ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU"

Transkriptio

1 ANTTILAN LÄHILIIKUNTAPAIKKA, ANSARITIE Anttilan uudella lähiliikunta-alueella on tekemistä kaikenikäisille, vauvasta vaariin. Avarassa leikkipuistossa on vauva-, lauta- ja ryhmäkeinu, kiipeilyverkko ja kaksi kiipeilytelinettä, liukumäet isommille ja pienemmille, hiekkalaatikko sekä jousikeinuja. Leikkipuiston lisäksi alueella on useita erilaisia toimintoja, kuten hiekka-tekonurmipohjainen peliareena, parkour-kenttä, skeittiparkki, lenkkipolku (1,6 km) ja kuntoiluvälineet. Talvisin käytössä on myös pulkkamäki, luistinrata sekä valaistu hiihtolatu.

2 ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU Osittain aidattu, avara leikkipuisto, joka sijaitsee kivenheiton päässä Citymarketista. Puistossa on vauva-, lauta- ja rengaskeinut, hiekkalaatikko, jousikeinuja, keinulauta ja karuselli. Lisätilaa peleille ja leikeille on tarjolla viereisellä hiekkakentällä. Talvisin viereinen kenttä jäädytetään luistinradaksi.

3 Askonpuiston leikkikenttä, Simolantie/ Oivantie Kävelytien varrella sijaitseva rauhaisa puistoalue, jota reunustavat kauniit, varjostavat puut. Leikkialueella on vauva- ja lautakeinut, kaksi kiipeilytelinettä, joista toisessa liukumäki, hiekkalaatikko ja jousikeinut. Lisätilaa peleille ja leikeille on puiston yhteydessä olevalla hiekkakentällä.

4 ASUKASPUISTO MUSTAMÄKI Alun perin vuonna 1998 lähiöprojektin tuloksena syntynyt puisto on nyt peruskorjattu. Peruskorjauksessa aluetta avarrettiin, kaikki leikkivälineet uusittiin. Nyt alueelta löytyy monipuolinen linna-monitoimiteline, kiipeilykuutio, keinut isoille ja pienille käyttäjille. Lisäksi pergolan viereen rakennettiin alue, missä on nykyaikaiset kuntoiluvälineet aikuisille

5 Heissan leikkipuisto, Heissanpolku Lähialueen lapsille tarkoitettu viihtyisä, kasvillisuuden keskelle sijoittuva puisto. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, kiipeilyteline, hiekkalaatikko, heppakeinu ja jousikaruselli.

6 Hämäläistentien leikkipuisto, Hämäläistentie Osittain aidattu, aurinkoinen puisto viihdyttää lähialueen lapsia. Puistosta löytyy vauva-, rengas- ja lautakeinut, pienten kiipeilyteline, jossa liukumäki, hiekkalaatikko, karuselli, seisomakeinulauta sekä erillinen liukumäki.

7 Jokihuhdan leikkipuisto, Ahokannantie Metsän laidassa, Jokihuhdanojan varressa sijaitseva puisto ympäristöineen tarjoaa ajanvietettä lähialueen lapsille. Kasvillisuuden reunustamasta leikkipuistosta löytyy kiipeilyteline, jossa liukumäki, vauva- ja lautakeinut, hiekkalaatikko sekä pienen kumpareen laelta jousikeinuja.

8 Kartanonpellon leikkipuisto, Heinäpolku Vehreässä puistossa viihtyvät sekä pienemmät että isommat lapset. Puuhaa tarjoaa vauva- ja lautakeinut, kaksi kiipeilytelinettä, joista toisessa pienten ja isojen liukumäet, hiekkalaatikko, jousikeinut ja karuselli. Puiston keskellä oleva pieni katos sopii esimerkiksi eväiden syömiseen

9 Koivupuisto, Haapajunttilantie Puistoalueen keskellä sijaitsevassa avarassa ja valoisassa leikkipuistossa viihtyvät kaikenikäiset lapset. Puistossa on monipuolinen kiipeilyteline, jossa liukumäet pienille ja isoille, vauva-, lauta- ja rengaskeinut, hiekkalaatikko sekä jousikeinu. Puistoa ympäröi laaja nurmialue, jossa on talvisin hiihtolatu.

10 Latopellon leikkipuisto, Latopellontie Aidattu puisto on oiva leikkipaikka etenkin kiipeilystä pitäville. Käytettävissä on kaksi kiipeilytelinettä, joista toisessa liukumäki, vauva- ja lautakeinut, hiekkalaatikko ja jousikeinu. Puiston yhteydessä on laajat nurmialueet sekä hyväkuntoinen hiekkakenttä, jossa jalkapallomaalit. Talvisin kenttä toimii luistinratana.

11 Leijonapuisto, Vanha Porvoontie Viehättävä, rinteeseen sijoittuva puisto aivan kirkon vieressä tarjoaa mukavat puitteet leikkeihin kauniin kasvillisuuden keskellä. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, hiekkalaatikko, putkiliukumäki, jousikeinut sekä isommille lapsille suunnattu kiipeilyteline

12 Linnamäen leikkipuisto, Hirvenpolku Metsän keskelle sijoittuvalla aidatulla puistoalueella on mukava viettää leppoisaa päivää luonnonhelmassa leikkien. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, pienille ja isoille erilliset kiipeilytelineet, joissa liukumäet, hiekkalaatikko, jousikeinuja sekä seikkailurata. Puiston laidalla olevalla hiekkakentällä on lisätilaa peleille ja leikeille. Talvisin kenttä jäädytetään luistinradaksi. Eväitä voi nautiskella pöydän ääressä

13 Matinmäen leikkipuisto, Matinmäentie Pienestä puistosta löytyy kiipeilyteline, jossa kaksi liukumäkeä, vauva- ja lautakeinut, hiekkalaatikko sekä heppakeinut. Metsikköinen sijainti ja viereiset kalliot houkuttelevat myös vaikkapa pienelle tutkimusretkelle.

14 Messupuisto, Tikankuja Pururadan varrelle sijoittuva rauhallinen leikkipuisto on hyvä taukopaikka esimerkiksi lasten kanssa lenkkeileville. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, kiipeilyteline, jossa liukumäki, jousikeinut, keinulauta sekä hiekkalaatikko. Metsäistä tunnelmaa luo puiston keskelle jätetyt puut ja kivenlohkareet. Lisäksi puistossa on huvimaja penkkeineen.

15 Oinaanpolun leikkipuisto, Oinaanpolku Mukavasti pientaloalueen keskiöön sijoittuva puisto on oivallinen kohtaamispaikka alueella asuville lapsiperheille. Puistossa on vauvaja lautakeinut, kiipeilyteline, jossa liukumäki, hiekkalaatikko, heppaja hirvikeinu sekä isompi liukumäki rinteessä.

16 Ojanotkon leikkipuisto, Ojanotko Avara puisto, jossa on vauva-, rengas- ja lautakeinut, kaksi kiipeilytelinettä, isojen ja pienten liukumäet sekä hiekkalaatikko. Leikeille on tilaa myös aluetta reunustavilla nurmialueilla. Puut ja pensaat tarjoavat mukavasti varjoisia paikkoja aurinkoiseen puistoon.

17 Ollinpolun leikkipuisto, Ollinpolku Viihtyisä ja siisti leikkipuisto, joka rajoittuu kivasti metsän laitaan. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, kiipeilyteline, jossa liukumäki, hiekkalaatikko, karuselli ja jousikeinu. Välineet on uusittu vuonna Varjoisia paikkoja on mukavasti tarjolla paahteisenakin päivänä. Eväiden nauttiminen käy näppärästi puistossa olevan pirttikaluston äärellä.

18 Papintien leikkipuisto, Papintie Lähialueen lapsille suunnattu kotoisa leikkipuisto marjapensaineen tarjoaa mukavaa ajanvietettä. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, pienille ja isoille erilliset kiipeilytelineet, joissa liukumäet, hiekkalaatikko, jousikeinut sekä karuselli. Taukohetkiä varten puistosta löytyy pöytä ja penkit.

19 Pohjanpolun leikkipuisto, Pohjanpolku Leppämaantieltä lähtevän kävelytien päässä sijaitsee suojaisa puisto, joka on kuin keidas nurmialueiden keskellä. Puistossa on vauva- ja lautakeinut, kiipeilyteline, jossa liukumäki, hiekkalaatikko, pieni laiva, karuselli sekä jousikeinut. Puiston keskellä oleva taukokatos, missä pöytä ja tuolit, tarjoaa oivallisen paikan esimerkiksi eväiden syömiseen. Käytettävissä on myös viereinen suuri nurmikenttä jalkapallomaaleineen.

20 Ruususentien leikkipuisto, Ruususentie Aurinkoinen puisto tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille. Nurmialueen reunustamalla reilun kokoisella puistoalueella on kaksi kiipeilytelinettä, joista toisessa liukumäet pienille ja isoille, vauva- ja lautakeinut, hiekkalaatikko, karuselli ja keinulauta. Viehättävä puusto sekä huvikatos tarjoavat suojaa sateelta tai vaikka varjoisan paikan eväiden nauttimiseen.

21 Takojanpolun leikkipuisto, Takojanpolku Reilun kokoinen puistoalue tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille. Puistossa on selkeästi omat alueensa isommille ja pienemmille leikkijöille. Täältä löytyy vauva-, lauta ja hämähäkkikeinut, isommille suunnattu suuri kiipeilyteline, jossa liukumäki, hiekkalaatikko, jousikeinut sekä pienten liukumäki. Aurinkoista puistoa reunustavat nurmialueet, joilla on varjoisia puita. Puiston laidalla sijaitsee hiekkakenttä, jossa on koripalloteline. Talvisin käytössä on myös luistinrata.

22 Ullanpuiston leikkipuisto Keskustie / Ullantie Puistossa on vauva- lauta- ja rengaskeinut, pienten sekä isojen kiipeilytelineet, joissa liukumäet, hiekkalaatikko, jousikeinu sekä karuselli. Lisäaktiviteettia aikuisempaankin makuun tarjoavat viereinen rantalentopallokenttä sekä kuntoilulaitteet. Puistoa reunustavien puiden varjossa on mukava vilvoitella kesähelteellä.

23 Veikonpolun leikkipuisto Hyökännummi, Veikonpolku Osittain aidattu puisto sijoittuu asuinalueen keskelle ja tarjoaa mukavan kohtaamispaikan lapsiperheille. Puistossa on selkeästi jaoteltu pienille ja isoille tarkoitetut puolet. Puistossa on vauva-, rengas- ja lautakeinut, pienille ja isoille erilliset kiipeilytelineet, joissa liukumäet, jousikeinut sekä osittain katettu hiekkalaatikko.

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KORPILAHDEN SATAMAN LEIKKIPUISTO VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 29.01.2010

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KORPILAHDEN SATAMAN LEIKKIPUISTO VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 29.01.2010 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KORPILAHDEN SATAMAN LEIKKIPUISTO VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 29.01.2010 YMPÄRISTÖSUUNNITTELU HARJU- SOINI KY Ympäristösuunnittelu Harju-Soini Ky Sivu 1/5 YLEISTÄ Sito

Lisätiedot

HUITTISTEN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS PUISTOKORTIT KOULUJEN JA PÄIVÄKOTIEN PIHAT

HUITTISTEN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS PUISTOKORTIT KOULUJEN JA PÄIVÄKOTIEN PIHAT HUITTISTEN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS PUISTOKORTIT KOULUJEN JA PÄIVÄKOTIEN PIHAT Päivitetty: 4.3.2016 Sammun koulu Norrintie 18 Nykyiset kalusteet 2kpl Keinu kahdelle Keinu kahdelle Leikkikeskus Kiipeilyteline

Lisätiedot

Tukholman opintomatka 9. 11.6.2010 / matkaraportti

Tukholman opintomatka 9. 11.6.2010 / matkaraportti Kompakti kaupunki hanke Lähiöohjelma 2008-2011 Tukholman opintomatka 9. 11.6.2010 / matkaraportti Nydalsparken, Tensta. BLOQX kiipeilykuutiot. Valmistaja: Kompan. Porin kaupungin Kompakti kaupunki hankkeen

Lisätiedot

Leikkikenttien kunnossapidon ja saneerauksen toimenpideohjelma

Leikkikenttien kunnossapidon ja saneerauksen toimenpideohjelma Leikkikenttien kunnossapidon ja saneerauksen toimenpideohjelma 17-1 Sisällysluettelo 1 Lähtötiedot... 3 Tavoitteet... 6.1 Lähileikkikenttä... 6. Alueleikkikenttä... 7 3 Toimenpiteet ja aikataulu... 8 3.1

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Tehdashistorian elementtejä

Tehdashistorian elementtejä Tehdashistorian elementtejä Vanhaa paperitehtaan esineistöä otetaan talteen ja säilytetään tulevaa käyttöä varten. Esineet voidaan käyttää osana ympäristörakentamista tai paperitehtaan uutta sisustusta.

Lisätiedot

Horhattulan, Katajamäen ja Johannisbergin lähiliikunta-alueen rakennussuunnitelma

Horhattulan, Katajamäen ja Johannisbergin lähiliikunta-alueen rakennussuunnitelma Porvoon kaupunki 22.12.2010 Liikuntatoimi : Liikuntajohtaja, Per Högström. Puistoyksikkö: Kaupunginpuutarhuri, Mikko Kaunisto. Liikuntapaikkamestariopiskelija: Pasi Liitiäinen Horhattulan, Katajamäen ja

Lisätiedot

Liikenneväylien, liikennealueiden, liikenneviheralueiden, liikuntapaikkojen, puistojen sekä kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapito

Liikenneväylien, liikennealueiden, liikenneviheralueiden, liikuntapaikkojen, puistojen sekä kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapito ASIKKALAN ALUEURAKKA Liikenneväylien, liikennealueiden, liikenneviheralueiden, liikuntapaikkojen, puistojen sekä kiinteistöjen pihaalueiden kunnossapito LIIKUNTAPAIKKOJEN MÄÄRÄLUETTELOT 1. YLEISTÄ URAKKAAN

Lisätiedot

VARHAISKASVATUS- SUUNNITELMA

VARHAISKASVATUS- SUUNNITELMA VARHAISKASVATUS- SUUNNITELMA PÄIVÄKODIN ARVOT OIKEAN JA VÄÄRÄN TIEDOSTAMINEN HYVÄT TAVAT ERILAISUUDEN HYVÄKSYMINEN REHELLISYYS LÄHEISYYS LÄMPÖ TURVALLISUUS PÄIVÄKODISSAMME TOIMII 3 RYHMÄÄ: NEPPARIT: 6-vuotiaiden

Lisätiedot

Osallistu Liedon keskustan puistojen suunnitteluunkyselyn. Vastauksia yhteensä 87 kpl (77 sähköistä, 10 paperista)

Osallistu Liedon keskustan puistojen suunnitteluunkyselyn. Vastauksia yhteensä 87 kpl (77 sähköistä, 10 paperista) Osallistu Liedon keskustan puistojen suunnitteluunkyselyn tulokset Vastauksia yhteensä 87 kpl (77 sähköistä, 10 paperista) Kyselyyn vastaamisen aikavertailu 45% 40% 42% 35% 30% 34% 25% 20% 15% 10% 12%

Lisätiedot

Moomin Characters. Muumi. Leikkipaikkavälineet

Moomin Characters. Muumi. Leikkipaikkavälineet Moomin Characters Muumi Leikkipaikkavälineet Iki-ihanat Muumit seikkailevat Puuha Groupin leikkivälineissä. Leikkipaikkavälineet Muumi-leikkipaikkavälineet ihastuttavat niin lapsia kuin aikuisia ja houkuttelevat

Lisätiedot

Kaikkien yhteinen piha!

Kaikkien yhteinen piha! Kaikkien yh n ie te n! piha Kaikkien yhteinen, viihtyisä piha! alon yhteinen piha ei kuulu jollekin toiselle, vaan on kaikkien yhteinen ympäristö, jossa viihdytään ja myös tutustutaan naapureihin. Hyvässä

Lisätiedot

KRITEERIT ERIKOIS- JA PERUSTASON LEIKKIPUISTOILLE Helsinki kaikille -projekti, työpaperi päivitetty 8/2009

KRITEERIT ERIKOIS- JA PERUSTASON LEIKKIPUISTOILLE Helsinki kaikille -projekti, työpaperi päivitetty 8/2009 KRITEERIT ERIKOIS- JA PERUSTASON LEIKKIPUISTOILLE Helsinki kaikille -projekti, työpaperi päivitetty 8/2009 PERUSTASO PUISTON YLEISET VARUSTEET ERIKOISTASO Opasteet Opasteiden ääreen pääsee Opasteiden ääreen

Lisätiedot

KONSEPTI VALAISTUS REITIT JA SISÄÄNKÄYNNIT TOIMINNOT JA OLESKELU YKSITYINEN-JULKINEN

KONSEPTI VALAISTUS REITIT JA SISÄÄNKÄYNNIT TOIMINNOT JA OLESKELU YKSITYINEN-JULKINEN KONSEPTI Komiakorttelin läpi kulkee alueen pääreitti; kortteliraitti. Kortteliraitti on kuin verso, joka luo vehreän selkärangan komiakorttelin pihoille. Verso kukkii korttelipihoilla värikkäinä kukkivina

Lisätiedot

KANGASLAMMEN TOIMINTAPUISTO

KANGASLAMMEN TOIMINTAPUISTO KANGASLAMMEN TOIMINTAPUISTO PERUSPARANNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS Ympäristösuunnittelu Soini Ky 14.4.2008 2 KANGASLAMMEN TOIMINTAPUISTO PERUSPARANNUS SUUNNITELMASELOSTUS 1. YLEISTÄ Toimintapuisto

Lisätiedot

Flora Leikkiä luonnollisimmillaan

Flora Leikkiä luonnollisimmillaan Flora Leikkiä luonnollisimmillaan Flora Yhtä luonnon kanssa Orgaanista muotoilua Luonnon ja leikkipaikan raja on huomaamaton, kun erinomaisesti puistomaiseen maisemaan sopiva Flora sulautuu osaksi ympäristöä.

Lisätiedot

KOUVOLAN KAUPUNKI Sivu 1 (6 ) Ympäristöpalvelut 29.7.2011 Kouvolan kaupunki / Yhdyskuntatekniset palvelut Sakari Värri Valtakatu 33 45700 Kuusankoski LEIKKIKENTTIEN TURVALLISUUDEN TARKASTUS Taustaa Laki

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKAN PUKUHUONE- JA VARASTORAKENNUS 275 k-m²

LIIKUNTAPAIKAN PUKUHUONE- JA VARASTORAKENNUS 275 k-m² LIIKUNTAPAIKAN PUKUHUONE JA VARASTORAKENNUS 275 km² Pukuhuone ja huoltorakennus rajaa pitkänä, matalana ja aitamaisena rakenteena urheilukenttien länsireunaa. Rakennus on pohjoisosaltaan upotettu rinteeseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (5) 250 Leikkipuisto Brahe, puistosuunnitelman hyväksyminen, Vallila, nro VIO 5736/1 HEL 2016-002848 T 10 05 02 Päätös päätti hyväksyä Leikkipuisto Brahen puistosuunnitelman

Lisätiedot

Hoidon periaatteet ja yksityiskohdat

Hoidon periaatteet ja yksityiskohdat TOISPUOLISENPUISTON JA SILAPUISTON HOITOSUUNNITELMA Yleistä Suunnitelma käsittää Raudikonkujan ja Raudikonkadun välisen sekä Silakadun ja Hussankadun väliset puistoalueet. Yleisellä tasolla suunnitelman

Lisätiedot

Kaaren kautta leikkiin

Kaaren kautta leikkiin Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu ehdotus: Kaaren kautta leikkiin havainnekuva leikkialueelle saapumisesta etelän suunnasta 1/5 nykyinen suunnitelma/ tilanne: suunnitelma: suunnitelma:

Lisätiedot

Helsingin opintomatka 27.9.2010 / matkaraportti

Helsingin opintomatka 27.9.2010 / matkaraportti Kompakti kaupunki hanke Lähiöohjelma 2008-2011 Helsingin opintomatka 27.9.2010 / matkaraportti Uudenlainen liikunta- ja oppimispeli SmartUs RUN&FUN Jakomäen lähiliikuntapaikalla. Valmistaja: Lappset. Porin

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

PIISPANPORTTI, EKEN KORTTELI LEIKKIPUISTOVAIHTOEHTOJEN TARKASTELUT ULLA LOUKKAANHUHTA AAPO PIHKALA

PIISPANPORTTI, EKEN KORTTELI LEIKKIPUISTOVAIHTOEHTOJEN TARKASTELUT ULLA LOUKKAANHUHTA AAPO PIHKALA PIISPANPORTTI, EKEN KORTTELI LEIKKIPUISTOVAIHTOEHTOJEN TARKASTELUT 13.11.2013 ULLA LOUKKAANHUHTA AAPO PIHKALA LEIKKIPUISTOVAIHTOEHDOT - VAIHTOEHTO 1: METSÄ, 1260 M2 - VAIHTOEHTO 2: KALLIONREUNA, 760 M2

