GESAC - sorvaustyökalut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "GESAC - sorvaustyökalut"

Transkriptio

1 - sorvaustyökalut

2 Gesac työkalut vahvistaa Maanterän tuotevalikoimaa Vuoden 2018 aikana olemme lanseeranneet Gesac - lastuavien työkaluvalmistajaa Suomen markkinoille. Ruotsalainen sisaryhtiömme, Edeco AB, aloitti lanseerauksen jo 2016 menestyksekkäästi ja näin ollen meillä on paljon informaatiota Gesacin työkalujen soveltuvuudesta pohjoismaiseen metalliteollisuuden tarpeisiin. Olemme testanneet Gesacin sorvaus- ja jyrsintyökaluja kymmenissä asiakkaissamme ja tulokset ovat olleet hyvin positiivisia. Tässä julkaisussa esittelemme kaikki yleisimmin käytetyt sorvauspalat, tämän lisäksi Gesac valmistaa myös asiakkaalle räätälöityjä kovametallipaloja. Lisätietoja saatte paikalliselta Maanterän aluemyyjältä tai sorvauksen tuotepäälliköltämme. Kokonaisuus muodostaa Maanterän toiminnan kulmakiven. Haluamme tarjota asiakkaillemme työkaluja, jotka täyttävät vaativan työstämisen ja tehokkaiden prosessien vaatimukset kaikkiin valmistusvaiheisiin ja menetelmiin. Yhteistyö in kanssa tuo käyttöömme kovametallityökalujen valikoiman, joka täyttää vaativimmatkin tarpeet. Se on pitkään odotettu lisäys, joka täyttää korkeimmat laatu- ja tuotantotehokkuusvaatimukset. Valikoima sisältää ISO-normin mukaisia sorvausteräpaloja, joiden geometriat on suunniteltu soveltumaan useimmille materiaaleille. Gesacin tuotetarjooma sisältää myös monipuolisia jyrsintyökaluja, U-poria ja täyskovametalliporia. Kovametalliteräpalat sorvaukseen Laaja sorvauspalaterä valikoima on vakuuttanut useat asiakkaamme testeissä. Valikoima käsittää ISO-normin mukaiset sorvausteräpalat sekä niiden pitimet. in kehityssuunnitelmat ja investoinnit ovat hyvin vaikuttavia. Tuotekehitys tuo kiihtyvällä nopeudella uusia työkaluja markkinoille! Kovametalliteräpalat jyrsintään in työkaluvalikoima sisältää myös mielenkiintoisen valikoiman jyrsinteräpaloja ja runkoja. illa on useita innovatiivisia ja ja patentoituja jyrsintuoteratkaisuja, jotka asettavat yrityksen työkaluvalmistajien ehdottomaan kärkeen. Valikoima sisältää tuotteita taso-, kulma-, ura-, ja profiilijyrsimiin.

3 Kokonaisvaltainen arvoketju Luotettavat täyskovametallityökalut tarjoaa täydellisen valikoiman on perustamisestaan vuodesta 1989 lähtien rakentanut arvoketjun, joka luotettavia kovametallityökaluja ulottuu volframi- ja kovametallipulverin louhimisesta omista kaivoksista sintrattujen poraukseen ja jyrsintään. kovametallituotteiden huipputeknisten teollisuustyökalujen valmistukseen. on valmistaa vuosittain yhteensä yli 10 kiinalainen valmistaja, jonka kasvuvauhti on alan nopein. in pääomistajia ovat miljoonaa työkalua, minkä ansiosta Kiinan valtion lisäksi Sumitomo (30%) ja Sandvik (10%). on maailman suurimpia työkaluvalmistajia. Sorvaus- ja jyrsinteräpalat 1 valmistaa vuosittain kovametallipalaa ja Volframikaivokset in omat volframikaivokset muodostavat 30 prosenttia pidintä. Kattava valikoima käsittää työkaluja sorvaukseen, jyrsintään ja vaihtopalaporaukseen. 4 Lastuavat työkalut Tuotekehitys lanseeraa paljon uusia geometrioita ja pinnoitelaatuja vuosittain. maailmantuotannosta. 2 Kovametallipulveri Kovametalli koostuu yleensä kovasta volframikarbidista ja CBN/CD sorvauspalat sidosmetallina toimivasta koboltista. Lopputuotteen Vuotuinen tuotantokapasiteetti on tarkoitus määrittää, mitä muita karbideja ja metalleja boorinitridi teräpalaa, minkä vuoksi CBN/CD kovametalliin lisätään. kuuluu johtaviin on in tärkeimpiä tuotealueita. kovametallipulverien kehittäjiin ja valmistajiin. Nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja tiukka valvonta takaavat korkean ja vakaan laatutason. 3 Sintrattu kovametalli Kovametalli valmistetaan pulverimetallurgialla. Valmistusaineet rakeistetaan ja sekoitetaan kovametallijauheeksi. Jauhe puristetaan ja sintrataan tyhjiössä halutun rakenteen mukaiseksi. Gesacin valikoimassa on paljon erilaisia kulutuskovametalliaihioita ja -paloja.

4 Kovametalliteräpalat sorvaukseen Teräkselle K Valuraudalle M Ruostumattomalle S Superseoksille N Alumiinille NEGATIIVISET KOVAMETALLITERÄALAT Kuvaus Käyttö QH QH-lastunmurtaja soveltuu teräksen ja valuraudan rouhintaan. Terä on yksipuolinen, ja sen lastunmurtajan muotoilu pienentää lastuamisvoimia. K QR QR-lastunmurtaja soveltuu teräksen ja valuraudan rouhintaan. Terä on kaksipuolinen, ja sen geometria takaa erinomaisen lastunmuodostuksen suurella lastunpaksuudella. K QM QM-lastunmurtaja soveltuu teräksen keskiraskaaseen työstöön. Terä on kaksipuolinen, ja sen geometria takaa erinomaisen lastunmuodostuksen keskisuurella leikkaussyvyydellä. QF QF-lastunmurtaja soveltuu teräksen viimeistelysorvaukseen. Terä on kaksipuolinen, ja sen geometria takaa erinomaisen lastunhallinnan ja hyvän pinnanlaadun. SV SV-lastunmurtaja soveltuu keskiraskaaseen teräksen sorvaukseen ja epävakaisiin olosuhteisiin. GF GF-lastunmurtaja soveltuu teräksen viimeistelysorvaukseen. Terä on kaksipuolinen, ja sen geometria takaa erinomaisen lastunmuodostuksen pienellä leikkaussyvyydellä. GM GM-lastunmurtaja soveltuu teräksen keskiraskaaseen sorvaukseen. Vahva leikkuusärmä. HK HK-lastunmurtaja soveltuu valuraudan raskaaseen sorvaukseen. Vahva leikkuusärmä ja laaja lastunmurtoalue. K Lastunmurtaja UK KOVAMETALLIALAT SORVAUKSEEN Saatavana useilla erilaisilla lastunmurtajilla Sarjat sisältävät teriä eri materiaaleilla ja pinnoitteilla. Laaja teränpitimien valikoima Valmistetaan aina uudesta kovametallipulverista GM-lastunmurtajat soveltuvat teräksen keskiviimeisteltyyn työstöön. Terä on kaksipuolinen, ja senon geometria takaa erinomaisen lastunhallinnansorvaukseen. keskisuurella Terä on UK-lastunmurtajat suunniteltu valuraudan keskiraskaaseen kaksipuolinen, ja sen geometria soveltuu erinomaisesti yleiskäyttöön. K NONE leikkaussyvyydellä. HK-lastunmurtajat on suunniteltu pallografiitti- tai valuraudan karkeaan työstöön. Terä on Ilman lastunmurtajaa. Vahva terä hakkaavaan sorvaukseen. kaksipuolinen, ja sen geometria takaa erinomaisen kontrollin suurella leikkaussyvyydellä. SM SM-lastunmurtaja on tarkoitettu ruostumattoman teräksen keskiraskaaseen sorvaukseen. Terä on kaksipuolinen. M SF SF-lastunmurtaja on tarkoitettu ruostumattomien ja kuumanlujien superseosten sorvaukseen. Terä on kaksipuolinen, ja sen geometria takaa pienet lastuamisvoimat. M S LM LM-murtaja soveltuu ruostumattoman teräksen keskiraskaaseen sorvaukseen. M LR LR-lastunmurtaja soveltuu ruostumattoman teräksen rouhinta sorvaukseen. M S OSITIIVISET KOVAMETALLITERÄALAT K G G-lastunmurtajat 5/7/11 asteen päästökulmalla. Laaja käyttöalue geometrialla, joka soveltuu teräksen, ruostumattoman teräksen tai valuraudan työstöön. Erinomainen lastunhallinta alle 1 mm:n lastunpaksuudessa. K M AL AL-lastunmurtaja alumiinin työstöön. N

5 NEGATIIVISET TERÄGEOMETRIAT NEGATIIVISET TERÄGEOMETRIAT Lastunmurtajat ja kovametallilaadut teräkselle K Lastunmurtajat ja kovametallilaadut valuraudalle Q-sarja QH Raskas rouhinta K-sarja NONE Raskas rouhinta 8 Leikkaussyvyys Ap (mm) 7 6 QR 5 4 QM 3 2 QF 1 QH QR QM Rouhinta Keskiraskas sorvaus Leikkaussyvyys Ap (mm) UK NONE HK HK UK Rouhinta Keskiraskas sorvaus 1 0,1 0,2 0,3 0,4 0,5 0,6 0,7 Syöttö f (mm/kierros) QF Viimeistely 0,1 0,2 U 0,3 0,4 0,5 0,6 0,7 Kovametalliterälaadut Kovametalliterälaadut innoitettu kovametalli Cermet GK1115 aras valinta valuraudan viimeistelyyn tai keskiraskaaseen työstöön hyvissä tai keskivaikeissa olosuhteissa. CVD-pinnoitettu. GK1120 aras valinta valuraudan kevyeen tai keskiraskaaseen työstöön hyvissä olosuhteissa. CVDpinnoitettu. G1115 G1225 G1135 G3125 G91TF aras valinta teräksen viimeistely- tai puoliviimeistelysorvaukseen hyvissä olosuhteissa. CVDpinnoitettu. aras valinta teräksen raskaaseen työstöön normaaleissa olosuhteissa. CVD-pinnoitettu. aras valinta teräksen raskaaseen tai keskiraskaaseen rouhintaan. CVDpinnoitettu. VD-pinnoitettu terä teräksen raskaaseen rouhintaan normaaleissa olosuhteissa. Cermet-teräpalalaatu. Sopii teräksille, ruostumattomille teräksille sekä valuraudalle. Viimeistelyyn ja väliviimeistelyyn. Voidaan käyttää vain stabiileissa olosuhteissa. GK1125 aras valinta valuraudan keskiraskaaseen tai raskaaseen rouhintaan vaikeissa olosuhteissa. CVD-pinnoitettu. GK1130 aras valinta valuraudan raskaaseen rouhintaan vaikeissa olosuhteissa. CVD-pinnoitettu.

6 C NEGATIIVISET TERÄGEOMETRIAT OSITIIVISET TERÄGEOMETRIAT M S Lastunmurtajat ja kovametallilaadut ruostumattomille teräksille ja superseoksille M-sarja N Lastunmurtajat ja kovametallilaadut alumiinille AL-sarja SM uoliviimeistelysorvaus AL SF aras valinta alumiinin ja kupariseosten viimeistely- tai karkeaan työstöön hyvissä tai keskivaikeissa olosuhteissa. LM Keskiraskas sorvaus LR Raskas sorvaus Lastunmurtajat ja kovametallilaadut muihin tarkoituksiin G-sarja Kovametalliterälaadut M K G 3,0 GM1125 aras valinta ruostumattoman teräksen viimeistelyyn tai puolikarkeaan työstöön hyvissä ja keskivaikeissa olosuhteissa. CVDpinnoitettu. GM3225 aras valinta ruostumattoman teräksen keskiraskaaseen tai raskaaseen sorvaukseen VD-pinnoitettu. Sorvausteräpaloista saatavana kaikki tyypillisimmät terägeometriat. Sorvauspalojen lisäksi Gesac valmistaa myös sorvauspitimiä. Gesac valmistaa myös jyrsintyökaluja ja kovametalliporia. Kysy lisää asiantuntijoiltamme! GM3215 aras valinta ruostumattoman teräksen viimeistelyyn tai väliviimeistelyyn. VD pinnoitettu. Leikkaussyvyys Ap (mm) 2,5 G 2,0 1,5 KOVAMETALLILAADUT 1,0 0,5 0 0,1 0,2 M K 0,3 Syöttö f (mm/kierros) MM-sarja M Käytetään keskiraskaaseen sorvaukseen, teräkselle ja ruostumattomille materiaaliaaleille. Teräpalan materiaaliksi on saatavana neljää kovametallilaatua. Edut: Erittäin kevyt leikkaus. Jättää erittäin hyvän pinnan. Kaksoiskallistus: Vahva sekä terävä ja siten pitkäikäinen. Lastunmurtaja: Calabash-malli. Suuri lastunmurtoala ja erittäin kestävä. G1115\G91TF Keskiraskas sorvaus G1225\G3125 Keskiraskas sorvaus GM1125\GM3225 GK1115 KM-sarja K Teräpalan materiaaliksi on saatavana kahta kovametallia. Vakaa ja vahva leikkuureuna: Estää lohkeilua hakkaavassa työstössä. Muuttuva päästökulma ja hyvä lastutila vähentävät terän kärjen kuormitusta ja pidentää käyttöikää. Suuri uraleveys ja matala urasyvyys soveltuvat hyvin teräksen keskikarkeaan tai karkeaan työstöön. valu- tai pallografiittiraudan viimeistelyyn tai puoliviimeistelyyn.

