianumero 190/ /2017. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos. Heinolan lukio 684/AKM

Asianumero 190/ /2017. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos. Heinolan lukio 684/AKM Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos Heinolan lukio 684/AKM Heinola 684/Akm, Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 23.05.2018 2 / 8 1 Suunnittelualue Asemakaavan muutos koskee

Lisätiedot

Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkotilojen ideakilpailu

Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkotilojen ideakilpailu KILPAILUKUTSU Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkotilojen ideakilpailu 1. Kilpailun järjestäjä YIT Rakennus Oy yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kanssa 2. Osallistumisoikeus ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0890_6 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0890_6 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1252-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0890_6 HEL 2016 004230 19.5.2016 SÄÄTALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KESKI-SUOMEN OPISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI)

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KESKI-SUOMEN OPISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KESKI-SUOMEN OPISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 2.2.2015 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee noin 1,5 kilometrin etäisyydellä

Lisätiedot

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta.

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. TARJOUSPYYNTÖ: SOTE-KIINTEISTÖJEN MYYNTI 1. Myyjät Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. Lisätietoja myyjästä on saatavilla osoitteessa http://www.luumaki.fi/.

Lisätiedot

VALTION TAIDETEOSTOIMIKUNNAN KILPAILUSÄÄNNÖT

VALTION TAIDETEOSTOIMIKUNNAN KILPAILUSÄÄNNÖT 4.11.2014 VALTION TAIDETEOSTOIMIKUNNAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 Kilpailun tarkoituksena on kullekin kilpailulle laaditun ohjelman mukaan aikaansaada luonnoksia, joiden pohjalta kilpailun päämääränä oleva teos

Lisätiedot

KEMPELEEN #SOME-LAAVUT

KEMPELEEN #SOME-LAAVUT KEMPELEEN #SOME-LAAVUT I D E A K I L P A I L U O P I S K E L I J O I L L E 07.05.-01.09.2019 1 Kilpailukutsu 1.1 Kilpailun järjestäjä, tarkoitus ja luonne Kempeleen kunta järjestää yhdessä Oulun yliopiston

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI LUOVUTTAA ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA JA RAKENNUSPAIKKOJA

KAUNIAISTEN KAUPUNKI LUOVUTTAA ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA JA RAKENNUSPAIKKOJA KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD KAUNIAISTEN KAUPUNKI LUOVUTTAA ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA JA RAKENNUSPAIKKOJA Kaupunki myy kaksivaiheisessa menettelyssä kolme tonttia sekä kolme rakennuspaikkaa Gallträsk-järven

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupunki Kaavarekisteri :43:52 1 (5) A S E M A K A A V A M E R K I N N Ä T J A - M Ä Ä R Ä Y K S E T :

Hämeenlinnan kaupunki Kaavarekisteri :43:52 1 (5) A S E M A K A A V A M E R K I N N Ä T J A - M Ä Ä R Ä Y K S E T : 12:43:52 1 (5) A S E M A K A A V A M E R K I N N Ä T J A - M Ä Ä R Ä Y K S E T : Kuva Selitys A S E M A K A A V A M E R K I N N Ä T J A - M Ä Ä R Ä Y K S E T : Yleisten rakennusten korttelialue, jolla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvirasto Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto Toimistopäällikkö KIT

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvirasto Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto Toimistopäällikkö KIT Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Keski-Pasilassa sijaitsevan Fredrikanterassin taidekilpailun palkkioiden ja palkintojen maksaminen, kokonaishinta 90 000 euroa HEL 2016-010064 T 10 03 09 Päätös n

Lisätiedot

Kilpailuohjeet. 1.1 Kilpailun järjestäjät ja kilpailun kohde

Kilpailuohjeet. 1.1 Kilpailun järjestäjät ja kilpailun kohde Kilpailuohjeet 1.1 Kilpailun järjestäjät ja kilpailun kohde Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Puumalan kunta ja C2 SmartLight Oy yhteistyössä järjestävät ideakilpailun, jonka tavoitteena on esitellä

Lisätiedot

690/AKM Tori. Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asianumero 69/ /2016 (4751/ /2015) LIITE 1

690/AKM Tori. Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asianumero 69/ /2016 (4751/ /2015) LIITE 1 Asianumero 69/10.02.03/2016 (4751/10.02.03/2015) LIITE 1 Asemakaavan muutos 690/AKM Tori Keskustan (1) kaupunginosan torialue sekä siihen liittyvät katualueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.9.2015,

Lisätiedot

KATARIINAN MERIPUISTO

KATARIINAN MERIPUISTO KATARIINAN MERIPUISTO IDEAKILPAILU 19.7. 28.9.2018 KILPAILUOHJELMA Kotkan kaupunki 2018 2 (11) SISÄLLYSLUETTELO 1. KILPAILUKUTSU... 3 1.1 Kilpailun luonne ja tarkoitus... 3 1.2 Kilpailun asiakirjat ja

Lisätiedot

Kilpailun tausta Teknisen lautakunnan päätökset , 58 ja , 28.

Kilpailun tausta Teknisen lautakunnan päätökset , 58 ja , 28. KILPAILUKUTSU 1 VIISKULMAN KIERTOLIITTYMÄN TAIDETEOS Kilpailun järjestäjä Äänekosken kaupunki Kilpailulaji Yleinen ja kaikille avoin taidekilpailu Palkinto 30 000 (ALV 0%). Palkintosumma sisältää teoksen

Lisätiedot

Kiasman taidekilpailu / 27.3.2015 mennessä tulleet kysymykset vastauksineen

Kiasman taidekilpailu / 27.3.2015 mennessä tulleet kysymykset vastauksineen Kiasman taidekilpailu / 27.3.2015 mennessä tulleet kysymykset vastauksineen 1. Mikä on voittaneen ehdotuksen palkintosumma? Jokainen kilpailun toiseen vaiheeseen valittu luonnosidea palkitaan 7000 eurolla

Lisätiedot

Neljän Tuulen Tupa -kahvila-ravintolan

Neljän Tuulen Tupa -kahvila-ravintolan Neljän Tuulen Tupa De Fyra Vindarnas Hus Hangon kaupunki tarjoaa yrittäjän vuokrattavaksi ja ylläpidettäväksi Neljän Tuulen Tupa -kahvila-ravintolan Hangon kaupunki omistaa vanhan ravintolarakennuksen,

Lisätiedot

Karjarannan taidesuunnittelun ideakilpailu

Karjarannan taidesuunnittelun ideakilpailu Porin kaupunki Karjarannan taidesuunnittelun ideakilpailu KILPAILUOHJELMA Porin kaupunki kutsuu Satakuntalaisia kuvataiteilijoita ideakilpailuun. Osallistumisoikeus on kuvataiteilijoilla, joilla on taidealan

Lisätiedot

689/AKM Kirkkokatu 9. Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asianumero 98/ /2016 (3001/ /2013) 689/AKM - LIITE 1

689/AKM Kirkkokatu 9. Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asianumero 98/ /2016 (3001/ /2013) 689/AKM - LIITE 1 Asianumero 98/10.02.03/2016 (3001/10.02.03/2013) 689/AKM - LIITE 1 Asemakaavan muutos 689/AKM Kirkkokatu 9 Keskustan (1) kaupunginosan korttelin 20 tontit 10 ja 11 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA

KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA Kaupunki myy tarjousten perusteella kaksi tonttia Gallträsk-järven eteläpuolelta, Kavallintien ja Klostretinkujan

Lisätiedot

OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE

OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE JAMSA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun oppimisvaikeustutkimusten tekemiseen perusopetusikäisille

Lisätiedot

ASEMAKAAVA 690/AKM TORI Keskustan (1) kaupunginosan torialue sekä siihen liittyvät katualueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.9.

ASEMAKAAVA 690/AKM TORI Keskustan (1) kaupunginosan torialue sekä siihen liittyvät katualueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.9. 690/AK LIITE 1 ASEMAKAAVA 690/AKM TORI Keskustan (1) kaupunginosan torialue sekä siihen liittyvät katualueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.9.2015 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

KUUSANKOSKEN PALLOKENTÄN KORTTELIN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU

KUUSANKOSKEN PALLOKENTÄN KORTTELIN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU KUUSANKOSKEN PALLOKENTÄN KORTTELIN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU 1.4.2019 17.6.2019 Sisällys 1. KILPAILUKUTSU... 3 2. KILPAILUKOHDE... 4 3. KILPAILUTEHTÄVÄ... 5 3.1 Yleiset ohjeet ja vaatimukset...

Lisätiedot

Kirkkokatu 9. Asemakaavan muutos, 689. Tontin viitesuunnitelma / Asemakaavan valmisteluvaiheen kuulemisaineisto (Kaavaluonnos) 1.6.

Kirkkokatu 9. Asemakaavan muutos, 689. Tontin viitesuunnitelma / Asemakaavan valmisteluvaiheen kuulemisaineisto (Kaavaluonnos) 1.6. Kirkkokatu 9 Asemakaavan muutos, 689 Tontin viitesuunnitelma / Asemakaavan valmisteluvaiheen kuulemisaineisto (Kaavaluonnos) 1.6.2015 Tontin sijainti Heinolan keskustassa Lähtökohdat Korttelin 20 tontille

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1246-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL 2016-004225 10.5.2016 ANNALAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja

Lisätiedot

SIVISTYS- JA HYVINVOINTIKESKUKSEN ALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS

SIVISTYS- JA HYVINVOINTIKESKUKSEN ALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS OAS, AK0237 1 (9) SIVISTYS- JA HYVINVOINTIKESKUKSEN ALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS II KAUPUNGINOSAN KORTTELEIDEN 26 JA 29 SEKÄ KATU-, PUISTO- SEKÄ PYSÄKÖINTIALUEIDEN JA URHEILU- JA VIRKISTYSPALVELUIDEN ALUEEKSI

Lisätiedot

Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlarahan suunnittelukilpailu

Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlarahan suunnittelukilpailu 1/6 Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlarahan suunnittelukilpailu Suomen valtiovarainministeriön asettama Suomen itsenäisyyden 100- vuotisjuhlavuoden juhlarahalautakunta järjestää valtiovarainministeriön

Lisätiedot

Paavolan kampus Asemakaavamuutos A Keskustan kaavojen asukastilaisuus/ FellmanniCampus, Kaavoitusarkkitehti Armi Patrikainen

Paavolan kampus Asemakaavamuutos A Keskustan kaavojen asukastilaisuus/ FellmanniCampus, Kaavoitusarkkitehti Armi Patrikainen Paavolan kampus Asemakaavamuutos A-2713 Keskustan kaavojen asukastilaisuus/ FellmanniCampus, 8.5.2018 Kaavoitusarkkitehti Armi Patrikainen Kaavamuutosalue Asemakaavamuutos koskee Paavolan (3.) kaupunginosan

Lisätiedot

RAUMAN PAPINPELLON ALOITUSKORTTELI

RAUMAN PAPINPELLON ALOITUSKORTTELI RAUMAN PAPINPELLON ALOITUSKORTTELI PUUPÄIVÄ 29.11.2012 Essi Käppi, arkkitehti SAFA Arkkitehtuuritoimisto Kimmo Lylykangas Oy SUUNNITTELUALUE MODERNI PUUKAUPUNKI HANKE KOLME ARKKITEHTIDIPLOMITYÖTÄ ALUEESTA

Lisätiedot

MITEN? Tutustu kaupunkitilaohjeeseen osoitteessa

MITEN? Tutustu kaupunkitilaohjeeseen osoitteessa 31.5.2016 MIKÄ? Helsingin kaupunkitilaohje on julkisen tilan hankintojen, suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon käsikirja suunnittelijoille, viranomaisille ja päättäjille. Lisäksi ohje toimii taustatietona

Lisätiedot

TONTTIEN LUOVUTTAMINEN LÄNSIRANNALLA, ALEKSANTERINKAAREN SISÄKEHÄN KORTTELI 434 TONTIT 18-22

TONTTIEN LUOVUTTAMINEN LÄNSIRANNALLA, ALEKSANTERINKAAREN SISÄKEHÄN KORTTELI 434 TONTIT 18-22 Kaupunginhallitus 166 30.05.2016 TONTTIEN LUOVUTTAMINEN LÄNSIRANNALLA, ALEKSANTERINKAAREN SISÄKEHÄN KORTTELI 434 TONTIT 18-22 1123/53/2007 KH 30.05.2016 166 Valmistelu ja lisätiedot: kiinteistöpäällikkö

Lisätiedot

Plagenin uimaranta ja kioski

Plagenin uimaranta ja kioski Plagen Hangon kaupunki tarjoaa yrittäjän vuokrattavaksi ja ylläpidettäväksi: Plagenin uimaranta ja kioski Plagenin rannan keskeinen sijainti Hangossa, suotuisat luonnon olosuhteet, alueen valtakunnallisestikin

Lisätiedot

Asianumero 789/ /2016. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos

Asianumero 789/ /2016. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos Asianumero 789/10.02.03/2016 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos Vanha paloasema 695/AKM 23.2.2016, 13.2.2019 Heinola 695/Akm, Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 23.02.2016,

Lisätiedot

JUHLARAHALAUTAKUNTA 1/5 KONSTA JYLHÄ JA KANSANMUSIIKKI

JUHLARAHALAUTAKUNTA 1/5 KONSTA JYLHÄ JA KANSANMUSIIKKI JUHLARAHALAUTAKUNTA 1/5 KILPAILUOHJELMA Juhlarahalautakunta järjestää valtiovarainministeriön valtuuttamana kilpailun Konsta Jylhä ja kansanmusiikki -juhlarahan taiteellisen suunnittelun toteuttamiseksi.

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut 1 (5) VUOKRATTAVA TILA, vastanottokoti, turvakoti sekä sijais- ja jälkihuoltoyksikkö Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja. Vuokratilat voivat olla

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6532/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6532/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/2016 1 (1) 171 Asianro 6532/10.00.02.00/2016 Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelia koskeva tontinluovutuskilpailu Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelujen

Lisätiedot

Suomi-Espoo: Arkkitehtipalvelut 2017/S Suunnittelukilpailua koskeva ilmoitus

Suomi-Espoo: Arkkitehtipalvelut 2017/S Suunnittelukilpailua koskeva ilmoitus 1 / 5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:135249-2017:text:fi:html -Espoo: Arkkitehtipalvelut 2017/S 071-135249 Suunnittelukilpailua koskeva ilmoitus Direktiivi

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta SOPIMUSALUE Kiinteistö Oy Pohjolan Perusyhtiö 40 (2175827 5) Suomen Osatontti II Ky

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 115

Espoon kaupunki Pöytäkirja 115 04.11.2013 Sivu 1 / 1 467/02.07.00/2012 115 Vuokrauspäätöksen jatkaminen Sähkö-Polar Oy:lle perustettavan kiinteistöyhtiön lukuun, kortteli 30350 tontti 2 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh.

Lisätiedot

MUNKKINIEMI, TIILIMÄKI 22 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MUNKKINIEMI, TIILIMÄKI 22 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1404-00/19 1 (5) Hankenro 0740_58 HEL 2018-012908 7.2.2019 MUNKKINIEMI, TIILIMÄKI 22 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

KUVATAIDEKILPAILUJEN SÄÄNNÖT

KUVATAIDEKILPAILUJEN SÄÄNNÖT Hyväksytty Suomen Taiteilijaseuran edustajistossa 4.12.2015 KUVATAIDEKILPAILUJEN SÄÄNNÖT Näillä säännöillä turvataan kilpailuun osallistuvien kuvataiteilijoiden ja kilpailutöiden yhdenmukaista sekä tasavertaista

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LINIKKALA IV ASEMAKAAVAN MUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LINIKKALA IV ASEMAKAAVAN MUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA JA KAAVA-ALUEEN RAJAUS VIISTOKUVA ALUEELTA vuodelta 2009 Kaavoitus kohde Hakija/Aloite Asemakaavamuutoksen tarkoitus Maakuntakaava Asemakaavan muutos Dnro: Linikkala IV: Linikkalan

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tuomisto 418 425 3 159 omistaja: Kaarina Kyllikki Salonen (xxxxxx xxxx) Lindforsinkatu

Lisätiedot

STANSVIKINNUMMEN ALUSTAVAT SUUNNITTELUPERIAATTEET Nähtävillä Kaupunkisuunnitteluvirasto

STANSVIKINNUMMEN ALUSTAVAT SUUNNITTELUPERIAATTEET Nähtävillä Kaupunkisuunnitteluvirasto STANSVIKINNUMMEN ALUSTAVAT SUUNNITTELUPERIAATTEET Nähtävillä 18.5. - 5.6.2015 Kaupunkisuunnitteluvirasto 18.5.2015 Stansvikinnummen alustavat suunnitteluperiaatteet Nähtävillä 18.5. - 5.6.2015 Kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

Rakennus Hassinen Oy:n kutsukilpailu Joensuun Penttilänrannan toinen taidekilpailu

Rakennus Hassinen Oy:n kutsukilpailu Joensuun Penttilänrannan toinen taidekilpailu Rakennus Hassinen Oy:n kutsukilpailu 27.8. - 19.11.2014 - Joensuun Penttilänrannan toinen taidekilpailu Kilpailuohjelma 1. Yleistä Rakennus Hassinen Oy järjestää syksyllä 2014 taidekilpailun, jonka pohjalta

Lisätiedot

HELPOTUS KILPAILUOHJELMA HELPOTUS MUOTOILUKILPAILU 2011 !!!"#$%&#$%"'!!!"%(%%(%"'!!!")*&%+)"' MUOTOILUKILPAILU 2011

HELPOTUS KILPAILUOHJELMA HELPOTUS MUOTOILUKILPAILU 2011 !!!#$%&#$%'!!!%(%%(%'!!!)*&%+)' MUOTOILUKILPAILU 2011 HELPOTUS MUOTOILUKILPAILU 2011 KILPAILUOHJELMA HELPOTUS MUOTOILUKILPAILU 2011 HELPOTUS KILPAILUTEHTÄVÄ HELPOTUS -muotoilukilpailu 2011 MUOTOILUKILPAILU on kaksivaiheinen tuotesuunnittelukilpailu, 2011

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN KUNTA KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS PAPPILANRANTA JA KANSALA KAAVALUONNOKSEN NÄHTÄVILLÄOLO

RISTIJÄRVEN KUNTA KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS PAPPILANRANTA JA KANSALA KAAVALUONNOKSEN NÄHTÄVILLÄOLO RISTIJÄRVEN KUNTA KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS PAPPILANRANTA JA KANSALA KAAVALUONNOKSEN NÄHTÄVILLÄOLO 17.1.2013 16.2.2013. Kaavaluonnoksesta saatu palaute vastineineen 28.2.2013 FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA

Lisätiedot

PARAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 SUUNNITTELUALUE ASEMAKAAVANMUUTOS MALMINRANTA

PARAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 SUUNNITTELUALUE ASEMAKAAVANMUUTOS MALMINRANTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PARAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVANMUUTOS MALMINRANTA PVM: 18.10.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis- ja arviointisuunnitelma esittelee Paraisten

Lisätiedot

Oikeusvaikutukset. Statuksella itsellään ei ole oikeusvaikutuksia

Oikeusvaikutukset. Statuksella itsellään ei ole oikeusvaikutuksia Rajaus Oikeusvaikutukset Statuksella itsellään ei ole oikeusvaikutuksia MRL: oikeus- ja ohjausvaikutukset tulevat suoraan lainvoimaisista kaavoista myös muusta lainsäädännöstä: kirkkolaki, muinaismuistolaki,

Lisätiedot

ORNAMON JÄSENTEN TOIMIALAAN KUULUVIA SUOMESSA JÄRJESTETTÄVIÄ KILPAILUJA VARTEN

ORNAMON JÄSENTEN TOIMIALAAN KUULUVIA SUOMESSA JÄRJESTETTÄVIÄ KILPAILUJA VARTEN Teollisuustaiteen Liitto Ornamo ry Annanakatu 16 b 35-36 00120 Helsinki puh (09) 68 777 40 office@ornamo.fi www.ornamo.fi ORNAMON KILPAILUSÄÄNNÖT KILPAILUSÄÄNNÖT YLEISEN KILPAILUN JA KUTSUKILPAILUN OHJELMAKAAVIO

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0742_50 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0742_50 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1260-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0742_50 HEL 2016-007170 4.8.2016 TAPANILAN ALA-ASTEEN, VELJESTENPIHA 7, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Sahantien asemakaavan muutos

Sahantien asemakaavan muutos JUUPAJOEN KUNTA Sahantien asemakaavan muutos FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 9.12.2016 P26375P001 1 (5) 9.12.2016 Liite 2 Sisällysluettelo 1 n tarkoitus... 2 2 Suunnittelualue... 2 3 Suunnittelun tavoitteet...

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) VIRRANPUISTON YMPÄRISTÖ ASEMAKAAVAN MUUTOS, joka koskee Iisalmen kaupungin 5. kaupunginosan korttelia 80 (osa) ja puistoaluetta. Kaava-alue sijaitsee Iisalmen

Lisätiedot

Kokkolan kansallisen kaupunkipuiston tarkastelualueen kaavoitustilanne

Kokkolan kansallisen kaupunkipuiston tarkastelualueen kaavoitustilanne Kokkolan kansallisen kaupunkipuiston tarkastelualueen kaavoitustilanne asemakaava-arkkitehti Elina Nissinen Tankarin ja Trutklippanin majakka- ja luotsiyhdyskunnat / RKY* Kälviän rannikon ja saariston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkiympäristön toimiala Maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkiympäristön toimiala Maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 47 Hakaniemenrannan ideakilpailu HEL 2017-009670 T 10 03 09 Päätös Päätöksen perustelut päätti oikeuttaa Asemakaavoitus-palvelun Eteläisen alueyksikön järjestämään Hakaniemenrannan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 60

Espoon kaupunki Pöytäkirja 60 01.06.2015 Sivu 1 / 1 2479/10.03.01/2015 60 Alueen varauksen uudistaminen Espoon keskuksesta Koy Espoon Entresselle ja Helsingin Osuuskauppa Elannolle kauppakeskus Entressen laajentamista varten Valmistelijat

Lisätiedot

Ympäristöministeriö Markku Karjalainen, Associate Professor (rakennusoppi), Tampereen teknillinen yliopisto

Ympäristöministeriö Markku Karjalainen, Associate Professor (rakennusoppi), Tampereen teknillinen yliopisto Kilpailun järjestäjät Helsingin kaupunki, Aalto-yliopisto, Ympäristöministeriö ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFA. Palkintolautakunta Helsingin kaupunki Anni Sinnemäki, palkintolautakunnan puheenjohtaja,

Lisätiedot

ALVAR AALTO -MUSEON JA KESKI-SUOMEN MUSEON NIVELOSAN YLEINEN SUUNNITTELUKILPAILU 29.6. 30.10.2015

ALVAR AALTO -MUSEON JA KESKI-SUOMEN MUSEON NIVELOSAN YLEINEN SUUNNITTELUKILPAILU 29.6. 30.10.2015 ALVAR AALTO -MUSEON JA KESKI-SUOMEN MUSEON NIVELOSAN YLEINEN SUUNNITTELUKILPAILU 1 SUUNNITTELUKILPAILUN TAVOITE Jyväskylän Ruusupuiston museot, Alvar Aalto -museo ja Keski-Suomen museo, ovat akateemikko

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

Kilpailua koordinoi Someron kaupunki ja sivistyslautakunnan asettama taidekilpailuraati.

Kilpailua koordinoi Someron kaupunki ja sivistyslautakunnan asettama taidekilpailuraati. KILPAILUOHJELMA Someron kaupunki kutsuu taiteilijoita osallistumaan yleiseen ideakilpailuun, jonka tarkoituksena on löytää ehdotuksia Kiiruun koulukeskukseen sijoitettaviksi taideteoksiksi. Kilpailussa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 64

Espoon kaupunki Pöytäkirja 64 01.06.2015 Sivu 1 / 1 1684/10.00.02/2012 24 10.3.2014 64 Suunnitteluvarauksen jatkaminen Karakallion Huolto Oy:lle Karakalliosta korttelin laajennuksen ja käyttötarkoituksen muuttamisen sekä uuden huoltorakennuksen

Lisätiedot

Kilpailun valmistelu käynnistettiin kaupungin aloitteesta.

Kilpailun valmistelu käynnistettiin kaupungin aloitteesta. Helsingin kaupunki Esityslista 19/2012 1 (5) 3 Kirjava Satama - yleisen kansainvälisen ideakilpailun tulos (a-asia) HEL 2011-005957 T 10 03 09 Hankenumero 0852_2 Päätösehdotus Esittelijä Aiemmat päätökset

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUHALA III D ASEMAKAAVAMUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUHALA III D ASEMAKAAVAMUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA JA ORTOKUVA ALUEELTA 2011 KAAVA-ALUEEN RAJAUS Kaavoitus kohde Hakija/Aloite Asemakaavan tark. Maakuntakaava Asemakaava ja asemakaavan muutos: Kuhala III D: Keskustan kaupunginosan

Lisätiedot

Kilpailuun on kutsuttu osallistumaan seuraavat viisi suunnittelijaryhmää:

Kilpailuun on kutsuttu osallistumaan seuraavat viisi suunnittelijaryhmää: 1 HANASAAREN ASEMAKAAVALLINEN IDEAKILPAILU KILPAILUOHJELMA 1 KILPAILUKUTSU Kilpailun järjestäjä, luonne ja tarkoitus Kilpailuun kutsutut Osanottajapalkkio Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto järjestää

Lisätiedot

Kilpailuohjelma ja kilpailun kulku

Kilpailuohjelma ja kilpailun kulku 15.08.2017 Kilpailuohjelma ja kilpailun kulku Arja Lukin projektijohtaja, Vantaan kaupunki 1 Kilpailualueen sijainti 2 Kormuniitystä omaleimainen, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävä, perheasuntopainotteinen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0567_7 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0567_7 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1245-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0567_7 HEL 2015-010879 9.5.2016 PITÄJÄNMÄKI, STRÖMBERGINTIE 4, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 )

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) Kunnanhallitus 79 10.03.2014 Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) 3390/11.111/2014 KHALL 79 Hakija Nimi Eeva ja Paavo Runtti Osoite Lodentie

Lisätiedot

PALTAMON KUNTA Tekniset palvelut

PALTAMON KUNTA Tekniset palvelut 1 (8) Tekniset palvelut asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Paltamon kirkonkylän asemakaava-alueen korttelit 22, 23 ja 27 sekä niihin liittyvät vesi-, liikenne- ja viheralueet. Suunnittelualue

Lisätiedot

KOTOISA. tuotesuunnittelukilpailu. Liikelahja, joka kertoo tarinan

KOTOISA. tuotesuunnittelukilpailu. Liikelahja, joka kertoo tarinan KOTOISA tuotesuunnittelukilpailu Liikelahja, joka kertoo tarinan KILPAILUOHJELMA Mikkelin kaupunki ja etsivät yhteisen suunnittelukilpailun avulla uusia kotiin ja vapaaajan asumiseen liittyviä tuotteita,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5186 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.8.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 26 osaa koskeva asemakaavan

Lisätiedot

TAIDETALON ALUEEN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU

TAIDETALON ALUEEN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU TAIDETALON ALUEEN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU 23.4.2018 6.8.2018 Sisällys 1. KILPAILUKUTSU... 3 2. KILPAILUKOHDE... 3 3. KILPAILUTEHTÄVÄ... 5 3.1 Yleiset ohjeet ja vaatimukset... 5 3.2 Erityiset

Lisätiedot

E2 Ekologia + Ekonomia

E2 Ekologia + Ekonomia 20.08.2010 Puurakentamiskilpailun ilmoittautumispyyntö E2 Ekologia + Ekonomia Monialainen suunnittelu- ja toteutuskilpailu ilmastoystävällisestä puurakentamisesta Kilpailukutsu Kouvolan kaupunki yhteistyössä

Lisätiedot