Lisätiedot

PEURANNIEMEN LEIKKIPAIKKA

PEURANNIEMEN LEIKKIPAIKKA TYRNÄVÄN KUNTA JUURTUMISEN PAIKKA PEURANNIEMEN LEIKKIPAIKKA SUUNNITELMASELOSTUS SISÄLLYS 1 SUUNNITTELUALUE s. 3 2 SUUNNITELMAN RATKAISUT s. 4 2.1 KALUSTEET JA VARUSTEET s. 4 2.2 PÄÄLLYS- JA PINTARAKENTEET

Lisätiedot

PAIKAT, REITIT, RAKENNUKSET tärkeät, mukavat, kauniit, turvalliset epämielusat, rumat, pelottavat kehitettävät

PAIKAT, REITIT, RAKENNUKSET tärkeät, mukavat, kauniit, turvalliset epämielusat, rumat, pelottavat kehitettävät Lasten Parlamentti Tesoma-kävely 13.11.2012 PAIKAT, REITIT, RAKENNUKSET tärkeät, mukavat, kauniit, turvalliset epämielusat, rumat, pelottavat kehitettävät MITÄ MUUTTAISIT, MITÄ UUTTA? paikkoja, reittejä,

Lisätiedot

LOPPUVUODEN TARJOUS 2013

LOPPUVUODEN TARJOUS 2013 LOPPUVUODEN TARJOUS 2013 Leikki kuuluu kaikille! Me Lappsetilla uskomme, että leikki kuuluu jokaiselle. Olemassaolomme tarkoitus on saada kaiken ikäiset ihmiset ulos liikkumaan ja leikkimään. Tämä näkyy

Lisätiedot

UNELMIESI KOTI PICKALAAN

UNELMIESI KOTI PICKALAAN UNELMIESI KOTI PICKALAAN Parasta aikaa kotona ja vapaalla Pickalan asuntoalue sijaitsee luonnon keskellä meren rannassa, pääkaupunkiseudun tuntumassa vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lisätiedot

RANTAKYLÄN PALVELUKESKUKSEN KUNNALLISTEKNIIKAN YLEISSUUNNITELMA

RANTAKYLÄN PALVELUKESKUKSEN KUNNALLISTEKNIIKAN YLEISSUUNNITELMA 1 (14) Kaupunkirakenneyksikkö RANTAKYLÄN PALVELUKESKUKSEN KUNNALLISTEKNIIKAN YLEISSUUNNITELMA Yleissuunnitelma 2 (14) Sisällysluettelo 1. Suunnittelualue 1.1 Yleistä 1.2 Kadut, LP-alue, Rantakyläntori

Lisätiedot

LEIKKIPAIKKOJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2010 2020

LEIKKIPAIKKOJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2010 2020 LEIKKIPAIKKOJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2010 2020 TYRNÄVÄN KUNTA 2010 Tyrnävän kunta Ympäristö ja tekninen osasto Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO...4 2 LEIKKIPAIKAT JA NIIDEN SUUNNITTELU...6

Lisätiedot

KRITEERIT ERIKOIS- JA PERUSTASON LEIKKIPUISTOILLE Helsinki kaikille -projekti

KRITEERIT ERIKOIS- JA PERUSTASON LEIKKIPUISTOILLE Helsinki kaikille -projekti KRITEERIT ERIKOIS- JA PERUSTASON LEIKKIPUISTOILLE Helsinki kaikille -projekti PERUSTASO PUISTON YLEISET VARUSTEET ERIKOISTASO Opasteet Opasteiden ääreen pääsee Opasteiden ääreen pääsee pyörätuolilla pyörätuolilla

Lisätiedot

VALTTERINTIEN KORTTELIPUISTON VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS

VALTTERINTIEN KORTTELIPUISTON VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS VALTTERINTIEN KORTTELIPUISTON VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 3.12.2009 Jyväskylän kaupunki Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Sivu 2 / 5 1 Yleistä...3 2 Alueen nykytila...3 3 Suunnitelmaratkaisut...4

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 120 Kompakti yksikerroksinen ekotalo suuntaan katseensa huomiseen. Rakennuksen pinnat voidaan varustella aurinkopaneelein, jolloin se on valmis

Lisätiedot

TERVETULOA Linnankankaan ja Metsärinteen pientalorakentajat. RAKENTAJAINFO Kunnanpuutarhuri Sari Palo 29.1.2015.

TERVETULOA Linnankankaan ja Metsärinteen pientalorakentajat. RAKENTAJAINFO Kunnanpuutarhuri Sari Palo 29.1.2015. TERVETULOA Linnankankaan ja Metsärinteen pientalorakentajat RAKENTAJAINFO Kunnanpuutarhuri Sari Palo 29.1.2015. Yleistä asemakaavasta ja rakennustapaohjeista Rakennustapaohjeet täydentävät asemakaavan

Lisätiedot

Oppilaskuntien näkemykset ja ehdotukset tiloja, kalusteita, pihaa, välituntitoimintaa koskien

Oppilaskuntien näkemykset ja ehdotukset tiloja, kalusteita, pihaa, välituntitoimintaa koskien Kontioniemen ja Onttolan koulujen koulurakennusten suunnittelu Oppilaskuntien näkemykset ja ehdotukset tiloja, kalusteita, pihaa, välituntitoimintaa koskien Onttolan koulun oppilaskunta: Minkälaisessa

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti Multisilta -Peltolammi

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti Multisilta -Peltolammi Lähivoimalaprojekti Asukaskysely raportti Multisilta -Peltolammi Tutkimuksen tarkoitus ja tavoitteet Tampereen kaupungin Lähivoimala-projekti järjesti keväällä 2015 asukaskyselyn Multisillan, Peltolammin

Lisätiedot

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti Lähivoimalaprojekti Asukaskysely raportti Tutkimuksen tarkoitus ja tavoitteet Tampereen kaupungin Lähivoimala-projekti järjesti keväällä 2015 asukaskyselyn Multisillan, Peltolammin ja Härmälän asuinalueilla.

Lisätiedot

Uuden Äänekosken LEIKKIPUISTOJEN YLEISSUUNNITELMA 2006 2016 Puisto-osasto Petra Kurtti OAMK

Uuden Äänekosken LEIKKIPUISTOJEN YLEISSUUNNITELMA 2006 2016 Puisto-osasto Petra Kurtti OAMK Uuden Äänekosken LEIKKIPUISTOJEN YLEISSUUNNITELMA 2006 2016 Petra Kurtti OAMK 18.8.2006 1 JOHDANTO...2 2 LEIKKIPUISTOJEN YLEISSUUNNITELMAN LAADINTA...4 2.1 Työn rajaus...4 2.2 Työn eteneminen ja aikataulut...5

Lisätiedot

LAPSIVAIKUTUSTEN ENNAKKOARVIOINNIN VAIHEET OVAT:

LAPSIVAIKUTUSTEN ENNAKKOARVIOINNIN VAIHEET OVAT: Lapsivaikutusten ennakkoarviointi (Suomiehen koulu) Lapsivaikutusten ennakkoarviointi on prosessi, jossa arvioidaan etukäteen päätösesityksen vaikutuksia lasten hyvinvointiin ja oikeuksien toteutumiseen.

Lisätiedot

Toimivan pihapiirin suunnittelu

Toimivan pihapiirin suunnittelu Toimivan pihapiirin suunnittelu MITEN LÄHDETÄÄN LIIKKEELLE? Toimivan pihapiirin suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Suunnitelman avulla pihan erilaiset rakennukset ja rakenteet sekä pihan toiminnot

Lisätiedot

KAUKOVAINIO Pohjanpuisto Yleissuunnitelma Suunnitelmaselostus

KAUKOVAINIO Pohjanpuisto Yleissuunnitelma Suunnitelmaselostus KAUKOVAINIO Pohjanpuisto Yleissuunnitelma Suunnitelmaselostus Työryhmä: Kirsi Kiemunki Sonja Korte Oulun ammattikorkeakoulu KAUKOVAINIO Pohjanpuisto, suunnitelmaselostus Yleiskuvaus Tavoitteena on kehittää

Lisätiedot

Saarela Marjo Johanna

Saarela Marjo Johanna Saarela Marjo Johanna Hilkka Virtanen Lähetetty: 9. maaliskuuta 207 4:4 Pyhällön puisto suunnitelma Oranssi luokka Hei, hyvä oli suunnitelma, mutta onko unohdettu seniorit, joita

Lisätiedot

Länsiväylä Koulupiha voi olla kuin leikkipuisto tai puuttua kokonaan

Länsiväylä Koulupiha voi olla kuin leikkipuisto tai puuttua kokonaan 3.5.2017-06.45 Länsiväylä Koulupiha voi olla kuin leikkipuisto tai puuttua kokonaan 4.5.2017-06.05 Nurmijärven uutiset Nurmijärven koulujen pihat Uudenmaan kurjinta kastia pahimmassa jamassa yläkoulut

Lisätiedot

itäpuolella 1 Miilukorven kenttä, Sysimaa Espoo

itäpuolella 1 Miilukorven kenttä, Sysimaa Espoo 1 (9) Tarkastaja: Pvm: Huom: 049 72073 itäpuolella 1 Miilukorven kenttä, Sysimaa 14 02740 Espoo 1 Jousileikit? / Jousikiikku 122-Kompan A/S 1 2 Hiekkaleikit? / Leivontapöytä 122-Kompan A/S 1 3 Hiekkaleikit?

Lisätiedot

Vapaudenpuiston yleissuunnitelma

Vapaudenpuiston yleissuunnitelma Vapaudenpuiston yleissuunnitelma Lähtökohtia, tavoitteita ja alustavaa suunnittelua Sito Parhaan ympäristön tekijät Mitä tehdään, milloin ja miksi Puiston peruskorjaus liittyy muihin keskusta-alueen hankkeisiin

Lisätiedot

RASINRINTEEN KORTTELILEIKKIPUISTO UUDISRAKENTAMINEN VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 8.5.2009

RASINRINTEEN KORTTELILEIKKIPUISTO UUDISRAKENTAMINEN VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 8.5.2009 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT YHDYSKUNTATEKNIIKKA RASINRINTEEN KORTTELILEIKKIPUISTO UUDISRAKENTAMINEN VIHERRAKENNUSSUUNNITELMA SUUNNITELMASELOSTUS 8.5.2009 YMPÄRISTÖSUUNNITTELU SOINI KY Ympäristösuunnittelu

Lisätiedot

Nivalan kaupunki Tekninen toimi, Puistot, Kalliontie 15, 85500 Nivala Puistojen ja yleisten alueiden leikkikentät

Nivalan kaupunki Tekninen toimi, Puistot, Kalliontie 15, 85500 Nivala Puistojen ja yleisten alueiden leikkikentät Leikkipaikkojen OMAVALVONTA JÄRJESTELMÄ JA TURVALLISUUSASIAKIRJA 2014 Nivalan kaupunki Tekninen toimi, Puistot, Kalliontie 15, 85500 Nivala Puistojen ja yleisten alueiden leikkikentät 1 Leikkipaikkojen

Lisätiedot

KESKUSPUISTON KEHITTÄMINEN

KESKUSPUISTON KEHITTÄMINEN KESKUSPUISTON KEHITTÄMINEN 11.4.2016 1 Ensimmäisessä vaiheessa keskitytään Keskuspuiston eteläpään uudistamiseen. - VE1 Kehitetään puistoa perinteisenä puistona; oleskelu ja levähdyspaikkana. Valaistusta

Lisätiedot

Viherkaupunkini Kerava. Viherseminaari suunnitteluinsinööri Ulla Eriksson

Viherkaupunkini Kerava. Viherseminaari suunnitteluinsinööri Ulla Eriksson Viherkaupunkini Kerava Viherseminaari 15.6.2017 suunnitteluinsinööri Ulla Eriksson Kuka olen? Ulla Eriksson suunnitteluinsinööri Kaupunkitekniikan toimialalla viher- ja ulkoliikunta-alueiden suunnittelu,

Lisätiedot

UUDEN PÄIVÄKODIN SIJAINTIVAIHTOEHTOJEN KARTOITUS

UUDEN PÄIVÄKODIN SIJAINTIVAIHTOEHTOJEN KARTOITUS UUDEN PÄIVÄKODIN SIJAINTIVAIHTOEHTOJEN KARTOITUS 11.4.2016 1 2 3 6 7 4 8 5 9 10 11 5-ryhmäisen päiväkodin tilantarve Päiväkotia varten varataan tonttialaa 50-70 m 2 tilamitoituksen perusteena olevaa hoitopaikkaa

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKA OPAS OPAS LAPSIPERHEILLE VUOKATIN ALUEEN LÄHILIIKUNTAPAIKOISTA.

LIIKUNTAPAIKKA OPAS OPAS LAPSIPERHEILLE VUOKATIN ALUEEN LÄHILIIKUNTAPAIKOISTA. LIIKUNTAPAIKKA OPAS OPAS LAPSIPERHEILLE VUOKATIN ALUEEN LÄHILIIKUNTAPAIKOISTA. OPAS SISÄLTÄÄ Vuokatin alueen lähiliikuntapaikat Vinkkejä koko perheen yhdessä tekemiseen ja liikkumiseen Kartan ja yhteystietoja

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Lokakuun 2015 ohjelma Viikko 41 Maanantai 5.10 8.30 16.00 *Perhekerhoon

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA TURVALLISUUSASIAKIRJA KROKIN LEIKKIPUISTO VÄSTERBY Kuluttajaturvallisuuslaki 22.7.2011/920 KROKIN LEKKIPUISTO MAANTIETEELLINEN SIJAINTI Kohde Krokin leikkipuisto Osoite Krokintie 36, 68560 Eugmo Koordinaatit

Lisätiedot

Pormestarinluodon nuorisopuiston suunnittelu Infopaketti nuorisopuistoista 20.9.2010 Kompakti kaupunki -hanke

Pormestarinluodon nuorisopuiston suunnittelu Infopaketti nuorisopuistoista 20.9.2010 Kompakti kaupunki -hanke Pormestarinluodon nuorisopuiston suunnittelu Infopaketti nuorisopuistoista 20.9.2010 Kompakti kaupunki -hanke Tämä infopaketti on tarkoitettu nuorisopuiston suunnitteluun osallistuvien käyttöön. Materiaalia

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot

ETELÄPUISTON JA YMPÄRISTÖN PUUSTOSELVITYS

ETELÄPUISTON JA YMPÄRISTÖN PUUSTOSELVITYS 1 ( 13) ETELÄPUISTON JA YMPÄRISTÖN PUUSTOSELVITYS ETELÄPUISTO Eteläpuiston puustossa merkittävimpiä ovat vanhat, isot koivut, Suomen paksuimmat mongolianvaahterat Acer subsp. ginnala, lehtikuuset Larix

Lisätiedot

ASUKASKYSELYT LAHDEN LEIKKIALUEIDEN PALVELUVERKKOTARKASTELUUN

ASUKASKYSELYT LAHDEN LEIKKIALUEIDEN PALVELUVERKKOTARKASTELUUN ASUKASKYSELYT LAHDEN LEIKKIALUEIDEN PALVELUVERKKOTARKASTELUUN Kyselyn ja lasten osallistamisen tuloksia 1.9.2017 Suvi Konsti-Laakso Lappeenrannan teknillinen yliopisto, LUT Lahti p. 0400-784495, suvi.konsti-laakso@lut.fi

Lisätiedot

SIIRTOLAPUUTARHA LIEKSAAN LOPPUSEMINAARI 3.6.2009 LEENA PAAVILAINEN

SIIRTOLAPUUTARHA LIEKSAAN LOPPUSEMINAARI 3.6.2009 LEENA PAAVILAINEN SIIRTOLAPUUTARHA LIEKSAAN LOPPUSEMINAARI 3.6.2009 LEENA PAAVILAINEN ENSIMMÄINEN YHTEISOHJAUS Nauhat Ruudut Viuhkat Saaret ENSIMMÄINEN YHTEISOHJAUS Nauhat Ruudut Viuhkat Saaret TOINEN YHTEISOHJAUS SIIRTOLAPUUTARHA-ALUE

Lisätiedot

8. Ideamalli. Kesto oppituntia Mallin koko, oppilasmäärä ja ohjaajien määrä vaikuttavat kuluvaan aikaan.

8. Ideamalli. Kesto oppituntia Mallin koko, oppilasmäärä ja ohjaajien määrä vaikuttavat kuluvaan aikaan. 8. Ideamalli Ideamalli-työpajassa rakennetaan puiston pienoismalli usean päivän aikana. Työpaja jakautuu kuuteen eri vaiheeseen, joita ovat leikkipuiston ja maaston suunnittelu, MiniMinän valmistus, maaston

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA TURVALLISUUSASIAKIRJA STORSTRÖMIN LEIKKIPUISTO STORSTRÖM Kuluttajaturvallisuuslaki 22.7.2011/920 STORSTRÖMIN LEIKKIPUISTO MAANTIETEELLINEN SIJAINTI Kohde Storströmin leikkipuisto Osoite Tyrnitie 24, 68570

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄ. Kärrynpyörä

JYVÄSKYLÄ. Kärrynpyörä JYVÄSKYLÄ Kärrynpyörä Tori muuntuu "kärrynpyöräksi" Sata vuotta sitten nykyisen kauppatorin paikalla oli hevostori, jonne kokoontui hevoskulkuneuvoillaan liikkuvaa väkeä ympäröivästä maakunnasta. Nykyisin

Lisätiedot

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 12,999,976 km 9,136,765 km 1,276,765 km 499,892 km 245,066 km 112,907 km 36,765 km 24,159 km 7899 km 2408 km 76 km 12 14 16 1 12 7 3 1 6 2 5 4 3 11 9 10 8 18 20 21 22 23 24 25 26

Lisätiedot

LIITE 1. KONGINKANKAAN VÄESTÖTIETOJEN OSA-ALUEET numerosarja viittaa taulukon väestötietoihin Nykyinen leikkipaikka

LIITE 1. KONGINKANKAAN VÄESTÖTIETOJEN OSA-ALUEET numerosarja viittaa taulukon väestötietoihin Nykyinen leikkipaikka LIITE 1 KONGINKANKAAN VÄESTÖTIETOJEN OSAALUEET numerosarja viittaa taulukon väestötietoihin Nykyinen leikkipaikka LIITE 1 Tilastoalue 014 vuotiaat 06vuotiaat 714vuotiaat Kokoväestö 014 v. %:a väestöstä

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

MARTINLAAKSON HENKI -TARINAKILPAILUN TARINAT

MARTINLAAKSON HENKI -TARINAKILPAILUN TARINAT MARTINLAAKSON HENKI -TARINAKILPAILUN TARINAT Kilpailuun tuli ilahduttava määrä erilaisia tarinoita eri-ikäisiltä martinlaaksolaisilta. Alla yhteenvetoa tarinoista: Tarina 1: Mikä mukavinta, kun Martinlaaksossa

Lisätiedot

TEKONURMIKENTTÄ MASALAAN 18.3.2015 Työryhmä: Andreas Backman, Hannamaija Haiminen, Päivi Keskinen-Redford, Eetu Prieur, Petteri Sumusalo ja Markko

TEKONURMIKENTTÄ MASALAAN 18.3.2015 Työryhmä: Andreas Backman, Hannamaija Haiminen, Päivi Keskinen-Redford, Eetu Prieur, Petteri Sumusalo ja Markko TEKONURMIKENTTÄ MASALAAN 18.3.2015 Työryhmä: Andreas Backman, Hannamaija Haiminen, Päivi Keskinen-Redford, Eetu Prieur, Petteri Sumusalo ja Markko Vaarnas Masalan tekonurmihankkeen taustaa Masalan alue

Lisätiedot

1. Sukupuoli. 2. Ikäsi. Vastaajien määrä: 50. Mies. Nainen. Vastaajien määrä: 50. 7-15 vuotta. 16-19 vuotta. 20-49 vuotta. 50-64 vuotta.

1. Sukupuoli. 2. Ikäsi. Vastaajien määrä: 50. Mies. Nainen. Vastaajien määrä: 50. 7-15 vuotta. 16-19 vuotta. 20-49 vuotta. 50-64 vuotta. 1. Sukupuoli Mies Nainen 0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 2. Ikäsi 0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 715 vuotta 1619 vuotta 2049 vuotta 5064 vuotta yli 65 vuotta 3. Asuinalueesi 0 1 2 3 4 5 6 7

Lisätiedot

K A N S A L L I S M U S E O N

K A N S A L L I S M U S E O N M e t r o p o l i a A M K M u o t o i l u n i n n o v a a t i o p r o j e k t i 2 0 1 5 K A N S A L L I S M U S E O N E e v a T e r ä v ä S i s u s t u s a r k k i t e h t u u r i 1 6. 1 0. 2 0 1 5 B

Lisätiedot

Thurmaninpuisto HISTORIA

Thurmaninpuisto HISTORIA Thurmaninpuisto Rakennetun puiston pinta-ala: 2,5 ha Suunnittelijat: Hanna Hentinen (puisto) 2009, Janne Saario (skeittipuisto) 2007 Valmistumisvuosi: 2010 Thurmaninpuisto sijaitsee Kauniaisten keskustan

Lisätiedot

Uurainen 17. Uuraisten työkohteet

Uurainen 17. Uuraisten työkohteet Uurainen 17. Uuraisten työkohteet Työnsuunnittelija Erkki Kupari on laatinut loppuraportit Uuraisten työkohteista. Loppuraporttien henkilötyöpäiviin on merkitty työntekijöiden henkilötyöpäivät. Uuraisten

Lisätiedot

Viher-Nikkilä. A-36.1152 Yhdyskuntasuunnittelun perusteet, MaKa2

Viher-Nikkilä. A-36.1152 Yhdyskuntasuunnittelun perusteet, MaKa2 Viher-Nikkilä 00 A-36.115 Yhdyskuntasuunnittelun perusteet, MaKa SELOSTUS Suunnittelemamme alueen valintaan vaikuttivat monet tekijät. Päädyimme alueeseen, joka sijaitsee lähellä Nikkilän keskustaa ja

Lisätiedot

9 PK MYYNRTS ECO-SURFCE 0 mm sininen m IT egi R Fit h., m harmaa luiskan alataite +. +. +. +. infotaulu aitaan kiinnitettynä Myllynsiipi ISOT PSET purettava jätesäiliö KÄYNTIPORTTI HUOTO VÄYÄ JOPORTTI

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Julkiset leikkipaikat... 1 Hy-Land Malli 8... 8. Hy-Land Malli 3 + Swing Module... 9 Hy-Land Malli 8 + Swing module...

SISÄLLYSLUETTELO. Julkiset leikkipaikat... 1 Hy-Land Malli 8... 8. Hy-Land Malli 3 + Swing Module... 9 Hy-Land Malli 8 + Swing module... SISÄLLYSLUETTELO Julkiset leikkipaikat... Hy-Land Malli... Hy-Land Malli 2... 2 Hy-Land Malli 3... 3 Hy-Land Malli 4... 4 Hy-Land Malli 5... 5 Hy-Land Malli 6... 6 Hy-Land Malli 7... 7 Hy-Land Malli 8...

Lisätiedot

Kahden yhteiskuntatiedon (YH1) kurssin opiskelijoiden näkemyksiä Kajaanista asuin- ja opiskelukuntana

Kahden yhteiskuntatiedon (YH1) kurssin opiskelijoiden näkemyksiä Kajaanista asuin- ja opiskelukuntana Kahden yhteiskuntatiedon (YH1) kurssin opiskelijoiden näkemyksiä Kajaanista asuin- ja opiskelukuntana YH1.3: Opiskelijat pääsääntöisesti syksyllä 2013 lukion aloittaneita nuoria, 16-17-vuotiaita 1. Millainen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupunki. Lähiliikuntapaikkaselvitys

Ylöjärven kaupunki. Lähiliikuntapaikkaselvitys Ylöjärven kaupunki Lähiliikuntapaikkaselvitys 2013 Sisällysluettelo 1 johdanto 3 lähiliikuntamääritelmä 4 lähiliikunta ja urheilupaikat 5 tarpeet 6 toimenpide-ehdotukset liikuntapaikkamestari Jyrki Tanhuanpää

Lisätiedot

Varhaiskasvatussuunnitelma. Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013

Varhaiskasvatussuunnitelma. Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013 Varhaiskasvatussuunnitelma Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013 1. AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN PALVELUT Avoimet varhaiskasvatuspalvelut kunnassa on jaettu kolmeen päätaajamaan kirkonkylään, Rajamäkeen ja

Lisätiedot

KIIPEILYTELINE 1/2. Tuotteen tiedot. Tekniset tiedot. Teemat. Ikäryhmä: 3+ Toiminnollinen

KIIPEILYTELINE 1/2. Tuotteen tiedot. Tekniset tiedot. Teemat. Ikäryhmä: 3+ Toiminnollinen KIIPEILYTELINE 1/2 Tuotteen tiedot Tuotteen nimi: KIIPEILYTELINE Tuotekoodi: 137075M Turvallisuustiedot: EN 1176-1:2008 TÜV Ikäryhmä: 3+ Toiminnollinen 5-12 ikäluokittelu: Teemat 137075M-LIME GREEN 137075M-APPLE

Lisätiedot

Nurmijärven kuntastrategia 2014 2020. Asukastyöpaja I: maankäyttö, asuminen, liikenne ja ympäristö Nurmijärvellä. Klaukkalan koulu 30.1.

Nurmijärven kuntastrategia 2014 2020. Asukastyöpaja I: maankäyttö, asuminen, liikenne ja ympäristö Nurmijärvellä. Klaukkalan koulu 30.1. Nurmijärven kuntastrategia 2014 2020 Asukastyöpaja I: maankäyttö, asuminen, liikenne ja ympäristö Nurmijärvellä Klaukkalan koulu 30.1.2014 Vaihe 1A. Osallistujia pyydettiin kertomaan, millaiset olisivat

Lisätiedot

Rasti 1. Uimarannan ja -paikan varusteet ja palvelut. Asukkaiden ehdotukset:

Rasti 1. Uimarannan ja -paikan varusteet ja palvelut. Asukkaiden ehdotukset: Rasti 1. Uimarannan ja -paikan varusteet ja palvelut Asukkaiden ehdotukset: Uimarannan siisteys Uimarantoihin liittyvät toiveet ja ehdotukset lähtevät rantojen kunnostamisesta ja siistimisestä. Ranta-alueiden

Lisätiedot

Studio Puisto Arkkitehdit Oy. 5.4.2016 Karhunkaatajan työpajavisio. Studio Puisto

Studio Puisto Arkkitehdit Oy. 5.4.2016 Karhunkaatajan työpajavisio. Studio Puisto Studio Puisto Arkkitehdit Oy 5.4.2016 Karhunkaatajan työpajavisio Studio Puisto Tausta: Osana Laiturin Ratikka- näyttelyä päätettiin järjestää Karhunkaatajan alueeseen liittyvästä Viilarintiestä työpaja.

Lisätiedot

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa A Oy Jyväskylän Viherpeippo Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa Luotettavaa rakentamista jo vuodesta 1985 HUOLONTA JA HELPPOA AUMITA VÄINÖLÄÄ As Oy Jyväskylän Viherpeippo koostuu kolmesta rivitalosta

Lisätiedot

MARKKINAVALVONTAPROJEKTI 1998 LEIKKIKENTÄT /,.~.:::: ~, " i IY ~ OULUN KAUPUNKI .. YMPÄRISTÖVIRASTO - RAPORTII 6/1998

MARKKINAVALVONTAPROJEKTI 1998 LEIKKIKENTÄT /,.~.:::: ~,  i IY ~ OULUN KAUPUNKI .. YMPÄRISTÖVIRASTO - RAPORTII 6/1998 MARKKINAVALVONTAPROJEKTI 1998 LEIKKIKENTÄT /,.~.::::.-.,. - -~, " i IY ~ OULUN KAUPUNKI.. YMPÄRISTÖVIRASTO - RAPORTII 6/1998 SISÄLLYS JOHDANTO: TUOTETURVALLISUUSLAKI JA KULUTTAJAPALVELUKSET...l 1. LEIKKIKENTTIEN

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA TURVALLISUUSASIAKIRJA FURUHOLMENIN LEIKKIPUISTO FURUHOLMEN Kuluttajaturvallisuuslaki 22.7.2011/920 FURUHOLMENIN LEIKKIPUISTO MAANTIETEELLINEN SIJAINTI Kohteen nimi Furuholmenin leikkipuisto Osoite Länsitie

Lisätiedot

2010 - kokonaistulokset 15.6.2011

2010 - kokonaistulokset 15.6.2011 Pihlajamäen, Pihlajiston ja Savelan Kerrokartalla-kysely kysely 2010 - kokonaistulokset 15.6.2011 Pihlajamäen, Pihlajiston ja Savelan Kerrokartalla-kysely 2010 Yleistä Tässä Helsingin kaupungin rakennusviraston

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015 AS OY ITIKANMÄEN ORVOKKI Nyykoolinkatu 17, 60100 Seinäjoki 250915 ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE KUVA RAKENNUSTEN ULKOMUODON JA VÄRITYKSEN OSALTA EI VASTAA LOULLISTA TOTEUTUSTA ENNAKKOMARKKINOINTIESITE

Lisätiedot

Jokelan puutarhakaupungin ideasuunnitelma Arkkitehtitoimisto A-KONSULTIT Oy

Jokelan puutarhakaupungin ideasuunnitelma Arkkitehtitoimisto A-KONSULTIT Oy ASUINRAKENNUS JOKELASSA periaatekaavioita Tiivis katutila 2-kerroksinen rakennusmassa erottaa katutilan piha-alueesta. Lähimpänä kävelytietä on 1-kerroksinen työhuoneiden rivistö, joka rytmittää pitkää

Lisätiedot

RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTI TILHI VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA

RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTI TILHI VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA 1 PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTI TILHI VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA 2 SISÄLTÖ Tilhin toiminta-ajatus 1 Kasvatuspäämäärät ja -tavoitteet 1.1. Tärkeät asiat 1.2. Hyvinvoiva lapsi 1.3. Päivähoidon

Lisätiedot

LPA AO ## KTY ISTUTETTAVA KASVILLISUUS BETONIKIVET SEPÄNRINTEENPUISTO SMEDSBACKAPARKEN. s-1. 30dBA. t2,0m BILLVÄGEN. jk/pp. 30dBA.

LPA AO ## KTY ISTUTETTAVA KASVILLISUUS BETONIKIVET SEPÄNRINTEENPUISTO SMEDSBACKAPARKEN. s-1. 30dBA. t2,0m BILLVÄGEN. jk/pp. 30dBA. ISTUTETTAVA KASVIISUUS = paikalla oleva kasvi = istutettava kasvi Tunnus Nimi Kokoluokka Ist.et.(m) Kpl V. ehtipuut Crd Crataegus douglasii, mustamarjaorapihlaja rym 8-0.00 Sco Sorbus commixta, japaninpihlaja

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNGIN ARPPEN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMINEN

KITEEN KAUPUNGIN ARPPEN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMINEN KITEEN KAUPUNGIN ARPPEN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMINEN 1. YLEISTÄ Kiteen kaupungin Arppen koulukeskus sijaitsee Kiteen keskustassa osoitteessa Koulutie 3, 82500 KITEE. Kiteen kaupungin Arppen koulukeskusta

Lisätiedot

Metsä/Luonto

Metsä/Luonto Tutkimme ja kokeilemme Metsä/Luonto 2016 2017 Työn tehneet: 7-8 vuotiaat Pirtin koulun iltapäiväkerholaiset Tähdet: Aleksi H, Anniina H., Anniina R., Arttu H., Arttu K., Eelis, Eeva, Hilma, Kerttu, Leevi,

Lisätiedot

THURMANINPUISTO, KAUNIAINEN PUISTOSUUNNITELMA SUUNNITELMAN SELOSTUS, 16.02.2009

THURMANINPUISTO, KAUNIAINEN PUISTOSUUNNITELMA SUUNNITELMAN SELOSTUS, 16.02.2009 THURMANINPUISTO, KAUNIAINEN PUISTOSUUNNITELMA SUUNNITELMAN SELOSTUS, 16.02.2009 1 PUISTOSUUNNITELMA SUUNNITELMAN SELOSTUS, 16.02.2009 Suunnitelma käsittää Kauniaisissa sijaitsevan Thurmaninpuiston suunnittelun.

Lisätiedot

Kytäjä-Usmi Ulkoilualue

Kytäjä-Usmi Ulkoilualue Kytäjä-Usmi Ulkoilualue 1 Tervetuloa Kytäjä-Usmi ulkoilualueelle Kytäjä-Usmi ulkoilualueen luonto ja alueella sijaitsevat retki kohteet tarjovata loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, pyöräilyyn, grillaukseen,

Lisätiedot

LEMMINKAINEN.FI. Oikopäätä Mäntsälään! Mäntsälä

LEMMINKAINEN.FI. Oikopäätä Mäntsälään! Mäntsälä Aina lähellä Lahti 44 km - 20 min Oikopäätä Mäntsälään! Mäntsälä on vireä ja elinvoimainen kunta pääkaupungin metro polialueella. Liikenteellisesti kunta sijaitsee valtaväylien risteys kohdassa: kuntakeskuksen

Lisätiedot

IITIN KUNTA RADANSUUN ULKOILU- ALUE

IITIN KUNTA RADANSUUN ULKOILU- ALUE Vastaanottaja Iitin kunta Asiakirjatyyppi Yleissuunnitelma Päivämäärä 27.11.2013 Viite 82144450 IITIN KUNTA RADANSUUN ULKOILU- ALUE IITIN KUNTA RADANSUUN ULKOILUALUE Päivämäärä 27.11.2013 Laatija Hyväksyjä

Lisätiedot

TUULAAKIPUISTO. Helsingin Asumisoikeus Oy Tuulaakipuisto Kimnaasipolku 3 & Palovartijanpolku HELSINKI. turvallisesti omaan kotiin

TUULAAKIPUISTO. Helsingin Asumisoikeus Oy Tuulaakipuisto Kimnaasipolku 3 & Palovartijanpolku HELSINKI. turvallisesti omaan kotiin elsingin Asumisoikeus Oy Tuulaakipuisto Kimnaasipolku 3 & alovartijanpolku 6 00750 ELINKI avainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuksesta. Kuvituskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä

Lisätiedot

215 Kiiskisaarenpuiston 1. vaiheen ja siihen liittyvän LPA-alueen yleissuunnitelma. Valmistelija / lisätiedot: Levonmaa Anna

215 Kiiskisaarenpuiston 1. vaiheen ja siihen liittyvän LPA-alueen yleissuunnitelma. Valmistelija / lisätiedot: Levonmaa Anna Tampere Ote pöytäkirjasta 13/2017 1 (5) 215 Kiiskisaarenpuiston 1. vaiheen ja siihen liittyvän LPA-alueen yleissuunnitelma TRE:1044/10.03.02/2014 Valmistelija / lisätiedot: Levonmaa Anna Valmistelijan

Lisätiedot

Kysely Kivinokan kesämajalaisille

Kysely Kivinokan kesämajalaisille Kysely Kivinokan kesämajalaisille Kysely Kivinokan kesämajalaisille Kysely toteutettu nettikyselynä syys-lokakuussa 2014. Lisäksi sai vastata paperille Kulosaaren kartanolla järjestetyssä ideointitapahtumassa.

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA TURVALLISUUSASIAKIRJA SUNDINTIEN LEIKKIPUISTO VIKARHOLMI Kuluttajaturvallisuuslaki 22.7.2011/920 SUNDINTIEN LEIKKIPUISTO (VIKARHOLMI) MAANTIETEELLINEN SIJAINTI Kohde Sundintien leikkipuisto Osoite Sundintie

Lisätiedot