JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai klo Kokouspaikka. Seurakuntakoti Joutsa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai 5.11.2009 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti Joutsa"

Transkriptio

1 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2009 Kirkkoneuvosto Kokousaika Torstai klo Kokouspaikka Seurakuntakoti Joutsa Käsiteltävät asiat 64 Vt.kirkkoherra Erkki Viinikaisen nimenkirjoitusoikeus ja tilinkäyttövaltuudet 65 Sopimus perheneuvonnan ja Palvelevan puhelimen palveluista 66 Koulutussuunnitelma vuodelle Vuosilomat talvikaudella Puukaupat Kolehtisuunnitelma ajalle Kirkon yhteiset hankkeet - tilanne katsaus 71 Luhangan vanhan kirkon peruskorjauksen tilanne 72 Kiinteistövero - Luhangan kesäkirkko 73 Arvopaperin vaihto - Sampo Pankki 74 Tilapäislainanotto 75 Kokouksen päättäminen ja oikaisuvaatimus Pöytäkirjan nähtävänäpitoaika Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa klo Puheenjohtaja Erkki Viinikainen Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Ilmoitustaulunhoitaja

2 JOUTSAN SEURAKUNTA Nro 7/2009 Sivu 76 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika To klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntakoti Joutsa Viinikainen Erkki, puheenjohtaja Avikainen Simo, varapuheenjohtaja puheenjohtaja 64 Huuskola Markku poissa, Kangas Tuula Kivinen Eila Kuitunen Teuvo Laitinen Leena poissa, Liukkonen Helena Malin Markku Laitinen Hanne, kvalt. pj. Lahtonen Pertti, kvalt. varapj. Pälvimäki Eila, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Nuto Annukka, Luhangan kappeliseurakunnan pappi Kallioinen Matti, Leivonmäen kappeliseurakunnan pappi poissa poissa Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin Asiat Pöytäkirjantarkastustapa (tarkastustapa ja - paikka sekä tarkastajien valinta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Markku Malin ja Helena Liukkonen Pöytäkirjan allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävänä Tarkastusaika Kirkkoherranvirastossa Allekirjoitukset Paikka ja pvm Kirkkoherranvirastossa Allekirjoitus

3 Kirkkoneuvosto VT.KIRKKOHERRA ERKKI VIINIKAISEN NIMENKIRJOITUSOIKEUS JA TILINKÄYTTÖVALTUUDET Seurakunnan nimenkirjoitusoikeus on kirkkoherra Timo Pietilällä ja talouspäällikkö Eila Pälvimäellä virka-aseman perusteella. Tilinkäyttöoikeudet ovat Timo Pietilällä, Eila Pälvimäellä ja Eija Lehtimaalla. Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto toteaa että, seurakunnan nimenkirjoitusoikeus ja tilienkäyttöoikeus on poistunut Timo Pietilältä virasta eroamisen myötä. Kirkkoneuvosto myöntää vt kirkkoherra Erkki Viinikaiselle seurakunnan nimenkirjoitusoikeuden ja tilien käyttöoikeuden. Kirkkoneuvoston päätöksen jälkeen nimenkirjoitusoikeus on vt kirkkoherra Erkki Viinikaisella ja talouspäällikkö Eila Pälvimäellä sekä tilienkäyttöoikeus vt kirkkoherra Erkki Viinikaisella, talouspäällikkö Eila Pälvimäellä ja toimistosihteeri Eija Lehtimaalla. Päätös: Esitys hyväksyttiin. Erkki Viinikainen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Puheenjohtajana tämän pykälän aikana toimi Simo Avikainen.

4 Kirkkoneuvosto SOPIMUS PERHENEUVONNAN JA PALVELEVAN PUHELIMEN PALVELUISTA Kaikki Keski-Suomen seurakunnat, kuten Joutsakin antoivat keväällä 2009, myönteisen lausunnon Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen kanssa tehtävästä sopimuksesta. Sopimus on hyväksytty Jyväskylän seurakunnan kirkkovaltuustossa KL 12 luvun 1 :ssä tarkoitetulla tavalla sopimuksen hyväksynyt sopimuskumppani osallistuu Jyväskylän järjestämään perheneuvonnan ja Palvelevan puhelimen palveluiden tarjoamiseen oman toimialueen asukkaille. Sopimus liitteenä 1/kneuv Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen kanssa tehtävän sopimuksen ja nimeämään edustajan ja hänelle henkilökohtaisen varaedustajan vuodeksi Nimettyjen tulee olla vaalikelpoisia oman seurakunnan seurakuntavaaleissa. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

5 Kirkkoneuvosto KOULUTUSSUUNNITELMA VUODELLE 2010 Vuonna 2010 seurakunnan toimintasuunnitelman mukainen painopistealue on pienten lasten perheet, mihin koulutustarpeen tulisi myöskin painottua. Vuonna 2010 on myös seurakuntavaalit ja Kirjuri-järjestelmän valmistelua sekä mahdollisen HeTa:n koulutusta. Koulutussuunnitelma liitteenä 1/kneuv Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä koulutussuunnitelman. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Kirkkoneuvosto totesi että Hanna Hämäläisen viransijaisuus päättyy ja koulutusohjelmassa hänelle merkitty koulutus koskee diakoniaviranhaltijaa.

6 Kirkkoneuvosto VUOSILOMAT TALVIKAUDELLA Lomaoikeus Pidetty Ajalla Nuto Annukka 38 24? Viinikainen Erkki Kallioinen Matti 10 8,15, Rämö Aki , Ikonen Natalia , Korhonen Pirjo , , Pälvimäki Eila , Lehtimaa Eija , Salo Tuija , , Ratia-Oksanen Annika , Urkko Milja Järvinen Orvokki Rämö Eija , Eskelinen Aila Eskelinen Sakari Sievänen Heikki , Viinikainen Martti Saareke Leena , , Emaus-Etindelle Tuija Majanen Heli Nieminen Juha Häkkinen Kirsti Hämäläinen Hanna 4 4 Erääntymätöntä lomaa 17, josta pidetty 5, Vuosilomamääräykset KirVESTES /..

7 Kirkkoneuvosto /.. Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy edellä esitetyt vuosilomat ajalle Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

8 Kirkkoneuvosto PUUKAUPAT 2009 Tämän vuoden talousarvion katteena on puunmyyntituloja euroa. Kuluvana vuonna ei ole tehty yhtään puukauppaa, eikä näin ollen talousarvio ole siltä osin toteutunut. Toivolan tilalla on päätehakkuu kuvio, johon metsämarssilla tutustuttiin. Leimikko on laitettu myyntiin, tarjoukset esitellään kokouksessa. Leivonmäellä on tehty myös leimikko, joka on myynnissä ja tulee kokouksessa esittelyyn. Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto päättää puunmyynnistä. Yhteenvedot tarjouksista liittenä 1/kneuv Teuvo Kuitunen esitti ettei puukauppaa tehdä. Markku Malin kannatti Kuitusen esitystä. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä JAA-ääniä( talouspäällikön esitys) oli 3( Viinikainen, Kivinen, Liukkonen) ja EI- ääniä (Kuitusen esitys) oli 4( Avikainen, Kangas, Kuitunen, Malin). Päätös: Puheenjohtaja totesi että äänin 4-3 kirkkoneuvosto päätti ettei puunmyyntiä tehdä.

9 Kirkkoneuvosto KOLEHTISUUNNITELMA AJALLE Alkuvuodelle 2010 laadittu kolehtisuunnitelma liitteenä 1/kneuv Kappeliseurakunnat antavat lausuntonsa suunnitelmasta. Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy kolehtisuunnitelman ajalle Kappeliseurakunnilla ei ollut huomauttamista kolehtisuunnitelmaan. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

10 Kirkkoneuvosto KIRKON YHTEISET HANKKEET tilannekatsaus 1.Jyväskylän IT-aluekeskus Jyväskylän IT-aluekeskuksen käynnistäminen on meneillään budjetti vuodelle 2010 on laadittu sekä jaettu seurakunnille maksuosuudet. Joutsan osuus kustannuksista on ,18 euroa. Siirtymävaiheessa seurakunnat huolehtivat itse nykyisten ohjelmistojen kuluista ja omistavat omat koneensa. Joutsassa on 19 työasemaa, joista uusittavia on 9. Uusittavien työasemien kustannukset ovat 7200,00. 2.HeTa Kirkkohallituksen täysistunto on palauttanut ehdotuksen kirkon henkilöstö- ja taloushallinnon kehittämistä koskevista lainsäädäntömuutoksista jatkovalmisteluun täysistuntoon asti. Kyse on nk. HeTa hankkeesta. Keskustelua täysistunnossa herätti erityisesti pieniltä seurakunnilta saatu kriittinen palaute sekä hankkeen tuomat kustannusvaikutukset pienille seurakunnille. Pienet alle 6000 jäsenen seurakunnat, edustavat noin puolta kaikista seurakunnista. Päätös: Asiat merkittiin tiedoksi.

11 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto LUHANGAN VANHAN KIRKON PERUSKORJAUSKSEN TILANNE Viime kesän ja syksyn aikana vuodenvaihteeseen mennessä kengitystyöstä on tehtynä yli 60%. Kirkon alusta on tyhjennetty ja siellä ollut puutavarajäte poistettu sekä pintakerrokset maata imuroitu pois. Pohjaan on kylvetty boorijauhe. Ikkunoista 7 on valmiina ja 7 on irrotettu ja ovat työn alla. Työmaakokouksessa sovittiin että ikkunoita ei enää irroteta korjattavaksi vaan keskitytään aikataulun ja taloudellisen tilanteen vuoksi työpanoksen suuntaamiseen hirsikorjauksiin julkisivuissa. Kustannusarvio ei tule pitämään koska lahovaurioita on löydetty arvioitua enemmän. Osa lahovaurioista on mennyt hirsiseinän läpi kirkon sisäpuolelle. Lahovaurioita esiintyy myös ylhäällä seinissä. Päätös: Asia merkittiin tiedoksi ja korjaushankkeen laajuudesta keskustellaan kirkkohallituksen kanssa. Kneuv. 32 Kirkkoherra on keskustellut yliarkkitehti Erkki Raatikaisen kanssa Luhangan kesäkirkon tilanteesta. Raatikainen on kehottanut seurakuntaa hakemaan lisää avustusta laajentuneiden korjausten rahoittamiseen. Päätös: Asia merkittiin tiedoksi ja kirkkoneuvosto päätti hakea lisää avustusta. Kneuv. 71 Kesäkirkon peruskorjaus on valmistunut. Korjaustyöstä tuli huomattavasti suurempi urakka mitä alun perin oletettiin. Lahovaurioita oli kirkon seinissä joka puolella ja myös ylhäällä kellotornissa. Nyt kaikki lahot puuosat on korjattu ja kirkko maalattu. Kirkkohallituksen avustuksia on saatu kaikkiaan euroa ja Metso kohteiden kauppahinta euroa on käytetty korjaustyöhön. Päätös: Asia merkittiin tiedoksi.

12 Kirkkoneuvosto KIINTEISTÖVERO- Luhangan kesäkirkko Talouspäällikkö on tehnyt oikaisuvaatimuksen kiinteistöverosta joka koskee Luhangan kesäkirkkoa. Kiinteistöverolain 3 :n mukaan kiinteistöveroa ei ole suoritettava autiokirkoista. Luhangan kesäkirkko kuuluu museoviraston autiokirkkoluetteloon. Kirkossa on kesäaikaista toimintaa, mutta se ei estä autiokirkkostatusta, koska kirkko ei ole jatkuvassa käytössä. Seurakuntaliitoksen yhteydessä tapahtuneessa kiinteistöjen siirron yhteydessä verottajalla on tapahtunut virhe ja kiinteistölle on virheellisesti määrätty kiinteistövero vuodesta 2007 alkaen. Virhe on oikaistu ja verot palautettu seurakunnalle. Päätös: Asia merkittiin tiedoksi.

13 Kirkkoneuvosto ARVOPAPERIN VAIHTO- Sampo Pankki Seurakunnalla on Sampo Pankin Tuottokori , pääomaturvattu , 00 euron arvopaperi. Sen tuotto ei ole hyvä tällä hetkellä. Amos Partners on tarjonnut seurakunnalle tuottokorin sijaan Danske Bankin 6.0% 2016 call 2013 debentuuria. Päätös: Kirkkoneuvosto päätti myydä Sampo Pankin tuottokorin Kirkkoneuvosto ei osta Danske Bankin debentuuria. Talouspäällikkö Eila Pälvimäki hoitaa myynnin.

14 Kirkkoneuvosto TILAPÄISLAINANOTTO Kirkkoneuvosto päätti, ettei talousarvion katteena olevaa puunmyyntiä toteuteta tänä vuonna. Loppuvuosi on haasteellinen kassatilanteen vuoksi sillä verotuloja kertyy loppuvuonna vähemmän kuin muina kuukausina mutta vastaavasti menoja kertyy erityisesti joulukuulle. Päätös: Kirkkoneuvosto valtuutti talouspäällikkö Eila Pälvimäen ottamaan tarvittaessa tilapäislainaa euroa maksuvalmiuden turvaamiseksi.

15 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA OIKAISUVAATIMUS Puheenjohtaja päätti kokouksen ja antoi oikaisuvaatimuksen.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Kokousaika 27.9.2017 klo 18.30 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 93 Kokouksen avaus 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 95 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Kokousaika 15.6.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 69 Kokouksen avaus 70 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 71 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 16.30 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti, kokoushuone Käsiteltävät asiat 80 Kokouksen avaus 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kokousaika 19.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 16 Kokouksen avaus 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00. JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00 Kokouspaikka Luhangan talvikirkko Käsiteltävät asiat 56 Nuorisonohjaajan viransijaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 5/2014 Kirkkoneuvosto KLO Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 5/2014 Kirkkoneuvosto KLO Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 5/2014 Kokousaika Kokouspaikka 22.05.2015 KLO17.00 Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 67 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Kokousaika 26.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 104 Kokouksen avaus 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 106 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016. Kokousaika hautausmaakatsaus Leivonmäellä klo kokous klo 18.00

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016. Kokousaika hautausmaakatsaus Leivonmäellä klo kokous klo 18.00 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Kokousaika 28.6.2016 hautausmaakatsaus Leivonmäellä klo 17.00 kokous klo 18.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo Leivonmäki Käsiteltävät asiat 54 Kokouksen avaus 55 Kokouksen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016 Kokousaika 08.06.2016 klo 16.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 45 Kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.07.2018 klo 17.17 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 114 Kokouksen avaus 115 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 11.4.2018 klo 17.05 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 50 Kokouksen avaus 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 Kokousaika 9.2.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa 18.08.2014-17.09.2014 viraston aukioloaikana.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa 18.08.2014-17.09.2014 viraston aukioloaikana. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 13 päivänä elokuuta 2014 klo 18.00 Tammijärven kyläkirkossa. Tutustuminen kyläkirkkoon klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2016 Kokousaika 30.11.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 97 Kokouksen avaus 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 2/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 24.03.2011 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti, Joutsa. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 2/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 24.03.2011 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti, Joutsa. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 2/2011 Kokousaika 24.03.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Seurakuntakoti, Joutsa Käsiteltävät asiat 19 As Oy Kassalan putkiremontti 20 Päätöksenteko yhteisvastuun oman seurakunnan

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kokousaika 14.10.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 28.12.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Kokousaika 7.6.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 21 Kokouksen avaus 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kokousaika 18.5.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kokousaika 20.1.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2015 Kokousaika 03.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltiasuus 90 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kokousaika 22.02.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 18.06.2018 klo 17.07 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 93 Kokouksen avaus 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 24.05.2018 klo 17.14 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 67 Kokouksen avaus 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 10/2019 KIRKKONEUVOSTO. Kokousaika klo Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A. Käsiteltävät asiat

KOKOUSKUTSU 10/2019 KIRKKONEUVOSTO. Kokousaika klo Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A. Käsiteltävät asiat KOKOUSKUTSU 10/2019 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 12.9.2019 klo 18.05 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A Käsiteltävät asiat 133 Kokouksen avaus 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 KIRKKONEUVOSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 KIRKKONEUVOSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kokousaika 11.5.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 25 Kokouksen avaus 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Eskelinen Sakari. Långström Sirkka jäsen. Muut osallistujat Jaakkola Teuvo kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Eskelinen Sakari. Långström Sirkka jäsen. Muut osallistujat Jaakkola Teuvo kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 5/2019 57 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 29.3.2019 klo 18.16 19.50 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Kuitunen Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen Sakari

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 30.01.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 30.01.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2014 Kokousaika 30.01.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajta

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2018 Kokousaika Keskiviikko 1.8.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 56 Kokouksen avaus 57 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kirkkoneuvosto. 28.07.2014 klo17.00. Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kirkkoneuvosto. 28.07.2014 klo17.00. Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kokousaika Kokouspaikka 28.07.2014 klo17.00 Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 67 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Kokousaika 23.3.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 25.6.2018 klo 18.10 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 10 Kokouksen avaus 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3/2016 Kokousaika Tiistai 17.5.2016 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2016 Kokousaika Tiistai 13.12.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 30.08.2018 klo 17.48 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai 4.6.2009 klo 19.00 Infotilaisuus klo 18.00.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai 4.6.2009 klo 19.00 Infotilaisuus klo 18.00. JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2009 Kirkkoneuvosto Kokousaika Torstai 4.6.2009 klo 19.00 Infotilaisuus klo 18.00 Kokouspaikka Seurakuntakoti Joutsa Käsiteltävät asiat 37 Virkavapaus- Tuija Emaus-Etindelle

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Kokousaika 20.5.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 1/2016 Kokousaika Tiistai 7.6.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2016 Kokousaika 29.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 63 Kokouksen avaus 64 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 65 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 24.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 51 Kokouksen avaus 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4 / KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 11.10. klo 18.11 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2017 Kokousaika 29.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 126 Kokouksen avaus 127 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 128 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.4.2018 klo 17.02 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 58 Kokouksen avaus 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 22.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntakoti SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2017

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2017 Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 8/2017 Kokousaika Tiistai 3.10.2017 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen avaus 89

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.2.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 11 Kokouksen avaus 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2016 Kokousaika Maanantai 14.11.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat Pöytäkirjan nähtävänä pito

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 28.03.2018 klo 17.10 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 34 Kokouksen avaus 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2018

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2018 Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 8/2018 Kokousaika Tiistai 20.11.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 90 Kokouksen avaus 91 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/2017

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/2017 Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 9/2017 Kokousaika Maanantai 27.11.2017 kello 9.00 Kokouspaikka Kemien kirkon nuorisotila, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 101 Kokouksen avaus 102 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3/2019 Kokousaika Maanantai 1.4.2019 kello 9.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 7/2018 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 80 Kokouksen avaus 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2014 1/2 Kirkkoneuvosto

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2014 1/2 Kirkkoneuvosto JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2014 1/2 Kokousaika Kokouspaikka 08.10.2014 klo 17.00 HUOM 16.30 Vainajien säilytystilan siunaus Joutsan haut.maalla Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 76 Kokouksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 sivut 65-69 KOKOUSAIKA klo 18.30 18.55 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vihannin seurakuntatalo, Onnelantie, VIHANTI Matala Tuomo Havia Risto

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 13.05.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 13.05.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2014 Kokousaika 13.05.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 50 Kokouksen avaus 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 52 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.10.2018 klo 17.55 Kokouspaikka Luhangan seurakuntasali Käsiteltävät asiat 145 Kokouksen avaus 146 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Kokousaika 2.11.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltiasuus 85 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18 18.40 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari

Lisätiedot

Jaakkola Teuvo jäsen, puheenjohtaja Långström Sirkka. Niinikoski Aila

Jaakkola Teuvo jäsen, puheenjohtaja Långström Sirkka. Niinikoski Aila PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 23.1.2019 klo 17.10 18.41 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Eskelinen Sakari Hujanen Pekka Hytönen Pekka Jaakkola Teuvo, puheenjohtaja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 8/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika KLO Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 8/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika KLO Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 KLO 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 95 Kokouksen avaus 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 97 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2017 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2017 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 24 Kokouksen avaus 25 Nimenhuuto 26 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas Kirkkoneuvosto 15.2.2018 18 Kokousaika torstaina 15.2.2018 klo 17.30 17.40 Kokouspaikka virastotalon neuvotteluhuone Saapuvilla Lisäksi läsnä kokouksessa: Arja Aitto-oja kirkkovaltuuston pj. sihteerinä:

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA MUUT KUTSUTUT keskiviikko 10. päivänä kesäkuuta 2009 kello 10.30 alkaen Seurakuntatalo/takasali

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 7/2016

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 7/2016 Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 7/2016 Kokousaika Tiistai 29.11.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 82 Kokouksen avaus 83

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 Kokousaika 19.12.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 136 Kokouksen avaus 137 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 138 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot