Lexmarkin ominaisuudet ja edut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lexmarkin ominaisuudet ja edut"

Transkriptio

1 Lexmarkin ominaisuudet ja edut Arvoa pakkauksessa Koe jatkuva einikäisten asiakkaiden strategiamme Tämän päivän yritysmaaimassa kipaiu on kovaa, ja yritysasiakkaat odottavat pajon enemmän kuin vain tuotteita ja tekniikkaa. Yritykset ovat haasteiden edessä. Ne tarvitsevat tehokkaita, tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Lexmarkia tavoitteemme on saada Einikäisiä asiakkaita. Tiedämme, mitä tavoitteen saavuttaminen vaatii. Meidän on mukauduttava jatkuviin haasteisiin markkinoiden muutoksista tiukempiin budjetteihin, ympäristöseikkoihin ja moniin muihin. Lexmarkin tarjousten jokainen eementti on kehitetty tämän päivän haasteita varten. Kun hankit Lexmark-tuotteen, hankit myös suuren määrän arvoa. Arvo on, kirjaimeisesti, pakkauksessa. Se on äsnä kaikkiaa kautta koko vaikoimamme. Tästä arvosta pääsevät osaisiksi kaikenkokoiset yritysasiakkaamme, pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina suuryrityksiin. Ja tietenkin myös kanavakumppanimme, jotka ovat myyntimme sydämessä.

2 Voimmeko SÄÄSTÄÄ KUSTANNUKSISSA järkevämmin? Laitteemme on varustettu tehokkaia suorittimia, ja ne on suunnitetu korkeaa suorituskykyä varten. Laitteet tuostavat ensimmäisen sivun nopeasti ja pystyvät tuostamaan jopa 66 mustavakoista tai 50 väriistä sivua minuutissa. Näin tuostusjonosi pysyvät yhyinä ja tuottavuutesi korkeana. Lexmarkin aitteissa on isäksi runsaasti sisäänrakennettuja ratkaisuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät työskenteystä nopeampaa ja tuottavampaa. Suuri, äärimmäisen ooginen ja väriinen kosketusnäyttö käyttää haptiikkaa². Kosketusnäytön käyttäminen antaa fyysisen paautteen kuin painaisit näppäimiä. Käyttöön iittyvät myös äänet, jotta käyttäjä tietää aitteen toimivan komentojen mukaisesti. Jokainen yritys esittää tämän pottavan kysymyksen: Miten voimme säästää? Useimpien organisaatioiden asiakirjaprosesseissa piiee pajon kustannussäästöjen potentiaaia. Oikeiden aitteiden vainta uo pohjan tuotantokustannusten vähentämisee. Lexmark auttaa sinua saavuttamaan merkittäviä säästöjä yhdistämää ja standardisoimaa aitteesi soveetuimpien toimintojen kanssa. Kustannussäästöt voi viedä yhä pidemmäe monea tavaa: Käyttämää Lexmarkin kestäviä tarvikkeita voit vähentää sivukohtaisia kustannuksia. Samaa minimoit keskeytyksien ja taennustian tarpeen. Lepo- ja horrostiamme sekä nopeatoiminen kuumentimemme vähentävät energiakustannuksia. Kätevä Job Accounting -ratkaisumme¹ auttaa sinua ymmärtämään paremmin, miten ja mitä tuostat. Kaikissa Lexmarkin työryhmäaitteissa on sama käyttöiittymä. Heppokäyttöisyyden ansiosta käyttäjien kouuttaminen ja perehdyttäminen on vaivatonta, työryhmän koosta riippumatta. Ajan säästämiseksi käyttäjät voivat hyödyntää USBavainta suoraan tuostamiseen ja skannaamiseen². He voivat käyttää myös Lexmarkin esikatseutoimintoa ja työn jäkikäteistä muuttamisominaisuutta. Muutokset voi tehdä suoraan aitteea, ja ainoastaan tarvittava tuostetaan². Viimeistee tuostusajosi edistyneeä viimeisteyä, esimerkiksi isäämää niitit ja rei'ityksen². Lexmarkin upotettujen ratkaisujen kehyssoveuksen (esf) ansiosta voit mukauttaa aitteesi aajaa vaikoimaa tuottavuutta isääviä soveuksia². Miten saavutan TUOTTAVUUDEN koko potentiaain? Lexmarkin tuotteiden ja ratkaisujen myötä käyttäjät saavat tarvitsemansa työkaut. Näin käyttäjät saavat heposti enemmän aikaiseksi.

3 Emme haua mitään piparkakkumuotteja. Tarvitsemme meie RÄÄTÄLÖITYJÄ ratkaisuja! Kuinka annan yäpitäjiemme HELPOMPIA tapoja hainnoida kaustoamme? Ihan oikeasti jokainen yritys on eriainen. Ja jokaisea työryhmää on omat erityiset tarpeensa. Kaikki organisaatiot tarvitsevat täydeisesti sopivia ratkaisuja menestyäkseen. Lexmarkia on aaja kokemus asiakirjaratkaisujen gobaaina johtajana. Oemmekin saavuttaneet vahvan ymmärtämyksen niistä erityisistä kipupisteistä, joista sinunkin yrityksesi on sevittävä. Tarjoamme aajan vaikoiman tuotteita ja ratkaisuja, jotka voidaan määriteä juuri sinun vaatimuksiasi vastaaviksi. Tarvitsitpa sitten kompaktin mustavakotuostimen yhyisiin tuostusajoihin tai tehokkaan, monitoimivärituostimen työnkukuratkaisuia sekä tuotanto- ja viimeisteyominaisuuksia, kaikki on mahdoista. Lexmarkin innovaatiot vastaavat kaikkiin vaatimuksiin ja mukautuvat saumattomasti kaikkiin yritysympäristöihin! Yrityksesi hyötyy merkittävästi, jos voit hepottaa ITyäpitäjiesi eämää. Lexmarkin tuotteiden asentaminen on uskomattoman heppoa. Ja kun ne ovat toiminnassa, ne eivät vaadi pajon huoenpitoa. Niiden jaanjäki on pieni, ja purkaminen pakkauksesta käy vaivattomasti². Niinpä suuremmat monitoimituostimetkin asettuvat paikoieen heposti. Asentaminen ja määrittey käyvät eikiten, kiitos Lexmarkin Universa Print Driverin ja Embedded Web Serverin. Yäpitäjät hyötyvät ohjemoitavista tarvikeimoituksista, tehokkaasta iikenteen muokkauksesta, etänä hainnoitavista ohjemistoista ja kätevästä Omat pikavainnat -ominaisuudesta. MyShortcutsin avua jokainen oppukäyttäjä voi uoda pikavaintoja usein käytetyie toiminnoie. Monien kätevien ominaisuuksien, joita ovat esimerkiksi Custom Messaging ja Printer Bookmarks, ansiosta oppukäyttäjätkin saavat nauttia käytön yksinkertaisuudesta. Job Waiting² -ominaisuuden avua voit pysäköidä töitä, joita ei voi käsiteä. Direct Printing puoestaan saii grafiikkatiedostojen, kuten JPEG, PDF, TIFF ja XPS, tuostamisen iman eriisen käsitteyohjeman käyttöä.

4 Tieto on yksi arvokkaimmista voimavaroistamme. Voitteko auttaa sen SUOJAAMISESSA? Miten voin hyötyä UPEISTA VÄREISTÄ iman isoja kustannuksia? Yritystieto on arvokkain voimavaranne, ja sen suojaaminen on kriittisen tärkeää. Mutta myös henkiökohtaisten tietojen turvaamisen ja yksityisyyden varmistamisee on yhä enemmän paineita. Lexmark ottaa asiakirjoihin iittyvän turvaisuuden vakavasti. Suojaa tietosi ja vahvista turvaisuutesi työnkuun kaikia tasoia siinä auttavat monet yritystason ominaisuutemme, kuten: Kiintoevyn suojaus saauksea² Levyn pyyhkiminen² Käyttäjän todennus LDAP:a Vavontaoki PDF:n suojaus skannaamaa sähköpostiin Suojattu tuostus ja skannaus IPSeciä Porttien ja IP-osoitteiden suodatus Vainnainen kortinukija, jonka avua oppukäyttäjät voivat todentaa ja vapauttaa tuostustöitä mistä tahansa verkossa oevasta Lexmark-aitteesta. Väreiä voit tehdä viestinnässäsi suuren vaikutuksen. Ja jos yritys voi tuottaa korkeaaatuisia värejä itse, hyöty on yhä suurempi. Lexmarkin erinomaiset vamisvärit mahdoistavat sen. Niissä on oivainen väriteknoogia ja Pantonen tukema mustekaava, joten hyödyt äykkäistä värinkorvausominaisuuksista. Tämä varmistaa, että ogot ja tärkeät grafiikat ovat tarvitsemiesi väreie uskoisia. Ja jotta värikustannuksesi pysyvät kurissa, Lexmarkin väriaitteie on tarjoa täysi vaikoima Coor Care -ominaisuuksia. Niihin kuuuvat mustavakotuostuksen ukitseminen, käyttäjäkohtaiset tuostusuvat ja pajon muuta. Voit aktivoida jopa Coverage Estimatorin. Sen avua käyttäjät voivat arvioida väriasiakirjan kustannuksen ennen työn vapauttamista. Saadaksesi esitteen ja isätietoja Lexmarkin turvaisuusratkaisuista, ota yhteyttä paikaiseen edustajaasi.

5 KESTÄVIEN KÄYTÄNTÖJEN on kuuuttava kaikkeen mitä teemme. Oemme hyvin tietoisia asiakirjojen tuotannon vaikutuksista ympäristöön. Tiedämme, että meiä on vastuu vaikutusten pienentämisestä aina ja kaikkiaa. Kaikki Lexmarkin tuotteet, ratkaisut ja paveut on kehitetty sama kysymys mieessä: Miten voimme tuottaa asiakkaie arvoa mahdoisimman kestävin käytännöin? Hauan vättää päänsäryt ja käyttämättömyysajat. Voitteko varmistaa täydeisen MIELENRAUHAN? Tänä päivänä saavutamme tavoitteen nejää keskeiseä aueea: aitteiden suunnitteussa, tarvikkeissa, ohjemissa ja yhteensopivuudessa. Vähennä energiankuutusta nopeatoimisea kuumentimea sekä monia energiaa säästäviä tioia (epo, horros, Eco-Mode). Vähennä kaatopaikkojen kuormitusta kestäviä tarvikkeiamme ja ekovastuuisia kaseteiamme. Kaseteissa on käytännöinen, kaksiosainen design ja vähintään 10 prosenttia käyttäjien kierrättämää materiaaia. Ota osaa Lexmarkin kasettienkeräysohjemaan. Kierrätys on heppoa, ja voit myös seurata omaa ympäristötehokkuuttasi. Minimoi hukkapaperin määrä kaksipuoisesti tuostavia Lexmark-aitteia. Kaikki ovat Energy Starja Bue Ange -yhteensopivia. Minimoi hiiijaanjäkesi tehokkaaa Unison-mustekasetia, joka takaa erinomaisen kuvanaadun, järjestemän pitkäkestoisen uotettavuuden ja mahtavan kestävyyden kaikki tämä innovatiivisessa, tärisemättömässä tuostusjärjestemässä. Saadaksesi esitteen ja isätietoja, ota yhteyttä paikaiseen edustajaasi. Kun yrityksesi tavoitteee isäarvoa, ei oe varaa käyttää arvokasta aikaa asiakirjoihin iittyvien ongemien ratkaisemiseen tai kaiista käyttämättömyysajasta murehtimiseen. Luotettavaa tekniikaaan ja kestävää suunnitteuaan Lexmark keventää taakkaasi ja antaa sinun keskittyä oennaiseen. Koska oemme varmoja tekniikastamme ja innovaatioistamme, voimme antaa niie kivikovan takuun. Vakiona tuevan vuoden takuun (korjaus paikan päää) isäksi voit vaita komen, nejän tai viiden vuoden jatkon omien tarpeittesi mukaan.

6 Hienoista ominaisuuksista tui yhä hienompia! Lexmark nostaa jatkuvasti asiakirjainnovaatioiden rimaa. Uusimmat aitteemme muodostavat tähän asti vakuuttavimman vaikoimamme. Koe aaja vaikoimamme työnkukua kehittäviä ratkaisuja esiasennetut tai vainnaiset ja näe, kuinka dramaattisesti ne parantavat työtäsi. Esiasennettuja soveuksia... Lomakkeet ja suosikit Taenna usein tuostetut omakkeet tai asiakirjat verkkoon ja tuosta ne vain tarpeen mukaan. Skannaa verkkoon Skannaa fyysinen asiakirja ja reititä kuva yhteen 30:stä ennata määriteystä henkiökohtaisesta tai jukisesta verkkokansiosta. Kieen vaihtaminen Vaihda kosketusnäytön kietä heposti. Laite tukee 18:aa kietä. Omat pikavainnat Luo pikavaintoja usein käytetyie toiminnoie ja säästä aikaa. Korttikopiointi Skannaa henkiökortin moemmat puoet yhdeä ajoa yhdee paperiarkie. Säästät aikaa ja rahaa. Muti-Send¹ Skannaa asiakirja kerran ja ähetä se useisiin kohteisiin todeinen ajansäästäjä! Lisää soveuksia ja ominaisuuksia saatavissa... Väriiset kosketusnäytöt² Lexmarkin pakituia kosketusnäytöiä navigointi on heppoa. Toimistotyöt hoituvat nopeammin ja tehokkaammin. Haptiikka Hyödy oogisen paneein tuntopaautteesta, kun napsautat, iu utat tai painat navigointikohteita (vain huippumonitoimituostimissa). Kontekstiäänet Eriaiset äänet tekevät navigoinnista yhä hepompaa. Esimerkiksi hienovarainen suhahdus kertoo ponnahdusikkunasta. Taustakuva ja näytönsäästäjä Vaihda kosketusnäytön taustaksi yrityksenne ogo, erityinen viesti tai vaitse jokin nejästä saatavia oevasta näytöstä. Diaesitys Näytä kosketusnäytöä vierivää, mukautettavaa diaesitystä. Voit väittää yritys- ja tuotetietoa tai tärkeitä viestejä. Tuostuksen esikatseu ja prosessin jäkeiset työn muutokset¹ Katsee asiakirjoja ennen kuin vapautat ne. Tee muutokset suoraan tuostimea vaihda esimerkiksi kaksipuoiseen tuostukseen. Väriinen etäkopiointi Skannaa asiakirja mustavakoaitteessa ja vapauta se verkossa oevassa eriisessä väriaitteessa. Skannaa kiintoevye (skannaus, taennus ja tuostus)¹ Sieppaa asiakirjoja ja taenna ne aitteen suojatue kiintoevye heppoa, tarpeiden mukaista tuostusta varten. Laitekiintiöt Aseta aitteie käyttäjäkohtaiset kopiointi-, faksi-, skannaus- ja tuostuskiintiöt hyvä tapa haita rahankäyttöä ja edistää kustannustietoisuutta. Nimetty värin korvaus Korvaa automaattisesti «nimetyn» värin värireseptin. Ominaisuus varmistaa, että yrityksesi ogot ja tärkeät kuvat tuostuvat aina tarkasti. Lepo/horrosnäppäin Antaa aitteesi ottaa nokoset ja säästää energiaa. Heti kun töitä imaantuu, se herää ja akaa toimia nopeasti. Watti energiaa Kun aitteesi on horrostiassa, se on käytännössä pois päätä se ei oe edes yhteydessä verkkoon. Virtaa on vain sen verran, että se herättää itsensä asettamasi aikatauun mukaisesti. Ympäristöasetukset Hyödy monista paperia ja mustetta säästävistä vainnoista. Se on ympäristön ja budjettisi parhaaksi. 1 Vaatii kiintoevyn 2 Saatavissa tiettyihin maeihin

7 Pakittuja innovaatioita Äskettäin anseeraamamme mustavakotuostimien ja monitoimituostimien kokoonpano voitti pakintoja suorituskyvystä, joustavuudesta ja heppokäyttöisyydestä. Pakintoja saivat pienten työryhmien Lexmark MS410 -sarja, keskisuurten MS610-sarja ja aitostason MS812-sarja. Myös sarjat MX510/511, MX610/611, MX710 ja MX812 pakittiin omissa kategorioissaan. Eikä juhinta jäänyt pekkiin aitteisiin! Lexmarkin ratkaisu Distributed Inteigent Capture voitti Outstanding Enterprise Capture Soution -pakinnon. Buyers Laboratoryn verkkosivuita öytyy isätietoja. Lexmark Internationa, Inc. Erinomainen Lexmark Internationa, mustavakotuostimien Inc. ja monitoimituostimien Outstanding Monochrome tuoteperhe Printer/MFP Line Lexmark Lexmark Distributed Lexmark Distributed Inteigent Capture Inteigent Capture Outstanding Document Processing Soution Erinomainen asiakirjojen käsitteyratkaisu Lisätietoja Lexmark BLI Awardsista öytyy kyseystä sivua asp?artice=91437 sekä viraiseta Lexmark Award - verkkosivustotamme Maaiman arvostetuimmat organisaatiot antavat jatkuvasti tunnustusta Lexmarkin tuotteie ja ratkaisuie. Viimeisin huomionosoitus tui Buyers Labin vuotuisessa Pick Awardsissa. Lexmarkin tuotteet ja soveukset saivat useita pakintoja. Lexmark Lexmark MX610/611 Distributed -sarja Inteigent Erinomainen Capture A4- mustavakomonitoimituostin Outstanding Document Processing Soution keskisuurie työryhmie 2013 Lexmark Internationa, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Lexmark ja Lexmark-ogo ovat Lexmark Internationa, Inc:in tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa ja muissa maissa. Muut nimet voivat oa omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet Toshiba mallisto Monitoimilaitteet n Monitoimilaitteella virheetöntä tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta n Oikea tuote laajasta monitoimilaitemallistosta n Monipuoliset laitehallintaratkaisut

Lisätiedot

työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunta besvärsnämnden för arbetspensionsärenden TELK 50 vuotta

työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunta besvärsnämnden för arbetspensionsärenden TELK 50 vuotta työeäkeasioiden muutoksenhakuautakunta besvärsnämnden för arbetspensionsärenden TELK 50 vuotta Sisätö Esipuhe.......................................................................................................................

Lisätiedot

Saramagon Rekonstruktio. Tutkielma kirjoitetun kielen rytmistä

Saramagon Rekonstruktio. Tutkielma kirjoitetun kielen rytmistä Saramagon Rekonstruktio Tutkiema kirjoitetun kieen rytmistä Lahden ammattikorkeakouu Muotoiu- ja taideinstituutti Viestinnän kouutusohjema Graafinen suunnitteu Marion Robinson Kevät 2011 Saramagon Rekonstruktio

Lisätiedot

HEALING ROOMS. Tunne-elämä ja ajatusmaailma. Rukouksen kautta Jumala voi muuttaa maailmaa. Ev.lut. pastori ERKKI SUHONEN

HEALING ROOMS. Tunne-elämä ja ajatusmaailma. Rukouksen kautta Jumala voi muuttaa maailmaa. Ev.lut. pastori ERKKI SUHONEN 1 KRISTILLISEN RUKOUSKLINIKAN TIEDOTUSLEHTI www.heaingrooms.fi 2/2013 Tunne-eämä ja ajatusmaaima muokkaavat uskoe maaperää s. 6 7 Jakojeni ja käsieni pituusero hävisi katseessani s. 8 Miten saada imestystä?

Lisätiedot

Taloushallintopalvelun asiakastyytyväisyyskysely

Taloushallintopalvelun asiakastyytyväisyyskysely Taoushaintopaveun asiakastyytyväisyyskysey 1 2008 4.3.2008 Hesingin kaupunki Taous- ja suunnitteukeskus TALOUSHALLINTOPALVELUN SÄHKÖINEN TIEDOTE Taoushaintopaveun asiakastyytyväisyyskysey...1 Kuuden suuren

Lisätiedot

Lämmitysverkoston perussäätö säästää rahaa ja luo terveellisen sisäilmaston

Lämmitysverkoston perussäätö säästää rahaa ja luo terveellisen sisäilmaston Lämmitysverkoston perussäätö säästää rahaa ja uo terveeisen sisäimaston 1 E nergiansäästöä voidaan vaikuttaa isoihin asioihin. Maapaon imaston ämpiämisen ja kasvihuoneimiön torjuminen ovat tuevaisuuden

Lisätiedot

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Yhteenveto Nykyisessä epävarmassa taloudellisessa tilanteessa yritysten päätöksentekijöillä on entistä kovemmat paineet toimia kannattavasti. Yritykset

Lisätiedot

Kuvastojen muuttuva maailma

Kuvastojen muuttuva maailma Kuvaston tekijä. Kuvasto, katalooki, tuoteluettelo rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ne ovat tärkeitä markkinoinnin ja myynnin tukimateriaaleja monelle teollisuuden ja kaupan yritykselle niin kuluttaja-

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

ARTIKKELI. Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa CRM-aloitteissa on oltava

ARTIKKELI. Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa CRM-aloitteissa on oltava Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa Sisällys Johdanto... 2 Kahdeksan CRM-perusasiaa...2 CRM-perusasia 1: Nopea hyöty ratkaisusta... 3 Ryder nopeuttaa

Lisätiedot

paineilma ja työkalut

paineilma ja työkalut paineilma ja työkalut Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n ja Oy Atlas Copco Tools Ab:n asiakaslehti 2/2008 Maalämmön suosio jatkuvassa kasvussa Atlas Copco vie energiatehokkuuden uudelle tasolle ABB luottaa

Lisätiedot

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme SISÄLTÖ JOHDANTO VINKKI NUMERO 1: Pohjatyöt kuntoon ennen aloitusta! Kenelle markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi? Miten haluat kohdata asiakkaasi?

Lisätiedot

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää CRM ostajanopas Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää Miksi lukea tämä CRM-ostajan opas? Jos yritys haluaa parempaa kannattavuutta ja nopeampaa kasvua, on luonnollista,

Lisätiedot

OLE TEHOPÄÄTTÄJÄ ONE SISÄLTÄÄ RATKAISUJA LIIKETOIMINTATAVOITTEISIIN TEE PARAS PÄÄTÖKSESI TÄHÄN MENNESSÄ UUDENLAISTA ANALYYSIÄ

OLE TEHOPÄÄTTÄJÄ ONE SISÄLTÄÄ RATKAISUJA LIIKETOIMINTATAVOITTEISIIN TEE PARAS PÄÄTÖKSESI TÄHÄN MENNESSÄ UUDENLAISTA ANALYYSIÄ 2012 NUMERO 16 RATKAISUJA LIIKETOIMINTATAVOITTEISIIN ONE SISÄLTÄÄ TEE PARAS PÄÄTÖKSESI TÄHÄN MENNESSÄ Ota tiedot kunnolla haltuun UUDENLAISTA ANALYYSIÄ Muuta yrityksesi päätöksenteon perusteita ÄLYKKÄÄMPÄÄ

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY?

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? verkkosivujen ostajan opas Hannu Heljala & Marja Hautala 03 / 2014 Yleinen pulma verkkosivujen ostajalla on, että useampaa tarjousta on vaikea verrata toisiinsa. Kuinka

Lisätiedot

Pilvipalvelut yrityskäytössä. Pikaopas pilvipalvelua harkitseville yrityksille

Pilvipalvelut yrityskäytössä. Pikaopas pilvipalvelua harkitseville yrityksille Pilvipalvelut yrityskäytössä Pikaopas pilvipalvelua harkitseville yrityksille Sisällysluettelo Lukijalle 3 Mitä pilvipalvelut ovat? 4 Pilvipalvelut ovat jalkautumassa yrityksiin 5 Pilvipalveluiden ominaisuuksia

Lisätiedot

viewpoint Kuluttajaelektroniikan näkymät vuonna 2016 ja sen jälkeen Kuluttajaelektroniikkateollisuus Stora Enso viewpoint 1/2014

viewpoint Kuluttajaelektroniikan näkymät vuonna 2016 ja sen jälkeen Kuluttajaelektroniikkateollisuus Stora Enso viewpoint 1/2014 Stora Enso 1/2014 Kuluttajaelektroniikan näkymät vuonna 2016 ja sen jälkeen Elektroniikkatuotteiden kuluttajat ovat tottuneet odottamaan aina uutta. Kysyntä muuttuu nopeasti, ja uudet tuotejulkaisut ja

Lisätiedot

selkeä visio valoisasta tulevaisuudesta vuosikertomus 2008

selkeä visio valoisasta tulevaisuudesta vuosikertomus 2008 selkeä visio valoisasta tulevaisuudesta vuosikertomus 2008 lupaus yhtiö ympäristö ihmiset liiketoiminta Yhtiön esittely 2 Liiketoiminta-alueet lyhyesti 4 Osakkeenomistajille 6 Sanomalehti- ja kirjapaperi

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 4 Tietokoneen peruskäyttö 5 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 5 Turvallisuusohjeet... 5 Tietokoneen sijoituspaikka... 5 Kaapelit... 5 Tietokoneen puhdistaminen... 5 Tietokoneen

Lisätiedot

CASH AND CREDIT MANAGEMENT 6NEUVOA TOIMINNAN TEHOSTAMISEEN

CASH AND CREDIT MANAGEMENT 6NEUVOA TOIMINNAN TEHOSTAMISEEN ILMOITUSLIITE TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI ILMOITUSLIITE Rahavirtojen läpinäkyvyys Eroon päällekkäisistä järjestelmistä Perintä ja luotonvalvonta Keskity omaan ydinosaamiseesi Kyösti

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua

colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua Uusi kirkaslakka Permasolid HS pikakirkaslakka 8800. Supernopea kuivatus. MyTraining

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 3 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 3 Tutustuminen omaan tietokoneeseen...

Lisätiedot

40 prosentin säästö säilytyskuluissa ja turvallisempi sähköpostijärjestelmä

40 prosentin säästö säilytyskuluissa ja turvallisempi sähköpostijärjestelmä PROTECTION. Information. Infrastructure. Interactions. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2006 AIHE: SÄHKÖPOSTIN KÄSITTELY UUSI TUTKIMUS: SÄHKÖPOSTIN KÄSITTELY JULKI- SELLA SEKTORILLA

Lisätiedot

Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle. Pia Piltz, Raita Särkkä

Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle. Pia Piltz, Raita Särkkä Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle Pia Piltz, Raita Särkkä 12.3.2015 Tiivistelmä Päiväys 12.3.2015 Tekijä(t) Pia Piltz, Raita Särkkä Koulutusohjelma Liiketalous Raportin/Opinnäytetyön

Lisätiedot

Tiedotusopas Sisältö:

Tiedotusopas Sisältö: Sisältö: 1. Miksi tiedottaa vastuullisesta yritystoiminnasta? 2. Mitä hyötyä tiedottamisesta voi olla yritystoiminnallesi 3. Mitä on tehokas tiedottaminen? 4. Kenelle tiedotat? 5. Mistä kerrot? 6. Kuka

Lisätiedot

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 2 NIBE-MAALÄMPÖ + AURINGON LÄMPÖÄ MAASSA VALTAVA ENERGIAVARASTO, JOKA VAIN ODOTTAA HYÖDYNTÄMISTÄÄN. Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun?

Lisätiedot