7 BOORINITRIDI TERÄALAT SORVAUKSEEN BOORINITRIDI TERÄALAT SORVAUKSEEN Gesacin vuotuinen tuotantokapasiteetti on boorinitridi teräpalaa, minkä vuoksi CBN/CD on in tärkeimpiä tuotealueita. Nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja tiukka valvonta takaavat korkean ja vakaan laatutason. Testeissä suomalaisessa teollisuudessa olemme saavuttaneet todella hyviä kustannussäästöjä CBN - paloilla. Jos työstätte kovia ja karkaistuja materiaaleja, niin ensisijaisesti kannattaa aloittaa Gesacin tuotteiden testaaminen CBN - paloilla. CBN teräpalasarjat Tuotesarjat juotettu CBN alamuodot juotettu CBN 2-puoleinen Täyskovametalli CBN Täyskovametalli CBN ruuvikiinnityksellä Käyttökohteet hienoviimeistely viimeistely viimeistely väliviimeistely viimeistely väliviimeistely rouhinta viimeistely väliviimeistely rouhinta lastun paksuus <0.5mm <2mm ~10mm ~3mm sitkeys kulutuskestävyys kiinnitys ruuvi ruuvi ilman ruuvia ruuvi

8 BOORINITRIDI TERÄALAT SORVAUKSEEN BOORINITRIDI TERÄALAT SORVAUKSEEN CBN teräpalalaatujen soveltuvuus Materiaali Työstö menet elmä Suositeltu palalaatu suositellut ajoparametrit (m/min) ISO työstöalue Valurauta Jatkuva sorvaus BKN K01 BKN115S K10 BKN125S K20 BKN135S K30 BKN115 BKN115S BKN125S BKN135S Karkaistu materiaali Jatkuva sorvaus ei jatkuva sorvaus BHN105S H01 BHN115/BHN115S H10 BHN125/BHN125S/BHC H20 BHN135/ BHC H30 BHN115 BHN125 BHN135 BHN105S BHN115S BHN125S BHC125 BHC135 Tyyppi Hyödyt Rhombic 80 Rhombic 55 Square 90 Triangle 60 Rhombic 35 Trigon 80 Round 360 Juotettu arempi tarkkuus ja pidempi teränkesto Laaja valikoima paloja ienempi CBN-kärki säästää tilaa CNGA DNGA TNGA VNGA WNGA Kovametalliterälaadut valuraudalle ja teräksille kiinteä CBN arempi iskun kestävyys, soveltuu hakkaavaan työstöön Kaksipuoleinen, lisää leikkaussärmiä Sopii rouhintaan suurella lastunpaksuudella CNGN SNGN WNGN RNGN Yleiskäyttöinen pinnoitettu laatu BHC125 Hakkaavaan rouhintaan pinnoitettu laatu BHC puoleinen juotettu Lisää leikkaussärmiä, molempia puolia voidaan käyttää työstämiseen Standardi ruuvinreikä, joka sopii useissa työkalunpitimissä Korkeampi suorituskyky parantaa sorvauksen tehokkuutta CNGA DNGA TNGA VNGA WNGA aras valinta yleiskäyttöön kaikille teräslaaduille atentoitu ALTIN + -kerros, erinomainen lämmön- ja hapettumiskestävyys. Rakeistettu CBN-substraatti, jolla on erinomainen sitkeys ja kulutuskestävyys aras valinta teräksen hakkaavaan työstämiseen. atentoitu ALTIN + -kerros, erinomainen lämmön- ja hapettumiskestävyys. Korkealaatuinen CBN-substraatti, jolla on erinomainen iskunkestävyys ja stabiilisuus. kiinteä CBN ruuvikiinnitteinen arempi iskun kestävyys, soveltuu hakkaavaan työstöön Kaksipuoleinen, lisää leikkaussärmiä Sopii rouhintaan suurella lastunpaksuudella CNGN SNGN WNGN RNGN

9 YHTEYSTIEDOT TEOLLISEN MITTAKAAVAN ALVELUA Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja ja tuotantokoneita maahantuova yritys. Tarjoamme alan yrityksille kattavan kokonaispalvelun sekä parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut moninaisiin työstötarpeisiin. Tuomme maahan mm. vanne- ja pyörösahoja, varastojärjestelmiä, nostureita, teollisuuspesukoneita, rummutuskoneita ja taivutuskoneita sekä konepajan ilmanpuhdistusjärjestelmiä. Työkalujärjestelmien erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, kalvinta-, avarrus-, sahaus-, hionta-, harjaus- ja hoonaustyökalut. Tietotaito täydessä terässä Tavoitteemme on nostaa asiakkaiden tuottavuutta ja kilpailukykyä paremmilla ja kehittyneimmillä työkaluilla sekä menetelmillä. Siinä meitä auttaa on vuosikymmenien aikana hankittu tekninen tietotaito ja kokemus sekä toimittajien vankka ja osaava tuotekehitys. Toimitamme työkalut nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Lisäksi tarjoamme mitoituspalvelun ja vahvan teknisen tuen. Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu tänä päivänä ruotsalaiseen Indutrade Ab konserniin. Kon-serniin kuuluu yli 200 yhtiötä 28 eri maassa. Indutrade Ab työllistää yli 5000 teollisuuden ammattilaista. Maanterän päätoimipaikka ja varasto sijaitsee Vantaalla ja aluemyyntimme Vantaalla, Vaasassa, Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Ota Maanterään yhteyttä työkaluihin ja tuotantokoneisiin liittyvissä asioissa!

15 November 2012, all rights reserved. Sorvaus 2012

15 November 2012, all rights reserved. Sorvaus 2012 Sorvaus 2012 Ohjelma: Sorvaustyökalut 2012 Duratomic MDT Uudet sorvaustuotteet Kierteitys Jetstream Tooling CBN 2 Duratomic QII 2010 TP0500 QIII 2010 TH1500 TGP35 2006 Duratomic TM 2007 2007 MP2500 MK1500

Lisätiedot

WSX445 KEVYTTÄ KONEISTUSTA UUDEN SUKUPOLVEN TASOJYRSIMELLÄ KAKSIPUOLEISILLA KÄÄNTÖTERILLÄ

WSX445 KEVYTTÄ KONEISTUSTA UUDEN SUKUPOLVEN TASOJYRSIMELLÄ KAKSIPUOLEISILLA KÄÄNTÖTERILLÄ WSX445 KEVYTTÄ KONEISTUSTA UUDEN SUKUPOLVEN TASOJYRSIMELLÄ KAKSIPUOLEISILLA KÄÄNTÖTERILLÄ Uusi kaksipuolinen Z -geometria, jossa yhdistyvät positiivisen ja negatiivisen kääntoterän parhaat ominaisuudet.terävä

Lisätiedot

Lastuttavien aineiden jaottelu

Lastuttavien aineiden jaottelu Lastuttavien aineiden jaottelu Konepajateollisuudessa tuotetaan lastuavilla menetelmillä valtava kirjo erilaisia tuotteita kaikenlaisista materiaaleista. Materiaalien ominaisuuksiin vaikuttavat merkittävästi

Lisätiedot

WSX445. Uuden sukupolven tasojyrsimellä kaksipuoleisilla kääntöterillä

WSX445. Uuden sukupolven tasojyrsimellä kaksipuoleisilla kääntöterillä WSX445 kevyttä koneistusta Uuden sukupolven tasojyrsimellä kaksipuoleisilla kääntöterillä DOUBLE-Z geometria 1. Matalat lastuamisvoimat 2. SOPII KAIKenlaisiin KONEISIIN 3. ERINOMAINEN lastunpoisto 4. Lastu

Lisätiedot

Täyskovametalliporat ja syvänreiän poraus

Täyskovametalliporat ja syvänreiän poraus Täyskovametalliporat ja syvänreiän poraus KOVAMETALLIPORIA JA PORAKALVAIMIA HAM - Täyskovametalliporat yleiskäyttöön - Superporat, Nirodrill ja syvänreiänporat - NC-porat - Keskiöporat A MAPAL MxF-monikerrospinnoite

Lisätiedot

Poraus Seco CrownLoc, Tekniset tiedot... 192-193 SD107... 194 Kruunut... 195-196 Ohjeita ja lastuamisarvosuosituksia... 197-201

Poraus Seco CrownLoc, Tekniset tiedot... 192-193 SD107... 194 Kruunut... 195-196 Ohjeita ja lastuamisarvosuosituksia... 197-201 Sisällysluettelo Sorvaus Tekniset tiedot............................. 2-13 Pitimet, ulkopuoliset........................ 14 Pitimet, sisäpuoliset........................ 15-40 Kääntöterät...............................

Lisätiedot

Pyöröviilat ja kärkiupottimet... 2

Pyöröviilat ja kärkiupottimet... 2 Pyöröviilat ja kärkiupottimet... 2 - T ALU/RISTIKKÄIS LIERIÖ ETULEIKKUU... 2 - T RISTIKKÄIS LIERIÖ IP-PAKKAUS... 3 - T ALU/RISTIKKÄIS OVAALI... 4 - T ALU/RISTIKKÄIS PALLO... 5 - T ALU/RISTIKKÄIS PYÖRISTETTY

Lisätiedot

Uudet tuotteet

Uudet tuotteet Uudet tuotteet 2017.1 SISÄLTÖ KOVAMETALLIPORAT 4 5 5 Force X Uusi valikoima monipuolisia poria R6011 Kovametalli NC-keskiöporat R7131 Kovametalli porrasporat kierteille SUURTEHO KOVAMETALLIPORAT VAIHDETTAVALLA

Lisätiedot

Jabro Tools tuotevalikoima

Jabro Tools tuotevalikoima Tervetuloa! Jabro Tools tuotevalikoima Koodiavain nimityksille Jabro VHM Yleiskäyttö Työkalumerkintä alkaa J Esim: J40 Jabro Tornado Suurnopeusjyrsintä High Speed Machining Työkalumerkintä alkaa JH Esim:

Lisätiedot

Pikaterässahajyrsimet alkaen Ø 15 mm... 4 Pyörösahanterät... 5 Kuumasahanterät...6 Vannesahan terät...7 BRICUT TOOLS OY

Pikaterässahajyrsimet alkaen Ø 15 mm... 4 Pyörösahanterät... 5 Kuumasahanterät...6 Vannesahan terät...7 BRICUT TOOLS OY BRICUT TOOLS OY BriCut Tools Oy on erikoistunut lastuavien työkalujen myyntiin, erikoistyökaluratkaisuihin sekä työstökoneiden jälleenmyyntiin. Myymme tuotteet suoraan loppukäyttäjille, joita ovat Suomen

Lisätiedot

Syystarjoukset. Täyskovametallijyrsin erinousuisilla leikkuusärmillä. Erikoishinnat! Malli SUPER F-UT. Erinousuisten leikkuusärmien hyödyt

Syystarjoukset. Täyskovametallijyrsin erinousuisilla leikkuusärmillä. Erikoishinnat! Malli SUPER F-UT. Erinousuisten leikkuusärmien hyödyt Tarjoukset voimassa 4..201 asti. Vain kouluille ja oppilaitoksille. Kaikki hinnat netto ilman alv. Tarjoustuotteita on rajoitettu määrä. Täyskovametallijyrsin erinousuisilla leikkuusärmillä Malli SUPER

Lisätiedot

Lastuavat työkalut A V A 2007/2008

Lastuavat työkalut A V A 2007/2008 Lastuavat työkalut 2007/2008 Jyrsimiä Poranteriä Kierretappeja Maailmanlaajuisesti lastuavia työkaluja Pyöriviä viiloja YG-1 CO., LTD. SISÄLLYSLUETTELO Poranterät pikateräksestä ja kovametallista 2-38

Lisätiedot

Keskitymme aina asiakkaaseen

Keskitymme aina asiakkaaseen johdanto Keskitymme aina asiakkaaseen lsab toimittaa työkaluja koko metalliteollisuudelle. Tarjoamme laadukkaita työkaluratkaisuja ja terähuoltopalvelua. Asiakas on aina toimintamme keskipisteessä. Vahvuutemme

Lisätiedot

CoroDrill 880 Fokuksessa ei-rauta-aineet

CoroDrill 880 Fokuksessa ei-rauta-aineet CoroDrill 880 Fokuksessa ei-rauta-aineet 1 TRENDI: Kevyempi on taloudellisempi Mitä kevyempi auto on, sitä vähemmän etenkin sen kiihdyttämiseen vaaditaan energiaa. Kevyet materiaalit ovatkin keskiössä

Lisätiedot

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP YTM - Yhden Toimittajan Mahdollisuus YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden,

Lisätiedot

KALVINTA, HIENOPORAUS JA SILOVALSSAUS

KALVINTA, HIENOPORAUS JA SILOVALSSAUS KALVINTA, HIENOPORAUS JA SILOVALSSAUS UOP Pikateräskalvaimet MAPAL Kalvinta ja hienoporaus timanttityökalut BAUBLIES Silovalssaus Puh. 029 006 130 www.maantera.fi ax. 029 006 1130 e-mail: maantera@maantera.fi

Lisätiedot

OMEGA kovametalliviilat

OMEGA kovametalliviilat 02/09 7 OMEGA haastus 7 Myös AlTiN pinnoituksella Valmistusmaa USA OMEGA kovametalliviilat Varret Ø ja Ø Käytettävä suojalaseja suojalaseja UUDENLAINEN SYVÄ HIONTA HAMPAAN PROFIILI UUSITTU TEHOKAS JA AGRESSIIVINEN

Lisätiedot

UDDEHOLM UNIMAX 1 (5) Yleistä. Käyttökohteet. Mekaaniset ominaisuudet. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet

UDDEHOLM UNIMAX 1 (5) Yleistä. Käyttökohteet. Mekaaniset ominaisuudet. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5) Yleistä Uddeholm Unimax on kromi/molybdeeni/vanadiini - seosteinen muovimuottiteräs, jonka ominaisuuksia ovat: erinomainen sitkeys kaikissa suunnissa hyvä kulumiskestävyys hyvä mitanpitävyys lämpökäsittelyssä

Lisätiedot

SORVAUS TUOTELUETTELO JA TEKNINEN OPAS 2008

SORVAUS TUOTELUETTELO JA TEKNINEN OPAS 2008 DANMARK Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Tel. +45 43447600 Fax. +45 43445030 www.secotools.com/dk FINLAND Seco Tools OY Kirvesmiehenkatu 4 00880 Helsinki Tel. +358 (0)9 2511 7200 Fax. +358 (0)9

Lisätiedot

MVX TOOLS NEWS. Viimeisellä teknologialla suunniteltu erittäin tukevarunkoinen pora. Suuret halkaisijat ø 33.5 ~ ø 63.0 nyt saatavana B202FI

MVX TOOLS NEWS. Viimeisellä teknologialla suunniteltu erittäin tukevarunkoinen pora. Suuret halkaisijat ø 33.5 ~ ø 63.0 nyt saatavana B202FI TOOLS NEWS 2015.4 Päivitys B202FI Kääntöteräpora Viimeisellä teknologialla suunniteltu erittäin tukevarunkoinen pora. Suuret halkaisijat ø 33.5 ~ ø 63.0 nyt saatavana Kääntöteräpora 4 leikkuusärmää Taloudellinen

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

VOITELUAINEET TYÖSTÖNESTEET

VOITELUAINEET TYÖSTÖNESTEET Korroosiosuoja Ruostesuojan teho riippuu useimmiten suojan paksuudesta ja kestosta. Houghton Ensisvalikoimamme antaa luotettavan suojan mille tahansa käyttökohteelle. indeksi,9 885 24 2,9 84 65 4 86 38,5

Lisätiedot

SISÄLTÖ. BRICUT TOOLS OY. Kalvintatyökalut

SISÄLTÖ.   BRICUT TOOLS OY. Kalvintatyökalut Työkalut BRICUT TOOLS OY BriCut Tools Oy on erikoistunut lastuavien työkalujen myyntiin, erikoistyökaluratkaisuihin sekä työstökoneiden jälleenmyyntiin. Myymme tuotteet suoraan loppukäyttäjille, joita

Lisätiedot

ConeFit TM maksimaalista joustavuutta.

ConeFit TM maksimaalista joustavuutta. Tuoteuutuudet 2009 Jyrsintä _TYÖKALUINNOVAATIOITA JYSINTÄÄN ConeFit TM maksimaalista joustavuutta. TKM JYSINTÄ Walter Prototyp ConeFit Modulaarinen järjestelmä jyrsintään. TYÖKALUJÄJSTLMÄ Modulaarinen

Lisätiedot

UUDET TYÖKALUT PCD- JA YKSIKIDETIMANTTIMATERIAALEISTA

UUDET TYÖKALUT PCD- JA YKSIKIDETIMANTTIMATERIAALEISTA UUDET TYÖKALUT PCD- JA YKSIKIDETIMANTTIMATERIAALEISTA LMT BELIN www.belin-y.com Les Cizes Service.Client@belin-y.com F-o1590 Lavancia Tel. +33 474758989 Fax +33 474758990 LMT BELIN on teknologiavetoinen

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 4 EXTRA. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Työkalun suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 4 EXTRA. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Työkalun suorituskyvyn kannalta 1 (6) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet Ohjeanalyysi % Toimitustila C 1,4 Si 0,4 Mn 0,4 Cr 4,7 Mo 3,5 pehmeäksihehkutettu noin 230 HB V 3,7 Työkalun suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva

Lisätiedot

METALLIKONEISTAMO VMS OY

METALLIKONEISTAMO VMS OY HINNASTO METALLIKONEISTAMO VMS OY PUH. 03-5186240 FAX. 03-5181476 Sähköposti : metallikoneistamo@vmsoy.com Kotisivut : www.vmsoy.com METALLIKONEISTAMO VMS OY MYLLYNTAUSTANTIE 3 Kotisivut www.vmsoy.com

Lisätiedot

Reiänvalmistus Seco Feedmax SD205A, -C1, -C2 geometria... 136-142 Xfix... 143-178 Uudet rouhinta-avarruspäät CN -kääntöterille...

Reiänvalmistus Seco Feedmax SD205A, -C1, -C2 geometria... 136-142 Xfix... 143-178 Uudet rouhinta-avarruspäät CN -kääntöterille... Sisällysluettelo Sorvaus ISO Sorvaus Tekniset tiedot.................................... 3-6 Kääntöterät....................................... 7-46 MDT Tekniset tiedot....................................

Lisätiedot

Tee katkaisu- ja uransorvauksesta intohimolaji

Tee katkaisu- ja uransorvauksesta intohimolaji Tee katkaisu- ja uransorvauksesta intohimolaji Optimaalista, taloudellista koneistusta fiksuilla työkaluratkaisuilla Katkaisu- ja uransorvaus on monenkirjavine töineen ja erikoistyökaluineen kuin oma maailmansa

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 10. Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työvälineen suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 10. Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työvälineen suorituskyvyn kannalta 1 (6) Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet Työvälineen suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva kovuus hyvä kulumiskestävyys hyvä sitkeys estämään työvälineen ennenaikainen rikkoutuminen

Lisätiedot

MAPAL TRITAN KOVAMETALLIPORAT TUOTEKUVAUS

MAPAL TRITAN KOVAMETALLIPORAT TUOTEKUVAUS MAPAL TRITAN KOVAMETALLIPORAT TUOTEKUVAUS Poraaminen kovametalli- ja vaihtokärkiporilla MAPAL on vuosikymmenien ajan tutkinut erilaisia poraamiseen liittyviä haasteita ja kartuttanut aiheeseen liittyvää

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012 Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant Pyörivät työkalut YRSINTÄ AVARRUS TYÖKALUÄRSTLMÄT 2012 Sopivan poran valinta ROT - IN Sopivan poran valinta 1 Määritä reiän halkaisija ja poraussyvyys tsi taulukossa

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

KJR-C2006 Lastuava työstö E. Niemi & P. Kyrenius & P. H. Andersson K2015 Kiitokset prof. Esko Niemelle materiaalista

KJR-C2006 Lastuava työstö E. Niemi & P. Kyrenius & P. H. Andersson K2015 Kiitokset prof. Esko Niemelle materiaalista KJR-C2006 Lastuava työstö E. Niemi & P. Kyrenius & P. H. Andersson K2015 Kiitokset prof. Esko Niemelle materiaalista 22.1.2015 K213 Runkona: Luku 24 (Machining) Philip D. Rufe (ed.) Fundamentals of Manufacturing,

Lisätiedot

Strong expertise in HINNASTO. tool grinding. Pro Grinding AM Oy

Strong expertise in HINNASTO. tool grinding.   Pro Grinding AM Oy HINNASTO Strong expertise in tool grinding Pro Grinding AM Oy www.progrinding.fi Tarkkuus Jokaisen työkalun huollamme ja valmistamme itse. Meillä on kokemusta ja erikoisosaamista, sekä uusimmat työkalut

Lisätiedot

3. VÄLJENTIMET, KALVAIMET 181-209

3. VÄLJENTIMET, KALVAIMET 181-209 Sisällysluettelo 3. VÄLJENTIMET, KALVAIMET 181-209 Väljentimet...182-183 Puh. (09) 838 6260 www.tkp-toolservice.fi Kaikki hinnat Alv 0% Konekalvaimet...184-193 DIN 212 Lieriövarsi...184-187 DIN 208 Kartiovarsi...

Lisätiedot

Lentokoneen runko Fokuksessa porausratkaisut

Lentokoneen runko Fokuksessa porausratkaisut Lentokoneen runko Fokuksessa porausratkaisut Komposiitit alumiini titaani ruostumaton teräs Uusiin korkeuksiin Ilmailuteollisuus kehittyy jatkuvasti. Toleranssit tiukkenevat, koneistusprosessit mutkistuvat

Lisätiedot

SECO NEWS YHTEENVETO 2016-1 TYÖKALUT MENESTYKSEN TAKANA

SECO NEWS YHTEENVETO 2016-1 TYÖKALUT MENESTYKSEN TAKANA SECO NEWS YHTEENVETO 2016-1 TYÖKALUT MENESTYKSEN TAKANA JATKUVAA KEHITYSTÄ Aiempi T4-12-tuoteperhe kehitettiin tuottavuuden parantamiseen, mutta nyt sitä on kehitetty vieläkin paremmaksi. Entistä suuremmat

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 30. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Kylmätyöstö 1 (5)

UDDEHOLM VANADIS 30. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Kylmätyöstö 1 (5) 1 (5) Käyttökohteet Uddeholm Vanadis 30 on kobolttiseosteinen, pulverimetallurgisesti valmistettu pikateräs. Noin 8,5 %:n kobolttipitoisuus parantaa kuumalujuutta, kuumakovuutta, päästönkestävyyttä ja

Lisätiedot

UDDEHOLM CALDIE 1 (6) Yleistä. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet. Käyttökohteet. Puristuslujuus. Lohkeilunkestävyys. Kylmätyöstösovellukset

UDDEHOLM CALDIE 1 (6) Yleistä. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet. Käyttökohteet. Puristuslujuus. Lohkeilunkestävyys. Kylmätyöstösovellukset 1 (6) Yleistä Uddeholm Caldie on kromi/molybdeeni/vanadiini seosteinen teräs, jonka ominaisuuksia ovat erittäin hyvä lohkeilun- ja halkeilun kestävyys hyvä kulumiskestävyys suuri kovuus (> 60 HRC) korkeassa

Lisätiedot

KÄÄNTÖTERÄT SORVAUKSEEN

KÄÄNTÖTERÄT SORVAUKSEEN KÄÄNTÖTERÄT SORVAUKSEEN terämuoto pinnoitus soveltuvuus terämuoto pinn oitus soveltuvuu s CCMT 60202 x teräs 2.011.004 SNMA 190612 teräs 2.011.033 CCMT 60204 x teräs 2.011.005 SNMG 120404 x teräs 2.011.034

Lisätiedot

VOITELUAINEET TYÖSTÖNESTEET

VOITELUAINEET TYÖSTÖNESTEET Korroosiosuoja Ruostesuojan teho riippuu useimmiten suojan paksuudesta ja kestosta. Houghton Ensis-valikoimamme antaa luotettavan suojan mille tahansa käyttökohteelle. Houghton Ensis Engine Oil 30 Voiteluöljy,

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 60. Käyttökohteet. Yleistä. Ominaisuudet. Erityisominaisuudet. Taivutuslujuus. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5)

UDDEHOLM VANADIS 60. Käyttökohteet. Yleistä. Ominaisuudet. Erityisominaisuudet. Taivutuslujuus. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5) 1 (5) Käyttökohteet Uddeholm Vanadis 60 on runsasseosteinen jauhemetallurgisesti valmistettu pikateräs, joka sisältää kobolttia. Se sopii erittäin hyvin vaativiin kylmätyösovelluksiin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

UDDEHOLM VANCRON 40 1 (6) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työkalun suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANCRON 40 1 (6) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työkalun suorituskyvyn kannalta 1 (6) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet Työkalun suorituskyvyn kannalta Monissa kylmätyösovelluksissa työkalut on pintakäsitelty kiinnileikkautumisen ja adhesiivisen kulumisen estämiseksi. Ennenaikaisen

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 6. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työkalun suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 6. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työkalun suorituskyvyn kannalta 1 (7) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet Työkalun suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva kovuus hyvä kulumiskestävyys hyvä sitkeys estämään työkalun ennenaikainen rikkoutuminen Hyvä kulumiskestävyys

Lisätiedot

RAEX KAIKKINA AIKOINA KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

RAEX KAIKKINA AIKOINA KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN RAEX KAIKKINA AIKOINA KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN KAIKKEEN KULUMISEEN KAIKISSA OLOSUHTEISSA Raex-teräs on kehitetty kulumiselle alttiisiin teräsrakenteisiin. Raexteräksen ominaisuudet voivat pidentää koneiden

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Poranterät pikateräksestä ja kovametallista 2-42. Kierretapit 51-77. Jyrsinterät pikateräksestä 78-102

SISÄLLYSLUETTELO. Poranterät pikateräksestä ja kovametallista 2-42. Kierretapit 51-77. Jyrsinterät pikateräksestä 78-102 SISÄLLYSLUETTELO Poranterät pikateräksestä ja kovametallista 2-42 Kierretapit 51-77 Jyrsinterät pikateräksestä 78-102 Tank-Power jyrsinterät 103-116 K2 HM-jyrsimet 162-178 X-Power ja V7 HM-jyrsimet 117-161

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012 Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant Pyörivät työkalut YRSINTÄ PORAUS TYÖKALUÄRSTLMÄT 2012 Avarrustyökalun valitseminen Avarrustyökalun valitseminen 1 Valitse käytettävä menetelmä: Valitse käytettävä

Lisätiedot

ESD-suojatut työkalut

ESD-suojatut työkalut ESD-suojatut työkalut ESD-TYÖKALUT Staattisen sähkön purkautuminen on suuri vaara elektroniikkakomponenteille. Jopa aivan pieni, käyttäjälle huomaamaton, purkautuminen voi tuhota elektronisten komponenttien

Lisätiedot

Tuoteopas HIOMALAIKAT OIKAISUTIMANTIT CBN-HIOMALAIKAT TIMANTTILAIKAT JA TYÖKALUT OHEISLAITTEET JA MUUT TUOTTEET

Tuoteopas HIOMALAIKAT OIKAISUTIMANTIT CBN-HIOMALAIKAT TIMANTTILAIKAT JA TYÖKALUT OHEISLAITTEET JA MUUT TUOTTEET Tuoteopas HIOMALAIKAT OIKAISUTIMANTIT CBN-HIOMALAIKAT TIMANTTILAIKAT JA TYÖKALUT OHEISLAITTEET JA MUUT TUOTTEET Diprotex tarjoaa kaiken tarvittavan hiomiseen ja kiillotukseen: tekniset tuotteet ja teknisen

Lisätiedot

Luotettavuutta syviin pistoihin

Luotettavuutta syviin pistoihin Luotettavuutta syviin pistoihin Käyttäjien vaatimukset... syvässä pistosorvauksessa olivat uuden työkalukonseptin kehitystyön lähtökohta heti alusta alkaen. Perusteet antoi laaja yhteistyö teollisuuden

Lisätiedot

TERÄNPITIMIEN JA TERÄPALOJEN KOODAUS ERI KIINNITYKSIIN

TERÄNPITIMIEN JA TERÄPALOJEN KOODAUS ERI KIINNITYKSIIN TERÄNPITIMIEN JA TERÄPALOJEN KOODAUS ERI KIINNITYKSIIN Ulkopuolisten teräpitimien koodaus Teräpalojen yleisimmät kovuudet; P01-P50 teräkselle ja K01-K40 valuraudalle Kääntöteräpalojen koodaus 1. Terien

Lisätiedot

TARVIKESARJAT. MA00680_Finnish.indd 1 06/09/2013 10:17

TARVIKESARJAT. MA00680_Finnish.indd 1 06/09/2013 10:17 TARVIKESARJAT 2013 MA00680_Finnish.indd 1 06/09/2013 10:17 DEWALT-tarvikkeista on nyt koottu tarvikesarjat täyttämään tarpeesi riippumatta siitä, mitä sähkötyökalua käytät. Käytätpä sitten akkukonetta

Lisätiedot

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 tehty kestämään. Pitkäkestoista teräksen sorvausta

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 tehty kestämään. Pitkäkestoista teräksen sorvausta Inveio Uni-directional crystal orientation tehty kestämään Pitkäkestoista teräksen sorvausta Luotettavat teräsärmät Sandvik Coromantin spesialistien haasteena oli kehittää teräksen sorvaukseen terälaatu,

Lisätiedot

Super. Line SUPER LAATU SUPER HINTA SUPER SAATAVUUS 2016 LAAJENNETTU JULKAISU. SuperLine Oy Gühring AB Lämmittäjänkatu 4 A Helsinki

Super. Line SUPER LAATU SUPER HINTA SUPER SAATAVUUS 2016 LAAJENNETTU JULKAISU. SuperLine Oy Gühring AB Lämmittäjänkatu 4 A Helsinki PORAUS KIERTEITYS JYRSINTÄ KALVINTA PKD Super Line SUPER LAATU SUPER HINTA SUPER SAATAVUUS VIISTEITYS/JÄYSTEENPOISTO MODULAARISET TYÖKALUJÄRJESTELMÄT TYÖKALUAUTOMAATIT SuperLine 2016 ERIKOISTYÖKALUT 1687-V-20

Lisätiedot

Jo vuodesta 1949. Aito ja alkuperäinen

Jo vuodesta 1949. Aito ja alkuperäinen Jo vuodesta 1949 Aito ja alkuperäinen Historia ja nykyhetki Konsaku Oy on Suomen suurin jääporien valmistaja. Tehtaan on perustanut jääporan kehittäjänä tunnettu keksijä Uuno Rantanen 1940 1950 lukujen

Lisätiedot

Syvänreiänporat Syväporaus 10xD:stä 3000mm:iinkanuunaja kierukkaporilla EB100 EB 80 ZB 80 EB 800 RT 100 T TKM mikroporat RT 150

Syvänreiänporat Syväporaus 10xD:stä 3000mm:iinkanuunaja kierukkaporilla EB100 EB 80 ZB 80 EB 800 RT 100 T TKM mikroporat RT 150 2011 Syväporaus 10xD:stä 3000mm:iinkanuunaja kierukkaporilla EB100 EB 80 ZB 80 EB 800 RT 100 T TKM mikroporat RT 150 Sisältö 1-leikkuinen kovametallinen kanuunapora EB 100 1-leikkuinen kanuunapora EB 80

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Hardox wear plate. product is made of genuine This sign confirms that this of SSAB. www.hardox.com Hardox is a registered trademark RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Jos haluat teräsrakenteen, joka on sekä kova,

Lisätiedot

HT 800 WP JULKAISU 2011. UUTUUS vaihtokärki ruostumattomalle teräkselle

HT 800 WP JULKAISU 2011. UUTUUS vaihtokärki ruostumattomalle teräkselle JULKAISU 2011 UUTUUS vaitokärki ruostumattomalle teräkselle HT 800 WP Vaitokärki porajärjestelmä yvä toimintavarmuus alkaisija-alue 11,0 25,5 poraussyvyydet 1,5xD, 3xD, 5xD, 7xD ja 10xD vaitokärjet teräkselle,

Lisätiedot

Erittäin lyhyt HSS-pora,TiN-kärki

Erittäin lyhyt HSS-pora,TiN-kärki Erittäin lyhyt HSS-pora,TiN-kärki Ominaisuudet // Edut Poran A022 edut verrattuna erittäin lyhyeen vakioporaan: Testeissä on saavutettu jopa 33% parempi tuottavuus. Elinikä on merkittävästi pidempi. Kaikki

Lisätiedot

HIOMATARVIKKEET JA -KONEET 2019

HIOMATARVIKKEET JA -KONEET 2019 JA -KONEET 2019 VSM HIOMANAUHAT JA FIIBERIT VSM keraamiset fiiberit min. toimituserä: 50 kpl / karkeus VSM fiiberituet M14 kiinnityksellä min. toimituserä: 1 kpl / koko VSM ZK713X zircon hiomanauhat min.

Lisätiedot

UPOTUS, PURSEENPOISTO JA AVENTIMET

UPOTUS, PURSEENPOISTO JA AVENTIMET UPOTUS, PURSEENPOISTO JA AVENTIMET UOP GRATTEC: WANCO: KOPAL: Kärkiupottimet Purseenpoistotyökalut Kiilauratyöntöaventimet Viisteytys- ja purseenpoistotyökalut G HEULE: Upotus poraus viisteet purseenpoisto

Lisätiedot

KILPIEN VALMISTUS työkalut muovin ja kevytmetallien koneistukseen

KILPIEN VALMISTUS työkalut muovin ja kevytmetallien koneistukseen KILPIEN VALMISTUS työkalut muovin ja kevytmetallien koneistukseen Suorituskykyä erittäin tarkkaa koneistusta varten BELIN Yvon S.A. Les Cizes 01509 Lavancia-Epercy Ranska Perustettu: 1962 LMT-ryhmän jäsen:

Lisätiedot

Sopivan poran valinta

Sopivan poran valinta pdrilling Content Sopivan poran valinta Sopivan poran valinta 1 Määritä reiän halkaisija ja poraussyvyys tsi taulukossa lueteltujen porien halkaisija-alueet ja poraussyvyydet. 2 Valitse poramalli Valitse

Lisätiedot

SUHNER Työstöyksiköt

SUHNER Työstöyksiköt SUHNER Työstöyksiköt https://youtu.be/dazt4dl2o0m SUHNER Työstöyksiköt MONOmaster «Porauksen työhevonen» MONOmaster toimintaperiaate Oikosulkumoottori jarrusylinteri kara voimansiirto Karan runko Pinoli

Lisätiedot

PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS. Yritysesittely 2015

PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS. Yritysesittely 2015 PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS Yritysesittely 2015 Saanko esitellä: Ovako Kehittää teknologisesti korkeatasoisia koneenrakennusteräksiä Asiakkaina maailmanlaajuisesti johtavia laakeri-, konepaja- ja

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

Avarrus. Teoriaa F 4. Valintaprosessi F 9. Valikoiman yleisesittely F 14. Käyttö F 21. Ongelmanratkaisu F 25 F 3

Avarrus. Teoriaa F 4. Valintaprosessi F 9. Valikoiman yleisesittely F 14. Käyttö F 21. Ongelmanratkaisu F 25 F 3 2 on menetelmä, jossa pyörivällä työkalulla suurennetaan reikiä, jotka on valmistettu esim. koneistamalla, valamalla, takomalla, ekstruusiolla tai polttoleikkaamalla. Teoriaa 4 Valintaprosessi 9 Valikoiman

Lisätiedot

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Nopea, pehmeä ja helppo katkaisu Lähes jäysteetön ja värinätön katkaisu Taloudellinen katkaisu Täydellinen ohjelma Ohuet katkaisulaikat ovat hyvin

Lisätiedot

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 Uudet, halkaisijaltaan pienet varsijyrsimet teräkoolla 07 tuovat CoroMill 390 -jyrsimen hyväksi todetun suorituskyvyn tarjolle töihin, joissa

Lisätiedot

BE STRONGER WITH BE.

BE STRONGER WITH BE. BE STRONGER WITH BE. FI BE GROUP YHDESSÄ ENEMMÄN ETUJA ASIAKKAALLE BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta,

Lisätiedot

Tuotannon taloudellisuus nousuun

Tuotannon taloudellisuus nousuun CoroDrill 880 Tuotannon taloudellisuus nousuun Kääntöteräporat ovat erittäin kustannustehokkaita, ja vahvistetun CoroDrill 880:n avulla voit todella parantaa tuotantosi taloudellisuutta. Parannettu porarunko

Lisätiedot

Katkaisu ja uransorvaus

Katkaisu ja uransorvaus 2 ovat sorvauksen alalajeja. Ne kattavat monenlaisia töitä, joihin tarvitaan tarkoitukseen kehitettyjä työkaluja. Samoja työkaluja voidaan jossain määrin käyttää myös yleissorvaukseen. Teoriaa 4 Valintaprosessi

Lisätiedot

Ignition to spark erosion KIPINÄTYÖSTÖTARVIKKEET

Ignition to spark erosion KIPINÄTYÖSTÖTARVIKKEET Ignition to spark erosion KIPINÄTYÖSTÖTARVIKKEET Suodattimet SUODATTIMET KIPINÄTYÖSTÖÖN TUOTERYHMÄ 4300 VARASTOITAVAT MALLIT H15190/6 =150 mm H=365 mm D=32 mm Suod.kyky=

Lisätiedot

PURISTIN www.vaahtogroup.fi

PURISTIN www.vaahtogroup.fi PURISTIN VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta

Lisätiedot

Palo-ovet ja teräsovet

Palo-ovet ja teräsovet Palo-ovet ja teräsovet Metal Elite+ -teräsovet Novoferm tarjoaa täydellisen valikoiman teräsovia yritysten, vähittäiskaupan, teollisuuden ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Ovia voidaan käyttää rakennusten,

Lisätiedot

REIÄNVALMISTUS TUOTELUETTELO JA TEKNINEN OPAS 2008

REIÄNVALMISTUS TUOTELUETTELO JA TEKNINEN OPAS 2008 DANMARK Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Tel. +45 43447600 Fax. +45 43445030 www.secotools.com/dk FINLAND Seco Tools OY Kirvesmiehenkatu 4 00880 Helsinki Tel. +358 (0)9 2511 7200 Fax. +358 (0)9

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET www.polarputki.fi Polarputken valikoimaan kuuluvat myös ruostumattomat ja haponkestävät tuotteet. Varastoimme saumattomia ja hitsattuja putkia, putkenosia sekä muototeräksiä.

Lisätiedot

Tekninen artikkeli. Katkaisu & uransorvaus: Miten 2000-luvulla saadaan lisää suorituskykyä ja laatua ja pidempi terän kestoikä.

Tekninen artikkeli. Katkaisu & uransorvaus: Miten 2000-luvulla saadaan lisää suorituskykyä ja laatua ja pidempi terän kestoikä. Tekninen artikkeli Toukokuu 2015 Katkaisu & uransorvaus: Miten 2000-luvulla saadaan lisää suorituskykyä ja laatua ja pidempi terän kestoikä Katkaisu- ja uransorvauksen haasteiden parissa työskentelevät

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Sorvaus. Jyrsintä. Kierteitys. Varsijyrsimet. Solid. Reikien valmistus. Tooling

Sisällysluettelo. Sorvaus. Jyrsintä. Kierteitys. Varsijyrsimet. Solid. Reikien valmistus. Tooling Sisällysluettelo Sorvaus Työkalunpitimet, ulkopuoliset, Seco-Capto... 2 Kääntöterät... 3-5 Jyrsintä Tasojyrsintä... 6-11 Kiekkojyrsimet... 12-17 Minimaster Plus... 18-22 Kääntöterät... 23-40 Sorvaus Kierteitys

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Reikäsahat ja jyrsinterät... 2

Reikäsahat ja jyrsinterät... 2 Reikäsahat ja jyrsinterät... 2 - T Ruko BI-METAL... 2 RU106318 - SARJA 19-OS.... 6 C1220 - SARJA CARBIDE 8-OS 33-83MM... 6 C1221 - SARJA 5-OS. 28-75MM... 6 C1222 - SARJA 5-OS. 60-95MM... 6 C1160 - SARJA

Lisätiedot

Kannettavat putkentyostokoneet

Kannettavat putkentyostokoneet .... Kannettavat putkentyostokoneet Lastuavaan kylmätyöstöön Katkaisu Viisteytys Sisä- ja ulkopuolinen kalibrointi Laipanoikaisu LW COLD CUTTER Nopea kiinnitys Tehokas työstö Kevyt ja kompakti rakenne

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 23 1 (7) Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työvälineen suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 23 1 (7) Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työvälineen suorituskyvyn kannalta 1 (7) Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet Työvälineen suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva kovuus hyvä kulumiskestävyys hyvä sitkeys estämään työvälineen ennenaikainen rikkoutuminen

Lisätiedot

Trimat-kitkamateriaalit

Trimat-kitkamateriaalit Solutions for power transmission Trimat-kitkamateriaalit www.konaflex.fi TRIMAT GBC KUDOTTU KITKAHIHNA Trimat GBC on puolijoustava asbestivapaa kitkahihnamateriaali, joka valmistetaan yhtenäiseksi kudotusta

Lisätiedot

Ama-Prom Finland Oy ei vastaa mahdollisista virheistä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ama-Prom Finland Oy ei vastaa mahdollisista virheistä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 3 Amada 4 Amanit-pinnoite 5 Työkalujen turvallisuus 6 Yläterät 26 ja 35 7 Yläterät 30 8 Yläterät 45 9 Amada Promecam teräkiinnityksen mittapiirros 9 Yläterät 60 10 Yläterät 88 11 Yläterät 90 15 Puolipyöreät

Lisätiedot

Höyhensarjan mestari uusi EVO7.

Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. Uusi TLC-teknologia tarjoaa: Ei kimmahdusta Minimoitu käyttövoiman tarve Vähentää käyttäjän rasitusta Ergonomisesti uudenaikainen

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT Mitkäovat tärkeimmät valmistamamme pumpputyypit? Useimmat Grundfos-pumput ovat tyypillisiä keskipakopumppuja, mutta valikoimastamme löytyy myös

Lisätiedot

UDDEHOLM MIRRAX ESR 1 (5) Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Fysikaaliset ominaisuudet. Vetolujuus huoneenlämpötilassa.

UDDEHOLM MIRRAX ESR 1 (5) Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Fysikaaliset ominaisuudet. Vetolujuus huoneenlämpötilassa. 1 (5) Yleistä Muovimuotteihin kohdistuu yhä suurempia vaati muksia. Niinpä muotteihin käytettyjen terästen on samanaikaisesti oltava sitkeitä, korroosionkestäviä ja suureltakin poikkileikkaukselta tasaisesti

Lisätiedot

KYOCERA UNIMERCO. CA5 Sarjat. Uudet kovametalli CVD pinnoitetut teräkselle

KYOCERA UNIMERCO. CA5 Sarjat. Uudet kovametalli CVD pinnoitetut teräkselle KYOCERA UNIMERCO CA5 Sarjat Uudet kovametalli CVD pinnoitetut teräkselle Uudet kovametalli CVD pinnoitetut laadut teräkselle : Suurnopeus ja tehokas koneistus. : Tasaisesta kevyesti hakkaavaan työstöön

Lisätiedot

Erikoistyökalut pikana.

Erikoistyökalut pikana. Erikoistyökalut _WALTER XPRESS Erikoistyökalut pikana. Poraus, avarrus, upotus ja jyrsintä Walter_Xpress_8_page_2013_FIN_WNO.indd 1 2013-04-18 10:11:21 PALVELU Walter Xpress Ideasta pikakelauksella valmiiksi

Lisätiedot

Survive. KIT Survive KIT

Survive. KIT Survive KIT LEKO Group Survive KIT Survive KIT LEKO Group koostuu raskaan ja keskiraskaan valmistuksen konepajoista, valmistettavuuden kehittämispalveluista sekä omia tuotteita tuottavista ryhmistä. Omia tuotteitamme

Lisätiedot

Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin

Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin Uddeholmin teräkset kestävät kaikenlaista kuormaa Akselit ovat tärkeitä koneenosia varsinkin nostureissa. Akseleiden

Lisätiedot