-2, SIVL :00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "-2, SIVL :00"

Transkriptio

1 -2, SIVL :00 Kokouskutsu Torstaina klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Charlotte Snellman Ulrika Rönnback, varapuheenjohtaja Maria A Nygård Sebastian Holmgård Trey Howard Conny Englund Jan-Peter Sandelin Kim Yli-Pelkola Erik Nyberg Alexandra Back Cecilia Löfholm Kiti Lindén Denise Björn-Lindell Hans Vikman Markku Pukkinen Terhi Leivo-Holmqvist Mervi Rantala Timo Itälehto Harri Kaltiala Pirkko Rantanen Martti Vähäkangas Muut läsnäolijat Peter Boström, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Vuokko Piippolainen, kaupunginhallituksen edustaja Ronja Huhtamäki, nuorisovaltuuston edustaja Kristina Stenman, kaupunginjohtaja Jan Levander, sivistysjohtaja, sihteeri Juha Paasimäki, sivistysjohtajan sijainen Tom Enbacka, varhaiskasvatusjohtaja Leif Storbjörk, kirjastotoimenjohtaja Tove Jansson, liikuntatoimenjohtaja Anette Granberg, talouspäällikkö Asiat Oheisen esityslistan mukaan. Toimeksi saanut: Brita Brännbacka-Brunell puheenjohtaja

2 62, SIVL :00 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

3 63, SIVL :00 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Sivistysjohtaja: Valitaan Kiti Lindén ja Kim Yli-Pelkola.

4 64, SIVL :00 ILMOITUSASIAT Sosiaali- ja terveysvirasto, terveysvalvonta, dnro 226/2018, Toiminnan aloittaminen, Kielikylpypäiväkoti/Vestersundinkylän koulu Sosiaali- ja terveysvirasto, terveysvalvonta, dnro 227/2018, Toiminnanharjoittajan vaihtuminen, Kielikylpypäiväkoit/Choraeus Sivistysjohtaja: Merkitään tiedoksi.

5 65, SIVL :00 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Sivistysjohtaja on tehnyt touko-kesäkuussa 2018 oheisen liitteen mukaiset viranhaltijapäätökset: Liite 65 A Päivähoidon johtaja, kirjastotoimenjohtaja, nuorisosihteeri sekä rehtorit Peter Roos ja Anders Wingren ovat tehneet tammikesäkuussa 2018 oheisen liitteen mukaiset viranhaltijapäätökset. Liite 65 B Sivistysjohtaja: Merkitään tiedoksi.

6 66, SIVL :00 UBV: 472/2018 VUODEN 2019 TALOUSARVIOKEHYKSET JA VUOSIEN TALOUS- SUUNNITELMA Talouspäällikkö: Liite 66 Vuoden 2019 talousarviokehykset perustuvat seuraaviin olettamuksiin tarkistus (vrt. vuoden 2018 talousarvio) Henkilöstökustannukset 1,25 % Palvelujen ostot 1,20 % Aineisto ja tarvikkeet 1,20 % Tuet ja avustukset 1,20 % Muut toimintakustannukset 1,20 % Toimintatuotot 1,25 % Sivistyslautakunnan kehyksestä vähennetään euroa tuottopuolelta varhaiskasvatuksen tuottojen poisjäännin vuoksi. Vuoden 2019 kehyksissä on huomioitu 1,25 % henkilöstökustannusten lisäys verrattuna vuoden 2018 talousarvioon. Sopimuksen mukainen palkkalisäys vuonna 2019 on kuitenkin suurempi. Jos vuoden 2019 palkkakustannusten laskemisen lähtökohtana pidetään heinäkuun 2018 palkkaa, on huomioitava +2,0 %. Sivistyslautakunnan talousarviokehys vuodelle 2019 on seuraava Tulot: Menot: Netto: Kehys on sitova lautakuntatasolla ja nettotasolla. Valtionosuudet Vuoden 2019 kehysehdotuksen valtionosuudet perustuvat Kuntaliiton arvioon. Verotuotot Taloussuunnitelma perustuu kunnallisverokannan entiseen tasoon 21,25 % vuosina Korkokustannukset Arvioidaan 2,0 % keskikoron mukaan. Poistot Voimassa olevan poistosuunnitelman mukaisesti. Investoinnit Päätös investoinneista tehdään syksyllä talousarviokäsittelyn yhteydessä.

7 66, SIVL :00 UBV: 472/2018 Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta käy periaatekeskustelun talousarviokehyksistä.

8 66, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 66, sivl

9 66, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 66, sivl

10 67, SIVL :00 UBV: 415/2018 PIETARSAAREN LUKION LISÄRESURSSIN ANOMINEN Sivl Pietarsaaren lukion rehtori on kääntynyt sivistyslautakunnan puoleen esittäen anomuksen lisäresurssista lukuvuodeksi Rehtori anoo kirjelmässään 10 vuosiviikkotunnin lisäresurssia lukuvuodeksi OVTES-sopimuksen mukaan lukioresurssituntien määrä on 14 viikkotuntia lukiota kohden ja 0,17 viikkotuntia lisätään opiskelijaa kohden. Lukioresurssia käytetään rehtorin ja opettajakunnan lukion tavoitteita silmällä pitäen tärkeänä pitämiin tehtäviin, jotka on osoitettu opettajille työsuunnitelmassa, esimerkiksi ylioppilastutkintokokeiden alustava tarkastus ja suulliset kuulustelut lukion loppututkinnon yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voidaan päättää pienemmästä resurssinkäytöstä. Tällöin on niiden käyttämättä jääneiden viikkotuntien määrä, joita ei ole käytetty luokan ulkopuoliseen työhön, käytettävä opetustyöhön. Päätös tästä tehdään kerran lukuvuodessa. Pietarsaaren lukiossa valtaosa lukioresurssista on käytetty opetukseen. Anomus: Liite 59 Hyvän koulutuksen ja laajemman kurssivalikoiman tarjoamiseksi ehdotetaan, että Pietarsaaren lukio saa lisäresursseja. Päätös Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta myöntää Pietarsaaren lukiolle 10 vuosiviikkotunnin lisäresurssin lukuvuodeksi Lisäresurssin kustannus on n Näitä määrärahoja ei ole sivistyslautakunnan talousarviossa, vaan lautakunnan on anottava lisärahoitusta valtuustolta. Sivistyslautakunta: hyväksyttiin. Kh Anomus: Liite 185 Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy Pietarsaaren lukiolle 10 vuosiviikkotunnin lisäre-

11 67, SIVL :00 UBV: 415/2018 surssin lukuvuodeksi Lisäresurssin kustannus on n Rahoitetaan lainalla. Päätös Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti palauttaa asian uuteen valmisteluun. Sivl Anomus: Liite 67 Jakobstads gymnasiumille ja Pietarsaaren lukiolle myönnetään tuntikehys opiskelijakohtaisen tuntikehyskertoinjärjestelmän mukaisesti. Jakobstads gymnasiumin kerroin on 1,40 ja Pietarsaaren lukion 1,53. Samaa järjestelmää käytetään myös perusopetuksessa. Kokemus osoittaa, että mitä suurempi koulu ja enemmän opiskelijoita, sitä alhaisempaa tuntikehyskerrointa voidaan käyttää. Vastaavasti koulu, jossa on vähemmän opiskelijoita, tarvitsee korkeamman kertoimen. Myös lukiossa ratkaisevaa on syksyllä opintonsa aloittamisesta ilmoittanut määrä opiskelijoita. Tällä hetkellä tiedämme, että lukiossa opintonsa aloittavien opiskelijoiden lukumäärä on n. 38 ja vastaava luku gymnasietissa on n Lukion osalta opiskelijat jaetaan pääasiassa kahteen opetusryhmään ensimmäisenä lukuvuonna. Ryhmäkooksi tulee tuolloin n. 20 opiskelijaa. Jos resurssit eivät riitä, voidaan järjestää vain perusopetusryhmä, johon kuuluu n. 38 opiskelijaa. Ryhmä oli liian suuri. Ongelma voidaan korjata osittain myöhemmin opinnoissa, oppilaiden valitessa vapaammin kursseja. Opetustuntien lisäksi on varattava myös ns. lukioresurssitunteja, 14 viikontuntia kumpaakin lukiota kohden ja 0,17 viikkotuntia lisätään opiskelijaa kohden. Lukioresurssia käytetään töihin ja tehtäviin, jotka rehtori ja opettajakunta katsovat tärkeiksi lukion tavoitetta silmällä pitäen ja jotka on osoitettu opettajille työsuunnitelmassa, esimerkiksi ylioppilastutkintokokeiden alustava tarkastus ja lukion loppututkinnon yhteydessä pidettävät suulliset kuulustelut. Sopimuksen mukaan suurin osa lukioresurssitunneista on käytettävä luokkahuoneen ulkopuolisiin työtehtäviin. Mikäli päätetään, että resurssi käytetään opetukseen, asiasta on sovittava opettajakunnan kanssa. Toistuvan lisäresurssianomuksen välttämiseksi vuosittain ehdotetaan, että lukion tuntikehyskerrointa korotetaan 1,60:een. Kustannus tästä on vuositasolla n ja syksyn 2018 osalta summa on n Sivistyslautakunnan tulee huomioida kyseiset lisäkustannukset vuoden 2019 talousarviossa.

12 67, SIVL :00 UBV: 415/2018 Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta myöntää Pietarsaaren lukiolle resurssin tuntikehyskertoimen 1,60 tuntia/viikko/opiskelija mukaisesti lukuvuodeksi Lisäresurssin kustannus on n vuositasolla. Syksyn 2018 kustannus on noin Määrärahoja ei ole sivistyslautakunnan vuoden 2018 talousarviossa. Lautakunnan tulee anoa tarkoitusta varten lisärahoitusta kaupunginvaltuustolta muun talousarvion oikaisun anomisen yhteydessä.

13 67, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 67,sivl

14 67, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 67,sivl

15 67, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 67,sivl

16 68, SIVL :00 UBV: 482/2018 MITALIGAALA Liikuntatoimenjohtaja: Pietarsaaren kaupungin liikuntalautakunta/liikuntajaosto on jakanut vuoden urheilumitalin vuodesta 1970 lähtien ja urheilujuhlan yhteydessä on palkittu SM-, PM-, EM- ja MM-tason olympia- ja maailmanmestaruuslajien mitalisteja. Vuosittain on tapana palkita henkilöä. Myös useille junioreille, joukkueille, valmentajille ja urheilijoille on annettu tunnustusta urheilujuhlassa. Urheilumitali jaetaan vuosittain pietarsaarelaiselle urheilijalle (joka asuu tai on asunut Pietarsaaressa), joka on menestynyt ja edustanut Pietarsaarta myönteisellä tavalla vuoden aikana. Urheilumitali on kuluneiden viiden vuoden ajan jaettu iltatilaisuudessa, Runeberginviikolla järjestetyssä Vuoden urheilujuhlassa. Järjestely on ollut helppo ja viime vuosien aikana, liikuntajaoston kuuluessa sivistyslautakunnan alaisuuteen, ovat nuoriso- ja kulttuuritoimisto osallistuneet järjestelyihin ja itse urheilujuhlaan. Pieni kulttuuripalkinto on jaettu urheilujuhlan ollessa osa Runeberginviikkoa, ja vuonna 2016 nuorisotoimisto/nuorisovaltuusto jakoi palkinnon. Ohjelma on vaihdellut. Nuorisovaltuuston tullessa mukaan kaupungin toimintaan toimivat nuoret useana vuonna urheilujuhlan juontajina, ja juhla järjestettiin tuolloin Tupakkamakasiinissa. Urheilujuhla on nyt järjestetty kolmena vuonna Campus Allegrossa Itäisellä Pitkälläkadulla ja Thomas Nyström on toiminut juontajana kaksi kertaa. Campus Allegrossa on hienot puitteet menestyksekkäiden pietarsaarelaisten juhlistamista varten. Liikuntajaosto on vuosien aikana käyttänyt Vuoden Urheilujuhlan järjestämiseen. Nyt on aika viedä urheilujuhla uudelle tasolle Mitaligaalan muodossa ja houkutella lisää yleisöä tilaisuuteen juhlistamaan kaupunkimme urheilijoiden ja aktiivisten henkilöiden menestystä. Tove Jansson, Anders Wingren ja Tiina Höylä-Männistö ovat suunnitelleet Mitaligaalaa pidettäväksi Schaumansalissa. Kutsumme pietarsaarelaiset gaalajuhlaan, musiikista vastaa Musiikkiopisto Peter Roosin johdolla. Nuorisovaltuuston nuoret osallistuvat järjestelyihin ja Schaumansalin koristeluun. Johanna Ohlsson työskentelee juhlan muodon ja siihen liittyvien ideoiden parissa. Nuorisotoimiston harjoittelija ja kaupungin opiskelijanuoret osallistetaan tapahtumaan, tavoitteena on vapautunut ja tunnelmallinen Mitaligaala perjantaina Kaupungin viranhaltijat, poliitikot ja yrittäjät saavat kunnian toimia mitalien jakajina. Talousarvio: Liite 68 Sivistysjohtaja:

17 68, SIVL :00 UBV: 482/2018 Sivistyslautakunta suhtautuu myönteisesti urheilujuhlan kehittämiseen mitaligaalaksi. Suunnittelu voi jatkua ja määrärahaa tulee varata liikuntajaoston vuoden 2019 talousarvioon.

18 68, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 68,sivl

19 69, SIVL :00 UBV: 251/2018 UIMAOHJAAJAN TOIMI Sivl-lj Liikuntajaoston alaisuudessa toimivat tällä hetkellä seuraavat: Uimahallin ja kassan henkilöstö: 1 uimaopettaja 3 uimavalvojaa 2 uimahallin kassan työntekijää Liikuntatoimiston henkilöstö: 1 erityisliikunnanohjaaja 1 toimistosihteeri 1 liikuntatoimenjohtaja Uimahalli on avoinna yleisölle 92 tuntia viikossa ja lisäksi 3 tuntia viikossa seura- tai vastaavaa toimintaa varten. Henkilöstön tarve on siis 228 tuntia 30 minuuttia uimahallissa ja kassassa. Turvallisuusasetukset ohjaavat uimahallissa tarvittavaa henkilöstömäärää. Jotta uimahalli saa olla auki yleisölle, tarvitaan vähintään 2 henkilöä ja kameravalvonta. Lisäksi rakennuksessa on oltava siivoojaa sekä huoltohenkilö, joka on tavoitettavissa 20 minuutin kuluessa. Uimahallin kassassa tulee olla yksi henkilö. Arkisin työssä on tilapäisiä tuntipalkkaisia uimavalvojia ja kassatyöntekijöitä klo ja viikonloppuisin klo Yhteensä tähän tarvitaan 2 henkilöä tai 47 tuntia viikossa. Uimahallissa työskentelee yhteensä vähintään 7 henkilöä. Lisäksi uimaopettaja työskentelee arkisin uimaopetuksen parissa. Vuonna 2017 uimaopetusryhmiä oli 482 ja uimakouluja 6. Erityisliikunnanohjaajalla on ohjattua toimintaa 11 vesijumpparyhmälle viikossa. Liikuntatoimenjohtaja: Liikuntatoimenjohtaja ehdottaa, että uimahalliin palkataan uimaohjaaja vuodeksi ajalle Toimi julistetaan haettavaksi sisäisesti. Työtehtäviä ovat: uimavalvonta, uimaopetus, uimahallin kassassa vuorottelu, uimahallin varauksista vastaaminen, muiden liikuntapaikkojen varauksissa auttaminen, työaikataulujen laatimisessa auttaminen ja liikuntatoimenjohtajan auttaminen sijaisten ja tilapäisten työntekijöiden hankkimisessa uimahalliin. Uimaohjaajalla on oikeus tarkistaa tilapäisten työntekijöiden uima- ja hengenpelastustestit, sekä arvioida, sopiiko henkilö työskentelemään uimahallissa ja kassassa. Työaika on yleinen kaksivuorotyö arkisin ja viikonloppuisin (tasoittumisajanjakso 232,50 tuntia/6 viikkoa). Työn vastaanottavalla henkilöllä on oltava uimaopettajan koulutus, ensiaputaidot ja hyväksytysti suoritettu uima/hengenpelastustesti sekä uimahallissa työskentelyyn vaadittavat valmiudet ja hyvä suo-

20 69, SIVL :00 UBV: 251/2018 men ja ruotsin kielen suullinen osaaminen. Pedagoginen koulutus katsotaan eduksi. Päätös Sivistyslautakunnan liikuntajaosto: hyväksyttiin. Sivl Liikuntajaosto anoo uimaohjaajan palkkaamista vuodeksi, ajalle Toimi julistettaisiin haettavaksi sisäisesti. Sivistyslautakunnan osavuosiraportista ilmenee, että kuluvan vuoden taloustilanne on tiukka. Ennustetun ylityksen vähentämiseksi sivistyslautakunnan tulee keskustella erilaisista tehostamistoimenpiteistä sekä mahdollisista uudelleenjärjestelyistä sivistyslautakunnan toimialalla, jotta lakisääteinen toiminta on hyvälaatuista myös jatkossa. Yllä olevaan viitaten tointen haettavaksi julistamista ja täyttämistä tulee harkita tarkkaan. Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta ei myönnä liikuntajaostolle oikeutta julistaa haettavaksi ja täyttää uimaohjaajan toimi tässä vaiheessa.

21 70, SIVL :00 UBV: 273/2017 KIRJASTONHOITAJAN TOIMI KAUPUNGINKIRJASTOSSA Sivistyslautakunnan kulttuurijaosto , diaari nro 273/2017 Kaupungin sisäisten henkilöstöjärjestelyjen tuloksena kaupunginkirjastossa on vuodesta 2017 lukien yksi kirjastonhoitaja vähemmän. Myös talousarviota on oikaistu alaspäin. Kyseistä vähentämistä ei ole suunniteltu eikä se ole osa palvelutuotannon kehittämistä, ja on vaikuttanut suuresti kaupunginkirjaston toimintaan. Sen vuoksi nyt on aika siirtyä alkuperäiseen tilanteeseen. Kirjastotoimenjohtaja: Henkilöstöjaostolta anotaan kaupunginkirjaston osalta lupaa julistaa haettavaksi kirjastonhoitajan kokoaikainen toimi (100 %). Mikäli myöntävä päätös tehdään, myös pyyntöä talousarviomäärärahan myöntämisestä tulee puoltaa asianomaisissa tahoissa. Päätös Esittelevä viranhaltija, kirjastotoimenjohtaja: Hyväksyttäneen. Sivistyslautakunnan kulttuurijaosto: hyväksyttiin. Hj Päätös Henkilöstöjohtaja: Kirjastotoiminnan käsittävän vastuualueen strategisen ennakoinnin ja kokonaissuunnittelun kannalta henkilöstöjaosto ehdottaa, että asia lähetetään sivistyslautakunnalle lausuntoa varten ennen kuin henkilöstöjaosto päättää toimen haettavaksi julistamisesta. Henkilöstöjaosto hyväksyi ehdotuksen ja siirtää asian sivistyslautakunnalle ennen pöytäkirjan tarkistusta. Sivl Kaupunginkirjasto anoo oikeutta saada julistaa haettavaksi ja täyttää kirjastonhoitajan kokoaikaisen toimen (100 %). Mikäli anomus hyväksytään, on kaikkien asianomaisten tahojen myönnettävä talousarviomäärärahat palkkausta varten.

22 70, SIVL :00 UBV: 273/2017 Päätös Sivistyslautakunta: Sivistyslautakunta ei myönnä tässä vaiheessa kaupunginkirjastolle oikeutta julistaa haettavaksi ja täyttää kirjastonhoitajan toimen. Sivistyslautakunta: hyväksyttiin. Siv-kj Kirjastonhoitajan toimi tulisi julistaa haettavaksi kaupunginkirjastossa. Asiasta on keskusteltu aikaisemmin kulttuurijaoston kokouksessa , jolloin kulttuurijaosto puolsi asiaa. Asia oli esillä myös henkilöstöjaoston kokouksessa Sivistyslautakunta päätti kokouksessaan , ettei kaupunginkirjastolle myönnetä oikeutta julistaa haettavaksi ja täyttää kirjastonhoitajan tointa siinä vaiheessa. Vuoden 2017 talousarviossa oli määrärahaa tarkoitusta varten. Kaupunginkirjaston henkilöstökustannusten alitukset vuonna 2017 osoittautuivat suuriksi vuoden 2017 tilinpäätöksen valmistuessa. Jo vuonna 2017 olisi ollut mahdollisuus julistaa toimi haettavaksi ja täyttää se. Myös kuluvana vuonna tarkoitukseen on määrärahaa, vuoden 2018 talousarviossa. Uusi kirjastolaki, laki yleisistä kirjastoista 1492/2016, tuli voimaan Lain velvoitteiden täyttämiseksi sekä voidaksemme tarjota paikallisille kirjastonkäyttäjillemme riittävän laajan ja korkeatasoisen palvelutarjonnan, meidän tulee voida täyttää uudelleen kokoaikainen kirjastonhoitajan toimi. Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon kuuluu tai jonka lisäksi hakija on suorittanut tietohallinnon opintoja, jotka ovat laajuudeltaan vähintään 60 opintopistettä (35 opintoviikkoa). Kielivaatimuksena on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kaupunginkirjasto on viime vuosien aikana työskennellyt aktiivisesti monikulttuurisuuden parissa, vahvistaakseen edelleen kirjastojen roolia itsestäänselvänä, keskeisenä ja neutraalina kohtaamispaikkana ja porttina suomalaiseen yhteiskuntaan. Mediakantaa on laajennettu, kaukolainajärjestelmiä käytetään erittäin tehokkaasti tarjonnan laajentamiseksi ja seutulainajärjestelmä otettiin käyttöön joulukuussa Kaupunginkirjasto järjestää tapahtumia ja käyttäjäkoulutuksia maahanmuuttajataustaisille asukkaille, joilla on muu kuin suomi tai ruotsi äidinkielenään tai muu kuin suomalainen kulttuuritaus-

23 70, SIVL :00 UBV: 273/2017 ta. Tämä toteutetaan omana toimintana sekä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta on tärkeää ja samalla resursseja vaativaa. Pietarsaaren sivistystoimen voimassa olevan toimintasäännön mukaan kirjastotoimenjohtaja valitsee kaupunginkirjaston henkilöstön, mutta sivistyslautakunnan on ensin myönnettävä kaupunginkirjastolle oikeus julistaa toimet haettaviksi ja täytettäviksi. Päätös Esittelevä viranhaltija, kirjastotoimenjohtaja: Kulttuurijaosto päättää omalta osaltaan, että edellä mainittu Pietarsaaren kaupunginkirjaston kirjastonhoitajan toimi tarvitaan nyt ja se tulisi täyttää mahdollisimman nopeasti. Kulttuurijaosto lähettää asian sivistyslautakuntaan, jotta sivistyslautakunta voisi päättää myöntää kaupunginkirjastolle oikeuden julistaa haettavaksi ja täyttää kirjastonhoitajan toimi. Sivistyslautakunnan kulttuurijaosto: hyväksyttiin. Sivl Kaupunginkirjasto anoo oikeutta saada julistaa haettavaksi ja täyttää kokoaikaisen kirjastonhoitajan toimen, 100 %. Sivistyslautakunnan osavuosiraportista ilmenee, että kuluvan vuoden taloustilanne on tiukka. Ennustetun ylityksen vähentämiseksi sivistyslautakunnan tulee keskustella erilaisista tehostamistoimenpiteistä sekä mahdollisista uudelleenjärjestelyistä sivistyslautakunnan toimialalla, jotta lakisääteinen toiminta on hyvälaatuista myös jatkossa. Yllä olevaan viitaten tointen haettavaksi julistamista ja täyttämistä tulee harkita tarkkaan. Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta ei myönnä kaupunginkirjastolle oikeutta julistaa haettavaksi ja täyttää kirjastonhoitajan toimi tässä vaiheessa.

24 71, SIVL :00 UBV: 479/2018 OIKAISUPYYNTÖ Suomenkielinen koulujaosto valitsi kokouksessaan Päivi Luukkasen perusopetuksen erityisopettajan virkaan (1131), alkusijoituspaikkana Kielikylpykoulu. Susanne Mård on jättänyt päivätyn oikaisupyynnön. Muutoksenhakija Mårdin mukaan Luukkanen ei ole ottanut virkaa vastaan ja varalle valittu Hanna-Mari Vidjeskog on saanut viran sillä edellytyksellä, että hän suorittaa kielitutkinnon mennessä. Virasta on ilmoitettu Kuntarekryssä ja hakuaika päättyi klo Mård ei lähettänyt hakemustaan Kuntarekryssä määräajassa, vaan myöhemmin samana päivänä sähköpostitse koulutoimenjohtajalle. Hakemusta ei huomioitu, sillä se saapui liian myöhään. Mård sai päätöksen tiedusteltuaan asiaa Sivistysjohtaja: Susanne Mårdin jättämä oikaisupyyntöhakemus hylätään viitaten yllä esitettyihin perusteisiin sekä siihen, että virka-anomus toimitettiin liian myöhään.

25 72, SIVL :00 UBV: 487/2018 VARHAISKASVATUSJOHTAJAN VALINTA Virka on ollut julistettuna haettavaksi ilmoituksella Österbottens Tidningissä sunnuntaina ja Pietarsaaren sanomissa sekä kaupungin kotisivuilla ja työvoimatoimiston sivuilla mol.fi. Hakemukset on tehty Virkaa haki viisi henkilöä, joista kolme oli muodollisesti kelpoista. Myöhemmin yksi hakijoista veti hakemuksensa pois. Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää julistaa viran uudelleen haettavaksi syksyllä.

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-08-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.8.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2018-09-26 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 26.9.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-09-13 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 13.9.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :15

-2, SIV-LJ :15 -2, SIV-LJ 2018-09-20 18:15 Kokouskutsu Torstaina 20.9.2018 klo 18.15, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey Howard Jaakko

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-03-28 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 28.3.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2017-08-31 18:00 Kokouskutsu Torstaina 31.8.2017 ja 7.9.2017 klo 18.00, Urhlutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2018-01-17 18:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 17.1.2018 klo 18.00, Rettig Sport Center Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey Howard Jaakko

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-05-31 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 31.5.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-03-08 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 8.3.2017 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen,

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2018-02-15 16:00 Kokouskutsu Torstaina 15.2.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2015-05-12 16:00

-2, SIV-SU 2015-05-12 16:00 -2, SIV-SU 2015-05-12 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 12.5.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2015-06-16 16:00

-2, SIV-SU 2015-06-16 16:00 -2, SIV-SU 2015-06-16 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 16.6.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

Timo Itälehto, puheenjohtaja Terhi Leivo-Holmqvist, varapuheenjohtaja Hans Vikman Kim Yli-Pelkola Pirkko Rantanen Tuomo Palojärvi Anni Teerikangas

Timo Itälehto, puheenjohtaja Terhi Leivo-Holmqvist, varapuheenjohtaja Hans Vikman Kim Yli-Pelkola Pirkko Rantanen Tuomo Palojärvi Anni Teerikangas KOKOUSKUTSU Keskiviikkona 7.2.2019 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Varsinaiset jäsenet Timo Itälehto, puheenjohtaja Terhi Leivo-Holmqvist,

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2018-05-03 16:00 Kokouskutsu Torstaina 3.5.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

STADEN JAKOBSTAD PIETARSAAREN KAUPUNKI

STADEN JAKOBSTAD PIETARSAAREN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Keskiviikkona 23.1.2019 klo 17.00, kokoushuone Saima Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Ulrika Rönnback, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2017-11-28 18:00 Kokouskutsu Tiistaina 28.11.2017 klo 18.00, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey Howard Jaakko

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2018-11-14 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 14.11.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-06-13 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 13.6.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2016-01-14 17:30 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Håkan Forss, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko Koskela,

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-05-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-01-28 16:00

-2, SIVL 2015-01-28 16:00 -2, SIVL 2015-01-28 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 28.1.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2016-02-11 16:00

-2, SIV-SU 2016-02-11 16:00 -2, SIV-SU 2016-02-11 16:00 Kokouskutsu Torstaina 11.2.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-03-23 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 23.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2017-03-09 17:30 Kokouskutsu Torstaina 9.3.2017 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Christer Tonberg, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-09-27 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 27.9.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2016-06-14 17:00 Kokouskutsu Tiistai 14.6.2016 klo 17.00, Museo, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald Wester Sauli

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2017-03-30 17:00 Kokouskutsu Torstaina 30.3.2017 klo 17.00, Museon kanslia, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2018-12-04 18:00 Kokouskutsu Tiistaina 4.12.2018 klo 18.00, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey Howard Jaakko

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-04-19 17:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 19.4.2017 klo 17.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Marina Lundkvist

Lisätiedot

Stadsfullmäktiges presidium /Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto Anna-Maja Henriksson Jacob Storbjörk Annica Haldin Jarmo Ittonen

Stadsfullmäktiges presidium /Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto Anna-Maja Henriksson Jacob Storbjörk Annica Haldin Jarmo Ittonen 1 Stadsfullmäktiges presidium /Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto 2017-2019 SFP SDP SFP VF Anna-Maja Henriksson Jacob Storbjörk Annica Haldin Jarmo Ittonen STADSSTYRELSEN - KAUPUNGINHALLITUS 2017-2019

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-02-17 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 17.2.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS 23/2018 KOKOUSAI- KA Liite Maanantai 17.12.2018 klo 17.00 - KOKOUS- PAIKKA KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 266 267 268 269 Nro Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-12-16 16:00

-2, SIVL 2015-12-16 16:00 -2, SIVL 2015-12-16 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 16.12.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 AIKA 28.05.2019 klo 18:28-18:50 PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 LOVIISA LÄSNÄ Laiho Pasi puheenjohtaja Nevalainen Sofia Sokka-Tuomala

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2017-06-19 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 19. kesäkuuta 2017 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Pentti

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

APULAISKAUPUNGINSIHTEERIN REKRYTOINTI JA KONSERNIHALLINNON UU- DELLEENJÄRJESTELY. Stpj , 10

APULAISKAUPUNGINSIHTEERIN REKRYTOINTI JA KONSERNIHALLINNON UU- DELLEENJÄRJESTELY. Stpj , 10 APULAISKAUPUNGINSIHTEERIN REKRYTOINTI JA KONSERNIHALLINNON UU- DELLEENJÄRJESTELY Stpj 15.3.2012, 10 Liite A Pietarsaaren kaupunki on rekisterinpitäjänä useilla hallinnonaloilla, joissa edellytetään tietosuojan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.3.2016 klo 16.00, Kauppaoppilaitos, Paul Hallvarinkatu 1 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin

Lisätiedot

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 12.6.2014

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 12.6.2014 Kristiinankaupunki Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 12.6.2014 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kokouksen: Ajankohta 12.6.2014 klo 17.00 Paikka Högåsen; Lapväärtintie 163

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-11-19 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 19. marraskuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2017-11-16 17:00 Kokouskutsu Torstaina 16.11.2017 klo 17.00, Herckules kabinetti, Kaupunginkirjasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Sebastian Holmgård, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2017-10-24 18:00 Kokouskutsu Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey Howard Jaakko

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-08-24 16:00

-2, SIVL 2015-08-24 16:00 -2, SIVL 2015-08-24 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 24.8.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Sivistyslautakunta Aika 05.12.2017 klo 09:00 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-12-14 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 14.12.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen,

Lisätiedot

-2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00

-2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00 -2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.00, Museon kanslia, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll.

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll. sivu 1(9) nro 3/2009 Elin: Hallitus Aika: 16.2.2009 klo 9.00 10.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone, R 0, Vaasan keskussairaala Gun Kapténs Per Hellman, varapj. Jan Erik Granö

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Esittelijä / valmistelija / lisätietojen antaja: sivistysjohtaja Silja Silvennoinen puh.(09) tai sähköposti

Esittelijä / valmistelija / lisätietojen antaja: sivistysjohtaja Silja Silvennoinen puh.(09) tai sähköposti Kasvatus- ja opetuslautakunta 69 21.10.2014 Hyvinvointitoimikunta 53 05.11.2014 Lausunto Karkkilan kaupungin talousarviosta vuodelle 2015 122/02.02/2014 Kasvatus- ja opetuslautakunta 21.10.2014 69 Esittelijä

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus 140 11.05.2015 Kaupunginhallitus 154 01.06.2015 Kaupunginhallitus 213 17.08.2015 Kaupunginvaltuusto 58 24.08.2015 Kaupunginjohtajan viran täyttäminen 344/01.01.01.00/2015 KH 11.05.2015

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Aika 13.03.2012 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet:

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/19.11.2013 Kokousaika Tiistai 19.11.2013 klo 19.00 21.46 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KOKOUSAIKA Torstaina 17.1.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 2 3 4 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 Kokousaika Tiistai 24.7.2012 klo 17.00 17.56 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 18:00-18:57 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

Torstai klo , Ympäristötalo, Kaikutie 11, Pietarsaari

Torstai klo , Ympäristötalo, Kaikutie 11, Pietarsaari KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Torstai klo. 14.00, Ympäristötalo, Kaikutie 11, Pietarsaari Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Ulrika Rönnback, puheenjohtaja Carola Sundqvist Ulf Stenman,

Lisätiedot

Perusturvan, sivistystoimen ja kulttuuritoimen johtosääntömuutos

Perusturvan, sivistystoimen ja kulttuuritoimen johtosääntömuutos Kaupunginhallitus 4 11.01.2010 Kaupunginhallitus 90 29.03.2010 Kaupunginhallitus 123 10.05.2010 Kaupunginvaltuusto 33 09.06.2010 Kulttuurilautakunta 51 16.06.2010 Perusturvan, sivistystoimen ja kulttuuritoimen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/ Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 41

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/ Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 41 VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2019 38 Sivistyslautakunta 21.05.2019 AIKA 21.5.2019 klo 18.00 PAIKKA Kirjaston kokoushuone, Huhtatie 7 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-01-20 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 20.1.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-02-08 16:00 Kokouskutsu Torstaina 8.2.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Sivistyslautakunta Aika 12.03.2019 klo 10:00 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 26 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 27 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 8 14.8.2017 Kokousaika 14.8.2017 klo 18.00 19.08 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

(SR) Kirjallinen kokouskutsu on lähetetty jäsenille

(SR) Kirjallinen kokouskutsu on lähetetty jäsenille 9 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS (SR) Kirjallinen kokouskutsu on lähetetty jäsenille 3.2.2010. Puheenjohtajan päätös: 10 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALITSEMINEN Lautakunta Hallitus Valtuusto nähtävänä: 11

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

Päättäjät varajäsenet

Päättäjät varajäsenet KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Tiistai klo. 14.00, Ympäristötalo, Kaikutie 11, Pietarsaari Päättäjät Varsinaiset jäsenet Ulrika Rönnback, puheenjohtaja Ulf Stenman, varapuheenjohtaja Helena Berger Jan-Erik Högdahl

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 uusto Aika 14.01.2019 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6. JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE Kh 25.6.2012 306 Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.2012: Liite 306 Jakobstads skytteförening r.f. anoo, että kaupunginhallitus valitsee

Lisätiedot

Mikkeli Kokouskutsu 1 (6) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:00

Mikkeli Kokouskutsu 1 (6) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:00 Mikkeli Kokouskutsu 1 (6) Aika 12.10.2017, klo 17:00 Paikka Otavan Opiston ruokala, kokoustila Aurinkoinen Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Vuoden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 UUDENKAARLEPYYN KAUPUNKI Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika 07.03.2013 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat Sivu 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 10 19.9.2017 Kokousaika 19.9.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2016-05-10 16:00

-2, SIV-SU 2016-05-10 16:00 -2, SIV-SU 2016-05-10 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 10.5.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 11/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 11/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 11/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Maanantaina 9.9.2019 klo 18.00 Paikka Teknisen toimiston kokoustila Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

243, KH 7.12.2015 15:00

243, KH 7.12.2015 15:00 243, KH 7.12.2015 15:00 Jokilatvan kansalaisopiston esitys vuoden 2016 talousarvioon Sivistyslautakunta 3.12.2015 2015 Jokilatvan kansalaisopiston rehtori on lähettänyt liitteen olevan esityksen sivistyslautakunnalle

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16. Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 18 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 19

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16. Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 18 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 19 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16 Kasvatus- ja opetuslautakunta 24.03.2015 AIKA 24.03.2015 klo 18:00 20.25 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot