Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet"

Transkriptio

1 Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimiaitteet Tehokasta väriistä suorituskykyä työryhmäesi. Lexmark X950 -sarja Tehosta toimistoasi ja isää tuottavuutta Lexmark X950 -sarjaa, joka sisätää tehokkaat A3-väritoiminnot, joustavat ominaisuudet, heppokäyttöiset työnkukuratkaisut ja kehittyneen tietoturvan. Väri Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut Kaksipuoeisuus 32 x 122 cm (12,6 Jopa 55 s/min Verkko x 48 tuumaa)

2 Lexmark X950 -sarja : tärkeimmät ominaisuudet Lexmark X950de -värimonitoimiaite, jossa on arkin kaksoisaustamoduui, vihkotaittoviimeisteijä ja suurikapasiteettinen arkin syöttöaite. Työtä hepottavat ominaisuudet 1) Heppokäyttöinen värikosketusnäyttö Suuren 25,9 cm (10,2 ) värikosketusnäytön ansiosta monitoimiaitteen, työnkukuratkaisujen ja pikavaintojen käyttö on heppoa ja vaivatonta. 2) Lexmark-ratkaisut Vähennä tarpeetonta tuostusta ja yksinkertaista työprosesseja aitteeseen vamiiksi asennetuia soveuksia. Vaitse myös muita Lexmarkratkaisuja, jotka tukevat yksiöisiä työnkuun tarpeitasi. 3) Suora USB Etuosan USB-portti mahdoistaa esikatseun, tuostuksen ja skannauksen paikan päää. Lisäksi se on yhteensopiva useimpien tuostuskepoisten kuvatiedostoformaattien kanssa. 4) Joustava syöttökapasiteetti Vaitse kokoonpano, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, jopa arkkiin asti. 5) Poikkeukseisen monipuoinen paperinkäsittey Luotettava paperinsyöttö pystyy käsitteemään jopa viittä eri paperityyppiä kokoon 32 x 122 cm (12,6 x 48 tuumaa) ja painoon 300 gsm asti. 6) Kehittyneet viimeisteyominaisuudet Luo ammattimaisia tuosteita vaivattomasti yrityksen sisää joustavien viimeisteymahdoisuuksien avua. Näitä ovat esimerkiksi monitoimintoinen nidonta, rei itys, aajennettu vastaanottotaso ja vihkotaitto.

3 Lexmark X950 -sarja : yhteenveto Loistava värituostus Luo kestävä vaikutus asiakkaisiisi ja tuosta enemmän yrityksen sisää. Kirkkaat ammattiaatuiset värit eri tuostusmateriaaeia tekevät sen mahdoiseksi. X950 -sarjan kehittynyt tekniikka tarjoaa tehokkaat A3 (taboid) -kokoiset monitoimiominaisuudet, jotka tuottavat yhtenäiset värit ensimmäisestä sivusta viimeiseen sivuun x 1200 tuostustarkkuus, kirkkaat värit ja terävä musta teksti. PANTONE -kaibrointi tuottaa yhtenäiset värisävyt Nimetyt värikorvaavuudet hepottavat värien täsmäämistä. Lexmarkin Coor Care -tekniikka vavoo värien käyttöä ja kustannuksia. Luo ammattitasoiset yritysmateriaait satuanidotuista kirjasista taitettuihin A3 (taboid) -kokoisiin esitteisiin. Tuottava ja heppokäyttöinen Lexmark X950 -sarja yhdistää suorituskykyisen tuostuksen, kopioinnin, skannauksen ja faksauksen aikaa säästäviin työnkukusoveuksiin. Kokonaisratkaisu, joka isää tuottavuuttasi. Tuosta ja kopioi jopa 55 s/min mustana ja 50 s/min väriisenä, skannaa jopa 70 kuvaa minuutissa; ensimmäisen sivun tuostus 5,2 sekunnissa. Suuri ja heppokäyttöinen 25,9 cm (10,2") värikosketusnäyttö antaa käyttäjie ohjaavan ääni- ja värinäpaautteen. Vamiiksi asennetut soveukset auttavat tehostamaan työnkukuprosessejasi. Skannaa useisiin kohteisiin, esimerkiksi sähköpostiin, FTP-paveimee, faksiin, verkkoon tai USB-muistiin. Tuostuksen esikatseun ja Pidossa oevien tuostustöiden muutokset -toiminnon avua voit tuostaa kaksipuoisena, isätä viimeisteyn tai vaita yksittäiset sivut tuostettavaksi. Kehittyneet kopiointitoiminnot mahdoistavat pitkien tuostustöiden keskeytyksen kopioinnin ajaksi tai ensimmäisen kopiosarjan hyväksymisen ennen kopiointityön jatkamista. Tehty iiketoimintaan Lexmark X950 -sarja sisätää vankan tuostuskoneen, joka on suunnitetu käsitteemään kaikkein vaativimmatkin työkuormat kehittyneiä ominaisuuksia ja joustavuudea, joita tarvitset yritystoiminnassasi. Luotettava iitettävyys hepottaa verkkoympäristöihin integroinnin. Yksinkertaista aitteen vavontaa ja haintaa sisäisen web-paveimen, Lexmarkin universaain yeisajurin ja Lexmark MarkVision Enterprise -soveuksen avua. Suurikapasiteettinen kiintoevy, 1,2 GHz suoritin ja jopa 2 Gt RAM. Vakiona on kaksi vastaanottoaustaa, jotta voit erottaa tuostuksen, kopioinnin tai faksauksen eri tasoie. Vaitse useista tuostusvaihtoehdoista ja aajenna kapasiteetti jopa arkkiin. Heposti vaihdettavat värikasetit riittävät jopa ² sivun mustaan ja ² sivun väriiseen tuostamiseen. Todenmukaisia kuvia Lexmark on sitoutunut suunnitteemaan ja vamistamaan tuotteita, jotka tarjoavat poikkeukseista aatua ja uotettavuutta. Maksimoi investointisi takaisinmaksu, optimoi Lexmark-tuostusaitteistosi suorituskyky ja uo kestävä vaikutus vaatimaa aina Lexmarkin aitoja tarvikkeita, paveua ja osia. X950 -sarjaa on Lexmarkin 1 vuoden rajoitettu takuu; myös aajennettuja takuita on saatavia.

4 Lexmark X950 -sarja : heppoa tuottavuutta Oikea kosketus Lexmarkin e-task-värikosketusnäyttö on avain monitoimiaitteesi toimintoihin. Muokattava 25,9 cm (10,2 ) käyttöiittymä mahdoistaa asiakirjojen esikatseun ennen tuostusta sekä muuttaa tuostustöitä suoraan aitteea. Kosketusnäytötä voit jopa katsoa, vaita ja tuostaa asiakirjan hautut sivut. Heppokäyttöinen, intuitiivinen navigointi tarjoaa nopean pääsyn usein käytettäviin toimintoihin, pikavaintoihin ja työnkukuihin. Uusi interaktiivinen tunnistin antaa ääni- ja värinäpaautteen ja auttaa tehtävien suorittamisessa. Se imaisee kosketuksen rekisteröinnin ja toiminnon havaitsemisen. 4 Ratkaisut Säästä aikaa ja rahaa ratkaisuia Lexmark X950 -sarja sisätää Lexmarkin upotetun ratkaisuaustan, jonka avua voit isätä aajasta soveusvaikoimastamme hauamasi soveukset suoraan aitteeseen. Ratkaisujen suunnitteussa on ohjaavana tekijänä out asiakkaidemme tuottavuus. Ratkaisut auttavat virtaviivaistamaan tai jopa poistamaan pajon paperia käyttäviä iiketoimintaprosesseja. X950 -sarjassa on vamiiksi asennettuna seuraavat ratkaisut : Seuraavassa on esimerkkejä ratkaisuista, joita saat Lexmarkin vatuutetuita kumppaneita ja jäeenmyyjitä tai Lexmarkin yrityspaveuista : Lomakkeet ja suosikit Vähennä esipainettuihin omakkeisiin iittyvää jätteen määrää ja tehottomuutta. Taenna usein käytettävät painetut omakkeet, markkinointimateriaai ja muut asiakirjat verkkoon ja tuosta ne sioin kun tarvitset. Skannaus verkkoon Premium Tämä Skannaa verkkoon -toiminnon aajennettu versio tarjoaa kehittyneet toiminnot skannattujen asiakirjojen esikatseuun, muokkaukseen ja indeksointiin ennen niiden ähetystä jaettuun verkkokansioon. Skannaus verkkoon Skannaa paperiasiakirja ja ohjaa kuva johonkin 30 vamiiksi määritetystä henkiökohtaisesta tai jukisesta verkkokansiosta. Esittey Näytä värikosketusnäytössä mukautettava diaesitys, joka esitteee yritystäsi tai tuotteitasi ja väittää tärkeitä viestejä asiakkaiesi ja työntekijöiesi. Vaihda kiei³ Voit vaihtaa kosketusnäytön kieen vaivattomasti tuettuna on 18 kietä. Korttikopiointi Säästä aikaa ja vaivaa henkiökorttien, upien ja vakuutuskorttien kopioinnissa skannaamaa, suurentamaa ja tuostamaa kaksipuoisen kortin moemmat puoet samae sivue automaattisesti.

5 Lexmark X950 -sarja : kohokohdat Tuosta vähemmän. Säästä enemmän. ¹ Lähde: InfoTrends/CapVentures., «Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service», eokuu 2008 Yhtenäinen väri, joka kerta Vaadittu väri PANTONE 346 C Iman Nimetyt värikorvaavuudet -toimintoa Nimetyt värikorvaavuudet -toiminto käytössä Tuota ammattimaiset asiakirjat turvaisesti yrityksen sisää. Yritysimeen mukaiset nimetyt värit tuostuvat tarkasti ja yhtenäisesti joka kerta. Laitteessa vakioominaisuutena oeva Lexmarkin nimetyt värikorvaavuudet -toiminnon avua käyttäjät voivat antaa yritysvärejä vastaavat väriarvot esimerkiksi PANTONE -väreistä tai DIC Coor Guide -oppaan mukaisesti. Heppo aitehainta Haitse tuostusympäristöäsi tehokkaasti Lexmark MarkVision Enterprise -ohjemistoa. Tämä imainen seaimea käytettävä ohjemisto antaa täydeisen näkyvyyden koko verkkotuostimiesi ja monitoimiaitteidesi joukkoon aitteiden vamistajasta riippumatta. MarkVision Enterprise hepottaa aitteiden määritystä, seurantaa, näkyvyyttä, vianmääritystä ja proaktiivista haintaa koko niiden einkaaren ajan verkkoon yhdistämisestä käytöstä poistoon asti. Tietojen suojaaminen Monitasoiset tietoturvaominaisuudet auttavat sinua suojaamaan aitteita, asiakirjoja, dataa ja verkkoa sinä aikana, kun tietosi kukevat verkossa tuostimea tuostettaviksi sivuiksi. Tukee käyttäjien tunnistamista ja käyttöoikeuksien vavontaa. Vainnainen kortinukija mahdoistaa käyttäjien tunnistautumisen kortin avua. Kehittyneet kiintoevyn saausominaisuudet suojaavat monitoimiaitteen kiintoevyä oevia arkauontoisia tietoja. Automaattinen, ajastettu tai manuaainen kiintoevyn tyhjennys poistaa kiintoevyä oevat tiedot. IPSec-, SNMPv3- ja 802.1x-verkkosuojauksen tuki. Tietoturvainen käyttäjien ja käyttöoikeuksien seuranta mahdoistaa turvaisuusriskien tunnistamisen.

6 Lexmark X950 -sarja : tiaustiedot Lexmark X950de 110 arkin asiakirjansyöttöaite Värikopiointi Väriskannaus Värikopiointi Vakio Vainnainen Väriskannaus 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi Yhteensopiva koko X950 -sarjan kanssa X950X2KG X950X2CG X950X2MG X950X2YG C950X71G C950X73G C950X76G 25A Z F Z Z0187 Värikasetit X950, X952, X954 musta pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Syaani pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Magenta pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Ketainen pitkäkestoinen riittovärikasetti C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, yhden pakkaus C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, komen pakkaus C950, X950/2/4 Hukkavärisäiiö Niittikasetti (3 kasetin pakkaus) Satuaniittikasetti (4 kasetin pakkaus) Muistiaajennukset 256 Mt:n Fash-kortti Soveusratkaisut` X950, X952, X954 IPDS-kortti X950, X952, X954 -kortti PRESCRIBE-emuoinnie 22Z0185 X950, X952, X954 Forms Card ja Bar Code Card 57X9000 Lexmark PrintCryption Card Liitäntä- ja soveusratkaisut 27X0030 MarkNet N b/g/n -angaton tuostuspavein 14F0042 MarkNet N8130 Fiber Ethernet 100BaseFX, 10BaseFL Print Server USB-kaapei (2 m) 14F B- rinnakkaisiitäntäkortti Rinnakkaiskaapei (10 ) 14F0100 RS-232C-sarjaiitäntäkortti Käyttäjän itse vaihdettavissa oevat osat 40X7569 C950, X95x kiinnitysyksikön huotopakkaus, sivua, V 40X7540 C950, X95x sivun huotopakkaus 40X7530 X95x syöttöaitteen huotopakkaus 40X7560 C950, X95x sivun huotopakkaus Saatavia oevat mait: Lexmark X950de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen ja jopa 45 s/min tuostusnopeuden, 22Z0084 Lexmark X952de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen ja jopa 50 s/min tuostusnopeuden, 22Z0085 Lexmark X954de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen, jopa 55 s/min tuostusnopeuden ja 2 Gt RAM vakiona, 22Z0086 Lexmark X950dhe : Incudes: SRA3 media support, print speed up to 45 ppm and the 2,520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, 22Z0690 Ympäristöystäväinen tuostaminen X950-sarjan avua on heppoa tuostaa vastuuisesti. Kaksipuoinen tuostus säästää paperia, ekotia vähentää paperin ja väriaineen kuutusta ja unipainike siirtää aitteen energiaa säästävään epotiaan. X950-sarja auttaa säästämään energiaa myös nopeasti ämpenevän kuvansiirtoyksikön ja erityisen väriaineen avua, joka kiinnittyy mataassa ämpötiassa.

7 Lexmark X950 -sarja : tiaustiedot Lexmark X950de Mai 22Z0084 Lexmark X950de Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X950 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X950de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X952de Mai 22Z0085 Lexmark X952de Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X952 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X952 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X952 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X952de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X954de 22Z Z Z Z Z Z Z Z P Mai Lexmark X954de Paperinkäsittey C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) C950, X95x jatkoomakeausta Jatketut takuut X954 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X954 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X954 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X954de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X950dhe Mai 22Z0690 Lexmark X950dhe Paperinkäsittey 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X950 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X950dhe -värimonitoimiaite, 2520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan-

8 Lexmark X950 -sarja : tuotetiedot Lexmark X950de Lexmark X952de Lexmark X954de Printing Tuostusteknoogia Väri-LED Tuostusnopeus (A4, mustavako): Jopa 45 s/min 50 s/min 55 s/min Tuostusnopeus (A4, väri): Jopa 40 s/min 45 s/min 50 s/min Ensimmäisen (mustavako) sivun tuostusaika 5.5 sekuntia sivun tuostusaika 5.2 sekuntia sivun tuostusaika 5.0 sekuntia Ensimmäisen (väri) sivun tuostusaika 7.7 sekuntia sivun tuostusaika 7.7 sekuntia sivun tuostusaika 7.2 sekuntia Tuostustarkkuus, musta 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity Tuostustarkkuus, väri 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity Muisti, vakio 1024 Mt 1024 Mt 2048 Mt Muisti, max 2048 Mt Kiintoevy Sisätyy kokoonpanoon Äänitaso toiminnassa 52 dba 52 dba 53 dba Äänitaso vamiustiassa 24 dba Suurin kuukausittainen käyttöaste: Jopa Sivua kuukaudessa Sivua kuukaudessa Sivua kuukaudessa Suositetava kuukausittainen käyttö Sivua sivuina Tarvikkeet Copying Kopiointinopeus (A4, mustavako): Jopa 45 kopiota minuutissa 50 kopiota minuutissa 55 kopiota minuutissa Kopiointinopeus (A4, väri): Jopa 40 kopiota minuutissa 45 kopiota minuutissa 50 kopiota minuutissa Scanning Skannaus automaattisea syöttöaitteea RADF (kaksipuoinen skannaus) Skannaustarkkuus 600 x 600 ppi Pienennys/ Suurennus % Faxing Modeemin nopeus 33.6 Kbps Paperinkäsittey Paperinkäsittey (vakio) 520 arkin syöttöokero, 500 arkin vastaanottoausta, Sisäänrakennettu kaksipuoeisyksikkö, 100 arkin monisyöttöaite Paperinkäsittey (Vainnainen) 520 arkin syöttöaitteen jausta, arkin 2-austainen yksikkö, Vihkotaittoviimeisteijä, Banneriokero, arkin viimeisteijä, arkin suuren kapasiteetin syöttöaite, 3 x 520 arkinsyöttöaite jaustaa Paperinsyöttökapasiteetti (vakio) : Jopa 620 arkkia Paperinsyöttökapasiteetti (max) : Jopa 5140 arkkia Kopiointi/faksaus/skannaus (ADF) paperinsyöttökapasiteetti: 110 arkkia Jopa Tuetut paperiajit Kirjekuoret, Kartonki, *Katso kartonki & tarrat -ohjetta, Gossy paperi, Tavainen paperi, Tarrat, Kavot Genera Toiminto Väriskannaus verkossa, Väriskannaus, Värikopiointi, Värifaksaus, Värituostus Tuotetakuu 1-Year Onsite Service, Next Business Day Tuote sertifioinnit Koko (mm - K x L x S) 762 x 640 x 685 mm Paino (kg) kg Määritety käyttöympäristö Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Lämpötia: C, Korkeus: metriä Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Korkeus: metriä, Lämpötia: C Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Lämpötia: C, Korkeus: metriä Suositetava kuukausittainen käyttö sivuina Suositetu kuukausikäyttö sivuina auttaa asiakasta vaitsemaan oikean tuostimen oman kuukausittaisen käyttöarvionsa mukaan. Lexmark suositteee, että kuukaudessa tuostetun sivumäärän tuisi oa asetettujen rajojen sisäpuoea. Täöin optimoidaan aitteen suorituskyky, joka perustuu seuraaviin aueisiin: tarvikkeiden vaihtoväi, paperin isäämisen tarve, tuostusnopeus ja tyypiinen asiakkaan käyttö. Suurin kuukausittainen käyttöaste Kuukausittainen enimmäiskäyttöaste määrittää enimmäismäärän sivuja, jotka tuostin kykenee tuottamaan kuukaudessa eri kertoina. Luku on hyödyinen vertaitaessa Lexmarkin eri tuostimien ja monitoimiaitteiden vankkuutta keskenään. Tavaramerkit AirPrint ja AirPrint-ogo ovat Appe Computer, Inc:n tavaramerkkejä. This product features Adobe Fash technoogy. For further information, visit PANTONE on Pantone, Inc.:n rekisteröimä tuotemerkki Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa iman eriistä imoitusta. ENERGY STAR on Yhdysvaoissa rekisteröity tavaramerkki. Muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Lexmark sekä Lexmark-timanttiogo ovat Lexmark Internationa, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvaoissa ja/tai muissa maissa. Sivuhuomautuksia 1 Tuosta vähemmän? Tämä saattaa tuntua yättävätä viestitä yrityksetä, joka on omistautunut yksinomaan tuostamisee. Mutta kun ottaa huomioon sen, että yritykset käyttävät keskimäärin 6 % iikevaihdostaan tuostukseen, ja että aktiivinen tuostuksen hainta voi eikata toimiston tuostuskuuista jopa 30 %, asiassa on pajonkin järkeä. Lexmarkin tuotteet, ratkaisut ja paveut tarjoavat innovatiivisia tapoja säästää aikaa, aentaa kustannuksia ja pienentää ympäristövaikutusta. Oemme sitoutuneet auttamaan sinua tuostamaan vähemmän ja säästämään enemmän. 2 Keskimääräinen mustan riittoisuus tai CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus määritety ISO/IEC standardin mukaan. 3 Vaihda kiei -ominaisuus on vaitaan asennuksen aikana. 4 Kuvassa näkyy kosketusnäytön aajennettu kuvaus. Tuosta vähemmän. Säästä enemmän.

Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus.

Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus. Lexmark X548 -tuoteperheen väriasermonitoimiaitteet Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus. Lexmark X548 -perhe Lexmark X548 -perhe tarjoaa keskisuurie työryhmie oistavat värituostusominaisuudet, tuottavuusratkaisut,

Lisätiedot

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1145 ja M3150Mustavalkolasertulostimet. Jopa 47 sivua minuutissa. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1145 ja M3150Mustavalkolasertulostimet. Jopa 47 sivua minuutissa. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö Lexmark M1145 ja M3150Mustavakoasertuostimet Kuvan maissa on isävarusteita Vaikuttava suorituskyky. Mustavako Kaksipuoinen tuostus Jopa 47 sivua minuutissa Suojaus 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita

Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita Lexmark XS925de -värimonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Väritulostus Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3 (11x17) Jopa 31 sivua minuutissa

Lisätiedot

Lexmarkin tulostuksenhallinta

Lexmarkin tulostuksenhallinta Lexmarkin tuostuksenhainta Optimoi verkkotuostus ja saavuta kipaiuetu tuostuksenhaintaratkaisua, jonka voit ottaa käyttöön omissa tioissasi tai pivipaveun kautta. Turvainen ja kätevä tuosteiden vapautus

Lisätiedot

Kestävää tulostusta pienessä koossa

Kestävää tulostusta pienessä koossa TULOSTUS Jopa 38 s/min Lexmark E460dn Kaksipuoleisuus VERKKO Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Kestävää tulostusta pienessä koossa Tulosta vähemmän. Säästä enemmän. Tulosta vähemmän? Tämä saattaa tuntua yllättävältä

Lisätiedot

Lexmark XS796 tuoteperheen värilasermonitoimilaitteet. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Toimiva ratkaisu. Toimiva väri. Screen

Lexmark XS796 tuoteperheen värilasermonitoimilaitteet. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Toimiva ratkaisu. Toimiva väri. Screen Lexmark XS796 tuoteperheen värilasermonitoimilaitteet Kuvan mallissa on lisävarusteita Toimiva ratkaisu. Toimiva väri. Väritulostus Colour Kosketusnäyttö Touch Kopiointi Copy Skannaus Scan Faksi Fax Solutions

Lisätiedot

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille!

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 38 S/MIN Lexmark X460 -sarja SKANNAUS Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de KAKSIPUOLINEN VERKKO Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

Pieni ja kätevä muotoilu, suuren luokan värit

Pieni ja kätevä muotoilu, suuren luokan värit TULOSTUS Kaksipuoleisuus Jopa 23 s/min väri VERKKO Jopa 23 s/min mustavalko Lexmark C544 -mallit Lexmark C546dtn Pieni ja kätevä muotoilu, suuren luokan värit Tulosta vähemmän. Säästä enemmän. ¹ Lähde:

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Lexmark LVP-mallisto Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Erityisetuja Lexmark Value Print-kumppaneille! Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa perustettu Lexmark sai alkunsa irtautumalla

Lisätiedot

Älykästä tulostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -väritulostin

Älykästä tulostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -väritulostin Lexmark C950de -värituostin Äykästä tuostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -värituostin Kiireisie työryhmie suunnitetu Lexmark C950de tarjoaa ammattiaatuisen A3-värituostuksen, joustavat ominaisuudet,

Lisätiedot

Porautuu syvälle. Saa enemmän aikaan. Häikäisee värillä.

Porautuu syvälle. Saa enemmän aikaan. Häikäisee värillä. Lexmark XS950 tuoteperhe värimonitoimilaitteet Kuvan mallissa on lisävarusteita Porautuu syvälle. Saa enemmän aikaan. Häikäisee värillä. Väritulostus Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3

Lisätiedot

Lexmark CS748de Värilasertulostimet. Kirkasta väritulostusta keskisuurille työryhmille 4.3. Input paperinkäsittely 1 19/12/13 8:05:05

Lexmark CS748de Värilasertulostimet. Kirkasta väritulostusta keskisuurille työryhmille 4.3. Input paperinkäsittely 1 19/12/13 8:05:05 Lexmark CS748de Värilasertulostimet Kirkasta väritulostusta keskisuurille työryhmille 4.3 4.3 4.3 VäriColor Color 4,3 Touch (10,9 Touch cm) TouchSolutions Ratkaisut Solutions Jopa Up to Up 33 Up to Kaksipuoleisuus

Lisätiedot

Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. sivua minuutissa 20/12/13 4:27:41

Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. sivua minuutissa 20/12/13 4:27:41 Lexmark XS925de -värimonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Väritulostus 1 Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3 (11x17) Jopa 31 sivua minuutissa

Lisätiedot

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille!

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 38 S/MIN Lexmark X460 -sarja SKANNAUS Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de KAKSIPUOLINEN VERKKO Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

Joustava ja kestävä väritulostin. Lexmark CS796de -värilasertulostin. Kuvan mallissa on lisävarusteita

Joustava ja kestävä väritulostin. Lexmark CS796de -värilasertulostin. Kuvan mallissa on lisävarusteita Lexmark CS796de -värilasertulostin Kuvan mallissa on lisävarusteita Joustava ja kestävä väritulostin an py Colour Scan Fax Solutions Touch Fax A3 Solutions Copy (11x17) A3 Scan Up (11x17) to Duplex UpFax

Lisätiedot

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla TULOSTUS 33 S/MIN MUSTAVALKOISENA KOPIOINTI 33 S/MIN VÄRILLISENÄ Lexmark X730 -sarja SKANNAUS KAKSIPUOLINEN FAKSI VERKKO Lexmark X734de Lexmark X736de Lexmark X738de Lexmark X738dte Huipputason väri suurilla

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa.

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa. Lexmark XC2132 Väriasermonitoimiaite Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuoinen tuostus Ratkaisut Kaksipuoinen asiakirjansyöttöaite Jopa 30 sivua minuutissa Suojaus 17,8 cm kosketusnäyttö Verkko

Lisätiedot

Etuja, joita et saa aikaan tavallisella kopiokoneella

Etuja, joita et saa aikaan tavallisella kopiokoneella TULOSTUS 53 S/MIN KOPIOINTI KAKSIPUOLINEN Lexmark X658 -sarja SKANNAUS Verkko FAKSI VIIMEISTELY Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Etuja, joita et saa aikaan tavallisella

Lisätiedot

Intuitiivinen värimonitoimilaite kiireisille työryhmille

Intuitiivinen värimonitoimilaite kiireisille työryhmille Lexmark XS748de Värilasermonitoimilaite Intuitiivinen värimonitoimilaite kiireisille työryhmille Väri 1 7 (17,8 cm) Kopiointi kosketusnäyttö Skannaus i Ratkaisut 33 Verkko Eco-tila Tietoturva Joustava

Lisätiedot

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa. asiakirjansyöttölaite

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa. asiakirjansyöttölaite Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite Jopa 30 sivua minuutissa Suojaus 17,8 cm kosketusnäyttö

Lisätiedot

Pieni ja kätevä muotoilu, suuri yritysväreissä.

Pieni ja kätevä muotoilu, suuri yritysväreissä. TULOSTUS 23 s/min värillisenä 23 s/min mustavalkoisena Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544 -mallit KAKSIPUOLINEN Verkko Pieni ja kätevä muotoilu, suuri yritysväreissä. Tulosta vähemmän. Säästä enemmän.

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Lexmarkin ominaisuudet ja edut

Lexmarkin ominaisuudet ja edut Lexmarkin ominaisuudet ja edut Arvoa pakkauksessa Koe jatkuva einikäisten asiakkaiden strategiamme Tämän päivän yritysmaaimassa kipaiu on kovaa, ja yritysasiakkaat odottavat pajon enemmän kuin vain tuotteita

Lisätiedot

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla TULOSTUS 33 S/MIN MUSTAVALKOISENA Lexmark C730 -sarja Lexmark C734n Lexmark C736n 33 S/MIN VÄRILLISENÄ VERKKO Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Lexmark XM5100 Sarja. Miksi Lexmark. Vastuu ympäristöstä. Ympäristönsuojelu on yhteinen vastuu.

Lexmark XM5100 Sarja. Miksi Lexmark. Vastuu ympäristöstä. Ympäristönsuojelu on yhteinen vastuu. Lexmark XM5100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Monipuolisuutta ja ratkaisuja. Mustavalko Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite kertapyyhintä

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Tehokas. Pienikokoinen. Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite. 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö

Tehokas. Pienikokoinen. Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite. 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Tehokas. Pienikokoinen. Mustavalko Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite Suojaus

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Lexmark LVP-maisto Tutustu Lexmarkin LVP-maistoon Erityisetuja Lexmark Vaue Print-kumppaneie! /0/ :00:09 Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavatiossa Yhdysvaoissa perustettu Lexmark sai akunsa irtautumaa

Lisätiedot

Kehitetty parasta suorituskykyä varten. Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite. 25,9 cm kosketusnäyttö

Kehitetty parasta suorituskykyä varten. Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite. 25,9 cm kosketusnäyttö Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Kehitetty parasta suorituskykyä varten. 25,9 cm kosketusnäyttö Ratkaisut Suojaus Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite

Lisätiedot

Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja

Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 53 S/MIN Lexmark X650 -sarja SKANNAUS KAKSIPUOLINEN Verkko Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja Tulosta

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille!

Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille! Lexmark LVP-linja Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille! Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa perustettu Lexmark sai alkunsa irtautumalla

Lisätiedot

Lexmark C2132 Värilasertulostin. Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Verkko. Kaksipuolinen tulostus. Ratkaisut Jopa 30 s./min.

Lexmark C2132 Värilasertulostin. Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Verkko. Kaksipuolinen tulostus. Ratkaisut Jopa 30 s./min. Lexmark C2132 Värilasertulostin Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Jopa 30 s./min Suojaus 10,9 cm kosketusnäyttö Verkko Lexmark C2132 Miksi valita Lexmark? Lexmark

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

Ainutlaatuiset maalämpöpumput

Ainutlaatuiset maalämpöpumput ALPHA-INNOTEC Ainutaatuiset maaämpöpumput Yksi tuote monia etuja Yksinkertaista ja kätevää. Yksi aite kaikkeen Lämmitys ja ämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa ämmitystä ja ämmintä

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite pienille työryhmille

Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite pienille työryhmille TULOSTUS 33 S/MIN Lexmark X264dn Lexmark X360 -sarja KOPIOINTI SKANNAUS FAKSI KAKSIPUOLINEN Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw VERKKO Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisältäviin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin

Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisältäviin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisätäviin tuostimiin ja monitoimiaitteisiin Paranna yrityksesi asiakirjojen ja tietojen suojausta Organisaatiosi täytyy pystyä haitsemaan verkkoaitteita

Lisätiedot

Erinomainen suorituskyky. Lexmark M5100 Sarja Mustavalkolasertulostin. Suora USBliitäntä. Mustavalko 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö

Erinomainen suorituskyky. Lexmark M5100 Sarja Mustavalkolasertulostin. Suora USBliitäntä. Mustavalko 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Lexmark M5100 Sarja Mustavalkolasertulostin Erinomainen suorituskyky. Mustavalko 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Ratkaisut Suojaus Verkko Kaksipuolinen tulostus Jopa 66 sivua minuutissa Suora USBliitäntä

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen Suunniteltu Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen PDS-5000, PDS-6000 Skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti, tarkasti ja luotettavasti digitaaliseen muotoon ja helposti arkistoitavaksi.

Lisätiedot

* Vaatii lisävarusteena saatavan tietoturvakitin. Nitova viimeistelijä Paperinkuljetusyksikkö Vastaanottotaso Suuri paperisäiliö Vihkonitova viimeistelijä Rei'ityslaite Ohisyöttötaso Suuri paperisäiliö

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML)

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) 1(5) HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) Kuvaus Tulosta helposti älypuhelimestasi, tablet-tietokoneista ja kannettavista töissä, kotona tai tien päällä; HP:n Mopria-sertifioidulla monitoimilaitteella.

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro M153-M154 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä,

Lisätiedot

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH MP CW2200SP Kopiokone Tulostin Skanneri RICOH MP CW2200SP A1 MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Voit tulostaa väreissä tai nopeasti mustavalkoisen. Tämä uusi digitaalinen

Lisätiedot

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1140, M1145 ja M3150 Mustavalkolasertulostimet. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö. Jopa 47 sivua minuutissa

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1140, M1145 ja M3150 Mustavalkolasertulostimet. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö. Jopa 47 sivua minuutissa Lexmark M1140, M1145 ja M3150 Mustavakoasertuostimet Vaikuttava suorituskyky. Mustavako Kaksipuoinen tuostus Jopa 47 sivua minuutissa Suojaus 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö Verkko Säästötia

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

Pikaopas NPD4499-00 FI

Pikaopas NPD4499-00 FI NPD4499-00 FI Luku 1 Esittely Kiitos, että valitsit tämän tuotteen. Tämä Quick Guide () sisältää laitteen esittelyn lisäksi kuvalliset ohjeet tavallisimmin käytetyistä perustoiminnoista. Lisätietoja eri

Lisätiedot

Tulostuslaatuongelmat

Tulostuslaatuongelmat 1 Tulostusjälki on liian vaaleaa tai kuvissa tai tekstissä on tyhjiä kohtia. Varmista, että tulostimessa käytetään suositeltua paperia tai muuta tulostusmateriaalia. Tulosta materiaalille, joka on otettu

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN 24, 36 ja 44 tuuman tuotantotulostimet SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 LUO JA TULOSTA CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN T e k n i i k k a SUUNNITELTU

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

Lexmark TAMMIKUU, 2011

Lexmark TAMMIKUU, 2011 Lexmark TAMMIKUU, 2011 Suurimmat ympäristövaikutukset syntyvät tulostettaessa (1) tulosta Tästä syystä LEXMARK suosittelee TULOSTAMAAN VÄHEMMÄN! Olemme Lexmarkilla päättäneet toimia alan edelläkävijöinä

Lisätiedot

Tulostusjälkiongelmat

Tulostusjälkiongelmat voidaan usein ratkaista vaihtamalla tulostustarvike tai huoltotarvike, jonka käyttöikä on lopussa. Tarkista tarvikkeen tila käyttöpaneelin ilmoituksesta. Kohdassa Tulostustarvikkeiden tilan määritys on

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010. Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410

TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010. Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410 TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010 KONTAKTIT Tilaukset: Myynti: Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410 Dacco Oy, hans.prange@dacco.fi, puh. 02-274 0040 Misha Turkama,misha.turkama@konicaminolta.fi

Lisätiedot

Tulostusjälkiongelmat

Tulostusjälkiongelmat Jos ehdotettu korjaustoimi ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä huoltoedustajaasi. 1 Tulostusjälki on liian vaalea. Väri voi olla vähissä. Jos haluat käyttää jäljellä olevan väriaineen, poista ensin kasetti

Lisätiedot

Aurinkokeräin vakuumiputkella

Aurinkokeräin vakuumiputkella Aurinkokeräin vakuumiputkea VTK 570 Auringonämpöä keräten saa auringosta Vaiant uonnoinen vainta Vaiant on saavuttanut aurinkoäityksen teknoogian osata hyvän aseman: yritykseä on yi 130 vuoden kokemus

Lisätiedot

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille.

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille. ir1020-sarja (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. imagerunner 2500 -sarja (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille

Lisätiedot

HINNASTO Kopiointi & tulostus

HINNASTO Kopiointi & tulostus HINNASTO Kopiointi & tulostus www.oasismedia.fi HINNASTO 2(8) N HINNASTO Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22 % ja ilmoitettu euroissa. Hinnasto on voimassa alkaen toistaiseksi. A4/A3 KOPIOINTI / TULOSTUS

Lisätiedot

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille.

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. www.brother.fi ESITTELY LUOTU KESTÄMÄÄN Yritykset tarvitsevat laitteita joihin voi luottaa. Business Smart mallisto

Lisätiedot

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Office-tuoteopas Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Upeita uusia tapoja vastata tarpeisiisi yksinkertaisistayle lisin. CopyCentre TM Digitaaliset kopiokoneet Taattua

Lisätiedot

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi INTERGRATED INTEGROITUJA BUSINESS TULOSTUSRATKAISUJA PRINT SOLUTIONS FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP www.brother.eu www.brother.fi UUSI BROTHER VÄRILASERMALLISTO AMMATTIKÄYTTÖÖN - INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA

Lisätiedot

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN TIETOJA TUOTTEESTA TULOSTEET MONIPUOLISILLE MATERIAALEILLE SureColor SC-P800 on kaikkien aikojen ensimmäinen A2-tulostin, johon saa lisävarusteena rullapaperiyksikön.

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Laitteiston käyttöönotto-opas

Laitteiston käyttöönotto-opas Pakkauksesta poistaminen Poista kaikki pakkausmateriaalit. Tämän oppaan kuvat ovat samantyyppisen mallin kuvia. Ne saattavat erota omasta mallistasi, mutta laitteiden käyttötavoissa ei ole eroa. Poista

Lisätiedot

Tehosta työpäivääsi Lexmarkin värimonitoimilaitteella

Tehosta työpäivääsi Lexmarkin värimonitoimilaitteella TULOSTUS Jopa 23 s/min väri KOPIOINTI Jopa 23 s/min mustavalko SKANNAUS FAKSI Lexmark X543dn Lexmark X544 -mallit Lexmark X546dtn Kaksipuoleisuus VERKKO Tehosta työpäivääsi Lexmarkin värimonitoimilaitteella

Lisätiedot

Ohjeet tulostusmateriaalin valintaan

Ohjeet tulostusmateriaalin valintaan Vältä tulostusongelmat käyttämällä vain suositeltuja tulostusmateriaaleja (paperia, kalvoja, kirjekuoria, kartonkia ja tarroja). Yksityiskohtaiset tiedot eri tulostusmateriaaleista ovat kartonki- ja tarratulostusohjeessa

Lisätiedot

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas Lasertulostimet Tammikuu 2012 www.lexmark.com Painosta koskeva tiedote Tammikuu 2012 Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 24.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas Skannaaminen RightFaxiin Pääkäyttäjän opas Toukokuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleiskuvaus...3 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Sovelluksen

Lisätiedot

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta.

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta. CopyCentre C123/C128 WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti Yksinkertaisesti parasta laatua Helposti ylivoimaisen tehokas Helpota työpäivääsi Xeroxin

Lisätiedot

B2500 Series Mono MFP

B2500 Series Mono MFP B2500 Series Mono MFP Tarvitsemasi toiminnot. Haluamasi ammattimaisuus. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP Kaikki toiminnot tarjoava ratkaisu pienille yrityksille, jotka haluavat antaa itsestään ammattimaisen

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet

Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas. Lasertulostimet Tulostinten, lisävarusteiden ja jalustojen yhteensopivuusopas Lasertulostimet Tammikuu 2015 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Tuetut enimmäiskokoonpanot...4 Lexmark CS310, CS410 ja CS510 -sarjat...4

Lisätiedot

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Tekniset tiedot CopyCentre C65, limittävä luovutusalusta ja ohisyöttöalusta. CopyCentre C75, valinnainen 5100 arkin suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja edistynyt. CopyCentre C90, valinnainen Professional-viimeistelijä.

Lisätiedot

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas AccuRead OCR Pääkäyttäjän opas Huhtikuu 2015 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä...3 Tuetut sovellukset...3 Tuetut muodot ja kielet...4 Tekstintunnistuksen tehokkuus...4 Näyteasiakirjat...6 Sovelluksen

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Tutustu Lexmark BSD sarjaan

Tutustu Lexmark BSD sarjaan Lexmarkin BSD-sarja Tutustu Lexmark BSD sarjaan Ainutlaatuisia hyötyjä Lexmarkin asiakkaille! Miksi valita Lexmark? Lexmarkin painopisteenä on koko yrityksen rakenteettomien tulostettujen ja digitaalisessa

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

MADE IN ITALY. Ratkaisu. syötäviin valokuviin

MADE IN ITALY. Ratkaisu. syötäviin valokuviin MADE IN ITALY Ratkaisu syötäviin valokuviin Monipuolinen käyttö Tekn ominais Sovita sivulle Kloonaa (sama kuva moneen kertaan sivulla) Zoomaa iset uudet Muut toiminnot tietokoneellasi Juliste (A3) 16 cm

Lisätiedot

Verkkotunnistautuminen

Verkkotunnistautuminen Verkkotunnistautuminen Lapin TIVA seminaari Rovaniemeä Jukka Keso 29.9.2006 Fujitsu ettei tietotekniikka kävisi työstä Fujitsu on tieto- ja viestintätekniikan paveutoimittaja Patja- ja Sohva-toimintamait

Lisätiedot

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset:

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset: SKANNAUSVINKKEJÄ Tämä skannausohje on tarkoitettu täydentämään Yliopistopainon Xerox-käyttöohjetta (https://www.jyu.fi/palvelut/yopaino/opiskelija/print-it/xerox%20kayttoohje), ei korvaamaan sitä. Yliopistopainon

Lisätiedot

Tietokonerä 29.2.2016. Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tietokonerä 29.2.2016. Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tietokonerä 29.2.2016 Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 150 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta koneesta,

Lisätiedot

HP OfficeJet Pro X551dw

HP OfficeJet Pro X551dw 1(5) HP OfficeJet Pro X551dw Kuvaus Tulosta lasertulostimia nopeammin HP PageWide -tekniikalla, jota käytetään huipputason digitaalipainoissa. Saat enemmän aikaan tuottavuutta parantavilla ominaisuuksilla,

Lisätiedot

HINNASTO Kopiointi & tulostus

HINNASTO Kopiointi & tulostus HINNASTO Kopiointi & tulostus www.oasismedia.fi HINNASTO 2(8) N HINNASTO Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23 % ja ilmoitettu euroissa. Hinnasto on voimassa alkaen toistaiseksi. A4/A3 KOPIOINTI / TULOSTUS

Lisätiedot

MEDIA- KORTTI 2015 M E D I A T I E D O T. Yrittajat.fi. www.yrittajamediat.fi

MEDIA- KORTTI 2015 M E D I A T I E D O T. Yrittajat.fi. www.yrittajamediat.fi MEDIA- KORTTI M E D I A T I E D O T Yrittajat.fi Yrittajat.fi YRITTAJAT.FI MEDIATIEDOT Kaikki tarjoa oevat mediaratkaisut ja isää tietoa aiheesta 1 2 MAINOSPAIKAT JA HINNAT 1 2 Paraati, ROS, koko 980 400

Lisätiedot

KUN RANGAISTUS TULEE KOTIIN: LASTENSUOJELUN ROOLI VALVONTARANGAISTUKSESSA

KUN RANGAISTUS TULEE KOTIIN: LASTENSUOJELUN ROOLI VALVONTARANGAISTUKSESSA KUN RANGAISTUS TULEE KOTIIN: LASTENSUOJELUN ROOLI VALVONTARANGAISTUKSESSA Sosiaaityöntekijä Kirsi Koivistoinen Lapsiperhepaveut/poiisin sosiaaityö LASTENSUOJELU JA VALVONTARANGAISTUS Taustaa 9/2013 ähtien

Lisätiedot