1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna"

Transkriptio

1 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika klo Pykälät Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x x 3. Heikkilä Martti x x 4. Mustamäki Esa x x 5. Mäkitalo Matti, vpj. x x 6. Nurmi Aino x x Niiniaho Outi, kappalainen, siht. x x Henkilökohtaiset varajäsenet: Muut läsnäolevat: 1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna Kirkkoneuvoston edustaja Pentti Nieminen x x Kirkkoherra Risto Leppänen x x Talouspäällikkö Markku Ilonen x - Allekirjoitukset: puheenjohtaja sihteeri pöytäkirjantarkastaja pöytäkirjantarkastaja

2 2 TKN 47 KOKOUKSEN AVAUS Kappelineuvoston puheenjohtaja Minna Mäkinen avaa kokouksen ja Aino Nurmi toimittaa alkuhartauden. Kappelineuvoston puheenjohtaja Minna Mäkinen avaa kokouksen. kappelineuvoston puheenjohtaja Minna Mäkinen avasi kokouksen. TKN 48 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kappelineuvoston kutsuu koolle puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja, joka määrää kokouksen ajan ja paikan. Kappelineuvosto on kutsuttava myös koolle, kun vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää. Kappelineuvoston kappalainen tai hänen määräämänsä viranhaltija valmistelee ja esittelee kappelineuvostossa päätettävästä asiasta kirjallisen selonteon, joka perusteluinne ehdotuksineen päätökseksi on ajoissa ennen kokousta toimitettava kappelineuvoston jäsenille. Jos asian kiireellisyys sitä vaatii, esittelymuistio päätösehdotuksineen voidaan antaa kokouksessa. Vähäisenä pidettävä asia, joka laadultaan tai merkitykseltään on sellainen, ettei se edellytä kirjallista esittelyä, voidaan esitellä suullisesti. (Tarvasjoen kappeliseurakunnan ohjesääntö 5 ja 8) Kokouksen laillisuus edellyttää, että kutsu esityslistoineen on toimitettu jäsenille ja kokouksessa läsnäoloon oikeutetuille viimeistään kolme (3) päivää ennen kokousta. Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet kaikista jäsenistä on paikalla. (Tarvasjoen kappelineuvoston ohjesääntö 6) Kokouskutsu ja asialista on toimitettu kappelineuvoston jäsenille Läsnä: 7/ 7 Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 3 TKN 49 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Kappelineuvosto valitsee kaksi pöytäkirjan tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kappelineuvosto tarkastaa pöytäkirjan kokouksessaan. Kappelineuvoston sihteerin tehtävänä on saattaa pöytäkirja viivyttelemättä kirkkoneuvoston tiedoksi. (Tarvasjoen kappelineuvoston ohjesääntö 10). Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat valitaan aakkosjärjestyksen mukaan. Tarkastusvuorossa ovat Heikkilä Martti ja Mustamäki Esa. Pöytäkirja on tarkastettavissa ke klo 12 alkaen kappelitoimistossa. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Heikkilä Martti ja Mustamäki Esa. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Heikkilä Martti ja Mustamäki Esa. TKN 50 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestyksesi. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. TKN 51 TARVASJOEN KAPPELISEURAKUNNAN KOLEHTISUUNNITELMA VUODELLE 2019 Kirkkohallitus on antanut kolehdeista seuraavia yleisiä ohjeita: Jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnallisissa tilaisuuksissa voidaan kerätä kolehti kirkon ja seurakunnan sekä niiden tehtävää vastaavien tarkoitusten tukemiseksi (KL 4:2, 2). Kirkkohallituksen ja tuomiokapitulien määräämien kolehtien kantopäiviä tulee noudattaa, ellei ole erityisen painavaa syytä siirtää virallista kolehtia toiselle pyhäpäivälle. Kolehtisuunnitelma koskee seurakunnan jumalanpalveluksia, jotka vietetään pyhäpäivän jumalanpalveluksena ja toteutetaan kirkkokäsikirjan pääjumalanpalveluksiin tarkoitetun kaavan mukaan. Seurakunnassa voi olla useita pääjumalanpalveluksia, joissa kaikissa on noudatettava määrättyjen kolehtien suunnitelmaa.

