Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:13 KOKOUSPAIKKA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:13 KOKOUSPAIKKA"

Transkriptio

1 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:13 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Läsnä: Ainali Veli Heikkilä Asko Heikkilä Juha Hihnala Katja Himanka Anna-Maija Juola Marjaana Kivelä Kari Latukka Juhani Latvala Kari Lehto Riitta Mäntymäki Ritva Märsylä Veli Niemelä Mari Peltola Vuokko Pentinmikko Anne Rahja Esa Siermala Juha Sillankorva Esko Tikkanen Jorma Tuorila Marianne Vuollet Jouni Poissa: Hillilä Tapio Nauha Tuovi Niemelä Hannu Nikula Johannes Nikupaavo Hanna Peltola Ville MUUT SAAPUVILLA OLLEET 21/27 Lauri Kari Nevanperä Riika kirkkoherra talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 ASIAT 1-11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 3 PÖYTÄKIRJAN Puheenjohtaja ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Jouni Vuollet PÖYTÄKIRJAN Tarkastusaika TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Kalajoki Allekirjoitukset Kari Kivelä Paikka ja pvm Pöytäkirjanpitäjä Riika Nevanperä Juhani Latukka Taloustoimistossa, Plassintie 2, ajalla Virka-asema Allekirjoitus Kirkkoherra Kari Lauri

2 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 2 1 KOKOUKSEN AVAUS Aluksi veisattiin virsi 576, jonka jälkeen puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 8 luvun mukaan kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä nähtävänä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. Kirkkovaltuuston kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4). Suoritetaan nimenhuuto paikalla olevien toteamiseksi. Kokouksessa on läsnä 21 varsinaista valtuutettua ja 0 varavaltuutettua, yhteensä 21/27 valtuutettua. Esitys: Todetaan, että kokouskutsu ja esityslista on lähetetty valtuutetuille päivätyllä kutsulla. Kokouskutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista on ollut nähtävänä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Kirkkovaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat myös ääntenlaskijoina. valitaan läsnä olevista jäsenistä aakkosjärjestyksessä. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Kari Kivelä ja Juhani Latukka Pöytäkirja tarkastetaan keskiviikkona iltapäivällä taloustoimistossa. Tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä taloustoimistossa Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kari Kivelä ja Juhani Latukka.

3 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 3 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkovaltuusto hyväksyy kokouksen työjärjestykseksi esityslistan mukaiset asiat sekä muut asiat. Päätös: Hyväksyttiin esityslistan mukainen työjärjestys. Kirkkovaltuustolle annetaan tiedoksi Himangan kaavamuutoksen tilanne ja vuoden 2017 keskeisimmät tilastotiedot seurakunnan jäsenmäärästä ja toiminnasta.

4 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 4 5 MAALLIKKOVALITSIJOIDEN VALINTA OULUN HIIPPAKUNNAN PIISPANVAALIIN Kirkkoneuvosto Oulun hiippakunnassa piispa Samuel Salmi jää eläkkeelle alkaen. Hiippakunnassa toimitetaan piispanvaali , ns. ensimmäinen kierros ja toinen mahdollinen kierros Uusi piispa aloittaa virassaan ja hänet vihitään virkaansa Piispan vaalin äänioikeutetuista puolet on pappeja ja puolet maallikoita. Oulun hiippakunnassa on yhteensä 563 äänioikeutettua pappia ja lehtoria. Lisäksi äänioikeus on yhtä monella maallikkovalitsijalla. Tulevassa piispan vaalissa äänestäjiä on näin ollen yhteensä Maallikkovalitsijoina toimivat hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenet (14), Oulun hiippakunnasta kirkolliskokoukseen valitut maallikkoedustajat (8), Oulun hiippakunnasta valittu kirkkohallituksen jäsen, saamelaiskäräjien kirkolliskokoukseen valitsema edustaja, tuomiokapitulin lakimiesasessori ja tuomiokapitulin maallikkojäsen. Seurakuntien kirkkovaltuustot tai seurakuntaneuvostot valitsevat loput 537 äänioikeutettua suhteessa seurakuntien jäsenmääriin. Ilmoitukset valituista maallikkovalitsijoista annetaan tuomiokapitulille mennessä. Kalajoen seurakunnan kirkkovaltuuston tehtävänä on valita 11 maallikkoedustajaa Oulun hiippakunnan piispanvaaliin. Esitys (khra): Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee 11 maallikkojäsentä Oulun hiippakunnan piispanvaaliin. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaan.

5 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 5 Kirkkovaltuusto Esitys: Kirkkovaltuusto valitsee 11 maallikkojäsentä Oulun hiippakunnan piispanvaaliin. Valittavilta kysytään liitteen 1 mukaiset henkilötiedot vaalin käytännön järjestelyä ja markkinointia varten. Päätös: Kirkkovaltuusto valitsi maallikkojäseniksi Oulun hiippakunnan piispanvaaliin: Himanka Anna-Maija Juola Marjaana Kivelä Kari Latukka Juhani Latvala Kari Nevalainen Eero Rahja Esa Rautakoski Leeni Tikkanen Jorma Tuorila Marianne Vuollet Jouni

6 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 6 6 VAALILAUTAKUNNAN VALINTA KALAJOEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTAVAALEJA VARTEN Kirkkoneuvosto Valmistelija khra K.Lauri Seurakuntavaalit käydään syksyllä 2018 ja kirkkovaltuuston on asetettava vaalien järjestämistä varten vaalilautakunta mennessä. Vaalilautakunnan tehtävä on suorittaa ko. seurakuntavaalit kirkon vaalijärjestyksen mukaisesti. Seurakuntavaalien yleiseksi teemaksi on valittu kirkkohallituksen toimesta minun kirkkoni. Uusien säännösten mukaan seurakuntavaalit pidetään vuonna 2018 marraskuun 3. sunnuntaina, eli Ennakkoäänestys järjestetään tiistaista lauantaihin Kirkkoherranvirasto ei ole enää pakollinen ennakkoäänestyspaikka vaan vaalilautakunta määrää ennakkoäänestyspaikat. Vaalilautakunnan jäsenen, vaalitoimitsijan ja avustajan kelpoisuussäännökset tiukentuvat, sillä seurakuntavaaleissa ehdokkaana oleva ja hänen läheisensä eivät enää voi toimia näissä tehtävissä. Kirkkoherraa koskevat samat esteellisyyssäännökset ja tämän vuoksi hän ei enää välttämättä ole vaalilautakunnan jäsen, vaikka se on suositeltavaa. Kirkon vaalijärjestyksen mukaisesti vaalilautakuntaan on valittava jäseniä tarvittava määrä. (Kvj 2, 4 ) Vaalipäivän muutos viikkoa myöhemmäksi ja tiukennukset vaalilautakunnan jäsenten ja vaalitoimitsijoiden osalta varmistuvat eduskunnan päätöksellä kuluvan kevään 2018 aikana. Kalajoella vaalilautaan voitaisiin valita 3 jäsentä Kalajoen alueseurakunnan alueelta, 2 jäsentä Himangan kappeliseurakunnan alueelta ja 1 jäsen Raution kappeliseurakunnan alueelta. Näin ollen vaalilautakunnan jäsenmäärä olisi 6 + khra eli yhteensä 7 jäsentä. Vaalilautakuntaan on valittava yhtä monta varajäsentä, jotka eivät ole henkilökohtaisia varajäseniä. Varsinaisten jäsenten ja varajäsenten lukumäärä olisi yhteensä 14. Vaalilautakunta pyytää tämän lisäksi itselleen sihteerin, toisen toimistovirkailijan kirkkoherranvirastosta. Ennakkoäänestykseen ja kotiäänestykseen vaalilautakunta pyytää tarvittavan määrän vaalitoimitsijoita, mikäli jäsenet ja varajäsenet eivät pysty ennakkoäänestystä ja kotiäänestystä hoitamaan. Kalajoen seurakunta on ollut seurakuntavaaleissa yksi äänestysalue. Sen myötä vaalipäivänä uuden ohjeistuksen mukaan äänestys tapahtuu jatkossa vain Kalajoen kirkossa klo välisenä aikana. Ennakkoäänestysviikolla (tiistaista lauantaihin eli ) on tarkoitus huomioida kappeliseurakuntien alueella tapahtuma äänestysmahdollisuus ja erityisesti lauantaipäivä antaa tähän hyvän mahdollisuuden. Tämän lisäksi paikkakunnalla on syksyllä avattuna kaksi uutta kauppakeskusta, joissa on hyvä tavata ihmisiä, ja tarjota ennakkoäänestyksen mahdollisuutta. Ennakkoäänestyspaikoista päättää vaalilautakunta.

7 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 7 Vaalikuulutukset, ilmoitukset ja ehdokaslistojen yhdistelmä julkaistaan Kalajokiseutulehdessä. Esitys (khra): Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee seitsemän (7) jäsentä Kalajoen seurakunnan vaalilautakuntaan ja nimeää lautakunnalle kirkkoherran puheenjohtajaksi. Vaalilautakuntaan valitaan yhtä monta eli seitsemän (7) varajäsentä. Vaalikuulutukset, ilmoitukset ja ehdokaslistojen yhdistelmä julkaistaan Kalajokiseutu-lehdessä. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaan Kirkkovaltuusto Esitys: Kirkkovaltuusto valitsee seitsemän (7) jäsentä Kalajoen seurakunnan vaalilautakuntaan ja nimeää lautakunnalle kirkkoherran puheenjohtajaksi. Vaalilautakuntaan valitaan yhtä monta eli seitsemän (7) varajäsentä. Vaalikuulutukset, ilmoitukset ja ehdokaslistojen yhdistelmä julkaistaan Kalajokiseutulehdessä. Päätös: Kirkkovaltuusto valitsi vaalilautakuntaan jäseniksi: Lauri Kari Lahti Hellen Latukka Margit Kärjä Simo Turpeinen Anna-Liisa Pahkala Pentti Pentinmikko Anne. Kirkkovaltuusto nimesi vaalilautakuntaan kirkkoherra Kari Laurin puheenjohtajaksi. Vaalilautakuntaan valittiin varajäseniksi: Juola Marjaana Kaivosoja Piia Rasmus Seppo Hihnala Sakari Sinko Tommi Reinikainen Tuulikki Rautakoski Leeni. Vaalikuulutukset, ilmoitukset ja ehdokaslistojen yhdistelmä päätettiin julkaista Kalajokiseutu-lehdessä.

8 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 8 7 RAUTION SEURAKUNTAKODIN ILMASTOINTI INVESTOINNIN LOPPUSELVITYS Kirkkoneuvosto Raution seurakuntakotiin asennettiin koneellinen ilmanvaihto alkuvuodesta Investoinnin kustannukset olivat yht ,97 (sis. alv 24%) ja se on valmistunut Talousarviossa investointiin oli varattu Erittely kustannuksista ohessa. Esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy Raution seurakuntakodin ilmastoinnin investoinnin loppuselvityksen. Investointiin liittyvä poistolaskenta aloitetaan alkaen kirkkovaltuuston hyväksymän poistosuunnitelman mukaisena: tasapoisto 10 vuotta / 120 kk. Kirkkoneuvosto antaa loppuselvityksen tiedoksi kirkkovaltuustolle. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaan. Rakennustoimikunnan tehtäväksi annetiin vielä pohtia Raution seurakuntakodin eteistilaa ja sen tuuletusta, esimerkiksi poistoilmakoneistuksen asentamista. Kirkkovaltuusto Esitys: Kirkkovaltuusto merkitsee loppuselvityksen tiedoksi. Päätös: Kirkkovaltuusto merkitsi loppuselvityksen tiedoksi.

9 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 9 8 JOKELAN PAPPILAN KATON TERVAUS -INVESTOINNIN LOPPUSELVITYS Kirkkoneuvosto Kesällä 2017 tervatiin Jokelan pappilan katto. Investoinnin kustannus oli euroa (sis. alv 24%) ja se valmistui Talousarviossa investointiin oli varattu Esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy Jokelan Pappilan katon tervaus investoinnin loppuselvityksen. Investointiin liittyvä poistolaskenta aloitetaan kirkkovaltuuston hyväksymän poistosuunnitelman mukaisena: tasapoisto 3 vuotta / 36 kk. Kirkkoneuvosto antaa loppuselvityksen tiedoksi kirkkovaltuustolle. Kirkkovaltuusto Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaan. Esitys: Kirkkovaltuusto merkitsee loppuselvityksen tiedoksi. Päätös: Kirkkovaltuusto merkitsi loppuselvityksen tiedoksi.

10 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 10 9 KALAJOEN KIRKON PERUSKORJAUS VAIHE I Kirkkoneuvosto Kalajoen kirkon peruskorjauksen I-vaihe on ohi. Kustannukset peruskorjauksen I- vaiheesta olivat ,17 euroa (sis. alv 24 %). Kustannukset vuonna 2017 olivat ,82 euroa (talousarviossa investointiin oli varattu ) ja aikaisempina vuosina ,35 euroa (talousarviossa investointiin oli varattu ). Vuoden 2017 kustannukset jakautuivat: Rakennusurakka ,52 Suunnittelu ,94 Rakennuttajakonsultti ,21 Olosuhdeseurantajärjestelmä ,16 LVI-työt 7 529,28 Sähkötyöt 8 530,15 Muut työt 3310,14 Tutkimukset 6 428,16 Esittely kustannuksista ohessa. Esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy Kalajoen kirkon peruskorjauksen vaiheen I. I ja II vaiheet katsotaan yhdeksi kokonaisuudeksi ja I-vaihe jätetään keskeneräisiin töihin siihen että II-vaihe suoritetaan. Poistolaskenta aloitetaan II-vaiheen valmistuttua. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti esityksen mukaan. Peruskorjauksen vaihe I annetaan tiedoksi kirkkovaltuustolle. Kirkkovaltuusto Esitys: Kirkkovaltuusto merkitsee loppuselvityksen tiedoksi. Päätös: Kirkkovaltuusto merkitsi loppuselvityksen tiedoksi.

11 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu TIEDOKSI ANNETTAVAT ASIAT Jorma Tikkanen antoi kirkkovaltuustolle tiedoksi Himangan vuokratonttien kaavoituksen tilanteen. Kirkkoherra Kari Lauri antoi tiedoksi vuoden 2017 osalta muutamia tilastotietoja; väkiluvusta ja kirkollisista toimituksista.

12 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja antoi kirkkolain 24 :n mukaisen valitusosoituksen, joka on pöytäkirjan liitteenä. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20:13.

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 30.8.2017 3 / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.8.2017 klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 29 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 21:06 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 29 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 21:06 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 20.11.2018 4 / 2018 Sivu 29 KOKOUSAIKA Tiistai 20.11.2018 klo 19 21:06 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 27 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30 20:31 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 27 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30 20:31 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 29.11.2017 4 / 2017 Sivu 27 KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.11.2017 klo 18:30 20:31 KOKOUSPAIKKA Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, 68100 Himanka SAAPUVILLA

Lisätiedot

21/27 MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Ukonaho Liisa Jokiaho Tuija. kirkkoherra talouspäällikkö vt. hallinto- ja. taloussihteeri, pöytäkirjanpitäjä

21/27 MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Ukonaho Liisa Jokiaho Tuija. kirkkoherra talouspäällikkö vt. hallinto- ja. taloussihteeri, pöytäkirjanpitäjä KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 3 / 2014 Sivu 27 KOKOUSAIKA Torstai 6.11.2014 klo 19.00 20.35 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Poissa: Anna-Maija Himanka Marjaana Juola Tuovi Nauha Hanna Nikupaavo Ville Peltola Anne Pentinmikko Esa Rahja MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Poissa: Anna-Maija Himanka Marjaana Juola Tuovi Nauha Hanna Nikupaavo Ville Peltola Anne Pentinmikko Esa Rahja MUUT SAAPUVILLA OLLEET KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 2.6.2015 3 / 2015 Sivu 23 KOKOUSAIKA 6.9.2015 klo 14.30-15:04. KOKOUSPAIKKA Kalajoen Kristillinen opisto, juhlasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Maanantai klo 18:00 19:44 Juusolanmäki, Kokkolantie 1358, Rahja

Maanantai klo 18:00 19:44 Juusolanmäki, Kokkolantie 1358, Rahja KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 93 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 11.12.2017 klo 18:00 19:44 Juusolanmäki, Kokkolantie 1358, 85180

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 24.4.2018 klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 14 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:41 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 14 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:41 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 29.5.2018 2 / 2018 Sivu 14 KOKOUSAIKA Tiistai 29.5.2018 klo 19 20:41 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2016 Sivu 23 KOKOUSAIKA klo :56 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2016 Sivu 23 KOKOUSAIKA klo :56 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 14.9.2016 3 / 2016 Sivu 23 KOKOUSAIKA 14.9.2016 klo 19.00 20:56 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Maanantai klo 18:30 20:15 Jokelan Pappila, Plassintie 2, Kalajoki

Maanantai klo 18:30 20:15 Jokelan Pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 29.1.2018 klo 18:30 20:15 Jokelan Pappila, Plassintie 2, 85100

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

3 Veli Ainali Asko Heikkilä. Leena Lanteri Jouni Vuollet ( :t 6-13) Tarkastusaika Allekirjoitukset

3 Veli Ainali Asko Heikkilä. Leena Lanteri Jouni Vuollet ( :t 6-13) Tarkastusaika Allekirjoitukset KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1 / 2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA Torstai 7.1.2015 klo 19.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kari

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:43

Tiistai klo 18:30 19:43 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 7.2.2017 klo 18:30 19:43 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, 68100

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 69 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 26.5.2014 klo 18.00 18.37 Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2016 Sivu 12 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2016 Sivu 12 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 31.5.2016 2 / 2016 Sivu 12 KOKOUSAIKA 31.5.2016 klo 19.00 20.29 KOKOUSPAIKKA Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 Kirkkoneuvosto Nro 7/2014. 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 Kirkkoneuvosto Nro 7/2014. 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 21.02.2018 1/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.02.2018 1 Aika 21.02.2018 klo 18.00 18.55 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

Maanantai klo 18:30 19:59 Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700, Rautio

Maanantai klo 18:30 19:59 Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700, Rautio KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 3.4.2017 klo 18:30 19:59 Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700,

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 KOKOUSAIKA: 13.2.2018 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.36 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 28.2.2018 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Poissa: Savela Tuomas

Poissa: Savela Tuomas KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 9.1.2019 1 / 2019 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.1.2019 klo 19 20:21 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO VIITASAAREN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: 09.02.2016 Klo 18.00 - PAIKKA: SEURAKUNTATALO LÄSNÄ: Aula Maria Kaisa Halonen Juhani Helle Olli Hämäläinen Tuulikki Kananen Mauri Kananen Ulpu

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 1/2013 Sivu 1. Kalajoen seurakuntakoti, Iktyssali, Kalajoki

Kirkkovaltuusto 1/2013 Sivu 1. Kalajoen seurakuntakoti, Iktyssali, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 1/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET 29.1.2013 klo

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 98 Kirkkoneuvosto Nro 9/2014. 24.9.2014 klo 18.30 20.25 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 98 Kirkkoneuvosto Nro 9/2014. 24.9.2014 klo 18.30 20.25 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 98 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 24.9.2014 klo 18.30 20.25 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kesola

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

17 Juha Heikkilä Katja Hihnala. Leena Lanteri Tarkastusaika 8.6.2015 Allekirjoitukset

17 Juha Heikkilä Katja Hihnala. Leena Lanteri Tarkastusaika 8.6.2015 Allekirjoitukset KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 2.6.2015 2 / 2015 Sivu 14 KOKOUSAIKA 2.6.2015 klo 19.00-20.49 KOKOUSPAIKKA Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700, Rautio SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2018 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.2.2018 klo 18.30-19.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 20.01.2015 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kirkkovaltuuston kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 22 KOKOUSAIKA Maanantai klo 19 21:07 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 22 KOKOUSAIKA Maanantai klo 19 21:07 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 15.10.2018 3 / 2018 Sivu 22 KOKOUSAIKA Maanantai 15.10.2018 klo 19 21:07 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen tarjolla kahvit.

Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen tarjolla kahvit. Kirkkovaltuusto 24.8.2017 sivu ( 1 / 9) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 Aika: Tiistai 5.9.2017 klo 18.00-18.30 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6 Ennen varsinaista

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05 Kalajoen

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 Kirkkoneuvosto Nro 9/2015. Tiistai 27.10.2015 klo 18.30 20:26 Himangan seurakuntakoti

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 Kirkkoneuvosto Nro 9/2015. Tiistai 27.10.2015 klo 18.30 20:26 Himangan seurakuntakoti KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 27.10.2015 klo 18.30 20:26 Himangan seurakuntakoti Kari Lauri puheenjohtaja,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 17.30-18.22 (Kahvitus klo 17.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu 1 Pöytäkirja Aika: Perjantai klo 9-16 Paikka: Sähköpostikokous Ahola Pirkko Haapaniemi Elina, pj Jousmäki Marjatta Kotamäki Leila Latvanen Elina Mattinen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto Siikalatvan seurakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika:

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/ Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/ Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/2018 1 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 19.2.2018 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 19.2.2018 klo 18:00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali Läsnä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/19 Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai klo Kirkkopuiston seurakuntakoti

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/19 Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai klo Kirkkopuiston seurakuntakoti Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai 6.1.2019 klo 12.33 13.00 KOKOUSPAIKKA Kirkkopuiston seurakuntakoti SAAPUVILLA Aittola Eija OLLEET JÄSENET Anttila Auli Auvinen Maija Hellsten Eeva Liisa Höök Jorma Immonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Aika: Maanantaina 13.2.2012 klo 18.00 18.55 Paikka: Salon seurakunta, Juhlasali, Torikatu 6, Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä Poissa Varajäsenet

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 19.33 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

Keskiviikko klo Jokelan Pappila, Plassintie 2, Kalajoki

Keskiviikko klo Jokelan Pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 12.4.2017 klo 15 16.11 Jokelan Pappila, Plassintie 2, 85100

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot