Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet"

Transkriptio

1 Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimiaitteet Tehokasta väriistä suorituskykyä työryhmäesi. Lexmark X950 -sarja Tehosta toimistoasi ja isää tuottavuutta Lexmark X950 -sarjaa, joka sisätää tehokkaat A3-väritoiminnot, joustavat ominaisuudet, heppokäyttöiset työnkukuratkaisut ja kehittyneen tietoturvan. Väri Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut Kaksipuoeisuus 32 x 122 cm (12,6 Jopa 55 s/min Verkko x 48 tuumaa)

2 Lexmark X950 -sarja : tärkeimmät ominaisuudet Lexmark X950de -värimonitoimiaite, jossa on arkin kaksoisaustamoduui, vihkotaittoviimeisteijä ja suurikapasiteettinen arkin syöttöaite. Työtä hepottavat ominaisuudet 1) Heppokäyttöinen värikosketusnäyttö Suuren 25,9 cm (10,2 ) värikosketusnäytön ansiosta monitoimiaitteen, työnkukuratkaisujen ja pikavaintojen käyttö on heppoa ja vaivatonta. 2) Lexmark-ratkaisut Vähennä tarpeetonta tuostusta ja yksinkertaista työprosesseja aitteeseen vamiiksi asennetuia soveuksia. Vaitse myös muita Lexmarkratkaisuja, jotka tukevat yksiöisiä työnkuun tarpeitasi. 3) Suora USB Etuosan USB-portti mahdoistaa esikatseun, tuostuksen ja skannauksen paikan päää. Lisäksi se on yhteensopiva useimpien tuostuskepoisten kuvatiedostoformaattien kanssa. 4) Joustava syöttökapasiteetti Vaitse kokoonpano, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, jopa arkkiin asti. 5) Poikkeukseisen monipuoinen paperinkäsittey Luotettava paperinsyöttö pystyy käsitteemään jopa viittä eri paperityyppiä kokoon 32 x 122 cm (12,6 x 48 tuumaa) ja painoon 300 gsm asti. 6) Kehittyneet viimeisteyominaisuudet Luo ammattimaisia tuosteita vaivattomasti yrityksen sisää joustavien viimeisteymahdoisuuksien avua. Näitä ovat esimerkiksi monitoimintoinen nidonta, rei itys, aajennettu vastaanottotaso ja vihkotaitto.

3 Lexmark X950 -sarja : yhteenveto Loistava värituostus Luo kestävä vaikutus asiakkaisiisi ja tuosta enemmän yrityksen sisää. Kirkkaat ammattiaatuiset värit eri tuostusmateriaaeia tekevät sen mahdoiseksi. X950 -sarjan kehittynyt tekniikka tarjoaa tehokkaat A3 (taboid) -kokoiset monitoimiominaisuudet, jotka tuottavat yhtenäiset värit ensimmäisestä sivusta viimeiseen sivuun x 1200 tuostustarkkuus, kirkkaat värit ja terävä musta teksti. PANTONE -kaibrointi tuottaa yhtenäiset värisävyt Nimetyt värikorvaavuudet hepottavat värien täsmäämistä. Lexmarkin Coor Care -tekniikka vavoo värien käyttöä ja kustannuksia. Luo ammattitasoiset yritysmateriaait satuanidotuista kirjasista taitettuihin A3 (taboid) -kokoisiin esitteisiin. Tuottava ja heppokäyttöinen Lexmark X950 -sarja yhdistää suorituskykyisen tuostuksen, kopioinnin, skannauksen ja faksauksen aikaa säästäviin työnkukusoveuksiin. Kokonaisratkaisu, joka isää tuottavuuttasi. Tuosta ja kopioi jopa 55 s/min mustana ja 50 s/min väriisenä, skannaa jopa 70 kuvaa minuutissa; ensimmäisen sivun tuostus 5,2 sekunnissa. Suuri ja heppokäyttöinen 25,9 cm (10,2") värikosketusnäyttö antaa käyttäjie ohjaavan ääni- ja värinäpaautteen. Vamiiksi asennetut soveukset auttavat tehostamaan työnkukuprosessejasi. Skannaa useisiin kohteisiin, esimerkiksi sähköpostiin, FTP-paveimee, faksiin, verkkoon tai USB-muistiin. Tuostuksen esikatseun ja Pidossa oevien tuostustöiden muutokset -toiminnon avua voit tuostaa kaksipuoisena, isätä viimeisteyn tai vaita yksittäiset sivut tuostettavaksi. Kehittyneet kopiointitoiminnot mahdoistavat pitkien tuostustöiden keskeytyksen kopioinnin ajaksi tai ensimmäisen kopiosarjan hyväksymisen ennen kopiointityön jatkamista. Tehty iiketoimintaan Lexmark X950 -sarja sisätää vankan tuostuskoneen, joka on suunnitetu käsitteemään kaikkein vaativimmatkin työkuormat kehittyneiä ominaisuuksia ja joustavuudea, joita tarvitset yritystoiminnassasi. Luotettava iitettävyys hepottaa verkkoympäristöihin integroinnin. Yksinkertaista aitteen vavontaa ja haintaa sisäisen web-paveimen, Lexmarkin universaain yeisajurin ja Lexmark MarkVision Enterprise -soveuksen avua. Suurikapasiteettinen kiintoevy, 1,2 GHz suoritin ja jopa 2 Gt RAM. Vakiona on kaksi vastaanottoaustaa, jotta voit erottaa tuostuksen, kopioinnin tai faksauksen eri tasoie. Vaitse useista tuostusvaihtoehdoista ja aajenna kapasiteetti jopa arkkiin. Heposti vaihdettavat värikasetit riittävät jopa ² sivun mustaan ja ² sivun väriiseen tuostamiseen. Todenmukaisia kuvia Lexmark on sitoutunut suunnitteemaan ja vamistamaan tuotteita, jotka tarjoavat poikkeukseista aatua ja uotettavuutta. Maksimoi investointisi takaisinmaksu, optimoi Lexmark-tuostusaitteistosi suorituskyky ja uo kestävä vaikutus vaatimaa aina Lexmarkin aitoja tarvikkeita, paveua ja osia. X950 -sarjaa on Lexmarkin 1 vuoden rajoitettu takuu; myös aajennettuja takuita on saatavia.

4 Lexmark X950 -sarja : heppoa tuottavuutta Oikea kosketus Lexmarkin e-task-värikosketusnäyttö on avain monitoimiaitteesi toimintoihin. Muokattava 25,9 cm (10,2 ) käyttöiittymä mahdoistaa asiakirjojen esikatseun ennen tuostusta sekä muuttaa tuostustöitä suoraan aitteea. Kosketusnäytötä voit jopa katsoa, vaita ja tuostaa asiakirjan hautut sivut. Heppokäyttöinen, intuitiivinen navigointi tarjoaa nopean pääsyn usein käytettäviin toimintoihin, pikavaintoihin ja työnkukuihin. Uusi interaktiivinen tunnistin antaa ääni- ja värinäpaautteen ja auttaa tehtävien suorittamisessa. Se imaisee kosketuksen rekisteröinnin ja toiminnon havaitsemisen. 4 Ratkaisut Säästä aikaa ja rahaa ratkaisuia Lexmark X950 -sarja sisätää Lexmarkin upotetun ratkaisuaustan, jonka avua voit isätä aajasta soveusvaikoimastamme hauamasi soveukset suoraan aitteeseen. Ratkaisujen suunnitteussa on ohjaavana tekijänä out asiakkaidemme tuottavuus. Ratkaisut auttavat virtaviivaistamaan tai jopa poistamaan pajon paperia käyttäviä iiketoimintaprosesseja. X950 -sarjassa on vamiiksi asennettuna seuraavat ratkaisut : Seuraavassa on esimerkkejä ratkaisuista, joita saat Lexmarkin vatuutetuita kumppaneita ja jäeenmyyjitä tai Lexmarkin yrityspaveuista : Lomakkeet ja suosikit Vähennä esipainettuihin omakkeisiin iittyvää jätteen määrää ja tehottomuutta. Taenna usein käytettävät painetut omakkeet, markkinointimateriaai ja muut asiakirjat verkkoon ja tuosta ne sioin kun tarvitset. Skannaus verkkoon Premium Tämä Skannaa verkkoon -toiminnon aajennettu versio tarjoaa kehittyneet toiminnot skannattujen asiakirjojen esikatseuun, muokkaukseen ja indeksointiin ennen niiden ähetystä jaettuun verkkokansioon. Skannaus verkkoon Skannaa paperiasiakirja ja ohjaa kuva johonkin 30 vamiiksi määritetystä henkiökohtaisesta tai jukisesta verkkokansiosta. Esittey Näytä värikosketusnäytössä mukautettava diaesitys, joka esitteee yritystäsi tai tuotteitasi ja väittää tärkeitä viestejä asiakkaiesi ja työntekijöiesi. Vaihda kiei³ Voit vaihtaa kosketusnäytön kieen vaivattomasti tuettuna on 18 kietä. Korttikopiointi Säästä aikaa ja vaivaa henkiökorttien, upien ja vakuutuskorttien kopioinnissa skannaamaa, suurentamaa ja tuostamaa kaksipuoisen kortin moemmat puoet samae sivue automaattisesti.

5 Lexmark X950 -sarja : kohokohdat Tuosta vähemmän. Säästä enemmän. ¹ Lähde: InfoTrends/CapVentures., «Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service», eokuu 2008 Yhtenäinen väri, joka kerta Vaadittu väri PANTONE 346 C Iman Nimetyt värikorvaavuudet -toimintoa Nimetyt värikorvaavuudet -toiminto käytössä Tuota ammattimaiset asiakirjat turvaisesti yrityksen sisää. Yritysimeen mukaiset nimetyt värit tuostuvat tarkasti ja yhtenäisesti joka kerta. Laitteessa vakioominaisuutena oeva Lexmarkin nimetyt värikorvaavuudet -toiminnon avua käyttäjät voivat antaa yritysvärejä vastaavat väriarvot esimerkiksi PANTONE -väreistä tai DIC Coor Guide -oppaan mukaisesti. Heppo aitehainta Haitse tuostusympäristöäsi tehokkaasti Lexmark MarkVision Enterprise -ohjemistoa. Tämä imainen seaimea käytettävä ohjemisto antaa täydeisen näkyvyyden koko verkkotuostimiesi ja monitoimiaitteidesi joukkoon aitteiden vamistajasta riippumatta. MarkVision Enterprise hepottaa aitteiden määritystä, seurantaa, näkyvyyttä, vianmääritystä ja proaktiivista haintaa koko niiden einkaaren ajan verkkoon yhdistämisestä käytöstä poistoon asti. Tietojen suojaaminen Monitasoiset tietoturvaominaisuudet auttavat sinua suojaamaan aitteita, asiakirjoja, dataa ja verkkoa sinä aikana, kun tietosi kukevat verkossa tuostimea tuostettaviksi sivuiksi. Tukee käyttäjien tunnistamista ja käyttöoikeuksien vavontaa. Vainnainen kortinukija mahdoistaa käyttäjien tunnistautumisen kortin avua. Kehittyneet kiintoevyn saausominaisuudet suojaavat monitoimiaitteen kiintoevyä oevia arkauontoisia tietoja. Automaattinen, ajastettu tai manuaainen kiintoevyn tyhjennys poistaa kiintoevyä oevat tiedot. IPSec-, SNMPv3- ja 802.1x-verkkosuojauksen tuki. Tietoturvainen käyttäjien ja käyttöoikeuksien seuranta mahdoistaa turvaisuusriskien tunnistamisen.

6 Lexmark X950 -sarja : tiaustiedot Lexmark X950de 110 arkin asiakirjansyöttöaite Värikopiointi Väriskannaus Värikopiointi Vakio Vainnainen Väriskannaus 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi Yhteensopiva koko X950 -sarjan kanssa X950X2KG X950X2CG X950X2MG X950X2YG C950X71G C950X73G C950X76G 25A Z F Z Z0187 Värikasetit X950, X952, X954 musta pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Syaani pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Magenta pitkäkestoinen riittovärikasetti X950, X952, X954 Ketainen pitkäkestoinen riittovärikasetti C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, yhden pakkaus C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, komen pakkaus C950, X950/2/4 Hukkavärisäiiö Niittikasetti (3 kasetin pakkaus) Satuaniittikasetti (4 kasetin pakkaus) Muistiaajennukset 256 Mt:n Fash-kortti Soveusratkaisut` X950, X952, X954 IPDS-kortti X950, X952, X954 -kortti PRESCRIBE-emuoinnie 22Z0185 X950, X952, X954 Forms Card ja Bar Code Card 57X9000 Lexmark PrintCryption Card Liitäntä- ja soveusratkaisut 27X0030 MarkNet N b/g/n -angaton tuostuspavein 14F0042 MarkNet N8130 Fiber Ethernet 100BaseFX, 10BaseFL Print Server USB-kaapei (2 m) 14F B- rinnakkaisiitäntäkortti Rinnakkaiskaapei (10 ) 14F0100 RS-232C-sarjaiitäntäkortti Käyttäjän itse vaihdettavissa oevat osat 40X7569 C950, X95x kiinnitysyksikön huotopakkaus, sivua, V 40X7540 C950, X95x sivun huotopakkaus 40X7530 X95x syöttöaitteen huotopakkaus 40X7560 C950, X95x sivun huotopakkaus Saatavia oevat mait: Lexmark X950de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen ja jopa 45 s/min tuostusnopeuden, 22Z0084 Lexmark X952de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen ja jopa 50 s/min tuostusnopeuden, 22Z0085 Lexmark X954de : Sisätää: 32 x 48 cm (12,6 x 19 tuuman) tuostusmateriaaien tuen, jopa 55 s/min tuostusnopeuden ja 2 Gt RAM vakiona, 22Z0086 Lexmark X950dhe : Incudes: SRA3 media support, print speed up to 45 ppm and the 2,520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, 22Z0690 Ympäristöystäväinen tuostaminen X950-sarjan avua on heppoa tuostaa vastuuisesti. Kaksipuoinen tuostus säästää paperia, ekotia vähentää paperin ja väriaineen kuutusta ja unipainike siirtää aitteen energiaa säästävään epotiaan. X950-sarja auttaa säästämään energiaa myös nopeasti ämpenevän kuvansiirtoyksikön ja erityisen väriaineen avua, joka kiinnittyy mataassa ämpötiassa.

7 Lexmark X950 -sarja : tiaustiedot Lexmark X950de Mai 22Z0084 Lexmark X950de Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X950 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X950de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X952de Mai 22Z0085 Lexmark X952de Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X952 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X952 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X952 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X952 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X952de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X954de 22Z Z Z Z Z Z Z Z P Mai Lexmark X954de Paperinkäsittey C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) C950, X95x jatkoomakeausta Jatketut takuut X954 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X954 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X954 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X954 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X954de -värimonitoimiaite, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan- Lexmark X950dhe Mai 22Z0690 Lexmark X950dhe Paperinkäsittey 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Jatketut takuut P X950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P X950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P X950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Asennuspaveut X950 Asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark X950dhe -värimonitoimiaite, 2520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, RJ-11-puheinkaapei tai sovitin (vaihteee maittain), Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/IEC stan-

8 Lexmark X950 -sarja : tuotetiedot Lexmark X950de Lexmark X952de Lexmark X954de Printing Tuostusteknoogia Väri-LED Tuostusnopeus (A4, mustavako): Jopa 45 s/min 50 s/min 55 s/min Tuostusnopeus (A4, väri): Jopa 40 s/min 45 s/min 50 s/min Ensimmäisen (mustavako) sivun tuostusaika 5.5 sekuntia sivun tuostusaika 5.2 sekuntia sivun tuostusaika 5.0 sekuntia Ensimmäisen (väri) sivun tuostusaika 7.7 sekuntia sivun tuostusaika 7.7 sekuntia sivun tuostusaika 7.2 sekuntia Tuostustarkkuus, musta 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity Tuostustarkkuus, väri 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity Muisti, vakio 1024 Mt 1024 Mt 2048 Mt Muisti, max 2048 Mt Kiintoevy Sisätyy kokoonpanoon Äänitaso toiminnassa 52 dba 52 dba 53 dba Äänitaso vamiustiassa 24 dba Suurin kuukausittainen käyttöaste: Jopa Sivua kuukaudessa Sivua kuukaudessa Sivua kuukaudessa Suositetava kuukausittainen käyttö Sivua sivuina Tarvikkeet Copying Kopiointinopeus (A4, mustavako): Jopa 45 kopiota minuutissa 50 kopiota minuutissa 55 kopiota minuutissa Kopiointinopeus (A4, väri): Jopa 40 kopiota minuutissa 45 kopiota minuutissa 50 kopiota minuutissa Scanning Skannaus automaattisea syöttöaitteea RADF (kaksipuoinen skannaus) Skannaustarkkuus 600 x 600 ppi Pienennys/ Suurennus % Faxing Modeemin nopeus 33.6 Kbps Paperinkäsittey Paperinkäsittey (vakio) 520 arkin syöttöokero, 500 arkin vastaanottoausta, Sisäänrakennettu kaksipuoeisyksikkö, 100 arkin monisyöttöaite Paperinkäsittey (Vainnainen) 520 arkin syöttöaitteen jausta, arkin 2-austainen yksikkö, Vihkotaittoviimeisteijä, Banneriokero, arkin viimeisteijä, arkin suuren kapasiteetin syöttöaite, 3 x 520 arkinsyöttöaite jaustaa Paperinsyöttökapasiteetti (vakio) : Jopa 620 arkkia Paperinsyöttökapasiteetti (max) : Jopa 5140 arkkia Kopiointi/faksaus/skannaus (ADF) paperinsyöttökapasiteetti: 110 arkkia Jopa Tuetut paperiajit Kirjekuoret, Kartonki, *Katso kartonki & tarrat -ohjetta, Gossy paperi, Tavainen paperi, Tarrat, Kavot Genera Toiminto Väriskannaus verkossa, Väriskannaus, Värikopiointi, Värifaksaus, Värituostus Tuotetakuu 1-Year Onsite Service, Next Business Day Tuote sertifioinnit Koko (mm - K x L x S) 762 x 640 x 685 mm Paino (kg) kg Määritety käyttöympäristö Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Lämpötia: C, Korkeus: metriä Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Korkeus: metriä, Lämpötia: C Kosteus: 15-85% suhteeinen kosteus, Lämpötia: C, Korkeus: metriä Suositetava kuukausittainen käyttö sivuina Suositetu kuukausikäyttö sivuina auttaa asiakasta vaitsemaan oikean tuostimen oman kuukausittaisen käyttöarvionsa mukaan. Lexmark suositteee, että kuukaudessa tuostetun sivumäärän tuisi oa asetettujen rajojen sisäpuoea. Täöin optimoidaan aitteen suorituskyky, joka perustuu seuraaviin aueisiin: tarvikkeiden vaihtoväi, paperin isäämisen tarve, tuostusnopeus ja tyypiinen asiakkaan käyttö. Suurin kuukausittainen käyttöaste Kuukausittainen enimmäiskäyttöaste määrittää enimmäismäärän sivuja, jotka tuostin kykenee tuottamaan kuukaudessa eri kertoina. Luku on hyödyinen vertaitaessa Lexmarkin eri tuostimien ja monitoimiaitteiden vankkuutta keskenään. Tavaramerkit AirPrint ja AirPrint-ogo ovat Appe Computer, Inc:n tavaramerkkejä. This product features Adobe Fash technoogy. For further information, visit PANTONE on Pantone, Inc.:n rekisteröimä tuotemerkki Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa iman eriistä imoitusta. ENERGY STAR on Yhdysvaoissa rekisteröity tavaramerkki. Muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Lexmark sekä Lexmark-timanttiogo ovat Lexmark Internationa, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvaoissa ja/tai muissa maissa. Sivuhuomautuksia 1 Tuosta vähemmän? Tämä saattaa tuntua yättävätä viestitä yrityksetä, joka on omistautunut yksinomaan tuostamisee. Mutta kun ottaa huomioon sen, että yritykset käyttävät keskimäärin 6 % iikevaihdostaan tuostukseen, ja että aktiivinen tuostuksen hainta voi eikata toimiston tuostuskuuista jopa 30 %, asiassa on pajonkin järkeä. Lexmarkin tuotteet, ratkaisut ja paveut tarjoavat innovatiivisia tapoja säästää aikaa, aentaa kustannuksia ja pienentää ympäristövaikutusta. Oemme sitoutuneet auttamaan sinua tuostamaan vähemmän ja säästämään enemmän. 2 Keskimääräinen mustan riittoisuus tai CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus määritety ISO/IEC standardin mukaan. 3 Vaihda kiei -ominaisuus on vaitaan asennuksen aikana. 4 Kuvassa näkyy kosketusnäytön aajennettu kuvaus. Tuosta vähemmän. Säästä enemmän.

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. sivua minuutissa 20/12/13 4:27:41

Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. sivua minuutissa 20/12/13 4:27:41 Lexmark XS925de -värimonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Väritulostus 1 Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3 (11x17) Jopa 31 sivua minuutissa

Lisätiedot

Älykästä tulostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -väritulostin

Älykästä tulostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -väritulostin Lexmark C950de -värituostin Äykästä tuostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -värituostin Kiireisie työryhmie suunnitetu Lexmark C950de tarjoaa ammattiaatuisen A3-värituostuksen, joustavat ominaisuudet,

Lisätiedot

Tehokas. Pienikokoinen. Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite. 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö

Tehokas. Pienikokoinen. Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite. 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Tehokas. Pienikokoinen. Mustavalko Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite Suojaus

Lisätiedot

Kehitetty parasta suorituskykyä varten. Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite. 25,9 cm kosketusnäyttö

Kehitetty parasta suorituskykyä varten. Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite. 25,9 cm kosketusnäyttö Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Kehitetty parasta suorituskykyä varten. 25,9 cm kosketusnäyttö Ratkaisut Suojaus Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Lexmark LVP-maisto Tutustu Lexmarkin LVP-maistoon Erityisetuja Lexmark Vaue Print-kumppaneie! /0/ :00:09 Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavatiossa Yhdysvaoissa perustettu Lexmark sai akunsa irtautumaa

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille!

Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille! Lexmark LVP-linja Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille! Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa perustettu Lexmark sai alkunsa irtautumalla

Lisätiedot

Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja

Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 53 S/MIN Lexmark X650 -sarja SKANNAUS KAKSIPUOLINEN Verkko Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja Tulosta

Lisätiedot

* Vaatii lisävarusteena saatavan tietoturvakitin. Nitova viimeistelijä Paperinkuljetusyksikkö Vastaanottotaso Suuri paperisäiliö Vihkonitova viimeistelijä Rei'ityslaite Ohisyöttötaso Suuri paperisäiliö

Lisätiedot

Lexmark C2132 Värilasertulostin. Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Verkko. Kaksipuolinen tulostus. Ratkaisut Jopa 30 s./min.

Lexmark C2132 Värilasertulostin. Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Verkko. Kaksipuolinen tulostus. Ratkaisut Jopa 30 s./min. Lexmark C2132 Värilasertulostin Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Jopa 30 s./min Suojaus 10,9 cm kosketusnäyttö Verkko Lexmark C2132 Miksi valita Lexmark? Lexmark

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite pienille työryhmille

Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite pienille työryhmille TULOSTUS 33 S/MIN Lexmark X264dn Lexmark X360 -sarja KOPIOINTI SKANNAUS FAKSI KAKSIPUOLINEN Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw VERKKO Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 24.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas Skannaaminen RightFaxiin Pääkäyttäjän opas Toukokuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleiskuvaus...3 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Sovelluksen

Lisätiedot

Tietokonerä 29.2.2016. Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tietokonerä 29.2.2016. Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tietokonerä 29.2.2016 Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 150 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta koneesta,

Lisätiedot

Lexmark TAMMIKUU, 2011

Lexmark TAMMIKUU, 2011 Lexmark TAMMIKUU, 2011 Suurimmat ympäristövaikutukset syntyvät tulostettaessa (1) tulosta Tästä syystä LEXMARK suosittelee TULOSTAMAAN VÄHEMMÄN! Olemme Lexmarkilla päättäneet toimia alan edelläkävijöinä

Lisätiedot

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset:

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset: SKANNAUSVINKKEJÄ Tämä skannausohje on tarkoitettu täydentämään Yliopistopainon Xerox-käyttöohjetta (https://www.jyu.fi/palvelut/yopaino/opiskelija/print-it/xerox%20kayttoohje), ei korvaamaan sitä. Yliopistopainon

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitetta koskevia julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa on

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta Sibelius-tulostin Monistamossa on uusi tulostin nimeltään sibelius, joka korvaa vanhan topelius-tulostimen. Tällä uudella tulostimella on käytössä tulostusmäärien seuranta sekä henkilökohtainen tulostussaldo.

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO

ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO Työryhmäkäyttöön suunnattu mallisto vastaa nopeaa tulostusta ja monipuolisia tulostustoimintoja edellyttävien kiireisten työryhmien ja toimistojen vaatimuksiin. www.brother.fi

Lisätiedot

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Tekniset tiedot CopyCentre C65, limittävä luovutusalusta ja ohisyöttöalusta. CopyCentre C75, valinnainen 5100 arkin suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja edistynyt. CopyCentre C90, valinnainen Professional-viimeistelijä.

Lisätiedot

B2500 Series Mono MFP

B2500 Series Mono MFP B2500 Series Mono MFP Tarvitsemasi toiminnot. Haluamasi ammattimaisuus. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP Kaikki toiminnot tarjoava ratkaisu pienille yrityksille, jotka haluavat antaa itsestään ammattimaisen

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

SCS Data Manager. Julkaisutiedot. Versio 3.00

SCS Data Manager. Julkaisutiedot. Versio 3.00 SCS Data Manager Julkaisutiedot Versio 3.00 Yrityksen hallinto Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Puhelin: +1-408-481-8000

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

Tulostuslaatuopas. Tyhjät tai valkoiset sivut. Tumma tuloste. Tulostuslaatuopas. Sivu 1/16

Tulostuslaatuopas. Tyhjät tai valkoiset sivut. Tumma tuloste. Tulostuslaatuopas. Sivu 1/16 Sivu 1/16 Tulostuslaatuopas Tyhjät tai valkoiset sivut a Poista kuvayksikkö tai kuvansiirtopaketti ja asenna se uudelleen. Varoitus Vaurioitumisen mahdollisuus: Älä altista kuvayksikköä tai kuvansiirtopakettia

Lisätiedot

Voodoo Dragon 2. Voodoo Dragon 2. Käyttöohje. Versio 1.0

Voodoo Dragon 2. Voodoo Dragon 2. Käyttöohje. Versio 1.0 Voodoo Dragon 2 Käyttöohje Versio 1.0 Tekijänoikeus Tätä käsikirjaa ei saa miltään osin kopioida tai luovuttaa missään muodossa tai millään tavalla: sähköisesti, mekaanisesti, valokopiona tai äänitteenä

Lisätiedot

Laitteiston käyttöönotto-opas

Laitteiston käyttöönotto-opas Pakkauksesta poistaminen Poista kaikki pakkausmateriaalit. Tämän oppaan kuvat ovat samantyyppisen mallin kuvia. Ne saattavat erota omasta mallistasi, mutta laitteiden käyttötavoissa ei ole eroa. Tuotteen

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 5945/5955 -sarjan ja Xerox WorkCentre 5945i/5955i -sarjan tulostimia koskevat merkit

Xerox WorkCentre 5945/5955 -sarjan ja Xerox WorkCentre 5945i/5955i -sarjan tulostimia koskevat merkit Xerox WorkCentre 5945/5955 -sarjan ja Xerox WorkCentre 5945i/5955i -sarjan tulostimia koskevat merkit Merkki Varoitus: Osoittaa vaaratilannetta, joka voi aiheuttaa vakavan vamman tai kuoleman. Kuuma-varoitus:

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Joustavuutta langattomien järjestelmien rakentamiseen - miten haluat - milloin haluat. Langattomat Fluke 3000 FC -mittauslaitteet ovat joukkue, jossa moduulit pelaavat

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Sivu 1 / 5 Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Tilaaja Epilepsialiito ry Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Y-tunnus: 0221136-2 Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankinnasta

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 3.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 150 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Paperialusta 5 (valinnainen) Paperialusta 6 (liitearkkialusta) (valinnainen) Ohjaustaulu. Iso viimeistelylaite (valinnainen) Ohjaustaulu

Paperialusta 5 (valinnainen) Paperialusta 6 (liitearkkialusta) (valinnainen) Ohjaustaulu. Iso viimeistelylaite (valinnainen) Ohjaustaulu Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Koneen esittely Koneen esittely Palvelut Laitekokoonpanon mukaan käytettävissä voi olla seuraavat palvelut: 8 Kopiointi Sähköposti Internet-faksi Palvelinfaksi Originaalien syöttölaite

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA Silminnähtävä ero joka päivä Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Kannettavatilanne 25.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne 25.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 25.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Tehosta työpäivääsi Lexmarkin värimonitoimilaitteella

Tehosta työpäivääsi Lexmarkin värimonitoimilaitteella TULOSTUS Jopa 23 s/min väri KOPIOINTI Jopa 23 s/min mustavalko SKANNAUS FAKSI Lexmark X543dn Lexmark X544 -mallit Lexmark X546dtn Kaksipuoleisuus VERKKO Tehosta työpäivääsi Lexmarkin värimonitoimilaitteella

Lisätiedot

Kannettavatilanne 6.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne 6.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 6.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle

Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle Sisältö Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Lisätiedot

Asennus Windows 2000 ja XP -käyttöjärjestelmiin

Asennus Windows 2000 ja XP -käyttöjärjestelmiin PU007V2 Sweex 1 portin rinnakkainen & 2 portin sarja PCI-kortti Johdanto Älä altista PU007V2-korttia äärilämpötiloille. Älä aseta laitetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä. Älä käytä

Lisätiedot

Trust Gamer Kit PCI TRUST GAMER KIT PCI. Pika-asennusohje. Versio 1.0

Trust Gamer Kit PCI TRUST GAMER KIT PCI. Pika-asennusohje. Versio 1.0 TRUST GAMER KIT PCI Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Gamer Kit PCI -tuotteen käyttäjille. Tuotteen asentamisessa tarvitaan jonkin verran kokemusta tietokoneista.

Lisätiedot

käyttämällä voit aloittaa toiminnon, kuten kopioinnin, faksauksen tai skannauksen, avata valikkonäytön tai vastata viesteihin.

käyttämällä voit aloittaa toiminnon, kuten kopioinnin, faksauksen tai skannauksen, avata valikkonäytön tai vastata viesteihin. Pikaopas Tietoja tulostimesta Ohjauspaneelin käyttäminen käyttämällä voit aloittaa toiminnon, kuten kopioinnin, faksauksen tai skannauksen, avata valikkonäytön tai vastata viesteihin. Huomautus: Aloitusnäyttö

Lisätiedot

PALVELUSETELI KUOPION KAUPUNGISSA. 04.05.2011 Merja Ylönen

PALVELUSETELI KUOPION KAUPUNGISSA. 04.05.2011 Merja Ylönen PALVELUSETELI KUOPION KAUPUNGISSA 04.05.2011 Merja Yönen MIKÄ ON PALVELUSETELI? Paveusetei on yksi paveujen järjestämistapa. Paveuseteiä myönnetään asiakkaae sitoumus maksaa tietty osa tietystä yksityisen

Lisätiedot

Kannettavatilanne (päivitetty )

Kannettavatilanne (päivitetty ) Kannettavatilanne (päivitetty 16.9.2016) Kannettavat Renew Meiltä tietokoneet myös asennettuna avaimet käteen -periaatteella! Kaikki tietokoneet on päivitetty Windows 10 käyttöjärjestelmään. HP RENEW Program-Remanufactured:

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA Pikaopas Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen 1. Valitse aloitusnäytössä Kopioi -painike. 2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta. 3. Valitse jokin valmiista

Lisätiedot

250 arkin vakiolokeron täyttäminen

250 arkin vakiolokeron täyttäminen Pikaopas Paperin ja erikoismateriaalin lisääminen Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä käsinsyöttölokero täytetään.lisäksi siinä on tietoja Paperikoko- ja Paperilaji-asetuksista.

Lisätiedot

SP 8300DN. Mustavalkoinen A3-lasertulostin. Tulostin. 50 MV s/min SP 8300DN

SP 8300DN. Mustavalkoinen A3-lasertulostin. Tulostin. 50 MV s/min SP 8300DN SP 8300DN Mustavalkoinen A3-lasertulostin Tulostin SP 8300DN 50 MV s/min Tehokas ja luotettava mustavalkoinen lasertulostin SP 8300DN on nopea, monipuolinen ja luotettava lasertulostin. Verkkoliitännöillä

Lisätiedot

HP Color LaserJet CM3530 MFP -sarja Pikaopas. Miten: Kopiointi. Digitaalilähetys. Faksi. Töiden tallentaminen

HP Color LaserJet CM3530 MFP -sarja Pikaopas. Miten: Kopiointi. Digitaalilähetys. Faksi. Töiden tallentaminen HP Color LaserJet CM3530 MFP -sarja Pikaopas Miten: Kopiointi Digitaalilähetys Faksi Töiden tallentaminen www..com/support/cljcm3530mfp www..com/go/usemymfp Pikaopas - yhteenveto Sivu Miten? Toimet 1 Mustavalko-

Lisätiedot

Pikaohje DX-C200. Nimet ja sijainnit. Kopiointi. Skannaus. Faksaus. Vianmääritys. Paperitukosten poistaminen. Värikasetit

Pikaohje DX-C200. Nimet ja sijainnit. Kopiointi. Skannaus. Faksaus. Vianmääritys. Paperitukosten poistaminen. Värikasetit DX-C200 Pikaohje Nimet ja sijainnit Kopiointi Skannaus Faksaus Vianmääritys Paperitukosten poistaminen Värikasetit Lue ohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se helposti saatavilla

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010)

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 19.5.2010) 2 (3) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin.

MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. TUTUSTU MONEN LAITTEEN K780- NÄPPÄIMISTÖÖN ALOITUS PARANNELLUT TOIMINNOT KAHDENLAINEN

Lisätiedot

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten.

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Xerox WorkCentre 9/9 -monitoimitulostin Kopioiminen. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Laske syöttölaite alas.. Peruuta mahdolliset

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

TW-LTE 4G/3G. USB-modeemi (USB 2.0)

TW-LTE 4G/3G. USB-modeemi (USB 2.0) TW-LTE 4G/3G USB-modeemi (USB 2.0) Tiedonsiirtonopeus: 100 Mbps/50 Mbps LTE: 1800/2100/2600 MHz GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz UMTS: 900/2100 MHz Pikaohje (Finnish) CE Käyttöönotto- ohje SIM- kortin

Lisätiedot

Postitusohjeet Kotisuora

Postitusohjeet Kotisuora Postitusohjeet Kotisuora 1.10.2015 lähtien 1 Posti Oy Kotisuora palvelut Kotisuora (Postisen välissä jaettava palvelu) Kotisuora, premium (yksittäin jaettu palvelu) Ma Ti Ke To Pe Kotisuora Kotisuora,

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven. kuvankäsittelyohjelmiston. Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven. kuvankäsittelyohjelmiston. Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven kuvankäsittelyohjelmiston Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Amsterdam, Alankomaat, 3. kesäkuuta 2008 Nikon Europe julkistaa uuden Capture NX2

Lisätiedot

HP Color LaserJet Professional CP5225 -tulostinsarja

HP Color LaserJet Professional CP5225 -tulostinsarja Tiedot HP Color LaserJet Professional CP5225 sarja Monipuolinen ja edullinen A3-pöytätulostin kaikkiin tulostustarpeisiin postikorteista ylikokoisiin asiakirjoihin. Erinomainen tulostuslaatu HP ColorSphere

Lisätiedot

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT YT-neuvosto hyväksynyt 21.11.2007 Vahvistanut: kuntayhtymän johtaja Pentti Leipälä 4.1.2008 1. SÄÄNTÖJEN TARKOITUS 1 2. KÄYTÖN PERIAATTEET

Lisätiedot

Suurennus ja näyntönhalli ntaohjelma helpottamaan silmien rasitusta. Pikaopas

Suurennus ja näyntönhalli ntaohjelma helpottamaan silmien rasitusta. Pikaopas Suurennus ja näyntönhalli ntaohjelma helpottamaan silmien rasitusta Pikaopas Tervetuloa ZoomText Express on edullinen ja helppokäyttöinen suurennusohjelma tietokoneellesi. ZoomText Express suurentaa hieman

Lisätiedot

Tämä Parrot Minikit + käyttöohje on tehty helpottamaan laitteesi käyttöönottoa. Lisää tietoa laitteesta ja sen käytöstä löytyy www.parrot.com.

Tämä Parrot Minikit + käyttöohje on tehty helpottamaan laitteesi käyttöönottoa. Lisää tietoa laitteesta ja sen käytöstä löytyy www.parrot.com. Pikakäyttöohje Ennen aloittamista Tietoja käyttöohjeesta Vähentääksemme turhaa paperinkulutusta Parrot Minikit + käyttöohje julkaistaan painetun version sijaan verkossa. Löytät kaikkien valmistamiemme

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE MFP Pikaopas M725dn M725f M725z M725z+ Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Tulostusopas. Lokeroiden täyttäminen. Tulostusopas. 1 Vedä lokero kokonaan ulos.

Tulostusopas. Lokeroiden täyttäminen. Tulostusopas. 1 Vedä lokero kokonaan ulos. Sivu 1/10 Tulostusopas Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä monisyöttölaite täytetään. Lisäksi se sisältää tietoja paperin suunnasta, Paperikoko- ja Paperilaji-asetusten määrittämisestä

Lisätiedot

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä PAINEILMA IMU KUVANKÄSITTELY HAMMASHOITO HYGIENIA Pieni koko mahdollistaa hoitohuonekohtaiset ratkaisut VistaScan Mini Plus -kuvalevyn

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

JHS 180 Paikkatiedon sisältöpalvelut Liite 4 INSPIRE-palvelujen laadun testaus

JHS 180 Paikkatiedon sisältöpalvelut Liite 4 INSPIRE-palvelujen laadun testaus JHS 180 Paikkatiedon sisältöpalvelut Liite 4 INSPIRE-palvelujen laadun testaus Versio: 28.2.2013 Julkaistu: 28.2.2013 Voimassaoloaika: toistaiseksi Sisällys 1 Yleiset vaatimukset... 2 2 Latauspalvelun

Lisätiedot

AINEETTOMAN OMAISUUDEN HUOLTOKIRJA

AINEETTOMAN OMAISUUDEN HUOLTOKIRJA AINEETTOMAN OMAISUUDEN HUOLTOKIRJA 1 Tämä huoltokirja on tarkoitettu yrityksesi aineettoman omaisuuden tunnistamiseen, oman osaamisen ja työn tulosten suojaamiseen sekä niiden hallintaan ja hyödyntämiseen.

Lisätiedot

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy Robotti Takymetri Zoom90 Motorisoitu Sarja Esitys 16.3.2016/Matti Leinonen Geolaser Oy Esittely Takymetri Laite Ohjelmisto Varusteet Paketit GeoMax Työkalut Mittausohjelmat Muu materiaali Zoom90 Laite

Lisätiedot

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas Plantronics Explorer 10 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Tavallisimmat kysymykset

Tavallisimmat kysymykset Autodesk Design- ja Creation Suite -paketit Tavallisimmat kysymykset Tässä dokumentissa on vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin Design- ja Creation Suite -pakettien myynnin loppumisesta. 24.5.2016 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN AirPrint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-6034VW YHTENÄISET VÄRIT. ERINOMAINEN JÄLKI.

Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-6034VW YHTENÄISET VÄRIT. ERINOMAINEN JÄLKI. Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-6034VW YHTENÄISET VÄRIT. ERINOMAINEN JÄLKI. LUO LIIKETOIMINTA- MAHDOLLISUUKSIA SurePress L-6034 -mustesuihkupainokoneella teet lyhyiden sarjojen etikettipainotyöt

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 1 AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 1 PAKKAUS JA VARASTOINTI 2 TEKNISET TIEDOT. 3 ASENNUS.

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Aloita tästä 1 USB-kaapelin käyttäjät: Asenna USB-kaapeli vasta, kun sinua neuvotaan tekemään niin, koska muuten ohjelmisto ei ehkä asennu oikein. Määritä

Lisätiedot

TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA

TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA TIMECON UNISON Moderni IP-pohjainen turvallisuuden hallintajärjestelmä. Mahdollisuus integrointiin eri järjestelmien välillä oli yksi pääsyistä, miksi valitsimme

Lisätiedot

Compact-Y Teknologiaa energian säästöön.

Compact-Y Teknologiaa energian säästöön. Compact-Y Teknologiaa energian säästöön. Uusissa Compact-Y jäähdytyslaitteissa ja lämpöpumpuissa käytetään R410A kylmäainetta ja energiaa säästämään suunniteltua AdaptiveFunction Plus käyttölogiikkaa.

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

Vain kaksi valonlähdettä

Vain kaksi valonlähdettä DECOLINE Vain kaksi valonlähdettä Halogeenivapaa Decoline, tulevaisuuden valaisin. Nykypäivän toimistovalaisimissa on useimmiten 3 loisteputkea. Perinteisessä ylä- ja alavalollisessa toimistovalaisimessa

Lisätiedot

N:o MERKKI Liite 1. Merkki on tehtävä seuraavan mallin mukaan:

N:o MERKKI Liite 1. Merkki on tehtävä seuraavan mallin mukaan: N:o 202 645 MERKKI Liite 1 Merkki on tehtävä seuraavan mallin mukaan: 646 N:o 203 Merkkiä koskevat selitykset Merkissä ilmoitetaan seuraavat tiedot: Selitys I Tavarantoimittajan nimi tai tavaramerkki.

Lisätiedot