4 4 Tarvasjoen kappeliseurakunnan kolehtisuunnitelman tavoitteena on tukea kappelin omia nimikkokohteita, joita ovat: - Kummioppilas Seleman Mkonga Tansanian Njoben kuurojen koulussa, Kuurojen Lähetyksen kautta - Liisa ja Antti Saarenketo Etelä-Sudanissa, SLEYn kautta - Huaihuan erityisammattikoulu kuuroille Kiinassa, Suomen Lähetysseuran kautta Lisäksi on tuettu ystäväseurakuntia: - Nova Virossa - Toksova Venäjällä Lisäksi on pyritty noudattamaan Kirkkohallituksen ohjeistusta sen suhteen, että kolehdin alkuperäinen tarkoitus kirkkomme käytännössä on erityisesti liittynyt hädässä ja avun tarpeessa olevien auttamiseen lähellä ja kaukana. Tästä syystä on perusteltua kerätä kolehtia esim. kappeliseurakunnan diakoniatyölle, Kirkon Ulkomaan Avulle sekä eri lähetysjärjestöille. Ennalta laadittu kolehtisuunnitelma liitteenä 1. Kolehtisuunnitelman hyväksyy Liedon seurakunnan kirkkoneuvosto. Kappelineuvosto tutustuu ennalta laadittuun kolehtisuunnitelmaan vuodelle 2019 ja tekee siihen jos niin katsoo tarvittavat muutokset (liite 1) ja lähettää sen Liedon seurakunnan kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi. Kappelineuvosto hyväksyi omalta osaltaan kolehtisuunnitelman vuodelle 2019 ja lähetti sen Liedon seurakunnan kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi. TKN 52 ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIETTO TARVASJOELLA Itsenäisyyspäivää vietetään Tarvasjoella perinteitä kunnioittaen. Jumalanpalvelus kirkossa on klo 10 ja sen jälkeen on seppelten lasku sankarivainajien ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkeille. Juhlaa vietetään seurakuntatalolla. Juhlapuhujaksi on lupautunut kotiseutuneuvos Kalervo Mäkinen. Lisäksi on kahvitarjoilu ja muuta ohjelmaa. Kappelineuvosto valitsee kappeliseurakunnan puolesta kaksi seppeltenlaskijaa. Seppeltenlaskijoiksi valittiin Anna Järvinen ja Esa Mustamäki. Minna Mäkinen lausuu tervehdyssanat itsenäisyyspäivän juhlassa.

5 5 TKN 53 KAPPELISEURAKUNNAN KAIKEN KANSAN KUUSIJUHLAKIRKKO Perinteistä Kaiken kansan kuusijuhlakirkkoa vietetään su Tarvasjoen kirkossa. Kaikki kappelin alueella toimivat kerhot ja ryhmät on kutsuttu yhteiseen palvelukseen. Luvassa on eri kerhojen ja ryhmien ohjelmaa. Yhteiskuntatiimi on luvannut hoitaa joulukuvaelman. Jumalanpalveluksen jälkeen on yhteinen puurojuhla srk-talolla. Joulupukki vierailee. Kappelineuvosto sopii omasta mahdollisesta ohjelmasta Kaiken kansan kuusijuhlakirkossa. Kappelineuvostolla ei ole tänä vuonna omaa ohjelmaa Kaiken Kansan kuusijuhlakirkossa. Halukkaat voivat osallistua yhteiskuntatiimin ideoimaan joulukuvaelmaan. Kaiken Kansan kuusijuhlakirkkoon lähetetään kutsu/kiitoskirje kaikille kappeliseurakunnan alueella viimeisen neljän vuoden aikana toimineille luottamushenkilöille kappelineuvostossa sekä eri tiimeissä. TKN 54 KAPPELINEUVOSTON PÄÄTÖS KAPPELISEURAKUNNAN OMALLA TOIMINNALLA HANKITUISTA VAROISTA Kappelineuvoston tehtävänä on päättää kappeliseurakunnan omalla toiminnalla hankituista varoista. (Tarvasjoen kappelineuvoston ohjesääntö 11) Käytännössä varoja tulee eri tiimien tai yleisesti kappeliseurakunnan järjestämistä tilaisuuksista, esim. kahvi- ja ohjelmamaksuina. Myös kolehtituloja saadaan jumalanpalveluselämän ja muiden tilaisuuksien myötä. Tarvasjoen kappeliseurakunnan kappalainen on tiedustellut rahatilannetta Liedon seurakunnan toimistopäällikkö Kirsi Pelkoselta. Kokouksen alkuun mennessä on tiedossa, kuinka paljon rahaa on tällä hetkellä koossa. Keskustellaan, josko rahoja käytetään joihinkin hankintoihin tai hankkeisiin muussa tapauksessa rahat siirretään kappelin rahastoon. Kappeliseurakunnan omalla toiminnalla hankituista varoista päätettiin seuraavaa:

6 6 - Pekka Laukkarisen konsertti Tarvasjoen koulun oppilaille maksetaan musiikkitiimin keräämistä varoista - Novan ystäväseurakunnan lapsiperheille lahjoitetaan jouluavustuksina 400 e (kaikki työalat) - Äijäkammarin jouluruokailua (tai muuhun toimintaan) varten 200 e (aikuistyö) - Perhekerhon ruokailua varten 100 e (perhetyö) - Hankitaan 5 isotekstistä virsikirjaa HVK:een (aikuistyö) - Loput rahat siirretään kappeliseurakunnan rahastoon TKN 55 MUUT MAHDOLLISET ASIAT - TKN 56 ILMOITUSASIAT Diakonissa Taru Sahla on toimittanut kappelineuvoston jäsenille listauksen diakoneiden työstä Tarvasjoella (liite 2) sekä kirkkoneuvostolle (KN 207) lausunnon Tarvasjoen kappeliseurakunnan pöytäkirjaan (TKN 43 C) (liite 3). Syksyn alussa kappelineuvoston päätöksellä tarvasjokelaisille nuorille tarjottiin ilmainen taksikyyti isoskoulutukseen Lietoon. Taksikyydille ei ole ollut kysyntää. Kuljetukset päätettiin ainakin toistaiseksi lopettaa. Seurakuntavaalien äänestysprosentti koko Liedon alueella oli 20.4% ja kappeliseurakunnan alueella 31.8%. Tuotiin tiedoksi, että Kirkkohallituksen yliarkkitehti Antti Pihkala vieraili Tarvasjoen kirkossa tutustumassa suunnitelmiin pystykirkkokahvipaikasta ja lasten leikkitilapaikasta. Pihkalan suhtautuminen suunnitelmiin oli myönteinen. TKN 57 OIKAISUVAATIMUSOHJEEN ANTAMINEN JA VALITUSOSOITUKSEN ANTAMINEN Kappelineuvoston puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeen sekä valitusosoituksen. Kappelineuvoston kokouksen pöytäkirjaan on liitettävä oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus. (Kappelineuvoston ohjesääntö 14, KL 24) Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeen sekä valitusosoituksen ja ne liitettiin pöytäkirjaan.

7 7 TKN 58 SEURAAVASTA KOKOUKSESTA PÄÄTTÄMINEN JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Sovitaan seuraavan kappelineuvoston kokouksen ajankohta. Puheenjohtaja päättää kokouksen. Seuraava kappelineuvoston kokousaikaa ei sovittu, koska luottamushenkilöt tulevat vaihtumaan juuri toimitettujen srk-vaalien toimesta. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Laulettiin iltavirsi. Kappelineuvoston tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kappelitoimistossa. Kokouksen sihteeri

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 17.9.2018 klo 17.00 18.30 Pykälät 38-46 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

Kokoukseen kutsuttu/läsnä. 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

Kokoukseen kutsuttu/läsnä. 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika Ke 24.5.2018 klo 18 20.00 Pykälät 13-24 Osanottajat Kappelineuvoston jäsenet: Kokoukseen kutsuttu/läsnä 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 18.2.2016 klo 18.40-20.50 Pykälät 1-14 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 6.10.2016 klo 18.15-19.50 Pykälät 40-49 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

Kokousaika Ke (kahvitarjoilu klo 17.30) klo Kokoukseen kutsuttu/läsnä

Kokousaika Ke (kahvitarjoilu klo 17.30) klo Kokoukseen kutsuttu/läsnä LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika Ke 29.11..2017 (kahvitarjoilu klo 17.30) klo 18 20.15 Pykälät 51-62 Osanottajat Kappelineuvoston jäsenet: Kokoukseen kutsuttu/läsnä

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 11.8.2016 klo 18.30-20.15 Pykälät 28-39 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 4.5.2017 klo 18.10 19.40 Pykälät 16-26 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

Kokousaika Ke (kahvitarjoilu klo 17.30) klo Kokoukseen kutsuttu/läsnä

Kokousaika Ke (kahvitarjoilu klo 17.30) klo Kokoukseen kutsuttu/läsnä LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika Ke 11.10.2017 (kahvitarjoilu klo 17.30) klo 18 20.37 Pykälät 38-50 Osanottajat Kappelineuvoston jäsenet: Kokoukseen kutsuttu/läsnä

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 12.5.2016 klo 18.35- Pykälät 15-27 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

Kirkkoneuvoston edustaja Nieminen Pentti x x Vs. kirkkoherra Ruskeepää Harri x poissa Talouspäällikkö Ilonen Markku x poissa

Kirkkoneuvoston edustaja Nieminen Pentti x x Vs. kirkkoherra Ruskeepää Harri x poissa Talouspäällikkö Ilonen Markku x poissa 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika Ke 14.2.2018 klo 18 19.30 Pykälät 1-12 Osanottajat Kappelineuvoston jäsenet: Kokoukseen kutsuttu/läsnä 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

Kirkkoneuvoston edustaja Nieminen Pentti x x Kirkkoherra Leppänen Risto x x Talouspäällikkö Ilonen Markku x -

Kirkkoneuvoston edustaja Nieminen Pentti x x Kirkkoherra Leppänen Risto x x Talouspäällikkö Ilonen Markku x - 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika Ke 6.2.2019 klo 18 20.10 Pykälät 1-18 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Järvinen Anna x x 2. Mäkinen Minna x - 3. Nurmi Aino

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 14.11.2016 1 Kokousaika 14.11.2016 klo 17.30 19.15 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 19.25 Paikka Virojoen seurakuntatalo, 2. krs, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Hanski Liisa kappelineuvoston varapj. (x) Niemelä Teuvo kappelineuvoston

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 56 Paikka: Seurakuntatalo, Mestarinsali Kokousaika: 26.4.2018 klo 19.40 20.10 Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja Lehti Eliisa varapuheenjohtaja Johto Kaisa Jokila

Lisätiedot

Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo (os. Kyröntie 1)

Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo (os. Kyröntie 1) LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 157 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo (os. Kyröntie 1) Kokousaika klo 18.00 20.30 Pykälät 153-164 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Puheenjohtaja Leppänen Risto x

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 15.2.2019 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 19.30 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 31.1.2018 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 18 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 13.2.2014 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 1/2014 Aika: torstaina 13.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Olli Laivo

Lisätiedot

Tarvasjoen seurakuntatalo (Kokoontuminen Tarvasjoen kirkkoon klo 18)

Tarvasjoen seurakuntatalo (Kokoontuminen Tarvasjoen kirkkoon klo 18) 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo (Kokoontuminen Tarvasjoen kirkkoon klo 18) Kokousaika 22.8.2018 klo 18.00 21.15 Pykälät 25-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: torstai 21.1.2016 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Kokousaika 14.03.2016 klo 18.00-20.05 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 4/2018 Sivu 36

Kirkkoneuvosto N:o 4/2018 Sivu 36 N:o 4/2018 Sivu 36 Kokousaika Maanantai 24.9.2018 klo 17.00-18.17 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 94 Paikka: Seurakuntatalo, Pieni sali Kokousaika: 29.8.2018 klo 19.35 20.51 Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja Lehti Eliisa varapuheenjohtaja Johto Kaisa Jokila Tellervo

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 2.9.2015 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 Aika: Keskiviikkona 2.9.2015 klo 19.00-20.25 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Timo Räsänen Maj-Britt Varpe. Tytti Hyytiä

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Timo Räsänen Maj-Britt Varpe. Tytti Hyytiä Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: tiistai 20.2.2018 klo 17.00-18.16 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: vpj

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32 - KEITELEEN SEURAKUNTA N:o 3/2015 Sivu 32 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2019 klo 17.30 17.45 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko klo 18.30 19.40 PAIKKA Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Karvonen, Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski, Liisa

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 30.01.2017 1 Kokousaika 30.01.2017 klo 17.30 19.02 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä X puheenjohtaja Pekka Auvinen X aluekappalainen Touko Ahokas X jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.00 19.10 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/2016 69 Aika Maanantaina 12.12.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Aika 13.11.2017 klo 16.30 17.40 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.35 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (-) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 11.4.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.30 18.55 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 2.12.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Keskiviikko 2.12.2015 klo 18-19 Paikka: Männäisten Tupa OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Jukka Korpi Katriina

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 12.2.2014 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika: keskiviikkona 12.2.2014 klo 18.00 19.25 Paikka: Paanulan kokoustila OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3 / 2014 Aika: keskiviikko 19.3.2014 klo 17.34-19.22 Paikka: Lähetyskoti, Alinenkatu 11 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri Puukki Minna

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika torstai klo 17.00 18.30 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 22.9.2014 klo 19.00 20.30 PAIKKA Lähivakuutuksen kokoustila, Kiputie 2, 2. krs., Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Silander, Outi varapuheenjohtaja, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot