Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet"

Transkriptio

1 Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimiaitteet Tehokasta väriistä suorituskykyä työryhmäesi. Lexmark X950 -sarja Tehosta toimistoasi ja isää tuottavuutta Lexmark X950 -sarjaa, joka sisätää tehokkaat A3-väritoiminnot, joustavat ominaisuudet, heppokäyttöiset työnkukuratkaisut ja kehittyneen tietoturvan. Väri Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut Kaksipuoeisuus 32 x 122 cm (12,6 Jopa 55 s/min Verkko x 48 tuumaa)

2 Lexmark X950 -sarja : tärkeimmät ominaisuudet Lexmark X950de -värimonitoimiaite, jossa on arkin kaksoisaustamoduui, vihkotaittoviimeisteijä ja suurikapasiteettinen arkin syöttöaite. Työtä hepottavat ominaisuudet 1) Heppokäyttöinen värikosketusnäyttö Suuren 25,9 cm (10,2 ) värikosketusnäytön ansiosta monitoimiaitteen, työnkukuratkaisujen ja pikavaintojen käyttö on heppoa ja vaivatonta. 2) Lexmark-ratkaisut Vähennä tarpeetonta tuostusta ja yksinkertaista työprosesseja aitteeseen vamiiksi asennetuia soveuksia. Vaitse myös muita Lexmarkratkaisuja, jotka tukevat yksiöisiä työnkuun tarpeitasi. 3) Suora USB Etuosan USB-portti mahdoistaa esikatseun, tuostuksen ja skannauksen paikan päää. Lisäksi se on yhteensopiva useimpien tuostuskepoisten kuvatiedostoformaattien kanssa. 4) Joustava syöttökapasiteetti Vaitse kokoonpano, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, jopa arkkiin asti. 5) Poikkeukseisen monipuoinen paperinkäsittey Luotettava paperinsyöttö pystyy käsitteemään jopa viittä eri paperityyppiä kokoon 32 x 122 cm (12,6 x 48 tuumaa) ja painoon 300 gsm asti. 6) Kehittyneet viimeisteyominaisuudet Luo ammattimaisia tuosteita vaivattomasti yrityksen sisää joustavien viimeisteymahdoisuuksien avua. Näitä ovat esimerkiksi monitoimintoinen nidonta, rei itys, aajennettu vastaanottotaso ja vihkotaitto.

3 Lexmark X950 -sarja : yhteenveto Loistava värituostus Luo kestävä vaikutus asiakkaisiisi ja tuosta enemmän yrityksen sisää. Kirkkaat ammattiaatuiset värit eri tuostusmateriaaeia tekevät sen mahdoiseksi. X950 -sarjan kehittynyt tekniikka tarjoaa tehokkaat A3 (taboid) -kokoiset monitoimiominaisuudet, jotka tuottavat yhtenäiset värit ensimmäisestä sivusta viimeiseen sivuun x 1200 tuostustarkkuus, kirkkaat värit ja terävä musta teksti. PANTONE -kaibrointi tuottaa yhtenäiset värisävyt Nimetyt värikorvaavuudet hepottavat värien täsmäämistä. Lexmarkin Coor Care -tekniikka vavoo värien käyttöä ja kustannuksia. Luo ammattitasoiset yritysmateriaait satuanidotuista kirjasista taitettuihin A3 (taboid) -kokoisiin esitteisiin. Tuottava ja heppokäyttöinen Lexmark X950 -sarja yhdistää suorituskykyisen tuostuksen, kopioinnin, skannauksen ja faksauksen aikaa säästäviin työnkukusoveuksiin. Kokonaisratkaisu, joka isää tuottavuuttasi. Tuosta ja kopioi jopa 55 s/min mustana ja 50 s/min väriisenä, skannaa jopa 70 kuvaa minuutissa; ensimmäisen sivun tuostus 5,2 sekunnissa. Suuri ja heppokäyttöinen 25,9 cm (10,2") värikosketusnäyttö antaa käyttäjie ohjaavan ääni- ja värinäpaautteen. Vamiiksi asennetut soveukset auttavat tehostamaan työnkukuprosessejasi. Skannaa useisiin kohteisiin, esimerkiksi sähköpostiin, FTP-paveimee, faksiin, verkkoon tai USB-muistiin. Tuostuksen esikatseun ja Pidossa oevien tuostustöiden muutokset -toiminnon avua voit tuostaa kaksipuoisena, isätä viimeisteyn tai vaita yksittäiset sivut tuostettavaksi. Kehittyneet kopiointitoiminnot mahdoistavat pitkien tuostustöiden keskeytyksen kopioinnin ajaksi tai ensimmäisen kopiosarjan hyväksymisen ennen kopiointityön jatkamista. Tehty iiketoimintaan Lexmark X950 -sarja sisätää vankan tuostuskoneen, joka on suunnitetu käsitteemään kaikkein vaativimmatkin työkuormat kehittyneiä ominaisuuksia ja joustavuudea, joita tarvitset yritystoiminnassasi. Luotettava iitettävyys hepottaa verkkoympäristöihin integroinnin. Yksinkertaista aitteen vavontaa ja haintaa sisäisen web-paveimen, Lexmarkin universaain yeisajurin ja Lexmark MarkVision Enterprise -soveuksen avua. Suurikapasiteettinen kiintoevy, 1,2 GHz suoritin ja jopa 2 Gt RAM. Vakiona on kaksi vastaanottoaustaa, jotta voit erottaa tuostuksen, kopioinnin tai faksauksen eri tasoie. Vaitse useista tuostusvaihtoehdoista ja aajenna kapasiteetti jopa arkkiin. Heposti vaihdettavat värikasetit riittävät jopa ² sivun mustaan ja ² sivun väriiseen tuostamiseen. Todenmukaisia kuvia Lexmark on sitoutunut suunnitteemaan ja vamistamaan tuotteita, jotka tarjoavat poikkeukseista aatua ja uotettavuutta. Maksimoi investointisi takaisinmaksu, optimoi Lexmark-tuostusaitteistosi suorituskyky ja uo kestävä vaikutus vaatimaa aina Lexmarkin aitoja tarvikkeita, paveua ja osia. X950 -sarjaa on Lexmarkin 1 vuoden rajoitettu takuu; myös aajennettuja takuita on saatavia.

4 Lexmark X950 -sarja : heppoa tuottavuutta Oikea kosketus Lexmarkin e-task-värikosketusnäyttö on avain monitoimiaitteesi toimintoihin. Muokattava 25,9 cm (10,2 ) käyttöiittymä mahdoistaa asiakirjojen esikatseun ennen tuostusta sekä muuttaa tuostustöitä suoraan aitteea. Kosketusnäytötä voit jopa katsoa, vaita ja tuostaa asiakirjan hautut sivut. Heppokäyttöinen, intuitiivinen navigointi tarjoaa nopean pääsyn usein käytettäviin toimintoihin, pikavaintoihin ja työnkukuihin. Uusi interaktiivinen tunnistin antaa ääni- ja värinäpaautteen ja auttaa tehtävien suorittamisessa. Se imaisee kosketuksen rekisteröinnin ja toiminnon havaitsemisen. 4 Ratkaisut Säästä aikaa ja rahaa ratkaisuia Lexmark X950 -sarja sisätää Lexmarkin upotetun ratkaisuaustan, jonka avua voit isätä aajasta soveusvaikoimastamme hauamasi soveukset suoraan aitteeseen. Ratkaisujen suunnitteussa on ohjaavana tekijänä out asiakkaidemme tuottavuus. Ratkaisut auttavat virtaviivaistamaan tai jopa poistamaan pajon paperia käyttäviä iiketoimintaprosesseja. X950 -sarjassa on vamiiksi asennettuna seuraavat ratkaisut : Seuraavassa on esimerkkejä ratkaisuista, joita saat Lexmarkin vatuutetuita kumppaneita ja jäeenmyyjitä tai Lexmarkin yrityspaveuista : Lomakkeet ja suosikit Vähennä esipainettuihin omakkeisiin iittyvää jätteen määrää ja tehottomuutta. Taenna usein käytettävät painetut omakkeet, markkinointimateriaai ja muut asiakirjat verkkoon ja tuosta ne sioin kun tarvitset. Skannaus verkkoon Premium Tämä Skannaa verkkoon -toiminnon aajennettu versio tarjoaa kehittyneet toiminnot skannattujen asiakirjojen esikatseuun, muokkaukseen ja indeksointiin ennen niiden ähetystä jaettuun verkkokansioon. Skannaus verkkoon Skannaa paperiasiakirja ja ohjaa kuva johonkin 30 vamiiksi määritetystä henkiökohtaisesta tai jukisesta verkkokansiosta. Esittey Näytä värikosketusnäytössä mukautettava diaesitys, joka esitteee yritystäsi tai tuotteitasi ja väittää tärkeitä viestejä asiakkaiesi ja työntekijöiesi. Vaihda kiei³ Voit vaihtaa kosketusnäytön kieen vaivattomasti tuettuna on 18 kietä. Korttikopiointi Säästä aikaa ja vaivaa henkiökorttien, upien ja vakuutuskorttien kopioinnissa skannaamaa, suurentamaa ja tuostamaa kaksipuoisen kortin moemmat puoet samae sivue automaattisesti.

5 Lexmark X950 -sarja : kohokohdat Tuosta vähemmän. Säästä enemmän. ¹ Lähde: InfoTrends/CapVentures., «Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service», eokuu 2008 Yhtenäinen väri, joka kerta Vaadittu väri PANTONE 346 C Iman Nimetyt värikorvaavuudet -toimintoa Nimetyt värikorvaavuudet -toiminto käytössä Tuota ammattimaiset asiakirjat turvaisesti yrityksen sisää. Yritysimeen mukaiset nimetyt värit tuostuvat tarkasti ja yhtenäisesti joka kerta. Laitteessa vakioominaisuutena oeva Lexmarkin nimetyt värikorvaavuudet -toiminnon avua käyttäjät voivat antaa yritysvärejä vastaavat väriarvot esimerkiksi PANTONE -väreistä tai DIC Coor Guide -oppaan mukaisesti. Heppo aitehainta Haitse tuostusympäristöäsi tehokkaasti Lexmark MarkVision Enterprise -ohjemistoa. Tämä imainen seaimea käytettävä ohjemisto antaa täydeisen näkyvyyden koko verkkotuostimiesi ja monitoimiaitteidesi joukkoon aitteiden vamistajasta riippumatta. MarkVision Enterprise hepottaa aitteiden määritystä, seurantaa, näkyvyyttä, vianmääritystä ja proaktiivista haintaa koko niiden einkaaren ajan verkkoon yhdistämisestä käytöstä poistoon asti. Tietojen suojaaminen Monitasoiset tietoturvaominaisuudet auttavat sinua suojaamaan aitteita, asiakirjoja, dataa ja verkkoa sinä aikana, kun tietosi kukevat verkossa tuostimea tuostettaviksi sivuiksi. Tukee käyttäjien tunnistamista ja käyttöoikeuksien vavontaa. Vainnainen kortinukija mahdoistaa käyttäjien tunnistautumisen kortin avua. Kehittyneet kiintoevyn saausominaisuudet suojaavat monitoimiaitteen kiintoevyä oevia arkauontoisia tietoja. Automaattinen, ajastettu tai manuaainen kiintoevyn tyhjennys poistaa kiintoevyä oevat tiedot. IPSec-, SNMPv3- ja 802.1x-verkkosuojauksen tuki. Tietoturvainen käyttäjien ja käyttöoikeuksien seuranta mahdoistaa turvaisuusriskien tunnistamisen.

6 Lexmark X950 -sarja : tiaustiedot Lexmark X950de 110 arkin asiakirjansyöttöaite Värikopiointi Väriskannaus Värikopiointi Vakio Vainnainen Väriskannaus 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi Yhteensopiva koko X950 -sarjan kanssa X950X2KG X950X2CG X950X2MG X950X2YG C950X71G C950X73G C950X76G 25A Z F Z Z0187 Värikasetit X950, X952, X954 musta pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Syaani pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Magenta pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Ketainen pitkäkestoinen riittovärikasetti C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, yhden pakkaus C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, komen pakkaus C950, X950/2/4 Hukkavärisäiiö Niittikasetti (3 kasetin pakkaus) Satuaniittikasetti (4 kasetin pakkaus) Muistiaajennukset 256 Mt:n Fash-kortti Soveusratkaisut` X950, X952, X954 IPDS-kortti X950, X952, X954 -kortti PRESCRIBE-emuoinnie 22Z0185 X950, X952, X954 Forms Card ja Bar Code Card 57X9000 Lexmark PrintCryption Card Liitäntä- ja soveusratkaisut 27X0030 MarkNet N b/g/n -angaton tuostuspavein 14F0042 MarkNet N8130 Fiber Ethernet 100BaseFX, 10BaseFL Print Server USB-kaapei (2 m) 14F B- rinnakkaisiitäntäkortti Rinnakkaiskaapei (10 ) 14F0100 RS-232C-sarjaiitäntäkortti Käyttäjän itse vaihdettavissa oevat osat 40X7569 C950, X95x kiinnitysyksikön huotopakkaus, sivua, V 40X7540 C950, X95x sivun huotopakkaus 40X7530 X95x syöttöaitteen huotopakkaus 40X7560 C950, X95x sivun huotopakkaus Saatavia oevat mait: Lexmark X950de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen ja jopa 45 s/min tuostusnopeuden, 22Z0084 Lexmark X952de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen ja jopa 50 s/min tuostusnopeuden, 22Z0085 Lexmark X954de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen, jopa 55 s/min tuostusnopeuden ja 2 Gt RAM vakiona, 22Z0086 Lexmark X950dhe : Incudes: SRA3 media support, print speed up to 45 ppm and the 2,520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, 22Z0690 Ympäristöystäväinen tuostaminen X950-sarjan avua on heppoa tuostaa vastuuisesti. Kaksipuoinen tuostus säästää paperia, ekotia vähentää paperin ja väriaineen kuutusta ja unipainike siirtää aitteen energiaa säästävään epotiaan. X950-sarja auttaa säästämään energiaa myös nopeasti ämpenevän kuvansiirtoyksikön ja erityisen väriaineen avua, joka kiinnittyy mataassa ämpötiassa.

7 Lexmark X950 -sarja : tiaustiedot Lexmark X950de Mai 22Z0084 Lexmark X950de Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X950 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X950de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X952de Mai 22Z0085 Lexmark X952de Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X952 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X952 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X952 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X952de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X954de 22Z Z Z Z Z Z Z Z P Mai Lexmark X954de Paperinkäsittey C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) C950, X95x jatkoomakeausta Jatketut takuut X954 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X954 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X954 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X954de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X950dhe Mai 22Z0690 Lexmark X950dhe Paperinkäsittey 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X950 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X950dhe -värimonitoimiaite, 2520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan-

8 Lexmark X950 -sarja : tuotetiedot Lexmark X950de Lexmark X952de Lexmark X954de Printing Tuostusteknoogia Väri-LED Tuostusnopeus (A4, mustavako): Jopa 45 s/min 50 s/min 55 s/min Tuostusnopeus (A4, väri): Jopa 40 s/min 45 s/min 50 s/min Ensimmäisen (mustavako) sivun tuostusaika 5.5 sekuntia sivun tuostusaika 5.2 sekuntia sivun tuostusaika 5.0 sekuntia Ensimmäisen (väri) sivun tuostusaika 7.7 sekuntia sivun tuostusaika 7.7 sekuntia sivun tuostusaika 7.2 sekuntia Tuostustarkkuus, musta 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity Tuostustarkkuus, väri 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity Muisti, vakio 1024 Mt 1024 Mt 2048 Mt Muisti, max 2048 Mt Kiintoevy Sisätyy kokoonpanoon Äänitaso toiminnassa 52 dba 52 dba 53 dba Äänitaso vamiustiassa 24 dba Suurin kuukausittainen käyttöaste: Jopa Sivua kuukaudessa Sivua kuukaudessa Sivua kuukaudessa Suositetava kuukausittainen käyttö Sivua sivuina Tarvikkeet Copying Kopiointinopeus (A4, mustavako): Jopa 45 kopiota minuutissa 50 kopiota minuutissa 55 kopiota minuutissa Kopiointinopeus (A4, väri): Jopa 40 kopiota minuutissa 45 kopiota minuutissa 50 kopiota minuutissa Scanning Skannaus automaattisea syöttöaitteea RADF (kaksipuoinen skannaus) Skannaustarkkuus 600 x 600 ppi Pienennys/ Suurennus % Faxing Modeemin nopeus 33.6 Kbps Paperinkäsittey Paperinkäsittey (vakio) 520 arkin syöttöokero, 500 arkin vastaanottoausta, Sisäänrakennettu kaksipuoeisyksikkö, 100 arkin monisyöttöaite Paperinkäsittey (Vainnainen) 520 arkin syöttöaitteen jausta, arkin 2-austainen yksikkö, Vihkotaittoviimeisteijä, Banneriokero, arkin viimeisteijä, arkin suuren kapasiteetin syöttöaite, 3 x 520 arkinsyöttöaite jaustaa Paperinsyöttökapasiteetti (vakio) : Jopa 620 arkkia Paperinsyöttökapasiteetti (max) : Jopa 5140 arkkia Kopiointi/faksaus/skannaus (ADF) paperinsyöttökapasiteetti: 110 arkkia Jopa Tuetut paperiajit Kirjekuoret, Kartonki, *Katso kartonki & tarrat -ohjetta, Gossy paperi, Tavainen paperi, Tarrat, Kavot Genera Toiminto Väriskannaus verkossa, Väriskannaus, Värikopiointi, Värifaksaus, Värituostus Tuotetakuu 1-Year Onsite Service, Next Business Day Tuote sertifioinnit Koko (mm - K x L x S) 762 x 640 x 685 mm Paino (kg) kg Määritety käyttöympäristö Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Lämpötia: C, Korkeus: metriä Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Korkeus: metriä, Lämpötia: C Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Lämpötia: C, Korkeus: metriä Suositetava kuukausittainen käyttö sivuina Suositetu kuukausikäyttö sivuina auttaa asiakasta vaitsemaan oikean tuostimen oman kuukausittaisen käyttöarvionsa mukaan. Lexmark suositteee, että kuukaudessa tuostetun sivumäärän tuisi oa asetettujen rajojen sisäpuoea. Täöin optimoidaan aitteen suorituskyky, joka perustuu seuraaviin aueisiin: tarvikkeiden vaihtoväi, paperin isäämisen tarve, tuostusnopeus ja tyypiinen asiakkaan käyttö. Suurin kuukausittainen käyttöaste Kuukausittainen enimmäiskäyttöaste määrittää enimmäismäärän sivuja, jotka tuostin kykenee tuottamaan kuukaudessa eri kertoina. Luku on hyödyinen vertaitaessa Lexmarkin eri tuostimien ja monitoimiaitteiden vankkuutta keskenään. Tavaramerkit AirPrint ja AirPrint-ogo ovat Appe Computer, Inc:n tavaramerkkejä. This product features Adobe Fash technoogy. For further information, visit PANTONE on Pantone, Inc.:n rekisteröimä tuotemerkki Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa iman eriistä imoitusta. ENERGY STAR on Yhdysvaoissa rekisteröity tavaramerkki. Muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Lexmark sekä Lexmark-timanttiogo ovat Lexmark Internationa, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvaoissa ja/tai muissa maissa. Sivuhuomautuksia 1 Tuosta vähemmän? Tämä saattaa tuntua yättävätä viestitä yrityksetä, joka on omistautunut yksinomaan tuostamisee. Mutta kun ottaa huomioon sen, että yritykset käyttävät keskimäärin 6 % iikevaihdostaan tuostukseen, ja että aktiivinen tuostuksen hainta voi eikata toimiston tuostuskuuista jopa 30 %, asiassa on pajonkin järkeä. Lexmarkin tuotteet, ratkaisut ja paveut tarjoavat innovatiivisia tapoja säästää aikaa, aentaa kustannuksia ja pienentää ympäristövaikutusta. Oemme sitoutuneet auttamaan sinua tuostamaan vähemmän ja säästämään enemmän. 2 Keskimääräinen mustan riittoisuus tai CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus määritety ISO/IEC standardin mukaan. 3 Vaihda kiei -ominaisuus on vaitaan asennuksen aikana. 4 Kuvassa näkyy kosketusnäytön aajennettu kuvaus. Tuosta vähemmän. Säästä enemmän.

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille!

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 38 S/MIN Lexmark X460 -sarja SKANNAUS Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de KAKSIPUOLINEN VERKKO Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

Tutustu Lexmark BSD sarjaan

Tutustu Lexmark BSD sarjaan Lexmarkin BSD-sarja Tutustu Lexmark BSD sarjaan Ainutlaatuisia hyötyjä Lexmarkin asiakkaille! Miksi valita Lexmark? Lexmarkin painopisteenä on koko yrityksen rakenteettomien tulostettujen ja digitaalisessa

Lisätiedot

Lexmarkin ominaisuudet ja edut

Lexmarkin ominaisuudet ja edut Lexmarkin ominaisuudet ja edut Arvoa pakkauksessa Koe jatkuva einikäisten asiakkaiden strategiamme Tämän päivän yritysmaaimassa kipaiu on kovaa, ja yritysasiakkaat odottavat pajon enemmän kuin vain tuotteita

Lisätiedot

YRITYKSEN TULOSTUS- JA SKANNAUSOPAS

YRITYKSEN TULOSTUS- JA SKANNAUSOPAS YRITYKSEN TULOSTUS- JA SKANNAUSOAS Tulostimet Monitoimitulostimet Skannerit Ratkaisut Tarvikkeet YRITYSTULOSTIMET JA MONITOIMI- TULOSTIMET 2 OIKEAN YRITYSTULOSTIMEN VALINTA Kun asiakkaasi haluavat ostaa

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M277 -sarja

HP Color LaserJet Pro MFP M277 -sarja Tiedot HP Color LaserJet Pro MFP M277 -sarja Runsaasti suorituskykyä. Pieni koko. Yllättävän paljon suorituskykyä näin pienessä koossa. Toimintoja täynnä oleva monitoimitulostin ja JetIntelligence-tekniikalla

Lisätiedot

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille.

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille. ir1020-sarja (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. imagerunner 2500 -sarja (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille

Lisätiedot

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Max 38 sivua/min Suuri värillinen LCD-kosketusnäyttö Vaikuttava suorituskyky pakattuna pieneen

Lisätiedot

SUORITUSKYKY, TUOTTAVUUS JA ELEGANSSI UUSI LÄHESTYMISTAPA VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMIIN MX-5001N/MX-4101N. Digitaalinen värimonitoimijärjestelmä

SUORITUSKYKY, TUOTTAVUUS JA ELEGANSSI UUSI LÄHESTYMISTAPA VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMIIN MX-5001N/MX-4101N. Digitaalinen värimonitoimijärjestelmä SUORITUSKYKY, TUOTTAVUUS JA ELEGANSSI UUSI LÄHESTYMISTAPA VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMIIN MX-5001N/MX-4101N Digitaalinen värimonitoimijärjestelmä 50/41 SIVUA/MIN MUSTAVALKOISENA JA VÄRILLISENÄ SUURI KOSKETUSNÄYTTÖ

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FM TUOTEOPAS

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FM TUOTEOPAS Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FM TUOTEOPAS 2 Mikä tekee hyvästä kuorma-autosta erinomaisen? Useimmat sanoisivat, että kyse on ennen kaikkea tehokkuudesta. Hieno sana, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Lisätiedot

Suorituskykyiset mustavalkojärjestelmät jokaiseen työntäyteiseen toimistoon. MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitaalinen monitoimijärjestelmä

Suorituskykyiset mustavalkojärjestelmät jokaiseen työntäyteiseen toimistoon. MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitaalinen monitoimijärjestelmä Suorituskykyiset mustavalkojärjestelmät jokaiseen työntäyteiseen toimistoon MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitaalinen monitoimijärjestelmä 50/45/36 sivua/min mustavalkoisena LCDkosketusnäyttö Monipuolinen

Lisätiedot

HP LaserJet Enterprise 500 -monitoimitulostin M525

HP LaserJet Enterprise 500 -monitoimitulostin M525 Tiedot M525 Suuri tekijä pienellä jalanjäljellä. Nopeuta prosesseja ja muunna asiakirjat dynaamisiksi digitaalisiksi tiedostoiksi käyttäen pöytämallisen monitoimilaitteen kehittyneitä työnkulkutyökaluja.

Lisätiedot

TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ JA AINUTLAATUINEN TILAA SÄÄSTÄVÄ MUOTOILU MX-C311/MX-C310. Digitaalinen värimonitoimijärjestelmä

TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ JA AINUTLAATUINEN TILAA SÄÄSTÄVÄ MUOTOILU MX-C311/MX-C310. Digitaalinen värimonitoimijärjestelmä TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ JA AINUTLAATUINEN TILAA SÄÄSTÄVÄ MUOTOILU / Digitaalinen värimonitoimijärjestelmä 31 SIVUA/MIN MV & VÄRI SUURI KOSKETUS- NÄYTTÖ VÄRILLINEN KÄYTTÖPANEELI NOPEAT A4 VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fmx. tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fmx. tuoteopas Vovo Trucks. Driving Progress vovo fmx tuoteopas Se täydentää taitojasi täydeisesti. Maansiirtoajo vaatii taitoa. Suuria kuormia täytyy osata kujettaa tehokkaasti, nopeasti ja kiinni juuttumatta, ja kuorma-autosta

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476 series

HP Color LaserJet Pro MFP M476 series Tiedot MFP M476 series Laita kokonaisyhdistettävyys töihin Tämä MFP yhdistää koko toimiston kirkasväriseen väritulostukseen myös liikkeellä ollessasi 1,2. Näet tuottavuuden paranevan nopealla ja monipuolisella

Lisätiedot

Värimonitoimilaite: Tehokas, tuottava ja tyylikäs. MX-2301N Digitaalinen monitoimijärjestelmä

Värimonitoimilaite: Tehokas, tuottava ja tyylikäs. MX-2301N Digitaalinen monitoimijärjestelmä Värimonitoimilaite: Tehokas, tuottava ja tyylikäs MX-2301N Digitaalinen monitoimijärjestelmä 23 sivua/min sekä värillisenä että mustavalkoisena LCDkosketusnäyttö Laatua, johon voit luottaa joka päivä Jos

Lisätiedot

WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä. WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa

WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä. WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa WorkCentre 7346 Xerox parantaa toimistosi tuottavuutta. Voit nyt helpommin kuin koskaan

Lisätiedot

Tulostusratkaisut 2014 Tulostin- ja monitoimilaiteopas

Tulostusratkaisut 2014 Tulostin- ja monitoimilaiteopas Tulostusratkaisut 2014 Tulostin- ja monitoimilaiteopas Mikä tulostin on sopivin? Oikea tulostin oikeaan tarpeeseen Olemme keränneet tähän oppaaseen olennaisen tiedon HP:n tulostin-, monitoimilaite- ja

Lisätiedot

Tulostusratkaisut 2013. Tulostin- ja monitoimilaiteopas

Tulostusratkaisut 2013. Tulostin- ja monitoimilaiteopas Tulostusratkaisut 2013 Tulostin- ja monitoimilaiteopas Mikä tulostin on sopivin? Oikea tulostin oikeaan tarpeeseen Olemme keränneet tähän oppaaseen olennaisen tiedon HP:n tulostin-, monitoimilaite- ja

Lisätiedot

MX-M450 MX-M350. Digitaaliset monitoimijärjestelmät OPTIMOI TYÖNKULKU TURVALLISELLA JA JOUSTAVALLA RATKAISULLA SHARP-ASIAKIRJARATKAISUT

MX-M450 MX-M350. Digitaaliset monitoimijärjestelmät OPTIMOI TYÖNKULKU TURVALLISELLA JA JOUSTAVALLA RATKAISULLA SHARP-ASIAKIRJARATKAISUT MX-M450 MX-M350 Digitaaliset monitoimijärjestelmät OPTIMOI TYÖNKULKU TURVALLISELLA JA JOUSTAVALLA RATKAISULLA SHARP-ASIAKIRJARATKAISUT TULOSTUS KOPIOINTI VALINTA PARHAIDEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI Nykyään

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, toimistojärjestelmä Väreillä tehostettua mustavalkoviestintää

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

Tehokkuus on tärkeää, mutta tulos on kaikki kaikessa /This is Why Sharpin monitoimilaite mukautuu tarpeisiisi.

Tehokkuus on tärkeää, mutta tulos on kaikki kaikessa /This is Why Sharpin monitoimilaite mukautuu tarpeisiisi. MX-2314N Digitaalinen värimonitoimilaite TEHOKAS JA EDULLINEN A3-MONITOIMILAITE Tehokkuus on tärkeää, mutta tulos on kaikki kaikessa /This is Why Sharpin monitoimilaite mukautuu tarpeisiisi. Kompakti ja

Lisätiedot

Laitteissa on eroja...

Laitteissa on eroja... Xerox Office väri- ja mustavalkoiset monitoimijärjestelmät (21-90 s/min) Laitteissa on eroja... ja Xerox todistaa sen Aitoa tuottavuutta, tehokkuutta ja luotettavuutta. Toimiston tarpeita vastaavan monitoimijärjestelmän

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4791-00 FI

Käyttöopas NPD4791-00 FI NPD4791-00 FI Sisältö Alkusanat Tekijänoikeudet ja tavaramerkit... 11 Tämän oppaan käyttö... 12 Käytännöt... 12 Luvaton kopiointi ja tulostus... 13 Tuotteen ominaisuudet... 13 Tietoja Epson AcuLaser CX17

Lisätiedot

MX-2310U Digitaalinen värimonitoimilaite

MX-2310U Digitaalinen värimonitoimilaite MX-2310U Digitaalinen värimonitoimilaite tulosta l kopioi I skannaa I faksaa I arkistoi Monipuolinen. Pienikokoinen. Edullinen. Monitoimilaite jokaisen toimiston käyttöön Siirry A3-värilaitteeseen MX-2310U-monitoimilaite

Lisätiedot

COLOR LASERJET ENTERPRISE CP4020/CP4520

COLOR LASERJET ENTERPRISE CP4020/CP4520 COLOR LASERJET ENTERPRISE CP4020/CP4520 SARJAN TULOSTIN Käyttöopas CP4025n CP4025dn CP4525n CP4525dn CP4525xh HP Color LaserJet Enterprise CP4020- CP4520 -sarja -tulostin Käyttöopas Tekijänoikeus- ja

Lisätiedot

Tarvitset enemmän ja entistäkin nopeammin /This is Why Sharp on kehittänyt monitoimilaitteiden seuraavan sukupolven.

Tarvitset enemmän ja entistäkin nopeammin /This is Why Sharp on kehittänyt monitoimilaitteiden seuraavan sukupolven. MX-5112N / MX-4112N Digitaalinen värimonitoimilaite ERITTÄIN TUOTTAVA A3-VÄRIMONITOIMILAITE Tarvitset enemmän ja entistäkin nopeammin /This is Why Sharp on kehittänyt monitoimilaitteiden seuraavan sukupolven.

Lisätiedot

FROM YOUR PERSPECTIVE. Tulostimet, projektorit, skannerit. Näemme eri tavalla

FROM YOUR PERSPECTIVE. Tulostimet, projektorit, skannerit. Näemme eri tavalla WE SEE EDUCATION DIFFERENTLY Tulostimet, projektorit, skannerit Näemme OPETUKSEN eri tavalla FROM YOUR SINUN NÄKÖKULMASTASI PERSPECTIVE SUUNNITELTU OPETUS- KÄYTTÖÖN Me ymmärrämme OPPILAITOKSIA Tiedämme,

Lisätiedot