Lexmarkin ominaisuudet ja edut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lexmarkin ominaisuudet ja edut"

Transkriptio

1 Lexmarkin ominaisuudet ja edut Arvoa pakkauksessa Koe jatkuva einikäisten asiakkaiden strategiamme Tämän päivän yritysmaaimassa kipaiu on kovaa, ja yritysasiakkaat odottavat pajon enemmän kuin vain tuotteita ja tekniikkaa. Yritykset ovat haasteiden edessä. Ne tarvitsevat tehokkaita, tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Lexmarkia tavoitteemme on saada Einikäisiä asiakkaita. Tiedämme, mitä tavoitteen saavuttaminen vaatii. Meidän on mukauduttava jatkuviin haasteisiin markkinoiden muutoksista tiukempiin budjetteihin, ympäristöseikkoihin ja moniin muihin. Lexmarkin tarjousten jokainen eementti on kehitetty tämän päivän haasteita varten. Kun hankit Lexmark-tuotteen, hankit myös suuren määrän arvoa. Arvo on, kirjaimeisesti, pakkauksessa. Se on äsnä kaikkiaa kautta koko vaikoimamme. Tästä arvosta pääsevät osaisiksi kaikenkokoiset yritysasiakkaamme, pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina suuryrityksiin. Ja tietenkin myös kanavakumppanimme, jotka ovat myyntimme sydämessä.

2 Voimmeko SÄÄSTÄÄ KUSTANNUKSISSA järkevämmin? Laitteemme on varustettu tehokkaia suorittimia, ja ne on suunnitetu korkeaa suorituskykyä varten. Laitteet tuostavat ensimmäisen sivun nopeasti ja pystyvät tuostamaan jopa 66 mustavakoista tai 50 väriistä sivua minuutissa. Näin tuostusjonosi pysyvät yhyinä ja tuottavuutesi korkeana. Lexmarkin aitteissa on isäksi runsaasti sisäänrakennettuja ratkaisuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät työskenteystä nopeampaa ja tuottavampaa. Suuri, äärimmäisen ooginen ja väriinen kosketusnäyttö käyttää haptiikkaa². Kosketusnäytön käyttäminen antaa fyysisen paautteen kuin painaisit näppäimiä. Käyttöön iittyvät myös äänet, jotta käyttäjä tietää aitteen toimivan komentojen mukaisesti. Jokainen yritys esittää tämän pottavan kysymyksen: Miten voimme säästää? Useimpien organisaatioiden asiakirjaprosesseissa piiee pajon kustannussäästöjen potentiaaia. Oikeiden aitteiden vainta uo pohjan tuotantokustannusten vähentämisee. Lexmark auttaa sinua saavuttamaan merkittäviä säästöjä yhdistämää ja standardisoimaa aitteesi soveetuimpien toimintojen kanssa. Kustannussäästöt voi viedä yhä pidemmäe monea tavaa: Käyttämää Lexmarkin kestäviä tarvikkeita voit vähentää sivukohtaisia kustannuksia. Samaa minimoit keskeytyksien ja taennustian tarpeen. Lepo- ja horrostiamme sekä nopeatoiminen kuumentimemme vähentävät energiakustannuksia. Kätevä Job Accounting -ratkaisumme¹ auttaa sinua ymmärtämään paremmin, miten ja mitä tuostat. Kaikissa Lexmarkin työryhmäaitteissa on sama käyttöiittymä. Heppokäyttöisyyden ansiosta käyttäjien kouuttaminen ja perehdyttäminen on vaivatonta, työryhmän koosta riippumatta. Ajan säästämiseksi käyttäjät voivat hyödyntää USBavainta suoraan tuostamiseen ja skannaamiseen². He voivat käyttää myös Lexmarkin esikatseutoimintoa ja työn jäkikäteistä muuttamisominaisuutta. Muutokset voi tehdä suoraan aitteea, ja ainoastaan tarvittava tuostetaan². Viimeistee tuostusajosi edistyneeä viimeisteyä, esimerkiksi isäämää niitit ja rei'ityksen². Lexmarkin upotettujen ratkaisujen kehyssoveuksen (esf) ansiosta voit mukauttaa aitteesi aajaa vaikoimaa tuottavuutta isääviä soveuksia². Miten saavutan TUOTTAVUUDEN koko potentiaain? Lexmarkin tuotteiden ja ratkaisujen myötä käyttäjät saavat tarvitsemansa työkaut. Näin käyttäjät saavat heposti enemmän aikaiseksi.

3 Emme haua mitään piparkakkumuotteja. Tarvitsemme meie RÄÄTÄLÖITYJÄ ratkaisuja! Kuinka annan yäpitäjiemme HELPOMPIA tapoja hainnoida kaustoamme? Ihan oikeasti jokainen yritys on eriainen. Ja jokaisea työryhmää on omat erityiset tarpeensa. Kaikki organisaatiot tarvitsevat täydeisesti sopivia ratkaisuja menestyäkseen. Lexmarkia on aaja kokemus asiakirjaratkaisujen gobaaina johtajana. Oemmekin saavuttaneet vahvan ymmärtämyksen niistä erityisistä kipupisteistä, joista sinunkin yrityksesi on sevittävä. Tarjoamme aajan vaikoiman tuotteita ja ratkaisuja, jotka voidaan määriteä juuri sinun vaatimuksiasi vastaaviksi. Tarvitsitpa sitten kompaktin mustavakotuostimen yhyisiin tuostusajoihin tai tehokkaan, monitoimivärituostimen työnkukuratkaisuia sekä tuotanto- ja viimeisteyominaisuuksia, kaikki on mahdoista. Lexmarkin innovaatiot vastaavat kaikkiin vaatimuksiin ja mukautuvat saumattomasti kaikkiin yritysympäristöihin! Yrityksesi hyötyy merkittävästi, jos voit hepottaa ITyäpitäjiesi eämää. Lexmarkin tuotteiden asentaminen on uskomattoman heppoa. Ja kun ne ovat toiminnassa, ne eivät vaadi pajon huoenpitoa. Niiden jaanjäki on pieni, ja purkaminen pakkauksesta käy vaivattomasti². Niinpä suuremmat monitoimituostimetkin asettuvat paikoieen heposti. Asentaminen ja määrittey käyvät eikiten, kiitos Lexmarkin Universa Print Driverin ja Embedded Web Serverin. Yäpitäjät hyötyvät ohjemoitavista tarvikeimoituksista, tehokkaasta iikenteen muokkauksesta, etänä hainnoitavista ohjemistoista ja kätevästä Omat pikavainnat -ominaisuudesta. MyShortcutsin avua jokainen oppukäyttäjä voi uoda pikavaintoja usein käytetyie toiminnoie. Monien kätevien ominaisuuksien, joita ovat esimerkiksi Custom Messaging ja Printer Bookmarks, ansiosta oppukäyttäjätkin saavat nauttia käytön yksinkertaisuudesta. Job Waiting² -ominaisuuden avua voit pysäköidä töitä, joita ei voi käsiteä. Direct Printing puoestaan saii grafiikkatiedostojen, kuten JPEG, PDF, TIFF ja XPS, tuostamisen iman eriisen käsitteyohjeman käyttöä.

4 Tieto on yksi arvokkaimmista voimavaroistamme. Voitteko auttaa sen SUOJAAMISESSA? Miten voin hyötyä UPEISTA VÄREISTÄ iman isoja kustannuksia? Yritystieto on arvokkain voimavaranne, ja sen suojaaminen on kriittisen tärkeää. Mutta myös henkiökohtaisten tietojen turvaamisen ja yksityisyyden varmistamisee on yhä enemmän paineita. Lexmark ottaa asiakirjoihin iittyvän turvaisuuden vakavasti. Suojaa tietosi ja vahvista turvaisuutesi työnkuun kaikia tasoia siinä auttavat monet yritystason ominaisuutemme, kuten: Kiintoevyn suojaus saauksea² Levyn pyyhkiminen² Käyttäjän todennus LDAP:a Vavontaoki PDF:n suojaus skannaamaa sähköpostiin Suojattu tuostus ja skannaus IPSeciä Porttien ja IP-osoitteiden suodatus Vainnainen kortinukija, jonka avua oppukäyttäjät voivat todentaa ja vapauttaa tuostustöitä mistä tahansa verkossa oevasta Lexmark-aitteesta. Väreiä voit tehdä viestinnässäsi suuren vaikutuksen. Ja jos yritys voi tuottaa korkeaaatuisia värejä itse, hyöty on yhä suurempi. Lexmarkin erinomaiset vamisvärit mahdoistavat sen. Niissä on oivainen väriteknoogia ja Pantonen tukema mustekaava, joten hyödyt äykkäistä värinkorvausominaisuuksista. Tämä varmistaa, että ogot ja tärkeät grafiikat ovat tarvitsemiesi väreie uskoisia. Ja jotta värikustannuksesi pysyvät kurissa, Lexmarkin väriaitteie on tarjoa täysi vaikoima Coor Care -ominaisuuksia. Niihin kuuuvat mustavakotuostuksen ukitseminen, käyttäjäkohtaiset tuostusuvat ja pajon muuta. Voit aktivoida jopa Coverage Estimatorin. Sen avua käyttäjät voivat arvioida väriasiakirjan kustannuksen ennen työn vapauttamista. Saadaksesi esitteen ja isätietoja Lexmarkin turvaisuusratkaisuista, ota yhteyttä paikaiseen edustajaasi.

5 KESTÄVIEN KÄYTÄNTÖJEN on kuuuttava kaikkeen mitä teemme. Oemme hyvin tietoisia asiakirjojen tuotannon vaikutuksista ympäristöön. Tiedämme, että meiä on vastuu vaikutusten pienentämisestä aina ja kaikkiaa. Kaikki Lexmarkin tuotteet, ratkaisut ja paveut on kehitetty sama kysymys mieessä: Miten voimme tuottaa asiakkaie arvoa mahdoisimman kestävin käytännöin? Hauan vättää päänsäryt ja käyttämättömyysajat. Voitteko varmistaa täydeisen MIELENRAUHAN? Tänä päivänä saavutamme tavoitteen nejää keskeiseä aueea: aitteiden suunnitteussa, tarvikkeissa, ohjemissa ja yhteensopivuudessa. Vähennä energiankuutusta nopeatoimisea kuumentimea sekä monia energiaa säästäviä tioia (epo, horros, Eco-Mode). Vähennä kaatopaikkojen kuormitusta kestäviä tarvikkeiamme ja ekovastuuisia kaseteiamme. Kaseteissa on käytännöinen, kaksiosainen design ja vähintään 10 prosenttia käyttäjien kierrättämää materiaaia. Ota osaa Lexmarkin kasettienkeräysohjemaan. Kierrätys on heppoa, ja voit myös seurata omaa ympäristötehokkuuttasi. Minimoi hukkapaperin määrä kaksipuoisesti tuostavia Lexmark-aitteia. Kaikki ovat Energy Starja Bue Ange -yhteensopivia. Minimoi hiiijaanjäkesi tehokkaaa Unison-mustekasetia, joka takaa erinomaisen kuvanaadun, järjestemän pitkäkestoisen uotettavuuden ja mahtavan kestävyyden kaikki tämä innovatiivisessa, tärisemättömässä tuostusjärjestemässä. Saadaksesi esitteen ja isätietoja, ota yhteyttä paikaiseen edustajaasi. Kun yrityksesi tavoitteee isäarvoa, ei oe varaa käyttää arvokasta aikaa asiakirjoihin iittyvien ongemien ratkaisemiseen tai kaiista käyttämättömyysajasta murehtimiseen. Luotettavaa tekniikaaan ja kestävää suunnitteuaan Lexmark keventää taakkaasi ja antaa sinun keskittyä oennaiseen. Koska oemme varmoja tekniikastamme ja innovaatioistamme, voimme antaa niie kivikovan takuun. Vakiona tuevan vuoden takuun (korjaus paikan päää) isäksi voit vaita komen, nejän tai viiden vuoden jatkon omien tarpeittesi mukaan.

6 Hienoista ominaisuuksista tui yhä hienompia! Lexmark nostaa jatkuvasti asiakirjainnovaatioiden rimaa. Uusimmat aitteemme muodostavat tähän asti vakuuttavimman vaikoimamme. Koe aaja vaikoimamme työnkukua kehittäviä ratkaisuja esiasennetut tai vainnaiset ja näe, kuinka dramaattisesti ne parantavat työtäsi. Esiasennettuja soveuksia... Lomakkeet ja suosikit Taenna usein tuostetut omakkeet tai asiakirjat verkkoon ja tuosta ne vain tarpeen mukaan. Skannaa verkkoon Skannaa fyysinen asiakirja ja reititä kuva yhteen 30:stä ennata määriteystä henkiökohtaisesta tai jukisesta verkkokansiosta. Kieen vaihtaminen Vaihda kosketusnäytön kietä heposti. Laite tukee 18:aa kietä. Omat pikavainnat Luo pikavaintoja usein käytetyie toiminnoie ja säästä aikaa. Korttikopiointi Skannaa henkiökortin moemmat puoet yhdeä ajoa yhdee paperiarkie. Säästät aikaa ja rahaa. Muti-Send¹ Skannaa asiakirja kerran ja ähetä se useisiin kohteisiin todeinen ajansäästäjä! Lisää soveuksia ja ominaisuuksia saatavissa... Väriiset kosketusnäytöt² Lexmarkin pakituia kosketusnäytöiä navigointi on heppoa. Toimistotyöt hoituvat nopeammin ja tehokkaammin. Haptiikka Hyödy oogisen paneein tuntopaautteesta, kun napsautat, iu utat tai painat navigointikohteita (vain huippumonitoimituostimissa). Kontekstiäänet Eriaiset äänet tekevät navigoinnista yhä hepompaa. Esimerkiksi hienovarainen suhahdus kertoo ponnahdusikkunasta. Taustakuva ja näytönsäästäjä Vaihda kosketusnäytön taustaksi yrityksenne ogo, erityinen viesti tai vaitse jokin nejästä saatavia oevasta näytöstä. Diaesitys Näytä kosketusnäytöä vierivää, mukautettavaa diaesitystä. Voit väittää yritys- ja tuotetietoa tai tärkeitä viestejä. Tuostuksen esikatseu ja prosessin jäkeiset työn muutokset¹ Katsee asiakirjoja ennen kuin vapautat ne. Tee muutokset suoraan tuostimea vaihda esimerkiksi kaksipuoiseen tuostukseen. Väriinen etäkopiointi Skannaa asiakirja mustavakoaitteessa ja vapauta se verkossa oevassa eriisessä väriaitteessa. Skannaa kiintoevye (skannaus, taennus ja tuostus)¹ Sieppaa asiakirjoja ja taenna ne aitteen suojatue kiintoevye heppoa, tarpeiden mukaista tuostusta varten. Laitekiintiöt Aseta aitteie käyttäjäkohtaiset kopiointi-, faksi-, skannaus- ja tuostuskiintiöt hyvä tapa haita rahankäyttöä ja edistää kustannustietoisuutta. Nimetty värin korvaus Korvaa automaattisesti «nimetyn» värin värireseptin. Ominaisuus varmistaa, että yrityksesi ogot ja tärkeät kuvat tuostuvat aina tarkasti. Lepo/horrosnäppäin Antaa aitteesi ottaa nokoset ja säästää energiaa. Heti kun töitä imaantuu, se herää ja akaa toimia nopeasti. Watti energiaa Kun aitteesi on horrostiassa, se on käytännössä pois päätä se ei oe edes yhteydessä verkkoon. Virtaa on vain sen verran, että se herättää itsensä asettamasi aikatauun mukaisesti. Ympäristöasetukset Hyödy monista paperia ja mustetta säästävistä vainnoista. Se on ympäristön ja budjettisi parhaaksi. 1 Vaatii kiintoevyn 2 Saatavissa tiettyihin maeihin

7 Pakittuja innovaatioita Äskettäin anseeraamamme mustavakotuostimien ja monitoimituostimien kokoonpano voitti pakintoja suorituskyvystä, joustavuudesta ja heppokäyttöisyydestä. Pakintoja saivat pienten työryhmien Lexmark MS410 -sarja, keskisuurten MS610-sarja ja aitostason MS812-sarja. Myös sarjat MX510/511, MX610/611, MX710 ja MX812 pakittiin omissa kategorioissaan. Eikä juhinta jäänyt pekkiin aitteisiin! Lexmarkin ratkaisu Distributed Inteigent Capture voitti Outstanding Enterprise Capture Soution -pakinnon. Buyers Laboratoryn verkkosivuita öytyy isätietoja. Lexmark Internationa, Inc. Erinomainen Lexmark Internationa, mustavakotuostimien Inc. ja monitoimituostimien Outstanding Monochrome tuoteperhe Printer/MFP Line Lexmark Lexmark Distributed Lexmark Distributed Inteigent Capture Inteigent Capture Outstanding Document Processing Soution Erinomainen asiakirjojen käsitteyratkaisu Lisätietoja Lexmark BLI Awardsista öytyy kyseystä sivua asp?artice=91437 sekä viraiseta Lexmark Award - verkkosivustotamme Maaiman arvostetuimmat organisaatiot antavat jatkuvasti tunnustusta Lexmarkin tuotteie ja ratkaisuie. Viimeisin huomionosoitus tui Buyers Labin vuotuisessa Pick Awardsissa. Lexmarkin tuotteet ja soveukset saivat useita pakintoja. Lexmark Lexmark MX610/611 Distributed -sarja Inteigent Erinomainen Capture A4- mustavakomonitoimituostin Outstanding Document Processing Soution keskisuurie työryhmie 2013 Lexmark Internationa, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Lexmark ja Lexmark-ogo ovat Lexmark Internationa, Inc:in tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa ja muissa maissa. Muut nimet voivat oa omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lexmarkin tulostuksenhallinta

Lexmarkin tulostuksenhallinta Lexmarkin tuostuksenhainta Optimoi verkkotuostus ja saavuta kipaiuetu tuostuksenhaintaratkaisua, jonka voit ottaa käyttöön omissa tioissasi tai pivipaveun kautta. Turvainen ja kätevä tuosteiden vapautus

Lisätiedot

Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus.

Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus. Lexmark X548 -tuoteperheen väriasermonitoimiaitteet Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus. Lexmark X548 -perhe Lexmark X548 -perhe tarjoaa keskisuurie työryhmie oistavat värituostusominaisuudet, tuottavuusratkaisut,

Lisätiedot

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1145 ja M3150Mustavalkolasertulostimet. Jopa 47 sivua minuutissa. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1145 ja M3150Mustavalkolasertulostimet. Jopa 47 sivua minuutissa. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö Lexmark M1145 ja M3150Mustavakoasertuostimet Kuvan maissa on isävarusteita Vaikuttava suorituskyky. Mustavako Kaksipuoinen tuostus Jopa 47 sivua minuutissa Suojaus 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö

Lisätiedot

Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet

Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimiaitteet Tehokasta väriistä suorituskykyä työryhmäesi. Lexmark X950 -sarja Tehosta toimistoasi ja isää tuottavuutta Lexmark X950 -sarjaa, joka sisätää tehokkaat A3-väritoiminnot,

Lisätiedot

Aurinkokeräin vakuumiputkella

Aurinkokeräin vakuumiputkella Aurinkokeräin vakuumiputkea VTK 570 Auringonämpöä keräten saa auringosta Vaiant uonnoinen vainta Vaiant on saavuttanut aurinkoäityksen teknoogian osata hyvän aseman: yritykseä on yi 130 vuoden kokemus

Lisätiedot

Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisältäviin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin

Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisältäviin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisätäviin tuostimiin ja monitoimiaitteisiin Paranna yrityksesi asiakirjojen ja tietojen suojausta Organisaatiosi täytyy pystyä haitsemaan verkkoaitteita

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Ainutlaatuiset maalämpöpumput

Ainutlaatuiset maalämpöpumput ALPHA-INNOTEC Ainutaatuiset maaämpöpumput Yksi tuote monia etuja Yksinkertaista ja kätevää. Yksi aite kaikkeen Lämmitys ja ämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa ämmitystä ja ämmintä

Lisätiedot

TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA

TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA TULEVAISUUDEN TUOTTEITA Kun on kyse tekniikan valinnasta, tiedämme, että yritykset korostavat luotettavuutta ja ympäristövaikutuksia. Siksi keskitymme tuotteiden

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

Ennen kuin ryhdyt päivittämään

Ennen kuin ryhdyt päivittämään Johdanto Tämä CD-ROM-evy sisätää Phiipsin ensimmäisen sukupoven DVD-taentimen vamisohjemapäivityksen, joka isää soittimeen DVD+R-evyjen taennusmahdoisuuden sekä useita muita kiinnostavia toimintoja. Päivitystä

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

Verkkotunnistautuminen

Verkkotunnistautuminen Verkkotunnistautuminen Lapin TIVA seminaari Rovaniemeä Jukka Keso 29.9.2006 Fujitsu ettei tietotekniikka kävisi työstä Fujitsu on tieto- ja viestintätekniikan paveutoimittaja Patja- ja Sohva-toimintamait

Lisätiedot

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet QuarkXPress 10.1 -ohjelman uudet ominaisuudet SISÄLTÖ Sisältö QuarkXPress 10.1:n uudet ominaisuudet...3 Uudet ominaisuudet...4 Dynaamiset apuviivat...4 Huomautukset...4 Kirjat...4 Redline-toiminto...4

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Powerline 600 Mb/s, läpimeno, 4 porttia, XAVB6504, asennusopas

Powerline 600 Mb/s, läpimeno, 4 porttia, XAVB6504, asennusopas Powerline 600 Mb/s, läpimeno, 4 porttia, XAVB6504, asennusopas Sisällysluettelo Pakkauksen sisältö..................................... 3 Laitteiston ominaisuudet................................. 4 Merkkivalojen

Lisätiedot

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX jopa puolet asennusajasta säästyy muihin töihin Lindab on yksinkertaistanut seinärakenteet. Tuloksena ovat uudet,

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

ICT-muutostuki: seutujen verkostoseminaari Säätytalo, HKI 8.5.2014

ICT-muutostuki: seutujen verkostoseminaari Säätytalo, HKI 8.5.2014 KOKEMUKSIA KUNTALIITOKSISTA JA KUNTALIITOSSELVITYKSISTÄ TIETOHALLINNOLLINEN NÄKÖKULMA KUOPION KAUPUNKI ICT-muutostuki: seutujen verkostoseminaari Säätytao, HKI 8.5.2014 Jorma Haonen tietohaintopääikkö

Lisätiedot

MOBILEYE C2-270 TM KÄYTTÖOHJE

MOBILEYE C2-270 TM KÄYTTÖOHJE MOBILEYE C2-270 TM KÄYTTÖOHJE MOBILEYE C2-270 Turvaisempia tuevaisuuden näkymiä KÄYTTÖOHJE Turvaohjeet ENNEN MOBILEYE -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTOA, LUE KÄYTTÖOHJEET HUOLELLISESTI SEKÄ TUTUSTU TURVAOHJEISIIN

Lisätiedot

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat haarukkatrukit Kunnossapito Työstökonehuolto MATERIAALINHALLINTA Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon 2 Konecranes Agilon

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Usko Jumalaan etiikan perustana. Kimmo Huovila

Usko Jumalaan etiikan perustana. Kimmo Huovila Usko Jumaaan etiikan perustana Kimmo Huovia 25.4.2019 Etiikka irraaan uskosta Jumaaan: hyvä vai paha? Ludwig Wittgenstein: Arvoja ei voi pääteä todeisuuden kuvauksesta. Wiiam Lane Craig: Koska on oemassa

Lisätiedot

Tuotetta koskeva ilmoitus

Tuotetta koskeva ilmoitus Suojaus Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Itsepalvelukopiokone

Itsepalvelukopiokone Itsepalvelukopiokone Tarvitset kopiointiin joko Waltti-matkakortin tai tunnistetarran kirjastokorttiisi. Waltti-matkakortin voit hankkia Kansalaisinfosta ja tunnistetarran pääkirjaston Infosta. Näin aloitan

Lisätiedot

Kaivukoneporalaitteet

Kaivukoneporalaitteet Kaivukoneporalaitteet ADVANCED DRILLING TECHNOLOGY ExcaDrill tekee ylittämättömistä esteistä väliaikaisia Tämä on sinun ja kallion välinen asia. Mies vastaan luonnon kovin mahdollinen pinta. Vastustaja

Lisätiedot

Asennus. Powerline 500 Malli XAVB5221

Asennus. Powerline 500 Malli XAVB5221 Asennus Powerline 500 Malli XAVB5221 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla tuotteen mukana toimitetaan ohje-cd-levy. 2 Aloittaminen Powerline-verkkoratkaisut ovat vaihtoehto langattomille tai pelkille Ethernet-verkoille,

Lisätiedot

THE BRIDGE IIIP. ipod- ja iphone-telakka. Omistajan käsikirja. iphone ei sisälly toimitukseen SUOMI

THE BRIDGE IIIP. ipod- ja iphone-telakka. Omistajan käsikirja. iphone ei sisälly toimitukseen SUOMI THE BRIDGE IIIP ipod- ja iphone-telakka Omistajan käsikirja iphone ei sisälly toimitukseen SUOMI Sisältö Johdanto 3 Ominaisuudet 3 Pakkauksen sisältö 3 Yhteensopivuus 3 Asennus 4 ipod/iphone akun lataus

Lisätiedot

Unohda mustepatruunat

Unohda mustepatruunat EcoTank-tulostinvalikoima Unohda mustepatruunat Säästä 90 % musteen hinnasta1 Luotettavaa ta alusta loppuun Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin edulliseen hintaan.

Lisätiedot

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas Skannaaminen RightFaxiin Pääkäyttäjän opas Toukokuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleiskuvaus...3 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Sovelluksen

Lisätiedot

LIITE 1 LEHTONIEMI JA PEIKKOMETSÄN ALUE, VUOROPYSÄKÖINTIKYSELY TULOKSET V.2014

LIITE 1 LEHTONIEMI JA PEIKKOMETSÄN ALUE, VUOROPYSÄKÖINTIKYSELY TULOKSET V.2014 LIITE 1 LEHTONIEMI JA PEIKKOMETSÄN ALUE, VUOROPYSÄKÖINTIKYSELY TULOKSET V.2014 Liite 1: Vuoropysäköintikysey 2014 Lehtoniemen aueeta tueiden asukaspaautteiden pohjata on Kanavaharjunkadua sekä Järvihemenkadua

Lisätiedot

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Keskitymme sinun toimintoihisi HotSoft 8 on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tilojenvarausjärjestelmä, joka sopii koko hotelli- ja ravintola-alalle retkeilymajoista

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Hehkulamppu (himmennettävä) 11 W (75 W) E27 Lämpimän valkoinen Himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LEDvalaistuksen uudelle tasolle.

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

PDF-tiedostojen optimointi hakukoneille

PDF-tiedostojen optimointi hakukoneille PDF-tiedostojen optimointi hakukoneille PDF-tiedostojen optimointi herättää ristiriitaisia tunteita. Jotkut väittävät, että PDF:illä ei ole mitään arvoa hakukoneoptimointimielessä, toiset taas puhuvat

Lisätiedot

HÄIRIÖTILANNEVIESTINTÄOHJE Kuopion kaupunki Raija Korhonen 1

HÄIRIÖTILANNEVIESTINTÄOHJE Kuopion kaupunki Raija Korhonen 1 HÄIRIÖTILANNEVIESTINTÄOHJE Kuopion kaupunki 2.11.2017 Raija Korhonen 1 KUOPIO ON HYVINVOINNIN, TERVEYDEN JA TURVALLISUUSOSAAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ, joka tuottaa asukkaiden hyvinvointia edistäviä paveuita.

Lisätiedot

Kuntaliitokset ja ICT-palvelut talousja konsernihallinnon näkökulmasta

Kuntaliitokset ja ICT-palvelut talousja konsernihallinnon näkökulmasta Kuntaiitokset ja ICT-paveut taousja konsernihainnon näkökumasta KUNTIEN ICT-PALVELUT RAKENNEUUDISTUKSISSA SEMINAARI Hesinki 26.02.2015 Strategiajohtaja Sirpa Lätti-Hyvönen, Kuopion kaupunki 18.02.2015

Lisätiedot

Haluan hyvää palvelua. Mitä voin kuluttajana vaatia? VERO2015. Taija Härkki p. 0400 432 585. copyright@taija.härkki.201 5

Haluan hyvää palvelua. Mitä voin kuluttajana vaatia? VERO2015. Taija Härkki p. 0400 432 585. copyright@taija.härkki.201 5 Hauan hyvää paveua. Mitä voin kuuttajana vaatia? VERO2015 Taija Härkki p. 000 32 585 1 5 Maaima huutaa.. Päätä nopeasti ja kadu kaikessa rauhassa 2 3 2 korostuvat Asiakkaan asema muuttumassa yksiöinen

Lisätiedot

KUN RANGAISTUS TULEE KOTIIN: LASTENSUOJELUN ROOLI VALVONTARANGAISTUKSESSA

KUN RANGAISTUS TULEE KOTIIN: LASTENSUOJELUN ROOLI VALVONTARANGAISTUKSESSA KUN RANGAISTUS TULEE KOTIIN: LASTENSUOJELUN ROOLI VALVONTARANGAISTUKSESSA Sosiaaityöntekijä Kirsi Koivistoinen Lapsiperhepaveut/poiisin sosiaaityö LASTENSUOJELU JA VALVONTARANGAISTUS Taustaa 9/2013 ähtien

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

Vastaanottotoiminnan tiimimalliin siirtyminen 2015

Vastaanottotoiminnan tiimimalliin siirtyminen 2015 Vastaanottotoiminnan tiimimaiin siirtyminen 2015 Jari Saarinen Terveysjohtaja 19.8.2015 1 Kuopion kaupungin strategia 2020 Asiakasähtöisyys Ennataehkäisevät paveut Peruspaveuita tuee keventää, keskittyä

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: tecra a5

Toshiba EasyGuard käytännössä: tecra a5 Toshiba EasyGuard käytännössä Toshiba EasyGuard käytännössä: tecra a5 Koe mobiilituottavuuden uusi ulottuvuus. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla mobiilit yritysasiakkaat voivat

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Kiitos kun valitsitte Mobileyen!

Kiitos kun valitsitte Mobileyen! Käyttöohje Kiitos kun vaitsitte Mobieyen! Oet iittynyt tuhansien asiakkaidemme joukkoon maaimassa, jotka ovat myös vainneet Mobieye 5-Series järjestemän. Oet nyt mukana muuttamassa ympäristöämme turvaisemmaksi

Lisätiedot

Yksi lamppu, kolme valoasetusta

Yksi lamppu, kolme valoasetusta PHILIPS LED Lamppu 14 7 3,5 W (100 W) E27 Lämmin / erittäin lämmin / todella lämmin Ei himmennettävä Yksi lamppu, kolme valoasetusta Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

Tietoa Joensuun lähiliikenteestä... 2 Merkkien selitykset... 3 Reittikartta... 22

Tietoa Joensuun lähiliikenteestä... 2 Merkkien selitykset... 3 Reittikartta... 22 Joensuun ähiiikenne JOENSUU, ONTOAHT, PER, OUTOUMPU, POVJÄRV AATAUUT 6.6.2010-5.6.2011 Pohjoan Matka uurnankatu 51, 51, 80130 JOENSUU Puh. Puh. (013) 225 225791 791 Sähköposti: bussit.joensuu@pohjoanmatka.fi

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

Huipputuote, Sinultako?

Huipputuote, Sinultako? Huipputuote, Sinultako? Tuotekehityksellä arvoa asiakkaalle. Mitä arvoa, mitä arvo on? Kuka, kenelle, mitä? Vaikuta omaan työhösi, päätä kehittää omaa ajatteluasi ja taitoasi tehdä työtä. Matka arvon tuottamiseen

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Powerline Nano500 -sarjan XAVB5101 asennusopas

Powerline Nano500 -sarjan XAVB5101 asennusopas Powerline Nano500 -sarjan XAVB5101 asennusopas 2012 NETGEAR, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun mitään osaa ei saa kopioida, lähettää, muuntaa, tallentaa tiedonhakujärjestelmään tai kääntää

Lisätiedot

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS SUOJAUS HALLITTAVUUS YHTEYDET TURVALLISUUS INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN Toshiba EasyGuard, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan yritysten liikkuvuutta koskeviin haasteisiin, tuo huolettoman

Lisätiedot

Kuulonsuojaimet ja suojalasit kaupan päälle.

Kuulonsuojaimet ja suojalasit kaupan päälle. Kuuonsuojaimet ja suojaasit kaupan pääe. Husqvarna 327Rx Kevyt ja monikäyttöinen raivuri pitkäkestoiseen työskenteyyn. Varu s tettu ympäristöä säästävää Husqvarnan E-Tech II -moottoria. Heposti vaih dettava

Lisätiedot

Arkkioffset-painovärit

Arkkioffset-painovärit RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Synergia tuottaa innovaatioita Teknologia INNOVAATIO Know-how Kokemus Teknologia on vain niin onnistunutta kuin sen avulla saadut

Lisätiedot

Galleria BE 19 Do Up with Art Create Happy Spaces sisustusleikin ohjeistus 2010

Galleria BE 19 Do Up with Art Create Happy Spaces sisustusleikin ohjeistus 2010 Gaeria BE 19 Do Up with Art Create Happy Spaces sisustuseikin ohjeistus 2010 Do Up With Art Create Happy Spaces sisustuseikin kuvaus ja säännöt Do Up with Art - Create Happy Spaces -sisustustapa, on jokaisee

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi PlusTrac Meidän ohjelmamme Sinun turvasi Mitä AED Program Management on? Sydänpysähdyksen uhrin elvyttämiseen tarvitaan AED-laite, joka on valmis antamaan hengenpelastavan iskun. Mutta pelkkä AED-laite

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNKI, PERUSTURVA, VANHUSPALVELUIDEN LÄÄKÄRITYÖN JÄRJESTÄMINEN 1.1.2016 ALKAEN. Heli Mattila Geriatrian asiantuntijalääkäri 6.6.

KUOPION KAUPUNKI, PERUSTURVA, VANHUSPALVELUIDEN LÄÄKÄRITYÖN JÄRJESTÄMINEN 1.1.2016 ALKAEN. Heli Mattila Geriatrian asiantuntijalääkäri 6.6. KUOPION KAUPUNKI, PERUSTURVA, VANHUSPALVELUIDEN LÄÄKÄRITYÖN JÄRJESTÄMINEN 1.1.2016 ALKAEN Hei Mattia Geriatrian asiantuntijaääkäri 6.6.15 LÄÄKÄRIPOOLI, TOIMINTA-AJATUS Monisairaan vanhuksen tarpeiden havaitseminen

Lisätiedot

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin Ohjaustaulu Käytettävissä olevat sovellukset voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoa sähköpostin ja osoitteiston toiminnoista on Käyttöoppaassa. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Koti-näppäin palauttaa

Lisätiedot

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move www.siemens.fi/paloturvallisuus Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move Yhdistä nykyinen paloilmoitusjärjestelmäsi Sintesoon. Se on palontorjunnan uusi ulottuvuus. Infrastructure & Cities

Lisätiedot

Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt

Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt 15.11.2012 PTCS Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt 1 Keskitettynä hallittavampi kokonaisuus Kaikki kilpailutukset, sopimukset ja

Lisätiedot

Kuinka tuote syntyikään!

Kuinka tuote syntyikään! Kuinka tuote syntyikään! SWECO PIC yhyesti Integrointi Prosessi Yhteistyö Onnistumiset Haasteet SWECO Combined expertise in consuting engineering, environmenta technoogy and architecture Net saes 341 M

Lisätiedot

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä Tyylikäs ulkonäkö Tuttu muoto miellyttää silmää. Uusimman LED-tekniikan ansiosta lamput käyttävät 80 % vähemmän energiaa tavallisiin

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200 Pikaopas Powerline 1200 Malli PL1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

Valtioneuvoston asianhallinnan esiselvitys (VN-asianhallinta) Käytössä olevien järjestelmien arkkitehtuurinmukaisuusarviot

Valtioneuvoston asianhallinnan esiselvitys (VN-asianhallinta) Käytössä olevien järjestelmien arkkitehtuurinmukaisuusarviot Vationeuvoston asianhainnan esisevitys (VN-asianhainta) Käytössä oevien järjestemien arkkitehtuurinmukaisuusarviot 10.6.2014 Sisätö Arviointimai ja karkea ooginen tavoitearkkitehtuuri Arvioitavat oemassa

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FE TUOTEOPAS

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FE TUOTEOPAS Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FE TUOTEOPAS 1 Joustava kumppani työssä. Ihanteeinen vainta eintarvikkeiden kymäkujetuksiin, mutta yhtä aia sopiva betoniautoksi. Tai jätteiden kujetukseen. Vovo FE

Lisätiedot

Ota yhteyttä maahantuojaan tai paikalliseen jälleenmyyjään selvittääksemme kuinka voimme auttaa sinua valjastamaan tuulen.

Ota yhteyttä maahantuojaan tai paikalliseen jälleenmyyjään selvittääksemme kuinka voimme auttaa sinua valjastamaan tuulen. YUEQING ZONHAN WINDPOWER CO.,LTD. on perustettu Kiinassa tarkoituksena toimittamaan ihmisille tietoa ja laitteita, joita tarvitaan ympäristöystävällisen sähkön tuottamiseen tuulivoiman avulla. Toimiessaan

Lisätiedot

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas Sivu 1/5 Kytkentäopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server 2008

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Laitteiston käyttöönotto-opas

Laitteiston käyttöönotto-opas Pakkauksesta poistaminen Poista kaikki pakkausmateriaalit. Tämän oppaan kuvat ovat samantyyppisen mallin kuvia. Ne saattavat erota omasta mallistasi, mutta laitteiden käyttötavoissa ei ole eroa. Poista

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO

KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO Rev. 046/PC Varoitus Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä käyttöohjeessa käytetään nimettyjä tuotteita ainoastaan tunnistamistarkoituksiin. Ne voivat olla vastaavien yritysten

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Tietokannan tietoturva. Heli Helskyaho 20.3.2014 Tietoturva-aamupäivä, Oracle House

Tietokannan tietoturva. Heli Helskyaho 20.3.2014 Tietoturva-aamupäivä, Oracle House Tietokannan tietoturva Heli Helskyaho 20.3.2014 Tietoturva-aamupäivä, Oracle House Lähde: IOUG:n käyttäjätutkimus IOUG tehnyt 2013 kyselytutkimuksen tietokannan tietoturvasta. Tässä esityksessä olevat

Lisätiedot

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu LIIKKEENJOHDON SUURIN HAASTE Modernin yrityksen on muutoksen kyydissä pysyäkseen suunniteltava tehokas strategia ja seurattava sitä. Siinä piilee kuitenkin

Lisätiedot

Pikaopas NPD4499-00 FI

Pikaopas NPD4499-00 FI NPD4499-00 FI Luku 1 Esittely Kiitos, että valitsit tämän tuotteen. Tämä Quick Guide () sisältää laitteen esittelyn lisäksi kuvalliset ohjeet tavallisimmin käytetyistä perustoiminnoista. Lisätietoja eri

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pikaopas Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

Pölynimurit ammattikäyttöön. Tehokkaan hiljaiset imurit ammattikäyttöön

Pölynimurit ammattikäyttöön. Tehokkaan hiljaiset imurit ammattikäyttöön Pöynimurit aattikäyttöön Tehokkaan hijaiset imurit aattikäyttöön Pöynimurit aattikäyttöön Vakuuttavia etuja aattiaisie Kärcher on edeäkävijä edistykseisten suodatinratkaisujen ja käyttöominaisuuksien kehitystyössä.

Lisätiedot

Kokemuksia ja mahdollisuuksia vapaa sivistystyö nuorisotakuun ja maahanmuuttajien koulutuksen toteuttajana 7.3.2013, Helsinki,

Kokemuksia ja mahdollisuuksia vapaa sivistystyö nuorisotakuun ja maahanmuuttajien koulutuksen toteuttajana 7.3.2013, Helsinki, Kokemuksia ja mahdoisuuksia vapaa sivistystyö nuorisotakuun ja maahanmuuttajien kouutuksen toteuttajana 7.3.2013, Hesinki, Kuopion kansaaisopisto: Maria Normi ja Johanna Jussia SUOMEA MAAHANMUUTTAJANUORILLE

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti ONKS U N E L M I? I! Motivaatio Hyvinvointi Raha Pohdintakortti KÄDEN TAIDOT Käden taidot ovat nykyään tosi arvostettuja. Työssäoppimisjakso vakuutti, että tää on mun ala ja on siistii päästä tekee just

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

Powerline 500 PassThru -sovitin (XAVB5401): Asennusopas

Powerline 500 PassThru -sovitin (XAVB5401): Asennusopas Powerline 500 PassThru -sovitin (XAVB5401): Asennusopas Sisällysluettelo Pakkauksen sisältö..................................... 3 Laitteen ominaisuudet................................... 4 Merkkivalojen

Lisätiedot

MobilePay sovelluksen sopimusehdot

MobilePay sovelluksen sopimusehdot MobiePay soveuksen sopimusehdot MobiePay by Danske Bank on mobiiiaitteisiin adattava Danske Bank Oyj:n maksuväine (jäjempänä MobiePay-soveus) sähköistä rahansiirtoa varten. Näitä sopimusehtoja soveetaan

Lisätiedot

Sisältö Chat.........4

Sisältö Chat.........4 Chat 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus Qosmio: Kuule ero PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM entistä parempi kuuntelukokemus RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Kun Toshiba kehitti mobiiliviihde- ja tietojärjestelmä Qosmion,

Lisätiedot

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta Sibelius-tulostin Monistamossa on uusi tulostin nimeltään sibelius, joka korvaa vanhan topelius-tulostimen. Tällä uudella tulostimella on käytössä tulostusmäärien seuranta sekä henkilökohtainen tulostussaldo.

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot